Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Aranygömb
Küldd el képeslapként!
Egy ismeretlen rendeltetésű, magából halvány mágikus aurát árasztó aranygömb. Régen, az ősi birodalmak virágzása idején, hol a bo'adhunok, hol a kyorgok birtokolták. Talán ők még tudták, mire lehet használni...
Nézz szét a galériában!
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Titanitdukát aukció - 2024. nyár
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21.
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Varázsdimenziók lapelemzés 1. rész (10)
TF help (6657)
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21. (1)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés (9)
HKK online, TF online, Argum City (49)

További témák...

2024-06-18 15:32:32 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

58. Beholder Találkozó 2023.06.17. - Beszámoló

Ez a nyári találkozó is a már jól megszokott mederben zajlott. Nyitáskor már a tökéletesen berendezett hely várta az érdeklődőket. Ezen a napon jelent meg az új HKK kiegészítő is a Császárváros, amiből frissen bontott versenyen vehettek részt a játékosok, persze csak miután már mindenki begyűjtötte a Zsákbamacska adagját. A HKK lapokat ismét lehetett dedikáltatni, köszönjük a művészeknek, hogy eleget tettek a meghívásunknak.
A szokásos Híresember videó sem maradhat majd el a találkozóról, amiből kiderül milyen az egész napos pörgés Nil szemével.
A TF és VÚ játékosoknak is sok programot kínáltunk, lentebb olvashatjátok majd a részleteket.
Köszönjük mindenkinek, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel.


A találkozó elmaradhatatlan része volt most is a Beholder Szeme Nassolda, ami rengeteg csokival, cukorkával és Szerencsesütivel várta az édesre éhes kalandozókat. Ezekben mindenki találhatott egy-egy életbölcsességet, ami talán adott egy okot a mosolygásra is. Szerencsére most a büfé is felkészültebb volt, így biztosan mindenkinek jutott elég muníció a verseny végéig.

Az Activity Party a szokás szerint remek hangulatban telt. Nevetésben nem volt hiány. Köszönhető ez a remek feladványoknak és a még fantasztikusabb megoldásoknak. Érdemes részt venni egyszer mindenkinek benne.
Természetesen most is szépen akadtak jó megfejtések a több -féle kategóriában. Nem hiába az évek alatt felszedett rutin már activity művésszé teszi a játékosokat, pedig nincs kímélet a feladványok kitalálásakor. A versenyző előre megmondhatja, hogy pl. 15 vagy 30 másodperc alatt fogják kitalálni a feladványt a kategória ismeretében a csapat tagjai. Ha ez sikerül jár a pont, ha nem akkor majd a következő jobban alakul. :) Most felvetődött az a kérés, hogy a következő játék végén az összes kategória feladványa közül lehessen választani és így tulajdonképen a csapat tagjainak fogalma sincsen, hogy melyik kategóriából történik a mutogatás. Kíváncsi leszek, hogyan sikerül majd ez az újítás novemberben.
Pár példa a témakörökből: Magyar valóság, Retró, Rajzfilmek, Fantasy/Mitikus lények.
Vegyesen voltak TF/VÚ/HKK játékosok most is.
Gratulálunk! Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.


Mindent vagy Semmit! avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a feladatban ismét puzzle darabokat kellett összerakni a TF és VÚ játékosoknak, hogy abból a végén egy összeillő kép alakuljon ki.
Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s képrészlet összes darabja megvan. A feladat ismét gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2023.06.21-től két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 06.21-től. Gratulálunk a játékosoknak, akik a jutalomhoz segítették a többieket is!


Online Kvíz Party ismét Craslorg vezetésével zajlott, ahol az általa összegyűjtött kérdésekre kellett váalszolni. Csak egy okostelefon kellett, némi internettel.
Különböző kvízkérdések voltak Beholderes és általános témákban. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. A legjobb 2 játékos kapott jutalmat, mind a kettő TF-es volt. Gratulálunk a nyerteseknek!

A TF Lottósorsolás most sem maradhatott ki. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás: 11, 13, 20. Gépi sorsolás: 15, 21, 29. Természetesen most is volt közjegyző, Freddie Mercury személyében. :)
1 találatos szelvény volt most csak, de szomorkodásra nincs ok, mert arannyal jutalmaztuk már ezt a találatot is és sok nyertes volt. Két játékosnak sikerült mind a két sorsolásból 1-1 számot eltalálni.
Volt tárgynyeremény sorsolás is, ahol öten plusz nyereményként egy-egy tábla finom csokoládét kaptak. A következő sorsolás a 47. héten lesz, akkor kell majd erősen koncentrálni a számokra.


