Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Árnymanókról általában
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Ha eddig nem hitted, hogy az árnymanók rusnya teremtések, ez a kép talán meg fog győzni erről. Vagy hiba lenne általánosítani ennek a kivételesen ronda egyednek a kinézetéből?
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 |
Nézet:
Szerinted mi lehet ennek az oka???
Talán csak nem az, hogy HÉTVÉGE van??? Ilyenkor nem dolgoznak az emberek! A KT-s lev.listán is ugyanezt megkérdezte egy KT társam... kicsit kiborúltam...

Egyszóval: nincs semmi gáz a gépeddel és a Net-eddel, várd meg a hétfőt, akkor jön majd forcsid... én a postást vártam így annakidején...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Hello!
Szeretnék megkérdezni egy dolgot: újév után már nem lehet neten küldeni az UL-t, vagy szerverhiba van, esetleg lusta a számítógép, vagy totál rossz az internetem? Mert a legutolsó UL letöltés az 2003. 1. 3-án volt, kb. két napjka. Az emailom és a www.beholder.hu/l1.htm szerint is. Mikor várhatom a következő fordulómat?
 
Hi emberek!

Kellene egy kis HELP! Kéne némi infó a következő KT-król:

Ars Magica
Halhatatlanok
Pszichopaták
Ghalla Gyemekei
Vértestvérek
Ordo Mutantum

vagy bármilyen semleges és mágusbeállitottságú viszonylag kezdő KT-ról (kezdő alatt értsd, hogy mág csak 7-8 képességük van kifejlesztve).
Ha tud valaki HP-t, azt is megköszönném...

A fenti KT-k tagjainak: nemrégen született mutáns nő vagyok, akit a elsősorban a mágia érdekel nem pedig a harc. "Kicsit" elvont vagyok, szal izé... Istenem nincs, egyelőre nem is tervezem, de később lehet, hogy Fairlightet választom...

Thanx:
Hyperion, Dornodon Inkvizítora

A címen: laksjd@freemail.hu, ha írna valaki, pls. a SUBJECT legyen az adott KT... Thanx...
 
Hát, először is el kéne érni még a 3-as csapdakészítést is, kiadni az ásóra egy F parancsot (fedett verem), és olvasgatni a hypert, nézegetni a térképet...
 
Ha még kell segítség gyere és látogass meg minket a ghalla.freeweb.hu -n...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Ez attól függ, hogy mit akarsz elfogni... A Hyperben részletesen benne van, hogy mit, mivel lehet elfogni. Utána kikeresed azt a csapdát a tárgyaknál és alkalmazod a FOG <melyik szörnyet> <melyik csapdával> elvet...

Boldog karácsonyt minenkinek...
 
Egy igen fdontos és érdekes kérdésem lenne. Van nálam négy kötél, egy ásó, és 5-ös szörnyismeret. Mit kell tennem ahhoz, hogy a FOG parancsot használni tudjam, hogy tudjak szörnyeket elfogni?
 
Kösz!
 
Vegyél boltban! 81-es tárgy!

Amúgy meg elég neki 3 paraméter is (gőtecsont, varányszem, grákóbőr), ebből már meglesz!!!
 
Most már igen. Amint észrevettem, hogy lehagytam a netkódot a fordulóról (akkor már késő volt újraküldeni) állandó netkódot adtam meg.

Még azt is szeretném kérdezni, hogy ugye egy távcsőhöz négyfajta tárgy kell (grákóbőr, smirglilevél, gőtrecsont, varányszem). Mi a fenét kell írni az F paramétereineki, ha csak három hely van?
 
Érdekes... nekem ilyen bajom nem volt...
Állandó netkódot használsz???
 
Bocs, egy kicsit eltévesztettem, ugyan ezt a trükköt ismerem, de gond volt. Netkódnak véletleül semmit sem adtam meg, és hétvégén ide nem jön postás. De viszont a nyáron már egyszer megcsinálta, hogy szabályos b netkóddal, öt napig vártam, amíg egyáltalán az infókhoz is berakták. Kösz azért a tippet!
 
