948. forduló, 950. forduló, Roante összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2024. júl. 12. 0h:03'
EZ A 1038. JÁTÉKHETED, 949. FORDULÓD
1039. játékheted kezdete: júl. 16.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 11 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #4812
SZÁMLA : XXXX

ROANTE KALANDJAI


1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [74,59] koordinátán.
A táborozás 1. napján találkozol Daleron Kawer. Egy boszorkánykendőt, egy dentor vértet, egy ezüst emlékérmet, egy ezüst morférmet, egy harci maszkot, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy hősiesítő medált, egy káosz szimbólumot, egy Khór kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy lajstrom medált, egy nodonrod kitűzőt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. rubinját, egy rothasztó talizmánt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku nadrágot, egy ryuku vállvédőt, egy saválló fülbevalót, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy törpe védőgyűrűt, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar szimbólumot és egy zafír erőövet visel. Ruházatát egy kisebb quwarg isten trófea, egy Korrum Nert trófea és egy Quwaxotix trófea teszi egyedivé. A K.T.-tek tagja. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy bumeráng. Hátasállata egy sullár! Holmiját egy hegyi szamár cipeli. {védettsége: 137 szúró, 137 vágó, 137 ütő ellen.} Érzékeled auráját: ő is gonosz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: manaszilánk, mászó-karperec, mászókarom, moa antigrav, moa ékkő. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon ismét összeakadsz Daleron Kawer. {max. varázspontja: 2476; max. pszije: 369.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is gonosz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: moa antigrav, moa kódfejtő, Morgan kristálya, nagy aranykulcs, óndarab. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon újból találkozol Daleron Kawer. {támadása: 75.} Érzékeled auráját: gonosz, mint Te. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: esszenciakristály, ezüst kulcs, fenőkő, fiatalság itala. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon újból összefutsz Daleron Kawer. {védettsége: 137 szúró, 137 vágó, 137 ütő ellen.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: gonosz, mint Te. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: mászó-karperec, mászókarom, megbűvölt utazóláda, megsemmisítő, moa ékkő. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon találkozol Yelina Warwick. Egy fekete, rangjelzésekkel teli egyenruhát, és egy sötét színű köpönyeget hord. A fején pedig egy ryuku hadúr sisakja! Honnan szerezhette? Réginek tűnő, de nagyszerű állapotban lévő fegyverzetet visel. Rangja a Kompániában: hadúr. Fegyverzetét egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: csaták viharától tépett lobogó. Egy tangi óriásféreg a hátasa. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges jellemű a hitvány! A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: vörös zyel, vortex talizmán, vortexvessző, yeti nektár. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudásod észrevehetően gyarapodott. (+1% ősteológia.) Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját. A monolit bátor őreként hősiesen véded azt egy kártékony kalandozótól. vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő. A bőre kreolszínű. Egy viharvert acélsisakot, egy jobb napokat látott, sötét színű köpönyeget, s egy rangjelzésekkel teli, fekete egyenruhát hord. Harcokban megkopott, de nagy gondossággal karbantartott fegyverzetet visel, amit néhány különös, ryuku eredetűnek tűnő relikvia díszít. Rangja a Kompániában: hadúr. Fegyverzetét egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: csaták viharától tépett lobogó. Hátasa egy idomított tangi óriásféreg.

Hagyod kiszabadulni az agyadban lapuló pszi képességet. Őrjöngő vadállattá válsz. (+51 támadás, +25 sebzés, -256 védekezés a csata időtartamára.) Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Egy őselemi védelem rúnavarázst mormol el ellenfeled. Ellenfeled vibráló energiapajzzsal védi magát az ősi mágiáktól. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy életpajzs varázst. Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. 150 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy fekete energia varázslat. 662 életpontot vesztettél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káosz szava varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Semmi eredménye! (úgy látszik életpajzs védte a csupasz testét.) Üdvözlésképpen egy ryuku átokvarázs varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 631 életpontot vesztettél. Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-17 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-175 életpont). Ellenfeled teriád íjjal megcéloz Téged. Feléd repül 15 teriád nyílvessző. Megpróbálod félreütni a lövedéket, sikertelenül. A lövedékek perforálják a fejedet. (15 támadástól 1711 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +343 ÉP.) {Csatastatisztika; sebzés: 150, sebződés: 3004, gyógyulás: 343, összesen: -2661 ÉP}

Deus ex machinád füstölögve kisül, megmenti az életedet. Még szerencse, hogy volt nálad! A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+2443 életpont).
Az 1. napon újból összefutsz Yelina Warwick. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (556).} Elég egy mentális pillantás aurájára: színtelen, jelezve a pártatlan semlegest. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: Hatalom Karkötője, hatásnövelő, hattyútoll vánkos, hibátlan cetbőr, hollókristály. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Táborozásod a monolit védelmével telik, nem is hiába: harcolnod kell a szent építmény védelme érdekében. vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő. A bőre kreolszínű. Sötét színű, rangjelzésekkel teli egyenruhát, jobb napokat látott, dísztelen acélsisakot és egy fekete köpönyeget visel. Fegyverein nem csak a temérdek használat, de a gondoskodás is meglátszik. Harcokban megedződött arcát réginek tűnő forradások borítják. Rangja a Kompániában: hadúr. Fegyverzetét egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: csaták viharától tépett lobogó. Egy tangi óriásféreg a hátasa.

Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy őselemi védelem mágiát. Ellenfeled vibráló energiapajzzsal védi magát az ősi mágiáktól. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. A mészárlásra kiszemelt áldozat életpajzs varázst lök magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy fekete energia varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 150 életpontot sebeztél. Egy fekete energia varázslatot dob rád a másik. 628 életpontot vesztettél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káosz szava varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Semmi eredménye! (életpajzs védte meg a nyomorultat.) Üdvözlésképpen egy ryuku átokvarázs varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 645 életpontot vesztettél. Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-14 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-139 életpont). Ellenfeled teriád íjjal beléd ereszt néhány lövedéket. Feléd repül 15 teriád nyílvessző. Megpróbálod félreütni a lövedéket, sikertelenül. Ügyesen kitérsz a lövedékek elől. Elszántan a másikra támadsz. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Yelina Warwick jobb karját. (16 támadással 2503 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+626 életerő). (bőre védelmezi.) Fadabama hasítójával Yelina Warwick kegyetlenül összevagdalja a testedet. A Halálos Döfés módszerét mutatta be. (16 támadástól 4159 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +832 ÉP.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy méregfelhő III varázslatot, majd rád küldi. 604 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-30 támadás). Ellenfeled a kísértetek ura, oldalán egy szellempárduc küzd! (57 ép-t sebzett rajtad.) Körülötted örvénylő szellemképek védelmedre kelnek. (-37 ép). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 2653, sebződés: 6130, gyógyulás: 1458, összesen: -4672 ÉP}

Deus ex machinád füstölögve kisül, megmenti az életedet. Még szerencse, hogy volt nálad! A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+2443 életpont).
Az 1. napon megintcsak találkozol Yelina Warwick. {ereje: 272.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ugyanolyan sötét, mint a Tied. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: vadászkés, vámpírtőr, varázsfiola, varázsháló. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudásod észrevehetően gyarapodott. (+1% ősteológia.) Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. A monolit bátor őreként hősiesen véded azt egy kártékony kalandozótól. vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő. A bőre kreolszínű. Egy fekete, rangjelzésekkel teli egyenruhát, és egy sötét színű köpönyeget hord. A fején pedig egy ryuku hadúr sisakja! Honnan szerezhette? Réginek tűnő, de nagyszerű állapotban lévő fegyverzetet visel. Rangja a Kompániában: hadúr. Felszerelését egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: csaták viharától tépett lobogó. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tangi óriásféreg.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Egy őselemi védelem rúnavarázst mormol el ellenfeled. Ellenfeled vibráló energiapajzzsal védi magát az ősi mágiáktól. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: ongóliant tombolás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Öregedtél 2 évet. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy életpajzs mágia... Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 150 életpontot sebeztél. Egy fekete energia varázslattal köszönt csatapartnered. 657 életpontot vesztettél. Egy káosz szava varázslatot dobsz ellenfeledre. Semmi hatás! (úgy látszik életpajzs védte a csupasz testét.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. 633 életpontot vesztettél. Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-14 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-139 életpont). Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled teriád íjjal Rád lő. Feléd repül 15 teriád nyílvessző. Megpróbálod félreütni, de elügyetlenkeded. A lövedékek perforálják a testedet. (15 támadástól 1674 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +335 ÉP.) {Csatastatisztika; sebzés: 150, sebződés: 2964, gyógyulás: 335, összesen: -2629 ÉP}

Deus ex machinád füstölögve kisül, megmenti az életedet. Még szerencse, hogy volt nálad! A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+2443 életpont).
Az 1. napon újból találkozol Yelina Warwick. {ereje: 272.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges jellemű a hitvány! A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: mászókampó, mászókarom, medúzacsáp, medvebőr öv, megmentett lélek, mérg. teriád tőr. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon megintcsak összefutsz Yelina Warwick. {egészsége: 204.} Érzékeled auráját: semleges jellemű az alávaló. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: kőszem, kr'uagon származék, kreiton agy, kreiton esszencia, kreiton ősgömb. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat.
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon újból találkozol Yelina Warwick. {egészsége: 207.} Mentális auráját felismered, színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: pöfeteg spóra, pszi kristály, Quttaqrua pörölye, quwarg ikergömb, quwarg iszák, quwarg kitindarab. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudása észrevehetően gyarapodott. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 1 Durghal pörölyét (5123 arany kikiáltási áron), 1 Méniach kardját (4987 arany kikiáltási áron), 1 titkos teleportkövet (1986 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Kifizetted a megvett 1 ryuku sisakot (3000 arany). Az ügynök visszahozta az eladhatatlan 1 aranyfaló ládikót.
Sok hasznos dolgot tanulsz a krónikából, így aztán hatékonyabban cselekszel (+25 tvp ). A moa tértorzítónak köszönhetően kapsz 10 tvp-t. (+10 tvp ). A teremtés zsákja létrehozott 1 rozmárfogat. [rozmárfog ládikóba-> (72,59)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] A teremtés zsákja létrehozott 1 aranyló ugarhéjat. A méregtermő iszák termelt 4 gyenge mérget. Városi pihenésed alatt nem tudtál ellenállni a csábításnak, így meglátogattál egy szerencsejátékbarlangot. Vagy te vagy a világ legszerencsésebb embere, vagy csak nagyon értesz a kockához (esetleg mindkettő), mert ismét 138 arannyal gazdagabban távoztál.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+783 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1998 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+1456 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+22 tudatpont.) A táborozás alatt vadászott neked az arató csattanat. (+1 kaja.) Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda.
Időközben sokat nézelődtél, keresgéltél, hátha egy ork bérgyilász nyomára bukkansz. Már majdnem feladod, amikor egy kifejlett példányra bukkansz!

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 288 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 5 arany, ezenkívül 1 ork csodaszer. Szereztél 1 csontszablyát. [csontszablya ládikóba-> (72,59)-> 2 arany, -2 ÉP] 1 070 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 288, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

(Önanalízis: +37% szörnyismeret.) [7 pontot használtál fel, van még 1115. Kapsz 9 VP-t.]

* 1. KP: vv 71 224 303 elmormolod a 71. varázslatot a 224. varázslatot a 303. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1113. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1113.]
Szupersebesen mormolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Egészséged TF-elődött. [7 pontot használtál fel, van még 1106. Kapsz 9 VP-t.]

* 2. KP: hh 1133 2306 1629 használod az 1133. tárgyat a 2306. tárgyat az 1629. tárgyat
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) [21 pontot használtál fel, van még 1085. Kapsz 29 VP-t.]
Használod A Végzet kristályát. Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1084. Kapsz 1 VP-t.]
Megpróbálod kitalálni, melyik lehet a korona eleje, és melyik a hátulja, ezért körbe-körbe forgatod a kezed között. Ebbe aztán úgy belefeledkezel, hogy szinte észre sem veszed, mikor történik meg a "csoda": kisül egy csapdaészlelés varázslat! (+6 csapdaészlelés) Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1083. Kapsz 1 VP-t.]

* 3. KP: vv 4 222 364 elmormolod a 4. varázslatot a 222. varázslatot a 364. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Felkészültél az aurák kilesésére. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1081. Kapsz 2 VP-t.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 1081.]
Szupersebesen mormolsz. Véred buzogni kezd. (+3 lopás, +3 csapdaészlelés, +3 zárnyitás, +3 felderítés, +3 rejtőzködés következő táborozásod végéig.) [-22 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1079. Kapsz 2 VP-t.]

* 4. KP: vv 28 70 185 elmormolod a 28. varázslatot a 70. varázslatot a 185. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+23 erő). [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1077. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1076. Kapsz 1 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1074. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: vv 297 443 120 elmormolod a 297. varázslatot a 443. varázslatot a 120. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1072. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+20 támadás). [-50 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1070. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1068. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: v 15 1903 6 elmormolod a 15. varázslatot
Mormolni kezdesz. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 6 új tulipán gumó. [-42 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 1038. Kapsz 42 VP-t.]

* 7. KP: vv 182 184 137 elmormolod a 182. varázslatot a 184. varázslatot a 137. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1036. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1034. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a szemmelverésre. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1032. Kapsz 2 VP-t.]

* 8. KP: kf 441 1041 0 kézbeveszed/felveszed a 441. tárgyat az 1041. tárggyal
Leveszed a ryuku vadászinget, majd felöltöd a láthatatlan köpenyt. Láthatatlanná váltál. [-7 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1032.]
Leveszed a láthatatlan köpenyt, majd felöltöd az arany sárkányköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 1032.]

* 9. KP: hh 745 1546 1253 használod a 745. tárgyat az 1546. tárgyat az 1253. tárgyat
Használod a bo'adhun idolt. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1031. Kapsz 1 VP-t.]
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [2 pontot használtál fel, van még 1029. Kapsz 2 VP-t.]
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Hatása a kör végéig maradandó: +19 szerencse.) [6 pontot használtál fel, van még 1023. Kapsz 8 VP-t.]

* 10. KP: h 1868 20 0 használod az 1868. tárgyat
Amikor meglátnak, valaki felkiált: "Egy bárd!" Rögtön körbeáll a kíváncsi nép. Halatir kalapját magad elé rakod, hogy abba dobálják az összegyűltek adományaikat. Püfölni kezded a dobot, és dúdolva kíséred. A dallam, amelyet előadsz, saját szerzemény: eredetiségét annak köszönheti, hogy szerelemről és harcról szól a hozzá tartozó dal. Az emberek percekig tapsolnak, éltetnek: látszik, hogy nagyon tetszett nekik a produkciód. Mindenki pénzt dobál feléd (+18 arany). Felpezsdül a véred a zenétől. (+20 támadás élőholtak és fürkészek ellen.) (Önanalízis: +25% zene.) [20 pontot használtál fel, van még 1003. Kapsz 28 VP-t.]

vv 319 361 363 elmormolod a 319. varázslatot a 361. varázslatot a 363. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Az ősök tudását felhasználva harcolsz majd ebben a fordulóban. (A szörnyek több Tapasztalati Pontot érnek.) [-200 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1001. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Mostantól képes leszel hatékonyabban beosztani a varázslatkomponenseidet. [-200 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [6 pontot használtál fel, van még 995. Kapsz 8 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! (Spóroltál 139 aranyat.) Mostantól nem lesz szükséged anyagi komponensre a védekező varázslataidhoz. A rúna felhúzása fájdalommal is jár. (-33 max. életerő következő táborozásod végéig.) [-33 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 979. Kapsz 22 VP-t.]

vv 53 139 299 elmormolod az 53. varázslatot a 139. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+20 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 977. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Alkudozni fogsz. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 975. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 995.]

bb 811 812 56 beraksz a bankba a 811. tárgyat (812 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Beraksz a bank széfjébe 1 vortex talizmánt. Beraksz a bank széfjébe 59 mákrózsa virágot. [0 pontot használtál fel, van még 995.]

hh 841 1100 1145 használod a 841. tárgyat az 1100. tárgyat az 1145. tárgyat
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 994. Kapsz 1 VP-t.]
Használod az Éjmágus tükrét. Semmi sem történik. Használod az Éjmágus tükrét. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 993. Kapsz 1 VP-t.]
Felhajtasz egy adag kreiton főzetet. Ebben a körben, ha meghalnál egy szörny elleni csatában, teljesen visszagyógyulsz és folytathatod a harcot. [1 pontot használtál fel, van még 992. Kapsz 1 VP-t.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1012.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1032.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1052.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1072.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1092.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1112.]

vv 299 299 369 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 369. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1132.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1152.]
Gyorsvarázsolsz! Azonnal megtörténik a változás: némi idővel korábbra visszalépsz a múltba.

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1172.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1192.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1212.]
Újra a jelenben találod magad. A jövő bizonytalan. [-150 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 1207. Kapsz 7 VP-t.]

h 248 5 használod a 248. tárgyat
Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-67 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-63 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-55 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-58 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-60 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) (Önanalízis: +9% pszi.) [25 pontot használtál fel, van még 1182. Kapsz 35 VP-t.]

kb 896 100 kiveszel a bankból a 896. tárgyat (100 darabot)
Fürgén varázsolsz! Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-16 életpont.] (Önanalízis: +1% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+22 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 1167. Kapsz 21 VP-t.]
Kiveszel a bank széfjéből 65 zyel katalizátort. [0 pontot használtál fel, van még 1167.]

v 453 1300 5 elmormolod a 453. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a Trinigan rúnája varázslatot! Apró rúnát helyezel el a draklen relikvia felületén, a közepébe írod a számot: 5. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [3 pontot használtál fel, van még 1164. Kapsz 4 VP-t.]

v 453 1951 2 elmormolod a 453. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Elmormoltad a Trinigan rúnája varázslatot! Apró rúnát helyezel el a téridő stabilizátor felületén, a közepébe írod a számot: 2. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [3 pontot használtál fel, van még 1161. Kapsz 4 VP-t.]

mak 2 makró 2

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 1166.]

h 1271 1477 0 használod az 1271. tárgyat
Előveszed Sheran cserepét, és egy jokonbia ágat ledugdosol a benne lévő földbe. Ezután megöntözöd vízzel, majd isteni könnycseppel. Egy apró hajtás azonnal kinő a földből, de míg ebből szüretelhető növény lesz, némi időnek el kell telnie. [5 pontot használtál fel, van még 1161. Kapsz 7 VP-t.]

vv 178 326 299 elmormolod a 178. varázslatot a 326. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 2 vizet.) Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1159. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Gyomrod a varázslat hatására azonnal megtelik. Láthatóan szörnyeidnek is tele lett a pocija, jobbkedvűek is lettek tőle! [-70 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [3 pontot használtál fel, van még 1156. Kapsz 4 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1176.]

