629. forduló, 631. forduló, Daerk Faer összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2017. júl. 12. 9h:09'
EZ A 1211. JÁTÉKHETED, 630. FORDULÓD
1212. játékheted kezdete: júl. 13.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 14 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #4261
SZÁMLA : XXXX

DAERK FAER KALANDJAI


1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [114,83] koordinátán.
A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+25 tvp ). A moa tértorzító mintha lelassítaná az idő folyását. (+10 tvp ). Az aranytermő erszény 77 aranyat termelt. A teremtés zsákja létrehozott 1 hattyútollat. A teremtés zsákja létrehozott 1 kis vaskulcsot. Varázserőd regenerálódik. (+1927 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Pszi energiáid is töltődnek. (+627 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+16 tudatpont.) Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda.
Reménykedsz, hogy a táborozás alatt nyomolvasással töltött idő egy zafír sárkány nyomára vezet. Keresgélésedet, hála szakértelmednek, siker koronázza.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy elektromos pajzs varázst. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 40 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 78 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 116 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy gömbvillám varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! (elektromos pajzs védelmez.) Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a zafír sárkány pikkelyes testét. (9 támadással 590 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! A villámok csak csiklandoznak. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a zafír sárkány jobb hátsó lábát. (5 támadással 587 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával meghorzsolod a zafír sárkány testét. (1 támadással 94 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 110 életpontot sebeztél. Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 52 életpontot sebeztél. A zafír sárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 31 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) A zafír sárkány farkával megérint. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) A zafír sárkány néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 45 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +9 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A zafír sárkány most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 10 arany, egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (99,81)-> 20 arany, -2 ÉP], egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (99,81)-> 30 arany, -2 ÉP], 4 vas dobónyíl és 2 borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (99,81)-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (100,80)-> 120 arany, -2 ÉP] 26 333 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1551, sebződés: 218, gyógyulás: 39, összesen: -179 ÉP}

A sikeres vadászaton felbuzdulva, tovább kerested a lény nyomait, és szerencsédre rábukkantál egy újabb példányra a környéken.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy elektromos pajzs varázslatot. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 39 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. 101 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi eredménye! Ellenfeled ősvillám varázslatot lő rád. 105 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy gömbvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel elektromos pajzs van rajtad.) Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a zafír sárkány bal első lábát. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Mosolyogva bámulod a kék szikrákat. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Felveszed azt a beállást, amely a Sziklaököl sikeres alkalmazásához szükséges. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a zafír sárkány farkát. Kritikus ütés! (5 támadással 626 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával gyengén megütöd a zafír sárkány jobb szárnyát. Kritikus ütés! (1 támadással 102 életpontot sebezve.) Ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 121 életpontot sebeztél. Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 42 életpontot sebeztél. A zafír sárkány belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 49 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) Siralmas támadást intéz farkával a zafír sárkány, épp csak megsuhint. (1 támadástól 21 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 47 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A zafír sárkány összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (99,81)-> 48 arany, -2 ÉP], egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (99,81)-> 12 arany, -2 ÉP], egy arany papi karkötő [arany papi karkötő ládikóba-> (99,81)-> 80 arany, -2 ÉP] és 2 borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (99,81)-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (100,80)-> 100 arany, -2 ÉP] 26 333 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1661, sebződés: 232, gyógyulás: 44, összesen: -188 ÉP}

És mintha ez nem volna elég, a táborozás alatt újabb lényre bukkantál a keresettből. A csata úgy néz ki elkerülhetetlen.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy elektromos pajzs varázslattal készülsz a csatára. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 37 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. 103 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi hatás! Egy ősvillám varázslatot dob rád a másik. 88 életpontot vesztettél. Egy gömbvillám varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel elektromos pajzs van rajtad.) Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a zafír sárkány pikkelyes testét. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a zafír sárkány bal hátsó lábát. (5 támadással 588 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával megpöccinted a zafír sárkány óriási karmát. Kritikus ütés! (1 támadással 102 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzeső varázslat. 111 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzkéz varázslat. 41 életpontot sebeztél. A zafír sárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 33 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) Siralmas támadást intéz farkával a zafír sárkány, épp csak megsuhint. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) A zafír sárkány csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 45 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +9 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A zafír sárkány szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (99,81)-> 30 arany, -2 ÉP], 22 arany, egy fűszertartó, 3 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (99,81)-> 18 arany, -2 ÉP], egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (99,81)-> 20 arany, -2 ÉP], egy fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (100,80)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (99,81)-> 30 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (100,80)-> 100 arany, -2 ÉP] 26 333 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1612, sebződés: 195, gyógyulás: 39, összesen: -156 ÉP}

A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyismeret). [7 pontot használtál fel, van még 895. Kapsz 8 VP-t.]

* 1. KP: h 1167 1 0 használod az 1167. tárgyat
Ma egy adag főtt ételt támad kedved főzni. Profi módra készíted el. Habzsolva nyeled be az elkészült ebédet. Az összes ujjad megnyalod a lakoma végeztével, majd jóllakottan szedelőzködsz össze a továbbindulásra. 4 241 tapasztalati pontot kaptál. [1 pontot használtál fel, van még 894. Kapsz 1 VP-t.]

* 2. KP: mak 1 0 0 makró 1

vv 71 70 247 elmormolod a 71. varázslatot a 70. varázslatot a 247. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 892. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 891. Kapsz 1 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Dominanciája. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 889. Kapsz 2 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+377 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 884. Kapsz 6 VP-t.]

vv 120 26 224 elmormolod a 120. varázslatot a 26. varázslatot a 224. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 882. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 880. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Munkád gyümölcsözni fog! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 880.]

vv 11 220 222 elmormolod a 11. varázslatot a 220. varázslatot a 222. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Néhány perc múlva az eső eláll, csak a szivárvány marad, a szomjazástól viszont megmenekültél! Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 878. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 876. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! (+6 csapdaészlelés) [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 874. Kapsz 2 VP-t.]

vv 165 188 178 elmormolod a 165. varázslatot a 188. varázslatot a 178. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 872. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 870. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 868. Kapsz 2 VP-t.]

vv 209 213 485 elmormolod a 209. varázslatot a 213. varázslatot a 485. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 866. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Sokkal alaposabb leszel, ha kutatni kell. [-25 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 866.]
Gyorsvarázsolsz! Fókuszálod a mentális energiádat, hogy egy ideig képes legyél elemezni a sikereidet. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 861. Kapsz 6 VP-t.]

le 253 821 823 leveszed/lerakod a 253. tárgyat a 821. tárgyat a 823. tárgyat
Leveszed a nekrofun medált.
Leveszed a Zu'lit koronáját.
Leveszed a mihlanil medált. [0 pontot használtál fel, van még 861.]

kf 615 1087 1001 kézbeveszed/felveszed a 615. tárgyat az 1087. tárggyal az 1001. tárgyat
A nyakadba akasztod az Ovgun nyakláncát. [0 pontot használtál fel, van még 861.]
A nyakadba akasztod a jégisten amulettet. [0 pontot használtál fel, van még 861.]
A fejedre teszed a drakolit sisakot. [0 pontot használtál fel, van még 861.]

vv 53 185 363 elmormolod az 53. varázslatot a 185. varázslatot a 363. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+17 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 859. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 857. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Mostantól nem lesz szükséged anyagi komponensre a védekező varázslataidhoz. A rúna felhúzása fájdalommal is jár. (-33 max. életerő következő táborozásod végéig.) [-33 varázspont.] Erőd TF-elődött. (+1 erő.) [16 pontot használtál fel, van még 841. Kapsz 19 VP-t.]

vv 147 364 182 elmormolod a 147. varázslatot a 364. varázslatot a 182. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 841.]
Gyorsvarázsolsz! Véred buzogni kezd. (+3 lopás, +3 csapdaészlelés, +3 zárnyitás, +3 felderítés, +3 rejtőzködés következő táborozásod végéig.) [-22 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 839. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 837. Kapsz 2 VP-t.]

hh 1100 2306 1133 használod az 1100. tárgyat a 2306. tárgyat az 1133. tárgyat
Használod az Éjmágus tükrét. A hatás azonnal érezhető. (+2 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. Használod az Éjmágus tükrét. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 836. Kapsz 1 VP-t.]
Használod A Végzet kristályát. Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 835. Kapsz 1 VP-t.]
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) [21 pontot használtál fel, van még 814. Kapsz 25 VP-t.]

* 3. KP: ek 179 15 0 t. energia kisütése: 179 15
Azt a tudati energiát, amelyet már nem tudsz kezelni, a Bugyor felé továbbítod (+75 TVP). [-15 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 889.]

* 4. KP: hh 1253 1269 1546 használod az 1253. tárgyat az 1269. tárgyat az 1546. tárgyat
Óvatosan előszedsz a hátizsákodból egy csillezsályalevelet, és élvezni kezded a belőle áradó illatokat. Rövid ideig bódulat lesz úrrá testeden. (Nem volt maradandó hatása.) [6 pontot használtál fel, van még 883. Kapsz 7 VP-t.]
Belenézel a kaleidoszkópba. Pillanatnyi transzba zuhansz az üvegszilánkok játékától. Bőröd egy leheletnyit ruganyosabbá vált. Fiatalodtál 2 évet. Gyorsan elpakolod a kaleidoszkópot. [4 pontot használtál fel, van még 879. Kapsz 4 VP-t.]
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [2 pontot használtál fel, van még 877. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: kb 500 1 0 kiveszel a bankból az 500. tárgyat (1 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 1 manakristályt. [0 pontot használtál fel, van még 877.]

* 6. KP: ek 145 2 0 t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 867. Kapsz 12 VP-t.]

* 7. KP: h 248 6 0 használod a 248. tárgyat
Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-62 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-63 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-60 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-57 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-64 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-66 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! [30 pontot használtál fel, van még 837. Kapsz 36 VP-t.]

* 8. KP: kf 1005 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1005. tárgyat
Gyorsvarázsolsz! Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-15 életpont.] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+12 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 822. Kapsz 18 VP-t.]
Leveszed a ryuku vadászinget, majd felöltöd a drakolit köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 822.]

* 9. KP: vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 842.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 862.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 882.]

f 1300 kísérletezel az 1300. tárggyal
A felfedezés izgalma áramütésként fut végig rajtad: ki tudja, talán most fogsz Meinstein, a nagy elf tudós nyomdokaiba lépni! Eltelik egy óra... Brávó! Feltaláltad, hogy hogyan csinálhatsz draklen talizmánt. (ld. enc.) 2 432 tapasztalati pontot kaptál. [10 pontot használtál fel, van még 872. Kapsz 12 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+519 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 867. Kapsz 6 VP-t.]

fkt 1303 1 felt. készítesz az 1303. tárgyat (1 darabot)
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 draklen talizmánt. [Rahn ékkő:] 2 726 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött. [9 pontot használtál fel, van még 858. Kapsz 10 VP-t.]

fm feltételes mászás
Minden fm parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 858.]

m 4 mozogsz délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[120,126] Magashegységben vagy. Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy nyuhaj karbin. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem II varázslatot. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 94 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. Véres nyál csordul ki a nyuhaj karbin száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 karbin plazmát. [karbin plazma ládikóba-> (97,107)-> 10 arany, -2 ÉP] 567 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 94, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy draklen citadellát. Látsz egy törpe bányát. Látsz egy ryuku aranybányát. Észreveszel egy quwargot. Rálépsz, és mész tovább. 1 tapasztalati pontot kaptál. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert délre fordítod, megpillantasz egy nagyobb phua-kúpot. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Észreveszel valamit a földön. Friss törpe nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes törpe nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre vezetnek.
[5 pontot használtál fel, van még 853. Kapsz 6 VP-t.]

v 1 9999 elmormolod az 1. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a vámpirizáció varázslatot! Ellenfeled közelharcban elfüstölő életenergiájának egy részét fel tudod fogni. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 848. Kapsz 6 VP-t.]

v 96 96 106 elmormolod a 96. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Energia árad testedbe. Sikerült elmondanod a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

119 120 121
125
126
127
(120,126) nyuhaj karbin (#110), draklen citadella (#1316), törpe bánya (#435), ryuku aranybánya (#1512)

[96,106] Épületek tűnnek fel. A város nyüzsög az élettől - koldusok kéregetnek, hetyke elf leányokat kísérgetnek troll testőreik, alakváltó árusok kínálják gyanús portékáikat. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 21 aranyat. délre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor.

Nyakon csípsz egy húsos vakondot, amint épp túrásába akar visszabújni. Finom vacsora lesz belőle. (+1 kaja.) Van itt egy fegyvermester háza (574. épület.) és egy fekete mágustorony (599. épület.).
[-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 838. Kapsz 12 VP-t.]

be 574 6 bemész az 574. épületbe
Belesel az ajtón. Párba állított kalandozók vívnak egymással, ki kőhegyű lándzsával, ki szöges bunkóval, ki rövid karddal harcol. Vannak, akik egzotikusabb fegyvereket forgatnak. Odasétál hozzád az oktatást vezető fegyvermester, és megkérdezi, mit parancsolsz. Elmondod, hogy szeretnél néhány professzionális trükköt ellesni dobófegyverek szakértelem terén. A hátsó terembe vezetnek, és megkezdődik a tanulás. A fegyvermester elismeri, hogy nagyon profi a technikád, majd megtanít néhány új trükkre, amelyet még te sem ismertél! (+1 dobófegyverek.) Hálásan megköszönöd a segítséget, majd átnyújtod a most már nevetségesen kevésnek tűnő 265 aranyat fizetségképp. Köszönsz és távozol. [50 pontot használtál fel, van még 788. Kapsz 60 VP-t.]

m 5 mozogsz délnyugatra
[95,107] Még mindig a városban vagy. A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " A High Density sivatag innen 276 mérföld nyugatra. " Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Arénagödröt. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy nekrofunt. Megpillantasz a földön egy csúszó-mászó quwargot. Megtaposod, majd megtörlöd a talpad. 1 tapasztalati pontot kaptál. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 19 aranyat. keletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor. Egy feléd lopakodó alakot pillantasz meg a túl oldalon. Ráismersz a lényre. Egy útonálló. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 ősteológia). Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 74 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Az útonálló összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
121 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 74, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Van itt egy jósda (577. épület.). [5 pontot használtál fel, van még 783. Kapsz 6 VP-t.]

be 497 8 4 bemész a 497. épületbe
Az arénát övező kerítéshez lépsz. A púpos varkaudar egy aknához vezet, amelyben egy létrát látsz. Bíztat hogy mássz le rajta. Legyőzve rossz érzésed lemászol, az akna aljából egy alagút vezet az arénába. Belépsz a porondra, a varkaudar közönség lelkesen felkiált, előre élvezik a várható vérengzést.
Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy ongóliant hadúr.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy védelem tűz ellen varázst. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 37 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 1 nyu-shuriken. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted az ongóliant hadúr testét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) A lény tüzet köp rád. Semmilyen kárt nem okozott benned. Ököllel fogsz harcolni. Elszántan a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod az ongóliant hadúr hatalmas bokáját. (8 támadással 943 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+189 életerő). Transzformálsz! (+94 varázspont.) Din cséphadarójával épp hogy eltalálod az ongóliant hadúr testét. (1 támadással 89 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámkéz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 77 életpontot sebeztél. Az ongóliant hadúr nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (2 támadástól 95 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) Összetipor lábával. 73 életpontot vesztettél. Az ongóliant hadúr összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy nagy vaskulcs, egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (96,108)-> 14 arany, -2 ÉP], egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 10 arany, -2 ÉP], 2 nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (97,107)-> 28 arany, -2 ÉP], egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 12 arany, -2 ÉP] és 3 arany. 9 835 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1210, sebződés: 176, gyógyulás: 226, összesen: +50 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy csataremák.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem II varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 35 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 nyu-shuriken. Becsapódva, megdöfi a csataremák testét. (1 támadással 67 életpontot sebezve.) Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a csataremák testét. (8 támadással 948 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+190 életerő). Transzformálsz! (+47 varázspont.) Din cséphadarójával többször eltalálod a csataremák testét. (5 támadással 445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+90 életerő). Transzformálsz! (+22 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 46 életpontot sebeztél. Egy villámkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 64 életpontot sebeztél. Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (11 támadástól 33 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) Egy pillanattal később a lény teteme eltűnik. DEM mentette meg az átkozottat!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1605, sebződés: 33, gyógyulás: 287, összesen: +254 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy magnetikus praglonc.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 40 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. Ellenfeled elernyed. Távolról inst.szingularitás varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 1 nyu-shuriken. Becsapódva, megdöfi a magnetikus praglonc bal lábát. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a magnetikus praglonc egyik csápját. (6 támadással 630 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+127 életerő). Transzformálsz! (+31 varázspont.) Din cséphadarójával megütöd a magnetikus praglonc plazmáját. (1 támadással 77 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) . A jobb- és balkezes csapás következtében ellenfeled lebénult. Távolról villámkéz varázslatot lősz a másikra. 65 életpontot sebeztél. A magnetikus praglonc csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a magnetikus praglonc száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 praglonc hártyát. 10 978 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 864, sebződés: 1, gyógyulás: 143, összesen: +142 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy sötét ölész.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 39 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a sötét ölész elmosódó alakját. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a sötét ölész testét. (3 támadással 363 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a sötét ölész elmosódó alakját. (1 támadással 95 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Transzformálsz! (+4 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 58 életpontot sebeztél. A sötét ölész karmai felhorzsolják a bal karodat. (1 támadástól 35 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) A sötét ölész most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 19 258 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1185, sebződés: 35, gyógyulás: 100, összesen: +65 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy hoarián sárkánybébi.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy gázpajzs varázslatot. Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 34 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. 107 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a hoarián sárkánybébi pikkelyeit. (9 támadással 584 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd savfelhőt okád. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) A szörny nagy levegőt vesz, majd tüzed okád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (228 életpontot vesztettél.) Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Megmarkolva a Durghal pörölyét ellenfeledre rontasz. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a hoarián sárkánybébi fejét. (11 támadással 1976 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+396 életerő). Transzformálsz! (+98 varázspont.) Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a hoarián sárkánybébi pikkelyeit. (10 támadással 883 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+177 életerő). Transzformálsz! (+44 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 49 életpontot sebeztél. A 9 hoarián sárkánybébi harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (9 támadástól 361 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +73 ÉP.) A 9 hoarián sárkánybébi farka jobb karodra és kezedre csap le. (9 támadástól 175 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +35 ÉP.) A 9 hoarián sárkánybébi csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (18 támadástól 393 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +79 ÉP.) Durghal pörölyével borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a hoarián sárkánybébi fejét. Kritikus ütés! (11 támadással 2277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+456 életerő). Transzformálsz! (+113 varázspont.) Din cséphadarójával többször eltalálod a hoarián sárkánybébi jobb szárnyát. (8 támadással 716 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+144 életerő). Transzformálsz! (+35 varázspont.) Üdvözlésképpen egy villámkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 72 életpontot sebeztél. Az 5 hoarián sárkánybébi megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (5 támadástól 199 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +40 ÉP.) Ütéseket mér az 5 hoarián sárkánybébi a farkával a jobb válladra. (5 támadástól 106 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (10 támadástól 184 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +37 ÉP.)
Az 5 hoarián sárkánybébi összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 9 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (97,107)-> 180 arany, -2 ÉP] 65 611 tapasztalati pontot kaptál. Ennek a gyilkosságnak a hoarián lakosok nem fognak örülni! Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 6698, sebződés: 1648, gyógyulás: 1459, összesen: -189 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy sötét ölész.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 39 életpontot sebeztél. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 őstaumaturgia). Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a sötét ölész bal karját. (9 támadással 602 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a sötét ölész elmosódó alakját. (4 támadással 472 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Transzformálsz! (+23 varázspont.) Din cséphadarójával meghorzsolod a sötét ölész jobb karját. (1 támadással 91 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Transzformálsz! (+4 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 66 életpontot sebeztél. A sötét ölész karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 40 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) Kritikus az ütés! Numerinor karkötője megóv a támadástól! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 19 258 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1270, sebződés: 40, gyógyulás: 122, összesen: +82 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy varkaudar katona.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem II varázslatot. Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 43 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 99 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Egy Tharr haragja varázslattal köszönt csatapartnered. 31 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 nyu-shuriken. Lövedéked átfúrja a varkaudar katona fejét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a varkaudar katona testét. (8 támadással 937 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Din cséphadarójával megpöccinted a varkaudar katona csillogó páncélját. Kritikus ütés! (1 támadással 102 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Egy villámkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. 359 életpontot sebeztél. A varkaudar katona fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (4 támadástól 59 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (97,107)-> 4 arany, -2 ÉP] 10 527 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1604, sebződés: 92, gyógyulás: 221, összesen: +129 ÉP}

Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy varkaudar che-pap.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 45 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Távolról ősvillám varázslatot lő rád a másik. 48 életpontot vesztettél. Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a varkaudar che-pap izmos testét. (9 támadással 593 életpontot sebezve.) Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a varkaudar che-pap testét. (8 támadással 943 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+189 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a varkaudar che-pap testét. Kritikus ütés! (1 támadással 102 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Üdvözlésképpen egy tűzkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 16 életpontot sebeztél. Ütések érik a mellkasodat. (8 támadástól 66 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Félig megúsztad. 20 életpontot vesztettél. A varkaudar che-pap összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17 220 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1699, sebződés: 134, gyógyulás: 224, összesen: +90 ÉP}


A közönség éljenez, úgy tűnik legyőzted minden ellenfeledet. A púpos varkaudar mogorván előkotorja az erszényét, és kezedbe számlálja a megállapodott összeget. Kapsz 2000 aranyat. [85 pontot használtál fel, van még 698. Kapsz 102 VP-t.]

m 6 2 mozogsz nyugatra, keletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[120,126] Magashegységben vagy. Utad során felfedezel egy draklen citadellát. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy törpe bányát. Észreveszel egy ryuku aranybányát. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Néhány mérföldre délre megpillantasz egy nagyobb phua-kúpot. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Hmm, csak egy nyuhaj karbin. Ettől nincs semmi félnivalód. Úgy tűnik, ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy varázsvédelem II varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 80 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled elernyed. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 karbin plazmát. [karbin plazma ládikóba-> (97,107)-> 10 arany, -2 ÉP] 567 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 80, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) törpe nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes törpe nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre vezetnek.

