Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Illuzionisták
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Így, sok évvel a Világégés után, a mágia korában, mikor már lépten-nyomon bárki a legbölcsebb varázslók nyomdokaiba léphet, nem meglepő, hogy a nagyobb városok főterein az emberfia illuziókkal kenyerüket kereső kalandozókba botolhat. Ez a régen titkolt mesterség úgy néz ki újra divatba jöhet a ghallaiak köreiben.
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Azt már tavaly megbeszéltük a fórumon, hogy semmiképp nem sportrendezvény...maximum a kulturális esemény körébe tehető.
 
Sportrendezvény: sportszervezet vagy sportszövetség által versenyrendszerben vagy azon kívül, résztvevők jelenlétében megtartott verseny, mérkőzés.

Sportszervezetek a sportegyesületek, a sportvállalkozások, a sportiskolák, valamint az utánpótlás-nevelés fejlesztését végző alapítványok.

A sportszövetségek meghatározott sporttevékenységek körében a sportversenyek szervezésére, a tagok érdekvédelmére és a részükre való szolgáltatásokra, valamint a nemzetközi kapcsolatok lebonyolítására létrehozott, jogi személyiséggel és önkormányzattal rendelkező,...egyesületek.

Be is fejeztem a jogászkodást.
 
Úgy tűnik, ha sportrendezvény a HKK, akkor védettségi igazolvánnyal lehet rajta részt venni, de ez semmiképpen nem hivatalos állásfoglalás.
 
6. § (1)

(2) A sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy abban az esetben vehet részt, ha a sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra.

(2a) A jegy megváltásával látogatható kulturális eseményen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

(2b) A sportrendezvény, illetve a kulturális esemény szervezője, valamint a sportrendezvény, illetve a kulturális esemény helyszínének üzemeltetője vagy vezetője, illetve a szervező, az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.

(2c) Az e rendeletben meghatározottak szerint nézők jelenlétében megtartott kulturális esemény helyszínén este 11 óra és reggel 5 óra között az ott foglalkoztatottak kivételével tilos tartózkodni.

(2d) A sportrendezvényen, illetve a kulturális eseményen foglalkoztatott személy számára – ide nem értve a sportrendezvény esetében a versenyzőket és az őket felkészítő sportszakembereket, valamint a kulturális esemény esetében a fellépőket – a maszkhasználat szabályait a sportrendezvény, illetve a kulturális esemény szervezője – ennek hiányában a sportrendezvény, illetve a kulturális esemény helyszínének vezetője – határozza meg azzal, hogy

a) a sportrendezvényen, illetve a kulturális eseményen foglalkoztatott személy – ide nem értve a sportrendezvény esetében a versenyzőket és az őket felkészítő sportszakembereket, valamint a kulturális esemény esetében a fellépőket –, ha a koronavírus elleni védettséget e rendeletben meghatározott módon a sportrendezvény, illetve a kulturális esemény szervezője felé nem igazolja, köteles a sportrendezvény, illetve a kulturális esemény befejezéséig az 1. § (1) bekezdésében meghatározott módon maszkot viselni,

b) a maszkhasználatot nem tilthatja meg.

(2e) A sportrendezvényen, illetve a kulturális eseményen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni.

(2f) A sportrendezvények esetében kormányrendelet e rendelettől eltérő szabályokat állapíthat meg.

(2g) A zenés, táncos rendezvény e rendelet alkalmazásában nem minősül kulturális eseménynek, így zenés, táncos rendezvényt tilos szervezni, tartani, illetve tilos a zenés, táncos rendezvény helyszínén – az 5. § (5) bekezdése szerinti

kivétellel – tartózkodni.

(3) A családi esemény vagy a magánrendezvény - a házasságkötés és a temetés kivételével - abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.

(4) A temetésen jelenlévők száma nem haladhatja meg az ötven főt.

(5) A házasságkötésnél kizárólag

a) a szertartás vezetője, illetve az anyakönyvezető,

b) a házasulók,

c) a házasulók tanúi,

d) a házasulók szülei, nagyszülei,

e) a házasulók testvérei és

f) a házasulók gyermekei

lehetnek jelen.
 
