Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: A sötétség gyermekei május 22.
A pillanat képe
Egy sárkány barlangjában
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"Nem hazudtak a krónikák, ilyen hát a tipikus életkép egy kincseire vigyázó sárkány barlangjában" - sóhajtott a kalandozó, aki először lépett be a Folrang által belakott földalatti csarnokba. Csakhogy a sóhajtás túl hangosnak bizonyult, és ennek következményeként az utolsónak is hősünk életében...
Nézz szét a galériában!
Befizetési Akció 2021.06.16. - 2021.06.27.
Előnevezés - 2021. június 20.
A bonyolultság egyszerűsége
Névpályázat zárás
Homokdűnék Frissen bontott verseny videó – 2021. május 22.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2021. június 12., Pécs 11.
Hatalom Kártyái - Profi versenyzők listája

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (28)
KGK-ról általában (2078)
Előnevezés - 2021. június 20. (13)
Névpályázat zárás (3)
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. PROGRAMJA (45)
HKK kérdés? (45592)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
A káosz kapuja
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
Megnéztem, hogy tigroszlánfog kell hozzá, az meg kreálható, szóval storno...
Igazad van, átsiklott a szemem felette...

Ugyanitt licitre örülnék egy mászókaromnak "már rég eldobtam mert minek megtartani a régi mászóeszközöket amiket az új területen úgy se használsz már többet" jeligére.
Mondjuk az jó lenne, ha az encből kiderülne melyik mászóeszközt kellene használni az égigérő grokhoz. Minden esetre most KF-en majd megpróbálom benépesítés után kétfélével, aztán kiderül, hátha a következő kell hozzá
Mint ahogy bizonyára te is tudod, ebben a játékban a hasonlóan nagy változások - események kézi indításúak, hogy ha baj van, akkor ne álljon meg az egész rendszer.
A Beho munkatársainak pedig van munkaidejük, mint minden dolgozó embernek, így azt meg kell várni, hogy beérjenek és elkezdjenek ezzel az eseménnyel foglalkozni. Türelem, amikor Miklós, vagy Zoli bejelenti, hogy elindult, akkor fog csak elindulni, addig nem. S mivel teljesen új dologról van szó, számíthatsz egyéb furcsaságokra is, amiket igyekeznek majd a lehető legrövidebb idő alatt javítani. Az biztos, hogy a felfedezők dicsősége nem azoké, akik a legkorábban próbálkoznak az esemény napján 0 órakor...
Ez az eseménysor nekem tetszik. Tenni is kell érte, hogy részt vegyél benne, meg nem is, ráadásul meghallgattátok az erősödés miatti kéréseket is

Lássuk jól értem-e a dolgokat.
Az égigérő grok az esemény másznivalója, ami attól függően merre jársz legmagasabb koordinátában, mindig az annak megfelelő szörnyeket generálja. Itt a szabadban jövő szörnyeket fogja dobni, vagy a másznivalósokat (viszonylag friss KF-esként nekem ne dobjon még fürkészt, vagy termiket)?
Káoszportálozni lehet majd?
Fordulóbeli limitet, hogy mennyit mászhatsz meg, gondolom csak a TVP befolyásolja - mennyi TVP lesz a grok mászása?
Benépesítés működik majd rá?
ERO parancsot mikor fogja megismerni a karakter?
A mostani térképen már rajta van a 751-es tündérke is.
A letölthető térképen az elköltözött tündérke még nem látszik. Majd amikor lépek, be fogok menni, hátha rákerül ...
A többi licites oldalon is úgy működik a licittörlés, hogy a tied törlődik, a másiknak meg felajánlják azon az áron, aminél kiszállt a játékból (pl. vatera ilyen volt tizenéve). Ha ez a példádnál maradva 500, akkor annyi, mert ő ment el addig, még akkor is, ha elég lett volna a 220...
Online találkozót nem szeretnétek tartani? A vírushelyzet elég sok rendezvénynek betett, elektronikai/szoftveres rendezvények amiket lehetett áttettek online felületre.

Nálunk (TF) a titanitdukát aukció remekül sikerült nyáron, azt ismét meg lehet nyitni. A "csapatsportok" (activity party) érdekesen néznének ki, de talán megoldható lenne. Az élőbeszédes fórumokat konferenciabeszélgetve meg lehetne oldani.

Sajnos az a fele, hogy azokkal az emberekkel is találkozzunk személyesen, akikkel csak félévente itt futunk össze, így nem fog menni
Ismét üzemel Már hiányzott.
már reggel behalt a pbm.hu...
Az élő aukciót is meg lehet ám zoom/twitch/discord/… segítségével tartani
Sziasztok!

A fórumos beszélgetést nem szeretnétek online megtartani? Akkor legalább nem maradna el teljesen a találkozó
Majti!

