Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Bíbor möszék
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Egy szemi-intelligens asztrális állat a bíbor mösze. Apró kis féreg, amely céltalanul bolyong a pszionikus térben, tudatfoszlányokkal és érzelemnyomokkal táplálva magát. A bíbor möszék gyakran közlekednek nagyobb rajokban, így védve magukat az asztrális tér rettenetes ragadozóitól." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
Lapötletek (64955)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ...
Nézet:
Na ez is egy milyen hülye mondás. Az én szemeim még sohasem akartak füvet enni.
 
vuk atya,
Azthiszem e halandó orkfajzat nem tudja milyen szekérről beszélek..
 
Ki merészkedik zavarni a színészek-színészét?Opál vagyok a barátja.Lám csak milyen szép teremtés vagy te lány.Szívesen megharapdálnám a kis nyakincád,persze csak úgy izgatóan.Biztosan nem tudnál ellenálni neki.Kis hanvas bőröd nagyon izgató vagy!!Mhhh.Azt hiszem kicsit naradok és legeltetem a szemeim.
 
Szomorú történet.

Mikor elvesztettem Tinát -első feleségem- több évig vezeklő meditációba burkolóztam. Nem lehetett feltámasztani ami elkeserített. Aztán kiderült miért. Istennő volt a lelkem.
 
Ha már itt vagy és elég kedvesnek tünsz,akkor elmondhatnád,hogy az itt ülők miféle tudással bírnak.Úgy értem,hogy én harcos vagyok,te...stb.
 
Én is így gondolom Quinnről. :P ))
 
No-no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))
 
Quinn

/Crimson zavart tekintettel pillant feléd/
Jó Uram, a szavaimban sehol sem említettem, hogy olyan férfiakra vágyom, akik csak azt lesik, hogy mit áhítok. Azt hiszem, ezt az is tükrözi, hogy hogyan kezelem (le) a hozzám intézett bókokat...
...Megtisztel, hogy ilyen jó véleménnyel van rólam, de megkérem, főleg társaság előtt ne sértegessen azzal, hogy boszorkánynak nevez...
A barátját illetően... a 18 évével majdnem egykorúak vagyunk vele, bár nem ismerem faját, és nem vagyok tisztában azzal, hogy hol tarthat az egyedfejlődés útján. Ha valóban ilyen tehetség, szíves örömest megismerkednék vele,... de először talán magának kéne bemutatkoznom.
/me kecses meghajlás/ Crimson Astiar, szolgálatára.
 
Én is hallottam róla!!!!!Van neki egy hatalmas obszidián fekete bőrű és hihetetlen kék szemű társa,kinek a testi tökéletessége oly nagyhírű,hogy még én is hallottam róla.Egyébként sima harcos az illető,de neki sem lehet ellenálni.Persze azt is hallottam,hogy apró leányokat kedvelik a legjobban(tenyésznyullal).Imádják a nőket,meg tudnák zabálni őket!Fura fajzatok,de valamiért egyensúlyt tartanak.
 
A barátom is erős túlzás

Amúgy terméketlen a fiú, így tenyészteni sem lehetne Pedig Ynev legnagyobb természetes egojával rendelkező lénye.
 
Igazán nem akarok kötekedni, de "Ezüst haja és vörös szeme kiemeli különleges mivoltát."- én így a tenyésznyulaimról szoktam beszélni, nem a barátaimról.
 
Pontosan. A lényeg a szavak mögött rejlik. A létezés egy magasabb fokára léptem
 
Kedves Crimson,

Ne légy ilyen, negatív. Ha minden férfi azt lesné, hogyan tegyen kedvedre, egy idő után bizony unalmassá válna ynev világnyi földje. Így örömöd lelhetnéd a kutatásban. Mint boszorkány, nyilván nincs nehéz dolgod. Ha gondolod bemutatlak egy barátomnak, akit igazán kedvelnek a nők. Bár még csak 18 éves, de már teljesértékű pap. Ezüst haja és vörös szeme kiemeli különleges mivoltát. Azt mondják a nők, kiknek ágyában megfordult, hogy valami meghatározatlan vágyaura lengi körül. Mestere a szavaknak. Valami szinészfejedelemként emlegetik Pyarrontól Erionig.

