Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szárnyas bolhedor
Küldd el képeslapként!
A bolhedorok minden valószínűség szerint az egykori, letűnt világban élő óriási repülő lények leszármazottai. Ez ma már elképzelhetetlennek tűnik, ahogy az is, hogy ezek a szörnyek elbirják egy kifejlett galetki súlyát a hátukon, így hát a hátasállatként való hasznosításuk helyett jó áron megszámított szárnyukért vadásszák őket.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (5)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-02-23 07:58:18 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
7946-736

Karakterszám: 7946 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 736 Játékhét: 1030
E forduló ára: 16 zs. Maradék zseton: 246
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2022. már. 25. 12h:17'
A következõ fordulód táplálható: 2022. már. 26.

E-mail!

MZ/X KALANDJAI
Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.)
Táborozásod alatt messzi hírek jutottak el hozzád:
*feb. 4.* Törött Nyíl pszionikus küzdelemben diadalt aratott Lóarcú Vaszil felett. *feb. 6.* Törött Nyílt majdnem felfalta egy zöld amõba. *feb. 6.* Törött Nyíl pszionikus párviadalban legyõzte Zexet. *feb. 17.* Arhippa Perttunen pszionikus párviadalban legyõzte Törött Nyílt. *feb. 20.* Erhij Mergen pszionikus párviadalban legyõzte Törött Nyílt. *feb. 21.* Törött Nyílt kis híján megölte egy ódzkodó manó. *feb. 25.* Erhij Mergen pszionikus küzdelemben diadalt aratott Törött Nyíl felett. *feb. 27.* Törött Nyílt legyõzte harcban egy ódzkodó manó. *feb. 28.* Torda Táltos pszionikus párviadalban legyõzte Törött Nyílt. *már. 7.* Törött Nyílt legyõzte harcban egy izzó genezis.
Zavartalanul és eseménytelenül pihentél barlangodban. A barlangod már túl kicsi számodra: nekilátsz, hogy kibõvítsd! Hosszasan dolgozol, ásol, hordod ki a köveket a bejárat elé. Végül megszemléled az eredményt. No, így már mindjárt kényelmesebb lesz! Barlangod új mérete: 1134. Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy méregsemlegesítés. (-6 vp.)
[33 TVP-t használtál fel, maradt még 1522.]

lcs legendás csata
Te ennek a szörnyek a legyõzésében korábban már részt vettél, nem adhatsz ki rá LCS parancsot! [0 TVP-t használtál fel, maradt még 1522.]
ism 5 a következõ parancs ismétlése 5 alkalommal

p portyázás
Úgy döntesz, hogy keresve sem találhatnál jobb idõpontot egy kis portyára. Különösebb cél nélkül kóvályogsz a barlangok között, kihívást keresve. Egy tündöklõen szép kristálypalota bukkan fel elõtted. Csak illúzió! - gondolod, de közelrõl megtapogatva meggyõzõdhetsz róla, hogy nagyon is valóságos. Hmmm... körbe kéne vizsgálódni a belsejében. (364. kaland, összköltsége 30 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 2 liánvirágot. Hosszú idõ telik el, míg ráébredsz, hogy egyetlen olyan barlangot sem vagy képes ezen a szinten találni, amelybe bejutva, megfelelõ ellenfelet találnál. Ez azt jelenti, hogy 1.) a szintnek még nagyon kevés lakója van, ez esetben nincs más dolgod, mint mellõzni a portyázást még néhány fordulóig, 2.) a szinteden a leghatalmasabbak egyike vagy, ez esetben legbölcsebb, ha vagy egy szinttel feljebb költözöl, vagy növeled rugalmasságodat, hogy bejuthass a gyengébbek barlangjába is.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 1522.]

p portyázás
Kedved támad egy csöpp baráti portyázgatásra. Barlangokat keresel, amelyeken a jelzés a kihívás elfogadását jelenti. Ahogy belépsz egy barlangterembe, csodálatos látvány tárul eléd. Cseppkövek sokasága nõ a teremben, érintetlenül, és a földi cseppkövek legmagasabbjaira valaki egy furcsa házikót épített! A házikó belsejébõl kékes fény szûrõdik ki. A cseppköveken felmászni a házikóhoz nehéz lenne, de nem lehetetlen. (251. kaland, összköltsége 20 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 2 xita uborkát. Hosszú idõ telik el, míg ráébredsz, hogy egyetlen olyan barlangot sem vagy képes ezen a szinten találni, amelybe bejutva, megfelelõ ellenfelet találnál. Ez azt jelenti, hogy 1.) a szintnek még nagyon kevés lakója van, ez esetben nincs más dolgod, mint mellõzni a portyázást még néhány fordulóig, 2.) a szinteden a leghatalmasabbak egyike vagy, ez esetben legbölcsebb, ha vagy egy szinttel feljebb költözöl, vagy növeled rugalmasságodat, hogy bejuthass a gyengébbek barlangjába is.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 1517.]

p portyázás
Még a végén ellustulsz: gyerünk portyázni! Egy találomra választott irányba indulsz. Mindenfelé nézelõdsz galetkik által lakott barlangokat keresve. Egy másfél méter átmérõjû, faajtóval lezárt nyílást látsz meg. A fát már elég régóta nem használják építõanyagként, ezért hamar kitalálod, hogy ez nyilván egy életképtelensége miatt kihalt faj képviselõjének, egy hobbitnak a tanyája lehet. Vajon milyen torzszülött tanyázik most odabent? Maradt valami a hobbit kincsekbõl? (353. kaland, összköltsége 15 TVP.) Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt fekete spárga nõ! 2 darabot sikerül begyûjteni. Hosszú idõ telik el, míg ráébredsz, hogy egyetlen olyan barlangot sem vagy képes ezen a szinten találni, amelybe bejutva, megfelelõ ellenfelet találnál. Ez azt jelenti, hogy 1.) a szintnek még nagyon kevés lakója van, ez esetben nincs más dolgod, mint mellõzni a portyázást még néhány fordulóig, 2.) a szinteden a leghatalmasabbak egyike vagy, ez esetben legbölcsebb, ha vagy egy szinttel feljebb költözöl, vagy növeled rugalmasságodat, hogy bejuthass a gyengébbek barlangjába is.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 1512.]

p portyázás
Kedved szottyan egy baráti, ámde tanulságos párviadalra. A telep egy távolabbi részét látogatod meg, persze útközben is figyelsz, hátha neked tetszõ jelzéseket látsz valamelyik barlangon. Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez elemi gomba ! Leszedsz 2 adagot. Hosszú idõ telik el, míg ráébredsz, hogy egyetlen olyan barlangot sem vagy képes ezen a szinten találni, amelybe bejutva, megfelelõ ellenfelet találnál. Ez azt jelenti, hogy 1.) a szintnek még nagyon kevés lakója van, ez esetben nincs más dolgod, mint mellõzni a portyázást még néhány fordulóig, 2.) a szinteden a leghatalmasabbak egyike vagy, ez esetben legbölcsebb, ha vagy egy szinttel feljebb költözöl, vagy növeled rugalmasságodat, hogy bejuthass a gyengébbek barlangjába is.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 1507.]

p portyázás
Készenléti állapotodat ellenõrzöd, majd elindulsz. A közelben van egy kolónia, amelyben sok új lakó talált szállást. Ha egy kis szerencséd van, könnyen találsz arrafelé ellenfelet. Egy kõbõl épült házikót pillantasz meg. Ablakai nincsenek, a nyílásokat, amelyeket látsz, legfeljebb lõrésnek lehetne nevezni. Bárki is lakik itt, alaposan fel van készülve az önvédelemre! (408. kaland, összköltsége 10 TVP.) [A kaland során varázslatpróbával is szembe kell nézned.] Észreveszel 2 szemani gombát. Szakértõ módon leszeded. Hosszú idõ telik el, míg ráébredsz, hogy egyetlen olyan barlangot sem vagy képes ezen a szinten találni, amelybe bejutva, megfelelõ ellenfelet találnál. Ez azt jelenti, hogy 1.) a szintnek még nagyon kevés lakója van, ez esetben nincs más dolgod, mint mellõzni a portyázást még néhány fordulóig, 2.) a szinteden a leghatalmasabbak egyike vagy, ez esetben legbölcsebb, ha vagy egy szinttel feljebb költözöl, vagy növeled rugalmasságodat, hogy bejuthass a gyengébbek barlangjába is.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 1502.]

ism 10 a következõ parancs ismétlése 10 alkalommal

vd vadászat
Megéheztél, itt az ideje egy vadászatnak. A délkeleti tornyokban kiépített lépcsõsorok egyikét választod, hogy megközelítsd a torzszülöttek lakóhelyét. A sötétbõl furcsa neszeket hallasz. Nem vitás, ugrásra kész torzszülöttek várnak rád. Egy tündöklõen szép kristálypalota bukkan fel elõtted. Csak illúzió! - gondolod, de közelrõl megtapogatva meggyõzõdhetsz róla, hogy nagyon is valóságos. Hmmm... körbe kéne vizsgálódni a belsejében. (299. kaland, összköltsége 40 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 2 szolgamirhát. Velõtrázó ordítást hallasz. Odafordulsz. Ellenfeleid 3 repülõ piranha (#738) [aura: hidegimmunitás: 40, tûzimmunitás: 20, ügyesség: 50, 45-ös méretû 60-as szintû fog, 20-as paraliz.méreg.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+39 méretükre). (-3 vp.) A gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörése varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy elemi védelmet. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Néhány rövid kézmozdulat után az elektromancer létrehoz egy elektromos fal varázslatot. A káoszmágus elmond egy halál csókja varázslatot. Az 1. repülõ piranha megúszta! A 2. repülõ piranha ellenállt a varázslatnak. A 3. repülõ piranha elkerülte a varázslatot. A kék-vörös atya varázshatalma segítségével elmond egy tûzfalat. Az 1. repülõ piranha a kék-vörös atyát támadja. A kék-vörös atya kileheli lelkét. A 2. repülõ piranha a káoszmágust támadja. a káoszmágus ledermed. A káoszmágus hörögve elterül. A 3. repülõ piranha a gnóm útonállót támadja. a gnóm útonálló paralizálódott. A gnóm útonálló hörögve elterül. Az õsöreg élõ cseppkõ és az 1. repülõ piranha egymással harcolnak. Az óriás rák és a 2. repülõ piranha egymással harcolnak. A quwarg behemót és a 3. repülõ piranha egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Az elektromancer elmormol egy elektromos kéz varázslatot. Az 1. repülõ piranha 24 ép-t sebzõdik. A 2. repülõ piranha sebzõdik 24 ép-t. A 3. repülõ piranha 24 sebzést kap. Támadod az 1. repülõ piranhát. Odacsapsz jobb karmoddal. (328 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (269 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Acsarogva harapni próbálsz. (320 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Támadod a 2. repülõ piranhát. Lecsapsz bal mancsoddal. (254 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (250 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni jobb lábaddal. (266 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Odacsapsz jobb csápoddal. (257 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (267 ép-t sebeztél). Az 1. repülõ piranha halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. repülõ piranha kileheli lelkét. A 3. repülõ piranha és a quwarg behemót egymással harcolnak. a quwarg behemót paralizálódott. Az õsöreg élõ cseppkõ nem támad, mivel választott ellenfele már a földön van. Az óriás rák nem támad, mivel választott ellenfele már a földön van.
*** 3. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, az elektromancer elvarázsol egy villámsújtást. A 3. repülõ piranhát védi rezisztanciája. Megtámadod a 3. repülõ piranhát. Lecsapsz jobb karmoddal. (315 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Tekergetve suhintasz farkaddal. (258 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Elõrehajolva harapni próbálsz. (301 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (268 ép-t sebeztél). Lesújtasz bal mancsoddal. (256 ép-t sebeztél). Mérgezed! Érzékeny pontot próbálsz eltalálni jobb lábaddal. (261 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. (244 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Beversz egyet jobb mancsoddal. (252 ép-t sebeztél). A 3. repülõ piranha hörögve elterül.
[A csatában összesen 2040 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 72/0, a káoszmágus: 0/219, a kék-vörös atya: 0/220, a gnóm útonálló: 0/240, az õsöreg élõ cseppkõ: 29/0, a quwarg behemót: 114/201, az óriás rák: 193/0.] Ezt a csatát te nyerted! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+68%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 29%. Elrakod a zsákmányt, ami 275 arany. Az õsöreg élõ cseppkõ eszik. (+25% jóllakottság.) A quwarg behemót zabál. (+25% jóllakottság.) Uzsonnaidõ! Tömni kezded magadba a finomságokat. (+6% jóllakottság.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, káoszmágus újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 45 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, kék-vörös atya újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 45 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
[23 TVP-t használtál fel, maradt még 1479.]

