Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Dezintegráció
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
TF help (6683)
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03. (1)
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21. (1)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)

További témák...

2024-07-16 11:26:32 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | ...
Nézet:
Az nagyon szép volt!Majdnem könnyek szöknek a szemembe(ez nem vicc)!Az elején sokan úgy indultunk neki hogy a kártya a fontos,de ez már számunkra több mit játék!Ez a barátokról és az össze tartásról szól!Titkon remélem(és ezzel nem vagyok egyedül) hogy nem hagyod abba,hiszen tényleg jó barát vagy és az egyik legjobb játékos!Amit leítál teljesen igaz(főleg a vége)!Néha tényleg olyan vagy mint amilyennek leírtad magad de a szíved mélyén nagyon jó ember vagy!!Büszkék vagyunk rád!!!!!!!
 
Ja egyébként Viktor, tetszett a meséd!!!! Imádom az igaz történeteket!!!
 
Kedves Viktor, Bíró, Immort@l, Hack...!
El kell mondanom a világ legjobb érzése, hogy írtatok nekem a fórumon (egyesek privátban is) és az egyetlen ok, amiért nem tudom felrakni a pontot az abbahagyás igenjén Ti vagytok. Hihetetlen felfogni számomra, hogy egy magamfajta (néha köcsög, szemét, idegesítő, lekezelő néha mindez egyszerre) emberhez tudtok ragaszkodni. Persze vannak emberek akik talán örülnének a vesztemnek [pl. sszapi ], de ezen sorok után ők egyáltalán nem érdekelnek. Eddig nem akartam túlbecsülni fontosságomat, de talán tényleg nekünk "öregeknek" kell biztosítanunk eme játék jövőjét azzal, hogy segítjük a fiatalokat ameddig és úgy, ahogy módunkban áll(itt nem a kölcsönadásra gondolok). Még nem tudom mit hoz a jövő (bár egyre nehezebb feladnom a hkk-t), de abban biztos vagyok hogy a barátságunk megmarad. A Pesti hkk kiábrándítóan csak a pénzről szól a csabai egy család, egy baráti kör, egy szerelem, egy életérzés... Ezt soha ne felejtsétek el!!!!!!!!!!
Ai.: Egy szürke paladin, Fotta Pál, King_Arthas,Cedrick stb.
 
Én sem voltam túl aktív az utóbbi fél évben,és mégsem hagyom abba.Igaz hogy ritkábban de versenyre fogok járni!Azon még nem gondolkodtál hogy ha sokan abba hagyják akkor akár te is lehetsz szerény kis régiónk legjobbja?
 
Éppen emiatt hagyom abba ősztől
 
Azzal tisztában vagyok hogy nem hagyja abba és te sem, csak elmentek a mi kis megyénkből, és jóformán nem marad játszani tudó ember Békés megyében.
 
Oksa! Csak megerősítést vártam arra, hogy inkább nagyzás és értelmetlen...Elég, ha ti tudjátok!
 
Szerintetek másoljam át beszámolómat és a deckemet a Versenybeszámolók topicba? Vagy az már túl izé?
 
én is sorry az elírások miatt, csak sajnos néha át kellett fogalmaznom a mondatokat és a ragok nem mindig maradtak jók, pl.: csak cselvetéssel nem pedig az óriásdenevérrek drágítottam
 
Tamás még nem hagyja abba, csak mint lehetőség vetettem fel. A játék lassan értelmét vesztené számomra, ha a régi társaságból mindenki abbahagyná. Bár ti is jó arcok vagytok, de azért mégis...hiányuk hamar megjelenne/nik.

ui.: nem értettelek a Szapi és a többiek kifejezés alá, de tőlük is bocsánatot kérnék ez úton, mivel Szapi érzéketlen beszólása bosszantott csak fel és hirtelen felindulásból írtam csak...Még1X sorry!
 
Akkor a folytatás:

