Vissza a Főoldalra
 
  • Játékok
    • ?m=tf
    • http://argumcity.beholder.hu
    • ?m=ov
    • http://www.vegzetur.hu
    • http://www.magiamesterei.hu
    • http://www.kalandokfoldje.hu
    • ?m=sarkany&in=sarkany.php
    • https://www.hkk.hu/hirek/hkk
    • ?m=alomfogo
    • ?m=kgk
    • ?m=puzzle&in=puzzle.php
  • Könyvesbolt
    • https://webbolt.hkk.hu/webbolt
    • https://webbolt.hkk.hu/webbolt/beholder_konyvek
    • https://webbolt.hkk.hu/webbolt/kartyak
    • https://webbolt.hkk.hu/cimkek/magazin
    • https://webbolt.hkk.hu/webbolt/jatekkiegeszitok
  • Olvasnivaló
    • ?m=bolt&in=cikk.php&category=all&tipus=5
    • ?m=ak
    • ?m=sr
    • ?m=bt
    • ?in=cikk.php&category=all&tipus=1
    • ?m=bolt&cikk=4467
    • ?m=bolt&cikk=4468
  • Egyéb
    • ?in=forum.php
    • ?in=galeria.php
    • ?in=letoltes.php
    • ?in=beallitasok.php
    • ?in=szlainf.php
  • Beholder Kft.
    • ?cikk=26
    • ?cikk=28
    • ?cikk=29
    • ?cikk=4477
Webbolt
 
Keresés a cikkeinkben

 
Hírlevél
Feliratkozás Hírleveleinkre!
 
 
Adatvédelmi Tájékoztató
 
 
Ország Boltja helyezéseink
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
 
Ingyen játék!
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
 
Kártyaújdonságok
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Őslények március 22.
Alfa pakli – Víziszörnyek március 22.
Pont pack menü VII. február 7.
Pont pack menü VI. február 7.
Pont pack menü V. február 7.
Pont pack menü IV. február 7.
Pont pack menü III. február 7.
Pont pack menü II. február 7.
Pont pack menü I. február 7.
Pont pack menü VIII. február 6.
 
A pillanat képe
Villámcsapás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjének kalandozói előszeretettel használják ezt a kezdő varázslók számára is könnyen elsajátítható, mégis igen hatékony varázslatot.
Nézz szét a galériában!
 
Legfrissebb hírek
L. Alanori Mini Olimpia
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés
Legendák Viadala - 2025. bejutók
Hatalom Szövetsége - 56. félév végeredmény
Tron'dar nerf

A lista folytatása...
 
Módosult cikkek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
 
Fórumok
HKK kérdés? (47417)
Előrendelhető a két legújabb HKK Alfa Pakli! (14)
Legendák Viadala - 2025. bejutók (2)
Lapötletek (65119)
Legendás cél: 1000 lap (34)
Tron'dar nerf (10)

További témák...
 
Képeslapkedvencek
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:

Küldj te is képeslapot!
 
Hirdetések
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
 
Impresszum
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 
Fórum - Tokozó rakshallion (Hatalom Kártyái: Egyéb) 
     

 Új hozzászólás 
 Növekvő sorrendben 
 | 1 |
Nézet:
 
8. flown2012.01.02. 15:26
 
 
Valaki esetleg egy paklit tud nekem írni? Nagyon megköszönném.
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
7. »ice« (előzmény: Játékmester 5.)2011.06.26. 16:13
 
 
Az adaptáltnál nincs ráírva,hogy ÉP áldozás esetén is működne.(csak szabálylap,követő és forrástól)


Idézet az adaptált xenó szövegéből:
"Amíg játékban van, szabálylapod, követőd mindenképp működik, akkor is, ha egy másik szabálylap, követő vagy forrás átmenetileg vagy véglegesen kikapcsolta"

Akkor is... direkt kiemelve... Mert ugye mikor lehet még? Pl követő szüntetésnél, amikor ÉP áldozással kikapcsolják? Hát igen De mi mindent takarhat még az "akkor is" szöveg? pl, Akkor is, ha beáldozom áldozat a főistennek, vagy a tokozót saját magának.

Túl van magyarázva a szövege.
Örülök, hogy reális döntés született az ügyben.
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
6. schumi-hkk (előzmény: Játékmester 5.)2011.06.24. 20:39
 
 
hiába rossz, ha az van, akkor az van.
mellesleg nem az ép áldozásos faq-ról van szó (olvasd el bármely követő szővegét, nem emeli külőn hátránykként, sőt olyannyira a képessége, hogy te magad is megszüntetheted -és nem leszeded-)
Hanem a béke megőrzésénél találod a faq-ot

Nem egy ilyen vitám volt, hogy hiába nem értek egyet a leírtakkal, le van írva és nincs ellentmondó faqja, akkor nehéz vitázni vele. (Amugy anno az a faq nagy port kavart, pontosan azon érvekkel ellenezték, amikkel én is mostanság ezt a kombót, de megszületett a faq)
más részről onnan is megközelíthető a kérdés, hogy mennyire jogos, ha egy mező ellen is müködjenek az olyan lapok, amik megkövetelik a követőt (békemegőrzése, áldozat a fő istennek, hadúr szava stb), ha innen nézzük, logikus a faq, ha az adaptált részéről, akkor sztem nem, de... és mivel a faq ugy fogalmaz ezért elkell fogadnom hogy müködik.
(na erre leszek kiváncsi, hogy ha nem müködőre faq-ozzák, akkor az hogy lesz, hogy ne mondjon ellent a másiknak, ami a fenti alapján még logikusnak is mondható)
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
5. Játékmester (előzmény: schumi-hkk 4.)2011.06.24. 20:18
 
 
Szerintem rossz a faq.

A "mindenképp" elméletileg azt jelenti,hogy másik lap hatásától függetlenül.

Az adaptáltnál nincs ráírva,hogy ÉP áldozás esetén is működne.(csak szabálylap,követő és forrástól)
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
4. schumi-hkk (előzmény: zoralltigris 3.)2011.06.18. 20:23
 
 
végül is meg lettem győzve egy másik faq alapján és müködik

ettől függetlenül nem használnám benne (nem is az erőssége miatt vitáztam), a semmiért nem költenék ell 3 vp-t, annyiból már nyerni is tud a pakli
(targantula+harci béka)
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
3. zoralltigris (előzmény: Pitta 2.)2011.06.18. 20:20
 
 
nem volt türelmem végigolvasni a vitát a másik fórumon,szóval az működik,mit mondanak a nagyok?
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
2. Pitta (előzmény: zoralltigris 1.)2011.06.18. 20:12
 
 
adaptált xeno
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 
1. zoralltigris2011.06.18. 20:00
 
 
Na,ki mit képzel el hozzá és mellé és bele?
 
 Válasz erre 
 Privát válasz 
 
  
 | 1 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2025
E-mail: beholder@beholder.hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.