Es mi van a 6-osban (kivetelek) ?
Illetve ha a sportrendezveny, kulturalis esemeny anblokk tiltott, akkor ez regebbi verzio lesz, nem? (mert ezeket tudjuk, hogy mar nem azok)

(a HKK sport/nem sport kerdes mar volt boncolgatva regebben )
 
Kivétel még a sportrendezvény

A rendezvény fogalma


Mi a rendezvény?

Magyar Értelmezô Kéziszótár szerint: A rendezvény szervezett közösség keretein belül megtartott (esetenként szórakoztató jellegû) összejövetel.

A megrendelô szempontjából: A rendezvény alkalmi, széles körûgyûlés, idôszakos összejövetel, elôre megszervezett formában.

Három alapvetô dolgot minden rendezvényrôl elmondhatunk:

Elôre meghatározott célból, adott helyen és idôben tartott összejövetel.

Hát nem tudom...
 
3. A rendezvényekre vonatkozó védelmi intézkedések


5. § (1) Tilos - a 6. § szerinti kivétellel - rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, illetve tartani.


(3) Ezen alcím alkalmazásában rendezvény különösen

a) a rendszeresen vagy meghatározott alkalomból, illetve időpontban tartott, nyilvános, valamint nem nyilvános, válogatott lemezbemutatás vagy élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatást főszolgáltatásként nyújtó esemény (a továbbiakban: zenés, táncos rendezvény),

b) a kulturális esemény,

c) a sportesemény, a sportrendezvény,

d) a magánrendezvény, valamint

e) a karácsonyi vásár.


(3) A családi esemény vagy a magánrendezvény - a házasságkötés és a temetés kivételével - abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.

Igazából csak az a kérdés, hogy a hkk verseny most minek számít... Sajnos ezt én sem tudom..
 
Szerintem is gáz, hogy pénteken dől el, hogy valaki mehet-e a szombati versenyre, és még így is van rá esély, hogy mégis esni fog és a helyszínen küldik haza. Ahhoz, hogy ez a véleményem érvényes legyen, nem kell jobb alternatívát kutatnom és felmutatnom. Szimplán gáz, és azt is tudja mindenki, hogy ez azért van, mert a szervező a minimális pénz- és energiabefektetés jegyében egyszerűen úgy volt vele, hogy reméljük, nem fog esni
 
Tiszta sor, bár a fontosabb elfoglaltság hiányában részt nem értem, de egyébként világos. Csak akkor ilyen helyzetben nem ajánlott szúrós véleményt alkotni olyan témákról amelyekre nincs rálátásod, főleg nem ilyen formában (plusz nem tudom hogyan csatlakozott a témához).
 
Én nem beszéltem eddig a B opciódról, hogy kizárunk mindenkit, csak a C-ről, hogy lett volna-e alternatíva a wekerlére, amire ugyanúgy ráhúzzuk a szabályos köntöst és mindenki elmehet rá. Pénzbüntetésre ugyanazt tudom mondani, hogy kockázat így-is, úgy-is van. A wekerlés megoldással, ha arra jár a más által már említett kósza-nemkósza rendőr, akkor a behó is szív mint szervező, és a versenyzők is mint résztvevők. Ez a kockázat fenn áll kültéri rendezvény esetén is. Utóbbival viszont az eső nem jelent kockázatot. Akkor melyik a fogyasztó-barátabb?

Ez a "azt állítod hogy lehet máshogy csinálni akkor mutassad megfele hogy mit meg hogyan" hozzáállás, vagyis az, hogy javasoljon helyszínt az aki merészel szólni egy szót is a wekerle ellenében, ebben az esetben szerintem megint csak nagyon abszurd. Ezzel azt állítod, hogy ha valamivel nem értek egyet, maradjak csöndben. Vagy ha netán én, mint fogyasztó visszamerek jelezni a kiadónak, hogy ez így nekem nem frankó, akkor használjam a saját erőforrásaimat (de ezek közül is leginkább az időmet) arra, hogy javasoljak neki helyszínt. Ami egyébiránt szerintem nem az én dolgom.

