Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az animáló ellenség
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
Nincs annál szörnyűbb, mint ha akkor idéz meg ellenfeled egy másik szörnyet a mágia segítségével, amikor már úgy érzed rögtön legyőzheted. A csatába újonnan bekapcsolodó teremtmények általában teljesen összekuszálják a harc cselekményvázlatát és sokszor a kimenetelét is.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Ja... nem viccelek. Én se hittem el első olvasásra.
 
Húúú 532 mérföld?? Az a planéta másik oldala!
 
Folytatás következik....

Huertoltól nem messze az egyik varkaudar faluban....hortyog valami...

Felébredek. A sátor nyitott ajtaján bekúszik aljas módon a napfény. Pontosan a szemembe süt. A dög. Ja már megint másnapos vagyok, a legutóbbi faluégetés után kissé "bepityókáltam" na. Tudjátok, ha a kalandozó sokáig egyedül van, hajlamos egyedül inni. Na nem mintha nem lenne rajtam kívül erre senki. Már nagyon sokan terrorizálják rajtam kívül a szerencsétleneket( na jó varkaudarokat) és így már nem tetszik. Ahogy elnézem ma reggel is van két kis pontocskám. Ez azt jelenti, hogy a Ghallai vöröskereszt megint bejelentés nélkül veszi le a vért. Ah!!!Csak azt nem tudom, hogy talált meg a sátorba. Én tuti nem itt keresném a mindenapi véremet.. Na mindegy, kicsit összeszedem magam. Kinézek a sátorból. Jaja... beköltöztem kicsit... a varkik persze most is figyelnek, mikor megyek el. Hát most faszikáim!-kiálltom feléjük, és középső ujjam felfelé mutatásával jelzem nekik, hogy még jövök. Vagy várjunk csak. Mintha lenne valami a fejemmel. Valami..valaki mintha beszélne. Jah! Egy mentális üzenet. Olyan régen nem kaptam már, hogy el is felejtettem, milyen érzés. Valami Fairlight pap vartyog, hogy épül Urunk temploma valahol itt meg itt. És hogy siessek, mert nemsokára felépül. Hm, nem is rossz dolog, hisz éppen végeztem a két kivégzett mágussal, meg már a köpeny is megvan. Lehet érdemes lenne. Ahogy kiértem a faluból elémpattan egy Ügynök. Áh, az Aukció. Na végre. Meghozta végre a pirkitemet meg a remákszivet. Amugy ő is bekaphatja, két héttel ezelőttre rendeltem. Sajnálkozva közli, hogy csak most voltam hajlandó előmászni a faluból, ő meg csak idáig mer jönni.
Fuj mennyinen. Elismegy. Mihelyst elvitte a pénzem. Kicsit később a lottós srác jön meg. Pénzt ad, nem mond semmit csak ad, meg megy. Így nagyon jó ezt szeretem. Elvileg 2 találatom volt. Azserossz. Aztán látom, hogy már egy órája gyaloglok ,és még semmilyen védővari nincs rajtam. Ja, spórolok a manával, mert holnap teleportálni akarok Wargpinba. Megnézem a Csodák Kútját. Hátha lemásolja a Khór maszkomat... vigyor jelenik meg az arcomon, ami látszana is, ha nem lenne rajtam az említett maszk. Elélyülten blattyogok sullárommal a pusztában. Szegény pára már velem caplat 3 éve. De jól bírja, meg jó fej. Bírom. Még mindig erőteljesen masnapos vagyok, de a szél majd lefúj a nyergből. Közben észre se veszem de végighajtok pár szörnyön. Nem ellenfelek, nincs kihívás. Sajnos nem találok náluk semmi érdekeset. CSak holmi bronzpáncélt (rég vasvan) varkaudar lándzsát (fogpiszkáló) na meg felesleges csecsebecséket. HUlladék mind. És még látógömböt se találtam. A fene! Ám eszembe jut hogy már van egy. Nosza meg is nézem. Addig simizem a cuccost, míg egy térkép nem ugrik elő. Szép nagy. Vaalami kellemes női hang közli: a labirintus innen 532 mérföldre keletre, és 123 mérföldre északra van. Kabbe, nyugaton vagyok, mondom neki, és elhajitom az értéktelen gömböt. Elegem van. Fujos hogy itt már nincs kihívás, de én még szívesen maradnék. De aztán döntök...Megyek, megcsinálom a templomot aztán indulok- keletre, az új kihívások felé.