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {szintje: 29.} {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Egy pszi-acéltorony felrakása sosem árthat. Védekezően feszül agyad köré. (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy védelem tűz ellen varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 290 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. 182 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. (pszi-acéltorony védett meg.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja az aranyfecske aranyszárnyát. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Elszántan ellenfeledre támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Pásztorbottal eltalálod az aranyfecske bal lábát. (1 támadással 186 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy lángcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Semmi eredménye! (védelem tűz ellen védte meg a nyomorultat.) Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Az aranyfecske még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 96 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 780, sebződés: 0, gyógyulás: 69, összesen: +69 ÉP}

[-72 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 1166. Kapsz 14 VP-t.]

ek 40 19 0 t. energia kisütése: 40 19
Átalakítod a nyers tudati energiát. Előállítottál 95 TVP-t. [-19 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 1261.]

ek 215 20 0 t. energia kisütése: 215 20
228 varázspont felhasználásával előállítasz 19 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 1261.]

h 697 9999 0 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1527 varázspont, -3055 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 1261.]
Behörpintesz egy adag sötét italt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +3215 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 1261.]

h 1602 260 50 használod az 1602. tárgyat
Használod az ezüstszelencét. Képességeit 50 isteni könnycsepp beledobásával teszteled. A varázseszköz működésbe lép, és a haszontalan holmi helyett 25 halcsontot kapsz. [3 pontot használtál fel, van még 1258. Kapsz 4 VP-t.]

v 367 429 0 elmormolod a 367. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Egy végső mozdulattal előhívod a klónozás varázslatot! A mutáns csontból és a szörnyből vett mintából megpróbálsz egy újabb példányt gothag döglidércet létrehozni. A varázslat azonban kudarcot vall. Hát ilyen is előfordul. [-60 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 1253. Kapsz 7 VP-t.]

vv 480 220 147 elmormolod a 480. varázslatot a 220. varázslatot a 147. varázslatot
Beizzik a turbómágia. [-36 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1251. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1249. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1249.]

m 3 mozogsz délkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] Dombos terepre érkeztél. Látsz egy oltárt. Chara-din hívői építették. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy vaskohót. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Utad során felfedezel egy kazmárt. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Atalanta vigyorog kajánul. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amikor keletre nézel, észreveszel egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Jól kivehetőek a távolban. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Csak egy bumshir óriásmacska. Megvető mosollyal várod a találkozást. {védettsége: 80 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy védelem sav ellen mágia... Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 162 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy agybénítás III pszi támadással. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Egy természet haragja varázslattal köszönt csatapartnered. 20 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a bumshir óriásmacska aggresszív fejét. (10 támadással 1090 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-40 támadás, -40 védekezés.) Elszántan a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a bumshir óriásmacska testét. (7 támadással 1535 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+384 életerő). A bumshir óriásmacska karmai majdnem eltalálnak! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 arany foggyűrű. 25 323 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2787, sebződés: 20, gyógyulás: 384, összesen: +364 ÉP}

Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nocsak, itt van valami érdekes! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés).
(Feltételes készítés:) Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Elmormoltad a varázsital főzése varázslatot! Kotyvasztani kezdesz. Kivirsz-kavarsz, közben mormolsz. Lassan a főzetbe szórod a komponenseket. Bugyogni kezd a trutyi! Borzasztó illata van. Amikor kiejted az utolsó varázsszót, lassan leveszed a tűzről. [-30 varázspont.] Egészséged TF-elődött. Legyártottál 1 sötét italt. [Rahn ékkő:] 1 576 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
[13 pontot használtál fel, van még 1236. Kapsz 18 VP-t.]

ek 503 114 83 t. energia kisütése: 503 114 83
Elteleportálsz a kedvenc táborhelyedre.

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492)

[114,83] Vált a terep: dombság után sűrű erdő. Találsz egy quwarg bolyt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy nekrofunt. Találsz egy álomvirágot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Oldalt pillantva, meglátsz egy borkonyó cserjét. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy barátság szent tüzét. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy szent tölgyfát. északkeletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki:.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {szintje: 40.} {egyik sebzési módja: 2x 8d8+22.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy elektromos pajzs mágiát. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 290 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 191 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. Szerencsére nem hatott rád. Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 75 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy gömbvillám varázslatot. 76 életpontot vesztettél. A lény speciális képességét alkalmazza, de sikeresen elkerülöd. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot a másikra támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Pásztorbottal borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a zafír sárkány óriási karmát. (5 támadással 946 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+237 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy lángcsóva. 77 életpontot sebeztél. A zafír sárkány megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. Feléd sújt a zafír sárkány a farkával, de elhibázta! A zafír sárkány összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (99,81)-> 30 arany, -2 ÉP], egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (99,81)-> 40 arany, -2 ÉP], 20 arany, egy szent jogar, egy fekete gyöngy és egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (99,81)-> 20 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. 21 168 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1504, sebződés: 157, gyógyulás: 237, összesen: +80 ÉP}


(Feltételes lopás:) Hamar felfedezed azt a helyet, ahol Yelina Warwick tábort vert. Megvárod a megfelelő pillanatot. Csendben megpróbálod megközelíteni a másik holmiját. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: vörös morfplazma, vörös zyel, vortexvessző, ytter. katalizátor, ytterium kőzet. A nyomorult figura csapdával védte magát! Szerencsére kiszúrtad, és kikerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A tábort egy gothag döglidérc őrzi! Nem voltál teljesen hangtalan! A másik felfigyelt rád. Szégyen a futás, de ilyen ciki helyzetben célszerű. Lelécelsz. (Önanalízis: +5% lopás.)
[-1 TU.] [8 pontot használtál fel, van még 1228. Kapsz 11 VP-t.]

h 1167 6 használod az 1167. tárgyat
Lefőzöl egy adag omlós szerencsemasszát. Nyami-fali, nagyon finomra sikeredett! Máris megérzed a kincsek bódító szagát a levegőben! (Önanalízis: +11% főzés.) 6 308 tapasztalati pontot kaptál. [5 pontot használtál fel, van még 1223. Kapsz 7 VP-t.]

m 7 mozogsz északnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] Az erdőnek vége, dombvidéken vagy. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy oltárt. Chara-din hívői építették. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy vaskohót. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Felfedeztél egy kazmárt. Hűha! Ilyet sem láttál még. Ugyanis azt veszed észre, hogy Atalanta orrából hatalmas mennyiségű zöld ektoplazma jut Chara-din fizikai manifesztációjára, de ez az istenségen meg sem látszik. Még jó hogy csak szobor az egész, különben attól félnél, hogy elnyel ez a nagy rakás trutymó... Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Jól kivehetőek a távolban. Mr. Vadászmester, elejtett egy zebrát. Ez a húsmennyiség jó ideig elég lesz! (+6 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Oppsz, itt járt már valaki! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[7 pontot használtál fel, van még 1216. Kapsz 9 VP-t.]

v 198 124 126 elmormolod a 198. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Ereidben a vér forrón lendül előre. Sikerült elmondanod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492)

[124,126] A dombokból hegyek lesznek, méghozzá egyre magasabbak. Magashegységben vagy!

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy moa romokat. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy Chara-din monolitját.
(Vándorcirkusz:) Először egy maga elé mormogó atlétaruhás fickó halad el melletted, majd egy kölyökképű árnymanó kezében lufival.
- Közel a cirkusz - gondolod, és sietősebbre fogod lépteid, hogy hamarosan meg is pillanthasd a különös sátoregyüttest. A jegyszedő törpe azonnal kiszúr, és eléd siet. Megmutatod a ruhádra aggatott drágakövet, a cirkuszi kitűzőt. Széles vigyorral arcán enged utadra.
- Ilyen szörnyekkel még sehol másutt nem találkozhattatok - hallatszik egy érces férfihang a távolból, te pedig sietősen arra veszed az irányt. A céllövöldét irányító óriás felvidul érdeklődésed láttán, és pillanatok alatt rábeszél a sátorba lépésre. Egy vortexmágus les rád a sátor sötétjéből.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy védelem tűz ellen varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 161 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy tűzgolyó. Semmi hatás! (Kiválóan működik felrakott védelem tűz ellen védelmed.) Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a vortexmágus örvénylő köpenyét. (10 támadással 1210 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-40 támadás, -40 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot a másikra ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Pásztorbottal párszor keményen megütöd a vortexmágus jobb karját. (2 támadással 383 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+96 életerő). Egy lángcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 101 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzgolyó varázslat. A manaretesz elnyeli a varázslatot. A vortexmágus most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 vortex talizmán. 19 197 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1855, sebződés: 0, gyógyulás: 96, összesen: +96 ÉP}

(Önanalízis: +5% versengés.)
A cirkusz bejáratához közel, egy eldugott sikátorban, hevenyészett módon felhúzott sátorra leszel figyelmes. Elsősorban az előtte ülő morc árnymanó kelti fel figyelmed, majd az előtte heverő kártyákból levonod a következtetést: itt próbára teheted, mennyire konyítasz a szerencsejátékhoz. Közlöd a fickóval, hogy játszanál.
- Akkor kezdjük! - mondja az árnymanó, és kirak 100 aranyat maga elé az asztalra, ezután te is így cselekszel. 1. kör: Kíváncsian megvizsgálod, mi került a kezedbe: 2 Illúziósárkány, 1 Sötét motyogó, 1 Sötét halál, 1 Tisztítótűz. Ez egy pár! Mielőtt még lapokat cserélnétek, néhány arannyal megemeled a tétet. Az árnymanó megadja, de ő sem akarja tovább emelni. 3 lapot cserélsz. Idegesen megvizsgálod, nyerő lapokat kaptál-e: 2 Illúziósárkány, 1 A bajnok manifesztációja, 1 Aranyeső, 1 Ellenvarázslat. Semmi változás. Megmutatjátok a lapjaitokat. Az árnymanó lapjai a következők: 1 Tisztítótűz, 1 Déja vu, 1 Piromenyét, 1 Kisebb quwarg istenség, 1 Orbitális mackósajt. Nyertél. 2. kör: Kíváncsian megvizsgálod, mi került a kezedbe: 2 Orbitális mackósajt, 2 Aranyeső, 1 Déja vu. Ez két pár! Licitálni kezdesz. Az árnymanó vonakodó arckifejezésétől egyre inkább beindulsz, és addig emeled a tétet, míg ellenfeled mérgesen el nem dobja lapjait. Nyertél. 3. kör: Megvizsgálod, milyen lapokat kaptál: 2 Piromenyét, 2 Orzag bilincse, 1 Sötét halál. Ez két pár! Faarccal az asztal közepére tolsz pár aranyérmét. Az árnymanó idegesen a kártyáiba pillant, majd úgy dönt, nem hajlandó tartani a tétet. Könnyű győzelem. (Önanalízis: +12% szerencsejáték.) 3 153 tapasztalati pontot kaptál. Bezsebeled az árnymanó tétként feltett 90 aranyát. Az árnymanó hitetlenkedve csóválja a fejét, látszik rajta, hogy még mindig nem fogta fel, hogyan kaphatott ki. Kelletlenül egy aranytermő erszényt húz elő az asztal alól, és a kezedbe nyomja. A fődíjjal együtt sietve távozol a kellemetlen alak mellől. [aranytermő erszény ládikóba-> 200 arany, -2 ÉP] (Önanalízis: +5% versengés.)
Lépteidet tudatosan a szirén sátrához irányítod. Most is kisebb tömeg várakozik a bejáratnál, így beállsz a sorba. Rögtön kiderül, hogy nem is a belépésre várnak, hanem csak kíváncsiak, milyen bátor lelkű kalandozókat sodor erre a balszerencséjük. Büszkén kihúzod magad, és peckesen a bejáratot őrző cirkuszos férfihez lépsz, majd közlöd vele, hogy megpróbálnád. Miután leadtad tárgyaid, még egy-két elismerő pillantást elcsípve a sátorba lépsz. Egy kör alakú terembe jutottál, melyből számtalan embernagyságú folyosó indul a szélrózsa minden irányába. Remegő térddel indulsz el az egyik járatban, majd megérzéseidet követve választasz irányt mindegyik elágazásnál. Hirtelen tör rád az éhség. Az orrod előtti járatban egy kistestű madár vergődésére leszel figyelmes. Közelebb érve megállapítod, hogy egy sérült mirgről van szó, akinek zamatos húsa remekül szolgálhatná étkeztetésedet. Először lefogod az állatot, majd miután a nyakát kitekerted, tollaitól megfosztottad, bekebelezed. (Önanalízis: +12% vadászat.) Hirtelen énekszóra leszel figyelmes. Úgy találod, a dal forrása a folyosó végéről érkezhet. Arra indulsz, de nem látsz semmit, ami a kellemes hang tulajdonosára utalna. Ez csakis a szirén lehet! Megpróbálsz tudomást sem venni az énekről, de ekkor az hirtelen magától elhallgat. (Önanalízis: +12% zene.) Egyszercsak jajgatásra leszel figyelmes. Amikor közelebb érsz, felismered, hogy a segítségre szoruló kék és átlátszó ruhás alak maga a szirén. Látszólag fájdalmai vannak, és hamar fel is fedezed, mi okozza azokat: a mély vágott seb a nő jobb bokáján. Lehajolsz hozzá, és segítőkészen a meggyógyításához fogsz. Ruhád egy leszakított darabjával bekötözöd a szerencsétlent, majd hálálkodó mosolya láttán, elégedetten fellélegzel. (Önanalízis: +12% gyógyítás.)
- Már csak egy dolgot kell megtenned, hogy tied lehessen az ajándékom - mondja neked a szirén. - Egy oltárt kell építened. - Elkeseredve gondolsz arra, hogy egy oltár felépítése mennyi időbe telik, de amikor megpillantod az összehordott kövekből félig kirakott építményt, megnyugodsz. Innen már könnyű dolgod lesz. Fél óra megfeszített munkával a helyére rakod a hiányzó alkotórészeket, majd elégedetten fogadod a szirén méltató szavait. 3 153 tapasztalati pontot kaptál.
- Sikerült - örül sikerednek a szirén. - Végre valaki végigküszködte magát a próbákon. - Ajándékul a szirén köpenyét kapod, boldogan indulsz vele utadra. [szirén köpenye ládikóba-> 80 arany, -2 ÉP] (Önanalízis: +5% versengés.)
Megállsz, és koncentrálni kezdesz: semmi kétség, a talaj fémtartalmú anyagot (mithril) rejt! (Önanalízis: +1% bányászat.) A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Messze keletre látsz egy tómélyi barlangot. Délnyugatra nézve látsz egy ganüid masszakaptárat. Nyugatra egy lebegő erőd van. Jól kivehetőek a távolban. Egy elhullott vaddisznó tetemére bukkansz. Félretéve a finnyáskodást, lebontasz mindent, ami még emészthető. (+2 kaja.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 3 hetes törpe nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[-100 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [34 pontot használtál fel, van még 1182. Kapsz 47 VP-t.]

kut 25 kutatsz 25 pontért
Kicsit ásnod kell, hogy a félig eltemetett ajtón keresztül beférj, de azzal biztatod magad, hogy biztos megéri a fáradságot. Hamarosan már a kissé megdőlt, sima padlón lépkedsz. A lépteid fura visszhangot vernek odabenn. A folyosó, amin keresztül idáig jutottál leszakadt, és itt nem tudsz továbbmenni. Kényszerűségből benyitogatsz az innen nyíló helyiségekbe. Úgy látszik, más is így tett, mert mindenütt látni a fosztogatás nyomait. Az egyik oldalhelyiségben egy fémajtót találsz. Hamar megállapítod, hogy semmilyen rúna, vagy bűbáj nem védi, és egy zárszerkezet van rajta, ami leginkább egy hajó kormánykerekére emlékeztet. Megpróbálod elforgatni, de hiába minden erőfeszítésed, nem jársz eredménnyel, kulcslyukat pedig nem találsz, ahol zárnyitással kísérletezhetnél. A mennyezeten tátongó nyílás semmi jót nem ígér. A fentről érkező fura hangok meg pláne óvatosságra intenek! Nem is felesleges az aggodalom, mert közeledtedre egy szörnyeteg ereszkedik le eléd a lyukon át! Egy nerub száműzött jön feléd. {egyik sebzési módja: 3x 20d13+50.} Rettegve, sikoltozva menekülsz. Átkutatod a környéket. Hosszas keresés után derül ki, hogy nem jártál sikerrel. (Önanalízis: +3% felderítés.) [25 pontot használtál fel, van még 1157. Kapsz 35 VP-t.]

m 6 mozogsz nyugatra
[123,126] A hegység kopársága után üdítő a szemnek az élettel teli síkság. A végtelen síkság egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy szomorúfűz. Virágzó orchidea illatát hozza a szél. Egyszercsak megmozdul alattad a talaj! Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy vérszomjas csüldő. {szintje: 9.} {max. életpontja: 71-76.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 302 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. A vérszomjas csüldő most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
695 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 302, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy lebegő erődöt. Találsz egy lávatavat. Egy női hangot hallasz: "Segítség!" Kapkodod a fejed, de csak pár másodperc múlva találod meg a hang forrását. A melletted álló magas tölgy kinyúló ágán egy gyönyörű elf nő ül. "Nézd vándor s figyeld bajom, lantom néma s nem hallhatom, csak egy kicsiny húr kéne még, egy húrért egy húron pendülnék." Nem hiába fejlesztetted az intelligenciádat: "Megpurcant egy drótszőr, mi?" Ha segíteni akarsz a bárdon, egy drótszőrre és 5 TVP-re van szükséged (49. jellempróba). Utad során felfedezel egy oltárt. Chara-din híveié. Találsz egy álomvirágot.
(Feltételes mászás:) Egy csáp szinte a földig lóg. A pókkarmok megtapadnak a felületen, így próbálsz egyre feljebb jutni a feletted lebegő behemót teste felé. A csáp néha megtekeredik, forog, vagy éppen vészesen, szédítően meglendül. nemegyszer nagyon kevésen múlik, hogy elszállj róla, de kitartóan mászol tovább és eléred a leviatán hasát. Ezután felmászol a vastag, csúszós bőrön a hátáig, és ott megpillantod az erődöt. Bekukkantasz egy nyíláson. Egy sötét folyosó vezet egy tágas, terembe. Közelebbről is szemügyre veszed. (Önanalízis: +3% mászás.) Információgyűjtő bámészkodásodat kaparászó zajok zavarják meg. Rémülten fordulsz meg a tengelyed körül. Ez egy varkaudar pusztító! {szintje: 61.} {támadása: 185.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már ongóliant tombolás vibrál körülötted. Öregedtél 2 évet. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 325 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káosz szava. 2376 életpontot sebeztél. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 11 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a varkaudar pusztító bal karját. (11 támadással 1040 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-44 támadás, -44 védekezés.) A szörny egy savból formált csóvát vet feléd! (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a varkaudar pusztító jobb karját. (8 támadással 1942 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+486 életerő). Nem sikerült a varkaudar pusztító ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (6 támadástól 593 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +119 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 62 életpont sebzés. A varkaudar pusztító fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (6 támadástól 667 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +134 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 70 életpont sebzés. Bár ügyesen védekezel, a varkaudar pusztító sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (6 támadástól 533 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +107 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 56 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A varkaudar pusztító még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 63 470 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5871, sebződés: 1793, gyógyulás: 868, összesen: -925 ÉP}

