Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A feledés szelleme
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Egyetlen galetki sem tudja, hogy létezik-e egyáltalán ez a torzszülött, és ha létezik, hol és hogyan néz ki. No persze nem azért, mintha olyan kevesen találkoznának vele, dehogy! Csupán arról van szó, hogy akik eddig megpillantották, már nem emlékeznek semmire...
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (6)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8135)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Molluszk tiltott lesz hagyományoson?
 
Na, egyelőre búcsúzok, szívesen társalognék veletek tovább, de egy polgári eljárásjog szigorlat ebben erősen gátol Este visszanézek.
 
Esetleg, ha már én ott vagyok, valami lapötletes versenyt is lehetne...a 3 legjobb ötlet díjat kap és garantálom, hogy az októberi továbbküldött listán fenn lesznek...vagy vmi hasonló.

Doom-hioz, Warcrafthoz abszolute nem értek, de persze nem vagyok ez ellen sem. Na, megint de előreszaladtunk...először legyenek meg az alapok
 
én is jelentkezek bírónak :P meg szívesen írok tesztsorokat, meg akármit, ami hkk-val kapcsolatos : D
 
Köszönöm. Amugy persze lehetne társas is (wow, warcraft, Doom .. kapásból ezek vannak), kvíz, lehetne eladási lehetőséget biztosítani a Behónak vagy más támogatónak. Tombola, elrejtett ajándékok ... Ha megvan az időpont és a hely beszélünk a Behóval.

Üdv!
 
Nekünk még egy fokkal jobb

Versenyekre minden hkk-s termékre kapjuk a 20 % kedvezményt mennyiségtől függetlenül A Zénes kedvezmény, őszintén megvallom, nem tudom, hogy van. Azért kell lobbizni, hogy ezt egy kicsit még felemeljék (mármint a kedvezményt, nem az árat).
 
nem tudom nálatok h van az ottani boltokban, itt fehérváron egy gyűjtőre 20% kedvezményt kapunk, nyilván több gyűjtő esetén (monduk 5-6) ez 25%-ra felmegy, és 2000 ft felett minden zénest féláron kapunk
 
Nekem jó.

A kiegészítők miatt fájjon a legkevésbé a fejed, hogyha kell, akkor ezt a részét vállalom, hogy megoldom.

Viszont, ha a versenyeken kívül más programokat is akarunk (hkk kvíz, tombola, Activity, zsákbamacska stb.), akkor azért egy osztályterem kevés lesz, mert akkor egy szabályos kirakadóvásárt kell valahol tartani. Tehát tágas hely kell mindenképp, nem olyan, ahol 50 ember éppen elfér.
 
Rendben ... előre is köszi a bírói felajánlást:-)) Ha esetleg meglesz a bíróim (amit tervezek) természetesen besegíthetek. Akkor nyitok egy új topicot.
 
Fehérvár az mondjuk Délnyugat-Magyarország szempontjából nem olyan jó.

De tulajdonképpen nekem is bármi jó, nyilván, pécsiként kicsit magam felé hajlik a kezem. Pécs sajnos idén nem alkalmas, az EKF a kisebb programoknak legalább akkora hátrány, mint előny, a helyszínfoglalás döcögősebb lenne, lehet, a szállások is, és a boltunk 25-30 főnél nagyobb tömeget egyszerűen nem képes befogadni (és akkor még sokat mondtam sztem).


Egy szavazás lenne sztem is a legjobb, de a megfelelő fórumokra ezt hirdessük ki! Meg persze szóljunk, hogy csak olyan ember szavazzon, akinél jó esély van rá, hogy el is jön.


A Kelet-Nyugati győztes megküzdése, az egy jó ötlet, de először legyen meg az első Nyugat-magyarországi győztes


Én is tele vagyok ötletekkel, és szerintem amikor egyeztetünk, minden ki is fog alakulni, de először legyen meg a fix. hely, az időpont és konzultáljunk a Behoval. Mert a hatalmas ötletbörze a szervezett alapok nélkül semmire nem jó.


