Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | ...
Nézet:
Én meg csak a kedvéért Morq fan gor ellenessel
 
Tárgydeckkerl jtszok ellene, a Vp-szívó Rúnázik
 
hagyd már akkor cseszheti mondja morg fan gor meg minden én meg mondom hogy ősi rúna aztán b@szhatja
 
Ezek után én is megválogatom ,hogy kikkel játszok.
Nem ilyen jött-mentekkel, hanem olyanokkal akit már ismerek.
 
hát ebben van valami bár azért ha belegondolok egy gyak nem gyak deckel szarvason 22-ből lettem 8. 4 győzelem 2 vereség és csak azért 8. mert előnyerő voltam (na jó volt egy ritka benne támadó taktika)
 
Szívesen
 
Igen ezt aláírom =)
 
gondolattam volna ... velem is örökké akar játszani msn en
én meg jó hogy nem játszom kis hülye gyerekekkel mert úgyis csalnának ... jó hogy nem játszottma vele ha ekkora nagy csaló
 
Kösz, hogy nekem adtad az utolsó forduló utolsó meccsét
Így legalább tudtam nyerni egy régmúltat
 
Ne foglalkozatok vele és kész!
 
...mondtam, hogy az első bontásom jobb volt! :_D
Gratulálok neked is!
 
Igaza van Istinek ezt a "meccset" én is láttam, és játszottam is ez ellen a gyökér ellen hát nem tom hogy csinálta de engem csak a 3. körben ölt meg....
Persze azért itt is volt biztos csalás, mondjuk akkor egy szar blokkóval jött... Mondjuk nem játszottam vele végig mert az én paklimnak szüksége van a VP-re és ha leblokkolja akkor már csak a hordám söpredékét hozhatom ki aminek nincs értelme...

Nah csá all!!!

ui.: aki jáccik ez ellen a gyökér ellen annak ajánlom nagyon tudja a paklijának a legjobb kombóját báááár úgyis azzal fog nyitni
 
Bocs, hogy ide írom, de nem találtam neki jobb helyet!

Egy (sztem) csalóval játszottam meccset, és leírnám, hogy, s miként történt

A neve ennek az entitásnak itt a fórumon elvileg: laci.13

Nah jöjjön a meccs!

Nem ismertem, egyszercsak msn-en megjelent, hogy ő velem akar játszani!
Az egészet úgy kezdte, hogy nagybetűkkel írta, hogy ne csaljak, mert úgy nem az igazi! Utána a kockadobásnál is mondta, hogy ne csaljak!
Ezek után persze, hogy először 5-öt, utnána meg 6-ot dobott!
Nekem itt már kezdett gyanússá válni...
Kezdödik az első játszma:
első körök elmennek, jön a második:
"lacika" Apró kívánsággal +1-ért (teljes front) játékba rakott egy Morg fan Gor-t, üt, ő jön. vp-t kap, húz. Persze, hogy Klónozást rak ki. Üt ezzel is, megint ő jön. Ezekután természetes, hogy a 45 lapos pakliból a Vészkijáratot rakja ki. Innen nyert.
2. kör - mondom magamban, egyszer legyen gyereknapja, jó húzás, stb...

Jön a következő menet.
Ezt én kezdtem, passzoltam, 1 vp-ből sokat nem tudtam csinálni.
Amikor passzoltam, tudtam, hogy A pokol szemét fogja kirakni, és lám, tényleg azt rakta ki (milyen meglepő).
3 vp-je van, jön egy Fangor (természetesen...), megint ő jön. Egyáltalán nem meglepő, hogy klónozza, mint az elő menetben. Utána megint Fangor jön (dehát egy csalónál természetes, hogy a lapok, úgy jönnek, ahogy kell).
Amikor kirakta a Fangort, mondtam, hogy tuti, hogy köv körben vészkijárat lesz, elkezdi még nincs a kezében....
Következő körében, egyáltalán nem meglepő módon Vészkijárat. Vége is.
Szal az első menetben ha úgy vesszük, akkor 2. kör, az második menetben pedig az első körben nyert!
Jah, és szinte ugyanazzal a laphúzással, ugyanabban a sorrendben...
Na jah, ezekután gondolja meg bárki, aki játszik ellene, és más csalókkal:
-1. Elhíreszteli, hogy ő mekkora sztár, megvert egy ilyen-olyan szintű játékost.
-2. Elveszi a szabad időt, és a játékot még csak nem is lehet élvezni.
 
Tényleg szoros és izgalmas játék volt.
 
igen
 
Veled játszottam a döntetlent?
 
neked is, szoros küzdelmet vívtunk, és végre találkozhattam veled élőben is! Hajrá így tovább
 
Grat.
 
Mostanában is vagyunk annyian egy Behós hagyin.
 
=)))) Srác én kaptam a te elsőre bontott paklijaidat, amivel megnyertem a versenyt, köszönöm!
 
Nyolcan vagy kilencen lehettünk. Nem sok az biztos... Mondjuk lövésem sincs, hogy mostanság átlagban hányan vannak egy versenyen...
Réges-régen még emlékszem 100-120 ember szorongott a Kondor Bélában és az egy átlagos szombati hagyományos volt...
 
bazze kevesebben voltatok 8 nál ?
 
