Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lidércláng
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A lidércláng nem igazi torzszülött, sokkal inkább egy mágikus manifesztáció, amelyet egy kísérletező kedvű galetki varázsló hozott létre a saját szórakozására, és persze a fiatal galetkik tesztelésére." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ...
Nézet:
Kedves Alukhard!

Én is szemtanúja voltam az úgynevezett "háborúnak"
és nem értek egyet a régóta idejáró sárkányölő "specialistákkal". Ez a fórum arról szól,
hogy az olyan egyszerű és amatőr érdekődők mint mi,
akik csak most kezdtük, sgítségre találjunk.Ha valaki unalmasnak találja a 20-jára feltett kérdéseket, az ne válaszoljon. Senki sem kíváncsi a lekezelő dumátokra. /Johnny&A.P.W.B.D/ Aki segíteni akar és nem fárasztó számára GYIK kérdés, az segít.
Akit nem érdekel, az NE OLVASSA EL.Ennyi.
Nem értem mit kell ezen ennyit nyűglődni..
 
Szia!

A hatalom a tapasztalati szinttől, és ezen belül a tapasztalati ponttól függ, teháta az első verziód !
 
Hello mindenki!

A kérdésem a statisztikákhoz lenne. A hatalom ranglista mitől függ?
A tapasztalati szinttől ( tehát a sorrend a szint - aztán a csík hossza ) v esetleg tulajdononságok and egyéb tényezők súlyozott átlagától?
 
Köszönöm!

Mármint azt, amit pontokba szedtél, bár nem egészen tisztán fogalmaztál ! De mint mondtam, és a zöld keretes szöveg is írja a fórum nem veszekedésre való, és mivel én kezdtem (-vagyis nekem szóltak be, szerintem még mindíg jogtalanul, és én visszaszóltam), most tényleg befejezem, de ígérem, aki tőlem kérdez egy KÉRDEZŐS fórumon, annak - bármily bárgyú is legyen a kérdése - tudásom szerint válaszolok! Azoknak, akiket ez nem érintett, és kénytelenek voltak olvasni a magánháborúnkat kalandozótársaimmal, kiengesztelésül engedjétek meg, hogy egy idézetet írjak:


"Anna aglar en duwath, anna caun, bel, lagor dan goth.
Anna tuir nin meigor!"

No, ennyi, és most tényleg befejeztem!
 
Hm.Asszem megint pontokba szedem:
1,A tárgy "használati utasításában" ez áll:,,érték: 1000 arany A szörnyek megölésekor 5%-kal több tapasztalati pontot kapsz (nem kell kézbe venned, elég 1-et venni)." Szóval ha nincs meg a mentális képességed vagy csak nincs kedved elgondolkozni azon,hogy vajon mennyire lenne logikátlan és játék-egyensúly felborító az,hogy a tapasztalatkövek hatása összeadódik,akkor bizony a a játék készítői még mindig nyújtanak egy kis segítséget..Legalábbis nekem egyértelmű volt,hogy ha elég egyet venni,akkor nem kell kettőt és ebből az összefüggésből kiindulva már rögtön belémhasított a megoldás:nem adódik össze.Ennyit a kérdés egyértelműségéről,fölöslegességéről.
2,Ha a 800. ponttól kezded olvasni a fórumot akkor lehet,hogy soknak hangzik az a 20X,de hidd el nagyjából beletrafáltál..Szóval egy párszor már elhangzott.
 
A kérdés nem teljesen ez volt ám
Nos, az arénából nem lehet kilépni, lévén "pihenés" alatt be sem vagy lépve. Ha valaki arénába megy, a gép az említett +-1 szinthatáron belül random választ egy ellenfelet, akinek még nem volt csatája a táborozása alatt addig. Ez lehetsz pl. te is, ezt nem lehet befolyásolni...
 
Ha összeadódna, akkor mindenki csak erre költené a pénzét, egy kalandozással lehetne szintet lépni, a fejlesztők meg nem hülyék.
 
Az arénából nem lehet "kilépni". Amikor arénázol, akkor a szintedhez képest (+-1 szint) választ egy karaktert ellenfélnek és kész.
 
Sziasztok új játékos vagyok így még kissé tudatlan bocsi.
Kérdés beléptem az arénába és amikor nem vagyok fenn akkor is kihív valaki hogy lehet kilépni az arénából?
 