Ja, és ha kell, már most vállalom, hogy a versenyeken bíró leszek. Igaz, akkor a versenyen nem vehetek részt, de a szervezés érdekében szívesen csinálom. Vagy, ha nagy lesz a játékigényem, akkor majd lesz egész napos programként, hogy ki lehet hívni frissen bontottra
 
fehérvárról kaposvárra van közvetlen busz, ami könyebbé teszi a megközelítést, nem is könnyebbé inkább egyszerűbbé
 
Bubu!

Ha neked is okés, akkor csinalhatunk egy szavazásos fórum topicot aminek Vasárnap 24:00 a határideje és mindenki egyszer voksolhat. Persze azok akik eljönnének.

Mit szólsz?

Robi: Sajna még nem voltam ott versenyen, persze jártam már ott, a döntést a "népre" bíznám. Kanizsán nincs sajnos bolt, csak egy bódés- de ott sosincs kártya szóval most magamellen beszélek, de ez is megoldható...

Üdv!
 
fehérvárral egy baj van, egyelőre nincs olyan helyszín ahova 50-100 ember beférne (értsd eddig nem volt rá szükkség így nem is kerestünk), de volt sulim, vagy öcsém sulijába ha más nem berendezünk egy tesitermet, vagy 2 osztálytermet
megközelítés szempontjából tényleg jó lenne fehérvár
 
Értelek, nos én nem vagyok ellene, hogy máshol legyen, Kaposvárral annyi a gondom, hogy nehezen megközelithető ha észak-nyugatról nézzük vagy Bp-ről. Szerintem ez is ér. Mondjuk Székesfehérvárat preferálnám ....

Az a terem amit mondasz még nem láttam és ha tényleg ilyen nagy fejet hajtok.

Én mennék bárhol is lenne:-)

Inditsunk egy gyors szavazást és ennyi .... mit szólsz? Kiirjuk meddig lehet szavazni és addig a szavazatok döntenek, 1-2 nap elég hiszen akik itt a fórumon megfordulnak mindennaposak:-)

Üdv!

Apropó továbbra is áll az a szándékom, hogy a mostani Kelet-Mo győztese összecsapjon a Nyugati győztessel, ez egy "második nemzeti". kitalálhatunk egy címet amit viselhet egész évben.

Meglehet ezt jól csinálni és van rengeteg ötletem is.
 
Rendben van, ha van más javaslat, akkor nyugodtan megszavazhatjuk, csak jussunk dülőre lehetőleg minél előbb.

Kaposváron én sem a mélyföldszinti teremre gondoltam. De az a terem, amiről Csigával beszélünk, kb. 80-100 ember befogadására alkalmas vagy még többre. Ez szerintem bőven elég lenne, főként, mert 50 embernél többre én nem is számítok.

Bár én Kaposvárat támogatnám és ezt földrajzi szempontokból is alá tudom támasztani. Nézzük meg, az eddig beszélt városok milyen távolságra vannak.:


Baja - Kaposvár: 111 km
Baja - Nagykanizsa: 186 km

Pécs - Kaposvár: 64 km
Pécs - Nagykanizsa: 135 km

Székesfehérvár - Kaposvár: 121 km
Székesfehérvár - Nagykanizsa: 148 km

Zalaegerszeg - Kaposvár: 118 km
Zalaegerszeg - Nagykanizsa: 49 km

Győr - Kaposvár: 193 km
Győr - Nagykanizsa: 168 km

Sopron - Kaposvár: 203 km
Sopron - Nagykanizsa: 159 km

Budapest - Kaposvár: 180 km
Budapest - Nagykanizsa: 207 km


Ebből nekem az jön le, hogy Fehérvár, Győr, Budapest szempontjából kb. egál, hogy melyik városban van. Én Sopront is ide sorolnám, mert, bár itt sokkal nagyobb a különbség, de sztem aki megtesz 160 km-t, az már 200-at is megtesz. Pécs és Baja szempontjából lényegesen kedvezőbb Kaposvár, Zalaegerszeg szempontjából jobb Kanizsa. Bajáról én sok emberre nem számítok, Pécsről viszont szerintem sokan mennének át Kaposvárra, de Kanizsára lényegesen kevesebben. Zalaegerszeg kérdőjel számomra. Tehát az alapján pécsiként inkább Kaposvárra szavaznék és szerintem ezzel valamennyi pécsi így van. De persze, az a lényeg, beszéljük meg az érveket, ellenérveket...csak gyorsan
 
Én voltam Kaposváron, szerintem egy terem nem elég. Nálunk itt a művház, ami elég nagy ... nembiztos hogy csak igy el kellene dönteni hogy Kaposvár és kész ...