Mögöttem haragoskék és hófehér az ég, a varkaudarok szép lassan szállingóznak vissza a faluba.
Nagy vihar lesz az éjjel.
 
Nos igen, röpke 10 évnyi kalandozás... de az írás...

Kiváló!!

Titusz
 
Speedz!
Ha az itt lejjebb látható írás sem győzött meg arról hogy érdemes megcsinálni a naplót akkor már semmi se fog!

Minden tiszteletem Clodé, ezért a csodálatos írásért!
Ács János
 
Kinyújtom a lábam - fájdalmasan megroppan. Sose gyógyult be igazán az a seb, amit még a messzi múltban ejtettek rajta. Pedig troll lennék - a legtöbre hivatott faj sokak szerint, ki túl fogja élni magukat az isteneket is. Megborzongok mindig, ha arra gondolok, mi is lesz a jövőben. Eddig sosem terveztem - most pedig...
Megragadoma kupát, ami előttem van - atán lassan visszateszem. Az oldalán megannyi kristály van felerősítve - ahogy belenézek, megannyi tükrökép néz rám vádolva. Egy pillanatra megragadom ismét, majd erőnek erejével csak iszom belőle. Nem töröm össze. Nem vagyok őrült. Bármit is mondjanak.
A szomszéd asztalnál halkan beszélgetnek - nem mintha számítana, mert ha akarnám, leolvashatnám a szájukról, miről is folyik a szó. Hasznos képesség - nem egy ráolvasásnál többet ér.
Kifújom a levegőt - nagyot kattan a nyakam, amikor oldalra tekintve ismét szemügyreveszem azt az árnymanót. Idegesen néz már ki tudja, mi óta. Talán ezzel megadom neki a végső lökést, hogy elébem álljon.
Így is van.
- Állj ki velem! -lép elém kertelés nélkül, cifra gúnyája azt sejteti, nem egy hatalmas szörnnyel végzett már, miknek kincseiből így felöltözött. Én csak szorosabbra húzom magam körül a köpenyem, mellettem a falnak támasztva búsan áll lándzsám. Búsan? A tárgyaknak nincs lelkük, ne feledd! Ezt az egyet sose feledd! Lenézek aztán rá - ülve is felémagasodom.
- Sajnálom, de most nem lehet. Bármikor végezhet a vacsorával a fogadós felesége. -és feléküldök egy szánakozó mosolyt. Láthatólag számított is, meg nem is erre a válaszra.
- Szóval mégis igaz! A nagy kalandozó immár elpuhult senki lett, aki a múlt dicsőségéből él! Milyen szánalmas... -és tovább néz a szemembe. Én csak fáradtságot érzek, semmi mást. Régen talán ezzel is a lelkembe téphetett volna - ma már arra sem elég, hogy résnyinél nagyobbra nyissam a szemem.
- Így igaz. És most menj, és meséld el annak, akit érdekel. -küldöm el, de Ő nem tágít.
- Egy senki vagy, vagy még annál is kevesebb. Látom már, hogy a mesék, miket hallottam rólad ostobaságok gyűjteménye. Vagy nem így lenne?
Ki akar hozni a béketűrésemből, de nemigen fog neki sikerülni. Beletúrok az orromba, majd amit találok az asztal oldalára kenem. Megmozdítom a hátam - nyomja ez az átkozott szék. Nem is értem, hogy sok évig hogy voltam képes azokban az átkozottul nehéz páncélokban akár aludni is. Fiatalság - boldondság, mondják. Igazuk van. És ím egy fiatal és bolond most épp velem akarja növelni hőstetteinek listáját. Hát legyen.
