Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A furfang temploma
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Itt-ott elszórva találni még néhány elhagyatott építményt, melyről nem tudni kik és mikor építették. A furfang temploma pont ilyen, bár vannak rajta ajtók és ablakok, a belsejébe jutni még soha senkinek nem sikerült.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hátha valakit érdekel alapon jelenteném, hogy erőteljesen dolgozom a faq-tábla rendbetételén.

Csak, hogy a tájékozatlanabb HKK-sok is képbe kerüljenek:

A faq-táblában 2326 sor található jelenleg. Itt szerepel az elmúlt 20 év valamennyi faq-ja, a behivatkozott lapokkal, illetve kulcsszavakkal együtt. Részint azért volt szükség a Kódex megalkotására, hogy az itt megjelent új szabályok, szabály kiegészítések, pontosítások egy helyre legyenek gyűjtve, de ezek rekreálására és újragondolására is szükség volt.

Mivel a lapkeresőben kitallózott lapok, és a gyakori kérdéseknél belinkelt kulcsszavak is bedobálják ezeket a faq-kat, elkerülhetetlen volt a rendbetételük.

A Kódex megalkotásánál mindenek felett való rendező elv volt, hogy a szabályok egységes egészet alkossanak, és ne legyenek a szabálypontok között ellentmondások. Mivel a faq-táblában épp úgy megtalálhatók a 20 évvel ezelőtti, mint a tavalyi faq-k, rengeteg kisebb-nagyobb logikai bukfenc rejlik bennük. Ennek az a veszélye, hogy ha egy játékos nem veszi a fáradságot, hogy a Kódex-ben megkeresse a kérdésére a választ, és a konkrét lapra rákeresve talál egy régi faq-t, óhatatlanul ellentmondásokra bukkan.

A faq-tábla minden egyes sorát egyesével nézem át. Minden egyes meghivatkozott lap szövegét hozzáolvasom, és a Kódex szabálypontjaival egybevetve döntést hozok arról, hogy:

- a faq marad változatlanul (ez esetben is leollózom az elejéről az AK - Alanori Krónika - hivatkozást, mivel ez már rég okafogyottá vált, illetve ha szükséges a faq végére odabiggyesztem a Kódex megfelelő pontját is.

- a faq módosul, néha épp az ellenkezőjére, mint volt, gyakran csak stilisztikai vagy helyesírási hiba vagy betű elütés miatt, néha átfogalmazom, hogy a Kódex által használt definíciónak megfelelő legyen a szövegezése. Ide is bekerülhet a végére egy Kódex szabálypont.

- a faq módosul, vagy változatlanul marad (nagyon ritkán törlöm is), DE a Kódex-be miatta egy új szabálypont, egy meglévő szabálypont kiegészítése, vagy magyarázata kerül be. Ilyenkor is megkapja a faq a Kódex hivatkozást.

- a faq törlésre kerül. Erre leggyakrabban akkor kerül sor, ha a faq egyszerűen fölösleges, vagy olyan szabályt fektet le, amit a Kódex tartalmaz, ritkábban olyan bonyolult és ritka szituációt taglal (gyakran nem is jó végkövetkeztetéssel), ami rég túlhaladottá vált már. Néha pedig egész egyszerűen ellentmond a Kódex-szel, és nem lehet normálisan korrigálni.
Arra törekszem, hogy a nehezen érthető működésű lapok faq-jai mindig megmaradjanak. Sőt kap a Kódex egy pontot ahol ezeknek a lapoknak a működését összegyűjtve magyarázzuk. A nerfek, lapszöveg korrekciók, tiltások, és más szükséges beavatkozások mindig megmaradnak.

A végső állapot szerint nem marad olyan faq a lapokhoz és a linkekhez bekötve, ami ellentmondana a Kódex-szel.

Jelenleg 550 faq restaurációja zajlott le.
205 faq-t töröltem. A maradék jelentős részét pedig pomntosítottam. 47 kisebb-nagyobb kiegészítésre tettem javaslatot, amik valószínűleg be fognak kerülni a Kódex-be.

Amikor erre sor kerül, készül majd egy összefoglaló.

Addig is arra kérlek benneteket, hogy használjátok a Kódexet, tegyetek javaslatot a címszavakra, hogyha valamit nehezen találtok, könnyebb legyen ráakadni, illetve ha valami hiányzik belőle, akkor azt jelezzétek.

J.J.
 
Nagyon király, köszönjük szépen^^
 
Éljen J ,éljen J!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=TzHmBRHGOJg

 
Tisztelt Mindenki!

