Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Perrin és a farkasok
Küldd el képeslapként!
Perrin Aybara a farkasokat hívja segítségül a csatában, azonban még így sem sikerül megmentenie a tuatha'an nő életét.
Nézz szét a galériában!
Birodalom (könyvsorozat)
Termékismertető - Kártyavédő fólia - Gamegenic – színes
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Könyvismertető - G. G. Asyron: Hősök kora

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | ...
Nézet:
Líthas, ifjú emberek!

A krokaun húsból 49-et kell áldozni... ezen káromkodtam én is...
 
Krokaun husiert ne menj az elso zonaba, az eloholt torpes labikban johet valamint a lovagoknal. Ezeken a helyeken sok jon, mashol Magasfoldon kevesebb. Ha az aldozashoz kell akkor erdemes a labikat turni ha vagy mar eleg eros.

Ha mar lealdoztad a 25-ot akkor a beallitasoknal van egy kapcsolo ahol be lehet allitani hogy automatikus megegye a krokaun hust is ha ehezel, erdemes IGEN-re allitani. De csak ha mar leadtad a 25-ot.

Archimedes 2046
 
Az egy RND labi azt jelenti minden honapban (illetve amikor Maci jonak latja) frissul es be lehet menni ujra. Gyakorlatilag a labirintusok 90%-a ilyen, onnan lehet tudni hogy 25xxx a sorszamuk.

Az ilyen labik legerosebb szornyenel van egy specialis kulcs amivel konnyebben ki lehet nyitni nehany ladat az adott labiban. Ez a kulcs tonkremegy ha kijossz a labibol, de sebaj mert a kovetkezo labiban is lesz egy masik.

A ladakat ennelkul is ki lehet nyitni a zarnyitas kepesseggel.

Archimedes 2046
 
Szasztok!

Utálom magam, amiért ilyen pitiáner kérdéssel zaklatlak Benneteket, de nm találok választ.

A kroukan (vagy hogy írják) hús honnan beszerezhető? Van 5 db, még nagyon régről, az 1. zónából. Visszamentem, hogy majd hátha, mag túrtam a mocsarakat, anno még a kroukan építményekbe is bementem, de semmi.

Nyilván van valami szörny amiből esik... No de hol van, és mi az? reménytelen eset vagyok, mi?

Leoneydas
 
Sziasztok!

Az orkancos labiról kérdeznék (25005 labi). Az orkanc uralkodónál volt egy csillogó orkanc kulcs, amire azt írja, megsemmisül, ha napfényre kerül. Én nem látok a labi térképén ajtót, vagy ládát, amit nyitni lehetne. Mi a teendő vele? Valahol fel lehet használni?

Előre is köszi.
Patrick, Earl of Sandhorn
 
Akkor pont a fordítottja igaz, túl kicsi vagy még hozzá... Lépj gyorsan pár szintet a drakon labikban és utána próbálkozz.
 
Líthas, ifjú emberek!

Jokesz, hogy a levesbe lehet alig 25. szint magas? Ezt én egyáltalán nem értem... Főleg, hogy a kristálygyík nekem még piros lény, ha fel is bukkan...
 
Köszönöm a választ.
 
Igen, ugyan az a helyzet mindkét istennél. Egy idő után nem kér újat, csak a mennyiség nő.
Hosszú sastollat sasfészekben keress.
 
Mi a hiba a kék démonacél kapcsán? Az élet istenénél is az van, hogy egy idő után csak titánhegyű lándzsát (ha jól emlékszem) kér egyre növekvő mennyiségben. Ez lenne a halál istenénél is, csak kék démonacéllal? Még nem jutottam el addig az áldozásig, de érdekel.

Más. Hosszú sastollat hol kellene keresnem?

Üdv.

Magnus D.
 
Ha túl nagy a szinted, akkor már nem fog kristálygyík jönni. Ölj Szivárványt, vagy vegyél pikkelyt a boltban.

A kék démonacél hiba. De ezt szinte mindenki észrevette, ezért meg is állt 35 áldozásnál.
 
