Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a KGK?
Ismertető a játékról
Gyorstalpaló - Szabályok
Teljes szabálykönyv
Alternatív szabályok
Beszélgetés a tervezővel
KGK-t forgalmazó boltok
Chat, üzenőfal
Fórumok
Szavazások
Írások, novellák
Gyakori kérdések
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
KGK csere-bere (123)
KGK-ról általában (2080)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
Szeretnél-e új Káosz Galaktika Kártyajáték kiegészítőt? (41)
Kombók és paklileírások (91)
Ami a szabályokból nem derül ki. (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ...
Nézet:
//most írtok,vagy csak vártok a másikra?//
 
Haluhel is kiért a falra.Kissé kizökkentették a nyugodt önmagából ezek a nagy varázslatok,de ezt nem mutatta ki.Tartalékban még megvan az anti-mágikus aurája,s viszonylag sok nyila is maradt,kettő ebből elbájolt.Hosszúkésein még karcolásnyom se látszott.
~Tud valamit ez a varázsló-harcos...~ismerte el.De persze csak magában.Felkészült a harcra.
 
//előzmény a Fogadó a Nyúvadt Feketesárkányhoz topic 1511. hozzászólásától: //

...a gyíklény kiért a falra. Látta, hogy az előző nap eseményei eredményezte hullákat már összetakarították jórészt. Sok dicső városvédő veszett oda, ugyhogy pótolni kellett azokat... ő tett is róla... Élőhalott szolgái követték őt a falra. Az 10 csontváz íjjászt -melyeknek nyilnyílhegyei ezüstözöttek- a falra rendelte, a 18 zombit le, a kapu védelmére, a három Elátkozott Ghoult pedig mint személyi testőrt tartott maga mellett. A paplovag már magával a megjelenésével és "társaságával" elriasztotta az embereket többszáz lábas körzetből, így nyugottan varázslatba kezdhetett... hosszan énekelt a mágia nyelvén, és csak ő látta, hogy a fal túloldalán mi történik.. talán jobb is, mert más talán bele is halt volna a látványába annak, ahogy egymás után idézte a Démonkapukat. Hatalmát most megmutatta Ítélethozó, három démonkaput is képes volt megnyitni! Ez igen nagy teljesítménynek számít a legfelkészültebb diabolikus mágusok körében is. A károm kapu három különböző démoni létsíkra nyitott ideiglenes hasadékon, melyek mindegyikéből egy-egy démont szippantott át. Az első egy kopár jeges világra nyílt, ahonnan Zzi-ruugh -ot, a fagydémont szippantotta át. A második egy örök pusztuásban sugárzó és mérgeződő világra nyílt, ahonnan Karkarruh -t szívta át, a szárnyas bestiát. A harmadik kapu pedig egy örökké lángban fortyogó világra nyílt, onnan pedig Wazzara -t szívta át, aki a diabolikus tanok szerint a Tüzes Titánról kapta nevét.
Zzi-ruugh kinézetre csupán egy két és fél méter magas humanoid felépítésű félig áttetsz jégből álló lény, viszont minden síkutazó aki találkozott vele, vagy meghalt, vagy egy életre megjegyezte a találkozást. Testéből és fejéből hátrafelé jégcsapok állnak ki. //kinézetre hasonló, mint a Heroes IV.-ben a jégdémon. Olyan mintha a testét sokáig szemből fújta volna a jeges szél, így "áramvonalasan" hátrafelé állnak a jégcsapok.// Míg a lény egyik karja normális, addig másik meglehetősen túlfejlett, és hatalmas marok található rajta. Itt az ujjai leginkább egy-egy hosszú, hegyes és vékony jégcsapra emlékeztetnek.
Karkarruht lila vastag bőr borítja és itt-ott testét boríró fekélyekből undorító szagú lötty szivárog. A méreggel átitatott létsík démona ez, míg szájából halálos gázt tud fújni, addig azt szemények pillantásával be tudja gyújtani azt. //leginkább egy őskori szárnyas gyíkra emlékeztet külseje//
Wazzara... mit lehetne róla írni? A jó négy emelet magas lény olyan, akárha most gyúrták volna össze forró magmából. Ugyanúgy van elkülönülő karja és lába, mint egy humának, de lépései alatt megremeg a föld, és lábnyomán még a homok is kiüvegesedik.
A lények körülbelül ugyanolyan erősek. A gyíklény mindegyikre tesz egy-egy Permanens Démonhűség varázslatot. Látszik, ereje végére ért. Karkarruhot a legmagassabb toronyra parancsolja és szól neki hogy bújjon le, hogy a csata egy kritikus pillanatáig rejtve maradhasson. A fagydémont a kapun belülre hívja, míg a nyílvánvalóan legerősebb közelharci egységet -Wazzarát- a kapunk kívülre küldi, hogy onnan tartsa a falat. Őbenne az a jó, hogy nehéz megölni, hisz egy komolyabb sebzéshez a térdei fölött kéne eltalálni.
-Most ismét áldoznom kell, hogy visszanyerjem varázserőmet. -szól maga elé a gyíklény, majd a "szokásos" porból pentagrammát szór maga elé lótuszülésben a falon, meggyújtja és meditálni kezd, bízva, hogy hasonló erősségekkel védik a másik falat is.
 
