Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Bíbor möszék
Küldd el képeslapként!
"Egy szemi-intelligens asztrális állat a bíbor mösze. Apró kis féreg, amely céltalanul bolyong a pszionikus térben, tudatfoszlányokkal és érzelemnyomokkal táplálva magát. A bíbor möszék gyakran közlekednek nagyobb rajokban, így védve magukat az asztrális tér rettenetes ragadozóitól." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-14 16:02:29 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
8425-851

Karakterszám: 8425 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 851 Játékhét: 860
E forduló ára: 16 zs. Maradék zseton: 474
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2013. jan. 3. 12h:47'
A következõ fordulód táplálható: 2013. jan. 4.

E-mail!

TÜSKÉS KLEZMÓ KALANDJAI
Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Ambassadar, egy magas, szúrós tekintetû, arany rúnákkal díszített fekete köpenyt viselõ férfi. (hírneve 32690.)
Pihenésedet nyugodtan töltötted a barlangodban. Ezen a héten a banktól 1000 arany kamatot kaptál a betéted után.

[0 TVP-t használtál fel, maradt még 808.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 3 haszontalan vacak.

be 20 20 375 meglátogatod a 20. épületet
Felkeresed a remetét, és közlöd a választ.
- Tökéletes megoldás! - mondja õ mosolyogva. - Látom, bízhatok benned. Akkor térjünk a lényegre. - elõvesz egy térképet, és magyarázni kezd, hol tudsz ezúttal bejutni a Legendák Völgyébe. - Néhány galetki lord is bent vadászik, szolgáik a bejáratoknál várakoznak. Javaslom, hogy a két leggyengébb csapat közül próbálkozz valamelyikkel. Az egyikben a következõ szolgák vannak: egy orgling bûzgerjesztõ, egy lidérc nyálka, egy ragasztóbogár és egy éjféreg. Míg a másik csapat ezekbõl épül fel: egy mammut bika, egy fagylidérc és 2 szürke krazit. [Ehhez a következõ körödben az LV 1 vagy az LV 2 parancsot add ki, ahol a paraméter értelemszerûen az elsõ ill. második csapatot jelöli.] Ha megfelelõen felkészülsz, könnyedén legyõzheted õket! Sok szerencsét, Tüskés Klezmó, remélem zsákmánnyal megrakodva térsz vissza! Arra az esetre, ha mégis kudarcot vallanál, itt egy talizmán [a karakterlapon nem jelöljük], ez segíteni fog a menekülésben.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 803.]

hh 521 281 651 4 210 161 több tárgyat használ
[H 521 281:] Fortuna kiskorsójának segítségével megsemmisíted a következõ átkozott tárgyadat: vörös karkötõ.
[H 651 4:] Felkeresed a szinted GEVSZAT irodáját. Elnyeled az óriás õskövet. A hatás azonnal érezhetõ! A Mágikus Koponya energiát bocsát ki (+10 TVP). A sok gyakorlás meghozta eredményét, az egészség tulajdonságod most már 112! A GEVSZAT jóváírt a kártyádon egy hûségpontot! Összegyûjtöttél 5 hûségpontot, ezért a GEVSZAT mesés ajándékkal lep meg, ami húsz lidércplazma. Felkeresed a szinted GEVSZAT irodáját. A Mágikus Koponya energiát bocsát ki (+10 TVP). A sok gyakorlás meghozta eredményét, az egészség tulajdonságod most már 113! A GEVSZAT jóváírt a kártyádon egy hûségpontot!
[H 210 161:] Kiveszel a zsákból 2 varázskövet. Lecsúszik a torkodon a varázskõ. Kellemes melegséget érzel. A gyakorlásnak köszönhetõen sebezhetetlenség varázslatod ereje 103. szintre nõtt.
[-19 TVP-t használtál fel, maradt még 822.]

az 737 tárgy azonosítása
Kíváncsian nézel meg néhány tárgyat. Adamantit relikformázó: értéke 1600 arany. Nem átadható tárgy.
[2 TVP-t használtál fel, maradt még 820.]

v 294 294. varázslat elmondása
Elmormolsz egy kristályfókuszálás varázslatot. ( +25 inimícia.) (-256 vp.)
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 800.]

mak 1 1. makró definiálása/hívása

bsz 2 6 10 73 belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Felkeresed a mágusközpontot, hogy képességeid átmeneti pluszt kapjanak (-2 TVP, -10 VP, +1 varázslataid szintjére). ( +1 varázslatszint.) Elõször is, alaposan jóllaksz az élelmiszerraktár takarosan rendezett polcairól. (+7% jóllakottság.) Itt az ideje egy kis sportnak! A mesterek tornyában edzel egy darabig. (+25% támadás, +12 lehelet kör végéig.) Szolgáid mindeközben a szolgaképzõben gyakorlatoznak (+5% támadást és +2 leheletet kapnak kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesõen ellazulsz a barlangfürdõben. (+2 rugalmasság, +2 bûz/illat) Szövetségi társaiddal való beszélgetés közben megtudod, hogy. Szaunázol egy kicsit. Fantasztikus érzés! (+2 minden elemi immunitásodra.) Tüskéidet és fegyvereidet a fenõgépnél élesíted (+4 fegyver sebzés). ( +3 tüskés bõr.) Megfürdesz a medencében, amely az óriásnövés termében található. Tested megduzzad! (+15 méret kör végéig.) Igénybe veszed a jelmezkölcsönzõ szolgáltatásait. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Gyakorolsz egy kicsit a lõtéren. (+2 lõfegyver, +2 gyorsaság) Megnézed az üzenõfalat. Nincs új üzenet. Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Meglátogatod a szövetség kertjét. Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez hónakkupók ! Leszedsz 8 adagot. Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás). Kicseréled tapasztalataidat a tolvajcéhben (+2 lopás, +2 csapdaészlelés). Betérsz az ivóba egy pofa jéghideg sörre. Jót trécseltek a haverokkal. (+4 hírnév.) Szolgáid közben az itatóban isznak, moráljuk megnõtt 5%-kal. Míg pihensz, szolgáid keményen dolgoznak. (+20 TVP.) Kicsit megéheztek, de kit izgat? Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[-13 TVP-t használtál fel, maradt még 813.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 8 hónakkupók.

be 9 2 50 5 8 meglátogatod a 9. épületet
Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Elmondod, hogy fiatalodni szeretnél. Nincs szükséged fiatalításra. De hiszen nincs is rajtad átok! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 813.]

hh 517 0 52 20 913 több tárgyat használ
[H 517 0:] Krugrog terítõjén finom falatok jelennek meg. (+10% jóllakottság neked és szolgáidnak.)
[H 52 20:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 52. tárgy.
[H 913 0:]
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ellenfeleid 6 xenomorf harcos (#586) [aura: erõ: 45, 26-os méretû 30-as szintû bal csáp, 20-as tárgyirtás, auraészlelés: 15.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy csontolvadás! Az 1. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf harcos sebzõdik 326 ép-t. A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos 307 ép-t sebzõdik. A 3. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 3. xenomorf harcos sebzõdik 312 ép-t. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos sebzõdik 305 ép-t. Az 5. xenomorf harcos ellenállt a varázslatnak. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos 308 ép-t sebzõdik. (-13 vp.) Az 5. xenomorf harcos rád támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Félrehajoltál. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Félrehajoltál. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Félrehajoltál. Rád vág bal csápjával. Elhibázta. Tekergetve suhint jobb csápjával. Elhibázta. Ostorként csattant bal csápjával. Mellé! Pofáját nagyra tátva harap fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Harapni próbál fogával. Mellétrafált a balfácán. Körbe-körbe forgatva üt farkával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. A 2. xenomorf harcos rád támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Tekergetve suhint bal csápjával. Elkerülted. Lecsap rád jobb csápjával. Elhibázta. Tekergetve suhint bal csápjával. El sem talált, haha. Tekergetve suhint jobb csápjával. Elhibázta. Lecsap rád bal csápjával. Ez mellément. Támad fogával. Ez mellément. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Mellé! Meglóbálva zúz farkával. Elkerülted. A 6. xenomorf harcos rád támad. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Elkerülted. Lesújt rád bal csápjával. Elhibázta. Lecsap rád jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Rád vág bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Elõresuhint jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Elõresuhint bal csápjával. Ez mellément. Támad fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Beléd próbál marni fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Ostorként csattant farkával. Elkerülted. A 3. xenomorf harcos rád támad. Ostorként csattant jobb csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Roncsoló sebzés! ( -12 tüskés bõr, -12 vastag bõr.) Lesújt rád bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Ostorként csattant jobb csápjával. Elkerülted. Meglóbálva zúz bal csápjával. Félrehajoltál. Lesújt rád jobb csápjával. Mellé! Lesújt rád bal csápjával. (5 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Harapni próbál fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Acsarogva harapni próbál fogával. Mellé! Lesújt rád farkával. Elhibázta. A 4. xenomorf harcos rád veti magát. Tekergetve suhint jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Odacsap neked bal csápjával. Elhibázta. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Elkerülted. Meglóbálva zúz bal csápjával. Mellé! Elõrehajolva harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Ez mellément. Körbe-körbe forgatva üt farkával. Félrehajoltál. Az 1. xenomorf harcos téged támad. Elõresuhint jobb csápjával. Elhibázta. Ostorként csattant bal csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lesújt rád jobb csápjával. Elkerülted. Ostorként csattant bal csápjával. Félrehajoltál. Lesújt rád jobb csápjával. El sem talált, haha. Rád vág bal csápjával. Elkerülted. Elõrehajolva harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Acsarogva harapni próbál fogával. Félrehajoltál. Lesújt rád farkával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Regenerálsz (+9 ép) Az 1. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf harcos 200 ép-t sebzõdik. A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos sebzõdik 204 ép-t. A 3. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 3. xenomorf harcos sebzõdik 200 ép-t. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos megúszta! Az 5. xenomorf harcos regenerálódik. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos 193 sebzést kap.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy csontolvadást. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos sebzõdik 338 ép-t. (-13 vp.) A 4. xenomorf harcos rád veti magát. Lesújt rád jobb csápjával. Ez mellément. Lesújt rád bal csápjával. Ez mellément. Odacsap neked jobb csápjával. Félrehajoltál. Ostorként csattant bal csápjával. Nem talált. Lecsap rád jobb csápjával. Nem talált. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Elhibázta. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Nem talált. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Mellétrafált a balfácán. Villámgyorsan elõrevág farkával. Elhibázta. A 6. xenomorf harcos téged támad. Odacsap neked jobb csápjával. Ez mellément. Meglóbálva zúz bal csápjával. Félrehajoltál. Lecsap rád jobb csápjával. Nem talált. Rád vág bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Ostorként csattant bal csápjával. (10 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Harapni próbál fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Acsarogva harapni próbál fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Villámgyorsan elõrevág farkával. Félrehajoltál. Az 5. xenomorf harcos rád veti magát. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Elhibázta. Elõresuhint bal csápjával. Elhibázta. Odacsap neked jobb csápjával. Ez mellément. Ostorként csattant bal csápjával. Mellé! Elõresuhint jobb csápjával. Ez mellément. Odacsap neked bal csápjával. Nem talált. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Elhibázta. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Lesújt rád farkával. Elkerülted. A 3. xenomorf harcos rád veti magát. Tekergetve suhint jobb csápjával. Elhibázta. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Rád vág jobb csápjával. El sem talált, haha. Rád vág bal csápjával. Félrehajoltál. Odacsap neked jobb csápjával. Ez mellément. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. El sem talált, haha. Beléd próbál marni fogával. Mellétrafált a balfácán. Megpróbál megmarni fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Elõresuhint farkával. (3 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Az 1. xenomorf harcos téged támad. Odacsap neked jobb csápjával. Ez mellément. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Rád vág jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Rád vág bal csápjával. Félrehajoltál. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Meglóbálva zúz bal csápjával. Mellé! Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Elhibázta. Támad fogával. Ez mellément. Odacsap neked farkával. Mellé! A 2. xenomorf harcos rád támad. Ostorként csattant jobb csápjával. Mellé! Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Elhibázta. Ostorként csattant jobb csápjával. Félrehajoltál. Rád vág bal csápjával. Elhibázta. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. El sem talált, haha. Rád vág bal csápjával. Mellé! Elõrehajolva harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Mellétrafált a balfácán. Odacsap neked farkával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+13 ép) Az 1. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf harcos 204 sebzést kap. A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos 203 ép-t sebzõdik. A 3. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 3. xenomorf harcos 207 ép-t sebzõdik. A 3. xenomorf harcos holtan terül el. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos 201 sebzést kap. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos sebzõdik 220 ép-t. Az 5. xenomorf harcos regenerálódik. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos sebzõdik 210 ép-t.
*** 3. KÖR *** Elmormolsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-4 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy sebezhetetlenséget. (+248% védekezés.) ( +124 vastag bõr.) (-7 vp.) Az 5. xenomorf harcos rád veti magát. Lesújt rád jobb csápjával. Elhibázta. Lesújt rád bal csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Rád vág jobb csápjával. Félrehajoltál. Tekergetve suhint bal csápjával. Mellétrafált a balfácán. Tekergetve suhint jobb csápjával. Elhibázta. Ostorként csattant bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Rád vág farkával. Nem talált. A 6. xenomorf harcos rád támad. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Félrehajoltál. Rád vág bal csápjával. Félrehajoltál. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. El sem talált, haha. Lecsap rád bal csápjával. Félrehajoltál. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Elhibázta. Meglóbálva zúz bal csápjával. Mellé! Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Elkerülted. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Ez mellément. Ostorként csattant farkával. Mellé! A 4. xenomorf harcos rád támad. Rád vág jobb csápjával. Mellé! Lecsap rád bal csápjával. Elhibázta. Lesújt rád jobb csápjával. Nem talált. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Mellétrafált a balfácán. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Félrehajoltál. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Mellé! Harapásra nyitja száját, támad fogával. El sem talált, haha. Ostorként csattant farkával. Hátraugrasz a támadás elõl. A 2. xenomorf harcos téged támad. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Elhibázta. Lecsap rád bal csápjával. Ez mellément. Elõresuhint jobb csápjával. Mellé! Rád vág bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Lecsap rád jobb csápjával. Elkerülted. Elõresuhint bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Nem talált. Ostorként csattant farkával. Nem talált. Az 1. xenomorf harcos rád veti magát. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Félrehajoltál. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Tekergetve suhint jobb csápjával. Ez mellément. Odacsap neked bal csápjával. Mellétrafált a balfácán. Tekergetve suhint jobb csápjával. Elkerülted. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Elhibázta. Elõrehajolva harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Támad fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Villámgyorsan elõrevág farkával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Az 1. xenomorf harcos halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+3 ép) A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos 206 ép-t sebzõdik. A 2. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos 195 sebzést kap. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos 196 sebzést kap. Az 5. xenomorf harcos kileheli lelkét. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos 198 sebzést kap. A 6. xenomorf harcos kileheli lelkét.
*** 4. KÖR *** Megtámadod a 4. xenomorf harcost. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (662 ép-t sebeztél). Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (31 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. A 4. xenomorf harcos kileheli lelkét.
[A csatában összesen 2657 sebzést okoztál, és 25 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+321%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": egy Istencsászár ónixgyûrûje, a gladiátor vas mellvértje, a sólyom jáde karkötõje, az angyalok csillogó fejpántja, 8 drágakõ, 10 xenópete, 258 arany és 6 haszontalan vacak. Fényes gyõzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.

Automatikus eldobás: Kidobsz 1 az angyalok ametiszt fejpántját. A szemétbe hajítasz 1 a méreg ébenfa íját. Kidobsz 1 a káosz furcsa szimbólumát. A szemétbe hajítasz 1 az angyalok jáde karkötõjét. Kidobsz 1 a ragadozó ezüstcsizmáját. Kihajítasz 1 a villám aranyozott nyakláncát. Kihajítasz 1 a káosz különös nyílpuskáját. Kidobsz 1 a káosz korrupt köntösét. A szemétbe hajítasz 1 a káosz különös pajzsát. Kihajítasz 1 Sakál keresztszimbólumát. Kidobsz 1 Xirnox szárnyas sisakját. A szemétbe hajítasz 1 a sólyom obszidián karkötõjét. Kidobsz 1 a káosz titokzatos kardját. Kihajítasz 1 a légzés koponya amulettjét. Kidobsz 1 a káosz árnyékmellvértjét. A szemétbe hajítasz 1 a káosz rémületes gyûrûjét. Kihajítasz 1 a gladiátor fekete lemezpáncélját. Kidobsz 1 a gepárd obszidián karkötõjét. Kidobsz 1 a gepárd fattyúkardját. A szemétbe hajítasz 1 a gólem bíbor övét. Kihajítasz 1 a káosz fejedelmének íját. Kidobsz 1 a jég fekete köntösét. A szemétbe hajítasz 1 a gyõzelem összetett íját. A szemétbe hajítasz 1 a légzés jádegyûrûjét. Kidobsz 1 a káosz csábító lemezpáncélját. A szemétbe hajítasz 1 a küzdelem vörös maszkját. A szemétbe hajítasz 1 a káosz papjának nyakláncát. A szemétbe hajítasz 1 a káosz õrült fülbevalóját. Kidobsz 1 a szalamandra vörös maszkját. Kihajítasz 1 Tûzúr zöld köntösét. Kidobsz 1 a gladiátor vas mellvértjét. Kidobsz 1 a sólyom jáde karkötõjét. Kihajítasz 1 az angyalok csillogó fejpántját. [3 TVP-t használtál fel, maradt még 810.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 6 haszontalan vacak.

e 9 80 élelemszerzés
Nincs egyetlen szolgád sem, akinek a jóllakottsága 80% alatt lenne, és etetni lehet. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 810.]
ext extra forduló kérése
EXTra fordulót csak akkor kérhetsz, ha a fordulószámod nem kisebb a játékhetednél, azaz nincs lemaradásod. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 810.]
mak 2 2. makró definiálása/hívása

vv 58 77 69 64 66 71 több varázslat elmondása
[V 58 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 58. tárgy.
[V 77 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 77. tárgy.
[V 69 0 0:] Felhörpintesz 1 õsmágus szájvizét. ( +3 varázslatszint.)
[V 64 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 64. tárgy.
[V 66 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 66. tárgy.
[V 71 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 71. tárgy.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 805.]

vv 82 97 72 281 több varázslat elmondása
[V 82 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 82. tárgy.
[V 97 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 97. tárgy.
[V 72 0 0:] Sajnálom, de nincs a birtokodban 72. tárgy.
[V 281 1 0:] Magadban motyogva, létrehozol egy szabad mozgást. (-21 vp.)
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 800.]

v 256 44459 256. varázslat elmondása
Elõhívsz egy tudattágítás varázslatot. Testedet átjárja az Armageddon malachit fülbevalója energiája. (-45 vp.)
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 800.]

vv 148 176 222 261 263 283 több varázslat elmondása
[V 148 1 0:] Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy méregsemlegesítés. (-4 vp.)
[V 176 0 0:] Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy szélpajzs! (-45 vp.)
[V 222 0 0:] Elõhívsz egy hõsi ének varázslatot. Hõsi dalt énekelsz. Az õsök buzdítása átjárja testedet (+4 hõsiesség pont). (-31 vp.)
[V 261 0 0:] Ellõsz egy szörnyismeret varázslatot. (-62 vp.)
[V 263 0 0:] Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy kisebb valóságformálás. Hõsi erõtõl duzzad tested (+6 hõsiesség pont.) Anyag csöpög elõ, melyet szolgáid befalnak (jóllakottságuk nõtt 105%-kal). Szolgáid osztoznak boldogságodban (moráljuk 50%-kal nõtt). (-60 vp.)
[V 283 0 0:] Elõhívsz egy buzdítás varázslatot. Szolgáid morálja megnõtt 64%-kal. (-15 vp.)
[45 TVP-t használtál fel, maradt még 755.]

vv 154 275 65 több varázslat elmondása
[V 154 0 0:] Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy kisebb erõpajzsot. (+66% védekezés.) (-4 vp.)
[V 275 0 0:] Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy kannibalizmust. Neked és szolgáidnak a jóllakottsága megnõtt 55%-kal. Sebzõdsz 105 ép-t. (-37 vp.)
[V 65 0 0:] Óvatosan beszürcsölsz 1 csapdaészlelés italát. ( +10 csapdaészlelés.)
[16 TVP-t használtál fel, maradt még 739.]

mak 4 4. makró definiálása/hívása

ftk 1 2 3 4 515 felszíni tárgy kutatása
[Torzszülött vadászat:] Ezúttal tudományosan "vadászol". Megfigyeled a torzszülötteket, és hosszú idõ után végül kiválasztasz egy bömbölõ arénarémet, amelyet búvóhelyéig követsz. Valamit rejteget, az semmi kétség - ha egy kis szerencséd van, egy felszíni relikvia lesz az! Megtámadod. Ellenfeled egy bömbölõ arénarém (#280) [aura: 30-as méretû 32-es szintû bal láb, 25-ös tárgyirtás, hidegimmunitás: 20, egészség: 99.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a bömbölõ arénarémet. (17 találattal 2844 sebzést okoztál.) A bömbölõ arénarém varázshatalma segítségével elmond egy jégvihart. Nem hat rád. A bömbölõ arénarém sebzõdik 12 ép-t a jégvihartól. Regenerálsz (+105 ép)
*** 2. KÖR *** A bömbölõ arénarémet célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (18 találattal 3026 sebzést okoztál.) A bömbölõ arénarém holtan terül el. Rezisztálod a varázslatot.
[A csatában összesen 3759 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+89%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 2 arénarém karom, az energia bõr mellvértje és 62 arany. Uzsonnaidõ! Az ételre veted magad. (+12% jóllakottság.) Mohón kutatod át, remélve, hogy felszíni varázstárgyra bukkansz. De semmi! Megérzésed ezúttal megcsalt.
[Árnyékcsata:] Körülnézel a lakószinten, gyanús galetkik után kutatsz. Hoppá! Egy fura galetki, kinek testét árnyék takarja, mintha rejtegetne valamit. Csak nem egy felszíni varázstárgyat? Talán meg kellene szabadítani õt tõle!

