Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Pókkirálynő
Küldd el képeslapként!
Köztudott, hogy a szójereknek, a quwargoknak és a csótányoknak királynőik vannak, ők vezetik a törzset, ők felelnek a faj fenntartásáért. Bizonyíték még nincs rá, de valószínűnek tűnik, hogy a pókok is hasonló társadalomban élnek, s hamarosan talán el is jön az a pillanat, amikor az erre elrendeltetett galetki egy fészeknek kialakított barlangjárat mélyén megküzdhet egy ilyen soklábú szörnnyel.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-16 15:15:07 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
hp 4 tuzfal he ellenfled tud 2x lehelni
merthogy 2x is jott oda igy a fal is 2x sebzi )
 
Nezd, a klinsi fele 395os hozzaszolas az letezo idezet. Kinn van a meltan hires Avvocato Terrasini nyilvanos kalandozasai kozott. Taborozas kozben koszont be hozza az illeto es rontotta el szegeny Pati statisztikajat. Az, hogy ezt hogy tette egy kozismerten bugoktol mentes jatekban, erre varunk valaszt a jatekvezetestol. Egyik tippunk hogy alacsony szinten van kuldi ahol meg lehet tanulni 2x lehelni koronkent.

udv,
Z
 
Na de most tényleg létezik ez a kettöt lehelek aztán szivom a lélekenergiát dolog? Csak azért mert könnyebb lenne a Vrathag pókot eliminálni...

A
 
lol? ezt komolyan mondtad?
 
ja, es egyebent feld rohanast is 2x csinalta, szoval o sokkal jobban elfaradt a csatatol.
 
O azert lehelhet 2x mert az a neve, hogy "Villam" ami ugye nagyon gyors.
Ha Te is szeretnel ilyet, valtoztasd meg a karaktered nevet es leirasat. (Ja, hogy csak a leirasra van lehetoseg? No, felirtam, KOV)
 
Bocsánat de nem juttatja ez tiszteségtelen elönyhöz azokat akik még a lenti szinteken vannak és meg tudjak ezt a kalandot oldani?

Szerintem ...
 
Latod, latod Klinsi. Most kerult be alacsony szintre egy kuldi ami utan 2x lehelhecc 1 korben, es ez a srac megcsinalta, mi meg nem, mer ugye mi mar nem vagyunk ezen a szinten. Majd a kov. talin Kati nem OV polokat fog kisorsolni tombolan hanem IJ polokat.

Z
 
Kedves játékvezetés!
Lehet 2szer lehelni? Nemáááá!
Mi is szeretnénk (klinsi és Zolika jelentkeznek nagyon a padból)

Komolyan ha an lehetőség mi szeretnénk tesztelni a dolgot

Üdv: K


** 3. NAP ** Megpróbáltak kirabolni, de szerencsére elég éber voltál! Remegve áll előtted a tolvaj, Villam Pryx, egy szürke hajú, szőrős talpú, metsző tekintetű nő. A Tudósok klánjának tanársegéd rangú tagja. Tárgyai: Örökkévalóság Gyémántja, bőrpáncél, Végzetpenge, a füvész köpenye, a torony vándorcsizmája, ezüstmedál, az egészség amulettje, az enyészet maszkja, a kalmár nyaklánca, nehéz nyílpuska, ezüst nadrág, a tárgyalás gyűrűje, Rogan karkötője, a sün csonttőre, az élet csatos öve. Megremegnek a hegyek, ahogy kezdetét veszi az összecsapás.

