Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Május 18-án szombaton részt vennél-e egy HKK versenyen, amit a Board Game Expo-n rendeznénk a ComicConon? (Belépő van, nevezési díj nincs, nyeremény van.)

1) Igen, megyek a rendezvényre, szívesen részt veszek a HKK versenyen is.
2) Megyek a rendezvényre, de a HKK versenyen nem indulok.
3) Nem megyek a rendezvényre.
4) Nem tudom még.
5) Nem érdekel.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Áldott okerón
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Gigantikus méretű, lomha hájtömeg, amelyet hat vaskos és tömzsi láb hordoz... ha el akarod pusztítani ezt a békés teremtményt, nincs másra szükséged, csak időre és türelemre, mert védekezni valószínűleg nem fog tudni." Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (29)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Igazad van, benéztem, én ott egy kettőspontot láttam, szar a felbontás (a következő részt nagyobb képekben rakjuk fel ). Akkor ez automatikus képesség, ha ÉP-d 1 alá csökken, fel kell áldoznod, nem dönthetsz a használatáról.

Ez egy költség ettől függetlenül, nem kényszerített áldozás, nem menti meg a saját képessége, élet se menti meg.
 
Csak azért kérdem, mert ha automatikus, akkor az én olvasatomban ez egy kényszerített áldozás, ami egy gyűjtőbe küldő forrás. Innentől több kérdés is felmerül.

Saját képessége ilyenkor nem menti meg? Vagy az "áldozás" az a kényszerített áldozásra is vonatkozik?
Életjelző megmenti? Ha igen, attól még felgyógyulok 1-re?
 
Éppen ezért kérdeztem mert itt nincs kettőspont. Akkor ez automatikus?
 
ha kettőspont van a szövegben, aktivizálást igénylő képesség, dönthetsz úgy, hogy nem kéred, és inkább meghalsz (vagy másképp gyógyulsz)
 
Nem. A "játékból" kerül ki, tehát játékban van. Onnan kevered (kevernéd vissza). A visszavételnél azért hangsúlyos, hogy az asztalról, mert ugye a gyűjtőből is lehetne visszavenni, és egyértelműsítés miatt ez rákerült.
 
Az első kérdés azt hiszem baromság, mert kézben, pakliban nincs képessége, de azért erősítsetek meg. A 2.-ra várom a választ azért.
 
Halál angyalához lenne kérdésem.

Kikerül a játékból: 107.0. Akkor mondjuk, hogy egy permanens kikerül a játékból, ha a gyűjtőbe (Semmibe) kerül, a tulajdonosa visszakeveri a paklijába vagy az asztalról visszaveszi a kezébe.

Ez alapján tehát ha kézből visszakeverem, vagy eldobom gyűjtőbe, esetleg pakliból kerül a gyűjtőbe, akkor is beugrik a tartalékba?

A feláldozós képessége automatikus és rögtön kisül amikor a feltétel teljesül vagy aktiválást kívánó hatás és én süthetem el, amikor szeretném?
 
Igen, jönnek víziók mindenképpen jövőre is, sőt, lehet hogy még a kívánságlistádból is
 
Nagyon adom a zént, örülök h végre nem csak a farkaskákra lehet majd építeni horda jellegű gyűjtőgent, biztosan sokat fogok játszani ezekkel a lapokkal.
Remélem hogy még idén a víziós vonal is kap egy kis tápot, év végén kirotál A múlt hangjai zén, ami elág nagy érvágás a víziós vonalnak
Szívesen látnék felújított Térfaló manaspórák-at, Víziók-at és Kellemes álmot is.
 
Ezt en is beneztem 1.-re nem art majd figyelni mindenkinek, hogy nem "köröd" hanem "kör" végén hozza a bajt.
 
"A" kör végén kell feláldozni. Ezt a kijátszása utáni leghamarabbi kör végén meg kell nézni. Építeni soha nem fog, hacsak nem tudja forrásból aktiválni valahogyan az ellenfél az én körömben.
Kijátszom az én köröm utolsó lapjaként, utána pedig csak ZSZ-ért jövő azonalli beleszólásokkal fogja tudni megoldani őt az ellenfél. Az viszont tényleg igaz, hogy nem érdemes nyitni vele.
 
a hullaféreg ereje nekem kétséges. Az esetek többségében zsz-nek bedobja az ellenfél (ritkán még épithet is vmit). Így sokszor takarítás helyet tempót ad az ellenfélnek.
 
Hullaféreg kifejezetten gusztustalan lap lett. Amiatt fog még sírni pár játékos. Én már most szeretem. A kísértetharcos nekem egyelőre kicsit drágácskának tűnik. Az angyal meg pont az a típusú lap, amiket szeretek. Nagyon nehéz megoldani, emiatt nekem nagyon tetszik.
 
