920. forduló, 922. forduló, Roante összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2024. júl. 3. 0h:17'
EZ A 1037. JÁTÉKHETED, 921. FORDULÓD
1038. játékheted kezdete: júl. 9.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 29 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #4812
SZÁMLA : XXXX

ROANTE KALANDJAI


1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [74,59] koordinátán.
A táborozás 1. napján összeakadsz Yelina Warwick. Egy viharvert acélsisakot, egy jobb napokat látott, sötét színű köpönyeget, s egy rangjelzésekkel teli, fekete egyenruhát hord. Harcokban megkopott, de nagy gondossággal karbantartott fegyverzetet visel, amit néhány különös, ryuku eredetűnek tűnő relikvia díszít. Rangja a Kompániában: hadúr. Felszerelését egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: csaták viharától tépett lobogó. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tangi óriásféreg. {egészsége: 245.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges a nyomorult. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: trix gyógypálca, troglodita fúvócső, tűzbimbó, ubuk tüske, ugh méreg, uzbány csőr, vadászkés. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Bátran véded a monolitot, kitartásodra szükség is van: egy ádáz kalandozó támad rád. vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő. A bőre kreolszínű. Egy viharvert acélsisakot, egy jobb napokat látott, sötét színű köpönyeget, s egy rangjelzésekkel teli, fekete egyenruhát hord. Harcokban megkopott, de nagy gondossággal karbantartott fegyverzetet visel, amit néhány különös, ryuku eredetűnek tűnő relikvia díszít. Rangja a Kompániában: hadúr. Ruházatát egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: csaták viharától tépett lobogó. Egy tangi óriásféreg a hátasa.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy őselemi védelem varázslatot. Ellenfeled vibráló energiapajzzsal védi magát az ősi mágiáktól. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy fekete energia. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 151 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy fekete energia. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Egy káosz szava varázslatot dobsz ellenfeledre. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. Egy ryuku átokvarázs varázslatot dob rád a másik. 1200 életpontot vesztettél. Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-17 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-137 életpont). Ellenfeled teriád íjjal beléd ereszt néhány lövedéket. Feléd repül 15 teriád nyílvessző. Megpróbálod félreütni, de elügyetlenkeded. Alaposan megsorozza a testedet. (15 támadástól 1707 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +342 ÉP.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. A helyzet alkalmas egy Sziklaököl támadás bevitelére! Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Yelina Warwick fejét. (14 támadással 2160 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+541 életerő). (bőre védelmezi.) Hasítóval Yelina Warwick kegyetlenül összevagdalja a bal lábadat. (16 támadástól 4896 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +980 ÉP.) Egy méregfelhő III varázslattal köszönt csatapartnered. 347 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-30 támadás). 38 pontot sebződsz a mentális roncsolástól. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 2311, sebződés: 8188, gyógyulás: 1863, összesen: -6325 ÉP}


Deus ex machinád füstölögve kisül, megmenti az életedet. Még szerencse, hogy volt nálad! A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+3687 életpont).
Az 1. napon találkozol Daleron Kawer. Egy boszorkánykendőt, egy dentor vértet, egy ezüst emlékérmet, egy ezüst morférmet, egy harci maszkot, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy hősiesítő medált, egy káosz szimbólumot, egy Khór kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy lajstrom medált, egy nodonrod kitűzőt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. rubinját, egy rothasztó talizmánt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku nadrágot, egy ryuku vállvédőt, egy saválló fülbevalót, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy törpe védőgyűrűt, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar szimbólumot és egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy kisebb quwarg isten trófea, egy Korrum Nert trófea és egy Quwaxotix trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy pengepajzsot tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd sullár. Málhásállata egy hegyi szamár. {védettsége: 137 szúró, 137 vágó, 137 ütő ellen.} Elég egy mentális pillantás aurájára: ő is gonosz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: kvazár, lant, lidércesszencia, liumbe bimbó, mászó-karperec, megbűvölt utazóláda, mithril pajzs, moa antigrav. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon újból összeakadsz Daleron Kawer. {max. életpontja: 780.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: gonosz, mint Te. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: kavadu iszák, kis aranykulcs, kötél, kreiton esszencia, lant, lidércesszencia. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott.
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon megintcsak összeakadsz Yelina Warwick. {támadása: 295.} Érzékeled auráját: semleges jellemű az alávaló. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: kristályszilánk, küklopsz szem, kulcskarika, kyorg rúnakorong, lad tekercs, Leah tekercse. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Éberen őrködsz, így nem ér meglepetésként, amikor egy galád kalandozó az általad őrzött monolitban próbál kárt tenni, vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő. A bőre kreolszínű. Sötét színű, rangjelzésekkel teli egyenruhát, jobb napokat látott, dísztelen acélsisakot és egy fekete köpönyeget visel. Fegyverein nem csak a temérdek használat, de a gondoskodás is meglátszik. Harcokban megedződött arcát réginek tűnő forradások borítják. Rangja a Kompániában: hadúr. Fegyverzetét egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: csaták viharától tépett lobogó. Hátasa egy idomított tangi óriásféreg.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. A másik mormol valamit: egy őselemi védelem varázslat! Ellenfeled vibráló energiapajzzsal védi magát az ősi mágiáktól. Gyorsan felraksz egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy fekete energia varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 316 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: fekete energia varázslatot lő rád. 627 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy káosz szava varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Sajnos nem hatott ellenfeledre. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ryuku átokvarázs varázslat. 514 életpontot vesztettél. Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-17 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-138 életpont). A közelharc előtt ellenfeled még megereszt teriád íjjal néhány lövedéket. Feléd repül 15 teriád nyílvessző. Pár lövedéke átjárja a jobb lábadat. (15 támadástól 1711 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +343 ÉP.) Elszántan a másikra rontasz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod Yelina Warwick bal oldalát. (16 támadással 2432 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+608 életerő). (bőre védelmezi.) Hasítóval Yelina Warwick többször mélyen végigmetszi a jobb oldaladat. A Halálos Döfés trükkjét láthattad tőle. (16 támadástól 5098 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +1020 ÉP.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy méregfelhő III varázslatot, majd rád küldi. 366 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-30 támadás). Elméd roncsolódik, 54 sebzést okozva. A halhatatlanság varázslat megment: +3349 életerő. Egy különösen bonyolult manőverbe kezdesz, de ha sikerül, a kí egyik mesterfogását, az Élet-Halál Érintést alkalmaztad sikeresen. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod Yelina Warwick nyakát. (13 támadással 1805 életpontot sebezve.) Te 225 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+452 életerő). (bőre védelmezi.) Hasítóval Yelina Warwick irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágja a bal oldaladat. A Gyilkos Döfés módszerével támadott, ismered fel. (16 támadástól 4977 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +996 ÉP.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy méregfelhő III varázslatot, majd rád küldi. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. 31 pontot sebződsz a mentális roncsolástól. A halhatatlanság varázslat megment: +3335 életerő. Te itt életveszélyben vagy. Beintesz neki, majd olajra lépsz. Ellenfeled egy darabig üldöz, de aztán ráun a dologra. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 4553, sebződés: 13378, gyógyulás: 10328, összesen: -3050 ÉP}


A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+3188 életpont).
Az 1. napon ismét összeakadsz Daleron Kawer. {max. életpontja: 780.} Mentális auráját felismered, ő is gonosz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ryuku rúnatekercs, sáfránykristály, sámán erszény, szigony, sziklazúzó, szulfin, szuper dobóháló. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon megintcsak összefutsz Daleron Kawer. {egészsége: 81.} Elég egy mentális pillantás aurájára: éjfekete, akárcsak a Tiéd. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: mászókampó, megbűvölt utazóláda, mithril pajzs, moa antigrav, moa kódfejtő, nagy bronzkulcs, óndarab. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon találkozol Trebeki Zengával. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Leah követője. Egy bo'adhun gyűrűt, egy bo'adhun tiarát, egy bozontfonatot, egy csodálatos nyakláncot, egy drakolder gyűrűt, egy ezüst morfjelvényt, egy hósárkánybőr csizmát, egy koponya szimbólumot, egy kyorg övcsatot, egy kyorg vállpántot, egy medvebőr övet, egy mind. igazgyöngyét, egy Natharion karkötőt, egy nefil-rin medált, egy nekrofun medált, egy nodonrod kitűzőt, egy q. ölő medált, egy réz emlékérmet, egy réztornyot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku nadrágot, egy ryuku vadászinget, egy sárhajító kesztyűt, egy saválló fülbevalót, egy teriadan karkötőt, egy tünde tegezt, egy tűztagadót, egy varkaudar fétist és egy varkaudar szimbólumot visel. Felszerelését egy Főmágus trófea, egy Quwaxotix trófea és egy smaragd drakón trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egybeolvadó szent szimbólumok. Jobb kezében egy mithril kardot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Hátasállata egy sullár! Tárgyainak egy részét egy ryuku ostromteknős viszi. Tisztán érzed auráját: ő is gonosz.
A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: fekete morfplazma, fiatalság itala, gernim balzsam, grifftojás, gyenge méreg, gyöngymangó. Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon újból összeakadsz Yelina Warwick. {támadása: 295.} Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű az alávaló. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: cru tekercs, csalánvirág, csigolyakorbács, csillezsályalevél, delta szilánk, dinó szaru, dlathog kőzet, dobóháló. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudása észrevehetően gyarapodott. Köszöntitek egymást, aztán tovább. Bátran véded a monolitot, kitartásodra szükség is van: egy ádáz kalandozó támad rád. vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő. A bőre kreolszínű. Felszerelését egy fekete köpönyeg, egy dísztelen acélsisak, egy sötét színű, rangjelzésekkel teli egyenruha és egy harcokban megviselt, ám remek állapotban lévő fegyverzet alkotja. Övtarsolyából egy pakk, igencsak használtnak látszó kártyapakli kandikál ki. Rangja a Kompániában: hadúr. Felszerelését egy Dakotuka trófea, egy Fadabama trófea és egy szing. szaggató trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: csaták viharától tépett lobogó. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tangi óriásféreg.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: szingulár. védelem létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy őselemi védelem varázst. Ellenfeled vibráló energiapajzzsal védi magát az ősi mágiáktól. Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. (Önanalízis: +1% pszi.) Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Távolról fekete energia varázslatot lő rád a másik. 652 életpontot vesztettél. Egy ryuku átokvarázs varázslattal köszönt csatapartnered. 1020 életpontot vesztettél. Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-14 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-109 életpont). Teriád íjjal céloz Rád ellenfeled, majd lő. Feléd repül 15 teriád nyílvessző. Megpróbálod félreütni a lövedéket, sikertelenül. Alaposan megsorozza a testedet. (15 támadástól 2292 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +459 ÉP.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí izzó csomókban árad ujjhegyeidbe, készen az ellenfél életenergiájának elszívására. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Yelina Warwick bal oldalát. (13 támadással 1976 életpontot sebezve.) Te 247 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+494 életerő). (bőre védelmezi.) Hasítóval Yelina Warwick párszor kilyukasztja a fejedet. A Halálos Döfés módszerét mutatta be. (16 támadástól 6483 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +1297 ÉP.) Egy méregfelhő III varázslatot dob rád a másik. 340 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-30 támadás). 46 pontot sebződsz a mentális roncsolástól. A halhatatlanság varázslat megment: +5257 életerő. A kí energiák mesterfokú alkalmazása lehetővé tesz számodra egy Élet-Halál Érintést. Ököllel többször kegyetlenül megütöd Yelina Warwick testét. (13 támadással 1808 életpontot sebezve.) Te 226 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+452 életerő). (bőre védelmezi.) Hasítóval Yelina Warwick többször mélyen végigmetszi a testedet. A Halálos Döfés trükkjét láthattad tőle. (16 támadástól 6356 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +1272 ÉP.) Távolról méregfelhő III varázslatot lő rád a másik. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Irtózatos rémképek gyötörnek (-40 ép). Lenyeled a tleikan manakövet (+7921 varázspont). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 3784, sebződés: 17229, gyógyulás: 9704, összesen: -7525 ÉP}


Deus ex machinád füstölögve kisül, megmenti az életedet. Még szerencse, hogy volt nálad! A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+3687 életpont).
Az 1. napon megintcsak találkozol Yelina Warwick. {max. varázspontja: 14209; max. pszije: 6657.} Tisztán érzed auráját: semleges a nyomorult. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: quwarg ikergömb, quwarg iszák, quwarg katalizátor, quwarg teleportgömb, quwarg térváltó, quwarg tojás, ragasztó, Rahn ékkő. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudásod észrevehetően gyarapodott. (+1% ősteológia.) Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon megintcsak összeakadsz Yelina Warwick. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: mágiaszilánk, mágikus hátizsák, mágikus inga, malomkő, manadefilátor, márványkulcs. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudása észrevehetően gyarapodott. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Táborozásod 1. napján Earthquake átadott neked 1 ryuku vadászinget.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 1 aranyfaló ládikót (3225 arany kikiáltási áron), 1 alkímiázó üstöt (7779 arany kikiáltási áron), 1 Végítéletet (2345 arany kikiáltási áron), 1 moa varázsdobozt (5966 arany kikiáltási áron), 1 Durghal pörölyét (6493 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 3 Szent Kulacs (eladási ár: 1500 arany, ebből a kezelési költség: 120 arany), 80 szent jogar (eladási ár: 6815 arany, ebből a kezelési költség: 545 arany) ellenértékét.
A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+25 tvp ). A moa tértorzítónak köszönhetően kapsz 10 tvp-t. (+10 tvp ). A teremtés zsákja létrehozott 1 ezüstdarabot. A méregtermő iszák termelt 2 gyenge mérget. Városi pihenésed alatt nem tudtál ellenállni a csábításnak, így meglátogattál egy szerencsejátékbarlangot. Vagy te vagy a világ legszerencsésebb embere, vagy csak nagyon értesz a kockához (esetleg mindkettő), mert ismét 156 arannyal gazdagabban távoztál. Minden varázserőd visszatért. (+20 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+1353 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+22 tudatpont.) A táborozás alatt vadászott neked az arató csattanat. (+5 kaja.) Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda.
Sok időt töltöttél azzal, hogy egy ork bérgyilász nyomára bukkanj. Táborhelyedhez egészen közel találsz egyet!

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 322 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Az ork bérgyilász összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy vas dobónyíl, ezenkívül 1 ork csodaszer. Szereztél 1 csontszablyát. [csontszablya ládikóba-> (72,59)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 1 177 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 322, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

A táborozásod hátralévő idejében még egy szörny bukkant a táborhelyedre - vagy te bukkantál az övére. Egy biztos, az előtted álló csata neki egy esélyt jelent, hogy bosszút álljon fajtársáért, neked egy esély, hogy egy újabb vadászzsákmánnyal büszkélkedhess.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 321 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Véres nyál csordul ki az ork bérgyilász száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (72,59)-> 6 arany, -2 ÉP]. Szereztél 1 csontszablyát. [csontszablya ládikóba-> (72,59)-> 2 arany, -2 ÉP] 1 177 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 321, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

(Önanalízis: +56% szörnyismeret.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyismeret). [7 pontot használtál fel, van még 1132. Kapsz 8 VP-t.]

* 1. KP: vv 71 224 303 elmormolod a 71. varázslatot a 224. varázslatot a 303. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1130. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1130.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Erőd TF-elődött. [7 pontot használtál fel, van még 1123. Kapsz 8 VP-t.]

* 2. KP: hh 1133 2306 1629 használod az 1133. tárgyat a 2306. tárgyat az 1629. tárgyat
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) [21 pontot használtál fel, van még 1102. Kapsz 25 VP-t.]
Használod A Végzet kristályát. Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1101. Kapsz 1 VP-t.]
Előveszed a koboldkoronát és megpróbálod kifürkészni hatalma mibenlétét. Persze nem jutsz semmilyen eredményre, hiszen ezt a varázstárgyat előtted ismeretlen módon alkották. A koncentrálásnak azért mégis haszna volt: rejtélyes módon létrejött egy agyburok varázslat. Agyburok feszül a tudatod köré. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1100. Kapsz 1 VP-t.]

* 3. KP: vv 4 222 364 elmormolod a 4. varázslatot a 222. varázslatot a 364. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Felkészültél az aurák kilesésére. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1098. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. (+6 csapdaészlelés) [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1096. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Véred buzogni kezd. (+3 lopás, +3 csapdaészlelés, +3 zárnyitás, +3 felderítés, +3 rejtőzködés következő táborozásod végéig.) [-22 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1094. Kapsz 2 VP-t.]

* 4. KP: vv 28 70 185 elmormolod a 28. varázslatot a 70. varázslatot a 185. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+23 erő). [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1092. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1091. Kapsz 1 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1089. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: vv 297 443 120 elmormolod a 297. varázslatot a 443. varázslatot a 120. varázslatot
Fürgén varázsolsz! [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1087. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+20 támadás). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1085. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1083. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: v 15 447 6 elmormolod a 15. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Sikerült elmondanod a szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 6 új lótuszvirág. [-42 varázspont.] Erőd TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 1053. Kapsz 36 VP-t.]

* 7. KP: vv 182 184 137 elmormolod a 182. varázslatot a 184. varázslatot a 137. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1051. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1049. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz a szemmelverésre. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1047. Kapsz 2 VP-t.]

* 8. KP: kf 441 1041 0 kézbeveszed/felveszed a 441. tárgyat az 1041. tárggyal
Leveszed az arany sárkányköpenyt, majd felöltöd a láthatatlan köpenyt. Láthatatlanná váltál. [-7 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1047.]
Leveszed a láthatatlan köpenyt, majd felöltöd az arany sárkányköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 1047.]

* 9. KP: hh 745 1546 1253 használod a 745. tárgyat az 1546. tárgyat az 1253. tárgyat
Használod a bo'adhun idolt. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1046. Kapsz 1 VP-t.]
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [2 pontot használtál fel, van még 1044. Kapsz 2 VP-t.]
Az orrod alá dugod, és belélegzed a csillezsályalevélből áradó kellemes illataromát. Egy rövid időre teljesen el is bódulsz tőle. (Nem volt maradandó hatása.) [6 pontot használtál fel, van még 1038. Kapsz 7 VP-t.]