- Elismerem, hogy legyőztél, megaláztál, a porba tiportál. Ha bárki is megkérdi, ezt fogom neki mondani - tedd te is s megmentünk magunknak egy kis időt.
Ő csak néz rám. Nem érti.
- A MAFFIA zászlóhordozója, megannyi lényt elsőként legyőző félisteni hatalmú kalandozó meghátrál! Egy kis pondró, semmi istenével és nyeszlett Tudatával együtt! -kiált a füstös mennyezet felé. Én csak bólogatok. Rátekintek a kupára - látom, ahogy a tükörképek játékaként kettőnk alakja összeolvad egy pillanatra s mintha valami vörös - vér lenne? - keveredik belé. Érdekes.
- Így igaz. -felelem, előhúzok egy érémét és a kezébe nyomom. - Igyál egyet és meséld el mindenkinek, milyen hatalmas is vagy. Jó mulatást.
Kezdek dühös lenni. Ilyen sokáig nem szokott tartani, amíg ideér a vacsora. Az árnymanó elütia kezemből az érmét, én pedig visszahúzom a kezem. Kattan egyet a vállam, ahogy megvakarom a nyakam. Az árnymanó felém köp - nedves folt a padlón -, majd dühödten kiront a fogadóból. Mellém egy alakváltó ül, kezében a legfinomabb borok egyike. Teheti - az én kontómra iszik.
- Annyira nehéz, amennyire számomra látszik? -kérdi, én pedig már a lefekvés előtti fürdőre gondolok. - Magad mondtad, hogy ez lesz s lőn; de nem hiszem, hogy ezt eltűrném.
- Ha bármit is tennél, eltörném a kezed. -mondom neki, Ő pedig nem vonja kétségbe a szavaim. Elvégre tapasztaltabb is vagyok, s sosem szegem a szavam. Nomeg én lennék a hites ura - ha ez jelent bárkinek is bármit.
- Csak ahogy hallom a szavaikat, látom, mit tesznek, miként vélekednek róluk és te...
- Hadd tegyék. -mondom, játszom egy kicsit a gyűrűmmel. Kesztyűm az asztalon - gondolataim a világ körül. Beletúrok a hajamba - aztán megragadom az oldalát, s eleresztek felé egy fáradt mosolyt. Ő csak csóválja a fejét. Aztán kiérkezik a sült. Ismét vége egy napnak, már csak az evés, a fürdő és az alvás marad. Mielőtt felindulok, magamhoz veszem a lándzsám - hogy miért hozom mindig le, nem tudom. Emlékek egy régi időről. A fogadós mosolyogva int felém - elvégre fogadós. Ez a dolga. És boldog. Talán nyitnom kellene nekem is egy fogadót. Mi is lenne a neve? Mondjuk Fogadó a Halhatatlanokhoz. És minden este tucatjával kellene elzavarnom a kötekedő kölyköket. Megrázom a fejem. Ennyire nem lehetek bolond. Ennyire nem. Csak azok az arcok ne vádolnának minden este a kupán. Tudom, egyszer összeroppantok egyet. Becsukódik mögöttem a szobám ajtaja. Mielőtt hitvesem utánam jönne, még hallom lentről a hangját.
- Nem, nem volt mindig ilyen. De a lélek furcsa jószág - de nem halt még ki belőle, úgy hiszem.
- Lehet rosszul. -jegyzi meg egy kibic. Beleülök a kádba. Lehet rosszul. Könnyen lehet.
 
Engem ugyan nem nálunk megállt az idő!
 
Persze. A nevemmel ijesztgettek gyerekkorodban. Vagy talán még most is.
 
Tényleg mi is a táp?

rahvin ismerlek valahonnan?????
 
Mi is benne a táp? Szerintem jó ötlet.
 
táp.
 
