Vissza a Főoldalra

Mi is az a Káosz Galaktika Kártyajáték?

A Káosz Galaktika Kártyajáték Magyarország első, és mindmáig legsikeresebb gyűjtögetős kártyajátékához, a Hatalom Kártyáihoz hasonlóan egy logikai, gyűjtögetős játék, mely a nagysikerű sci-fi világban, a Káosz Galaktikán játszódik.

A gyűjtögetős kártyajáték egy forradalmian új játékforma, melynek lényege, hogy a játékosoknak saját kártyapaklijuk van, játék közben csak a saját lapjaikból húznak. A játékos saját maga válogathatja össze, hogy kártyái közül melyeket szeretné a paklijába rakni. Persze minél több lapja van valakinek, annál nagyobb a kombinációs lehetősége. Ez a játék tehát három részből tevődik össze, melyek a kártyák gyűjtése, a pakli összerakása, és végül maga a játék. Mindhárom rész egyaránt fontos, de ha nincs sok lapod, nem állítottál össze túl jó paklit, viszont jó játékos vagy, és még szerencséd is van játék közben, könnyen nyerhetsz.

A Káosz Galaktika Kártyáinak lapjait csomagokban vásárolhatod meg. Az alapcsomagban a sok gyönyörű rajzú és érdekes kártyalap mellett van egy részletes szabálykönyv is, mely a játék pontos szabályait tartalmazza. Érdekesség, hogy két kártyacsomagban soha nem ugyanazokat a lapokat találod, nagyon sok kártyalap közül véletlenszerűen kiválasztva kerülnek a csomagokba a lapok. Léteznek gyakori, nem gyakori, ritka és ultra-ritka lapok is, a gyűjteményt cseréléssel is lehet bővíteni. A játék megjelenése, 1999 óta töretlen népszerűségnek örvend, sok ezer játékosa van. Csatlakozz te is a KGK játékosok egyre növekvő táborához!


Boltban megvásárolvaNálunk megvásárolvaHa pontból vásárolod meg
998 Ft600 Ft100 pont
darabot !

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=48 címen elérhető.
Létrehozás: 2003. szeptember 14. 11:19:46Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:23 Küldd el a cikket másoknak