Grat. Hányan voltatok?
 
Gratulálok a topic indítónak és az ide rendszeresen írógatóknak!
Kis túlzással mondhatnám, hogy az itt olvasottak miatt vettem újra kártyát a kezembe. Ezért megpróbálom én is, mai, nagyon friss élményeimet, a már bejáratott formátumban megosztani mindenkivel.

December 3., Abyss, frissen bontott

Hamar látom, hogy a manó lesz itt a menő.
Ezért úgy döntök, hanyagolom őket, és nagy lényekre, irtásra, lapleszedésre utazok.
Tgurkhant már régen is szerettem, most még jobb, B’Waetan, Róvth, Méniach, CH lovag, Mélységi fatty a seregem alapja. Írtásból szerencsére jól el vagyok látva, sziklarepesz, CH lesújt, Spontán égés, örök kábulat, urgod csapása. Utóbbiról hamar kiderül, hogy csak helyet foglal, szinte sehol nem tudom jól használni…Ahol meg kellene ott persze kisemmizem…


1. meccs

A legélvezetesebb mind közül, talán, mert ez volt az első cirka öt év után… A srác 17-18 év körüli, szerencsére lehet tőle informálódni. Megtudom például, hogy mi is az az izom jelző…
Első játszmát nyerem, a B’Waetan, göcsörtös bunyesz, a kegyetlen nap nagyon jól jön. Ez utóbbiról kiderül, hogy nagy spoiler… Lényáradat, izgulósan de megverem. Energia ital első körben neki is nekem is, nagyon finom…Másodikban lejön szibarita váz, mit ne mondjak ritka gusztustalan lapocska…Végül örök kábítom és így kivonul a köztudatból. Valami lidérccel folyton gyógyul, meg butít s ezzel blokkol, közben meg egy ötös lény veri a fejem…Teli leszek lényirtással levakarom nagy nehezen a lényt…négy ÉP-on vagyok. Innen állok fel és zúzom le, hosszú, kimerítő csatában.
Harmadik meccsen végre bemutatkozik Tguarkhan, sőt már semmizni is jó szájízzel merek. Talán 17-9-re állunk ÉP-ben, amikor szólnak, az utolsó körök következnek. Még sebzek valamit, de már látom nem fog ez menni. Nem is.
Így lőn: 2,5 – 0,5
Jó móka volt, bár egyszer elnéztük, hogy a repülés is spec képesség ( én viszont mindig elfelejtettem, hogy CH lesújttal gyógyulok 2-őt…), de annak örültem, hogy CH káoszlovagja többször is kitakarította a kezét!
A második-harmadik meccsen a harci szekér tartott életben, jó kis lap ez is.

2. meccs

Én már boldog vagyok, a győzelemmel, minden más már csak jutalom! Hamar látom, hogy ellenfelem egy egész jól összerakott manó decket forgat. Az első körben azért a nagy lények csak lezúzzák. Most örülök csak, hogy nagy lényes-lapleszedősre gyúrtam! Itt csinálom meg azt, hogy amikor ő 12 ÉP-on van felgyúrok egy Méniach, a zöldet 12-esre ( Ében munkafelügyelő, harci szekér, aztán amikor ütnék, látom, hogy nincs csere fázisom…) Második meccs lényhalál, ha szabad ilyet mondanom. Kezemben két göcsörtös, urgod csapás, oroszlánüvöltés… Ő manózik, én nézem… Lény meg csak nem jön. Aztán nehezen, de letakarítom az őrposztot. Természet haragja rulez! Felállítok néhány monstrumot, erre armageddon…Szevasz! Még egyszer nem hagy időt kiépülni.
Harmadik meccsen fáradok, a végét Tguarkhan még majdnem megmenti, de az oroszlánüvöltés is csak arra jó, hogy 9 ÉP-re verjem. A horda ledarál.
Ezen a meccsen tanulom meg a varkaudar íjász képességét becsülni, melyet a köv meccsen már alkalmazok.
Jó meccs, s ha nincsen armageddonja…
1 – 2

3. meccs

Rohanás meccsről meccsre. A srác szinte minden játszmát óriás denevérrel kezd, ezt én mindig sziklarepeszezem, vagy lesújtom ( persze nem gyógyulok…), aztán a nagy Rhatt fiúk nyomulnak, néha meg Rőtmanó göcsörtössel, néha Alex ugyanazzal. Mivel arányosan húzom be az irtást és a lényeket, könnyen nyerek. A srác pakliját, picit hevenyészetnek érzem, de a közösség ereje azért megizzaszt.
A harmadik játszma mókás, teli vagyok polippal, íjász hátulról lövöldöz, Alex üt és gyógyít. Ha lerak valamit, azt lelövöm, végül pedig egy szép húzással, melyben a polipok és a gromak a főszereplő - nyerek.
3 – 0
Ezen a meccsen fordul elő velem, hogy B’Waetanra 1-et dobok…

Harmadik hely a vége.
 
Kösz!
 