Líthas, ifjú emberek!

Nekem jelenleg azzal van tele a hócipőm, hogy nemigen jönnek a kristálygyíkok nekem, pedig sok-sok pikkely kellene...

És lesz valaha más áldozási tárgy is a Halál istenének, mint kék démonacél?
 
Nem éri meg. 1 töltetes fenőkő, azaz egy tárgyadat megjavíthatod vele. De mire összeszeded a cseretárgyakat, már több 4 töltetes fenőköved is lesz.
 
Halihó Mindenki!

Mire jó a fenőkövecske? 1021-s házban szerezhető 2 varázsgyöngyért, és 1 Armingtoni aranymedálért. Megéri?

Előre is köszi
 
Franc a Glimmonokba. Legalább dobnának démonaranyat ha jönnek, de nem. Nehogymá jól érezzem magam... Argh.
 
Először pusztulás kesztyűt gyárts, hogy jobban jöjjön majd az éxerdarabka és a démonaranyak. Aztán Jöhet a pusztulás páncél, így Glimmon is jönni fog dögivel. Ezután csináld meg a koronát és vedd fel. Ezt a 3 tárgyat utána nagyon sokáig nem kell levenni, a páncélt egy idő után már nem kell hordani, de az még nagyon messze van.
A lényeg, hogy mindenképp szedj össze 10 démonaranyat és legalább 150 éxerdarabkát. A fenti 3 cucc nélkül a 4-ik zóna keserves lesz...
 
a korona 5 a pancel 3 a kesztyu meg 2

Eloszor a kesztyut kell legyartani (Es utana felvenni es soha tobbet le nem venni) mivel csak igy tudod novelni a ritka targyak eseset. Hosszu tavon tuti megeri, es igazabol mas tap kesztyu nincs is.

Utana a pancel a fontos az akademias kuldikhez.

A korona majd csak a 4. zona vegen fog kelleni (lovagok) Addig a palota ugyis kuld egy csomoszor a demonokhoz a koronara valo azalatt ossze fog jonni. Ja nem art meg plusz 5 aranyat osszeszedni hogy ha esetleg osszetorne a korona azonnal legyen tartalek. Ugyanis a cserzett mokkaszinnal egyetemben ezek nagyon torekenyek.

Archimedes
 
Én most épp le tudom gyártani. Szerinted készítsem el a koronát, és használjam? (3. zóna 23. rang)

Ja, és köszönöm a démonos választ. (Hogy rohadjanak meg a protodémonok anyástul!)

Leoneydes
 
A szornykereses nem szamit bele a feszekben jovo szornyek szamaba es milyensegebe.

Ha neves szornyre vadaszol akkor pusztulas lancing kell ez noveli a neves szorny eselyet a feszken belul es kivul is. (Glimmon eseteben szivas mert a lancinghez demonarany kell az meg a Glimmonbol es agyszivobol esik, szoval 22-es csapdaja)

A foszorny eselyet tudtommal csak a szornygerjeszto kovecske serkenti ez a remeknel esik (5. zona egyik szigete 40 szint utan ajanlott) vagy az aukcion. Valamint van egy masik HP-bol veheto kepesseg amitol tobb szorny jon ha van palotakuldetesed az adott helyre de ez is csak kesobb van.

A demonarany nagyon fontos, mert a pusztulas kesztyu es pancel mellett a demonkoronahoz is kell ami +50% talalt penzt ad. Ennek most meg kicsi a jelentosege de kesobb amikor rengeteg penzt (5-10 PLATINAT!!!!) dobnak a szornyek nagyon sokat segit.

Archimedes 2046
 
A válasz egyszerű:
a protodémonok nem számítanak bele a 300 démon küldetésbe.
 
Szasztok!