* 10. KP: h 1868 20 0 használod az 1868. tárgyat
Elővarázsolod a hangszered, és máris körülvesz a tömeg. Halatir kalapját magad elé rakod, hogy abba dobálják az összegyűltek adományaikat. Dobolni kezdesz, és közben fütyörészel. Tudásod magját, minden zenei képzettséged csúcsát igyekszed produkálni a műértő közönség előtt. Hatalmas tapsvihart kapsz az előadás befejezésekor, az emberek ujjonganak, füttyentgetnek. Záporoznak az aranyak a kalapodba (+21 arany). Felpezsdül a véred a zenétől. (+20 támadás élőholtak és fürkészek ellen.) (Önanalízis: +25% zene.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 zene). [20 pontot használtál fel, van még 1018. Kapsz 24 VP-t.]

vv 319 361 363 elmormolod a 319. varázslatot a 361. varázslatot a 363. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Az ősök tudását felhasználva harcolsz majd ebben a fordulóban. (A szörnyek több Tapasztalati Pontot érnek.) [-200 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1016. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Mostantól képes leszel hatékonyabban beosztani a varázslatkomponenseidet. [-200 varázspont.] Erőd TF-elődött. [6 pontot használtál fel, van még 1010. Kapsz 7 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. (Spóroltál 129 aranyat.) Mostantól nem lesz szükséged anyagi komponensre a védekező varázslataidhoz. A rúna felhúzása fájdalommal is jár. (-33 max. életerő következő táborozásod végéig.) [-33 varázspont.] Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 994. Kapsz 19 VP-t.]

vv 53 139 299 elmormolod az 53. varázslatot a 139. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+20 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 992. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Alkudozni fogsz. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 990. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1010.]

hh 841 1100 1145 használod a 841. tárgyat az 1100. tárgyat az 1145. tárgyat
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1009. Kapsz 1 VP-t.]
Használod az Éjmágus tükrét. Semmi sem történik. Használod az Éjmágus tükrét. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1008. Kapsz 1 VP-t.]
Felhajtasz egy adag kreiton főzetet. Ebben a körben, ha meghalnál egy szörny elleni csatában, teljesen visszagyógyulsz és folytathatod a harcot. [1 pontot használtál fel, van még 1007. Kapsz 1 VP-t.]

bb 811 812 1311 beraksz a bankba a 811. tárgyat (812 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Beraksz a bank széfjébe 1 Durghal pörölyét. [0 pontot használtál fel, van még 1007.]

h 248 5 használod a 248. tárgyat
Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-56 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-58 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-64 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-70 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-60 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) (Önanalízis: +7% pszi.) [25 pontot használtál fel, van még 982. Kapsz 30 VP-t.]

h 892 10 használod a 892. tárgyat
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-15 életpont.] (Önanalízis: +1% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+22 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 967. Kapsz 18 VP-t.]
Felhasználsz 10 esszenciát (+100 fejlesztési pont). [0 pontot használtál fel, van még 967.]

fno 11 1 fejl. pont elköltés 11 1
Elköltesz 100 fejlesztés pontot a kincskeresés képesség növelésére. (+1% esélyt kaptál ritka kincs találására.) [0 pontot használtál fel, van még 967.]

kt 1264 2 elkészíted az 1264. tárgyat (2 darabot)
Itt nincs vaskohó, pedig elengedhetetlenül szükséges lenne ahhoz, hogy vadászkést készíthess/gyűjthess.
[0 pontot használtál fel, van még 967.]

flh 70 1590 felt. lőfegyver haszn. 70 az 1590. tárggyal
FLH 70 1590 parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 967.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 987.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1007.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1027.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1047.]
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1067.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1087.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1107.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1127.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1147.]

mak 2 makró 2

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 1152.]

h 1271 1477 0 használod az 1271. tárgyat
Itt az ideje egy kis kertészkedésnek! Sheran cserepébe egy jokonbia ágat ültetsz, alaposan meglocsolod (vízzel és isteni könnycseppel), majd vársz. Egyelőre semmi nem történik, de tudod, a föld mélyén már megkezdődött a csírázás folyamata. Hamarosan jókora, szüretelhető növény nő ebben a cserépben. [5 pontot használtál fel, van még 1147. Kapsz 6 VP-t.]

vv 178 326 299 elmormolod a 178. varázslatot a 326. varázslatot a 299. varázslatot
Beizzik a turbómágia. (Spóroltál 3 vizet.) Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1145. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Gyomrod a varázslat hatására azonnal megtelik. Láthatóan szörnyeidnek is tele lett a pocija, jobbkedvűek is lettek tőle! [-70 varázspont.] Erőd TF-elődött. [3 pontot használtál fel, van még 1142. Kapsz 3 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1162.]

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! (Spóroltál 1 aranyat.) Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {max. életpontja: 601-660.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. A csata nem lesz könnyű: célpontod védelem tűz ellen varázslatot rak magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 290 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 186 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi hatás! (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted az aranyfecske jobb vállát. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. {HD:} Pásztorbottal megütöd az aranyfecske bal lábát. Kritikus ütés! (1 támadással 192 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy lángcsóva. Sajnos nem hatott ellenfeledre. (védelem tűz ellen védte meg a nyomorultat.) Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. Az aranyfecske szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 95 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 790, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 1152. Kapsz 12 VP-t.]

ek 40 19 0 t. energia kisütése: 40 19
Átalakítod a nyers tudati energiát. Előállítottál 95 TVP-t. [-19 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 1247.]

ek 215 20 0 t. energia kisütése: 215 20
228 varázspont felhasználásával előállítasz 19 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 1247.]

h 697 9999 0 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1364 varázspont, -2728 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 1247.]
Ideje kortyintani! Felhajtasz egy adag sötét italt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +2601 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 1247.]

h 1602 260 50 használod az 1602. tárgyat
Használod az ezüstszelencét. Beleraksz 50 isteni könnycseppet. Meg is történik a transzformáció, jussod 25 quwarg tojás. [3 pontot használtál fel, van még 1244.]

v 367 429 0 elmormolod a 367. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Sikerült elmondanod a klónozás varázslatot! (Spóroltál 1 mutáns csontot.) A mutáns csontból és a belőle vett mintából a varázslat leklónozza kedvenc szörnyed. Az új példány gothag döglidérc nem igazán érti hol van, csak bambán álldogál előtted.
(Feltételes támadás:) Egy gothag döglidérc! Ezt kerested. A hátizsákodban élesen felizzik Aritma varázsgömbje. {mágikus sebezhetőség: 50%.} {védettsége: 75 szúró, 75 vágó, 75 ütő ellen.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 149 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi a gothag döglidérc rothadó alakját. (1 támadással 120 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a gothag döglidérc jobb karját. (7 támadással 1635 életpontot sebezve.) A gothag döglidérc karmai majdnem eltalálnak! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: 1 malachit füzér [malachit füzér ládikóba-> (93,54)-> 50 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 xirnox szivet. 18 377 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1904, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

[-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 1239. Kapsz 6 VP-t.]

vv 480 220 147 elmormolod a 480. varázslatot a 220. varázslatot a 147. varázslatot
Beizzik a turbómágia. (Spóroltál 1 toxylt.) [-36 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1237. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1235. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1235.]

m 1 mozogsz északkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] A síkság "meggyűrődik", dombos vidékre vált. Felfedeztél egy oltárt. Chara-din híveié. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy vaskohót. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy kazmárt. A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Atalanta irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Amikor keletre nézel, észreveszel egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +2 életerőt. A feléd lépkedő lény meg sem próbál rejtőzni, ezért hamar kiszúrod. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy bumshir óriásmacska lehet. {fizikai sebezhetőség: 90%.} {támadása: 65.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. A másik mormol valamit: egy védelem sav ellen varázslat! Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 338 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy agybénítás III pszit. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy természet haragja varázslat. 27 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a bumshir óriásmacska testét. (10 támadással 1066 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Megmarkolva a teriád lándzsát a másikra rontasz. Használod a Belső időt. {HD:} Teriád lándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a bumshir óriásmacska testét. (7 támadással 1265 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+317 életerő). Karmaival a bumshir óriásmacska megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 dramoan kő [dramoan kő ládikóba-> (96,108)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és 1 szürke briliáns [szürke briliáns ládikóba-> (97,107)-> 30 arany, -2 ÉP]. 27 853 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 2669, sebződés: 31, gyógyulás: 317, összesen: +286 ÉP}

Csak gyorsaság, ügyesség, no meg némi szerencse kell a mézszerzéshez. Ezúttal megúsztad kevés csípéssel, de a vadméhek nem felejtenek! (+4 kaja.) Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Megpróbálsz néhány hegyi kecske mögött meglapulni. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Sikerült elbújnod. Óvatosan utánapillantasz, hogy megállapítsd mi is volt az. Azonnal tudod, hogy egy pattanóböde volt a rémület okozója. {max. életpontja: 100-111.} Amikor már eltűnt szem elől, előbújsz.

Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Mormolni kezdesz. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Elmondtad a varázsital főzése varázslatot! Miközben forralod a főzetet, illatos füveket szórsz bele. De még így is nagyon büdös lesz, amikor beledobod a fő komponenseket és kimondod a megfelelő varázsszavakat. Elkészült a nagy mű! [-30 varázspont.] Erőd TF-elődött. Legyártottál 1 sötét italt. [Rahn ékkő:] 1 515 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Befejezted a varázsital főzése varázslatot! Kotyvasztani kezdesz. Kivirsz-kavarsz, közben mormolsz. Lassan a főzetbe szórod a komponenseket. Bugyogni kezd a trutyi! Borzasztó illata van. Amikor kiejted az utolsó varázsszót, lassan leveszed a tűzről. [-30 varázspont.] Erőd TF-elődött. Legyártottál 1 kreiton főzetet. [Rahn ékkő:] 1 515 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
[18 pontot használtál fel, van még 1217. Kapsz 21 VP-t.]

ek 503 114 83 t. energia kisütése: 503 114 83
Elteleportálsz a kedvenc táborhelyedre.

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), pattanóböde (#145)

[114,83] A dombságot elhagyod, sűrű erdőbe érkeztél. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy quwarg bolyt. Találsz egy nekrofunt. Észreveszel egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport. Találsz egy teljesen lerombolt oltárt. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy borkonyó cserjét. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy barátság szent tüzét. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy szent tölgyfát. északkeletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki:.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {szintje: 40.} {védettsége: 62 szúró, 62 vágó, 62 ütő ellen.} Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy tompítás varázslatot. Ellenfeled elektromos pajzs varázslattal készül a csatára. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 314 életpontot sebeztél. Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 180 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi eredménye! Távolról ősvillám varázslatot lő rád a másik. 75 életpontot vesztettél. Egy gömbvillám varázslatot dob rád a másik. 74 életpontot vesztettél. A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (93 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Meglengetve a teriád lándzsát ellenfeledre támadsz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {GYD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd a zafír sárkány testét. (5 támadással 994 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+248 életerő). A zafír sárkány állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A zafír sárkány melléd csap a farkával! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 4 gyöngymangó, egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (100,80)-> 12 arany, -2 ÉP], egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (99,81)-> 20 arany, -2 ÉP], egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (99,81)-> 50 arany, -2 ÉP], egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (99,81)-> 12 arany, -2 ÉP] és egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (99,81)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 6 sárkánypikkelyt. 23 286 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1488, sebződés: 252, gyógyulás: 248, összesen: -4 ÉP}

Mandarinszüretet tartasz egy mandarinfánál. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a Tied. (+3 kaja.) Csak gyorsaság, ügyesség, no meg némi szerencse kell a mézszerzéshez. Ezúttal megúsztad kevés csípéssel, de a vadméhek nem felejtenek! (+3 kaja.)
(Feltételes lopás:) Felkutatod Yelina Warwick táborhelyét. Kivárod az alkalmas pillanatot. Közel lopódzol a másik motyójához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: nerub totemfétis, nitmák penge, nothar bogyó, nyerskulcs, Olimposz, őrjöngő agyar. A nyomorult figura csapdával védte magát! Hála kifinomult csapdaészlelésednek, észrevetted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A tábort egy gothag döglidérc őrzi! Ahhh, észrevett a figura! Rohansz, mielőtt még észbe kapna. (Önanalízis: +5% lopás.)
[-1 TU.] [8 pontot használtál fel, van még 1209. Kapsz 9 VP-t.]

h 1167 6 használod az 1167. tárgyat
Főzőcskézésbe kezdesz, finom omlós szerencsemassza készül. Az étek elfogyasztása igazi örömet okoz. Máris megérzed a kincsek bódító szagát a levegőben! (Önanalízis: +11% főzés.) 6 060 tapasztalati pontot kaptál. [5 pontot használtál fel, van még 1204. Kapsz 6 VP-t.]

m 7 mozogsz északnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] Véget ér az erdő. Dombos terepre érkeztél. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Egy szikla mögé rejtőzöl. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Most is Te voltál a jobb, sikerült elbújnod. Megszemléled a "legyőzött" szörnyet. Ez nem lehet más, mint egy dombi yeti. {szintje: 11.} Hamarosan elmúlik a veszély. Megnyugodva ugrasz elő.

Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Chara-din híveié. Utad során felfedezel egy vaskohót. Felfedeztél egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy kazmárt. Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Atalanta. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Furcsa megérzéseid nem hagynak cserben: fém (rézdarab) jelenlétét érzed a föld alól.
(Feltételes ásás:) A munkában a mélységi grittang segít. Kiásol egy nagy gödröt. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) (Önanalízis: +2% bányászat.) A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Néhány mérföldre keletre megpillantasz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Jól kivehetőek a távolban. Terméstől roskadozó kenyérfa gondoskodik arról, hogy hosszú távon ne kelljen az éhhalálra koncentrálnod. (+4 kaja.) Cukorrépa, itt, a vadonban! Ritkaság, pedig egy kis édességre mindig szükség van. (+3 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Észreveszel valamit a földön. Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[13 pontot használtál fel, van még 1191. Kapsz 15 VP-t.]

v 198 123 126 elmormolod a 198. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Energia árad testedbe. Elmormoltad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), pattanóböde (#145), dombi yeti (#366), érclelőhely

[123,126] A dombvidék után ismét sík terepen vagy.
(Feltételes támadás:) Egy élőholt quwarg! Ezt kerested. {szintje: 30.} {max. életpontja: 349-368.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 151 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi az élőholt quwarg fejét. (1 támadással 127 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rád néz, majd megindítja mentális támadását. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. {HD:} Pásztorbottal iszonyatosan megcsapod az élőholt quwarg potrohát. (1 támadással 180 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre lángcsóva varázslatot lősz. 79 életpontot sebeztél. Az élőholt quwarg feléd sújt csáprágóival, de mellé! A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3 870 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 537, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy lebegő erődöt. Felfedeztél egy lávatavat. Egy női hangot hallasz: "Segítség!" Kapkodod a fejed, de csak pár másodperc múlva találod meg a hang forrását. A melletted álló magas tölgy kinyúló ágán egy gyönyörű elf nő ül. "Nézd vándor s figyeld bajom, lantom néma s nem hallhatom, csak egy kicsiny húr kéne még, egy húrért egy húron pendülnék." Nem hiába fejlesztetted az intelligenciádat: "Megpurcant egy drótszőr, mi?" Ha segíteni akarsz a bárdon, egy drótszőrre és 5 TVP-re van szükséged (49. jellempróba). Látsz egy oltárt. Chara-din híveié. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport.
(Feltételes mászás:) A pókkarmokkal a kezeden és a lábaidon felugrasz és elkapsz egy lelógó csápot, amely alig valamivel a fejed fölött himbálózik. Elkezdesz felmászni rajta. A csáp néha sok-sok méterre kileng, nemegyszer nagyon kevésen múlik, hogy elszállj róla, de kitartóan mászol tovább és eléred a leviatán hasát. Ezután felmászol a vastag, csúszós bőrön a hátáig, és ott megpillantod az erődöt. Találsz egy nyílást a falon, amely mögött egy sötét átjáró vár rád, melyen túl egy nagy terembe érsz. (Önanalízis: +4% mászás.) Nézelődsz egy darabig a különös helyiségben, míg meg nem érzed, hogy veszély leselkedik rád. Ez egy varkaudar pusztító! {szintje: 61.} {egyik sebzési módja: 6x 5d50+120.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy ongóliant tombolás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Öregedtél 2 évet. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 299 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy káosz szava varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 2333 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar pusztító bal lábát. (11 támadással 1029 életpontot sebezve.) A szörny egy savból formált csóvát vet feléd! (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a varkaudar pusztító testét. (8 támadással 1902 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+476 életerő). A varkaudar pusztító kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (6 támadástól 582 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +117 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 61 életpont sebzés. Jobbra-balra szökkenve osztja a varkaudar pusztító nehezen védhető csapásait. (6 támadástól 685 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +137 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 72 életpont sebzés. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (6 támadástól 513 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +103 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 54 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 69 817 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5750, sebződés: 1780, gyógyulás: 855, összesen: -925 ÉP}

Egy rejtett ajtón keresztül újabb szörnyeteg bukkan fel előtted. Ez egy rémlovag! {szintje: 59.} {védettsége: 130 szúró, 120 vágó, 130 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1480 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. 2423 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 242 életerőt gyógyított.) Távolról armageddon varázslatot lő rád a másik. 173 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őstűz varázslatot. 59 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a rémlovag szélsebes jobbkezét. (11 támadással 1094 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Marokra fogva a teriád lándzsát a másikra rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Teriád lándzsával néhány helyen meghorzsolod a rémlovag szélsebes jobbkezét. (2 támadással 349 életpontot sebezve.) A rémlovag támadásai összeszabdalják a lábaidat! (8 támadástól 1078 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +216 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 114 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A rémlovag még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 129 161 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 5460, sebződés: 1360, gyógyulás: 480, összesen: -880 ÉP}

Ez könnyű volt! - porolod le magad. Velőtrázó üvöltést hallasz magad mögött. Az ütő is megáll, amikor sarkon pördülsz. Ez egy Wrigh! {védettsége: 135 szúró, 125 vágó, 135 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. 1462 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Egy istenítélet varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 3415 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 341 életerőt gyógyított.) Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: savhurrikán varázslatot lő rád. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy armageddon varázslatot, majd rád küldi. 186 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. A teremtmény kacagva elüti a lövedéket! Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a Wrigh bal lábát. (11 támadással 2358 életpontot sebezve.) Gyilkos csapásokat oszt a Wrigh fegyverével. (8 támadástól 1539 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +308 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 162 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A Wrigh még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 130 906 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 7397, sebződés: 1775, gyógyulás: 671, összesen: -1104 ÉP}

Megtörlöd a homlokod, majd újra szemügyre veszed a sötét helyiséget. Egy mélyedésben kincsre bukkansz, találsz 5 kristályszilánkot. Lefelé könnyebben megy. Fél óra alatt újra szilárd talajra érsz. Ledöntesz egy adagnyi sötét italt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +2360 életerő.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy moa romokat. Délre nézve látsz egy ganüid masszakaptárat. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Belebotlasz néhány érett sárgadinnyébe. Be a zsákba! (+3 kaja.)

