Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | ...
Nézet:
-Gokk nem tudja melyik szülő!Gokknak soha nem mondták meg Gokknak!Gokk soha nem találkozott szülővel!-mondta zaklatottan az óriás-Gokk menne szívesen ,de munkás nem engedi, munkás mondta Gokk rossz......ezzel lehajtotta a fejét és nem mozdult.

A manó figyelte az eseményeket. Talán ő is velük mehetne.Talán ,ha....Talán nem is kéne tudniuk róla!
Megitta a vörösborát és csengő ezüstpénzeket dobott az asztalra......
 
-És mond csak Gokk, ha nem vagyok tolakodó melyik szülőd volt ember? Ha van kedved hozzá, csatlakozz hozzám. És a barátaimhoz. Ezzel körbemutatott az asztalná ülőkőn. Szívesen megtanitunk neked mindent, amit a kalandozáshoz tudni kell.
 
Az óriás leült a székre ami hangosat reccsent ,de nem tört össze alatta.Megragadta a korsó sört és egy húzásra megitta.Kézfejével megtörölte a száját és beszélni kezdett:
-Gokk jött ide nagy....nagy köveket rakni!Nehéz kövek!-tette hozzá gyorsan-és Gokk akar világot járni!De Gokk most csak köveket rak.Sóóók követ.De Gokk nem akar követ.De kis ember mondja Gokk pakolj!És Gokk pakol!De Gokk akar mást!-ezzel abbahagyta a beszédet.....
 
-Úgy látom itt nem látják szívesen az új vendégeket.
Süvíti a tünde majd kilebben a kocsmából.
 
-Nem vagy éppen szószátyár, hatalmas termetű barátom. Miért jöttél ide, mit csináltál eddig, és mik a terveid? Azzal az új jövevény felé fordult.
-Ülj le közénk szeles idegen, és mesélj még. Még italt!
Ezt már szeretem, minnél többen vagyunk annál jobb a hangulat!
 
//plz ne igen rondíts bele Lord Raptor barátunk által ebbe a világba ültettet Adun hívő törp klánnak a történetébe.Vannak igen, itt is olyanok, akik ismerik az SC világát nagyon jól.Olvasgassad a fogadóban korábban elmesélt történeteket: Raptor volt az első aki ezeket beleszőtte karaktere háttérvilágába, és igen finom szerkezetet épített a történetbe, hogy minden összefüggjön.Ha most te őt leleplezed, avval eléggé tönkrevágod a karakterét.Várd meg amíg visszajön, beszéld meg vele, aztán cselekedj.Kösz.//
 
Zöld köpenybe burkolózó tünde lép be a fogadóba. A beszélgető társaság felé fordul, majd a szél süvítéséhez hasonló hangon megszólal:
- Úgy hiszem tudom a kérdésetekre a választ. Messzi tartományban hallottam én Adunról, ki nagy és hatalmas vezére volt az úgynvezett Zealot hordáknak. Neki épített lebegő oltárt a Protoss nép, melyet Citadel of Adunnak neveztek el.
 
Az óriás megszólalt.Dübörgő hangja betöltötte a fogadót:
-A messzi....a messzi hegyekbül!-mondta és az ujjával észak irányba mutatott.-Arra ,ni arra!
 
-Nagy sajnálatomra nem tudok erre a kérédsedre válaszolni. Nem tudom ki lehet Adun. Viszont az engem is érdekelne, hogy te hová való vagy? Azzal a félóriás felé fordult.
 
-Mondd ki az az Adun? Most hogy a törpe szabadságra ment nem tudom megkérdezni tőle.-aztán az óriás felé fordul.
-Te melyik városból jöttél?
 
Vándor megörült, amikor a hegyesfülű barát leült mellé.
-Üdvözöllek Lordom! Foglalj helyet. Épp várok valakit, talán te is kíváncsi vagy rá! Ekkor hangos csattanással kivágodott a fogadó ajtaja, és megjelent a várvavárt idegen. Hatalmas alakja betöltötte az egész fogadót. Amikor odaért az asztalhoz, bátortalanul üdvözölte az ott lévőket.
-Foglalj helyet barátom. Bemutatom Elf Lordot, benne ugyanúgy megbízhatsz mint bennem. Barátok között vagy. Halgatlak benneteket. Azzal italt rendelt mindhármójuknak, és érdeklödve halgatott.
 