A 49-re már szervezkedek, vagyunk rá hárman, ha nem sikerül nektek KT-n belül összehozni, akkor csatlakozzatok hozzánk!
Növényinfók már megvannak, tudom átadogatni, a szörnyek nem tudom mennyire erősek (ha jól emlékszem ezek KF környéki dögök).
Melyik beszélgetésre gondolsz? Ahol a fejlesztő megsértődik egy sima kijelentésre miszerint 97-ben szebb játékot készítettek, majd sír, hogy ő ezt ingyen csinálta a szabadidejében?
Elég gyerekes az a hozzáállás, hogy ha nem tetszik csinálj jobbat - attól, ha valaki nem tud főzni, még meg tudja ítélni, hogy sz* az étel, amit elé raktak
Rögtön eszembe is jutott az a rész a Boyd Coddington autós műsorból, mikor az egyik beosztott mondta ezt a kisfőnöknek... Másnaptól nem kellett bemennie dolgozni

Kicsit ijesztő egyébként, hogy a kritikára így reagál, s gyakorlatilag a pénzért hisztizik. "Nem kapok pénzt nem csinálom." Ilyen hozzáállással nehezen hiszem el, hogy ezt valaha is kiadható állapotra hozzák.
Félreértés ne essék, nem akarom lehúzni senki előtt ezt a játékot! Csak amikor a kártyás játékokból tizenkettő egy tucat, akkor lehet csemegézni és a jó dolgokat megragadni.

A bemutató videó alapján látszik, hogy van benne nem kevés munkája az animátoroknak és fejlesztőknek. Az intro videó (a bemutató vége fele látható) kifejezetten tetszetős (ha meg a költségvetést is nézzük, akkor pláne).

Tiszta szívből kívánom, hogy siker legyen belőle, de remélem elfelejtik ezt a nézetet és áttérnek egy normálisabban átlátható 2D nézetre (az ellenfél lapjait már elég aprónak látom a bemutatóban).
Sok sikert ehhez a játékhoz, remélem bejön a népnek.
Sajnos engem nem győzött meg a video alapján.

Valahogy az az érzésem, hogy túl sok csicsát akar belevinni a fejlesztő, feleslegesnek tűnő izometrikus 3d nézettel és 90-es évek beli grafikai elemekkel. Mostanában (néhány hónapja) álltak le a fejlesztők a Tyrant Unleashed kártyajáték továbbfejlesztéséről, ámde érdemes lenne azt példának venni. Egyszerű, letisztult, átlátható felület, pont az, ami egy kártyajátékhoz kell - és igen, 2D! Világszerte többezren játszottak vele, s a beépített "mikro"payment rendszernek köszönhetően jócskán termelte a bevételt is (itt mondjuk a fejlesztők eléggé elszálltak és az aktuálisan legjobb/legújabb 4db kártyáért 400$ körül lehetett hozzájutni, de találkoztam összértékben 2000$ körüli paklival is, szerintem ha nem szállnak el ennyire, akkor több fizetővendéggel egyénenként kevesebb összeggel nagyobb bevételt termeltek volna). Ennek a játéknak a bekerülő content megcsappanása lett a végzete. A művészek egyre több pénzt kértek, s a végtelen rakéta-ellenrakéta effektnek köszönhetően sokan leálltak a fizetők közül (az egy éves 2000$-os paklit az ingyenes paklimmal is verni tudtam, ami sokaknál kiverte a biztosítékot). Ekkor adták a közösség kezébe a további tartalmak elkészítését - "ötleteket várunk és vagy bekerül vagy nem" alapon. Ez volt a pont, amikor egy pillanat alatt abbahagytam a játékot (pedig írtam rá pár hasznos szkriptet és a játékmechanizmus technikai részének mélyére is beástam, vagyis komoly játékosnak számítottam ilyen téren is).

A HKK esetében ez utóbbit - ami a tényleges vesztét okozta a másik játéknak -, nem érzem fenyegetőnek, hatalmas tartalommennyiség áll rendelkezésre. Ha pedig a fizikailag megfogható játékot összekapcsoljátok az online rendszerrel, akkor végképp siker lehet. Az összekapcsolásra csak egy apró lehetőség - az online változatban ingyen elérhető alapkártyacsomagokkal lehet játszani, de némelyik kártya (csomagban bontható ritka/ultraritka lap) kap egy QR kódot, amit a játékon belül beolvasva a játékos megkapja azt a lapot. Ehhez persze az is kell, hogy egyedi QR kódot generáljatok minden kártyához, ami csak egyszer felhasználható (szerveroldalon kell kezelni), de ez nem hiszem, hogy nagy gond lenne.
S ugyan ezt visszafele is lehet alkalmazni - a játékon belül megjelenő megvehető lapot egyedi kód alapján a webbolton keresztül megkaphatja fizikailag a játékos.

Bocs, ha a véleményem megbántott valakit, de inkább elmondom, hátha ezzel a siker felé sikerül lökni a projektet. Az minden esetre nem túl bíztató előjel, hogy a fejlesztő fél év után pénzgyűjtő kampányt indít, hogy egyáltalán folytatni tudja/akarja a játék készítését (ez az info a video végén és az alatta lévő hozzászólásban található).
Szia Kati!