(Továbbmész...) [121,126] Itt, újra a sík terepen, megszaporodnak a fák. Ritka erdőben vagy. Gyanús mozgást látsz a fák között. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy Pikoló. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy varázsvédelem II varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 46 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 nyu-shuriken. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a Pikoló jobb lábát. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 90 arany. 1 386 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 115, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy teriád települést.
(Feltételes kutatás:) Rövid felderítés után találsz egy bejáratot a teriád települést körbevevő sziklafalon. Fegyvereidet előkészítve, Óvatosan átléped a küszöböt. Bár a település pillanatnyilag csendes, fegyvered egyre görcsösebben markolászod, idegeid a pattanásig feszültek. Az egyik épület falán egy tetemes méretű, tátongó lyukat fedezel fel. Nem a teriádok, inkább a hely feldúlására érkezett ellenség vájta ezt ide a falba. Talán épp az egyik kalandozótársad! Nem számít, ezen keresztül az épület belsejébe lépsz. Ekkor megpillantod a település egyik lakóját. Közvetlen előtted! Viselkedéséből ítélve úgy tűnik, nem lesztek jóbarátok! Egy teriád őrgólem intéz feléd kihívást.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a teriád őrgólem bal vállát. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Megmarkolva a Durghal pörölyét ellenfeledre támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a teriád őrgólem sziklaszerű törzsét. (11 támadással 2047 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+410 életerő). Transzformálsz! (+40 varázspont.) Din cséphadarójával többször eltalálod a teriád őrgólem testét. (10 támadással 906 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+181 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámkéz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 55 életpontot sebeztél. A teriád őrgólem leken néhány pofont. (2 támadástól 225 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +45 ÉP.) A teriád őrgólem leken néhány pofont. (2 támadástól 235 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) Durghal pörölyével néhányszor megcsapod a teriád őrgólem testét. (3 támadással 544 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+109 életerő). Transzformálsz! (+10 varázspont.) Din cséphadarójával megpöccinted a teriád őrgólem nyakát. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) . A jobb- és balkezes csapás következtében ellenfeled lebénult. Üdvözlésképpen egy villámkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 49 életpontot sebeztél. A teriád őrgólem leken néhány pofont. (2 támadástól 222 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +45 ÉP.) A teriád őrgólem Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 254 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +51 ÉP.) A teriád őrgólem összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 38 806 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 4319, sebződés: 936, gyógyulás: 906, összesen: -30 ÉP}

Ez a csata pont megfelelt bemelegítésül. Ha minden ellenség csak ennyit tud a teriád településen, nem lesz gond a hely kikutatásával. A település még nem üres, ismét felbukkan előtted egy ellenfél. Egy féregtenyészet védelmezi a vadászterületét.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem II vibrál körülötted. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 49 életpontot sebeztél. Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a féregtenyészet testét. (9 támadással 350 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Durghal pörölyét a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a féregtenyészet testét. (11 támadással 1190 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+239 életerő). Transzformálsz! (+23 varázspont.) Din cséphadarójával néhányszor megcsapod a féregtenyészet testét. (10 támadással 526 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+106 életerő). Transzformálsz! (+10 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 54 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámkéz varázslatot. 57 életpontot sebeztél. A féregtenyészet megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 91 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) Csápjaival a féregtenyészet lecsap a bal karodra. (2 támadástól 102 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) A teremtmény kiszívja életenergiádat, magát gyógyítva. 65 életpontot vesztettél. A féregtenyészet megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 101 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) Vitalitásod védelmet nyújt. A féregtenyészet csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 100 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +20 ÉP.) A lény idődet lopja (-10 TVP). A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 93 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A lény varázsenergiádat szívja, ezáltal erősítve magát. (-22 varázspont.) Durghal pörölyével többször eltalálod a féregtenyészet jobb lábát. (11 támadással 1158 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+232 életerő). Transzformálsz! (+23 varázspont.) Din cséphadarójával néhányszor épp csak megérinted a féregtenyészet sziklaszerű törzsét. (2 támadással 99 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 62 életpontot sebeztél. A féregtenyészet kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (2 támadástól 113 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) Csápjaival a féregtenyészet csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 83 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +17 ÉP.) A féregtenyészet kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (2 támadástól 106 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) Nem öregedsz. A féregtenyészet csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 100 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +20 ÉP.) Egy mikronnyit öregedtél (-7 TVP). A féregtenyészet megharapdálja a bal lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 101 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.)
A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 10 aranyat. 47 645 tapasztalati pontot kaptál. Híján vagy a varázsenergiának - gyorsan összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3545, sebződés: 1055, gyógyulás: 800, összesen: -255 ÉP}

A teriádok nem hagyják, hogy csak úgy elfoglald a településüket. Újabb ellenfél áll eléd! Egy teriád íjász készül a lemészárlásodra.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Varázslataid kevesebbet fognak sebezni! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy bo'adhun csapás. 233 életpontot vesztettél. Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 9 nyu-shuriken. Ellenfeled megpróbálja félreütni a lövedéket, sikertelenül. Pár lövedéked átjárja a teriád íjász izmos karját. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Máris repül feléd néhány teriád nyílvessző. 618 életpontot sebződsz. Marokra fogva a Durghal pörölyét a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a teriád íjász testét. Kritikus ütés! (11 támadással 2321 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+465 életerő). Transzformálsz! (+32 varázspont.) Din cséphadarójával többször eltalálod a teriád íjász jobb vállát. (10 támadással 893 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+179 életerő). Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 24 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 32 életpontot sebeztél. A teriád íjász farka bal karodra és kezedre csap le. (2 támadástól 272 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +55 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A teriád íjász összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 teriád nyílvessző [teriád nyílvessző ládikóba-> (97,107)-> 35 arany, -2 ÉP] és 1 íjászkence [íjászkence ládikóba-> (97,107)-> 16 arany, -2 ÉP]. Szereztél 3 aranyat. 46 983 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3900, sebződés: 1127, gyógyulás: 718, összesen: -409 ÉP}

A levegő meghűl, ahogy a település ura eléd lép. Egy teriád nekromanta támad rád.

Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Megjelenik egy lidérc! Távolról pusztító végzet varázslatot lő rád a másik. 568 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a teriád nekromanta fejét. (9 támadással 594 életpontot sebezve.) A szörny képességét próbálja használni, de te ügyesen kitérsz a támadás elől. Elszántan a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a teriád nekromanta testét. (11 támadással 1956 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával többször eltalálod a teriád nekromanta jobb lábát. (10 támadással 912 életpontot sebezve.) Karmával néhányszor a teriád nekromanta megcsapja a fejedet. (2 támadástól 405 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +81 ÉP.) Ellenfeled vámpirizál rajtad. 69 életpontot vesztettél. A lidérc rád támad! (3 támadással 70 ép-t sebzett.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy negatív csapás varázslat. 222 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a teriád nekromanta jobb oldalát. Kritikus ütés! (11 támadással 2277 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával súrolod a teriád nekromanta bal lábát. (1 támadással 92 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 52 életpontot sebeztél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 419 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +84 ÉP.) A lidérc rád támad! (3 támadással 76 ép-t sebzett.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy negatív csapás varázslatot, majd rád küldi. 214 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Véres nyál csordul ki a teriád nekromanta száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 4 aranyat. 86 002 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 5883, sebződés: 2043, gyógyulás: 203, összesen: -1840 ÉP}

Végre egyedül maradtál. Végigjárod a rövidebb-hosszabb utcákat, benézel a falakon talált legeldugottabb lyukakba is. A következő kincseket találtad: egy királyi korona [királyi korona ládikóba-> (97,107)-> 150 arany, -2 ÉP], egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 12 arany, -2 ÉP], 4 arany, egy tenger gyümölcse, egy teriád lándzsa és 5 sáfránypor. Nincs értelme tovább maradni, ez a hely csak ennyi jót tartogatott számodra. Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.)
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1912 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött.
Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy nekrofunt. Találsz egy ryuku remetelakot. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy borkonyó cserjét. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy csillezsályát. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Fist Fighter egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Nocsak, itt van valami érdekes! Friss alakváltó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes troll nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. [105 pontot használtál fel, van még 576. Kapsz 126 VP-t.]

kb 1311 1 518 kiveszel a bankból az 1311. tárgyat (1 darabot)
Kiveszel a KT kincstárából 1 Durghal pörölyét. [0 pontot használtál fel, van még 576.]

kb 1312 1 518 kiveszel a bankból az 1312. tárgyat (1 darabot)
Kiveszel a KT kincstárából 1 Méniach kardját. [0 pontot használtál fel, van még 576.]

kb 1314 1 518 kiveszel a bankból az 1314. tárgyat (1 darabot)
Kiveszel a KT kincstárából 1 Aurgir lándzsáját. [0 pontot használtál fel, van még 576.]

le 1311 1623 leveszed/lerakod az 1311. tárgyat az 1623. tárgyat
Elrakod a Durghal pörölyét.
Kiveszed a füledből az aranyozott klipszet. [0 pontot használtál fel, van még 576.]

kt 1304 1 elkészíted az 1304. tárgyat (1 darabot)
Az összegyűjtött tárgyakért cserébe kaptál 1 Zarknod fülbevalóját. 45 000 tapasztalati pontot kaptál. [5 pontot használtál fel, van még 571. Kapsz 6 VP-t.]

kf 1311 1 1304 kézbeveszed/felveszed az 1311. tárgyat a jobb kezedbe az 1304. tárgyat
A jobb kezedbe veszed a Durghal pörölyét. [0 pontot használtál fel, van még 571.]
A füledre akasztod a Zarknod fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 571.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy varázsvédelem II varázst. Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. 632 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+120 pszi pont.) Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 1 nyu-shuriken. Lövedéked átfúrja a manaelementál testét. (1 támadással 66 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Durghal pörölyét ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a manaelementál lebernyegét. (11 támadással 2043 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+409 életerő). Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a manaelementál hullámzó masszáját. Kritikus ütés! (10 támadással 1020 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+205 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 140 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 56 életpontot sebeztél. Csápjaival a manaelementál csapásokat mér a hasadra. (3 támadástól 3 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +1 ÉP.) Energia áramlik beléd (+4 vp). Durghal pörölyével többször eltalálod a manaelementál hullámzó masszáját. Kritikus ütés! (6 támadással 1242 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+249 életerő). Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a manaelementál testét. Kritikus ütés! (1 támadással 100 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzeső varázslat. 130 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 75 életpontot sebeztél. Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (4 támadástól 4 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +1 ÉP.) Csiklandozó az érintés (+9 vp). A manaelementál összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 4 varázskövet. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Felhasználod egy manakristály varázserejét. (+1414 varázspont.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5504, sebződés: 7, gyógyulás: 886, összesen: +879 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 561. Kapsz 12 VP-t.]

kf 1507 441 1005 kézbeveszed/felveszed az 1507. tárgyat a 441. tárggyal az 1005. tárgyat
Leveszed az Ovgun nyakláncát, majd a nyakadba akasztod a Tsutomu amulettjét. [0 pontot használtál fel, van még 561.]
Leveszed a drakolit köpenyt, majd felöltöd a láthatatlan köpenyt. Láthatatlanná váltál. [-7 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 561.]
Leveszed a láthatatlan köpenyt, majd felöltöd a drakolit köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 561.]

h 1145 használod az 1145. tárgyat
Felhajtasz egy adag kreiton főzetet. Ebben a körben, ha meghalnál egy szörny elleni csatában, teljesen visszagyógyulsz és folytathatod a harcot. [0 pontot használtál fel, van még 561.]

p 298 63 használod a 298. pszi képességet
Lazítani kezdesz, és lehunyod szemeidet. Mentális energia gyűlik benned. Kisütöd a gyilkos ösztönök pszi képességet. A tudatod mélyén fog várakozni addig, míg az arra megfelelő csatában szabadjára nem engeded. A felkészülés fizikailag is megterhelő (-100 ÉP). A Gyilkos Ösztönök a legközelebbi 63. szintű szörny vagy kalandozó elleni csatádig inaktívan várakozik. [-50 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 561.]

fm 200 feltételes mászás 200
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 561.]

m 6 mozogsz nyugatra
[120,126] Hatalmas hegyek közé érsz. Ez magashegység. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy draklen citadellát. Észreveszel egy törpe bányát. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ryuku aranybányát.
(Feltételes mászás:) Előhozod emlékeid rejtett bugyraiból a titkos tanítást, melyet a veterán társaidtól hallottál és puszta kézzel kezdesz mászni. Nem könnyű láthatatlanul mászni! Csak találomra keresel újabb fogódzkodókat kezeidnek és lábaidnak. Szerencsére mászótudásod megfelelő, úgyhogy épségben felérsz a citadellához. A citadella belsejében káprázatos dolgokat látsz. Egyrészt egy színarany kupolájú helyiségbe jutottál, másrészt valamilyen döngicsélő, cseppet sem kellemetlen zaj tölti be az amúgy remek akusztikájú termet. Ha már minden ilyen ideálisan szép, kell itt lennie kincsnek is! Hirtelen megérkezik egy a házigazdák közül a terem egyik oldalfolyosóján keresztül. Ez egy tüskés hatruuq!

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 45 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősi sorvasztás varázslatot lő rád. Semmi hatás! Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja a tüskés hatruuq jobb lábát. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével halálos csapásokat osztva péppé vered a tüskés hatruuq acélkemény tüskéit. Kritikus ütés! (11 támadással 2321 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-464 életpont.) Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a tüskés hatruuq testét. Kritikus ütés! (10 támadással 1020 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-204 életpont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 52 életpontot sebeztél. A tüskés hatruuq karmai megsebesítik a bal kezedet. (1 támadástól 166 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +34 ÉP.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-4 erő forduló végéig). A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A tüskés hatruuq most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 47 002 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 4068, sebződés: 834, gyógyulás: 53, összesen: -781 ÉP}

A csata zajára újabb a draklen citadella újabb lakója érkezett a terembe. Mérgesen indul feléd. Ez egy zöld draklen!

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy gázpajzs varázst. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy fehér glóbusz mágia... Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 48 életpontot sebeztél. Egy istenítélet varázslattal köszöntöd a másikat. 2302 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Egy szerencsétlenség varázslattal köszönt csatapartnered. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őselemi savcsapás varázslatot. 762 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a zöld draklen zöld pikkelyeit. (9 támadással 576 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Marokra fogva a Durghal pörölyét ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével halálos csapásokat osztva péppé vered a zöld draklen bal karját. (11 támadással 1691 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a zöld draklen nyakát. (7 támadással 543 életpontot sebezve.) Ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 74 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 46 életpontot sebeztél. Előremozdulva, a zöld draklen kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 286 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +58 ÉP.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 69 életpontot vesztettél. A zöld draklen néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 368 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +74 ÉP.) Nagyot húz a zöld draklen farka a lábadra! (1 támadástól 257 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +52 ÉP.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 205 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 3 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP], egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (96,108)-> 28 arany, -2 ÉP], egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 12 arany, -2 ÉP] és egy ezüst kulcs. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 zöld drakpikkelyt. 82 537 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 5280, sebződés: 2003, gyógyulás: 203, összesen: -1800 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Ez egy draklen családfő!

Hagyod kiszabadulni az agyadban lapuló pszi képességet. Őrjöngő vadállattá válsz. (+40 támadás, +20 sebzés, -201 védekezés a csata időtartamára.) Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fürgülés varázslatot. Öregedtél 1 évet. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 53 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. A támadás sajnos hatástalan volt. Üdvözlésképpen egy nagyobb pajzszúzás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Ellenfeled nagyobb pajzszúzás varázslatot lő rád. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy szerencsétlenség varázslat. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 10 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a draklen családfő testét. (10 támadással 800 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével halálos csapásokat osztva péppé vered a draklen családfő bal oldalát. Kritikus ütés! (12 támadással 2352 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával néhányszor megcsapod a draklen családfő testét. Kritikus ütés! (11 támadással 1133 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy villámkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 34 életpontot sebeztél. Egy pontos és nagy erejű ütéssel a draklen családfő bezúzza koponyádat. (4 támadástól 730 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +146 ÉP.) Ellenfeled szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Távolról nekromanta csókja varázslatot lő rád a másik. 54 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled regenerálódik! A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A kreiton főzet megmenti az életed (+2496 életerő). Durghal pörölyével halálos csapásokat osztva péppé vered a draklen családfő testét. (11 támadással 1853 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával többször eltalálod a draklen családfő pikkelyes testét. (7 támadással 639 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzeső varázslatot. 62 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 31 életpontot sebeztél. Gyilkos ütések záporoznak védtelen testedre. (4 támadástól 708 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +142 ÉP.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Ellenfeled nekromanta csókja varázslatot lő rád. 50 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ).
A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy arany papi karkötő [arany papi karkötő ládikóba-> (96,108)-> 80 arany, -2 ÉP], 2 aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 24 arany, -2 ÉP], 40 arany, egy szent jogar, egy kristálygömb [kristálygömb ládikóba-> (97,107)-> 10 arany, -2 ÉP] és egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (96,108)-> 20 arany, -2 ÉP]. 94 813 tapasztalati pontot kaptál. Elmúlt a gyilkos ösztönök hatása.
{Csatastatisztika; sebzés: 6957, sebződés: 1600, gyógyulás: 326, összesen: -1274 ÉP}

A draklen citadella egyik hátsó helyiségében végre találsz valamit, amit magaddal vihetnél: 2 draklen kulcsot. Ahogyan érkeztél, úgy távozol.
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+593 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amikor délre nézel, észreveszel egy nagyobb phua-kúpot. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Hmm, csak egy bibircsók-óriás. Ettől nincs semmi félnivalód. A hátizsákodban élesen felizzik Aritma varázsgömbje. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 101 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. A bibircsók-óriás még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 aranyat. 1 061 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 101, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Még egész friss törpe nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes törpe nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A földből energia áramlik testedbe. Befejezted a varázsital főzése varázslatot! Miközben forralod a főzetet, illatos füveket szórsz bele. De még így is nagyon büdös lesz, amikor beledobod a fő komponenseket és kimondod a megfelelő varázsszavakat. Elkészült a nagy mű! [-30 varázspont.] Erőd TF-elődött. Legyártottál 1 kreiton főzetet. [Rahn ékkő:] 1 515 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött. [95 pontot használtál fel, van még 466. Kapsz 114 VP-t.]

vps 200 VP spórolása: 200
Félreraktunk, letiltottunk neked 200 VP-t, addig nem használhatod fel, amíg ki nem adsz egy VPF parancsot (ill. kör végéig). [0 pontot használtál fel, van még 466.]

v 275 1251 elmormolod a 275. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Energia árad testedbe. Létrehoztad az érckonverzió varázslatot! Érzed, ahogy a testedbe áramlik a mágikus energia a kezedben lévő két ércdarabból. (+2340 varázspont) [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 461. Kapsz 6 VP-t.]

mak 3 makró 3

m 4 0 0 mozogsz délre
[120,127] Az igazi hegyek végképp eltűnnek, dombvidéken vagy. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Felismered a közeledőt. Csak egy pattanóböde. Nem jelenthet különösebb problémát. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fehér glóbusz létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 113 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Szereztél 4 aranyat. 1 298 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 113, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy nagyobb phua-kúpot. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy vaskohót. Egy embert látsz, aki egy spagulárt próbál megközelíteni. Látva téged, elmondja, hogy a bátyjától kapta kölcsön a hátast, de az ledobta magáról. Sajnos nem ért az állatokhoz, hiába mondja neki, hogy hő, ahogy a bátyjától látta. Ahhoz, hogy segíthess rajta, idomítás szakértelemre és 25 TVP-re van szükség (35. jellempróba). Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy oltárt. Dornodon hívői építették. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy csillezsályát. Észreveszel egy rát-fát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy borkonyó cserjét. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy olvasztókemencét. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy törpe bányát. Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északra vezetnek. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés). [5 pontot használtál fel, van még 456. Kapsz 6 VP-t.]

tim 30 0 0 titkosírás megfejtése 30 pontért
Gondolkodni, töprengeni kezdesz a nehéz feladványon. A fenébe, ez most nem megy! Talán ha több időt szánsz rá, sikerül, de most valahogy nincs erre türelmed. [20 pontot használtál fel, van még 436. Kapsz 24 VP-t.]

h 1477 6 5 használod az 1477. tárgyat
Felülsz a jokonbia ágra. A szárát magad előtt markolod, míg a levéltelen, száraz gally mögötted a földet sepri. Nagyot ugrasz, és akarod, nagyon erősen AKAROD, hogy pont arra repülj, amerre indultál. A koncentráció kitölti a tudatod, ezért a tájra nincs érkezésed figyelni. Nagyot nyekkenve, bukfencezve érsz földet. (-119 életerő.) [10 pontot használtál fel, van még 426. Kapsz 12 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED

119 120 121 122
125
126
127
(120,126) nyuhaj karbin (#110), draklen citadella (#1316), törpe bánya (#435), ryuku aranybánya (#1512), tüskés hatruuq (#816), zöld draklen (#813), draklen családfő (#820), bibircsók-óriás (#120)
(120,127) pattanóböde (#145), nagyobb phua-kúp (#1410), vaskohó (#155), 35. jellempróba, Dornodon oltár, csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), olvasztókemence (#86), törpe bánya (#435)
(121,126) Pikoló (#7010), teriád őrgólem (#801), féregtenyészet (#803), teriád íjász (#802), teriád nekromanta (#806), teriád település (#1286), nekrofun (#173), ryuku remetelak (#1317), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), művészi porolit (#720), manaelementál (#290)

[115,127] Egyre többet mászva veszed észre, hogy már hatalmas hegyek között vagy. Egy feneketlen tóhoz érkeztél. Teletöltöd vízzel a kulacsodat. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy nekrofunt. Utad során felfedezel egy törpe bányát. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Fist Fighter vigyorog kajánul. Felfedeztél egy Chara-din monolitját. Megtorpansz: valami azt súgja, hogy a földfelszín közelében fémet (pular kristály) találsz.
(Feltételes ásás:) Elszántan, csákányodat markolászva bemész a bányába. Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 pular kristályt! [pular kristály ládikóba-> (97,107)-> 8 arany, -2 ÉP] Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Messze északra látsz egy Tharr oltárt. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy hótarantula. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fehér glóbusz vibrál körülötted. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 110 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 1 nyu-shuriken. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a hótarantula testét. (1 támadással 67 életpontot sebezve.) A lény jeget köp rád. Semmilyen kárt nem okozott benned. Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a hótarantula testét. (8 támadással 940 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+189 életerő). Din cséphadarójával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a hótarantula testét. (6 támadással 538 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+108 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 57 életpontot sebeztél. A hótarantula megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 106 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) A hótarantula összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: 1 mihlanil érme [mihlanil érme ládikóba-> (96,108)-> 80 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 tarantulakarmot. 19 512 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1712, sebződés: 108, gyógyulás: 319, összesen: +211 ÉP}

Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem túl régi (maximum néhány napos) kobudera nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra, friss törpe nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes troll nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek.
[8 pontot használtál fel, van még 418. Kapsz 9 VP-t.]

p 298 50 0 használod a 298. pszi képességet
Hozzákezdesz az agyi energia gyűjtéséhez. Megtelsz pszi energiával! Akaratoddal irányítva, létrehozod a gyilkos ösztönök pszi képességet. A tudatod mélyén fog várakozni addig, míg az arra megfelelő csatában szabadjára nem engeded. A felkészülés fizikailag is megterhelő (-100 ÉP). A Gyilkos Ösztönök a legközelebbi 50. szintű szörny vagy kalandozó elleni csatádig inaktívan várakozik. [-50 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 418.]

usz 60 0 0 úszol 60 pontért
Felöltöd a sikamlós búvárruhát. Izgatottan dobálsz le mindent magadról. Már kicsit piszkos voltál, nem árt egy kis fürdés! Hmm! A víz lehetne valamivel melegebb is. Nyitott szemmel merülsz a mélybe, figyelve minden mozgásra. Kezedben a hatékony avenirt markolod, harcra készen. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy trosnyogó szakóca!