Üdv!
 
ok, akkor holnap, v legkésőbb holnapután (ez a valószínűbb) rákérdezek ezekre az időpontokra és ha jó a 9-e, akkor azt foglalom le, ha nem akkor 30-ai hétvégét.
Pénteken írok konkrétumokat, ill addig lehetőleg minél többen írjanak vmi visszajelzést (ne csak mi ketten beszéljük meg )
 
Nagyon jó. Akkor ezt kell tenni. És még azt kell megtudni, hogy akkor hány óriág van akkor termünk (nehogy félúton kipateroljanak minket). És akkor már jók vagyunk, mert ha az időpont megvan, akkor nincs gáz.

Egyébként sztem az október 9-i vagy az október 30-i hétvége tűnik a legjobb választásnak (okt. 23 Nemzeti ünnep, akkor nem kéne), akkor még sok időnk is van, de még annyira talán a Beho talihoz sem vagyunk közel. De megpróbálom megtudni az őszi szünet időpontját
 
ja, és persze utána felírnám a végleges verziót, h mibe maradtam a portásokkal
 
az ősziszünetről nekem még fogalmam sincs, nemtudom, lehet h vannak nálam bennfentesebbek...
a péntekkel az a gázos, h nyugdíjjasokkal kéne alkudoznom a teremért, és az nehéz
viszont ha csak szombat-vasárnap lesz, akkor nem fontos szünetbe tennünk és ha kitaláljuk h kb mettől meddig lenne jó (teszemazt szept. vége, okt. eleje) akkor másnap lefoglalok egy időpontot, 2-3 hónapra előre általában még nincs lefoglalva a terem, szal majdnem biztos h az az időpont lesz, amit itt megbeszélünk
 
A szaküzlet kérdést szerintem megoldjuk mi. A TomCat-ben annyira nem bízok A lényeg, akkor tényleg az lenne, hogy meg kéne nézni, melyik hétvége ok és mi lenne a legjobb idő. Nem tudom, lehet-e már tudni, mikor lesz iskolákban őszi szünet, de erre is figyelni kell. Csak Behos hétvégén ne legyen, meg az október 16-i hétvége nem igazán jó (bár az asszem pont Behos verseny) a pécsi diákfesztivál miatt.

Egyelőre neked kéne megtudni, melyik hétvégék jók a Pártok házában biztosan...a legjobb az lenne, ha a péntek is menne, de ha nem, nos, akkor 2 nap is elég. Csak tényleg, ami időpontot megbeszélünk (vagy, ha megállapodunk Kvárban, akkor megbeszélsz), annak fixnek kell lennie, meg a helyszínnek, mert akkor már lehet tovább építkezni.
 
ok, szóval a helyszín adott lehet, szombat-vasárnapra kivenni nem probléma, a péntek általában nem jó.
ezenkívül még a kaposvári szálláshelyeknek utána tudok nézni, szaküzlet nincs kaposváron, csak tomcat, abból nemtudom milyen támogatást tudunk kicsikarni, mennyire hatja meg őket, de meg próbálhatom azt is.
skypeom nekem sincs, Bubu felvettelek msn-re
 
Több kell annál, hogy hely, időpont szerintem, bár ezek a legfontosabbak. Csiga jelezte, hogy Kaposvár alkalmas lenne, egyetértek, a félemeleti termük simán alkalmas lehet egy ilyenre, csak akkor azt egy egész hétvégére kell kivenni, ennek a költségeit tudni kell. Remélem felfigyel ránk, de ha nem, akkor is találkozunk pár héten belül az tuti. Ezenkívül elsősorban a Behoval és Kelet-magyarországi találkozó szervezőivel kell beszélni, csak, hogy ne kövessünk el pár amatőr hibát.