Üdvözlettel Quinn
 
Értem, ez olyan, mint amikor a hernyóból pillngó lesz, ügye?
/Még jó, hogy csak a dzsad szivarokra szoktam rá- teszi hozzá Alessandro gondolatban./
 
/Crimson Laria dalát hallgatva sokatmondóan Lilien szemébe néz/

Sogron fölé, ejh? /C félrevetett pillantás Alronra/
Bárduram, ha nem csalnak hírforrásaim a hódított nőid száma pontosan a korábban megnevezett csillag magasságában ér véget...
...Szavaid meg kell, hogy mosolyogjam, ellenben tettel igazolhatnád magad. Rendbontás közeleg egy ártatlan vacsorán, a saját házamban. Attól tartok erőm nem lesz elég a rend fenntartására...

(apropó:
"1502: Hahá, a bárdé lett a másfélezredik hozzászólás. Morgena szeret.. "
Nem úgy van, hogy a kyreknek balszerencsét hoz a páros szám, Jó Uram?)
 
/Alessandro dohog/
Még jó, hogy több vagyok... Lettem volna valaha céhmester, ha nem lennék?!
 
Fürtökben a sárkányok.Hmmm.Csoda jó hely lehet az az Anvaria.Mondjuk hallottam róla,de nem akartam olyan messzire mennni.Akkor most milyen rangod van?Nem volt jó az Anatakhan.Nem biztos,hogy jól írtam a klánod nevét.
 
Arra értettem, hogy magától jött az átváltozás, de nem különösebben tiltakoztam ellene. Lélekben már régóta aquir voltam.
 
LÁtom büszkeség is szorult abba a nagy fejedbe.Egy törp sosem kér elnézést,de tévedtem.Több vagy egy orknál.
 
A sárkányöléshez nem Ynevet ajánlom. Az itteni sárkányok bújkálnak. Anvaria felé menet északról közelíts a régi elar szigethez. Egy nagy manakúpként fogod látni. Egy isten ott veszett oda. Onnan menj keletre, és egy síkszakadáshoz érsz. Lépj át rajta, és ne csodálkozz, ha szemed egy sárkányt lát az repülni. Jószerivel fürtökben lógnak az égről.

A primorteli rang eredetileg a klán első gyilkosa címet jelöli, a kráni fejvadászrendekben. Nálam azonban ez csak egy, az Uralkodó és a Pusztító által rámragasztott megszólítás. Bár a Birodalmi Fejvadászklán tiszteletbeli szabad vadásza vagyok, ezt a címet évszázadok óta nem haszáltam.
 
Oké.
 
Szentséges-.....óóóóóó... Lobonc. Első jó pontod nálam.

(Személyes kedvenc:
Várostrom, a csapat a védők között tevékenykedik.
Tűzvarázsló (a barbár mellett): Hmmm, ha 20 lábon belül tudnék kerülni, akkor rájuk tudnék uszítani egy egész tűzgolyót...
Barbár: Hmm? Tűzgolyó? Az jó, az pusztít!
S ezzel megfogta a varázslót, és letaszította a várfalról, hogy "közelebb kerüljön... (A varázslónak még annyi ideje sem volt, hogy megnyikkanjon))
____________________________________________________________

re: 1483 - Lobonc

És most veszítetted el azt a jó pontot... Ember, hogy lehettetek ilyen brutálisak? "Csak tudnám mér pont az"... Azt akarod mondani, hogy még csak tisztában sem voltál azzal, hogy mit teszel, és lekaszaboltál egy seregnyi nőt?! És ha nem is voltak boszorkányok, csak a marha feljebbvalóid akartak megszabadulni egy két ellenséges varázslótanoncuktól?! Ennyire megbízol "a varázslók"-ban? ...Ez
lesz a veszted egyszer, én mondom...
/Crimson hitetlenkedő arccal néz Loboncra. Mintha... talán csalódott volna/
 