//harcolni.csak harcolni..az jó//
 
// Nem én, hanem Sonyc! Arról volt szó, hogy amíg nem jön addig írunk mi. Mullen meg én. Meg az az igazság, hogy vannak nálam sokkal jobb mesélők is! Szóval holnap én csak harcolni szeretnék. //
 
//uhh, mennem kell, majd beszélünk.//
 
//rendbejööt a tévé!na húzok.holnap írok csak.//
 
//ok.akkor gondolom azt Vándor írja meg.//
 
//köff Vándor.. szóval://

A vérzivatar csendesedni látszott, melynek a gyíklén örült, már idegesítette a maga által idézett égi áldás. A Misztikus Vért olyan hangal, mintha ezernyi kristálypohár tört volna össze ugyanabban a pillanatban, hullott le róla.
-Hát visszavertük őket... -jelentette ki a nyílvánvalót. -De holnap számban és hatalomban nőve akarnak majd pusztítani minket. -egy intéssel magához vonta az Északi-falat védő két harcos kalandort. -Most tanácskozzunk a Fogadóban levő szállásomon, hogyan védekezzünk a holnapi csapás ellen.

//Ez nem csak amolyan írok valamit dolog. Tényleg menjünk a Fogadóba, és dugjuk össze a fejünket, hogy hogyan védekezünk holnap Sonic támadása éllen -merthogy ő írja majd az északi oldalt.//
 
//már a 102-ik hozzászóláson is túl vagyok!!JEEE!!//
 
//visszajöttem!épp mikor kezdődött volna a film,topára ment a tévé.Úgy hogy itt vagyok.//
 
A herceg éles fájdalmat érzett, és lassan lehunyta szemét. Majd ismét kinyitotta, és vámpír társait látta maga elött. Megörült hogy még életben van, ám társai hirtelen átváltoztak és megölt ellenfeleire kezdtek hasonlítani. Az örök kárhozatra ítélték lelkét, arra hogy áldozatai sanyargassák végtelen időkön át. Hát még a halálban sem lel nyugodalmat elátkozott lelke. Testéből elvált annak régi gazdája, és az arcába nézett. Mosoly volt az arcán, ami még jobban dühítette a herceget. Hát ilyen az örök kárhozat, amire eddig másokat ítélt. Ekkor teste lehanyatlott a város faláról, és a dögevők martaléka lett.
 
//Vándor - most kiléptél, vagy csak még mindig írod, hogy hal meg a herceg? //
 
//nem vagy bunkó.Köszönöm a jokivánságokat.mostmár tényleg megyek.Még felosontam egy kicsit.Holnap 5kor indulunk)Na viszlát!!Szép volt a csata!//
 
//asszem,most kilépek.talán 1 óra múlva jövök.//
 
-Meghalt.-mondta a körégyülteknek Haluhel,de nem vette le a szemét az áldozásról-Vagyis,még csak fog..
 
A háló a porba hullott.. a vérszívó megörült, hogy talált az egyik csapása, de csalatkoznia kellett. Hidegen nézte, ahogy szeme előtt materializálódik az áldozati sarló és az őt fogó pikkejes kéz.
-Most indulj barátaid után.. -suttogta a háta mögött álló gyíklény ellenfele fülébe, majd mélyen annak szívébe mártotta a pengét...

//a halálának kinézetét te írhatod meg, de színes leírás legyen ám! ;)//
 
S még kevésbé örült,amikor észrevette/érezte,hogy egy nagyobb fényfolyam áramlik szét a testében.Haluhel talán elég időt nyert ahhoz,hogy Ítélethozó kiszabaduljon..
 
A herceg testébe szörnyű fjdalom hatolt a becsapódás hatására. Hiába találta el hálójával ellenségét, az mégis megint sikeresen megsebesítette őt. Ez már túl sok volt neki, még egy utólsó támadást intézett a láthatatlan lény ellen. Elővette fegyvereit, és vagdalkozno kezdett velük észbontó sebesség kíséretében.
 
