Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Jégviharos emlékek
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Azért mégiscsak volt valami hasznos abban, hogy a múltban - egyik napról a másikra - ránk köszöntött a Nagy Hóvihar időszaka. A Túlélők Földjének mágiatudósai még soha nem haladtak annyit a jég alapú varázslatok elsajátítása terén, mint amennyire a jéglények váratlan megjelenése óta jutottak. Új varázslatok, új, nemcsak a hidegben használható tárgyak jelentek meg... bizony, ebből is látszik, hogy a Hóviharnak nagy hatása volt Ghalla történelmére.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Nem baj Zigi,jó lesz az epikus meta is Az ellen a pár zarknod meg drágítás ellen meg jók leszünk side-ból. Úgy is egy kaptafa. A 40 legújabb spoiler meg a 9 legújabb etnikumja,ott tényleg nem kell semmit se síratni a deckből
 
Erre annyit reagálnék ,hogy ha rotáció lenne akkor az alap paklikat úgy ahogy van el kéne felejteni. Ilyen szempontból nagyon rosszkor jött a 11. Kiadás, sajnos nagyon sok idő lesz mire kirotálódik a sok spoilerrel együtt.

Az ,hogy pár deck megszűnne az szerintem a vele járója ennek az egésznek és valahol cél is szerintem.

Láttam példaként az áramlós és Zorall fókusz deckjét felhozni, üde színfolt ez tény, de nem sokan hiányolnák ezeket a deckeket. Plusz még mindig ott a lehetőség wild formaton pörgetni őket, amennyiszer ezek a deckek elő vannak véve annyi wild verseny biztosan lenne
 
Az első gondolatodat annyival egészíteném ki,hogy többen sírtunk amiatt,hogy sok ritka jön ki kiegenként és hogy ez nem vezet jóra.Erre (is) gondoltunk... Az évi két kiegészítővel nincs is baj,de hogy 130 ritka jöjjön ki egy évben... A 40-40 is bőségesen elég lett volna,a gyűjtői láz pedig ugyanúgy fenntartható lenne a foilokkal. Főleg,ha azoknak is a száma csökkenne vagy újra lennének ezüst szélűek is. Mondjuk 5 boosterenként.
 
Köszönjük a rengeteg támogató kommentet, és természetesen az aggályokat is megértem. A rotációt is lehet rosszul csinálni, pl. láttam olyat, hogy a kiadó erről nem konzultált a játékosokkal előtte.

A mi alapvető célunk az, hogy a HKK egy jó játék legyen, a szlogennek megfelelően megunhatatlan. Ha nincs se erősödés, se rotáció egy játékban, akkor egy idő után kialakulnak a legerősebb paklik, amiknek a pozícióját nem igazán lehet megingatni. Ilyenkor egy kiadónak nem is az az igazi problémája, hogy a játékosoknak nem érdemes az új kiegészítőket megvenni: hanem az, hogy a játék unalmassá válik attól, hogy örökké csak ugyanazokat a paklikat látod. Alapvetően mindenki szeret nyerni, senki sem fog olyan paklival játszani, amivel mindenkitől kikap, ezért inkább beáll a sorba. Egy HKK összetettségű játékban pont az a jó, hogy képes mindig megújulni, mindig meglepetéseket hozni, de a kioptiamlizált csúcspaklit csak akkor fogod lecserélni – bármennyire uncsi is – ha van nála jobb, vagy a lapjait már nem használhatod valamiért. Azt mindenképpen megígérhetem, hogy az új kiegek nem abból fognak állni, hogy kirotált lapokat adunk ki újra… teljesen új, kreatív lapok, koncepciók lesznek, mint ahogy előtte is, törekedni fogunk, hogy minden kiegészítő alaposan felkavarja a metát, és legyen min gondolkodni a pakliépítőknek.