Fellélegezni sincs időd, egy újabb szörny ront a terembe a hátad mögött. Ez egy rémlovag! {egyik sebzési módja: 2x 2d20+300.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy fekete energia varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 760 életpontot sebeztél. Ellenfeledre istenítélet varázslatot lősz. 3168 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 316 életerőt gyógyított.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy a halál szava varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy a halál szava varázslatot. Szerencsére nem hatott rád. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 11 kábító nyilacska. A teremtmény kacagva elüti a lövedéket! Elszántan a másikra ugrasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a rémlovag jobb karját. (10 támadással 2154 életpontot sebezve.) Kavargó pengefalként zúdul rád a rémlovag. (8 támadástól 1079 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +216 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 114 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 117 420 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 6196, sebződés: 1129, gyógyulás: 554, összesen: -575 ÉP}

Épphogy csak kifújod magad, máris újabb támadó liheg a nyakadba. Ez egy agyrém! {mágikus sebezhetőség: 0%.} {támadása: 185.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Távolról isteni átok varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled -25 szerencsét kap a harc időtartamára. Ellenfeledre háló varázslatot lősz. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Esszenciakristályt markolva becélzod a mozgó célpontot. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 1 esszenciakristály. Lövedéked átfúrja az agyrém hullámzó testét. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) A lényen szikrázó mágikus energiák futnak végig! Mágikus energiája sisteregve távozik. Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Elszántan a másikra ugrasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Beveted az Acél Ököl kí-technikát. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az agyrém egy kitüremkedését. (15 támadással 3665 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+917 életerő). Az agyrém csápjait vérre éhesen a bal lábadra tapasztja. (6 támadástól 1615 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +323 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 170 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel többször kegyetlenül megütöd az agyrém testét. (17 támadással 3994 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+998 életerő). Az agyrém vastag csápjai óriási ütéseket mérnek bal karodra és kézfejedre. (6 támadástól 1616 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +324 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 170 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhány helyen meghorzsolod az agyrém jobb oldalát. (3 támadással 688 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+172 életerő). Csápok csapolnak csörgedező vért cseppnyi csípődből. (6 támadástól 1611 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +323 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 170 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. 126 941 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 8943, sebződés: 4842, gyógyulás: 3123, összesen: -1719 ÉP}

Folytatod a helyiség átvizsgálását. Nem hiába! Az egyik sarokban kincsre bukkansz, találsz 2 kreiton agyat. Lefelé könnyebben megy. Fél óra alatt újra szilárd talajra érsz. Ledöntesz egy adagnyi sötét italt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +2451 életerő.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor délre nézel, észreveszel egy ganüid masszakaptárat. Jól kivehetőek a távolban. Megvizsgálod a talajt. Nagyon régi (kb. 3 hetes) törpe nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Kántálni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Elmondtad a varázsital főzése varázslatot! Kotyvasztani kezdesz. Kivirsz-kavarsz, közben mormolsz. Lassan a főzetbe szórod a komponenseket. Bugyogni kezd a trutyi! Borzasztó illata van. Amikor kiejted az utolsó varázsszót, lassan leveszed a tűzről. [-30 varázspont.] Egészséged TF-elődött. Legyártottál 1 sötét italt. [Rahn ékkő:] 1 576 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Elmondtad a varázsital főzése varázslatot! Miközben forralod a főzetet, illatos füveket szórsz bele. De még így is nagyon büdös lesz, amikor beledobod a fő komponenseket és kimondod a megfelelő varázsszavakat. Elkészült a nagy mű! [-30 varázspont.] Egészséged TF-elődött. Legyártottál 2 kreiton főzetet. [Rahn ékkő:] 2 838 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [81 pontot használtál fel, van még 1076. Kapsz 113 VP-t.]

ek 559 120 126 t. energia kisütése: 559 120 126
Vuuush, elteleportálsz! Lekuporodsz a földre, és összpontosítasz. Minden idegszáladdal arra a helyre koncentrálsz, ahová szeretnél eljutni, majd hagyod, hogy tested, minden egyéb holmiddal együtt a dimenziók közti térbe zuhanjon. Némi tájékozódási anomália után, sikeresen azonosítod pillanatnyi helyzeted, és máris úszni kezdesz a Semmiben, célod felé. Már látod is! Ismét koncentrálsz, és néhány pillanattal később meditációs pózban térsz magadhoz, pontosan azon a helyen, ahová indultál! Ez aztán a mutatvány!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

122 123 124 125
125
126
127
(123,126) vérszomjas csüldő (#114), lebegő erőd (#1756), lávató (#595), 49. jellempróba, Chara-din oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), varkaudar pusztító (#7134), rémlovag (#7140), agyrém (#7141)
(124,126) moa romok (#1974), Chara-din monolitja (#534), vortexmágus (#418), érclelőhely

[120,126] Hatalmas hegyek közé érsz. Ez magashegység. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy draklen citadellát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy törpe bányát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy ryuku aranybányát. Oldalt pillantva, meglátsz egy Chara-din monolitját. Egy fennsíkra érkezel, látod a fekete, karcmentes köveket magad körül, a draklen aréna jeleit. (81. többszemélyes kaland, 40 TVP szükséges hozzá.)
(Feltételes mászás:) A kezedre és a lábadra csatolod a pókkarmokat, és mászni kezdesz felfelé a citadellába vezető meredek sziklafalon. Ügyesen kerülöd a kitüremkedő köveket, és maradsz meg a legsimább felületen is. Különösebb baleset bekövetkezte nélkül érsz fel. A citadella belsejében káprázatos dolgokat látsz. Egyrészt egy színarany kupolájú helyiségbe jutottál, másrészt valamilyen döngicsélő, cseppet sem kellemetlen zaj tölti be az amúgy remek akusztikájú termet. Ha már minden ilyen ideálisan szép, kell itt lennie kincsnek is! (Önanalízis: +4% mászás.) Hirtelen megérkezik egy a házigazdák közül a terem egyik oldalfolyosóján keresztül. Ez egy tüskés hatruuq! {nekromanta csókja varázslat nem hat rá.} {támadása: 140.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Ellenfeled speciális védelem varázslattal készül a csatára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 165 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káosz szava varázslatot lősz. (Spóroltál 1 isteni könnycseppet.) 1954 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy ősi sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 10 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a tüskés hatruuq testét. (10 támadással 1226 életpontot sebezve.) A speciális védelem varázslat kitart! Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Megmarkolva a pásztorbotot a másikra ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Pásztorbottal párszor keményen megütöd a tüskés hatruuq bal oldalát. (3 támadással 574 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-114 életpont.) A tüskés hatruuq karmai megsebesítik a bal kezedet. (1 támadástól 118 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +24 ÉP.) Csontjaidba hideg kúszik (-3 erő forduló végéig). Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 12 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 37 770 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 3931, sebződés: 232, gyógyulás: 46, összesen: -186 ÉP}

Ki sem lihegheted rendesen magad e csata után, máris belevághatsz a következőbe. Az időközben a terembe érkezett teremtmény gyilkos tekintettel méreget. Ez egy topáz draklen! { hideg alapú varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 4201-4700.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fehér glóbusz varázst. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy védelem tűz ellen varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 156 életpontot sebeztél. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 őstaumaturgia). Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 207 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled ősjég varázslatot lő rád. 135 életpontot vesztettél. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 213 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 10 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a topáz draklen jobb karját. (10 támadással 1083 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-40 támadás, -40 védekezés.) A szörny képességét próbálja használni, de te ügyesen kitérsz a támadás elől. Elszántan ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a topáz draklen testét. Kritikus ütés! (16 támadással 3552 életpontot sebezve.) A topáz draklen belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 130 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +26 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 13 életpont sebzés. Karmával néhányszor a topáz draklen megcsapja a fejedet. (2 támadástól 214 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +43 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 22 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A topáz draklen még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy aranytű, egy gyöngymangó, 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (96,108)-> 12 arany, -2 ÉP], egy fűszertartó, egy pular kristály, egy kristálygömb és 5 arany. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 topáz drakpikkelyt. [topáz drakpikkely ládikóba-> (97,107)-> 40 arany, -2 ÉP] 66 316 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 5033, sebződés: 696, gyógyulás: 91, összesen: -605 ÉP}

Ez könnyű volt! - porolod le magad. Velőtrázó üvöltést hallasz magad mögött. Az ütő is megáll, amikor sarkon pördülsz. Ez egy Méniach, a Zöld! {fizikai sebezhetőség: 80%.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy gázpajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy fehér glóbusz mágiát. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 336 életpontot sebeztél. Ellenfeledre káosz szava varázslatot lősz. 2410 életpontot sebeztél. (A varázslat 241 életerőt gyógyított.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy őselemi savcsapás varázslat. 554 életpontot vesztettél. Egy jégoszlop varázslattal köszönt csatapartnered. 57 életpontot vesztettél. (-25 védekezés.) Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Kitérés Művészetének technikáját alkalmazod majd. Elrepül 10 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a Méniach, a Zöld pikkelyes testét. Kritikus ütés! (10 támadással 1200 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-40 támadás, -40 védekezés.) A lény zöld felhőt fúj rád. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a Méniach, a Zöld zöld pikkelyeit. (9 támadással 1853 életpontot sebezve.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a Méniach, a Zöld, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 182 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +37 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 19 életpont sebzés. A Méniach, a Zöld csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 250 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +50 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 26 életpont sebzés. A Méniach, a Zöld farkával megérint. (1 támadástól 180 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 144 életpontot vesztettél. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 18 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A Méniach, a Zöld még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 3 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP], 2 aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 24 arany, -2 ÉP], egy aranytű és egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (96,108)-> 40 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 draklen csizma. Szereztél 1 zöld drakpikkelyt. [zöld drakpikkely ládikóba-> (97,107)-> 40 arany, -2 ÉP] 80 736 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 5862, sebződés: 1375, gyógyulás: 386, összesen: -989 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Ez egy draklen családfő! {szintje: 63.} {max. életpontja: 4874-5443.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy isteni átok varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled -25 szerencsét kap a harc időtartamára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. 3209 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 320 életerőt gyógyított.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy nagyobb pajzszúzás varázslatot. Semmi hatás! Egy kiszáradás varázslattal köszönt csatapartnered. 198 életpontot vesztettél. Összeaszalódsz. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy nagyobb pajzszúzás varázslatot. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a draklen családfő bal lábát. (10 támadással 1077 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-40 támadás, -40 védekezés.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Ököllel néhányszor megcsapod a draklen családfő nyakát. (7 támadással 1454 életpontot sebezve.) A draklen családfő pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (4 támadástól 344 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +69 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 36 életpont sebzés. Üdvözlésképpen egy elemi fagyförgeteg varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 125 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy kristálygömb, 3 fekete gyöngy, egy arany karperec [arany karperec ládikóba-> (96,108)-> 26 arany, -2 ÉP], 2 aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 24 arany, -2 ÉP] és 3 pular kristály, ezenkívül 1 aszott drakpikkely [aszott drakpikkely ládikóba-> (97,107)-> 40 arany, -2 ÉP] és 1 draklen buborék [draklen buborék ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. 76 177 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 5776, sebződés: 725, gyógyulás: 411, összesen: -314 ÉP}

Hosszas kutatás után találsz valamit. Nocsak, 2 draklen kulcsot [draklen kulcs ládikóba-> (97,107)-> 80 arany, -2 ÉP]. Lassan, minden mozdulatod alaposan megfontolva mászol le a szálkás sziklafalon. Örülsz, hogy végül élve távoztál a draklenek otthonából.
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az isteni gyógyítás varázslatot! [-4 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1423 életerő). [-60 varázspont.] Egészséged TF-elődött. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy teriád települést. Délre nézve látsz egy nagyobb phua-kúpot. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt.

Rajzanak a repülőhalak (no de itt?). Nem sokat töprengesz a természet csodáin, lerugdosol néhány alacsonyan szállót. Ebből villásreggeli lesz! (+4 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Még egész friss troll nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes törpe nyomokat, amelyek délre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Végre, ennivaló! Zabálni kezdesz. (-3 kaja.)
[-15 pszi pont.] [-1 TU.] [94 pontot használtál fel, van még 982. Kapsz 131 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Hosszú tárna vezet az aranybánya belseje felé. Elszántan, kincsekre vágyva indulsz beljebb, még beljebb... Fel sem tűnik, mennyi idő eltelt már, csak az, hogy valamelyik belső járat padlóján caplatsz előre. A falakat különböző irányú csákánynyomok borítják, a földön törmelék. KINCS! A törmelék között felfedezel 3 aranyrögöt is. Remek! Legalább nem kell üres kézzel távoznod. [10 pontot használtál fel, van még 972. Kapsz 14 VP-t.]

m 4 mozogsz délre
[120,127] Fellélegzel, lazíthatsz egy kicsit. A hegységnek vége, dombok közt vagy. Utad során felfedezel egy nagyobb phua-kúpot. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy vaskohót. Látsz egy oltárt. Tharr híveié. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy csillezsályát. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy rát-fát. Látsz egy borkonyó cserjét. Felfedeztél egy olvasztókemencét. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy teljesen lerombolt törpe bányát. Egy vén tazunkaróka botorkál előtted az úton. Már nincs ereje ennivalót szerezni. Ha meg akarod etetni, rajta - ehhez egy kajára van szükség, és 0 TVP-re (27. jellempróba). Megtorpansz: valami azt súgja, hogy a földfelszín közelében fémet (rézdarab) találsz.
(Feltételes ásás:) A munkában a mélységi grittang segít. Egy jó nagy lukat ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) (Önanalízis: +2% bányászat.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Messze északkeletre látsz egy teriád települést. Jól kivehetőek a távolban. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Egy szikla mögé rejtőzöl. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) No, igen a profizmus. Teljesen észrevehetetlen voltál. Nos, lássuk mi volt az ellenfél. Ez nem lehet más, mint egy pattanóböde. {egyik sebzési módja: 1x 4d10+6.} Amikor már eltűnt szem elől, előbújsz.

Mint béka a lesben, úgy ülsz egy órán át, mozdulatlanul. Az eredmény: négy óvatlan szitakötő. (+1 kaja.) Körbevizsgálódsz. Még egész friss troll nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Végre, egy kis kaja! Befalatozol. (-2 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. [Rahn ékkő:] 2 838 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [22 pontot használtál fel, van még 950. Kapsz 30 VP-t.]

tim 25 titkosírás megfejtése 25
A találós kérdés a phua-kúp oldalán az orrod előtt materializálódik.

Elővéve minden tudásodat, nekilátsz, hogy megkeresd a megoldást. (Önanalízis: +6% titkosírás.) SIKERÜLT! Megoldottad a feladványt. Rögvest ki is mondod a jelszót. Úgy látszik, a megoldás tökéletes: az ajtó feltárul. Gombócot érzel a torkodban, ahogy penetrálod az évezredes építmény légterét. Odabent világos van, ősi titok ad fényt a kúp belsejének. Hajaj, gondok vannak! Egy Moa teremtmény, egy massza rohan rád meglepetésszerűen! Méretei kolosszálisak, félelmet keltőek! {védettsége: 76 szúró, 114 vágó, 76 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy agytaposás varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 160 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Sajnos nem hatott ellenfeledre. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy istenítélet varázslatot. Semmi eredménye! Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 kábító nyilacska. A lény nagy levegőt vesz, és félrefújja lövedéket. A teremtmény iszonyatos hangerővel rikoltozni kezd. A fülemüle síppal próbálod felőrölni ellenfeled idegeit. Na vajon ki bírja tovább? Hosszasan párviadaloztok, végül a kellemes muzsikád győzedelmeskedik a vad rikácsolással szemben. Elszántan ellenfeledre támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Az Acél Ököl technikáját alkalmazod. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az óriásmassza testét. (11 támadással 2657 életpontot sebezve.) Az óriásmassza belecsíp a jobb térdedbe. (1 támadástól 23 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Félig megúsztad. 18 életpontot vesztettél. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. Az óriásmassza meglegyint mancsával, de csak súrol. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. Mancsával az óriásmassza végigsúrolja a csípődet. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +1 ÉP.) Az óriásmassza meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Alig pörkölődsz. 50 életpontot vesztettél. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 0 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Az óriásmassza még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 púderkövet. [púderkő ->eldobod] 76 163 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 2870, sebződés: 114, gyógyulás: 33, összesen: -81 ÉP}

Hozzálátsz a kúp módszeres átkutatásához, hogy megszerezhesd a TREZSÖRT. Egy fantasztikus moa szemlencse! Van itt még valami! Egy fantasztikus moa antigrav! [moa antigrav ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] Elhagyod a phua-kúpot. [25 pontot használtál fel, van még 925. Kapsz 35 VP-t.]

hh 367 367 367 használod a 367. tárgyat a 367. tárgyat a 367. tárgyat
A munkában a mélységi grittang segít. Leásol elég mélyre. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 914. Kapsz 15 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Leásol elég mélyre. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 903. Kapsz 15 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Leásol elég mélyre. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 892. Kapsz 15 VP-t.]

mak 3 makró 3

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. Energia árad testedbe. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {szintje: 29.} {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy védelem tűz ellen varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 309 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 201 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. Semmi hatás! (Kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad az aranyfecske bal szárnyát. Kritikus ütés! (1 támadással 126 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +68 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 95 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 636, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

[-72 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 882. Kapsz 14 VP-t.]

h 1477 6 5 használod az 1477. tárgyat
Felülsz a jokonbia ágra. A szárát magad előtt markolod, míg a levéltelen, száraz gally mögötted a földet sepri. Nagyot ugrasz, és akarod, nagyon erősen AKAROD, hogy pont arra repülj, amerre indultál. A koncentráció kitölti a tudatod, ezért a tájra nincs érkezésed figyelni. [10 pontot használtál fel, van még 872. Kapsz 14 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED

