Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A bárdversenyekről
(Túlélők Földje esemény)
Küldd el képeslapként!
Ghallán bizonyos időközönként megrendezésre kerülnek ún. bárdversenyek, melyre bármelyik szépéletű, írástudó kalandozó benevezhet versével vagy prózában írt alkotásával. Csupán a maximalista, szörnyölésre szakosodott kalandozóknak szúrja a szemét ez a rendszeres esemény, hiszen ők ebben a szerepkörben nem igazán tudnak jelentős eredményeket elérni.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Meg is van a nagy harci feladat: írjunk egy cikket a Nagy Hkk találkozóról.
A feladat a közel lehetetlen kategóriát súrolja, mivel aki nem volt ott annak nem tudom igazán leírni, hogy mi is történt. De sebaj leszek én a krónikás, leírom a leírhatatlant. Hogy szép sorjában haladjunk, kezdeném a végével mikor is meglepő módon véget ért a rendezvény kiosztottam az utolsó díjakat a társas versenyhez és elkezdtük összepakolni a sok társasjátékot meg szemetet, amit magunk után hagytunk, felejthetetlen érzés tört rám úgy éreztem, mintha a nyári szünet közepén lennék valahol a leggondtalanabb szakaszában és arra gondoltam, bárcsak soha ne lenne vége. Na igen eltudnám viselni, ha minden reggel Hkk versenyre mehetnék és aztán délután még egy társas versennyel koronázhatnám meg a fényes eseményt. Egyszerűen annyira, hangulatosra sikeredett az egész hogy nem akartam elhagyni az épületet.
Most viszont visszatérek a kezdetekhez miután kipakoltuk a kocsiból a társasokat meg a díjazásnak valót és a szent sajtreszelőt, amely a szendvicsek elkészítéséhez elengedhetetlen eszköz, a gyönyörű hostess hölgy neki is látott szendvicsek készítésének, amelyek mindenki számára ízletesek voltak főleg miután véget ért a Hkk verseny és elfogyott a hozott elemózsia.
Ezután jött a kellemes meglepetés a társas versenyen több nevező volt, holott a rendezvény neve mégis csak 0. Kelet-magyarországi Hkk találkozó. A társas verseny jól zajlott a pontozás arra ment rá, hogy az ember minél több játékot próbáljon ki. A verseny kezdete előtt megszavaztunk 10 játékot kb. 15-ből, hogy melyek vegyenek részt a versenyen. Az első nap hkk versenyét Szabó Larion nyerte Csatamezős semmizős hordával, a társas versenyt, pedig Stegerán Gábor valamint volt kvíz játék, amelyet kisebb nagyobb sikerrel meg is oldottak a gyerekek kivéve Stankóczi Miklóst, aki egy kérdésre sem tudod helyesen válaszolni. Fejben, adtam is neki egy Arany Málna díjat, na meg ki is röhögtük, ahogy azt illik játékos berkekben. A legsikeresebbnek pedig Benczik Attila bizonyult, aki helyett Idrányi Gergő töltötte ki a kvízt teljesen véletlenszerűen válaszolgatva. Saját kvízével viszont felannyi pontot sem sikerült összeszednie.

A második nap egy kicsit már rutinosabban ment a lebonyolítás bár a hostess hölgy elfogyott (biztos megették a vad Hkk-s kiskölkök vagy elvitte a cica) úgyhogy magam készítettem a szenyákat amelyek, sokak szerint ugyanolyan finomak voltak, mint előző nap, úgyhogy elégedett voltam a munkámmal. A kártyaverseny most kezdett érdekesebb lenni, mivel megvoltak a tegnapi eredmények és az előző napi versennyel ellenben most nem egy megszokott hagyományos verseny került megrendezésre, hanem egy egyedi verseny, ahol nem lehetet ritka lapokat használni, valamint csak két színből játszhattak a játékosok. Érdekesebbnél érdekesebb paklik születtek a versenyre, bár mint várható volt. fókuszkristályos-tárgyasból volt több is, de helyet kaptak az olyan egyedibb koncepciók, is mint például a Leah-Rhat pakli égetős (Morgan Tanítványával) valamint Leah-Charadin szkritteres. Ezt a versenyt is Szabó Larion nyerte, így könnyű volt kiszámolni, hogy ki nyeri, az összesített díjazásban az első helyezettnek járó ultraritkát. Ezek után meg is interjúvoltam az ifjú feltörekvő titánt, hogy mióta kártyázik és eddig mennyi ur-t sikerült nyernie. A válasz: 2. Két éve játszik, két ultraritkás versenyt nyert eddig, és most két nap alatt több ur-el gazdagította gyűjteményét, mint amennyit eddig nyert.
A második nap már nem lepett meg annyira, hogy a társas versenyen ismét több volt a résztvevő, mint a Hkk versenyen, és annak rendje és módja szerint a kvíz és a nagy cetli keresgetés díjkiosztása után neki is estünk a különféle játékoknak, hogy pontokat gyűjtögessünk, vagy csupán kíváncsiságból. A második nap társas versenyét Stankóczi Miklós nyerte. Nyereménye egy Seasons társas játék lett az összesítet díjazást, pedig Poroszkai László nyerte egy Shazam társasjátékkal gazdagodva ezáltal. És hogy mi történt ezután azt a cikk elején olvashatjátok.
 