Meglengetve az avenirt a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Avenirral nagy lendületet véve kegyetlenül megszúrod a trosnyogó szakóca testét. Kritikus ütés! (1 támadással 136 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). A trosnyogó szakóca csápol, de mindhiába. Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Felhasználva a vadászkést, szereztél 4 kaját. 43 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 136, sebződés: 0, gyógyulás: 28, összesen: +28 ÉP}

Öblös karcsapásokkal úszol tovább a mélybe. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy vízdémon!

Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy direkt kontakt. II pszi támadást. Semmi eredménye! Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Avenirral néhányszor teljesen átdöföd a vízdémon egyik csápját. (2 támadással 243 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). A vízdémon nyelvével fájdalmas sebeket ejt a bal karodon. (2 támadástól 39 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) Ez kronoérintés volt (-2 TVP). Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
4 852 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 243, sebződés: 39, gyógyulás: 57, összesen: +18 ÉP}

Merőlegesen úszol lefelé, hogy minél előbb kideríthesd van-e feneke a tónak, amit úgy neveznek, feneketlen tó. Hirtelen megpillantasz valamit. Egy vérkeszeg!

Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Avenirral néhányszor teljesen átdöföd a vérkeszeg testét. (3 támadással 541 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+109 életerő). A vérkeszeg fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 129 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +26 ÉP.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 halcsontot. 10 066 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 541, sebződés: 129, gyógyulás: 135, összesen: +6 ÉP}

Ahogy azt az elf mesterednél tanultad, határozott karcsapásokkal haladsz lefelé, a tó mélyebb részei felé. Úszik feléd valami. Egy puffadt vízihulla!

Vad csatakiáltással, felemelve az avenirt ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Avenirral nagy lendületekkel át- meg átszúrod a puffadt vízihulla bal lábát. (3 támadással 369 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+74 életerő). Félrehajolsz, de a puffadt vízihulla karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 58 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) Jeges érzés járja át tested (-2 erő forduló végéig). Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 fénytelen gyöngy, 1 fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (97,107)-> 6 arany, -2 ÉP] és 1 gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (96,108)-> 48 arany, -2 ÉP]. 6 497 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 369, sebződés: 62, gyógyulás: 86, összesen: +24 ÉP}

Vonz a mélység, elszántan úszol hát lefelé. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy kráken ősanya!

Hagyod kiszabadulni az agyadban lapuló pszi képességet. Őrjöngő vadállattá válsz. (+40 támadás, +20 sebzés, -201 védekezés a csata időtartamára.) A lény tintát köp rád! Te persze ügyesen félreugrottál. Meglengetve az avenirt ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Avenirral több döféssel felnyársalod a kráken ősanya testét. (5 támadással 710 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+140 életerő). Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 399 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +80 ÉP.) A kráken ősanya farkának csípős csapása nyomán véres csík fut végig az alkarodon. (1 támadástól 788 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +158 ÉP.) Ellenfeled regenerálódik! A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Avenirral tökéletesen perforálod a kráken ősanya farkát. (5 támadással 695 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+140 életerő). Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 421 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +85 ÉP.) A kráken ősanya farkának csípős csapása nyomán véres csík fut végig az alkarodon. (1 támadástól 978 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +196 ÉP.) Ellenfeled regenerálódik! A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Avenirral tökéletesen perforálod a kráken ősanya testét. (4 támadással 551 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+111 életerő). A kráken ősanya beleharap a kezedbe. (1 támadástól 315 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +63 ÉP.) A kráken ősanya farkával halálos csapást mér a fejedre! (1 támadástól 810 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +162 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ).
Elmúlt a gyilkos ösztönök hatása. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1956, sebződés: 3711, gyógyulás: 1192, összesen: -2519 ÉP}

Minden elfeketedik, mintha egy feneketlen kútba zuhannál. A halál nyújtja feléd ölelő karjait. [60 pontot használtál fel, van még 356. Kapsz 72 VP-t.]
Feltámadsz! (+1865 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 356.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+614 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 351. Kapsz 6 VP-t.]

v 84 329 0 elmormolod a 84. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy zafír sárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy elektromos pajzs varázst. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 48 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 138 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősvillám varázslatot. 65 életpontot vesztettél. Egy gömbvillám varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! (köszönhetően elektromos pajzs védelmednek.) Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a zafír sárkány jobb szárnyát. (9 támadással 597 életpontot sebezve.) A lény villámokat köp rád. A villámok csak csiklandoznak. Ököllel fogsz harcolni. Elszántan a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a zafír sárkány testét. Kritikus ütés! (5 támadással 613 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+123 életerő). Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a zafír sárkány jobb oldalát. (1 támadással 90 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 152 életpontot sebeztél. Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 48 életpontot sebeztél. A zafír sárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 55 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +11 ÉP.) A zafír sárkány farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Karmával néhányszor a zafír sárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 45 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +9 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +15 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (97,107)-> 100 arany, -2 ÉP] (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1686, sebződés: 182, gyógyulás: 184, összesen: +2 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 341. Kapsz 12 VP-t.]

m 1 7 0 mozogsz északkeletre, északnyugatra
[116,126] Egy meredek lejtő után véget ér a hegy - bozótos vidéken vagy. Látsz egy drakolder csatamezőt.
(Feltételes kutatás:) Elmúlt a vadászat hatása. Lábujjhegyen rásétálsz az izzó homokra. Nem süllyedsz el, sőt, semmi bajod nem esik. Hihetetlen, de a dramoan talizmán valóban varázserővel bír. Úgy néz ki néhány dolog azért megúszta a pusztítást: kicsit beljebb törött kardokra, olvadt szélű pajzsokra és behorpadt páncélokra bukkansz. Túl sivár minden, nem biztos, hogy bármi is épen maradt az elmúlt idők pusztításai nyomán. Egy gothag döglidérc készül a lemészárlásodra.

Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 53 életpontot sebeztél. Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja a gothag döglidérc testét. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Ököllel fogsz harcolni. Elszántan a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Az ellenfél pillanatnyi tétovázását egy Kobraharapással használod ki. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a gothag döglidérc jobb lábát. (9 támadással 1049 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával meghorzsolod a gothag döglidérc testét. (1 támadással 92 életpontot sebezve.) Távolról villámkéz varázslatot lősz a másikra. 29 életpontot sebeztél. A gothag döglidérc csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 51 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +11 ÉP.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A gothag döglidérc még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 xirnox szivet. 20 780 tapasztalati pontot kaptál. (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Megújítod a méregsemlegesítés varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1853, sebződés: 51, gyógyulás: 30, összesen: -21 ÉP}

Még egy utolsó pillantást vetsz az imént legyőzött szörny hullájára, majd tovább indulsz. Megállsz egy kalandozó holtteste felett. Gyanús, hogy ez nincs itt az ősi idők óta. Talán csak egy hozzád hasonló kincsre áhítozó szerencsétlen. Aztán tekinteted a hátizsákjára téved. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 sallank karom és 12 arany. Egy ezeréves lélek támad rád.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy varázsvédelem II varázslattal készülsz a csatára. Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy láthatatlan védekező pszit. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 104 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 137 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Ellenfeled ősi sorvasztás varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja az ezeréves lélek testét. (9 támadással 436 életpontot sebezve.) Hirtelen valami iszonyatos dolog érint meg: a szörny halál-aurája! Minden akaratodat megfeszítve, ellenállsz! Majdnem beleöregedtél a látványba! Marokra fogva a Durghal pörölyét ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével halálos csapásokat osztva péppé vered az ezeréves lélek éjfekete köpenyét. (11 támadással 1443 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával néhányszor megcsapod az ezeréves lélek testét. (6 támadással 392 életpontot sebezve.) . A jobb- és balkezes csapás következtében ellenfeled lebénult. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 69 életpontot sebeztél. Nem vagy felkészülve az ezeréves lélek gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a jobb karodat. (4 támadástól 248 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +50 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-106 életerő). Az ezeréves lélek most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 36 818 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2581, sebződés: 354, gyógyulás: 69, összesen: -285 ÉP}

Émelyítő bűzt sodor feléd a szél. Hamarosan megtudod miért! Egy újabb szörny! Egy kristálynyálka támad rád.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 44 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1450 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a kristálynyálka testét. (9 támadással 600 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-19 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A lény gúnyosan végigmér téged, majd rádmutat. Megvonod a vállad... Mit akart ez? Harcoljunk inkább! Ököllel fogsz harcolni. Elszántan a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Legutolsó sejtjeidből is összegyűjtve a kí-energiákat, egy Sziklaököl bevitelére koncentrálsz. Ököllel párszor keményen megütöd a kristálynyálka testét. (8 támadással 946 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával néhányszor megcsapod a kristálynyálka testét. (5 támadással 439 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 43 életpontot sebeztél. A kristálynyálka csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 126 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +26 ÉP.) Hideg markol a szívedbe (-4 erő forduló végéig). A kristálynyálka csápjával megpöccinti a válladat. (1 támadástól 116 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +24 ÉP.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-68 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-74 életerő). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 35 805 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3522, sebződés: 453, gyógyulás: 69, összesen: -384 ÉP}

Éppen folytatnád a kutatást, amikor egy újabb szörny toppan eléd. Legalább három fejjel magasabbnak és veszélyesebbnek néz ki az eddigieknél. Egy fertőzött dr.lárva támad rád.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy védelem tűz ellen varázslattal készülsz a csatára. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 54 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. 133 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy halálvarázs II varázslatot, majd rád küldi. Numerinor karkötője megóv a támadástól! A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a fertőzött dr.lárva jobb oldalát. (9 támadással 589 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd elemi tüzed okád. Villámgyorsan lehajolsz - a tűz csak megpörköl. (135 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a Durghal pörölyét a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a fertőzött dr.lárva nyakát. (11 támadással 1922 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+385 életerő). Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a fertőzött dr.lárva hólyagos testét. (9 támadással 792 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+159 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 137 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A fertőzött dr.lárva néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 234 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 139 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 66 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 48 537 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3627, sebződés: 574, gyógyulás: 638, összesen: +64 ÉP}

Tovább sétálsz, hátha változik a vidék képe, és arra épen maradt tárgyakra bukkanhatsz. A következő kincseket találtad: 2 ezüst kulcs, egy galachmit, 3 vasérc, 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (96,108)-> 12 arany, -2 ÉP], 2 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 20 arany, -2 ÉP], egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (96,108)-> 6 arany, -2 ÉP] és 49 arany. Lejárt a kutatásra szánt időd. Ideje tovább indulni, új kalandok felé.
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+586 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött.
A mesebeli kis vakondot pillantod meg, ahogy egy nadrág megszövésére próbálja rábírni a pókot. A pók vállalkozna rá, de az alapanyagok lent vannak a földön, a pók hálója pedig a fa egyik ágán. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy mászókaromra. Ez a tevékenység 6 TVP-be kerül (22. jellempróba). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Elenios hívői építették. Oldalt pillantva, meglátsz egy álomvirágot. Épp virágzik! [álompor ládikóba-> (97,107)-> 1 arany, -2 ÉP] Begyűjtesz 1 álomport. Felfedeztél egy móricserjét. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ovimon-bokrot. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő.

Egy hangyaboly mellett egy döglött hangyászt találsz. Talán gyomorrontást kapott? Te viszont nem fogod vele elrontani a hasadat, az biztos! (+2 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) törpe nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még friss alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes törpe nyomokat, amelyek északnyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek.
Összefutsz Gaz Ellával. Ő Pumuk-Lee felesége! Egy bíbor erőövet, egy boszorkánykendőt, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy ezüst noterm. éremet, egy fejvadász medált, egy gyakorlónadrágot, egy Hatalom Karkötőjét, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy Jerome köpenyét, egy káosz szimbólumot, egy Khór kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy kígyóbőr övet, egy koponya gyűrűt, egy Krough fejdíszét, egy lajstrom medált, egy mind. kristályát, egy mordaith vállvédőt, egy nefil-rin medált, egy nekrofun medált, egy nodonrod kitűzőt, egy Numerinor karkötőjét, egy olimpiai ezüstmedált, egy párducbőr övtáskát, egy q. demoralizátort, egy q. pusztító éremet, egy q. pusztító medált, egy réztornyot, egy roxati üvegszemet, egy saválló fülbevalót, egy szerencsekockát, egy topáz erényövet, egy trix amulettet, egy tűzúr csizmáját, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar szimbólumot, egy zafír erőövet és egy zafír védőgyűrűt visel. Ruházatát egy Morghatal A'ton trófea, egy quwarg bölcs trófea és egy szőrös azuka trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: prédára leső drónkeselyű. Jobb kezében egy teriád kardot, bal kezében egy Aritma ostorát tart. Egy spagulár a hátasa. Teherhordója is van: egy árnytündér csontváz! Szegény állat majd megszakad. Legnagyobb megdöbbenésedre, jól lát téged!
A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ro'galhal lánc, Rodger kezdő üstje, roxati zárfaló, ryuku tájoló, ryuku védőkenőcs, sámán erszény.
A felszabaduló tudati energiákat varázsponttá alakítod (+28 varázspont). Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. Kockázni fogtok! A tét 10 arany lesz, ez neked is, neki is megfelel. Kezdődhet a játék, te dobsz először: kettes. Ellenfeled egy hármast gurít. Vesztettél! Bánatosan átnyújtod ellenfeled nyereményét, 10 aranyat. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 tüskét. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [115,125] A bokrok megritkulnak, most sík terepen vagy.

Találsz egy quwarg ikerbolyt. Egy kapkodó, fűben kotorászó ember nőre leszel figyelmes. Kérdésedre könnyes szemmel válaszolja, hogy családja megbetegedett és ő most gyógyfüveket próbál nekik keresni, bár még sohasem csinált ilyet. Ha segíteni akarsz a lányon és családján itt az alkalom, 25 TVP-ért (46. jellempróba). Észreveszel egy oltárt. Leah hívői építették. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy borkonyó cserjét. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy álomvirágot. Épp virágzik! [álompor ládikóba-> (97,107)-> 1 arany, -2 ÉP] Begyűjtesz 1 álomport.
(Feltételes mászás:) Egy veterán zsoldosnak, mint Neked, nincsen szüksége egyébre, csak elszántságra; no és persze egy kis mágiára. Ezek segítségével kezdesz el mászni. Ahogy mászni kezdesz fölfelé, egyre inkább úgy gondolod, nem volt bölcs döntés. Ámde innen már nincs visszaút. Nemhiába láttad élőnek a boly oldalát, itt nem a már megszokott apró csípéseket kapod; komoly sérüléseket elszenvedve érsz föl az ikertorony egyikének tetejére. Hopp, egy mély üreg! Óvatosan leereszkedsz. Döbbenetes élmény ebbe a mesterséges létesítménybe behatolni. Mindenhol kisebb-nagyobb quwargok nyüzsögnek! Valami hatalmasat csíp beléd hátulról (-56 életerő). Hirtelen ráébredsz, hogy miért van itt ekkora hely: egy óriási test mozdul el a fal mellől. Egy ősquwarg!

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 51 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod az ősquwarg gigantikus potrohát. Kritikus ütés! (9 támadással 675 életpontot sebezve.) Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Használod a Belső időt. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod az ősquwarg jobb hátsó lábát. (3 támadással 354 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+71 életerő). Din cséphadarójával megpöccinted az ősquwarg testét. Kritikus ütés! (1 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzeső varázslatot. 140 életpontot sebeztél. Egy villámkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 59 életpontot sebeztél. Csáprágójával az ősquwarg megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 149 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +30 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 18 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> (97,107)-> 36 arany, -2 ÉP] 16 456 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1382, sebződés: 151, gyógyulás: 141, összesen: -10 ÉP}

Egy quwarg lázhozó!

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy gázpajzs varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 55 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a quwarg lázhozó csáprágóját. (9 támadással 636 életpontot sebezve.) A lény zöld felhőt fúj rád. A gázpajzs tökéletesen megvédett. Meglengetve a Durghal pörölyét a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a quwarg lázhozó testét. (11 támadással 2012 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+403 életerő). Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a quwarg lázhozó nyakát. Kritikus ütés! (4 támadással 412 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 76 életpontot sebeztél. Egy villámkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. 53 életpontot sebeztél. Csáprágójával a quwarg lázhozó megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 95 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) Reménykedsz, hogy a csípéssel nem került méreg a szervezetedbe. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 28 971 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Megújítod a méregsemlegesítés varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3244, sebződés: 95, gyógyulás: 505, összesen: +410 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Egy quwarg gigász!

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 56 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy fehérál.roncsolása pszit. 1238 életpontot sebeztél. Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja a quwarg gigász testét. Kritikus ütés! (9 támadással 486 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a quwarg gigász testét. (11 támadással 2026 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+406 életerő). Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a quwarg gigász testét. Kritikus ütés! (10 támadással 1030 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+207 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzeső varázslatot. 66 életpontot sebeztél. Egy villámkéz varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 66 életpontot sebeztél. A quwarg gigász támadást kezd balról, aztán váratlanul jobbról sújt le, a lábadra. (1 támadástól 434 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +87 ÉP.) A lény összetapos! 121 életpontot vesztettél. A quwarg gigász belecsíp a derekadba. (1 támadástól 394 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +79 ÉP.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Lerázod magadról! Durghal pörölyével többször eltalálod a quwarg gigász testét. (7 támadással 1284 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+257 életerő). Din cséphadarójával súrolod a quwarg gigász testét. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 51 életpontot sebeztél. A quwarg gigász megüti a jobb válladat. (1 támadástól 475 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +95 ÉP.) A szörny megtipor. 126 életpontot vesztettél. A quwarg gigász belecsíp a derekadba. (1 támadástól 407 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +82 ÉP.) Megpróbál megragadni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A quwarg gigász most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 82 213 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 6390, sebződés: 1957, gyógyulás: 1250, összesen: -707 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Egy quwarg ölész!

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 120 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. A lény immúnis erre a varázslatra! Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a quwarg ölész fejét. (9 támadással 632 életpontot sebezve.) Meglengetve a Durghal pörölyét a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével néhányszor megcsapod a quwarg ölész testét. (11 támadással 1997 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+400 életerő). Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a quwarg ölész jobb hátsó lábát. (10 támadással 921 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+185 életerő). . A jobb- és balkezes csapás következtében ellenfeled lebénult. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 56 életpontot sebeztél. A quwarg ölész belecsíp a derekadba. (1 támadástól 468 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +94 ÉP.) Gyilkos csapásokat oszt a quwarg ölész fegyverével. (2 támadástól 716 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +144 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Durghal pörölyével többször eltalálod a quwarg ölész testét. Kritikus ütés! (11 támadással 2299 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+460 életerő). Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a quwarg ölész bal vállát. Kritikus ütés! (10 támadással 996 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+200 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámkéz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 59 életpontot sebeztél. Ocsmány csáprágóját a quwarg ölész hasadba mélyeszti. (1 támadástól 364 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +73 ÉP.) Gyilkos csapásokat oszt a quwarg ölész fegyverével. (2 támadástól 741 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +149 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Durghal pörölyével néhányszor megcsapod a quwarg ölész testét. (7 támadással 1299 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+260 életerő). Din cséphadarójával csak érinted a quwarg ölész testét. (1 támadással 89 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Távolról villámkéz varázslatot lősz a másikra. 71 életpontot sebeztél. A quwarg ölész megcsípi a bal combodat. (1 támadástól 338 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +68 ÉP.) Gyilkos csapásokat oszt a quwarg ölész fegyverével. (2 támadástól 725 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +145 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ).
A quwarg ölész összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 107 431 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 8539, sebződés: 3352, gyógyulás: 2253, összesen: -1099 ÉP}

Ugrálsz egy kicsit a quwargokon, mire elslisszolnak. És ami marad - az KINCS! Felveszel 1 quwarg dragnitot. Ahogyan érkeztél, úgy távozol.
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1466 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Amint a kukkert délre fordítod, megpillantasz egy Tharr oltárt. Elrakod a távcsövet. Alaposan körülnézel a földön. Még egész friss törpe nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek délnyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre vezetnek. [132 pontot használtál fel, van még 209. Kapsz 158 VP-t.]

ek 541 50 0 t. energia kisütése: 541 50
Nincs elég TU pontod ennek a parancsnak a végrehajtásához. [0 pontot használtál fel, van még 209.]

m 4 6 0 mozogsz délre, nyugatra
[115,126] Dombos terepre érkeztél. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Úgy gondolod, hogy a közeledő bumshir óriásmacska nem jelenthet komoly veszélyt. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 55 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled természet haragja varázslatot lő rád. 23 életpontot vesztettél. Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja a bumshir óriásmacska jobb első lábát. (9 támadással 527 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Durghal pörölyét a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a bumshir óriásmacska testét. (11 támadással 1713 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+343 életerő). Din cséphadarójával gyengén megütögeted a bumshir óriásmacska aggresszív fejét. Kritikus ütés! (3 támadással 270 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzeső varázslat. 135 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámkéz varázslatot. 61 életpontot sebeztél. A bumshir óriásmacska karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 182 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +37 ÉP.) A bumshir óriásmacska összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 kyorg rúnakorong és 1 dramoan kő. 31 516 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2761, sebződés: 205, gyógyulás: 435, összesen: +230 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy oltárt. Tharr hívei emelték. Ágak ropogására leszel figyelmes. Egy hatalmas, morgó tigroszlán üldöz egy kedves kis cicát. A közöttük lévő távolság egyre csökken. Ahhoz, hogy megmentsd a cicát, nem kell TVP-t elköltened (26. jellempróba). Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy vaskohót. Találsz egy borkonyó cserjét. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy kazmárt. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amikor délre nézel, észreveszel egy feneketlen tavat. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Sorban állnak a kökénybokrok. Csak annyit szedsz, hogy ne nagyon utáld meg. (+2 kaja.) Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy pattanóböde. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fehér glóbusz védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 123 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. A pattanóböde összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Szereztél 4 aranyat. 1 298 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 123, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Friss alakváltó nyomok vezetnek délre. Találsz még friss törpe nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek.

(Továbbmész...) [114,126] A dombvidéket magad mögött hagyod. Sűrű bokrokkal teli terepen vagy. Felfedeztél egy tükörtornyot. Ágak ropogására leszel figyelmes. Egy hatalmas, morgó tigroszlán üldöz egy kedves kis cicát. A közöttük lévő távolság egyre csökken. Ahhoz, hogy megmentsd a cicát, nem kell TVP-t elköltened (26. jellempróba). Észreveszel egy oltárt. Sheran híveié. Találsz egy borkonyó cserjét. Találsz egy csillezsályát. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy álomvirágot. Épp virágzik! [álompor ládikóba-> (97,107)-> 1 arany, -2 ÉP] Begyűjtesz 1 álomport.
(Feltételes mászás:) Egy veterán zsoldosnak, mint Neked, nincsen szüksége egyébre, csak elszántságra; no és persze egy kis mágiára. Ezek segítségével kezdesz el mászni. Tökéletes mászótechnikádnak és a végtagjaidra csatolt szerszámnak köszönhetően hamar eléred a bejáratot. A sötét átjáró végén egy fényes teremre bukkansz. Szokatlanul nagy ahhoz képest, hogy a tükörtorony kívülről milyen keskenynek nézett ki. Valami aggaszt a hellyel kapcsolatban, de eltelik pár perc míg rájössz: nem egyedüli látogatója vagy a tükörtoronynak! Ez egy shokara bogár!