*** 1. KÖR *** Megcélzod az arctalan galetkit a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (11 találattal 776 sebzést okoztál.) Az arctalan galetki elmormol egy életszívás varázslatot. Sebzõdsz 30 ép-t. Az arctalan galetki gyógyul 30 ép-t. Regenerálsz (+30 ép)
*** 2. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az arctalan galetkit lövöd. (10 találattal 707 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Az arctalan galetki elmond egy életszívás varázslatot. 30 életpontnyit sebzõdsz. Gyógyítja az arctalan galetkit (+30 ép). Regenerálsz (+30 ép)
*** 3. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az arctalan galetkit lövöd. (12 találattal 846 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Néhány rövid kézmozdulat után az arctalan galetki létrehoz egy életszívás varázslatot. Rezisztálod a varázslatot.
*** 4. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd az arctalan galetkit. (7 találattal 491 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Heves kézmozdulatok közepette az arctalan galetki elmormol egy életszívást. A varázslat visszafordul elmondójára! Az arctalan galetki ellenáll a varázslatnak.
*** 5. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az arctalan galetkit lövöd. (15 találattal 1052 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Az arctalan galetki mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy életszívást. Rezisztálod a varázslatot.
*** 6. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az arctalan galetkit lövöd. (14 lövéstõl 994 ép-t sebzõdött.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Néhány rövid kézmozdulat után az arctalan galetki létrehoz egy életszívás varázslatot. Sebzõdsz 30 ép-t. Az arctalan galetki gyógyul 30 ép-t. Regenerálsz (+30 ép)
*** 7. KÖR *** Megcélzod az arctalan galetkit a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (12 találattal 838 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Heves kézmozdulatok közepette az arctalan galetki elmormol egy életszívást. Rezisztálod a varázslatot.
*** 8. KÖR *** Az arctalan galetkit célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (8 találattal 563 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Összegyûjtve mágikus energiáit, az arctalan galetki elvarázsol egy életszívást. Nem hat rád.
*** 9. KÖR *** Elõhívsz egy kitartó ló varázslatot. ( +57 szívósság.) (-12 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy esszenciaelnyelést. (-4 vp.) Az arctalan galetki varázshatalma segítségével elmond egy életszívást. 30 ép-t sebzõdtél. Az arctalan galetki gyógyul 30 ép-t. Regenerálsz (+30 ép)
*** 10. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az arctalan galetkit lövöd. (15 találattal 1054 sebzést okoztál.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Néhány rövid kézmozdulat után az arctalan galetki létrehoz egy életszívás varázslatot. 30 életpontnyit sebzõdsz. Az arctalan galetki visszanyer 30 életpontot. Regenerálsz (+30 ép)
*** 11. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd az arctalan galetkit. (11 lövéstõl 780 ép-t sebzõdött.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Az arctalan galetki varázshatalma segítségével elmond egy életszívást. Rezisztálod a varázslatot.
*** 12. KÖR *** Megcélzod az arctalan galetkit a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (11 lövéstõl 778 ép-t sebzõdött.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Néhány rövid kézmozdulat után az arctalan galetki létrehoz egy életszívás varázslatot. Rezisztálod a varázslatot.
*** 13. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az arctalan galetkit lövöd. (12 lövéstõl 845 ép-t sebzõdött.) az arctalan galetki valahogy túlélte a halálosnak tûnõ sérülést! Néhány rövid kézmozdulat után az arctalan galetki létrehoz egy életszívás varázslatot. A varázslat visszafordul elmondójára! Az arctalan galetki ellenáll a varázslatnak.
[A csatában összesen 6400 sebzést okoztál, és 150 sebzést kaptál.] Huh, nem bírtok egymással! Az eredmény döntetlen. Visszavonulsz.
[Asztrális kutatás:] A pszionikus barangolás eredeti és kreatív módnak tûnik arra, hogy felszíni tárgy után kutass. Kényelmesen elhelyezkedsz a barlangodban, és máris megindulsz az asztrális túrára. Hirtelen apró, zöld lények jelennek meg. Asztrálmanók, ocsmány kis csínytevõk! Felragadják az általad követett nyom aranyszálát, és usgyi, megiramodnak vele. Meg kell õket állítanod!
[Pszi csáp próba 18-as küszöbre: sikeres] Pszi csápoddal villámgyorsan utánuk nyúlsz, elgáncsolod õket, mire visítva menekülnek. A nyom megmaradt, tudod tovább követni!
A semmibõl bukkan elõ egy borzalmas asztrális teremtmény. Szíved kihagy néhány ütemet, amíg felméred irdatlan testét. Szemedet összehúzod: pszionikus jelenlétet érzékelsz! Ellenfeled egy lobotómikus atka (#443) [aura: pszi energia: 46, gyorsaság: 20, 74-es sz.áll.roncsolása.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)200 (+0)305 Lobotómikus atka Pszi acéltorony kudarc (-7)188 (+0)230
2. Tüskés Klezmó Mentális robbanás -115 PE (-5)195 (-1)304 Lobotómikus atka Sz.áll.roncsolása -1 PE (-1)187 (-115)115
3. Tüskés Klezmó Mentális robbanás -57 PE (-5)190 (-1)303 Lobotómikus atka Sz.áll.roncsolása -1 PE (-1)186 (-57)58
4. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)170 (+0)303 Lobotómikus atka Sz.áll.roncsolása kudarc (-1)185 (+0)58
5. Tüskés Klezmó Tudati méreg kudarc (-6)164 (+0)303 Lobotómikus atka Sz.áll.roncsolása kudarc (-1)184 (+0)58
6. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)158 (-81)222 Lobotómikus atka Mentális robbanás -81 PE (-18)166 (-13)45
7. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)138 (+0)222 Lobotómikus atka Sz.áll.roncsolása kudarc (-14)152 (-13)32
8. Tüskés Klezmó Tudati méreg +1 méreg (-6)132 (+0)222 Lobotómikus atka Pszi acéltorony kudarc (-21)131 (-14)18
9. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)126 (-55)167 Lobotómikus atka Mentális robbanás -55 PE (-32)99 (-18)0

Gyõzelmet arattál az asztrális térben! (+27% pszi támadás, +27% pszi energia.)
Utadat egy szürkén gomolygó sztetuszha ködfal keresztezi. Képtelenség átjutni rajta, és megkerülni túl nagy idõveszteség. A sztetuszhát mikronnyi tudatkoncentrátumok alkotják, így van egy esélyed: mentális robbanással megpróbálhatsz lyukat ütni a ködfalba!
[Mentális robbanás próba 26-os küszöbre: sikeres] A sztetuszha mikrobák visítása pengeként hatol az agyadba. Hatalmas lyuk keletkezik elõtted, amelyen könnyedén átsuhansz, mielõtt ismét összezárulna. Egy pulzáló, éppen korhadó selyembõr. Tényleg furcsa, hiszen úgy tudtad, az asztráltérben nem tud elkorhadni. Persze egy felszíni varázstárgynak jobban örültél volna.
[Próbamester:] Úgy döntesz, meglátogatod azt a fura próbamestert az elhagyott tó partján! Bekopogsz a torony ajtaján, mire az nyikorogva kitárul, és egy aszott kis öregember siet eléd csoszogva.
- Szóval felszíni tárgyra fáj a fogad, he? Na, gyere próbázni, aztán meglátom, mivel szolgálhatok!
Ezen ne múljon, követed. Az elsõ próbatételnél nyomkeresés tulajdonságodat / szakértelmedet teszik próbára. Nézz a szemembe, nézz a szemembe, ismételgeti az öreg. Te nem igazán érted mire jó ez, de azért eleget teszel neki. Aztán amikor már meredten a vénséges szemeket bámulod, észleled, hogy egy ifjú tolvajkölyök leszakítja az erszényed és eliszkol vele. Az öregember meg csak röhög, mint a fakutya!
- Hehe, ez jó... na, és most, hogy a fiú már eltûnt tornyom termeinek rengetegében, a feladatod, hogy kövesd a nyomait, és elkapd! - Mondja az öreg. Hát nincs mit tenni, követni kezded a nyomokat.
[Nyomkeresés próba 15-ös küszöbre: sikeres] Néhol egy kicsit karcos a padló, máshol orrodat üti meg a tolvajgyerek jellegzetes illata. Ilyen és hasonló nyomokat követve végül bejutsz egy kisebb terembe, ahol a tolvaj már vár rád, az öregember társaságában. Visszakapod az erszényed, sõt, még a próba is sikerült! Jöhet is a második próba, reméled ez nehezebb lesz, nem akarsz ilyen könnyen nyerni! Ezúttal egészség tulajdonságodat / szakértelmedet teszi próbára a mester. Nem túl eredeti a fazon, mint szinte mindenki más, õ is romlott ételeket akar veled megetetni.
[Egészség próba 20-as küszöbre: sikeres] Ezen ne múljon, két mahomohi hólyag után sorban betömöd a szádba a zombivesét, a gurmegyökeret és a lávacsiga ürüléket, majd tele pofával "fincsi, mi?" szavakat formálva csámcsogsz a próbamester képébe. Az bólint, hogy kiálltad a próbát! A harmadik próba nyilvánvalóan nehezebb lesz, gondolkodik is az öreg, mit eszelhetne ki. Végül úgy látszik, zárnyitás tulajdonságod / szakértelmed vizsgáztatja. Érdekes, ilyen közvetlen módon még soha nem tették próbára zárnyitás szakértelmedet! Az elõtted levõ asztalon vagy két tucat különbözõ fajtájú zárszerkezet hever, zárt állapotban. Ezeket kell kinyissad!
[Zárnyitás próba 57-es küszöbre: sikertelen] Párat kinyitsz, de a bonyolultabbakhoz sajnos hozzá sem tudsz kezdeni. Talán, ha egy ajtóban, vagy ládában látnád õket, könnyebb dolgod lenne... Ez ma nem jött neked össze, szomorúan távozol a toronyból.
[76 TVP-t használtál fel, maradt még 663.]

v 265 709 265. varázslat elmondása
Elmormolsz egy torzszülött észlelése varázslatot. Ellenfeled egy orgling bûzgerjesztõ (#709) [aura: mágia: 35, ügyesség: 36, 43-as méretû 50-es szintû jobb mancs, 20-as paraliz.méreg.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az orgling bûzgerjesztõt lövöd. (9 lövéstõl 1372 ép-t sebzõdött.) Az orgling bûzgerjesztõ feléd rohan. Az orgling bûzgerjesztõ rád támad. Benyom neked jobb mancsával. Mellétrafált a balfácán. Bever egyet bal mancsával. El sem talált, haha. Hasba próbál rúgni jobb lábával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Egy rúgást próbál bal lábával. Mellé! Szagától fuldoklasz. (-213 ép.) Regenerálsz (+120 ép)
*** 2. KÖR *** Elõhívsz egy csontolvadás varázslatot. Az orgling bûzgerjesztõ csontjai olvadoznak. Az orgling bûzgerjesztõ 325 ép-t sebzõdik. (-13 vp.) Az orgling bûzgerjesztõ hörögve elterül. Regenerálsz (+93 ép)
[A csatában összesen 1592 sebzést okoztál, és 213 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+73%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a tökéletesség lovagi pajzsa és 129 arany. (-39 vp.)
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 653.]

v 269 269. varázslat elmondása
Elmondasz egy h.látó vérkutya észlelés varázslatot. Vékony, ezüstös fényszál indul a lábadtól le, a mélybe, a sötétbe. Izgatottan vágsz neki, hogy kövesd a nyomot. Szûk járatokon, kõomlásokon, dohos barlangokon küzdöd át magad, míg végül az ezüstös fényszál végetér, egy lény elõtt! Ellenfeled egy chyrropteod (#727) [aura: 45-ös méretû 60-as szintû fog, 45-ös paraliz.méreg, erõ: 40, egészség: 35.].
Elmorzsolsz 1 eruacidus sertét.
*** 1. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy életpajzsot. (-10 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy esszenciaelnyelést. (-4 vp.) A chyrropteod varázshatalma segítségével elmond egy dermesztést. Ellenállsz a varázslatnak.
*** 2. KÖR *** Megcélzod a chyrropteodot a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (12 lövéstõl 1075 ép-t sebzõdött.) A chyrropteod halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 898 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+174%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a sav ezüst lemezpáncélja, 2 chyrropteod lebernyeg és 134 arany. (-37 vp.)
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 633.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 chyrropteod lebernyeg.

z 588 30 709 zenélsz 588. hangszeren 30 TVP-ért
Eljött az idõ, elõadást tartasz a szövetségi barlangod hangversenytermében! Elõveszed a dorony dudát, és játszani kezdesz rajta. Egy szerelmeseknek szóló számot adsz elõ, amelyet sokszor énekelnek szerenádokkor, vagy esküvõn. Mûsorodat a közönség kitörõ lelkesedéssel fogadja. Elismerõ füttyentések és tapsvihar követeli a ráadást. És persze potyog a pénz! (+455 arany.) A zene számodra is spirituális élményt jelentett. (+1 hõsiesség pont.) Az elõadás kedvezõen hat rád a hangversenyteremnek köszönhetõen (+1 max. VP, +1 hõsiesség pont, +45% lélekenergia.) A pénz mellett találsz egy a káosz mágusának köpenyét, kedves ajándék egy galetkitõl. A dorony duda hangja elõcsalt egy torzszülöttet! Ellenfeled egy orgling bûzgerjesztõ (#709) [aura: 43-as méretû 50-es szintû bal mancs, 20-as paraliz.méreg, erõ: 76, 37-es méretû 40-es szintû jobb láb.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az orgling bûzgerjesztõt lövöd. (12 találattal 1843 sebzést okoztál.) Az orgling bûzgerjesztõ kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1603 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+73%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a lich jádegyûrûje és 94 arany.
[24 TVP-t használtál fel, maradt még 609.]

hh 925 766 925 768 925 770 több tárgyat használ
[H 925 766:] Aktiválod az energiamantrát. A szerkezet zümmögni kezd, nincs más dolgod, mint kövesd. Hamarosan egy ocsmány fatty nyomaira bukkansz! Ellenfeled egy Pdhivqaxx fattya (#766) [aura: bûz: 255, IQ: 60, erõ: 72.].

*** 1. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy életpajzsot. (-10 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy esszenciaelnyelés. (-4 vp.) A Pdhivqaxx fattya feléd rohan. A Pdhivqaxx fattya rád támad. Fekete halállehelete elborít. (228 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+120 ép)
*** 2. KÖR *** Megtámadod a Pdhivqaxx fattyát. Lecsapsz farkaddal. Elkerülte. Csatlós nyársalóval lesújtasz. Mellé! Meglengetve a Gramagan csontpálcáját, próbálsz lesújtani. (62 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. (36 ép-t sebeztél). Sünrája tõrrel próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Nem találtál. Meglengetve az árnypengét, próbálsz lesújtani. (39 ép-t sebeztél). Áldott varázsfejszével támadsz. (58 ép-t sebeztél). A Pdhivqaxx fattya rád támad. Fekete halállehelete elborít. (208 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+120 ép)
*** 3. KÖR *** Támadod a Pdhivqaxx fattyát. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (96 ép-t sebeztél). Meglengetve a Csatlós nyársalót, próbálsz lesújtani. Nem találtál. Gramagan csontpálcájával lesújtasz. (60 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardjával lesújtasz. (40 ép-t sebeztél). Sünrája tõrrel próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (42 ép-t sebeztél). Árnypengével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (50 ép-t sebeztél). Áldott varázsfejszét forgatva támadsz. (56 ép-t sebeztél). A Pdhivqaxx fattya téged támad. Torkából halálos lehelet zúdul rád. (239 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+120 ép)
*** 4. KÖR *** Megtámadod a Pdhivqaxx fattyát. Rávágsz farkaddal. (88 ép-t sebeztél). Csatlós nyársalóval támadsz. (77 ép-t sebeztél). Gramagan csontpálcájával támadsz. Elhibáztad. Az Õsök Szent Kardjával lesújtasz. (33 ép-t sebeztél). Sünrája tõrrel lesújtasz. Fürgén elhajolt. Árnypengével támadsz. Mellétrafáltál. Áldott varázsfejszével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. Mellé! A Pdhivqaxx fattya rád veti magát. Kitátja száját, és halálos leheletét rád engedi. (233 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+120 ép)
*** 5. KÖR *** A Pdhivqaxx fattyát próbálod megsebezni. Lesújtasz farkaddal. (82 ép-t sebeztél). Csatlós nyársalót forgatva támadsz. (69 ép-t sebeztél). Gramagan csontpálcájával támadsz. (65 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardjával lesújtasz. (41 ép-t sebeztél). Sünrája tõrt forgatva támadsz. Mellétrafáltál. Árnypengével lesújtasz. Elkerülte. Áldott varázsfejszével lesújtasz. (55 ép-t sebeztél). A Pdhivqaxx fattya téged támad. Kitátja száját, és halálos leheletét rád engedi. (236 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+120 ép)
*** 6. KÖR *** Támadod a Pdhivqaxx fattyát. Odacsapsz farkaddal. (96 ép-t sebeztél). Csatlós nyársalót forgatva támadsz. (73 ép-t sebeztél). Gramagan csontpálcáját forgatva támadsz. (62 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardjával támadsz. (45 ép-t sebeztél). Meglengetve a sünrája tõrt, próbálsz lesújtani. (43 ép-t sebeztél). Árnypengével próbálsz sebet ejteni ellenfeleden. (48 ép-t sebeztél). Áldott varázsfejszével lesújtasz. (57 ép-t sebeztél). A Pdhivqaxx fattya rád támad. Kitátja száját, és halálos leheletét rád engedi. (209 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+120 ép)
*** 7. KÖR *** Megtámadod a Pdhivqaxx fattyát. Elõresuhintasz farkaddal. (76 ép-t sebeztél). Csatlós nyársalót forgatva támadsz. Félrehajolt. Gramagan csontpálcájával támadsz. (66 ép-t sebeztél). Az Õsök Szent Kardját forgatva támadsz. (39 ép-t sebeztél). Sünrája tõrrel lesújtasz. Ez mellément. Árnypengével támadsz. Elhibáztad. Meglengetve az áldott varázsfejszét, próbálsz lesújtani. Mellétrafáltál. A Pdhivqaxx fattya halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+120 ép)
[A csatában összesen 1590 sebzést okoztál, és 1353 sebzést kaptál.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+245%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: egy fókuszkristály, a káosz döbbenetes köntöse, egy Pdhivqaxx esszenciája és 110 arany. A fatty esszenciáját a H {esszencia} paranccsal adhatod le 5 TVP árán a mágustoronyban, ha legalább 3 azonos fajtát összegyûjtöttél. Cserébe értékes varázstárgyat fogsz kapni!
Ellátnak az ispotályban. (+513 életpont.)
[H 925 768:] Aktiválod az energiamantrát. A szerkezet zümmögni kezd, nincs más dolgod, mint kövesd. Hamarosan egy ocsmány fatty nyomaira bukkansz! Ellenfeled egy Zrhitqaxx fattya (#768) [aura: 50-es méretû 65-ös szintû bal csáp, 40-es rothasztás, erõ: 60, 50-es méretû 65-ös szintû jobb csáp, 40-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy életpajzs varázslatot. (-10 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy esszenciaelnyelés! (-4 vp.) A Zrhitqaxx fattya a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy végsõ rothadás! A varázslat nem hatott rád.
*** 2. KÖR *** Megindulsz a Zrhitqaxx fattya felé. Már ott is vagy! A Zrhitqaxx fattya odajön hozzád. Megtámadod a Zrhitqaxx fattyát. Villámokat köpsz. (470 ép-t sebeztél). Elõresuhintasz farkaddal. Hátraugrott a támadás elõl. A Zrhitqaxx fattya rád támad. Odacsap neked jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Elõresuhint bal csápjával. Elkerülted. Odacsap neked jobb csápjával. (37 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megfertõzõdsz. Ostorként csattant bal csápjával. Elhibázta. Elõresuhint nyelvével. Mellé! Iszonyú szaga benyomással van rád. (-17 ép.) Regenerálsz (+54 ép)
*** 3. KÖR *** Támadod a Zrhitqaxx fattyát. Villámokat köpsz. (456 ép-t sebeztél). Meglóbálva zúzol farkaddal. Elhibáztad. A Zrhitqaxx fattya rád támad. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. (46 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Bõröd roncsolódik. ( -20 tüskés bõr, -20 vastag bõr.) Átjár a fertõzés. Lecsap rád bal csápjával. Félrehajoltál. Elõresuhint jobb csápjával. (60 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Vitalitásod véd a rothasztástól. Megfertõzõdsz. Ostorként csattant bal csápjával. Ez mellément. Villámgyorsan elõrevág nyelvével. Mellé! Bûze fojtogat. (-18 ép.) Regenerálsz (+120 ép)
*** 4. KÖR *** Megtámadod a Zrhitqaxx fattyát. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (490 ép-t sebeztél). Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. Elkerülte. A Zrhitqaxx fattya hörögve elterül. Regenerálsz (+4 ép)
[A csatában összesen 1483 sebzést okoztál, és 178 sebzést kaptál.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+301%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami egy Zrhitqaxx esszenciája. A fatty esszenciáját a H {esszencia} paranccsal adhatod le 5 TVP árán a mágustoronyban, ha legalább 3 azonos fajtát összegyûjtöttél. Cserébe értékes varázstárgyat fogsz kapni!
[H 925 770:] Aktiválod az energiamantrát. A szerkezet zümmögni kezd, nincs más dolgod, mint kövesd. Hamarosan egy ocsmány fatty nyomaira bukkansz! Ellenfeled egy Fhtoqaxx fattya (#770) [aura: 25-ös méretû 60-as szintû bal csáp, 100-as tárgyirtás, áttörés: 100, 60-as méretû 100-as szintû csáprágó, 75-ös paraliz.méreg.].

