Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mechek párharca
Küldd el képeslapként!
A csatamechek egy ember által irányított harci egységek, a legfélelmetesebb fegyverek a Battletech világában.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: A pusztítás hercege
Könyvismertető - Thomas S. Gressman: A háború árnyai
Könyvismertető - Loren L. Coleman: Fegyverbe!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: Szellemháború

A lista folytatása...
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Sziasztok!

MAGUS kártyát/gyűjteményt vásárolnék saját/fiam részére főleg a Valhallás éra érdekel. (Premiertől-Kóborlásokig+ultrák), de mindent megnézem. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet akkor a hypnozis@gmail.com címre tudsz írni, vagy a 06203148769 számon elérsz.
Köszönöm hogy elolvastad.
 
Magus kártyákat vennék, főleg a régebbi lapokból (Premier kiadás, Észak lángjai, Első kiadás, első néhány Geofrámia), gyakori-átlagosokat is!
 
Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy Nekromanta prekoncept Magus kártyapaklit.

Ha valakinek van elérhető kérem írjon!
scitecgabi@gmail.com

Köszönöm szépen!
SCG
 
Üdv mindenkinek!

MAGUS kártya gyűjteményt vásárlolnék saját részre , ha esetleg már nincs rá szükséged és megválnál tőle.
A hypnozis@gmail.com címre tudsz írni ha felkeltettem érdeklődésed.
 
Sziasztok. Lenne egy kb. 1000db-os Magus kártya csomag,nagyjából 100db egyedi,ultra,ritka kártyát tartalmaz.Ez egy kb.20 éves gyűjtemény

Érdeklődni: angelcsocso1983@gmail.com
 
Minden elkelt innen, köszönöm az érdeklődéseket.
 
továbbra is eladó kb. 1500db régi MAGUS kártya, tramenes@gmail.com vagy itt privát üzenetben elérhető vagyok. (korai kiadásokból vannak, átvétel előtt át lehet nézni akár laponként is, de csak egyben eladó és nem keresek/fotózok külön lapokat ilyet pls ne is kérj)
 
Sziasztok, találtam magamnál pár régi MAGUS kártyát, érdekelhet valakit? Mit érhetnek egyáltalán; mert még egy gyakorisági táblázatot sem találtam a neten sehol!?

aki megvenné írjon ide: hoicsi1@gmail.com

https://i.imgur.com/VCSsAcJ.jpg
 
Sziasztok,
Magus kártyákat vennék.
Irj ha van eladó

schrikjani@gmail.com
 
Megvan még a kártya gyűjemeny?
20 434 0026
alkonyicsaba@yahoo.com
Csaba
 
Vásárolnék m.a.g.u.s. kártya gyűjteményt.
Megkeresés kizárólag email: alkonyicsaba@yahoo.com vagy telefonon 20 434 0026.
Csaba
 
Szeretnék vàsàrolni egy cipőscipősdoboznyi magus kàrtyàt, amivel el lehet otthon szórakozgatni.
 
Sziasztok!
Megboldogult ifjúságomból maradt 535 db M.A.G.U.S. kártya, amitől megválnék. Régiek, de jó állapotúak, teljesen vegyesen.
 
+ én is vásárolnék még kártyákat
 
Heló. Van Szolnok vagy Békés megyében valaki aki játszana? Nekem megtetszett a játék csak nincs partner
 
Hello Káoszlovag,

Ha érdekel, nekem van egy csomagom.

Bálint
 
Szia,

Ha még érdekes, akkor nekem van egy 1141 lapból álló, nem válogatott gyűjteményem.

balintkatona@hotmail.com

Minden jót,

Bálint
 
Sziasztok,

Eljött az ideje, hogy a régi lakhelyemen rendet rakjak. Előkerült a Mágus és a MtG gyűjteményem.

A Mágus (1141 kártya válogatás nélkül), az MtG (1223 common; 251 uncommon, 71 rare) kártyából áll.

Ha valakit komolyan érdekel megvásárlásra, akkor keressen a balintkatona@hotmail.com email címen.

Minden jót,

Bálint
 
Szia! Ma kerültek elő dobozolás közben a Mágus kártyáim, amiket még a 90-es évek közepén vásároltam. Szerintem sosem játszottunk velük. 3 Kiválasztottak Alapcsomag első kiadás, egy Alapcsomag Premier kiadás és egy Észak lángjai Premier kiadás. Érdekelne?
 