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy varázsvédelem II varázslattal készülsz a csatára. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 77 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. A szörny hősugarat lő ki rád! Villámgyorsan félrepördülsz. Vad csatakiáltással, felemelve a Durghal pörölyét a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a shokara bogár jobb első lábát. (10 támadással 1594 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+319 életerő). Din cséphadarójával csak érinted a shokara bogár jobb hátsó lábát. (1 támadással 81 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. 107 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 36 életpontot sebeztél. Csáprágójával a shokara bogár megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 76 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A shokara bogár szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
20 016 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1895, sebződés: 76, gyógyulás: 352, összesen: +276 ÉP}

Fellélegezni sincs időd, egy újabb szörny materializálódik meg a hátad mögött. Ez egy tleikan ölőművész!

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 ősteológia). Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy gázpajzs varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 59 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a tleikan ölőművész bal lábát. (9 támadással 550 életpontot sebezve.) A teremtmény képességét használja, de te számítasz rá, és félreugrasz. Elszántan a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével halálos csapásokat osztva péppé vered a tleikan ölőművész bal lábát. (10 támadással 1710 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a tleikan ölőművész jobb oldalát. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. 148 életpontot sebeztél. Egy villámkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 71 életpontot sebeztél. Karmait felemelve, a tleikan ölőművész meglegyinti a bal lábadat. (1 támadástól 131 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +27 ÉP.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 arx tekercs [arx tekercs ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP]. 24 267 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2622, sebződés: 133, gyógyulás: 27, összesen: -106 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Ez egy kreiton lich!

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 53 életpontot sebeztél. Távolról háló varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy szerencsétlenség varázslatot, majd rád küldi. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a kreiton lich groteszk fejét. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Vad csatakiáltással, felemelve a Durghal pörölyét a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a kreiton lich foszladozó testét. (9 támadással 1611 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+323 életerő). Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a kreiton lich testét. (1 támadással 91 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 136 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. 63 életpontot sebeztél. A kreiton lich meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 41 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +9 ÉP.) Vitalitásod védelmez. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy nekromanta csókja. 49 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét halál. 505 életpontot vesztettél. A kreiton lich most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30 222 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2584, sebződés: 595, gyógyulás: 351, összesen: -244 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Ez egy kreiton átokmester!

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Asylux átka varázslatot lő rád. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Nyu-shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a kreiton átokmester ráncos csápját. (9 támadással 597 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Ellenállsz a borzalmas rosszullétnek. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a kreiton átokmester testét. (9 támadással 1033 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+207 életerő). Din cséphadarójával néhányszor megcsapod a kreiton átokmester bal oldalát. (5 támadással 431 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 133 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 36 életpontot sebeztél. A szörny csápja feléd sújt, de Te fürgén félreugrasz. Csak súrol az ütés. (1 támadástól 33 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) Szörnyű fejfájás vesz erőt rajtad. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) A kreiton átokmester most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 28 737 tapasztalati pontot kaptál. Elmúlt a vámpirizáció hatása.
{Csatastatisztika; sebzés: 2230, sebződés: 33, gyógyulás: 301, összesen: +268 ÉP}

Folytatod a helyiség átvizsgálását. Nem hiába! Az egyik sarokban kincsre bukkansz, találsz 3 dlathog kőzetet. Ahogyan érkeztél, úgy távozol.

Megvizsgálod a talajt. Még egész friss törpe nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek délkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délnyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. [65 pontot használtál fel, van még 144. Kapsz 78 VP-t.]

ek 116 0 0 t. energia kisütése: 116
Gyógyító totem parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 144.]

v 75 291 elmormolod a 75. varázslatot
Mivel a paraméterként megadott varázslat nem volt rajtad, nem is volt sok értelme a mágiafeloldásnak. [0 pontot használtál fel, van még 144.]

mak 2 makró 2

kf 1001 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1001. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 144.]

h 697 9999 0 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1433 varázspont, -2867 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 144.]

h 1001 0 0 használod az 1001. tárgyat
Használod a drakolit sisakot. Sebeid gyógyulnak (+2445 életerő). Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 144.]

ek 116 85 133 t. energia kisütése: 116 85 133
Teljes gyógyulás varázslatot fogsz használni, ha életerőd 85 százalék alá zuhan. [0 pontot használtál fel, van még 144.]

v 84 329 0 elmormolod a 84. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Energia árad testedbe. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy zafír sárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy elektromos pajzs varázslattal készülsz a csatára. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 52 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi eredménye! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősvillám varázslatot, majd rád küldi. 72 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy gömbvillám varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (elektromos pajzs védelmez.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, nyu-shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 9 nyu-shuriken. Pár lövedéked átjárja a zafír sárkány pikkelyes testét. (9 támadással 592 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Mosolyogva bámulod a kék szikrákat. Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a zafír sárkány óriási karmát. (6 támadással 689 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával megpöccinted a zafír sárkány testét. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) Ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 23 életpontot sebeztél. A zafír sárkány belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 30 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +6 ÉP.) A zafír sárkány farka végigsúrolja a bal karodat. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Véres nyál csordul ki a zafír sárkány száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (97,107)-> 100 arany, -2 ÉP] (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 1443, sebződés: 124, gyógyulás: 29, összesen: -95 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 134. Kapsz 12 VP-t.]

kf 1373 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1373. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 134.]

kb 1268 1 518 kiveszel a bankból az 1268. tárgyat (1 darabot)
Kiveszel a KT kincstárából 1 hollókrist. prizmát. [0 pontot használtál fel, van még 134.]

h 1268 763 0 használod az 1268. tárgyat
A hollókristály prizma aktivizálásához egy ro'galhal láncot használsz. Előveszed a bányászlámpát is, és megvilágítod vele a szerkezetet. Mintha a semmiből teremne ott, egy tündöklő griff materializálódik előtted.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 119 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 1 nyu-shuriken. Becsapódva, megdöfi a tündöklő griff csillogó szárnyát. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) A szörny képességét próbálja használni, de te ügyesen kitérsz a támadás elől. Elszántan ellenfeledre támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a tündöklő griff bal szárnyát. Kritikus ütés! (8 támadással 1656 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával gyengén megütöd a tündöklő griff bal szárnyát. Kritikus ütés! (1 támadással 100 életpontot sebezve.) Egy villámkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. 62 életpontot sebeztél. A tündöklő griff néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 145 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +29 ÉP.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 19 398 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2000, sebződés: 145, gyógyulás: 48, összesen: -97 ÉP}

[10 pontot használtál fel, van még 124. Kapsz 12 VP-t.]

bb 1268 1 518 beraksz a bankba az 1268. tárgyat (1 darabot)
Elhelyezel a KT kincstárában 1 hollókrist. prizmát. [0 pontot használtál fel, van még 124.]

hh 2210 886 1660 használod a 2210. tárgyat a 886. tárgyat az 1660. tárgyat
Használod a lélekcsengőt. A mágia ereje idecsalt néhány szörnyeteget. Gyanútlanul indulnak a tükörtorony felé. Végre! Mehetsz fosztogatni! Erőd TF-elődött. [21 pontot használtál fel, van még 103. Kapsz 25 VP-t.]
Felvigyorogsz a másznivalóra: rajtad biztosan nem fog ki. Titkos tudásodra hagyatkozva puszta kézzel és lábbal tapadsz a falhoz ahogyan sebesen felfelé törsz. Félúton jársz, amikor az egyik lábad megcsúszik, majd közvetlen utána a másik is. Kis híján elrepülsz a centrifugális erők miatt, csupán tökéletes technikádnak köszönhetően tudod mégis elérni a fenti bejáratot. Csak pár lépés, és a sötét átjárót magad mögött hagyva egy fényesen kivilágított terembe érkezel. Valami aggaszt a hellyel kapcsolatban, de eltelik pár perc míg rájössz: nem egyedüli látogatója vagy a tükörtoronynak! Ez egy shokara bogár!

Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy varázsvédelem II varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 28 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. A lény szeméből hősugár lövell ki feléd. Villámgyorsan félrepördülsz. Megmarkolva a Durghal pörölyét a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével többször kegyetlenül megütöd a shokara bogár fejét. (11 támadással 1756 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával csak érinted a shokara bogár jobb első lábát. (1 támadással 76 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 38 életpontot sebeztél. A shokara bogár csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 100 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +20 ÉP.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A shokara bogár szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. 20 016 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1898, sebződés: 100, gyógyulás: 39, összesen: -61 ÉP}

Hangos pukkanás kíséretében - mintha teleporttal érkezett volna - egy újabb szörnyeteg bukkan fel előtted. Ez egy tleikan hajadon!

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy varázsvédelem II varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 54 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy háló varázslatot. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a tleikan hajadon jobb lábát. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Marokra fogva a Durghal pörölyét a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a tleikan hajadon sima bőrét. Kritikus ütés! (8 támadással 1656 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával meghorzsolod a tleikan hajadon egyik csápját. (1 támadással 81 életpontot sebezve.) Ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 60 életpontot sebeztél. Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 fiatalság itala. 24 267 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2481, sebződés: 0, gyógyulás: 19, összesen: +19 ÉP}

Épphogy csak kifújod magad, máris újabb támadó liheg a nyakadba. Ez egy kreiton átokmester!

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem II. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 53 életpontot sebeztél. Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Asylux átka. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből nyu-shurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja a kreiton átokmester testét. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Visszafojtod lélegzetedet. Ököllel fogsz harcolni. Elszántan a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kreiton átokmester ráncos csápját. (8 támadással 913 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával párszor keményen megütöd a kreiton átokmester bal lábát. Kritikus ütés! (5 támadással 500 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 125 életpontot sebeztél. . A jobb- és balkezes csapás következtében ellenfeled lebénult. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 18 életpontot sebeztél. A kreiton átokmester csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 37 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A kreiton átokmester most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 28 737 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2239, sebződés: 37, gyógyulás: 27, összesen: -10 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Ez egy Morghatal A'ton!

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 59 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy háló varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy szerencsétlenség varázslat. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Több lövedéked átfúrja a Morghatal A'ton jobb lábát. (9 támadással 580 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Megmarkolva a Durghal pörölyét ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Durghal pörölyével gyilkos csapásokat szórva összezúzod a Morghatal A'ton groteszk fejét. Kritikus ütés! (9 támadással 1863 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a Morghatal A'ton jobb oldalát. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 132 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 62 életpontot sebeztél. A Morghatal A'ton csápjával megpöccinti a válladat. (1 támadástól 150 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +30 ÉP.) Szerencsére nem öregszel. Egy negatív csapás varázslattal köszönt csatapartnered. 228 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi sorvasztás varázslatot. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy szent jogar, egy aranytű, 52 arany, egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (96,108)-> 40 arany, -2 ÉP], 3 vasérc, egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy vas dobónyíl, ezenkívül 1 gyémánt fétisrúd, 1 kreiton ősgömb [kreiton ősgömb ládikóba-> 200 arany, -2 ÉP] és 1 fiatalság itala. 45 405 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2784, sebződés: 384, gyógyulás: 49, összesen: -335 ÉP}

Módszeresen végigtapogatod a fénylő falakat. Az egyik kő mintha kapcsoló lenne, megnyomása feltárja előtted egy titkos rekesz tartalmát. Találsz 1 ro'galhal láncot. Ahogyan érkeztél, úgy távozol.
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+507 életerő). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [61 pontot használtál fel, van még 42. Kapsz 73 VP-t.]
Nekiállsz a hópelyhes kupa használatát övező ceremóniának (5 isteni könnycseppet öntesz bele, majd kiöntöd a talajra). Összébbhúzod a köpenyt magadon, mivel tudod, mi következik: a megnyíló átjárókapun kisebb hóvihar érkezik. Nem kell sokat várni, hogy valami élő is érkezzen odaátról. Egy harcrakész eszkimó óriás sodort utadba a szerencséd!

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem II varázst. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 57 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 1 nyu-shuriken. Becsapódva, megdöfi az eszkimó óriás bal lábát. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Ellenfeled sziklát dob rád. Eltrafált a lövedék. (8 életpontot vesztettél.) Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre támadsz. Használod a Belső időt. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az eszkimó óriás fejét. Kritikus ütés! (4 támadással 476 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával megcsapod az eszkimó óriás fejét. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) . A jobb- és balkezes csapás következtében ellenfeled lebénult. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 77 életpontot sebeztél. Az eszkimó óriás mancsával feléd csap, de Te résen vagy. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). Az eszkimó óriás összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +8 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4 922 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 767, sebződés: 8, gyógyulás: 19, összesen: +11 ÉP}

A hópelyhes kupát a hátizsákod mélyére helyezed - egy darabig most nem lesz rá szükséged. [21 pontot használtál fel, van még 21. Kapsz 25 VP-t.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 41.]
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 61.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 81.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 101.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 121.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 141.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 161.]
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 181.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 201.]

h 1894 42 használod az 1894. tárgyat
Felhasználsz 42 gernim balzsamot: kaptál ugyanennyit TU-t! [42 pontot használtál fel, van még 159. Kapsz 50 VP-t.]

ek 559 109 126 t. energia kisütése: 559 109 126
Vuuush, elteleportálsz! Lekuporodsz a földre, és összpontosítasz. Minden idegszáladdal arra a helyre koncentrálsz, ahová szeretnél eljutni, majd hagyod, hogy tested, minden egyéb holmiddal együtt a dimenziók közti térbe zuhanjon. Némi tájékozódási anomália után, sikeresen azonosítod pillanatnyi helyzeted, és máris úszni kezdesz a Semmiben, célod felé. Már látod is! Ismét koncentrálsz, és néhány pillanattal később meditációs pózban térsz magadhoz, pontosan azon a helyen, ahová indultál! Ez aztán a mutatvány!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

113 114 115 116 117
124
125
126
127
(114,126) tükörtorony (#885), 26. jellempróba, Sheran oltár, borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), shokara bogár (#436), tleikan ölőművész (#535), kreiton lich (#536), kreiton átokmester (#537), zafír sárkány (#329), tündöklő griff (#466), tleikan hajadon (#533), Morghatal A'ton (#544), eszkimó óriás (#648)
(115,125) quwarg ikerboly (#1740), 46. jellempróba, Leah oltár, borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), ősquwarg (#300), quwarg lázhozó (#478), quwarg gigász (#7128), quwarg ölész (#855)
(115,126) bumshir óriásmacskák (#492), Zarknod ónixpiramisa (#695), Tharr oltár, 26. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), kazmár (#204, belőle készíthető: #205), pattanóböde (#145)
(115,127) feneketlen tó, nekrofun (#173), törpe bánya (#435), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534), érclelőhely, hótarantulák (#464), trosnyogó szakóca (#192), vízdémon (#408), vérkeszeg (#407), puffadt vízihulla (#7092), kráken ősanya (#7095), zafír sárkány (#329)
(116,126) gothag döglidérc (#429), ezeréves lélek (#634), kristálynyálka (#632), fertőzött dr.lárva (#630), drakolder csatamező (#966), 22. jellempróba, Elenios oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), móricserje (#115, belőle készíthető: #116), ovimon-bokor (#206, belőle készíthető: #207), Gaz Ella (4113. kalandozó)

[109,126] Vált a terep, bozótos után most hegyvidéken vagy.

Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy sárkánybarlangot. Utad során felfedezel egy oltárt. Sheran hívei emelték. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy törpe bányát. Hűha! Ilyet sem láttál még. Ugyanis azt veszed észre, hogy Fist Fighter orrából hatalmas mennyiségű zöld ektoplazma jut Chara-din fizikai manifesztációjára, de ez az istenségen meg sem látszik. Még jó hogy csak szobor az egész, különben attól félnél, hogy elnyel ez a nagy rakás trutymó... Felfedeztél egy vaskohót.
(Vándorcirkusz:) Hirtelen egy törpe ugrik eléd a semmiből. Épp rácsodálkoznál, de még abban a pillanatban észreveszed a mögötte táborozó szekérkaravánt és az azon integető embereket.
- Gyere vándor! Vegyél részt játékainkban! - kiáltja neked a vándorcirkusz személyzete. Megmutatod a ruhádra aggatott drágakövet, a cirkuszi kitűzőt. Széles vigyorral arcán enged utadra.
Megállsz egy sátor előtt, ahol egy óriás biztat érdeklődő kalandozókat a céllövöldébe lépésre. Jelentkezel, hogy te megvívnál az odabent lapuló szörnnyel, a ceremóniamester pedig kapva az alkalmon, és a sátorba tessékel. A következő pillanatban egy lénnyel nézhetsz farkasszemet. Egy kék rothasztó.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 48 életpontot sebeztél. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 őstaumaturgia). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Nyu-shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a kék rothasztó testét. Kritikus ütés! (9 támadással 630 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Lehetőséget látsz a Kobraharapás bevetésére. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a kék rothasztó kocsonyás testét. (6 támadással 684 életpontot sebezve.) Óriási tüskéi sebeznek. (-85 életpont.) Din cséphadarójával épp hogy eltalálod a kék rothasztó testét. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy villámkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 62 életpontot sebeztél. Húsodat át- meg átjárja a kék rothasztó szarva. (2 támadástól 49 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A kék rothasztó most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 rothasztó talizmán [rothasztó talizmán ládikóba-> 50 arany, -2 ÉP]. 19 851 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1510, sebződés: 136, gyógyulás: 29, összesen: -107 ÉP}

Kihúzod magad, mielőtt az ajtó előtt álló óriáshoz fordulsz.
- Hol a nyereményem? - kérdezed. Ő elmondja, hogy a szörny legyőzéséért nem jár díj - mármint olyan értelemben, hogy ő adná -, hanem ezeknek a speciális bestiáknak van egy különleges tulajdonságuk: néha különleges kincset őriznek.
- Ha azt megtalálod a tied lehet - mosolyodik el a házigazda.
Az ötpróba-sátor elől egy fiatal alakváltó lép hozzád, és megtapogatja a karizmaid.
- Lenne esélyed - mondja. - Próbáld ki az ötpróbát!
- Lehet róla szó - gondolod és mondod, majd követed az alakváltót a próbák sátrába. Első lépésként erőpróba következik. A neked szánt súlyzó elég nehéznek tűnik, de most már nem futhatsz el. Tenyereddel fogást keresel rajta, majd a magasba emeled. Most veszed csak észre, mennyire verejtékcseppes a homlokod, de nem számít, csak hogy megvan! Tovább... A második megmérettetés az intelligenciád teszteli. Egy gnóm kérdéseket tesz fel, és neked kvízszerűen három válaszból kell kiválasztanod a megfelelőt. A kérdések többségére kapásból tudod a megoldást, a többinél pedig szerencsésen tippelsz. A gnóm elismerően bólogat tudásod láttán... Most az ügyességedet teszik próbára. Három labdát adnak a kezedbe, hogy tarts egy bemutatót zsonglőrködésből. Nem egy könnyű feladat. Bizonytalan mozdulatokkal kezded el a labdákat dobálni, időnként csak egy hajszálon múlik, hogy nem a földre érkeznek kitárt tenyered helyett. A homokóra - ami az idő leteltét jelzi - azonban kegyes hozzád, hamar leperegnek a próba végét jelző homokszemek... A következő feladatot egy troll mutatja be. Feldob egy követ a levegőbe, majd mielőtt az leesne a földre, az asztalra készített korsó tartalmát magába önti. Könnyedén megismétled a mutatványt... Az utolsó próba következik. A jósnő három kártyát tart eléd és arra biztat, húzd ki közülük a megfelelőt. Töprengsz egy kicsit, majd kiválasztod az egyiket. Csak amikor a jósnő helyeslően bólogatni kezd, könnyebbülsz meg kicsit. 3 030 tapasztalati pontot kaptál. A sátor előtt újra találkozol az alakváltó fiúval.
- Ügyes vagy. Jutalmul fogadd el a következő tárgyat. - mondja, és valamit a kezedbe nyom. Kíváncsian nézed meg mi az: a hatalom fülbevalója. [hatalom fülbevalója ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]
Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (vasérc) közelében vagy.
(Feltételes ásás:) Bemész a törpe bányába, csákánnyal a kezedben. Kiásol egy nagy gödröt. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 vasércet! Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Néhány mérföldre keletre megpillantasz egy ében sziklatornyot. Délkeletre nézve látsz egy viharóriás barlangot. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Kifosztod egy törpemarabu fészkét. A zsákmány: két zöld tojás. (+1 kaja.) Működik a borzalmas sorvasztás (-86 életerő).
[-25 pszi pont.] [-2 TU.] [38 pontot használtál fel, van még 121. Kapsz 45 VP-t.]

be 620 bemész a 620. épületbe
Egy utolsó fohászt rebegsz istenedhez, majd elindulsz befelé. Bíznod kell benne, hogy a sárkány nincs otthon, hajtogatod magadban. Mocorgást hallasz. Úristen, csak nem a sárkány? De nem, ez a valami annál sokkal apróbb: mindössze egy smaragd drakón vicsorog rád.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy gázpajzs varázst. A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 109 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő II varázslat. Szerencsére nem hatott rád. (gázpajzs védett meg.) Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 1 nyu-shuriken. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a smaragd drakón testét. Kritikus ütés! (1 támadással 70 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Semmilyen kárt nem okozott benned. Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a smaragd drakón csontos pofáját. (5 támadással 466 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával gyengén megütöd a smaragd drakón bal első lábát. (1 támadással 66 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzeső varázslat. 141 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 58 életpontot sebeztél. A smaragd drakón feléd harap, de sikertelenül. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> (97,107)-> 20 arany, -2 ÉP] 10 585 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 910, sebződés: 2, gyógyulás: 19, összesen: +17 ÉP}

Rémülten nézel körbe: mindjárt nyakadon a sárkány! De nem történik semmi. Kifújva a sokáig benntartott levegőt, tovább lopódzol befelé. A barlang kiszélesedik egy óriási barlangcsarnokká. Középen hatalmas kupac kincs hever! A figyelmedet azonban a kincsről hamar elvonja a gigantikus sárkány, ami a kincs közepén trónol. Lassan felemeli a fejét, feléd fordítja, és kitátja a pofáját. Ahogy közelebb érsz, látod, hogy ez egy smaragd sárkány.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy gázpajzs. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 115 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Távolról Asylux csapdája varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy káosz szava varázslatot. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled méregfelhő III varázslatot lő rád. Semmi eredménye! (gázpajzs védett meg.) Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 9 nyu-shuriken. Lövedékeiddel perforálod a smaragd sárkány óriási karmát. (9 támadással 591 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. A gázpajzs tökéletesen megvédett. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a smaragd sárkány óriási karmát. Kritikus ütés! (5 támadással 595 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával súrolod a smaragd sárkány pikkelyes testét. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámkéz. 67 életpontot sebeztél. A smaragd sárkány belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 69 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) A smaragd sárkány farkával megérint. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A smaragd sárkány most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (97,107)-> 100 arany, -2 ÉP] 26 333 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1461, sebződés: 88, gyógyulás: 37, összesen: -51 ÉP}