A Kódex lektorálása is megtörtént, elvileg már semmilyen elütés, magyartalan mondat, vagy más hasonló hiba nem maradhatott benne.

A Játékvezetés döntése szerint a Nemzeti Bajnokság után kerül kihirdetésre, és egy rövid béta-időszak után (amikor a javítások, kiegészítések, pontosítások még megtörténhetnek), az őszi versenyeken már a Kódex lesz a hivatalos szabálykönyv.

Összességében tehát a 20. születésnapjára a játék megkapja a komplex szabálygyűjteményét.

Ezzel párhuzamosan még rengeteg utómunka marad. A héten nekifogok a több mint 3500 egyedi (konkrét lapokhoz tartozó) faq-tömeg kigyomlálásának; illetve elkezdődik a kódex okosítása, hogy ne csupán szöveg legyen, hanem használható alkalmazás.

Egyelőre ennyi. Ha további változás lesz, tudósítok róla.

J.
 
Juhé. Majd lemeozzuk.
 
Jó hír, örömmel hallom.

A nyomtatást gondolom a többség megoldaná magának is, ami viszont legjobb esetben is egy bugyuta kis spirálozást jelentene mindenkinél, ha nekünk kellene szerveznünk. Azonban ha már kódexről van szó, akkor én szeretnék egy szép, bőr kötéses, csili-villi díszítésekkel teli, igazi középkori kódexre hasonlító kötést. Inkább adnék érte több pénzt, csak nézzen ki szépen.
Például valami ilyesmire gondoltam.
konyvkoteszet.hu/valodi-bor-kotes.php

Ha a beholder ki fogja adni nyomtatott formában is a kódexet, akkor ajánlok egy ilyen opciót is, feltételezem, hogy lenne rá igény.
 
Örömmel jelentem, hogy a Kódex átsorszámozása és a tartalomjegyzék kész.

Még ma bevezetem azokat a pontosításokat, amelyekről a blogon is olvashattatok, és amely kérdésekben immár döntés született.

Ha minden jól megy, akkor még ma pont kerülhet a Kódex szövegének végére.

Hogy mikor lesz olvasható, milyen formában, és mikortól lesz hatályos, azt nem tudom.

Első körben biztosan szövegként lesz elérhető itt, a hivatalos oldalon.

Biztosan lesz némi átfutási idő, hiszen lesznek/vannak eléggé markáns változások is benne, tehát időt kell hagyni a játékosoknak, hogy feldolgozzák a kapott információt.

Később biztosan lesz okosított változat (linkek élesítése, videók, animációk, képek, ábrák beillesztése) és biztosan lesz majd okostelefonra letölthető változat is.

Azt nem tudom, hogy papír alapon megjelenik-e, de letölthető, nyomtatóbarát verzió biztosan lesz, tehát akinek van/lesz lehetősége, és módja rá, nyugodtan nyomtathat magának belőle. Elő-és hátlapot szintén elérhetővé teszünk ehhez, hogy pofás legyen a nyomtatott verzió.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, és a sok biztatást.

J.J.
 
Ez nem ellentmondásos a triniganos lapok működésével?

(AK11 A Régi dallam alap idézési költsége mindig annyi, amennyibe kerülne az egyéb módosító hatások nélkül, kizárólag a lap szövege szerint. Jobb lett volna idézési költségként 6-X-et írni, akkor ez egyértelműbb lenne. Általános szabályként azonban kijelenthetjük, hogy ha egy lap a saját szövege szerint módosítja a saját idézési költségét, akkor az alap idézési költség nem a lap bal felső sarkában írt szám, hanem a lap szövege szerinti idézési költség. Ilyen lap még pl. A xirnoxok átka. Picit más, de alapjában véve hasonló eset az, amikor A rend erejét az első három körben egy varázspontért játszom ki. Ekkor az alapidézési költsége egy lesz. Tovább bonyolítva a dolgot felmerülhet az a kérdés, hogy mondjuk eldobathatok-e Méonech fürkésszel az első három körben egy A rend erejét, vagy egy Régi dallamot, akkor ha az ellenfélnek sok lénye van. Természetesen nem, mivel amíg ezek a lapok a kézben vannak, akkor az alapidézési költségük a bal felső sarokba írt szám lesz.
 
