Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Sárkányszimbólum
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"A bejárat akkora, hogy egy kultúrmasztodon-csorda kényelmesen átsétálhatna rajta különösebb tülekedés nélkül, és a nyílás fölött egy furcsa jel fénylik - Egy napkorong előtt körívbe gömbölyödött sárkány. Részeiben a szimbólum már régtől fogva létezik (hiszen Raia, az Aranysárkányok és Rhatt szent jelképeiről van szó), ám ebben a formájában csak egyetlen helyet díszít: a világunkba lassan visszaköltöző aranysárkányok lakóhelyét." - látvány a sárkánytanyák kapujában
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ...
Nézet:
Milyen édes kis botor nő. Mindig így kezdik a szöveget a hullák.
 
Azért volt már olyan hölgy, akinek beletört a feje az ilyesmibe :/
Opál pedig Te is tudod, hogy kedves jószág, ha nem bosszantják fel
 
Hát igen, a hazai pálya. Én is köszönöm, Lobonc, hogy a Pyarron törvényei ellen vétő latort hatástalanítottad. A Papi Szék nevében megáldalak.
 
Lobonc!

Tudod mi a teendőd!

Karvaly
 
Szerintem elég ha hozzám küldöd, azt se fogja egykönnyen kiheverni...
 
Azért ne ess túlzásokbsa, csak a tiszteletet kívántam meg megadni a hölgynek.
 
Csá aprónépek!

Ha buli lesz, megyek.

Ramon
 
Üdv Mindenkinek!

Figyelitek a mágust? Saját nevelés a hódítás terén. Kicsit sokáig tartott rábeszélni az első alkalomra (elsőre mondjuk inkább mi fürödtünk be azzal a brutál nagydarab amunddal... kár volt meginni azt a löttyöt, amit kevert nekünk; vagy inkább a nőknek nem kellett volna meginni a magukét. Mindegy, jó este volt!), de aztán csak bement egy Ellana szentélybe. Azóta meg a szavak emberévé vált.. Képzeljétek csak el, mit tud a mestere, azaz én!

Lobonc
 
/Mentális üzenet: Megtisztel, hölgyem, hogy társaságom reményében eljönne eme mulatságba, de kötelességemnek tartom megjegyezni, hogy ezúttal is dolgozni megyek elsősorban, nem mulatni. Nehéz az inkvizítorok élete./
 
Külön öröm számomra, ha ilyen tüneményes teremtések is meglátogatják szerény vigasságainkat. Mordred Nagyúr rajtam keresztül kéri fel, hogy vegyen részt a bál protokolláris vacsoráján, ahol több városállam uralkodója, és azok kísérete vesz majd részt.
 
Behalok a kajáidtól
Persze Te vagy a mesterszakács. Mit tagadjam az ízlésed mindig jó volt. Igor mesternek egy jó kis káposztafőzelék kellee azt hiszem, virágporral meghintve. Én részemről maradok a "könnyebb" ételekél, vagy némi hazainál. Mondjuk rózsabimbó saláta, valami szárnyasaprólékkal.

Aki meg eljön a bálba -márpedig szerencsére egyre többen- azok biztos jól érzik majd magukat. Hogy legyen egy kis szabadságod, Ninára adok valami jó kis szerepet, az egyik legújabb színdarabomban. A sipítozás az aréna porondjánál lesz, de ott aztán tutira Most is indulsz a viadalon? Kíváncsi lennék megnyered-e Terveztem egy jó kis befejezést. A végső győztes utolsó utáni próbáját, mielőtt megkapja a kb. 2000 aranyat. Lehetőleg nyerd meg, nem lenne szivem másnak adni
 
Valóban, Vuk Atya? Örömmel hallom szavait! Szerintem mindkettőre igényt fogok tartani a közeljövendőben! Igazán megtisztelt kedvességével az invitációt illetően... S ha a tisztelendő Blomquist is ott lesz, akkor feltétlenül megyek én is. /Mosolygó pillantás Jesperre/
 