Ja, igen, még annyi, abban igazatok van - MINDENKINEK - hogy a Friss infok fórumon elég sok nem oda való dolog van! No legyetek jók, vacsizzatok sok acélgólemet, meg fekete nyálkát, keleti kényelemben !
 
A "Sárkányölős kérdések" fórum szétbarmolása azzal, hogy kérdést teszek fel? - (És ismétlem - 760. hozzászólás környékén volt utoljára szó a témáról, - most a 870. környékén vagyunk - tehát nem olyat kérdeztem, ami minden második hozzászólásban szerepel - a hülye, egymás után 20X feltett kérdések engem is idegesítenek, de ha ilyen van, nem olvasom el, és kész, és egyáltalán nem válaszolok.)
No, tényleg ennyi, többet nem akarom fejtegetni, de szerintem igazam van, és nem szeretem, ha beszólogatnak, főleg ha éppen nem egyértelmű baromságot kérdezek !
 
en spec sehonnan, bar ugy tippeltem, hogy nem adodik ossze.
de nem tok mindegy? megvettem az ujat IS.
volt ilyen is meg olyan is, az hogy 2 egyforma nem adodik ossze az tok nyilvanvalo volt, hiszen akkor nemi penzel, ami azert latszott mar akkor is, hoyg egyeseknek NAGYON sok, meg lehetne venni 5000 tamadast is akar, ami kissen egyensuly borogato lenne.
Szoval az kapasbol egyertelmu volt, hogy 2 egyfomra nem adodhat ossze az ilyen meg az olyannal osszeadodik-e? az meg tok mindegy, ha megvan mind a ketto. Azota is megvan mind, egyet sem adtam el, elfer ;)
 
Azért örülök hogy elég egyszer beszólni és fellendül a fórum (sajnos nem a friss infok része ,mert mintha újabban nem lenne annyi újdonság mint régen. vagy csak én látom így?)
 
nem, eggyáltalán nem logikus, hogy nem adódik össze, de ha nem értesz velem egyet, akkor lécci mond el nekem, hogy amikor te voltál az első kariddal 13. szintű miből következtettél arra, hogy az nem adódik össze?
 
erre talaltak ki a hypert minden noramlis jatekhoz van es oda ossze lehet gyujteni a Gyakran Ismetelt Kerdeseket, hamer a jatek keszitoi ezt nem teszik meg.
Szoval ki erobedobassal lehet egy sima statkus html oldalt osszerakni, ahol a GYIKokra ott a valasz es akkor a kerdesekre eleg csak a linket copypaste ;)
 
Üdv!

Szerintem két dolog miatt nincs igazad/igazatok.
1,Nem hiszem,hogy több energiába kerül beütni egy Ctrl+F-et majd beírni a kucsszót pl. azt,hogy tapasztalatkő,majd egy határozott nyomással az enter gombot leütve,megtalálni a választ,mint beírni a fórumba.De igazából nem ez zavar,csak azért írtam le,hogy a krónikus időhiányban szenvedők is találjanak gyors,hatékony megoldást a problémára.
2,Azzal,hogy Te megkérdezel egy olyan kérdést,amit előtted már százan feltettek azt éred el,hogy a "nagyok" már nem fognak válaszolni,így elsősorban olyanoktól kapsz választ,akik bizony maguk is válaszadásra szorulnának.Had emlékeztesselek,hogy nem olyan régen Dancing Blade például teljesen tökéletes választ adott egy kérdésre,azt az egy apró tényt leszámítva,miszerint szerinte 6. szinttől lehet arénázni..(asszem 818-as hozzászólás,de már nem emlékszem) És hidd el,(vagy ne hidd el de nézz utána!)hogy nem ez az egyetlen példa amit hozhatnék..Szóval szerintem biztonságosabb utánanézni,és egyáltalán nem olyan hosszadalmas..

Az meg igencsak szánalmas,hogy Te teszel fel egy már 60-szor elhangzott,egyébként is igencsak triviális kérdést és utána még neked áll feljebb,mert vki szól,hogy ugyanmá' vazze ne barmold már szét a fórumot..

Viszont legalább nem a Friss Infókba írtad.. ;))Ezért külön köszi!!
 