Ennyi erővel a mardakor bölcs/misztikus sem szabályos? A pakliból működő képesség nem új dolog, jóval régebben is volt ilyen.
 
eszembe jutott valami.

vannak oylan lapok, mint pl a kurtz, vagy owooti sárkány, amik asztalon maradó lapok, de a készítők szándéka szerinta képességük nem csak akkor működik, amikor az asztalon vannak.

ezt tisztázni kéne, mert pl a szabályok ne mhiszem, hogy engednék, hogy egy kurtznak a képességét akkor is használjam, ha a pakliban van, mert ez nincs feltüntetve a lapon. ha pedig kurcnál lehet használni a képességét, aminél nincs feltűntetve, hogy pakliból is működik, akkor precedens alapon bármelyik asztalon lévő lap képessége működhetne a pakliből is.

persze erre mondhatná nekem valaki, hogy kurtznál értelemszerű, de akkor én azt mondanám rá, hogy nem szabályszerű. és nyilván én is értem a működését, mint midnenki.
 
A honlapon hozzáférhető lesz ez tuti, és valószínűleg lesz majd okostelefonos vezió is.
Hogy lesz-e nyomtatott változat, az a keresleten múlik. Nem olcsó, ezért én inkább nem ígérek semmit a kiadó helyett. Ha valakinek van lehetősége nyomtatni, akkor örülhet, mert lesz nyomtatóbarát verziója. Szépen kinyomtatod, összefűzöd, és tuti Kódexed van. (Majd teszek fel hozzá fain első és hátsó borítót is).
 
A kódex kötött könyv formában is megvehető lesz, vagy a honlapon lesz olvasható?
 
mindezt jó tudni... és ne viccelj már, hogy tűnnél már annak?
 
Köszönöm a felajánlást, de szerintem maradjunk az erkölcsi elismerésnél. Nem szeretném a munkát kizárólag magaménak kisajátítani, mivel kaptam segítséget, másrészt nem szeretnék sóhernek se tűnni.

A Kft. megfelelő módon és mértékben honorálta a munkámat, amit innen is köszönök, és amit mindenképp meg kell említeni. Ez egy teljesen tiszta szakmai felkérés volt, amit igyekeztem (több játékos és a játékvezetés segítségével) lehetőleg minél alaposabban elvégezni. A munka a vége felé jár, és én kérek elnézést az elhúzódásáért. (Az én hibám, ugyanis a legtöbbször egész egyszerűen túl fáradt voltam ahhoz, hogy dolgozzam vele. Ellenkező esetben már rég készen lennénk.)
 
ez örvendetes. a rá szánt idő és energia mennyisége döbbenetes. a blog mellett szerintem ez a másik legnagyobb és legfontosabb dolog, amit a játékért megtesz egy ( vagy több ) játékos.

gondolom nem marad honorálatlanul a dolog, de ettől függetlenül mondom, hogy ha kell valami lap, keress meg bármikor. ( persze nem gondolom, hogy rászorulnál, hanem inkább, hogy megérdemled. mondjuk nem bánom, ha nem pont három soli-val indul a lista )

köszönet!
 
Köszönünk mindent, kíváncsian várom!
 
Ismét eltelt egy hónap, és szeretném tudatni az érdeklődőkkel, hogy mi a helyzet Kódex-ügyileg.

Kisebb megtorpanás után a Kódexben végrehajtottam a Játékvezetőkkel egyeztetett legfontosabb változtatásokat.

Fontos azonban tudni, hogy néhány neuralgikus kérdésben még nincs konszenzus, és ezeket a kérdéseket muszáj alaposan végiggondolni, mivel a döntésünknek komoly következményei lesznek a játék egészére.

A Kódex hatálybalépésével egyidejűleg fontos, és régóta esedékes, értsd: a játék alapjait is megváltoztató döntéseket kell meghozni az egyszerűsítés, egyértelműsítés és logika jegyében.

Olyan kivételeket megszüntetése, olyan logikátlanságok vagy következetlenségek felszámolása van napirenden, amelyek a játék kezdete óta részét képezik a HKK-nak. Csak hogy néhány példát említsek: a gyógyulási fázis két részre vágása, a forrás - hatás - hatni valamire kérdéskör, a védekezési bónusz elvesztésének pillanata, a harci (direkt sebző) képességek kérdése, stb.

A játékszabályok letisztítása és a szükségtelen, vagy túlhaladott kitérők kiegyenesítése a cél.

A Kódex újrasorszámozása következik és ezzel egyidejűleg a tartalomjegyzék elkészítése.

Ha a fontos, és eddig el nem döntött kérdésekben sikerül megállapodni, akkor a Kódex immár készen áll arra, hogy mindenki beleolvashasson.