Ezt írtam máshol is már, a ritkák (beleértve foilos) összességében kb. feleannyi, mint a többi lap, ugyanúgy, mint a korábbi zéneknél. Viszont itt 2 ritka is van, és csak 8 egyéb, tehát jóval gyakrabban lehet ritkát bontani.
 
Ritka droprate-ről lesz valamilyen hivatalos infó, hogy változik-e pl. a legutóbbi két ritkás Zénekhez képest? Vagy kb ugyanaz lesz?
 
Ha egy adott paklinak van már fix 3 színe, és olyan 2 színű lapot raksz bele, ami nem passzol, akkor azzal nem azt idézed elő, hogy "gondolkodni kell" a pakliösszeállításkor, hanem azt, hogy azzal a lappal nem fognak játszani. Egyébként a 2 színűség már kapásból kizárja a lapot egyszínű versenyről, tehát valamit mindenképp csinál, de speciel az óriás pakliból a Dornodon akár esetenként ki is hagyható, ugye vannak sárga óriások is. De a Tharrt és Eleniost én nem hagynám ki.
 
A kètszínü lapok pont azért kétszínűek, hogy nehezítsék a lapok kijàtszásàt. Semmi értelme olyan kètszínű lapot kiadni, ami fixen egy pakli két alapszíne.
 
Kezdetnek 8,5 soros lap. (Az Élet:1-nek járna 1 külön sor ugye...)

Az X max 7 lehet az utolsó pillanatban került rá, amikor kipróbáltam a gyűjtőgent úgy, hogy bajnok is volt benne... Tudom kicsit extrém ötlet de jobb az ilyeneket nem kockáztatni.
 
Nem megfelelő színekkel kilehet nyírni egy lapot lásd roxati leszámolás. Barna piros barátunk is így fog járni. A Lidércharcosal viszont nincs igazad. Még gyenge is. Kellet volna még rá egy feltámad képesség
 
Ha a játékmechanikát nézzük, akkor ez a kiegészítőnek nem én vagyok a célközönsége, de ennek ellenére tetszetős! Bár attól tartok, hogy hamar változni fog a véleményem, miután szembekerülök 1-1 ilyen paklival.

A halál angyalát olvasva azt gondoltam magamban, hogy igencsak erős ritka lett, majd leesett, hogy nem ez a ritka... és a Lidércharcost meglátva megértettem, hogy miért nem ez az.

Kissé erősek lettek.
 
Ahoy,

Ez egy Rotacreep zén lesz úgy látom.
A Lidércharcos konkrétan egy vicc.
Kezdetnek 8,5 soros lap. (Az Élet:1-nek járna 1 külön sor ugye...)
Ami ugyanúgy kvázi counterelhetetlenül generál 5 lapot, mint a régi, de ez az 5 lap szét van osztva, hogy gyűjtőbe beesve se legyen rossz (a réginek ez volt a hátulütője, ha nem húztad be, generálva blank).
1 vp 1 zsz-es altípusos lap, tehát van pakli amiben 1 zsz-ért jöhet. Ezen túl asztalról leszedés ÉS ölés egyben. Élete is van ugye ehhez a kis kontroll képességéhez és még a seggét is sikerült megemelni 3-ra a régihez képest.
Ez a lap úgy is bőven ritka lenne, ha nem lenne élete, 2/2 lenne és az S képessége vagy leszedne vagy sebebezne csak.

Az óriást sem értem, ez a lap igazából bármilyen színű lehetett volna a piros mellett, csak NE barna és piros (ideálisan fekete és barna/piros). Kelljen az óriáspaklinak áldozatot hoznia. Vajon mennyire fogja így korlátozni a pakliépítést az, hogy a pakli 2 alap színe lett?
Egyébként minden óriásdekkbe kötelező lesz, a hálócsapdás verzió külön imádni fogja. De igazából bármely törhető követős (lassabb) konceptben el fog férni mert önmagában üt 6-ot és fel is támad.

És, hogy ne csak fikázzak:
A hullaféreg kreatív lap, jó képpel, szép találat. Jár a keksz.
A holdkő pálca okés lap, Lipták szintű grafikával.
Az angyalkám meg valahol biztos kipróbálom majd.

Üdv: Kyb
 
Kritikán aluli az Alvilági Óriás illusztrációja.
 
Lidercharcost eleg nehéz optimalisan megoldani (exterminalas talan) a paklijaban.
Hullaféregben kiemelkedő, hogy a kenyszeritett aldozasa még egy csontot is termel.
Az óriásban egyszerusege ellenere látok fantaziat, jo lest dobalni a dungeon szolgalokat, nagy tohanyakat neki, kireptetve egy nagy dögöt.
 
Örülök, hogy a Behó visszahozta powercreepet. Én személy szerint szerettem.
 
Lidércharcos meg hullaféreg már be is került a deckembe. Gusztustalan lesz.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.