Erre most mondhatnám, hogy a postás rossz helyre vitte, de nem... Velem még nem fordúlt elő ilyen, remélem nem is fog! Várj... DE... eccer, de akkor másnap már megvolt. Szerintem töltsd le a fordulóid közül, az is pont olyan mint amit elküldenének és akkor nem kell idegeskednek, hogy "vajon, ma megjön-e"...

Tudod, hogy hogyan kell??
Ha, nem:

Bemész az infókhoz (ahol a karijaid vannak), rányomsz arra a karidra akinek késik a forcsija és ha too van a 88.fordulót, akkor a forcsi alatti (zip)-re kattintva már le is töltődik!

Ezt tudom javasolni...

Hyperion, aki ugyan Inkvizítor és NAGYON gonosz, de azért segít ha kell, hisz mi lenne vele, Raia hívők nélkül...
 
A 99;54-en (a libertan-i éxerész mezőjétől keletre 6 mezővel) van egy, én is ott áldoztam be!

Hyperion
 
Nem tud valaki véletlenül Dornodon rúnakövet Qvill környékén, esetleg Libertan, Xantrox vagy Fehérbérc közelében?
 
Nekem van szükségem rézre, ugyanis a legjobb páncélom most a szöges bőrpáncél. És még nincs semmi ffémtárgyam, kivéve talán a szent szimbólumot. De akkor is sok TP kell a szintekhez 9. szint után, ugyan már csaqk 1526 TP kell, a 10. szinthez, de az még mindig bosszant, hogy marha erős ellenfeleket legyőzök (nekem erős), és a vizionár majdnem kinyír. Rohadt egy lény az. A félelem-áró pedig az esetek 70-80%-ában elüldöz. Márrmint a gondolataival. Ha saikerülne megtámadni, két percen belül menekülne.
Az erőre pedig mindig szükség van, mert nem szedtem fel ea két fordulóm alatt semmit, kivéve: leadtam a gránittoronynak 3 ezüst nyakláncot, felvettem egy lajhárcsontot, ami a szöveg szerint könnyű, meg egy acélpengőkét, és 3%-al nőtt a súly.
 
1, szerintem senkinek nincs igazán szüksége rézdarabokra
2, a HM-et kifelejtettem, nem tudtam h kobudera vagy...
3-4, 25-ös szerencsét márpedig nem nehéz csinálni szintenként 2 TNO-t kapsz, minden 40. forcsiban 1 TNO 2 KNO jön, nyugaton egyelőre ennyi. Nem igaz, hogy sok TP kell 9. szint után, 15-16. szint körül kezd nehézzé válni a szintlépés, addig 4-6 kör egy szintlépés ha jó helyen jársz és aprítasz
20-as erő: ez relatív Nekem 205 fordulósan a csatorna túloldalán van 20(25)-ös erőm )) Tök sux. És miért ne lenne fair bolban vett ektoplazmát áldozni? Azt kérték, hogy áldozz 2 ektoplazmát, és nem azt, hogy ölj le 2 szintszívót.
 
Dornodon az egy igaz isten! Másrészről meg sikerült kihoznom az összes fórumot 18:xx -re
 
Ezzel néha egy kis baj van, ugynis
1. nekem minden tárgyra szükségem van (elvileg, legalábbis rézdarabokat nem fogok dobálni)
2. én a KNO-t a harcművészetekre rakom, ugyanis a többi fejlődik magától
3. a 25-ös szintet elérni nehéz lesz, most 15-ös szerencsével és 18-as IQ-val. Egyedül az erőm éri el a 20-at, mivel még csak a 90. fordulónál vagyok
4. TNO-t és KNO-t szintlépésen kívül ad valami? szerencsét már sikerült felvinne TNO-val 11-ről 15-re, de a 9. szint után már iszonyú sok TP kell sazintlépéshez. És még a 150. forduló előtt szeretném megcsinálni a szvó-ektoplazmás küldetést, ugyanis nem lenne fair boltban vett szvó-ektoplazmát áldozni.
 