*** 1. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy életpajzsot. (-10 vp.) Ellõsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-4 vp.) A Fhtoqaxx fattya téged céloz, amikor a negatív plazmagömbbel lõ. Nem talált.
*** 2. KÖR *** Magában motyogva, a Fhtoqaxx fattya létrehoz egy végsõ rothadást. Sikerült elkerülnöd a varázslat hatását. Megindulsz a Fhtoqaxx fattya felé. Már ott is vagy! A Fhtoqaxx fattyát próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (392 ép-t sebeztél). Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. Ez mellément.
*** 3. KÖR *** A Fhtoqaxx fattyát próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (368 ép-t sebeztél). Lesújtasz farkaddal. Elhibáztad. A Fhtoqaxx fattya rád veti magát. Kitátja száját, és halálos leheletét rád engedi. (Ellenállsz a támadásnak.) Gyorsan feléd lendít ollóival. Nem talált. Feléd suhint ollóival. Elkerülted. Odacsap neked jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Tekergetve suhint jobb csápjával. Elkerülted. Elõresuhint bal csápjával. Elhibázta. A csáprágójával támad. (56 ép-t sebzõdtél). Teljesen megbénulsz. Semlegesíted a mérget. Átjár a fertõzés. Regenerálsz (+56 ép)
*** 4. KÖR *** A Fhtoqaxx fattyát próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (371 ép-t sebeztél). Rávágsz farkaddal. Fürgén elhajolt. A Fhtoqaxx fattya rád veti magát. Kitátja száját, és halálos leheletét rád engedi. (Meg sem rezzensz.) Lecsap rád ollóival. Ez mellément. Feléd üt ollóival. (27 ép-t sebzõdtél). Bõröd roncsolódik. ( -20 tüskés bõr, -20 vastag bõr.) Megfertõzõdsz. Ostorként csattant jobb csápjával. Nem talált. Elõresuhint bal csápjával. (11 ép-t sebzõdtél). Átjár a fertõzés. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. (13 ép-t sebzõdtél). Lélekenergiát szív el (-60%). Terjed a fertõzés. Tekergetve suhint bal csápjával. El sem talált, haha. Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. Elhibázta. Regenerálsz (+51 ép)
*** 5. KÖR *** Támadod a Fhtoqaxx fattyát. Villámokat köpsz. (405 ép-t sebeztél). Ostorként csattantasz farkaddal. Ez mellément. A Fhtoqaxx fattya holtan terül el.
[A csatában összesen 1536 sebzést okoztál, és 107 sebzést kaptál.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+321%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": egy fókuszkristály, a teknõs ébenfa íja, egy Fhtoqaxx esszenciája, egy negatív plazmagömb és 111 arany. A fatty esszenciáját a H {esszencia} paranccsal adhatod le 5 TVP árán a mágustoronyban, ha legalább 3 azonos fajtát összegyûjtöttél. Cserébe értékes varázstárgyat fogsz kapni!
Elmondasz egy méregsemlegesítés varázslatot. (-4 vp.)
[68 TVP-t használtál fel, maradt még 541.]

be 9 2 50 5 8 meglátogatod a 9. épületet
Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Elmondod, hogy fiatalodni szeretnél. Nincs szükséged fiatalításra. De hiszen nincs is rajtad átok! A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. A testedet maró fertõzésre mutatsz. A papok szent rituáléja megtisztítja szervezetedet a fertõzéstõl. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 450 aranyat.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 536.]

k 409 229 271 220 240 259 kaland elvállalása
(409. kaland:) Odasétálsz az építményhez, és megpróbálod az ajtót. Nincs bezárva! Belépsz az épületbe. Az elsõ szoba üres, a padlót csontok borítják. Továbbmész a második szobába. Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeled egy Thargodan démonkutya (#730) [aura: IQ: 66, 60-as méretû 65-ös szintû fog, 50-es roncsolás, hidegimmunitás: 20.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a Thargodan démonkutyát. (18 lövéstõl 3394 ép-t sebzõdött.) A Thargodan démonkutya hörögve elterül.
[A csatában összesen 2532 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+93%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a villám obszidián karkötõje és 145 arany.
Egy ketrec van itt, benne egy tûztáncos. A ketrec mellett egy kondér, benne már víz fõ: nyilvánvaló, hogy valaki meg akarja fõzni a tûztáncost! Máskor neked is vadászzsákmányt jelent, de most megesik rajta a szíved, és kiszabadítod. (Ha nem lenne már a maximális számú megengedett szolgád, ez a lény is a szolgálatodba szegõdött volna.)
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 2 hõsiesség pont, 1 képességpont és 16% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(229. kaland:) Megkeresed az óriás cseppkövet. A fészek még mindig ott van a tetején! Kapaszkodva, végtagjaidat használva mászol föl.
[Mászás próba 25-ös küszöbre: sikeres] Fellépsz a cseppkõ lapos tetejére. Mennyi hely van itt!
Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeled egy Thargodan démonkutya (#730) [aura: 50-es méretû 60-as szintû bal karom, 50-es bénító méreg, 60-as méretû 65-ös szintû fog, 50-es roncsolás, bûz: 80.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a Thargodan démonkutyát. (17 találattal 3199 sebzést okoztál.) A Thargodan démonkutya halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 2584 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+93%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a káosz mesterének tõre és 145 arany.
Miféle kincsek lehetnek vajon itt elrejtve? Keresgélsz, de nem találsz semmilyet.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 90% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(271. kaland:) Újra végigmész a sziklaperemen, egészen a kapaszkodókig. Hát, nem tûnik valami stabilnak a dolog! Megkezded a lefelé ereszkedést.
[Mászás próba 24-es küszöbre: sikeres] Elengedve az utolsó kapaszkodót, leugrasz a peremre.
Hangot hallasz, mire sarkon pördülsz. Éberségednek köszönhetõ, hogy a támadás nem lepett meg. Ellenfeled egy Thargodan démonkutya (#730) [aura: 50-es méretû 60-as szintû bal karom, 50-es bénító méreg, egészség: 66, 50-es méretû 60-as szintû jobb karom, 50-es bénító méreg.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod a Thargodan démonkutyát a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (18 lövéstõl 3374 ép-t sebzõdött.) A Thargodan démonkutya halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 2534 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+93%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a káosz õrült mellvértje és 151 arany.
Úgy tûnik, hiába fáradtál - nem találsz kincset.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 90% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(220. kaland:) Visszatérsz a sárkánybarlangba. A csontváz még mindig ugyanott van, ahol hagytad! Bár a földön nem látsz kincseket, látsz egy sötét nyílást magasabban, a falon. A csontvázra kapaszkodva pont fel tudsz oda mászni! Többszörösen biztosítva magadat, mászol fölfelé.
[Mászás próba 26-os küszöbre: sikeres] Kicsit remegve léptél a csontokra, de sem a sárkány nem elevenedett meg, sem a csontok nem törtek el. Bemászol a sötét nyíláson.
Körülnézel, és megérzed az idegen jelenlétet. Így hát nem ér készületlenül a támadás a következõ percben. Ellenfeled egy Thargodan démonkutya (#730) [aura: 50-es méretû 60-as szintû bal karom, 50-es bénító méreg, egészség: 66, 50-es méretû 60-as szintû jobb karom, 50-es bénító méreg.].

*** 1. KÖR *** A Thargodan démonkutyát célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (19 találattal 3585 sebzést okoztál.) A Thargodan démonkutya kileheli lelkét.
[A csatában összesen 2726 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+93%). Elteszed a zsákmányt, ami a torony obszidiángyûrûje és 162 arany.
Hurrá, kincset találtál, ami a teknõs fogazott tõre, a méreg ezüstsisakja, a villám aranycsizmája, a tûz fekete köntöse és az enyészet összetett íja.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 90% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(240. kaland:) A gödörhöz mész, és a kapaszkodókat markolva, leereszkedsz a mélybe. Egy tiszta, kivilágított barlangszobában találod magadat. Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeled egy Thargodan démonkutya (#730) [aura: imm. méregre: 20, 50-es méretû 60-as szintû bal karom, 50-es bénító méreg, 60-as méretû 65-ös szintû fog, 50-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** A Thargodan démonkutyát célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (17 lövéstõl 3202 ép-t sebzõdött.) A Thargodan démonkutya halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 2521 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+93%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a káosz vérivó nyílpuskája, 122 arany és egy haszontalan vacak.
Körbevizsgálódsz, hogyan tovább. Egy ajtó! Sajnos zárva van. Megvizsgálod a zárat, és úgy döntesz, hogy érdemes megpróbálni a rendelkezésedre álló eszközökkel kinyitni.
[Zárnyitás próba 26-os küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Sikerrel jártál! Az ajtó feltárul. Belépsz rajta.
A következõ szobában újabb ajtó - egy vastag kõajtó - állja utadat. Se kilincs, se zár. Körülnézel. A plafonon - jó magasan - látsz egy kallantyút. A falon felirat: "Antimágikus szoba". Fel kell ugranod, és ha elég ügyes vagy, közben át tudod állítani a kapcsolót.
[Ügyesség próba 21-es küszöbre: sikeres] Harmadik nekirugaszkodásra sikerül a kapcsolót átkattintani, az ajtó dübörögve feltárul.
Nem hiába fáradtál! A következõ kincse(ke)t találtad: a szellemek ezüst karkötõje, a káosz mágusának pajzsa, a védekezés lovagi csizmája, a gólem fekete maszkja, a sólyom selyem köpenye, a káosz csábító maszkja és egy aranydukát.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 90% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)

(259. kaland:) Felkeresed a döbbenetes mágikus-organikus képzõdményt. Talán fel lehetne mászni. Óvatosan megérintesz egy golyót. Erõsebb, mint gondoltad! Meg lehet benne kapaszkodni. Mászni kezdesz fölfelé.
[Mászás próba 29-es küszöbre: sikeres] De gusztustalan volt felmászni! Mindegy, most már fent vagy, egy lapos sziklatetõre vezetett a zseléfüggöny.
Amikor oldalt fordulsz, meghûl benned a vér! Ellenfeleid 3 mammut bika (#707) [aura: mágia: 20, 60-as méretû 80-as szintû agyar, 70-es roncsolás, egészség: 80.].

*** 1. KÖR *** A mammut bika dühösen feltrombitál. A mammut bika dühösen feltrombitál. A mammut bika dühösen feltrombitál. Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd az 1. mammut bikát. (17 lövéstõl 3197 ép-t sebzõdött.) Az 1. mammut bika holtan terül el. A 2. mammut bika feléd rohan. A 3. mammut bika feléd mozog. A 2. mammut bika téged támad. Tekergetve suhint agyarával. Elkerülted. Odacsap neked agyarával. Mellé! Hasba próbál rúgni jobb lábával. Nem talált. Egy rúgást próbál bal lábával. Mellé! Érzékeny pontodat próbálja eltalálni jobb lábával. Elkerülted. Egy rúgást próbál bal lábával. Mellétrafált a balfácán. A 3. mammut bika rád veti magát. Lecsap rád agyarával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lecsap rád agyarával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Megereszt egy jól irányzott rúgást jobb lábával. El sem talált, haha. Célozni próbál bal lábával. (153 ép-t sebzõdtél). Lendít egy nagyot jobb lábával. Nem talált. Egy rúgást próbál bal lábával. Mellé! Regenerálsz (+153 ép)
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy csontolvadást. A 2. mammut bika csontjai olvadoznak. A 2. mammut bika sebzõdik 324 ép-t. A 3. mammut bika csontjai olvadoznak. A 3. mammut bika 328 sebzést kap. (-13 vp.) A 2. mammut bika rád veti magát. Meglóbálva zúz agyarával. Félrehajoltál. Lesújt rád agyarával. Elkerülted. Elõrerúg jobb lábával. Elhibázta. Célozni próbál bal lábával. El sem talált, haha. Megpróbál felbuktatni jobb lábával. (114 ép-t sebzõdtél). Elõrerúg bal lábával. Elkerülted. A 3. mammut bika rád támad. Lecsap rád agyarával. (80 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -35 tüskés bõr, -35 vastag bõr.) Meglóbálva zúz agyarával. Mellé! Megereszt egy jól irányzott rúgást jobb lábával. Nem talált. Célozni próbál bal lábával. Mellé! Elõrerúg jobb lábával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lendít egy nagyot bal lábával. (150 ép-t sebzõdtél). Regenerálsz (+163 ép) A 2. mammut bika csontjai olvadoznak. A 2. mammut bika 206 sebzést kap. A 3. mammut bika csontjai olvadoznak. A 3. mammut bika 216 sebzést kap.
*** 3. KÖR *** Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy esszenciaelnyelés. (-4 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy sebezhetetlenség. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A 3. mammut bika rád veti magát. Meglóbálva zúz agyarával. Ez mellément. Tekergetve suhint agyarával. El sem talált, haha. Célozni próbál jobb lábával. Nem talált. Lendít egy nagyot bal lábával. Nem talált. Érzékeny pontodat próbálja eltalálni jobb lábával. Hátraugrasz a támadás elõl. A hasadra céloz bal lábával. Nem talált. A 2. mammut bika rád támad. Lecsap rád agyarával. (1 ép-t sebzõdtél). Bõröd megsérült. ( -21 tüskés bõr, -35 vastag bõr.) Tekergetve suhint agyarával. Mellé! Hasba próbál rúgni jobb lábával. Mellé! Célozni próbál bal lábával. (84 ép-t sebzõdtél). Rúg jobb lábával. (62 ép-t sebzõdtél). Megereszt egy jól irányzott rúgást bal lábával. Hátraugrasz a támadás elõl. Regenerálsz (+163 ép) A 2. mammut bika csontjai olvadoznak. A 2. mammut bika 200 ép-t sebzõdik. A 3. mammut bika csontjai olvadoznak. A 3. mammut bika 190 ép-t sebzõdik.
*** 4. KÖR *** Támadod a 2. mammut bikát. Villámokat köpsz. (399 ép-t sebeztél). Bûzöd kellemetlen számára (50 sebzés). Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (61 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. A 3. mammut bikát próbálod megsebezni. A 2. mammut bika halálhörgés közepette a földre zuhan. A 3. mammut bika téged támad. Odacsap neked agyarával. Ez mellément. Tekergetve suhint agyarával. El sem talált, haha. Megereszt egy jól irányzott rúgást jobb lábával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Lendít egy nagyot bal lábával. Félrehajoltál. A hasadra céloz jobb lábával. Nem talált. Elõrerúg bal lábával. Elhibázta. Regenerálsz (+163 ép) A 3. mammut bika csontjai olvadoznak. A 3. mammut bika 204 ép-t sebzõdik.
*** 5. KÖR *** Megtámadod a 3. mammut bikát. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (374 ép-t sebeztél). Bûzöd zavarja (47 sebzés). Rávágsz farkaddal. (60 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. A 3. mammut bika hörögve elterül. Regenerálsz (+2 ép)
[A csatában összesen 3707 sebzést okoztál, és 644 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+321%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a jég bársony köpenye, a méreg bíbor köpenye, a káosz hercegi csizmája, 12 mammut agyar, 326 arany és egy haszontalan vacak.
Megérte az erõfeszítést - kincset találtál: a szalamandra fekete láncinge, a káosz döbbenetes szimbóluma és a káosz híveinek csizmája.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 2 képességpont és 90% lélekenergia. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)
[90 TVP-t használtál fel, maradt még 446.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 haszontalan vacak.

be 9 2 50 5 8 meglátogatod a 9. épületet
Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Elmondod, hogy fiatalodni szeretnél. Nincs szükséged fiatalításra. De hiszen nincs is rajtad átok! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 446.]

mak 3 3. makró definiálása/hívása

ism 5 a következõ parancs ismétlése 5 alkalommal

x 8 exkaváció, ásatás
Egy több száz évvel ezelõtt elhagyott barlangkomplexumba mész, tanulmányozni a falfeliratokat. Talán valamit megtudsz õseidrõl! Egy gigantikus barlangterembe jutsz, amelynek mind távoli vége, mint plafonja a sötétbe vész. A padlón repedéseket látsz, amelyek a feneketlen mélységbe nyílnak, itt-ott felszûrõdik a fortyogó láva vörös fénye. A terem közepén rég elpusztult óriásszörnyek csontjaiból emelt épületet látsz. Elég félelmetes! (425. kaland, összköltsége 25 TVP.) Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez szemani gomba ! Leszedsz 2 adagot. Miután a zsebedbe gyûrted a növényt, hozzálátsz az igazi régészkedéshez. A legváratlanabb pillanatban ér támadás! Ellenfeleid 3 repülõ piranha (#738) [aura: hidegimmunitás: 40, 45-ös méretû 60-as szintû fog, 30-as roncsolás, 45-ös méretû 60-as szintû fog, 20-as paraliz.méreg.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Ellõsz egy csontolvadás varázslatot. Az 1. repülõ piranha csontjai olvadoznak. Az 1. repülõ piranha 332 sebzést kap. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha sebzõdik 316 ép-t. A 3. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 3. repülõ piranha sebzõdik 314 ép-t. (-13 vp.) A 2. repülõ piranha téged támad. Harapásra nyitja száját, támad fogával. El sem talált, haha. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Ez mellément. Az 1. repülõ piranha téged támad. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Acsarogva harapni próbál fogával. Ez mellément. A 3. repülõ piranha téged támad. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Beléd próbál marni fogával. Mellé! Az 1. repülõ piranha csontjai olvadoznak. Az 1. repülõ piranha sebzõdik 217 ép-t. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha sebzõdik 203 ép-t. A 3. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 3. repülõ piranha 195 sebzést kap.
*** 2. KÖR *** Elõhívsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-4 vp.) Elmondasz egy sebezhetetlenség varázslatot. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A 2. repülõ piranha rád támad. Harapni próbál fogával. Nem talált. Megpróbál megmarni fogával. Félrehajoltál. Az 1. repülõ piranha rád veti magát. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Mellétrafált a balfácán. Támad fogával. Ez mellément. A 3. repülõ piranha rád támad. Beléd próbál marni fogával. El sem talált, haha. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Nem talált. Az 1. repülõ piranha csontjai olvadoznak. Az 1. repülõ piranha 212 sebzést kap. Az 1. repülõ piranha hörögve elterül. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha 201 sebzést kap. A 3. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 3. repülõ piranha sebzõdik 195 ép-t.
*** 3. KÖR *** Megtámadod a 3. repülõ piranhát. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (710 ép-t sebeztél). Bûzöd zavarja (49 sebzés). Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (61 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. A 2. repülõ piranhát próbálod megsebezni. A 3. repülõ piranha holtan terül el. A 2. repülõ piranha rád támad. Támad fogával. Nem talált. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Nem talált. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha sebzõdik 215 ép-t. A 2. repülõ piranha holtan terül el.
[A csatában összesen 1065 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+217%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a káosz futárainak szimbóluma, a küzdelem lovagi pajzsa, a gyorsaság fekete köntöse, 367 arany és egy haszontalan vacak. Hát, erre a támadásra nem volt nagy szükség! Tovább dolgozol. Fáradtságodat siker koronázza: egy tárgyat találsz: a jég jáde fejpántja.
Automatikus eldobás: A szemétbe hajítasz 1 az energia bõr mellvértjét. A szemétbe hajítasz 1 a tökéletesség lovagi pajzsát. A szemétbe hajítasz 1 a sav ezüst lemezpáncélját. Kihajítasz 1 a káosz mágusának köpenyét. Kidobsz 1 a lich jádegyûrûjét. Kihajítasz 1 a káosz döbbenetes köntösét. Kihajítasz 1 a teknõs ébenfa íját. Kihajítasz 1 a villám obszidián karkötõjét. A szemétbe hajítasz 1 a káosz mesterének tõrét. Kihajítasz 1 a káosz õrült mellvértjét. Kidobsz 1 a torony obszidiángyûrûjét. Kidobsz 1 a teknõs fogazott tõrét. A szemétbe hajítasz 1 a méreg ezüstsisakját. Kidobsz 1 a villám aranycsizmáját. Kidobsz 1 a tûz fekete köntösét. A szemétbe hajítasz 1 az enyészet összetett íját. Kihajítasz 1 a káosz vérivó nyílpuskáját. Kihajítasz 1 a szellemek ezüst karkötõjét. A szemétbe hajítasz 1 a káosz mágusának pajzsát. Kihajítasz 1 a védekezés lovagi csizmáját. Kidobsz 1 a gólem fekete maszkját. Kidobsz 1 a sólyom selyem köpenyét. Kihajítasz 1 a káosz csábító maszkját. A szemétbe hajítasz 1 a jég bársony köpenyét. Kihajítasz 1 a méreg bíbor köpenyét. Kihajítasz 1 a káosz hercegi csizmáját. A szemétbe hajítasz 1 a szalamandra fekete láncingét. Kidobsz 1 a káosz döbbenetes szimbólumát. Kidobsz 1 a káosz híveinek csizmáját. Kihajítasz 1 a káosz futárainak szimbólumát. Kihajítasz 1 a küzdelem lovagi pajzsát. A szemétbe hajítasz 1 a gyorsaság fekete köntösét. Kihajítasz 1 a jég jáde fejpántját. [8 TVP-t használtál fel, maradt még 438.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 szemani gomba. Berakod a zsákba: 1 haszontalan vacak.

x 8 exkaváció, ásatás
Felvonulsz a felsõ barlangokba, és hozzálátsz, hogy õsi maradványok, régészeti leletek után kutass. Utad során megpillantasz egy furcsa halmot, amelyen fehér, páfrányszerû növények nõnek. A halom teteje olyan magasan van, hogy nem látod, de esetleg érdemes lenne megpróbálni felmászni rá, hátha van odafent valami érdekes. (454. kaland, összköltsége 20 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 2 waarkint. Folytatod a régészkedést. Ez hihetetlen! Torzszülöttek, itt? Ellenfeleid 2 misztikus medúza (#739) [aura: mágia: 55, ügyesség: 55, 10-es méretû 60-as szintû jobb csáp, 200-as sebzõ méreg.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a 2. misztikus medúzát. (19 találattal 3563 sebzést okoztál.) A 2. misztikus medúza hörögve elterül. Az 1. misztikus medúza elmond egy háló varázslatot. Nem hat rád.
*** 2. KÖR *** Az 1. misztikus medúzát célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (18 lövéstõl 3391 ép-t sebzõdött.) Az 1. misztikus medúza halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 2343 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+137%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a káosz papjának fejpántja, a káosz pulzáló sisakja és 237 arany. A gyomrod korog egyet. Szádba tömöd az ízletes falatokat. (+20% jóllakottság.) Ez bizony nem hiányzott! Hol is tartottál? Varázsszagot érzel! Egy tárgy bukkan elõ a földbõl: a tökéletesség ezüst karkötõje.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 430.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 waarkin.