Néhány statisztikai adat:

- jelenleg 96 A4-es oldalt tesz ki a Kódex (de ez még kicsit bővülni fog), várhatóan 100-105 oldal lesz a teljes terjedelme
- közel 30 ezer szót tartalmaz (a Word statisztika szerint)
tavaly augusztus óta kb 350 munkaórát tettem bele a Kódex-be (ide nem számolva a játékvezetők időráfordítását).

Itt szeretném megjegyezni, hogy a Beholder Kft. és a Játékvezetés minden előzetes várakozásomat felülmúló módon volt partner a változtatások, módosítások, ésszerűsítések terén.

Nagyon alapos megfontolás, és több oldalról történő mérlegelés után készültek el az egyes szabálypontok, hogy végre egy méltó, időtálló és modern szabálykönyve legyen a játéknak.
 
Szeretném tudatni minden kedves érdeklődővel, hogy hol tart a project.

A Kódex a véglegesítés stádiumában van, és csak azért nem látott még napvilágot, mert elsősorban időhiány (magánéleti problémák okán), másodrészt motiváltság hiánya miatt nem tudtam foglalkozni az utolsó simításokkal.

Mivel közeleg az új nagy kiegészítő megjelenése, kicsit felpörgettem magam, és nekiültem a véglegesítésnek.

Mit is jelent ez?

A Kódex ezidáig szabály-javaslatként működött. A játékvezetői hármas értékelte, és az általuk szükségesnek vélt változtatásokat meghatározták, illetve megjelölték az általuk kritizált részeket. Most az következik, hogy azokat a módosításokat fogom elvégezni, amivel mind a négyen egyetértünk, illetve amiben a többség szava döntött.

Van két-három olyan kardinális változtatási javaslat, amiben még futnunk kell egy kört, mivel az elfogadtatásuk nem járt sikerrel, de szükségesnek érzem azokat.

Ezután még újra kell sorszámoznom a Kódexet, mivel torzak lettek a fejezetek (van ahol egy fejezet néhány bekezdésből, van ahol tizenöt oldalból áll, és a fejezetek sorszámozása kicsit kaotikussá vált emiatt, illetve vannak részek, amiknek a felcserélése szükséges). Ezután még el kell látni tartalomjegyzékkel a Kódexet, és megismerhető lesz mindenki által.

Fontos tudnia mindenkinek, hogy a Kódex bemutatása után még nem válik befejezetté. Nagyon sok bővítési lehetőség van, és ezeket szükséges is végrehajtani. Mivel a formátuma lehetővé teszi a bővítést, ezeket a munkákat a bemutatása után el fogjuk végezni.

A Kódex nem csak a szabályokat, hanem a szabálymódosításokat, kiegészítéseket, magyarázatokat is tartalmazza. Ezért nem szükséges egy-egy kérdés eldöntéséhez lapok alatti faq-kat keresgetni, a Kódex egyes pontjai egyértelmű iránymutatást adnak az adott kérdésben mind a versenyjátékosoknak, mind a versenybíróknak.

A bemutatása után nyitunk egy fórumot arra a célra, hogy az egyes pontokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket megmagyarázzam, értelmezzem (ha szükséges, és remélem, nem sok esetben lesz az). Ha szükséges, innen, erről az értelmező fórumról fognak bekerülni a dőlt betűs magyarázatok egy-egy kérdéses pont alá, segítségképpen.

A lapok alatt lévő faq-k is változni fognak idővel, hogy harmonizáljanak a Kódex pontjaival. A lapok alatt nem maradnak ott a szabálymagyarázatok, erre nem lesz szükség. Kizárólag az adott lap használatára vonatkozó útmutatások, errata-k, nerf-ek, kiegészítések maradnak a lapoknál. Ez a meló nyilván nem fog egyik pillanatról a másikra befejeződni, hiszen sokszáz lap alatt van faq.

A Kérdezz-Felelek rovat is megmarad, de remélhetőleg csak ilyen, konkrét lapokhoz kapcsolódó kérdések megválaszolására. Nagyon bízom benne, hogy nem lesz szükség a szabályok variálására a Kódex életbe lépése után. Hiszen pont azért készült, hogy ennek elejét vegyük.

A Kódex utómunkáiban is részt fogok venni, illetve végezni fogom azt. Tehát nem kell megijedni semmilyen újdonságtól, azoknak a magyarázata mindig kéznél lesz.