Nagyon sokáig úgy véltük egyébként, hogy az erősödés végtelenségig fenntartható. Elvégre, hiába lesz erősebb, olcsóbb egy lény, ha az őt leszedő lap is olcsóbb, univerzálisabb. Azonban végül beleütköztünk néhány falba, ahonnét már nem igazán van tovább. A dolgokat talán még egy picit lehet fokozni, a szabályokat még lehet csavarni (ld. 3 szín szabály). de nem a végtelenségig. Erről a jövő héten lesz is egy részletesebb, elemző cikkünk egyébként. Annak egyébként nincs jelentősége, hogy egy évben egy kieg van vagy kettő, a 2 kieg kvázi 1 nagy kieg 2 részletben kiadva, most, hogy zének is ritkábban lesznek (sőt jövőre a váltás miatt úgy néz ki, legfeljebb 1-2 "ismétlő zén" jelenhet meg) kell is, hogy történjen valami év közben is.

m3lk0n az 54. hozzászólásban elég jól összefoglalta a lényeget: a régi lapok előbb-utóbb mindenképp elavulnának, így viszont kvázi örökké fogod tudni használni őket a vad formátumokon. Persze ettől részben még elveszhet a szabadságnak az az illúziója, hogyha akarnám, játszhatnék régi lapokkal (és néhány lappal valóban játszanak is), de ha elég sok vad formátumú verseny van, akkor ez a szabadság megmarad, sőt a korábbihoz képest talán még nő is.

Azzal, hogy a tókenlapok ne legyenek rotálva, abszolút egyetértek, ez természetes. Az is egy jó ötlet, hogy az ultrákra hosszabb rotációs időszakot határozzunk meg. Azt is megígérjük, hogy ÚN versenytámogatásra nem fogunk kirotált paklit adni (bár azt hiszem mostanra már tényleg minden elfogyott pár Tengermélyen kívül). Az, hogy legyen egy állandó alappakli, aminek a lapjai örökké használhatóak, mint a Hsben, úgy valósítható meg egy offline kártyajátékban, hogy amikor új alapkiadást adunk ki, akkor nem cseréljük le az összes lapját, csak a lapok egy részét. Így ami fontos, a metához szükséges, az marad benne, és így használható marad az ÚN formátumon is. Természetesen, azzal a szabállyal együtt, hogy a lap korábbi kiadásai is használhatóak.
 
Nem érzem úgy, hogy a rotáció lenne A megoldás/válasz a problémára.
-A lapok erősödése egy természetes folyamat, amit az évi két nagy kiegészítő megjelenése mesterségesen is gyorsít. (Például évi egy nagy kiegészítő máris duplázná az időfaktort...) Ennek a hozadéka az is, hogy rengeteg lap és koncepció el se jut a versenyasztalokig, mert egyszerűen nincs rá idő.. sajnos. (És azt csak halkan jegyzem meg, hogy a tesztelőknek is több idejük lenne normálisan belőni egy-egy lap erejét.. no offense.)
-Igen, az átlag IK csökken, ennek ellenére pl. a 11. alappakli sztárja jelenleg egy 2 (azaz kettő!) ZSZ (+1 nekron) költségű lap... De persze "minden nulláért jön és mindent is csinál" ha meg nem, akkor nem játszanak vele. Jah, persze...
-A három szín korlát, isteni szabály, ZSZ nerf stb. nem olyan régen lettek bevezetve, pontosan a powercreep miatt és szerintem nem működnek rosszul. A reakciódrágítás újfent segít abban, hogy a 0-s counter önmagában ne legyen elegendő. De itt több opció is felmerül(t), előttem is írtak nem egyet. Én úgy látom messze nem mentetek még el a falig.
-Igaz az is, hogy ritkán látni régi lapokat a versenyasztalokon (tehát létezik természetes rotáció is), de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének ilyenek (lásd Fókusz meglelése deck, aminek több mint a fele elég régi lap). A rotációval csak a meta szűkülne és sokkal egysíkúbbak lennének a paklik. Valamint nagyon nem mindegy, hogy azért veszek új kieget, mert szeretném, hogy jobb legyen a paklim vagy azért mert a rendszer rám kényszeríti...
-A változásra valamiért úgy tekint mindenki, mint valami ördögtől való rossz dologra. A baj pont az lenne, ha ugyan azt a játékot kellene játszani éveken keresztül. Nő az ingerküszöb, változnak az igények, vele együtt a lapok is. Nagyon helyes. Nem akarom azt játszani, mint ami 3 éve volt és 3 év múlva se szeretném azt játszani, mint ami ma van.
-A játék mindig is büszkén hirdette (joggal), hogy másabb, mint a többi kártyajáték, itt minden megjelent lappal lehet használni. Kár lenne egy ilyen szép hagyományt feladni. (Az évi néhány alkalommal megrendezésre kerülő wild format nem fogja megoldani.)
 