x 8 exkaváció, ásatás
Régészeti kutatásba kezdesz az arra kijelölt területen. Már más kutatók is dolgoznak itt, de remélhetõleg te leszel az, aki talál is valamit! Egy óriási barlangnyílás tátong elõtted, a bejárat tele van szórva különbözõ torzsülöttek csontjaival. Vagy egy nagyragadozó tanyája, vagy egy galetkiremete lakhelye! Mindenesetre felébred benned a kíváncsiság. (492. kaland, összköltsége 20 TVP.) [Figyelem: a kaland során követõt szerezhetsz!] [A kaland során varázslatpróbával is szembe kell nézned.] Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt mélységi vadrózsa nõ! 2 darabot sikerül begyûjteni. Folytatod a régészkedést. Torzszülött támadás ér! Ellenfeled egy gránit alligátor (#741) [aura: mágia: 10, ügyesség: 30, 180-as méretû 120-as szintû fog, 40-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** A gránit alligátort célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (16 lövéstõl 2370 ép-t sebzõdött.) A gránit alligátor hörögve elterül.
[A csatában összesen 1561 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+83%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": a lich ezüstsisakja, 8 alligátor fog, 100 arany és 2 haszontalan vacak. Megéheztél. Az ételre veted magad. (+10% jóllakottság.) Tovább dolgozol, mintha nem is zavartak volna. Nocsak, ékírásos agyagtáblák! Ezt bizony nem tudod elolvasni. Lássuk, a darabokból hányat tudsz összeilleszteni! (+4 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 422.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 mélységi vadrózsa. Berakod a zsákba: 8 alligátor fog, 2 haszontalan vacak, 4 õsi relikvia.

x 8 exkaváció, ásatás
Engedélyt kérsz, hogy a templom pincéjében kutathass: állítólag négy templomot építettek itt egymás helyére, úgyhogy a keresztül-kasul vájt barlangjáratokban bizonyosan lehet õsi relikviákat találni! Egy földalatti óriásgomba tenyészet mögött rejtett barlangnyílást találsz. Ügyes álcázás! A bejáratot a nyílás fölé erõsített növényi indák takarják, nyilvánvalóan tudatosan védett rejtekhely. Ki lakhat vajon itt? (393. kaland, összköltsége 15 TVP.) Nocsak, mit találtál! 2 nekrofun bimbó ! Óvatosan begyûjtöd. Nem foglalkozva tovább a faunával, hozzálátsz a régészeti feltáráshoz. A legváratlanabb pillanatban ér támadás! Ellenfeled egy életrabló (#748) [aura: 60-as méretû 85-ös szintû jobb karom, 50-es energiaszívás, 50-es méretû 75-ös szintû fog, 50-es rothasztás, 60-as méretû 85-ös szintû bal karom, 50-es energiaszívás.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az életrablót lövöd. (19 lövéstõl 3377 ép-t sebzõdött.) Az életrabló hörögve elterül.
[A csatában összesen 1642 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+65%). Elrakod a zsákmányt, ami a káosz mágusának karkötõje, 143 arany és 2 haszontalan vacak. Ez bizony nem hiányzott! Hol is tartottál? Fáradtságodat siker koronázza: egy tárgyat találsz: a káosz lüktetõ karkötõje.
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 414.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 nekrofun bimbó. Berakod a zsákba: 2 haszontalan vacak.

x 8 exkaváció, ásatás
Egy több száz éve elhagyatott barlangot választasz az ásatás színhelyéül: régen állítólag itt éltek õseitek vezetõi. Talán találsz valami érdekeset! Ahogy folytatod utadat, egy nagy terembe érkezel. A terem plafonja olyan magasan van, hogy nem látod. Középen egy furcsa, sziklaszerû képzõdményt látsz, olyan, mint egy fatörzs, amelybe valaki lukakat vájt. A sziklaképzõdmény kb. 20 láb magasságban kiszélesedik. Vajon mi lehet odafent? Furdal a kíváncsiság. (321. kaland, összköltsége 10 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 3 szolgamirhát. Folytatod a lelet feltárását. A fenébe, megzavartak! Ellenfeleid egy troglodita vajákos (#708) [aura: 75-ös feltámasztás, 40-es méretû 60-as szintû jobb karom, 60-as roncsolás, gyorsaság: 57.] és egy troglodita (#551) [aura: 26-os méretû 36-os szintû bal karom, 30-as sebzõ méreg, bûz: 30, 38-as méretû 38-as szintû fog, 30-as bénító méreg.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, a troglodita vajákost lövöd. (14 találattal 1925 sebzést okoztál.) A troglodita vajákos hörögve elterül. A troglodita feléd mozog. A troglodita téged támad. Odacsap neked jobb karmával. Hátraugrasz a támadás elõl. Gyorsan feléd lendít bal karmával. Mellétrafált a balfácán. Beléd próbál marni fogával. Hátraugrasz a támadás elõl.
*** 2. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy csontolvadás varázslatot. A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita sebzõdik 320 ép-t. (-13 vp.) A troglodita rád támad. Feléd suhint jobb karmával. Hátraugrasz a támadás elõl. Odacsap neked bal karmával. Ez mellément. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Félrehajoltál. A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita 210 sebzést kap.
*** 3. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy esszenciaelnyelést. (-4 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy sebezhetetlenséget. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A troglodita rád támad. Odacsap neked jobb karmával. El sem talált, haha. Feléd suhint bal karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Beléd próbál marni fogával. El sem talált, haha. A troglodita halálos sebet kapva a földre zuhan. Regenerálsz (+1 ép)
[A csatában összesen 1571 sebzést okoztál, és 1 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+170%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a káosz furcsa karkötõje, a torony nehéz harci nyílpuskája, 4 troglodita pikkely és 192 arany. Hmm, talán enni kéne. Tempósan étkezel. (+11% jóllakottság.) Folytatod az ásatást, bár kétséges, hogy vissza tudod nyerni korábbi koncentrációdat. Találtál valamit - régi, ismeretlen rendeltetésû használati eszközök gyûjteménye. Sajnos a legtöbb darabokra van törve. (+2 õsi relikvia.)
[8 TVP-t használtál fel, maradt még 406.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 3 szolgamirha. Berakod a zsákba: 2 õsi relikvia.

p portyázás
Az idõ tökéletesen alkalmas egy vérbeli portyázásra. Nincs más dolgod, mint végigsétálni a település egyik széles ösvényén, és megfelelõ barlangok után nézelõdni. Különös érzésed támad, amikor egy nagy sziklára téved a tekinteted. Közelebbrõl megvizsgálva, rájössz, hogy a sziklatömb mozdítható! Félig odébbtolva, titkos járatot pillantasz meg mögötte! Izgalmas. Mindenképpen érdemes lenne késõbb visszanézni, és körülnézni odabent. Továbbállsz. (363. kaland, összköltsége 35 TVP.) [A kaland során varázslatpróbával is szembe kell nézned.] Útközben észreveszel egy ehorapint. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 2 darabot. Nini, ez a barlang pont jónak tûnik. A jelzés alapján, a lakóval baráti társalgás lesz.
Ahogy beljebb lépsz, biccent feléd Csillag, egy tündérfénytõl szikrázó, foggal karommal küzdõ békés nõ. [aura: 51-es méretû 51-es szintû bal karom, 45-ös energiaszívás, hidegimmunitás: 59, elektr.lehelet: 83.] A Bárdok klánjának a legtisztább ének eldalolója rangú tagja. A Káoszdemokrata szövetségbe tartozik. Kalandor rangja. Viselt tárgyai: Éneklõ eposzgyûrû, tükörkarvédõ, az Univerzum gyûrûje, lidérc karvédõ, avatár karvédõ, Örökkévalóság Holdköve, tormikus bilincs, háborúba hívás gyûrûje, Dyansys gyûrûje, isteni hatalom karkötõje, szkritter karvédõ, az Univerzum karvédõje, klinoch öv, császári kitüntetés, az Érzés Amulettje, vhrathag gömb, aréna holdkõ érme, az Érzés Karkötõje, bronz harci gyûrû, Dimenthor csizmája, arany sárkánykesztyû, klinoch karkötõ, Doemon kõkarkötõje, az Érzés Gyûrûje, arany pszi váll-lap, avatár karkötõ, arany bajnokköpeny, Hrroughrr pajzsa, a siker karvédõje, az Uralkodó koronája, isteni hatalom függõje, Teron Hõsi Vértje, ezüst bajnokköpeny, isteni hatalom amulettje, Lhoal'zetan nyílpuskája, quwarg hátdísz, az inimícia öve, Eldereth kristály, az Univerzum karkötõje, topáz melltû, a Pusztítás Gyûrûje, manapoid gömb, a brutalitás gyûrûje, Dubié amulettje. Vendéglátód barlangja otthonosan van berendezve. Helyet foglaltok a bõr ülõpárnákon, és falatozni kezdtek az elõkészített és az általad hozott ételbõl. Misztikus, szörnyûséges dolgokról kezdtek el beszélgetni: a Thargodanok, az Ellenség... Még a Kimondhatatlan Nevûekrõl is ejtetek néhány bátortalan szót. Mintha kicsit lehûlt volna a barlang levegõje... Nocsak, hogy elrepült az idõ! Sajnos menned kell. Elköszönsz vendéglátódtól. (+16% jóllakottság) Ismét tanultál valamit - megtudod, mi az az adamantit tárgyformázó. [ld. enc.]
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 406.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 ehorapin.

e 20 élelemszerzés
Jóllakottságod 300%-on van, nincs szükség arra, hogy energiát pazarolj élelemszerzésre. [0 TVP-t használtál fel, maradt még 406.]
ism 3 a következõ parancs ismétlése 3 alkalommal

vd 645 vadászat
[Izzó irtózat torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy döntesz, hogy vadászol egyet. A délkeleti tornyokban kiépített lépcsõsorok egyikét választod, hogy megközelítsd a torzszülöttek lakóhelyét. Egy nagy barlangteremben találod magad. Folyosók vezetnek minden irányba. Egy furcsa dolgot pillantasz meg: egy hatalmas méretû, rák alakú kõszobor (esetleg kõvéváltoztatott óriásrák?), amelynek aljából egy lépcsõ vezet a bejárathoz. Semmi kétség, ez egy bizarr - és talán mágikus - lakóépület! (423. kaland, összköltsége 15 TVP.) Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt nekrofun bimbó nõ! 2 darabot sikerül begyûjteni. Szimatot fogva, elindulsz egy folyosón. A folyosó végén egy torzszülött fészek van! Asztrális jelenlétet érzékelsz. Ellenfeled egy izzó irtózat (#645) [aura: egészség: 8, erõ: 17, gyorsaság: 30.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)200 (-82)223 Izzó irtózat Mentális robbanás -82 PE (-5)175 (+0)155
2. Tüskés Klezmó Mentális robbanás -77 PE (-5)195 (+0)223 Izzó irtózat Agyvihar kudarc (-9)166 (-77)78
3. Tüskés Klezmó Mentális robbanás -39 PE (-5)190 (-1)222 Izzó irtózat Sz.áll.roncsolása -1 PE (-6)160 (-39)39
4. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)170 (-55)167 Izzó irtózat Mentális robbanás -55 PE (-5)155 (+0)39
5. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)164 (+0)167 Izzó irtózat Pszi csáp kudarc (-16)139 (-13)26
6. Tüskés Klezmó Tudati méreg kudarc (-6)158 (+0)167 Izzó irtózat Sz.áll.roncsolása kudarc (-19)120 (-13)13
7. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)138 (-36)131 Izzó irtózat Mentális robbanás -36 PE (-18)102 (-13)0

Gyõzelmet arattál az asztrális térben! (+20% pszi támadás, +20% pszi energia.) Viszed, ami mozdítható: 6 asztrálesszencia.
[7 TVP-t használtál fel, maradt még 399.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 nekrofun bimbó.

vd 645 vadászat
[Izzó irtózat torzszülöttet próbálsz elejteni.] Úgy döntesz, hogy vadászol egyet. Egy kútszerû aknán át, egy odakészített kötélen leereszkedve hatolsz be a veszedelmes és rejtélyes csatornaszintre. Egy meredek lejtõ szélén állsz. Óvatosan, minden lépésre ügyelve leereszkedsz. Figyelsz a meredély oldalán levõ üregekre, hisz bármelyikbõl elõugorhat egy lény. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 3 elfu mohát. Egy árny suhan el melletted. Aha, egy torzszülött! Üldözõbe veszed. Lehet, hogy nem is egyedül van? Befordulva egy sarkon, szembesültök. Asztrális jelenlétet érzékelsz. Ellenfeled egy izzó irtózat (#645) [aura: méret: 300, erõ: 17, pszi energia: 31.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)200 (-82)223 Izzó irtózat Mentális robbanás -82 PE (-5)175 (+0)155
2. Tüskés Klezmó Mentális robbanás -77 PE (-5)195 (+0)223 Izzó irtózat Agyvihar kudarc (-9)166 (-77)78
3. Tüskés Klezmó Mentális robbanás kudarc (-5)190 (-3)220 Izzó irtózat Pszi csáp +3 PE (-3)163 (+3)81
4. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)170 (-3)217 Izzó irtózat Pszi csáp +3 PE (-3)160 (+3)84
5. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)164 (-53)164 Izzó irtózat Mentális robbanás -53 PE (-18)142 (-13)71
6. Tüskés Klezmó Tudati méreg kudarc (-6)158 (+0)164 Izzó irtózat Sz.áll.roncsolása kudarc (-19)123 (-13)58
7. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)138 (-35)129 Izzó irtózat Mentális robbanás -35 PE (-18)105 (-13)45
8. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)132 (-23)106 Izzó irtózat Mentális robbanás -23 PE (-31)74 (-26)19
9. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)126 (-16)90 Izzó irtózat Mentális robbanás -16 PE (-44)30 (-19)0

Ellenfeled teljesen összeroppant. Gyõzedelmeskedtél! (+20% pszi támadás, +20% pszi energia.) Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 9 asztrálesszencia.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 389.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 3 elfu moha.

vd 645 vadászat
[Izzó irtózat torzszülöttet próbálsz elejteni.] Elhatározod, hogy vadászni mész. Ölésre készen futsz végig a vadászok számára fenntartott folyosón, le az alsó szintekig. Szellõ söpör végig a néma folyosókon, nyilván valamelyik külsõ szellõzõaknából. Rémisztõ huhogást hallasz egy oldaljáratból. Nocsak, mit találtál! 2 szemani gomba ! Óvatosan begyûjtöd. Velõtrázó ordítást hallasz. Odafordulsz. Asztrális jelenlétet érzékelsz. Ellenfeled egy izzó irtózat (#645) [aura: 20-as mentális robbanás, 20-as sz.áll.roncsolása, 34-es pszi csáp.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)200 (-3)302 Izzó irtózat Pszi csáp +3 PE (-3)177 (+0)155
2. Tüskés Klezmó Mentális robbanás kudarc (-5)195 (-3)299 Izzó irtózat Pszi csáp +3 PE (-3)174 (+0)155
3. Tüskés Klezmó Mentális robbanás -77 PE (-5)190 (+0)299 Izzó irtózat Agyvihar kudarc (-9)165 (-77)78
4. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)170 (-80)219 Izzó irtózat Mentális robbanás -80 PE (-5)160 (+0)78
5. Tüskés Klezmó Tudati méreg +13 méreg (-6)164 (-53)166 Izzó irtózat Mentális robbanás -53 PE (-18)142 (-13)65
6. Tüskés Klezmó Tudati méreg +26 méreg (-6)158 (-6)160 Izzó irtózat Agyvihar -6 PE (-48)94 (-39)26
7. Tüskés Klezmó Mentális pajzs 3 körre (-20)138 (-6)154 Izzó irtózat Agyvihar -6 PE (-48)46 (-26)0

Tiéd a gyõzelem ebben a gigászi pszionikus csatában. (+20% pszi támadás, +20% pszi energia.) Összegyûjtöd a "kincset": 6 asztrálesszencia.
[13 TVP-t használtál fel, maradt még 376.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 szemani gomba.

be 9 2 50 5 8 meglátogatod a 9. épületet
Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Elmondod, hogy fiatalodni szeretnél. Nincs szükséged fiatalításra. De hiszen nincs is rajtad átok! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 376.]

m 23 12 3431 4414 14111 4134 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 23,12) Az Õsök Csarnoka ezer titkot rejt. Itt az ideje, hogy folytasd a felderítését!
(M 23,13) Déli irányba folyatod utadat. Rábukkantál az õsök egyik rejtett növénykertjére. Furcsa növények nõnek mindenhol. Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt hónakkupók nõ! 8 darabot sikerül begyûjteni.
(M 22,13) Mindenre ügyelve, a nyugati járaton mész. Egy megtermett galetki lép eléd. Óriási csápjai vannak, és bikafeje. Üdvözöl, és közli, hogy egy egyszerû próbát kell kiállnod. Nyers mágikus energiáidról kell számot adnod néhány látványos energiaszállal, amit a mágia fonalából fonsz.
[Mágia próba 56-os küszöbre: sikeres] - Egy igazi mágus! - nyilatkozik elismerõen a galetki.
(M 22,14) A térképet megvizsgálva, lefelé indulsz. Már majdnem áthaladsz a szobán, amikor észreveszel egy repedést a falon. Odamész, és hamarosan rájössz, hogy ez egy titkos ajtó! Félretolva, egy ládát találsz mögötte. Megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 23-as küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez az! Megvizsgálod, mit találtál: az enyészet ezüst mellvértje, egy Földanya vaspajzsa, a tûz nyársaló lándzsája, a káosz lordjának nyílpuskája és a remete ezüstgyûrûje.
(M 22,13) Mindenfelé figyelve, tovább indulsz északra. Ez egy próba helyszíne volt, szerencsére te itt már sikeres voltál.
(M 21,13) A levegõbe szagolva, nyugati irányba indulsz. Egy kõbõl faragott oltárt látsz, oldalán õsi rúnák sokasága. Az õsök egyik szent helye! Csöndes imával töltesz néhány percet, várva az õsök ajándékát... (+1 képességpont.)
(M 20,13) A négy égtáj közül nyugatot választod. Az elhagyatott teremre nyomasztó csend telepszik.
(M 20,12) A folyosó északra vezet. Alapos körbevizsgálódás után sem találsz semmi fontosat itt.
(M 19,12) Nyugodt vagy, tehát nyugat felé indulsz. A terem végében, egy emelvényen egy díszes trónt látsz. Nem riadsz meg a fenyegetõ külsõtõl, tudod, hogy a mágikus ülõhely jószándékkal készült. Helyet foglalsz a trónon. Apró szikrák táncolnak végig rajtad, ahogy a mágia életre kel. (kaptál 20 TVP-t.)
(M 19,11) Északi irányba folyatod utadat. Egy lapos sziklán hatalmas trón emelkedik, vasszerkezetébe csillogó féldrágakövekkel. Félve lépsz közelebb. Beleülsz a trónba. Kissé kényelmetlen. Bizsergés fut végig a testeden. (+1 max. varázspont.)
(M 18,11) A levegõbe szagolva, nyugati irányba indulsz. Nocsak, mi ez, zöldségeskert? Liánok, bokrok, mohák mindenhol. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 7 ehorapint.
(M 18,10) Északra mész. Körülnézve elõször nem látsz semmit, aztán megpillantod a padlón a mágikus kört, szélén gyertyákkal. Vajon az õsök átka vagy áldása vár a körbe lépõre? Megállsz a kör közepén, a gyertyákat meggyújtod. Furcsa érzésed támad! (+1 max. varázspont.)
(M 18,9) Mindenfelé figyelve, tovább indulsz északra. Alapos körbevizsgálódás után sem találsz semmi fontosat itt.
(M 18,8) Nem sokat töprengesz, mész észak felé. Torzszülöttek visítását hallod. Úgy látszik, a harc elkerülhetetlen. Ellenfeled egy törpe kincstáros (#711) [aura: gyorsaság: 44, imm. méregre: 60, 55-ös méretû 55-ös szintû jobb mancs, 45-ös roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a törpe kincstárost. (14 találattal 2424 sebzést okoztál.) A törpe kincstáros holtan terül el.
[A csatában összesen 1521 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+69%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elrakod a zsákmányt, ami a bûz szöges pajzsa, 2 törpe varázsfejsze, egy vasdarab és 107 arany.
(M 17,8) Nyugatra mész tovább. A falakat nyálka borítja. Rossz elõérzeted támad. Torzszülött tanya lehet a közelben. Ellenfeleid egy troglodita vajákos (#708) [aura: vastag bõr: 55, 60-as gránitbõr, gyorsaság: 58.] és egy troglodita (#551) [aura: 28-as méretû 36-os szintû jobb karom, 30-as sebzõ méreg, 38-as méretû 38-as szintû fog, 30-as bénító méreg, mágia: 28.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod a troglodita vajákost a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (14 lövéstõl 1849 ép-t sebzõdött.) A troglodita vajákos halálhörgés közepette a földre zuhan. A troglodita odajön hozzád. A troglodita rád támad. Lecsap rád jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Feléd döf bal karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Ez mellément. Regenerálsz (+2 ép)
*** 2. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy csontolvadást. A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita sebzõdik 303 ép-t. (-13 vp.) A troglodita rád veti magát. Odacsap neked jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Feléd suhint bal karmával. Mellé! Megpróbál megmarni fogával. El sem talált, haha. Regenerálsz (+1 ép) A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita elkerülte a varázslatot.
*** 3. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy esszenciaelnyelés! (-4 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy sebezhetetlenséget. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A troglodita téged támad. Odacsap neked jobb karmával. Mellé! Feléd döf bal karmával. El sem talált, haha. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Mellétrafált a balfácán. A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita 218 ép-t sebzõdik. A troglodita kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1643 sebzést okoztál, és 3 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+170%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a teknõs ezüstcsizmája, az ellenállás bronz amulettje, 4 troglodita pikkely, 216 arany és egy haszontalan vacak. A küzdelemben megéheztél. Mohón zabálni kezdesz. (+11% jóllakottság.)
(M 17,7) Mindenre felkészülve, északra mész. Moha borítja a falakat, a sziklák mellett furcsa cserjék nõnek. Érdekes! Nocsak, mit találtál! 7 ragálygomba ! Óvatosan begyûjtöd.
(M 17,8) A folyosó délre visz. Ebben a teremben már gyõzedelmes csatát vívtál.
(M 16,8) A négy égtáj közül nyugatot választod. Egy sárga, rengeteg csáppal és egyéb nyúlvánnyal rendelkezõ, háromszemû galetkival találkozol. Selypítve közli, hogy õ itt az akadályvezetõ, és csak akkor enged tovább, ha leküzdöd az akadályt. A galetki egy logikai játékra invitál! Hamar megérted a szabályokat. Gyõznöd kell! Játszani kezdtek.
[IQ próba 57-es küszöbre: sikeres] A galetki elismerõen nyilatkozik intelligenciádról, és int, hogy mehetsz.
[48 TVP-t használtál fel, maradt még 328.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 8 hónakkupók, 7 ehorapin, 7 ragálygomba. Berakod a zsákba: 1 vasdarab, 1 haszontalan vacak.

m 4133 4332 23243 3344 11414 4142 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 15,8) Merre tovább? Legyen mondjuk nyugat. Szerencsés vagy: ebben a szobában nem vár semmilyen gonosz akadály.
(M 15,7) A négy égtáj közül északot választod. Ahogy megkerülöd az utolsó oszlopokat, ricsaj támad. Megzavartál egy torzszülött szeánszt! Ellenfeleid egy bölcs szilmill (#697) [aura: gyorsaság: 100, 60-as gránitbõr, méret: 980.], egy renegát szilmill (#439) [aura: lõfegyver: 36, ügyesség: 21, manaformálás: 30.] és egy csendbogár (#440) [aura: egészség: 5, áttörés: 90, 60-as csendvarázs.].