Vagy ledobod a szintszívót 2-3 bumeránggal ;)
Esetleg ha magas a védelmed, el se talál. De 24 körüli szerencsével tutira nem szív szintet.
 
Egy jót 20-as szerencsével még szvsz meg tud szivatni egy szintszívó... Bár a franc tudja, anno 10 körüli szerencsével a semleges karim is úgy 40-50%-ban megdobta a szintszívás mentőt )
Pár jótanács:
- ne hagyd 150% fölé menni a megterheltségedet! tök szívás.
- ne vadássz, mi a francnak? főleg ha már van egy 10-15-ös vadászatod az örökre elég lesz minden próbára, kajaszerzésre meg nem jó inkább vegyél kaját a boltba vagy lejomoljál, vagy teremts, vagy hentelj kaját adó szörnyeket
- ha meg akarod dobni a mindenféle mentődobásokat, a szerencsédet növeld amennyire csak bírod! a többi tulajdonság csak azért van hogy a szerencsét visszatartsa na jó ez kicsit túlzás volt... IQ-ból 26 legalább kell mire megtanulod a taumaturgiát, de amúgy is hasznos. Ügyességből szintén 26 az optimális alacsony szinten. Először az ügyességet nyomd minél magasabbra, mert ezzel nő a védelmed -> kevesebb sebződés -> kevesebb gyógyításra pazarolt TVP, VP, parancshely -> további fejlődési lehetőség. A 26-os ügyi már 9 védelmet ad!
- TNO-t csak szerencsére érdemes rakni, de legalábbis minél magasabb tulajdonságokra, illetve MAXTU-ra ha majd KT érett leszel. A többire rakni pazarlás. (nekem is itt áll hegyekbe lassan a TNO mert nem bírom kitenni szerencsére, MAXTU már 21 volt, aztán KT vezér lettem, ezzel még több lett, tehát oda minek rakjak...)
- KNO-t pláne semmire ne pakolj, max pár darabot néhány extra képességre (szerencsejáték, versengés, mászás) de ehhez a játékot nagyon ismerni kell. Látatlanban azt mondanám, hogy MINDEN KNO-t tegyél félre míg nem lesz egy fontos szakértelmed (teo, tau, pszi) elég magas, és akkor arra pakold rá. Ha esetleg van pszid azt 6-ig (vagy szürkeállományig) érdemes KNO-zni, hogy aztán regenerálj is valami pszi pontot illetve élvezhesd a szürkeállomány előnyeit.
- Tölts le hypert, mapot, és nézegesd őket, de nagyon alaposan, és olyan dolgokat is amik csak 3-5 év múlva lesznek akutálisak számodra.
- Pénzt keresni nem úgy kell, hogy több kilós szarokat cipelsz a fél világon át pár aranyért. Nyugodtan dobd ki a szemet, ha nem fogod felhasználni. Olyan cuccokat kell szerezni (akár vásárolni!) amiért az aukción sokat adnak. Pl veszel 10 sullár hólyagot 160 aranyért, eladod aukción 500-700 pénzért a keletieknek. Ilyesmikből kell pénzt csinálni, másból nem nagyon lehet. Esetleg a csatamezőféleségekből kieső cuccok hozhatnak pénzt, de a kisvárosok környékén ilyesmi nem nagyon van.
- Akár 30. forcsi táján is érdemes lehet elvágtatni a helytartói városokhoz. Kell egy 10 körüli közelharci és távfegyver ismeret, 20-25-ös szerencse, 10-12. szint, legalább 18-20 körüli védelem, és akkor már a HT városok küldetéseit lehet csinálgatni. Pénz, fejlődés, siker, csillogás.
- Wargpini szörnysor az isten!
 
A szintszívó 20 feletti szerencsénél már nem tud szintet szívni. Nyugaton van egy másik szintszívó lény az autentikus vámpír, ő viszont ha eltalál minden esetben szív szintet. A vízionárhoz is szerencse kell. Kb.23-25 körül már megúszod.
 