Legutóbbi hagyi deckemben (4-1-0, 2. hely) nekem is 29/50.
 
Szia Dávid!

Tavaly július:

A fókusz meglelése
Antimágikus rakshallion

4 Mardakor ajándékozó
1 Mardakor bölcs
1 Mardakor misztikus
3 Iszonykeltő
3 Fókuszálás
3 Shomori kínmágia
3 Tündöklés
3 Mithril gólem
3 Sziránusz stratégia
3 Isteni kegy
3 Mélytengeri teknős
3 Szörnycsábítás
3 Elhibázott varázslat
3 Albinó varkaudar
2 Szirén ősanya
2 Ősi legendák
2 Gyikos mókus
2 Kurtz
1 Csábító papnő
1 Polipokalipszis
1 Képzelt gyilkos
1 Vérszomjas karvaly


51
 
Kicsit úgy érzem magam,mint abban az X-akták részben vagy Rémálom az Elm utcában jelenetben,amikor újraéli mindig Mulder ugyanazt a napot,illetve a srácok a kocsiba szállást és elhajtanak,csak mindig egy kicsit másképp történik valami. Ezt a 3 kívánság gyűrűje újúj verziójánál éreztem soknak és kellően zavarónak. Ugyanazok a kártyák 8 évente új köntösben. Most a rotáció végett pedig azt érzem,hogy végleg megrekedtünk és újraélem én is ugyanazt a játékot mint anno 8 éve,majd időutazunk visszább,hogy egy 2. körben sikeresen létrejött Thu'zad utazása el is döntse a meccset. Sajnos azt kell mondjam,hogy unalmas. Nem támogatom a rotációt és Aranyival értek egyet. Szabálylapok,szabályok változtatása kellene inkább.Vagy csak egyszerűen elfogadni,hogy ma már minden lapelőnytermeléssel működik jól. NA ÉS? Anno egy kánter manaelőnyt csinált,semmi mást. Ma meg lapelőnyt csinálna és túl durva? Miért? Ha minden tud lapelőnyt csinálni,akkor a lapok kibalanszolják egymást,csak átmegy egy dinamikusabb,lüktetőbb tempójú játékba a dolog,amelyre az üres kéz nem lesz jellemző.
Vagy ha lenne egy letilthatatlan szabálylap(vagy szabály),ami azt tudná,hogy minden körben annyi lapot lehetne kijátszani maximum,ahanyadik kör van? Vagy ha a játék elején laphátrányba kerülhetnél,mert a kezed össz IK-ja nincs 5? Na mindegy,csak ötletelek...
Én még nem nagyon láttam olyat,ami tényleg ötlet volt itt,nem pedig kész tény és szerintem is az alappaklik a rotációnak ágyaztak meg,szóval ténynek veszem,ez esetben amit én is javaslok:

-UR,követő és szabálylap ne legyen rotálva. Semmi kedvem egy olyan metában játszani,amiben csak epikusok vannak,meg a kiadott klasszikusok: börtön,bilincs,járj,erdő (ezt már eleve így találtátok ki,hogy ezeket akarjátok megtartani?)

-A régi verziói a lapnak legyen játszható.Mint hűséges játékosotok,az eredeti kiadás van meg mindenből,biztosen nem fogom lecserélgetni az isteni szetteket meg a létező összes spoilert emiatt alappaklisra.