*** 1. KÖR *** A bölcs szilmillt célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. Gránitbõr védi. (18 találattal 0 sebzést okoztál.) A bölcs szilmill elõhív egy pontosság varázslatot. A bölcs szilmill eltûnik. A bölcs szilmill elmormol egy sebezhetetlenség varázslatot. A bölcs szilmill megjelenik. Összegyûjtve mágikus energiáit, a csendbogár elvarázsol egy csendvarázst. Sikerült elkerülnöd a varázslat hatását. Felemelve a sólyom harci nyílpuskáját, a renegát szilmill rád lõ. Mellé!
*** 2. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, a bölcs szilmillt lövöd. Gránitbõr védi. (19 találattal 1821 sebzést okoztál.) A bölcs szilmill hörögve elterül. A csendbogár rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy csendvarázs. Síri csend telepedik rád. A renegát szilmill téged céloz, amikor a sólyom harci nyílpuskájával lõ. Mellé!
*** 3. KÖR *** A renegát szilmillt célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (18 lövéstõl 3383 ép-t sebzõdött.) A renegát szilmill halálhörgés közepette a földre zuhan. A csendbogár feléd mozog. A csendbogár rád támad. Marni próbál. El sem talált, haha.
*** 4. KÖR *** Támadod a csendbogarat. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (741 ép-t sebeztél). Bûzöd fojtogatja (47 sebzés). Tekergetve suhintasz farkaddal. (58 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. A csendbogár kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1837 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+113%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": az óriás árnyéktõre, a remete elit lemezpáncélja, a sólyom harci nyílpuskája, 208 arany és 3 haszontalan vacak.
(M 15,8) A térképet megvizsgálva, lefelé indulsz. Megkönnyebbülten sóhajtasz fel: ezen a mezõn nem vár semmilyen akadály!
(M 15,9) Feszülten koncentrálva, déli irányba mozogsz. A boltíves csarnok kong az ürességtõl.
(M 14,9) Nyugati irányba folyatod utadat. Halk suhogást hallasz, és egy áttetszõ test jelenik meg elõtted. Az õsök egyik szelleme! Átszellemülten hallgatod, ahogy a síri hang felteszi számodra a mindent eldöntõ kérdést:
Történt egyszer, hogy egy tûzféreg alomban csak nõstény tûzféreg született. Amikor felnõttek, mindegyik szaporodott, és csodák csodája, mindegyiknek ugyanannyi kölyke lett, mint ahányan az eredeti alomban voltak. Születésüktõl egészen addig, amíg csemetéik megnõttek, minden egyes nõstény felfalt 12 mázsa pirokövet, ugyaneddig az ideg minden egyes csemete megevett 10 mázsa pirokövet. Ezek a falánk lények tehát összesen 1584 mázsa pirokövet pusztítottak el. Hány tûzféreg volt egy alomban?
Elmosolyodsz, és egybõl közlöd a megoldást: 12. A szellem kifejezi elismerését. Kiálltad a próbát! (+574% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 14,10) A térképet megvizsgálva, lefelé indulsz. A barlangszobában, ahová az út vezet, nincs semmi néhány kövön kívül.
(M 14,11) A következõ terem délre van, így arra mész. Amikor belépsz a barlangterembe, ráébredsz, hogy torzszülöttek szentségtelenítették meg az Õsök Csarnokát. A te dolgod, hogy rendet tegyél. Ellenfeled egy kheutixisz ragacs (#743) [aura: imm. méregre: 45, IQ: 30, csapdakészítés: 60.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, a kheutixisz ragacsot lövöd. (19 lövéstõl 3580 ép-t sebzõdött.) A kheutixisz ragacs kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1654 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+75%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami az enyészet nyársaló lándzsája, 2 kheutixisz esszencia és 15 drágakõ.
(M 15,11) Irány kelet! Egy jellegtelen barlangszobába érsz.
(M 16,11) Keletre mész tovább. Egy zöld pöttyös, gyíkbõrû, oroszlánfejû galetki lép eléd. - Ha tovább akarsz menni, egy próbát kell kiállnod! - mennydörgi. A feladat az erõdet teszi próbára: egy nehéz követ kell az egyik faltól a másikig cipelned. Nekilátsz.
[Erõ próba 57-es küszöbre: sikeres] - Sikerrel álltad ki a próbát! - gratulál a galetki.
(M 16,12) Rövid vizsgálódás után dél felé indulsz. A teremben, ahová érkezel, mocorgás támad. Csak nem egy kitrancsírozandó torzszülött? Ellenfeled egy nagyobb tûzelementál (#341) [aura: IQ: 26, ügyesség: 31, gyorsaság: 41.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a nagyobb tûzelementált. (17 lövéstõl 3208 ép-t sebzõdött.) A nagyobb tûzelementál hörögve elterül.
[A csatában összesen 1963 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+67%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a tökéletesség fényes szimbóluma, 6 pirgamit, 105 arany és 3 haszontalan vacak.
(M 17,12) A következõ terem keletre van, így arra mész. A földön heverõ mocsok, a rongálások a falon mind-mind arra utalnak, hogy nem lehet messze egy-két torzszülött. Ellenfeled egy eruacidus (#729) [aura: gyorsaság: 45, 65-ös méretû 60-as szintû fog, 50-es roncsolás, egészség: 40.].

*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy életpajzs! (-10 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy esszenciaelnyelés. (-4 vp.) Az eruacidus máris elõtted terem! Az eruacidus rád veti magát. Az eruacidus savat lehel rád. (Meg sem rezzensz.) Nehezen bírod a szagát. (-4 ép.) Elõrehajolva harapni próbál fogával. Ez mellément. Regenerálsz (+4 ép)
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy csontolvadást. Az eruacidus csontjai olvadoznak. Az eruacidus 243 ép-t sebzõdik. (-13 vp.) Az eruacidus rád veti magát. Az eruacidus savat lehel rád. (Meg sem rezzensz.) Bûze zavar. (-3 ép.) Pofáját nagyra tátva harap fogával. Ez mellément. Regenerálsz (+3 ép) Az eruacidus csontjai olvadoznak. Az eruacidus 173 sebzést kap.
*** 3. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy sebezhetetlenséget. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) Az eruacidus rád támad. Kitátja száját, és fekete savat köp rád! (Meg sem rezzensz.) Szagától fuldoklasz. (-4 ép.) Harapásra nyitja száját, támad fogával. Ez mellément. Regenerálsz (+4 ép) Az eruacidus csontjai olvadoznak. Az eruacidus 176 ép-t sebzõdik.
*** 4. KÖR *** Támadod az eruacidust. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (474 ép-t sebeztél). Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (114 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-28 ép) Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Az eruacidus kileheli lelkét. Regenerálsz (+28 ép)
[A csatában összesen 540 sebzést okoztál, és 39 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+155%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": a káosz õsi fülbevalója, 3 eruacidus serte és 126 arany.
(M 16,12) Tovább nyugatra - biztatod magad. A teremben csak halvány bûz emlékeztet arra, hogy valaha torzszülöttek laktak itt.
(M 16,13) Déli irányba folyatod utadat. Ahogy belépsz a következõ terembe, torzszülöttek rohannak meg. Ellenfeleid egy szilmill parancsnok (#700) [aura: egészség: 50, 40-es méretû 50-es szintû bal karom, 30-as rothasztás, 35-ös szilmill harci ének.] és egy szilmill zombi (#390) [aura: mágia: 16, ügyesség: 16, erõ: 18.].

*** 1. KÖR *** A szilmill parancsnokot célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (16 találattal 2685 sebzést okoztál.) A szilmill parancsnok halálhörgés közepette a földre zuhan. A szilmill zombi feléd rohan. A szilmill zombi téged támad. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. Elhibázta. Feléd döf bal karmával. Mellé! Támad fogával. Ez mellément.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy csontolvadást. A szilmill zombi csontjai olvadoznak. A szilmill zombi 318 ép-t sebzõdik. (-13 vp.) A szilmill zombi téged támad. Lesújt rád jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Feléd suhint bal karmával. Elkerülted. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Bénító méreg gyengít. Semlegesíted a mérget. Regenerálsz (+2 ép) A szilmill zombi csontjai olvadoznak. A szilmill zombi sebzõdik 203 ép-t. A szilmill zombi kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1504 sebzést okoztál, és 2 sebzést kaptál.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+85%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a yeti ónix karkötõje, 78 arany és 5 haszontalan vacak. Magadban motyogva, létrehozol egy méregsemlegesítést. (-4 vp.)
(M 16,14) A térképen még egyszer ellenõrizve, déli irányba indulsz. Egy áttetszõ testû, vékony, könnyû léptû galetki lép eléd. Szépnek is lenne mondható, ha nem látnád lüktetõ belsõ szerveit! Kedvesen elmondja, hogy a továbbjutáshoz egy próbát kell kiállnod. A galetki elõvezet egy hatalmas, macskaszerû lényt. Ezzel kell versenyt futnod! Rajtra indultok.
[Gyorsaság próba 58-as küszöbre: sikeres] - Te tényleg nagyon gyors vagy! - gratulál ámulva a galetki.
(M 16,15) Déli irányba folyatod utadat. Kellemetlen bûz üti meg az orrodat, amikor belépsz a következõ terembe. Torzszülött tanya! Ellenfeleid 3 repülõ piranha (#738) [aura: 45-ös méretû 60-as szintû fog, 20-as paraliz.méreg, mágia: 10, 45-ös méretû 60-as szintû fog, 30-as roncsolás.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy csontolvadás varázslatot. Az 1. repülõ piranha csontjai olvadoznak. Az 1. repülõ piranha 316 sebzést kap. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha sebzõdik 322 ép-t. A 3. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 3. repülõ piranha sebzõdik 319 ép-t. (-13 vp.) A 3. repülõ piranha téged támad. Acsarogva harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Elhibázta. A 2. repülõ piranha rád támad. Beléd próbál marni fogával. Félrehajoltál. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Mellétrafált a balfácán. Az 1. repülõ piranha téged támad. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Elhibázta. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Nem talált. Az 1. repülõ piranha csontjai olvadoznak. Az 1. repülõ piranha 204 ép-t sebzõdik. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha 203 sebzést kap. A 3. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 3. repülõ piranha 220 ép-t sebzõdik.
*** 2. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-4 vp.) Ellõsz egy sebezhetetlenség varázslatot. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A 3. repülõ piranha rád veti magát. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Elhibázta. Támad fogával. Félrehajoltál. Az 1. repülõ piranha téged támad. Harapásra nyitja száját, támad fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Bõröd megsérült. ( -15 tüskés bõr, -15 vastag bõr.) Kitátja száját, harapni próbál fogával. Mellétrafált a balfácán. A 2. repülõ piranha rád veti magát. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Harapni próbál fogával. Elhibázta. Regenerálsz (+1 ép) Az 1. repülõ piranha csontjai olvadoznak. Az 1. repülõ piranha 208 sebzést kap. Az 1. repülõ piranha halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 2. repülõ piranha 198 ép-t sebzõdik. A 3. repülõ piranha csontjai olvadoznak. A 3. repülõ piranha sebzõdik 207 ép-t. A 3. repülõ piranha holtan terül el.
*** 3. KÖR *** A 2. repülõ piranhát próbálod megsebezni. Villámokat köpsz. (682 ép-t sebeztél). Bûzöd kellemetlen számára (50 sebzés). Ostorként csattantasz farkaddal. (64 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. A 2. repülõ piranha halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 1155 sebzést okoztál, és 1 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+217%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami egy Sakál vörös maszkja, a káosz híveinek pajzsa és 257 arany.
(M 15,15) Lépteid visszhangoznak, ahogy nyugati irányba ballagsz. Körbevizsgálódsz a helyen, ahová érkezel, de nincs itt semmi.
(M 14,15) Irány nyugat! Egy sárga, rengeteg csáppal és egyéb nyúlvánnyal rendelkezõ, háromszemû galetkival találkozol. Selypítve közli, hogy õ itt az akadályvezetõ, és csak akkor enged tovább, ha leküzdöd az akadályt. A galetki néhány kérdést tesz fel a galetki társadalommal kapcsolatban, intelligenciádat téve próbára.
[IQ próba 52-es küszöbre: sikeres] Káprázatosan csillogtatod elmédet. A galetki meghajol tudásod elõtt.
(M 14,14) Nem sokat töprengesz, mész észak felé. Újabb üres barlang! Sóhajtva indulsz tovább, de egyszercsak megakad valamiben a szemed. Egy láda! Izgatott leszel. Vajon mi lehet benne? Sajnos zárva van. Ez nem lehet akadály! Megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 21-es küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez az! Megvizsgálod, mit találtál: a káosz förtelmes mellvértje, az energia márványamulettje, a tökéletesség fogazott tõre, a káosz fejedelmének tõre és a méreg lovagi csizmája.
(M 14,13) Óvatosan lépkedsz tovább. A csarnok egy üres keresztfolyosójára értél.
(M 13,13) Tovább nyugatra - biztatod magad. Egy üres barlangterembe érkezel.
(M 13,12) Nem sokat töprengesz, mész észak felé. Egy sötét barlangszobába érkeztél.
(M 12,12) Nyugat felé mész. A terem, ahová belépsz, nagyon magas, de nincs benne semmi érdekes.
(M 11,12) Nyugat felé sétálsz a misztikus Csarnokban. Egyszercsak eléd ugrik egy torzonborz, farkasfejû, hosszú karmú galetki. Rád vicsorog: - Csak nem próbát szeretnél tenni? - Biccentesz. A galetki néhány kérdést tesz fel a galetki társadalommal kapcsolatban, intelligenciádat téve próbára.
[IQ próba 57-es küszöbre: sikeres] - Okos vagy! - bólint a galetki.
(M 11,11) Északra sétálsz a Csarnok barlangfalai közt. Üres szobába érkezel.
(M 10,11) Irány nyugat! Egy állatbõrrel álcázott ládát találsz az egyik sarokban. Nagy lakat van rajta. Elõ a zárnyitó készlettel!
[Zárnyitás próba 20-as küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez most összejött. Remegve nyúlsz a láda tartalmához: a káosz szent nyílpuskája, a regenerálódás díszes öve és a ragadozó ébenfa íja.
(M 11,11) Merre tovább? Legyen mondjuk kelet. Körbevizsgálódsz a helyen, ahová érkezel, de nincs itt semmi.
Automatikus eldobás: Kidobsz 1 az óriás árnyéktõrét. Kihajítasz 1 a káosz papjának fejpántját. A szemétbe hajítasz 1 a káosz pulzáló sisakját. Kidobsz 1 a tökéletesség ezüst karkötõjét. Kihajítasz 1 a lich ezüstsisakját. Kihajítasz 1 a káosz mágusának karkötõjét. Kihajítasz 1 a káosz furcsa karkötõjét. A szemétbe hajítasz 1 a káosz lüktetõ karkötõjét. A szemétbe hajítasz 1 a torony nehéz harci nyílpuskáját. Kihajítasz 1 az enyészet ezüst mellvértjét. Kidobsz 1 Földanya vaspajzsát. Kidobsz 1 a tûz nyársaló lándzsáját. Kidobsz 1 a káosz lordjának nyílpuskáját. A szemétbe hajítasz 1 a remete ezüstgyûrûjét. Kihajítasz 1 a remete elit lemezpáncélját. Kidobsz 1 a bûz szöges pajzsát. Kidobsz 1 a sólyom harci nyílpuskáját. Kihajítasz 1 a teknõs ezüstcsizmáját. Kidobsz 1 az ellenállás bronz amulettjét. Kihajítasz 1 az enyészet nyársaló lándzsáját. A szemétbe hajítasz 1 a tökéletesség fényes szimbólumát. Kidobsz 1 a káosz õsi fülbevalóját. Kidobsz 1 a yeti ónix karkötõjét. Kihajítasz 1 Sakál vörös maszkját. Kidobsz 1 a káosz híveinek pajzsát. Kidobsz 1 a káosz förtelmes mellvértjét. Kihajítasz 1 az energia márványamulettjét. A szemétbe hajítasz 1 a tökéletesség fogazott tõrét. Kidobsz 1 a káosz fejedelmének tõrét. Kidobsz 1 a méreg lovagi csizmáját. Kihajítasz 1 a káosz szent nyílpuskáját. Kidobsz 1 a regenerálódás díszes övét. Kihajítasz 1 a ragadozó ébenfa íját. [77 TVP-t használtál fel, maradt még 251.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 11 haszontalan vacak, 2 kheutixisz esszencia, 6 pirgamit.

m 3342 3233 3344 11141 3444 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 11,12) Délre mész tovább. Az itt áldogáló galetki csak biccent feléd, nyilván az újabb próbázókra vár.
(M 11,13) A négy égtáj közül délt választod. Páradús, élettel teli levegõjû barlangba lépsz be. Felülrõl fény szûrõdik be. Növények, a parányi fénysugárból táplálkoznak! Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt rémcserje nõ! 7 darabot sikerül begyûjteni.
(M 10,13) Csendben lépkedsz. A sötétbõl egy halvány szellemalak bontakozik ki. Alázatosan meghajolsz elõtte, míg õ elmondja, hogy milyen próbát kell kiállnod. Egy feladatot kell megoldanod! Ha nem sikerül, fordulhatsz vissza:
Ha 6 tûzféreg 5 hét alatt 150 kiló pirokövet fal fel, akkor 8 tûzféreg 9 hét alatt hány kiló pirokövet eszik meg?
Elmosolyodsz, és egybõl közlöd a megoldást: 360. A szellem kifejezi elismerését. Kiálltad a próbát! (+574% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 11,13) Mindenfelé figyelve, a keleti járaton mész. Nocsak, mit találtál! Ez a terem tele van mindenféle növénnyel, gyökerek hálóznak be mindent.
(M 11,14) Déli irányba mész. Az egyik sarokban egy vaslemezekkel megerõsített ládát veszel észre. Kíváncsiságod nem hagy nyugodni: megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 26-os küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez volt a megoldás! Megnézed, mi a zsákmány: a bûz obszidián karkötõje, a tûz ametiszt fejpántja, az egészség jáde karkötõje, egy Leah lovagi kardja és a yeti nyársaló lándzsája.
(M 12,14) Lépteid visszhangoznak, ahogy keleti irányba indulsz. A csarnok egy üres keresztfolyosójára értél.
(M 12,15) A folyosó délre visz. Egy üres barlangterembe érkezel.
(M 12,16) Nem sokat töprengesz, mész dél felé. Nocsak, mit találtál! Ez a terem tele van mindenféle növénnyel, gyökerek hálóznak be mindent. Észreveszel 7 parafüvet. Szakértõ módon leszeded.
(M 12,17) Rövid vizsgálódás után dél felé indulsz. A terem, ahová belépsz, nagyon magas, de nincs benne semmi érdekes.
(M 12,18) A folyosó délre tart. A sötétbõl egy halvány szellemalak bontakozik ki. Alázatosan meghajolsz elõtte, míg õ elmondja, hogy milyen próbát kell kiállnod. Egy feladatot kell megoldanod! Ha nem sikerül, fordulhatsz vissza:
Zuveghar professzor népünk egyik legnagyobb tudósa volt. Rengeteg kísérletet végzett. Egy ízben nohnetár tenyésztésével foglalkozott, laboratóriumi körülmények között. Azt vizsgálta, bizonyos tápanyagok és egyéb hatások hogyan befolyásolják, növelik ill. csökkentik a szaporulatot. Megfigyelte, hogy ha X lény napi fejadagként 7 rágcsálót kapott, és az állatokat napi 9 órán keresztül világították meg Y milganddal, a szaporulat 242 volt. Hasonlóan X állat és Y milgand esetén 1-es fejadagnál, 2 órás megvilágítás eredményeképp a szaporulat 46 volt. Amikor pedig ezt az X állatot 2-es fejadagnál 1 óráig világították a milgandokkal, 44 volt a szaporulat. Talán ezek után már te is rájöttél, amikor Zuveghar 6-os fejadagot adott X állatnak, és 4 óráig világította õket meg, mi lett az eredmény. [Ha negatív számot kaptál, akkor hagyd el a negatív elõjelet, és így írd a számot a 8-as után.] Elmosolyodsz, és egybõl közlöd a megoldást: 148. - Pontosan ez volt a megoldás - mondja a szellem, azzal továbbenged. (+574% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
(M 11,18) Merre tovább? Legyen mondjuk nyugat. Ahogy belépsz a következõ helyiségbe, egy alak mozdul feléd. Védekezõ pozíciót veszel fel. Ellenfeled egy botlóindás alga (#742) [aura: hidegimmunitás: 220, elkt.immunitás: 220, erõ: 70.].