Boldogan kezdesz turkálni a kincsek között, és igyekszel felmarkolni annyit, amennyit csak elbírsz: Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy rákpajzs [rákpajzs ládikóba-> (97,107)-> 10 arany, -2 ÉP], egy pszi kő, egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP], egy aranytű, egy vörös zyel és 100 arany. A falak mozogni kezdenek, lassan megelevenednek. Félelmetes savelementálok kezdenek létrejönni mindenhol. Ocsmány mágia! Menekülnöd kell, a maradék kincset hátrahagyva. [30 pontot használtál fel, van még 91. Kapsz 36 VP-t.]

vpf 200 VP elővétele: 200
Felszabadítottunk neked 200 VP-t a korábban letiltottból. [0 pontot használtál fel, van még 91.]

v 75 76 elmormolod a 75. varázslatot
Mormolni kezdesz. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Befejezted a mágiafeloldás varázslatot! Elmúlt a láthatatlanság hatása. Sikerrel jártál! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 86. Kapsz 6 VP-t.]

v 198 98 94 elmormolod a 198. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Energia árad testedbe. Befejezted a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

108 109 110
125
126
127
(109,126) sárkánybarlang (#620), Sheran oltár, törpe bánya (#435), művészi porolit (#720), vaskohó (#155), kék rothasztó (#421), érclelőhely, smaragd drakón (#321), smaragd sárkány (#326)

[98,94] Hatalmas, meredek hegyek között jársz. Ez már magashegység.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy elektromos pajzs varázslatot. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 119 életpontot sebeztél. Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősvillám varázslatot. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy gömbvillám varázslatot. A támadása szerencsére hatástalan volt. (köszönhetően elektromos pajzs védelmednek.) Nyu-shurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 9 nyu-shuriken. Alaposan megsorozod a zafír sárkány jobb szárnyát. (9 támadással 585 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! A villámok csak csiklandoznak. Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Használod a Belső időt. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a zafír sárkány jobb hátsó lábát. (6 támadással 674 életpontot sebezve.) Din cséphadarójával súrolod a zafír sárkány pikkelyes testét. (1 támadással 90 életpontot sebezve.) A zafír sárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 60 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) Siralmas támadást intéz farkával a zafír sárkány, épp csak megsuhint. (1 támadástól 25 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+19 életerő ). A zafír sárkány összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 nyu-shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy zafír erőöv [zafír erőöv ládikóba-> (94,53)-> 100 arany, -2 ÉP], egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (99,81)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (99,81)-> 30 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (97,107)-> 120 arany, -2 ÉP] 26 333 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1468, sebződés: 93, gyógyulás: 36, összesen: -57 ÉP}

Utad során felfedezel egy sziklafészket. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy rúnakövet. Rövid telepatikus kutakodás - ez Fairlight rúnaköve. Nini, egy quwarg! Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Messze északkeletre látsz egy vaskohót. Keletre nézve látsz egy mély szakadékot. Délkeletre egy sziklafészek van. Délre egy törpe bánya van. Délnyugatra egy vaskohó van. Nyugatra egy barátság szent tüze van. Északnyugatra egy vaskohó van. Északra egy Chara-din monolitja van. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Gyorsan ellátod a sebeidet: +31 életerő. Iszonyatosan sorvadozol (-82 életerő). Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) törpe nyomok vezetnek északkeletre.
[-100 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 76. Kapsz 12 VP-t.]

ef 26 528 energia fejlesztése 26
Hosszan meditálsz, a többi tudattaggal egyesülve dolgozol egy új tudati képesség kifejlesztésén. [-10 TU.] [70 pontot használtál fel, van még 6. Kapsz 84 VP-t.]

* 1. BP: szk 329 0 0 keresed a 329. szörnyet
Elhatározod, hogy táborozás alatt megpróbálsz felkutatni egy zafír sárkányt. Bár nem emlékszel, hogy ilyen tereptípuson találkoztál-e azzal a szörnnyel. [0 pontot használtál fel, van még 6.]

* 2. BP: kb 2 13 0 kiveszel a bankból a 2. tárgyat (13 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 13 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 6.]

* 3. BP: le 615 1570 1087 leveszed/lerakod a 615. tárgyat az 1570. tárgyat az 1087. tárgyat
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 6.]
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 6.]
Leveszed a jégisten amulettet. [0 pontot használtál fel, van még 6.]

* 4. BP: kf 253 821 823 kézbeveszed/felveszed a 253. tárgyat a 821. tárggyal a 823. tárgyat
A nyakadba akasztod a nekrofun medált. [0 pontot használtál fel, van még 6.]
Leveszed a drakolit sisakot, majd a fejedre teszed a Zu'lit koronáját. [0 pontot használtál fel, van még 6.]
Leveszed a Tsutomu amulettjét, majd a nyakadba akasztod a mihlanil medált. [0 pontot használtál fel, van még 6.]

* 5. BP: ext 0 0 0 visszadátumozás kérelem
Még nem telt el egy hónap (legutóbb 2017. évben 7. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 6.]

* 6. BP: vv 3 83 189 elmormolod a 3. varázslatot a 83. varázslatot a 189. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Kakukk! Kakukk! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 6.]
Beizzik a turbómágia. Elkezted a szörnycsábító illat gerjesztését. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 5. Kapsz 1 VP-t.]
Nincs poszogó möszéd! [0 pontot használtál fel, van még 5.]

* 7. BP: h 2107 0 0 használod a 2107. tárgyat
Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [5 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 6 VP-t.]

* 8. BP: kf 1158 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1158. tárgyat
Leveszed a drakolit köpenyt, majd felöltöd a ryuku vadászinget. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. Nocsak, a sunyin vigyorgó Orgazda meghozta a zsoldot! Megszámolod: ma 580 arany fejpénzt kaptál. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 8, 16, 11.
Eleged van az állandó ugrálásból és trenírozásból, ma valami mondvacsinált ok segítségével kihúzod magad a kiképzés alól és lazsálsz egy kicsit. Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy kaját nyel le az ősi szilmill. Egy kaját töm magába a szőrös bozsó. 2 kaját fal föl a szőrös azuka. 8 kaját töm magába a ryuku ostromteknős. Alaposan elfáradva, keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Hamarosan alámerülsz az álom tengerébe. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt az ősi sorvasztás hatása.
Ebben a körben 0 pontod maradt. Most kapsz 771 pontot. A következő körben tehát 771 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


DRAKLEN TALIZMÁN (1303. TÁRGY)
A draklen relikvia kinézete egyértelműen utalt már rá, így egyáltalán nem kellett sokat gondolkodnod azon, mit kell tenni, hogy valamit elérhess ezzel az eszközzel. Ha a tárgy felületén sorakozó réseket megtömöd hat különböző draklenpikkellyel, végre történik valami. Az apró méret és kinézetbeli különbségeknek köszönhetően minden pikkelynek megvan a maga tokja. Amikor behelyezed a pikkelyeket, a draklen relikvia felizzik, és beindul a komplex mágikus folyamat, amelynek során a relikvia átalakul. Hogy miféle ősi hatalom kódolta ezt az egész eljárást, nem tudhatod, de az biztos, hogy úgy vadászott a draklenekre, mint más az állatokra. A sok fénnyel és hővel járó procedúra végén a relikvia a pikkelyekkel eltűnik, és egy vaskos, draklenfejet mintázó talizmán marad vissza. Ha a draklen talizmánt a nyakadba akasztod, olyan ősi, halhatatlan lények legyőzése sem jelenthet számodra nehézséget, melyek amúgy legyőzhetetlenek. Ezenkívül viselésekor +10 egészséget kapsz, valamint 20% esélyt arra, hogy a szörnyekből kinyerhető komponensekből dupla annyit találsz (ez csupán a fixen eső tárgyakra vonatkozik). A draklen talizmán nem átadható, elkészítésének költsége 10 TVP.

MÉNIACH KARDJA (1312. TÁRGY)
Méniach, a Zöld nem csupán a gyógyító kutatásairól híres draklen, hanem kitűnő vívótudásáról is. Talán csak egy csodás álom, hogy kardját birtokolhatod, talán iszonyatos szerencséd volt a csata során, amelyben legyőzted őt. Méniach kardját forgatva +20 támadást, +10 védekezést kapsz. Sebzése mágikus, 10D10+20. Persze e ritka kincsnek, a csodálatosan megkovácsolt kardnak a képességeit nem használhatja ki bárki: te is csak akkor veheted a kezedbe, ha vágófegyver szakértelmed már elérte az 55-ös szintet.

AURGIR LÁNDZSÁJA (1314. TÁRGY)
Aurgir, a Jáde hosszú nyelű lándzsája különleges acélból kovácsolt varázstárgy, melynek szárán időnként végigcikázik egy-egy elektromos szikra. A Viharok Urának fegyverét 55. szúrófegyver szakértelemszintet el nem ért kalandozók nem vehetik a kezükbe. Sebzése mágikus, 10D10+20. Az őt forgató kalandozó +20 támadást és +10 védettséget kap.

KARAKTERLAP

Daerk Faer, egy fekete, copfos hajú, barna szemű, hosszú szakállas törpe férfi vagy. Fekete a bőröd. Sheran kisebb papja vagy. A Szabad Kompánia (#9161) K.T. tagjai közé tartozol. Rangod a Kompániában: hadúr (506). Ez a 630. fordulód.

Erő: 117 (139) Szint: 58 Merészség: 99/4 Magasság: 122 cm
IQ: 60 (107) Támadás: 98 (103) Agresszió: 3 Testsúly: 70 kg
Ügyesség: 58 (82) Védekezés: 147 (158) Menekülés: 1 % Életkor: 65/69 év
Egészség: 58 (88) Életpont: 2345/2193 Jellem: semleges Tul. pont: 2
Szerencse: 64 (103) Varázspont: 4184/71 Pénz: 134903 arany Kép. pont: 88
Tudatpont: 98/30 Pszi pont: 1775/1754 Halhatatlanság: 10 %
Eddig összesen 12407 szörnyet (57 ebben a körben) és 1 kalandozót öltél meg. Ebben a fordulóban 1 519 910 TP-t kaptál. Jelenleg 124 070 810 TP-d van. A következő szinthez még 12 929 190 TP szükséges. Trófeáid: élőholt drakolder, draklen családfő, élőholt draklen. A 588. fordulódban 222338 arany került a bankszámládra. 233454 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 11 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 22/53 (+6%) ökölvívás: 43/51 (+14%) szúrófegyverek: 13/84
vágófegyverek: 25/91 ütőfegyverek: 66/99 (+9%) lőfegyverek: 26/45
dobófegyverek: 53/10 (+10%)

Feltételes fegyverváltás: ököl (#28) (500%) << biethlan pöröly (#1292)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); nyu-shuriken (#157) max. 1 db (1 -34.); nyu-shuriken (#157) (35 -59.); mérg. vas dobónyíl (#190) (60 -79.); esszenciakristály (#350) max. 1 db (80 .); nyu-shuriken (#157) max. 1 db (81 -);
Óvatosság (labirintusokban): 1 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
98,94 mezőn táborozol
Kedvenc táborhely: 114,83
Felsőbb beavatkozás: legutóbb 2017. évben 5. hónapban.
Kisebb kívánság: legutóbb 2017. évben 6. hónapban.
Legfeljebb 140 TU-t válthatsz TVP-re.
JLKzott minoszkúpok: 64, 61, 60, 63, 62, 58, 59

SZÁMLÁLÓK
Max életkor 662 év Átcsoportosítási és instabil keret: 400 000 TVP Az alábbi olimpiai fáklyák jártak nálad: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 88/2 2. nyomkövetés: 206/30 (+51%) 3. mászás: 56/28 (+11%)
4. csapdakészítés: 42/91 (+6%) 5. csapdaészlelés: 30/21 6. gyógyítás: 63/67
7. titkosírás: 29/19 (+11%) 8. felderítés: 48/72 (+17%) 9. szörnyidomítás: 16/68
10. teológia: 336/39 (+116%) 11. taumaturgia: 285/65 (+116%) 12. szerencsejáték: 15/70 (+1%)
13. versengés: 36/30 (+9%) 14. harcművészetek: 13/40 15. zene: 20/97
16. szörnyismeret: 95/37 (+41%) 17. pszi: 201/5 (+95%) 18. zárnyitás: 8/80
19. vadászat: 17/21 20. vitalitás: 14/43 (+10%) 21. bányászat: 78/19 (+9%)
22. testépítés: 42/19 23. úszás: 31/59 24. főzés: 33/20 (+9%)
25. ősteológia: 28/39 (+153%) 26. őstaumaturgia: 29/10 (+141%) 27. csapatmunka: 8/99

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 10
6. regeneráció: 3 10. vp regeneráció: 5(6) 11. kincskeresés: 3 14. plusz tp: 10
15. rezisztencia: 10 16. tulajdonságpajzs: 3 17. mágiaerő: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 42 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 85% életpont alatt (teljes gyógyulás (#133))
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 200 TVP-ért
készítesz Sheran cserepét (#1271) (max. 2 darabot ), tüskét (#22) (max. 20 darabot ), khatiszon kulcsot (#2323) (max. 1 darabot ), kreiton főzetet (#1145) (max. 5 darabot )
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba (3)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 18, max: 50)
öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), aranyfecske (#283), élőholt ősmágus (#179) (csak egyszer), szőrös azuka (#903), manaelementál (#290), zafír sárkány (#329), halálos morf (#7618) (csak egyszer), harcias morf (#7619) (csak egyszer), brutális morf (#7620) (csak egyszer), lomha morf (#7621) (csak egyszer), védelmező morf (#7622) (csak egyszer), mágiamorfáló (#7623) (csak egyszer), domináns morf (#7624) (csak egyszer), éltető morf (#7625) (csak egyszer), liumbe (#349)
Barátságosság (aktív: 5, max: 50)
semlegesek (#989), jók (#990), Goachan, a Bíbor (#821), varkaudar pusztító (#7134), sikolyféreg (#7256)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 10 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
érckonverzió (#275, 3 VP, 5 TVP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) időcsere (#285, 5 VP)
mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) Morgan rúnája (#363, 33 VP, 33 TVP) tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP)
klónozás (#367, 60 VP, 5 TVP) szívküldi (#368, 5 VP, 5 TVP) oldás (#372, 15 VP)
analízis (#375, 6 VP, 2 TVP) felsőbb beavatkozás (#388, 500 VP, 50 TVP) filofaxáció II. (#444, 20 VP, 10 TVP)
Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP) gázpajzs (#467, 20 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 2 TVP)
esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP) hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP)
korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP)
tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) éhínség (#39, 7 VP) szárazság (#48, 6 VP)
revitalizáció (#52, 20 VP, 5 TVP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 2 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) éber vadászkutya (#62, 12 VP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
szörnyészlelés (#82, 20 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
restoráció (#85, 50 VP, 5 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) fiatalítás (#140, 40 VP, 10 TVP) természet haragja (#141, 20 VP)
életpajzs (#142, 16 VP) növényültetés (#143, 40 VP, 20 TVP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP)
mágikus ütés (#147, 18 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) gömbvillám (#176, 20 VP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 20 VP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
menekülés (#212, 12 VP) fürkésző szemek (#213, 25 VP) öntözés (#216, 40 VP, 10 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) armageddon (#218, 100 VP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) kapcs. azonosítás (#276, 0 PP)
pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP) önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP)
gyilkos ösztönök (#298, 50 PP) pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP)
elmehártya (#301, 30 PP) agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
tudatháló (#304, 35 PP) belső idő (#305, 0 PP) mentális tükör (#306, 40 PP)
mentálturbó (#478, 50 PP, 5 TVP) próba elemzése (#485, 20 PP, 10 TVP) harci ösztönök (#490, 50 PP)
Ősteológia varázslataid
fizikai pajzs (#318, 50 VP)
Őstaumaturgia varázslataid
őstűz (#310, 50 VP)
Butaság ára beállítás: teológia: 20 vp; taumaturgia: 20 vp;
A varázslatok tanulására elkölthető: 50 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
méregsemlegesítés (#14) szürkeáll. aktiv (#71) elme dominanciája (#247) nagyobb agypajzs (#120)
tulajdonságpajzs (#26) hatalomvarázs (#220) csapdaészlelés (#222) esszenciavédelem (#165)
esszenciavédelem 2 (#188) tárgyvédelem (#178) fürkésző szemek (#213) próba elemzése (#485)
óriáserő (#53) vízlélegzés (#185) Morgan rúnája (#363) mágikus ütés (#147)
tolvajvér (#364) Symulf rúnája (#182) hadiszerencse II (#24) erőpajzs III (#127)
Techiulan aurája (#261) éber kakukk (#3) szörnycsábítás (#83)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
1. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 2, max: 20)
izomernyesztés (#33), őstűz (#310)
Védekező varázslatok (aktív: 9, max: 20)
varázsvédelem II (#108), oldás (#372), tükörpajzs (#101), életpajzs (#142), védelem tűz ellen (#38), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), gázpajzs (#467), fizikai pajzs (#318)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 63, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
élőholt pozdorja (#134) >> ősi szellem (#422) villámcsapás (#50) >> csontváz hadúr (#423)
élőholt pozdorja (#134) >> kísértetvarázsló (#424) direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283)
direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166) direkt kontaktus I (#121) >> varkaudar katona (#691)
direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329) villámcsapás (#50) >> manifesztátor (#124)
fehérál.roncsolása (#248) >> több ellenfél elleni harcban (#985) fehérál.roncsolása (#248) >> ködmágus (#597)
istenítélet (#284) >> árnytündér csontváz (#629) istenítélet (#284) >> quwarg széltáncos (#540)
fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg gigász (#7128) istenítélet (#284) >> kristálynyálka (#632)
istenítélet (#284) >> élőholt drakolder (#628) direkt kontaktus I (#121) >> Nateilena úrnő (#404)
direkt kontaktus I (#121) >> verg elmeszaggató (#430) direkt kontaktus I (#121) >> bo'adhun éjhozó (#468)
direkt kontaktus I (#121) >> elmeszonda (#487) direkt kontaktus I (#121) >> káoszszellem (#472)
direkt kontaktus I (#121) >> manaelementál (#290) direkt kontaktus I (#121) >> kisebb quwarg isten (#213)
direkt kontaktus I (#121) >> Quwaxotix (#961) direkt kontaktus I (#121) >> ezeréves lélek (#634)
direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243) háló (#186) >> kreiton lich (#536)
háló (#186) >> Morghatal A'ton (#544) háló (#186) >> kreiton bűvölő (#506)
háló (#186) >> sötét ülnök (#508) háló (#186) >> tleikan főbíra (#512)
háló (#186) >> tleikan hajadon (#533) háló (#186) >> kreiton jótündér (#538)
fehérál.roncsolása (#248) >> fekete draklen (#812) fehérál.roncsolása (#248) >> bíbor draklen (#809)
istenítélet (#284) >> jáde draklen (#810) istenítélet (#284) >> topáz draklen (#811)
istenítélet (#284) >> zöld draklen (#813) istenítélet (#284) >> aszott draklen (#814)
istenítélet (#284) >> élőholt draklen (#819) istenítélet (#284) >> draklen családfő (#820)
agybénítás III (#302) >> lomha morf (#7621) istenítélet (#284) >> teriád nekromanta (#806)
direkt kontaktus I (#121) >> fertőzött dr.lárva (#630) direkt kontaktus I (#121) >> hoarián sárkánybébi (#830)
háló (#186) >> képlékeny otaa (#818)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 63, max: 119 - támadó varázslatokkal együtt)
oldás (#372) >> képlékeny otaa (#818) életpajzs (#142) >> teriád nekromanta (#806)
pszi-acéltorony (#98) >> lomha morf (#7621) fürgülés (#92) >> draklen családfő (#820)
fürgülés (#92) >> élőholt draklen (#819) fürgülés (#92) >> aszott draklen (#814)
gázpajzs (#467) >> zöld draklen (#813) fehér glóbusz (#47) >> topáz draklen (#811)
fürgülés (#92) >> jáde draklen (#810) védelem tűz ellen (#38) >> bíbor draklen (#809)
pszi-acéltorony (#98) >> nők (#999) pszi-acéltorony (#98) >> férfiak (#998)
fehér glóbusz (#47) >> kisebb jégisten (#662) életpajzs (#142) >> élőholt drakolder (#628)
tükörpajzs (#101) >> kreiton jótündér (#538) fehér glóbusz (#47) >> árnytündér csontváz (#629)
védelem tűz ellen (#38) >> fertőzött dr.lárva (#630) védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
ryuku ostromteknős (#362) (málhás: +45 kg teher) státusz: OK
szőrös azuka (#903) (hátas: 11 lépés/kör; 9 TVP/lépés; +7 védettség; +2 támadás;) státusz: OK
szőrös bozsó (#149) (építő: +41% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
ősi szilmill (#7455) (-2 mentődobás ellenfeleidnek a varázslataid ellen) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Mesés anyag az iknegurin. Hozz nekem belőle 3 darabot, és áldozd fel oltáromnál!
2.) Imádkozz, amikor már plébánosom vagy!
3.) Lássuk, mennyire vagy mestere a méregkeverésnek: áldozz nekem három mérgezett mihlanil nyilat!

HŐSTETTEID
A masszainvázióban megölt ellenfeleid száma: 5, a sikeresen kikutatott kinyílt phua-kúpok száma: 1, a pontszámod: 1 154.
Részt vettél a nyugati III. quwarg rajzás végső bezárásában.
A III. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 2072, pontszámod: 85 638.