-Nerf mindig lesz,mert így pl ha engedélyezve lesz a régi verzió,akkor is muszáj lesz megmaradnia a kódos Szemétdomb nerfjének.
 
Tegye fel a kezét, aki tolja 2016-os lapokkal! Köszönöm!

Amúgy Bálintom... nem nagyon lehet ebben a játékban megoldani ezt... Ott van az áramlós deck, amihez évek óta jönnek ki a lapok. Vagy 5-6 év kombinációjából áll össze egy deck. Szóval... vagy az lesz, hogy megszűnik a sok típus deck, és gondolok itt a pl pegazus deckre... nem fognak mindig annyit hozni, hogy lehessen szó pegazusról. De ha igen, akkor a többi 20 ilyen decknek nem adnak ki lapot. De ha meg igen, és mondjuk alapkiadásban megjelennek a régebbi lapok, akkor mi értelme a rotának?
 
4 éve vásárolt dekkre ugyanúgy igaz, hogy az mehet most a kukába fixen, mert erősödnek a lapok, 3-4 éves dekk fixen gyenge AO, GE, EE, ÉI és TD kiadások nélkül!

Viszont ha van rotáció, akkor nincs erősödés és a 4 éve vásárolt dekkelt tudsz wild formaton indulni és van esélyed nagyon jó helyezésre.
Jelenleg most egy ilyen (4 éves) dekkel fixen utolsó vagy...

Rotáció mellett vagyok! Talán késő, talán nem, mindig volt aki abbahagyta emiatt, vagy amiatt, de mi van, ha idővel emiatt sokkal többen kezdik el vagy jönnek vissza.

4 évet soknak érzem, 2-t meg kevésnek.
UR-eknél a kiegenként kiadott darabszám miatt valóban lehetne 4-5-6 év, viszont narancs lapoknál is valahogy 6-8 év belőhető lenne és, ami kell azt meg újra ki kell adni, márcsak azért is, mert 8 éves vagy még régebbi narancs lapot beszerezni nagyon nehézkes vagy feleslegesen 1-2-3 000 Ft. Főleg most a cartamundival szépen be lehet azt is lőni, hogy 1dp-ben minden narancs lapból csak 1 legyen vagy 3-4 boosterenként legyen csak 1 narancs lap. stb...

Tokeneket szerintem se kellene kirotálni, mert akkor túl sokszor kellene újra kiadni azokat.
 
szerintem elég lenne ráállni minden évben egy alapkiadás plusz egy kiegészítőre, mint teljesen felbolygatni a rendszert, főleg úgy ,hogy ez nem oldja meg a problémát, csak kitolja legfeljebb azt az időszakot ,amely után már valóban gyakorlati problémaként is megjelenik a szűkölő keresztmetszet, mely a lapok erejét illeti, mely most még csak elméleti kérdés
, anno volt egy ilyen verseny ahol az elmúlt x év lapjait lehetett használni, hát eléggé családias volt a 8 amatőrrel ,és tizenakarhány profival
másfelől meg ez egy kissé agresszív üzleti stratégia, kvázi megveszed a lapokat, és x év múlva garantáltan nem fognak semmit érni, még csak cserére se mert nem lehet velük játszani, oké ez különföldön lehet ,hogy működik ,de azért magyarországon nem mindenki engedheti meg ,hogy kiegenként rákölt a lapokra egy 100ast ami aztán mehet x éven belül a kukába.
Ha viszont be lesz vezetve, akkor az ur-eket nem kellene piszkálni , tekintettel arra ,hogy olyan lapoknak, mint az ősköd, elme hatalma, fókusz stb gyakorlatilag gyűjtői értékük lesz nem több, ami az új ur-eknél nem túl magas.
 
Szerintem jó ötlet a rotáció, viszont a 4 év szerintem nagyon sok. Elég lenne az előző 2 év lapjait használni, persze ha évente 1 kieg jönne akkor jó a 4 év is de ez is a ritkák számától függ.

