Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Május 18-án szombaton részt vennél-e egy HKK versenyen, amit a Board Game Expo-n rendeznénk a ComicConon? (Belépő van, nevezési díj nincs, nyeremény van.)

1) Igen, megyek a rendezvényre, szívesen részt veszek a HKK versenyen is.
2) Megyek a rendezvényre, de a HKK versenyen nem indulok.
3) Nem megyek a rendezvényre.
4) Nem tudom még.
5) Nem érdekel.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Mindenki volt kezdő...
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A kezdő kalandozóknak általában azok a veteránok a példaképei, akikről a legendák is szólnak. Céljuk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban felemelkedhessenek bálványukhoz, ez azonban a legtöbbször csak kitartó, hosszú munka árán lehetséges.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (29)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hát nem tudom Tuskó a kezdőség nekem ebben ott indul, hogy hivatalos szervek mint a Doc Wagon ellátnak közismert bűnözőket, mint az általad említett banda vezéreket. Ezzel valahogy nem tudok kibékülni .A háttérbe húzódó árnyvadászokat még megértem mert ugye nekik nem annyira ismert a képuük. Ja meg hát ugye az ügyeleteseknek kötelező jelenteni a feltehetőleg bűn cselekményből származó sebeket.
 
Saját DocWagonos tapasztalat, hogy addig jó amíg kijön, kihúz a csávából és meggyógyít, de vadászat közben elég fura amikor egy teljesen illegális rablás közben csipogok nekik, kijönnek, megmentenek majd a rend őrei kivezetnek a kórházból és jöhetnek a srácok szállítás közben megmenteni. Legközelebb meg jönnek, és megállnak a kerítésnél: bocs enek a cégnek a területére nem mehetünk be, na itt bedobtam a szerződést, azóta a varázslónk hátul megy, ha nem kell nem lő támadóvarázslatot(inkább lövünk), van elsősegély csomagunk meg utcai doki ismerős, olcsóbb, nincs kellemetlen kérdés/rendőri intézkedés. Nincs elvesztett szállítmány, bár ha nagy gáz van csak magunkra számíthatunk, de így nincs az se, hogy "oda nem mehetünk be".
OLCSÓBB!
 
az már már kérdés ha nme ugyanattól a cégtől jönnek ki a mentők.
a crash cart is ebben utazik és jóval olcsóbb a docwagonnál.
további infokért lásd LX-IR
 
Teljesen hülye ne akarj lenni, abban még kezdő vagy. Természetesen egymást azért megismerik, meg tudják is, ha a környéken van már tőlük valaki, így kollégára nem lőnek.
 
Nem is azt mondtam, hogy minden bandatagnak platina szerződése van, de azt igen, hogy néhánynak van. Ezek jellemzően olyanok, akiknek van pénzük, bandában is fontosabb rangjuk van (leginkább vezérek), ezért ha valamiért fizettek, akkor kapni is akarnak érte valamit. Aki pedig megakadályozza őket ebben, az egy bandavezért rabol ki, el lehet képzelni, mi lesz erre a reakció. És igen, ha nem tudsz fizetni, valahogy behajtják rajtad, ezért előre érdemes elgondolkodni, hogy utólag mi lesz. És igen, a társaknak is el kell menniük a közelből... legalábbis nálunk így működik. Mert működik. Ezek még mindíg íratlan szabályok, amiket nem kell betartani, de érdemes. Ugyanis aki nem tartja be, az ellen kollektív hajtóvadászat indul kb mindenki részvételével. Lehet tippelni, mennyi a túlélési rekord ilyen körülmények között... Persze más környéken lehet, hogy más szokások alakultak ki, nálunk ez olyan természetes része az életnek, mint a kocsmába járás vagy a szójaburger.
 
Wow már látom hogy a doccosok lelövik az árnyvadászokat azoknak is megszólal a karperece erre kijön a másik doc wagon csoprot lelövi az elsőt mert ő ugye bár most ment beviszi azösszes sérültet és felmarkolja a pénzt a túlóráért, a többlet munkáért, a magas veszélyeztetettségi fokért és a "bajtársak" megmentéséért. Istenem én is "mentős" akarok lenni..../néha majdnem leolvad az arcom ezen az oldalon a röhögéstől/
 
jellemzően a cégeseknek van pénze ezekre a szolgáltatásokra. mivel ezek a szolgáltatások elég drágák, bonus szolgáltatásként adják a multik-pld az alapszolgáltatást az LSD zsaruknak)
illetve a gazdagabb árnyvadászoknak-akik nem félnek a LS nem való átadástól...
az alapszolgáltatással(5000 y)asszem asszem nem egy harci helikopter hanem egy mentő autó jön ki.

a bandatagok általában az átlag embernél szegényebbek, főleg a durva környéken( a bűn annyira nem kifizetődő számukra).


elképzelem a bandatag képébe nyomják az MVM számláját.
mondjuk ha nem tud fizetni a szerveit is kikaphatják...

egyébként tök jó lehet ha vadászat közben megjelenik a DW kopter az árnyvadászért, felszólítja a sérült társait hogy hagyják el a mentési zónát, vagy tüzet nyitnak rájuk(ők azt tudjék hogy a sérült közelében fegyveresek vannak)
 
Hát nem tom Tuskó ez azért egy kicsit hülyén veszi ki magát .Ha én mindenképpen ki akarok valakit nyírni akkor egyszaros Doccos nem fog megállítani + a kis tető még fel is élesztené nekem ??? Azért az is érdekes, hogy a suttyó bandákat is az éleszti újra nekik is tellik platina szerződésre???
 
Ja, és a Dw járművek is csak mentés közben élveznek védelmet, egyébként ezeket is ugyanúgy támadják, mint akármelyik másikat.
 