vd vadászat
Rövid gondolkodás után úgy döntesz, hogy most vadászni indulsz. Izgatottan ereszkedsz le egy publikus folyosón a rettegve bujdokló vadak, a torzszülöttek világába. Idelent csend honol, csak a víz csöpögését hallani. A fattyak nyilván rejtõzködnek. Egy gigantikus barlangterembe jutsz, amelynek mind távoli vége, mint plafonja a sötétbe vész. A padlón repedéseket látsz, amelyek a feneketlen mélységbe nyílnak, itt-ott felszûrõdik a fortyogó láva vörös fénye. A terem közepén rég elpusztult óriásszörnyek csontjaiból emelt épületet látsz. Elég félelmetes! (327. kaland, összköltsége 25 TVP.) Nocsak, mit találtál! 2 winropu moha ! Óvatosan begyûjtöd. Vadászösztöneid mentenek meg attól, hogy egy fentrõl gurított szikla ne zúzzon agyon. Harcra készen, megfordulsz. Ellenfeled egy quwarg irányító (#756) [aura: elkt.immunitás: 30, 60-as méretû 70-es szintû csáprágó, 60-as roncsolás, tûzimmunitás: 30, rezisztencia: 30.].

*** 1. KÖR *** Elmondasz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+39 méretükre). (-3 vp.) Az õsöreg élõ cseppkõ sziklarepesszel lövi a quwarg irányítót. Nem talált. A gnóm útonálló varázshatalma segítségével elmond egy ellenáll.megtörését. A gnóm útonálló ellõ egy elemi védelem varázslatot. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Az elektromancer elõhív egy elektromos fal varázslatot. A káoszmágus elmormol egy tûzgolyó varázslatot. A quwarg irányító rezisztálja. A kék-vörös atya a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gyógyító szellõ!. Gyógyítja a káoszmágust (+2 ép). Gyógyítja a kék-vörös atyát (+2 ép). Gyógyítja a gnóm útonállót (+2 ép). A quwarg behemót visszanyer 54 életpontot. A quwarg irányító megközelíti az óriás rákot. Az óriás rák megközelíti a quwarg irányítót. A quwarg behemót a quwarg irányítót rohamozza. A quwarg irányító és az óriás rák egymással harcolnak. Az óriás rák megtántorodik. Az óriás rák kileheli lelkét. A quwarg behemót és a quwarg irányító egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy isteni haragot. A quwarg irányító 15 sebzést kap. Magában motyogva, az elektromancer létrehoz egy villámsújtást. A quwarg irányító ellenáll a varázslatnak. Magában motyogva, a káoszmágus létrehoz egy energiafolyamot. A quwarg irányítót védi rezisztanciája. A kék-vörös atya elmormol egy tûzfal varázslatot. A quwarg irányító felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Az õsöreg élõ cseppkõ megközelíti a quwarg irányítót. A quwarg irányító és a quwarg behemót egymással harcolnak. A quwarg behemót megtántorodik. A quwarg behemót halálhörgés közepette a földre zuhan. A quwarg irányítót próbálod megsebezni. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. (276 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-41 ép) Érintésed rothaszt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (195 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-41 ép) Paralizálod. Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. (257 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-41 ép) Lekeversz egyet bal mancsoddal. (208 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-41 ép) Vámpirizálsz (+28 ép). Lecsapsz bal mancsoddal. (219 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-41 ép) Rúgsz jobb lábaddal. (201 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-16 ép) Rávágsz jobb csápoddal. (213 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-41 ép) Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lesújtasz jobb mancsoddal. (224 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-41 ép) Vámpirizálsz (+12 ép). A quwarg irányító halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+65 ép)
[A csatában összesen 1570 sebzést okoztál, és 303 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 0/0, a káoszmágus: 0/0, a kék-vörös atya: 0/0, a gnóm útonálló: 15/0, az õsöreg élõ cseppkõ: 0/0, a quwarg behemót: 36/194, az óriás rák: 0/359.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+49%). Szolgáidnak is jut 21%. Elteszed a zsákmányt, ami egy arany manaital, egy quwarg hátdísz és 120 arany.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, quwarg behemót újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 63 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, óriás rák újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 72 aranyat.
[21 TVP-t használtál fel, maradt még 1458.]

vd vadászat
Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. Rövid keresés után találsz egy szûk járatot, ami az alsó csatornákba vezet. Egy hatalmas cseppkõbarlangba érsz, de a szép cseppkövek nagy többségét a torzszülöttek letörték, akár fegyvernek, akár csak azért, hogy a galetkiket bosszantsák. Egy mesterségesen épített kõkupacot veszel észre. Megkerülve, meglátod, hogy a földbe ásott építménynek bejárata is van, egy bõrrel letakarva! Alighanem valaki lakik (legalábbis lakott) itt. Talán körül lehetne nézni bent, a torzszülöttek tanyáit úgysem védi semmiféle törvény. (321. kaland, összköltsége 25 TVP.) [Figyelem: a kaland során követõt szerezhetsz!] Észreveszel 2 fekete spárgát. Szakértõ módon leszeded. Befordulva egy folyosón, ráébredsz, hogy nem vagy egyedül. Ellenfeled egy glaidiata (#728) [aura: rezisztencia: 20, imm.ktkt.méreg: 40, mágia: 45, imm. méregre: 60.].
Elmorzsolsz 1 eruacidus sertét.
*** 1. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy életpajzsot. (-12 vp.) Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-8 vp.) Az õsöreg élõ cseppkõ a glaidiatát lövi. Nem talált. A glaidiata elmormol egy háló varázslatot. A varázslat nem hatott rád. Magában motyogva, a gnóm útonálló létrehoz egy ellenáll.megtörését. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy elemi védelem! ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Az elektromancer elmond egy elektromos fal varázslatot. A káoszmágus ellõ egy tûzgolyó varázslatot. A glaidiata rezisztálja. A kék-vörös atya ellõ egy gyógyító szellõ varázslatot. Gyógyulsz 66 életpontot. A quwarg behemót visszanyer 2 életpontot. Az óriás rák gyógyul 2 ép-t. Az óriás rák a glaidiata felé mozog. A quwarg behemót a glaidiatát rohamozza. Az óriás rák a glaidiatát támadja. A quwarg behemót a glaidiatát támadja. Regenerálsz (+65 ép) Az elektromancer 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A káoszmágus 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A kék-vörös atya 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A gnóm útonálló 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól. Az õsöreg élõ cseppkõ 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A quwarg behemót 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól. Az óriás rák 90 ép-t sebzõdik a sugárzástól.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy isteni haragot. Az elektromancer elmond egy villámsújtás varázslatot. A glaidiata rezisztálja. A káoszmágus elõhív egy energiafolyam varázslatot. A glaidiata rezisztálja. A kék-vörös atya a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy tûzfal! Megindulsz a glaidiata felé. Már ott is vagy! Az õsöreg élõ cseppkõ elindul a glaidiata felé. A glaidiatát próbálod megsebezni. Gyorsan felé lendítesz jobb karmoddal. (372 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (162 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. A fogaiddal támadsz. (221 ép-t sebeztél). Lesújtasz bal mancsoddal. (186 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+28 ép). Benyomsz neki bal mancsoddal. (168 ép-t sebeztél). Mérgezed! Elõrerúgsz jobb lábaddal. (167 ép-t sebeztél). Ostorként csattantasz jobb csápoddal. (168 ép-t sebeztél). Benyomsz neki jobb mancsoddal. (167 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+12 ép). A glaidiata hörögve elterül. Regenerálsz (+27 ép)
[A csatában összesen 869 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 0/90, a káoszmágus: 0/90, a kék-vörös atya: 0/90, a gnóm útonálló: 0/90, az õsöreg élõ cseppkõ: 0/90, a quwarg behemót: 0/90, az óriás rák: 0/90.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+53%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 22% jut. Összegyûjtöd a "kincset": egy glaidiata fonal és 112 arany.
[14 TVP-t használtál fel, maradt még 1444.]

vd vadászat
Itt az ideje egy kirándulásnak a torzszülöttek közé! A szokásos vadászösvények egyikét választod, amely egyenesen a sötét alsó szintekre vezet. Egy nagy barlangteremben találod magad. Folyosók vezetnek minden irányba. A kiszélesedõ barlangjárat közepén egy quwarg boly magasodik. Az apró (és kevésbé apró) rovarok családja már nagyrészt kihalt az erõsebb fajokkal való versengés eredményeképp, ez a boly is kihaltnak látszik. Azaz várjunk csak! Valaki egy bejáratot vágott a tetején. Talán mégsem annyira lakatlan... (378. kaland, összköltsége 20 TVP.) Meglátsz valamit a fal tövében. Hohó, ez rémcserje ! Leszedsz 2 adagot. Ahogy továbbindulsz, valami megmoccan az árnyak között. Odaveted magad, mire elõugrik valami! Asztrális jelenlétet érzékelsz. Ellenfeled egy vízióféreg (#753) [aura: 70-es pszi acéltorony, pszi támadás: 40, pszi energia: 1, méret: 5.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. MZ/X Mentális pajzs 3 körre (-20)270 (+0)310 Vízióféreg Pszi acéltorony kudarc (-7)193 (+0)5
2. MZ/X Tudati méreg +8 méreg (-6)264 (+0)310 Vízióféreg Pszi acéltorony kudarc (-15)178 (-5)0

Ellenfeled teljesen összeroppant. Gyõzedelmeskedtél! (+15% pszi támadás, +15% pszi energia.) Elrakod a zsákmányt, ami egy féregpete.
[17 TVP-t használtál fel, maradt még 1427.]

vd vadászat
A legjobb, amit tehetsz, egy élvezetes vadászat. A vadászhírek jó fogást ígérnek a szint keleti részén, így hát odamész. Ahogy leérsz, küzdõállást veszel fel, és körülnézel. Bármelyik pillanatban megtámadhat egy torzszülött. Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt tokin kaktusz nõ! 2 darabot sikerül begyûjteni. Vadászösztöneid mentenek meg attól, hogy egy fentrõl gurított szikla ne zúzzon agyon. Harcra készen, megfordulsz. Ellenfeleid 2 misztikus medúza (#739) [aura: mágia: 55, 10-es méretû 60-as szintû bal csáp, 200-as sebzõ méreg, imm. méregre: 50, 10-es méretû 60-as szintû jobb csáp, 200-as sebzõ méreg.].