Gondolkoztam azt:

Úgy kéne mint a fórum de csak az írhatna abba a naplóba aki elindította és lehetne mindegyikhez(persze csak ha kell) egy fórum is.... (de külön oldalon a fórumtól)
- valósnak kéne lenni legalább annyira amennyire ez lehetséges
- karakterenként egy napló (mondjuk Ul küldési jelszóval és karakterszámmal ellenőrizhetnétek)

A legjobbakat díjazhatnátok esetleg.
Mindegyiket lehetne pontozni.... az újakat külön külön és lehetne egy átlag az egész kari naplójára!
Aztán bekerülhetnének az AK-ba a legjobbra értékeltek persze csak ha ti is arra érdemesnek találjátok. Lehetne egyenként, bár szerintem sorozatot érdemesebb lenne közölni! (De azért nem úgy hogy az egészet! Gondolom TI is abban reménykedtek hogy annál azért többen írnak hogy elég legyen az AK!)

Ja és képet is lehessen beszúrni ha máshogy nem rajtatok keresztül... egy új emailcímr jpeg vagy gif formátumban megmondva hogy hova szúrjátok be! Sokat színesítene!! (Bár Én nem vagyok rajzmester!)
(És semmiképp sem az általatok rajzolt grafikákkal, mert bár jók a grafikusaitok Én pl. nem örülnék ha a fejemben elképzelt karit máshogy rajzolnátok le!!

Egyenlőre ennyi aztán ha van valami ami nem érthető akkor itt vagyok mindíg!! )

Remélem segítettem!
Ács János
 
Persze legyen! Színt ad a jétékhoz. Írni is fogo nemcsak olvasni )
 
Annak nagyon orulnenk, ha ennel komolyabb lenne! ))
 
OK! Bár nem tom milyen fázisban áll a dolog de sok sikert a megvalositáshoz! Mindenképpen kiprobalom majd...alantabb lathattad enyhe unalomuző tevékenységemet)) Ennél azért mindenképp komolyabbat fogok majd alkotni))

Titusz
 
Most még várom az ötleteket.

Elképzeléseink szerint ez a Blogokhoz hasonló dolog lenne, ahol naplót vezethetnének az írói vénával megáldott játékosok a karakterükkel történtekről.
 
Öröm! És kb miben áll is majd a dolog? Csak irni kell vagy valami egyég spec dolog is lesz benne?

Titusz
 
Lesz ám kalandozó-napló, de időpontot nem tudok még mondani.
 
Latom teccet... na lesz ám folytatás... csak gyüjjön fordulom.....))))
 
Nem vagy semmi!
 
Pszichopata
 
Na amig a behi pihenteti a kalandozo naplot én irok egyet, csak mert unatkozom)

(megaztan ugyis élesztgetni kell a cuccost)

Egy varkaudar falu mellet, egy bokorban hortyog valami:
Kicsit masnaposan, kicsit faradtan de kalandra készen ébredek. Hogy magamhoz térjek jol meghuzom a palinkás üveget...sajnos a hatodik huzasra kifogyott... messzire hajitom, de sajnos pont eltalalok vele par sutyorgo varkaudart akik azonnal szétrebbenek. A vezetöjük, egy bajnokank csufolt rondaság indul meg felém. Üt a szaga. Itt harc lesz.

Ásitasz... félkézzel elösz egy energiatüsit, mert a jegcsova varázsszava most nem jut eszedbe. Durr (24 épt sebeztél) Ellenfeled küszköd: elö rad egy jegcsovat (neki eszébe jutott hál istennek ez a speel rad nem hat (hát mégiscsak tevagy a JÉGVEZÉR)
Unottan betarazod a moa stukit és lösz parszor. A lövedékek szétszedik a varki fejét. (3 lövésbol 34 sebezve) Marokra fogod a csorbahegyu (azanyyát! hegyezheted ki megin...) vashgyudet, mert még anno elopták a ryuku kopjádat. Alaposan megjuggatod a szerencsétlent, hogy meg nézni is rossz.(4 támadásbol nagyon sokat sebezve...a gép lusta kiirni. Sztrájkol. A JV) El is takarod a szemed. Sajnos ezt kihasznalva a varkaudar bajnok megkaparász a botjaval. (lehet hogy penge...ááá nem) Kicsit sérülsz, de majd ugyis begyogyitod ezért külön nem jelöljuk a karakterlapon. Na ez már sok a varkaudar bajnoknak.
Hörögve elterül. Kicsit rendbehozod magad majd leköpööd a hullát. Na ez ismegvolt. Alaposan átkutatod
a tetemet. Nem találsz semmit se, ezért tovabb állsz.

