Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a KGK?
Ismertető a játékról
Gyorstalpaló - Szabályok
Teljes szabálykönyv
Alternatív szabályok
Beszélgetés a tervezővel
KGK-t forgalmazó boltok
Chat, üzenőfal
Fórumok
Szavazások
Írások, novellák
Gyakori kérdések
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
KGK csere-bere (123)
KGK-ról általában (2080)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
Szeretnél-e új Káosz Galaktika Kártyajáték kiegészítőt? (41)
Kombók és paklileírások (91)
Ami a szabályokból nem derül ki. (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Kösz! tényleg! egyedül a táblázat nem jutott eszembe! azóta már +van a 39,oldalon, naon figyelmetlen vaok köszi mégeccer!
 
kiberalkar adatai benne vannak a M&M-ben.
nézd meg hátul a táblázatban
 
Felmerült bennem 1 kérdés:
a kibertokot csak kibervégtagba lehet beszerelni??
-mert a kibertok 0.1 esszenciavesztést okoz, de ha biberlkarban van akkor miért okoz veszteséget? (lehet az aggyal való összeköttetés?)
-mert a könyv alapján én sztem elég lenne, csak az alkart lecserélni, annak pont 4es a férőhelye, és akkor esszenciában is "olcsóbb" lenne! De mennyi 1 alkar esszenciája? Mert nem akarnám az egész kart lecserélni, ha nem lehet kiberkar nélkül beszerelni.
 
alapban meg lehet(próbálkozásonként +2 célszám), bár test körönként + 1 sebzésrublikát be kell satírozni.
15 forduló= ha 2-es a test-e akkor már halott.
15/2=7 kocka sebzés +
eddig volt 6 kocka(súlyos) +7 = 13
túllépi a túlcsordulást.
 
Hi all!

Szerintetek egy EÜ csomagot hányszor lehet használni egy célponton? Úgy értem egymás után.

Pl.:
A tag súlyosban van, viszont a próbán nem született siker. Meg lehet ismételni a próbát az alapidő (15 forduló) letelte után? +2 célszámmal esetleg?

Üdv:
Wyngarth
 
Hős??? Remélem nem szó szerint gondoltad. Szerintem egyetlen vadász nincs aki pályázhatna a hős címre. Oké, vannak akik vállalnak egy csomó csuklyás melót, meg minden attól hős nem leszel. A többséget az különbözteti meg az egyszerű bűnözőktől, hogy sokkal nehezebb kicsinálni és mindig más a főnöke. Szerintem. Mindenkinek el kell kezdenie valahol. És az nem megy csuklyás melókkal.
 
Na csű Wad!

Nemtom...
))))

EDDY GIGANT
 
Jó EDDY!

Áruld már nekem, mit eszel ezen a kétes értékű "ember és gép" fórumon, hogy itt lógsz mindíg és mé' nem tudod törp arcocskád áttolni a Shadowlandre?
Nem tudom még, szerintem én kihagyom, már annyit meséltem, hogy JÁÁÁJ!

Ja, és

Eddy, "ez itt az Ember és Gép fórum, jó lenne, ha a témának megfelelő informáiók kerülnének ide"
Ismerős)))))))))
 
Hali WAD!

Sajnos ugye ismerünk egy pár ilyen féle játékost...
"ÓCSKA MIKI" meg a többiek...
Hétvégén tolunk egy jó AVP-t?

Csocsi:
Eddy Gigant
 
Jól van, értem én, de Mr Johnson honnan tudja, hogy a játékosoknak mennyi karmája van, amit meg kell szorozni 1000-el?
Nekem sincs emg a könyv, de ha használni akarod, készülj fel, hogy a"tápmániás"játékosaid gyakran fognak erre a könyvre hivatkozni....
 
Sziasztok!
Én még nem vettem meg ezt a kiegészítőt de sajnos dönteni sem tudok. Arra szeretnék kérni valakit készítsen egy elemzést (egy normál leirást) arról, hogy pontosan mi is vagy a könyvben. Tehát legyen valaki aki valami tartalmat is mondana? Mert a fórumon minden kiderül, csak abban nem segít dönteni, hogy megvegyem e avagy sem. (bár legtöbben pozítivat irtatokróla.) Általában KM vagyok és visszafogom a bandát, ha túl sok a táplehetőség hanyagolom. (az emberi leleményesség határtalan nálunk.) Azért fontos nekem ez mert a játékosok halgatnak rám és ha egyszer valamire azt mondom oké használjuk (jelen esetbena kiegészítőt.) akkor beleássák magukat és 100%-ig kihasználják az új lehetőségeket és nem vonhatom nagyon vissza a szavam. [ ami a fizetséget illeti: karmapont*1000 nuyent szoktak kapni. így vagy úgy de kb. ennyi jön ki a végén nekik. javaslom a KM-eknek, hogy játék közben ösztönözzék a játékosokat a pénzügyi kockázatokra is! érdekes dolgok jönnek maj elő ]
 