*** 1. KÖR *** Nehéz nyílpuskával meglő téged Villam Pryx. (2 lövéssel 2 ép-t sebzett.) Összegyűjtve a benned rejlő mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbőrt. (-9 vp.) Fifike, az orgling szolga feléd rohan. Felizzik az orglingölő talizmán: Fifike, az orgling szolga 32 sebzést kap. Fifike, az orgling szolga halálos sebet kapva a földre zuhan. Regenerálsz (+2 ép)
*** 2. KÖR *** Elmormolsz egy életszívás varázslatot. Villam Pryx 34 sebzést kap. (-4 vp.) Villam Pryx feléd rohan. Villam Pryx feléd rohan. Villam Pryx téged támad. Nagy levegőt vesz, és hatalmas savcsóvát köp feléd. (Meg sem rezzensz.) Villam Pryx rád támad. Kitátja száját, és fekete savat köp rád! (211 ép-t sebződtél). Ezer sebből vérezve, elveszted az eszméletedet.
[A csatában összesen 34 sebzést okoztál, és 213 sebzést kaptál.] Teljes vereséget szenvedtél. Hosszas sötétség, majd lassan magadhoz térsz. Ellenfeled biccent, jelezve, hogy jó küzdelem volt. Villam Pryx elbúcsúzik, és kilép a barlang ajtaján.
 
Még nem, de fogok!!! már alig várom!!!
 
Nya, peccsekben es ujdonsagokban gazdag, bugokban pedig szegeny uj evet kivanok mindenkinek aki meg nem WoWozik!

pussz,
Zolika
 
brrr
ezt en most nem ertem.
mit szamit az, hogy le lehet-e torni? annal inkabb kene legyen a boltban a 9.en.
 
Nono Demo! Azer picit gondolkozzunk am :P
Azokat is le lehet torni es gigaoklozni :P
De teny hogy korrektebb lenne 10. szinttol betenni ezt.. mind1.
En kertem azt a modositast amugy, mert 12. emeleten ontjuk be a boltba az 5-6. szintes cuccokat, es kicsit zavaro, hogy legutobb is 28 fele jelzo nelkuli rndtargy volt benn es foglalta a helyet mas normalis cuccok elol.

pussz,
Zolika
 
Én még csak 5-6 fordulója vagyok a 11.-en, mégis egyet értek Axillonnal.

A másik megjegyzésem:

"A boltos ... a hegy 7. szintjétől kezdve egyből kihajítja a jelző nélküli tárgyakat (pl. vas lemezpáncél). "

Ez a 9. szinten vicces, mert pont ott lenne értelme ezeknek a tárgyaknak, hiszen ezekből lehet csak védekezést növelni, ha a random tárgyak nem használhatóak.
 
Noigen, ugyanez a helyzet a varazsullo/alkimista laborral is. Amikor szoltunk, akkor annyi volt a valasz, hogy a tovabbi epuleteknel figyelni fognak ra, hogy 20 epito eleg legyen mindenkepp, de ezen mar nem segitenek, aztan most megis...

Amugy lenne meg egy problemam, egyre tobb varazslatrol derul ki, hogy a program valamilyen oknal fogva ugy dont, hogy azt csak bizonyos feltetelek mellett hajlando hasznalni. Ez idonkent meg jogos is, pl halal csokot ne lojjon, ha nincs vegtagja az ellenfelnek, de a legtobb esetben olyan esetben sem engedi, amikor igenis lenne ertelme.
Peldaul forras erintes akkor is ha az ellenfelnek nincs rezisztje, hogy kov korben a tarsaimat tudjam animalni.
Ilyen volt az atok (3. kor utan ertelmetlennek talalta a hasznalatat, hogy miert, azt nem tudom...), illetve most a legujabb amirol hallottam, az a sorvasztas. Ezt masodik kortol nem tudod hasznalni, ha nem allsz kozelharcban senkivel. Hogy ebben mi a logika, azt plane nem ertem.
De ugyanilyen dolog az is, hogy nem magiatorsz, ha ezzel a foldelementalodat vagy teruletre hato spelledet (lava, jegvihar, vagy akar fal is) is letorned.
Ebben mondjuk van egy kis racio, de megse kene megtiltani, mert azert van, amikor jo lenne, es pl ha eleg magas a lava, akkor azt a pici magiatores nem fogja bantani, csak az ellenfelrol szedi le azt, amit kell.

Szoval a lenyeg az, hogy ezeket a sehol nem kozolt felteteleket vagy meg kene szuntetni (a jatekosra bizni, hogy mikor akar hulyeseget csinalni), vagy ha azt nem is, legalabb kivetel nelkul az osszeset le kellene irni, hogy tisztaban legyunk vele, ne pedig veletlenul kelljen rajonnunk a sajat karunkon.
 
