Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Chara-din káoszlovagja
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Chara-din avatári rangra emelkedett hősei már bizonyították rátermettségüket az istenük visszatérésekor lezajlott háborúk során. Manapság csupán a káosz terjesztése, új hívek toborzása a hálátlan feladatuk... de csak amíg ki nem tör egy újabb háború az égiek között.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 13., Kecskemét 8.

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (25)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Én benne lennék.
 
joemberek,

szerda estere terveben van nalunk egy kis kartyas vigassag,akit erdekel,az jelezze. Valler doktor ur szemelyeben elvileg sztarvendeg is jelen lesz,sot,nem kizart,h egy eletnagysagu Petibacsi-baba is bevetesre kerul a minel nagyobb nosztalgikus hatas elerese vegett
 
WARNING!!!!

Nemrég néztem a buszmenetrendet, ami kicsit kellemetlen, ugyanis 2 busz indul Orfűre, egyik fél 8-kor, a másik pedig fél 10-kor. Mindkettő 40 perces.

Zsoltival telefonon konzultálva abban állapodtunk meg, hogy kicsit később kezdünk és a fél 10-essel lehet jönni. Ugyanakkor mindenkitől, aki a fél 10-essel jön, fokozottan kérem, hogy ne a helyszínen kezdje a pakliját összerakni. Természetesen az még belefér, hogy 10-15 percet konzultál a párjával az érkezés után, de több már nem, és mindenki figyeljen oda, hogy a lapokat, amik kellenek neki, beszélje le előre, ne ott kelljen mindenkit végigkérdezni!
 
..Holnap reggel fel 9 korul indulok Pecsrol-Orfure kartyazni egy szal Polo-ban!..Akinek nem inge, ne vegye magara, de XXXL-es merete miatt meg 2-3-an belefernek, ha gondoljak!..
 
Felmerült pár kérdés, hogy a 2. versenyen mi minősül különböző követő-szabálylap kombinációnak. Ezzel kapcsolatban akkor legyünk konkrétak:

- Különböző 2 kombináció, hogyha vagy a követő vagy a szabálylap, vagy mindkettő eltér a másiktól. Tehát akár valaki használhat 4x Teknősök öregapját is, ha mind a 4 alkalommal más szabálylap van mellé (vagy 3x valami szabálylap, és egyszer szablap nélküliség). Ugyanígy a 2 Erdő és a 3 Erdő is különböző kombinációnak minősül. Ugyanígy Legfőbb követőnél is egy követő váltása már elég. Nem minősül viszont 2 különböző kombinációnak, ha valaki csak Változó környezetet használ és az egyik szabálylapot váltja, mivel ott nem több szabálylappal játszik a játékos, hanem mindig ugyanazzal, csak a hatások különbözőek.

- A versenyen sem a Sokszínűség, sem a Semleges csatamező nem tiltott, csak olyannak kell lennie a paklinak, hogy akármelyik követő-szabályap-kombináció mellett legális legyen a játék elejétől.
 
Junius 2. Vasárnap
Dombóvár
Magia Méltósága 2.
Nevezés: 9.00
Kezdés: 9.30
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR

Junius 2. Vasárnap
Kaposvár
Hagyományos verseny
Nevezés: 13.30
Kezdés: 14,00
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR
 
Bár a versenykiírásoknál egy ultraritka van írva a pécsi párosra, mindenkinek mondom: Lesz 2. UR is! Igaz, 2 különböző ultrát kaptok, de mindkét játékos fog kapni! Úgyhogy egy okkal több, hogy gyertek!
 
