Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ork barlang
(Kalandok Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"Mikor beléptem, csak úgy özönlöttek felém vicsorgó arckifejezéssel a rusnya képükön, de nem volt számukra menekülés... Mindannyian a kardom élére hányva végezték" - Lángpallosú Geodrin megemlékezése a jubileumi 100. ork barlang kipucolásáról
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
Ha a filmre gondolsz az kétségtelen jó már kész a 2. rész is kiváncsi vagyok mikor jelenik meg.
 
Hé mindegy van e nállunk vamp denevér tök jó és kész!
 
 
Igen de amíg valaki megnem harap, nem tudok biztosat mondani. Ha vámpírok vannak egyértelműen magyaroktól származnak mer csak úgy tűnhettek el annyira a tekintetek elől hogy csak storyk leygenek róluk. Képzeljük el amikor a filmet csinálták szerintem nagyítóval keresgéltek helyszín után a térképen.
 
érdekes dolgokat mondasz,de van benne vmi
 
Ebbe a filmbe az a jó hogy a story szerint magyarországról származnak a vámpírok. Csak ott a bibi hogy magyarországon nincs vámpír denevér csak amerikában. Sima denevértől meg nem tom hogy lettek azok amik. Na mindegy. Különben akkor Dracula vagy kivándorló volt vagy egy vérszopó erdélyi turista fiacskája vagy akkor még magyarországhoz tartozott erdély is. Különben ezt a filmet én is nagyon szeretem. Csak második részt várom már.
 
már megvolt a premier,a filmet lehet tölteni.
a minőség szar és angol nyelvű az egész,de a film isteni!
 
Nekem ez az egyik kedvenc filmem!
Tudja valaki, hogy mikor jön ki az U:Evolution??
 
Jó film én láttam. Csak kissé marhaság benne hogy nekimegy a farkas Viktronak leszedi és aztán nem képes kitérni egy kard elől.
 
baromi unalmas film
 
ezé kérted??
 
A 2003-as év egyik legsikeresebb filmje volt Amerikában az Underworld, melyet Budapest utcáin és a metróban forgattak. Vámpírok ugráltak a Ferenciek téri Klotild-palota tetején, véresszájú farkasemberek szállták meg a metróállomásokat, és még a Várhegy gyomrában megbúvó Sziklakórház elhagyatott termeibe is jutott a szörnyekből.
Az Underworld érdekes történet: két törzs ősi viszálykodása során a halálos küzdelem, könyörtelen cselszövés és egy Rómeó és Júliához hasonló tiltott szerelem szálaiból szőtt mese, amihez a hátteret egy időtlen, gótikus hangulatú nagyváros adja, s amelyben Görög Zita is felbukkan.

A vámpírok és farkasemberek hagyománya annyira régi Hollywoodban, hogy egészen a film, mint új művészet kezdetéig nyúlik vissza. Az Underworld című film azonban a mítosz mélyebb rétegeibe hatol. Anélkül, hogy a körülöttük élő emberek tudatában lettek volna annak, a vámpírok és lycanok (farkasemberek) évszázadok óta harcban állnak egymással az uralom megszerzéséért, és ez a harc ott folyik a város rejtett részeiben.



„Ez az ötlet nem egy képregényből vagy karikatúrából, nem regényből származik.” - magyarázza Danny McBride, a forgatókönyvíró. - Ez az ötlet a műfajt kedvelő fickók fejében született meg, akik összeültek egy nappali szobában, azzal az elhatározással, hogy új univerzumot teremtenek, a tudományra alapoznak mindent és a vámpírokat és farkasembereket új fényben tüntetik fel.”
Egyik éjjel, a metrón utazó orvostanhallgató, Michael Corvin, két titokzatos „banda” heves tűzharcának a kellős közepében találja magát. A fiúra felfigyel egy feltűnő és kifinomult nő, a vámpír harcos, Selene.
Kate Beckinsale most Selene intenzíven fizikai jellegű szerepét játssza. Egy kifinomult vámpírt alakít, aki a Halálhozó Harcosok rendjének, a vámpírok elit osztályának magas rangú tagja. Az a megbízatása, hogy lycanokat addig üldözze, amíg a faj teljesen ki nem hal.
„Selene kegyetlen vadsága személyes természetű - mondja Beckinsale. - Selene, mint figura, nagy mértékben a háborúban gyökerezik. A motivációja rendkívüli mértékben érzelmeken alapul, mert elvesztette az egész családját, akiket a lycanok öltek meg. A munkája során az egyetlen percre sem szűnő bosszúvágy fűti.”
Az emberek számára egyik faj sem bizonyult soha valamire is használhatónak, mivel mindig inkább elkerülték az emberekkel való közeli kapcsolat veszélyeit. Amikor érzékeli a veszélyt, Selene tájékoztatja az arrogáns vámpír vezért a növekvő veszélyről, de Kraven (Shane Brolly) elhessegeti a gondolatot, mondván, hogy a lycanok közönséges utcai banditák, és nem képviselnek legitim fenyegetést.