Körbevizsgálódsz. Elég régi (kb. 3 hetes) törpe nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 2 hetes törpe nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Létrehoztad a varázsital főzése varázslatot! Hozzálátsz a főzéshez. Lassan mormolsz, miközben a főzet forrni kezd. Beleszórsz mindent, ami szükséges. Elkészült! Szörnyű a szaga, de az íze még rosszabb lesz. [-30 varázspont.] Erőd TF-elődött. Legyártottál 1 sötét italt. [Rahn ékkő:] 1 515 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
[-100 varázspont.] Erőd TF-elődött. [75 pontot használtál fel, van még 1116. Kapsz 90 VP-t.]

im imádkozol
Az oltárra helyezel 93 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Egy óra telik el buzgó mormolással. A szent kehely megtelt! Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. (+39 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy nukleáris cickány. {szintje: 11.} {támadása: 20.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 335 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 pirkitet. 1 096 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 335, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 1086. Kapsz 36 VP-t.]

ek 559 120 126 t. energia kisütése: 559 120 126
Vuuush, elteleportálsz! Lekuporodsz a földre, és összpontosítasz. Minden idegszáladdal arra a helyre koncentrálsz, ahová szeretnél eljutni, majd hagyod, hogy tested, minden egyéb holmiddal együtt a dimenziók közti térbe zuhanjon. Némi tájékozódási anomália után, sikeresen azonosítod pillanatnyi helyzeted, és máris úszni kezdesz a Semmiben, célod felé. Már látod is! Ismét koncentrálsz, és néhány pillanattal később meditációs pózban térsz magadhoz, pontosan azon a helyen, ahová indultál! Ez aztán a mutatvány!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

122 123 124
125
126
127
(123,126) élőholt quwarg (#202), lebegő erőd (#1756), lávató (#595), 49. jellempróba, Chara-din oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), varkaudar pusztító (#7134), rémlovag (#7140), Wrigh (#7142), nukleáris cickány (#155)

[120,126] Magashegységben vagy. Észreveszel egy draklen citadellát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy törpe bányát. Oldalt pillantva, meglátsz egy ryuku aranybányát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy Chara-din monolitját. Egy fennsíkra érkezel, látod a fekete, karcmentes köveket magad körül, a draklen aréna jeleit. (81. többszemélyes kaland, 40 TVP szükséges hozzá.)
(Feltételes mászás:) A citadellába egyetlen módon juthatsz: az előtted magasodó szálkás hegyet megmászva. Felcsatolod hát a pókkarmokat és felfelé indulsz. Ügyesen kerülöd a kitüremkedő köveket, és maradsz meg a legsimább felületen is. Különösebb baleset bekövetkezte nélkül érsz fel. A citadella belső termének kinézete csupán rövid ideig köti le érzékeidet, bármennyire is fényűző stílusúra építették. Te inkább valamilyen mozdítható, magaddal vihető kincsre vágysz. (Önanalízis: +4% mászás.) Rögvest rá kell döbbenned, hogy nem vagy egyedül. Ez egy draklen medúza! {szintje: 44.} {támadása: 130.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 30 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a draklen medúza jobb oldalát. (10 támadással 1431 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a draklen medúza jobb oldalát. (8 támadással 2290 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+573 életerő). Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 0 életpont sebzés. Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 0 életpont sebzés. Csápjaival a draklen medúza lecsap a bal karodra. (2 támadástól 15 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 34 417 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3752, sebződés: 33, gyógyulás: 580, összesen: +547 ÉP}

A draklen citadellát fenyegető veszély elhárítására (vagyis a likvidálásodra) egy újabb ellenfél érkezett a terembe. Ez egy zöld draklen! {fizikai sebezhetőség: 80%.} {védettsége: 101 szúró, 101 vágó, 101 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy gázpajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy fehér glóbusz varázslatot. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 288 életpontot sebeztél. Egy káosz szava varázslattal köszöntöd a másikat. 2123 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy szerencsétlenség. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Egy őselemi savcsapás varázslatot dob rád a másik. 429 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. A Kitérés Művészetének technikáját használod, hogy elugorhass a szörny lehelete elől. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a zöld draklen jobb lábát. Kritikus ütés! (10 támadással 1120 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Mélyet szippantasz a levegőből, közben mosolyogsz. Elszántan a másikra rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a zöld draklen zöld pikkelyeit. (7 támadással 1418 életpontot sebezve.) A zöld draklen fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 160 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 16 életpont sebzés. Karmával néhányszor a zöld draklen megcsapja a fejedet. (2 támadástól 221 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +45 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 23 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (96,108)-> 50 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 draklen buborék [draklen buborék ládikóba-> 50 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 zöld drakpikkelyt. [zöld drakpikkely ládikóba-> (97,107)-> 40 arany, -2 ÉP] 72 947 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 4988, sebződés: 816, gyógyulás: 99, összesen: -717 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Ez egy draklen családfő! {nekromanta csókja varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 4874-5443.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy isteni átok. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled -25 szerencsét kap a harc időtartamára. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy istenítélet. (Spóroltál 1 purifikátor hájat.) 3256 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 131 életerőt gyógyított.) Ellenfeled kiszáradás varázslatot lő rád. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Üdvözlésképpen egy szerencsétlenség varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy kiszáradás varázslat. 396 életpontot vesztettél. Összeaszalódsz. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a draklen családfő jobb vállát. (10 támadással 1077 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel néhányszor megcsapod a draklen családfő pikkelyes testét. (7 támadással 1419 életpontot sebezve.) A draklen családfő kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (4 támadástól 334 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +67 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 35 életpont sebzés. Egy elemi fagyförgeteg varázslattal köszönt csatapartnered. 142 életpontot vesztettél. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (96,108)-> 24 arany, -2 ÉP], egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP], egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (96,108)-> 20 arany, -2 ÉP], egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (97,107)-> 8 arany, -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (140,61)-> 40 arany, -2 ÉP], egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (96,108)-> 6 arany, -2 ÉP], egy arany és egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (96,108)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], ezenkívül 1 draklen relikvia. 83 792 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 5787, sebződés: 936, gyógyulás: 220, összesen: -716 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Ez egy draklen családfő! {nekromanta csókja varázslat nem hat rá.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Ellenfeledre isteni átok varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled -25 szerencsét kap a harc időtartamára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. (Spóroltál 1 purifikátor hájat.) 3432 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 343 életerőt gyógyított.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy elemi fagyförgeteg varázslat. 134 életpontot vesztettél. Ellenfeled nagyobb pajzszúzás varázslatot lő rád. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy szerencsétlenség varázslatot. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a draklen családfő testét. (10 támadással 1075 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhányszor megcsapod a draklen családfő testét. (8 támadással 1596 életpontot sebezve.) A draklen családfő kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (4 támadástól 378 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +76 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 39 életpont sebzés. Távolról szerencsétlenség varázslatot lő rád a másik. (-40 szerencse a harc időtartamára.) A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Véres nyál csordul ki a draklen családfő száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (96,108)-> 40 arany, -2 ÉP], egy arany papi karkötő [arany papi karkötő ládikóba-> (96,108)-> 80 arany, -2 ÉP] és egy shinai gömb [shinai gömb ládikóba-> (97,107)-> 40 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 draklen relikvia. 83 792 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 6142, sebződés: 568, gyógyulás: 441, összesen: -127 ÉP}

Rövid keresés után végre megtalálod a kincset, 4 sötét italt. Végre elhagyhatod e helyet. Szakértő mozdulatokkal mászol le a sziklafalon. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy teriád települést. Délre nézve látsz egy nagyobb phua-kúpot. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt.

Megvizsgálod a talajt. Nem túl friss (kb. 1 hetes) troll nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek délre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Mohón zabálni kezdesz. (-3 kaja.)
[-15 pszi pont.] [-1 TU.] [90 pontot használtál fel, van még 996. Kapsz 108 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Hosszú tárna vezet az aranybánya belseje felé. Elszántan, kincsekre vágyva indulsz beljebb, még beljebb... Fel sem tűnik, mennyi idő eltelt már, csak az, hogy valamelyik belső járat padlóján caplatsz előre. A falakat különböző irányú csákánynyomok borítják, a földön törmelék. KINCS! A törmelék között felfedezel 7 aranyrögöt is. Remek! Legalább nem kell üres kézzel távoznod. [10 pontot használtál fel, van még 986. Kapsz 12 VP-t.]

m 4 mozogsz délre
[120,127] Laposodnak a hegyek, most már dombok között vagy. Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. Felismered a közeledőt. Csak egy szeppent rákfatty. Nem jelenthet különösebb problémát. {szintje: 9.} {max. életpontja: 73-80.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy oldás varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 301 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled elernyed. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Felhasználva a huhogó bibét, szereztél 3 csepp rákfatty váladékot. 840 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 301, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy nagyobb phua-kúpot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy vaskohót. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Tharr hívei emelték. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy csillezsályát. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy rát-fát. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy borkonyó cserjét. Látsz egy olvasztókemencét. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy teljesen lerombolt törpe bányát. Egy vén tazunkaróka botorkál előtted az úton. Már nincs ereje ennivalót szerezni. Ha meg akarod etetni, rajta - ehhez egy kajára van szükség, és 0 TVP-re (27. jellempróba). A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy teriád települést. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Érett fürtöktől rogyadozó vajbanán-bokorra bukkansz! Szüret. (+4 kaja.) Megtömöd magad kajával. (-2 kaja.) Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem valami friss (kb. 1 hetes) troll nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, friss troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. [Rahn ékkő:] 2 726 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 970. Kapsz 19 VP-t.]

tim 25 titkosírás megfejtése 25
Odasétálsz a phua-kúphoz, és megvizsgálod. Á, megvan a feladvány az oldalán!

Elővéve minden tudásodat, nekilátsz, hogy megkeresd a megoldást. (Önanalízis: +6% titkosírás.) HURRÁ! Megvan a megoldás (de nem kötöd a saját orrodra). Hangosan kimondod a szót. Úgy látszik, a megoldás tökéletes: az ajtó feltárul. Lélegzetedet is visszafojtva hatolsz be a kúpba. Kincs és táp vár itt bent rád, ez már bizonyos! Odabent félhomály fogad, úgy látszik, elromlott a világítás. Oppálá, le kell küzdeni először is a masszát, ami idebent lapít. Hú, hogy ez mekkora massza! {szintje: 48.} {max. életpontja: 2326-3455.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy védelem tűz ellen varázst. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 272 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. (Spóroltál 1 vizet.) A támadás sajnos hatástalan volt. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy jégoszlop varázslat. 57 életpontot vesztettél. (-25 védekezés.) Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az óriásmassza testét. (10 támadással 1198 életpontot sebezve.) A szörny képességét próbálja használni, de te ügyesen kitérsz a támadás elől. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Elszántan a másikra rohansz. Használod a Belső időt. {HD:} Teriád lándzsával több döféssel felnyársalod az óriásmassza testét. (6 támadással 1216 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-60 életpont.) Vámpirizálsz (+304 életerő). Vad döféseivel az óriásmassza nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (3 támadástól 26 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +6 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. Mielőtt észbe kapnál, az óriásmassza megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (3 támadástól 23 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) Megpróbál megragadni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Az óriásmassza összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 fekete gyöngyöt. 83 780 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2690, sebződés: 166, gyógyulás: 337, összesen: +171 ÉP}

Keresgélni kezdesz, hátha képes vagy valamiféle táp detektálására. Egy csodálatos moa gyémánt! Van itt még valami! Egy mesés moa jádekő! Hát, nem volt nagy szám ez a phua-kúp. Kitotyogsz. [25 pontot használtál fel, van még 945. Kapsz 30 VP-t.]

hh 367 367 1145 használod a 367. tárgyat a 367. tárgyat az 1145. tárgyat
A munkában a mélységi grittang segít. Egy szép, mély gödröt ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 óndarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 934. Kapsz 13 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 923. Kapsz 13 VP-t.]
Még érvényben van az előzőleg megivott kreiton főzet hatása. Ugyan miért innál meg még egyet? [0 pontot használtál fel, van még 923.]

hh 367 367 367 használod a 367. tárgyat a 367. tárgyat a 367. tárgyat
A munkában a mélységi grittang segít. Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 912. Kapsz 13 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Egy szép, mély gödröt ástál. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 901. Kapsz 13 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Egy jó nagy lukat ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 890. Kapsz 13 VP-t.]

mak 3 makró 3

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Sikerült elmondanod a szörnyidézés varázslatot! (Spóroltál 1 aranyat.) Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {max. életpontja: 601-660.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy védelem tűz ellen varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 336 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 174 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi eredménye! (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted az aranyfecske fejét. (1 támadással 118 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Marokra fogva a pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. {HD:} Pásztorbottal megcsapod az aranyfecske csillogó testét. (1 támadással 185 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Távolról lángcsóva varázslatot lősz a másikra. Semmi hatás! (védelem tűz ellen védte meg a nyomorultat.) Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Véres nyál csordul ki az aranyfecske száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 93 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 813, sebződés: 0, gyógyulás: 22, összesen: +22 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 880. Kapsz 12 VP-t.]

h 1477 6 5 használod az 1477. tárgyat
Rápattansz a jokonbia ágra, és szemöldököd borzolva, erősen összpontosítasz. Meghatározod a hozzávetőleges irányt és a távolságot, aztán elrugaszkodsz. Hopp! Az arcodba vág a szél. Nem tudsz az alattad elsuhanó tájra figyelni, a landolásra koncentrálsz. [10 pontot használtál fel, van még 870. Kapsz 12 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED

119 120 121
125
126
127
(120,126) draklen citadella (#1316), törpe bánya (#435), ryuku aranybánya (#1512), Chara-din monolitja (#534), 81. többszemélyes kaland, draklen medúza (#817), zöld draklen (#813), draklen családfő (#820)
(120,127) szeppent rákfatty (#186), nagyobb phua-kúp (#1410), vaskohó (#155), 255. jellempróba, Tharr oltár, csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), olvasztókemence (#86), törpe bánya (#435), 27. jellempróba, óriásmassza (#840), aranyfecske (#283)

[115,127] Vált a terep, ahogy egyre többet mászol felfelé. Ez már magashegység. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Pár lépést teszel a szörny felé, és felismered. Egy hótarantula. {háló varázslat nem hat rá.} {támadása: 62.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fehér glóbusz vibrál körülötted. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 298 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A Kitérés Művészetének technikáját használod, hogy elugorhass a szörny lehelete elől. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a hótarantula fejét. Kritikus ütés! (1 támadással 125 életpontot sebezve.) A szörny hideget lehel! Semmilyen kárt nem okozott benned. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Marokra fogva a teriád lándzsát a másikra rohansz. Használod a Belső időt. {HD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd a hótarantula jobb csápját. (6 támadással 1198 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+299 életerő). A hótarantula csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A hótarantula összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 tarantulakarmot. [tarantulakarom ládikóba-> (97,107)-> 20 arany, -2 ÉP] 17 245 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1621, sebződés: 2, gyógyulás: 299, összesen: +297 ÉP}

Egy feneketlen tóhoz érkeztél. Szomjazva veted magad a vízre. Teletöltöd vízzel a kulacsodat. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Atalanta hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Látsz egy törpe bányát. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. (Feltételes úszás:) Felöltöd a rájabőr úszógatyát. Felöltöd a sikamlós búvárruhát. Ledobálod magadról a páncélodat, és a hátizsákoddal együtt egy bokor tövébe rejted. Most pedig gyerünk fürdeni! Először csak a bokádat dugod be, de aztán fokozatosan beljebb merészkedsz. Szinte azonnal a víz alá merülsz, kalandra éhesen. Harcban a bevált avenirt fogod használni. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy hínárevő piranha! {támadása: 7.}

Elszántan a másikra rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Avenirral teljesen átszúrod a hínárevő piranha farkát. (1 támadással 160 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hínárevő piranha feléd harap, de sikertelenül. Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 kaját. 162 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 160, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Öblös karcsapásokkal úszol tovább a mélybe. Hirtelen megpillantasz valamit. Egy vízdémon! {max. életpontja: 151-200.}

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy direkt kontakt. II pszit. Semmi hatás! Marokra fogva az avenirt ellenfeledre támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Avenirral több döféssel felnyársalod a vízdémon testét. (2 támadással 304 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Érdes nyelvével a vízdémon néhányszor végigsimítja oldaladat. Mint a smirgli! (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
4 297 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 304, sebződés: 7, gyógyulás: 2, összesen: -5 ÉP}

Vonz a mélység, elszántan úszol hát lefelé. Hirtelen megpillantasz valamit. Egy óriás vízi sün! {fizikai sebezhetőség: 200%.} {max. életpontja: 441-490.}

Marokra fogva az avenirt a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Avenirral néhányszor teljesen átdöföd az óriás vízi sün testét. (2 támadással 612 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-612 életpont.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Felhasználva a kőkalapácsot, szereztél 2 fekete gyöngyöt. 6 208 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 612, sebződés: 612, gyógyulás: 0, összesen: -612 ÉP}

Öblös karcsapásokkal úszol tovább a mélybe. Hopplá! Nemcsak te vagy az egyedüli fürdőző. Jön feléd egy puffadt vízihulla! {szintje: 26.} {védettsége: 12 szúró, 12 vágó, 12 ütő ellen.}

Meglengetve az avenirt a másikra rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Avenirral tökéletesen perforálod a puffadt vízihulla testét. (3 támadással 468 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+117 életerő). Karmaival a puffadt vízihulla megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 fénytelen gyöngy [fénytelen gyöngy ládikóba-> (96,108)-> 6 arany, -2 ÉP], 1 fekete gyöngy, 1 gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (96,108)-> 48 arany, -2 ÉP] és 1 tudás gyöngye. 5 748 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 468, sebződés: 4, gyógyulás: 117, összesen: +113 ÉP}

Felfrissít a feneketlen tó vize, és ahogy haladsz lefelé, egyre hidegebb lesz. Úszik feléd valami. Egy óriás lámpáshal! {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.}

Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Megmarkolva az avenirt a másikra ugrasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Avenirral néhányszor teljesen átdöföd az óriás lámpáshal aprótüskés bőrét. (5 támadással 747 életpontot sebezve.) Óriási tüskéi sebeznek. (-186 életpont.) Vámpirizálsz (+187 életerő). Az óriás lámpáshal feléd harap, de sikertelenül. Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 áldott kő és 1 ytterium kőzet. 14 785 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 747, sebződés: 186, gyógyulás: 187, összesen: +1 ÉP}

Kénytelen leszel visszafordulni, ennél mélyebbre merülni már sem kedved, sem időd! Gyorsan körülnézel kincsek után, hátha úszik valami trixek által elhagyott dolog a közelben. Semmit nem találsz! A tüdőd a pattanásig feszül, ahogy a felszínre emelkedsz. Megszárítkozol és felöltözöl. (Önanalízis: +19% úszás.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor északkeletre nézel, észreveszel egy drakolder csatamezőt. Északnyugatra nézve látsz egy tükörtornyot. Északra egy Chara-din oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Micsoda szerencséd van! Tucatnyi húsos imádkozósáskát kapsz el a déli imádság közben. (+2 kaja.) Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) Észreveszel valamit a földön. Friss alakváltó nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, friss troll nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[60 pontot használtál fel, van még 810. Kapsz 72 VP-t.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 830.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 850.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 870.]