*** 1. KÖR *** Elmondasz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Elmormolsz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+39 méretükre). (-3 vp.) Az 1. misztikus medúza mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy hálót. A kék-vörös atya belegabalyodik a hálóba. A 2. misztikus medúza rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy háló. A káoszmágus belegabalyodik a hálóba. Az õsöreg élõ cseppkõ sziklarepesszel lövi az 1. misztikus medúzát. (6 lövéssel 380 ép-t sebzett.) A gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörése varázslatot. A gnóm útonálló elmormol egy elemi védelem varázslatot. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Az elektromancer elmond egy elektromos fal varázslatot. A quwarg behemót az 1. misztikus medúza irányába megy. Az óriás rák a 2. misztikus medúza felé mozog. A quwarg behemót az 1. misztikus medúzát támadja. Az óriás rák a 2. misztikus medúzát támadja.
*** 2. KÖR *** A gnóm útonálló mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy isteni haragot. Az 1. misztikus medúza ellenállt a varázslatnak. A 2. misztikus medúza ellenállt a varázslatnak. Az elektromancer elõhív egy villámsújtás varázslatot. Az 1. misztikus medúza sebzõdik 20 ép-t. Az 1. misztikus medúza irányába mozogsz. Az õsöreg élõ cseppkõ a 2. misztikus medúza irányába megy. Az 1. misztikus medúzát próbálod megsebezni. Gyorsan felé lendítesz jobb karmoddal. (321 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Odacsapsz farkaddal. (259 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Megtámadod a 2. misztikus medúzát. Harapásra nyitod szádat. (342 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal mancsoddal. (268 ép-t sebeztél). Odaütsz bal mancsoddal. (260 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz jobb lábaddal. (234 ép-t sebeztél). Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. (244 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (250 ép-t sebeztél). Az 1. misztikus medúza holtan terül el. A 2. misztikus medúza kileheli lelkét.
[A csatában összesen 1559 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 20/0, a káoszmágus: 0/0, a kék-vörös atya: 0/0, a gnóm útonálló: 0/0, az õsöreg élõ cseppkõ: 380/0, a quwarg behemót: 151/0, az óriás rák: 169/0.] Ezt a csatát te nyerted! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+89%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 37%. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 235 arany és 2 haszontalan vacak. A káoszmágus táplálkozik. (+25% jóllakottság.) Az óriás rák zabál. (+25% jóllakottság.)
[20 TVP-t használtál fel, maradt még 1407.]

vd vadászat
Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. Magabiztosan, mosolyogva indulsz utadra. A fal egy beugrójában megtalálod a sötét járatot, ami lefelé vezet, a "vadászmezõkre". Tétovázás nélkül leereszkedsz. Megpillantasz egy másik vadászt: épp leölt ellenfelei lélekenergiáját szívja el látványos szikrázás közepette. Odébbállsz, itt már úgy sem találsz vadat. Egy nagyobb barlangterembe érkezel. Már majdnem továbbmennél, amikor megpillantasz egy nagyon keskeny és meredek lépcsõt, amely a magasba vezet. Olyan magasra, hogy a tetejét nem látod. A lépcsõfokok töredezettek, veszélyes lehet felmászni, de a kalandvágy erõsebb a félelemnél. Elhatározod, hogy késõbb visszajössz, és megvizsgálod, mivan odafent. (428. kaland, összköltsége 20 TVP.) Észreveszel 2 tejfonalat. Szakértõ módon leszeded. Befordulva egy folyosón, ráébredsz, hogy nem vagy egyedül. Ellenfeled egy kheutixisz ragacs (#743) [aura: egészség: 60, imm. méregre: 45, áttörés: 100, imm.mérg.gázra: 30.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+39 méretükre). (-3 vp.) Az õsöreg élõ cseppkõ sziklarepesszel lövi a kheutixisz ragacsot. (5 lövéssel 318 ép-t sebzett.) A kheutixisz ragacs mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy dermesztést. A varázslat visszafordul elmondójára! A kheutixisz ragacs elkerülte a varázslatot. Magában motyogva, a gnóm útonálló létrehoz egy ellenáll.megtörését. A gnóm útonálló ellõ egy elemi védelem varázslatot. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Az elektromancer elmormol egy elektromos fal varázslatot. A kék-vörös atya ellõ egy gyógyító szellõ varázslatot. Az elektromancer visszanyer 55 életpontot. A káoszmágus gyógyul 64 ép-t. A kék-vörös atya visszanyer 36 életpontot. Gyógyítja a gnóm útonállót (+65 ép). Az õsöreg élõ cseppkõ gyógyul 59 ép-t. A quwarg behemót visszanyer 58 életpontot. Az óriás rák gyógyul 66 ép-t. Heves kézmozdulatok közepette a káoszmágus elmormol egy tûzgolyót. A kheutixisz ragacs: a varázslatnak nincs hatása. Az óriás rák a kheutixisz ragacs felé mozog. A quwarg behemót a kheutixisz ragacsot rohamozza. Az óriás rák a kheutixisz ragacsot támadja. A quwarg behemót a kheutixisz ragacsot támadja.
*** 2. KÖR *** A gnóm útonálló elmormol egy isteni harag varázslatot. A kheutixisz ragacs 7 sebzést kap. Az elektromancer varázshatalma segítségével elmond egy villámsújtást. A kheutixisz ragacs sebzõdik 42 ép-t. A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy energiafolyamot. A kheutixisz ragacs megtántorodik. A kheutixisz ragacs 49 ép-t sebzõdik. A kék-vörös atya elmormol egy tûzfal varázslatot. Megrohamozod a kheutixisz ragacsot. Az õsöreg élõ cseppkõ a kheutixisz ragacs irányába megy. Megtámadod a kheutixisz ragacsot. Felé döfsz jobb karmoddal. (293 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Lecsapsz farkaddal. Mellé! Megpróbálod megmarni. (304 ép-t sebeztél). Odakensz neki bal mancsoddal. (246 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (256 ép-t sebeztél). Lendítesz egy nagyot jobb lábaddal. (264 ép-t sebeztél). Lesújtasz jobb csápoddal. (251 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet jobb mancsoddal. (256 ép-t sebeztél). A kheutixisz ragacs hörögve elterül.
[A csatában összesen 1187 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 42/0, a káoszmágus: 49/0, a kék-vörös atya: 0/0, a gnóm útonálló: 7/0, az õsöreg élõ cseppkõ: 318/0, a quwarg behemót: 0/0, az óriás rák: 87/0.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+44%). Szolgáidnak 18% jut. Quwarg behemót 25. szintre lépett! Magadhoz veszed a zsákmányt, ami egy kheutixisz esszencia és egy drágakõ. Az elektromancer habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.)
[23 TVP-t használtál fel, maradt még 1384.]

vd vadászat
Úgy érzed, jó móka lenne most vadászni egyet. Megkeresed az egyik járatot, ami az alsó barlangrendszerekbe vezet, és leereszkedsz. Szellõ söpör végig a néma folyosókon, nyilván valamelyik külsõ szellõzõaknából. Rémisztõ huhogást hallasz egy oldaljáratból. Egy másfél méter átmérõjû, faajtóval lezárt nyílást látsz meg. A fát már elég régóta nem használják építõanyagként, ezért hamar kitalálod, hogy ez nyilván egy életképtelensége miatt kihalt faj képviselõjének, egy hobbitnak a tanyája lehet. Vajon milyen torzszülött tanyázik most odabent? Maradt valami a hobbit kincsekbõl? (220. kaland, összköltsége 25 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 2 parafüvet. Egy árny suhan el melletted. Aha, egy torzszülött! Üldözõbe veszed. Lehet, hogy nem is egyedül van? Befordulva egy sarkon, szembesültök. Szemedet összehúzod: pszionikus jelenlétet érzékelsz! Ellenfeled egy vízióféreg (#753) [aura: méret: 5, pszi energia: 1, pszi támadás: 40, 70-es pszi acéltorony.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. MZ/X Mentális pajzs 3 körre (-20)270 (+0)310 Vízióféreg Pszi acéltorony kudarc (-7)193 (+0)5
2. MZ/X Tudati méreg +8 méreg (-6)264 (+0)310 Vízióféreg Pszi acéltorony kudarc (-15)178 (-5)0

Elméddel összezúztál minden ellenállást. Gyõztél! (+15% pszi támadás, +15% pszi energia.) Elrakod a zsákmányt, ami egy féregpete.
Fejlõdsz: +1 pszi támadás; [26 TVP-t használtál fel, maradt még 1358.]

vd vadászat
A következõ programod egy baráti vadászkirándulás lesz. A szokásos vadászösvények egyikét választod, amely egyenesen a sötét alsó szintekre vezet. Egy nagy barlangteremben találod magad. Folyosók vezetnek minden irányba. Megpillantasz egy mészkõbõl épített házat, persze a torzszülöttekre jellemzõ hanyagsággal van összetákolva. Ami igazán érdekes, hogy az épületet mintha halvány mágikus aura lengené körül. Talán érdemes lenne majd egy kicsit körülnézni odabent... (333. kaland, összköltsége 20 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 2 elemi gombát. Valami mozdul a sötétben. Igen! Vérszomjas torzszülött(ek)! A csatába veted magad. Megrezzensz, amint pszionikus támadás ér. Ellenfeled egy csáp-istenség (#725) [aura: gyorsaság: 60, 55-ös pszi csáp, pszi energia: 36, ügyesség: 60.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. MZ/X Mentális pajzs 3 körre (-20)275 (-18)292 Csáp-istenség Pszi csáp +18 PE (-3)192 (+0)180
2. MZ/X Tudati méreg +19 méreg (-6)269 (+0)292 Csáp-istenség Pszi csáp kudarc (-22)170 (-19)161
3. MZ/X Tudati méreg +19 méreg (-6)263 (+0)292 Csáp-istenség Pszi csáp kudarc (-41)129 (-38)123
4. MZ/X Mentális pajzs 3 körre (-20)243 (-18)274 Csáp-istenség Pszi csáp +18 PE (-41)88 (-20)103
5. MZ/X Tudati méreg +19 méreg (-6)237 (-63)211 Csáp-istenség Mentális robbanás -63 PE (-62)26 (-57)46
6. MZ/X Tudati méreg +19 méreg (-6)231 (-42)169 Csáp-istenség Mentális robbanás -42 PE (-26)0 (-46)0