Valyom miféle női lények ezek?Te mit tudsz kiolvasni az elméjükből?Elöttem rejtettek ezek a női gondolatok.Egyedül talán az asszony gondolatait tudom kifürkészni.Egyébként bemutatom őt is.Kincskereső Ludmilla a neve,persze közösre fordítva.Szerencsés vagyok vele,mert olyan erős,hogy egy ork fejét puszta tenyerével zuzza össze.Látnád milyen élvezettel tarabolja a faggyakat.Csodás teremtés.
 
Namármost mondandód első felét nem értem. Kicsit lassú az észjárásom biztos.

A második felével meg teljesen egyetértek.
 
Egy dolgot nem tűrtem el soha, hogy az orkok mocskos fajtájával egy kalap alá vegyenek. Tisztességes felderítőiskolát jártam ki Erigowban. Vond vissza sértő szavaidat törp uram, én sem hasonlítgattalak, teszem azt egy sakál nemi szervéhez!
 
A tizenkettedik Zászlósháborúban lett fogoly az anyám, kit soká nem ismerhettem. De nemcsak ő, de atyám is fogságba esett, igaz ő szívét veszítette. Nagyatyám persze elítélte e szerelmét, s a lányt bezáratta, apámnak feleséget szerzett,de minket meg nem öletett.
Az évek teltek, megszülettem atyám asszonyát elvitte valamely kórság, de elötte még fiút szült, tisztavérű nemest. Ekkor már nem voltam veszélyes a trónra, így hasznos célra pietornak neveltek, szolgáljam vérem. Vérem, ki idővel a Thar-papok kezére adta anyám, megölette apánk, míg én érdekeink védtem az újabb háborúban, s végül írígységből a birtokokért elvette a szerelmem és megfojtotta az esküvő utáni harmadik napon. A vérem, ki öcsém volt, míg kezemből meg nem kapta jutalmát...Akkor lettem renegáttá,majd száz év kellett, hogy birtokaimat a császártól, szerelmemet a haláltól vissza nyertem. Elanyrt kit a pusztító idő ragadott el mellőlem, lévén én ősi vér leszármazotta. Nem segített Doran, ezért tértem haza és szolgálom a birodalmat és Morgenát Árnyon és fényen, tüzön és halálon, szerelmen és bánaton át.
Hét asszony szeretett, de mindet viszont szerettem és egyetlen csókot sem bántam mi adtam vagy kaptam 161 év alatt...
 
hékás mit szólnál hozzá ha elmennénk egy biliárd nevű játékot játszani egy fogadóba.Persze az elméleti tanok megfelelte után.
 
Lilien!
/Crimson tekintetét feléd fordítja, szemei zöld színre váltanak kékről ahogy végignéz,s mosoly bújik meg ajka szélén/
Hogy hogyan bírom?... Azt hiszem... ha végig olvastad az elmúlt 100 bejegyzést, akkor láttad, hogy párszor már végigvontattam a tekintetem keresve, kutatva egy másik értel-...
/Crimson körülpillant/
...egy másik nő után.
Maradjunk annyiban, hogy kitartok. Örömest láttalak a..."körben"... légy üdvözölve!
 
Nicsak egy udvari ork??Nem vagy jobb a sima orkoknál,bár ti kissé értelmesebbek vagytok és kevésbé büdösek.Ez jó.Nem mondom jó harcosok vagytok,de....Harcos vagy, miféle.
 
Nem ismered még az álmokat. De nem látod a lényeget sem. Soha nem voltam ember. A hatalom kiterjesztése pedig azzal járt, hogy elvesztettem halandó létem utolsó morzsáit is. Engem ez nem zavart.

Szerintem senki nem mondhatja, hogy nagyravágyó lennék. Teszem a dolgom. Jelenleg híveket toborzok istennőmek. A nagy dolgok idővel maguktól történnek meg.
 
  ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.