m 1 0 0 mozogsz északkeletre
[116,126] A hegység kopársága után üdítő a szemnek az élettel teli síkság. A távolban sakálok üvöltenek. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy drakolder csatamezőt. Egyszercsak megpillantasz egy vermet. Egy kövér ember nő üldögél benne. Elhaló nyöszörgéssel próbálja a segítségedet kérni. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy szuperkötélre és 8 TVP-re (42. jellempróba). Felfedeztél egy oltárt. Fairlight híveié. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy móricserjét. Találsz egy ovimon-bokrot. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy rúnakövet. Rövid telepatikus kutakodás - ez Chara-din rúnaköve. A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Atalanta irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Néhány mérföldre nyugatra megpillantasz egy Chara-din oltárt. Északnyugatra nézve látsz egy quwarg ikerbolyt. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +111 életerőt. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. A feléd közeledő sóhajtó dorony mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. A hátizsákodban élesen felizzik Aritma varázsgömbje. {védettsége: 14 szúró, 18 vágó, 22 ütő ellen.} Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 338 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +26 életerőt. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 dorony tüdőt. [dorony tüdő ládikóba-> (97,107)-> 8 arany, -2 ÉP] 578 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 338, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Lekapsz két hamuludat. A Te reflexeid voltak a jobbak. (+4 kaja.) Nocsak, itt van valami érdekes! Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délnyugatra, friss troll nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(láthatatlan észlelése:) Egyszercsak megpillantod Atalanta táborát. Tharr lényét magába fogadott isteni entitás. Egy arany éjmedált, egy arany emlékérmet, egy arany morférmet, egy arany morfjelvényt, egy arany morfmedált, egy arany vadászmedált, egy arany végzetéremt, egy arany végzetmedált, egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy Arzgul függőjét, egy beholderfej medált, egy bohócsipkát, egy boszorkánykendőt, egy bozontfonatot, egy csonka fülbevalót, egy Dendeitren gyűrűjét, egy díszes fegyvertokot, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy éjsötét rémcsizmát, egy Elenios fülbevalóját, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy ezüst végzetmedált, egy fejvadász medált, egy felleggyűrűt, egy gyógyító szimbólumot, egy Hatalom Karkötőjét, egy Istenek fülbevalóját, egy Istenek vállvédőjét, egy jáde ékszert, egy Kaleq kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kígyóbőr övet, egy kígyószemet, egy klasszik ezüstmedált, egy klasszikus kitűzőt, egy koponya gyűrűt, egy kreiton palástot, egy Krőzus kitűzőjjét, egy Krőzus nyakláncát, egy lajstrom medált, egy lánghordozó kitűzőt, egy lovagi övcsatot, egy Lucius érméjét, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni köpenyt, egy medvetalp mokasszint, egy mentát koronát, egy mind. zafírját, egy moa lábszárvédőt, egy naso-thin medált, egy nerub sámánövet, egy Niagren vállszíját, egy olimpiai aranymedált, egy olimpiai rubinmedált, egy ősi emblémát, egy párducbőr övtáskát, egy purifikátor övet, egy purifikátor páncélt, egy Pusztítók övét, egy Putakalu karkötőjét, egy q. demoralizátort, egy q. taposó medált, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy roxati üvegszemet, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szerencse érmét, egy szerencsekockát, egy tépett lobogót, egy térhasító kesztyűt, egy tervezői negyedrendet, egy tervezői ötödrendet, egy Thargodan agyfókuszt, egy Tharr koronáját, egy Titanitkard láncot, egy Tökéletesség érmét, egy topáz erényövet, egy Toyaki csuklópántját, egy trix amulettet, egy trix harci totemet, egy vámpír talizmánt, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar fétist, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir különdíjat, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Fegyverzetét egy sagarothi sikoltó trófea, egy pragmatikus lidérc trófea és egy krízislidérc trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Áttört tudatpajzson berepülő holló. Övén 304 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy haragvó pegazus! Holmiját egy lélekgólem cipeli. {max. varázspontja: 98720; max. pszije: 99335.} Legnagyobb megdöbbenésedre, jól lát téged! Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű az alávaló. Nálad ő jóval tapasztaltabbnak látszik - a harcban biztos, hogy alulmaradnál. Nagy ívben elkerülöd a táborhelyét, mielőtt még felfigyelne rád.
Jóízűen falatozol. (-1 kaja.) [7 pontot használtál fel, van még 863. Kapsz 8 VP-t.]

kut 67 0 0 kutatsz 67 pontért
Besétálsz a drakolder csatamezőre. Szerencsére a dramoan talizmán megvéd az ősi mágiák permanens pusztító erejétől. Beljebb feketére szenesedett hullák tarkítják a megolvadt homoktenger világos felszínét. Egy kisebb energiakitörés, ami a melletted lévő kupacból tör az ég felé, majdnem a földre taszít. Egy ro'galhal kísértet intéz feléd kihívást. {szintje: 35.} {védettsége: 80 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 166 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: sorvasztás varázslatot lő rád. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a ro'galhal kísértet bal karját. (1 támadással 119 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a ro'galhal kísértet áttetsző karját. (6 támadással 1419 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+354 életerő). A ro'galhal kísértet csapása csak a levegőt találja. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18 250 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1704, sebződés: 0, gyógyulás: 354, összesen: +354 ÉP}

Rövid imát vetsz a szörny hullája fölött, majd folytatod a felderítést. Keresztül vágsz egy teljesen sivár és kietlen tisztáson. Itt különösen brutális volt a pusztítás! De mi ez a hang? Egy kristálynyálka jön feléd. {bo'adhun csapás varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 3334-3633.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 257 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy agybénítás III pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a kristálynyálka testét. (10 támadással 1199 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-14 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A teremtmény öblösen felkacag, majd tesz egy apró ujjmozdulatot. Te csak nevetve legyintesz, és megrohamozod. Elszántan a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kristálynyálka jobb oldalát. (9 támadással 2132 életpontot sebezve.) A kristálynyálka csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 76 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 7 életpont sebzés. A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-38 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A teremtmény fülsiketítő robbanással szakad darabokra (-68 életerő). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 31 660 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3595, sebződés: 196, gyógyulás: 16, összesen: -180 ÉP}

Egyszer csak újabb nesz üti meg a füled. Rémülten pördülsz meg. Lehervad arcodról a kincsre áhítozó mosoly, amint megpillantod az újabb szörnyet. Egy rothadó borzalom védelmezi a vadászterületét. {támadása: 95.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 168 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy agybénítás III. 229 életpontot sebeztél. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +2% pszi.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy szerencsétlenség. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a rothadó borzalom elővillanó darabját. (10 támadással 1202 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Teriád lándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a rothadó borzalom jobb oldalát. (6 támadással 1135 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+284 életerő). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy Asylux átka varázslatot. Szerencsére nem hatott rád. A rothadó borzalom mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. A rothadó borzalom megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A rothadó borzalom farkával melletted a levegőbe suhint. A rothadó borzalom szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 türkiz karika [türkiz karika ládikóba-> (96,108)-> 50 arany, -2 ÉP]. 32 201 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2734, sebződés: 2, gyógyulás: 284, összesen: +282 ÉP}

Egy sárgás-vöröses savfelleg közeledik feléd. Meglepődve tapasztalod, hogy amikor a közeledbe ér, egy lény lép elő belőle. Egy árnytündér csontváz védelmezi a vadászterületét. {fizikai sebezhetőség: 65%.} {védettsége: 88 szúró, 88 vágó, 88 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fehér glóbusz varázst. A mészárlásra kiszemelt áldozat elektromos pajzs varázst lök magára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 529 életpontot sebeztél. Egy káosz szava varázslattal köszöntöd a másikat. 2587 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy sötét rítus varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 50 életpontot vesztettél. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 3 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az árnytündér csontváz fejét. (3 támadással 233 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 41 832 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3349, sebződés: 50, gyógyulás: 0, összesen: -50 ÉP}

Tovább sétálsz, hátha változik a vidék képe, és arra épen maradt tárgyakra bukkanhatsz. A következő kincseket találtad: egy roxati zárfaló [roxati zárfaló ládikóba-> (97,107)-> 100 arany, -2 ÉP], egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (97,107)-> 12 arany, -2 ÉP] és egy ytterium kőzet. Sóvárogva pillantasz a csatamező széle felé. Talán az ősi romok értékesebb kincseket rejtenek, amikhez talán könnyebb is hozzájutni. Futva hagyod magad mögött a drakolderek pusztításainak színterét. (Önanalízis: +7% felderítés.) [67 pontot használtál fel, van még 796. Kapsz 80 VP-t.]

hh 2373 2210 1037 használod a 2373. tárgyat a 2210. tárgyat az 1037. tárgyat
Használod az esszenciafókuszt. Esszenciavédelem vonja be tested. Erőd TF-elődött. (+731 VP.) [6 pontot használtál fel, van még 790. Kapsz 7 VP-t.]
Használod a lélekcsengőt. A végszó kimondásakor fura varázslatfoszlány marad a levegőben. Olyan érzést kelt, mintha ma még nem is jártál volna itt. Jé, a drakolder csatamező ismét benépesült! Erőd TF-elődött. [21 pontot használtál fel, van még 769. Kapsz 25 VP-t.]
Használod az arany sárkánysisakot. Sebeid gyógyulnak (+1 életerő). Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 768. Kapsz 1 VP-t.]

kut 68 0 0 kutatsz 68 pontért
Csókot lehelsz a nálad lévő dramoan talizmánra, majd nekiindulsz. Biztató, hogy nem süppedsz a talajba az első lépésednél. Borzasztóan sivár és kietlen minden. Ráadásul a csatamező fölött fojtogató füst terjeng. A csatamező belseje felé néhány kortárs kalandozó holttestére bukkansz. A szerencsétlenek! Egy elemi pulzátor intéz feléd kihívást. {szintje: 33.} {védettsége: 70 szúró, 70 vágó, 70 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy védelem tűz ellen varázst. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 294 életpontot sebeztél. Ellenfeledre lesújtasz egy agybénítás II pszi támadással. 216 életpontot sebeztél. Ellenfeled agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Távolról gigaököl varázslatot lő rád a másik. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi az elemi pulzátor furcsa alakját. (1 támadással 117 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Megmarkolva a pásztorbotot ellenfeledre rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. {HD:} Pásztorbottal gyilkos csapásokat szórva összezúzod az elemi pulzátor furcsa alakját. (5 támadással 929 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+232 életerő). Egy lángcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. Semmi hatás! (úgy látszik védelem tűz ellen védte a csupasz testét.) Az elemi pulzátor csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. Az elemi pulzátor szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 madártollat. 14 336 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1556, sebződés: 0, gyógyulás: 232, összesen: +232 ÉP}

Még egy utolsó pillantást vetsz az imént legyőzött szörny hullájára, és megállapítod magadban: jó kis csata volt. Egy csontvázra botlasz. Teljesen leolvadt testéről a bőr, a sav még a csontjait is kikezdte. Amikor arrébb gördíted, meglepődsz, miket találsz alatta. A következő kincseket találtad: egy szögletes kő. Egy rothadó borzalom védelmezi a vadászterületét. {szintje: 45.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 157 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy agybénítás III pszit. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a rothadó borzalom kuszaságát. (10 támadással 1197 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Az ellenfél pillanatnyi tétovázását egy Kobraharapással használod ki. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a rothadó borzalom testét. (7 támadással 1660 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+416 életerő). Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mancsával a rothadó borzalom végigsúrolja a csípődet. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. A rothadó borzalom feléd harap, de sikertelenül. Siralmas támadást intéz farkával a rothadó borzalom, épp csak megsuhint. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. A rothadó borzalom szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 201 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3016, sebződés: 32, gyógyulás: 423, összesen: +391 ÉP}

Rémülten tapasztalod, hogy megmozdult a lábad alatt a föld, mintha valami a felszínre törne. Egy újabb ellenfél! Egy ezeréves lélek intéz feléd kihívást. {szintje: 45.} {max. életpontja: 2401-2640.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Alattomos ellenfeled pszi-acéltorony pszivel bohóckodik. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 346 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. 208 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősi sorvasztás varázslatot lő rád. Semmi hatás! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az ezeréves lélek testét. (10 támadással 890 életpontot sebezve.) Borzalmas dolgot érzel: a szörny halál-auráját! Minden akaratodat megfeszítve, ellenállsz! Majdnem beleöregedtél a látványba! Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Vad csatakiáltással, felemelve a teriád lándzsát ellenfeledre támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {HD:} Teriád lándzsával több döféssel felnyársalod az ezeréves lélek áttetsző testét. (7 támadással 1049 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 80 életpontot vesztettél. A teremtmény fülsiketítő robbanással szakad darabokra (-75 életerő). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 548 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2493, sebződés: 155, gyógyulás: 0, összesen: -155 ÉP}

Egy sárgás-vöröses savfelleg közeledik feléd. Meglepődve tapasztalod, hogy amikor a közeledbe ér, egy lény lép elő belőle. Egy élőholt drakolder jön feléd. {egyik sebzési módja: 1x 20d9+75.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 144 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káosz szava varázslat. 2149 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy szerencsétlenség. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Egy végső enyészet varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! Esszenciakristályt hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 1 esszenciakristály. Lövedéked átfúrja az élőholt drakolder bal szárnyát. (1 támadással 154 életpontot sebezve.) A lényen szikrázó mágikus energiák futnak végig! Mágikus energiája sisteregve távozik. Elszántan a másikra rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az élőholt drakolder farkát. (8 támadással 1858 életpontot sebezve.) Óriási tüskéi sebeznek. (-232 életpont.) Vámpirizálsz (+464 életerő). Az élőholt drakolder csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 152 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +31 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 16 életpont sebzés. Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről az élőholt drakolder, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 69 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 7 életpont sebzés. Az élőholt drakolder összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 raskhiir talizmán és 1 drakolder gyűrű [drakolder gyűrű ládikóba-> (96,108)-> 1000 arany, -2 ÉP]. 139 635 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 4328, sebződés: 455, gyógyulás: 509, összesen: +54 ÉP}

Tovább sétálsz, hátha változik a vidék képe, és arra épen maradt tárgyakra bukkanhatsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy Fekete Kehely, 23 arany, egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy sáfránykő. A jobb lábad egyszer csak belesüpped a talajba. Lehet, hogy gyengül a dramoan talizmán hatása? Ideje tovább indulni, és magad mögött hagyni a csatamezőt. Nekiállsz felderíteni a környéket. Sajnos semmilyen rejtett vagy eldobott tárgyat nem találtál. [68 pontot használtál fel, van még 700. Kapsz 81 VP-t.]

v 275 1251 0 elmormolod a 275. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az érckonverzió varázslatot! Érzed, ahogy a testedbe áramlik a mágikus energia a kezedben lévő két ércdarabból. (+3619 varázspont) [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 695. Kapsz 6 VP-t.]

vv 365 309 316 elmormolod a 365. varázslatot a 309. varázslatot a 316. varázslatot
A varázslatot most nem lenne értelme elmondani, nincs rajtad ártó hatás. [0 pontot használtál fel, van még 695.]
Fürgén varázsolsz! 16 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 690. Kapsz 6 VP-t.]
Ezt a varázslatot nem mondhatod el többször (már 20-szor sikeresen megidézted)! [0 pontot használtál fel, van még 690.]

m 6 6 2 mozogsz nyugatra, nyugatra, keletre
[115,126] Magasabb területen vagy, dombokkal tarkítva. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Chara-din hívői építették. Felfedeztél egy vaskohót. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy kazmárt. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Atalanta hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (ilkin érc) közelében vagy.
(Feltételes ásás:) A munkában a mélységi grittang segít. Kiásol egy nagy gödröt. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 ilkin ércet! [ilkin érc ládikóba-> (97,107)-> 3 arany, -2 ÉP] (Önanalízis: +2% bányászat.) (Önanalízis: +1% bányászat.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amint a kukkert délre fordítod, megpillantasz egy feneketlen tavat. Nyugatra nézve látsz egy tükörtornyot. Északra egy quwarg ikerboly van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Észreveszel valamit a földön. Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 mérg. vas dobónyilat. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [114,126] A dombságot elhagyod, bozótos terepen vagy. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy ryuku gárdista. {fizikai sebezhetőség: 85%.} {max. életpontja: 91-100.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 336 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. A ryuku gárdista összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
1 023 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 336, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy tükörtornyot. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Fairlight hívei emelték. Látsz egy borkonyó cserjét. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy csillezsályát. Messziről megérzed a víz szagát: egy kis patak által táplált tavat találtál. Miután ittál, megtöltöd a vizestömlődet is. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba).
(Feltételes mászás:) A pókkarmok megtapadnak a felületen, így próbálsz egyre feljebb jutni a gyorsan pörgő építmény tükörsima falán. Félúton jársz, amikor az egyik lábad megcsúszik, majd közvetlen utána a másik is. Kis híján elrepülsz a centrifugális erők miatt, csupán tökéletes technikádnak köszönhetően tudod mégis elérni a fenti bejáratot. A sötét átjáró végén egy fényes teremre bukkansz. Szokatlanul nagy ahhoz képest, hogy a tükörtorony kívülről milyen keskenynek nézett ki. (Önanalízis: +4% mászás.) Nézelődsz egy darabig a különös helyiségben, míg meg nem érzed, hogy veszély leselkedik rád. Ez egy algaleioda! {puha ütés varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 1601-1700.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy gázpajzs varázslatot. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 330 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi az algaleioda testét. (1 támadással 118 életpontot sebezve.) A szörny mérgező gázt lehel! Mélyet szippantasz a levegőből, közben mosolyogsz. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Megmarkolva a teriád lándzsát ellenfeledre rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd az algaleioda jobb vállát. (7 támadással 1398 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+349 életerő). Az algaleioda feléd csap csőrével, de sikertelenül. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 3 madártollat. 17 793 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1846, sebződés: 0, gyógyulás: 349, összesen: +349 ÉP}