A könyvben irányadónak van egy érdekes gondolat, ami úgy szó, hogy annyi pénzt kapjanak, amiből az átlag életszínvonalat ki lehet fizetni a csapatban. Pl.: 3 vadász játszotta a küldetést, egy gazdag, egy közepes és egy szegény. Az 10000, 5000 és 1000 (ugye?). Akkor fejenként 16000/3 vagyis kb. 5334 nujen illik fejenként tehát 5-6 ezer. Ebből következik, hogy a szegényebbek nagyobb haszonnal jönnek ki egy vadászatból.
 
Na jó kövezzetek meg az én rigóm 0,1-es esszenciájú most éppen arra gyűjtök pénzt hogy megvegyem alfaverbe a 3-as szintű JIR-et.
A bioverekről miért nem esik szó ezek is elég jó cuccok.
 
I. A könyv nagyon jó, mivel pont ilyen kiberveres
karaktereim szoktak lenni, külön örültem neki.
II. "Legjobb az adeptus" , "legjobb az xy fegyver", "legjobb a mágia", "legjobb a vadászgép", ... Ezek meddő hülyeségek. Nem tudom mennyire ismeritek ezt a világot, de nincs benne olyan, hogy "legjobb, ami mindent visz". Lehetsz telekiberverezett troll teljes fegyverarzenállal, nagyhatalmú mágus pusztító varázslatokkal, rigó a legújabb high-tech robotokkal/járművekkel, nagyfőnök akármilyen háttérrel és kapcsolatokkal, vagy akármi más itt bárki bármikor meghalhat. Bárkivel előfordulhat hogy találkozik egy jobbal, és ez a jobb bármelyik "karaktertípusba" tartozhat. Mielőtt ilyeneket írtok hogy "... az én kedvencem a legjobb ...", gondoljatok bele néha, hogy bárki vagy bármi megölhet, ha nem vigyáztok eléggé, hiába a mágia, a fegyver, a gépek, nincs biztos védelem a halál ellen....
...pont ettől lesz izgalmas a játék.

Na mivel a moderátorok nem törték magukat egy kis közhasznú munkát végezetem (elég nehéz mindent mutat nélkül)
 
NA megint...

MEGEN aztat olvasom, hogy mit és mennyiért lehet elválalni.
Ismétlésekbe kell bocsájtkoznom:
"ez a fórum az ember és gép című kiegészítőről szól..."
Na hali mindenkinek

Eddy Gigant
 
Deathmaster:
Hogy miért mennyit fizetnek, olvasd el a Companion kiegészítőt(ki van benne dolgozva a bérezés).
És nem pont a leggyengébb könyveket kellene felhozni példának(Mel Odom és társai).
Olvass Findley-t az csiszolja a világképet
 
Hali!

Igazad van, de csak részben.
Nem muszáj kiberzombivá tenni a karaktert, sajnos az esetek többségében a drága játékosok megatápolási hajlamokkal rendelkeznek.
Rongyosfülűre tápolt karakterrel való játék pedig megöli a játék szépségét.
Nem az a lényeg, hogy olyanná tedd a karaktered, hogy egy századnyi szuperkatonát egyetlen szellentéssel megtudj ölni, hanem az, hogy feljavítsd a karaktered képességeit. Ez történhet egészséges keretek között is. Kb.:1,5-2,5 eszenciás, kiberverrel telitűzdelt karakterrel is lehet jókat játszani. Persze ez már a játékvezetőn is múlik.

Üdv.:Eddy Gigant
 
Már pedig a kiberzombisággal inkább robot lessz a karakter, mint hős...
 
Hali Wad!

Osztom kétkézzel a zeszet.
Aszem ez így jó!!!??

Csocsi:
Eddy Gigant
 
Ez az EDDY, oszd az észt, cimbi!)
 
Na végre valaki, aki pozitívan is tud gondolkodni azonfelül, hogy átlátja a kiberverek fontosságát. ))

Nem azt akarom mondani, hogy olyan nagyon jó dolog kiberverekkel teliültetni magad, hanem azt, hogy valakinek nem igazán jönnek be a mágia tudor karaktertipusok.