Valóban, az első kőhöz tényleg nincs odaírva, de némi józan paraszti ésszel kitalálható, hogy nem adódik össze.
 
Nézd, ha valaki ismét felteszi ugyanazt a kérdést, amit már vagy tucatszor olvastam, akkor nem _gondolok_ ugyan szépeket az illetőről, de hajlandó vagyok válaszolni.
Te azonban azért szúrtál le valakit, mert az szóvá tette, hogy ismét ugyanazt a kérdést teszik fel.
Én emiatt írtam egy írónikus megjegyzést.

Te meg most azt írod, hogy utánanéztél a dolognak és nem találtál a választ. A következő mondatodban meg már megtaláltad, még is engem szúrsz le.

Ami meg azt illeti, hogy én nézzek utána, hidd el, hogy nem volt rá szükségem, mert az elejétől fogva olvasom a fórumot, és noha nem emlékszem minden kérdésre, de azt nagyon is jól tudom, hogy a te kérdésed rengetegszer elhangzott már.

Részemről ennyi.
 
Az első kőhöz nincs ám odaírva, szal' tul.képpen nem véletlen a kérdés...
 
Olvasni azért már csak tud mindenki.
Oda van írva a tárgyhoz zárójelben.

Már csak az nincs odaírva, hogy gyengébbek kedvéért.
 
Osztom nándika véleményét!
Nagy penge lehet, akinek fáj, hogy más kérdez.
 
Nem értem, miért kell valakibe belekötni csak azért, mert nem ért, vagy nem tud vmit!
Ha idegesít vkit 1általán minek olvassa végig? Ennyire ráér, hogy az olyan kérdésekre válaszplgasson, ami idegesíti?
De jó neki!
 
Várjatok!!!!
Kiszaladok a konyhába a késért
 
Útólag találtam választ, de mint írtam majd 100 hozzászólással korábban! Megnézem azt, aki csípőböl inkább végigolvas több száz hozzászólást, semmint feltegye a kérdését. Ha van ilyen, annak gratula, nekem sajna nincs ennyi időm
 
Csodálkoznék, ha nem találnál választ, lévén - emlékeim szerint - nem is csak egyvalaki kérdezte már ugyanezt...
 
Kedves EtcHC!

Hidd el, utána néztem, és nem találtam választ! Most a kedvedért újra végignéztem, és legkorábban a 776. hozzászólásnál volt a témáról szó! Mielőtt hozzászólsz valamihez, kérlek te is nézz utána, kössz!
Sorry, hogy itt vitázgatok, de nagyon idegesít, ha valaki hülyeséget ír egy normális kérdésre, és azt(GYK. a normális kérdést) próbálja hülyeségnek beállítani! Elismerem, van amit tényleg egymás után 20-an kérdeznek meg, és tényleg idegesítő, de aki kötözködni akar, az nekik szóljon be!

Köszönöm!
 
Kedves Alukhard!

Az a baj, hogy nagyon sokan, mint például Te is, úgy tekintik, hogy a fórum ott indult el, ahol Ők feltették a kérdésüket.

Holott, ha visszaolvasnának, akkor láthatnák, hogy a kérdések fele arra vonatkozik, hogy összeadódik-e két tapasztalatkő, a másik fele meg arra, hogy hogyan működik a gyógyítás.

Úgyhogy ne csodálkozz, ha egyesek idegesek lesz egy újabb kérdés ismétléstől.
 
Kedves Johnny!

Egy olyan fórumon, ahol kérdezni lehet tapasztaltabb emberektől, hadd kérdezzek már, hidd el, nem kötelező válaszolni, és ilyen ork-pofáktól, mint te nem is várom el, de ha valami normális ember elovassa a kérdésem és válaszol rá, az miért bánt téged? És igen, nem volt teljesen egyértelmű nekem a leírás! És ne is olvasd ezt a fórumot, igazad van! Ugyanis erre a fórumra azok járnak, akiknek kérdésük van, és azok, akik másoknak segíteni szeretnének. No, ennyi!
 
Meg kellene tanulni olvasni, vagy hanyagolni kellene a fórumozást. Agyrém ami itt megy újabban...
 
nem így működik, elég ha 1-et veszel csak
 
  ... | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.