És a Szaküzletekkel kell beszélni, hogy mivel/milyen kedvezménnyel támogatnák az egészet. Én a Sárkánytűzzel kapcsolatban vagyok, ennyit meg tudok tenni. És ha már nagyon jól állunk, a hkk versenyeken kívüóli programokat is meg lehetne szervezni, de ez még nagyon messze van.

De ha egy helyet és időpontot fixre tisztáznánk, az már jó kiindulási alap lenne.

Nekem Skypeom nincs, a gépem is elég elavult, de egy msn-beszélgetésbe partner vagyok: bux2@freemail.hu
 
Ugy éreztem muszály reagálnom. Természetesen elbasztuk, de ugy ahogy nekem sem volt időm másnak sem volt, úgy ahogy én elhanyagoltam, más is elhanyagolta. De ez nem azt jelenti hogy év végére nem lehet ezt a "hibát" kijavítani.

Ezennel állok eklébe egy közös Skype beszélgetésnek, ahol a Nyugati bázispontok egy-egy tagja jelen lesz. Sajnos egyedül egy város nem hiszem hog megtudná szervezni vagy ha mégis az nem olyan lenne ... tartsunk össze!

Üdv!

Hely van itt is, kollégium is, nálam is beférnek páran.

1. Időpont
2. Hely

ezt kell eldönteni utána hogy mi lesz meg milyen versenyek ráér. Persze ha még a többiek is benne vannak.
 
Persze, mert az egész hozzáállás nem volt megfelelő. Amilyen lelkesen elindultunk, olyan szépen állt meg az egész kérdése. Komoly hibát követtünk el a passzivitásunkkal.

Egyrészt mindenki beszél arról, hogy "de jó lenne", itt "esetleg lenne helyszín meg szállás is van", "itt vannak játékosok, amott meg a földrajzi hely jó". De ez kevés. Egy szervezés sosem azon alapul, hogy én meg tudonám csinálni, hanem, hogy meg fogom csinálni. Persze, lehet elemezgetni, beszélgetni, de a megfelelő lépések megtétele nélkül ez semmit nem ér. Hiszen mit is kéne tenni ?

- Konzultálni a Beholderrel a kérdésről.
- Más helyi támogatókat keresni a nagyobb díjazás érdekében (nem kötelező, meg ez a Behoktól ill. a nev. díj nagyságától is függ).
- Találni egy alkalmas helyszínt (lehet évente más)
- A helyszínen lévőnek konzultálni a környéken lévő szálókkal, kollégiumokkal, mert az "elvileg lehetséges" szerintem kevés ilyen helyzetekben.
- Bírókat hívni a versenyre
- Időpontot kijelölni

stb.


És úgy gondolom, hogy ehhez arra lenne szükség, hogy a mellett, hogy természetesen összefogunk, kell egy ember, aki mentális vezetőként tevékenykedik és ezeket intézi és csak segítséget kér a többiektől. Mert ha demokratikusan, mindenki egyenlő alapon akarja az egész feladatot megcsinálni, akkor az lesz belőle, ami most, hogy egymásra várunk és végül nem lesz semmi.

Én szerintem ősz végére, akár egy őszi szünetre (ha nem ütközik a Behossal), akkor még mindig nem lenne kilátástalan megszervezni az egészet...csak nagyobb aktivitás kellene.
 
Jah jogos... pedig nem volt rossz ötlet.
 
Csak ment az üres szövegelés, ahogy az szokott lenni.
 
Azóta igazán lehetett volna valami... vagy ennyire nem érdekel már senkit sem?
 
Én januárban még biztosan nem, mert vizsgázok. De a februárin megígérem, hogy ott leszek, és akkor további részleteket beszélhetünk meg és én is csatlakozok a szervezéshez.
 
Rendben! Akkor én ott leszek!

:-)
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.