Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Sárkánykölykök
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Talán ezelőtt még soha nem hallottál arról, hogy sárkánytenyésztésre adná valaki a fejét, de hidd el, létezik ilyen. Egy távoli nép fiai hónapokig nevelgetik az "apró" jószágokat, hogy aztán őket "szőrén" meglovagolva, az éppen aktuális háborúba induljanak a hátukon.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ...
Nézet:
Áhh!!

Egy baráti vetélkedés.Nem szoktam ilyet csinálni,de miért ne.Sosem árthat egy kis fegyverforgatás és persze már nagyon régen nem használtam a mágiámat sem.Legyen hát egy könnyed vetélkedés.Hol és mikor?Szeretném látni a barátidat is,kiváncsi vagyok,hogy kik azok a félelmetes harcosok és mágihasználók.
 
L`aria.

Az én kis barlangombam akarsz legyőzni???Bocsáss meg,de kuncogok egy kicsit.Azt nem tudom,hogy gondoltad azt,hogy diadalmaskodsz felettem.
Mivel ohajtasz végezni velem,óhh hatalmasság!Tán mágiával?Esetleg kardal??Nem akarlak megbántani,de ha nem akarod,hogy a fegyvered a falamon díszelegjen akkor nem told oda a kyr arcodat.Pláne,hogy nem is tudsz a műhelyembe kaputnyitni,még akkor sem ha az árnyakon keresztűl közlekedsz.Ilyen kis egyszerű "mágiával" nem lehet a közelembe férkőzni.Egyébként miféle nagyhatalmú kalandozók állnak a csapatodban???Kicsit vissza kéne fognod az embereidet,mert nagyon túllihegik a hatalmukat.Ennek nem lesz túl jó vége.
 
Kedves Lilien,

Amíg csak tövis van, de nincs rózsa, egy fickó sem lesz hülye leszedni... Mellesleg miféle szerzet vagy és honnan jöttél?

Quinn
 
Na mi az törp uraság?
Eleged lett a nyüzsgésből? Ez egy virtuális kocsma, itt mindenki henceg, meg mutogatja azt "amilye van." /Crimson, Lilien Ti is elkezdhetnétek/ Az elfeket meg ne hozd fel példának, mert bár ismerek néhány nagynevű kalandort közülük, de mégiscsak leépült társaság. Sajnos. Én még láttam fénykorukat, ott voltam a bukásuknál. Csatáztam a könnyűléptűek oldalán saját fajom égihajói ellen. Akkoriban más volt, de most. Néhány lézengő dilettáns.

Viszont Krán kérdésében egyetértünk. A mai fiatalok nagyon komiszak. Megtámadnának mindent, aztán néhány nayan ütésétől bezúzott fejjel feküdnének, míg egy boszmester fel nem parancsolja őket, hogy bajtársaikat elpusztítva félelevenen rohadjanak valami nevenincs hágó legmélyén. Persze egy pyarr támadás mindig jól jön. Kell az ember a véradóba :|
 
Azért mindent én sem tudhatok
Rád nem hat az od? Azt kötve hiszem ))
 
Már ég is a tüz amin keresztűl kaput nyithatsz.Egyébként minenki csak úgy vagdalkozik a fene nagy hatalmával.Quinnek lehet is,de a többieknek mire ez a nagy felhajtás.Nem ismerlek titeket, mutassatok valamit a lenyűgöző hatalmatokból.100 évig készült a fegyver.Nem lehet rossz.Ti nagyhatalmú kalandozók......,nagyon lenézitek a krániakat,no meg az elfeket.Nem hinném,hogy Vruk Lorienn sokáig fogja tűrni ezeket a lenéző gondolatokat(itt az elfekre gondoltam).Túlságosan nagyra vagytok magatokkal,nem is találkoztatok még igazi ellenféllel.Hhúúú,nagy és erős kalandozók?:-))).
 
Cső Jesper!

Ott találkozunk, elindultam! Aki többet vág le, az issza el a másik pénzét!

Ramon
 
/mentális üzenet, hogy mi módon, azt csak Arel tudja: Ramonom, testmozgást akartál, találtam egy rakás boszorkányt a várostól északra levő régi major területén. Elkelne a segítséged./
 
Üdv Mindenkinek!

Az attól függ Alessandro, hogy ki vagy, mi vagy, meg hogy kapok-e kimenőt a főnöktől (Karvaly felé kacsint...). Illetve, asszem a munkán is múlik a dolog. De a jó balhékban mindig benne vagyok!