1.forduló Szilágyi Csaba (frozen-river) tárgy paklival
Az első meccset ő kezdte, én bénán húztam, ő a második körben pörgött. Mindőssze 2 Moa ékszert és egy pár tárgyat sikerült kiraknia... A 3. körre nem maradt lap a kezében, neki vagy 5 tárgya az asztalon egy ellopott óriás denevérrel és 2 lappal kézben:1 oda.
Side: 3 gnómocska, 3 Gigaököl, 2 Őrült varázsló
2.meccs: jó húzás, bár nincs a kombó a kezemben. 1 fürkésszel kezdtem és kidobattam az övét, a kezében 1 kőszem, 1 kincskeresés ital meg még valami gagyi lap maradt. 2.kör nincs csonttermelése csak a kövwtő + ital...Leszedtem a követőjét, 1 tavacska 2 denevér, köv körben egy kipárolgás is segítette kicsiny csapatomat, de ez még nem volt elég, de szerencsére nem jött neki szk-termelés, de ölés se volt nála: 1-1
3.meccs gagyi húzás, de jó pillanatban jött a Gigaököl: Bye, bye bájital és nat.gömb. utána egy varázslót is behúztam és leszedtem a maradék kővarangyát. Lekontrolláltam, majd jött a kombó és nyertem 2:1-re.
2. forduló Pálfy Dénes (Kyr hadúr) Tárgy deck megint
Elsőben mindketten pörögtünk én magzattal barlanggal dobbattam, de sajna az utsó 4 lapja pont ölő lap maradt így vesztettem (2 nat.gömb,1 kővarangy,1 vil.szimb.)Pech! 2.meccs nehéz game, de nyertem a Side lapok (gnómocska) és a jó pillanatban behúzott Morgan parancsnak köszönhetően. 3.meccs: kiélezett helyzet. Bájital az ellennél +Biztos pénz 14-ből élt, 3.kör: saját káosz hangjaimat gyengével counterelve generáltam gyűjtőt, a (2 kipárolgás közül nem lopott 1-t se bájitallal) először lőttem így 2X4 vagyis 8-at a követőm segítségével majd utsó kézben levő lapommal, 1 ősvégzettel fejeztem be a mecsset. Nyertem. 2:1-re
3. Kéri László (Holdfivér) Speckó, Betonfallal
Az 1 és 3. sima volt, a 2-ban maj'nem megölt a vadítással és a Betonfallal, de amikor egyből éltem és csak egy jó húzás menthetett meg, jött a morgan parancsa és így hamarabb nyertem...3:0
4. Dönczi Krisztián speckó+Manafam
1-2. meccs két brutális húzás, 1-ben leszedtem a követőjét először manatermlés dobatások és kipárolgás és 1 óriás denevérrel 2 cselvetéssel drágítottam 3. és 4. körét így nem tudta még a döntetlen se hozni... Maj' 2 meccsen kezdtem: 1 kipárolgás, 2 M. barlang, 1 Bűvös tó, maj' 1 Alaptalan remény újabb követő lövés és kiépülés... már majnem megöltem de egy Vadászsas két szeri ütésével és 1 párbajjal döntetlenre menthette volna a meccset, de 1 Erős és gyenge ereje segítségével semlegesíttem a sast , így 2:0
3. meccs: ő kezd: 2.kör Akmal és Grimor sima vereség
Így össz:2-1 ide.
Amúgy a speckók ellen: Erős gyengéjét, Kancsalságot, Sziklarepeszt Vadítást (ez bénaság volt) side-oltam.
5. Még egy tárgy Hack Szabolcs ellen (vizard001)
Nagy küzdelem: 1-t nyertem 2.patthelyzet miatt döntetlen 3. ellenfelem kezdett + brutálisat húzott, így nyert, össz: döntetlen lett.
Első lettem így (4gy-1d) . 1 Vitsúhé lencséit 1 Régmúltat nyertem.
Remélem belefáradtatok az olvasásba, mer' én az írásba igen (s még egy csomó érdekességet kihagytam).
 
Ezeket a sorokat olvasva őszintén csodálom és tisztelem milyen mély érzések lakoznak bennetek és milyen szoros a barátságotok.
Mert a világon az egyik legjobb dolog a barátság.
 
Az egy-két helyenként többször előforduló nyelvtani hibákért ne vessetek meg késő van.
 
Drága Viktor! REmélem enegm nem értettél a Szapi és a többiek kifejezés alatt. Bát lehet hogy kissé megkésve reagálok, de most jutottam netközelbe. Nos amit írtál teljesen hejtáló, az a tény hogy te és Tomi mentek Pestre Béla és Pali abbahagyja ha mást nem engem lesúlykot. Ti mind olyan emberek voltatok nekem akikre rá mertem volna bízni az életemet, igaz a kártyán keresztül ismerkestünk meg,de Tomival legalább százszor beszéltünk róla hogy ha nincs a kártya biztosan nem ismertük volna egymást. Az hogy Pali abbahagyja nem érteheti mindenki de szerintem Szappanosnak se lesz könnyű feldolgozni, mert lássuk be nekünk ki amatőröknek ő a mentora, és szar lesz nélküle/nélkületek versenyre járni. Az hogy Tamás elmegy igazán csak ma a Bélával folytatott msnezés közben tudatusult bennem vagyis ez azt jelenti, hogy elmegy nagyon jó barát, mert olyan emberrel én még nem találkoztam aki ismerte Tomit és nem volt neki szimpatiku, ez tényleg így van. ( Szappanos ez nem seggnyalás) Nos ami a lényeg szar lesz nélkületek nem lesz kire támaszkodni és nem csak kölcsönkérés terén. Még tudnám fűzni a szót, de nem teszem és azt hiszem most minden "kis Békés megyei amtőr" nevében szóltam. Remélem azért a barátság megmarad és csakazért is fel fogunk menni a pesti versenyekre hogy játszhassunk veletek egy jót.

Maximális Tisztelettel: Szabi
 
Ja, tényleg. Akkor a héten valamikor?
 
Ki jön holnap a boltba??
 
Csak aztán ne túl feltűnően
 
Ne szidd Lacikát! Ő a nemzetire is kijutott (majdnem)
 
Megemlíthetjük még Mátét aki kábé nálam is kevesebbet játszik, de ő volt már pesti versenyen
 
Ja, slussz poén hogy valahol még igaz is a barátnőjével kapcsolatban
 
Ne legyél már ennyire passzív!!Amúgy Mátéval mi van?Még mindig pedofilkodik?D
 
Amúgy annak ellenére hogy nekem soha nem volt célom profinak lenni szerintem a társaságban én is benne voltam
 
Ja rohattul
 
Te is abba hagyod??A sok gyulai kolbász miatt megéri folytatni
 
oh yeah!
 
Ősztől én is abbahagyom. Annak semmi értelme hogy péntekenként bejárjunk 1-2 órára
 
Látod Kmisi...ha akarod, ha nem úg yis abba fogod hagyni a HKK-t, ha már nem lesz kivel jáccani :P ...
 
Egyszer volt szerencsám Pikót jáccani látni, és télleg nem volt rossz (sőt!)
 
Komolyan mondom kezd világvége hangulatom lenni, hogy mindenki abbahagyja a játékot!
(Bár ha belegondolok egy év múlva szerintem én sem fogok majd játszani mert valszeg más városba kerülök tanulni )
 
Én személy szerint a piramisos részleg halálát látom. Szeptembertől nem nagyon lesz Csabán HKK. Tamás ás Viktor egyetemre megy így végülis nem sok értelme lesz itt játszani.
 
  ... | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.