MAKRÓID (jelenleg 3 lehet)
1. makró parancsai: vv 71 70 247, vv 120 26 224, vv 11 220 222, vv 165 188 178, vv 209 213 485, le 253 821 823, kf 615 1087 1001, vv 53 185 363, vv 147 364 182, hh 1100 2306 1133.
2. makró parancsai: kf 1001, h 697 9999, h 1001, ek 116 85 133, v 84 329, kf 1373, kb 1268 1 518, h 1268 763, bb 1268 1 518, hh 2210 886 1660.
3. makró parancsai: m 4, tim 30, h 1477 6 5, p 298 50, usz 60, v 84 329, m 1 7, ek 541 50, m 4 6, ek 116.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
kasztropl. trafó (145)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
fekete bugyor (180)
kasztrop.kitágulás (197)
önismeret (236)
kritikus ütés (240)
a butaság ára (273)
mágiafókusz (275)
harci mágia (334)
kétkezes harc (338)
egyenruha (364)
a rang kötelez (368)
tábori kiképzés (380)
fejpénz (385)
a mágia szeretete (393)
mászás határ nélkül (406)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
varázslómester (508) OK
közös ima (509) OK
tudati retesz (510) OK
tudatkinézis II (511) OK
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) OK
tudati kitérés I (514) OK
manaszívás (515) OK
tudati kontaktus I (517) OK
tudati kincstár (518) OK
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) OK
tudati kitérés II (521) OK
taumaturgia mentor (522) OK
pszi regeneráció II (524) OK
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) OK
regeneráció (528) belefejlesztettél: 34 TU. szükséges még: 96 TU.
manaretesz (529) OK
mentális roncsolás (531) OK
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) OK
varázslómester II (536) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
tudati kontaktus II (538) OK
halhatatlanság (540) OK
a düh vérvörös köde (541) OK
mágikus vámpirizáció (543) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
elmerombolás (545) OK
nyakláncviselés (547) OK
kritikus találat (548) OK
varázslómester IV (550) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 2716 TU szükséges.)
elmemester (552) OK
tudati cserkészés (554) OK
bénító sebzés (555) OK
tudatáthelyezés (559) OK
kincsvadászat (561) OK

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN NYUGATON
$17 trikornis nyereg ($1536) 10 Durghal pörölye (#1311) 7 Méniach kardja (#1312)
4 lidérckorona (#531) 1 biethlan kard (#1291) 1 hollókrist. prizma (#1268)
1 kyorg övcsat (#1456) 2 szívkereső (#423) 6 mágusölő (#422)
5 pengepajzs (#425) 6 varkaudar che-kard (#1112) 1 mágusköpeny (#453)
1 Ssszissszenő csizma (#954) 2 jégisten amulett (#1087) 4 zafír védőgyűrű (#532)
6 aenouth ködkürt (#1554) 2 törpe védőgyűrű (#1104) 1 Ramirez feszítővasa (#1261)
1 olló (#335) 1 Thór pörölye (#640) 1 ezüstveretes pajzs (#1669)
1 hópelyhes kupa (#1660) 11 Aurgir lándzsája (#1314) 5 hósárkánybőr csizma (#1088)
5 teriád kard (#1284) 4 teriád lándzsa (#1282) $4 méregfog ($1553)
6 féregnyereg (#1532) 3 Krough fejdísze (#1570) 5 tűzúr csizmája (#533)
4 saválló fülbevaló (#1552) 1 Urgod fétise (#561) 4 che-vállszalag (#1114)
5 teriád pöröly (#1283) 5 draklen csizma (#1301) 1 biami kvazárlándzsa (#568)
2 quwarg katalizátor (#1535) 4 varkaudar szimbólum (#1528) 1 ryuku futárcsizma (#1530)
5 Numerinor karkötője (#1712) 80 fiatalság itala (#473) 6 légiós hátizsák (#1560)
2 szivárványszív (#1529) 11 tükörpáncél (#519) 117 szárnyas hernyó (#69)
1 trix amulett (#1707) 343 gyógykenőcs (#313) 7 avenir (#1706)
5 teriád íj (#1288) 5 energiapajzs (#290)

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN KELETEN
999 gyógykenőcs (#313)

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
2 aranyrög (#1251) 1 aszott drakpikkely (#1310) 1 bíbor drakpikkely (#1305)
8 borkonyó bibe (#312) 1 csillezsályalevél (#1253) 1 draklen relikvia (#1300)
1 fekete drakpikkely (#1308) 42 gernim balzsam (#1894) 23 isteni könnycsepp (#260)
1 jáde drakpikkely (#1306) 1 jokonbia ág (#1477) 1 kreiton agy (#1142)
1 nyílvessző (#108) 3 nyu-shuriken (#157) 5 pszi kő (#248)
3 purifikátor háj (#269) 1 quwarg tojás (#360) 3 ragasztó (#83)
3 tinta (#101) 1 topáz drakpikkely (#1307) 1 vízionár szem (#102)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
5073 arany (#50) 2 aranytű (#272) 3 dlathog kőzet (#829)
2 draklen kulcs (#1377) 1 dramoan kő (#967) 3 ezüst kulcs (#184)
1 fénytelen gyöngy (#1698) 2 fiatalság itala (#473) 1 fűszertartó (#210)
1 galachmit (#310) 1 gyémánt fétisrúd (#758) 4 halcsont (#390)
1 hattyútoll (#1222) 10 kaja (#2) 1 kis vaskulcs (#40)
1 kyorg rúnakorong (#767) 1 nagy vaskulcs (#186) 1 praglonc hártya (#215)
1 quwarg dragnit (#1742) 5 sáfránypor (#211) 1 sallank karom (#128)
2 szent jogar (#150) 1 tarantulakarom (#887) 1 tenger gyümölcse (#1155)
1 teriád lándzsa (#1282) 1 varázskő (#305) 5 vas dobónyíl (#189)
7 vasérc (#152) 1 víz (#27) 1 vörös zyel (#606)
1 xirnox szív (#213) 1 Zarknod fülbevalója (#1304)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

97 98 99
93
94
95
(98,94) zafír sárkányok (#329), sziklafészek (#167), Fairlight rúnaköve

TÚLÉLŐK FÖLDJE REFERENCIA


Daerk Faer 630. fordulója

Szörnyek

vadász tatu (#10) lila brekk (#11) szárnyas gömböc (#12) gonyolék (#13) rambó bogár (#14)
démontetű (#15) homokvarány (#16) bolhakutya (#17) ormánygőte (#18) kavadu (#19)
mérges pók (#20) goblin (#21) drótszőrű pincsi (#22) öreg varázsló (#23) gazda (#24)
grákó denevér (#25) királygyík (#26) óriás sáska (#27) sakál (#28) gyilkos mókus (#29)
surranó kígyó (#30) woor-antilop (#31) gnóm boltos (#32) sünmedve (#33) kőszáli disznó (#34)
acélkolosszus (#35) manó (#36) sötét motyogó (#37) gorombilla (#38) lebegő gomba (#39)
hamupók (#40) görgőte (#41) óriás patkány (#42) tigroszlán (#43) Baar-ork (#44)
Duer-ork (#45) Tugt-ork (#46) harcos (#47) csontváz (#48) zombi (#49)
technokolin (#50) gyíkember (#51) bakkura (#52) százfogú (#53) bo-skorpió (#54)
rőtmanó (#55) félelem-járó (#56) gátvakond (#57) rájanyék (#58) pókvadász (#59)
drasmólyom (#60) hegyi rák (#61) kőevő (#62) umor-pióca (#63) varkaudar (#64)
goldugar (#65) vízionár (#66) húsevő magszim (#67) móleon (#68) evaporőr (#69)
vadtroll (#70) fabontó szójer (#71) óriás skorpió (#72) garokk (#73) tintacsiga (#74)
mirg (#75) gitonga (#76) zoloboo (#77) színes dözmöng (#78) bombagoly (#79)
trollfa (#80) tazunkaróka (#81) spagulár (#82) kaszabolósáska (#83) bíborgörény (#84)
gyilkos sallank (#85) topránypolip (#86) árnyékrája (#87) kaffogó hebrencs (#88) sörényes ubuk (#89)
törpe kovács (#90) alpesi tehén (#91) púpos burástya (#92) bundás csirmáz (#93) légirozmár (#94)
mérges nyukmár (#95) szintszívó (#96) mosolygó rettenet (#97) téfea magoflux (#98) piromenyét (#99)
szőrös pók (#100) sullár (#101) uzbány (#102) mélységi grittang (#103) trikornis (#104)
óriás griff (#105) griffőniksz (#106) fekete griff (#107) vadász varkaudar (#108) kőkorszaki szaki (#109)
nyuhaj karbin (#110) ragyás burástya (#111) sóhajtó dorony (#112) süvítő rája (#113) vérszomjas csüldő (#114)
törpemammut (#115) gyilkos tetű (#116) mutáns pók (#117) trappoló dinymák (#118) emberevő (#119)
bibircsók-óriás (#120) homokféreg (#121) xirnox (#122) tetemember (#123) manifesztátor (#124)
büntető praglonc (#125) miksziszi húsgólem (#126) Morbid (#127) varkaudar mágus (#128) Lord Kovács József (#129)
útonálló (#130) orgyilkos (#131) sötét gnóm (#132) elit palotaőr (#133) palotaőr (#134)
élőholt mirg (#135) sötét főgnóm (#136) karmos tankány (#137) agglomerátor (#138) proteinfecske (#139)
acéldarázs (#140) szőrlajhár (#141) udvari mágus (#142) vadászkutya (#143) arató csattanat (#144)
pattanóböde (#145) kardfogú fülemüle (#146) epokitféreg (#147) vérfürdető magszim (#148) szőrös bozsó (#149)
fémbontó szójer (#150) dehidrátor (#151) kardszárnyú pocok (#152) quwarg királynő (#153) autentikus vámpír (#154)
nukleáris cickány (#155) tüskés harci gromak (#156) purifikátor (#157) nómenklatúra (#158) ongóliant (#159)
tyrannoszaurusz rex (#160) velociraptor (#161) hadroszaurusz (#162) kétfejű troll (#163) jégtroll (#164)
bávatag golombár (#165) borzalmas varkaudar (#166) kvazár kovács (#167) halálosztó kain (#168) orgoró (#170)
óriásféreg (#171) sírlidérc (#172) vark. nekromanta (#173) dögkeselyű (#174) élőholt mágus (#175)
óriás csontváz (#176) csontváz lord (#177) ongóliant hadúr (#178) élőholt ősmágus (#179) Zinthurg (#180)
gnóm szolgáló (#181) pöfögő kregon (#182) elf mesterharcos (#183) ezoterikus mardel (#184) karmazsin huhogó (#185)
szeppent rákfatty (#186) részeg kalandozó (#187) kocsmai verekedő (#188) varkaudar behemót (#189) varkaudar bajnok (#190)
szutykos remák (#191) trosnyogó szakóca (#192) vércápa (#193) hínárevő piranha (#194) opati polip (#195)
elektromos angolna (#196) étkezési homár (#197) moszatrája (#198) mélység fattya (#199) magnetikus praglonc (#200)
quwarg harcos (#201) élőholt quwarg (#202) agyagelementál (#203) bazaltelementál (#204) gránitelementál (#205)
kacagó szépia (#206) diuretikus kráken (#207) drónkeselyű (#208) kneopatikus mollusk (#209) degradátor (#210)
joviális m.szockó (#211) Tguarkhan (#212) kisebb quwarg isten (#213) quwarg nagymester (#214) tűzfőnix (#215)
élőholt sullár (#216) massza (#217) tormikus egér (#218) északi tűzsárkány (#219) királyi palotaőr (#220)
pszi elementál (#221) aurapollátor (#222) szubreális vámpír (#223) nanda (#224) átokmurgattyú (#225)
norpadolótika (#226) kultúrmasztodon (#227) éjkornis (#228) orbitális mackósajt (#229) zoloboo sámán (#230)
woorgard (#231) ekharion (#232) alanori csatamén (#233) adószedő (#234) káoszteknőc (#235)
Chara-din fattya (#236) Mnebolath (#237) Orkhan Thai (#238) Raia szent lovagja (#239) sivatagi doareg (#240)
vadász quwarg (#241) q. rohamosztagos (#242) áeratikus hasnyák (#243) hegyi góliát (#244) Rughar familiárisa (#245)
nagyobb vércápa (#246) kputtyintó csalán (#247) quwarg parafenomén (#248) taalru (#249) noth szellem (#250)
zombi mester (#251) lidércúr (#252) pordémon (#253) hordóagyú mameluk (#254) őrült varázsló (#255)
tüskés gigaféreg (#256) Notermanthi (#257) pszi őselementál (#258) holle anyó (#259) kőtipró (#260)
trikornis herceg (#261) zsoldoskatona (#262) bérmágus (#263) páncélos lovag (#264) harci mágus (#265)
elit gárdista (#266) mestervarázsló (#267) zoloboo törzsfő (#268) quwarg anyakirálynő (#269) varkaudar hadúr (#270)
varkaudar varázsló (#271) pszi elementál lord (#272) Főmágus (#273) őrjáratozó katona (#274) triklem drakolder (#275)
tűzelementál (#276) jégelementál (#277) viharóriás (#278) halálelementál (#279) Védőnővér (#280)
vércápa sámán (#281) ősdentor (#282) aranyfecske (#283) molgan (#284) kronokukac (#285)
kronotapír (#286) kronoelementál (#287) ezerszemű bestia (#288) titánkolosszus (#289) manaelementál (#290)
Ekhnagorhu (#291) ragadozó (#292) káoszbajnok (#293) ében hadúr (#294) ében halálhajcsár (#295)
Sötétség Hercege (#296) Thargodan csontváz (#297) Maffiózó (#298) quwarg felderítő (#299) ősquwarg (#300)
quwarg szabotőr (#301) quwarg ősmágus (#302) óriáspók (#303) aranygriff (#304) Banyapók (#305)
méregelementál (#306) taalru herceg (#307) uchako (#308) mópat gigász (#309) Thargodan zsoldos (#310)
Thargodan légiós (#311) talriai behemót (#312) ősöreg góliát (#313) sötét ölész (#314) Rém (#315)
lidérckirály (#316) mópat fatty (#317) Thargodan mágus (#318) lélekelementál (#319) zafír drakón (#320)
smaragd drakón (#321) márvány drakón (#322) Notermanthi báró (#323) viharóriás sámán (#324) Ovgun (#325)
smaragd sárkány (#326) ében sárkány (#327) márvány sárkány (#328) zafír sárkány (#329) rubin sárkány (#330)
Folrang (#331) Ylgoroth (#332) Raia angyala (#333) Sir Rasolphius (#334) Thargodan kufár (#335)
áldott okerón (#336) küklopsz (#337) albinó küklopsz (#338) sziklaskorpió (#339) sárkányfajzat (#340)
dűnelord (#341) árnylord (#342) bölcs szilmill (#343) smaragd őrsárkány (#344) ork sámán (#345)
szürke rinocérosz (#346) varkaudar kósza (#347) khór darázs (#348) liumbe (#349) északi aurach (#350)
halálmadár (#351) láplidérc (#352) tesh alligátor (#353) erszényes elkarog (#354) nektoraf (#355)
vörös rakolits (#356) dűnekukac (#357) bíbor szulfagor (#358) földsárkány (#359) ryuku gárdista (#360)
ryuku légiós (#361) ryuku ostromteknős (#362) partravetett medúza (#363) fekete amőba (#364) troll ritualista (#365)
dombi yeti (#366) dombi óriásyeti (#367) kérődző etra (#368) rőtmanó berzerker (#369) Hrumagurk (#370)
élőholt hadúr (#371) átokosztó (#372) mutáns patkány (#373) oglyth (#374) bérgyilkos (#375)
gorath lárva (#376) Thargodan berzerker (#377) Eruol (#378) Zinthurg börtönőr (#379) Leah avatárja (#380)
Dornodon avatárja (#381) Raia avatárja (#382) Elenios avatárja (#383) Sheran avatárja (#384) Tharr avatárja (#385)
Fairlight avatárja (#386) Chara-din avatárja (#387) bolyongó lidérc (#388) zombi mágus (#389) lélekorzó (#390)
halottidéző (#391) csontgólem (#392) purifikátor császár (#393) ryuku gólem (#394) csápos otagi (#395)
bunthar (#396) hegyi óriás (#397) mutáns bunthar (#398) erdei rém (#399) Techiulan (#400)
lidércóriás (#401) varkaudar őslich (#402) fertőzött ent (#403) Nateilena úrnő (#404) villámrája (#405)
triton (#406) vérkeszeg (#407) vízdémon (#408) vízbeölt ryuku (#409) óriás vízi sün (#410)
hullámelementál (#411) gh'raiton ölész (#412) rd'alv lélektipró (#413) kr'uagon pusztító (#414) ml'othag szürcsölő (#415)
vg'axtol torzító (#416) smaragdgólem (#417) vortexmágus (#418) halálhozó (#419) korinthai amőba (#420)
kék rothasztó (#421) ősi szellem (#422) csontváz hadúr (#423) kísértetvarázsló (#424) Dl'orkhaugruk (#425)
drótszőrű mópat (#426) rothadó lián (#427) natharion gólem (#428) gothag döglidérc (#429) verg elmeszaggató (#430)
esthari vérszopó (#431) krathan csontváz (#432) trakhon (#433) homogén artikula (#434) táncoló ogre (#435)
shokara bogár (#436) sziklaelementál (#437) testzabáló (#438) Baalgarmon szolgája (#439) elemi pulzátor (#440)
tarajos mandrag (#441) vastagbőrű mutak (#442) greén örvény (#443) mennydörgő titán (#444) animált korall (#445)
veszett gorilla (#446) őshonos sziklozug (#447) homokcápa (#448) ködmedúza (#449) pengekarú nitmák (#450)
púpos zsokarg (#451) bosszantó apróság (#452) zseléféreg (#453) hegyi yeti (#454) dögbűzös liliom (#455)
szárnyaló halál (#456) lidérctűz (#457) sötét szisszenő (#458) chaktra vadászeb (#459) titokzatos kroa (#460)
vadkos (#461) hájas okerón (#462) ro'galhal kísértet (#463) hótarantula (#464) varkaudar remete (#465)
tündöklő griff (#466) bo'adhun lidérc (#467) bo'adhun éjhozó (#468) türkiz sárhajító (#469) pikkelyes ptog (#470)
kettéroppantó (#471) káoszszellem (#472) rubin góliát (#473) algaleioda (#474) hamuelementál (#475)
leviathán lárva (#476) kutyafejű medve (#477) quwarg lázhozó (#478) dübörgő bahrot (#479) trakatoid (#480)
szellemdarázs (#481) tüskés totemblarg (#482) rikácsoló kolibri (#483) katamán ordas (#484) harcos hárpia (#485)
tarajos áspis (#486) elmeszonda (#487) ében tigris (#488) fekélyes hernyó (#489) csupaszbőrű maclogh (#490)
harci mugrath (#491) bumshir óriásmacska (#492) kyorg szolgasárkány (#493) Kronga hadúr (#494) Koponyazúzó Emma (#495)
Sshreakza (#496) Ébenuszonyú Tekla (#497) nitmák lord (#498) Iszonyat (#499) Fehér Özvegy (#500)
Tissian sámánúr (#501) Éjvadász (#502) Toodrok Din (#503) Mindabala (#504) Uthan Teriadan (#505)
kreiton bűvölő (#506) tleikan házőrző (#507) sötét ülnök (#508) tleikan hadúr (#509) kreiton idéző (#510)
tleikan behemót (#511) tleikan főbíra (#512) testzabáló rasáth (#513) achát gólem (#515) bíbor tenyészet (#517)
ro'galhal gyóntató (#524) zztrissh harcos (#526) tleikan hajadon (#533) tleikan amazon (#534) tleikan ölőművész (#535)
kreiton lich (#536) kreiton átokmester (#537) kreiton jótündér (#538) raskhiir szellem (#539) quwarg széltáncos (#540)
Morghatal A'ton (#544) bársony gyilkos (#546) monumentalizmo (#548) eszement trappoló (#549) élőholt pöffeteg (#557)
kóbor mortag (#558) groxmati varázstudó (#560) kísértetvándor (#568) P. Vlagyimir (#570) mutáns kopó (#582)
tlopedmuk (#584) árnygólem (#586) templomos lovag (#587) gnomori rémszolga (#589) sötét kaszás (#591)
bányászvorthag (#593) ködmágus (#597) ősi matéria (#600) eldüeni vándor (#601) dűneszellem (#603)
smaragdvámpír (#605) gygyan krokodil (#612) garmhegyi árny (#619) vtoeken döntőbíra (#627) élőholt drakolder (#628)
árnytündér csontváz (#629) fertőzött dr.lárva (#630) végzetes szójer (#631) kristálynyálka (#632) rothadó borzalom (#633)
ezeréves lélek (#634) sarki róka (#636) jegesmedve (#637) yeti poronty (#638) veszett rozmár (#639)
fagyféreg (#640) ulkor jéglény (#641) hópárduc (#642) rozmárember (#643) fagyelementál (#644)
dermesztő lidérc (#645) sarki óriásteknős (#646) lábascet (#647) eszkimó óriás (#648) jégzabáló (#649)
fagymágus (#650) animált hókutya (#651) jégdémon (#652) fagyóriás (#653) mammut zombi (#654)
rozmár sámán (#655) jégtörő (#656) márvány fagyúr (#657) kristályförgeteg (#658) hósárkány (#659)
fagybehemót (#660) md'blatherat (#661) kisebb jégisten (#662) ősöreg hósárkány (#663) mouthlan (#665)
agyfröccsentő (#666) quwarg szellem (#676) quwarg őrparancsnok (#677) quwarg tűzköpő (#678) troll bányász (#679)
törpe ősharcos (#680) törpe kínzómester (#681) törpe kincstáros (#682) törpe hadvezér (#683) árnyékdémon (#684)
varkaudar kölyök (#685) varkaudar hírnök (#686) varkaudar íjász (#687) varkaudar iszákos (#688) varkaudar vajákos (#690)
varkaudar katona (#691) varkaudar böllér (#692) vark. kardtáncos (#693) csataremák (#694) Thargodan raktfőnök (#701)
púpos varkaudar (#703) varkaudar che-pap (#704) ősöreg Notermanthi (#725) halál csatlósa (#732) láncravert quwarg (#744)
csontlepke (#746) vezérfarkas (#748) pacaszúnyog (#751) reinkarnált motyogó (#752) érző szívű dromedár (#753)
csodabogár (#755) alattomos manó (#756) lajhárlord (#757) bandita (#758) burástya királynő (#759)
drakolich (#760) bűbájlidérc (#761) ryuku futárbérenc (#765) élőholt tigris (#766) ekharion bébi (#768)
mantikór (#769) proteinsólyom (#771) köpködő bruhatag (#773) mocsári ácsorgó (#774) hattyúkirály (#776)
ryuku csapásvezető (#778) roguena (#779) ork bérgyilász (#781) térfaló (#783) teriád őrgólem (#801)
teriád íjász (#802) féregtenyészet (#803) teriád harcos (#804) teriád törzsfő (#805) teriád nekromanta (#806)
teriád főmágus (#808) bíbor draklen (#809) jáde draklen (#810) topáz draklen (#811) fekete draklen (#812)
zöld draklen (#813) aszott draklen (#814) ginzerg élősködő (#815) tüskés hatruuq (#816) draklen medúza (#817)
képlékeny otaa (#818) élőholt draklen (#819) draklen családfő (#820) Goachan, a Bíbor (#821) Aurgir, a Jáde (#822)
Durghal, az Aszott (#825) hoarián sárkánybébi (#830) óriásmassza (#840) Moa hatalmasság (#841) quwarg b.háborító (#850)
quwarg ölész (#855) tangi óriásféreg (#865) tengeri parazita (#893) bámulatos zombi (#896) szőrös azuka (#903)
lidércherceg (#929) apró lidércfi (#930) szolgalidérc (#931) árnyékfoltozó (#932) nekrobestia (#933)
mhufexi mészáros (#950) Szivárvány (#955) Jerome (#956) Poomr Ko (#957) Yurk, a profi (#958)
Shandul (#959) Mallon (#960) Quwaxotix (#961) Quwargamanga (#963) Ayagira Tanaka (#965)
Pszinapszis (#974) Quirov (#975) Ciang Csí (#978) Métely (#7000) királyi őrjáratos (#7006)
Whurphöl (#7007) Öregsámán Krough (#7008) Pikoló (#7010) Földrengető (#7011) Zuramagor (#7012)
tyrex egyeduralkodó (#7031) gigaféreg lárva (#7037) zsoldoskapitány (#7041) máguskobold (#7044) koboldkirály (#7045)
óriás szőröspók (#7076) bányarém (#7083) hegymélyi lidérc (#7084) renegát törpe (#7085) trix kölyök (#7086)
trix vadász (#7087) trix nőstény (#7088) trix harcos (#7089) tavi piranha (#7090) trix mágustanonc (#7091)
puffadt vízihulla (#7092) trix vízmágus (#7093) óriás lámpáshal (#7094) kráken ősanya (#7095) Féktelen Fantom (#7120)
Ököl (#7121) Mély Grum (#7122) Vérmes Amazon (#7123) Brod (#7124) szárnyas koponya (#7125)
Rodrig (#7126) quwarg gigász (#7128) quwarg bölcs (#7131) varkaudar felderítő (#7133) varkaudar pusztító (#7134)
mocsárivérc (#7143) királyi lovag (#7161) hegyi szamár (#7168) tektonikus atka (#7171) tektonikus kvatáns (#7172)
sikolyféreg (#7256) ősi szilmill (#7455) Dögvész (#7495) halálos morf (#7618) harcias morf (#7619)
brutális morf (#7620) lomha morf (#7621) védelmező morf (#7622) mágiamorfáló (#7623) domináns morf (#7624)
éltető morf (#7625)