Ja es a burjanzo ocsmanyagrol se felejtkezzunk meg, bar ott meg eroltetve ra lehet fogni, hogy "idoben" lett valtoztatva.
 
"A szárazföldi cápa rothasztásai jelentősen "csökkentek.

Koszontem szepen! Tobb mint egy evig ott rostokolltam az ostoba 11. szinten, szivatva voltam a capakkal (is), mert aki egyedul megy az hadd szokja, erre miutan lezabaltak rolam 60-80-100 meretet, most hirtelen eszetekbe jut, hogy sokat rothasztanak? UberLOL vazze. Anno amikor reklamalt valaki, el lett intezve, hogy "vegyel vitalitast", meg "van ott BA parancs is", most hogy a szottyos sirosok koltoznek fel, megint ugrotok, hogy jo legyen nekik? Oket miert nem lehet ugyanugy ugyanazzal az indokkal elhajtani? Persze, ha most visszakovetelnem az igy elvesztett mereteim legalabb felet, akkor megint en lennek elhajtva, hogy te mar tapoltal belole??? Es megis hogyan???

Hasonlo dolgot eljatszottatok mar a krakolichel is, ugye?

Azert jo lenne, ha neha hajlandoak lennetek elore is gondolkozni, es nem csak a rendes tempoban haladok szivatasarol lenne szo...
 
köszi!
 
spec a 6 kompi kozul amik kellenek fenn 3 lejjebb is vdzheto, darabra nezve a szukseges kompikbol kb 150 megveheto lejjebbi rabszolgatol

amugy nemtom engem az is zavar ha siman csak 40 sikereset kell vdznem egy kuldiert.... el van itt valami igenis szamolva

Soma
 
hangos nevetes (angolul) roviditve
 
Hali!

Meg szeretném kérdezni, hogy mit jelent az, hogy LOL?

Minek a rövidítése?
 
Vaszil,
meg nincs, de lesz. Amikor 10re ertel, akkor ott sem votl senki,akinek lett volna 5 rabszolgaja, most vannak paran. ;)
A tobbivel tok egyet ertek.
 
Szerintem akinek öt rabszolgája van a 12-n, az valamit nagyon tud de mivel ilyen nincs, nem is értem a problémát. Ha mégis találsz ilyet, akkor meg kell keresni és megkérni hogy vadásszon neked is kompit. Vagy kérsz havertól, eldöntitek kinek mi kell jobban és csencseltek. Az, hogy ad a játék 2 évnyi játékot a szinten, nem azt jelenti hogy le is kell játszani. Ha kell minden, akkor maradj és vadássz, ha nem akkor huss fel. Szóló karinak gondololom fél év üres vadászat nem ér meg egy őskövet.

Persze hazabeszélek, mert ad1 nem lépek már csak muszájból ad2 ha mégis felmennék 12-re, úgyis kiszednék mindent, nem érdekel mennyi idő, mivel a köv szint ugyanolyan uncsi mint amin tökölsz éppen..

Vaszil
 
hatt, Klinsi nem szamolta el a dolgot, mert kell a szinten 7 fele komponens. Ugye van amibol csak 12, van amikbol 40, van amibol 80, van amibol 120. Ez igy szep es jo. Mas kerdes hogy ha mindent egy karival akarok kiszedni akkor 140 VD-t szamoltam ossze picit kerekitve es ebben sajnos nincs benne az hogy nem mindig az jon amit en akarok. Es ejfeny teny hogy nem muszaj megcsinalni ezeket a dolgokat, ne banyasszon ki mindenki minden tapot, csak ott a gond, hogy ha valakinek van par rabszolga karija akkor ezt az 5 kalandot amibol potyog osszesen 2 varazsko, 1 osko es 50 kno megcsinalja mennyibol is? Ize... olyan 7 vg parancsbol? Ejnye no. Ez a liba.. ize galiba. Tok korrekt lenne ha ezek a cuccosok nem lennenek atadhatoak es lophatoak se lennenek. Ha mindenki sajat maga szenvedne meg erte. Persze a vd-k szamat sokallom de ez van. De ne atadhato targyakat.