Hjaj, pihenni sincs időd. Egy újabb szörny jelenik meg előtted. Ez egy tleikan hajadon! {mágikus sebezhetőség: 90%.} {egyik sebzési módja: 2x 6d18+120.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 297 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy háló varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a tleikan hajadon testét. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a tleikan hajadon sima bőrét. (8 támadással 1871 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+348 életerő). A tleikan hajadon karmai majdnem eltalálnak! A tleikan hajadon szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 fiatalság itala [fiatalság itala ládikóba-> (140,61)-> 80 arany, -2 ÉP]. 21 466 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2290, sebződés: 2, gyógyulás: 348, összesen: +346 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Ez egy kreiton jótündér! {egyik sebzési módja: 2x 10d8+100.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tükörpajzs varázst. A csata nem lesz könnyű: célpontod védelem tűz ellen varázslatot rak magára. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 325 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Egy éhínség varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a kreiton jótündér világító csápját. (10 támadással 1217 életpontot sebezve.) A lény mereven rádnéz. A védekező varázslatod szerencsére tökéletes védelmet nyújt. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. {HD:} Pásztorbottal halálos csapásokat osztva péppé vered a kreiton jótündér bal lábát. (4 támadással 730 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy lángcsóva varázslatot. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. (védelem tűz ellen védte meg a nyomorultat.) A kreiton jótündér csápol, de mindhiába. A kreiton jótündér most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 áldott kő. 27 820 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 2272, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Csak ennyi? - nézel körül fitymálva. - NEM! - kapod a világos választ a hely egy másik lakójától. Ez egy kreiton lich! {max. életpontja: 2181-2280.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 146 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy háló varázslatot. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy szerencsétlenség varázslatot, majd rád küldi. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a kreiton lich groteszk fejét. (10 támadással 1208 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Marokra fogva a teriád lándzsát ellenfeledre támadsz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd a kreiton lich testét. (5 támadással 1004 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. A kreiton lich még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 26 720 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2358, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Megtörlöd a homlokod, majd újra szemügyre veszed a kivilágított helyiséget. Egy mélyedésben kincsre bukkansz, találsz 304 aranyat. Lefelé könnyebben megy. Fél óra alatt újra szilárd talajra érsz. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy quwarg ikerbolyt. Délkeletre nézve látsz egy feneketlen tavat. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Belebotlasz néhány érett sárgadinnyébe. Be a zsákba! (+4 kaja.) A vadszőlő még egy kicsit éretlen, de azért Te érdemesnek tartod egy kis előszüretre. Mazsola lesz belőle vagy bor? Hmm, inkább ebéd. (+2 kaja.) Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.) Oppsz, itt járt már valaki! Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre, friss troll nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 tüskét. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. [Rahn ékkő:] 2 726 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 mérg. vas dobónyilat. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [115,126] A bozótos terep dombvidékbe megy át. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Chara-din híveié. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy vaskohót. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Felfedeztél egy kazmárt. Utad során egy különös szoborra bukkansz, ami apró, színes porszemek kavargásából épül össze. A szobor Chara-din egy hívét ábrázolja, amint alamizsnáért kuncsorog Atalanta előtt. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Bányászat képességeddel fémet (vasérc) érzel a föld alatt.
(Feltételes ásás:) A munkában a mélységi grittang segít. Egy jó nagy lukat ástál. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 vasércet! (Önanalízis: +3% bányászat.) (Önanalízis: +2% bányászat.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Cukorrépa, itt, a vadonban! Ritkaság, pedig egy kis édességre mindig szükség van. (+3 kaja.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Körbevizsgálódsz. Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [106 pontot használtál fel, van még 584. Kapsz 127 VP-t.]

v 181 95 107 elmormolod a 181. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Létrehoztad a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

113 114 115 116 117
125
126
127
(114,126) ryuku gárdista (#360), tükörtorony (#885), 255. jellempróba, Fairlight oltár, borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), tavacska, 38. jellempróba, algaleioda (#474), tleikan hajadon (#533), kreiton jótündér (#538), kreiton lich (#536)
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), pattanóböde (#145), dombi yeti (#366), érclelőhely, érclelőhely, érclelőhely
(115,127) hótarantulák (#464), feneketlen tó, művészi porolit (#720), törpe bánya (#435), tündöklő szobor (#1587), hínárevő piranha (#194), vízdémon (#408), óriás vízi sün (#410), puffadt vízihulla (#7092), óriás lámpáshal (#7094)
(116,126) drakolder csatamező (#966), 42. jellempróba, Fairlight oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), móricserje (#115, belőle készíthető: #116), ovimon-bokor (#206, belőle készíthető: #207), Chara-din rúnaköve, művészi porolit (#720), sóhajtó dorony (#112), Atalanta (1067. kalandozó), ro'galhal kísértet (#463), kristálynyálka (#632), rothadó borzalom (#633), árnytündér csontváz (#629), elemi pulzátor (#440), ezeréves lélek (#634), élőholt drakolder (#628)

[95,107] Egy kisebb településhez érkeztél. A város nyüzsög az élettől - koldusok kéregetnek, hetyke elf leányokat kísérgetnek troll testőreik, alakváltó árusok kínálják gyanús portékáikat. Áldod az előrelátásodat, hogy annak idején megtanultál valamennyire olvasni. Most legalább ki tudod böngészni, hogy mi van a táblára írva, amit találtál: " A High Density sivatag innen 276 mérföld nyugatra. " Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Arénagödröt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nekrofunt. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 60 aranyat. keletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor.

Hopp, egy ananászbokor! Ezt nem hagyod ki! (+4 kaja.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy jósda (577. épület.).
[-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 574. Kapsz 12 VP-t.]

be 497 8 1 bemész a 497. épületbe
Az arénát övező kerítéshez lépsz. A púpos varkaudar egy aknához vezet, amelyben egy létrát látsz. Bíztat hogy mássz le rajta. Legyőzve rossz érzésed lemászol, az akna aljából egy alagút vezet az arénába. Belépsz a porondra, a varkaudar közönség lelkesen felkiált, előre élvezik a várható vérengzést.
A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy hoarián sárkánybébi. {szintje: 55.} {max. életpontja: 5986-6685.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy gázpajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy pszi-acéltorony pszit. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 339 életpontot sebeztél. Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 216 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a hoarián sárkánybébi feltűnő végtagjait. (10 támadással 1212 életpontot sebezve.) A lény villámokat köp rád. Hasra vágod magad, úgyhogy csak a szőrödet borzolják a szikrák. (144 életpontot vesztettél.) A lény villámokat köp rád. Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (226 életpontot vesztettél.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Semmilyen kárt nem okozott benned. Elszántan ellenfeledre támadsz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a hoarián sárkánybébi bal hátsó lábát. (15 támadással 3550 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+372 életerő). Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (7 támadástól 90 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +18 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 9 életpont sebzés. Ütéseket mér a 7 hoarián sárkánybébi a farkával a jobb válladra. (7 támadástól 27 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +6 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel többször eltalálod a hoarián sárkánybébi feltűnő végtagjait. (6 támadással 1361 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+93 életerő). A 2 hoarián sárkánybébi harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 11 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. A 2 hoarián sárkánybébi farka jobb karodra és kezedre csap le. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 0 életpont sebzés.
A 2 hoarián sárkánybébi összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 7 sárkánypikkelyt. 57 993 tapasztalati pontot kaptál. Ha így folytatod az öldöklést, a hoariánok gyűlölt ellenségévé válsz! Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 6690, sebződés: 508, gyógyulás: 494, összesen: -14 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy kronotapír. {max. életpontja: 451-510.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. A másik mormol valamit: egy elektromos pajzs varázslat! Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 327 életpontot sebeztél. Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy káosz szava varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a kronotapír tekergő ormányát. Kritikus ütés! (1 támadással 125 életpontot sebezve.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-12 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Meglengetve a pásztorbotot ellenfeledre rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Pásztorbottal gyilkos csapást mérve bezúzod a kronotapír bal hátsó lábát. Kritikus ütés! (1 támadással 175 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy lángcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 73 életpontot sebeztél. A kronotapír állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-10 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A kronotapír összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a fűszertartót, szereztél 3 csepp sáfrányport. 4 425 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 700, sebződés: 22, gyógyulás: 0, összesen: -22 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy varkaudar behemót. {szintje: 15.} {egyik sebzési módja: 2x 2d10+6.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 299 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. A varkaudar behemót szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
1 855 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 299, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy varkaudar behemót. {szintje: 15.} {max. életpontja: 136-160.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 307 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
1 855 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 307, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy aranyfecske. {támadása: 58.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy védelem tűz ellen varázst. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 278 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 217 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi az aranyfecske fejét. (1 támadással 124 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Pásztorbottal megütöd az aranyfecske bal oldalát. (1 támadással 174 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy lángcsóva. Sajnos nem hatott ellenfeledre. (védelem tűz ellen van rajta.) Csőrével az aranyfecske nem tudott megsebezni. Csőrével az aranyfecske nem tudott megsebezni. Az aranyfecske összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 93 aranyat. 8 582 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 793, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy varkaudar che-pap. {szintje: 35.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elektromos pajzs varázslatot. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 335 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősvillám varázslatot. 49 életpontot vesztettél. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Ellenfeled könnyedén félreüti! Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Marokra fogva a teriád lándzsát ellenfeledre rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Teriád lándzsával több döféssel felnyársalod a varkaudar che-pap bal lábát. (7 támadással 1393 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a bal oldaladat. (4 támadástól 7 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Alig pörkölődsz. 19 életpontot vesztettél. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 0 életpont sebzés. A varkaudar che-pap összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15 237 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1728, sebződés: 75, gyógyulás: 89, összesen: +14 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy varkaudar. {védettsége: 10 szúró, 10 vágó, 10 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 343 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. A varkaudar összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (97,107)-> 4 arany, -2 ÉP] 185 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 343, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy varkaudar pusztító. { villám alapú varázslat nem hat rá.} {támadása: 185.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 166 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, megidézel egy káosz szava varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2383 életpontot sebeztél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar pusztító testét. (11 támadással 1029 életpontot sebezve.) A szörny egy savdárdát formál a semmiből, majd feléd hajítja. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a varkaudar pusztító testét. (8 támadással 1904 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Nem sikerült a varkaudar pusztító ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (6 támadástól 628 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +126 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 66 életpont sebzés. Pengéjét vadul forgatva, a varkaudar pusztító újra meg újra lecsap. (6 támadástól 722 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +145 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 76 életpont sebzés. Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (6 támadástól 533 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +107 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 56 életpont sebzés. Véres nyál csordul ki a varkaudar pusztító száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 69 817 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 5680, sebződés: 1883, gyógyulás: 378, összesen: -1505 ÉP}


A közönség éljenez, úgy tűnik legyőzted minden ellenfeledet. A púpos varkaudar mogorván előkotorja az erszényét, és kezedbe számlálja a megállapodott összeget. Kapsz 2000 aranyat. [85 pontot használtál fel, van még 489. Kapsz 102 VP-t.]

m 2 2 1 mozogsz keletre, keletre, északkeletre
[96,107] Folytatod sétádat a házak közt.

Itt, a vadon közepén kissé meglepő megnyilvánulását találod: egy útmutató táblát. Azaz valóban útmutató? Közelebb mész, hogy elolvasd. " Huertol város közleménye: Kedves kalandozók! Újabb szórakoztató centrumok nyíltak (az irány hozzávetőleges): Júra-park 60 mérföld keletre és néhány mérföld délre, Trollkeltető Zóna 70 mérföld keletre és 60 mérföld északra, Óriások földje 60 mérföld keletre és 25 mérföld északra. A belépés ingyenes! " Egy magából tiszta vizet előköpő, szépen megmunkált szökőkút van itt. Ivás után megtöltöd a vizestömlőt is. Felfedeztél egy teljesen lerombolt Vlagyimir szobrát. Felfedeztél egy sörsátrat. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Khór szobrát. Egy buckába egy tábla van beleszúrva. Elolvasod, hogy mi van ráírva: " Hideg fémtől meghal, aki újra lángot csihol. Wolfheart(1644) " Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 68 aranyat. magad fölött látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor. Van itt egy Fősátor (770. épület.).
Összefutsz Diz-ohhal. Dornodon misszionáriusa. Egy bozontfonatot, egy che-vállszalagot, egy denevér szimbólumot, egy gólem talizmánt, egy Jerome köpenyét, egy Khór maszkját, egy koponya gyűrűt, egy kvazár kesztyűt, egy kvazár sisakot, egy obszidián karkötőt, egy ritualista amulettet, egy ritualista övet, egy ryuku függőt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku nadrágot, egy smaragd védőgyűrűt, egy vark. pecsétgyűrűt, egy varkaudar csizmát és egy varkaudar szimbólumot visel. Felszerelését egy királyi lovag trófea, egy királyi őrjáratos trófea és egy tektonikus kvatáns trófea díszíti. Övén 25 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy kvatáns pajzsot tart. Hátasállata egy csataremák! {védettsége: 65 szúró, 65 vágó, 65 ütő ellen.} Alaposan megbámulhatod, hiszen te láthatatlan vagy. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: kaja, kőszem, lapockacsont, ork sör.

(Továbbmész...) [97,107] Folytatod sétádat a házak közt.

A helyi grafiti egyik megnyilvánulására, egy feliratos táblára bukkansz. Kiböngészed a szöveget. " Tanya: keletre 15, délre 9 mérföld. Remetelak: keletre 12, délre 33 mérföld. " Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy fény szentélyét. Oldalt pillantva, meglátsz egy nagyobb monolitot. Utad során felfedezel egy nekrofunt. Egy helyen egy tábla van a földbe szúrva, a következő felirattal: " Üdvözöljük Pumpa győzedelmes seregeit szerény városunkban! Sylvera(5801) " (Feltételes vásárlás:) 2 db deus ex machina 74 aranyért; 1 db amniosz 1 aranyért; 2 db trikornis szarv 36 aranyért; 4 db purifikátor háj 108 aranyért; 2 db remák szív 36 aranyért; 9 db toxyl 108 aranyért;
Nocsak, egy quwarg! Átgyalogolsz rajta. 1 tapasztalati pontot kaptál. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 60 aranyat. Valami egészen sajátos dologra bukkansz: egy tábla, felirattal. Elolvasod: " Febr. 13-án éjjel farsangi buli a városban. Légy itt. Várunk. (V&T). " A következő épületeket látod: egy fegyverbolt (592. épület.) és egy vegyesbolt (595. épület.).
(Feltételes lopás:) Hamar felfedezed azt a helyet, ahol Kopasz Gunymók tábort vert. Megvárod a megfelelő pillanatot. Csendben megpróbálod megközelíteni a másik holmiját. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: áldott kő, álompor, amniosz, arany karperec, arany masszariasztó, aranytű. A nyomorult figura csapdával védte magát! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapdaészlelés). Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. A motyóra fantom kakukkmadár vigyáz. Lélegzetedet visszafojtva, hangtalanul elcsórsz egy tárgyat. Zsákmányod egy sullár hólyag! Gyorsan lelépsz. (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
(Feltételes lopás:) Felkutatod azt a helyet, ahol Izomagy tábort vert. Türelmesen várakozol addig, amíg az alkalom megfelelőnek látszik. A pihenő figura holmijához közelítesz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ásó, aurach fog, célzóvíz, csontszurony, darázsszárny, drótszőr. A nyomorult figura csapdával védte magát! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Ezt a pechet! Pont, amikor már majdnem ott voltál, felemelte a másik a fejét, és kiszúrt. Futás a tett színhelyéről! (Önanalízis: +5% lopás.)
(Feltételes lopás:) Megkeresed azt a helyet, ahol Elmeni letáborozott. Vársz, amíg az alkalom a legkínálkozóbb. Közel lopódzol a másik motyójához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: aranytű, aurach bőr, bronzkulcs, csillezsályalevél, csontkés, csontkulcs, csuklyavirág. A szégyentelen áldozatod csapdát állított! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A tábort egy kaffogó hebrencs őrzi! Ezt a pechet! Pont, amikor már majdnem ott voltál, felemelte a másik a fejét, és kiszúrt. Rohansz, mielőtt még észbe kapna. (Önanalízis: +5% lopás.) Egy buckába egy tábla van beleszúrva. Elolvasod, hogy mi van ráírva: " High Density sivatag. VIGYÁZAT, a homok kincseket rejt!!! "

(Továbbmész...) Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] A síkság "meggyűrődik", dombos vidékre vált. Észreveszel egy oltárt. Chara-din híveié. Utad során felfedezel egy vaskohót. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Oldalt pillantva, meglátsz egy kazmárt. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Atalanta hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Megállsz, és koncentrálni kezdesz: semmi kétség, a talaj fémtartalmú anyagot (rézdarab) rejt!
(Feltételes ásás:) A munkában a mélységi grittang segít. Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) (Önanalízis: +1% bányászat.) A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Messze keletre látsz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) Van itt egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Oppsz, itt járt már valaki! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[39 pontot használtál fel, van még 450. Kapsz 46 VP-t.]

v 181 73 60 elmormolod a 181. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Egy végső mozdulattal előhívod a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), pattanóböde (#145), dombi yeti (#366), érclelőhely, érclelőhely, érclelőhely

[73,60] Egy kisebb településhez érkeztél. Elérted Maad keleti határát, a Grákó-hegyek első lankáit.

Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy főutcát. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy teljesen lerombolt oltárt. Oldalt pillantva, meglátsz egy fellegvárat. (no:1. építését xadornix kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy fellegvárat. (no:2. építését Ősi Hajnal Lovagjai kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy fellegvárat. (no:3. építését magenta Jade kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 61 aranyat. Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Trikornis Futárszolgálat (711. épület.).
(Feltételes lopás:) Némi keresés után megtalálod azt a helyet, ahol Palasti letáborozott. Vársz, amíg az alkalom a legkínálkozóbb. A pihenő figura holmijához közelítesz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: dorony tüdő, evaporőr háj, ezüst kulcs, gyógykenőcs, gyöngymangó, ilkin érc, kaja, kavadu iszák. A nyomorult figura csapdával védte magát! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. Elemelsz valamit észrevétlenül. Zsákmányod egy fekete gyöngy! Aztán tűnés! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
(Feltételes lopás:) Gyorsan megtalálod azt a helyet, ahol Galargamoth tábort vert. Megvárod a megfelelő pillanatot. Közel lopódzol a másik motyójához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: álompor, borkonyó bibe, bronzkulcs, csontkulcs, dobóháló, dorony tüdő, elf csont, grákóbőr. A szégyentelen áldozatod csapdát állított! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A motyóra fantom kakukkmadár vigyáz. Elcsented a kiszemelt tárgyat (1 sáfrányport). Aztán tűnés! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
Találkozol Sertével. Egy fekete bőrcsizmát, egy griff nyakéket, egy gromak páncélt, egy koponya szimbólumot, egy lánckesztyűt, egy nodonrod kitűzőt, egy regeneráló gyűrűt, egy rinóbőr övet, egy ritualista amulettet, egy smaragd védőgyűrűt és egy vassisakot visel. Jelvényei: Naprend (a Chara-din elleni harcért). Fegyverzetét egy kérődző etra trófea, egy érző szívű dromedár trófea és egy arató csattanat trófea színesíti. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy csontkést tart. Lőfegyvere egy rövid íj. Elsétál melletted. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: acélpengőke, álompor, aranylánc, ásó.
[-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 434. Kapsz 19 VP-t.]

mak 1 makró 1

fl 0 0 0 lopsz parancsok törlése
Minden fl parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 434.]

fl 1 211 0 lopsz az 1. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 434.]

fl 2 211 0 lopsz a 2. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 434.]

fl 3 211 0 lopsz a 3. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 434.]

fl 4 211 0 lopsz a 4. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik.
(Feltételes lopás:) Megkeresed azt a helyet, ahol Serte letáborozott. Megvárod a megfelelő pillanatot. Megpróbálsz hangtalanul a közelébe jutni a figura zsákjához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: acélpengőke, alligátorbőr, álompor, aranylánc, ásó. A fenébe, a tábort csapda védi! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. Ügyesen elcsentél valamit. Zsákmányod egy evaporőr háj! Gyorsan lelépsz. (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 lopás). [evaporőr háj ládikóba-> (72,59)-> 5 arany, -2 ÉP] [3 pontot használtál fel, van még 431. Kapsz 3 VP-t.]

fl 5 211 0 lopsz az 5. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 431.]

fl 6 211 0 lopsz a 6. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 431.]

fl 7 211 0 lopsz a 7. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 431.]

fl 8 211 0 lopsz a 8. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 431.]

fl 9 211 0 lopsz a 9. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 431.]

m 1 mozogsz északkeletre
[74,59] Még mindig a városban vagy.