A Minerva könyvtárral megállapodtam helyszín kapcsán (Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó). Így némi többletköltséggel, de meg tudjuk oldani a dolgot. A nevezési díjak kapcsán azonban van egy tervem, aminek annyira nem fogtok örülni. Szeretném azt megoldani, hogy alapvetően azok, akik eleve más városból jönnek, szállást, útiköltséget fizetnek, ne nevezzenek olyan drágán, mi talán kicsit többet elviselünk. Így ilyen tervem van nev. díjakra:


- Teljes jegy: 4.000 ft
- 18 éven aluli jegy: 3.500 ft
- 50 km-ről távolabb jövők jegye: 3.000 ft
- 50 km-ről távolabb jövő 18 éven aluliak jegye: 2.500 ft

- Kísérőjegy egy napra: 500 ft
- Kísérőjegy egész versenyre: 1.000 ft


Tudom, hogy ez kicsit drágább lenne, mint tavaly, de max. 1.000 ft-tal mindenkinek, szerintem egy olyan rendezvénynél, ami éves szinten egyszer van, és amivel kapcsolatban nekünk más költségünk nincs, ez igazán vállalható. De aki számára ez semmilyen formában nem elfogadható, jelezzen vissza!
 
Érdekes, hogy én meg a tiédet érzem bonyodalmasabbnak, hiszen az enyémben voltaképken egy választásról van szó, ami az első fordulóban 4 kombinációból van, másodikban 3-ból, harmadikban 2-ből, negyedikben 1-ből. Ráadásul az áprilisi események után most már nem szeretnék olyan formátumot, ami túlzottan épít a szerencsére, a te verziód pedig könnyen ilyenné válhatna.

De nekem megfelel mindkét verzió, csak döntsünk!
 
az alapötlet tetszik, viszont ebben a formában túl bonyodalmasnak érzem

én inkább úgy csinálnám, h mindenkinek van kötelezően a 4 szabálylap/követő, amiből minden meccs előtt véletlenszerűen húzunk egyet az ellenfelünknek anélkül,h tudnánk,miket használ. lehet akár 3x ugyanaz,de erre nyilván kicsi az esély. viszont így mégis tovább megmaradhat az inkognitó és kevésbé lehet trükközni az idő előrehaladtával. viszont a sideolás mindenképp már az adott partiban használt szabálylapok ismeretében történjen, így valamelyest lehet faragni a mázli szerepéből

ötlap, erdő, változó környezet(előre megadva,h mik vannak mellé) , illetve szabálylap+követő kombinációk is lehetnek úgy, h a random húzáshoz betokozunk egy bármilyen kártyát,amire ráírjuk, h mit jelképez, és ha azt húzzák, akkor elővesszük az igazit

egyébként én már azt se bánnám, ha valami standard formátum lenne a második verseny
 
Ha már itt tartunk, akkor lenne egy kis változtatási javaslatom. Ha már tarthatunk júniusban versenyt, mert júliusban lesz a nyugat-magyarországi találkozó, akkor lehet, hogy a kvalifikációs versenyt júniusban, szóló-versenyként kellene megtartani. Akkor lesz időnk is rá, nem kell majd sietni, minden ok lesz


De akkor 19-re kell egy második formátum. Lenne egy opciós ötletem:


- Hagyományos paklit kell összerakni rá, de 4 különböző követő-szabálylap opcióval (tehát pl. ha valaki összerak egy trinigan kontrollt, akkor választ neki első opciónak Ter-gathot, egyszer simán ötlapozik, egyszer használ mellé mondjuk Átkozott követőt és Ősi rúnát, egyszer pedig Változó környezetet), a 4 fordulóból mind a 4 kombinációt egyszer használnia kell. További szabály lenne, hogy a fordulón belül a 3. meccset nem dobhatjuk ki, az kezd, aki az első meccsen, viszont a kezdő játékosnak kell először kiraknia a 4 (illetve amennyi még van) követő-szabálylap kombinációból azt, amelyikkel játszani akar, a másik játékos meg ennek tükrében választhatja ki a sajátját. Így az, aki csak egyszer kezd, egy aprócska előnyben van a többiekkel szemben.


Remélem érthető volt kb., hogy mi a célom. Hogy tetszene ez a formátum?
 
Azt hiszem, azzal, hogy a Beholder júni 29-re áttette a Frissen Bontott verseny időpontját, kb. semmi értelme a Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó időpontját a továbbiakban szavaztatni. Így vszínű marad júli 12-14., remélem az is jó lesz sokaknak!

Így viszont júniusban is tarthatunk versenyt, majd megvitatjuk, mi legyen.
 