Ezt a valaki böffent egyet és minden úgy van, fülét farkát behúzza dolgot pont Ti gyakoroljátok gyakran a fórumon. De persze ebben is csak szélsőségek léteznek, igaz? Ha valakivel valamiben egyet értek a fingját is szívnám dohány helyett. Szerintem meg nem. Attól, hogy most ezt egyformán látom vele ugyanúgy ordibálni fogunk egymással a cseremappa fölött pár hét múlva. Szóval szükségtelen ledegradálni ilyenekkel a szegedi közösséget.

Amit egyébként Te is láthatnál, ha a jelenleginél többször látogatnál szegedi versenyt. Szóval ajánlom őket szíves figyelmedbe.
 
Valószínűleg nem lehetett volna jobban, csak aránytalan költségek és/vagy kockázat mellett. A mostani helyszínválasztás mellett szól az, hogy Budapest külső kerületében van és nincs a környezetében más vendéglátóegység, így minimális az esélye annak, hogy véletlenszerű ellenőrzést kap vagy hogy egy külső személy bejelentést tesz.

Feltételezem, hogy Miklóséknak jó a kapcsolata a hely üzemeltetőivel is, mert egyébként ez részben számukra is kockázat.

Én abban bízom, hogy nem lesz belőle bajuk, illetve remélem, hogy csak versenyek maradnak ki azoknak, akiknek még nincs védettségi igazolványuk, de például a szetteket be tudják majd mutatni.
 
Szerintem nem a kérdésre válaszoltál, de amit írtál rá abban igazad van, meg is értem. Amit nem értek az az, hogy miért kell rögtön ész nélkül ellene menni annak amit a másik ír, anélkül hogy egy kicsit is átgondolnánk mit miért ír.

És itt most nem az "oltáspárti-oltásellenes" részére gondolok a dolognak, hanem arra az egyszerű felvetésre, hogy mi lett volna ha nem a wekerlébe szerveződik a verseny. Lehetett volna-e jobban csinálni a szervezést? Ezek a kérdések és a vele társuló visszajelzések segítik elő a versenyek és a HKK minőségének javulását is, amit te is mint fogyasztó (vagy most éppen nem, én ezt nem tudom követni) fontosnak tarthatsz.
 
Szerintem is ez lesz.
Remélem nem játékos, de a környéken élők közül valaki, akinek a megszokott parkolóját elfoglaljuk, vagy a szomszéd kocsma, vagy BÁRKI.

Talán mint üzlethelységnek neki is ki kell írni hány fő lehet bent (10nm/1fő)
Vajon abban a bentiek beleférnek???
 
Igazad van, és nem mellesleg tényleg iszonyatosan rossz voltam magyarból, de azt azért világosan látom hogy a jelenlegi szabályokat a most aktuális szervezéssel is megerőszakoljuk (bent kártyás kulturális rendezvény kint pedig véletlenül betévedő kártyázgató wekerlés vendégek).

A kültéri szervezésre ugyanúgy rá húzza valamilyen módon az erőltetett szabályosságot az, akinek ez fontos, szóval az, hogy mit szabad meg mit nem, megint csak lényegtelen. Így-is, úgy-is kockáztat vele a behó, amit én is értékelek, csak nem annyira mint Ti.
 
A bizonytalant a hátrányoshoz számolni, hát...


A "hát..." alapján még pontosan nem értem mi ezzel a problémád. A bizonytalanok egy része el fog menni versenyre, a másik fele meg nem. Aki nem megy el, az meg jó eséllyel a szabályok miatt nem megy el.

És éppen te írtad le, hogy többen lehetnek azok, akik nem jönnek a bizonytalanok közül, mint amivel én írtam a számokat (50%-nak vettem te meg 80%-nak).

Ha a bizonytalanok száma nagyobb, az érintetteké is, így még előnytelenebb az arány.
 
Ha már mindenféle kompetenciával dobálózunk (matek érettségi), akkor a középfokú magyarérettségi szintjén annak is át kellett volna már rég mennie, hogy a nagy, kültéri, bárki által meglátogatható verseny akadálya nem az, hogy nincs rá helyszín, hanem hogy NEM lehet ilyet tartani jelenleg.
No offense, csak ezt legalább négyen leírták már, de nem megy át.
 