Gyõzelmet arattál az asztrális térben! (+19% pszi támadás, +19% pszi energia.) Viszed, ami mozdítható: egy asztrálesszencia.
[29 TVP-t használtál fel, maradt még 1329.]

vd vadászat
Vadászni támad kedved. Magabiztosan, mosolyogva indulsz utadra. A fal egy beugrójában megtalálod a sötét járatot, ami lefelé vezet, a "vadászmezõkre". Tétovázás nélkül leereszkedsz. Egy észak-dél irányú folyosó közepén állsz, amely enyhén lejt dél felé. Egy furcsa dolgot pillantasz meg: egy hatalmas méretû, rák alakú kõszobor (esetleg kõvéváltoztatott óriásrák?), amelynek aljából egy lépcsõ vezet a bejárathoz. Semmi kétség, ez egy bizarr - és talán mágikus - lakóépület! (414. kaland, összköltsége 10 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 2 sárkányvirágot. A szemed sarkából mozgást pillantasz meg. Torzszülött! Hangos csatakiáltással ráveted magad. Ellenfeleid egy duophydra (#760) [aura: 100-as õsi immunitás, méregelnyelés: 80, mágia: 50, 80-as méretû 80-as szintû farok, 80-as roncsolás.] és egy hydrafej (#761) [aura: tûzlehelet: 120, hidegimmunitás: 10, mágia: 50, erõ: 50.].
Elmorzsolsz 1 ghouesdrumot.
*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy életpajzs varázslatot. (-12 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) A duophydra a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy õsi immunitás! A duophydra rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy sárkányforma. Az õsöreg élõ cseppkõ a hydrafejet lövi. Nem talált. A gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörése varázslatot. A gnóm útonálló ellõ egy elemi védelem varázslatot. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) A káoszmágus mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tûzgolyót. A hydrafejet védi rezisztanciája. Az elektromancer elmormol egy elektromos fal varázslatot. A kék-vörös atya elõhív egy tûzfal varázslatot. A hydrafej a quwarg behemótot rohamozza. Az óriás rák megközelíti a duophydrát. A quwarg behemót a hydrafej felé mozog. A hydrafej és a quwarg behemót egymással harcolnak. Az óriás rák a duophydrát támadja. Sejtjeid roncsolódnak (-64 ép). Az elektromancer 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. Az elektromancer kileheli lelkét. A káoszmágus 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A káoszmágus halálos sebet kapva a földre zuhan. A kék-vörös atya 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A kék-vörös atya hörögve elterül. A gnóm útonálló 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A gnóm útonálló holtan terül el. Az õsöreg élõ cseppkõ 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A quwarg behemót 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A quwarg behemót hörögve elterül. Az óriás rák 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól.
*** 2. KÖR *** Az õsöreg élõ cseppkõ a hydrafejet próbálja távolról eltalálni. Nem talált. A duophydra megidézi a 2. hydrafejet. Az 1. hydrafej irányába mozogsz. Megtámadod az 1. hydrafejet. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. Elhibáztad. Ostorként csattantasz farkaddal. (168 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Kitátod szádat, harapni próbálsz. (189 ép-t sebeztél). Odakensz neki bal mancsoddal. (184 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+28 ép). Beversz egyet bal mancsoddal. (172 ép-t sebeztél). Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. (176 ép-t sebeztél). Körbe-körbe forgatva ütsz jobb csápoddal. (166 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb mancsoddal. (161 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+12 ép). Az 1. hydrafej hörögve elterül. Az óriás rák a duophydrát támadja. Regenerálsz (+24 ép) Sérülsz a sugárzástól (-64 ép). Az õsöreg élõ cseppkõ 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. Az õsöreg élõ cseppkõ halálhörgés közepette a földre zuhan. Az óriás rák 190 ép-t sebzõdik a sugárzástól. Az óriás rák halálhörgés közepette a földre zuhan.
*** 3. KÖR *** A 2. hydrafej máris elõtted terem! A duophydra feléd mozog. Megtámadod a 2. hydrafejet. Felé döfsz jobb karmoddal. (422 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Megtámadod a duophydrát. Rávágsz farkaddal. (166 ép-t sebeztél). Paralizálod. Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (210 ép-t sebeztél). Odaütsz bal mancsoddal. (166 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+28 ép). Odaütsz bal mancsoddal. (168 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz jobb lábaddal. (158 ép-t sebeztél). Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (172 ép-t sebeztél). Odaütsz jobb mancsoddal. (161 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+12 ép). A duophydra holtan terül el. A 2. hydrafej halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+24 ép)
[A csatában összesen 1331 sebzést okoztál, és 128 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 0/190, a káoszmágus: 0/190, a kék-vörös atya: 0/190, a gnóm útonálló: 0/190, az õsöreg élõ cseppkõ: 0/380, a quwarg behemót: 0/337, az óriás rák: 1/356.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+73%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a gepárd lovagi csizmája és 279 arany.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, elektromancer újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 45 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, káoszmágus újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 45 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, kék-vörös atya újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 45 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, õsöreg élõ cseppkõ újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 63 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, quwarg behemót újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 63 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, óriás rák újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 72 aranyat.
[67 TVP-t használtál fel, maradt még 1262.]

vd vadászat
A legjobb, amit tehetsz, egy élvezetes vadászat. A vadászhírek jó fogást ígérnek a szint keleti részén, így hát odamész. Megérkeztél az alsó szintekre! Lábadnál a csatorna szennyvize csordogál. Megpillantasz egy mészkõbõl épített házat, persze a torzszülöttekre jellemzõ hanyagsággal van összetákolva. Ami igazán érdekes, hogy az épületet mintha halvány mágikus aura lengené körül. Talán érdemes lenne majd egy kicsit körülnézni odabent... (234. kaland, összköltsége 20 TVP.) Útközben észreveszel egy nekrofun bimbót. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 2 darabot. Megpillantasz egy sziklakupacot, a tetején mintha mozgást látnál. Felmászol. És igen, nem csalt meg a szimatod! Ellenfeleid egy szilmill parancsnok (#700) [aura: vastag bõr: 20, 40-es méretû 50-es szintû bal karom, 30-as rothasztás, 40-es méretû 50-es szintû jobb karom, 35-ös roncsolás, rezisztencia: 20.] és egy szilmill zombi (#390) [aura: 25-ös méretû 27-es szintû bal karom, 25-ös bénító méreg, mágia: 16, 23-as méretû 25-ös szintû fog, 23-as bénító méreg, 27-es méretû 28-as szintû jobb karom, 25-ös paraliz.méreg.].

*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-8 vp.) Elmondasz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+39 méretükre). (-3 vp.) Az õsöreg élõ cseppkõ a szilmill zombit lövi. (7 lövéssel 443 ép-t sebzett.) A szilmill zombi halálos sebet kapva a földre zuhan. A szilmill parancsnok ellõ egy szilmill harci ének varázslatot. Néhány rövid kézmozdulat után a szilmill parancsnok létrehoz egy fürgülés varázslatot. A szilmill parancsnok öregedett 1 évet. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! A gnóm útonálló elõhív egy elemi védelem varázslatot. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Az elektromancer elõhív egy elektromos fal varázslatot. Magában motyogva, a káoszmágus létrehoz egy tûzgolyót. A szilmill parancsnok ellenállt a varázslatnak. A kék-vörös atya ellõ egy tûzfal varázslatot. Az óriás rák megközelíti a szilmill parancsnokot. A quwarg behemót a szilmill parancsnok felé mozog. Az óriás rák a szilmill parancsnokot támadja. A quwarg behemót a szilmill parancsnokot támadja.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy isteni haragot. A szilmill parancsnokot védi rezisztanciája. Magában motyogva, az elektromancer létrehoz egy villámsújtást. A szilmill parancsnok 5 sebzést kap. A kék-vörös atya ellõ egy energiatüske varázslatot. A szilmill parancsnok sebzõdik 39 ép-t. A káoszmágus ellõ egy energiafolyam varázslatot. A szilmill parancsnokot védi rezisztanciája. Megrohamozod a szilmill parancsnokot. Az õsöreg élõ cseppkõ a szilmill parancsnok irányába megy. A szilmill parancsnokot próbálod megsebezni. Lesújtasz jobb karmoddal. (291 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Ostorként csattantasz farkaddal. (249 ép-t sebeztél). Elõrehajolva harapni próbálsz. (306 ép-t sebeztél). Odakensz neki bal mancsoddal. (256 ép-t sebeztél). Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (239 ép-t sebeztél). Rúgsz jobb lábaddal. (247 ép-t sebeztél). Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (253 ép-t sebeztél). Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (258 ép-t sebeztél). A szilmill parancsnok halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 779 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 5/0, a káoszmágus: 0/0, a kék-vörös atya: 39/0, a gnóm útonálló: 0/0, az õsöreg élõ cseppkõ: 443/0, a quwarg behemót: 206/0, az óriás rák: 138/0.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+52%). Szolgáidnak 21% jut. Elteszed a zsákmányt, ami egy szilmill hatásnövelõ, 186 arany és egy haszontalan vacak. A quwarg behemót habzsolja az ételt. (+25% jóllakottság.)
[35 TVP-t használtál fel, maradt még 1227.]