A legjobb, hogy mindig olyan szépen becsomagolod a meglepiket
Én egyáltalán nem akartalak megbántani az észrevételekkel, csak a néma tömeg moraját szerettem volna, hogy eljusson hozzád. Többen is mondták, hogy "egyszerűen nem éri meg TF dobozba tombolát dobni". Van, aki teljesen leállt a tombolázással, s olyan is, aki a régi mennyiség helyett mindössze pár darabot vesz, csak a hangulat kedvéért.

Szerény véleményem szerint a tombola TF nyereményeit is érdemes lenne megfuttatni a ghallanépén, biztos lenne ötlet, ami miatt nagyobb lenne az érdeklődés a TF doboz iránt is.

Amit írtam tápot (pár fordulóra korlátlan fegyverszaki növekedési lehetőség), például elég nagy húzóerő lenne, ha ebbe Zoli és Miklós is belemennek ;)
Sziasztok!

Szokás szerint én jól éreztem magam a találkozón, ámde van, aki keserű szájízzel távozott a tomboláról...

Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a nyeremények milyenek és mennyire érdemes ezek miatt tombolát venni az embernek. A TF dobozban pl. 2 vortexvessző igazán tréfás volt, kb. annyit ér, mint az egy baráti hátba veregetés. Ha már játékon belüli nyeremények, akkor igazán jó lenne olyat bedobni, aminek van is értelme/értéke, s akkor biztosan többen vennének tombolát is. Csak egy ötlet: 5 fordulóra korlátlan fegyverszaki fejlődés (ez mondjuk még liciten is sok aranyat elvinne). Vagy másik ötletként: 1 a liciten kikiáltott tételek közül.
Gondoljátok meg, hogy amikor milliókért mennek el tételek, akkor mennyi tombolát vennének emiatt azok, akik esetleg lecsúsznak valamiről, mert nem férnek oda a "tárcájukkal".

De a szépségápolási termékek helyett pl. a kínaiak fillérekért nyomtatnak mikroszálas kéztörlőt olyan mintával, amit adtok nekik - a Beholderes töménytelen mennyiségű kép között van elég sok, ami remekül mutatna ilyen törcsin és örülne neki, aki megnyeri.

Régebben (még bőven a Láng idejében) volt olyan, hogy könyvutalványt adtatok, amit a helyszínen kellett elkölteni. Itt se kell nagy összegben gondolkodni, de az élmény egész más, mint egy olyan könyvnél, ami már esetleg három-négy példányban is meg van már a nyertesnél.
S lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de az ingyenfordulók is kikoptak valahol menet közben a tételek közül...

Én még emlékszem rá mekkora öröm volt a nagy felfújható tehenet elvivő arcán

Kérlek, gondoljátok végig az itt leírtakat, hogy ismét legyen hangulata a tombolának!
Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Anna Bella, vörös, tüsi hajú, piros szemű alakváltó nő a király elé járul.

Gratula!

Ja és ne feledd, amit én máris elfelejtettem... 1050 a számom
Kimaradsz a jó kis fél világot megkerüljük a dugóban mulatságról
Titusz, Majtinál pattantok be a kocsimba szombaton?
A Láng még NAGYON nincs fogadókész állapotban. A GN-re raktam fel képet arról, hogyan nézett ki pár hete...

Egyébként meg azzal együtt, hogy nekem személy szerint messzebb van és a Lángot jobban szeretem, a szegedieknek például közelebb és gyorsabban odaérnek, mint a Lángba. Voltak jópáran, akiknek ez a hely közelebbi és jobban tetszett. S azt se felejtsük el, hogy most a metró se fog járni, buszból meg nem indítanak annyit, amennyi kellene a járatokat pótolni (kiszámoltuk és kb. egymást kellene érniük a csuklós pótlóbuszoknak).
S amikor a vastag borítékról kiderült, hogy csak azért vastag, mert a te elrontott fordulód mellé másik játékos fordulója is be volt csomagolva...
Titusz azt nem is tudom hogyan csináltuk!? Én hátfájósan, te meg madárcsontúként csak visszamásztál a kötélre, miután kipottyantál és megfordítottuk az állást...
Majd a Láng felé benézek, hátha látok ismerős arcot Dunakesziről kb. pont útba is esik...
Most nem csak az afterre tervezek kijutni ;)
Hahó srácok!

TF tali után Guppinál lesz az afterparty?
Anna Bella!

Hogy sikerült a fajváltás? Páncélok? Encek? Képességek? NAGYON kíváncsi vagyok az eredményre
Az az egy biztos, hogy nálunk az aktív keleti karakterek mind benne voltak valamelyik zárásban Van aki a KF-esben, van, aki a 220-asban... És ez nem hencegés
Hencegés az lenne, ha azt mondanám, hogy miután a keletibe visszamentem öklözgetni és ezért megkaptam a második quwarg érmet, a 220-asban sikerült megszerezni a legjobbat is

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.