Tételezzük fel ,hogy használhatjuk az elmúlt 4 év lapjait kiesik 1 év és már elérhető az új kieg a már legyengített lapokkal. Itt simán előfordulhat ,hogy nem fogják megvenni a kieget a versenyjátékosok (vagy kevesebbet vesznek) mivel az előző 3 év lapjaival elvannak és abból is simán összerakják a top deckeket.
Szerintem így túl sok idő lenne mire érdemi változást érnétek el a játék szempontjából.

Az ultra ritkákra is ugyanúgy kellene ,hogy vonatkozzon ez a szabály még akkor is ha lesz olyan ami emiatt kevesebbet fog érni. Itt egyébként el tudom képzelni azt ,hogy rájuk lazább szabály vonatkozzon, sima ritkák 2-3 évre visszamenőleg használhatóak akkor az UR-ek 4-5 évre. Ez jó kompromisszum lehet.

Narancs lapokat is mindenképp rotálnám nem lenne jó ha mindet lehetne használni, biztosan lenne olyan ami erősebb lenne akaraton kívül. Könnyebben tervezhető lenne a játék.
 
Igen rotáció kellett volna 20 éve.. Most elkezdeni bődületesen rossz döntés lenne. Napról napra látni hány ember dobja be a gyűjtit és fordul el.. ezek után mi lenne? Egy 25 éves szisztéma felrugásában nagyon jók vagytok ezt már láttuk párszor. De mindennek van egy határa.

Nem tudom elképzelni, hogy ez komolyan felvetődött kérdésként.
Inkább csak azt, hogy ez hangulatkeltésként lett kiírva, hogy pörögjön a fórum.
 
Szerintem is üdvözítő lenne a rotáció bevezetése.
 
+1
 
Azért a fairligth bölcsit nerfelném én is , hogy 1nsebezzen
 
A narancs lapokat és az UR lapokat én sem macerálnám .
Viszont a rotációnál ha jól értelmeztem a 11. kiadásban kijött spoilerekből lehet használni a régebbi változatokat .Az kérdés , hogy meddig ugyanúgy x évig még az alappaklit vagy csak időlegesen lehet ?
Én pl mivel súlyos összegeket fizettem ki anno értük és mikor kijött a 11. akkor a régieket tartottam meg és az újakat elcseréltem . Így viszont nem fogom tudni használni sok lapot ha csak a 11. kiadásokat lehet használni illetve be kéne szereznem ismét őket
 
Nem támogatom a rotációt.Ez pusztán időhúzás semmi egyébb,a problémákat nem oldja meg.
 
Habár nagyon rég nem játszottam HKK-val (10-12 év) , és nem is vásároltam semmilyen terméket most újra elgondolkodtam rajta, ennek a hírnek hallatán.

Remélem ez egy új kezdet lesz a HKK-nak. Azoknak meg akik nem üdvözlik ezt a változást, illetve nem nagyon tudják elképzelni, hogy ez a rotálódás hogyan működik, tudom ajánlani, hogy nézzék meg, hogy más gyűjtögetős kártyajátékokban ez hogyan működik. Remélem nem ütközik semmilyen szabályzatba ez a féle "reklám", de itt egy tök jó videó, ami igaz, hogy a Hearthstone kapcsán, de elmagyarázza ezt a jelenséget: https://www.youtube.com/watch?v=WBLzkfqsVtk

Ui.: Ha kell kiválogatom a fontosabb részeket belőle
 
Köszönjük szépen a támogató hozzászólásokat, sokat jelent!
És persze a javaslatokat a nagyon fontos részletekhez. Mindent figyelemmel követünk és alaposan megfontolunk.
 
Nekem tetszene a rotáció bevezetése. A programnak pedig legalább ennyire ha nem jobban örülnék
 
Én ellenzem a rotációt.
Remélem még az új kieg megjelenése előtt ki fog derülni, h lesz-e rotáció vagy nem.
 
Nekem tetszik az ötlet, mert az (újra)kezdők helyzetét is megkönnyíti valamelyest. A pakliépítő programnak pedig szintén nagyon örülök.
 