forduló vége
Torzul az idõ (-10 TVP, +1 kno). A Tisztogató klántól 65 aranyat kaptál vérdíjként a leölt torzszülöttekért. Belenézel Zu'lit csodatarsolyába, hátha találsz benne valamit. Hoppá! Egy tricix pete. Boldogan teszed el. Megfújsz 3 Ezüstmágusok Kürtjét. Elborít a lélekenergia, élvezed, ahogy a meleg áramlat az arcodat simogatja (+24 képességpont.)
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ellenfeleid 6 xenomorf harcos (#586) [aura: 22-es méretû 38-as szintû bal csáp, 20-as rothasztás, 26-os méretû 30-as szintû jobb csáp, 20-as tárgyirtás, 30-as méretû 55-ös szintû fog, 20-as csonkolás, 18-as méretû 33-as szintû jobb csáp, 20-as bénító méreg.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-8 vp.) Elmormolsz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+39 méretükre). (-3 vp.) Magában motyogva, a gnóm útonálló létrehoz egy ellenáll.megtörését. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy elemi védelmet. ( +35 tûzimmunitás, +35 hidegimmunitás, +35 savimmunitás, +35 elkt.immunitás, +35 imm.mérg.gázra.) Az elektromancer mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy elektromos falat. Magában motyogva, a káoszmágus létrehoz egy halál csókját. Az 1. xenomorf harcos ellenállt a varázslatnak. A 2. xenomorf harcos elkerülte a varázslatot. A 3. xenomorf harcos elkerülte a varázslatot. A 4. xenomorf harcos ellenállt a varázslatnak. Az 5. xenomorf harcos ellenállt a varázslatnak. A 6. xenomorf harcos 502 sebzést kap. A kék-vörös atya mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy tûzfalat. Az 5. xenomorf harcos a kék-vörös atyát támadja. A kék-vörös atya megtántorodik. A kék-vörös atya halálhörgés közepette a földre zuhan. A 3. xenomorf harcos a káoszmágust támadja. a káoszmágus lebénult. A káoszmágus halálos sebet kapva a földre zuhan. A 6. xenomorf harcos a gnóm útonállót támadja. A gnóm útonálló megtántorodik. a gnóm útonálló ledermed. a gnóm útonálló testébe kontaktméreg hatol. A gnóm útonálló halálhörgés közepette a földre zuhan. A 4. xenomorf harcos az elektromancert támadja. Az elektromancer megtántorodik. Az elektromancer halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. xenomorf harcos és az óriás rák egymással harcolnak. Az óriás rák megtántorodik. Az óriás rák kileheli lelkét. A 2. xenomorf harcos és a quwarg behemót egymással harcolnak. A quwarg behemót megtántorodik. a quwarg behemót kontaktméreg áldozata lett. A quwarg behemót holtan terül el. Az õsöreg élõ cseppkõ és az 1. xenomorf harcos egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** A 3. xenomorf harcost próbálod megsebezni. Odacsapsz jobb karmoddal. (290 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (217 ép-t sebeztél). Paralizálod. Harapásra nyitod szádat. (302 ép-t sebeztél). Odaütsz bal mancsoddal. (225 ép-t sebeztél). Támadod az 1. xenomorf harcost. Benyomsz neki bal mancsoddal. (232 ép-t sebeztél). Lendítesz egy nagyot jobb lábaddal. (240 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb csápoddal. (233 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb mancsoddal. Hátraugrott a támadás elõl. A 3. xenomorf harcos hörögve elterül. Az 1. xenomorf harcos és az õsöreg élõ cseppkõ egymással harcolnak. Az õsöreg élõ cseppkõ megtántorodik. A 6. xenomorf harcos az õsöreg élõ cseppkövet támadja. Az õsöreg élõ cseppkõ megtántorodik. Az õsöreg élõ cseppkõ kileheli lelkét. A 4. xenomorf harcos téged támad. Rád vág jobb csápjával. Félrehajoltál. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Elhibázta. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Ez mellément. Villámgyorsan elõrevág bal csápjával. Elhibázta. Odacsap neked jobb csápjával. Elhibázta. Lecsap rád bal csápjával. Ez mellément. Támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Kitátja száját, harapni próbál fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Lesújt rád farkával. Félrehajoltál. Az 5. xenomorf harcos csak bámészkodik, választott ellenfele már halott. A 2. xenomorf harcos rád veti magát. Villámgyorsan elõrevág jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Rád vág bal csápjával. Ez mellément. Elõresuhint jobb csápjával. Elhibázta. Odacsap neked bal csápjával. Ez mellément. Tekergetve suhint jobb csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbálja eltörni az Istencsászár arany fejpántját. Kudarcot vall. Tekergetve suhint bal csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megpróbálja eltörni az Istencsászár ezüst fülbevalóját. Kudarcot vall. Harapásra nyitja száját, támad fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Elhibázta. Villámgyorsan elõrevág farkával. Félrehajoltál. A 4. xenomorf harcos regenerálódik.
*** 3. KÖR *** Az 1. xenomorf harcost próbálod megsebezni. Felé ütsz jobb karmoddal. (282 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Megtámadod a 2. xenomorf harcost. Odacsapsz farkaddal. (233 ép-t sebeztél). Paralizáltad! Kitátod szádat, harapni próbálsz. (268 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. (229 ép-t sebeztél). Lesújtasz bal mancsoddal. (218 ép-t sebeztél). A hasát célzod jobb lábaddal. (239 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Villámgyorsan elõrevágsz jobb csápoddal. (229 ép-t sebeztél). Odaütsz jobb mancsoddal. (235 ép-t sebeztél). Az 1. xenomorf harcos halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan. A 4. xenomorf harcos rád veti magát. Elõresuhint jobb csápjával. Félrehajoltál. Meglóbálva zúz bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Elõresuhint jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Odacsap neked bal csápjával. Mellé! Lecsap rád jobb csápjával. El sem talált, haha. Lesújt rád bal csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megpróbálja eltörni az Istencsászár gyíkbõr övét. Kudarcot vall. Támad fogával. El sem talált, haha. Acsarogva harapni próbál fogával. Elhibázta. Körbe-körbe forgatva üt farkával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A 6. xenomorf harcos rád támad. Ostorként csattant jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Körbe-körbe forgatva üt bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Ostorként csattant jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Tekergetve suhint bal csápjával. Ez mellément. Tekergetve suhint jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Lesújt rád bal csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbálja eltörni az Istencsászár ezüstcsizmáját. Kudarcot vall. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Támad fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Körbe-körbe forgatva üt farkával. Félrehajoltál. Az 5. xenomorf harcos rád támad. Odacsap neked jobb csápjával. Mellétrafált a balfácán. Ostorként csattant bal csápjával. Ez mellément. Lecsap rád jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Elõresuhint bal csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Elõresuhint jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Meglóbálva zúz bal csápjával. Nem talált. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Beléd próbál marni fogával. Ez mellément. Meglóbálva zúz farkával. Félrehajoltál. A 6. xenomorf harcos regenerálódik.
*** 4. KÖR *** Az 5. xenomorf harcost próbálod megsebezni. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. (276 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Elõresuhintasz farkaddal. (229 ép-t sebeztél). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (287 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Megtámadod a 4. xenomorf harcost. Benyomsz neki bal mancsoddal. (245 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (242 ép-t sebeztél). Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. (231 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (255 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Beversz egyet jobb mancsoddal. (220 ép-t sebeztél). A 4. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan. Az 5. xenomorf harcos hörögve elterül. A 6. xenomorf harcos rád veti magát. Tekergetve suhint jobb csápjával. Hátraugrasz a támadás elõl. Elõresuhint bal csápjával. Nem talált. Körbe-körbe forgatva üt jobb csápjával. Mellé! Tekergetve suhint bal csápjával. Mellétrafált a balfácán. Odacsap neked jobb csápjával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Meglóbálva zúz bal csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbálja eltörni az Istencsászár ónixgyûrûjét. Kudarcot vall. Elõrehajolva harapni próbál fogával. Hátraugrasz a támadás elõl. Pofáját nagyra tátva harap fogával. Mellé! Lecsap rád farkával. Mellé! A 6. xenomorf harcos regenerálódik.
*** 5. KÖR *** A 6. xenomorf harcost próbálod megsebezni. Elõre szúrsz jobb karmoddal. (302 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Odacsapsz farkaddal. (238 ép-t sebeztél). Paralizálod. Harapni próbálsz. (271 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lecsapsz bal mancsoddal. (239 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (230 ép-t sebeztél). Rúgsz jobb lábaddal. (234 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (238 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Beversz egyet jobb mancsoddal. (238 ép-t sebeztél). A 6. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 4926 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: az elektromancer: 0/279, a káoszmágus: 502/249, a kék-vörös atya: 0/225, a gnóm útonálló: 0/246, az õsöreg élõ cseppkõ: 33/393, a quwarg behemót: 0/209, az óriás rák: 0/319.] Gyõztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+247%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elteszed a zsákmányt, ami a bûz jáde karkötõje, a légzés díszes köntöse, 8 xenópete, 562 arany, 3 haszontalan vacak és egy faragott idol. Fényes gyõzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz. Fontos! Barlangodban már csak 19 féle tárgynak van hely. Sürgõsen dobáld el ill. add el a felesleges tárgyaidat, mert ha meg van telve a barlangod, a tárgyakat, amelyek eljutnak hozzád, nem tudod felvenni (beleértve az A és VG paranccsal kapott tárgyakat is).
*** A fordulód során 10% kalandor rangot vesztettél, így kalandor rangod jelenleg (39.52).
A fordulódban rekordot értél el: te vagy az elsõ a szinteden, akinek pszi támadás tulajdonsága 55 lett!
Ebben a körben +1 galetki erõt kaptál. A kör során összesen 14261 sebzést okoztál, és 431 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 58 képességpontot kapsz. Ezenfelül kapsz még 3 képességpontot, jutalmul pszi gyõzelmedért. Errõl a fordulóról 1217 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 1857 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


MZ/X, egy férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: varázslók szintje (26. szint). Táplálkozásod: kõevõ. Kalandor rangod: (39.52). Ez a 736. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 99 (111) / 70.83
[2] IQ: 100 (117) / 14.73
[3] ügyesség: 103 (119) / 18.94
[4] egészség: 83 (96) / 51.18
[5] mágia: 56 (73) / 52.37
[6] gyorsaság: 89 (117) / 36.32
[9] Méret/ép: 1134 (1462) / 1462
Min. méret: 764
Barlangméret: 1134
PONTJAID
Varázspont: 1935 / 1823
Képességpont: 236 / 28%
Hõsi pont: 3436 (400)
Tám.bónusz: 124%
Véd.bónusz: 141%
Galetki erõ: 6563 / 4646
Hírnév : 0
Jóllakottság: 145%
Életkor: 30 / 30
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 604 (0)
Galetki gyõzelmek: 266 (0)
Torzsz. csaták: 14567 (8)
Torzsz. gyõzelmek: 13127 (8)
Leölt torzszülött: 26673 (19)
Pszi csaták: 1189 (3)
Pszi gyõzelmek: 724 (3)
Ájulások száma: 1055 (0)

A Halhatatlanok Klánjának (#10) tagja vagy.
Rangod: félisten-jelölt (109)
Speciális képességeid:
+70 TVP / kör. Nincs méretvesztés, ha harcban elájulsz. Forduló végén, ha öregedtél, 3 év fiatalodás.
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Hozz 3 zsugorító gyûrût (nem kell egyszerre leadni)! 2.) Juss el a Legendák Városáig a Legendák Völgyében! 3.) Hozz egy õsrégi varázsfigurát!

A Mutánsok Klánjának (#16) tagja vagy.
Rangod: teremtmény (21)
Speciális képességeid:
kapott lélekenergiára 31%-os szorzó. +1 minden végtag speciális képességre.

