Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Orgling disznó
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Előbb ölelnék meg egy, a saját trágyájában fetrengő orgling disznót, mint téged." - érzelemdús szitkozódás egy galetki szájából
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47081)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
Nika ,végülis Miklós válaszolt, még a reakciódra is.
Én is "volt" hkk-s lennék. A mi városunkban én voltam az utolsó ,sajnos.Tudom hogy el lehet menni más városba versenyre ,meg Pestre is persze de az ritkán van ,és család mellett nem nagyon van rá idő.
Ezek a gyüjtögetős kártyák kétféle képpen kerülnek kiadásra.
Vagy megmarad szinte ugyanolyan erősnek a lapok mint a Magicnél ,vagy erősödnek a lapok mint a Hkk-ban.
És hát ott van a Heartstone amit most az uj kiegnél szint előről kezdtek .
Te is írtad hogy a HKK erősödik.... ,de meddig?
A Zének ről : én vettem egy darabig az uj Zéneket csak azért hogy nézegessem a lapokat ,mappába gyűjtsem.Aztán olyan gyorsan elfogyott hogy már nem tudtam venni egy honap mulva...Mostanában meg minden Zénes lap 1ért jön és csinál jó erős dolgokat.
Abban van igazság amit írtál hogy sokan abbahagyják a HKK-t sajnos.És alig van uj játékos.
Én azért szurkolok A Beholdernek és a HKK -nak hátha jön még egy kis fellendülés...
 
Már nagyon unalmas az, hogy ha belelovalod magad, akkor jön ez a "mit-keménykedsz-ismeretlenül" duma. Jobb lenne, ha az ilyen hozzászólást már nem küldenéd el.
 
Kicsipécsi ha már provokátornak tartod magad mint ahogy írtad akkor vállald az agresszívebb, negatív hozzászólásokat is és ne kérj bocsánatot az miatt amit írsz , ne akard töröltetni a topikot!

Sajnos ezt hozod ki az emberekből mint mondottam korábban az állandó nyávogással csak más még annyira sem méltat ,hogy ide írjon.

Bevallom engem sem érdekelt , de ez a topic betette a kaput.

Keszthelyen pedig bármikor várlak a címem ki van írva , nevem is , ha névtelenül akartam volna felszólalni akkor meg egy másik accountal írtam volna.
 
Kedves Kicsipécsi!
Nemrég tértem vissza a hkk világába sok éves kihagyás után és amióta megint olvasom a fórumokat az elejétől fogva szemet szúrt nekem az állandó nyávogásod!

Nyílván nem játszanak a hkk-val annyian mint régen , az otthon ülök és kockulok mert megmozdulni se kell mentalitás miatt , az újra kiadott lapok miatt , meg még sorolhatnám napestig...

Elvileg abba hagytad a játékot és ha egy űrt érzel ez miatt a kicsi lelkedben te kicsi Pécsi és az ide való kommentelgetés , az emberek morális lehúzása , és a vészmadárkodás tölti ezt be akkor kérlek lépj kettőt hátra és bazd pofán magad helyettem is.

Emberek vegyétek meg a lapjait hátha eltűnik innen a süllyesztőbe , bár sok reményt nem fűzök hozzá de talán...

Üdv : T
 
Tematikus zének több kéne +1

Kódos lapokból legyen mindegyikből annyi, ahány kód van összesen, BDV-ből úgyis elviszik a legjobbat. +1

Erős lapok, amik miatt a HKK zsákutcába jut. 20 éves probléma. Nemsoká (remélem) befogadják az 5 éve hangoztatott ötletem, és nem +1 lesz rá reagálni/kijátszani, hanem a kijátszási feltétele lesz a lapoknak, hogy elkölts rá +X VP-t, és problem solved.
Meg még van 1000 más megoldás, nem véletlen van tervezői team, rajongói laptervek stb.

Kérdések, FAQ. 7800 lap kontextusában vizsgálni egy szabálymódosítást nem egyszerű. Csak a magam nevében nyilatkozom, de ahol versenyen eddig voltam, 99%-ban előre mindig megbeszéltük, ha mondjuk vmivel nem értettünk egyet, és a bíró aszerint ítélt. Pl: verseny előtt Bubu kiadja az ukázt, h csak a keresés funkciójú lapokat nem keresi a goblin, oszt jó napot! Mindenki tudja, mi merre hány óra. A FB korában az ilyen óhajokat-sóhajokat már verseny előtt bőven lehet egyeztetni. Az elmúlt 13 év versenyzési tapasztalata alapján mondom: ha 1 lap bizonyos funkciójára alapozza vki a játékát, az garantált szopó. Gomak megsemmesítő pillantásának világában pláne.

Klujbi posztja alatti "kirobbanás". Lehet, hogy neked megmosolyogtató, ami ott ment, én úgy értékeltem, hogy a tervezői stáb (vezetője) csinált vaktesztet a témában, ami sztem kifejezetten pozitív. Írj az MGT kiadójának, h broken az ancestral recall meg a black lotus, és nézd meg, mi lesz a válasz. Ja és nyomj rá egy prt scr-t, mi is hadd nevessünk!

