Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Jégoszlop
Küldd el képeslapként!
A Jégoszlop varázslat a jégmágia csúcsa. Elmondásakor irtózatos hideg keletkezik a célpont körül, egy bizonyos sugarú környezetében szinte a szó szoros értelmében megfagy a levegő.
Nézz szét a galériában!
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Titanitdukát aukció - 2024. nyár
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03. (1)
TF help (6657)
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21. (1)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)

További témák...

2024-07-01 10:51:40 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | ...
Nézet:
Majd meglatod . Kis kivancsi .
 
Ameddig nászúton leszel fogja valaki továbbvinni a karaktereid?
 
13. szint kincskeresés nélkül:
117 fajta tárgy, összesen 218 db / tolvajkulcs nélkül /, 10036 arany.
 
6. szint 3195 arany, adakozzatok a szegénynek!:-)
 
hmmm.Jo engem csak a skillek érdekelnek hogy esetleg mire tartalékoljak.A tárgyakat nemis szoktam megnézni,mivel ugyis megtalálok valamit.Nem ülök le a gép elé és.-Gyáá de jo lenne ez nekem.persze ilyet nem is kaptam.Mikor jön már ez a tárgy-stbken gondolkozni.Én felfedezek mindent kivéve a skilleket.Azért kérdezem mert a mágiára szeretnék gyüjteni.ennyi.
 
Nem kritikus, de azert nem rossz

Telitaláltat! 115 ép-t sebeztél
 
Kocos:

Gratulálok!

Én látok különbséget, nem is keveset. Ez azért lehet, mert a magyarban a különböző szavak mást és mást jelentenek. ;P
 
Ja meg meg valami. Nem latom a kulonbseget a jatekos es a versenyzo kozott.
 
Koszonom tanacsodat. megfogadtam. Ennek kereteben hetfon 1 hetes naszutra megyek, es egy hetig orvendhettek .
 
Nem tudom mi ez a háború. Mindenki azt ír le amit akar. Én nem szívtam a rúnakulccsal. Csak figyelmesnek kell lenni. Azt viszont örömmel látom,hogy kezd egy-két ötlet megvalósulni amit beírkáltunk, és hogy vannak olyanok a csúcson járok között akik leírják amit tudni kell. Sokan versenynek fogják fel a játékot, ha én is így venném már akkor kiléptem volna amikor 22 kalandozásból 10 szilmillel találkoztam és 7 elszaladt. Már csak a mágia hiányzik.

22.szint-bátorságpróba 20
vérszomjas rémfelügyelő 235
vámpír vérszívó 263
felpuffadt csápmester 260
szende mutáns 247
kőkolosszus 242
ősi reinkarnáció 240
nagyobb tűzelementál 249
oszloposlábú lépegető 283
 
Nah de akkor is szerintem számít valamennyit hogy hanyadik szintű vagy, úgy hogy 13. szintű barbár kinek neve: Bakfitty:
Kritikus ütés: Megütötted, 146 sérülést szenvedett el.

szal ennyit( fejlődő képes... :P )
 
Bocsánat. Off.

Szerintem tökmindegy, ki nyitott egy fórumot, nem saját magának, hanem a közösségnek nyitotta. Ebből következően nem Ő, hanem a közösség fogja alakítani a szabályait.

Aki pedig "apró trükkökkel" akar az élmezőnyben maradni, az nem játékos, hanem versenyző. Ez önmagában nem lenne probléma, ha nem egy olyan játékról lenne szó, amelyikben meghatározó, ki mikor kezdett játszani.

(Minden sértési szándék nélkül: ha 389 fórumhozzászólásod, 40 szavazatod, 256 értékelt galériaképed és 57 fogadásod van, ideje találnod végre egy barátnőt/barátot. Hangsúlyozom, jó tanács, nem kötekedés.)

Bocsánat. On.
 
Megértem az indokokat, egyetértek.

Konklúzió: Szóval ezentúl is mindenki legalább 60 üzenet/oldalas beállítással, csak akkor, ha a lehető legnagyobb szinten van (vagy esetleg eggyel lejjebb, ha nemrég történtek az első szintlépések) és kizárólag a ctrl+f "tárgynév" művelet elvégzése után írjon a friss infókba!
 
Még igy se tudok ;).
 
Kedves Kócos!

azt csinálsz, amit csak akarsz nekem mind1, hogy beírod-e vagy sem. Személy szerint szimpatikusabbnak találom azt a felfogást, hogy ha tudok segítek másoknak. persze, ha csak így tudsz fennmaradni a toplistán, akkor ne árulj el kulisszatitkokat
 
Ja igen. Nem ertek egyet vele, hogy en mondjam meg a szabalyait. En csupan probalom azt az utat tartani, amit egy atlag jatekos szamara a friss infok topik neve jelenthet. Ha kell csinalhatok mindenfele infok topikot (mit ahogy barki mas is), es akkor oda lehet valogatas nelkul omlesztve onteni az infot, de szerintem az "olvasok" akik csak ritkan irnak, de el-el csemegezgetnek 1-1 uj targy izvilagan talan inkabb a friss infokat fogjak bongeszni. Miert? Mert amit egyszer valaki olvasott, arra nem kivancsi ujra.