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 23 (76) / 10.62 [11] jéglehelet: 2 (55) / 0 [12] savlehelet: 42 (100) / 3.95
[13] elektr.lehelet: 22 (75) / 2.29 [14] mérg. lehelet: 3 (56) / 0 [15] regeneráció: 62 (65) / 18.77
[16] tüskés bõr: 30 (40) / 0.45 [17] vastag bõr: 78 / 75.90 [18] tûzimmunitás: 42 (47) / 20.64
[19] hidegimmunitás: 67 (72) / 41.07 [20] savimmunitás: 50 (55) / 1.48 [21] elkt.immunitás: 27 (32) / 9.08
[22] imm.mérg.gázra: 25 (30) / 17.90 [23] imm.ktkt.méreg: 47 (55) / 14.90 [24] rezisztencia: 70 (80) / 63.47
[25] bûz: 59 / 32.63 [26] lõfegyver: 18 (41) / 3.60 [27] imm. méregre: 0 (10) / 0
[31] áttörés: 7 (21) / 0 [33] manaformálás: 0 (25) / 0 [34] párbajozás: 55 / 0.90
[35] inimícia: 73 (84) / 69.20 [36] halhatatlanság: 24 / 0 [37] tudatnyitás: 21 / 0

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 16 / 14.98 [46] csapdaészlelés: 27 / 19.38 [47] zárnyitás: 34 / 29.06
[48] mászás: 33 / 32.28 [49] rugalmasság: 23 (27) / 3.35 [50] meggyõzõkészség: 32 / 15.42
[51] transzformáció: 21 / 16.23 [52] auraészlelés: 46 (47) / 6.20 [53] ékszerészet: 28 / 19.10
[54] kereskedelem: 38 / 26.93 [55] szívósság: 51 (54) / 12.45 [56] varázsitalfõzés: 31 / 9.17
[57] gyógynövények: 40 / 2.72 [58] nyomkeresés: 23 / 14.20 [59] vezetõkészség: 81 / 9.24
[60] pszi támadás: 55 (59) / 0.22 [61] pszi energia: 59 (62) / 46.70 [62] lopás: 32 / 3.25
[63] éberség: 36 / 14.43 [64] átokszórás: 67 / 60.11 [65] álcázás: 31 (4) / 5.16
[66] lopakodás: 26 / 17.55 [67] régészet: 30 (33) / 18.50 [68] zene: 27 / 10.73
[69] tanulás: 59 / 10.40 [70] idézés: 34 / 6.68 [71] javítás: 34 / 16.72
[72] építés: 35 / 19.88 [73] felderítés: 28 / 24.02 [74] vitalitás: 41 (42) / 14.24

VÉGTAGOK
jobb karom [100] méret: 50 (71) / 0.38 [101] szakért.: 50 (71) / 4.85 [102] rothasztás: 30 (53) / 0  
farok [103] méret: 50 (71) / 0.82 [104] szakért.: 50 (71) / 33.02 [105] paraliz.méreg: 30 (53) / 0  
fog [106] méret: 50 (71) / 3 [107] szakért.: 50 (71) / 27.01 [108] kontaktméreg: 30 (53) / 0  
bal mancs [109] méret: 53 (74) / 48 [110] szakért.: 50 (71) / 4.52 [111] vámpirizáció: 34 (57) / 0  
bal mancs [112] méret: 50 (71) / 38 [113] szakért.: 43 (64) / 24.40 [114] sebzõ méreg: 30 (53) / 0  
jobb láb [115] méret: 50 (71) / 0 [116] szakért.: 41 (62) / 18.04 [117] kontaktméreg: 30 (53) / 0  
jobb csáp [118] méret: 50 (71) / 0 [119] szakért.: 41 (62) / 40.64 [120] kontaktméreg: 30 (53) / 7  
jobb mancs [121] méret: 50 (71) / 33 [122] szakért.: 50 (71) / 37.75 [123] vámpirizáció: 1 (24) / 0  

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 33 (50) / 29.55 [130] agyvihar: 38 (49) / 6.29 [147] alkímia: 16 (36) / 1.36
[26] annihiláció: 87 (107) / 71.54 [36] csábmosoly: 1 (2) / 0 [42] csendvarázs: 20 (37) / 0.77
[149] dimenziókapu: 25 (42) / 3.38 [37] egokínzás: 20 (37) / 18.74 [143] elektromos fal: 24 (44) / 10.39
[11] elektromos kéz: 25 (45) / 11.28 [41] elemek parancsa: 26 (46) / 1.73 [189] elemek uralma: 28 (48) / 4.81
[49] elemi védelem: 10 (25) / 3.04 [48] ellenáll.megtörése: 31 (48) / 6.58 [24] energiafolyam: 25 (45) / 10.30
[244] energiakoncentráció: 1 (2) / 0 [280] esszencia kreáció: 20 (40) / 7.28 [156] éhínség: 1 (2) / 0
[291] életpajzs: 45 (63) / 5.80 [29] életszívás: 9 (22) / 0.76 [282] felderítõ szem: 20 (37) / 9.06
[152] felejtés: 11 (27) / 5.54 [18] földelem idézése: 43 (63) / 34.08 [172] gázpajzs: 19 (37) / 17.52
[204] gondolatolvasás: 27 (44) / 5.43 [17] gránitbõr: 48 (66) / 16.02 [269] h.látó vérkutya észlelés: 20 (37) / 1.06
[193] háló: 49 (69) / 30.25 [222] hõsi ének: 15 (32) / 10.06 [23] isteni harag: 67 (87) / 1.43
[13] jégcsóva: 20 (40) / 1.02 [217] jégfal: 11 (27) / 0.90 [15] jégpajzs: 10 (25) / 3.21
[21] jégvihar: 1 (2) / 0 [163] kineport: 14 (34) / 9.12 [154] kisebb erõpajzs: 32 (49) / 15.37
[27] kisebb gyógyítás: 37 (55) / 3.73 [240] kisebb manapajzs: 13 (32) / 12.12 [247] kitartó ló: 11 (27) / 5.30
[146] kontakt.õseiddel: 17 (34) / 13.45 [294] kristályfókuszálás: 50 (70) / 0.32 [158] láth. észlelése: 10 (25) / 0.18
[157] láthatatlanság: 23 (40) / 15.08 [246] Martian hatalma: 35 (55) / 15.48 [165] manafókuszálás: 35 (55) / 0.80
[35] mágiatörés: 24 (41) / 7.34 [162] mágikus csapda: 18 (38) / 0.24 [135] mentális pajzs: 25 (36) / 8.14
[129] mentális robbanás: 36 (47) / 6.33 [290] meteorzápor: 23 (43) / 7 [272] méonech fókuszálás: 25 (45) / 3.65
[148] méregsemlegesítés: 42 (60) / 0.81 [208] nagyobb tárgyvédelem: 1 (2) / 0 [28] óriáserõ: 59 (77) / 29.40
[209] õsi immunitás: 42 (62) / 38.51 [233] õsi villám: 59 (79) / 15.08 [38] parancs: 14 (31) / 3.84
[133] pszi acéltorony: 38 (49) / 6.57 [128] pszi csáp: 38 (49) / 3.84 [169] savcsapás: 17 (37) / 0.74
[171] savpajzs: 10 (25) / 0.28 [249] sárkányforma: 22 (42) / 10.24 [151] sárkánylehelet: 14 (34) / 6.98
[30] sorvasztás: 1 (2) / 0 [131] sz.áll.roncsolása: 39 (50) / 16.84 [281] szabad mozgás: 16 (34) / 10.86
[159] szellemidézés: 16 (34) / 0.36 [176] szélpajzs: 24 (41) / 14.70 [188] sziklaerõ: 28 (48) / 11.14
[150] tárgyvédelem: 20 (40) / 10.97 [167] tombolás: 30 (48) / 20.44 [270] tudati álcázás: 26 / 16.60
[132] tudati méreg: 46 (57) / 9.29 [19] tûzfal: 1 (2) / 0 [16] tûzpajzs: 10 (25) / 3.54
[20] tûzvihar: 1 (2) / 0 [14] vakító fény: 20 (40) / 1.74 [170] villámpajzs: 1 (2) / 0
[22] villámsújtás: 17 (37) / 1.50 [194] vízlélegzés: 15 (35) / 12.05    

T/V VARÁZSLATLISTÁID (KIKAPCSOLVA)
1. lista (500%): 26 annihi 11 elektr 24 energi 169 savcsa 233 õsi vi 173 a forr 209 õsi i 17 gránit 249 sárkán  

RAJTAD LEVÕ VARÁZSLATOK/HATÁSOK
szabad mozgás (34), méregsemlegesítés (60).


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] elektromancer 176/0 100% 133% 30 / 17.15 ájult
[2] káoszmágus 146/0 141% 129% 24 / 22.86 ájult
[3] kék-vörös atya 121/0 141% 79% 23 / 15.12 ájult
[4] gnóm útonálló 141/0 141% 131% 25 / 24.11 ájult
[5] tycharonid 209/0 97% 184% 29 / 18.20 megsemmisült
[6] õsöreg élõ cseppkõ 289/0 97% 84% 31 / 4.50 ájult
[7] quwarg behemót 235/0 138% 144% 25 / 0.04 ájult
[8] óriás rák 258/0 132% 140% 22 / 12.89 ájult
lélekenergia rész 30% jóllakottság határ 100% gyógyítás: 99

MAKRÓID
1. Makró
h 77
h 69
h 71
2. Makró
bsz
v 176
v 188
v 189
v 148 1
v 154
3. Makró
e 9 110
sza 2 10 1
sza 2 10 2
sza 2 10 3
sza 2 10 4
sza 2 10 5
4. Makró
ism 5
p
ism 5
vd
5. Makró
sza 2 10 6
sza 2 10 7
sza 2 10 8

HARCI PROGRAMOD
11: savlehelet használata ha ellenfeled #577. Prioritás: 250.
18: tûzlehelet használata ha ellenfeled #692. Prioritás: 253.
19: õsi villám t.var. ha ellenfeled #1905. Prioritás: 250.
28: Közelharc támadás ha ellenfeled #1910. Prioritás: 255.
29: tombolás v.var. ha ellenfeled #1912. Prioritás: 255.
32: isteni harag t.var. ha ellenfeled #1913. Prioritás: 254.
41: annihiláció t.var. ha ellenfeled #1915. Prioritás: 255.
1: Közelharc támadás ha ellenfeled torzszülött, Prioritás: 200, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha ellf, nincs galetki nem sebzi (232) képessége és ha ellf. nincs eltalálhatatlan (237) képessége
3: óriáserõ v.var. ha a harc 1. köre van, Prioritás: 201, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha ellf, nincs galetki nem sebzi (232) képessége és ha ellf. nincs eltalálhatatlan (237) képessége
5: gránitbõr v.var. ha ellenfeled torzszülött, Prioritás: 230, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
7: méonech fókuszálás v.var. ha ellenfeled #561, Prioritás: 241, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
9: sárkányforma v.var. ha ellenfeled #577, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
12: elemek parancsa v.var. ha ellenfeled #601, Prioritás: 250, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
14: õsi immunitás v.var. ha ellenfeled #1904, Prioritás: 254, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
16: óriáserõ v.var. ha ellenfeled #1904, Prioritás: 254, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
20: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #1906, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
22: sebezhetetlenség itala v.var. ha ellenfeled #1907, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
24: háló t.var. ha ellenfeled #1908, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
26: Martian hatalma v.var. ha ellenfeled #1909, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
30: földelem idézése t.var. ha ellenfeled #1914, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
33: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #678, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
35: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #1911, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
37: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #1911, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
39: annihiláció t.var. ha ellenfeled #1911, Prioritás: 250, és ha 1 vagy több ellenfél van, és a harc 2. körétõl.
42: egokínzás t.var. ha ellenfeled #1916, Prioritás: 250, és ha 1 vagy több ellenfél van, és a harc 2. körétõl.
44: életpajzs v.var. ha ellenfeled #1917, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
46: életpajzs v.var. ha ellenfeled #1918, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.