Tervezem, hogy amikor a Kódex megjelenik, hosszabban is beszélek majd róla, a készítésének a folyamatáról, a szerkesztés miértjeiről, és a fontosabb változtatásokról. Apropó változtatás: csak olyan dolgokat tervezünk megváltoztatni, amik előre viszik a játékot, egyszerűsítik a túl bonyolult szabály-részeket, illetve egyértelműsítik azokat. Ahol több megoldás is felmerült, mindig a kialakult versenygyakorlat volt a mérvadó, ezért a változtatások - véleményem és várakozásom szerint - fennakadás nélkül simulnak majd bele a köztudatba, és nem okoznak majd zűrzavart.

Remélem, mihamarabb már arról számolhatok be Nektek, hogy elkészült a Kódex...
 
Kedves Mindenki!

Gondoltam felhúzom ezt a topicot, hogy tudassam Veletek, hogy is állunk.

A Kódex finomhangolása folyik épp. Ez azt jelenti, hogy a játékvezetés (Miklós, Balázs és Zoli) külön-külön véleményezik a Kódex szöveg-tervezetét. Elvégezzük azokat a javításokat, amelyek a közérthetőség érdekében szükségesek, majd megpróbálunk konszenzusra jutni azokban a kérdésekben, amelyekben első körben nem egyezik az elképzelésünk.

Eközben zajlik majd az ún. AK-faq-k feldolgozása is, ami kisebbrészt szabalypontosításokat, nagyobbrészt szabálymagyarázatokat, indokolásokat jelent majd.

Mindez reményeim szerint még az őszi nagykieg megjelenése előtt, a legoptimálisabb becslésünk szerint augusztus végére befejeződik.
Ha mind a négyen rábólintunk a szövegre, akkor ki fog kerülni ide a honlapra, és megkezdődik a Kódex okosítása.

Egyrészt lehet véleményezni majd nyilvánvalóan, másrészt a magyarázó mellékletek beillesztése (videók, képek, ábrák) folyamatosan zajlik majd, harmadrészt folyamatosan fogom ellátni az egyes szabálypontokat kiegészítő magyarázatokkal, indokolással.
 
OOOh, most már duplán sajnálom, hogy nem tudok menni
 
Hali!

Aki esetleg jelen lesz holnap a páros versenyen, annak mesélem, hogy lesz nálam egy nyomtatott, kötött, bemutató példány a Kódex 2014. május 07-i állapotából.

Bele lehet pillantani majd, kézbe lehet venni, meg lehet csodálni. Ez persze még nem a végleges verzió. Azért viszem, hogy lássátok, nem csak beszélek róla, tényleg létezik.

J.J.
 
Nagyon jó kezdeményezés !
Köszönjük!
 
Nagyon köszönjük !

Az egyik kiskutyám is üdvözli az újítást!
 
Maximalis tisztelet, uram!
 
Biztos lehetsz, hogy az jön ha a kiadó is áldását adja rá mert János ISZONYAT mennyiségű melót tett ebbe bele!!!Kicsit tartok is attól, hogy nem fogja fel a hkk közösség és talán a kiadó sem,hogy valójában mennyit is(bár teszem hozzá én is csak "távolról" követtem a folyamatot).Mindenesetre mást én sem mondhatok minthogy NAGYON NAGYON köszönjük!!!!!
 
Nagyon köszönjük János, remélem, tényleg egy új időszámítás kezdődik a HKK történelmében a kódex bevezetésével majd.
 
Mi köszönjük János!
 
Tisztelt játékostársaim!

A Kódex a mai napon a kiadóhoz kerül, elsődleges véleményezésre.

Sajnos még messze nem teljes, de a tesztelés már javában folyik, készül az új kiegészítő, és egyszerűen szükség van a Kódex-e, hogy össze lehessen hangolni a következő nagykieg lapjait, szabályait a leendő szabálykönyvvel.

Nem tudom, hogy mikor lesz mindenki számára hozzáférhető. Az viszont biztos, hogy ezzel a fejlesztése nem ér véget. A karbantartása, és "okosítása" még min. fél évet igénybe fog venni, de nagyon komoly mérföldkőhöz értünk.

A Kódex nyilván számos kérdést fel fog vetni. Ezekre első körben én fogok majd válaszolni, és az egyes pontokhoz magyarázatot, indokolást is fűzök majd, amennyiben ez szükséges.

Eleinte talán nehéz lesz átvenni az új gondolkodásmódot, és a szabálykönyv rendszerét, de ha mindenkinek rááll majd az elméje, meglátjátok, nagyon könnyen használhatóvá válik!

Köszönöm a biztatást mindenkinek.

J.J.
 
Bizony kitartást és köszönjük!!!
 
Köszönjük, hogy van türelmed ehhez az irgalmatlan mennyiséghez! Kitartást
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.