Itt, a vadon közepén kissé meglepő megnyilvánulását találod: egy útmutató táblát. Azaz valóban útmutató? Közelebb mész, hogy elolvasd. " ELF vagy? Aurád NEM FEHÉR? Ne gondolkozz tovább: állj a drow-ok közé. " Utad során felfedezel egy teljesen lerombolt vaskohót. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy főutcát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nagyobb monolitot. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy nekrofunt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy teljesen lerombolt oltárt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy sárkánytanyát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy fellegvárat. (no:1. építését Haláltánc kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Egy fekete tintával bemázolt fatábla bukkan fel előtted. Megpróbálod kibogarászni a kusza betűket: " Aranysárkány és Rend hívei! Erőnk alatt tör szét a Káosz csarnokának oszlopa! AKHI " Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 61 aranyat. Némi melóval hozzáférsz egy nagyobb tőrvirág édes gyökeréhez. (+1 kaja.) Egy helyen egy tábla van a földbe szúrva, a következő felirattal: " Nem mindig az erő a nyerő! Vigyázz! Jön az ÁRNYMENŐ! U.M.A. (5569) az ÁRNYMENŐ! " A következő épületeket látod: egy ezüst mágustorony (670. épület.), egy Mélysötét Aréna (683. épület.), egy kolostor (690. épület.) és egy Földelem Kapuja Harci Iskola (698. épület.).
Találkozol Daleron Kawer. Egy boszorkánykendőt, egy dentor vértet, egy ezüst emlékérmet, egy ezüst morférmet, egy harci maszkot, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy hősiesítő medált, egy káosz szimbólumot, egy Khór kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy lajstrom medált, egy nodonrod kitűzőt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. rubinját, egy rothasztó talizmánt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku nadrágot, egy ryuku vállvédőt, egy saválló fülbevalót, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy törpe védőgyűrűt, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar szimbólumot és egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy kisebb quwarg isten trófea, egy Korrum Nert trófea és egy Quwaxotix trófea színesíti. Ő is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy pengepajzsot tart. Hátasa egy idomított sullár. Tárgyainak egy részét egy hegyi szamár viszi. {max. varázspontja: 2370; max. pszije: 369.} Nem tudod elképzelni, hogyan lehetséges, de lát téged. Elég egy mentális pillantás aurájára: gonosz, mint Te.
A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: adamantit, aenouth ködkürt, angyalok gyűrűje, aranytermő ládikó. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy Ciang Csí (ld. enc.)} A felszabaduló tudati energiákat varázsponttá alakítod (+27 varázspont). Szóba kerül a mágiaemlélet. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok a taumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. Tudásod észrevehetően gyarapodott. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Tudása észrevehetően gyarapodott. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Valami egészen sajátos dologra bukkansz: egy tábla, felirattal. Elolvasod: " Álljon-e tábla az ősi Istenek tiszteletére. Hirdesse Rhatt és Bufa régvolt nagyságát és tanait. Állította Hexeter az Ősi Hajnal Lovagjai [9167] K.T. tagja közül. " [8 pontot használtál fel, van még 423. Kapsz 9 VP-t.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Befejezted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. {egyik sebzési módja: 4x 1d3+1.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 299 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a manaelementál testét. (1 támadással 118 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a manaelementál hullámzó masszáját. (15 támadással 3571 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+893 életerő). A manaelementál elhibázza az ütést csápjával. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel többször eltalálod a manaelementál egyik csápját. (5 támadással 1148 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+287 életerő). A manaelementál csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. A manaelementál szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 4 varázskövet. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5136, sebződés: 0, gyógyulás: 1180, összesen: +1180 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 413. Kapsz 12 VP-t.]

v 323 1954 elmormolod a 323. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a káoszportál varázslatot! Az örvénylő káoszportál túloldalán megjelenik egy téridő hasadék belseje. Kalandra készen átlépsz a kapun. A szemed lassan hozzászokik a sötétséghez, így nincsen szükség egyéb világításra. Egy poros, rég nem használt barlangban vagy. A falon kezdetleges szénrajzokat látsz. Talán valami gyerek rajzolhatta az elnagyolt állatfigurákat? A padlón rég kialudt tűz maradványait fedezed fel. Valahol a távolban, a végtelen járatokon át dühös barlangi szél süvölt. Felnézel, és a kötelet figyeled, amely elveszik az alig látható, vibráló hasadékban. Megnyugodsz egy kicsit, a hasadékon át vissza tudsz jutni a valóságba. Felkapod a fejed. Ajaj! Valami közeledik. Egy másik hasadék is van itt, amiből valami veszedelmes épp most bukkan elő! Ez egy térfaló! { energia alapú varázslat nem hat rá.} {védettsége: 75 szúró, 75 vágó, 75 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy tükörpajzs varázslattal készülsz a csatára. Ellenfeled agytaposás varázslattal készül a csatára. Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. 1477 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Egy armageddon varázslattal köszöntöd a másikat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: varázslatlopás varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (72,59)-> 8 arany, -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (72,59)-> 40 arany, -2 ÉP], 4 vasérc, egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (72,59)-> 40 arany, -2 ÉP], 2 ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (72,59)-> 56 arany, -2 ÉP], 3 fekete gyöngy, egy vas dobónyíl és egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (72,59)-> 20 arany, -2 ÉP]. 18 573 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1477, sebződés: 10, gyógyulás: 0, összesen: -10 ÉP}

Hmm. Egy másik hasadék is nyílik ide - állapítod meg a nyilvánvalót. Aztán felötlik benned, hogy lehet még több is. Ameddig a kötél engedi, alaposan körbevizsgálod a terepet. A kitartásodat siker koronázza! Egy újabb hasadok találsz. Ahogy a közelébe érsz, a vibrálása felerősödik, és egy lény türemkedik át rajta. Ez egy időrabló herceg! {szintje: 76.} {védettsége: 240 szúró, 240 vágó, 240 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 767 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy istenítélet varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 5454 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Egy varázslatlopás varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy lassulás varázslat. (Hatása alatt lassabban tudsz mozogni.) Esszenciakristályt hajítasz a másik védtelen testébe. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 1 esszenciakristály. Becsapódva, megdöfi az időrabló herceg áttetsz‹ testét. (1 támadással 183 életpontot sebezve.) A lényen szikrázó mágikus energiák futnak végig! Mágikus energiája sisteregve távozik. Elszántan a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Megindulsz, mint egy acélkolosszus, hogy megvalósítsd a Kos Csapását. Ököllel többször eltalálod az időrabló herceg testét. (13 támadással 2848 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+413 életerő). Csápjaival az időrabló herceg csapásokat mér a hasadra. (4 támadástól 824 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +165 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 87 életpont sebzés. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhányszor épp csak megérinted az időrabló herceg áttetsz‹ testét. (3 támadással 602 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+151 életerő). Az időrabló herceg csápjai nem ismernek kegyelmet: már véres pép a bal vállad. (4 támadástól 845 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +169 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 89 életpont sebzés. Az időrabló herceg összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 kronoplazmát. 132 846 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 10030, sebződés: 1719, gyógyulás: 898, összesen: -821 ÉP}

Valami puhára lépsz. Még egy alvó szörny, ami rögvest felriad! Ez egy negátor! {szintje: 80.} {max. életpontja: 8001-8555.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már rezisztencia vibrál körülötted. Nem árt az elővigyázatosság! Egy ongóliant tombolás varázslattal készülsz a csatára. Öregedtél 2 évet. Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. 1430 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled dezintegráció varázslatot lő rád. 570 életpontot vesztettél. Részlegesen megbénulsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy nerub átok varázslat. A rezisztenciának köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy dezintegráció varázslat. 555 életpontot vesztettél. Esszenciakristályt markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 esszenciakristály. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a negátor testét. (1 támadással 173 életpontot sebezve.) A lényen szikrázó mágikus energiák futnak végig! Mágikus energiája sisteregve távozik. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Felveszed azt a beállást, amely a Sziklaököl sikeres alkalmazásához szükséges. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a negátor testét. (13 támadással 3115 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+779 életerő). Belecsipked a negátor a bal karodba és a nyakadba. (20 támadástól 232 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 24 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a negátor fejét. Kritikus ütés! (15 támadással 3780 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+946 életerő). Többször megcsíp a negátor. (20 támadástól 235 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 24 életpont sebzés. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 negátortollat. 144 866 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 8546, sebződés: 1592, gyógyulás: 1841, összesen: +249 ÉP}

Furcsa, sistergő hangot hallasz. Mindenre felkészülve várod, mi fog történni, és a sistergés erősödik. Egy hasadék jelenik meg közvetlenül előtted! Gyorsan elhátrálsz tőle. Egy szivárványszín köpönyeges ember férfi bukkan elő belőle. Egy tökéletesen egyenes, fehéren derengő botot tart a baljában, és másik kezével pedig pórázon vezet egy hatalmas ebet. A kutya hatalmas ugyan, de teljesen barátságosnak látszik. A férfi körülnéz, és rád mosolyog.
- Üdvözöllek, halandó! Talán már találkoztunk... A Síkok Vándora vagyok. Gyakran megfordulok itt, és úgy érzem, veled is össze fogok még akadni itt. Látom, ügyesen eltakarítottál néhányat undok ellenségeim közül, ezért hálám jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot - mondja, és a markodba ejt valamit, aztán eltűnik a hasadékkal és a kutyájával együtt. Elteszed a fejpénzt, 1 kisebb rev. prizmát. A káoszportálon keresztül elhagyod a helyet. [-150 varázspont.] Erőd TF-elődött. [75 pontot használtál fel, van még 338. Kapsz 90 VP-t.]

v 75 76 291 elmormolod a 75. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Megidézted a mágiafeloldás varázslatot! Elmúlt a láthatatlanság hatása. Sikerrel jártál! Elmúlt a lassulás hatása. Sikerrel jártál! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 333. Kapsz 6 VP-t.]

h 1268 777 használod az 1268. tárgyat
A hollókristály prizma aktivizálásához egy arx tekercset használsz. Előveszed a bányászlámpát is, és megvilágítod vele a szerkezetet. Az idézés sikeres volt. Hamarosan egy dühös dranadáni kőtörő jelenik meg előtted. De hiszen ez a méltán híres/hírhedt Dranadáni Salamon! (ld. enc.) { tűz alapú varázslatokra érzékeny.} {támadása: 80.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 135 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. A teremtmény kacagva elüti a lövedéket! Az óriás felemel egy nagyobb sziklát, majd feléd dobja. Eltrafált a lövedék. (34 életpontot vesztettél.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Megindulsz, mint egy acélkolosszus, hogy megvalósítsd a Kos Csapását. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a Dranadáni Salamon bal karját. (8 támadással 1409 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+352 életerő). A Dranadáni Salamon mancsával feléd csap, de Te résen vagy. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a Dranadáni Salamon bal lábát. (10 támadással 1663 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+416 életerő). A Dranadáni Salamon mancsa centiméterekre az arcodtól suhan el! A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhányszor megcsapod a Dranadáni Salamon testét. (3 támadással 474 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+118 életerő). A Dranadáni Salamon mancsával feléd csap, de Te résen vagy. A Dranadáni Salamon szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 Salamon esszenciája. 38 243 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3681, sebződés: 34, gyógyulás: 886, összesen: +852 ÉP}

[10 pontot használtál fel, van még 323. Kapsz 12 VP-t.]

kre 292 122 6 kreálsz a 292. tárggyal a 122. tárgyat (6 darabot)
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a kreáció varázslatot! (Spóroltál 4 sárkánypikkelyt.) Kreáltál 6 dözmöng szivet. [-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [12 pontot használtál fel, van még 311. Kapsz 14 VP-t.]

zip 6666 100 nemes céllal pusztítod a 6666. tárgyat 100
Rendben, a monolitot életed árán is védelmezni fogod! A monolit körül ellenséges teremtmények ólálkodnak. Közülük az első, egy epokitféreg könnyű prédának tűnik.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy oldás varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 169 életpontot sebeztél. Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Felhasználva a zöld üveget, szereztél 3 csepp ragasztót. 1 345 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 169, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ellenfeled még ki sem terült, már előugrik a következő, egy érző szívű dromedár! {szintje: 11.} {egyik sebzési módja: 1x 3d7+6.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 322 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. Az érző szívű dromedár még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 4 vizet. 1 040 tapasztalati pontot kaptál. Végeztél egy jó lénnyel. (+2 gonoszság.)
{Csatastatisztika; sebzés: 322, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ellenfeled még ki sem terült, már előugrik a következő, egy elit palotaőr! {szintje: 12.} {védettsége: 15 szúró, 15 vágó, 15 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 327 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Az elit palotaőr összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
1 147 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 327, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Chara-din erőt ad, hogy a sérült monolit kijavítsd, emberfeletti munkával dolgozol hosszú ideig. Sajnos a monolitot több sérülés érte, mint amit egyszerre ki tudnál javítani, még kb. 89 alkalommal kéne javítgatni. [Rahn ékkő:] 30 300 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött. [100 pontot használtál fel, van még 211. Kapsz 120 VP-t.]

ef 20 581 energia fejlesztése 20
Nem sajnálva az áldozatot, tudati energiáidat a KT elmetavába döntöd, az új tudati képesség kifejlesztése végett. [-20 TU.] [140 pontot használtál fel, van még 71. Kapsz 168 VP-t.]

szk 781 778 78 keresed a 781. szörnyet a 778. szörnyet a 78. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy ork bérgyilászt. [0 pontot használtál fel, van még 71.]

* 1. BP: ext 0 0 0 visszadátumozás kérelem
Még nem telt el egy hónap (legutóbb 2024. évben 7. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 71.]

* 2. BP: bb 976 977 978 beraksz a bankba a 976. tárgyat (977 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 71.]

* 3. BP: bb 328 292 2 beraksz a bankba a 328. tárgyat (292 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Beraksz a bank széfjébe 11 sárkánypikkelyt. Beraksz a bank széfjébe 41 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 71.]

* 4. BP: ek 3 2 0 t. energia kisütése: 3 2
Tudatpajzsot feszítesz elméd köré. Kizárólag ellenséges tudati képességek ellen fogod használni. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 61. Kapsz 12 VP-t.]

* 5. BP: e 10 0 0 élelemszerzés 10 pontért
Leszüretelsz egy terméstől roskadozó kókuszfát. (+5 kaja.) Hatalmas sárga gyümölcsöt találsz egy bokron. Megkóstolod. Ehető! Nagyszerű, ebből muszáj raktározni. (+2 kaja.) (Önanalízis: +12% vadászat.) (Önanalízis: +6% nyomkövetés.) Egy feléd lopakodó alakot pillantasz meg a túl oldalon. Elbújsz egy nagyobb szemétkupac mögött. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Kíváncsiságod nagyobb a félelmednél. Úgy döntesz, óvatosan megvizsgálod a szörnyet. Azonnal tudod, hogy egy orgyilkos volt a rémület okozója. {szintje: 7.} Amint megtisztul a terep, Te is előkerülsz.

[10 pontot használtál fel, van még 51. Kapsz 12 VP-t.]

* 6. BP: hh 1269 1233 2107 használod az 1269. tárgyat az 1233. tárgyat a 2107. tárgyat
Belenézel a kaleidoszkópba. A különböző fényű üvegszilánkok hatására rögtön transzba zuhansz. Bőröd egy leheletnyit ruganyosabbá vált. Gyorsan elpakolod a kaleidoszkópot. [4 pontot használtál fel, van még 47. Kapsz 4 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 47.]
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [6 pontot használtál fel, van még 41. Kapsz 7 VP-t.]

* 7. BP: hh 522 1554 1534 használod az 522. tárgyat az 1554. tárgyat az 1534. tárgyat
Hamm, benyeled a tudás gyöngyét, majd lesed a hatást. Tested egészségtől fénylik! (+1 egészség.) [1 pontot használtál fel, van még 40. Kapsz 1 VP-t.]
Játszani kezdesz az aenouth ködkürtön. Csupán az első traktusig jutsz a szívhezszóló melódiában, amikor meglepő dolog történik. A tér szövete közvetlen előtted szétnyílik, és egy élőholt teriád hömpölyög keresztül az anyagi és a túlvilág között húzódó kapun. A szörny nem tűnik barátságosnak, sőt mi több, megidézőjére támad! { halál alapú varázslat nem hat rá.} {védettsége: 70 szúró, 120 vágó, 70 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 ősteológia). Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 163 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. (Spóroltál 3 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az élőholt teriád farkát. (10 támadással 1211 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az élőholt teriád bal lábát. (15 támadással 3561 életpontot sebezve.) Az élőholt teriád néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (4 támadástól 317 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +64 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 33 életpont sebzés. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel többször eltalálod az élőholt teriád farkát. (3 támadással 685 életpontot sebezve.) Az élőholt teriád többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 280 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +56 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 29 életpont sebzés. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 68 817 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 5682, sebződés: 597, gyógyulás: 120, összesen: -477 ÉP}

Elpakolod Leoneydeas kürtjét, majd elégedetten továbbindulsz. [16 pontot használtál fel, van még 24. Kapsz 19 VP-t.]
Sajnos nincs elég TVP-d ahhoz, hogy a túloldalon kutakodhass, ezért most nem használod a quwarg teleportgömböt. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 8. BP: gy 10 0 0 gyógyítás 10 pontért
Szerencsére, tökéletesen egészséges vagy, így nincs szükséged gyógyulásra sem. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 9. BP: vv 295 295 295 elmormolod a 295. varázslatot a 295. varázslatot a 295. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 24.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 24.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 10. BP: kf 1158 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1158. tárgyat
Leveszed az arany sárkányköpenyt, majd felöltöd a ryuku vadászinget. [0 pontot használtál fel, van még 24.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Az aranypikkelyek kifejtik jótékony hatásukat. (+0 jóság.) Sheran cserepében jókora, szüretelhető növény nőtt. Szereztél 3 jokonbia ágat. Elmúlik az üstben főzött étel hatása. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 22, 19, 2.
Jelenleg 4682 felépült monolit, és -1114 lerombolandó oltár van Ghallán. Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy amnioszt habzsol be a színes dözmöng. 3 kaját habzsol be a bunthar. 2 kaját bezabál a mélységi grittang. Egy kaját nyel le a gyilkos szilmill. Egy kaját fal föl a hegyi szamár. Egy kis testmozgás gyanánt néhányszor a magasba emeled a malomkövet. Energiáid már fogytán vannak, tested pihenésért kiált. A környéket felderítve, táborhelyet keresel. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. A heti megpróbáltatások megedzették a szervezetedet. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) A rajtad lévő árnyszőttes hatása csökken (a következő fordulóban már csak 24 pluszt ad). Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt az auralátás hatása. Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt az alku hatása.
Ebben a körben 24 pontod maradt, ebből a következő körre 24 pontot vihetsz át. Kapsz még 1062 pontot. A következő körben tehát 1086 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


CIANG CSÍ (978. ELLENFÉL)
Ciang Csí egy a legendás hősök közül, akiket minden ryuku katona jól ismer. Állítólag a Császár már egyszer személyesen is kitüntette őt az invázió során tanúsított elszántságáért, és ravaszságáért. Persze semmilyen érdemrend nem villog ruháján, sőt, nagyon is átlagos katonának látszik. Azért az biztosan nem véletlen, hogy immár harmadszor lép új csapatok élén Ghalla földjére, és eleddig egyetlen sérülést sem szerzett! Nagyon vigyázz, ha szembekerülsz vele, mert alattomos, és kegyetlen, ráadásul rengeteg sunyi trükköt ismer. Arról már nem is szólva, hogy már akkor is veteránnak számított, amikor te még kőkéssel szaladgáltál a kiégett földeken.