119 120 121
125
126
127
(120,126) draklen citadella (#1316), törpe bánya (#435), ryuku aranybánya (#1512), Chara-din monolitja (#534), 81. többszemélyes kaland, tüskés hatruuq (#816), topáz draklen (#811), Méniach, a Zöld (#824), draklen családfő (#820)
(120,127) nagyobb phua-kúp (#1410), vaskohó (#155), 255. jellempróba, Tharr oltár, csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), olvasztókemence (#86), törpe bánya (#435), 27. jellempróba, érclelőhely, pattanóböde (#145), óriásmassza (#840), aranyfecske (#283)

[115,127] A dombokból hegyek lesznek, méghozzá egyre magasabbak. Magashegységben vagy! A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy hótarantula. {szintje: 34.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy fehér glóbusz varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 281 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 3 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A Kitérés Művészetének technikáját használod, hogy elugorhass a szörny lehelete elől. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a hótarantula jobb oldalát. (1 támadással 125 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és iszonyatos hideget fúj rád. Fürdesz a hópelyhek özönében. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd a hótarantula hófehér potrohát. (7 támadással 1384 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+346 életerő). Csáprágó csattan csípőd közelében. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 tarantulakarmot. [tarantulakarom ládikóba-> (97,107)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 15 678 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1790, sebződés: 2, gyógyulás: 346, összesen: +344 ÉP}

Egy feneketlen tóhoz érkeztél. Szomjazva veted magad a vízre. Ivás után megtöltöd a vizestömlőt is. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Atalanta vigyorog kajánul. Oldalt pillantva, meglátsz egy törpe bányát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Néhány mákrózsa virág hullik a lábad elé. Miközben felveszed, boldogan tapasztalod, hogy egy fürkésző szemek varázslat került rád. Hálásan nézel Elenios szemébe. (Feltételes úszás:) Felöltöd a rájabőr úszógatyát. Felöltöd a sikamlós búvárruhát. Ledobálod magadról a páncélodat, és a hátizsákoddal együtt egy bokor tövébe rejted. Most pedig gyerünk fürdeni! Először csak a bokádat dugod be, de aztán fokozatosan beljebb merészkedsz. Tempózni kezdesz, zsákmány után lesve, majd lemerülsz. Felkészülve minden lehetőségre, kezedben avenirt fogsz. Úszik feléd valami. Egy opati polip! {szintje: 5.}

Elszántan a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Avenirral teljesen átszúrod az opati polip puha testét. (1 támadással 161 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Az opati polip csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 polip szívókát. [polip szívóka ládikóba-> (97,107)-> 6 arany, -2 ÉP] 243 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 161, sebződés: 2, gyógyulás: 1, összesen: -1 ÉP}

Ahogy azt az elf mesterednél tanultad, határozott karcsapásokkal haladsz lefelé, a tó mélyebb részei felé. Hopplá! Nemcsak te vagy az egyedüli fürdőző. Jön feléd egy trix kölyök! {támadása: 40.}

Vad csatakiáltással, felemelve az avenirt ellenfeledre rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Avenirral teljesen átdöföd a trix kölyök testét. (1 támadással 152 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A trix kölyök megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A trix kölyök karmai megsebesítik a bal kezedet. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 fénytelen gyöngy [fénytelen gyöngy ládikóba-> (96,108)-> 6 arany, -2 ÉP], 1 trix gyógypálca és 1 obszidián tüske. 2 315 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 152, sebződés: 3, gyógyulás: 1, összesen: -2 ÉP}

A tenger mélye felé haladva egyre sötétebb lesz. Hirtelen megpillantasz valamit. Egy óriás vízi sün! {fizikai sebezhetőség: 200%.}

Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Avenirral néhányszor teljesen átdöföd az óriás vízi sün testét. (2 támadással 622 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-622 életpont.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
Felhasználva a kőkalapácsot, szereztél 2 fekete gyöngyöt. 5 642 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 622, sebződés: 622, gyógyulás: 0, összesen: -622 ÉP}

A tenger mélye felé haladva egyre sötétebb lesz. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy trix nőstény! {szintje: 21.} {max. életpontja: 181-270.}

Megmarkolva az avenirt ellenfeledre rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Avenirral néhányszor teljesen átdöföd a trix nőstény bal oldalát. (2 támadással 314 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+78 életerő). A trix nőstény karmai majdnem eltalálnak! Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 trix gyógypálca és 1 ytterium kőzet. 3 427 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 314, sebződés: 0, gyógyulás: 78, összesen: +78 ÉP}

Merőlegesen úszol lefelé, hogy minél előbb kideríthesd van-e feneke a tónak, amit úgy neveznek, feneketlen tó. Hopplá! Nemcsak te vagy az egyedüli fürdőző. Jön feléd egy kráken ősanya! {szintje: 50.} {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.}

A lény tintát köp rád! Szerencsére féreugrottál. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Avenirral nagy lendületekkel át- meg átszúrod a kráken ősanya testét. (6 támadással 957 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+218 életerő). Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 279 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +56 ÉP.) Farkát a lábad köré tekerve, a kráken ősanya a földre lök! Gyorsan megpróbálsz felállni. (1 támadástól 654 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +131 ÉP.) Ellenfeled regenerálódik! Avenirral több döféssel felnyársalod a kráken ősanya testét. (4 támadással 575 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+144 életerő). A kráken ősanya beleharap a kezedbe. (1 támadástól 366 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +74 ÉP.) A kráken ősanya farkának csípős csapása nyomán véres csík fut végig az alkarodon. (1 támadástól 610 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +122 ÉP.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 Dendeitren gyűrűje, 1 áldott kő és 1 kreiton esszencia. Felhasználva az aranyló ugarhéjat, szereztél 97 csepp tintát. 34 508 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1532, sebződés: 1909, gyógyulás: 767, összesen: -1142 ÉP}

A tó fenekét sajnos nem sikerült meglelni, viszont ennél több időt már nem akarsz a vízben tölteni. Ideje visszafordulni. Azért még körülnézel, nincs-e ebben a mélységben valami kincs, amit összeszedhetsz. Semmi! A tüdőd a pattanásig feszül, ahogy a felszínre emelkedsz. Gyorsan megtörlöd magad és felöltözködsz. (Önanalízis: +19% úszás.) A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy drakolder csatamezőt. Északnyugatra nézve látsz egy tükörtornyot. Északra egy Chara-din oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Mr. Vadászmester, elejtett egy zebrát. Ez a húsmennyiség jó ideig elég lesz! (+5 kaja.) Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 3 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északra, friss alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, friss troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[60 pontot használtál fel, van még 812. Kapsz 84 VP-t.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 832.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 852.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 872.]

m 1 0 0 mozogsz északkeletre
[116,126] A sziklák elmaradoznak, ismét füves síkságon vagy. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy drakolder csatamezőt. Egyszercsak megpillantasz egy vermet. Egy kövér ember nő üldögél benne. Elhaló nyöszörgéssel próbálja a segítségedet kérni. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy szuperkötélre és 8 TVP-re (42. jellempróba). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy teljesen lerombolt oltárt. Látsz egy álomvirágot. Felfedeztél egy móricserjét. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy ovimon-bokrot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy rúnakövet. Pillanatnyi mentális érintkezés után már látod, hogy ez valószínűleg Chara-din rúnaköve. Hopp! Egy örvénylő porfelhőből kialakuló szoborral találkoztál, mely Atalanta formáját vette fel, amint éppen egy megfelelőnek látszó Chara-din trófeát tűz az övébe! Ezt az alkotást! Te vajon milyen szobrot csinálnál? Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor nyugatra nézel, észreveszel egy Chara-din oltárt. Északnyugatra nézve látsz egy quwarg ikerbolyt. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. A fűben meglapulva reménykedsz, hogy az ellenfeled nem vesz észre. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 rejtőzködés). Miután sikerült elbújnod, kíváncsi leszel. Elővigyázatosan kinézel rejtekedből. Ez nem lehet más, mint egy erszényes elkarog. {védettsége: 22 szúró, 22 vágó, 22 ütő ellen.} Amikor elhal a zaj, előmászol.

Nocsak, itt van valami érdekes! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még friss alakváltó nyomokat, amelyek délnyugatra, friss troll nyomokat, amelyek délnyugatra, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, friss troll nyomokat, amelyek keletre, friss troll nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(láthatatlan észlelése:) Ahogy tovább gyalogolsz, észreveszed Atalanta táborát. Tharr lényét magába fogadott isteni entitás. Egy arany éjmedált, egy arany emlékérmet, egy arany morférmet, egy arany morfjelvényt, egy arany morfmedált, egy arany vadászmedált, egy arany végzetéremt, egy arany végzetmedált, egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy Arzgul függőjét, egy beholderfej medált, egy bohócsipkát, egy boszorkánykendőt, egy bozontfonatot, egy csonka fülbevalót, egy Dendeitren gyűrűjét, egy díszes fegyvertokot, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy éjsötét rémcsizmát, egy Elenios fülbevalóját, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy ezüst végzetmedált, egy fejvadász medált, egy felleggyűrűt, egy gyógyító szimbólumot, egy Hatalom Karkötőjét, egy Istenek fülbevalóját, egy Istenek vállvédőjét, egy jáde ékszert, egy Kaleq kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kígyóbőr övet, egy kígyószemet, egy klasszik ezüstmedált, egy klasszikus kitűzőt, egy koponya gyűrűt, egy kreiton palástot, egy Krőzus kitűzőjjét, egy Krőzus nyakláncát, egy lajstrom medált, egy lánghordozó kitűzőt, egy lovagi övcsatot, egy Lucius érméjét, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni köpenyt, egy medvetalp mokasszint, egy mentát koronát, egy mind. zafírját, egy moa lábszárvédőt, egy naso-thin medált, egy nerub sámánövet, egy Niagren vállszíját, egy olimpiai aranymedált, egy olimpiai rubinmedált, egy ősi emblémát, egy párducbőr övtáskát, egy purifikátor övet, egy purifikátor páncélt, egy Pusztítók övét, egy Putakalu karkötőjét, egy q. demoralizátort, egy q. taposó medált, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy roxati üvegszemet, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szerencse érmét, egy szerencsekockát, egy tépett lobogót, egy térhasító kesztyűt, egy tervezői negyedrendet, egy tervezői ötödrendet, egy Thargodan agyfókuszt, egy Tharr koronáját, egy Titanitkard láncot, egy Tökéletesség érmét, egy topáz erényövet, egy Toyaki csuklópántját, egy trix amulettet, egy trix harci totemet, egy vámpír talizmánt, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar fétist, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir különdíjat, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Fegyverzetét egy sagarothi sikoltó trófea, egy pragmatikus lidérc trófea és egy krízislidérc trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Áttört tudatpajzson berepülő holló. Övén 304 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított haragvó pegazus. Tárgyainak egy részét egy lélekgólem viszi. {max. életpontja: 16208.} Úgy látszik, a másik tökéletesen lát téged! Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű az alávaló. Erősnek, nagy hatalmúnak látszik - nincs értelme leöletni magadat vele. Nagy ívben elkerülöd a táborhelyét, mielőtt még felfigyelne rád.
Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.) [7 pontot használtál fel, van még 865. Kapsz 9 VP-t.]

kut 67 0 0 kutatsz 67 pontért
Lábujjhegyen rásétálsz az izzó homokra. Nem süllyedsz el, sőt, semmi bajod nem esik. Hihetetlen, de a dramoan talizmán valóban varázserővel bír. Kicsit távolabb valamilyen földöntúli tűz ég. Azért itt-ott még megcsillan a nap fénye ilyen-olyan félig ép tárgyakon. A csatamező belseje felé néhány kortárs kalandozó holttestére bukkansz. A szerencsétlenek! Egy szellemdarázs védelmezi a vadászterületét. {egyik sebzési módja: 2x 14d18+40.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 290 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi a szellemdarázs testét. (1 támadással 123 életpontot sebezve.) A teremtmény hunyorít egyet. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Elszántan a másikra rohansz. Használod a Belső időt. {HD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd a szellemdarázs bal oldalát. Kritikus ütés! (6 támadással 1320 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+331 életerő). A szellemdarázs melléd csap a farkával! A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13 122 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1733, sebződés: 0, gyógyulás: 353, összesen: +353 ÉP}

Még egy utolsó pillantást vetsz az imént legyőzött szörny hullájára, és megállapítod magadban: jó kis csata volt. A csatamező közepén kupacba rakott tárgyakra bukkansz. Furcsa, de épségben vannak! Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 2 drótszőr. Egy ezeréves lélek intéz feléd kihívást. {szintje: 45.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy pszi-acéltorony pszit. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 319 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. 192 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Üdvözlésképpen egy ősi sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja az ezeréves lélek éjfekete köpenyét. (10 támadással 906 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-40 támadás, -40 védekezés.) A lény speciális képességét alkalmazza, de sikeresen elkerülöd. Elszántan a másikra rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az ezeréves lélek éjfekete köpenyét. (7 támadással 1260 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lő rád a másik. 78 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-88 életerő). Az ezeréves lélek még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 29 591 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 2677, sebződés: 166, gyógyulás: 22, összesen: -144 ÉP}

Apró sikoly hagyja el ajkaid, amikor váratlan nesz érkezik oldalról. Egy újabb ellenfél! Egy ezeréves lélek készül a lemészárlásodra. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {védettsége: 105 szúró, 105 vágó, 105 ütő ellen.}
Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.)

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Sunyi ellenfeled, egy pszi-acéltorony pszi felrakásával szöszmötöl! Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 325 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 194 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Egy ősi sorvasztás varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 10 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja az ezeréves lélek éjfekete köpenyét. (10 támadással 909 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-40 támadás, -40 védekezés.) Borzalmas dolgot érzel: a szörny halál-auráját! Minden akaratodat megfeszítve, ellenállsz! Majdnem beleöregedtél a látványba! Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Használod a Belső időt. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod az ezeréves lélek testét. (7 támadással 1238 életpontot sebezve.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősvillám varázslatot. 72 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-115 életerő). Az ezeréves lélek szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 29 591 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 2666, sebződés: 187, gyógyulás: 22, összesen: -165 ÉP}

Egy sárgás-vöröses savfelleg közeledik feléd. Meglepődve tapasztalod, hogy amikor a közeledbe ér, egy lény lép elő belőle. Egy árnytündér csontváz intéz feléd kihívást. {mágikus sebezhetőség: 160%.} {védettsége: 88 szúró, 88 vágó, 88 ütő ellen.}
Manára van szükséged, elhasználod a következő tárgyat: manakristály. (+1370 varázspont.)

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fehér glóbusz varázst. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy elektromos pajzs mágiát. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 276 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káosz szava. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2697 életpontot sebeztél. (A varázslat 269 életerőt gyógyított.) Ellenfeled sötét rítus varázslatot lő rád. 40 életpontot vesztettél. Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. A Kitérés Művészetének technikáját alkalmazod majd. Elrepül 4 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja az árnytündér csontváz bal vállát. (4 támadással 323 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-16 támadás, -16 védekezés.) Az árnytündér csontváz összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 38 031 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 3296, sebződés: 40, gyógyulás: 269, összesen: +229 ÉP}

Tovább kutakodsz: itt egy lecsonkolt láb, amott egy penge nélküli kard. Alaposabban körbenézel, milyen használható dolgokra bukkanhatsz. A következő kincseket találtad: egy mágusölő [mágusölő ládikóba-> (97,107)-> 180 arany, -2 ÉP], 15 arany és egy ytterium kőzet. A feltámadó szél egy savfelhőt sodor feléd a csatamező túlsó vége felől. Ideje menekülni, mielőtt még a sors keresztezné útjaitokat. Részletes és aprólékos kutatásba kezdesz. Hosszas keresés után derül ki, hogy nem jártál sikerrel. (Önanalízis: +7% felderítés.) [67 pontot használtál fel, van még 798. Kapsz 93 VP-t.]

hh 2373 2210 1037 használod a 2373. tárgyat a 2210. tárgyat az 1037. tárgyat
Használod az esszenciafókuszt. Esszenciavédelem vonja be tested. Egészséged TF-elődött. (+731 VP.) [6 pontot használtál fel, van még 792. Kapsz 8 VP-t.]
Használod a lélekcsengőt. A mágia megtette hatását, az iménti vérontás emléke is kitörlődik a környékről. Néhány perc elteltével megérkeznek az első szörnyek és birtokba veszik a drakolder csatamezőt. Egészséged TF-elődött. [21 pontot használtál fel, van még 771. Kapsz 29 VP-t.]
Használod az arany sárkánysisakot. Sebeid gyógyulnak (+364 életerő). Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 770. Kapsz 1 VP-t.]

kut 68 0 0 kutatsz 68 pontért
Lábujjhegyen rásétálsz az izzó homokra. Nem süllyedsz el, sőt, semmi bajod nem esik. Hihetetlen, de a dramoan talizmán valóban varázserővel bír. Borzasztóan sivár és kietlen minden. Ráadásul a csatamező fölött fojtogató füst terjeng. Lehajolsz, hogy megvizsgálhass egy kisebb kupacot. Undorodva látod, hogy egy mammutóriás holtteste az. Egy szellemdarázs támad rád. {szintje: 33.} {max. életpontja: 1451-1550.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 348 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. (Spóroltál 3 vizet.) Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a szellemdarázs szellemtestét. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) A lény koncentrál egy hangyányit. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Elszántan a másikra rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Teriád lándzsával tökéletesen perforálod a szellemdarázs szellemtestét. (6 támadással 1233 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+308 életerő). A szellemdarázs farkával melletted a levegőbe suhint. A szellemdarázs most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13 122 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1703, sebződés: 0, gyógyulás: 308, összesen: +308 ÉP}

Még egy utolsó pillantást vetsz az imént legyőzött szörny hullájára, majd tovább indulsz. Megbotlasz valamiben. Nocsak, egy épen maradt ládikát löktél fel figyelmetlenségeddel. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy kisebb zan és 7 arany. Egy rothadó borzalom intéz feléd kihívást. {szintje: 45.} {támadása: 95.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 149 életpontot sebeztél. Koncentrálsz, majd megindítasz egy agybénítás III pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 10 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a rothadó borzalom testét. (10 támadással 1225 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-40 támadás, -40 védekezés.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Fókuszálod kí-energiáidat, és minden idegszáladat megfeszítve, megindítasz egy Sziklaököl-támadást. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a rothadó borzalom kuszaságát. (7 támadással 1713 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+428 életerő). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy Asylux átka varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt. A rothadó borzalom mancsával feléd csap, de Te résen vagy. A rothadó borzalom megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A rothadó borzalom melléd csap a farkával! A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 29 273 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3087, sebződés: 0, gyógyulás: 428, összesen: +428 ÉP}