utóla böklcs mindig az ember. ;) Én is így vagyok ezzel tudom h azt a második felest nem kellet volna meginnom és akkor elverem mikit! :P De így legalább volt eséje!
 
Bárcsak azzal a tárgyassal mentem volna
Sajnos rosszul döntöttem, és az elcseszett hordámat választottam a jól összerakott tárgyas helyett.
 
Nézd meg:
http://youtube.com/watch?v=_aZW1AV1KgU
ááááá nagyon gáz! :S
 
Mikinek rath-fairlight Fókuszkristályos paklija volt!
 
Dénes:Fairlight-Chara-din:Chara-din fattyas dekk Manafammal.
Norbi:Leah-Rhatt :Pakliégető
P.Dávid:Leah-Dornodon horda követő nélkül.
Fábián Máté:Fairlight-Tharr tárgyas

Lacinak:Chara-din-Leah:szkritter
Tuskának:Rhatt-Fairlight tárgyas teremtő rakshallionnal
Mikinek én se tudom.
 
Milyen paklik voltak a gyak-nemgyak kétszínű versenyen? Amikre én emlékszem:

Larion: Fairlight-Rhatt, Fókuszkristályos, Teremtő rakshallion
Sanyi: Elenios-Tharr, Galetkis, Gyógyító rakshalion
Kinga: Chara-din-Leah, Horda(Orglingos), Manafamiliáris
Dénes: Fairlight-Rhatt, Ha jól láttam kontrollos szerű, Manafamiliáris
Stegerán Gabi: Chara-din-Sheran, Dobatós (xenó horda), Manafamiliáris
Attila: Dornodon-Raia, Tüzes, Dornodon követője
Norbi: Leah-?, Pakliégető, Morgan tanítványa
S. Dávid: Tharr-?, Tharros lövöldözős+horda, Manafamiliárissal
P. Dávid: Rhatt-Fairligth (legalábbis azt hiszem), Tárgyas, Teremtő Raksallionnal
Fábián Máté: Fairligth-?, Tárgyas, Teremtő rakshallionnal
Máté: Dornodon-Tharr, Nagy lényes, Behemótok nagymestere
Jómagam: Fairlight-Leah, Kontroll, Manafamiliáris

Mikinek+Lacinak+Tuskának nem tudom pontosan milyen deckje volt + volt még egy Rhattos blokkolós deck is.

Szerintem elég sokszínű volt a verseny, én legalábbis nagyon élveztem, mind a két napot. Ha összejönne gyakrabban is lehetne ilyet rendezni és minél több résztvevővel.
 
De legalább szép álom. Kellemes tervezgetést Nektek !
 
Jól tudtad, nekem volt a Galetkis paklim, Norbinak pakli égetős, Larionnak horda, Schneidernek Kontrol, bevallom a töbure nem emléxem mert nem is nagyon láttam ki mivel játszik elvoltam foglalva a találkozó szervezésével és a verseny lebonyolításával! (Szeretnénk a nyáron is egy hasonló rendezvényt tartani de ez még eggyenlőre csak 1 állom :S )
 
Rendben, én azt hittem, hogy Sanyinak volt a galetkis paklija, az egész versenyről csak innen a fórumról tudok egy keveset, azt sem tudom, kinek milyen paklija volt, de annyira nem is érdekes. Csupán a második napi verseny birizgált fel előzetesen, arra szivesen elmentem volna (ha tudtam volna). Tárgyas (fókuszkristályos) paklit ki szerettem volna próbálni gyak-nemgyakon is, mert egy előző egri versenyen megtetszett. Ennyi az egész.
 
Egyszerűen lejárt az idő.Aktív játékos befejezi a körét...Ismerve Schneider játéksebességét ezen nem is kell csodálkozni.(Larion ellen játszotta a döntőt.)
 