Én is vennék M*K gyűjteményt, akár nagyon régit is.
 
Üdv! Akad eladóban párszáz kártyám, ami takarítás közben került elő. Írjatok egy e-mailt laplistáért: mavrikrhasor@gmail.com
 
Írtam privátban!
 
Sziasztok, Üdv mindenkinek!
- Most regisztráltam a honlapon, és ez lesz az első "postom", szóval ha valamit "elbénáznék" kérlek legyetek kicsit megértőek, és ne harapjátok le a fejem.)
-
- Tehát "mi szél hozott" engem erre? Hát a napokban olvastam, nagy meglepetésemre még mindig/újra van M.A.G.U.S. kártya .... Hat igen ... nagy "nosztalgia feeling" fogott el, mert a kezdetek kezdetén, mikor még a Valhalla Páholy "égisze" alatt ment a MAGUS kiadás nagy rajongója voltam mind a MAGUS regényeknek, valamint a kártyajatéknak is.
-
- Felvetődött tehát bennem a gondolat, hogy megint jó lenne játszani. Kicsit "szomorú" voltam, hogy a "kéttornyos" csomagok között nagyon sok "klasszikus Valhallás lap" nincs már újra kiadva.
-
- Ezen "felbuzdulva", keresni kezdtem az interneten a guggli segytségével, hátha találok valami weboldalt, ahol az emberek adnak vesznek régi Valhallás MAGUS pakilkat/lapokat. Kicsit elszontyolodtam, mikor láttam, hogy sajnos azért nincs igazán túlkínálat piac terén......
-
- Ezen kutakodás során bukkantam rá erre a fórumra. Láttam, hogy ebben a topicban vannak hirdetések egészen 2003-tol 2012-ig....
-
- Igen, tudom, azért 3 év "csend" hosszú idő, de remél(t)em még van aki talán olyan "régi MAGUSos" aki olvassa a fórumnak ezt a részét is.
-
- Tehát engem érdekelne egy igen KOMOLY (sok lapból álló) es JO ALLAPOTBAN levő MAGUS Kártyagyűjtemény még a VALHALLÁS LAPOKBÓL. Az általam ajánlott ár az természetesen a lapok számától, ritkaságától, és állapotától (Új, vagy meggyötört/kutya-rágta lapok - ez utóbbiak , amire már kakaótól kezdve minden más egyéb gyanús folyadék ráfolyt nem kellenek logikus okokból) függ egyértelműen. Nyilván nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy minél több ritka/egyedi lap legyen köztük, és nem pedig 2000 gyakori és átlagos lapot akarok venni.....
-
- A fizetési módban, és a tranzakcióban egyértelműen a személyes átvétel, és a készpénzes fizetést részesítem előnyben, forgalmasabb/nyilvánosabb helyen - így mindkét fél biztonságosabban érzi magát, mert én is megbizonyosodom arról, hogy azt kapom a pénzemért, amit ígértek, és persze az eladó is egyből a pénzéhez jut - es a nyilvános hely azért fontos, mert ha nagyon sok lapot veszek, és nagyon sok pénzt fizetek érte, nyilván nem egy "sötét sikátorban" akarok talalkozni a "kedves eladóval, es fél tucat izompólós barátjával". És persze azért is ideálisabb véleményem szerint a személyes találka fent leírt formája, mert ha sok ritka lapról, és ezért nagyobb pénzösszegről lenne szó, nyilván mindíg jön a "fogas kérdés" ha az ember ilyesmit postán/banki utalással akar intézni, hogy akkor ki küldi a részét előbb.... tegyuk fel valakinek van egy tobb ezres Vallhallás MAGUS-kollekcioja, es szeretne érte kapni több 10 000 Ft-ot, nyilván ilyen helyzetben nem könnyű "vakon bízni" valakiben, akit igazából nem ismersz, és most "üzletelsz vele" először.... ;)
-
- Ha lenne még itt valaki, akinek van tehát még eladó JÓ MINŐSÉGŰ, VALHALLÁS M.A.G.U.S. kollekciója sok sok sok ritka/értékes lappal, az kérem jelezzen a fórumon, és akkor megadok egy "privát elérhetőséget" is, hogy a pontos részleteket megbeszélhessük.
-
- Ha neadjistem már nem "kószálna erre" ilyen féle "emberke" akkor azt is megköszönném, ha valaki "útbaigazítana", hogy esetleg hol találok olyan weboldalt/fórumot, ahol mind a mai napig aktivan csereberélnek/adnak-vesznek a MAGUS kártyások lapokat.
-
- Előre is köszönök minden segytséget, legyen az bármilyen csekély is.
- Remélem nem haragszik senki, hogy "necro-bump-oltam" egy 3 éves topicot, de jelen pillanatban ez az egyetlen "vezérfonal" ami mentén el tudok indulni a "démoni küldetésemre". )
- További kellemes napot mindenkinek!
A viszont lágytojás. )
 