Én ugyan nem vagyok orvos/jogász/hobbi virológus, meg nem is reklámozom mivel keresem a kenyerem, DE mivel szerintem egy középfokú matek érettségi szintjét nem éri el a probléma, megpróbálom kifejteni:

Jelenleg 131 szavazatt érkezett. Ha azt veszed alapul, hogy:

A.) Ki az, aki nem "jöhet" versenyre mert nincs védettségi igazolványa és az eső miatt nem akar beleesni a szopógödörbe:

2.) Igen, igazolványom sajnos nem lesz (mert ha be kell menni az eső miatt, nem tud bemenni a wekerlébe): 22,9%-> 0,229*131=29,99 vagyis 30 ember

4.) Nem tudom még, de nem lesz igazolványom (lehet hogy pontosan azért nem tudja hogy jön-e, mert olyanok a szabályok amilyenek, tételezzük fel, hogy ennek a csoportnak a fele pont azért billeg, mert az igazolvány hiánya miatt szívna): 12,2%/2=6,1%-> 0,061*131=7,99 vagyis 8 ember

5.) Nem jövök (lehet hogy pontosan azért nem jön, mert ilyenek a szabályok, itt is nagyvonalúan vegyük hogy a fele azért nem jön mert emiatt szívna): 31,3%/2=15,65%-> 0,1565*131=20,5 vagyis 21 ember

Ha összeadod ezeket az jön ki, hogy 59 embert érint hátrányosan a szabály/a sátoros vagy bármilyen kültéri megoldás hiánya, ami 59/131=45% (ami tényleg közelebb van az 50-hez mint a 22,3-hoz)

De nézhetjük máshogy is a dolgot:

B.) Ki az, aki eljön a versenyre (kockáztatva az esővel járó problémát) és ott a helyszínen jár pórul:

2.) Igen, igazolványom sajnos nem lesz, ami a fentiek szerint 30 ember.

Ezzel párhuzamosan ki lesz az, aki elmegy, és nem szopja be az esőt:

1.) Igen, addigra valószínűleg lesz védettségi igazolványom is: 23,7%-> 0,237*131=31,047 vagyis 31 ember.

Vagyis a szavazás alapján 61 fő vesz részt a versenyen, amiből 30 ember mehet trambulinozni az esőbe rossz idő esetén, amivel a hátrányosan érintettek aránya a résztvevőkre vetítve: 30/61= 49,18%

Nyilván a troll szavazatokkal meg a nem szavazókkal nem tudunk számolni, de ha már a szavazást vesszük alapul akkor el is jutunk oda, hogy mennyire nem reprezentatív ez a szavazás sem. Ránézel és azt mondod, hogy kevesebb mint minden 4. ember érintett a szabállyal/nagyobb kültéri helyszín hiányával, más meg azt mondja, hogy minden 2.

De persze fröcsögni könnyebb mint belegondolni a másik álláspontjába.

Egyébként ha nincs cca. 100 fős kültéri, esőbiztos rendezvény megtartására alkalmas helyszín Budapesten, akkor valószínűleg az egész vízfejű országban nincs, ami lássuk be, hogy abszurd. Az, meg hogy nem rentábilis emiatt versenyt szervezni szerintem sem kellene hogy szempont legyen tekintettel arra, hogy a cél a játék újranépszerűsítése ha már kártyadrog nélkül vagyunk jó ideje.

Vagy ha mégis szempont, akkor az szerintem is nagyon rossz irány.
 
Alapvetően mindig kritikus vagyok a Beho-val szemben, ez azon a néhány évtizedes üzleti kapcsolatunkon alapul, amiben én veszek, ők eladnak. DE:
Úgy gondolom hogy ezzel a RENDEZVÉNNYEL a Beho igenis nagy kockázatot vállal, kizárólag azért hogy azok is játszhassanak, akiknek egyébként tilos lenne. Ha esetleg arra bóklászik(értsd valaki szólt nekik) pár rendőr járőr akik (a közhiedelemmel ellentétben) NEM értelmi fogyatékosak, nincs az a Tihor Miklós aki ki tudja magyarázni magát a szarból, hogy mit keres itt több tucat nem beoltott jószág az asztaloknál. Ezt azoknak is értenie és ÉRTÉKELNIE kéne akik a Laposföld, Gyíkemberek, Háttérhatalom, 5G, stb. miatt basznak beoltatni magukat. Ez egy GESZTUS a Beho-tól, hogy bevállalják. Ezt ilyen szinten kritizálnli minimum ostobaság, de inkább agyhalottság. Ilyen gazdasági helyzetben a Beho szerintem túl nagy kockázatot vállal és a nyeresége max erkölcsi lehet. (Ha valaki azt hiszi ezen a versenyen fognak meggazdagodni, szintén megér egy mentális kivizsgálást). Akkor se szólhatna senki egy k*rva szót se, ha (a jogszabálynak megfelelően) CSAK zöld kártyásoknak írták volna ki a versenyt. Részemről ennyi. - Brandt Gergely
 