Mindemellett szeretném megjegyezni, hogy Lilien elhamarkodottan ítélt, amibe már nagyon sokan belebuktam esetemben.

Más téma:

Saját tapasztalat, hogy néha nevelni kell a jónépet, de szerintem ezzel mindenki egyet ért. Ha nem elég a félvértes katona látványa a gyülekeztenek, akkor kapja a kardlapot, de ha az se elég... Így járt.

Eddigi kedvenc "népnevelésem" egy Erionhoz közeli szigeten megbújó kis boszorkánytanya felszámolása volt... Gondoljátok el: három katona, ékben, ilyen csoportból volt pontosan 4 darab. A tanyán lévők közül aki nem feküdt a földre, az rendszerint valamelyik végtagjától megvált, ez vagy a feje volt, vagy a bal keze (csak tudnám mér pont az). Azt mondták a varázslók, a nagyjának csak a kezét bántsuk, de hát a fene vigye el, a legtöbbje még az után is mozgott... Mindamellett szeretném megjegyezni, hogy saját tapasztalat, hogy ha valakit májon szúrsz, utána már nincs kedve varázsolni. Kipróbáltam párszor, télleg műkszik.

Lobonc
 
Hát az tuti...
 
Lobonc, úgy érzem mi jól tudnánk együtt dolgozni!
 
Egy tegnap született gyöngyszem!

Karvaly és Lobonc táboroznak a Sheral déli lejtőjén. Lobonc felállítja a sátrat, majd néhány óra múlva felébreszti Karvalyt:
-Karvaly! Nézz fel az égre és mond meg mit látsz!-
-Rengeteg csillagot látok!-
-És ez mit mond neked?-
Karvaly eltöprng egy rövid időre.
-Asztronómiai szempontból ez azt jelenti, hogy milliónyi sík létezik, és potencionálisan milliónyi világ. Asztrológiailag ez azt jelenti, hogy a Farkasölő az Égi Vadász kétharmados takarásában áll. Az idő tekintetében, ez azt jelenti, hogy körülbelül negyed négy van. Teológiai szempontból ez is egy bizonyíték arra, hogy az Istenek mindenhatóak, és hogy mi kicsinyek és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai szempontból ez arra enged következtetni, hogy holnap gyönyörű időnk lessz. És Lobonc neked mit mond?-
Lobonc hallgat egy darabig, majd megszólal:
-Karvaly! Valaki ellopta a sátrunkat!-

KalandMester
 
...
 
Tiszteletem az "Uraknak"!

Most, hogy így végignéztem az utsó kb.100 hozzászólást úgy érzem, hogy elég sivár a felhozatal. Hencegő és törtető kanokkal gyülekezete!
Egy két felcsillanó hozzászólás, aztán barom lessz belőlük. Tisztelet a Kivételnek! Crimson! Hogy birod?

Lilien
 
Üdv megint Mindenkinek!

Te Wya, mondták már Neked, hogy sokat beszélsz?

(Oldalra súgva: - Erre most valami olyasmit várok, hogy "nem". Így, bár rövidebben fogalmat szerintem. /vigyorog/)

Lobonc
 
Üdv Mindenkinek!

Szeretném felhívni a figyelmet Quinn megszólítására, legalább ennyi jár nekem, a pyarr mágusoknak pedig minimum, hogy térden csúszva járultok hozzájuk.

Megtámadni akkor fogjuk, ha a stratégák úgy határoznak, a tanácsaidat Nekik osztogasd. Én a magam részéről szivesen eltipornám, Karvallyal tuti legyalulnánk felét a térképről is. A hegyeket meg ilyesmit egészben hagyjuk azért, mer az kell.

Mindemellett Karvaly, rég jártunk már Ibarában, hiányzik, hogy egy-két akadékoskodó dzsadnak rendet tegyek az arcában. Néha kegyetlen pofátlanok tudnak lenni, és ha láállsz velük alkudozni, abból csak rossz jöhet ki. Kérdés: végülis megcsináltad a gyakorlótermet a tornyodban Magadnak? A berendezését én vállalom, tessék rá emlékezni.

Lobonc
 
Sogron kísérjen Benneteket utatokon!

Tisztelt Kalandmester! Ha Sogron úgy látja jónak, minden bizonnyal meg fog jutalmazni áldásával.