Igen most hogy kicsit belejöttem a kalandozásba megindulok a falu felé. Utközben par varkaudart taposok le, emlitésre se méltoak. Persze a csontjaikat kivagom, mert egy par napja közölte velem par katona, hogy ha adok csontokat akkor kapok egy érmét. NA ezen kcsit felkaptam a vizet (tüzeset) mert nekem ne csak egy érmét adjanak. Erre megnyugtatott hogy ez az érme sok érmét fog nekem még érni. NAszal beérek a faluba. Mar var a bajnok családja. Azanyátok. Kiálltom és közéjük csapok. A gyerekek azonnal szörnyet halnak a látványomtol, a mama vár még addig míg el nem kiálltom magam megin.
- Na mocskos hubernyákos banda már megin visszjöttetek hogy az istenek vernének meg titeket a mindenit.... nos mindeny egy es szot egy lehullott, átdföfött brutálisan kivégzett varkaudar követett.
A bajnok nagybáttya áll elém. Persze nem ö akar megküzdeni hanem a mocsokos remákját küldi felém.
Na ez már huzosabb. Kicsit gondolkodok és a villám mellet döntök. De sajnos elvétem, mert jégcsovat lovok. A remák megtorpan. Kap még par lövedéket. Azt kcsit megdofom. Aztán meghal, de előtte még neveccségesen odacsápol. Sajnos szivja a tumat a dög. Pfuj. Na mindegy elhullik ez is.

Na a varkaudarok sprintelenk. Kicsit aggodsz, hogy mi lesz akkor hogy ha sok futástol a varkik megerosodnek és esetleg megfordul a fejukben a gondolat, hogy megtamadnák a városokat.... hahah! alaposat nevetsz saját hüjeségeden és kicsit turkálsz a satrak között. Találsz pár mázsányi bronzpancélt, rngeteg ijat és nyilveszzöt, két ostrom katapultot, és egy rakatnyi csizmat. Semmi érdekes. Ám a sarokban hever valami. Á! egy Khor maszkja..kicsit leporolod, de ez nem hasznal neki, mindegy elteszed. Majd jo lesz valamire. Persze magad mögött még azért felgyujtod a satrat a biztonsag kedvéért. Méghogy a varkaudarok támadnának! HAHHAA!


Titusz a Jegvezír

folyt. köv....................
 
jaja! meg kéne valami előtörténet / jellemzési lehetőség, mert pl én biztos nem fogok megírni 300 fordulónyi régi forcsiról valami mókásat.
 
volt mar ennel sokkal izebb fejlesztesi otlet is. szal szerintem jo. annyi, h ha mar lesz, akkor jo lenne ha visszamenoleg is lehetne irni (ha datum szerinti megjelenites lesz), azaz igy normalisan fel lehetne epiteni a karakter elotortenetet, nem csak 400 fordulotol. a naplohoz egyebkent mindenkepp kellene, hogy fordulo(ka)t rendelhessen a use. jo sok poent lehetne igy elsutni
 
Nemhiszem hogy ezzel meghozna a vart latogatottsagot a TFesek koreben az oldal.
Perpill elhiszem hogy nem a TFbol el a beho, de valahogy mindig ha a TFes tarsadalom es a beho-site kozti kapcsolat jon szoba, mindig fajo pontkent erinti a fejlesztoket.

Tobbszoros felreertesek elkerulese vegett:
- szep es jo az oldal
- TFes szemmel hasznalhatatlan
- nemhiszem hogy ilyen dolgok helyrehozzak ezt az altalanos hozzaallast (inkabb kene nodesign oldal, mint anno...)
 
Pont a két főhomo szól be, hát hová fajul már a világ, kérem! ;)
 
vagy akkor is csak nőnek öltözve!
 
Szerintem punyi leszel, es meg az olimpiara se josz...
 
Jahajj, már csak 7 nap, nem győzöm kivárni!!
 
Persze persze.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.