Tárgyak

deus ex machina (#1) kaja (#2) vizestömlő (#3) $bot (#4) $bunkó (#5)
kőkés (#6) kőhegyű lándzsa (#7) szöges bunkó (#8) $bunkósbot (#9) dárda (#10)
$csontkés (#11) $csontszurony (#12) kőkalapács (#13) $sünmedve tüske (#14) $vadász tatu bőr (#15)
$bordacsont (#16) $szögletes kő (#17) $parittya (#18) $kerek kő (#19) $fúvócső (#20)
$ormánygőte csont (#21) tüske (#22) mérgezett tüske (#23) $kavadu lebeny (#24) kavadu iszák (#25)
gyenge méreg (#26) víz (#27) ököl (#28) smirglilevél (#29) varányszem (#30)
smirglibokor (#31) szeksztáns (#32) $lapockacsont (#33) ásó (#34) tűzbokor (#35)
$fáklya (#36) drótszőr (#37) gumifa (#38) $zárnyitó készlet (#39) kis vaskulcs (#40)
$grákóbőr (#41) távcső (#42) tükör (#43) $királygyík bőr (#44) $kis bőrpajzs (#45)
krómkaktusz (#46) $surranó kígyó bőr (#47) $antilopbőr (#48) $kígyóbőr kesztyű (#49) arany (#50)
$bőrpáncél (#51) patak (#52) tavacska (#53) szökőkút (#54) mákrózsa bokor (#55)
$mákrózsa virág (#56) $bőrsisak (#57) ködmangó cserje (#58) ködmangó (#59) ködkapu (#60)
árnyéksár (#61) ködcsillag (#62) $tigroszlán fog (#63) $csontszablya (#64) $szöges páncél (#65)
szöges bőrpajzs (#66) kék orchideacserje (#67) kék orchidea (#68) szárnyas hernyó (#69) $rézdarab (#70)
$rézpáncél (#71) $rézsisak (#72) $rézpajzs (#73) csontkulcs (#74) rézkulcs (#75)
bronzkulcs (#76) rát-fa (#77) mászókarom (#78) korongfa (#79) lapkorong (#80)
mérleg (#81) zöld üveg (#82) ragasztó (#83) $díszes rézpajzs (#84) $óndarab (#85)
olvasztókemence (#86) $bronzhegyű lándzsa (#87) $bronzsisak (#88) $bronzpajzs (#89) $bronzpáncél (#90)
manilla-fa (#91) kötél (#92) mély kút (#93) $bronzhegyű nyíl (#94) $bakkura bőr (#95)
$bakkura csizma (#96) $rákpáncél (#97) $rákpajzs (#98) $fekete gyöngy (#99) aranyló ugarhéj (#100)
tinta (#101) vízionár szem (#102) $magszim bél (#103) $fémrúd (#104) $evaporőr háj (#105)
$fabontó (#106) $rövid íj (#107) nyílvessző (#108) vapár cserje (#109) vapár ág (#110)
$hosszú íj (#111) madártoll (#112) xantusz-kaktusz (#113) $kaktusztüske (#114) móricserje (#115)
$móri gyümölcs (#116) $ezüst nyaklánc (#117) púderszikla (#118) $púderkő (#119) tábla (#120)
jellempróba (#121) dözmöng szív (#122) $göcsörtös bunkó (#123) $rókafarok (#124) $mandibulapenge (#125)
$bronzpenge (#126) $mandibulakasza (#127) sallank karom (#128) $sallank nyíl (#129) $hebrencs állkapocs (#130)
$ubuk tüske (#131) hóhérbimbó (#132) $csuklyavirág (#133) gyöngymangó bokor (#134) gyöngymangó (#135)
rúnakő (#136) $mérg. ubuk tüske (#137) $ubuk dobónyíl (#138) koponya szimbólum (#139) $denevér szimbólum (#140)
$nap szimbólum (#141) $szem szimbólum (#142) virág szimbólum (#143) $két kard szimbólum (#144) villám szimbólum (#145)
oltár (#146) $hebrencs csapda (#147) $mocsári penke (#148) grok-képződmény (#149) szent jogar (#150)
$szvó-ektoplazma (#151) vasérc (#152) pirkit (#153) mély szakadék (#154) vaskohó (#155)
világítótorony (#156) nyu-shuriken (#157) $ezüst karkötő (#158) $kis vaspajzs (#159) $vassisak (#160)
$nagy vaspajzs (#161) $borostyán függő (#162) karócsapda (#163) $vasvért (#164) mászókampó (#165)
ugh méreg (#166) sziklafészek (#167) sullár hólyag (#168) uzbány csőr (#169) spiritusz (#170)
$rövid kard (#171) $téfea-agy (#172) nekrofun (#173) $harci kalapács (#174) márványtorony (#175)
vashegyű nyíl (#176) szopógödör (#177) mínosz-kúp (#178) $grifftojás (#179) $ezüst gyűrű (#180)
$vasalt bunkó (#181) $vashegyű lándzsa (#182) vaskulcs (#183) ezüst kulcs (#184) nagy bronzkulcs (#185)
nagy vaskulcs (#186) mérgezett vasnyíl (#187) $mérg. ubuk dobónyíl (#188) vas dobónyíl (#189) mérg. vas dobónyíl (#190)
$aranylánc (#191) $gyöngysor (#192) $aranygyűrű (#193) $arany karperec (#194) $obszidián függő (#195)
$trófea nyaklánc (#196) $igazgy. fülbevaló (#197) trikornis szarv (#198) $karbin plazma (#199) gyíkfű csomó (#200)
$gyíkfű (#201) amniosz-fa (#202) $amniosz (#203) kazmár (#204) kazmár gyökér (#205)
ovimon-bokor (#206) $ovimon-bogyó (#207) óriás lián (#208) szuperkötél (#209) fűszertartó (#210)
sáfránypor (#211) $dorony tüdő (#212) xirnox szív (#213) $manifeszt.nyúlvány (#214) praglonc hártya (#215)
ketrec (#216) hurokcsapda (#217) ketrec-csapda (#218) fedett verem (#219) háló-csapda (#220)
dobóháló (#221) $láncing (#222) $smaragd védőgyűrű (#223) $varkaudar lándzsa (#224) $orgyilkos tőr (#225)
$ramit kő (#226) helytartói jogar (#228) $obszidián karkötő (#229) $lánckesztyű (#230) $acélpengőke (#231)
ilkin érc (#232) $furulya (#233) $tatu dob (#234) dorony duda (#235) $lajhár csont (#236)
$tankány karom (#237) lant (#238) $pular kristály (#239) kis aranykulcs (#240) smaragd kulcs (#241)
$tüskecsapda (#242) $nyílcsapda (#243) kvazár (#244) márványkulcs (#245) nagy aranykulcs (#246)
$fekete bőrcsizma (#247) pszi kő (#248) bumeráng (#249) kvazár páncél (#251) smaragd koszorú (#252)
nekrofun medál (#253) regeneráló gyűrű (#254) tatu ködmön (#255) templom (#256) szent kehely (#257)
nehezék (#258) szopókő (#259) isteni könnycsepp (#260) bájital (#261) friss csatamező (#262)
ősi csatamező (#263) remák szív (#264) $kristálygömb (#265) $kvazár sisak (#266) $fülemüle agyar (#267)
$gromak bőr (#268) purifikátor háj (#269) $gromak páncél (#270) szürke bőrkesztyű (#271) aranytű (#272)
szuper dobóháló (#273) szuper hálócsapda (#274) $ametiszt medál (#275) $sárga erőöv (#276) $rejtőköpeny (#277)
$umbatari karkötő (#278) $Mágikus Koponya (#279) $tyrex csont (#280) raptor karom (#281) $jégszív (#282)
Fekete Kehely (#283) sötét ital (#284) Szent Kulacs (#285) Sheran főzete (#286) $Tharr Keresztje (#287)
zan indukátor (#288) sárkányölő kard (#289) energiapajzs (#290) $bíbor erőöv (#291) sárkánypikkely (#292)
drako pikkelyvért (#293) $varkaudar páncél (#294) $elit csatavért (#295) $kvazár pajzs (#296) kvazár kard (#297)
$arx formázó minta (#298) $bev formázó minta (#299) $cru formázó minta (#300) $din formázó minta (#301) $Fairlight köpenye (#303)
kőszem (#304) varázskő (#305) adamantit kesztyű (#306) $réz papi karkötő (#307) $ezüst papi karkötő (#308)
$arany papi karkötő (#309) galachmit (#310) borkonyó cserje (#311) borkonyó bibe (#312) gyógykenőcs (#313)
roxati zárfaló (#314) $optiri agysisak (#315) Pusztítás Botja (#316) $varkaudar csizma (#317) taposó tappancs (#318)
ködkard (#319) kregon zúzmó (#320) plazmacsillag (#321) $ezüsttőr (#322) $ezüsthegyű nyíl (#323)
ezüsthegyű lándzsa (#324) ezüstkard (#325) ezüstdarab (#326) $ezüstshuriken (#327) Thargodan esszencia (#328)
$csontpálca (#329) mirtuszkoszorú (#330) mutáns csont (#331) huhogó bibe (#332) rákfatty váladék (#333)
$acéltű (#334) olló (#335) pukkanó tűcsapda (#336) piranha zsákvédő (#337) $királyi korona (#338)
hadilobogó (#340) alkímiázó üst (#341) fagyöngy füzér (#342) $rézgolyó (#343) kincs (#344)
viharfelhő (#345) rózsaszín bugyogó (#346) súlyzó (#347) $shinai gömb (#348) lovagi tabard (#349)
esszenciakristály (#350) $tolmokov-koktél (#351) mithril (#352) $molluszk ház (#353) degradátor váladék (#354)
szockó hólyag (#355) Tguarkhan-csapda (#356) Baghar korbácsa (#357) vámpírkard (#358) quwarg boly (#359)
quwarg tojás (#360) káosz szimbólum (#361) árnyékköpeny (#362) ezüsttollú nyíl (#363) vámpírtőr (#364)
tyrkiai mászógép (#365) szerencsetalizmán (#366) Trákin csákánya (#367) kinemfogyó tegez (#368) gránit őrszobor (#369)
vascarai csizma (#370) Raia papi palástja (#371) phua-kúp (#372) $Eldaran karkötője (#373) fekete tű (#374)
fekete csuha (#375) fény szentélye (#376) moa smaragd (#377) moa gyöngy (#378) moa rubin (#379)
moa obszidián (#380) moa zafír (#381) moa jádekő (#382) moa üveggömb (#383) moa burát (#384)
moa gyémánt (#385) moa katalizátor (#386) ónix piramis (#387) natali kő (#388) szigony (#389)
halcsont (#390) $polip szívóka (#391) mászó-karperec (#392) szent tölgyfa (#393) kőtorony (#394)
álomvirág (#395) $álompor (#396) $zafír erőöv (#397) városépítkezés (#398) főutca (#399)
ház (#400) kristálypalota (#401) morgud hagymatő (#402) fokhagyma (#403) $rájabőr (#404)
rájabőr úszógatya (#405) réz fejpánt (#406) bronz fejpánt (#407) vas fejpánt (#408) árnyékharcos gyűrű (#409)
kígyóbőr öv (#410) királyi emlékmű (#411) vérvörös köpeny (#412) $moa stuki (#413) stukilövedék (#414)
$aranypikkely (#415) $teknőcteknő (#416) teknőcpajzs (#417) $era formázó minta (#418) $fpi formázó minta (#419)
agyartőr (#420) tyrex bunkó (#421) mágusölő (#422) szívkereső (#423) csontpozdorja (#424)
pengepajzs (#425) Raia pallosa (#426) őstroll agyaló (#427) gránátkaktusz (#428) kaktuszbogyó (#429)
bogyógránát (#430) gránátcsapda (#431) Thargodan csatamező (#432) Vlagyimir szobra (#433) bányászcsákány (#434)
törpe bánya (#435) $réz masszariasztó (#436) $arany masszariasztó (#437) $ónix masszavadító (#438) szent liget (#439)
láthatatlan köpeny (#441) $Muezli aranykeze (#442) roxati üvegszem (#443) $gór formázó minta (#444) kvazár kesztyű (#445)
fekete lótusz (#446) lótuszvirág (#447) lótuszfőzet (#448) kristályfolyadék (#449) feketekard nyaklánc (#450)
$zangrozi csizma (#451) térkapu (#452) mágusköpeny (#453) krapixlon fürdőruha (#454) kampós acélszigony (#455)
arany pikkelyvért (#456) mithril láncing (#457) Rhatt páncélja (#458) Tharr pajzsa (#459) mithril pajzs (#460)
szellempajzs (#461) Urgod kesztyűje (#462) mithril kesztyű (#463) nehéz harci kesztyű (#464) mithril sisak (#465)
Morgan sipkája (#466) gyémántsisak (#467) Dantor amulettje (#468) Dantor vértje (#469) $kholden kulcs (#470)
$norgat kulcs (#471) $dizen kulcs (#472) fiatalság itala (#473) Tilnetor kardja (#474) törpe bakancs (#475)
Fairlight botja (#476) zafír fülbevaló (#477) drakolder szem (#478) áspis védőköpeny (#479) cápaölő tőr (#480)
$obszidián tüske (#481) raptor szablya (#482) egykezes súlyzó (#483) barátság szent tüze (#484) Szent Pöröly (#485)
sörsátor (#486) rothadás szentélye (#487) erődítmény (#488) pusztulás sírjai (#489) elefántcsont torony (#490)
obszidián erőd (#491) sárkánytanya (#492) rejtett kolostor (#493) császári erőd (#494) Emléktorony (#495)
Hősök csarnoka (#496) Arénagödör (#497) építmény13 (#498) Techiulan amulettje (#499) manakristály (#500)
kdole (#501) kihívás tornya (#502) Morgan pálcája (#503) aranytermő ládikó (#504) totemoszlop (#505)
bolondok aranya (#506) Krugrog terítője (#507) Morgan szilánkja (#508) bűvös lant (#509) ostromlétra (#510)
Eldereth kristály (#511) Eldereth szilánk (#512) pásztorbot (#513) $zafír medallion (#514) városi kút (#515)
$varkaudar szablya (#516) Chara-din ékköve (#517) Rughar gyűrűje (#518) tükörpáncél (#519) Tharr kalapácsa (#520)
mágusbot (#521) tudás gyöngye (#522) Mjölborg kalapácsa (#523) drakolder kulcs (#524) moa töltő (#525)
$gránátlövedék (#526) Luthius karkötője (#527) óriásölő (#528) angyalok gyűrűje (#529) lordok öve (#530)
lidérckorona (#531) zafír védőgyűrű (#532) tűzúr csizmája (#533) Chara-din monolitja (#534) sötét tekercs (#535)
Thargodan amulett (#536) Zu'lit tarsolya (#537) Bufa páncélja (#538) mihlanil (#539) eknozol (#540)
iknegurin (#541) mágikus pulzáns (#542) Thargodan korona (#543) kisebb zan (#544) kristályrend (#545)
gnóm nyílpuska (#546) $nyílpuska lövedék (#547) mérg. nyílp.lövedék (#548) szent nyílp.lövedék (#549) troll dorong (#550)
dentor bőr (#551) troll klopfoló (#552) tünde íj (#553) $tünde nyíl (#554) csatabárd (#555)
jing-jang fejpánt (#556) árnyéktőr (#557) szélkorona (#558) Fairlight öve (#559) őselemek köpenye (#560)
Urgod fétise (#561) bűvös shuriken (#562) $főnixtoll (#563) dalebg.kristályvért (#564) amul kulcs (#565)
árnyékkulcs (#566) Tudás Könyve (#567) biami kvazárlándzsa (#568) Martian tekercse (#569) feneketlen bugyor (#570)
quwarg gödör (#571) $aranytoll (#572) dentor vért (#573) koponyalékelő (#574) mithril kard (#575)
gejzír (#576) fekete kaktusz (#577) ében toboz (#578) kátránygödör (#579) kátrány (#580)
gyilkos csalán (#581) csalánvirág (#582) mópat boly (#583) mópat tetem (#584) mópat token (#585)
áldozati oltár (#586) ősvortex (#587) Thargodan tábor (#588) ében sziklatorony (#589) dentor szüttyő (#590)
toxyl (#591) toxyl üvegcse (#592) $jégkristály (#593) gravia öve (#594) lávató (#595)
mihlanil sisak (#596) mihlanil nyíl (#597) mérg. mihlanil nyíl (#598) mihlanil dobótőr (#599) mérg.mihlan.dobótőr (#600)
$hro formázó minta (#601) mihlanil csizma (#602) mihlanil kesztyű (#603) mihlanil öv (#604) csalánkoktél (#605)
vörös zyel (#606) vortex amulettje (#607) ősmágus fülbevalója (#608) angyalok kesztyűje (#609) pszi katalizátor (#610)
viharamulett (#611) viharóriás barlang (#612) óriások öve (#613) óriás fülbevaló (#614) Ovgun nyaklánca (#615)
rémplazma (#616) $sárkányfog (#617) pszi kristály (#618) lélekesszencia (#619) sárkánybarlang (#620)
életszikla (#621) bíborcserje (#622) tűzbimbó (#623) lovagi tábor (#624) Démonölő (#625)
sárkánytőr (#626) adamantit (#627) adamantit páncél (#628) adamantit sisak (#629) adamantit pajzs (#630)
adamantit csizma (#631) arkog kő (#632) törpe őskő (#633) univerzum nektárja (#634) Halálpöröly (#635)
Végítélet (#636) Fényhozó (#637) Káoszkígyó (#638) Fókuszpenge (#639) Thór pörölye (#640)
bronz taider (#641) áldott kő (#642) küklopsz szem (#643) gyémántkoponya (#644) Fortuna szentélye (#645)
légiós nadrág (#646) Eldaran ékköve (#647) kulcskarika (#648) Huddens kesztyűje (#649) $sámán erszény (#650)
$rinóbőr (#651) $darázsszárny (#652) $varkaudar tekercs (#653) $darázsfarok (#654) liumbe hajtás (#655)
liumbe bimbó (#656) $aurach fog (#657) $aurach bőr (#658) Morgan kristálya (#659) Tiume batyuja (#660)
alligátorbőr (#661) alligátorbőr cipő (#662) alligátorfog (#663) $elf csont (#664) $elkarog szőr (#665)
démonesszencia (#666) $nektoraf faggyú (#667) sáska amulett (#668) rakolits por (#669) lápi hajlék (#670)
nyomkereső talizmán (#671) kiválasztottak éke (#672) rubin fülbevaló (#673) dalb.kristálycsizma (#674) sáfránykristály (#675)
szulfin (#676) $szulfagor agyar (#677) smaragdkő (#678) rubinkő (#679) hibátlan gyémánt (#680)
elf kósza háza (#681) orvosságos zacskó (#682) elf tekercs (#683) tímárkunyhó (#684) rinóbőr öv (#685)
tűzfény (#686) ryuku karvédő (#687) ryuku sisak (#688) ryuku mellvért (#689) ryuku kesztyű (#690)
ryuku nadrág (#691) ryuku csizma (#692) ryuku köpeny (#693) $ryuku kopja (#694) $ryuku szablya (#695)
$ryuku buzogány (#696) Ezüstmágus kürt (#697) manóodú (#698) sötét kámzsa (#699) tubarkő (#700)
Rahn ékkő (#701) teknősesszencia (#702) medúzacsáp (#703) $troll csont (#704) $kobudera csont (#705)
$gnóm csont (#706) smaragd karkötő (#707) $ritualista amulett (#708) ritualista öv (#709) yeti mokasszin (#710)
csontamulett (#711) etra hályog (#712) berzerker tüske (#713) $rőtmanó kacagány (#714) csillagrubin (#715)
Zinthurg pallos (#716) kij formázó minta (#717) lélekkulcs (#718) Harcosok Könyve (#719) művészi porolit (#720)
Zombilapító (#721) háború gyűrűje (#722) császári kesztyű (#723) $ryuku kalapács (#724) otagi csáp (#725)
gyémánt védőgyűrű (#726) Zu'lit fülkarikája (#727) $gyémánt karperec (#728) $rubin fejék (#729) smaragd orrkarika (#730)
$topáz erényöv (#731) $gyöngyberakásos öv (#732) bunthar bőr (#733) bunthar zsák (#734) mágikus hátizsák (#735)
jegygyűrű (#736) rémbőr tarkóvédő (#737) Natharion karkötő (#738) Batharak vértje (#739) Zarknod szeme (#740)
kyorg köpeny (#741) Natharion amulett (#742) bo'adhun gyűrű (#743) bo'adhun tiara (#744) bo'adhun idol (#745)
bársony övsál (#746) $natharion opál (#747) $esthari rubin (#748) $jáde rakshallion (#749) $türkiz karika (#750)
$rítusónix (#751) $nyers zafír (#752) $jácint díszkő (#753) $csavart smaragd (#754) malachit füzér (#755)
$obszidián kereszt (#756) bo'adhun aranygömb (#757) gyémánt fétisrúd (#758) $ezüstlevél (#759) to'aghan orrkarika (#760)
$bronz nyakörv (#761) $adamantit érme (#762) ro'galhal lánc (#763) $mihlanil érme (#764) $káosztiara (#765)
$aranyfétis (#766) kyorg rúnakorong (#767) raskhiir bozaka (#768) trakuun napkorong (#769) kyorg lepel (#770)
idézőszőnyeg (#771) nagymesteri pálca (#772) drakolder póráz (#773) raskhiir talizmán (#774) bűvölt kristály (#775)
arany foggyűrű (#776) $arx tekercs (#777) $bev tekercs (#778) cru tekercs (#779) $gór tekercs (#780)
$hro tekercs (#781) $iti tekercs (#782) $jen tekercs (#783) kij tekercs (#784) $lad tekercs (#785)
mul tekercs (#786) quwarg korona (#787) tl'urlang fiola (#788) gh'raiton származék (#789) rd'alv származék (#790)
kr'uagon származék (#791) ml'othag származék (#792) vg'axtol származék (#793) vg'axtol gyűrű (#794) gh'raiton fókusz (#795)
rd'alv amulett (#796) ml'othag abroncs (#797) gh'raiton esszencia (#798) rd'alv esszencia (#799) ml'othag esszencia (#801)
vg'axtol esszencia (#802) ősi csizma (#804) ősi vállvédő (#805) ősi sisak (#807) ősi kard (#810)
gólem talizmán (#811) vortex talizmán (#812) halálhozó talizmán (#813) korinthai talizmán (#814) $rothasztó talizmán (#815)
$halálhozó karkötője (#816) $hatalom fülbevalója (#817) teremtés zsákja (#818) aranytermő erszény (#819) szirén köpenye (#820)
Zu'lit koronája (#821) Vlagyimir gyűrűje (#822) mihlanil medál (#823) játékmesteri palást (#824) tl'urlang erőkő (#825)
Urgol káoszpajzsa (#826) Techiulan oszlopa (#827) varázsfiola (#828) dlathog kőzet (#829) Huddens elixírje (#830)
Batharak vállemeze (#831) cápabőr csizma (#832) cápafog (#833) ogre öv (#834) Sshreakza amulettje (#836)
nitmák penge (#837) ősplazma (#839) Din cséphadarója (#840) varkaudar csésze (#841) hókereszt (#843)
teriadan karkötő (#844) Éjvadász karma (#847) ében nyílvessző (#848) ében dobónyíl (#849) ősi rúnatorony (#852)
kreiton fókusz (#853) krathan szablya (#854) sziklazúzó (#857) memóriaelixír (#860) vörös zselé (#862)
yetifog (#863) rakshallion jogar (#864) natharion gömb (#865) gólemgyűrű (#866) drag'kór bökő (#873)
$ünnepi övsál (#874) kyorgölő penge (#875) Krossan párnája (#876) halgar kulcs (#877) hernyópete (#878)
$kitintüske (#879) káoszkulcs (#884) tükörtorony (#885) pókkarmok (#886) tarantulakarom (#887)
kreiton palást (#888) kreiton ősgömb (#889) agvari manafókusz (#890) kreiton esszencia (#892) tleikan kesztyű (#893)
$gyakorlónadrág (#894) $tleikan karkötő (#895) törp sisak (#897) Buqqe karma (#899) örökkéval. rubinja (#900)
Kabol irhája (#903) troglodita fúvócső (#905) troglodita tüske (#906) troglodita gyűrű (#907) skorpiókarom (#911)
$quwarg igazgyöngy (#912) nothar cserje (#922) nothar bogyó (#923) kreommat-liliom (#924) kreommat szirom (#925)
kreommat varázsital (#926) artikula bélhólyag (#927) csillagbozótos (#928) csillagbot (#929) bo'adhun nyílpuska (#930)
csillaglövedék (#931) cápazsír (#932) pézsmatök (#933) pézsmatökmag (#934) raaba-fa (#935)
raaba-gumó (#936) raaba-főzet (#937) $bahrot bőr (#938) hajító csillag (#939) rakshallion háló (#940)
keselyűmirigy (#941) $kulcsszilánk (#942) $brill azttar kulcs (#943) dal.kristálylándzsa (#945) tl'urlang méreg (#946)
vámpírölő (#951) Salamon esszenciája (#952) $éjkristály (#958) ytterium kőzet (#965) drakolder csatamező (#966)
dramoan kő (#967) dramoan talizmán (#968) drakolder gyűrű (#969) angyali sisak (#971) drakolder kesztyű (#972)
Olimposz (#974) tapasztalatkő (#975) barna immunitáskő (#976) kék immunitáskő (#977) vörös immunitáskő (#978)
sáfránykő (#979) dramoan főzet (#981) drakolit páncél (#1000) drakolit sisak (#1001) drakolit pajzs (#1002)
drakolit kesztyű (#1003) drakolit csizma (#1004) drakolit köpeny (#1005) drakolit vállvédő (#1006) drakolit karvédő (#1007)
drakolit lábvédő (#1008) mordaith pajzs (#1011) arany sárkányvért (#1036) arany sárkánycsizma (#1040) arany sárkányköpeny (#1041)
Síkok Kulcsa (#1063) örökkéval.gyémántja (#1065) $párducbőr (#1066) jegesmedve bunda (#1067) bundás kabát (#1068)
$rozmárfog (#1069) $yetiszív (#1070) $féregbél (#1071) ulkor gyöngy (#1072) $párducszem (#1073)
lidércesszencia (#1074) cetuszony (#1075) mágusszelence (#1076) $hókutya nyakörv (#1077) $mammutbőr (#1078)
jégtörő korong (#1079) $szélgömb (#1080) $behemótköröm (#1081) $hósárkány szív (#1082) eszkimó sátor (#1083)
jégisten amulett (#1087) hósárkánybőr csizma (#1088) ulkor kötény (#1089) $hibátlan cetbőr (#1090) cetbőr válltömés (#1091)
csodák kútja (#1096) brakkara (#1099) Éjmágus tükre (#1100) hollókristály (#1102) üllő (#1103)
törpe védőgyűrű (#1104) $törpe szekerce (#1105) $ősök könyve (#1106) varkaudar látógömb (#1107) $csorba csatabárd (#1108)
varkaudar falu (#1109) kis ónixkulcs (#1110) varkaudar che-kard (#1112) $varkaudar csont (#1113) che-vállszalag (#1114)
örökkéval.smaragdja (#1115) örökkéval. zafírja (#1116) párducbőr övtáska (#1117) párducbőr pénztárca (#1118) csillogó nyakék (#1120)
csillogó fülbevaló (#1122) sikamlós búvárruha (#1123) csontzúzó diszkosz (#1124) bőrkantár (#1125) jégszilánk (#1128)
$csigakagyló (#1131) moa varázsdoboz (#1133) $varkaudar korbács (#1134) varkaudar pálinka (#1137) Khór maszkja (#1138)
sámán gyógykenőcs (#1139) királyi őrsánc (#1140) hűségérme (#1141) kreiton agy (#1142) kreiton főzet (#1145)
isteni fétis (#1150) tudati fétis (#1151) ryuku evező (#1152) tenger gyümölcse (#1155) ryuku ökölgyolcs (#1156)
ryuku vadászing (#1158) ryuku harmatgyűjtő (#1159) Rodger kezdő üstje (#1167) tűzrakó hely (#1169) $fűszerkeverék (#1170)
vark. pecsétgyűrű (#1171) $Thargodan csont (#1181) Thargodan koponya (#1182) negatív esszencia (#1184) malom (#1204)
malomkő (#1205) örökkéval.kristálya (#1207) régészeti lelőhely (#1208) beholderfej medál (#1209) Hatalom Karkötője (#1210)
csodálatos nyaklánc (#1211) moa tértorzító (#1213) szekérkaraván (#1215) megbűvölt utazóláda (#1218) vámpírfog (#1221)
hattyútoll (#1222) $sólyomcsőr (#1223) ryuku tájoló (#1224) $íjászkence (#1225) hattyútoll vánkos (#1226)
ork csodaszer (#1228) $bruhatagnyelv (#1230) cirkuszi pergamen (#1233) cirkuszi surranó (#1234) cirkuszi kitűző (#1235)
fejsze (#1240) vaspánt (#1241) örökkéval. topáza (#1247) aranyrög (#1251) csillezsálya (#1252)
csillezsályalevél (#1253) Leah tekercse (#1258) homokóra (#1259) viharmadár totem (#1260) Ramirez feszítővasa (#1261)
Halatir kalapja (#1262) tünde tegez (#1263) vadászkés (#1264) gyilkos méreg (#1265) kis mágneses bigyó (#1266)
hollókrist. prizma (#1268) kaleidoszkóp (#1269) gyémánt okuláré (#1270) Sheran cserepe (#1271) Kaldor varázspora (#1272)
destabilizátor (#1275) teriád féreg (#1276) teriád ékszer (#1279) teriád lándzsa (#1282) teriád pöröly (#1283)
teriád kard (#1284) teriád település (#1286) $teriád nyílvessző (#1287) teriád íj (#1288) biethlan lándzsa (#1290)
biethlan pöröly (#1292) teriádbőr karkötő (#1297) draklen relikvia (#1300) draklen csizma (#1301) draklen talizmán (#1303)
Zarknod fülbevalója (#1304) bíbor drakpikkely (#1305) jáde drakpikkely (#1306) topáz drakpikkely (#1307) fekete drakpikkely (#1308)
zöld drakpikkely (#1309) aszott drakpikkely (#1310) Durghal pörölye (#1311) Méniach kardja (#1312) Aurgir lándzsája (#1314)
draklen citadella (#1316) ryuku remetelak (#1317) ryuku harci dárda (#1318) ryuku menetpajzs (#1320) ryuku függő (#1322)
draklen buborék (#1326) moa kémlelő (#1333) hoarián bőröv (#1341) hoarián bőrnadrág (#1345) hoarián saru (#1346)
$moa fogaskerék (#1348) ezüsttöltény (#1350) lótakaró (#1356) extra takarmány (#1360) fehér immunitáskő (#1361)
rizsföld (#1363) véka rizs (#1364) haramaki (#1367) hakama (#1369) kabuto (#1373)
sode (#1374) kote (#1375) ogwawa kulcs (#1376) draklen kulcs (#1377) pókláb (#1378)
$teriád méreg (#1379) $mérg. teriád nyíl (#1380) mérg. teriád tőr (#1381) csodabazár (#1404) erőserkentő (#1405)
agyértágító (#1406) reflexélesítő (#1407) sejtfiatalító (#1408) esélynövelő (#1409) nagyobb phua-kúp (#1410)
gourry tojás (#1455) teriád kobak (#1461) azuka vese (#1462) angolna szálka (#1465) jokonbia fa (#1476)
jokonbia ág (#1477) titanitdukát (#1480) értépő sarkantyú (#1482) Tsutomu amulettje (#1507) ryuku aranybánya (#1512)
teknőstojás (#1514) örökkéval.tűzopálja (#1518) őskristály-szilánk (#1525) $Mallon botja (#1526) Jerome köpenye (#1527)
varkaudar szimbólum (#1528) szivárványszív (#1529) ryuku futárcsizma (#1530) méregtagadó (#1531) féregnyereg (#1532)
$nodonrod kitűző (#1533) quwarg teleportgömb (#1534) quwarg katalizátor (#1535) $trikornis nyereg (#1536) térhajlító kavics (#1539)
megsemmisítő (#1540) Korrum pálcája (#1545) varázskorsó (#1546) $Huddens alkarvédője (#1550) $mentát karkötő (#1551)
saválló fülbevaló (#1552) $méregfog (#1553) aenouth ködkürt (#1554) $hősiesítő medál (#1558) légiós hátizsák (#1560)
Krogan buzogánya (#1561) $Métely páncélja (#1562) bozontfonat (#1563) jégpasztilla (#1566) Krough fejdísze (#1570)
tanulmánytekercs (#1571) jégcsákány (#1574) fülemüle síp (#1576) $monstrum vállvédő (#1577) grifftoll kesztyű (#1578)
griff nyakék (#1579) tündöklő szobor (#1587) manóétek (#1588) Kalmárok Kémgömbje (#1589) illatos rózsaszál (#1595)
rubin koszorú (#1599) féregíz nyakpánt (#1601) ezüstszelence (#1602) Aritma ostora (#1605) mágusok itala (#1610)
keg gomba (#1615) óriás kagylógyöngy (#1616) $fenőkő (#1618) vérvörös rózsa (#1622) aranyozott klipsz (#1623)
koboldkorona (#1629) sárkány ékkő (#1632) kisebb teleportkő (#1633) kronokristály (#1636) díszes fegyvertok (#1638)
bűvészpálca (#1639) hibátlan tűzopál (#1642) alakformáló főzet (#1644) díszes nyereg (#1645) lélekkő (#1650)
bátorság medálja (#1653) vérpettyes gyűrű (#1659) hópelyhes kupa (#1660) próbakő (#1664) méregtermő iszák (#1666)
A versengés tornya (#1681) ork kunyhó (#1683) elhagyott bánya (#1685) bányászlámpa (#1687) szerencsekocka (#1693)
boszorkánykendő (#1697) fénytelen gyöngy (#1698) mélysötét rubinkő (#1699) ork sör (#1701) feneketlen tó (#1702)
trix harci totem (#1703) trix gyógypálca (#1704) trix fiola (#1705) avenir (#1706) trix amulett (#1707)
trix mágiafókusz (#1711) Numerinor karkötője (#1712) Dendeitren gyűrűje (#1713) krónika (#1725) koponya gyűrű (#1733)
fejvadász medál (#1734) Brod buzogánya (#1735) $harci maszk (#1739) quwarg ikerboly (#1740) quwarg dragnit (#1742)
jég dragnit (#1745) Khór kesztyűje (#1746) örökkév. igazgyöngy (#1749) lajstrom medál (#1753) kétfejű csatabárd (#1754)
mocsárivércszem (#1758) manakút (#1774) örökkévaló ametiszt (#1785) olimpiai rézmedál (#1787) olimpiai ezüstmedál (#1788)
varkaudar fellegvár (#1821) olimpiai fáklya (#1823) Khór szobra (#1824) varkaudar fétis (#1826) tektonikus gömb (#1827)
kvatáns pikkely (#1828) kvatáns pajzs (#1829) örökkévaló holdkő (#1830) lánghordozó gyűrű (#1832) névjegykártya (#1846)
mentori gyűrű (#1863) tépett lobogó (#1864) berzerker rablánc (#1865) gernim balzsam (#1894) óelf varázskő (#2002)
örökkévaló jádeköve (#2041) Kragoru iszákja (#2058) q. demoralizátor (#2067) obszidián penge (#2082) $bronzkard (#2083)
$vaskard (#2084) q. irtó érem (#2087) örökkévaló napköve (#2089) beomlott q. gödör (#2096) Beholder csapda (#2107)
Fairlight szütyője (#2108) örök. csillagköve (#2109) Beholder kitűző (#2110) uszony (#2125) Aritma varázsgömbje (#2126)
ősi kolostor (#2127) bronztorony (#2159) inváziós trófea (#2166) mágikus térkép (#2167) varkaudar ékkő (#2168)
trikornis fókusz (#2169) örökkéval. éjköve (#2181) leviatán hólyag (#2182) zinthurgirtó érem (#2194) varkaudarölő érem (#2195)
bronz zinthurg érem (#2198) réz varkaudar érem (#2199) varkaudar barlang (#2200) $moa kristály (#2203) moa antigrav (#2204)
moa antirad (#2205) mind. ametisztje (#2207) Arany Beholderfej (#2208) lélekcsengő (#2210) tirik-hun medál (#2212)
nefil-rin medál (#2213) márványszobor (#2232) rúnakavics (#2233) fekete könyv (#2234) plazmagömb (#2235)
zeolitkristály (#2236) quwarg ikergömb (#2237) quwarg kristály (#2238) relikviagyűjtő háza (#2239) védőkristály (#2240)
lánghordozó kitűző (#2245) mind. kristálya (#2264) q. taposó medál (#2299) q. irtó medál (#2301) A Végzet kristálya (#2306)
A Végzet kulcsa (#2320) khatiszon kristály (#2322) khatiszon kulcs (#2323) asztrális vortex (#2324)