Ergo én is ez a fajta ember lennék.
Egyébként egy csapatba, ha csapattal megy az ember bőven elég egy mágiahasználó.
Elsőrészről azért, mert nagyon kevés humán képes a mágiát használni, másrészt annó a (tápolás)MÁGUS(iskolája) kalandozásaim során egy társaság (5 fő) közül mindenki használt mágiát, és szerintem lehúzó az, ha mindenki rúnázgat.
Szükség van tehát más karakerekre (harcos, zsoldos, szamuráj, rigó, dekás egyebek). Ezek a karakterek viszon megérdemelnek annyit, hogy kapjanak egy kiegészítőt, ami a képességeiket javitó kütyüket írja le.

Nagyából csak ennyit szerettem volna elmondani.
Az utolsó és egyben hosszabb rész azoknak szól igazából, akik fikázzák az EMBER ÉS GÉP kiegészítőt.

Eddy Gigant
 
Én azokkal értek egyet, akik örülnek a kiegészítőnek, pedig adeptusként szinte semmit nem tudok használni belőle. Azonban jó tudni ilyesmiről is, ha véletlenül szükség lenne rá. Ha pedig a karakterek mindent felvásárolnak a könyből és be is ültettetik, attól még nem lesznek halhatatlanok. A 0.0001-es eszenciájú szamurájhoz csak egy szó: eszenciapróba... Na jó, legyen két szó: kiberzombiság...
 
Hi mindenki!

Végigolvasva a legutolsó néhány hozzászólást (kb:50%-a az eddiginek), azt vettem észre,hogy egészen más irányba kezd elmenni ez a fórum.
A Turániai lőtéri Qtyát sem érdekli, hogy ki mennyiért, és hogyan futkároz árnyékban.
Lenne egy javaslatom: Hozzatok létre egy fórumot, hogy ki mennyiért vállal el egy melót.
Bocsika ha valakit ezzel a sárba tiportam volna, de nagyon gyerekes dolgokat olvasgattam.
Egyébként Én (Eddy Gigant) mindeddig egy huncut kanyi vasat nem láttam, nem kerestem. Igaz negatív rekord, de van még lóvém elég, ami egy darabig kitart. Vannak olyan játékosok is, akik spontán azért játszanak, mert nem az az elsődleges számukra, hogy fullra tápolják a karaktereiket, hanem mert szeretnek játszani a sztori miatt.
Visszatérve a történet elejére, ez a fórum VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁS az EMBER ÉS GÉP című könyvről.

EDDY GIGANT
 
hol lehet kártya paklit venni bp.-n a 11-ker-ben?
 
Jah, igen, köszönöm, hogy nem kerülted ki a kérdéseimet
 
Remek példák.

Fejvadászok: Valóban? A hulla kihozataláért ennyit ajánlottak volna nekik? Merhogy ugye ez volt a munka, amire felbérelték őket...

A múlt csapdájában: Hát, ez meglehetősen messze áll egy szokványos megbízástól. Valaki felteszi az összes megtakarított pénzét, hogy megmentse saját életét... Nem beszélve arról, hogy abba a munkába elég sok pénzt bele kellett ölni (gliderek, otthagyott páncélos, staöbbi - nem olcsó cuccok)

Véres utcák: Hm, érdekes, nekem innen az rémlik, hogy a UCAS-ból hozatnak Angliába egy profi mágust, hogy napi ezer nujent fizessenek neki a munkáért...amit sikerült feltornásznia napi ezerötszázra.

(Ha nem lenne tiszta: rohadtul nem az számít, mennyit szednek össze saját leleményességüknek/szerencséjüknek köszönhetően a karakterek a meló közben, hanem hogy mennyit ajánlanak nekik a munka elvégzéséért.)

Vagy ott van a derék Dirk Montgomery, aki kemény 4000 nujenes melókat végez...
 
Már bocs, de az árnyvadászok többségének az élete pont erről szól... lőszer, életvitel, megkenés. Nem a jólétről.
 
Ja, és kedves woof!
fejvadászok, fejenként a fő kariknak 40000.
A múlt csapdájában: fejenként 50ezer.
Véres utcák: 500000.
 
Szerintem min 20.000. Ennyi minimum, befutott kariknak egy nullával több. Kár lenne elrontani a játékot. 6-8ezer? Mire elég? Lőszer, életvitel, megkenés. szerintem kevés. Nagyon kevés. Várom a válaszokat.
 
Fizetési gondok? Egy Ford Americar 20'000 nuyenbe kerül. Ehhez érdemes viszonyítani. De sokkal viccesebb, ha mondjuk Aztechnology részvényekkel fizetnek!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.