Jaj Vuk,kicsit félreértetted a vérnedüt(telepátia).Tidod,hogy tejen kívül nem sok mindent iszom.Ja a fürgekezű pengevirtuóz.Jó kis csaj.Hát igen kicsit rövid pórázon tart az a besti,bár mindig sikerült kimagyarázni a dolgot,ha mással nem akkor azzal,hogy kellett az esti lakomához.:-)Édes kis dög az az emberfajzat.Figyeld csak meg,hogy a bulin is csak "sipitozni" fognak a jányok.pl.:Nekem ez nem tetszik stb.....Lesd csak ki.Kicsit éhes vagyok.Rendelek valamit,mit kérsz?Én eszek valami polipsültet,hínárkörettel + egy kis kagylót és ha lehet akkor sült denevérszárnyat,ami fokozza a nemi vágyat:-)Aztán lehet,hogy Igor átvágott,de akkor lehet,hogy áttérek a vegetáriánus életre.:-))))))
 
Ha hölgykísérted ért valamicskét a mérgekhez, akkor a szórakoztató szolgáltatásokon túl tanulhatnak is valamit Igor mestertől.
Opál igazán jó gyerek, de szerecsétlent behálózta egy tündéri lányka, és mindig megy a vita, ha más ágyában éjszakázik. Persze akkor semmi gond, ha mindketten ott vannak. Undorító
Predoci? Van belőle bőven.
Ha utánajársz láthatod, hogy Zaddar a Pyarron-Ordan-Erion kereskedelmi útvonalon fekszik. Ordanhoz viszonylag közel Pyarron iráyában. Itt aztán minden délvidéki árú megfordul.
 
Nyilván felszabadítottam, meg a szemét is kicsit meg kellett gyógyíttatni (picit ki volt égetve nekije), ezután úgy döntött velünk tart legalább addig, míg leszolgálja azt a nemkevés pénzt, amit beleöltünk. Most Zaddart irányítja, a Nagyúr távollétében. Biztos vadásznak rá a toroniak, szal tutira jót tettük vele.

Elnézést, ha néhány mondatot rosszul fűznék, de a pyarr beszéd még nem erős oldalam. Alig tudok néhány nyelvésznél jobban megszólalni rajta.
 
Ejnye no!

Azt a mocskos aquirt először az Antissról űztem ki, aztán Morgena síkján (amit ő majdnem szétbontott ) pusztítottam el. Bár az a hüjje p***a elvette miatta a Diadémot :/

A varázshatalmad meg inkább a bunkó Mesterséges Intelligencia miatt csappanhatott meg. Amikor öregíteni akart a mocsok. Pedig mondtam neki, hogy Dortennel ne próbálkozzon
 
Eljönnek Opál, figyeld csak meg És biztos, hogy félévente visszajárnak majd a zaddari fesztiválok idejére. Most, hogy az aréna és az Ellana szentély is teljesen felépült, még nagyobb mulatság lesz.

Az ügyintézőnk még mindig Liv. (Tudod, akit Erionban vettem, míg Te tanultál) Mi az, hogy jobb???? Ennél sokkal több dologban a legjobb!
Mutass itt mégegy személyt, akiért Ellana főpapnője is epekedett

Nekem ne hozz alkoholt! Maradok a friss víznél, ha már nincs olyan, amit mi szoktunk magunkhoz venni.
 
Köszönöm a meghívást, Vuk atya. Természetesen felkeressük mulatságukat barátaimmal. }:-> Ramon? Wyaquartis? Alron?
 