Megszegve a parancsot, hogy hagyja az egészet annyiban, Selene kiszökik Krevin birtokáról, hogy kövesse Michaelt, a keresztül az egész városon. Annak ellenére, hogy évszázadok óta másban sincs része, mint katonai kiképzésben, Selene észreveszi, hogy - furcsa módon - nagyon érdeklődik Michael iránt, akinek, mint a többi embernek se, a leghalványabb sejtelme sincs arról, hogy vámpírok vagy lycanok egyáltalán léteznek. „A Michaellel való találkozása aláássa, szétzilálja Selene személyes bosszúhadjáratát. - mondja Beckinsale. - Nagyon érdekes olyan figurát alakítani, akit a dolgok kicsit mintha levennének a lábáról, akinek hirtelen másképp kell gondolkoznia a dolgokról.”
Scott Speedman Michael Corvint alakítja. Speedman magányos emberként jellemzi a figurát, aki újonnan érkezett a városba. „Michael nagy tragédia érte - mondja Speedman. - A barátnője balesetben meghalt. Eltökélte, hogy elmegy egy másik világba, ahol senki sem ismeri.”
Amikor a lycanok újra támadnak, Selene a legjobb harcosokat mozgósítja, de még így sem tudja megakadályozni, hogy Michaelt megharapja a könyörtelen lycan vezér, Lucian (Michael Sheen). Sheen megjegyzi, hogy Lucian egy ősi lény, akit nem szabad alábecsülni. „Lucian többszáz éves - mondja a színész. - Hosszú az élettörténete, és valóságos mítosz övezi a Vámpírokkal való kapcsolatát, még abból az időből, amikor sok-sok évszázaddal ezelőtt a farkasemberek a Vámpírok rabszolgái voltak. Lucian különösen égő gyűlölettel viseltetik a Vámpírok legfőbb ura, Viktor iránt.”
Selene úgy gondolja, hogy Lucian hadsereget szervez a farkasemberekből, hogy bosszút álljon az arrogáns Vámpíroktól elszenvedett üldöztetésért. Elszántan arra, hogy szövetségest szerez a harchoz, Selene felébreszti ötszáz éves álmából Viktort, a Vámpír vezért.


„Egy évszázaddal előbb ébresztették fel, mint kellett volna, és ennek nem nagyon örül - mondja Bill Nighy. - Azt hitte, hogy a farkasemberek okozta problémákat már évszázadokkal azelőtt megoldották azzal, hogy mindenkit megöltek. De valójában nem ez történt, és a farkasemberek most újra egy csapatba verődtek össze és fenyegetik a vámpírok világát.”
Nighy úgy jellemzi Viktort, mint aki „mindenkinél nagyobb, jobb, erősebb, gyorsabb, fürgébb, hatalmasabb, úgyhogy az egész dolog ’gyerekjáték1 kell, hogy legyen. Selene azért ébreszti fel, mert meggyőződése, hogy Viktor nemcsak mindenható hatalmú, de ő az, aki a jó oldalán harcol, aki a jót képviseli ebben a történetben.”
De a harcoló felek egyike sincs felkészülve arra, amire ezt követően derül fény: Michael nem puszta véletlenségből botlott bele a törzsek titkos háborújába. Titkos kapcsolat fűzi őt mind a lycanokhoz, mind a vámpírokhoz…
 
Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki valahol az emberi kultúra mélységeiben rejtőzködve: az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok (farkasemberek). Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben. A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan-összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő 'földi' orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpírlány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt. Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan-összeesküvést, a vámpírlány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára...
ebben Görg Zita is játszik és a filmet magyarországon forgatták
 
Ez melyik film???
Miről szól???
 
nem kell annyi felkiáltó jel..........
 
én még nem láttam a filmet de majd megnézem ha
meg lesz akkor majd hozzászólok!!!!!!!!!!
 
azok is jöhetnek akik szidni akarják a filmet
 
nehogy már senki se szeresse,nem hiszem el
 
Mindenki aki szereti az Underworld című filmet ,jöjn, itt a helye!!!!!
 
 | 1 |
Nézet:
Filmek, TV | Humor | Zene | Sport | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.