//a gyámoltalan félóriás figurája zseniális )))//
 
A fogadó ajtajai hangos csattanással kitárultak és egy hatalmas alak lehajolva lépett be rajta.Az alak felállt így már látszott rajta ,hogy ki is valójában. A két és fél ,méter magas "torzszülött" minden léptére a fogadó szinte megremegett. Kopasz fejével körbenézett ,láthatóan keresett valakit. Amikor megpillnatotta az asztalnál ülő Vándort ,arcán apróka vigyor jelent meg. Odasétált hozzá. Nem ült le ,mert tudta-tapasztalatból- ,hogy ezek a székek nem bírják hatalmas súját.
-Üd..üdvözlet!-mondta bizonytalanul.-E..eljöttem ide!
 
Ekkor az elf jött le a szobájából és odament Vándorhoz. Szó nélkül leült vele szembe.
-Beszélnünk kell!-kezdte.
 
A furcsa találkozás után, Vándor visszatért a fogadóba. Keresett egy üres asztalt, majd két üres kupával leült és várt. Nem tudhatta hogy mit hoz a jövő, de érdeklődve várta azt.
 
Alton amint beért egy asztalt keresett.Leült ledobta a táskáját majd egy erős sört kért.Ezután egy szobát kért, majd cuccaival felment pihenni.
 
Békésen üldögélt Vándor egy asztalnál, amikor ismerőst pillantott meg. A manó volt az. Már épp odakiáltott volna valamilyen üdvözlés félét, amikor a manó kisétált a fogadó ajtaján. Vándor felált, és utánaindult a kis kópénak.
 
//Visszatértem//

A manó kisétál a fogadóból és elindul körülnézni a városban.....
 
//Mindenki elfogy? X(((//
Dharon miután berendezték a két szobát, odamegy a törphöz, és leperkálja az összeget.Visszafelé menet jól megnézi a fogadót, mielött bemenne a szobájába.Leheveredik az ágyra, és pihen...
 
A törp egy kis szíverősítővel fogadja az újonan érkezetteket, amint azok becígelték a motyójukat az előtérbe.
-Erre a ház vendégei *eléjük tolja a felest* és a klón segít felvinni a cumót. Csakhogy *az egyik falon függő árlap felé mutat //641. hozzászólást olvasd el//* a szoba kicsit többe fog kerülni. Persze ezért az árért szépen berendezett szobát kapnak. Az én nevem Lord Raptor, én vagyok itt a tulaj *biccent*.

Ekkor nyílik az ajtó. Egy alak rajzolódik ki a sötétből, borzongatóan világít a sötétben a vakító kék szembogara. Nagyjából 170 cm magas, ember fajú. Az idegen éjfekete köpenyt és kopott utazóruházatot visel. Oldalán valamilyen fura formájú szabja van, aminek csak a markolatát lehet látni, mert a többit tok fedi. Arcát, száját és orrát fekete-barna kendő takarja. Ahogy belép hűs fuvallat járja át a kocsmát, és megborzongat minden jelen levőt. Akik ismerték ennek előtte a törpöt érdekes furcsaságot fedezhetnek fel az utazón: az ő ujján is hajszálra ugyanolyan gyűrű van, mint a törpén.. de nem, mégsem, az idegen gyűrűjén nem sáska, hanem egy unikornis szimbólum látható. Egyenesen a törphöz megy, és megszólal - hangja szinte majdnem hogy mélyebb, mint a törpé-:
-Adun thoredas!
Erre a törp elmosolyodik, és viszonozza az üdvözletet:
-En taro Adun, testvérem!

Erre se szó, se beszéd az idegen átad egy tekercset. A törp feltöri a pecsétet -a pecséten is valamilyen szimbólum volt, de nem lehetett kivenni a gyér megvilágításban- és olvasni kezdi. A környéken állók megpróbálnak beleolvasni, de hasztalan, mert a pergamen csupán egyforma háromszögek halmazát tartalmazza. A fogadóban eközben síri csend honol, lélegzet sem hallatszik, mindenki a bizarr esemény végkifejletére vár. A törp felsóhajt:
-Hát így állunk. -ezzel visszaadja a tekercset.
Törpünk lehúzza magáról a fogadóskötényt, sebtében felcsatolja a vértjét és helyére csúsztatja fegyvereit. Eztán a tétován áló idegen felé fordul:
-Köszönöm. Most indulok is. *a többiek felé fordul* -Most el kell mennem barátaim, ha van valami, akkor a klónnal beszéljétek meg, ő veszi át a kocsmát amíg én távol vagyok. -ezzel elindul az ajtó felé.
Az utazó még utánna szól:
-Adun legyen veled testvérem.. -halkít egy kicsit a hangján- hisz szükséged lesz rá...
A törp elhagyja a fogadót. Minden szem az idegenre szegeződik. Ő zavartalanul felhajtja az egyik kitett felest, majd köszönés nélkül elhagyja a helyiséget (de nem a törp után indul). Mentében huzat támad, mely percekig nem ül el. Vajon mi lehetett a levél tartalma? Mi szólíthatta el a törpöt? Talán majd ha visszatér megtudják a fogadó lakói, de lehet persze hogy nem tudják meg.. vagy nem tér vissza a törp hogy elmesélje...

