Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A felébredt etnicoliktor
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Egy nemrég napvilágot látott irat szerint így nézett ki az a többezer éve halott etnicoliktor, melynek csontjaiba a feketecsuklyás nekromanta papok kísérletképpen életet leheltek. A Zangroz környéki ásatáson számtalan tehetséges régész és egyéb tudós vesztette életét a szörny öntudatra ébredt agresszivitásának következményeként.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (30)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ...
Nézet:
Hello! Nem tud valaki egy Krad-szentélyt a környéken?
 
Széphölgy!

Alázattal kérem, hogy bocsásson meg barátomnak, ki csak zavarában ejtette ki száján azokat a szavakat. Komolyan se gondolta, hisz tudta, hogy az ön nemes személyéről az efféle szavak leperegnek, mint a homok a csiszolt gyémánt csodás felszínéről, és nem túlzok ha az Ön csodás ragyogása mellet még ezek is csak gyatra kavicsnak tünnek. Ezért hát kérem legyen oly nemesszívü és megybocsájtja Loboncnak ezt a megnyilvánulását, hiszen csak zavarát próbálta leplezni, melyet a hurikat is megszégyenítő szépsége váltott ki.Maradok tisztelettel:

Karvaly
 
*Mély meghajlás*
Karvaly uram, magához még nem volt szerencsém így élőben, ám híre megelőzi... Örömmel látom, hogy neveltetése szerencsésebben alakult, mint kedves barátjáé...*megvető pillantás oldalra*
 
*Crimson feléd fordul, egyik szemöldökét felvonja és szépen lassan végigmustrál. Fentről le... és vissza.

Parancsol, kedves Lobonc? A mennyiséggel nem szokott gond lenni... a minőség a kérdés, mint minden más valamire való nőnél...

(ad2, ha ilyen névvel írsz alá, hajlamos leszek a félreértésre, lesszíves ügyelni a jövőben, vagy nem foglak kímélni s én sem ügyelek a saját szavaimra/tetteimre) >;)

C.A.
 
Halandó!

Legyen hát...

Kalandmester

Ui.: Grr! kit fogok most fenyíteni?
 
Ami megette Alkorn kardját. Amit a tavsz szépségét is megszégyenítő hölgynek írtál at pedig nem méltatom, bár ezúton is szeretném nemtetszésemet kifejezni, de mivel külön lapra írtad semmi közöm hozzá. Ellana papnői szerint ez két ember legbelső magánügye ezért nem helyes ilyen dolgokat ekként megtárgyalni. Találtam neked próbabábukat a koronatéri piacon. Egy dzsad árulja őket 1e darabja, de ha egy tucatot veszel az 10e.

Karvaly.
 
Sogron lángja melegítsen minden arra méltót!

Tisztelt KalandMester! 2 hétig nem kívánok játszani kőtáblába vésett karakterrem. Után beszélünk.

Alron Drami

Ui.:
 
Megint én...

Karvaly, mi a fene az a ginakármi? Één nem engedtem ki semmi ilyet... Bár legutóbb feldöntöttem pár löttyöt a könyvtárban... is.

Lobonc
 
Üdvözlet Mindenkinek!

Hej, Crimsonbébi! Én nem feküdnék ki Mellőled! Bizonyítani tudom, hogy 5 menet, és még semmi bajom. Ha gondolod, tegyél próbát!

Toma
 
Szép Jó napot mindenkinek!

Nagy tisztelettel köszönteném a legendás hírü szépséget: Crimsont szerény körünkben. Hálás vagyok az isteneknek, hogy csodás személyiségével megajándékozta szürke mindennapjainkat! Lobonc te engedted Ki a Ginsuort?!

Karvaly
 
Jó Reggelt!

Psz. szerint 9.17 van és írtó rossz napnak nézek elébe...
Quinn! Nemet azért kell a játékosnak mondani (persze csak esetenként), mert hajlamosak a táp felé fordulni alapból. Elkezd csinálni egy karit amire azt mondhatod (mint KM), hogy ez egy szép kieggyensúlyozott karakter majd mikor már kész van és a felszerelést irogatja azon jár az esze, hogy vajon milyen helyzetekkel fog találkozni, aztán eszébe jut, hogy a múltkor "x" helyzetben milyen csúnyán elbántak vele ezért úgy dönt a 12hm/tsz-t megemeli 14-re 3kap-ot elvesz fp/tsz-ből mondva, "veszek fel kíntűrést 4kp-ért ugyanott vagyok vele" a többi 3-at pedig mondjuk harcérték alapból, "mert azt majd úgy is behozom 3.tsz-re"... Ennek az lessz a vége: alapok: KÉ:3 TÉ:12 VÉ:65 HM/Tsz 20, Kp alap:0 KP/tsz:20. Ezt végiggondolva beláthadod, hogy neked a feladatod nemet mondani a játékosnak, mert a legborzasztóbb az, hogy meg is tudja magyarázni, hogy miért lett ilyen tápcentrikus a karaktere. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a kararktere fejlődni fog és nem kell mindjárt minden képzettséget begyűjteni 5.tsz-re. Nem kevés ideje játszom már, de ezekbe a hibákba én is beleestem.(Km-ként, hogy engedtem; Jk-ként pedig csináltam) Az UT szabadsága megengedi, hogy mindezt megtedd, bár nem javasolja. Mikor beletettél a rendszerbe kb. 10 napot, rá fogsz jönni erre te is.
Sajnos helyhiány miatt csak körvonalakban tudtam leírni amit ezzel kaocsolatban hozzá tudnék szólni, de remélem lessz alkamam személyesen kifejteni mendezt.
Maradok tiszteletteljes barátja:
Karvaly
 