Rémülten tapasztalod, hogy megmozdult a lábad alatt a föld, mintha valami a felszínre törne. Egy újabb ellenfél! Egy ezeréves lélek jön feléd. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {támadása: 85.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Alattomos ellenfeled pszi-acéltorony pszivel bohóckodik. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 281 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 192 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Egy ősi sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod az ezeréves lélek éjfekete köpenyét. (10 támadással 922 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-40 támadás, -40 védekezés.) Hirtelen valami iszonyatos dolog érint meg: a szörny halál-aurája! Minden akaratodat megfeszítve, ellenállsz! Majdnem beleöregedtél a látványba! Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Vad csatakiáltással, felemelve a teriád lándzsát a másikra ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd az ezeréves lélek testét. (7 támadással 1065 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lő rád a másik. 81 életpontot vesztettél. A szörny hatalmas detonáció közepette darabokra robban (-93 életerő). Véres nyál csordul ki az ezeréves lélek száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 29 591 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 2460, sebződés: 174, gyógyulás: 0, összesen: -174 ÉP}

Egy sárgás-vöröses savfelleg közeledik feléd. Meglepődve tapasztalod, hogy amikor a közeledbe ér, egy lény lép elő belőle. Egy fertőzött dr.lárva készül a lemészárlásodra. {szintje: 51.} {egyik sebzési módja: 2x 5d11+75.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Ellenfeled agytaposás varázslattal készül a csatára. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 331 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! (Önanalízis: +2% pszi.) Ellenfeled halálvarázs II varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Szerencsére nem hatott rád. (Kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. A szörny minden bizonnyal lehelni fog, ezért felkészülsz a Kitérés Művészete harcművész képesség alkalmazására. Elrepül 10 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a fertőzött dr.lárva farkát. (10 támadással 1225 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-40 támadás, -40 védekezés.) Ellenfeled kitátja pofáját, és magmatüzet fúj rád. Villámgyorsan lehajolsz - a tűz csak megpörköl. (54 életpontot vesztettél.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a fertőzött dr.lárva hólyagos testét. (8 támadással 1918 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+479 életerő). Karmaival a fertőzött dr.lárva megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. Véres nyál csordul ki a fertőzött dr.lárva száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 39 007 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3474, sebződés: 54, gyógyulás: 479, összesen: +425 ÉP}

Tovább kutakodsz: itt egy lecsonkolt láb, amott egy penge nélküli kard. Alaposabban körbenézel, milyen használható dolgokra bukkanhatsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy elit csatavért [elit csatavért ládikóba-> (97,107)-> 30 arany, -2 ÉP], egy ezüsttőr [ezüsttőr ládikóba-> (97,107)-> 8 arany, -2 ÉP] és egy kreiton esszencia. A feltámadó szél egy savfelhőt sodor feléd a csatamező túlsó vége felől. Ideje menekülni, mielőtt még a sors keresztezné útjaitokat. Keresni, kutatni kezdesz. A munkád eredménytelen: nem találtál eldobott/rejtett tárgyakat. [68 pontot használtál fel, van még 702. Kapsz 95 VP-t.]

v 275 1251 0 elmormolod a 275. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Egy végső mozdulattal előhívod az érckonverzió varázslatot! (Spóroltál 2 aranyrögöt.) Érzed, ahogy a testedbe áramlik a mágikus energia a kezedben lévő két ércdarabból. (+4860 varázspont) [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 697. Kapsz 7 VP-t.]

vv 365 309 316 elmormolod a 365. varázslatot a 309. varázslatot a 316. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Sikerült leoldani ártó hatásokat magadról: +3 erő. [-80 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 695. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. 16 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 690. Kapsz 7 VP-t.]
Ezt a varázslatot nem mondhatod el többször (már 20-szor sikeresen megidézted)! [0 pontot használtál fel, van még 690.]

m 6 6 2 mozogsz nyugatra, nyugatra, keletre
[115,126] Magasabb területen vagy, dombokkal tarkítva. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Chara-din hívei emelték. Találsz egy vaskohót. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Találsz egy kazmárt. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Atalanta egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délre egy feneketlen tavat. Nyugatra nézve látsz egy tükörtornyot. Északra egy quwarg ikerboly van. Jól kivehetőek a távolban. Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) Van itt egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [114,126] A dombvidéket magad mögött hagyod. Sűrű bokrokkal teli terepen vagy. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy tükörtornyot. Látsz egy teljesen lerombolt oltárt. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy borkonyó cserjét. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy csillezsályát. Messziről megérzed a víz szagát: egy kis patak által táplált tavat találtál. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba).
(Feltételes mászás:) A pókkarmokkal a kezeden és a lábaidon mászni kezdesz a tükörtorony falán. Felveszed az építmény forgásának ritmusát. A visszaverődő nap zavaró fénye hihetetlen teljesítményekre késztet, így fél órán belül eléred a tükörtorony lentről kiszúrt bejáratát. A sötét átjáró végén egy fényes teremre bukkansz. Szokatlanul nagy ahhoz képest, hogy a tükörtorony kívülről milyen keskenynek nézett ki. (Önanalízis: +4% mászás.) Nézelődsz egy darabig a különös helyiségben, míg meg nem érzed, hogy veszély leselkedik rád. Ez egy shokara bogár! {egyik sebzési módja: 2x 12d18+45.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 211 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a shokara bogár kitinpáncélját. Kritikus ütés! (1 támadással 113 életpontot sebezve.) A lény szeméből hősugár lövell ki feléd. Villámgyorsan félrepördülsz. Elszántan a másikra támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Mint a harcművészetek igazi mestere, megpróbálkozol az Erő Öklével. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a shokara bogár összetett szemét. (5 támadással 1401 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+351 életerő). A shokara bogár csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A shokara bogár most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16 093 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1725, sebződés: 0, gyógyulás: 351, összesen: +351 ÉP}

Fellélegezni sincs időd, egy újabb szörny materializálódik meg a hátad mögött. Ez egy tleikan amazon! {szintje: 39.} {max. életpontja: 2151-2250.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 274 életpontot sebeztél. Távolról háló varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 ragasztót.) Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi a tleikan amazon bal karját. (1 támadással 121 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Elszántan a másikra rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a tleikan amazon egyik csápját. Kritikus ütés! (7 támadással 1848 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+278 életerő). Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 19 040 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2243, sebződés: 0, gyógyulás: 278, összesen: +278 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Ez egy kreiton átokmester! {mágikus sebezhetőség: 90%.} {támadása: 55.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Ellenfeled elektromos pajzs varázslattal készül a csatára. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 288 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Ellenfeled Asylux átka varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a kreiton átokmester testét. (10 támadással 1204 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-40 támadás, -40 védekezés.) Ellenfeled bűzfelhőt bocsát rád. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Megmarkolva a pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Pásztorbottal párszor keményen megütöd a kreiton átokmester ráncos csápját. (3 támadással 565 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Ellenfeledre lángcsóva varázslatot lősz. 80 életpontot sebeztél. A kreiton átokmester elhibázza az ütést csápjával. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 23 101 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2137, sebződés: 0, gyógyulás: 1, összesen: +1 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Ez egy kreiton lich!

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 153 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy háló varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Egy szerencsétlenség varázslattal köszönt csatapartnered. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a kreiton lich groteszk fejét. (10 támadással 1210 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-40 támadás, -40 védekezés.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Meglengetve a teriád lándzsát ellenfeledre rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Teriád lándzsával több döféssel felnyársalod a kreiton lich bal lábát. Kritikus ütés! (5 támadással 1105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. A kreiton lich még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 agvari manafókusz [agvari manafókusz ládikóba-> (96,108)-> 300 arany, -2 ÉP]. 24 291 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2468, sebződés: 2, gyógyulás: 1, összesen: -1 ÉP}

Jobban szemügyre veszed az idegen létesítmény idegen belsejét. Ez igen, kincsre bukkansz, találsz 3 fiatalság italát [fiatalság itala ládikóba-> (140,61)-> 240 arany, -2 ÉP]. Lefelé mászva már nem is zavar annyira sem a visszaverődő fény, sem a torony forgása. Hamar leérsz. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy quwarg ikerbolyt. Délkeletre nézve látsz egy feneketlen tavat. Még jó, hogy ilyen remek a látásod.

Alaposan körülnézel a földön. Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre, friss troll nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre, friss troll nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. [Rahn ékkő:] 2 838 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [115,126] A bozótost dombság váltja fel. Felfedeztél egy oltárt. Chara-din híveié. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy vaskohót. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy kazmárt. Utad során egy különös szoborra bukkansz, ami apró, színes porszemek kavargásából épül össze. A szobor Chara-din egy hívét ábrázolja, amint alamizsnáért kuncsorog Atalanta előtt. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Messze keletre látsz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. Úgy érzed, el tudsz bújni néhány satnya bokor mögé. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Előkandikálsz, és megpillantod a szörnyet. Ráismersz a távolodóra. Egy kardszárnyú pocok. {egyik sebzési módja: 1x 4d8+3.} A szörny távoztával előkerülsz búvóhelyedről.

Van itt egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nocsak, itt van valami érdekes! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [88 pontot használtál fel, van még 602. Kapsz 123 VP-t.]

im imádkozol
Az oltárra helyezel 101 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Aztán előveszed a 10000 aranyat, és az oltárra helyezed. Hatalmas lobbanással eltűnik az áldozat - úgy látszik, elfogadta az isten! Ünnepélyes hang szólal meg.
- Tehát nem csalódtam benned, hűséges hívem vagy! (+1 max. életerő, +84 max. varázspont.) Jutalmad ezúttal nem egy újabb varázslat: inkább mágikus hatalmadat növelem, ezentúl a fordulód elején +10 varázspontot fogsz regenerálni. [Ezt a nekrofun és egyéb hatások nem növelik.] [VP regenerációból elsajátítható varázslatok (IM <varázslat száma> parancsot kell kiadnod hozzá 50 TVP-ért): esőidézés (#11) 10 pontért, korgó gyomor, huss (#21) 10 pontért, öntözés (#216) 10 pontért, méregfelhő III (#229) 30 pontért, nekromanta csókja (#230) 20 pontért, pajzszúzás (#251) 10 pontért, avatár idézése (#253) 10 pontért, kitartás (#362) 20 pontért, öntözés II (#378) 20 pontért.] A teljesített feladat helyett kapsz egy újabbat, és természetesen továbbra is kihívás számodra a másik kettő: 1.) Keress magadnak tanítványt, aki legalább 10-zel alacsonyabb szintű nálad (de 20-nál nem alacsonyabb szintű), és add át neki szent szimbólumodat, majd ő adja vissza. Ha tanítványod legalább 3 szintet lépett, IMádkozz oltáramnál! (A valódi, szintszívás nélküli szint számít). 2.) Semmisíts meg egyet a ritka natali kövek közül! 3.) A mópat mészárlás trófeáit, 20 mópat tokent az oltáromnál áldozhatod fel. [30 pontot használtál fel, van még 572. Kapsz 42 VP-t.]

v 181 95 107 elmormolod a 181. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Befejezted a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

113 114 115 116 117
125
126
127
(114,126) tükörtorony (#885), 255. jellempróba, oltár, borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), tavacska, 38. jellempróba, shokara bogár (#436), tleikan amazon (#534), kreiton átokmester (#537), kreiton lich (#536)
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), kardszárnyú pocok (#152)
(115,127) hótarantulák (#464), feneketlen tó, művészi porolit (#720), törpe bánya (#435), tündöklő szobor (#1587), opati polip (#195), trix kölyök (#7086), óriás vízi sün (#410), trix nőstény (#7088), kráken ősanya (#7095)
(116,126) drakolder csatamező (#966), 42. jellempróba, oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), móricserje (#115, belőle készíthető: #116), ovimon-bokor (#206, belőle készíthető: #207), Chara-din rúnaköve, művészi porolit (#720), erszényes elkarog (#354), Atalanta (1067. kalandozó), szellemdarázs (#481), ezeréves lélek (#634), árnytündér csontváz (#629), rothadó borzalom (#633), fertőzött dr.lárva (#630)

[95,107] Épületek tűnnek fel. A város nyüzsög az élettől - koldusok kéregetnek, hetyke elf leányokat kísérgetnek troll testőreik, alakváltó árusok kínálják gyanús portékáikat.

A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " A High Density sivatag innen 276 mérföld nyugatra. " Oldalt pillantva, meglátsz egy Arénagödröt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nekrofunt. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 76 aranyat. keletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor. Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy jósda (577. épület.).
[-60 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 562. Kapsz 14 VP-t.]

be 497 8 1 bemész a 497. épületbe
Az arénát övező kerítéshez lépsz. A púpos varkaudar egy aknához vezet, amelyben egy létrát látsz. Bíztat hogy mássz le rajta. Legyőzve rossz érzésed lemászol, az akna aljából egy alagút vezet az arénába. Belépsz a porondra, a varkaudar közönség lelkesen felkiált, előre élvezik a várható vérengzést.
Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy norpadolótika. {szintje: 21.} {védettsége: 24 szúró, 40 vágó, 24 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 305 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
2 908 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 305, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy varkaudar mágus. {szintje: 6.} {egyik sebzési módja: 2x 2d4+4.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Ellenfeled hhaar burka varázslattal készül a csatára. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 322 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy lángcsóva varázslatot, majd rád küldi. 8 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
286 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 322, sebződés: 8, gyógyulás: 0, összesen: -8 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy hegyi góliát. {szintje: 20.} {max. életpontja: 301-346.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 299 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a hegyi góliát bal vállát. (1 támadással 116 életpontot sebezve.) Véres nyál csordul ki a hegyi góliát száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 13 aranyat. 2 818 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 415, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy kronotapír. {szintje: 24.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. A mészárlásra kiszemelt áldozat elektromos pajzs varázst lök magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 161 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Egy káosz szava varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a kronotapír pörsenéses hátát. (1 támadással 124 életpontot sebezve.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-17 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Meglengetve a pásztorbotot a másikra támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Pásztorbottal gyilkos csapásokat szórva összezúzod a kronotapír pörsenéses hátát. (2 támadással 346 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Ellenfeledre lángcsóva varázslatot lősz. 92 életpontot sebeztél. A kronotapír feléd harap, de sikertelenül. A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-8 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a fűszertartót, szereztél 3 csepp sáfrányport. 4 021 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 723, sebződés: 25, gyógyulás: 28, összesen: +3 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy sötét ölész. {szintje: 36.} {egyik sebzési módja: 1x 5d10+50.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 314 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja a sötét ölész testét. (1 támadással 121 életpontot sebezve.) A lény kiáltásával megpróbálja megállítani a szívedet. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Elszántan a másikra rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Pásztorbottal halálos csapásokat osztva péppé vered a sötét ölész ködös testét. (4 támadással 759 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre lángcsóva varázslatot lősz. 102 életpontot sebeztél. A sötét ölész karmai majdnem eltalálnak! A sötét ölész összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15 482 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1296, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy ongóliant hadúr. {szintje: 29.} {max. életpontja: 981-1060.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy védelem tűz ellen varázslatot. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 328 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted az ongóliant hadúr ragyás lábszárát. (1 támadással 119 életpontot sebezve.) A lény tüzet köp rád. A tűz melegen, de ártalmatlanul ölel körül. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot a másikra támadsz. Használod a Belső időt. {HD:} Pásztorbottal halálos csapásokat osztva péppé vered az ongóliant hadúr testét. (3 támadással 569 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy lángcsóva varázslatot. 81 életpontot sebeztél. Könnyedén félreszökkensz az ongóliant hadúr csapása elől. Az ongóliant hadúr szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy szent jogar, 17 arany, egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (96,108)-> 14 arany, -2 ÉP], egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP], egy fekete gyöngy és 2 gyöngymangó. 7 915 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1097, sebződés: 4, gyógyulás: 1, összesen: -3 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy varkaudar íjász. {szintje: 17.} {egyik sebzési módja: 2x 8d6+8.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 343 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) A varkaudar íjász összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 nyílvessző. 2 045 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 343, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy hegyi góliát. {egyik sebzési módja: 1x 6d6+14.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 305 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a hegyi góliát testét. (1 támadással 116 életpontot sebezve.) A hegyi góliát még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 10 aranyat. 2 818 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 421, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}


A közönség éljenez, úgy tűnik legyőzted minden ellenfeledet. A púpos varkaudar mogorván előkotorja az erszényét, és kezedbe számlálja a megállapodott összeget. Kapsz 2000 aranyat. [85 pontot használtál fel, van még 477. Kapsz 119 VP-t.]

m 7 mozogsz északnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] Magasabb területen vagy, dombokkal tarkítva. Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Chara-din hívei emelték. Oldalt pillantva, meglátsz egy vaskohót. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy kazmárt. A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Atalanta irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Messze keletre látsz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Csak gyorsaság, ügyesség, no meg némi szerencse kell a mézszerzéshez. Ezúttal megúsztad kevés csípéssel, de a vadméhek nem felejtenek! (+3 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[8 pontot használtál fel, van még 469. Kapsz 11 VP-t.]

v 181 73 60 elmormolod a 181. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Energia árad testedbe. Megidézted a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), kardszárnyú pocok (#152)

[73,60] Egy kisebb településhez érkeztél. Elérted Maad keleti határát, a Grákó-hegyek első lankáit. Oldalt pillantva, meglátsz egy főutcát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy teljesen lerombolt oltárt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy fellegvárat. (no:1. építését xadornix kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fellegvárat. (no:2. építését Ősi Hajnal Lovagjai kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy fellegvárat. (no:3. építését magenta Jade kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 81 aranyat.