//Most pár hétig nem leszek internetközelben, addig is rátok bízom a kocsmát, rátok törzsvendégekre, bízom bennetek! A paplovag elkérheti a már elkészült tekercseket a klóntól (várterv), hogy az alapján épülhessen a vár. Jó fórumozást továbbra is!//
 
-Majd késöbb folytatjuk ezt a megbeszélést-mondja Koga-de most be akarjuk hozni a felszerelésünket.Ma éjjel a fogadóban alszunk.
-Rendben.Törp, ma éjjelre szeretnénk bérelni 2 szobát!-szól Dharon, majd egy aranyat nyújt át a klónnak.
A két kalandor kimegy a fogadó elé, ahol a ládájuk meg a hátasaik vannak.A láda körül a sötétben néhány fickó mászkál.
-Gyorsan, nyissad má csezzeg!-suttogja az egyik.
-Jóvanna!Ez a szerencsétlen zangrozi lakat!Ilyet nem könnyű kinyitni!-hangzik a válasz.
-Ne szerencsétlenkedjetek, vigyük az egész ládát!-egy harmadik hang zeng bele a sötétségbe.
Dharon és Koga óvatosan közelednek feléjük.
-Ti meg mit csináltok a ládánkal?
-Ó francba!-a tolvajok felugranak.
-Nini, ez csak két kalandor!Nyissátok a ládát szépfiú, vagy elmetszük a torkotok!-a sötétből egy magasabb férfi lép ki.A hang alapján ő tette a javaslatot a láda egészben való elhordására.
Koga közelebb sétál a nála jó két fejjel magasabb emberhez, majd így szól:
-Kaptok 15 másodpercet hogy elhúzzatok innen ember!
A másik két férfi fölröhög.Az egyikőjük felsikít hirtelen:
-Aaaa!Avval meg mi történt?!-mutat Dharon irányába, aki most 3 méter magas izomkolosszusnak látszott.-AZ ELÖBB MÉG KISEBB VOLT!!!-avval őrülten elkezd rohanni.A másik tolvaj éberebb, felfogja hogy ez csak illúzió.
-A trükkjeid nem fognak segíteni neked mágus!-avval előhúzza tolvajtőrét, és Dharonnak ront.Vagyis rontana, mert a mágus alakján egyenesen átesik.Egy láb nehezedik a válára, és fént lát.Az illúzionista áll felette, kezében egy lángoló tűzgömb.
-Bah!Ez is csak trükk!-röhög a férfi, de menten abbahagyja, amint a mágus a feje mellé vágja a tűzgolyót.
-Kussolsz, és itt maradsz!-szól Dharon, mikor Xojertha kilép a fogadóból.
-Segíthetek?-kérdi a druida.
-Ja, nagyon izeg mozog ez a srác!
Xojertha indákat idéz a tolvaj köré: gúsba kötve fekszik a földhöz ragadva a férfi a varázslat végeztével.
Eközben, a nagydarab ember, aki nem látta hogy a druida is kijött, így szól az elötte álló kobuderához:
-Takarodj innen te korcs!-bal karját ütésre lendíti, de amint egy kí val megtelt ököl a bőrpáncélját átszaggatva a hasfalába fúródik, a karja is elernyed.Térdre rogyik, karjait az összetört hasizmához szorítja.
A kobudera csak nézi, amint a nála két fejjel magasabb férfi szemei elkerekednek, pupillája kitágul, majd arcra esik.
-Bah, gyenge emberek!-szól, majd Dharonnal a ládát beviszik a fogadóba.Xojertha időközben szól azőrségnek, akik elhordják a rablókat a fogdába.
 