Ezt már én is korábban leírtam, de ha valakiben nem tudatosult még eléggé, köszi hogy ismét elírtad és csak ki kell emelni:

Ez a kormánykommunikáció alapján egész nyáron így lesz, úgyhogy védettségi igazolvány nélkül csak ilyen partizánjellegű, illegális kártyapartikon lehet részt venni. Ez pedig nem a szervezők hibája.
 
Szabad megkérdezni, hogy a draftra mi a terv?

Lesznek oltott és oltatlan asztalok? Mert a vegyes asztalok ugye csak kint kártyázhatnak, úgy meg hát elég hamar elfogy a hely.

Vagy most már olyan kevés emberrel számolunk, hogy az a 2-3 asztal aki lesz simán elfér kint?
 
Durva, hogy ezt így, szájbarágósan le kell írni.
Én személy szerint nem fogok indulni, de köszi azért, hogy próbáltok ebben a nehéz (és sokszor kibogozhatatlan) helyzetben is játéklehetőséget biztosítani.
 
Legjobb tudomásom szerint a rendezvényeken csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, így már eleve az kockázatvállalás, hogy Miklósék úgy döntöttek, hogy a teraszon is megengedik a "baráti kártyázást". Amellett, hogy bizonytalanná teszi a szervezést, a "szokott módon" újabb támadási felületet generáltak. Mondjuk ha nem próbálják meg, akkor is hasonló reakciókat kaptak volna... talán várhattak volna még 1-2 hónapot, de akkor meg az lenne a probléma, hogy miért nincsenek versenyek és egyébként is szüksége van a mielőbbi versenyekre a cégnek és a közösségnek egyaránt.

Nekem még nincsen védettségi igazolványom, ezért úgy döntöttem, hogy nem is megyek. Ezt a döntést mindenkinek egyénileg kell meghoznia, mérlegelve, hogy megéri-e neki a kockázatot, hogy elmegy a verseny helyszínére, de a körülmények miatt mégsem tud részt venni a versenyen. Ez a kormánykommunikáció alapján egész nyáron így lesz, úgyhogy védettségi igazolvány nélkül csak ilyen partizánjellegű, illegális kártyapartikon lehet részt venni. Ez pedig nem a szervezők hibája.
 
A B terv (mi lesz rossz idő esetén):

1. Amennyiben pénteken lehet tudni, hogy rossz idő lesz, akkor nyilván a büfé terasza nem lesz nyitva, ott kártyázni nem lehet. A kultúrális rendezvényt - amit csak igazolvánnyal lehet látogatni - megtartjuk. Ezzel kapcsolatban péntek délelőtt lesz hír, de az időjárás előrejelzést figyelhetitek már előtte is a tervezéshez.

2. Ha a pénteki jóslat szerint meglesz a napközbeni 18+ fok, napsütés, és max. "helyenként enyhe záport, helyenként felhőt" jósolnak, a büfé nyitva lesz, az asztalok legtöbbje felett tető van amúgy is, ott kártyázni lehet.

Mint minden szabadtéri program, ez időjárásfüggő, ezért van valamennyi bizonytalanság. Ezért a kellemetlenségért elnézést kérünk, de talán még mindig jobb, mintha explicite előre kijelentjük, hogy nem jöhet senki, még jó időben sem.