Tengermély -> tengernyi lenne optimális
 
Igen, azért írtam, hogy előreláthatólag
 
Olyan kérdéseket teszel fel, aminek a megválaszolását egyelőre nagyon korainak érzem. Most itt az a kérdés, hogy a játékosok úgy unblock hogyan viszonyulnának egy ilyen drasztikus változáshoz. Persze ettől még jó, hogy megírtad az álláspontodat jópár kérdésben.

Abban azért én is bízom, hogy egy rotáció után nem lesz tengermély díjazás...
 
A rotáció kimondottan jó ötlet hosszú távon, nagy plusz részemről.
 
Lehet nem leszek népszerű, de én egyáltalán nem támogatom a rotációt semmilyen formában.

Én ezt egyszerű pénzlehúzásnak gondolom az itt felhozott érvek ellenére.

A fél évente megjelenő kiegekből így is kb. 120 ezer egy playset begyűjtése, de eddig csak azokat a lapokat kellett beszerezni, ami mondjuk kellett a pakliba.

Most már mindent meg kell majd venni újra 4 évente. Korábban évente 1 nagykieg volt és úgyis jól elvoltunk. Sajnos a mohóság vezetett idáig, ahol most tartunk...

Meg kell találni a fejlesztési lehetőségek közül azt, hogy ne erősödjenek túlságosan a lapok. Én ezt elsőre új narancs lapok és új paklikoncepciók kiadásával próbálnám meg.

Szerintem pont a visszájára fog elsülni a nagyra vágyó ötletetek , kevesebb lesz a játékos, mert többen abba hagyják emiatt, mint ahány új játékost tudtok szerezni és ezáltal a bevétel is kevesebb lesz és ez a játék végét fogja jelenteni.
 
Ez a most vagy soha lehetőség. (szerintem az előző két alapkiadás célja a rotáció megalapozása volt) Ez a lépés fogja biztosítani, h a fiamnak is legyen lehetősége játszani.
Pár javasat:
Szabálylapok, követők, tokenek ne rotáljanak. A problémásak egyszerű tiltása. Ez sok problémát megoldana.
Az UR lapok más intervallumba rotáljanak. Mégiscsak más értéket képviselnek. Mondjuk 5 év. Így értékük a hosszabb használhazóság miatt még nagyobb lenne. Ergo nőne a versenyek vonzereje. Alaposabb tesztelést igényel de megérné.
Tudom nem illik más játékoktól lopni, de a HS classic rendszere remekül használható itt is. A HKk ban is lehetne egy alap kiegészítő ami soha nem rotálna. Ez meghatározná az optimális laperősséget az alapmechanikákat.
Évente egynél több káosz formátumot semmiképp ne szervezettek. Kötelezték el magatok.

Üdvözlöm a döntést. Sok sikert!
 
Üdv,

A rota szerintem is jó ötlet 100%osan támogatom. DE se az UR-eket, se a narancslapokat nem tiltanám ki visszamenőleg.

A problémásakat, ami gátolja az új lapok tesztelését/kiadását, mint pl a Fairlight bölcsi nerfeljétek le vagy tiltsátok ki. Most ennyi újítás mellett már bátran meg lehetne lépni ezt.

További javaslatként:

Kyorg ne legyen vízió

Mindnen védekezős bűbáj úgy működjön mint az unaloműző, hogy védekezésként nem ad +lapot.

Bölcsit ha nem tiltjátok (kellene), 1et lőjjön lénybe.

A védekezős szabályt lehetőség szerint ne buzeráljátok, se a védekezési bónuszt, ami tovább erősíteni a fluxgent, bölcsit és az egyéb hasonló horror lapokat.

További kérdés a rotas/wild versenyekkel kapcsolatban:

Előreláthatólag:
Ugyanazon napon lesz mindkettő?
Jár-e mindkettőért HSZ?
Mennyivel tér el a díjazás?

Valamint a rota miatt a vidéki versenyeknél üdvözölhetjük, hogy kirotálódik az elözönlés és a tengermély támogatás ?

Mindenesetre pozitív irány, az eddigiekhez képest legalábbis mindenképp!

Üdv,
K.D
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.