*** 1. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd a botlóindás algát. (18 lövéstõl 3361 ép-t sebzõdött.) A botlóindás alga halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 1626 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+81%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: a regenerálódás lovagi mellvértje, 2 algainda és 140 arany. Ideje enni! Tömni kezded magadba a finomságokat. (+10% jóllakottság.)
(M 10,18) A nyugatra vezetõ, kanyargó folyosót követed. Egy kerek, simára csiszolt oltárt veszel észre. Mellette fekete, ádáz képû szobor áll, nyilván egy fajod õsét ábrázolja. Letérdelsz az oltárhoz, és az õsökhöz imádkozol. Szellõ fúj végig a termen. (megtudod, hogy.)
(M 10,17) Északra mész tovább. A barlangszobában találsz egy nagy vasalt ládát. Úrrá lesz rajtad a kíváncsiság. A hatalmas lakatot a zárnyitó készlettel próbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 25-ös küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez az! Nézzük, mi a zsákmány: egy Földanya ónixgyûrûje, a bûz koponyaszimbóluma és a merénylõ fekete maszkja.
(M 10,16) Lépteid visszhangoznak, ahogy északi irányba indulsz. Újabb üres barlang! Sóhajtva indulsz tovább, de egyszercsak megakad valamiben a szemed. Egy láda! Izgatott leszel. Vajon mi lehet benne? Sajnos zárva van. Ez nem lehet akadály! Megpróbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 26-os küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez az! Nézzük, mi a zsákmány: az angyalok fekete pikkelyvértje.
(M 10,15) Észak felé mozogsz. A teremben, ahová belépsz, mozgást látsz. A harc elkerülhetetlen! Ellenfeled egy kheutixisz ragacs (#743) [aura: 50-es dermesztés, IQ: 30, auraészlelés: 5.].

*** 1. KÖR *** A kheutixisz ragacsot célzod, amikor a Lhoal'zetan nyílpuskájával lõsz. (18 lövéstõl 3379 ép-t sebzõdött.) A kheutixisz ragacs hörögve elterül.
[A csatában összesen 1644 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+75%). Viszed, ami mozdítható: a bûz fekete nyílpuskája, 2 kheutixisz esszencia, egy drágakõ és 118 arany.
(M 9,15) Nyugat felé mész. A boltíves csarnok kong az ürességtõl.
(M 9,14) Északra sétálsz a Csarnok barlangfalai közt. Ahogy belépsz a következõ helyiségbe, egy alak mozdul feléd. Védekezõ pozíciót veszel fel. Ellenfeleid egy troglodita vajákos (#708) [aura: 40-es méretû 60-as szintû bal karom, 60-as agyszívás, 40-es méretû 60-as szintû jobb karom, 60-as roncsolás, egészség: 62.] és egy troglodita (#551) [aura: 28-as méretû 36-os szintû jobb karom, 30-as sebzõ méreg, 26-os méretû 36-os szintû bal karom, 30-as sebzõ méreg, IQ: 30.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod a troglodita vajákost a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (17 lövéstõl 2370 ép-t sebzõdött.) A troglodita vajákos kileheli lelkét. A troglodita odajön hozzád. A troglodita téged támad. Elõre szúr jobb karmával. (4 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lesújt rád bal karmával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Kitátja száját, harapni próbál fogával. (38 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Bénító méreg hatol beléd. Semlegesíted a mérget. Regenerálsz (+42 ép)
*** 2. KÖR *** Elõhívsz egy csontolvadás varázslatot. A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita sebzõdik 327 ép-t. (-13 vp.) A troglodita rád veti magát. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Elõre szúr bal karmával. Mellétrafált a balfácán. Beléd próbál marni fogával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+1 ép) A troglodita csontjai olvadoznak. A troglodita sebzõdik 216 ép-t. A troglodita halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 1618 sebzést okoztál, és 43 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+89%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a tolvaj nehéz harci nyílpuskája, a káosz égszínkék köpenye, 6 troglodita pikkely, 4 drágakõ, 134 arany és 2 haszontalan vacak. A küzdelemben megéheztél. Az ételre veted magad. (+11% jóllakottság.) Ellõsz egy méregsemlegesítés varázslatot. (-4 vp.)
(M 9,15) Déli irányba mész. Alapos körbevizsgálódás után sem találsz semmi fontosat itt.
(M 8,15) A négy égtáj közül nyugatot választod. A boltíves csarnok kong az ürességtõl.
(M 7,15) Tovább nyugatra - biztatod magad. Amikor belépsz a barlangterembe, ráébredsz, hogy torzszülöttek szentségtelenítették meg az Õsök Csarnokát. A te dolgod, hogy rendet tegyél. Ellenfeled egy mammut bika (#707) [aura: gyorsaság: 65, 90-es méretû 90-es szintû jobb láb, 65-ös tárgyirtás, 60-as méretû 80-as szintû agyar, 70-es roncsolás.].

*** 1. KÖR *** A mammut bika dühösen feltrombitál. Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, a mammut bikát lövöd. (17 találattal 3207 sebzést okoztál.) A mammut bika holtan terül el.
[A csatában összesen 2103 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+97%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": az energia ezüst lemezpáncélja, 4 mammut agyar, 122 arany és 2 haszontalan vacak.
(M 6,15) Nyugat felé sétálsz a misztikus Csarnokban. Óriási terembe érkezel. Apró, világító pöttyök kezdenek ide-oda repkedni, és egyszercsak összeállnak egy szellemalakká. Egy õs materializációja! Nyilván feladatot akar neked adni. Nem is csalatkozol. A szellem megszólal:
Zuveghar professzor népünk egyik legnagyobb tudósa volt. Rengeteg kísérletet végzett. Egy ízben womath tenyésztésével foglalkozott, laboratóriumi körülmények között. Azt vizsgálta, bizonyos tápanyagok és egyéb hatások hogyan befolyásolják, növelik ill. csökkentik a szaporulatot. Megfigyelte, hogy ha X lény napi fejadagként 3 pirokövet kapott, és az állatokat napi 8 órán keresztül világították meg Y milganddal, a szaporulat -13 volt. Hasonlóan X állat és Y milgand esetén 7-es fejadagnál, 5 órás megvilágítás eredményeképp a szaporulat 17 volt. Amikor pedig ezt az X állatot 9-es fejadagnál 2 óráig világították a milgandokkal, 35 volt a szaporulat. Talán ezek után már te is rájöttél, amikor Zuveghar 8-as fejadagot adott X állatnak, és 4 óráig világította õket meg, mi lett az eredmény. [Ha negatív számot kaptál, akkor hagyd el a negatív elõjelet, és így írd a számot a 8-as után.] Elmosolyodsz, és egybõl közlöd a megoldást: 25. - Még sokra viszed, barátom! - fogadja el a válaszodat az alak. (+574% lélekenergia.) Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
[70 TVP-t használtál fel, maradt még 181.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 7 rémcserje, 7 parafû. Berakod a zsákba: 2 algainda, 2 kheutixisz esszencia, 4 haszontalan vacak.

be 9 2 50 5 8 meglátogatod a 9. épületet
Elhagyod a labirintust. Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Elmondod, hogy fiatalodni szeretnél. Nincs szükséged fiatalításra. De hiszen nincs is rajtad átok! De hisz nem is vagy megfertõzve!
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 181.]

vk 1 1 1 2 1 3 1. kaland az 1. szinten
(1. kaland:) A kapott útmutató alapján felkeresed a külsõ járatokat. Ezek barlangfolyosók, amelyek egy régi háború során beomlottak, és most elhagyatottá váltak. Amellett, hogy bármikor a nyakadba szakadhat néhány tonna kõtömb, még veszedelmes torzszülöttekkel is összeakadhatsz. Sóhajtozva a nem túl fényes kilátások felett, elérkezel a régi bányajárathoz, amely a külsõ járatokhoz vezet. Jó darabig gyalogolsz, míg végül elérsz a szakadékhoz, amelyen túl a külsõ járatok vannak. Megborzongsz: egy vékony, korhadt deszka vezet át a szakadék fölött! Itt kell átjutnod.
[Ügyesség próba 49-es küszöbre: sikeres]
Óvatosan egyensúlyozva mész át a deszkán, anélkül, hogy lenéznél. Huh, ez kicsit veszedelmes volt! Három, igencsak szûk járat van elõtted. Igencsak elhagyatottnak tûnnek. Bizonytalanul indulsz meg az egyikben. Lehajolva kell elõremenned, így eléggé kiszolgáltatottnak érzed magad. Tátongó, sötét nyílások mellett haladsz el, ki tudja, mi rejtõzik bennük? Hirtelen zajt hallasz magad mögül. Sarkon pördülsz. Ellenfeled egy barlangi pók (#6) [aura: egészség: 58, IQ: 58, 119-es méretû 6-os szintû csáprágó, 65-ös bénító méreg.].

*** 1. KÖR *** Megcélzod a barlangi pókot a Lhoal'zetan nyílpuskájával, és lõsz. (192 ép-t sebzõdött.) A barlangi pók feléd rohan. A barlangi pók rád támad. Csáprágóját próbálja beléd mélyeszteni. (172 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Bénító méreg hatol beléd. Semlegesíted a mérget. Regenerálsz (+60 ép)
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy csontolvadást. A barlangi pók csontjai olvadoznak. A barlangi pók 330 ép-t sebzõdik. (-13 vp.) A barlangi pók rád támad. Harapni próbál. El sem talált, haha. Regenerálsz (+60 ép) A barlangi pók csontjai olvadoznak. A barlangi pók 205 sebzést kap.
*** 3. KÖR *** Ellõsz egy esszenciaelnyelés varázslatot. (-4 vp.) Ellõsz egy sebezhetetlenség varázslatot. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A barlangi pók rád veti magát. Csáprágójával mar. Elkerülted. Regenerálsz (+52 ép) A barlangi pók csontjai olvadoznak. A barlangi pók sebzõdik 216 ép-t.
*** 4. KÖR *** Megtámadod a barlangi pókot. Villámokat köpsz. (685 ép-t sebeztél). Bûzöd nehezen elviselhetõ számára (48 sebzés). Tekergetve suhintasz farkaddal. (63 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. A barlangi pók holtan terül el.
[A csatában összesen 1374 sebzést okoztál, és 172 sebzést kaptál.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+95%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Összegyûjtöd a "kincset": a yeti bõr mellvértje és 11 arany. Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy méregsemlegesítés varázslatot. (-4 vp.)
Ez kemény csata volt! Feszülten haladsz tovább, készen az újabb konfrontációra. A barlangjárat kiszélesedik. Érdekes látvány tárul eléd. A barlangteremben, ahová érkezel, a falat zöldesen foszforeszkáló szálak borítják, apró pókok sokasága rohangál rajta fel-alá! Kíváncsian, közelebb lépsz. A pókok köveket, csontokat, füveket szállítanak szélsebesen. A leírás alapján ráébredsz: az, amit némelyik póknál látsz, az a mitulen fû! Megpróbálsz elkapni egyet.
[Gyorsaság próba 49-es küszöbre: sikeres]
Villámgyorsan megragadsz egy kis pókot, mire az sivítozni kezd. Kiveszed a két mellsõ lábában tartott mitulen füvet, és elengeded a nyolclábút. Közben látod, hogy a többi pók eltûnt. Ideje lesz menni! Kicsit ijedten a kalandtól, futva indulsz vissza az elöljáróhoz. Thunil Baltarog szívélyes mosollyal fogad, kezet ráz veled, megköszöni, hogy ilyen kiválóan teljesítetted a rádbízott feladatot. Átadja jutalmadat, ami 25 arany. Ezenkívül megtarthatsz egy mitulen füvet is!
(+7 hõsiesség pont.)
(+21 képességpont.)
A bo'adhun idol felizzik: kaptál még egy képességpontot!

(1. kaland:) De hiszen azt a kalandot már megoldottad!

(2. kaland:) Leereszkedsz a torzszülött szintre, hogy megkeresd a szerencsétlenül járt Dorbegor földi maradványait. Hosszasan töprengesz, vajon hol is lenne érdemes a keresést kezdeni.
[IQ próba 48-as küszöbre: sikeres]
Ez az! Eddigi tapasztalatod alapján a szóba jöhetõ helyek számát leszûkíted háromra, és végiglátogatod õket. A harmadik helyszínen ráismersz az elöljáró leírása alapján arra a barlangra, ahová Dorbegor kiruccant. A barlang közepén meg is találod a sötét és mély üreget, amelybe a szerencsétlenül járt lárva zuhant. Ha ide le akarsz ereszkedni, mindenképpen kötélre van szükséged! Kiveszel a zsákból 18 kötelet.
[Tárgyhasználat: kötél]
A kötelet rögzíted egy sziklatömbhöz, és leereszted az üregbe. Lassan, vigyázva lemászol. Földet érsz a szûk üreg alján. Fúj, de büdös van itt! Mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeled egy óriáscsótány (#7) [aura: mágia: 59, 122-es méretû 4-es szintû csáprágó, gyorsaság: 60.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az óriáscsótányt lövöd. (185 sebzést okoztál.) Az óriáscsótány odajön hozzád. Az óriáscsótány rád támad. Marni próbál. Félrehajoltál. Bûze kellemetlen számodra. (-34 ép.) Regenerálsz (+34 ép)
*** 2. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy csontolvadást. Az óriáscsótány csontjai olvadoznak. Az óriáscsótány sebzõdik 300 ép-t. (-13 vp.) Az óriáscsótány téged támad. A csáprágójával támad. (173 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Bûze fojtogat. (-34 ép.) Regenerálsz (+60 ép) Az óriáscsótány csontjai olvadoznak. Az óriáscsótány 208 ép-t sebzõdik.
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-4 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy sebezhetetlenséget. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) Az óriáscsótány téged támad. Csáprágójával mar. Nem talált. Nehezen bírod a szagát. (-35 ép.) Regenerálsz (+60 ép) Az óriáscsótány csontjai olvadoznak. Az óriáscsótány 207 ép-t sebzõdik.
*** 4. KÖR *** Az óriáscsótányt próbálod megsebezni. Kitátod a szádat, és villámokat küldesz ellenfeledre. (698 ép-t sebeztél). Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (62 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Az óriáscsótány holtan terül el. Regenerálsz (+60 ép)
[A csatában összesen 1301 sebzést okoztál, és 276 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+90%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a mágus szimbóluma és 8 arany.
Pfú! Ez jó kis testmozgás volt. Körbevizsgálódsz. Itt vannak Dorbegor maradványai! Összegyûjtöd a csontokat. Hmmm, közben találsz egy díszes kulcsot is. Elrakod. Nem kell hozzá sok idõ, hogy visszatérj az elöljáróhoz, aki nagy örömmel fogad. Látva rokonának csontjait, elszomorodik, és azt mondja, hogy illõ szertartásban lesz része a megboldogultnak. Miközben átadja jutalmadat, 25 aranyat, és azt kívánja, hogy neked több szerencséd legyen, mint Dorbegornak.
(+7 hõsiesség pont.)
(+21 képességpont.)
A bo'adhun idol felizzik: kaptál még egy képességpontot!

(1. kaland:) De hiszen azt a kalandot már megoldottad!

(3. kaland:) Felkeresed a barlangot, ahová befészkelte magát az ocsmány torzszülött. Hmm, egyenlõre nem látsz semmiféle mágikus akadályt. Viszont a bejáratot egy hatalmas szikla torlaszolja el! Nekiveselkedsz, hogy odébbtold.
[Erõ próba 49-es küszöbre: sikeres]
Nagy recsegéssel és ropogással a szikla odébb gurul. Ez az! Óvatosan beljebb lépsz. Micsoda bûz van itt! Hirtelen egy fénylõ alak ugrik eléd. Itt a gonosz torzszülött! Ellenfeled egy elmanakh (#66) [aura: tûzimmunitás: 61, savimmunitás: 61, 119-es méretû 1-es szintû jobb karom.].

*** 1. KÖR *** Felemelve a Lhoal'zetan nyílpuskáját, az elmanakhot lövöd. (191 ép-t sebzõdött.) Az elmanakh felhörpint valamilyen sárga italt. Az elmanakh elõhív egy gránitbõr varázslatot. Regenerálsz (+60 ép)
*** 2. KÖR *** Lhoal'zetan nyílpuskájával meglövöd az elmanakhot. Mellé! Az elmanakh feléd mozog. Az elmanakh rád támad. Gyorsan feléd lendít jobb karmával. El sem talált, haha. Regenerálsz (+2 ép)
*** 3. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy esszenciaelnyelést. (-4 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy sebezhetetlenséget. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) Az elmanakh elõhív egy jégcsóva varázslatot. Nem hat rád.
*** 4. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, az elmanakh elvarázsol egy jégcsóvát. Rezisztálod a varázslatot. Megtámadod az elmanakhot. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (724 ép-t sebeztél). Bûzöd zavarja (47 sebzés). Odacsapsz farkaddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél).
*** 5. KÖR *** Az elmanakh elmormol egy jégcsóva varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. Az elmanakhot próbálod megsebezni. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (696 ép-t sebeztél). Szagod látható benyomással van rá (52 sebzés). Elõresuhintasz farkaddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Az elmanakh hörögve elterül.
[A csatában összesen 1710 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+99%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
Ez bizony küzdelem volt a javából! Miután kifújtad magad, továbbindulsz. No de mi ez? A belsõ bejáratot egy kékesfehér fényben vibráló erõtér védi. Aha, itt lesz szükség a kristályamulettre. Körülnézel. A halottnak hitt torzszülöttnek hûlt helye! Jó lesz sietni. Sajnos nem rendelkezel a szükséges tárggyal - kénytelen vagy visszafordulni.
[108 TVP-t használtál fel, maradt még 73.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 mitulen fû.

kno 9 999 3 999 9. képességre 999 képességpont
A méreted nem lehet nagyobb, mint a barlangod. Elköltesz 204 képességpontot az ügyesség tulajdonságod növelésére. A sok gyakorlás meghozta eredményét, az ügyesség tulajdonságod most már 132! [0 TVP-t használtál fel, maradt még 73.]