DRANADÁNI SALAMON (616. SZÖRNY)
Dranadáni Salamon sokáig villaszerű építmény tulajdonosa volt az árnybirodalom területén húzódó hegységek-dombságok valamelyikében. Aztán jöttek az árnytündérek, mindent begyaláztak az istenek szemében tüskének tekinthető tevékenységeikkel, és valahogy a dranadáni kőtörők legnagyobbika (talán a legbutábbika is) elvesztette sziklákból és sziklákba vájt otthonát. Dranadáni Salamon bosszút esküdött, de nem egy konkrét személyt vagy fajt illetően, hanem a világ egészével szemben. Azóta nemcsak az árnytündérek, de Ghalla apraja-nagyja összerezdül, ha Dranadáni Salamon zengő baritonja, vagy lépteinek közeledő dübörgése felcsendül a távolban.

KARAKTERLAP

Roante, egy szőke, göndör hajú, kék szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Chara-din követe vagy. A Káosz Lordjai (#9147) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 921. fordulód.

Erő: 134 (188) Szint: 67 Merészség: 10/2 Magasság: 193 cm
IQ: 140 (187) Támadás: 144 (153) Agresszió: 3 Testsúly: 85 kg
Ügyesség: 121 (151) Védekezés: 281 (294) Menekülés: 2 % Életkor: 60/26 év
Egészség: 125 (154) Életpont: 3231/4266 Jellem: gonosz (666) Tul. pont: 18
Szerencse: 130 (208) Varázspont: 7929/3739 Pénz: 127046 arany Kép. pont: 38
Tudatpont: 135/27 Pszi pont: 6906/1636 Halhatatlanság: 32 % EFejl: 30
Eddig összesen 26125 szörnyet (55 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 1 867 795 TP-t kaptál. Jelenleg 392 003 772 TP-d van. A következő szinthez még 23 996 228 TP szükséges. Trófeáid: térhasító, Naso-thin szelleme, időhasító. A 759. fordulódban 218741 arany került a bankszámládra. 221333 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 11 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 29/51 (+3%) ökölvívás: 74/33 (+8%) szúrófegyverek: 47/79 (+6%)
vágófegyverek: 26/33 ütőfegyverek: 47/51 (+4%) lőfegyverek: 31/46
dobófegyverek: 63/75 (+9%)

Feltételes fegyverváltás: pásztorbot (#513) (900%) << árnypenge (#1946) (750%) << teriád lándzsa (#1282) (600%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); mérg. vas dobónyíl (#190) max. 1 db (1 -39.); mérg. vas dobónyíl (#190) (40 -68.); esszenciakristály (#350) max. 1 db (69 -80.); mérg. vas dobónyíl (#190) (81 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
74,59 mezőn táborozol
Teleport hatása alatt állsz, melynek induló koordinátája 115,126
Max. X koordináta (eddig teleportálhatsz városi teleporttal): 140
Kedvenc táborhely: 114,83
Kisebb kívánság: legutóbb 2024. évben 2. hónapban.
Az idő kódexe: legutóbb 756. fordulóban.
Legfeljebb 190 TU-t válthatsz TVP-re.
A negatív esszencia az öklödre van kenve.
A páncélfényező játékmesteri palást felületére kenve.
Feltételes varázskő használat: 5 százalék varázspont alatt.
Ha elfeledkezel az olimpiai jelentkezésről, és léptél az előző 1 hónapban, automatikusan jelentkezel az olimpiára az induláskor. (Ezt a beállítást H 1 50 888-cal tudod kikapcsolni.)
platina varázskr.: esszenciavédelem.
A következő másznivalókban nem harcolsz az utolsó szörnnyel: lebegő erőd.
JLKzott minoszkúpok: 63, 58

SZÁMLÁLÓK
Kék golyó 20/4 (támadás:4 védekezés:0 max.ép:0 max.vp:0) Pszi katalizátor 50/50 Örökkévalóság 20/20
Max életkor 163 év Átcsoportosítási és instabil keret: 400 261 TVP E 1 paranccsal ölt szörny: 50 000/1
Teljesített szintek a kihívás tornyában: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 199/62 (+36%) 2. nyomkövetés: 346/90 (+61%) 3. lopás: 186/1 (+31%)
4. mászás: 65/43 (+12%) 5. csapdakészítés: 75/72 (+6%) 6. csapdaészlelés: 259/20 (+28%)
7. gyógyítás: 89/15 8. titkosírás: 79/53 (+6%) 9. felderítés: 76/67 (+7%)
10. szörnyidomítás: 18/68 11. teológia: 390/74 (+95%) 12. taumaturgia: 271/69 (+101%)
13. szerencsejáték: 46/91 14. versengés: 82/17 15. harcművészetek: 62/6
16. zene: 238/11 (+25%) 17. szörnyismeret: 221/31 (+256%) 18. pszi: 384/16 (+97%)
19. zárnyitás: 36/67 20. vadászat: 103/53 (+212%) 21. vitalitás: 1/99
22. bányászat: 132/84 (+28%) 23. testépítés: 7/69 24. úszás: 76/51 (+19%)
25. főzés: 76/66 (+11%) 26. ősteológia: 118/0 (+33%) 27. őstaumaturgia: 111/61 (+24%)
28. csapatmunka: 7/25

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 8
1. sebzés bónusz: 5 5. varázslat sebzés: 5 6. regeneráció: 5 10. vp regeneráció: 5(6)
11. kincskeresés: 7 15. rezisztencia: 5 16. tulajdonságpajzs: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 30 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 30% életpont alatt (sötét ital (#284))
totemmester 60% életpont alatt (isteni gyógyítás (#324))
lopsz az emberektől (1) sáfrányport (#211), az elfektől (2) sáfrányport (#211), a törpéktől (3) sáfrányport (#211), a trolloktól (5) sáfrányport (#211), a gnómoktól (6) sáfrányport (#211), az alakváltóktól (7) sáfrányport (#211), a kobuderáktól (8) sáfrányport (#211), a mutánsoktól (9) sáfrányport (#211)
ásol max. 50 TVP-ért
készítesz kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), sötét italt (#284) (max. 25 darabot ), kreiton főzetet (#1145) (max. 5 darabot ), tüskét (#22) (max. 50 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), mérg. vas dobónyilat (#190) (max. 50 darabot ), vas dobónyilat (#189) (max. 30 darabot )
elfogod vadász quwargot (#241) fedett veremmel (#219)
mászol max. 200 TVP-ért de nem mászol le gyengébb helyekre, mint a tükörtorony (885)
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus (27)
úszol max. Feltételes úszás max. 100 TVP-ért.
vásárolsz deus ex machinát (#1) (max. 50 darabot ), manifeszt.nyúlványt (#214) (max. 50 darabot ), amnioszt (#203) (max. 50 darabot ), trikornis szarvat (#198) (max. 50 darabot ), xirnox szivet (#213) (max. 50 darabot ), purifikátor hájat (#269) (max. 50 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), remák szivet (#264) (max. 50 darabot ), dözmöng szivet (#122) (max. 50 darabot ), fűszerkeveréket (#1170) (max. 50 darabot ), tintát (#101) (max. 100 darabot ), toxylt (#591) (max. 50 darabot ), tankány karmot (#237) (max. 20 darabot ), kőszemet (#304) (max. 50 darabot ), kristályfolyadékot (#449) (max. 10 darabot ), pszi követ (#248) (max. 50 darabot ), vas dobónyilat (#189) (max. 50 darabot ), mutáns csontot (#331) (max. 30 darabot ), láthatatlan köpenyt (#441) (max. 15 darabot ), moa katalizátort (#386) (max. 50 darabot ), moa gyémántot (#385) (max. 50 darabot ), boszorkánykendőt (#1697) (max. 20 darabot )
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 41, max: 50)
halált okozó lények (#9098), élőholt quwarg (#202), bávatag golombár (#165), halálos morf (#7618), harcias morf (#7619), brutális morf (#7620), lomha morf (#7621), védelmező morf (#7622), mágiamorfáló (#7623), domináns morf (#7624), éltető morf (#7625), rubin sárkány (#330), Ylgoroth (#332), aranyfecske (#283), Folrang (#331), hattyúkirály (#776), sötét ölész (#314), Rém (#315), bunthar (#396), kronoelementál (#287), tleikan főbíra (#512), élőholt drakolder (#628), vércápa sámán (#281), ragadozó (#292) (csak egyszer), Buqqe (#572), színes dözmöng (#78), mópat fatty (#317), ryuku csapásvezető (#778), zafír sárkány (#329), öregedést okozó lények (#9095), armageddont lövő lények (#9099), manaelementál (#290), gothag döglidérc (#429), sikolyféreg (#7256), időrabló herceg (#7345), időrabló (#7341), lélekgólem (#7342), téridő szaggató (#7343), negátor (#7346), időhasító (#7347), térhasító (#7348)
Barátságosság (aktív: 31, max: 50)
apró lidércfi (#930), fémbontó szójer (#150), emberevő (#119), bandita (#758), tüskés harci gromak (#156), púpos burástya (#92), ragyás burástya (#111), félelem-járó (#56), útonálló (#130), kardfogú fülemüle (#146), bíbor szulfagor (#358), földsárkány (#359), lajhárlord (#757), proteinsólyom (#771), khór darázs (#348), troll ritualista (#365), bibircsók-óriás (#120), orgyilkos (#131), trappoló dinymák (#118), karmos tankány (#137), ekharion bébi (#768), dombi yeti (#366), kardszárnyú pocok (#152), erszényes elkarog (#354), vérfürdető magszim (#148), pordémon (#253), sullár (#101), sörényes ubuk (#89), pattanóböde (#145), tormikus egér (#218), szenzoros lápi rém (#594)
Feltételes pajzshasználat (aktív: 1, max: 30)
arany sárkánypajzs(1038):gyökérszellem(856)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 10 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 16 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) savhurrikán (#107, 40 VP)
varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP)
tűzgolyó (#155, 25 VP) varázspáncél (#156, 15 VP, 10 TVP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP)
hhaar burka II (#162, 10 VP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) a hatalom szava (#196, 50 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP)
érckonverzió (#275, 3 VP, 5 TVP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) ryuku teremtőerő (#281, 200 VP, 50 TVP) időcsere (#285, 5 VP)
speciális védelem (#292, 50 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) emléktörlés (#338, 50 VP, 5 TVP)
Morgan rúnája (#363, 33 VP, 33 TVP) tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) klónozás (#367, 60 VP, 5 TVP)
szívküldi (#368, 5 VP, 5 TVP) múltidézés (#369, 150 VP, 10 TVP) oldás (#372, 15 VP)
banshee-sikoly (#373, 20 VP) távolbalátás (#374, 40 VP, 5 TVP) analízis (#375, 6 VP, 2 TVP)
böfögtető átok (#380, 100 VP, 5 TVP) gyógyító aura (#386, 90 VP) felsőbb beavatkozás (#388, 500 VP, 50 TVP)
pukk (#389, 160 VP) fegyvertánc (#391, 60 VP) helyreállítás (#398, 240 VP, 20 TVP)
harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP) filofaxáció II. (#444, 20 VP, 10 TVP) Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP)
csapda álcázása (#460, 20 VP, 5 TVP) gázpajzs (#467, 20 VP) savmágia (#477, 36 VP, 5 TVP)
fekete mágia (#479, 36 VP, 5 TVP) méregmágia (#480, 36 VP, 5 TVP) kinematurgia (#482, 36 VP, 5 TVP)
ómatéria formázása (#542, 100 VP, 5 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) auralátás (#4, 8 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP)
méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP) szárazság (#48, 6 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP) Sötét Ceremónia (#55, 50 VP, 10 TVP)
puha ütés (#60, 18 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) halotthívás (#93, 34 VP, 5 TVP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) sorvasztás (#102, 20 VP)
szopógödör kreálás (#125, 60 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) életszívás III (#128, 15 VP, 5 TVP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP)
szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP) alku (#139, 20 VP, 5 TVP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP)
mágikus ütés (#147, 18 VP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP) infralátás (#171, 8 VP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP)
a halál csókja (#187, 10 VP, 2 TVP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 20 VP)
káoszcsapás (#200, 10 VP) rúnakő teremtése (#201, 15 VP, 80 TVP) álommérgezés (#202, 10 VP, 5 TVP)
mágiafaló (#203, 12 VP, 5 TVP) káosz szava (#207, 25 VP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP)
vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) pestisaura (#210, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP)
hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) Chara-din lesújt (#223, 25 VP)
mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP)
ékkő kreálása (#466, 100 VP, 10 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP) tudatháló (#304, 35 PP)
belső idő (#305, 0 PP) mentálturbó (#478, 50 PP, 5 TVP) próba elemzése (#485, 20 PP, 10 TVP)
harci ösztönök (#490, 50 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
isteni átok (#307, 50 VP) manapajzs (#308, 1 VP, 5 TVP) megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP)
isteni kontaktus (#315, 3000 VP, 300 TVP) örökkévalóság (#316, 300 VP, 20 TVP) halhatatlanság (#317, 0 VP)
fizikai pajzs (#318, 50 VP) isteni bölcsesség (#319, 200 VP, 4 TVP) isteni gyógyítás (#324, 60 VP, 4 TVP)
isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP) fizikai pajzs II (#327, 75 VP) isteni kegy (#376, 90 VP, 5 TVP)
Őstaumaturgia varázslataid
őstűz (#310, 50 VP) ősjég (#311, 100 VP) ősi hurrikán (#312, 150 VP)
rezisztencia (#313, 70 VP) őselemi védelem (#314, 50 VP) őskreáció (#320, 30 VP, 5 TVP)
nekrofun teremtése (#321, 250 VP, 10 TVP) szingulár. védelem (#322, 50 VP) káoszportál (#323, 150 VP)
fekete energia (#325, 200 VP) általános komponens (#361, 200 VP, 12 TVP) redukció (#365, 80 VP, 5 TVP)
kódtörés (#439, 100 VP, 5 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: 20 vp; taumaturgia: 20 vp;
A varázslatok tanulására elkölthető: 50 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
méregsemlegesítés (#14) vámpirizáció (#1) (8648,50) feltámadás (#168) szürkeáll. aktiv (#71)
önanalízis III (#303) Techiulan aurája (#261) csapdaészlelés (#222) tolvajvér (#364)
csupasz izom (#28) vízlélegzés (#185) pszi-ernyő III (#297) harci induló (#443)
nagyobb agypajzs (#120) Symulf rúnája (#182) varázsszem (#184) szemmelverés (#137)
tulajdonságpajzs (#26) isteni bölcsesség (#319) általános komponens (#361) Morgan rúnája (#363)
óriáserő (#53) hadiszerencse III (#59) erőpajzs III (#127) tárgyvédelem (#178)
méregmágia (#480) hatalomvarázs (#220) mágikus ütés (#147) esszenciavédelem (#165)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
0. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 4, max: 20)
direkt kontaktus I (#121), pukk (#389), őstűz (#310), izomernyesztés (#33)
Védekező varázslatok (aktív: 16, max: 20)
hhaar burka (#32), pszi-acéltorony (#98), védelem tűz ellen (#38), tükörpajzs (#101), oldás (#372), tompítás (#40), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), gázpajzs (#467), fegyvertánc (#391), harci ösztönök (#490), gyógyító aura (#386), fizikai pajzs II (#327), speciális védelem (#292), rezisztencia (#313), szingulár. védelem (#322)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 191, max: 299 - védekező varázslatokkal együtt)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> halálos morf (#7618)
fehérál.roncsolása (#248) >> harcias morf (#7619) fehérál.roncsolása (#248) >> lomha morf (#7621)
fehérál.roncsolása (#248) >> védelmező morf (#7622) fehérál.roncsolása (#248) >> mágiamorfáló (#7623)
fehérál.roncsolása (#248) >> domináns morf (#7624) fehérál.roncsolása (#248) >> éltető morf (#7625)
fehérál.roncsolása (#248) >> brutális morf (#7620) fehérál.roncsolása (#248) >> Ylgoroth (#332)
direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166) direkt kontaktus I (#121) >> Tguarkhan (#212)
direkt kontaktus I (#121) >> északi tűzsárkány (#219) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243) agybénítás II (#246) >> kreiton bűvölő (#506)
agybénítás II (#246) >> elemi pulzátor (#440) háló (#186) >> sötét ülnök (#508)
háló (#186) >> tleikan főbíra (#512) káosz szava (#207) >> ködmágus (#597)
agybénítás III (#302) >> kristálynyálka (#632) káosz szava (#207) >> árnytündér csontváz (#629)
káosz szava (#207) >> élőholt drakolder (#628) agybénítás III (#302) >> bumshir óriásmacska (#492)
fehérál.roncsolása (#248) >> fagyóriás (#653) fehérál.roncsolása (#248) >> zafír drakón (#320)
fehérál.roncsolása (#248) >> lidérckirály (#316) fehérál.roncsolása (#248) >> viharóriás sámán (#324)
fehérál.roncsolása (#248) >> taalru herceg (#307) direkt kontaktus I (#121) >> kisebb quwarg isten (#213)
direkt kontaktus I (#121) >> varkaudar katona (#691) direkt kontaktus I (#121) >> Nateilena úrnő (#404)
háló (#186) >> tleikan amazon (#534) háló (#186) >> tleikan hajadon (#533)
háló (#186) >> kreiton lich (#536) agybénítás III (#302) >> quwarg gigász (#7128)
háló (#186) >> Morghatal A'ton (#544) direkt kontaktus I (#121) >> hoarián sárkánybébi (#830)
direkt kontaktus I (#121) >> ezeréves lélek (#634) agybénítás III (#302) >> rothadó borzalom (#633)
agybénítás III (#302) >> végzetes szójer (#631) direkt kontaktus I (#121) >> fertőzött dr.lárva (#630)
direkt kontaktus I (#121) >> Quwaxotix (#961) agybénítás II (#246) >> lidércherceg (#929)
agybénítás III (#302) >> troglodita harcos (#556) agybénítás III (#302) >> ryuku ősszellem (#7026)
agybénítás III (#302) >> kronoelementál (#287) káosz szava (#207) >> elkóborolt rémeb (#7023)
istenítélet (#284) >> teriád íjász (#802) káosz szava (#207) >> mélységi ent (#909)
káosz szava (#207) >> tüskés hatruuq (#816) armageddon (#218) >> árnyékfoltozó (#932)
fehérál.roncsolása (#248) >> fekete draklen (#812) káosz szava (#207) >> jáde draklen (#810)
káosz szava (#207) >> bíbor draklen (#809) direkt kontaktus I (#121) >> topáz draklen (#811)
káosz szava (#207) >> aszott draklen (#814) káosz szava (#207) >> zöld draklen (#813)
káosz szava (#207) >> Aurgir, a Jáde (#822) káosz szava (#207) >> Fagyor, a topáz (#823)
káosz szava (#207) >> Méniach, a Zöld (#824) káosz szava (#207) >> Durghal, az Aszott (#825)
istenítélet (#284) >> férfiak (#998) káosz szava (#207) >> nők (#999)
agybénítás III (#302) >> dögbűzös liliom (#455) agybénítás III (#302) >> verg elmeszaggató (#430)
agybénítás III (#302) >> mutánsféreg (#554) agybénítás III (#302) >> homogén artikula (#434)
káosz szava (#207) >> varkaudar pusztító (#7134) agybénítás III (#302) >> Toodrok Din (#503)
armageddon (#218) >> baljós árny (#588) istenítélet (#284) >> Goachan, a Bíbor (#821)
istenítélet (#284) >> draklen családfő (#820) istenítélet (#284) >> élőholt draklen (#819)
agybénítás III (#302) >> eldüeni vándor (#601) háló (#186) >> bányászvorthag (#593)
istenítélet (#284) >> sikolyféreg (#7256) isteni átok (#307) >> sikolyféreg (#7256)
isteni átok (#307) >> fekete draklen (#812) isteni átok (#307) >> élőholt draklen (#819)
isteni átok (#307) >> draklen családfő (#820) istenítélet (#284) >> féregtenyészet (#803)
istenítélet (#284) >> teriád harcos (#804) káosz szava (#207) >> teriád főmágus (#808)
istenítélet (#284) >> teriád nekromanta (#806) istenítélet (#284) >> teriád törzsfő (#805)
fehérál.roncsolása (#248) >> Kyeli Intluka (#807) fekete energia (#325) >> féregtenyészet (#803)
direkt kontaktus I (#121) >> ködsárkány (#947) fekete energia (#325) >> nők (#999)
fekete energia (#325) >> férfiak (#998) fekete energia (#325) >> teriád főmágus (#808)
istenítélet (#284) >> quiss (#7135) fekete energia (#325) >> quiss (#7135)
istenítélet (#284) >> vérgólem (#7136) fekete energia (#325) >> vérgólem (#7136)
istenítélet (#284) >> káoszlovag (#7139) fekete energia (#325) >> káoszlovag (#7139)
istenítélet (#284) >> rémlovag (#7140) fekete energia (#325) >> rémlovag (#7140)
istenítélet (#284) >> háromfejű quiss (#7138) fekete energia (#325) >> háromfejű quiss (#7138)
istenítélet (#284) >> Wrigh (#7142) fekete energia (#325) >> Wrigh (#7142)
puha ütés (#60) >> kétfejű quiss (#7137) fekete energia (#325) >> kétfejű quiss (#7137)
isteni átok (#307) >> agyrém (#7141) háló (#186) >> agyrém (#7141)
istenítélet (#284) >> negatív elementál (#734) fekete energia (#325) >> negatív elementál (#734)
armageddon (#218) >> térfaló (#783) fekete energia (#325) >> térfaló (#783)
istenítélet (#284) >> időrabló (#7341) fekete energia (#325) >> időrabló (#7341)
istenítélet (#284) >> lélekgólem (#7342) fekete energia (#325) >> lélekgólem (#7342)
istenítélet (#284) >> téridő szaggató (#7343) fekete energia (#325) >> téridő szaggató (#7343)
istenítélet (#284) >> időrabló herceg (#7345) fekete energia (#325) >> időrabló herceg (#7345)
puha ütés (#60) >> negátor (#7346) fekete energia (#325) >> negátor (#7346)
istenítélet (#284) >> időhasító (#7347) fekete energia (#325) >> időhasító (#7347)
istenítélet (#284) >> térhasító (#7348) fekete energia (#325) >> térhasító (#7348)
istenítélet (#284) >> nerub száműzött (#7262) fekete energia (#325) >> nerub száműzött (#7262)
istenítélet (#284) >> ryuku káoszutazó (#7264) fekete energia (#325) >> ryuku káoszutazó (#7264)
istenítélet (#284) >> csodálatos remete (#7269) fekete energia (#325) >> csodálatos remete (#7269)
istenítélet (#284) >> óriás sziklozug (#7302) fekete energia (#325) >> óriás sziklozug (#7302)
istenítélet (#284) >> moa szellem (#7356) fekete energia (#325) >> moa szellem (#7356)
istenítélet (#284) >> Naso-thin szelleme (#7357) fekete energia (#325) >> Naso-thin szelleme (#7357)
istenítélet (#284) >> moa szerkezet (#7358) fekete energia (#325) >> moa szerkezet (#7358)
istenítélet (#284) >> gépszörnyeteg (#7359) fekete energia (#325) >> gépszörnyeteg (#7359)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 191, max: 299 - támadó varázslatokkal együtt)
ongóliant tombolás (#146) >> gépszörnyeteg (#7359) ongóliant tombolás (#146) >> moa szerkezet (#7358)
ongóliant tombolás (#146) >> Naso-thin szelleme (#7357) ongóliant tombolás (#146) >> moa szellem (#7356)
ongóliant tombolás (#146) >> óriás sziklozug (#7302) ongóliant tombolás (#146) >> csodálatos remete (#7269)
ongóliant tombolás (#146) >> ryuku káoszutazó (#7264) ongóliant tombolás (#146) >> nerub száműzött (#7262)
rezisztencia (#313) >> negátor (#7346) ongóliant tombolás (#146) >> térhasító (#7348)
ongóliant tombolás (#146) >> időhasító (#7347) ongóliant tombolás (#146) >> negátor (#7346)
ongóliant tombolás (#146) >> időrabló herceg (#7345) ongóliant tombolás (#146) >> téridő szaggató (#7343)
ongóliant tombolás (#146) >> lélekgólem (#7342) ongóliant tombolás (#146) >> időrabló (#7341)
ongóliant tombolás (#146) >> Wrigh (#7142) ongóliant tombolás (#146) >> agyrém (#7141)
ongóliant tombolás (#146) >> rémlovag (#7140) ongóliant tombolás (#146) >> káoszlovag (#7139)
rezisztencia (#313) >> vérgólem (#7136) rezisztencia (#313) >> sikolyféreg (#7256)
rezisztencia (#313) >> teriád főmágus (#808) elektromos pajzs (#51) >> teriád íjász (#802)
tompítás (#40) >> teriád harcos (#804) agytaposás (#180) >> sikolyféreg (#7256)
ongóliant tombolás (#146) >> Goachan, a Bíbor (#821) ongóliant tombolás (#146) >> varkaudar pusztító (#7134)
ongóliant tombolás (#146) >> nők (#999) ongóliant tombolás (#146) >> férfiak (#998)
ongóliant tombolás (#146) >> Durghal, az Aszott (#825) gázpajzs (#467) >> Méniach, a Zöld (#824)
fehér glóbusz (#47) >> Fagyor, a topáz (#823) elektromos pajzs (#51) >> Aurgir, a Jáde (#822)
gázpajzs (#467) >> zöld draklen (#813) ongóliant tombolás (#146) >> aszott draklen (#814)
fehér glóbusz (#47) >> topáz draklen (#811) ongóliant tombolás (#146) >> bíbor draklen (#809)
elektromos pajzs (#51) >> jáde draklen (#810) ongóliant tombolás (#146) >> fekete draklen (#812)
agytaposás (#180) >> élőholt draklen (#819) oldás (#372) >> képlékeny otaa (#818)
ongóliant tombolás (#146) >> Moa hatalmasság (#841) gázpajzs (#467) >> quwarg lázhozó (#478)
oldás (#372) >> tüskés totemblarg (#482) agytaposás (#180) >> quwarg bölcs (#7131)
tükörpajzs (#101) >> kreiton jótündér (#538) védelem tűz ellen (#38) >> ongóliant (#159)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
ekharion bébi (#768) (építő: +67% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
kardfogú fülemüle (#146) (őrzi a holmidat: +14 lopás ellen) státusz: OK
hegyi szamár (#7168) (málhás: +35 kg teher) státusz: OK
arató csattanat (#144) (vadászik) státusz: OK
gyilkos szilmill (#7456) (+1 sebzés közelharcban) státusz: OK
mélységi grittang (#103) (ásó: ásás csak 6 TVP-be kerül) státusz: OK
élőholt sullár (#216) (hátas: 11 lépés/kör; +15 védettség; +2 támadás;) státusz: OK
bunthar (#396) státusz: OK
színes dözmöng (#78) státusz: OK
gothag döglidérc (#429) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Mutasd be számomra a Tudás Könyvét, jelezve, hogy készen állsz a káosz legbensőbb titkainak feltárására!
2.) Semmisíts meg egyet a ritka natali kövek közül!
3.) A mópat mészárlás trófeáit, 20 mópat tokent az oltáromnál áldozhatod fel.