És bizony rá is terült a láthatatlan lényre. A démon eleresztett egy mosolyt, de meg is bánta az újból kivágódó fénycsapás hatására. A gyíklény magasabbra emelkedett.. de a herceg -és a többiek- fejébe még mindig nem fér, hogyan képes a manáját használni egy manamentes területen...
 
//bocs,hogy bunkó vagyok.pihenj jól!//
 
Végre meghozzták a tanoncok a kért tekercset.Egy gyors szertartás és már meg is volt az elbájolás.A nyílvesszőbe egy nagyobb fényfolyamot vezettek bele.Haluhel az idegre helezte a vesszőt.Kilőtte,s az telibetalálta a herceg hátát...
 
//kellemes pihenést//
 
A herceg tévedett amikor azt hitte, hogy könnyű dolga lessz. Amikor az ütések és vágások érték már tudta hogy ellensége repül. De tartogatott még meglepetéseket. Zsbébe nyúlt, és egy apró hálót vett elő. Ám amikor eldobta azt, az szétnyílt és szétterült a levegőben ellenfele irányában.
 
Egy vámpírt átfúrt az ezüsthegyű nyílvessző.Még egy ment a halálba.A követkzőt fejen találta a nyíl.De abbamaradt a halálos nyilak zápora.

-Ebbe a nyílba belekéne vezetni egy erősebb fényvarázslatot!-szólt Anúvel.Ránézett néhány tanoncra.-Hozzatok egy tekercset,amellyel el fogjuk bájolni a nyílvesszőt
 
Mindeközben Elshya rengeteg vámpirt ölt meg miközben azok menekültek.Nem foglalkoztatta öket hercegük halála.Elshya eddig vagy egy tucatot ölt meg és még mindig vagy 9en voltak elötte.Már aszthitte elmenekülnek mikor mind a kilenc felkenödött valamire.Mi lehet ez?ÁÁ biztos Gród.
-Köszönöm-suttogta magának mivel senki sem tartott vele.A felkenödött vámpirok közül kettöt lefejezett,majd továbbperdült és még 2öt csonkitott meg amik igy harcképtelenek lettek.De ha már nem tudtak menekülni akkor harcolnak a vámpirok.3 rárontott Elshyára mig másik 2ö még kába volt.Elshya fegyverei villámként cikáztak és a pengéjét a vámpir kardja alá becsusztatta és levágta annak kezét.Közben a másik kezével védta a vámpirok támadásait de egy fegyver mégis áthatolt védelmén.Aztán megállt a védöburkában.Gród megerösitette?Nem foglalkozott ezzel a kérdéssel ráér majd késöbb.mostmár 2 egy ellen maradt de éledezett a másik kettö is.Elshya elfutott,elkezdett lebegni,visszafordult és felhuzta a lábát.Ekor a vámpirok éppen alá értek.Fentről lecsapott szablyáival és a fegyverek szétzuzták a két vámpir koponyáját.Már csak 2 maradt...Egyet lendületböl lefejezett a drow a másikat pedig rövidke harc után megcsonkitotta.Méghozzá a lábán.Aztán végzett minden még elö áldozatával.Remélte a többiek észben tartják a szavait és nem haggyák elmenekülni a vérszopokat...

//Persze van több menekülö is csak Elshya most csak ezeket látja mert ezek vannak elötte.Az eröfal lejár 2 kör mulva...Én most megyek.viszlát egy hét mulva.És örülok az 1000 resnek)//
 
Haluhel nem mozdult arébb.A visszadobott vesszők megálltak előtte,s vissza költöztek puzdrájukba.

//mondtam,hogy varázsvesszők.//
 
//megvolt a 90.hozzászólásom!!Nem is olyan rossz ahhoz képest,hogy tegnap regisztráltam.)//
 
Rövid időn belül, még néhány nyílvesző érkezett a herceg hátába. Ez már bosszantó! Tengelye körül megfordulva elkapott néhányat, és támadója felé dobta azokat. Majd folytatva a fordulatot, ismét a láb és vérnyomokat kereste,
 
A herceg meglepetésére egy léábnyom sem volt a földön, így nem is tudott hova ütni. Most a gyíklény "szokásos" három támadása jött különböző oldalakról tépve ellenfele húsát, aki már igencsak sérült. Az ütések szögéből viszont a vérszívó már meg tudta állapítani, hogy vélt ellenfele nem a talajon van, hanem száll.
 
  ... | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.