Egyébként a júniusi találkozó (HKK-s miniversenyekkel) a Kondorban lesz. Oda csak védettségi igazolvánnyal lehet bejönni majd. De remélhetőleg aki hezitál, az el tudja az oltást intézni. Akit már beoltottak, és még nem kapta meg az igazolványt, annak pedig javaslom az app letöltését (ld. korábbi post ebben a topicban).
Természetesen, a júniusi találkozó előtt tartunk egy új felmérést. Ha azt látjuk, hogy még továbbra is sok oltatlan játékos van, akkor megpróbálunk egy pótversenyt szervezni az utána jövő hétre.
 
zoralltigris wrote: Megígérem haveromnak,hogy elmegyek vele nyaralni Görögbe. Az utazás előtti héten azt mondom neki,hogy bocsi,nem várt kiadásom lett,nem fér bele

Ennél mondok reálisabb példát is. Valaki szervez egy zártkörű, 10 fős versenyt, amire jelentkezel. Aztán előző este lemondod, és a szervező kapkodhat, hogy találjon valakit helyetted. Ismerős?


DK, Demetriusz: ez a sátor téma nem megoldás, sajnos. Ha még bárkinek nem lenne világos, mi lesz szombaton (jó idő esetén):

1. 10-től lesz rá lehetőség, hogy a büfé teraszán a vendégek leüljenek beszélgetni, fogyasztani, közben kibontanak pár kártyapaklit.

2. Ezután lesz egy regisztrált, ültetett kultúrális rendezvény bent, az épületben, amelyen szigorúan csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A védettségi igazolvány meglétét előzetesen ellenőrizzük, ez alapján karszalagot kapsz. Az épületbe karszalag nélkül, a büfé vendégei csak maszkban, a mosdó használata miatt mehetnek be.

3. Ez idő alatt a büfé teraszán továbbra is lehetnek vendégek, fogyaszthatnak, kártyázhatnak, stb.

Aki kint, a büfében kártyázgat, az természetesen NEM a kultúrális rendezvény része. Persze, az eredményeket feljegyzem majd.

Remélem, hogy ez mindenki számára világos és egyértelmű, és nem lesznek félreértések ezzel kapcsolatban.
 
Alig használt,ritka,védeccsségi kártya eladó!Érdeklödni priviben..
 
Azért az ilyen random mondásokat, mint "no vakcina, no party" nem venném valamiféle hivatalos szabálynak
 
Méltatlannak érzem páratok hozzáállását a szervezők felé.

Azt is tartsuk szem előtt, hogy úgy találj _megfelelő_ helyszínt egy rendezvénynek, hogy a rendezvényszervezés földbe lett állítva az elmúlt egy évben. Megszűnt létezni ez a szektor.

Nem hogy örülnénk annak, ami van, illetve lesz.
 
Szerintem a jogalkotó azzal, hogy azt kommunikálja: "no vakcina, no party", gyakorlatilag elmondja, hogy aki egy rendezvényen részt vesz, annak kell hogy legyen igazolványa. Megkérdeztem, a rendelet nem definiálja a kültéri és beltéri rendezvény fogalmát, ebből kifolyólag ez minden rendezvényre igaz.
Szerintem az, hogy egy verseny rendezvény, az vitán felül áll. Van nevezési díja, meg van hirdetve, részt vehetne rajta bárki. Én úgy látom, hogy nehéz másként értékelni.
 
Igazad van Klujbi mindig minden tökéletes nem szóltam semmiért holnap pacsizzal egyet a nagy haveroddal
 
Csodás ez a vihar a fostengeren itt a fórumon, kicsit megmártózom benne én is.
@DK: hoztak szabályokat a rendezvényekkel kapcsolatban, a Behó sem szeretné, ha megbüntetnék őket. A szabadtéri opcióval tettek egy gesztust az oltatlanok felé. Innentől a te döntésed, hogy élsz-e ezzel, de amit itt a fórumon művelsz... az kissé hitvány. Bízom benne, hogy betartod te is az előírásokat mások védelmében, mint ahogy nem rabolsz, erőszakolsz, ölsz, terítesz kábítószert vagy csalsz adót... vagy mégis? Egyébként mindenkinek joga van hülyének lenni, amíg nem megy vele mások rovására.
@Nika: ne oltsad már ennyire DK-t, a röhögésemmel majdnem felébresztettem a családot. Pizza kihűl - ember kihűl, szakadtam!
@Miklós és Balázs: köszi, hogy rendeztek újra versenyt! Remélem, hogy sokan lesznek, és biztonságosan meg tudjátok tartani az egészet!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.