Receptek

főtt étel (#1) buggyantott tojás (#2) elrontott hurka (#4) omlós szerencsemassza (#6) istenek eledele (#7)
halászlé (#9) bátrak eledele (#11) fűszeres tojásrántott (#13) mákrózsafőzet (#14) ropogós rókafarok (#16)
rizsfelfújt (#19)

Parancsok

A   tárgy    kalandozó  darab       - tárgy átadása
AA  tárgy    [tárgy]   [tárgy]      - összes par. tárgy átadása
ÁL  tárgy1   tárgy2   tárgy3      20 áldozat bemutatása
AMT  kalandozó  MXTU             - MXTU átadása
AT  kalandozó  TU              - TU átadása
BA  élőlény   [élőlény]  [élőlény]     - barátságosság
BB  tárgy    darab             - berakás bankszéfbe
BE  [épület]                 5 belépés épületbe/lab.-ba
BEAJ kalandozó                 - beajánlás Közös Tudatba
BEEN kalandozó                20 belépés engedélyezése
BPB  [sorszám]                 - befejező parancs berakása
BPK  sorszám                  - befejező parancs kivétele
CIR  [beállítás]                - vándorcirkusz látogatása 
D   tárgy                   - tárgy eldobása
D   tárgy    darab    hova       6 tárgy elrejtése
DD  tárgy    [tárgy]   [tárgy]      - összes par.tárgy eldobása
DX  1-20                   - D.E.M. beállítása
É   TVP                  1-40 élelemszerzés
EA  mit     darab             - eladás boltban
EE  tárgy    [tárgy]   [tárgy]      - összes par. tárgy eladása
EF  TU     [képesség]      (10/7)*TU Tudati Energia Fejlesztés
EK  sorszám   ?      ?         ? tudati energia kisütése
ÉP  épület   TVP             TVP építkezés
ERKI [kaland.]                20 erőszakos kilép(tet)és
ESK  kalandozó  [kalandozó]         30 esküvő
EXT                       - játékhét visszadátumozási kérelem
F   tárgy                  10 kísérletezés, feltalálás
FA  tárgy    kalandozó  darab       3 futárpostának átad
FAA  tárgy    [tárgy]   [tárgy]    par*3 futárpostának átad
FÁS  TVP                   TVP felt. ásás, max. TVPért
FELV KT/szövetség               - szövetségi felvétel
FF  1.fegyver  2.fegyver  3.fegyver     - feltételes fegyverváltás
FFK  %      [%]     [%]        - felt. fegyverv. kockázata
FGY  életerő%  TVP     [hányszor]   TVP feltételes gyógyítás
FKÉR [kaland.]                 - feloszl/felfügg. kérése
FKT  tárgy    darab    [1]        ? feltételes készítés
FKU  TVP                   TVP feltételes kutatás
FLH  szint    fegyver   [darab]      - felt. lőfegyver használat
FOG  szörny   csapda            ? feltételes szörnyelfogás
FOK  tágy    tárgy            10 fókuszkristály behelyezése
FM  TVP                    - feltételes mászás
FNO  képesség  [hányszor]          - fejl. pont felhasználása
FSE  TVP                   TVP feltételes segítség
FU  kalandozó                (5) feltételes udvarlás
FV  tárgy    darab    honnan      4 felvesz elrejtett tárgyat
FTV  varázslat  élőlény            - feltételes T/V varázslat
FVH  szint                   - felt. T/V mágia használat
GO  próbaszám                10 jellempróba-gonoszság
GY  TVP                  1-40 gyógyítás
GYJ  [tárgy]   [megterh]  [érték]      - gyűjtés szelekció
GYK  fegyver   TVP            1-50 gyakorlás fegyverrel
H   tárgy                   ? használja a tárgyat
HH  tárgy    [tárgy]   [tárgy]  par*(?+1) gyors tárgyhasználat
HIR  hírszám   [1. par.]  [2. par.]     - KT hír közlése
HU  [tárgy]   [tárgy]   [tárgy]      - hulladékgyűjtés
ID  szörny   TVP             TVP elfogott szörny idomítása
IM                       30 imádkozás oltárnál
IN  kalandozó  élőlény   tárgy       - információ átadás
JLK  kód                    5 jelszó kimondása
K,FK faj     lépésszám  irány      10 követi a megadott fajt
KB  tárgy    darab             - kivét bankszéfből
KLD  [1. par.]                 - küldetés teljesítése
KIEN kalandozó                 - K.T.-ból kilépés enged.
KF  tárgy    [1-2]             - felvesz/felölt/kézbevesz
KF  tárgy    3-4              - őriz a tolvajok ellen
KF  lőfegyver  [lövedék]           - bekészíti a lőfegyvert
KNO  képesség  [hányszor]          - képesség növelése
KÖKI                      - Közös Tudatból kilépés
KÖTB K.Tudat                  - Közös Tudatba belépés
KÖTL létszám   vezető            - Közös Tudat létrehozása
KPB  [sorszám]                 - kezdeti parancs berakása
KPCS [1-3]                 0/20 kapcsoló állítása
KPK  sorszám                  - kezdeti parancs kivétele
KT  tárgy    [darab]            ? készít/begyűjt
KUT  TVP                  1-50 átkutatja a terepet
L,FL kalandozó  [tárgy]            5 lopás kalandozótól
LE  tárgy                   - letesz/elrak
LM  pont    [pont]   [pont]     5+OV labirintusban való mozgás
LOT  1.tipp   2.tipp   3.tipp      - lottózás (10 arany)
M   irány    [irány]   [irány]     10 adott irányba mozgás
MAK  sorszám   [param1]  [param2]     - makró definiálása, futtatása
OV  0-5                    - óvatosság labirintusban
P   pszi    [param1]  [param2]    5(?) pszi képesség használata
PBE  pénz    [kalandozó] [hányszor]    - pénz berakása bankba
PKI  pénz    [hányszor]          - pénz kivétele bankból
PPF  PP                    - spórolt pszi pont felszabadítás
PPS  PP                    - pszi pont letiltása, spórolása
RM  fegyver   mit     TVP       TVP növény/épület rombolása
SE  próbaszám                 ? jellempróba-segítség
SZE  szörny                  - fogoly szörny elengedése
SZK  szörny                  10 szörnykeresés
SZM  szörny                  - elfogott szörny leölése
T,FT élőlény   [élőlény]  [élőlény]     - élőlény megtámadása
TF  tulajd.   TVP             TVP tulajdonság fejlesztése
TIM  TVP                   TVP titkosírás megfejtése
TK  kaland   kalandozó           ? többszemélyes kalandra indulás
TKB  beállítás  beállítás           - többszemélyes kaland beállítása
TNO  tulajdonság [hányszor]          - tulajdonság növelése
TPF  TVP                    - spórolt TVP felszabadítás
TPS  TVP                    - TVP letiltása, spórolása
TV  varázslat  [varázsl]  [varázsl]     - varázslat T/V listába
USZ  TVP                   TVP úszás
V   varázslat  [param1]  [param2]    5(?) varázslás
VE  mit     darab             - vásárlás boltban
VI  merészség  agresszió  menekülés%    - viselkedés
VIK  merészség                 - merészség kalandozókra
VPF  VP                    - spórolt VP felszabadítás
VPS  VP                    - VP letiltása, spórolása
VTN  varázslat                35 var. tanulása mestertől
VV  varázslat  [varázsl]  [varázsl]     - gyors varázslás
ZIP  mit     TVP             TVP rombolás nemes céllal

Makrók

750. épület 752. épület Megvehető bónusz.

HM képességek

Acél Ököl (1) Kobraharapás (3) Sashorog (5) Pörölycsapás (7) Kabal-Sújtás (9)
Sziklaököl (11) Kos Csapásának (13)

Üzenet küldése a karakternek