Egy mayuto-bokrot találsz. Sajna, a különösen tápláló gyümölcs csak néhány érett példánnyal képviselteti magát. (+4 kaja.) A vadszőlő még egy kicsit éretlen, de azért Te érdemesnek tartod egy kis előszüretre. Mazsola lesz belőle vagy bor? Hmm, inkább ebéd. (+2 kaja.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Trikornis Futárszolgálat (711. épület.).
(Feltételes lopás:) Megkeresed Palasti táborhelyét. Kivárod az alkalmas pillanatot. Megpróbálsz hangtalanul a közelébe jutni a figura zsákjához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: acélpengőke, álompor, arany masszariasztó, aranylánc, aurach fog, bronzhegyű lándzsa, bronzkulcs, csontkulcs. A fenébe, a tábort csapda védi! Hála kifinomult csapdaészlelésednek, észrevetted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. Ezt a pechet! Pont, amikor már majdnem ott voltál, felemelte a másik a fejét, és kiszúrt. Szégyen a futás, de ilyen ciki helyzetben célszerű. Lelécelsz. (Önanalízis: +5% lopás.)
(Feltételes lopás:) Felkutatod azt a helyet, ahol Serte letáborozott. Vársz, amíg az alkalom a legkínálkozóbb. Csendben megpróbálod megközelíteni a másik holmiját. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ramit kő, rókafarok, shinai gömb, szulfin, szürke bőrkesztyű, szvó-ektoplazma. A nyomorult figura csapdával védte magát! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. Elcsórsz észrevétlenül egy tárgyat. Zsákmányod egy vasérc! Aztán tűnés! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
Összeakadsz Galargamothtal. Sheran tanítványa. Egy arany papi karkötőt, egy bíbor erőövet, egy fekete bőrcsizmát, egy láncinget, egy lánckesztyűt, egy obszidián karkötőt, egy rézsisakot és egy virág szimbólumot visel. Jelvényei: Naprend (a Chara-din elleni harcért). Felszerelését egy troll ritualista trófea, egy karmos tankány trófea és egy kérődző etra trófea színesíti. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy méregfogat tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy goldugar a hátasa. {max. életpontja: 215.} Körbejárhatod, figyelheted elgondolkodó ábrázatát, mivel nem lát téged. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: antilopbőr, aranylánc, aranyló ugarhéj, aranytű.
[-60 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 453. Kapsz 22 VP-t.]

mak 1 makró 1

fl 0 0 0 lopsz parancsok törlése
Minden fl parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 1 211 0 lopsz az 1. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 2 211 0 lopsz a 2. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 3 211 0 lopsz a 3. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 4 211 0 lopsz a 4. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 5 211 0 lopsz az 5. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 6 211 0 lopsz a 6. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 453.]

fl 7 211 0 lopsz a 7. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik.
(Feltételes lopás:) Felkutatod azt a helyet, ahol Galargamoth tábort vert. Megvárod a megfelelő pillanatot. A pihenő figura holmijához közelítesz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: antilopbőr, aranyló ugarhéj, aranytű, ásó, borkonyó bibe, bronzkulcs, csontkulcs. A szégyentelen áldozatod csapdát állított! Hála kifinomult csapdaészlelésednek, észrevetted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A motyóra fantom kakukkmadár vigyáz. Ügyesen elemelted a kiszemelt tárgyat (1 sáfrányport). Gyorsan lelépsz. (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.) [3 pontot használtál fel, van még 450. Kapsz 4 VP-t.]

fl 8 211 0 lopsz a 8. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 450.]

fl 9 211 0 lopsz a 9. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 450.]

m 1 mozogsz északkeletre
[74,59] Még mindig a városban vagy.

Egy fekete tintával bemázolt fatábla bukkan fel előtted. Megpróbálod kibogarászni a kusza betűket: " ELF vagy? Aurád NEM FEHÉR? Ne gondolkozz tovább: állj a drow-ok közé. " Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy teljesen lerombolt vaskohót. Felfedeztél egy főutcát. Látsz egy nagyobb monolitot. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy nekrofunt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy teljesen lerombolt oltárt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy sárkánytanyát. Oldalt pillantva, meglátsz egy fellegvárat. (no:1. építését Haláltánc kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Áldod az előrelátásodat, hogy annak idején megtanultál valamennyire olvasni. Most legalább ki tudod böngészni, hogy mi van a táblára írva, amit találtál: " Aranysárkány és Rend hívei! Erőnk alatt tör szét a Káosz csarnokának oszlopa! AKHI " Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 64 aranyat. Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.) Ahogy tovább caplatsz, egyszercsak megakad valamin a szemed. Közelebb nyomulva meggyőződhetsz róla, hogy ez egy tábla, valamilyen felirattal. Kiböngészed: " Nem mindig az erő a nyerő! Vigyázz! Jön az ÁRNYMENŐ! U.M.A. (5569) az ÁRNYMENŐ! " A következő épületeket látod: egy ezüst mágustorony (670. épület.), egy Mélysötét Aréna (683. épület.), egy kolostor (690. épület.) és egy Földelem Kapuja Harci Iskola (698. épület.). A helyi grafiti egyik megnyilvánulására, egy feliratos táblára bukkansz. Kiböngészed a szöveget. " Álljon-e tábla az ősi Istenek tiszteletére. Hirdesse Rhatt és Bufa régvolt nagyságát és tanait. Állította Hexeter az Ősi Hajnal Lovagjai [9167] K.T. tagja közül. " [8 pontot használtál fel, van még 442. Kapsz 11 VP-t.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Mormolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! (Spóroltál 1 varázskövet.) Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. {szintje: 5.} {max. életpontja: 5000.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 331 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a manaelementál lebernyegét. (1 támadással 125 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a manaelementál lebernyegét. (16 támadással 3865 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). A manaelementál csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. Izmaidat megfeszítve, készen állsz arra, hogy alkalmazd az Erő Öklét. Ököllel többször eltalálod a manaelementál hullámzó masszáját. (3 támadással 897 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A manaelementál elhibázza az ütést csápjával. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 4 varázskövet. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5218, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

[-72 varázspont.] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 432. Kapsz 14 VP-t.]

v 323 1954 elmormolod a 323. varázslatot
Kántálni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Egy végső mozdulattal előhívod a káoszportál varázslatot! Az örvénylő káoszportál túloldalán megjelenik egy téridő hasadék belseje. Kalandra készen átlépsz a kapun. A szemed lassan hozzászokik a sötétséghez, így nincsen szükség egyéb világításra. Egy poros, rég nem használt barlangban vagy. A falon kezdetleges szénrajzokat látsz. Talán valami gyerek rajzolhatta az elnagyolt állatfigurákat? A padlón rég kialudt tűz maradványait fedezed fel. Valahol a távolban, a végtelen járatokon át dühös barlangi szél süvölt. Megrángatod a hasadékba vesző szuperkötelet, és megállapítod, hogy az kitart. Épp eldöntöd, hogy nincs itt semmi, és ideje lenne visszamászni, mikor egy másik hasadékot fedezel fel, csupán néhány lépésnyire tőled! Ráadásul, mintha mozogna valami mögötte! Ez egy térfaló! { energia alapú varázslat nem hat rá.} {védettsége: 75 szúró, 75 vágó, 75 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már tükörpajzs vibrál körülötted. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy agytaposás varázslatot. Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1493 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy armageddon. 1154 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy varázslatlopás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. Véres nyál csordul ki a térfaló száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (72,59)-> 28 arany, -2 ÉP], egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (72,59)-> 40 arany, -2 ÉP], egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (72,59)-> 28 arany, -2 ÉP], egy pular kristály, 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (72,59)-> 12 arany, -2 ÉP], egy arany karperec [arany karperec ládikóba-> (72,59)-> 26 arany, -2 ÉP], egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (72,59)-> 12 arany, -2 ÉP], egy gyöngymangó és egy vasérc. 16 883 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2647, sebződés: 12, gyógyulás: 0, összesen: -12 ÉP}

Hmm. Egy másik hasadék is nyílik ide - állapítod meg a nyilvánvalót. Aztán felötlik benned, hogy lehet még több is. Ameddig a kötél engedi, alaposan körbevizsgálod a terepet. A kitartásodat siker koronázza! Egy újabb hasadok találsz. Ahogy a közelébe érsz, a vibrálása felerősödik, és egy lény türemkedik át rajta. Ez egy téridő szaggató! {energia alapú varázslatokra érzékeny.} {max. életpontja: 6001-6888.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. 1598 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. (Spóroltál 1 purifikátor hájat.) 6634 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy kiszáradás varázslatot. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. A téridő szaggató összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 ektoplazmát. 119 532 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 8232, sebződés: 50, gyógyulás: 0, összesen: -50 ÉP}

Mintha mindez nem lenne elég, újabb lény ugrik elő a semmiből! Ez egy térhasító! {szintje: 82.} {védettsége: 270 szúró, 270 vágó, 270 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. Ellenfeled agytaposás varázslattal készül a csatára. Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. 1397 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy istenítélet varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 5385 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy jégvihar varázslatot. 146 életpontot vesztettél. Tagjaid megdermednek. (-35 védekezés). Egy elemi fagyförgeteg varázslattal köszönt csatapartnered. 132 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: végső fagyhalál varázslatot lő rád. 368 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 11 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a térhasító testét. (11 támadással 1368 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-44 támadás, -44 védekezés.) Ellenfeled nagy erővel hozzád vág néhány jégpasztillát. 189 életpontot sebződsz. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Használod a Belső időt. Ököllel párszor keményen megütöd a térhasító bal lábát. (10 támadással 2447 életpontot sebezve.) Ellenfeled mozgása emberfeletti módon felgyorsul, ahogy a Sziklazuhatag kí-képességet használja. (3 támadástól 973 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +195 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 102 életpont sebzés. Ellenfeled mozgása emberfeletti módon felgyorsul, ahogy a Sziklazuhatag kí-képességet használja. (3 támadástól 974 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +195 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 103 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +114 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 jégpasztillát. 138 136 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 10802, sebződés: 2832, gyógyulás: 412, összesen: -2420 ÉP}

Furcsa, sistergő hangot hallasz. Mindenre felkészülve várod, mi fog történni, és a sistergés erősödik. Egy hasadék jelenik meg közvetlenül előtted! Gyorsan elhátrálsz tőle. Egy szivárványszín köpönyeges ember férfi bukkan elő belőle. Egy tökéletesen egyenes, fehéren derengő botot tart a baljában, és másik kezével pedig pórázon vezet egy hatalmas ebet. A kutya hatalmas ugyan, de teljesen barátságosnak látszik. A férfi körülnéz, és rád mosolyog.
- Üdvözöllek, halandó! Talán már találkoztunk... A Síkok Vándora vagyok. Gyakran megfordulok itt, és úgy érzem, veled is össze fogok még akadni itt. Látom, ügyesen eltakarítottál néhányat undok ellenségeim közül, ezért hálám jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot - mondja, és a markodba ejt néhány kacatot, aztán eltűnik a hasadékkal és a kutyájával együtt. Elteszed a fejpénzt, 3 fiatalság italát [fiatalság itala ládikóba-> (140,61)-> 240 arany, -2 ÉP]. A káoszportálon keresztül elhagyod a helyet. [-150 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [75 pontot használtál fel, van még 357. Kapsz 105 VP-t.]

v 75 76 291 elmormolod a 75. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. A forró energia testedbe áramlik. Létrehoztad a mágiafeloldás varázslatot! Elmúlt a láthatatlanság hatása. Sikerrel jártál! Mivel a paraméterként megadott varázslat nem volt rajtad, nem is volt sok értelme a mágiafeloldásnak. [-20 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 352. Kapsz 7 VP-t.]

h 1268 783 használod az 1268. tárgyat
A hollókristály prizma segítségével megpróbálod megidézni egy jen tekercs korábbi tulajdonosát. A bányászlámpát használod világítóeszközként. Az idézés sikeres volt. Hamarosan egy dühös baljós árny jelenik meg előtted. { tűz alapú varázslatokra érzékeny.} {védettsége: 220 szúró, 220 vágó, 220 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 272 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy armageddon varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. (Spóroltál 1 lótuszvirágot.) 9664 életpontot sebeztél. (A varázslat 778 életerőt gyógyított.) Távolról inst.szingularitás varázslatot lő rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy inst.szingularitás varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
27 528 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 9936, sebződés: 0, gyógyulás: 778, összesen: +778 ÉP}

[10 pontot használtál fel, van még 342. Kapsz 14 VP-t.]

kre 292 1901 6 kreálsz a 292. tárggyal az 1901. tárgyat (6 darabot)
Kántálni kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Elmondtad a kreáció varázslatot! (Spóroltál 4 sárkánypikkelyt.) Kreáltál 6 pöfeteg spórát. [-72 varázspont.] Egészséged TF-elődött. [12 pontot használtál fel, van még 330. Kapsz 16 VP-t.]

zip 6666 100 nemes céllal pusztítod a 6666. tárgyat 100
Rendben, a monolitot életed árán is védelmezni fogod! Már belekezdenél a monolit kijavításábe, de néhány szörny bukkan fel, hogy megakadályozzon benne. Az első közülük egy zsoldoskatona. {támadása: 17.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 332 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. (Spóroltál 3 vizet.) Ellenfeled elernyed. A zsoldoskatona még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
867 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 332, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A csata folytatódik, ezúttal egy trikornis áll veled szemben.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 320 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy villámcsapás varázslat. 10 életpontot vesztettél. A trikornis szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +10 életerőt. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 trikornis szarvat. 858 tapasztalati pontot kaptál. Végeztél egy jó lénnyel. (+2 gonoszság.)
{Csatastatisztika; sebzés: 320, sebződés: 10, gyógyulás: 0, összesen: -10 ÉP}

A következő ellenfeled egy epokitféreg. {egyik sebzési módja: 1x 2d8+2.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már oldás vibrál körülötted. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 322 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. (Spóroltál 3 vizet.) Ellenfeled elernyed. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Felhasználva a zöld üveget, szereztél 3 csepp ragasztót. 1 223 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 322, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Hozzálátsz, hogy a monolitot javítgasd, köveket hordasz, leszicsolod a sérült felületet. Sajnos a monolitot több sérülés érte, mint amit egyszerre ki tudnál javítani, még kb. 111 alkalommal kéne javítgatni. [Rahn ékkő:] 31 548 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [100 pontot használtál fel, van még 230. Kapsz 140 VP-t.]

ef 25 588 energia fejlesztése 25
Hosszan meditálsz, a többi tudattaggal egyesülve dolgozol egy új tudati képesség kifejlesztésén. [-25 TU.] [175 pontot használtál fel, van még 55. Kapsz 245 VP-t.]

szk 781 778 78 keresed a 781. szörnyet a 778. szörnyet a 78. szörnyet
A táborozás ideje alatt majd megpróbálsz nyomokat kutatni, hátha találsz egy ork bérgyilászt. [0 pontot használtál fel, van még 55.]

* 1. BP: ext 0 0 0 visszadátumozás kérelem
Még nem telt el egy hónap (legutóbb 2024. évben 7. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 55.]

* 2. BP: bb 976 977 978 beraksz a bankba a 976. tárgyat (977 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 55.]

* 3. BP: bb 328 292 2 beraksz a bankba a 328. tárgyat (292 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Beraksz a bank széfjébe 4 sárkánypikkelyt. Beraksz a bank széfjébe 18 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 55.]

* 4. BP: ek 3 2 0 t. energia kisütése: 3 2
Tudatpajzsot feszítesz elméd köré. Kizárólag ellenséges tudati képességek ellen fogod használni. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 45. Kapsz 14 VP-t.]

* 5. BP: e 10 0 0 élelemszerzés 10 pontért
Morcona megjelenésed és fegyverzeted elegendő, hogy elijesszed a kanálfarkast zsákmánya mellől. Harc nélkül jutottál egy jól megtermett növényevő janóla húsához! (+5 kaja.) Oppsz, egy kenyérfa! Sajna, már csak egy kenyér van rajta. (+2 kaja.) (Önanalízis: +12% vadászat.) (Önanalízis: +6% nyomkövetés.) Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Meglapulsz egy árok mélyén. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Hiába, a tapasztalat. Ezúttal is megúsztad harc nélkül. Persze kíváncsi vagy, mi is volt az ellenfeled. Ó! Hiszen ez egy útonálló. {védettsége: 8 szúró, 8 vágó, 8 ütő ellen.} Hamarosan elmúlik a veszély. Megnyugodva ugrasz elő.

[10 pontot használtál fel, van még 35. Kapsz 14 VP-t.]

* 6. BP: hh 1269 1233 2107 használod az 1269. tárgyat az 1233. tárgyat a 2107. tárgyat
Belenézel a kaleidoszkópba. A különböző fényű üvegszilánkok hatására rögtön transzba zuhansz. Bőröd egy leheletnyit ruganyosabbá vált. Gyorsan elpakolod a kaleidoszkópot. [4 pontot használtál fel, van még 31. Kapsz 5 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 31.]
Felállítod a csapdát úgy, hogy a közeledbe lopódzkodók ne vehessék észre, csak akkor, ha már késő. [6 pontot használtál fel, van még 25. Kapsz 8 VP-t.]

* 7. BP: hh 522 1554 1534 használod az 522. tárgyat az 1554. tárgyat az 1534. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 25.]
Játszani kezdesz az aenouth ködkürtön. Csupán az első traktusig jutsz a szívhezszóló melódiában, amikor meglepő dolog történik. A tér szövete közvetlen előtted szétnyílik, és egy ryuku ősszellem hömpölyög keresztül az anyagi és a túlvilág között húzódó kapun. A szörny nem tűnik barátságosnak, sőt mi több, megidézőjére támad! {szintje: 58.} {támadása: 175.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Alattomos ellenfeled számodra ismeretlen védekező pszivel bohóckodik. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. A lény immúnis erre a varázslatra! Ellenfeledre lesújtasz egy agybénítás III pszi támadással. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vérbeli borzongás. Semmi eredménye! (Kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy fehérál.roncsolása pszi hatás. Semmi hatás! (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. A Kitérés Művészetének technikáját használod, hogy elugorhass a szörny lehelete elől. Elrepül 10 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a ryuku ősszellem áttetsző karját. (10 támadással 1215 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-40 támadás, -40 védekezés.) A szörny elemi tüzet lehel! Villámgyorsan lehajolsz - a tűz csak megpörköl. (181 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a ryuku ősszellem áttetsző karját. (13 támadással 3167 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+792 életerő). A ryuku ősszellem csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 228 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +46 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 24 életpont sebzés. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 60 065 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 4406, sebződés: 409, gyógyulás: 838, összesen: +429 ÉP}

A ködkürtöt a hátizsákod mélyére helyezed - egy darabig most nem lesz rá szükséged. [16 pontot használtál fel, van még 9. Kapsz 22 VP-t.]
Sajnos nincs elég TVP-d ahhoz, hogy a túloldalon kutakodhass, ezért most nem használod a quwarg teleportgömböt. [0 pontot használtál fel, van még 9.]

* 8. BP: gy 10 0 0 gyógyítás 9 pontért
Szerencsére, tökéletesen egészséges vagy, így nincs szükséged gyógyulásra sem. [0 pontot használtál fel, van még 9.]

* 9. BP: vv 295 295 295 elmormolod a 295. varázslatot a 295. varázslatot a 295. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 9.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 9.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 9.]