A Nyugat Magyarországi Hkk Találkozós topicot nézzétek csak nyugodtan, és ti is véleményezhettek. Vannak emberek, akikről még semmit nem tudok!
 
Ez sajnos fix, akkorra van helyszínünk.
 
Hello Bubu!

Az időpont már biztos?
Mert akkor sajnos megint nem tudok részt venni, pedig a 12.-e tökéletes lett volna.

Üdv
Ricsi
 
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=18417
 
Tavaly mi volt a kvalifikációs?
 
Májusi verseny kapcsán vannak módosÍtások:


MÁJUS 19-ÉN LESZ A VERSENY, DE NEM PÉCSETT, HANEM ORFŰN!


A KÉT FORMÁTUM A KORÁBBRA MÁR BEÍGÉRT PÁROS VERSENY, VALAMINT EGY KVALIFIKÁCIÓS VERSENY, UGYANAZZAL A FORMÁTUMMAL, AMI TAVALY VOLT!


MÉG ANNYI, HOGY MOST NEM RANGSOROLJUK A 2 VERSENYT, HANEM EGYSÉGES, 7-700 FT-OS NEVEZÉSI DÍJAK LESZNEK!
 
Azért nem reagáltam még, mert várom a Szabi válaszát, hogy helyszín az általad megadott időpontra lenne-e a részéről.
 
kedves Bubber,

tudom, hogy mostanra te lettél Kelet-Közép-Európa legkeresettebb jogásza, de ha netán a drága idődből futná arra, hogy lereagáld a privátban hozzád intézett felvetésem, akár itt a topicban, akkor végtelenül hálás lennék, mert olykor egy magamfajta suttyónak sem árt előre tervezni!

köszönettel
 
Május 5. Vasárnap
Dombóvár
Hatalom korlátozása.
Nevezés: 9.00
Kezdés: 9.30
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR

Május 5. Vasárnap
Kaposvár
Hagyományos verseny
Nevezés: 13.30
Kezdés: 14,00
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR
 
3 dolgot meg kellene vitatnunk:


1. Megy valaki a Behos versenyre csütörtökön? Mert akkor ott megvehetné a támogatást és átadhatná valamikor nekem és én itt szétosztom. Természetesen utalni tudom a pénzt előre!


2. Május 12-re a Szabi nem tud helyszínt biztosítani. Találunk más helyszínt, vagy az időponton változtassunk?


3. Akinek van érdekessége a versenyről, leírhatja!
 
MIVEL SZABI ELEDDIG SEMMIT NEM ÍRT A HELYSZÍNTŐL, EZÉRT HIVATALOSSÁ TESZEM:

HOLNAP VÁROK SZERETETTEL MINDENKIT MAGAMHOZ VERSENYRE! HÁROMNEGYED 9 ELŐTT AZÉRT NE GYERTEK, FÉL 10-RE IGYEKEZZETEK MEGJELENNI! SZINTE MINDENKI JÁRT MÁR NÁLAM, AKI NEM, TELEFONON ÉRDEKLŐDHET, HOVA JÖJJÖN! IGYEKEZZETEK SZÓLNI A TÖBBIEKNEK, FŐLEG ÉS A VÉBERÉKNEK ÉS A CSANKÓNAK!
 
holnap aki tud,hozzon már magával plusz gyak-nemgyakokat legyen szíves, hadd kukázzak belőlük,hátha összejön egy erőnyerésre jó pakli
 
Mikor lesz?
Csapassuk!
 
nos, Homarkaim, melyik nap jatszunk akkor??

kapjatok ossze magatokat!..
 
van De hozd el a Lávasárkányt légy szíves!
 
az,h szombat v vasárnap,nekem pont mindegy. szabadság szempontjából is.

viszont valami otthoni mókát kéne szervezni a héten. ha van rá érdeklődés, nálunk lehet valamelyik este
 
Zsó a verseny miatt vett ki szabadságot, tuti nem lesz átrakva.
 
szerintem azzal, hogy már hivatalosan is felkerült a versenykiírások közé, már nem nagyon lehet variálni az időponttal

a szombati verseny(ek)re, de ha van, akkor cserébe/vételre is, érdekelne 3 darab a halál nem válogat(új)
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.