Lehet csak a vizsgaidőszak hatása, de ezt nem egészen fogtam :/
Miért mondjak nemet a játékosoknak? A tápolást nem úgy kell érteni, hogy irreális, mivel emellett is lazán írok izzasztó kalandokat.

Nem is feltételeztem, hogy nem szerepjátszotok. Nem ismerem a karaktereket, szal eleve nem is tudnék nyilatkozni róluk

Bye Quinn
 
Hódolatom...
Most, hogy 2 nap után végre elő mertem merészkedni lepleim alól, és visszatért a megszokott szépségem azután a (szó szerint!) _átkozott_ tor után...
*Crimson odavánszorog a nagy kőtáblához és Eral dul Illona neve alá odakarcolja Nhirall Soreley nevét is.

Bakker, mellőlem sorban fexenek ki a férfiak...
 
Tiszteletem Mindenkinek!

dul Illona miatt részvétem fejezem ki a hozzá közel állóknak, minden bizonnyal nagyszerü ember volt.
Lobonc! Mivel én nem tudok menni, kérlek ne köss bele senkibe a halotti toron és ok nélkül ne verekedj!!! Mindenkinek Jó szórakozást!

Karvaly
 
Rion!

Jössz a buliba? Nem olyan lesz mint Erionban. Jó, hogy Te is itt vagy öreg cimbora!

Wya
 
Halandók!

Először is! Ki merészeli bírtokolni isteni monogrammom? Másodszor! Rád fogom ereszteni a Rettenetes Tallérmonsztert aki papírt eszik! Harmadszor! Én jól írtam volna a nevedet ALRON DRAMI alias ERŐSLELKÜ RION!, ha nem szarik be az isteni klaviatúra.

Kalandmester
 
Üdvözöllek Főpap!

Miért, mondtál nekem valamit?

KM
 
Üdv nagyköpenyes kollega!

Rég láttunk már közöttünk, örömmel veszem, hogy a pusztítás másik mestere, sőt nagymestere is eljött közénk... Adhatnál majd leckéket, mivel nem értek semmiféle hullanyelven (holtnyelven), úgy kéne elmagyarázni, hogy én, mint egyszerű harcos is megértsem.

Ki volt ez a dul Illona? Ha jól értem, valami harcosféle, úgyhogy tessék tisztelettel bánni a nevével, a party-n ott leszek, jól berugunk az emlékére! Aki verekedni akar majd, velem kell szembe állnia!

Lobonc
 
Sogron legyen Mindannyiotokkal, adjon tüzet otthonaitokba és legfőképpen áldjátok az Ő nevét!

Tiszelt Kalandmester! Szeretném leszögezni, hogy nem jól írta a nevem, valamint, hogy a karakterem a mai nappal tollal is felvezettem a karakterlapomra, ily módon immunissá válva a Radírmonster mindenfajta támadására. Kérem ehhez tartsa magát. Előre is köszönöm,

Alron Drami, aki már a KM-mel is beszélhet ily módon.

Ui.:
 
Köszöntöm a sírkövek urát!

Örömömet kell kifejeznem, hogy végre olyasvalakihez szólhatok akivel vállvetve véreztünk a jó ügyért. Hogy van a kasza?

Wya
 
Tiszteletem Quinn úr!

Már megbocsáss, de mikor kezedbe veszed a stafétát és úgy döntessz, hogy mesélni fogsz nagyon sok múlik rajtad. Bátran mondj nemet a játékosnak hiszen ezt játék közben is nem egyszer megteszed. Másrészről elég sok olyan vezérvonalet sikerült megtartanünk ami miatt bátran állíthatom, hogy SZEREPjátékot játszunk élő karakterekkel. Ha érdekel a dolog küldök egypár ehhez kapcsolódó gondolatot, csak adj egy címet.Maradok tisztelettel:

Karvaly
 
Köszöntöm az egybegyűlteket!
Azokat meg főleg kikkel együtt kalandozhattam(hatok) Ynev ősi földjén. Rég láttalak Vyaquartis öreg barátom! Ha minden jól megy ezen a síkon gyakrabban beszélgethetünk!
 