forduló vége
A siker aranyveretes öve segítségével 42 aranyat kerestél ebben a körben, és 4 TVP-t spóroltál meg. A Tisztogató klántól 260 aranyat kaptál vérdíjként a leölt torzszülöttekért. Belenézel Zu'lit csodatarsolyába, hátha találsz benne valamit. Hoppá! Egy csigaház. Boldogan teszed el. Megfújsz 3 Ezüstmágusok Kürtjét. Elborít a lélekenergia, élvezed, ahogy a meleg áramlat az arcodat simogatja (+20 képességpont.) A northeni szütyõ termelt egy arany gyógyitalt.
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ellenfeleid 6 xenomorf harcos (#586) [aura: imm. méregre: 35, 18-as méretû 33-as szintû bal csáp, 20-as paraliz.méreg, 18-as méretû 33-as szintû jobb csáp, 20-as bénító méreg.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy csontolvadást. Az 1. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf harcos sebzõdik 313 ép-t. A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos 316 ép-t sebzõdik. A 3. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 3. xenomorf harcos 293 ép-t sebzõdik. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos 324 sebzést kap. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos 319 sebzést kap. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos 316 ép-t sebzõdik. (-13 vp.) Az 5. xenomorf harcos téged támad. Rád vág jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Meglóbálva zúz bal csápjával. Elkerülted. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Mellé! Tekergetve suhint bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lesújt rád jobb csápjával. Nem talált. Odacsap neked bal csápjával. Nem talált. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Félrehajoltál. Megpróbál megmarni fogával. Ez mellément. Odacsap neked farkával. Ez mellément. A 6. xenomorf harcos rád támad. Lesújt rád jobb csápjával. El sem talált, haha. Tekergetve suhint bal csápjával. El sem talált, haha. Elõresuhint jobb csápjával. Elkerülted. Ostorként csattant bal csápjával. Nem talált. Ostorként csattant jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Tekergetve suhint bal csápjával. Nem talált. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Félrehajoltál. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Ez mellément. Ostorként csattant farkával. Ez mellément. Az 1. xenomorf harcos rád veti magát. Odacsap neked jobb csápjával. Elkerülted. Ostorként csattant bal csápjával. Félrehajoltál. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Mellé! Lesújt rád bal csápjával. El sem talált, haha. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Lesújt rád bal csápjával. Mellé! Acsarogva harapni próbál fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Kitátja száját, harapni próbál fogával. El sem talált, haha. Ostorként csattant farkával. Ez mellément. A 2. xenomorf harcos rád támad. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Nem talált. Tekergetve suhint bal csápjával. Nem talált. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Mellé! Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Odacsap neked jobb csápjával. Elkerülted. Rád vág bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Nem talált. Harapni próbál fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Odacsap neked farkával. Félrehajoltál. A 4. xenomorf harcos téged támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Elkerülted. Meglóbálva zúz bal csápjával. Nem talált. Rád vág jobb csápjával. Elhibázta. Odacsap neked bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Lecsap rád jobb csápjával. Ez mellément. Elõresuhint bal csápjával. Mellé! Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Ez mellément. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Félrehajoltál. Ostorként csattant farkával. Mellétrafált a balfácán. A 3. xenomorf harcos téged támad. Odacsap neked jobb csápjával. Elhibázta. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Mellé! Tekergetve suhint jobb csápjával. Nem talált. Ostorként csattant bal csápjával. Elkerülted. Lesújt rád jobb csápjával. Elhibázta. Odacsap neked bal csápjával. El sem talált, haha. Harapásra nyitja száját, támad fogával. (13 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Elõrehajolva harapni próbál fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Elõresuhint farkával. Félrehajoltál. Regenerálsz (+15 ép) Az 1. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf harcos 206 sebzést kap. A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos sebzõdik 217 ép-t. A 2. xenomorf harcos regenerálódik. A 3. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 3. xenomorf harcos 214 sebzést kap. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos 214 ép-t sebzõdik. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos 210 sebzést kap. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos sebzõdik 204 ép-t.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy esszenciaelnyelést. (-4 vp.) Elõhívsz egy sebezhetetlenség varázslatot. (+254% védekezés.) ( +127 vastag bõr.) (-7 vp.) A 6. xenomorf harcos rád veti magát. Lecsap rád jobb csápjával. Félrehajoltál. Elõresuhint bal csápjával. Elhibázta. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Elkerülted. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Félrehajoltál. Rád vág jobb csápjával. El sem talált, haha. Rád vág bal csápjával. Ez mellément. Harapni próbál fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Ez mellément. Odacsap neked farkával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Az 1. xenomorf harcos téged támad. Meglóbálva zúz jobb csápjával. Elhibázta. Ostorként csattant bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Meglóbálva zúz jobb csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Bénító méreg hatol beléd. Semlegesíted a mérget. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. El sem talált, haha. Lecsap rád jobb csápjával. Ez mellément. Lecsap rád bal csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Elhibázta. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. Mellétrafált a balfácán. Villámgyorsan elõrevág farkával. El sem talált, haha. A 3. xenomorf harcos rád támad. Elõresuhint jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Félrehajoltál. Elõresuhint jobb csápjával. El sem talált, haha. Ostorként csattant bal csápjával. El sem talált, haha. Elõresuhint jobb csápjával. El sem talált, haha. Tekergetve suhint bal csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Ez mellément. Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Ostorként csattant farkával. Mellétrafált a balfácán. A 4. xenomorf harcos rád veti magát. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Mellé! Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Ez mellément. Odacsap neked jobb csápjával. Elkerülted. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Elhibázta. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Lesújt rád bal csápjával. Ez mellément. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Elhibázta. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Ez mellément. Meglóbálva zúz farkával. Ez mellément. Az 5. xenomorf harcos téged támad. Odacsap neked jobb csápjával. Elkerülted. Rád vág bal csápjával. Elhibázta. Lecsap rád jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Nem talált. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Nem talált. Lesújt rád bal csápjával. Nem talált. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Mellé! Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. El sem talált, haha. Körbe-körbe forgatva üt farkával. Elkerülted. A 2. xenomorf harcos rád veti magát. Rád vág jobb csápjával. Félrehajoltál. Ostorként csattant bal csápjával. Mellé! Elõresuhint jobb csápjával. Elhibázta. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Elhibázta. Rád vág jobb csápjával. El sem talált, haha. Odacsap neked bal csápjával. Mellé! Pofáját nagyra tátva harap fogával. Elkerülted. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Nem talált. Körbe-körbe forgatva üt farkával. Elhibázta. Regenerálsz (+6 ép) Az 1. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 1. xenomorf harcos 212 sebzést kap. Az 1. xenomorf harcos holtan terül el. A 2. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 2. xenomorf harcos 212 ép-t sebzõdik. A 2. xenomorf harcos regenerálódik. A 3. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 3. xenomorf harcos sebzõdik 214 ép-t. A 3. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan. A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos ellenállt a varázslatnak. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos 218 ép-t sebzõdik. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos 217 ép-t sebzõdik.
*** 3. KÖR *** A 2. xenomorf harcost próbálod megsebezni. A levegõ megtelik elektromossággal, villámokat fújsz ellenfeledre. (667 ép-t sebeztél). Meglóbálva zúzol farkaddal. (39 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Megtámadod a 4. xenomorf harcost. A 2. xenomorf harcos kileheli lelkét. A 6. xenomorf harcos téged támad. Lecsap rád jobb csápjával. Nem talált. Tekergetve suhint bal csápjával. Mellétrafált a balfácán. Odacsap neked jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Odacsap neked bal csápjával. Elkerülted. Elõresuhint jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Meglóbálva zúz bal csápjával. Elhibázta. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Ez mellément. Rád vág farkával. Elhibázta. A 4. xenomorf harcos téged támad. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Félrehajoltál. Ostorként csattant bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Elõresuhint jobb csápjával. Elkerülted. Odacsap neked bal csápjával. Ez mellément. Ostorként csattant jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Rád vág bal csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Beléd próbál marni fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Pofáját nagyra tátva harap fogával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Rád vág farkával. Elhibázta. Az 5. xenomorf harcos rád veti magát. Rád vág jobb csápjával. Nem talált. Lecsap rád bal csápjával. Elhibázta. Lesújt rád jobb csápjával. Mellé! Rád vág bal csápjával. (1 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lesújt rád jobb csápjával. Mellé! Elõresuhint bal csápjával. Elhibázta. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Félrehajoltál. Beléd próbál marni fogával. Mellé! Lesújt rád farkával. El sem talált, haha. Regenerálsz (+2 ép) A 4. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 4. xenomorf harcos 204 sebzést kap. Az 5. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. Az 5. xenomorf harcos 215 sebzést kap. Az 5. xenomorf harcos halálhörgés közepette a földre zuhan. A 6. xenomorf harcos csontjai olvadoznak. A 6. xenomorf harcos 199 ép-t sebzõdik. A 6. xenomorf harcos hörögve elterül.
*** 4. KÖR *** Megtámadod a 4. xenomorf harcost. Villámokat köpsz. (687 ép-t sebeztél). Lecsapsz farkaddal. (36 ép-t sebeztél). A 4. xenomorf harcos kileheli lelkét.
[A csatában összesen 2796 sebzést okoztál, és 23 sebzést kaptál.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+321%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a mágia összetett íja, a tûz ezüst pikkelyvértje, a villám csillogó fejpántja, 2 drágakõ, 18 xenópete és 195 arany. Fényes gyõzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz.
*** A fordulód során 6 véletlen kalandot teljesítettél, így +28% kalandor rangot szereztél, kalandor rangod jelenleg (31.01). Mivel kalandor rangod megnõtt, így új képességet sajátítottál el, ami: (kérlek, írd meg nekünk, mit szeretnél!) 31-es
Ebben a körben +7 galetki erõt és +16 hírnevet kaptál. A kör során összesen 6757 sebzést okoztál, és 3335 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 49 képességpontot kapsz. Ezenfelül kapsz még 3 képességpontot, jutalmul pszi gyõzelmedért. Errõl a fordulóról 77 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 702 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


Tüskés Klezmó, egy láthatatlanságba burkolózó férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: mesterek szintje (21. szint). Táplálkozásod: zöldvérû. Kalandor rangod: (31.01). Ez a 851. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 55 (88) / 25.72
[2] IQ: 61 (78) / 21.50
[3] ügyesség: 132 (148) / 0.58
[4] egészség: 113 (132) / 17.30
[5] mágia: 59 (69) / 13.12
[6] gyorsaság: 151 (215) / 10.73
[9] Méret/ép: 617 (934) / 949
Min. méret: 582
Barlangméret: 617
PONTJAID
Varázspont: 1641 / 584
Képességpont: 75 / 43%
Hõsi pont: 2901 (1000)
Tám.bónusz: 70%
Véd.bónusz: 224%
Galetki erõ: 4948 / 5384
Hírnév : 30814
Jóllakottság: 300%
Életkor: 28 / 28
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 353 (1)
Galetki gyõzelmek: 212 (0)
Torzsz. csaták: 12986 (35)
Torzsz. gyõzelmek: 12319 (35)
Leölt torzszülött: 23198 (58)
Pszi csaták: 1172 (4)
Pszi gyõzelmek: 901 (4)
Ájulások száma: 448 (0)

A Tudósok Klánjának (#11) tagja vagy.
Rangod: közismert géniusz (182)
Speciális képességeid:
+21 gyógynövények, +18 v.ital fõzés, +125% varázstárgy találására; 95%, hogy v.ital fõzés kudarckor a komponensek megmaradnak. Képességek gyorsabban fejlõdnek a harcban. A Csarnokban van esély, hogy a feladványt rögtön megfejted, ekkor 364% LE-t kapsz. +57 szerezhetõ max. lélekenergia, +57 max. lehetséges méret; szolgáidnak +55 max. morál; +19 max. lehetséges TVP; +2 gyûrût hordhatsz;
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Hozz 10 elfeledett relikviát! 2.) Szerezz tanúbizonyságot, hogy a felszínt még mindig az Ellenség uralja! 3.) Végezz 12 tanútergai féreggel!

A Halhatatlanok Klánjának (#10) tagja vagy.
Rangod: az univerzum szolgája (36)
Speciális képességeid:
+36 TVP / kör. Nincs méretvesztés, ha harcban elájulsz.

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 2 (70) / 1.23 [11] jéglehelet: 7 (75) / 1.21 [12] savlehelet: 2 (70) / 1.24
[13] elektr.lehelet: 151 (219) / 38.92 [14] mérg. lehelet: 3 (71) / 0.05 [15] regeneráció: 100 (120) / 3.72
[16] tüskés bõr: 50 (53) / 2.25 [17] vastag bõr: 59 (77) / 3.14 [18] tûzimmunitás: 50 (94) / 0.63
[19] hidegimmunitás: 50 (89) / 1.01 [20] savimmunitás: 50 (89) / 0.86 [21] elkt.immunitás: 50 (89) / 1.35
[22] imm.mérg.gázra: 50 (89) / 0.55 [23] imm.ktkt.méreg: 50 (72) / 1.09 [24] rezisztencia: 50 (70) / 5.70
[25] bûz: 22 (33) / 4.08 [26] lõfegyver: 108 (160) / 7.62 [27] imm. méregre: 0 (40) / 0
[31] áttörés: 0 (16) / 0 [33] manaformálás: 0 (7) / 0 [34] párbajozás: 31 (33) / 5.07
[35] inimícia: 54 (88) / 0 [36] halhatatlanság: 103 / 0 [37] tudatnyitás: 1 / 0

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 19 (21) / 1.13 [46] csapdaészlelés: 31 (33) / 21.35 [47] zárnyitás: 28 (30) / 24.09
[48] mászás: 26 (28) / 5.24 [49] rugalmasság: 15 (17) / 5.13 [50] meggyõzõkészség: 24 (28) / 3.70
[51] transzformáció: 23 (25) / 13.27 [52] auraészlelés: 35 (37) / 11.45 [53] ékszerészet: 22 (28) / 7.25
[54] kereskedelem: 40 (42) / 11.73 [55] szívósság: 46 (58) / 19.33 [56] varázsitalfõzés: 43 (63) / 15.11
[57] gyógynövények: 34 (57) / 6.70 [58] nyomkeresés: 63 (65) / 29.53 [59] vezetõkészség: 35 (51) / 14.75
[60] pszi támadás: 38 (44) / 15.07 [61] pszi energia: 55 (61) / 45.16 [62] lopás: 19 (21) / 15.28
[63] éberség: 37 (39) / 18.06 [64] átokszórás: 21 (23) / 9.02 [65] álcázás: 67 (29) / 6.73
[66] lopakodás: 18 (20) / 9.78 [67] régészet: 38 (44) / 6.21 [68] zene: 34 (36) / 21.66
[69] tanulás: 31 (33) / 3.57 [70] idézés: 28 (30) / 7.08 [71] javítás: 35 (41) / 7.77
[72] építés: 34 (42) / 24.17 [73] felderítés: 32 (34) / 30.47 [74] vitalitás: 20 (26) / 1.10

VÉGTAGOK
farok [100] méret: 1 (12) / 0 [101] szakért.: 28 (38) / 27.88 [102] kontaktméreg: 50 (60) / 0  
jobb karom [103] méret: 4 (15) / 0 [104] szakért.: 10 (20) / 9.09 [105] rothasztás: 10 (20) / 0 Csatlós nyársaló
bal karom [106] méret: 4 (15) / 0 [107] szakért.: 20 (30) / 16.45 [108] rothasztás: 10 (20) / 0 Gramagan csontpálcája
jobb mancs [109] méret: 4 (15) / 0 [110] szakért.: 10 (20) / 9.33 [111] rothasztás: 10 (20) / 0 az Õsök Szent Kardja
bal mancs [112] méret: 1 (12) / 0 [113] szakért.: 10 (20) / 8.58     sünrája tõr
jobb csáp [115] méret: 1 (12) / 0 [116] szakért.: 10 (20) / 8.68     árnypenge
bal csáp [118] méret: 1 (12) / 0 [119] szakért.: 10 (20) / 7.98     áldott varázsfejsze

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 20 (41) / 10.68 [130] agyvihar: 27 (35) / 0.60 [147] alkímia: 9 (22) / 0.12
[32] animáció: 16 (39) / 0.67 [283] buzdítás: 13 (32) / 6.34 [36] csábmosoly: 25 (46) / 9
[42] csendvarázs: 10 (25) / 0.12 [200] csontolvadás: 114 (137) / 37.94 [149] dimenziókapu: 15 (36) / 0.74
[48] ellenáll.megtörése: 11 (27) / 5.80 [280] esszencia kreáció: 1 (2) / 0 [160] esszenciaelnyelés: 101 (124) / 88.91
[156] éhínség: 1 (2) / 0 [291] életpajzs: 51 (74) / 4.24 [282] felderítõ szem: 6 (15) / 0.06
[152] felejtés: 20 (61) / 9.21 [181] feltámasztás: 12 (30) / 3.01 [31] féreg érintése: 1 (2) / 0
[267] fókuszálás: 50 (71) / 17.03 [172] gázpajzs: 12 (30) / 0.06 [248] gázrobbanás: 30 (53) / 20.61
[204] gondolatolvasás: 12 (30) / 0.12 [17] gránitbõr: 70 (93) / 64.53 [258] gyógyító szél: 40 (63) / 7.40
[269] h.látó vérkutya észlelés: 8 (20) / 3.63 [222] hõsi ének: 14 (35) / 8.48 [217] jégfal: 4 (10) / 0
[275] kannibalizmus: 31 (54) / 7.57 [163] kineport: 9 (24) / 3.52 [154] kisebb erõpajzs: 22 (43) / 1.75
[27] kisebb gyógyítás: 1 (2) / 0 [240] kisebb manapajzs: 12 (30) / 0.06 [263] kisebb valóságformálás: 24 (45) / 5.95
[247] kitartó ló: 33 (56) / 32.59 [146] kontakt.õseiddel: 15 (36) / 8.57 [294] kristályfókuszálás: 50 (71) / 0.33
[158] láth. észlelése: 9 (22) / 0.18 [157] láthatatlanság: 15 (36) / 0.36 [246] Martian hatalma: 8 (20) / 0.67
[165] manafókuszálás: 20 (41) / 0.18 [35] mágiatörés: 9 (22) / 0 [162] mágikus csapda: 12 (30) / 0.24
[135] mentális pajzs: 30 (38) / 5.20 [129] mentális robbanás: 30 (38) / 4.25 [272] méonech fókuszálás: 8 (20) / 0.12
[34] méregfelhõ: 1 (2) / 0 [236] méregimmunitás: 20 (43) / 5.56 [148] méregsemlegesítés: 50 (73) / 10.11
[153] nagyobb gyógyítás: 50 (73) / 25.99 [180] õrjöngés: 1 (2) / 0 [209] õsi immunitás: 9 (22) / 0.12
[133] pszi acéltorony: 25 (33) / 1.02 [128] pszi csáp: 22 (30) / 11.75 [171] savpajzs: 1 (2) / 0
[161] sebezhetetlenség: 103 (126) / 49.37 [145] sötét halál: 1 (2) / 0 [131] sz.áll.roncsolása: 7 (15) / 0.41
[281] szabad mozgás: 17 (40) / 8.53 [159] szellemidézés: 12 (30) / 0.18 [176] szélpajzs: 22 (43) / 1.96
[261] szörnyismeret: 22 (45) / 5.33 [150] tárgyvédelem: 6 (15) / 0.06 [207] teljes gyógyítás: 30 (53) / 17.08
[265] torzszülött észlelése: 21 (42) / 1.66 [270] tudati álcázás: 20 / 0.18 [132] tudati méreg: 31 (39) / 5.44
[256] tudattágítás: 17 (38) / 7.56 [170] villámpajzs: 1 (2) / 0 [194] vízlélegzés: 12 (30) / 1.12

T/V VARÁZSLATLISTÁID
1. lista (200%): 181 feltá                  

RAJTAD LEVÕ VARÁZSLATOK/HATÁSOK
kristályfókuszálás (50), õsmágus szájvize (1), szabad mozgás (41), szélpajzs (44), méregsemlegesítés (54).


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] tycharonid 244/244 195% 200% 36 / 31.89 nem harcol
[2] savelementál 231/231 213% 200% 27 / 17.83 nem harcol
[3] arachnid sámán 201/201 217% 200% 25 / 8.57 nem harcol
[4] gyászoló mourg 266/266 223% 200% 22 / 10.76 nem harcol
[5] monozoid 251/251 217% 200% 25 / 21.80 nem harcol
[6] dohu féreg 1/1 255% 200% 1 / 0 nem harcol
[7] bohócmolad 1/1 255% 200% 1 / 0 nem harcol
[8] morfinder telep 1/1 255% 200% 1 / 0 nem harcol
lélekenergia rész 90% jóllakottság határ 0% gyógyítás: 0

MAKRÓID
1. Makró
bsz 2 6 10 73
be 9 2 50 5 8
hh 517 0 52 20 913
e 9 80
ext
mak 2
2. Makró
vv 58 77 69 64 66 71
vv 82 97 72 281
v 256 44459
vv 148 176 222 261 263 283
vv 154 275 65
mak 4
3. Makró
ism 5
x 8
p
e 20
ism 3
vd 645
4. Makró
ftk 1 2 3 4 515
v 265 709
v 269
z 588 30 709
hh 925 766 925 768 925 770
be 9 2 50 5 8
5. Makró
hp 1 0 1 2 250
le 380 409 353
ism 5
vd
kf 353 103 409 106 380 109
ht 1 0 1 2 250

HARCI PROGRAMOD
1: elektr.lehelet használata ha ellenfeled #1902. Prioritás: 105.
2: sebezhetetlenség v.var. a harc 1. körétõl. Prioritás: 3.
3: elektr.lehelet használata a harc 1. körétõl. Prioritás: 3.
4: esszenciaelnyelés v.var. a harc 1. körétõl. Prioritás: 4.
5: Lõfegyver használata ha ellenfeled galetki. Prioritás: 175.
6: Lõfegyver használata a harc 1. körétõl. Prioritás: 6.
7: csontolvadás t.var. a harc 2. köréig. Prioritás: 5.
8: feltámasztás t.var. ha ellenfeled #1901. Prioritás: 190.
11: méregimmunitás v.var. ha ellenfeled #1904. Prioritás: 120.
12: kitartó ló v.var. ha a harc 9. köre van. Prioritás: 225.
13: elektr.lehelet használata ha ellenfeled #1900. Prioritás: 200.
14: gázrobbanás t.var. ha ellenfeled #592. Prioritás: 100.
15: elektr.lehelet használata ha ellenfeled #505. Prioritás: 240.
16: feltámasztás t.var. ha ellenfeled #592. Prioritás: 190.
17: Lõfegyver használata ha ellenfeled #1905. Prioritás: 150.
18: fókuszálás v.var. ha ellenfeled #1906. Prioritás: 4.
19: Lõfegyver használata ha ellf. 1032. képessége 1 v. több. Prioritás: 60.
22: mágiaellenállás v.var. ha ellenfeled #625. Prioritás: 205.
23: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #1907. Prioritás: 205.
26: csontolvadás t.var. ha ellenfeled #704. Prioritás: 200.
27: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #1903. Prioritás: 215.
28: csábmosoly v.var. ha ellenfeled #1909. Prioritás: 150.
29: életpajzs v.var. ha ellenfeled #1910. Prioritás: 250.
30: fókuszálás v.var. ha ellenfeled #762. Prioritás: 240.
33: kitartó ló v.var. ha ellenfeled #762. Prioritás: 100.
34: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #762. Prioritás: 250.
35: csábmosoly v.var. ha ellenfeled #762. Prioritás: 249.
36: Lõfegyver használata ha ellenfeled #762. Prioritás: 149.
37: mágiaellenállás v.var. ha ellenfeled #574. Prioritás: 209.
38: elektr.lehelet használata ha ellenfeled #1911. Prioritás: 200.
39: Közelharc támadás ha ellenfeled #766. Prioritás: 200.
40: sebezhetetlenség v.var. ha ellenfeled #757. Prioritás: 200.
9: gyógyító szél v.var. a harc 3. körétõl, Prioritás: 189, és ha ellenfeled #1901.
20: elektr.lehelet használata a harc 2. körétõl, Prioritás: 250, és ha ellenfeled #1904, és ha 1 vagy kevesebb ellenfél van.
24: Közelharc támadás a harc 2. körétõl, Prioritás: 215, és ha ellenfeled #629.
31: teljes gyógyítás v.var. ha ép-d 30% alatt van, Prioritás: 252, és ha ellenfeled #1908.