ELLENFÉL LISTÁK
1902: dögféreg (#673), fagylidérc (#664).
1904: döglidérc (#663), multigenezis (#669), izzó genezis (#671), Ozohrat (#692), kincsfutár (#577), lomha nukratoid (#556), antimágikus puffancs (#475), nadroq sáska (#604).
1905: Szteirax, a kegyetlen (#505), kísérleti drón (#616), kronolidérc (#662), orgling hekatomb (#561), átalakult lidérc (#682), Dimenthor (#695), amorfeata (#726), Dort Amessix (#722), Targhon, a lélekvadász (#678).
1906: kronolidérc (#662), döglidérc (#663), kisebb lidérc (#683), orgling hekatomb (#561), ködös kivetülés (#525), nedonkopó (#446), torz orgling (#301), ichini lélekvadász (#445).
1907: kronovámpír (#660), lomha nukratoid (#556).
1908: izzó genezis (#671), lidérc genezis (#667), kronolidérc (#662).
1909: Dimenthor (#695), átalakult lidérc (#682), amorfeata (#726), ódzkodó manó (#631), Dort Amessix (#722).
1910: Gintak, szkritter ölész (#573), zizegõ poloskák (#702), nagyobb jégörvény (#409), õrszellem (#277).
1911: csontváz szolga (#506), dögféreg (#673), márvány krazit (#601), astacuidius (#772), Fhtoqaxx fattya (#770).
1912: sünpók (#624), óriás vízelementál (#731), lidérc nyálka (#681).
1913: ódzkodó manó (#631), márvány krazit (#601).
1914: ódzkodó manó (#631), Lady Athelena (#478), dögféreg (#673), Hrroughrr (#755).
1915: botlóindás alga (#742), gránit alligátor (#741), troglodita vajákos (#708), bogárpásztor (#703).
1917: Wyhetrqaxx fattya (#764), Wyhetrqaxx, az iszonyú (#765), glaidiata (#728), duophydra (#760), hydrafej (#761), astacuidius (#772).
1918: nyüzsgõ ghouesdrum (#757), Pdhivqaxx fattya (#766), Pdhivqaxx, a borzalmas (#767), amorfeata (#726), xenomorfeata (#752), Astacuidius Maximus (#773).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 70 0 0 510 9 27 98 80; VI erõ:200% ép:5%; PV 4 5; PSZ 69 55 46; TT 5; PT 2; PTA 135 132 132 135 132; PTB 132 135 132 132 128; I 50 0 50 63 75; HU 13 12 1000 20; HUA 1 90 91;

SPECIALIZÁCIÓD: Torzszülöttek ismerõje. (Immunis vagy a végtag csonkolásra, a rothasztástól kisebb eséllyel veszít méretet, a kronoérintés ellened 50% eséllyel kudarcot vall.)
Az Orgling lázadás során általad legyõzött orglingok száma: 11.

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #364 (736. forduló), #251 (736. forduló), #353 (736. forduló), #408 (736. forduló), #299 (736. forduló), #412 (734. forduló), #390 (734. forduló), #479 (734. forduló), #283 (734. forduló), #269 (734. forduló), #416 (734. forduló), #255 (734. forduló), #327 (736. forduló), #321 (736. forduló), #378 (736. forduló), #428 (736. forduló), #220 (736. forduló), #333 (736. forduló), #414 (736. forduló), #234 (736. forduló).

SZÖVETSÉGED: Protolisk Hercegek (#15031). Szavazataid száma: 0. A te szavazatod jelenleg a 7586. karakternél van. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: Wyntaria. Még 3 alkalommal gyõzhetitek le. (De te már csak a következõ ellenfélnél adhatsz ki LCS parancsot). Jelenleg 14 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a gepárd lovagi csizmája (#15525) 1 a káosz hercegi pajzsa (#24024) 1 a káosz legendás pajzsa (#28524)
1 a káosz õselemi maszkja (#27204) 1 a légzés díszes köntöse (#27703) * 1 avatár karvédõ (#826)
* 2 az inimícia öve (#841) * 1 az Univerzum karvédõje (#760) 1 az Univerzum páncélja (#402)
1 az Uralkodó köpenye (#713) 1 az Uralkodó koronája (#716) 1 az Uralkodó páncélja (#711)
* 2 Firandi kesztyûje (#625) * 1 Istencsászár arany fejpántja (#42059) * 1 Istencsászár bíbor köpenye (#42089)
1 Istencsászár ezüst lemezpáncélja (#41954) * 1 Istencsászár ezüstcsizmája (#42074) * 1 Istencsászár gyíkbõr öve (#42119)
1 Istencsászár lemezpáncélja (#41950) * 1 Istencsászár lovagi pajzsa (#42015) * 2 platina nadrág (#186)
* 12 quwarg hátdísz (#906) 3 sötét elf rejtõköpeny (#637) * 3 szkritter karvédõ (#656)
* 1 Teron Hõsi Vértje (#927) * 5 tormikus bilincs (#706) * 1 tükörkarvédõ (#773)
3 xenóbõr csizma (#794) 3 xenóbõr pajzs (#614)

Ékszerek, kincsek
1 a bûz jáde karkötõje (#29144) 1 a királynõ karkötõje (#496) 1 a Világtalan Szem (#719)
28271 arany (#1) 4 arénamesteri tekercs (#460) * 1 avatár karkötõ (#827)
1 az Érzés Amulettje (#774) 1 az Érzés Gyûrûje (#569) 1 az Érzés Karkötõje (#889)
* 1 az Univerzum karkötõje (#489) 1 bronz harci gyûrû (#868) * 1 Crouveaux gyûrûje (#473)
1 császári kitüntetés (#771) 31588 drágakõ (#2) * 1 elementáris kristály (#550)
* 1 Fywl fülbevalója (#792) * 1 Fywl gyûrûje (#791) * 6 Fywl karkötõje (#790)
* 4 Goddak gyûrûje (#690) * 7 Goddak talizmánja (#689) * 1 helytartói pecsétgyûrû (#507)
1 Héteoszix nyaklánca (#561) * 1 Istencsászár ametiszt nyaklánca (#42136) 1 Istencsászár díszes amulettje (#42151)
* 1 Istencsászár ezüst fülbevalója (#42207) * 1 Istencsászár ónix karkötõje (#42193) * 1 Istencsászár ónixgyûrûje (#42178)
* 1 isteni hatalom függõje (#846) * 1 isteni hatalom karkötõje (#803) * 12 klinoch gyûrû (#759)
* 1 legendás karkötõ (#923) * 1 myrakoid karkötõ (#425) * 1 nilbongi kitûzõ (#311)
2 roxati üvegszem (#580) * 6 toronyõr gyûrû (#620) 4 üvegszimbólum (#138)

Felszerelés
1 a Felszín Kulcsa (#922) 1 a jóllakottság tükre (#775) 1 a kétségbeesés tegeze (#635)
5 a remete drágaszága (#632) 3 arany papi VIP kártya (#659) 1 arany relikformázó (#734)
10 arany tóken (#764) 717 aranydukát (#437) 36 aréna tóken (#934)
1 az Érzés Tókenje (#823) 6 az Univerzum szilánkja (#708) 1 bronz relikformázó (#732)
6 bunthar bõrdarab (#515) 1 deflektor (#577) 2 dorony duda (#588)
1 energiamantra (#925) 5 epikus relikviaszilánk (#931) 19 ezüst tóken (#763)
3 Ezüstmágusok Kürtje (#538) 1 faragott idol (#282) 2 fekete csuha (#586)
189 fekete dukát (#218) 1 feneketlen zsák (#643) 72 fókuszkristály (#897)
10 Fortuna kiskorsója (#521) 1 GEVSZAT tagsági kártya (#665) 4 gyémánt tóken (#766)
2 gyémánt tókenszilánk (#767) 1 Harcosok Könyve (#535) 11 hatalomparány (#883)
1 helytartói jogar (#646) 4 idõkapszula (#621) 19 idõkristály (#219)
1 idõtorzító kristály (#374) 1 idõtranszformátor (#622) 7 izzó vörös tóken (#623)
3 javítókalapács (#401) 8 kincskeresõ kisködmön (#519) 1 Kisebb Zan (#537)
9 kötél (#128) 9 krono-reduktor (#788) 32 kronogömb (#787)
8 Krugrog mama terítõje (#517) 16 legendás tóken (#606) 19 lidércembléma (#843)
1 Lucosta hatalma (#885) 5 Maahradam gyöngye (#596) 1 mágikus apparátus (#414)
44 mágikus védõruha (#341) 26 mágustóken (#672) 6 molitár dob (#168)
13 Morgan kristálya (#525) 6 Morgan pálcája (#511) 10 orvosságos zacskó (#590)
15 õsi relikviaszilánk (#714) 2 õskõ (#8) 2 õskõtermõ zsák (#534)
1 platina kaszinóbérlet (#762) 1 platina relikformázó (#735) 6 platina tóken (#765)
3 pszi katalizátor (#531) 1 pszikõvonzó üst (#449) 1 Quirinulis hatalma (#887)
15 relikviaszilánk (#604) 1 roxati zárfaló (#863) 10 rúvel fókusz (#350)
6 sáfránykõ (#444) 1 szent kehely (#862) 4 szilmill hatásnövelõ (#865)
1 szójer totem (#649) 57 térképdarabka (#801) 7 Tiume batyuja (#529)
1 TVoreP köve (#772) 9 Urgod kémszeme (#533) 1 vadász érdemrend (#375)
1 varázsfigura töredék (#684) 1 varázstekercs (#916) 1 Veiodivis hatalma (#886)
1 vibráló izé (#926) 1 vortex szív (#644) 1 xenó keltetõ (#913)
1 Zarknod Szeme (#536) 8 Zu'lit csodatarsolya (#509)