Én NEM dobom el, mert lehet, hogy nehéz, de ha siklerül sokat használni, olyan mértékben megnőhet a erőm, hogy nem lesz problémám a súlyokkal. Most inkább mással van bajom: könnyen darabokra téptem a goldugart, proteinfecskét, tintacsigát, gyilkos sallankot, meg hasonlókat. És állandó fejlesztés alatt van az IQ-m és a szerencsém. Erre egy nyomorult vizionár majdnem kinyírt. Én pedig pár forduló múlva szintszívkra akarok vadászni. Így nem fogom megúszni a dolgot shinai gömbbel. Kb. mekkora IQ és szerencse kell ahhoz, hogy az ember (illetve a kobudera) legyőzzön egy vizionártz, vagy megússzon egy szintszívást TNO veszteség nélkül? Auracsatorna, immunitás, meg ilyenek nem jöjjenek szóba, ugyanis 4 szintet igazán nem akarok elveszteni.
 
Hyperben a legtöbb tárgy súlya benne van. Én eldobnám/eladnám a súlyzót, mert bár az erő tfelése 130%on megy, de túl nehéz
 
Hát, én nem tudom, a súlyadatokat ugyanis nem adja ki, csk az összsúlyt.
 
Súlyzó??? Az ha jól emléxem van vagy 20 kiló...
 
Hát awrról van szó, hogy az erőm 18-as. Súlyzóból van nálam egy, plusz a tartalékok: négy teli vizestömlő, 8 varányszem, 4 gőtecsont, 1 ásó, 1 kőkalapács, 2 púderkő, 7 fáklya, 10 móri gyümölcs, 3 mákrózsa virág, csontszurony, szöges bőrpáncél, szöges pajzs, nap szimbólum, 5 rézdarab, 2 óndarab, meg ilyenek. Legrosszabb a kaja. Nem akarok VP-t pazarolni rá, ezért vadászok, és képes tíz forduló alatt 50 el növekedni. Azt dobálni kell.
 
:O

Mekkora erőd van???? Ezek alapján lehet vagy 10-es!
Vagy! Miket cipelsz magaddal? 123 nehezéket meg 200 bolot ésetleg 45 vasvértet? Nekem soha nem ment 125-130% fölé a megterhim (2,5 év alatt).

Esetleg ha Net-en játszol, küldd el egy régebbi forcsidat (elég a tárgylista is), hátha tudok segíteni. A cím: laksjd@freemail.hu

Nem vagyok az a tapasztalt, de ha mások nem segítenek, akkor csak én maradok! )

Üdv:
Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Kösz a segítséget! Bár azt gondoltam, hogy a DEM többet is ér, ha már életmentő, de mi van akkor, ha a terheltségem 200% fölé megy? Moset ugyan valamivel sikerül 150% alatt tartanom, a 100%-ról már rég lemondtam, ha pedig elrejtek tárgyat, az pedig TVP pazarlás, hiszen sosem megyek vissza.
 
Egy: ne dobj el semmit, ami legalább 1 aranyat ér (a lapockacson is ér ennyit), mert a játék elején minden "fillérre" szükséged lesz!

Kettőt: a DEM-ért 25 aranyat adnak, de hülye vagy ha azt adod el! Az életed többet ér 25 aranynál, ugye?

Három: ha kiadsz a bolt mezőjén egy BE "bolt" parancsot, akkor kapsz egy árlistsá, amin rajta van, hogy mit vehetsz ott és mit hajlandó a boltos megvenni tőled! Sajna a sorszámokat nem tudom fejből, de a boltok vagy a város közepén, vagy a keleti sarkában vannak! A térképen be van jelölve!

Ha köll még help írhatsz nyugodtan a: laksjd@freemail.hu címre, csak szólj, hogy Te vagy!
De rajtam kívül is rengetegen segítenek, ha megkéred őket (gondolok itt a hihetetlen hatalmú Ariun al Malen-re, vagy Deathdealer Balour-ra)!

Hyperion
 
  ... | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.