Hé Vuk ez egy lapos kis társaság úgy sem jönnek el Zaddarba.Félnek attól,hogy úgy megtetszik nekik a bálunk,hogy örökre a rabjukká válnak:-)A Délvidék legszebb tájai???Még mindig te vagy a jobb a szónóklásban és a csábításban,te kis fürgerókalába.Ki is az ügyintézőnk?Gyere Vukk meghívlak egy vérnedűre,azt hiszem, hogy valami efajta "ocsmányságot" isznak ezek.:-)))Azt hiszem,hogy az 5 éves a kedvenced:-))))Még szerencse,hogy egyezik az izlésünk.Mindjárt hozom.Addig szórakoztasd a savanyú tömeget.
 
Kedvesem,

Ha gondolod Én mesélnék neked a Délvidék legszebb tájairól, vagy elkísérnélek utadon, ha egyszer kedved támad bebarangolni a Gályák tengerének mellékét.

Ezúton invitálnék meg mindenkit -különösképp a hölgyeket- az újáépült Zaddar városának hercegi palotájába. Ha van hozzá kedvetek vegyetek részt valamely bálon. Lehetséges, hogy távol leszek -a fellépések sok időt elvesznek-, de az ügyintézőnk, egy roppant csinos fiatal hölgy majd vendégül lát titeket. Könnyű felismerni toroni vonásiról.

Üdv
Vuk Atya
 
/Na most van először, hogy a csaj lesüti a szemeit/
Öhm... minden bizonnyal...
/Aprócska idő eltelik, aztán felpillant és mosollyal folytatja/
És még maga mondja, hogy --... Legyen szíves és untasson engem, ha megkérhetem - ha elég jó óbort választok _talán_ el tudom nyomni az elmém annyira, hogy kibírjam a kopár előadásmódját... Tegyünk próbát!
 
/C Szaira pillant (kinek szólt?)/ (kicsit lemaradtam?)
 
/Crimson Szaira mosolyog/ Ahogy mondod, jó uram... bárkit is tisztelhetek benned...
 
Sokkal kevesbe tisztelnenek az emberek, hidd el.
 
Egyébként bár én is tudnék így beszélni...
 
Nem a helytol felek, de tudod, nem kabitom magamat mindenfele szerekkel, szarmazzon az barhonnan.

(Persze, egy-egy pohar orkver vagy karcos toroni lecsuszik olykor az ember torkan...)
 
Azt nem én szereztem, az az Egerész ostobasága volt, ráadásul Erionban. Nos, megvannak a magam kapcsolatai Madab el Sobirában. Nem olyan veszélyes hely az, mint ahogy azt te gondolod.
 
Leforditom kozos nyelvre: be ne tedd a labad Taba-el Ibaraba, mert rogton kicsinalnak.
 
Amilyen dzsad cuccokat te szereztel, olyanbol nem kerek. Egereszt is orakon at kellett cipelni, miutan beleszivott valami vizipipaba.
 
Tisztelt Crimson!

Sajnos nem vagyok a szavak embere, így minden bizonnyal oly unalmasnak és szürkének találná a történeteimet, mint a kiszáradt sivatagi oázist. Ellenben ha óhajtja megtiszteltetésnek veszem, hogy mesélhetek egy oly becses személynek mint Ön, akiért még a quintarhák is hegynyi csillogó drágaköveket hagynának a pénzsóvár martalócoknak csupán azért, hogy kecses lába nyomát őrizhessék. Mindezekmellet azt sem hiszem, hogy Taba el Ibara olyan érdekes környék volna, mely megérdelmi azt a megbecsülést, hogy egy oly csodás lény mint Ön, akinek ha szépségét megpillantják a legendás hurik, zokogva és bomlott elmével vetnek véget gyarló életüknek, mert megpillanthatták a szépség földöntúli harmóniáját, figyelmére méltassa azt a halott tájat, amit ha egyszer az Istenek által mintázott lábával áld majd meg, akkor az ezeréves átok elszáll, a halott táj új életre kel, és a legendás elf erdők zöldellő szépségükkel, égtiszta csörgő kis patakjaikkal csak egy bűzlő zsombéknak fognak tűnni az Ibarai tájhoz képest.
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.