* 10. BP: kf 1158 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1158. tárgyat
Leveszed az arany sárkányköpenyt, majd felöltöd a ryuku vadászinget. [0 pontot használtál fel, van még 9.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Látványos detonáció közepette 1 kisebb zan és 1 főnixtoll megsemmisítette egymást. Az aranypikkelyek kifejtik jótékony hatásukat. (+0 jóság.) Kifejlődött a növény Sheran cserepében. Leszeded a termést, 2 jokonbia ágat. Elmúlik az üstben főzött étel hatása. Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-19 szerencse). Előveszed a Bányászok Könyvét és kicsit lapozgatod. (Önanalízis: +1% bányászat.) [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 11, 15, 12.
Jelenleg 4682 felépült monolit, és -1133 lerombolandó oltár van Ghallán. Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy amnioszt fal föl a színes dözmöng. 3 kaját bezabál a bunthar. 2 kaját töm magába a mélységi grittang. Egy kaját töm magába a gyilkos szilmill. Egy kaját bezabál a hegyi szamár. Egy kis testmozgás gyanánt néhányszor a magasba emeled a malomkövet. Alaposan elfáradva, egy helyet keresel, ahol aránylag biztonságban pihenhetsz. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A heti megpróbáltatások megedzették a szervezetedet. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt az auralátás hatása. Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt az alku hatása.
Ebben a körben 9 pontod maradt, ebből a következő körre 9 pontot vihetsz át. Kapsz még 1090 pontot. A következő körben tehát 1099 pontot költhetsz el.

KARAKTERLAP

Roante, egy szőke, göndör hajú, kék szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Chara-din követe vagy. A Káosz Lordjai (#9147) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 949. fordulód.

Erő: 142 (196) Szint: 68 Merészség: 10/2 Magasság: 193 cm
IQ: 140 (187) Támadás: 145 (154) Agresszió: 3 Testsúly: 85 kg
Ügyesség: 121 (151) Védekezés: 281 (294) Menekülés: 2 % Életkor: 60/24 év
Egészség: 128 (157) Életpont: 3226/3655 Jellem: gonosz (666) Tul. pont: 23
Szerencse: 131 (209) Varázspont: 8486/2705 Pénz: 182812 arany Kép. pont: 20
Tudatpont: 135/12 Pszi pont: 7632/1913 Halhatatlanság: 32 % EFejl: 30
Eddig összesen 27593 szörnyet (50 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 1 537 325 TP-t kaptál. Jelenleg 435 746 026 TP-d van. A következő szinthez még 19 253 974 TP szükséges. Trófeáid: moa szerkezet, Naso-thin szelleme, időhasító. A 759. fordulódban 218741 arany került a bankszámládra. 221909 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 11 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 30/38 (+4%) ökölvívás: 76/15 (+8%) szúrófegyverek: 48/79 (+4%)
vágófegyverek: 26/33 ütőfegyverek: 48/73 (+3%) lőfegyverek: 31/46
dobófegyverek: 65/88 (+9%)

Feltételes fegyverváltás: pásztorbot (#513) (900%) << árnypenge (#1946) (750%) << teriád lándzsa (#1282) (600%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); mérg. vas dobónyíl (#190) max. 1 db (1 -39.); kábító nyilacska (#1590) (40 -68.); esszenciakristály (#350) max. 1 db (69 .); kábító nyilacska (#1590) (70 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
74,59 mezőn táborozol
Teleport hatása alatt állsz, melynek induló koordinátája 115,126
Max. X koordináta (eddig teleportálhatsz városi teleporttal): 140
Kedvenc táborhely: 114,83
Kisebb kívánság: legutóbb 2024. évben 2. hónapban.
Az idő kódexe: legutóbb 756. fordulóban.
Legfeljebb 190 TU-t válthatsz TVP-re.
A negatív esszencia az öklödre van kenve.
A páncélfényező játékmesteri palást felületére kenve.
Feltételes varázskő használat: 5 százalék varázspont alatt.
Ha elfeledkezel az olimpiai jelentkezésről, és léptél az előző 1 hónapban, automatikusan jelentkezel az olimpiára az induláskor. (Ezt a beállítást H 1 50 888-cal tudod kikapcsolni.)
platina varázskr.: esszenciavédelem.
A következő másznivalókban nem harcolsz az utolsó szörnnyel: lebegő erőd.
JLKzott minoszkúpok: 63, 58

SZÁMLÁLÓK
Kék golyó 20/4 (támadás:4 védekezés:0 max.ép:0 max.vp:0) Pszi katalizátor 50/50 Örökkévalóság 20/20
Max életkor 163 év Átcsoportosítási és instabil keret: 400 261 TVP E 1 paranccsal ölt szörny: 50 000/1
Teljesített szintek a kihívás tornyában: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 212/34 (+48%) 2. nyomkövetés: 363/61 (+66%) 3. lopás: 190/57 (+18%)
4. mászás: 68/27 (+11%) 5. csapdakészítés: 77/40 (+6%) 6. csapdaészlelés: 263/96 (+16%)
7. gyógyítás: 92/16 (+12%) 8. titkosírás: 81/21 (+6%) 9. felderítés: 78/83 (+10%)
10. szörnyidomítás: 18/68 11. teológia: 418/14 (+97%) 12. taumaturgia: 300/17 (+92%)
13. szerencsejáték: 49/55 (+12%) 14. versengés: 85/32 (+15%) 15. harcművészetek: 62/6
16. zene: 247/63 (+37%) 17. szörnyismeret: 228/95 (+37%) 18. pszi: 417/16 (+100%)
19. zárnyitás: 36/67 20. vadászat: 108/57 (+24%) 21. vitalitás: 2/28
22. bányászat: 162/98 (+14%) 23. testépítés: 7/69 24. úszás: 81/83 (+19%)
25. főzés: 79/74 (+11%) 26. ősteológia: 126/70 (+31%) 27. őstaumaturgia: 119/13 (+24%)
28. csapatmunka: 7/25

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 8
1. sebzés bónusz: 5 5. varázslat sebzés: 5 6. regeneráció: 5 10. vp regeneráció: 6(7)
11. kincskeresés: 8 15. rezisztencia: 5 16. tulajdonságpajzs: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 29 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 30% életpont alatt (sötét ital (#284))
totemmester 60% életpont alatt (isteni gyógyítás (#324))
lopsz az emberektől (1) sáfrányport (#211), az elfektől (2) sáfrányport (#211), a törpéktől (3) sáfrányport (#211), az árnymanóktól (4) sáfrányport (#211), a trolloktól (5) sáfrányport (#211), a gnómoktól (6) sáfrányport (#211), a kobuderáktól (8) sáfrányport (#211), a mutánsoktól (9) sáfrányport (#211)
ásol max. 50 TVP-ért
készítesz kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), sötét italt (#284) (max. 25 darabot ), kreiton főzetet (#1145) (max. 5 darabot ), tüskét (#22) (max. 50 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), mérg. vas dobónyilat (#190) (max. 50 darabot ), vas dobónyilat (#189) (max. 30 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 10 darabot )
elfogod vadász quwargot (#241) fedett veremmel (#219)
mászol max. 200 TVP-ért de nem mászol le gyengébb helyekre, mint a tükörtorony (885)
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus (27)
úszol max. Feltételes úszás max. 100 TVP-ért.
vásárolsz deus ex machinát (#1) (max. 50 darabot ), manifeszt.nyúlványt (#214) (max. 50 darabot ), amnioszt (#203) (max. 50 darabot ), trikornis szarvat (#198) (max. 50 darabot ), xirnox szivet (#213) (max. 50 darabot ), purifikátor hájat (#269) (max. 50 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), remák szivet (#264) (max. 50 darabot ), dözmöng szivet (#122) (max. 50 darabot ), fűszerkeveréket (#1170) (max. 50 darabot ), tintát (#101) (max. 100 darabot ), toxylt (#591) (max. 50 darabot ), tankány karmot (#237) (max. 20 darabot ), kőszemet (#304) (max. 50 darabot ), kristályfolyadékot (#449) (max. 10 darabot ), pszi követ (#248) (max. 100 darabot ), vas dobónyilat (#189) (max. 50 darabot ), mutáns csontot (#331) (max. 30 darabot ), láthatatlan köpenyt (#441) (max. 15 darabot ), moa katalizátort (#386) (max. 50 darabot ), moa gyémántot (#385) (max. 50 darabot ), boszorkánykendőt (#1697) (max. 20 darabot ), mithrilt (#352) (max. 30 darabot ), aranytűt (#272) (max. 30 darabot )
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 42, max: 50)
halált okozó lények (#9098), élőholt quwarg (#202), bávatag golombár (#165), halálos morf (#7618), harcias morf (#7619), brutális morf (#7620), lomha morf (#7621), védelmező morf (#7622), mágiamorfáló (#7623), domináns morf (#7624), éltető morf (#7625), rubin sárkány (#330), Ylgoroth (#332), aranyfecske (#283), Folrang (#331), hattyúkirály (#776), sötét ölész (#314), Rém (#315), bunthar (#396), kronoelementál (#287), tleikan főbíra (#512), élőholt drakolder (#628), vércápa sámán (#281), ragadozó (#292) (csak egyszer), Buqqe (#572), színes dözmöng (#78), mópat fatty (#317), ryuku csapásvezető (#778), zafír sárkány (#329), öregedést okozó lények (#9095), armageddont lövő lények (#9099), manaelementál (#290), gothag döglidérc (#429), sikolyféreg (#7256), időrabló herceg (#7345), időrabló (#7341), lélekgólem (#7342), téridő szaggató (#7343), negátor (#7346), időhasító (#7347), térhasító (#7348), ryuku káoszutazó (#7264)
Barátságosság (aktív: 31, max: 50)
apró lidércfi (#930), fémbontó szójer (#150), emberevő (#119), bandita (#758), tüskés harci gromak (#156), púpos burástya (#92), ragyás burástya (#111), félelem-járó (#56), útonálló (#130), kardfogú fülemüle (#146), bíbor szulfagor (#358), földsárkány (#359), lajhárlord (#757), proteinsólyom (#771), khór darázs (#348), troll ritualista (#365), bibircsók-óriás (#120), orgyilkos (#131), trappoló dinymák (#118), karmos tankány (#137), ekharion bébi (#768), dombi yeti (#366), kardszárnyú pocok (#152), erszényes elkarog (#354), vérfürdető magszim (#148), pordémon (#253), sullár (#101), sörényes ubuk (#89), pattanóböde (#145), tormikus egér (#218), szenzoros lápi rém (#594)
Feltételes pajzshasználat (aktív: 1, max: 30)
arany sárkánypajzs(1038):gyökérszellem(856)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 10 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 16 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) savhurrikán (#107, 40 VP)
varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP)
tűzgolyó (#155, 25 VP) varázspáncél (#156, 15 VP, 10 TVP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP)
hhaar burka II (#162, 10 VP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) a hatalom szava (#196, 50 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP)
érckonverzió (#275, 3 VP, 5 TVP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) ryuku teremtőerő (#281, 200 VP, 50 TVP) időcsere (#285, 5 VP)
speciális védelem (#292, 50 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) emléktörlés (#338, 50 VP, 5 TVP)
Morgan rúnája (#363, 33 VP, 33 TVP) tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) klónozás (#367, 60 VP, 5 TVP)
szívküldi (#368, 5 VP, 5 TVP) múltidézés (#369, 150 VP, 10 TVP) oldás (#372, 15 VP)
banshee-sikoly (#373, 20 VP) távolbalátás (#374, 40 VP, 5 TVP) analízis (#375, 6 VP, 2 TVP)
böfögtető átok (#380, 100 VP, 5 TVP) gyógyító aura (#386, 90 VP) felsőbb beavatkozás (#388, 500 VP, 50 TVP)
pukk (#389, 160 VP) fegyvertánc (#391, 60 VP) helyreállítás (#398, 240 VP, 20 TVP)
harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP) filofaxáció II. (#444, 20 VP, 10 TVP) Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP)
csapda álcázása (#460, 20 VP, 5 TVP) gázpajzs (#467, 20 VP) savmágia (#477, 36 VP, 5 TVP)
fekete mágia (#479, 36 VP, 5 TVP) méregmágia (#480, 36 VP, 5 TVP) kinematurgia (#482, 36 VP, 5 TVP)
ómatéria formázása (#542, 100 VP, 5 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) auralátás (#4, 8 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP)
méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP) szárazság (#48, 6 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP) Sötét Ceremónia (#55, 50 VP, 10 TVP)
puha ütés (#60, 18 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) halotthívás (#93, 34 VP, 5 TVP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) sorvasztás (#102, 20 VP)
szopógödör kreálás (#125, 60 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) életszívás III (#128, 15 VP, 5 TVP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP)
szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP) alku (#139, 20 VP, 5 TVP) életpajzs (#142, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP)
infralátás (#171, 8 VP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP)
agytaposás (#180, 12 VP) a halál csókja (#187, 10 VP, 2 TVP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 20 VP) káoszcsapás (#200, 10 VP) rúnakő teremtése (#201, 15 VP, 80 TVP)
álommérgezés (#202, 10 VP, 5 TVP) mágiafaló (#203, 12 VP, 5 TVP) káosz szava (#207, 25 VP)
kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) pestisaura (#210, 40 VP, 5 TVP)
menekülés (#212, 12 VP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) armageddon (#218, 100 VP)
lidércidézés (#219, 30 VP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP)
Chara-din lesújt (#223, 25 VP) mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
istenítélet (#284, 50 VP) ékkő kreálása (#466, 100 VP, 10 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP) tudatháló (#304, 35 PP)
belső idő (#305, 0 PP) mentálturbó (#478, 50 PP, 5 TVP) próba elemzése (#485, 20 PP, 10 TVP)
harci ösztönök (#490, 50 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
isteni átok (#307, 50 VP) manapajzs (#308, 1 VP, 5 TVP) megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP)
isteni kontaktus (#315, 3000 VP, 300 TVP) örökkévalóság (#316, 300 VP, 20 TVP) halhatatlanság (#317, 0 VP)
fizikai pajzs (#318, 50 VP) isteni bölcsesség (#319, 200 VP, 4 TVP) isteni gyógyítás (#324, 60 VP, 4 TVP)
isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP) fizikai pajzs II (#327, 75 VP) isteni kegy (#376, 90 VP, 5 TVP)
Őstaumaturgia varázslataid
őstűz (#310, 50 VP) ősjég (#311, 100 VP) ősi hurrikán (#312, 150 VP)
rezisztencia (#313, 70 VP) őselemi védelem (#314, 50 VP) őskreáció (#320, 30 VP, 5 TVP)
nekrofun teremtése (#321, 250 VP, 10 TVP) szingulár. védelem (#322, 50 VP) káoszportál (#323, 150 VP)
fekete energia (#325, 200 VP) általános komponens (#361, 200 VP, 12 TVP) redukció (#365, 80 VP, 5 TVP)
kódtörés (#439, 100 VP, 5 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: 20 vp; taumaturgia: 20 vp;
A varázslatok tanulására elkölthető: 80 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
méregsemlegesítés (#14) vámpirizáció (#1) (9800,0) szürkeáll. aktiv (#71) önanalízis III (#303)
Techiulan aurája (#261) csapdaészlelés (#222) tolvajvér (#364) csupasz izom (#28)
vízlélegzés (#185) pszi-ernyő III (#297) harci induló (#443) nagyobb agypajzs (#120)
Symulf rúnája (#182) varázsszem (#184) szemmelverés (#137) tulajdonságpajzs (#26)
isteni bölcsesség (#319) általános komponens (#361) Morgan rúnája (#363) óriáserő (#53)
hadiszerencse III (#59) erőpajzs III (#127) tárgyvédelem (#178) méregmágia (#480)
hatalomvarázs (#220) mágikus ütés (#147) fürkésző szemek (#213) esszenciavédelem (#165)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
0. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 4, max: 20)
direkt kontaktus I (#121), pukk (#389), őstűz (#310), izomernyesztés (#33)
Védekező varázslatok (aktív: 17, max: 20)
hhaar burka (#32), pszi-acéltorony (#98), védelem tűz ellen (#38), tükörpajzs (#101), oldás (#372), tompítás (#40), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), gázpajzs (#467), fegyvertánc (#391), harci ösztönök (#490), gyógyító aura (#386), fizikai pajzs II (#327), speciális védelem (#292), rezisztencia (#313), szingulár. védelem (#322), életpajzs (#142)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 191, max: 299 - védekező varázslatokkal együtt)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> halálos morf (#7618)
fehérál.roncsolása (#248) >> harcias morf (#7619) fehérál.roncsolása (#248) >> lomha morf (#7621)
fehérál.roncsolása (#248) >> védelmező morf (#7622) fehérál.roncsolása (#248) >> mágiamorfáló (#7623)
fehérál.roncsolása (#248) >> domináns morf (#7624) fehérál.roncsolása (#248) >> éltető morf (#7625)
fehérál.roncsolása (#248) >> brutális morf (#7620) fehérál.roncsolása (#248) >> Ylgoroth (#332)
direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166) direkt kontaktus I (#121) >> Tguarkhan (#212)
direkt kontaktus I (#121) >> északi tűzsárkány (#219) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243) agybénítás II (#246) >> kreiton bűvölő (#506)
agybénítás II (#246) >> elemi pulzátor (#440) háló (#186) >> sötét ülnök (#508)
háló (#186) >> tleikan főbíra (#512) káosz szava (#207) >> ködmágus (#597)
agybénítás III (#302) >> kristálynyálka (#632) káosz szava (#207) >> árnytündér csontváz (#629)
káosz szava (#207) >> élőholt drakolder (#628) agybénítás III (#302) >> bumshir óriásmacska (#492)
fehérál.roncsolása (#248) >> fagyóriás (#653) fehérál.roncsolása (#248) >> zafír drakón (#320)
fehérál.roncsolása (#248) >> lidérckirály (#316) fehérál.roncsolása (#248) >> viharóriás sámán (#324)
fehérál.roncsolása (#248) >> taalru herceg (#307) direkt kontaktus I (#121) >> kisebb quwarg isten (#213)
direkt kontaktus I (#121) >> varkaudar katona (#691) direkt kontaktus I (#121) >> Nateilena úrnő (#404)
háló (#186) >> tleikan amazon (#534) háló (#186) >> tleikan hajadon (#533)
háló (#186) >> kreiton lich (#536) agybénítás III (#302) >> quwarg gigász (#7128)
háló (#186) >> Morghatal A'ton (#544) direkt kontaktus I (#121) >> hoarián sárkánybébi (#830)
direkt kontaktus I (#121) >> ezeréves lélek (#634) agybénítás III (#302) >> rothadó borzalom (#633)
agybénítás III (#302) >> végzetes szójer (#631) direkt kontaktus I (#121) >> fertőzött dr.lárva (#630)
direkt kontaktus I (#121) >> Quwaxotix (#961) agybénítás II (#246) >> lidércherceg (#929)
agybénítás III (#302) >> troglodita harcos (#556) agybénítás III (#302) >> ryuku ősszellem (#7026)
agybénítás III (#302) >> kronoelementál (#287) káosz szava (#207) >> elkóborolt rémeb (#7023)
istenítélet (#284) >> teriád íjász (#802) káosz szava (#207) >> mélységi ent (#909)
káosz szava (#207) >> tüskés hatruuq (#816) armageddon (#218) >> árnyékfoltozó (#932)
fehérál.roncsolása (#248) >> fekete draklen (#812) káosz szava (#207) >> jáde draklen (#810)
káosz szava (#207) >> bíbor draklen (#809) direkt kontaktus I (#121) >> topáz draklen (#811)
káosz szava (#207) >> aszott draklen (#814) káosz szava (#207) >> zöld draklen (#813)
káosz szava (#207) >> Aurgir, a Jáde (#822) káosz szava (#207) >> Fagyor, a topáz (#823)
káosz szava (#207) >> Méniach, a Zöld (#824) káosz szava (#207) >> Durghal, az Aszott (#825)
istenítélet (#284) >> férfiak (#998) káosz szava (#207) >> nők (#999)
agybénítás III (#302) >> dögbűzös liliom (#455) agybénítás III (#302) >> verg elmeszaggató (#430)
agybénítás III (#302) >> mutánsféreg (#554) agybénítás III (#302) >> homogén artikula (#434)
káosz szava (#207) >> varkaudar pusztító (#7134) agybénítás III (#302) >> Toodrok Din (#503)
armageddon (#218) >> baljós árny (#588) istenítélet (#284) >> Goachan, a Bíbor (#821)
istenítélet (#284) >> draklen családfő (#820) istenítélet (#284) >> élőholt draklen (#819)
agybénítás III (#302) >> eldüeni vándor (#601) háló (#186) >> bányászvorthag (#593)
istenítélet (#284) >> sikolyféreg (#7256) isteni átok (#307) >> sikolyféreg (#7256)
isteni átok (#307) >> fekete draklen (#812) isteni átok (#307) >> élőholt draklen (#819)
isteni átok (#307) >> draklen családfő (#820) istenítélet (#284) >> féregtenyészet (#803)
istenítélet (#284) >> teriád harcos (#804) káosz szava (#207) >> teriád főmágus (#808)
istenítélet (#284) >> teriád nekromanta (#806) istenítélet (#284) >> teriád törzsfő (#805)
fehérál.roncsolása (#248) >> Kyeli Intluka (#807) fekete energia (#325) >> féregtenyészet (#803)
direkt kontaktus I (#121) >> ködsárkány (#947) fekete energia (#325) >> nők (#999)
fekete energia (#325) >> férfiak (#998) fekete energia (#325) >> teriád főmágus (#808)
istenítélet (#284) >> quiss (#7135) fekete energia (#325) >> quiss (#7135)
istenítélet (#284) >> vérgólem (#7136) fekete energia (#325) >> vérgólem (#7136)
istenítélet (#284) >> káoszlovag (#7139) fekete energia (#325) >> káoszlovag (#7139)
istenítélet (#284) >> rémlovag (#7140) fekete energia (#325) >> rémlovag (#7140)
istenítélet (#284) >> háromfejű quiss (#7138) fekete energia (#325) >> háromfejű quiss (#7138)
istenítélet (#284) >> Wrigh (#7142) fekete energia (#325) >> Wrigh (#7142)
puha ütés (#60) >> kétfejű quiss (#7137) fekete energia (#325) >> kétfejű quiss (#7137)
isteni átok (#307) >> agyrém (#7141) háló (#186) >> agyrém (#7141)
istenítélet (#284) >> negatív elementál (#734) fekete energia (#325) >> negatív elementál (#734)
armageddon (#218) >> térfaló (#783) fekete energia (#325) >> térfaló (#783)
istenítélet (#284) >> időrabló (#7341) fekete energia (#325) >> időrabló (#7341)
istenítélet (#284) >> lélekgólem (#7342) fekete energia (#325) >> lélekgólem (#7342)
istenítélet (#284) >> téridő szaggató (#7343) fekete energia (#325) >> téridő szaggató (#7343)
istenítélet (#284) >> időrabló herceg (#7345) fekete energia (#325) >> időrabló herceg (#7345)
puha ütés (#60) >> negátor (#7346) fekete energia (#325) >> negátor (#7346)
istenítélet (#284) >> időhasító (#7347) fekete energia (#325) >> időhasító (#7347)
istenítélet (#284) >> térhasító (#7348) fekete energia (#325) >> térhasító (#7348)
istenítélet (#284) >> nerub száműzött (#7262) fekete energia (#325) >> nerub száműzött (#7262)
istenítélet (#284) >> ryuku káoszutazó (#7264) fekete energia (#325) >> ryuku káoszutazó (#7264)
istenítélet (#284) >> csodálatos remete (#7269) fekete energia (#325) >> csodálatos remete (#7269)
istenítélet (#284) >> óriás sziklozug (#7302) fekete energia (#325) >> óriás sziklozug (#7302)
háló (#186) >> moa szellem (#7356) fekete energia (#325) >> moa szellem (#7356)
háló (#186) >> Naso-thin szelleme (#7357) fekete energia (#325) >> Naso-thin szelleme (#7357)
istenítélet (#284) >> moa szerkezet (#7358) fekete energia (#325) >> moa szerkezet (#7358)
istenítélet (#284) >> gépszörnyeteg (#7359) fekete energia (#325) >> gépszörnyeteg (#7359)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 191, max: 299 - támadó varázslatokkal együtt)
ongóliant tombolás (#146) >> gépszörnyeteg (#7359) ongóliant tombolás (#146) >> moa szerkezet (#7358)
ongóliant tombolás (#146) >> Naso-thin szelleme (#7357) ongóliant tombolás (#146) >> moa szellem (#7356)
ongóliant tombolás (#146) >> óriás sziklozug (#7302) ongóliant tombolás (#146) >> csodálatos remete (#7269)
ongóliant tombolás (#146) >> ryuku káoszutazó (#7264) ongóliant tombolás (#146) >> nerub száműzött (#7262)
rezisztencia (#313) >> negátor (#7346) ongóliant tombolás (#146) >> térhasító (#7348)
ongóliant tombolás (#146) >> időhasító (#7347) ongóliant tombolás (#146) >> negátor (#7346)
ongóliant tombolás (#146) >> időrabló herceg (#7345) ongóliant tombolás (#146) >> téridő szaggató (#7343)
ongóliant tombolás (#146) >> lélekgólem (#7342) ongóliant tombolás (#146) >> időrabló (#7341)
ongóliant tombolás (#146) >> Wrigh (#7142) ongóliant tombolás (#146) >> agyrém (#7141)
ongóliant tombolás (#146) >> rémlovag (#7140) ongóliant tombolás (#146) >> káoszlovag (#7139)
rezisztencia (#313) >> vérgólem (#7136) rezisztencia (#313) >> sikolyféreg (#7256)
rezisztencia (#313) >> teriád főmágus (#808) elektromos pajzs (#51) >> teriád íjász (#802)
tompítás (#40) >> teriád harcos (#804) agytaposás (#180) >> sikolyféreg (#7256)
ongóliant tombolás (#146) >> Goachan, a Bíbor (#821) ongóliant tombolás (#146) >> varkaudar pusztító (#7134)
ongóliant tombolás (#146) >> nők (#999) ongóliant tombolás (#146) >> férfiak (#998)
ongóliant tombolás (#146) >> Durghal, az Aszott (#825) gázpajzs (#467) >> Méniach, a Zöld (#824)
fehér glóbusz (#47) >> Fagyor, a topáz (#823) elektromos pajzs (#51) >> Aurgir, a Jáde (#822)
gázpajzs (#467) >> zöld draklen (#813) ongóliant tombolás (#146) >> aszott draklen (#814)
fehér glóbusz (#47) >> topáz draklen (#811) ongóliant tombolás (#146) >> bíbor draklen (#809)
elektromos pajzs (#51) >> jáde draklen (#810) ongóliant tombolás (#146) >> fekete draklen (#812)
agytaposás (#180) >> élőholt draklen (#819) oldás (#372) >> képlékeny otaa (#818)
ongóliant tombolás (#146) >> Moa hatalmasság (#841) gázpajzs (#467) >> quwarg lázhozó (#478)
oldás (#372) >> tüskés totemblarg (#482) agytaposás (#180) >> quwarg bölcs (#7131)
tükörpajzs (#101) >> kreiton jótündér (#538) védelem tűz ellen (#38) >> ongóliant (#159)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
ekharion bébi (#768) (építő: +67% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
kardfogú fülemüle (#146) (őrzi a holmidat: +14 lopás ellen) státusz: OK
hegyi szamár (#7168) (málhás: +35 kg teher) státusz: OK
arató csattanat (#144) (vadászik) státusz: OK
gyilkos szilmill (#7456) (+1 sebzés közelharcban) státusz: OK
mélységi grittang (#103) (ásó: ásás csak 6 TVP-be kerül) státusz: OK
élőholt sullár (#216) (hátas: 11 lépés/kör; +15 védettség; +2 támadás;) státusz: OK
bunthar (#396) státusz: OK
színes dözmöng (#78) státusz: OK
gothag döglidérc (#429) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Keress magadnak tanítványt, aki legalább 10-zel alacsonyabb szintű nálad (de 20-nál nem alacsonyabb szintű), és add át neki szent szimbólumodat, majd ő adja vissza. Ha tanítványod legalább 3 szintet lépett, IMádkozz oltáramnál! (A valódi, szintszívás nélküli szint számít).
2.) Semmisíts meg egyet a ritka natali kövek közül!
3.) A mópat mészárlás trófeáit, 20 mópat tokent az oltáromnál áldozhatod fel.