Úgy tűnik, én egy másik világban élek. Én eddig csak platina meg szuperplatina szerződéseket láttam, meg MVM mentéseket. Az igaz, hogy nem sokat lőttek a srácok, de az az utca szabálya miatt volt, a géppuskákban igenis éles lőszer volt. Ami miatt nem kellett használniuk, az az, fogy felénk aki DW járműre támad mentés közben, az minden oldalról össztüzet kap, sőt utána az összes banda halállistájára is felkerül, ugyanis a bandatagokat is a DW hozza ki. Így felénk az a furcsa helyzet alakult ki, hogy ha megérkezik az MVM jármű, mindenki (az esetlegesen még folyó csata minden résztvevője) elteszi a fegyverét, vagy a feje fölé tartja, és elhátrál a közelből. Aki nem így cselekszik, azt a DW lövészei gondolkodás nélkül golyózáporral árasztják el (hozzá kell tennem, ezen a környéken nem szokott előfordulni LoneStar vagy céges biztonságis). Amint a mentés befejeződött, ott folytatódik a lövöldözés, ahol abbamaradt...
 
Doc Wagon szabályzatából:
nem lőhetnek rendőrre-sem a cég saját területén lévő biztonságiakra.
minden egyes lőszerrel el kell számolniuk.
csak különleges esetben használhatnak éles lőszert-alapban kábító.
Szerződéseiket természetesen véges szerződések teszik ki(az alap LS rendőrnek is van), és csak töredékében bűnözők.
 
A Doc akkor is átad ha körözönek vagy ha jó nagyon lefizetik őket..
efv van pénz beszél
 
Érdekes elképzeléseitek vannak a DocWagonról. Szinte bármilyen hamis RASZszal köthetsz szerződést, a karpánt felrakása után nem érdeli őket a háttér. Ha csipog a perec, mennek és kihozzák, akin rajta van. Legfeljebb ha egy rablás helyszínéről visznek el és géppuska van nálad, akkor utána átadnak a LoneStarnak (miután felgyógyítottak). Az alakváltókat pedig érdemes komolyabban venni. Igenis előfordulnak városban is, akár a metrón melletted utazó fazon is lehet az. És higgyétek el, nem olyan vicces, amikor nem vagy rá felkészülve. Egy haverom egyszer összefutott egy medvével, átlagos vadászat közben véletlenül. Pechjére nem volt nála robbanólőszer, így az Ak97eséből majdnem mindenét erre az egy dögre lőtte el. Még 8 (nyolc!) darab lőszere volt a három tárból, amikor végre felhencseredett...
 
Barát az kell... puska is... DE DocWagon? ahhoz kell(ene) RASZ, nem kellenének teljesen illegális fegyverek stb.
jah és jó lenne szünet után játszani csak nemtom még mikor, ez attól függ hogy sikerültek a ZHim, meg az 1. hét hogy fog sikerülni. Meg mostmár minden héten 1 zh állítólag, szal ha vmi csúszik akkor nemtom mi lesz, de ha nem akkor jól állok.
 
kösz nekedis
 
Sok sikert az érettségihez...
 
Sztem már érettségiig tuti nem játszom... Elvonulok mint egy remete, tanulok reggeltől-estig
najónem
 
Találkoztam már patkány alakváltókkal városban, amik a kukákból húzták elő a puskáikat.
 
Les akkor ideje lesz barátokat szerezned...
meg nagy puskákat....
Meg egy DocWagon szerződést......
játék még nem tom mikor de szünet után még jó lenne egy nem?
 
találkoztál már alakváltóval városban?
mert ott a többség dönt és a hazai pálya elvén ott hátrányban van
viszont a természetben... de oda ki megy ki egyedül, gránát, soti és varázsló nélkül, egyáltalán: nem sokat járnak oda ki a városaik, max átutazóban.
 
Na ha szemét akarok lenni: (Wolionakigaza van amúgy) majd (talán egyszer) személyesen megbeszéljük a helyesírásomat (csak elne nézd az időpontot).
 
azután kötözködj
miután meg tanultad a naptárat
és meg tanultál figyelni

mert már unom, hogy mindenki csak ígérget...(tisztelet a kivételnek)
 
jóízűen az, nem jó ízűen...

Amúgy nem kötözködnék, de a két szó teljesen mást jelent...
 
Ezt a primitívség kérdést akkor kell feltenni amikor jó ízűen lakmároznak belőled... Az állati intelligencia veszélyesebb az emberinél...
 
ha inteligensen rákészül az ember, és tudja mivel áll szemben, akkor sebezhető, ellenkező esetben halálos.
de szerintem ez nem csak váltóükra igaz.
 
Lehet de nem primitiv államban vagyunk
e mellet én nem az lények összeségéről szóltam hanem a csapatról ebben az ülés sorozatban
mert ők nagyon rühelik őket, ügye skacok?

Enger: attól függ ki áll szembe vele és milyen eszkőzökkel...
ennyi...
 
Más, modern, kultúrálisan, szociálisan és etikailag fejlett, nemzetekben pedig egész szépen lehet keresni vele, ha beutalod néhány fejét.

Amúgy egyszer azt mondja valaki, hogy nem nagy számok az alakváltók, másszor meg hogy szinte nem lehet őket megölni. Döntse már el valaki!
 
néhány primitív államban(Tir, BAN) még polgárjogot is kaphatnak.
az alakváltók
 
Állj mindenki rasszista az alakváltókkal szemben
ellened nem mindenki raszista csak a játékosok 90%-a
De nyugi:P
 
És kifejezetten idegesítő, hogy mindenki rasszista volt szegény trollomal szemben.
Amúgy igen, jól eljátszottátok. ^^
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.