Épp a minap alkudoztam a cég vezetésével egy üzlettel kapcsolatban, és elmondhatom, hogy bizonyos határokon belül abszolút nyitottak minden újításra, arra, hogy teljesüljenek egy adott játékos kívánságai akár (én), amíg ez nem borítja a kereteket, szokásjogot etc.

Tesztelők kilépése: megint furán vágod a fejszét a fába, amikor X ember kilépéséről nyilatkozol úgy, hogy nem tudod, mi van mögötte. Hamis premisszából meg ne vonj le következtetéseket, mert jó eséllyel hibás lesz.

A játékosok minősítését inkább hanyagold, kérlek!
Olyat lehet mondani, h SZERINTEM ez meg az jobb formában van most, mint xy, de en bloc kijelenteni vmelyik tesztelőről, h 2-3-ik vonalbeli, az elég sértő. Ha mondjuk anno a híresen kedvelt Sass Péter minősített vkit, azt se vette jó néven a nép, pedig a mai napig ő az egyetlen 3x-os bajnok.

"Csak szerintem egy idő után, eljön mindenkiben az a pont, amikor megkérdezi magától, hogy "megéri-e nekem vesződni és fejjel a falnak menni", vagy fogja, abbahagyja az eddigi áldásos munkáját és hátat fordít a közösségnek."
Kérlek, kérdezd meg magadtól!

Nem mentegetőzni kell, hogy ilyen v olyan a stílusod, hanem az itteni normák szerint vitázni, és akkor nincs gond.
 
Miért "szállingóznak" el a nevesebb tesztelők?


Oks, erre akkor reagálok még. A HKK-t amióta csak csináljuk, egy jelentős, a legjobb HKK játékosokból toborzott csapat teszteli. A létszámunk 10-12 fő között mozog. Nem "szállingózik" el senki, de a csapat az évek során természetesen változik. Van, aki családot alapít, van, aki munkahelyet vált, van, aki megunja a HKK-t, vagy csak egyszerűen nincs ideje rá, van aki kihagy 1-2 évet és utána visszajön, de aránylag kevés ember űzi ugyanazt a hobbit 22 éven keresztül úgy, hogy minden hét adott estéjén ráérjen Viszont a ti szerencsétekre és a mi szerencsénkre is, a jelenlegi csapat ugyanúgy, mint az elmúlt évek során, a legjobb profi játékosok közül kerül ki, mind lelkiismeretes, megbízható, kreatív ember. És őszintén remélem, hogy ők is mind élvezik ezt csinálni, hiszen egy dolog egy játékkal játszani, de az, hogy befolyásod lehet a játék alakulására, hozzátehetsz, csiszolhatod, saját lapokat találhatsz ki, szerintem minden játék minden gamere erre vágyik.
 
Hali,

Van amiben igazad van, és van, amiben nem.

A nyomási mennyiségeket, fogyásokat nem mindig lehet jól eltalálni, és a tervezés, gyártás hosszú folyamat. Az optimális eset, ha egy kieg megjelenése után még 2 éven át kapható. a Kreátor kimagaslóan jól fogy, jó esélyt látok rá, hogy lesz belőle utánnyomás, és akkor az említett kódos lapokból is lesz újra, ezt már leírtam máshol is korábban.

A lapok erősödése egy állandó probléma, a megoldást erre folyamatosan keressük, ez egy elsődleges prioritást élvez. Más játékok erre a rotálást használják, nagyon sok probléma van azzal a megoldással is, és amikor itt ezt felvetettük, elég kedvezőtlen fogadtatása volt. Jelenleg tesztelünk egyébként valamit, ami nagyon jó alternativ megoldás lehet. Amit még szeretnék ezzel kapcsolatban említeni, hogy azért minden relativ. Egy RPG játékban 1. szinten sebzel 2-t, az orknak van 10 ÉP-je. 10. szinten 20-at sebzel, de a szörnynek 100 ÉP-je van, az arányok megmaradnak. A HKKban erősödnek a lények, a varázslatok, de az ellen-lapok is. A játék tempója, ritmusa megmarad, csak egy magasabb szinten. Ugyanúgy vannak sok körös játékok, nézd meg a KM frissen bontott egy lassú, sokreagálású jó tempójú környezet, míg sok évvel ezelőtt is volt már pár körös aggró környezet.

FAQ, beleértve Goblin logisztikust A legutolsó FAQ-t már több mint egy hónapja összeállítottuk, nagyon sok szabálykérdést tisztáztunk benne, de rengeteg időt töltöttünk azzal, hogy mindent pontosítsunk, tényleg jó legyen, ráadásul közbejött egy hosszabb betegség is, de ha minden jól megy, a FAQ ma vagy holnap kikerül.

A konstruktív kritikára egyébként mindig nyitottak vagyunk, de sajnos a te részedről én nagyon sokszor látok olyan hangnemet mind a mi irányunkba, mind a többi játékos irányába, ami abszolút nem tetszik. Ha érdekel még ez a játék, akkor több tiszteletre lenne szükség a játék tervezői és játékostársaid iránt, ha viszont nem, nem játszol már, akkor mi értelme a negatív posztoknak? A pozitív hozzáállás pozitív visszacsatolást is szül, és ennek az ellentéte is igaz.

Egyetlen célunk van, hogy a játék a lehető legjobb, legélvezetesebb legyen mindenki számára, és erre a célra törekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.