Fegyverek
39 csontdárda (#915) 52 ében tündekard (#132) * 1 Lhoal'zetan nyílpuskája (#608)
30 roncsoló íj (#636) 14 szilmill tõr (#314) 5 törpe varázsfejsze (#818)

Varázsitalok és füvek
2 arany gyógyital (#101) 2 arany manaital (#102) 8 bajnokok itala (#62)
7 berserker ital (#104) 2 bolondok itala (#95) 2 bosszantás itala (#81)
6 csapdaészlelés itala (#65) 28 csótányláb (#25) 31 ehorapin (#44)
22 elemi gomba (#46) 7 elemi immunitás itala (#97) 24 elfu moha (#33)
26 elonotichlan (#31) 5 energiaital (#82) 5 fehér gyógyital (#50)
6 fekete gyógyital (#98) 30 fekete spárga (#47) 27 féregtüske (#42)
6 fiatalság itala (#96) 16 fulkcin (#45) 5 gránitbõr itala (#110)
24 gyilkos boróka (#27) 471 haszontalan vacak (#650) 4 hatalom kék itala (#58)
16 hónakkupók (#30) 3 hõsiesség itala (#52) 17 immunitás itala (#71)
6 kalmárok itala (#66) 7 kék manaital (#75) 1 kihívás itala (#68)
1 kincskeresés itala (#64) 37 liánvirág (#24) 3 lila manaital (#83)
1 lordok itala (#90) 2 mágiaellenállás (#76) 33 mátekel gomba (#21)
10 mélységi vadrózsa (#873) 3 méregellenállás itala (#51) 32 mézfû (#29)
18 mitulen fû (#20) 23 mored gyökér (#48) 30 muskil (#37)
1 narancs gyógyital (#80) 14 nekrofun bimbó (#43) 4 óriásnövés itala (#60)
19 õsgomba (#49) 1 õsmágus szájvize (#69) 3 õsmana itala (#84)
16 parafû (#41) 5 pontosság itala (#72) 21 ragálygomba (#26)
15 rémcserje (#34) 6 sárga gyógyital (#61) 43 sárkányvirág (#32)
4 sebezhetetlenség itala (#93) 30 sötét mák (#23) 4 szemani gomba (#36)
32 szolgamirha (#874) 7 tejfonál (#28) 1 titanit (#702)
6 titánok itala (#100) 38 tokin kaktusz (#40) 55 üvegcse (#14)
4 vadászok itala (#92) 2 vasdarab (#642) 4 védelem itala (#59)
7 védõolaj (#99) 22 velparaj (#35) 16 waarkin (#38)
23 winropu moha (#22) 14 xita uborka (#39) 5 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
13 algainda (#900) 24 alligátor fog (#901) 4 amorfeata csáp (#876)
13 astacuidus kitin (#924) 7 asztrálesszencia (#154) 1 bolhedor szárny (#15)
6 chyrropteod lebernyeg (#878) 23 duzzadt xenópete (#479) 2 éjpolip szív (#785)
1 ekinda haj (#147) 101 eruacidus serte (#882) 11 féregpete (#899)
19 ghouesdrum (#907) 4 glaidiata fonal (#880) 1 gólemagyag (#330)
1 húsevõ bibe (#151) 1 hydraszív (#908) 1 immuneodron pikkely (#786)
2 káoszkígyó pikkely (#230) 11 kheutixisz esszencia (#902) 1 krakolich csont (#397)
2 kristályfatty por (#403) 1 kronogólem agyag (#781) 1 lemúr hártya (#161)
18 lidércplazma (#816) 1 maerju koponya (#336) 19 mammut agyar (#861)
1 manótotem (#784) * 11 Mindenség Ametisztje (#945) 1 nordkristály (#146)
4 óriási xenópete (#480) 1 patkányfog (#270) 16 pirgamit (#152)
1 redellin szerv (#879) 16 sótömb (#566) 1 szirénhaj (#293)
1 tetrabitin (#834) 1 tõzeg (#468) 1 tricix pete (#565)
6 troglodita pikkely (#677) 1 vérkutya trófea (#683) 1 wobramung szív (#469)
15 xenó agy (#898) 23 xenópete (#278) 1 yeti csont (#160)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 4 elemi gomba (#46), 4 fekete spárga (#47), 6 haszontalan vacak (#650), 1168 arany (#1), 2 tokin kaktusz (#40), 2 tejfonál (#28), 2 winropu moha (#22), 1 drágakõ (#2), 2 szemani gomba (#36), 2 féregpete (#899), 1 asztrálesszencia (#154), 1 arany manaital (#102), 2 rémcserje (#34), 1 kheutixisz esszencia (#902), 1 duzzadt xenópete (#479), 2 xita uborka (#39), 1 quwarg hátdísz (#906), 2 sárkányvirág (#32), 2 parafû (#41), 1 a gepárd lovagi csizmája (#15525), 1 tricix pete (#565), 1 a bûz jáde karkötõje (#29144), 1 a légzés díszes köntöse (#27703), 2 liánvirág (#24), 1 glaidiata fonal (#880), 1 faragott idol (#282), 2 nekrofun bimbó (#43), 3 xenópete (#278), 1 szilmill hatásnövelõ (#865), 2 szolgamirha (#874).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 1 eruacidus serte (#882), 1 ghouesdrum (#907), 4 óriási xenópete (#480).

FENEKETLEN ZSÁK


Varázsitalok és füvek
61 arany gyógyital (#101) 76 arany manaital (#102) 30 bajnokok itala (#62)
36 berserker ital (#104) 1 bohócmolad fõzet (#107) 25 bolondok itala (#95)
32 bosszantás itala (#81) 62 csapdaészlelés itala (#65) 520 csótányláb (#25)
519 ehorapin (#44) 438 elemi gomba (#46) 90 elemi immunitás itala (#97)
214 elfu moha (#33) 406 elonotichlan (#31) 40 energiaital (#82)
32 fehér gyógyital (#50) 1 fekete fõzet (#91) 117 fekete gyógyital (#98)
502 fekete spárga (#47) 551 féregtüske (#42) 42 fiatalság itala (#96)
543 fulkcin (#45) 115 gránitbõr itala (#110) 581 gyilkos boróka (#27)
10707 haszontalan vacak (#650) 18 hatalom kék itala (#58) 19 hónakkupók (#30)
458 hõsiesség itala (#52) 21 kalmárok itala (#66) 24 kék manaital (#75)
33 kihívás itala (#68) 21 kincskeresés itala (#64) 582 liánvirág (#24)
41 lila manaital (#83) 101 lordok itala (#90) 1 machiaparazita (#119)
175 mágiaellenállás (#76) 588 mátekel gomba (#21) 138 mélységi vadrózsa (#873)
118 méregellenállás itala (#51) 274 mézfû (#29) 4 mirhafõzet (#118)
557 mitulen fû (#20) 468 mored gyökér (#48) 2 morfinder fõzet (#105)
542 muskil (#37) 44 narancs gyógyital (#80) 446 nekrofun bimbó (#43)
27 olaj (#415) 6 oldószer (#116) 29 óriásnövés itala (#60)
322 õsgomba (#49) 38 õsmana itala (#84) 534 parafû (#41)
33 pontosság itala (#72) 618 ragálygomba (#26) 660 rémcserje (#34)
4 rózsavíz (#117) 20 sárga gyógyital (#61) 487 sárkányvirág (#32)
74 sebezhetetlenség itala (#93) 555 sötét mák (#23) 110 szemani gomba (#36)
171 szolgamirha (#874) 540 tejfonál (#28) 85 titánok itala (#100)
359 tokin kaktusz (#40) 83 vadászok itala (#92) 68 vasdarab (#642)
32 védelem itala (#59) 87 védõolaj (#99) 597 velparaj (#35)
563 waarkin (#38) 503 winropu moha (#22) 541 xita uborka (#39)
33 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
12 a halál bére (#679) 56 algainda (#900) 386 alligátor fog (#901)
49 amorfeata csáp (#876) 1 antimágikus plazma (#559) 24 aratóvelõ (#835)
64 astacuidus kitin (#924) 127 asztrálesszencia (#154) 7 asztrálplazma (#555)
5 barna manakõ (#149) 3 bazalt mytokronit minta (#745) 5 bolhedor szárny (#15)
5 bronz korong (#297) 38 chyrropteod lebernyeg (#878) 6 csigaház (#680)
2 csöpögõ csáp (#334) 79 éjpolip szív (#785) 7 ekinda haj (#147)
4 elektronit (#141) 6 elementális kõzet (#427) 3 fekete mytokronit minta (#747)
61 féregpete (#899) 3 Fhtoqaxx esszenciája (#920) 5 fókuszrubin (#337)
50 glaidiata fonal (#880) 4 gólemagyag (#330) 3 gootarg tüske (#494)
4 gyanta (#673) 28 hanator hangszál (#796) 8 holtwez lándzsa (#881)
35 húsevõ bibe (#151) 2 hydraszív (#908) 484 immuneodron pikkely (#786)
55 jégszív (#836) 3 káoszkígyó pikkely (#230) 143 kék esszencia (#748)
20 kék lélekszilánk (#654) 6 khazdar taréj (#268) 54 kheutixisz esszencia (#902)
9 krakolich csont (#397) 3 kristályfatty por (#403) 339 kronoesszencia (#833)
773 kronogólem agyag (#781) 52 lélekpikkely (#837) 5 lemúr hártya (#161)
34 lila esszencia (#750) 21 maerju koponya (#336) 297 mammut agyar (#861)
3 mandibula (#157) 89 manótotem (#784) 1 méonech plazma (#704)
6 mobilum szalag (#877) 3 molad púp (#16) 6 molitár háj (#165)
2 myrakoid váladék (#398) 2 nohnetár gumó (#212) 7 nordkristály (#146)
1162 õsi relikvia (#17) 4 õspók pete (#331) 3 patkányfog (#270)
8 Pdhivqaxx esszenciája (#918) 280 pirgamit (#152) 45 proszektur lebeny (#838)
110 protolisk láb (#640) 60 purifikációs plazma (#832) 7 redellin szerv (#879)
3 sárga gömb (#136) 20 smaragd esszencia (#229) 2 sótömb (#566)
58 sünpók tüske (#782) 29 sünrája ikra (#543) 2 Szent Totem (#798)
1 szinapszis plazma (#344) 3 szirénhaj (#293) 5 szkritter kitinpáncél (#467)
6 szójer csáprágó (#231) 2 szuvas cápafog (#416) 178 tetrabitin (#834)
30 tõzeg (#468) 99 tricix pete (#565) 95 troglodita pikkely (#677)
73 üvegdarab (#681) 3 vörös mytokronit minta (#746) 41 wobramung szív (#469)
11 Wyhetrqaxx esszenciája (#917) 56 xenó agy (#898) 3 xenó esszencia (#490)
6 yeti csont (#160) 32 zöld amõba nyálka (#864) 105 zöld esszencia (#749)
4 Zrhitqaxx esszenciája (#919)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.