Nem akarok beleszólni, de nem ment végig a döntő ?
Ez hogy lehet ? (vagy hogy kell érteni ?) Gondolom Te voltál a kontrollal és Te verted volna el (de kit ?). Ugyanis azt írták (ha jól emlékszem Xellos a 69-esben), hogy mindkét nap Te lettél a 2.
Mindegy, bocs, nem akartam tényleg beleszólni.
Inkább gratulálok az eredményeidhez.
 
Azért ha végigmegy a döntő szerintem Fairligth-Leah kontroll elverte volna
 
Te már így sejted a jövőt ?
 
Szerintem a fókuszkristályos az egyik legerősebb pakli gyak-nemgykon, bár én nem azzal mentem, igaz nem bántam mega galetkik is megálták a helyüket, félek hogy a pesti tíltott mágián is sok kristályos pakli lezs :S
 
Igen, mint legutóbb Egerben.
Gyak-nemgyakon is szivesen kipróbáltam volna.
 
Mint legutobb? :P Ugy emléxem az egri pároson is olyan volt és hát nem kellet megijednünk tőle! (Bevallom most se féletm tőle! :P )
 
Pont a fókuszkristályos miatt kérdeztem, ha mentem volna, nekem is ilyen lett volna.
 
I.nap csatamezős kontrolal nyert Larion de volt hordátol épüéletesi pakliig szinte minden a versenyen.
II. nap ha emlékem nem csal leah - dornodon hordá manafamiliárisal volt a nyerő. Ezene a napon még színesebb volt a repertuál bár a manafamiliáris színte minden pakliban benen volt. Volt galetkis, pakliégetős, kontrol és talána a legtőbb az fókuszkristályos volt!
 
Milyen paklik voltak eredményesek a második napon ?
 
Felkerültek a találkozón kéászűlt fotók egy része a Miskolci Ifjúsági HKK klub honlapjára (gy.k.: http://mihkkk.uw.hu).
A verseny eredmények és beszámolók is hamarosan felkerűlnek igérem! ;)
 
Szeged nincs is olyan messze. Jómagam a Miskolc környékiek táborát gyarapítom, és egész hosszas ideig volt szegedi barátném. Szóval pénteken fel a vonatra, vasárnap éjjel haza. De ettől függetlenül is járkáltam arra Magic versenyezni, amíg aktívan játszottam, mostanában meg lehet másik játék miatt fogok arrafelé látogatni néhanap. 3 átszállás az egész, ha még nem változott, és a vonaton remekül lehet szundizni (-: Kivéve a Cegléd-Szolnok távon, mert az ácsorgós...
 
Akár mindkettőét. Legalábbis ami az érdemi részét illeti. És még nagy különbség sincs. Az első mindkét nap Szabó Larion lett, így az összetettet is ő nyerte. Második mindkét nap Schneider Gergely lett. Ez szintén sugall valamit. Harmadik első nap Poroszkai László, negyedik lett tán Ádám Norbert, a többit tudja a manó.
Második nap már a harmadikat sem tudom ki lett. Azt hiszem Ádám Norbert és Nagy Sándor küzdöttek a 3. és 4. helyezésért.

Társasjátékokat illetően első nap Poroszkai László és Stegerán Gábor holtversenyes első helyét végül egy plusz party az utóbbi javára döntötte el, míg második nap Stankóczi Miklós nyert, második pedig Poroszkai László lett, aki ezzel az összesítet társasjátékos versenyt is nyerte.

A hely és a hangulat nagyon szuper volt, a büfé olcsó és finom, sajnos a résztvevők lehettek volna többen is. Sajnálatos módon a pék se gondolta, hogy szombat munkanap lesz. Remélhetőleg lesz folytatása a dolognak.

Részletesebb beszámolók és fényképek ha minden igaz a mihkk.uw.hu-n várhatóak a (közel?)jövőben.
 
Azt sem tudom, élünk-e még akkor.
 
Valaki le tudná írni az első nap végeredményét?
 
Szerencsére a büfében még KáVé is akad :P
Amugy páros Pesten 5 hét mulva? Mi megyünk szerintem!
 
Remélem valaki gondoskodik Rólad.
A kávétuningra gondoltam.
 
Köszönjük szépen ;) Eddig jó a verseny! :P És a szombati munka nap ellenére is szépen össze gyülünk! (üdv: élőben a találkozoról!!! :P )
 
Kívánom, hogy sokan legyetek és játszatok jókat !
Mi sajnos (Nógrádból) nem tudunk menni.
 
Pláne úgy,hogy nem is Miskolcon lesz a buli.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.