Vissza a Főoldalra

Rendelési és fizetési feltételek

Webes áruházunkban vásárolni csak regisztrált felhasználók tudnak, ezért ha még nem vagy nálunk regisztrálva, kérjük tedd meg most. Mindenféle terméket a bevásárló kosaradba kell gyűjtögetned, majd ha befejezted a vásárlást, kiválasztod, hogy milyen módon szeretnél fizetni.

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat viszi el az általad megadott címre, ezért különösen fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy. A GLS futárszolgálat csak munkanapokon szállít általában 8-18 óráig.

A GLS új szolgáltatása is kérhető: Csomagpontra vagy csomagautomatába is rendelhető a szállítás. Kérjük ebben az esetben a rendelés feladásakor a 3/5-ös lépésnél( Adatbekérés) adja meg a GLS Csomagautomata vagy GLS csomagpont címét.

Rendelésed 1-7 munkanapon belül teljesítjük. Ilyenkor semmi teendőd nincs, csak véglegesíteni a vásárlást, és várni a futárt, aki kézbesíti neked a megrendelt termékeket. A termékek árát, ill.a kiszállítási díj egy részét 700 Ft kiszállítási díj + 500 Ft utánvét = 1200 Ft-ot a futárnak kell fizetned. Az utánvétes fizetési módot csak akkor választhatod, ha minimum 900 forint értékben rendelsz. Ebben az esetben a vásárlás véglegestésénél kiszámoljuk neked, mennyi pénzt kell átutalj számlánkra, valamint kapsz egy kódot is, ezt kell felírnod az átutalásnál a közlemények rovatba. Mi, amint megérkezett a pénz, kiszállítjuk az általad megrendelt termékeket.
Kiszállítási költségek:
10.000 Ft-ig700 Ft.
15.000 Ft-ig600 Ft
20.000 Ft-ig500 Ft
20.001 Ft-tól a szállítás ingyenes.
Bankszámlaszámunk, ahová a pénz utalni kell: 11707024-20397441 (Beholder Kft.). Ebben az esetben a vásárlás véglegestésénél kiszámoljuk neked, mennyi pénzt kell feladnod a postán, valamint kapsz egy kódot is. Ezt a kódot kell felírnod a belföldi postautalvány hátulján a közlemények rovatba. Mi, amint megérkezett a pénz, kiszállítjuk az általad megrendelt termékeket.
Kiszállítási költségek:
10.000 Ft-ig700 Ft.
15.000 Ft-ig600 Ft
20.000 Ft-ig500 Ft
20.001 Ft-tól a szállítás ingyenes.
Címünk, ahová a pénz küldeni kell: Beholder Kft. 1680, Budapest Pf. 4.
Név:Beholder Kft.
Képviselő:Mazán Katalin
Székhely:1193 Budapest, Mikszáth K. u. 12.
Rendelésekkel kapcsolatban érdeklődni:06-1/280-7932
E-mail:webbolt{kukk}beholder{ponty}hu
Adószám:12302268-2-43
A szerződés nyelve:magyar

A jelen oldalon található rendelési feltételek a Beholder Kft. általános szerződései feltételeinek minősülnek, melyeket a vásárló a megrendelés elküldésével tudomásul vesz és elfogad. A megrendelés kitöltése nem minősül a szerződés írásba foglalásának. A megrendelések adatait a Beholder Kft. az adatvédelemre vonatkozó szabályok szerint iktatja és tárolja. Amennyiben vásárolsz nálunk, automatikusan részt veszel pontgyűjtési akciónkban.
Ezen kívül aktuális egyéb akcióinkról itt olvashatsz. Külföldre nem teljesítünk rendelést. Tájékoztajuk, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezen jogot attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Azonban nem áll módunkban a visszaküldött csomagokat utánvétellel vagy portóval átvenni, így kérjük az árut, eredeti, sértetlen állapotban, számlával együtt, szíveskedjen eljuttatni hozzánk postán, futárszolgálattal vagy személyesen. Ebben az esetben kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy meg tudják beszélni a részleteket.
Lehetősége van telefonon: 06/1-280-7932
vagy e-mailben: webbolt{kukk}beholder{ponty}hu Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztói szerződés esetében a fogyasztó a teljesítés időpontjától számított kétéves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét. A fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a forgalmazóval szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=239 címen elérhető.
Létrehozás: 2003. szeptember 22. 15:43:06Utolsó frissítés: 2020. július 30. 11:17:55 Küldd el a cikket másoknak