pussz,
Zolika
ps.: Klinsi ne varj meg egy ideig valaszt Beho felol semmikepp, mert tali utani heten teljes heten at hegeszteni kellett a galetki formazast, most nincs Talbot, Miklos meg a tali utan 3 oraval megirt emailek kozul eddig egyre se valaszolt. Mind1, elkuldom oket megin :P Bar meglepo es mulatsagos hogy csak a Miklos-Zolika utvonalon tunnek el mindig levelek(mindket iranyba!), a Talbot-Zolika savon nyugodtan haladnak a levelek :P
 
Van ilyen. Pl a lehi oves kalandok anno. Csak ott a 7ikon jozsikatol kolcsonkaptal 4 cuccot 1 hetre. 1es alaplehivel megcsinaltad a kuldit es visszaadtad a cuccot. buktal nemi aranyat

ez meg aranyaiban kicsit mas azert. 2 kuldinel olyan 60-80 VDrol van szo.
 
Najo, de ezt egyik esetben sem talaltak tul szerencsesen:
11. szintes TK 53-al nem lett volna gond, ha nincs 3 csarnokinfo, amiben azt irjak, hogy "MINDENKEPP CSINALD MEG"
Itt pedig ugye varazsko a jutalom, ami nem valami nagy kulonlegesseg.

Szoval pl a kobold bugyor az valoban ilyen, hogy kevesen aldoznak ra, es kulonlegessegnek szamit, ha valakinek van ilyenje.

Ha ilyet akarnak, akkor ne sugalljak azt, hogy ez kihagyhatatlan, es ne nyerstapot (varazsko, osko, stb) adjanak, hanem valami olyan, nem harcban hasznalhato dolgot, aminek azert van valami kis haszna. Ekkor el fogjak erni a celjukat szerintem.

Jah meg egy megjegyzes: a mostani esetnel nekem inkabb az nem tetszik, hogy rabszolgazasra tokeletesen megfelel, a fokarinak semmit nem kell vadasznia, es megkapja a varazskovet.
Varazscuccokkal manapsag mar nem nagyon lehet rabszolgazni, max artifactokkal, hiszen a sima varazstargyaknal mar elegge telitodott a piac, viszont fuvekkel es kompikkal lehet, amit en ugy erzem nem kellene fokozni ilyen kuldikkel.
 
részlet a szeptember 9-i fórumból:

"[18:13] talan ez egy hiba volt a reszunkrol, hogy azt gondoltuk, kellenek olyan dolgok is a jatekba, amiket csak nagyon kevesen csinalnak meg, es legendak lesznek beloluk, meg uh oh ilyen is van valakinek
[18:13] de ugy latom a jatekosok igenye az, hogy mindenki minden tapot kibanyasszon"
...

Szóval valakinek meg lesz a kaland, valakinek nem. Valaki áldoz rá, valaki nem.
Majd biztos lesz olyan kaland ill. bármi más (vagy talán volt is), amiben egy szellemi mágus fog szerencsétlenkedni.

Én "nyalásmentesen" állítom, hogy kellenek olyan kalandok, amire nem mindenki áldoz energiát ill nem mindenki tud megoldani.

Éjfény
 
Na atszamoltam es rajottem, h elso felindulasomban elszamolva anyaztam.

Szal elnezest erte. Mindenesetre soknak tartom azt a VD menyiseget amit tolni kell ezen a szinten. Brutal sok kompi kell...

Udv: k
 
Hm elszamoltam magam, nem kell ennyi :-)
Mind1, akkor is nagyon sok kompi kell a szinthez. Most eppen ezzel megy a lassitas.
Mind1.
 
persze nem kotelezo kuldizni
v
nem kotelezo jatszani
v
amugy valaszolni sem kotelezo sot nem is kell koszi.
erre nem tudok elkepzelni ertelmes valaszt a JV reszerol...

k
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.