Quinn, nem hallottam még Rólad, de szerintem igencsak illúziók között élsz, ha úgy gondolod, az istenek "csak istenek", sőt, tárgyként "ezek"-kel hivatkozol Rájuk. A magam részéről kérlek vondd ez vissza, Sogron semmiképp sem az.
Az, hogy beszéltél vele, minden bizonnyal valami álom volt, magam is tapasztaltam már, hogy az Antiss miféle badarságokat képes néha művelni.
Másik lehetőség, hogy egy másik sík egyik istene vagy, elnézésed kérem, a tudásom bármekkora is, nyílvánvalóan hiányos. Ynev népei közül szinte mindegyik kultúrájában, etikettjében, történelmében stb. járatos vagyok, ezek egyikében sem találtam Rád utoló információt.

Alron Drami
 
Nem mondhatok többet róluk...
 
Akkor nem értem "a szavak hatalmát"
 
Üdv Mindenkinek!

Jah, így már mindjárt világos. Köteles tartományúr. Remek.

Lobonc
 
Dehogynem Wya.
 
Lobonc uram, némi információ eljutott hozzám legendás bátorságodról, de figyelmezz rám. Megtámadni Kránt botorság. Ne akard újáépült városod teljes kiírtását A háború itt csak visszaüthet.

Quinn az egykori Sárkányölő

U.I.: mindig mosolyt csal arcomra egy sárkánykirály emléke, ki csak vonszolta magát találkozásuk után. Gyalogsárkány
 
Te még nem hallotál rólam PriMortel? =
 
Halandók!

Lebegjen példaként a 1461-es hozzászólás mindannyiótok számára példaként. A feltétlen és józan hit jutalma nem marad el! Ezen a héten egyszer magadra kérheted a KalandMester áldását!

KalandMester
 
Mágiafaló? Én inkább a szavak hatalmától tartanék
 
Köteles tartományúr
 
Sajnos nme vagyok járatos a kráni kultúrában.
 
Sogron áldása mindenkire!

Jesper, feketeláng már vagy 30 éve voltam, időközben megint élni kezdett a testem is. Hatalmammal visszaélni soha nem tettem szándékosan, mára pedig elmaradnak a hirtelenségemből fakadó igen nagy hibáim is, én így gondolom... Az erő pedig nem az enyém, hanem Sogroné, aki hívei kezébe adja ezt, nekem csak az az apró szerep jutott, hogy őket próbáljam a istenünknek megfelelő úton tartani.

Az pedig, hogy mik a Sólyomasszony céljai, nem tudthatom, mint ahogy Sogronét sem vagyok képes felfogni, Ő mindannyiunk felett áll, soha nem tudjuk megérteni, talán még próbálkoznunk sem szabad, nekünk a szolgálat marad. Ellenben biztos vagyok abban, hogy anno minden az Ő tervei szerint valósult meg, mi csak élvezzhetjük az Ő kegyelmét és nagyságát.

Alron Drami
 
Hehe, nem lesz annak jó vége Jespebá! Kezdesz vénülni, meg egyébként is, nem bírod a scandert sem igazán!

Kit érdekel mi változott, kocsma van, sör van, verekedni lehet. Más nem kell. Bár egy kevés, amolyan igazi testmozgás hiányzik. Tudod, mint az a sok csatabárdos, hülye kiabálós csóka volt, a végén azzal sáskaizével (bár az télleg nagyot kiabált), közben meg azzal a hóka micsodával, aki állítólag erős harcos, bár a kardom második suhintását nem bírta a feje. Hülye elfesek, ugrál, pattog, de ha egyszer eltalálják... Nem kivétel ez alól a sötétebb fajtája se.

Ramon
 
Üdv Mindenkinek!

Jesper! Amint pyarron parancsot ad rá, megmutatjuk Kránnak, hogy hol a helye, meg hogy milyen katonáink is vannak! Consular akar a fene lenni (Lobonc Karvalynak: Te Karvaly, mi a fene az a consular?!), Karvaly tetteiről meg kérdezd meg bármelyik népembelit, elég sokan hallottak már róla, egyik másikhoz nekem is volt egy kevéske közöm, de mindnél ott voltam.
Igazán akkor leszek majd mondjuk nevezetes, ha összejön a sörözés azzal a lebegős dzsinncsókával a kantinban...

Lobonc
 
  ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.