Nem maradhatott ki most sem egy kis vetélkedő. Ez volt a Retró Party, amin bárki részt vehetett, akinek volt kedve egy kicsit mókázni. TF, VÚ és HKK játékosokat is bevonzott ez a program.
A feladatok között volt képes és szöveges memória feladat, Igaz-Hamis kvíz, meg kellett fejteni az Aranyládika titkát, ki kellett találni, hogy Craslorg éppen kivé reinkarnálódott vagy mit jelentettek régi kifejezések. A megmérettetést végül az A csapat nyerte, akik között volt HKK játékos is. Gratulálunk nekik, de a második helyezett B csapatnak is.

Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy a Képrejtvényt, ami 3 alfeladatból állt össze. Több helyes megoldás született, de a Beholder kvíznél volt 1 találatos is, amit kicsit keveselltem, mert annyira nehéz azért nem volt. Külön köszönet, hogy a QR kódos feladat miatt több pozitív visszajelzést is kaptam, ami nekem nagyon jól esett.

A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost. Lehetett autóversenyzésben részt venni, kvízeket megoldani, és még számtalan kis játékot kipróbálni. Gratulálunk a nyerteseknek!

A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között.
Volt Túlélők Földje licit, ahol minden tétel gazdára lelt, így megszabadultak egy kis aranytól a karakterek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.


A Tombolára ismét összegyűlt a kis tombola családunk. Nagyon kellemes hangulatban telt ez az óra most is. Volt itt minden: Taps, nevetés, önzetlen TF-es játékosok, szerencsés VÚ-sok, repülők, cicák , kockák sok-sok cirombával. :)
A TF, VÚ, HKK és meglepetés nyeremények jó kezekbe kerültek most is. Morin tigris és Cunami teknős is gazdára talált a végén.
Gratulálunk minden nyertesnek és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a programon!
November 25-én újra lesz tombola, és már most megírérem, hogy lesz extra meglepetés is a nyeremények között, ha már a tali erre a szép napra esik majd.

Június 17-én debütált vadonatúj HKK kiegészítőnk, a Császárváros. Ez alkalomból a szokásos féléves Beholder találkozón frissen bontott versenyt rendeztünk, ahol a játékosok először bonthattak ki CSV csomagokat és játszhattak ezekkel a lapokkal. A versenyen 124-en vettek részt, volt külön kezdő, amatőr és profi kategória is. Minden játékos ajándékba egy új császárvárosos foil Kobudera lapot kapott. A paklit 4 kibontott csomagból kellett megépíteni, maximum 40 laposra, színkorlátozás nélkül, csak a narancssárga lapok voltak tiltottak.

Az 5 körös svájci rendszer 18 óráig tartott. Többek visszajelzése szerint a legnagyobb terrort A gravitáció megcsúfolása nevű lap jelentette, mivel nagyon nehezen lehetett megoldani.

A profi kategóriát végül a tavalyi nemzeti bajnok, Bögös Dániel nyerte. A 2. Makó Gergely, a 3. Tisza Ákos, a 4. Ádám Levente lett.
Az amatőröknél a profi és amatőr kategória határán egyensúlyozó Bärnkopf Bálint győzedelmeskedett. A 2. Hegedűs Márk, a 3. Bärnkopf Áron, a 4. Straussz Dávid lett. Dávidnak még nincs profi pontja, ezért akár a kezdőben is indulhatott volna, de jól érezte, hogy az amatőrben is helyt fog állni, a Bärnkopf család pedig tényleg tarolt a versenyen.
A kezdőknél Szigeti Gábor győzedelmeskedett, csak most tért vissza a HKK-hoz, de egyből elég látványosan indított, és már tovább is lépett az amatőr kategóriára. A 2. Szilágyi Levente, a 3. Szécsi Ármin, a 4. Somogyi Gábor lett.

A díjakkal nem fukarkodtunk, összesen 6 foil és 9 normál ultraritka lett kiosztva, valamint közel 200 pakli Császárváros.

A következő versenyünk július 8-án lesz, ahol már lehet Császárváros lapokat is használni!


Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai:
Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2023. november 25-én ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket.
Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival és mindenkinek kellemes nyaralást!

Mazán Katalin és Tihor Miklós (HKK beszámoló)

Létrehozás: 2023. június 19. 14:56:34
Utolsó frissítés: 2023. június 20. 15:14:46
Nyomtatási forma

Az oldal új verziójának megtekintése


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.