ÉPÜLETES KÜLDETÉSEID
szürke mágustorony (500): kész. városháza (Qvill) (527): kész. apró gnómlak (531): kész. városháza (Shaddar) (539): kész. városháza (Gatin) (540): kész. szürke kastély (547): kész. cseréptetős torony (549): új. gnóm kutatóállomás (550): kész. helytartói hivatal (563): kész. sötét kastplom (566): kész. fényűző villa (600): kész. kőtorony (664): kész. városháza (685): kész. Zarknod ónixpiramisa (695): többek közt 980. tárgyat kell leadnod. cirkuszi fősátor (713): kész. tündérpalota (750): kész. tündérpalota (751): új. tündérpalota (752): kész. tündérpalota (753): új. tündérpalota (754): új. fejvadászház (757): kész. fejvadászcéh (758): kész. Toborzóiroda (759): kész. sámánkunyhó (767): kész. Fősátor (770): kész. tündérpalota (830): új. bányászház (839): kész. Harmincasok klubja (875): 1000. labirintus (0,0). Thargodan könyvtár (881): többek közt 1814. tárgyat kell leadnod. Ragnarcsákánya Városháza (894): kész. Keresés csarnoka (896): kész.

ISMERT LABIRINTUSOK
1, 5, 6, 7, 9, 13, 14, 20, 22, 23, 24, 25, 33, 34, 35, 36, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 58, 63, 66, 68, 72, 73, 81, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 134, 136, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 187, 189, 190, 191, 192, 204, 205, 244, 277, 319, 342.

TÖBBSZEMÉLYES KALANDOK
Folyamatban: 80, 81, 82, 84.
Kész: 1, 5, 6, 9, 14, 16, 17, 18, 45, 47, 83.

HŐSTETTEID
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 731, a megölt főholtak száma: 10, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 110940.
Az első Végzet Vermében 43 szintet teljesítettél.
Miniesemény statisztikák
Jelenlegi miniesemény: Yaurri titkosítás verseny
Megölt szörnyek: 600. Szerzett pont: 117395. Beállított erő: 115 Összpont: 253691
Sötét kor statisztikák
Karakter csaták: 115. Monolit építés: 306.

MAKRÓID (jelenleg 3 lehet)
1. makró parancsai: fl, fl 1 211, fl 2 211, fl 3 211, fl 4 211, fl 5 211, fl 6 211, fl 7 211, fl 8 211, fl 9 211.
2. makró parancsai: h 211, h 1271 1477, vv 178 326 299, v 84 283, ek 40 19, ek 215 20, h 697 9999, h 1602 260 50, v 367 429, vv 480 220 147.
3. makró parancsai: v 84 283, h 1477 6 5, vv 299 299 299, m 1, kut 67, hh 2373 2210 1037, kut 68, v 275 1251, vv 365 309 316, m 6 6 2.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
a hatalom rúnája (215)
önismeret (236)
a kapcsolat (248)
a monolit imádása (264)
a butaság ára (273)
ima a monolitokért (276)
fegyvermester (302)
kétkezes harc (338)
monolit érzékelés (341)
a mágia szeretete (393)
időfolyamok (394)
káoszmágia (400)
a káosz elszabadul (410)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
varázslómester (508) OK
közös ima (509) OK
tudati retesz (510) OK
tudatkinézis II (511) OK
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) OK
tudati kitérés I (514) OK
manaszívás (515) OK
a hit ereje (516) OK
tudati kontaktus I (517) OK
tudati kincstár (518) OK
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) OK
tudati kitérés II (521) OK
taumaturgia mentor (522) OK
hitbéli mentor (523) OK
pszi regeneráció II (524) OK
tudati ostrom (525) OK
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) OK
regeneráció (528) OK
manaretesz (529) OK
isteni védelem (530) OK
mentális roncsolás (531) OK
tudati segítség (532) OK
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) OK
pajzshasználat I (535) OK
varázslómester II (536) OK
a hit ereje II (537) OK
tudati kontaktus II (538) OK
tudati ostrom II (539) OK
halhatatlanság (540) OK
a düh vérvörös köde (541) OK
pajzshasználat II (542) OK
mágikus vámpirizáció (543) OK
gyógyítómester (544) OK
elmerombolás (545) OK
tudati védelem (546) OK
nyakláncviselés (547) OK
kritikus találat (548) OK
pajzshasználat III (549) OK
varázslómester IV (550) OK
isteni ítélet (551) OK
elmemester (552) OK
totemmester (553) OK
tudati cserkészés (554) OK
bénító sebzés (555) OK
pajzshasználat IV (556) OK
varázslómester V (557) OK
isteni áldás (558) OK
tudatáthelyezés (559) OK
tudatunk hatalma (560) OK
kincsvadászat (561) OK
redukálás (564) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 418 TU szükséges.)
tudati segítség II (567) OK
makróbővítés I (568) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
korlátlan tudat (574) OK
gyűrűviselés (575) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
turbó turbó (581) OK
makróbővítés II (582) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
tudatunk hatalma II (588) belefejlesztettél: 490 TU. szükséges még: 290 TU.

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN NYUGATON
855 drótszőr (#37) 1 grifftoll kesztyű (#1578) 1 mágusköpeny (#453)
1 pszi katalizátor (#610) 1 teriád dobóháló (#1281)

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN KELETEN
1405 áldott kő (#642) 21 berzerker rablánc (#1865) 8042 drótszőr (#37)
550 dűneelf arckendő (#1920) 98 fáklya (#36) 1 fejsze (#1240)
5 feneketlen bugyor (#570) 50 fenőkő (#1618) 1450 fokhagyma (#403)
1 gyémánt fétisrúd (#758) 100 isteni könnycsepp (#260) 1429 kaktuszbogyó (#429)
50 kreommat szirom (#925) 40 leviatángumó (#1757) 2 lótakaró (#1356)
10720 madártoll (#112) 280 manakristály (#500) 950 manifeszt.nyúlvány (#214)
30 megsemmisítő (#1540) 52 mutáns csont (#331) 80 nothar bogyó (#923)
100 periszkóp csigaház (#1926) 1767 purifikátor háj (#269) 121 quwarg katalizátor (#1535)
96 remák szív (#264) 950 rum (#1419) 50 sallank karom (#128)
880 szvó-ektoplazma (#151) 200 térdeplő tülök (#1440) 1130 Thargodan esszencia (#328)
183 trikornis szarv (#198) 600 tűzbimbó (#623) 10 tűztagadó (#1979)
300 vámpírfog (#1221) 1300 varányszem (#30) 150 varkaudar pálinka (#1137)

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
5519 arany (#50) 1 amniosz (#203) 1 dözmöng szív (#122)
1 esszenciakristály (#350) 1 főnixtoll (#563) 1 fűszerkeverék (#1170)
1 jen tekercs (#783) 2 kábító nyilacska (#1590) 1 lótuszvirág (#447)
51 mákrózsa virág (#56) 1 manakristály (#500) 1 mithril (#352)
1 mutáns csont (#331) 4 ősmatéria (#1254) 5 pszi kő (#248)
3 purifikátor háj (#269) 1 quwarg tojás (#360) 1 remák szív (#264)
1 sallank karom (#128) 2 toxyl (#591) 1 trikornis szarv (#198)
1 varányszem (#30) 2 xirnox szív (#213)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1 áldott kő (#642) 1 arany foggyűrű (#776) 1 aranyló ugarhéj (#100)
3 aranyrög (#1251) 2 aranytű (#272) 5 csillezsályalevél (#1253)
1 Dendeitren gyűrűje (#1713) 1 draklen csizma (#1301) 2 drótszőr (#37)
1 ektoplazma (#1185) 7 fekete gyöngy (#99) 1 fűszertartó (#210)
4 gyenge méreg (#26) 4 gyöngymangó (#135) 24 halcsont (#390)
1 isteni könnycsepp (#260) 3 jégpasztilla (#1566) 2 kreiton esszencia (#892)
1 kreiton főzet (#1145) 2 kristálygömb (#265) 1 moa szemlencse (#1331)
1 nyílvessző (#108) 1 obszidián tüske (#481) 1 ork csodaszer (#1228)
6 pöfeteg spóra (#1901) 5 pular kristály (#239) 2 ragasztó (#83)
4 rézdarab (#70) 3 sáfránypor (#211) 2 szent jogar (#150)
94 tinta (#101) 2 trix gyógypálca (#1704) 6 tulipán gumó (#1903)
2 varázskő (#305) 2 vasérc (#152) 2 víz (#27)
2 ytterium kőzet (#965) 65 zyel katalizátor (#896)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

72 73 74 75
58
59
60
61
(73,60) Trikornis Futárszolgálat (#711), főutca (#399), oltár, ház (#400), Palasti (6116. kalandozó), Serte (6118. kalandozó), Galargamoth (6117. kalandozó)
(74,59) ezüst mágustorony (#670), olimpiai aréna (#683), kolostor (#690), Földelem Kapuja Harci Iskola (#698), ork bérgyilász (#781), aranyfecske (#283), vaskohó (#155), főutca (#399), nagyobb monolit (#2783), nekrofun (#173), oltár, sárkánytanya (#492), ház (#400), manaelementál (#290), térfaló (#783), téridő szaggató (#7343), térhasító (#7348), baljós árny (#588), zsoldoskatona (#262), trikornis (#104), epokitféreg (#147), útonálló (#130), ryuku ősszellem (#7026)

Üzenet küldése a karakternek