ELLENFÉL LISTÁK
1900: elit ében íjász (#628), sötét elf papnõ (#619), astacuidius (#772).
1901: szárnyas halál (#589), mutáns myrkail (#590), tüskés ktoraid (#591), arachnid harcos (#629).
1902: fekete toronyõr (#499), ódzkodó manó (#631), Groark (#294), törpe gólem (#713).
1903: zengõ hanator (#623), arachnid harcos (#629), orgling kártevõ (#640), amorfeata (#726), ismeretlen galetki (#732), astacuidius (#772), kõtörõ boa (#740), orgling italmester (#774), Astacuidius Maximus (#773).
1904: tüskés ktoraid (#591).
1905: Uralkodó (#592), szárnyas halál (#589), torz orgling (#301), kék toronyõr (#501), dögféreg (#673), sötét elf királynõ (#749), hydrafej (#761), Szteirax, a kegyetlen (#505).
1906: kronovámpír (#660).
1907: arachnid harcos (#629).
1908: Hrroughrr (#755), Duoplichearius (#762), hydrafej (#761), lidérc genezis (#667), Wyhetrqaxx fattya (#764), Pdhivqaxx fattya (#766), Zrhitqaxx fattya (#768), Fhtoqaxx fattya (#770).
1909: Hrroughrr (#755).
1910: Lucosta (#734), Veiodivis (#735), Quirinulis (#736), nyüzsgõ ghouesdrum (#757), Duoplichearius (#762), chyrropteod (#727), glaidiata (#728), eruacidus (#729), xenomorfeata (#752), duophydra (#760), astacuidius (#772), amorfeata (#726), Wyhetrqaxx fattya (#764), Wyhetrqaxx, az iszonyú (#765), Pdhivqaxx fattya (#766), Pdhivqaxx, a borzalmas (#767), Zrhitqaxx fattya (#768), Zrhitqaxx, a halálos (#769), Fhtoqaxx fattya (#770), Fhtoqaxx, a fertelmes (#771).
1911: Wyhetrqaxx fattya (#764), Zrhitqaxx fattya (#768), Fhtoqaxx fattya (#770).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 60 0 0 1 9 101 153; VI erõ:500% ép:1%; PV 5 4 3 2 1; PSZ 58 73 50 59 54 57; BA 15062 704 671; L 1; HE 1; PT 1; PTA 135 129 129 135 132; PTB 132 135 132 132 132; I 100 0 100 1 102; HU 13 7 2500 199; HUA 1 95 96 91;

SPECIALIZÁCIÓD: Torzszülöttek ismerõje. (Immunis vagy a végtag csonkolásra, a rothasztástól kisebb eséllyel veszít méretet, a kronoérintés ellened 50% eséllyel kudarcot vall.)
Az Orgling lázadás során általad legyõzött orglingok száma: 17.

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #425 (851. forduló), #495 (850. forduló), #342 (850. forduló), #432 (850. forduló), #454 (851. forduló), #426 (850. forduló), #492 (851. forduló), #393 (851. forduló), #321 (851. forduló), #363 (851. forduló), #423 (851. forduló).

SZÖVETSÉGED: Káoszdemokrata (#15062). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 8534. karakternél van. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: woorgard. Még 2 alkalommal gyõzhetitek le. (De te már csak a következõ ellenfélnél adhatsz ki LCS parancsot). Jelenleg 16 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a káosz égszínkék köpenye (#3849) 1 a merénylõ fekete maszkja (#10995) 1 a regenerálódás lovagi mellvértje (#24449)
1 a siker aranyveretes öve (#302) * 3 a siker karvédõje (#712) 1 a tûz ametiszt fejpántja (#22260)
1 a tûz ezüst pikkelyvértje (#22169) 1 a villám csillogó fejpántja (#23608) 1 a yeti bõr mellvértje (#26246)
* 1 arany bajnokköpeny (#744) * 1 arany sárkánykesztyû (#870) * 1 avatár karvédõ (#826)
1 az angyalok fekete pikkelyvértje (#28020) 1 az energia ezüst lemezpáncélja (#18554) * 3 az inimícia öve (#841)
* 1 az Univerzum karvédõje (#760) * 2 az Uralkodó köpenye (#713) * 4 az Uralkodó koronája (#716)
* 2 Hrroughrr pajzsa (#905) * 7 klinoch öv (#756) * 1 lidérc karvédõ (#658)
* 1 méregvándor vállvédõ (#410) * 25 quwarg hátdísz (#906) 1 sötét elf rejtõköpeny (#637)
* 1 szkritter karvédõ (#656) * 1 Teron Hõsi Vértje (#927) * 1 tormikus bilincs (#706)
* 1 tükörkarvédõ (#773) * 8 vastag csizma (#717) 1 xenóbõr pajzs (#614)

Ékszerek, kincsek
* 1 aréna holdkõ érme (#441) 1 a bûz koponyaszimbóluma (#29115) 1 a bûz obszidián karkötõje (#29145)
1 a hõsiesség gyûrûje (#459) 1 a mágus szimbóluma (#10210) * 1 a Pusztítás Karkötõje (#430)
32000 arany (#1) 1 Armageddon malachit fülbevalója (#44459) * 1 avatár íjászgyûrû (#831)
1 az egészség jáde karkötõje (#3044) * 1 az Érzés Gyûrûje (#569) * 1 az Érzés Karkötõje (#889)
* 1 az Univerzum gyûrûje (#667) * 1 az Univerzum karkötõje (#489) * 1 bronz harci gyûrû (#868)
* 1 császári kitüntetés (#771) * 1 Doemon kõkarkötõje (#850) 18493 drágakõ (#2)
* 1 Dubié amulettje (#454) * 2 Dyansys gyûrûje (#845) * 3 Eldereth kristály (#855)
* 1 Epikus tudósnyaklánc (#692) 1 Földanya ónixgyûrûje (#39028) * 1 háborúba hívás gyûrûje (#558)
1 helytartói pecsétgyûrû (#507) 1 Istencsászár ónixgyûrûje (#42178) * 1 isteni hatalom amulettje (#718)
* 1 isteni hatalom függõje (#846) * 3 klinoch gyûrû (#759) * 10 klinoch karkötõ (#753)
* 1 nilbongi kitûzõ (#311) * 1 Örökkévalóság Smaragdja (#433) 7 smaragd karkötõ (#592)
* 1 topáz melltû (#423) 3 varázsfejlesztõ fókusz (#455) * 1 vhrathag gömb (#407)
* 1 Vlagyimir gyûrûje (#854) * 1 Wius áldott karkötõje (#911)

Felszerelés
1 a felejtés könyve (#884) 1 a Felszín Kulcsa (#922) 1 a jóllakottság tükre (#775)
1 adamantit relikformázó (#737) 1 áldott oprasszum fókusz (#352) 1 arany papi VIP kártya (#659)
4 arany tóken (#764) 183 aranydukát (#437) 2 az Univerzum szilánkja (#708)
1 bajnoki oklevél (#273) 1 Balladák Könyve (#871) 1 bo'adhun idol (#857)
1 császári fejlesztõkõ (#669) 2 deflektor (#577) 1 díszes rézkulcs (#129)
5 dorony duda (#588) 2 elsõsegély csomag (#619) 1 energiamantra (#925)
3 Ezüstmágusok Kürtje (#538) 181 fekete dukát (#218) 1 feneketlen zsák (#643)
66 fókuszkristály (#897) 5 Fortuna kiskorsója (#521) 1 GEVSZAT tagsági kártya (#665)
2 gyémánt tókenszilánk (#767) 1 Harcosok Könyve (#535) 12 hatalomparány (#883)
24 izzó vörös tóken (#623) 2 javítókalapács (#401) 1 Jerome köpenye (#853)
8 kincskeresõ kisködmön (#519) 1 Kisebb Zan (#537) 18 kötél (#128)
7 krono-reduktor (#788) 8 Krugrog mama terítõje (#517) 1 legendás tóken (#606)
1 lelakatolt ládikó (#310) 10 lidércembléma (#843) 4 Lucosta hatalma (#885)
5 Maahradam gyöngye (#596) 1 Mágikus Koponya (#849) 1 mágikus nyakörv (#686)
3 Morgan kristálya (#525) 5 Morgan pálcája (#511) 5 nekrofun medál (#513)
1 northeni szütyõ (#552) 3 nyálkafókusz (#419) 6 orvosságos zacskó (#590)
2 õsi relikviaszilánk (#714) 1 platina kaszinóbérlet (#762) 4 pszi katalizátor (#531)
1 relikviaszilánk (#604) 1 roxati zárfaló (#863) 1 smaragd relikformázó (#739)
1 szent kehely (#862) 1 Szent Kulacs (#851) 1 szójer riasztó spray (#675)
3 térképdarabka (#801) 6 Tiume batyuja (#529) 1 transzformáló zan (#858)
9 Urgod kémszeme (#533) 1 vadász érdemrend (#375) 1 varázskõ (#210)
1 varázstekercs (#916) 2 Veiodivis hatalma (#886) 1 vibráló izé (#926)
2 vortex szív (#644) 1 xenó keltetõ (#913) 1 Zarknod Szeme (#536)
5 Zu'lit csodatarsolya (#509)

Fegyverek
1 a bûz fekete nyílpuskája (#29190) 1 a mágia összetett íja (#3525) 1 a tolvaj nehéz harci nyílpuskája (#9389)
1 a yeti nyársaló lándzsája (#26535) * 1 áldott varázsfejsze (#867) 2 arénarém karom (#353)
* 1 árnypenge (#453) * 1 az Õsök Szent Kardja (#380) * 1 Csatlós nyársaló (#888)
4 ében tündekard (#132) * 1 Gramagan csontpálcája (#409) 1 Leah lovagi kardja (#40019)
* 1 Lhoal'zetan nyílpuskája (#608) 2 negatív plazmagömb (#921) 2 roncsoló íj (#636)
* 2 sünrája tõr (#564) 2 törpe varázsfejsze (#818)

Varázsitalok és füvek
15 arany gyógyital (#101) 62 arany manaital (#102) 5 csapdaészlelés itala (#65)
10 mágiaellenállás (#76) 5 õsmágus szájvize (#69) 11 sebezhetetlenség itala (#93)
31117 üvegcse (#14)

Egyéb kacatok
2118 asztrálesszencia (#154) 1 csigaház (#680) 65 duzzadt xenópete (#479)
56 eruacidus serte (#882) 2 Fhtoqaxx esszenciája (#920) 116 ghouesdrum (#907)
1 gólemagyag (#330) 1 gyanta (#673) 29 kék esszencia (#748)
459 kronogólem agyag (#781) 26 lidércplazma (#816) 8 lila esszencia (#750)
20 mammut agyar (#861) 82 manótotem (#784) 60 nohnetár gumó (#212)
30 orglinggyökér (#457) 20 óriási xenópete (#480) 3 Pdhivqaxx esszenciája (#918)
14 troglodita pikkely (#677) 52 xenópete (#278) 84 zöld esszencia (#749)
2 Zrhitqaxx esszenciája (#919)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Bankbetéted: 200000 arany.
Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 11 óriási xenópete (#480), 1 aranydukát (#437), 30 drágakõ (#2), 2 arénarém karom (#353), 2 eruacidus serte (#882), 1 a yeti bõr mellvértje (#26246), 1 a bûz obszidián karkötõje (#29145), 1 a tûz ametiszt fejpántja (#22260), 1 fókuszkristály (#897), 1 az egészség jáde karkötõje (#3044), 1 Leah lovagi kardja (#40019), 1 a yeti nyársaló lándzsája (#26535), 1 csigaház (#680), 16 mammut agyar (#861), 1 a regenerálódás lovagi mellvértje (#24449), 14 troglodita pikkely (#677), 1 Istencsászár ónixgyûrûje (#42178), 1 Zrhitqaxx esszenciája (#919), 1 Földanya ónixgyûrûje (#39028), 1 Fhtoqaxx esszenciája (#920), 1 a bûz koponyaszimbóluma (#29115), 1 negatív plazmagömb (#921), 1 a merénylõ fekete maszkja (#10995), 1 arany gyógyital (#101), 1 az angyalok fekete pikkelyvértje (#28020), 1 a bûz fekete nyílpuskája (#29190), 21 asztrálesszencia (#154), 1 a mágus szimbóluma (#10210), 1 a tolvaj nehéz harci nyílpuskája (#9389), 2 törpe varázsfejsze (#818), 1 a káosz égszínkék köpenye (#3849), 1 díszes rézkulcs (#129), 1 Pdhivqaxx esszenciája (#918), 1 az energia ezüst lemezpáncélja (#18554), 1 a mágia összetett íja (#3525), 1 a tûz ezüst pikkelyvértje (#22169), 1 a villám csillogó fejpántja (#23608), 20 lidércplazma (#816), 2 waarkin (#38), 4 nekrofun bimbó (#43), 1 mitulen fû (#20), 7 parafû (#41), 7 ragálygomba (#26), 16 hónakkupók (#30), 3 elfu moha (#33), 7 rémcserje (#34), 9 ehorapin (#44), 4 szemani gomba (#36), 3 szolgamirha (#874), 2 mélységi vadrózsa (#873), 6 õsi relikvia (#17), 2 algainda (#900), 6 pirgamit (#152), 29 haszontalan vacak (#650), 8 alligátor fog (#901), 2 chyrropteod lebernyeg (#878), 4 kheutixisz esszencia (#902), 1 vasdarab (#642).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 1 õsmágus szájvize (#69), 1 csapdaészlelés itala (#65), 1 varázskõ (#210), 8 xenópete (#278), 1 az angyalok ametiszt fejpántja (#28110), 1 a méreg ébenfa íja (#24226), 1 a káosz furcsa szimbóluma (#10224), 1 az angyalok jáde karkötõje (#28244), 1 óriás õskõ (#651), 1 a ragadozó ezüstcsizmája (#20024), 1 a villám aranyozott nyaklánca (#23683), 1 a káosz különös nyílpuskája (#2649), 1 a káosz korrupt köntöse (#16464), 1 a káosz különös pajzsa (#2424), 1 Sakál keresztszimbóluma (#38563), 1 Xirnox szárnyas sisakja (#40227), 1 vörös karkötõ (#281), 1 a sólyom obszidián karkötõje (#29595), 1 a káosz titokzatos kardja (#12579), 1 a légzés koponya amulettje (#27750), 1 a káosz árnyékmellvértje (#28959), 1 a káosz rémületes gyûrûje (#15639), 1 a gladiátor fekete lemezpáncélja (#5955), 1 a gepárd obszidián karkötõje (#15645), 1 a gepárd fattyúkardja (#15720), 1 a gólem bíbor öve (#8371), 1 a káosz fejedelmének íja (#18384), 1 a jég fekete köntöse (#22755), 1 a gyõzelem összetett íja (#21075), 1 a légzés jádegyûrûje (#27779), 1 a káosz csábító lemezpáncélja (#26664), 1 a küzdelem vörös maszkja (#20444), 1 a káosz papjának nyaklánca (#19194), 1 a káosz õrült fülbevalója (#11619), 1 a szalamandra vörös maszkja (#25844), 1 Tûzúr zöld köntöse (#39401).

FENEKETLEN ZSÁK


Páncélok, ruhák
1 az Érzés Sisakja (#822) 1 az Univerzum páncélja (#402) 1 bohókás szandál (#406)
2 Dorka köpenye (#383) 1 elemi mithrilpáncél (#539) 1 Fagylovag öve (#556)
1 Halhatatlan Karvédõ (#891) 1 hõsi babérkoszorú (#351) 1 immuneodron vért (#795)
1 káoszkígyó vért (#271) 1 Khazidax õskoponyája (#548) 1 krakoch csizma (#312)
1 méonech tudásgömb (#705) 1 nefelejcsszínû öv (#553) 1 woorgard vért (#808)

Ékszerek, kincsek
2 a Becsület gyûrûje (#506) 1 a királynõ karkötõje (#496) 1 a revitalizáció gyûrûje (#819)
1 a tudás zafírja (#150) 2 a vitalitás gyûrûje (#470) 1 a Xenókutatás karkötõje (#279)
1 adamantit karkötõ (#377) 1 antimágikus karkötõ (#560) 6 arénamesteri tekercs (#460)
9 asztrálgyöngy (#233) 1 avatár fülbevaló (#828) 1 az áttörés rubingyûrûje (#378)
1 az Érzés Amulettje (#774) 1 bronz helyt. emlékérem (#313) 1 Callodus legyõzõje (#663)
4 császári különdíj (#578) 1 elementáris karkötõ (#348) 1 elementáris kristály (#550)
4 ezüst xenó embléma (#505) 1 Fekete Lánc (#903) 1 galetki érdemérem (#276)
3 halhatatlanság gyûrûje (#447) 4565 hamis arany (#809) 1 hókristály (#485)
1 isteni hatalom karkötõje (#803) 1 káoszdemokrata karkötõ (#769) 1 Laillia talizmánja (#319)
1 legendás karkötõ (#923) 1 lidércnyaklánc (#820) 1 multizoid hólyag (#551)
1 quwargölõ érdemrend (#462) 1 romfosztogató karkötõ (#408) 5 roxati üvegszem (#580)
1 sárkányamulett (#292) 1 smaragd életkõ (#306) 1 tükörmedál (#914)
1 xenóbõr karkötõ (#497) 1 xenomorf csuklópánt (#498)

Felszerelés
8 a Hûség Záloga (#817) 1 a Tudás Könyve (#527) 1 agyag tárgyformázó (#720)
7 arany relikformázó (#734) 5 arany tárgyformázó (#724) 1 az Érzés Tókenje (#823)
9 bronz relikformázó (#732) 6 bunthar bõrdarab (#515) 5 deus ex machina (#872)
7 fekete csuha (#586) 4 garling kristály (#209) 9 hebrencs csapda (#582)
1 helytartói jogar (#646) 1 hordozható kemence (#653) 1 hûségtekercs (#804)
34 idõkristály (#219) 1 isteni szimbólum (#797) 15 Krónika (#783)
2 mágikus apparátus (#414) 1483 mágikus védõruha (#341) 5 mágustóken (#672)
3 mithril tárgyformázó (#726) 2 molitár dob (#168) 2 Niagren csodapálcája (#523)
4 orgling figura (#852) 1 õsi varázsfigura (#685) 3 õsi varázstekercs (#856)
4 platina relikformázó (#735) 1 platina tárgyformázó (#725) 11 pszi kõ (#277)
1 pszikõvonzó üst (#449) 11 rúvel fókusz (#350) 51 szilmill hatásnövelõ (#865)
1 szójer totem (#649) 21 teleporter (#789) 1 TVoreP köve (#772)
6 varázsfigura töredék (#684) 3 xorex szivar (#349) 1 zafír tárgyformázó (#728)

Fegyverek
1 a zenetudás fakardja (#471) 1 egykezes nyílpuska (#392) 1 kõmûves kalapács (#250)
1 mesterszakács kanala (#461) 7 vámpírtõr (#584)

Varázsitalok és füvek
10 a szívósság itala (#115) 10 bolondok itala (#95) 34 bosszantás itala (#81)
604 csótányláb (#25) 477 ehorapin (#44) 466 elemi gomba (#46)
405 elfu moha (#33) 549 elonotichlan (#31) 1 fekete fõzet (#91)
49 fekete gyógyital (#98) 470 fekete spárga (#47) 604 féregtüske (#42)
47 fiatalság itala (#96) 545 fulkcin (#45) 40 gránitbõr itala (#110)
604 gyilkos boróka (#27) 8349 haszontalan vacak (#650) 226 hónakkupók (#30)
23 javítás itala (#108) 10 kihívás itala (#68) 638 liánvirág (#24)
47 lila manaital (#83) 15 lordok itala (#90) 3 machiaparazita (#119)
672 mátekel gomba (#21) 193 mélységi vadrózsa (#873) 8 méregellenállás itala (#51)
399 mézfû (#29) 3 mirhafõzet (#118) 621 mitulen fû (#20)
560 mored gyökér (#48) 606 muskil (#37) 555 nekrofun bimbó (#43)
31587 olaj (#415) 8 orgling aranykoktél (#113) 11 orgling fétiskoktél (#112)
19 orgling kristálykoktél (#111) 421 õsgomba (#49) 21 õsmana itala (#84)
670 parafû (#41) 717 ragálygomba (#26) 595 rémcserje (#34)
3 rózsavíz (#117) 333 sárkányvirág (#32) 564 sötét mák (#23)
308 szemani gomba (#36) 169 szolgamirha (#874) 562 tejfonál (#28)
1 titanit (#702) 9 titánok itala (#100) 533 tokin kaktusz (#40)
9 vadászok itala (#92) 242 vasdarab (#642) 51 védõolaj (#99)
520 velparaj (#35) 17 villámlehelet itala (#56) 556 waarkin (#38)
591 winropu moha (#22) 514 xita uborka (#39)

Egyéb kacatok
134 algainda (#900) 669 alligátor fog (#901) 162 amorfeata csáp (#876)
64 astacuidus kitin (#924) 7 bazalt mytokronit minta (#745) 245 chyrropteod lebernyeg (#878)
202 éjpolip szív (#785) 6 fekete mytokronit minta (#747) 63 féregpete (#899)
196 glaidiata fonal (#880) 35 hanator hangszál (#796) 8 hydraszív (#908)
762 immuneodron pikkely (#786) 9 kék lélekszilánk (#654) 143 kheutixisz esszencia (#902)
444 kronoesszencia (#833) 2 Ödlerk fog (#389) 2118 õsi relikvia (#17)
639 pirgamit (#152) 147 protolisk láb (#640) 79 sünpók tüske (#782)
55 sünrája ikra (#543) 2 Szent Totem (#798) 68 tõzeg (#468)
226 tricix pete (#565) 96 vérkutya trófea (#683) 6 vörös mytokronit minta (#746)
188 wobramung szív (#469) 123 xenó agy (#898)

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

ENCYCLOPEDIA FANTASIAADAMANTIT TÁRGYFORMÁZÓ (727. TÁRGY)
Ezt a különlegesen összetett, és különlegesen értékes, képlékeny tárgyformázó mintát a Hegy leghatalmasabb mágusai készítették. Ha kezedbe veszed, és gyúrni kezded, és közben egy varázstárgyra gondolsz, akkor megformálhatod belõle a véletlenszerû varázstárgyat, amelyre vágysz! Ehhez a H 727 {varázstárgy} parancsot kell kiadnod, 10 TVP árán. Persze, vannak korlátozások. Ezzel a tárgyformázó mintával legfeljebb 9. szintû varázstárgyat készíthetsz el, és nem készíthetsz relikviát és káosztárgyat, és ha áttörést adó tárgyat készítesz, annak a szintje kettõvel alacsonyabb lesz. Mi a tárgy szintje? A +1 erõt, +1 gyorsaságot stb. adó tárgyak pl. egyes szintûek, a +2-t adók kettes szintûek stb. Azoknál a tárgyaknál, amelyek többféle tulajdonságot adnak, a tulajdonságok kicsit lassabban nõnek. Nyugodtan kísérletezz a tárgyformázóval, ha egy adott tárgyat nem lehet elkészíteni, akkor nem vész el a minta és a TVP sem. Nem átadható.
Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.