Szia Karvaly,

Én nem engedem a kap rendszert, mert nem szeressem a tápolás ezen formáját. Ráér a táp játék közben. A kap rendszerrel rengeteg visszaélésre van lehetőség.

Maga az 5 fokozatú rendszer fasza

És a legfontosabb: a tápolás nem ellentétes a szerepjátékkal!!!!
Rengeteg tápos szerepjátékos karit neveltünk ki.
A kp alap 0, kp/szint 20 éppen olyan amit nem egednék.

Bye Quinn
 
Halihó,

Nagyjából azért itt vagyunk :/

MC, Enio és Awex tényleg elveszett, ha valaki tud róluk valamit az szóljon rájuk!

Valaki dobjon fel témát, mert az enyém nem jó Amúgy is elegem van a vizsgaidőszakból. Meg minden másból (((((((((

Quinn
 
Köszöntök mindenkit!

Lobonc ne érts félre! Külön örülök, hogy magadtól elkezdtél olyan képzettségek felvételéhez, melyek nem elöfeltételei harci képzettségeknek! Sokkal inkább vagyok azért morcos, hogy már megint bent jártál a dolgozószobámban, és leöntötted vörösborral az Anatómiai lexikont. Arról már nem is beszélek, hogy morzsák vannak a kalamárisban és sokszor mondtam neked, hogy a tollat bele kell mártani a tintába ha nem akar fogni, nem pedig rányomni a papírra. Leszel szives a picaon venni egy tucat írótollat.

más! Tápolás kontra szerepjáték témára várok hozzászólásokat 5 fokozatu rendszerben
motto: -kp alap:0 kp/tsz:20 vagy kp alap:10 kp/tsz:15-
sok egyébb dologot szeretnék bölcs "pályatársaimmal" átrágni!
A holnap esti viszont látásig maradok tisztelettel:

Karvaly
 
Üdv Mindenkinek!

Első körben elnézést szeretnék kérni Karvalytól, hogy megkérdezése és engedélye nélkül mertem hozzáfogni egy ilyen kaliberű dolgokhoz, mint a kibertér és a mechanomágikus szerkezetek (számítógépek) tanulmányozása... Gondoltam, ha már elég fejlett leszek, előállok, hogy végre Pyarron hatalma ide is elérhessen Általad. A büntetésem természetesen vállalom, bármi légyen is az.

Félre a tréfával: hova lett mindenki?

Lobonc
 
Köszöntök mindenkit!

Elöször is üdv az én bátor testőrömnek, Loboncnak. Sajnálattal veheted tudomásul, hogy az antiss, az asztrál, és a mentál sik után a kibertérben is megjelentem. Ezt se Pyarronban tanultam. Babykillernek magam is kiváncsi vagyok a bétájára, ha nem gond belelesnék. Tuti ki tudnánk sütni pár jó dolgot. Lobonc ahhoz képest, hogy mechanikád nincs, a számtanod 2. foku egész ügyesen elboldogulsz ezekkel a furmányos mechanomágikus szerkezetekkel.

Üdv: Karvaly
 
Üdv!

A ninják képzése két fő vonalból áll. Ko-budo, majd késöbb jön a nin-ju-tsu. Mind a ko-budo, mind a nin-ju-tsu tartalmaz elég sokféle ismeretágat, de annyit le lehet szögezni, hogy a ko-budo a szellemi, és fizikai kondicionálásról szól. Ha a karakterkasztokat nézzük a nijákhoz legközelebb Enosuke harcművészei állnak.

Wya
 
Hali 4 All!

BUÉK!!!! Váljon valóra az álmotok! ha már az enyém nem sikerült... vki más vitte el az 5öst

Quinn: Riegoy. Ne haragudj, de nem ilyen kérdésre gondoltam. Világleírásos dolgokkal most nem szeretnék foglalkozni, mert arra oda kell figyelni. Én nem dolgoztam ki, mert nem állt szándékomban ott mesélni. De valahol olvastam már róla vmit, majd utána nézek.

Amúgy képzeljétek el most nyomtattam ki Babykiller művét.
Killer: Te egy állat vagy! Ezt gondoltam eddig is, de most már biztosan tudom! Szerintem jó lett, még lektorálom és aztán mehet hozzátok véleményezni

Amúgy eddig 153 oldal és titeket ismerve, a véleményetek után szvsz megalkotjuk a MAGUS első tökéletes kiegészítő szabálykönyvét. Killer már a fejezet és a lapszegélyeket rajzolgatja. Szóval remélhetőleg szép is lesz.

Kár, hogy vizsgaidőszak van... most megyek dogozni, aztán meg olvasni.

Üdv
Vampire
 
Csocsi mindenkinek,

Toma, jó, hogy visszajöttél

Vamp, ha csak téma kell, ám legyen.

Mi a véleményetek a Riegoy városállamokról? Miket, hogyan mesélnétek ott?

Nagyon-nagyon régen MAGUS-oztam utoljára. Játékosként főleg...

Bye Quinn
 
  ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.