Meg aztan itt van ,meg az az ervem, hogy 1 ember 2 perce vagy 100 ember fel perce menjen ra a dologra. En az egy ember ket percet kevesebb idonek tartom, igy szerintem pont azoknak allna leginkabb erdekukben, hogy ne legyen ismetles, akiknek keves idejuk van forumozni.
 
Hadd kerdezzem meg akkor is bunkosagnak tartanad-e, ha soha nem irnek semmit a forumba, igy termeszetszeruleg ezt se?
 
Altalaban en sem ertek egyet semmilyen info visszatartassal, de ez - mint minden jatek - szamomra az optimalizalasrol szol. Es ha 2-3 cselekves van koztem meg a m,asik juzer kozott, akkor az az egy is sokat szamit, mig megtapasztalom a runakulcs hianyat. Ez csak strategia, nem mondom, hogy hajde elegedett vagyok, hogy ebben a jatekben ez az egyik legkomolyabb strategiai fegyver, ha lenne mas valoszinuleg ezt kihagynam.
 
Engem csak kíváncsiságból szoktak érdekelni az új infók. Estére úgyis szintetlépek és fennt leszek a huszadikon. Az viszont, hogy ha nekem rossz neked se legyen jobb egyszerű bunkóság... és ez csak egy játék
 
Skilleket nem tartom vissza, mert aki abbol hasznot tud huzni, az minimum 1 szinttel van mogottem, es tole nem sajnalom, ha kozelit hozzam.
 
No. Ugy dontottem ezentul mindig itt valaszolok a friss infos hozzaszolasokra. Igy most Kalpetinek is:
Orokke elegedetlen Kocos miert lenne elegedett egy fegyverrel, ami a boltban kaphatohoz kepest -5 vedelmet, -3 erot es -3 egeszseget tud felmutatni? Azt a 2K aranyat ezen szinten sztem mindenki kikohogi.
Legalabb 13% tambonusza lenne, akkor mar minimalis ertelme lenne elgondolkodni rajta, hogy talan ezt hasznaljam az Éweomer helyett.
 
Valójában a tárgyas infóknak tényleg nem sok értelme van annak a szempontjából, aki még nem találta meg, bár valamennyire jó az, hogy előre tudja, hogy kb milyen tárgyak jönnek, mit erősítenek, mire kell rágyúrni. Gondolom vannak még rajtam kívül olyanok akik minimális tárgyparkkal dolgoznak (értsd egy tárgy az adott fajtából használatra, egy meg szintlépéshez).

Node, mivel nem sokat segít ezexerint amúgy se, akor miért baj, hogy többször szerepel?

Ezzel a "nem mondom meg, hogy más is tapasztalja meg a maga bőrén" módszerrel nem feltétlen értek egyet. Egyrészt pont azt mondod, hogy csak ezeknek az infóknak van értelme, akkor szerintem ezeket legalább rendesen kéne felvinni. Tudom, hogy a másik játékos nekem se kutyám se macskám, de úgy érzem, hogy ha vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy a nagy többségüknél több információval rendelkezem, akkor azt szívesen megosztom, mivel ez egy JÁTÉK, és engem nem zavar, ha valaki egy cselekvéspontot behoz rajtam. A két leghatalmasabb karakterem 20as toplistás, (Mindenki okulására: még Kocostol vettem át őket anno 12. szinten) de kb 12-14 hely különbség van köztük, és ez több mint 1 nap időbeli eltérésben jön le!! Úh nem nagyon fog senki senkit utolérni szerintem, már annyira számottevőek az eltérések a toplista elején is. Aki meg figyelmesen nézi a szintlépéskor a tárgylistát, az úgyis észreveszi a rúnakulcsot, úgyhogy neki édesmindegy, hogy valaki beírta-e vagy sem. A szakértelmekre spórolgatást me úgy is el lehet cseszni, hogy tudod előre, hogy mi van, főleg ha csak 1-2 szinttel vagy lemaradva az élen lévőktől (saját tapasztalat az alacsonyabb szintű karikkal)

Mindenesetre tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy ha Koc megcsinálta a Friss infók fórumot, akkor hadd mondja már meg, hogy mik a szabályai. Ha gondoljátok csinálhatunk egy "Új tárgyak" témát is, aminek ugyan nem mindenki szerint van értelme, de lehet, hogy valakit érdekel.