Sziasztok!

Eladóvá vált 1385 db M.A.G.U.S. kártyalap. Régóta a szekrényben pihennek. A lapok kb. 2/3 része fehér szegélyes. Laplistát mailben küldök. Lehetőleg egybe adnám el őket. Ebben az esetben ajándékba adok mellé egy 1998 as kiadású Rúna különszámot és fóliákat a lapokhoz valamint egy albumot melyben az értékesebb lapok vannak. Ajánlatokat az 1981tomi@gmail.com - ra várok.
 
sziasztok!

eladó lapjaim listáját megtalálhatjátok itt:

www.maguskartya.uw.hu

elado lapok praer 2012.10.26. xls file-ban

minden elérhetőségemet megtalálhatjátok szintén itt!! akit érdekelnek belőle lapok írjon bátran, vagy ha bármilyen kérdésetek van szintén! egyben is elvihatő, nagyn jutányos áron!! kb: 1000!! egyedi, ultra lap!!

üdv: praer
 
Sziasztok!

Lenne pár ezer db kiválasztottak kártyám eladó. Sok egyedi, ritka, ultraegyedi. Kérésre tudok teljes listát küldeni. Ha érdekel valakit, erre a címre írjon: policeadam@gmail.com
 
sziasztok!

rengeteg eladó magus kártyám van és veszek is ha van vkinek eladó!

írni ide tudtok: freemail79 kukac freemail pont hu

listát tudok küldeni, ha szeretnél lapokat venni!

érdekelnének a következő lapok:
- premier elötti premieres lapok - elöl-hátul fekete keretben tier nan gorduin, szerelemvarázs, toroni ködfivér
- goblinofrámiás lapok
- hibás hátlapú lapok (fehér, fordított pentagrammás, elcsuszott - megkérnék mindenkit aki olvassa, hogy nézze meg nekem a tarini geofrámia lapjainak a hátulját és ha talál olyan lapot aminek el van csuszva a pentagrammája ír! köszi!)
- arany, fekete Allinza Vermini (11/5 élet jellemű boszorkány) ultra lapok minden mennyiségben

köszi hogy elolvastad, remélem írsz is!

üdv: praer
 
Megcsináltam mai napon a listám, ami azt jelzi, hogy 371 kártyám van, ez 204 különböző fajta kártyát takar. Ebből 7 db egyedi, 23 darab ritka 15 geofrámiás (bár ezt nem tudom, hogy pontosan mit takar), 60 átlagos és 266 gyakori lapból tevődik össze.

Ezt kínálnám eladásra. Xls-t tudok küldeni. Személyesen ha írtok az aruzsi@gmail.com címre, akkor válaszolok.

Köszönöm szépen
Ruzsinho
 
Sziasztok

Most költöztem, és találtam néhány csomagnyi MAGUS kártyajáték lapot 100-200 darab. Vannak közöttük olyan lapok, amiket régen nagyon kerestek az emberek. Én már nem játszom ezzel a játékkal több, mint 5 éve, így nem igazán tudom megítélni, hogy milyen lapok a ritkák, de azt tudom, hogy dőlt betűs névvel szedett emberek lapjai azok. Ilyenekből van sok a megtalált lapok között.

Ezeket szeretném eladni.

A kérdésem az, hogyan tudom ezeket értékesíteni, illetve van-e valamilyen lista a ritka lapokról, esetleg azok árairól?

Nem akarok túl nagy árat kapni, nem a nyerészkedés a lényeg, csupán emlékszem, hogy mennyire örültem néhány lapnak, amikor még aktív játékos voltam!

Segítségeket előre is nagyon szépen köszönöm!
 
Elkelt köszönöm.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.