ÉPÜLETES KÜLDETÉSEID
szürke mágustorony (500): kész. városháza (Qvill) (527): kész. apró gnómlak (531): kész. városháza (Shaddar) (539): kész. városháza (Gatin) (540): kész. szürke kastély (547): kész. cseréptetős torony (549): új. gnóm kutatóállomás (550): kész. helytartói hivatal (563): kész. sötét kastplom (566): kész. fényűző villa (600): kész. kőtorony (664): kész. városháza (685): kész. Zarknod ónixpiramisa (695): többek közt 980. tárgyat kell leadnod. cirkuszi fősátor (713): kész. tündérpalota (750): kész. tündérpalota (751): új. tündérpalota (752): kész. tündérpalota (753): új. tündérpalota (754): új. fejvadászház (757): kész. fejvadászcéh (758): kész. Toborzóiroda (759): kész. sámánkunyhó (767): kész. Fősátor (770): kész. tündérpalota (830): új. bányászház (839): kész. Harmincasok klubja (875): 1000. labirintus (0,0).

ISMERT LABIRINTUSOK
1, 5, 6, 7, 9, 13, 14, 20, 22, 23, 24, 25, 33, 34, 35, 36, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 58, 63, 66, 68, 72, 73, 81, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 134, 136, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 187, 189, 190, 191, 192, 204, 205, 244, 277, 319.

TÖBBSZEMÉLYES KALANDOK
Folyamatban: 81, 82.
Kész: 1, 5, 6, 9, 14, 16, 17, 18, 45, 47, 83.

HŐSTETTEID
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 731, a megölt főholtak száma: 10, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 110940.
Az első Végzet Vermében 43 szintet teljesítettél.
Miniesemény statisztikák
Jelenlegi miniesemény: Yaurri titkosítás verseny
Megölt szörnyek: 600. Szerzett pont: 117395. Beállított erő: 115 Összpont: 253691
Sötét kor statisztikák
Karakter csaták: 96. Monolit építés: 281.

MAKRÓID (jelenleg 3 lehet)
1. makró parancsai: fl, fl 1 211, fl 2 211, fl 3 211, fl 4 211, fl 5 211, fl 6 211, fl 7 211, fl 8 211, fl 9 211.
2. makró parancsai: h 211, h 1271 1477, vv 178 326 299, v 84 283, ek 40 19, ek 215 20, h 697 9999, h 1602 260 50, v 367 429, vv 480 220 147.
3. makró parancsai: v 84 283, h 1477 6 5, vv 299 299 299, m 1, kut 67, hh 2373 2210 1037, kut 68, v 275 1251, vv 365 309 316, m 6 6 2.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
a hatalom rúnája (215)
önismeret (236)
a kapcsolat (248)
a monolit imádása (264)
a butaság ára (273)
ima a monolitokért (276)
fegyvermester (302)
kétkezes harc (338)
monolit érzékelés (341)
a mágia szeretete (393)
időfolyamok (394)
káoszmágia (400)
a káosz elszabadul (410)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
varázslómester (508) OK
közös ima (509) OK
tudati retesz (510) OK
tudatkinézis II (511) OK
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) OK
tudati kitérés I (514) OK
manaszívás (515) OK
a hit ereje (516) OK
tudati kontaktus I (517) OK
tudati kincstár (518) OK
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) OK
tudati kitérés II (521) OK
taumaturgia mentor (522) OK
hitbéli mentor (523) OK
pszi regeneráció II (524) OK
tudati ostrom (525) OK
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) OK
regeneráció (528) OK
manaretesz (529) OK
isteni védelem (530) OK
mentális roncsolás (531) OK
tudati segítség (532) OK
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) OK
pajzshasználat I (535) OK
varázslómester II (536) OK
a hit ereje II (537) OK
tudati kontaktus II (538) OK
tudati ostrom II (539) OK
halhatatlanság (540) OK
a düh vérvörös köde (541) OK
pajzshasználat II (542) OK
mágikus vámpirizáció (543) OK
gyógyítómester (544) OK
elmerombolás (545) OK
tudati védelem (546) OK
nyakláncviselés (547) OK
kritikus találat (548) OK
pajzshasználat III (549) OK
varázslómester IV (550) OK
isteni ítélet (551) OK
elmemester (552) OK
totemmester (553) OK
tudati cserkészés (554) OK
bénító sebzés (555) OK
pajzshasználat IV (556) OK
varázslómester V (557) OK
isteni áldás (558) OK
tudatáthelyezés (559) OK
tudatunk hatalma (560) OK
kincsvadászat (561) OK
redukálás (564) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 1600 TU szükséges.)
tudati segítség II (567) OK
makróbővítés I (568) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
korlátlan tudat (574) OK
gyűrűviselés (575) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
turbó turbó (581) belefejlesztettél: 661 TU. szükséges még: 59 TU.
makróbővítés II (582) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
tudatunk hatalma II (588) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN NYUGATON
855 drótszőr (#37) 1 grifftoll kesztyű (#1578) 1 mágusköpeny (#453)
1 pszi katalizátor (#610) 1 teriád dobóháló (#1281)

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN KELETEN
1405 áldott kő (#642) 21 berzerker rablánc (#1865) 8042 drótszőr (#37)
550 dűneelf arckendő (#1920) 98 fáklya (#36) 1 fejsze (#1240)
5 feneketlen bugyor (#570) 50 fenőkő (#1618) 1450 fokhagyma (#403)
1 gyémánt fétisrúd (#758) 100 isteni könnycsepp (#260) 1429 kaktuszbogyó (#429)
50 kreommat szirom (#925) 40 leviatángumó (#1757) 2 lótakaró (#1356)
10720 madártoll (#112) 280 manakristály (#500) 950 manifeszt.nyúlvány (#214)
30 megsemmisítő (#1540) 52 mutáns csont (#331) 80 nothar bogyó (#923)
100 periszkóp csigaház (#1926) 1767 purifikátor háj (#269) 121 quwarg katalizátor (#1535)
96 remák szív (#264) 950 rum (#1419) 50 sallank karom (#128)
880 szvó-ektoplazma (#151) 200 térdeplő tülök (#1440) 1130 Thargodan esszencia (#328)
183 trikornis szarv (#198) 600 tűzbimbó (#623) 10 tűztagadó (#1979)
300 vámpírfog (#1221) 1300 varányszem (#30) 150 varkaudar pálinka (#1137)

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 arx tekercs (#777) 1 Durghal pörölye (#1311) 3 esszenciakristály (#350)
1 fűszerkeverék (#1170) 1 halcsont (#390) 1 kreiton agy (#1142)
10 kreiton esszencia (#892) 5 ősmatéria (#1254) 5 pszi kő (#248)
1 sallank karom (#128) 3 tinta (#101) 2 ugh méreg (#166)
1 varányszem (#30) 4 víz (#27) 1 xirnox szív (#213)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
4668 arany (#50) 2 áldott kő (#642) 3 álompor (#396)
5 aranyrög (#1251) 5 csillezsályalevél (#1253) 2 deus ex machina (#1)
5 dözmöng szív (#122) 2 draklen relikvia (#1300) 1 ezüstdarab (#326)
9 fekete gyöngy (#99) 1 Fekete Kehely (#283) 2 gyenge méreg (#26)
4 gyöngymangó (#135) 3 isteni könnycsepp (#260) 1 jokonbia ág (#1477)
1 kisebb rev. prizma (#2027) 5 kristályszilánk (#1673) 1 kronoplazma (#1953)
5 lótuszvirág (#447) 5 madártoll (#112) 7 mákrózsa virág (#56)
1 moa gyémánt (#385) 1 moa jádekő (#382) 1 mocsári penke (#148)
2 negátortoll (#1947) 1 óndarab (#85) 1 ork csodaszer (#1228)
2 pirkit (#153) 2 purifikátor háj (#269) 24 quwarg tojás (#360)
2 ragasztó (#83) 3 rákfatty váladék (#333) 1 raskhiir talizmán (#774)
1 remák szív (#264) 6 rézdarab (#70) 1 sáfránykő (#979)
3 sáfránypor (#211) 1 Salamon esszenciája (#952) 4 sötét ital (#284)
1 sullár hólyag (#168) 1 szögletes kő (#17) 8 toxyl (#591)
3 varázskő (#305) 5 vasérc (#152) 2 ytterium kőzet (#965)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

72 73 74 75
58
59
60
61
(73,60) Trikornis Futárszolgálat (#711), főutca (#399), oltár, ház (#400), Palasti (6116. kalandozó), Galargamoth (6117. kalandozó), Serte (6118. kalandozó)
(74,59) ezüst mágustorony (#670), olimpiai aréna (#683), kolostor (#690), Földelem Kapuja Harci Iskola (#698), ork bérgyilász (#781), aranyfecske (#283), gothag döglidérc (#429), vaskohó (#155), főutca (#399), nagyobb monolit (#2783), nekrofun (#173), oltár, sárkánytanya (#492), ház (#400), Daleron Kawer (1112. kalandozó), manaelementál (#290), térfaló (#783), időrabló herceg (#7345), negátor (#7346), Dranadáni Salamon (#616), epokitféreg (#147), érző szívű dromedár (#753), elit palotaőr (#133)

Üzenet küldése a karakternek