Kösz.
 
Gratulálok!
(Evornak is a mai negyedik helyhez).
 
December 3. - Dungeon, Frissen bontott paklik versenye

A mai nap szokatlanul kevés nevező volt, a maximális 50 helyett mindössze tizenheten voltunk, de legalább nyugis hangulatban zajlott a verseny.
Elsőnek ritkák közül Alanori Krónikát, Tharr harcos lovagját, két Halvány reménysugárt bontottam (a másik kettőre már nem emlékszem), de hogy a csalást elkerüljük, mindenkinek más lapjaival kellett játszania, így A tengerek ura, Trollfa, Tharr harcos lovagja, A gépezet és két A tanítvány lázadása jutott - utóbbi kettőt (illetve hármat) nem használtam. Összességében a gyak-nemgyakokkal együtt az első bontásom volt a jobb.

1.: a későbbi második helyezettel játszottam. Az első meccsen folyamatosan jó lapok jöttek, és simán nyertem (igaz, jó hosszú volt). A második és a harmadik parti már kevésbé volt szerencsém, az első körben sikeresen kisemmiztem a Trollfát és a Tengerek urát, és az ellenfél így is végig lépéselőnyben volt, így nem tudtam mit tenni.
1:2

2.: itt már jobban belelendültem a játékba, az első meccsen igen jól álltam, de pár jól ellőtt lapleszedés megszopatott, így kikaptam. A másodikat ismét én kezdtem jobban, viszont most jobban figyeltem, és tartalékoltam a lövéseket és a leszedéseket, így taktikusan játszva könnyen nyertem. A harmadik szintén egyszerűnek tűnt, igen hamar sikerült három lényt betolnom az őrposztba, melyek 9-et zúztak, de a következő körben sikerült kettejüket leszednie. Végül nem tudtuk befejezni, így az utolsó döntetlen lett.
1,5:1,5

3.: A mélypont. Úgy ültem neki, hogy ezt mindenképp nyernem kell, egy masszív sebzéssel sikerült is levinnem az ellebfelet 2ÉP-re a harmadik körben. Ezután viszont nem tudom mi történt, a lehető legrosszabb lapok jöttek, pedig rengeteg lehetőség lett volna a kivégzésre. De nem, az ellenfelem pedig egy Szörnyek évadjának köszönhetően sikeresen felkűzdötte magát, és végül nyerni tudott. A következő két kört is a csodálatos lapjárás jellemezte, 12-15 ÉP sebzésnél tovább valahogy soha sem sikerült továbbjuttni. Szörnyű volt.
0:3

4.: Az első kör igen kiegyenlített volt, azonban ellenfelem szépen lehordázott, és megölhetett volna, ám nem figyelt eléggé. Egy lényem volt az őrposztban, neki három, kettővel leütötte, és csak eggyel ütött nekem, így maradt egy ÉP-m. Itt sikerült új erőre kapnom, és könnyedén bezúztam pár irtás segítségével. A következő két kör nem hozott semmi érdekeset, a másodikban ő épült ki előbb, a harmadikban én.
2:1

5.: Ez a három meccs volt a legjobb. Az első meccsen kontrollszerűen játszottunk a levakarhatatlan Uwalla megszivatott, azonban így is majdnem sikerült nyernem, Ében munkafelügyelő és Varkaudar íjász terrorizáltak hátulról, csupán valami repülő lény kellett volna, és a Sziklarepeszekkel sikerült volna megölnöm. Így viszont csak 1-ig tudtam volna levinni az ÉP-jét, így végül szerencséjére ő nyert. A másodikban úgy döntöttem, lehordázom minél hamarabb, jól is ment, nem tudta elég lényemet leszedni. Tartalékoltam a Sziklarepeszeket, így végül egy lapja volt csak mindig, és lassan, de biztosan sikerült legyőznöm. A harmadik kör nagyjából ugyanígy zajlott, bár ott kicsit nyögvenyelősebb volt a győzelem.
2:1

Így végül kilencedik lettem, azaz épp lecsúsztam az első díjazott helyről - sebaj.
Kedvenc lapok:
Noth szellem (bár valahogy mindig a ritkákat sikerült kisemmizni vele
Ében munkafelügyelő (lényleszedés, néha tápolás), Spontán égés
(lekapar két lényt, elsőre csak a párbaj miatt raktam be
Álomvirág(remek gyógyulás, saját magát is áldozhatom neki)
Sziklarepesz (nagyon táp, háromért leszed két lényt), Örök kábulat (kikapcsol egy lényt)
Troglodita törzsfőnök (korrekt tömeges lényleszedés, kicsit VP igényes, de huzat lapot)

Összességében nem volt rossz, főleg annak tekintetében, hogy két hónapja csak "passzívan" HKK-zok, azaz játszani nem játszottam senkivel, ráadásul ez az eddigi legjobb eredményem - igaz, a kevés indulónak köszönhető.

drag
 
Grat. Majd én is írok a mai versenyről.
 
1005=2005

Jahj és annyi, hogy ezzel lehet (létszámtól függ), hogy profivá lettem.
 
  ... | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.