//én is elemezgetek már egy kicsit,. hamár így belejöttünk:
Lord Raptor - a törpöm
az öreg Titusz - ő ment egy másik létsíkra (már nem ír ebbe fórumba, mert egyéb teendői lefoglalják)
ifj. Titusz - ő most valamerre kalandozik (ugyanaz a gazdája, mint az időssebbiké, tehát amiatt nincs erre)
klón - ő a fiatalabbik titusz mágikussan felerősített klónja, őt lehet irányítani a fórumon nyugottan, pl kihozatni a sert
ennyi lenne, de a klón nem az én klónom )//
 
A két idegen először meglepődik, majd a kobudera beszélni kezd.
-Mivel meglehetősen sötét van, nem volt alkalmunk megszemlélni a várost.
-Igen.Egy régi barátunkhoz jöttünk.-szól az ember.Furcsa, gondolja Xojertha, az elöbb még barna haja volt.Most meg vörös.
-Hátha ismered...-kezdi a kobudera, de a másik a szavába vág.
-Egy öreg emberről van szó, nemrég ért ide ő is.-mondja az ember.Xojertha nem hisz a szemének.Most meg valami kegyetlen ismerős volt benne...de mi?
-Igen, az illető mágus...-mondja a kobudera, de az ember ismét a szavába vág:
-Lehet hogy már meg is emelte a mágustornyot!Van mágustorony a városban druida?-Xojertha időközben rájött mi volt olyan baromi furcsa: az illető az ő arcát vette fel.Most megin máshogy nézett ki: az időközben arra eljött klón törpe arcát vette fel!
-Jaj de még be sem mutatkoztunk!-mondja a kobudera.Észreveszi, hogy társa már nyitná a száját, úgyhogy kirugja alóla a széket.-Az én nevem Koga.A társam pedig...-ám a földön heverő ember, aki most már teljesen úgy néz ki mint amikor bejöttek, közbevág:
-Én pedig Dharon vagyok.Dharon, az illúzionista.-avval feltáplászkodik, visszaül a székre.
A kobudera beszélni kezdene, de Xojertha nem bírja ki röhögés nélkül:a feje helyén egy kecskefej látszik.Nyilván az illúzionista újabb trükkje.A kobudera észreveszi a trükköt, és megint kirugja társa alól a széket.Az meg csak röhög.Miután újra fölül, haggya Kogát beszélni.
-Naszóval: mi Ghalláról jöttünk, és már három napija jártuk a pusztát: a kapu amelyen átjöttünk eléggé messze volt innen.
-No meg a városba sem könnyű bejutni éjjel, de sikerült meggyőznöm az őröket arról, hogy be KELL engedniük minket.-Dharon vigyorog.
 
Xojertha belép a fogadóba. Egyből kiszúrja a két idegent. Leül közéjük.
-Helló! Leülhetek?...Köszönöm. Egy sört mindegyikünknek klón!...Én Xojertha vagyok, Elvandar druidája. Részben az én művem az Aréna. Gondolom már láttátok...És ti kik vagytok?
 
Nyílik a fogadó ajtaja az éj közepén: két ismeretlen alak lép be rajta.Amint beljebb jönnek, tisztán látszanak.Az egyik, egy magas ember férfi:barna haj, borostás arc, szemei feketék.A másik, egy nála majd egy fejjel alacsonyabb kobudera:látszólag harcművész, szerzetes ruhában van.Kopasz fején a világítás fénye meg megcsillan:szűk szemei körülkémlelnek.Leülnek az egyik asztalhoz, és csöndben várnak.
 
Vándort hirtelen furcsa érzés tölti el, mintha már rég tudott volna valamit de csak most jött rá a lényegére.
Felpattan a helyéről, majd a csodálkozó tekintetektől kísérve kiviharzik a fogadóból.
 
//Szal, akkor most már vágod a kómát Raptor? ))//
 
//Én is elemzek, nehogy bizonyos törpék elveszítsék a fonalat//
S'almeyna: elf Sheran-paplovag Elvandarból, lovagvárat építtet a város mellett
Jakhsjahlang: elf fejvadász Elvandarból, az árnyékmágia ismerője, a Szabad Fejvadászok vezére
Xojertha: Elvandar második druidája, elf, S'almeyna és Jakhsjahlang testvére, a Sasok Ura, kedvenc varázslata a darázsrajidézés ;)
Lyation: barbár nő, Vándor csaja, most valahol a világ háta mögött kószál
Ayostion: az Aréna Őrzője, griff, a párjával védik az Első Szintet
 
//Akkor rövid elemzés, hogy mindenki vágja )
Seoth: őrült, káoszhívő elf varázsló, aki most kint mászkál az erdőben.
Csuhás: a mágustorony vezetője, öreg mint a roszseb, a pszi nagyhatalmú használója.
Na így már világos??? ))//
 
//Ő nem a káoszmágusod? banyek, tudja ezt követni a hóhér ha neki nincs köze a káosz erőihez, akkor kapásból hatott a törpre a nyugtatás. de ha van köze.. akkor az történt amit írtam )//
 
  ... | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.