Remélem rövid voltam :-))

gargoyle_
 
Na Kocos,asszem most eloszor teljesen egyetertek veled.Szerintem sincs semmi jelentosege az uj targyaknak.Ha nem tudod,akkor se vesztesz semmit.Bar en pont ezert nem ertem miert a nagy hiszteria a uj targy infok korul...Miert nem mindegy hogy egyszer ketszer vagy egyszerse kerulnek be a forumba.Ennyi
 
Kócos én megértelek.Én asztihttem hogy van mágia csak nem akartok szolni,ésakkor az emberek nem tartalékolják a skilleket és nem lesznek erösebb mágiások azoknál akik már elérték.Iyen vagyok énis.Engem nem zavar mert mindent felderitek,ha besz*pom akkor besz*pom de ez egy játék.
 
A Friss infos eszmecserehez.
A infok ebben a jatekben minimalis ertekkel birnak. Azt jo tudni, hogy milyen szaki van magas szinten (tervezes), mikor mit vehetsz (arany tartalekolas, gyujtogetes, penztermelo szakik felvetele idoben) illetve, hogy van runakulcs 20-as szinten.
De amivel a friss infok tele van, az uj targyak infoi, amik szornybol esnek, azok bizony nem ernek szinte semmit. Amig nincs neked az adott targybol, addig mind1, hogy az mit tud, ha talalsz, akkor meg te is tudod mit tud.
Egeszen mas lenne a helyzet persze, ha lennenek ereklyek mondjuk, amit a boltban kaphato beazonosito varazstekerccsel lehetne csak hasznalni (akkor derulnenek ki az ertekei). de szerencsere(?) ilyenek egyelore nincsenek.
Tehat ebbol kovetkezoleg az, ha valaki nem irja be, mint azt eleinte Skaven is tette, a talalt targyak tuljait, nem okoz a tobbieknek hatranyt.

Itt jegyzem meg, hogy igen a runakulcsot nem irtam be, es aljas szandek vezetett, mert en is besz*ptam, gondoltam a kornyekemen levok is aldozzak ra azt az egy cselekvest )). (Mielott valaki beszolna, nekem se szolt senki, hogy figyeljek oda.)
 
A szilmill tolvajmester is olyan mint a méregforgató??
Ellenfeled egy szilmill tolvajmester!

Te voltál a lassabb...

A szilmill tolvajmester támadását nem tudod hárítani. 15 sebzést kapsz!

Telitaláltat! 30 ponttal csökkent az ép-je.

A szilmill tolvajmester sikeresen eltalált! 23 sebzést szenvedsz el!

Lesújtasz. 31 pontnyit sebződött.

A szilmill tolvajmester rád veti magát. 15 sebzést kapsz!

Odacsapsz. 38 ép-t vesztett.

A szilmill tolvajmester támadását könnyen elkerülöd.

Lesújtasz. 36 ép-t vesztett.


302 tapasztalati pontot kaptál!

Igen, várakozásaidnak megfelelően odabent rábukkansz a káoszpiramisra. Rövid ideig azt fontolod, hogy megtartod. De hisz fogalmad sincs, hogyan kell használni. Zsákodba rejted, és leadod a varázslóknak, a beígért jutalomért. Jutalmad 91 arany!
Ez már tombolással volt.Bár ijen könnyen mennének a szilmillek)
 
Az Északi Szürke hegységet barlangjáratok ezrei hálózzák be. Ezeknek a sötét járatoknak a felderítése igazi kihívás. Számos elveszett kincset rejtenek a barlangok, de persze csapdák és ocsmány szörnyek is akadnak jócskán. Na és visszatalálni a felszínre, az sem egyszerű dolog… Mai kirándulásod során sem kell csalódnod, összefutsz a mélység egy lakójával, ami egy troll teknős!

Te ütsz először.

Telitaláltat! 72 életpontnyit sérült.

A troll teknős habozik támadni.

Megütötted, 62 ép sebzés.

A troll teknős habozik támadni.

Találtál, 65 sebzés!


302 tapasztalati pontot kaptál!
Kincset szereztél, ami egy bűvös lándzsa!

Tombolás nélkül 15ön)
 
21.szint-bátorságpróba 19
vámpír hírnök 191
éjszülött fatty 200
ruad-mocsári agyszívó 267
óriási rovarfelhő 181
mágikusan aktív vadember 145
fekete nyálka 243
troll monstrum 266
halálosztó rém 220
ormányos vérgyík 184
ent orktaposó 240
kyorg jövőnéző 214
vasgólem 274
tűztáncos 191
félelemfaló 269
nagyobb fagyelementál 289
óriás guk 235
túnharagi ölész 192
savcsótány 152
északi dűn pengemester 121
márvány szaggató 216
 
Van valami újdonság a 20. szinten?
 
ősi mithril kard
sebzés: 31 védekezés: +5 támadás: +6% egészség: +3 érték: 175 arany
 
  ... | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.