A kövekező probléma lépett fel, amit nem értek.
Egyszerre volt altív küldim a zárj be x démonkaput, és az ölj 300 bármilyen démont. Nagyon jó, mondok, legalább két legyet ütök egy csapásra... Leruccantam a démonszigetre és eleinte mentem, mint a mérgezet egér, aztán kicsit okosabbra váltva leálltam az egyik démonkapura, kivártam a fészek töltődését, kapube be, két lépés másik kapuba be, tábor. Szépen meglettek a kapuk. Igenám csakhogy a démonölős számlálóm elakadt 201-nél, és hiába öltem le a két kapun úgy 50 démont, ugyanannyi maradt.

Remélem érthető a probléma. Hogyan van ez? Tudja valaki? Mondjuk nem nézegettem minden fészek után a számlálómat, lehet, hogy csak a szabadban jövőket számolja?

Leoneydas
 
Líthas, ifjú emberek!

Madar1: A szörnytalálkozás az arra jó, amire a neve utal... de Glimmonnal lehet találkozni fészken kívül is... Sokat futottam előle... úgyhogy most segíthet neked is a szörnytalálkozás.
 
Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám növelni annak az esélyét, hogy a fészekben főszörny jöjjön. Gondoltam megcsinálnám a pusztulás kesztyűjét, és amúgy is volt a küldi hogy csináljak 100 árnyékdémon fészket, de a 100-120 alkalomból kétszer jött Glimmon, és akkor sem dobott semmit. A másik karakteremnek kellene még egy Lasvator, de szó szerint már vagy százszor bementem fekete erődbe, és nem jött...

Értelemszerűen az ultratápos tárgyak kiesnek, mert ott még nem tartok, láttam hogy lesz összerakható tárgy majd, meg ilyenek, de addig is... A szörnytalálkozást ha növelem, az segít? Vagy az csak arra jó amit a neve is elárul?
 
Már megy, lehet játszani.
 
Egen, szintén tapasztaltam. Remélhetőleg elmúlik.
 
Üdv Kalandorok!

Mi van a Kalandok Földjével? Mindenre azt írja ki, hogy tesztverzió:-(
 
Próbáld megcsinálni, bár Yrolg reinkarnációk tudtommal már nem jönnek, így a küldisort nem tudod teljesíteni, de 3 hatalompontot még szerezhetsz.
 
Mit gondoltok, az Yrolgos küldik meddig aktívak még? Összeszedjem a 25 titánkardot? Vagy mire odaérek vele közlik hogy bocsesz már nem aktuális...
 
Értem, köszönöm!
 
A dobott targyak csak a csata vegen dolnek el nem egyes szornyeknel vannak (nincs olyan hogy "biztos ennel a szornynel volt az ultraritka-tap-gyuru es elfutott vele a sz****").

Abba hogy milyen nem RND targyat dob egy szorny csak a pusztulas kesztyu szamit bele (ha nincs megszerzendo ha van akkor kotelezoen viselendo)

A kincskereses ital csak az RND targyakra hat. Es ha nagyon sokat veszel fel akkor bemaxolodik egy zonatol fuggo szinten (nem lehet pl +2 virgon cuccot talalni az elso zonaban) Ezen csak a tomeny magia esszenciaval lehet segiteni ez +1-et ad hozza az alapbol kidobott + hoz.

Egyebkent beleszamit az RND kincsekbe a csata kozben felvett kincskereses csak ennek nincs hatasa a ritka targyakra.

Akkor erdemes nagyon sok kincskert (+100) felvenni ha olyan helyre mesz ahol sok es magas szintu szorny jon sok feszekben. A magas szintu szornyek ugyanis magasabb +-ot dobnak. Ebben az esetben ugyanis nagyon sokszor szamit a rajtad levo 100 kincskereses. Erdemes a hasznalati targylistaban csinalni egy olyan listat ami feltesz rad ennyit mert lassu kapcsolattal az elso leesik rolad mire az utolso felkelrul. Utana pedig futas az energiat meg energiatartalek italbol kell venni (gyorsregennel leesik rolad a kincsker)

A fenti informaciok Macitol szarmaznak aki az IRCen mondta el nekunk szoval hivatalosnak tekintheto.

Archimedes 2046
 
  ... | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.