864. forduló, 877. forduló, Trollina összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2018. aug. 2. 9h:15'
EZ A 1094. JÁTÉKHETED, 872. FORDULÓD
1095. játékheted kezdete: aug. 6.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 39 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2455
SZÁMLA : XXXX

TROLLINA KALANDJAI


Morgan hatalma gyengült. Csak így tovább, pusztítsátok az élőholtakat, és a Negatív létsíkra nyíló rések bezáródnak.
1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [619,85] koordinátán.
Kedélyes hangulatban sétálsz a helyszínre, ahova a gyülekezőt beszélted meg a többiekkel. Nagy kaland lesz, és a társaság tagjai is elég jól felkészültnek tűnnek. Eljött még Khossus del Maul és Főnix. Khossus del Maul előhívja a nála lévő lélekkőbe zárt szellemet. Az lassan materializálódni kezd, felvéve megidézőjének alakját. Mostantól e másolat is részt vesz a kalandban. Előhívod a bezárt szellemet a lélekkőből. Lassan materializálódni kezd, felvéve alakodat. A szellem csatlakozik hozzátok a kaland idejére. A csapat élére állsz, és Vlagyimir elé masíroztok, aki épp egy térdmagasságig érő, szabályos kör alakú sziklatömbön szorgoskodik. Szinte biztos vagy benne, hogy legutóbb ez a szikla még nem volt itt... Aztán megrázod a fejed. Nem ez a lényeg. A lovag egy pentagrammát rajzol nagy gonddal a kőtömb tükörsima felületére. Még sosem láttál ilyen precizitással felrótt varázskört! Türelmesen vártok, amíg befejezi, hisz érdemes figyelni rá. Minden mozdulatát tanítani lehetne. Főnix előkap egy lélekkövet, és babrálni kezdi. A kristályba zárt szellem testet ölt, és pont úgy néz ki, mint megidézője! Mostantól e másolat is részt vesz a kalandban. Mikor kicsit hosszúra nyúlik a csendes várakozás, halkan köhintesz egyet. Semmiképp sem szeretnéd magadra haragítani leendő munkaadótokat, de hát a nap lassan lemegy, és semmi sem történik... A hatás nem marad el. A lovag, mintha álomból ébredne, felkapja a fejét, és világtalan szemeivel rátok néz. Sosem fogod megszokni az üres szemgödrök látványát. Vlagyimir hangja öblös, és határozott:
- Épp idejében! Most végeztem a térváltó rúnával. Akár máris indulhatto... - mondja, és leszökken elétek. Aztán, látva értetlenkedéseteket, elvigyorodik, és a háta mögött összefonja páncélkesztyűs karjait, majd kissé lehajtott fejjel lassan fel s alá sétálni, és közben beszélni kezd.
- A dűneelfek vénjei Ellenségről beszélnek, egy jóslatról, és a világ végéről. Ha rálegyintünk, ugyanolyan ostobán viselkedünk, mint Merkathia mágushercegei két évtizeddel ezelőtt. Az efféle jóslatokat nem szabad figyelmen kívül hagyni! Az Ellenség közelít, sőt, lehet, hogy máris itt van. A hosszúéltűek Fürkészeket emlegetnek. Álmodóik látták őket, s a szomorú jövőt. Az Ellenség, ha csak töredéke olyen erős, mint mondják, akkor is hatalmasabb, mint a ganüidek, és sebezhetetlenebb, mint az éjfattyak! Mindent meg kell tudnunk róla! Mielőbb, hogy felkészülhessünk. De mielőtt beavatlak titeket a részletekbe, hadd halljam a neveteket! Van-e köztetek olyan, akiben maradéktalanul megbízhatok?
- Meg kell, értsétek, a világ sorsa függ ettől az expedíciótól. Akárki nem vehet részt benne - folytatja. - A dűneelfek azt rebesgetik, az Ellenség máris megvetette lábát a világunkon. Sőt, már jóval ezelőtt megjelent Ghallán, és elhintette "sötét magvait". Hogy ezt hogyan kell érteni, azt nem tudom, mert ehhez dűneelf észjárásra volna szükségem. Mindenesetre megpróbáltam a végére járni ennek a jóslatnak, és a sötét elfekig jutottam. Aktuális gondjukat egy új fenyegetés jelenti, ami nem egyfajta álombéli jóslat, vagy légből kapott legenda, hanem a nagyon is kézzelfogható valóság. Olyan lények jelentek meg hegymélyi járataikban, és barlangjaikban, amivel önerőből nem bírnak el, és amelyről eleddig még legvénségesebb vénjeik sem hallottak soha. Gondoltam egy merészet, és a két dolgot összekötöttem. Úgy vélem, van kapcsolat. Ennek bizonyítására azonban további kutatásokra van szükség, amelyek már meghaladják egy magamfajta vadonjáró képességeit. Ehhez pallérozott, tudományban jártas elmékre van szükség, és persze tanulmányozható alanyra. Itt jöttök a képbe ti! El foglak juttatni titeket egy xenomorf keltetőfészek közelébe. Betörtök oda, legyőzitek a testőröket, és elfogtok élve egy xenomorf matriarchát, majd azt idehozzátok elém. Ez a feladat. Ehhez kell a ketrec, a varázsháló és a védőkenőcs. Na, mi az? Inatokba szállt a bátorságotok? Keményebbnek hittelek titeket - kacag fel, mikor meginogni látja elszántságotokat. Hoztatok varázshálót, ugye?
- Naná! - vágod ki büszkén, és előszeded a fura nerub vadászeszközt.
- A varázsháló természetesen a matriarcha elfogására szolgál majd. Elegendően rugalmas ahhoz, hogy hatalmas testét beterítse, és elegendően erős, hogy ne tudja szétszakítani. A xenó testnedvvel azonban nem fog elbírni némi ráolvasás nélkül - mondja a lovag, és a sorban, egymás mellé, a földre terített varázshálókhoz lép, majd varázsolni kezd. Az igék a védelem sav ellen bűbáj szavaihoz hasonlatosak, de olyan tónusban, és lejtéssel, ahogyan azt még sosem hallottátok. Micsoda tudás!
- A varázslat úgy egy bő fertályóráig lesz hatásos, aztán elenyészik, de ez is elég lesz, ha minden terv szerint halad. Persze mit sem ér a háló, ha nincs rajtatok megfelelő védelem. A xenók úgy harapnak át a páncélokon, mintha az egyáltalán nem is létezne. Kenjetek szét gyorsan magatokon egy-egy adag quwarg védőkenőcsöt, de íziben, mert ketyeg az óra! Felhasználsz egy quwarg védőkenőcsöt. Bár nem sok mindent érzel, bízol a kence hatásában. Miután felkentétek magatokra a kencét, és magatokhoz vettétek a varázshálókat, Vlagyimir végignéz a csapaton.
- Erősnek, ütőképesnek látszik ez a kis kalandozó csoport. De még vannak kételyeim.
- Rendben, elegen vagytok, és szorít minket az idő. Jó lenne, ha nem akkor foszlana le a savtaszító bűbáj a varázshálókról, amikor már benne ficereg a matriarcha... A térszakítás, amit létrehozok, csak rendkívül rövid ideig tartja fenn a tér két pontja közti átjárót. Ez nem dimenziókapu, mert nem lehet vele másik világba ugrani, csak néhányszor tíz mérföld a maximális hatósugara, és nem holmi térkapu, mert annál sokkal, de sokkal omladékonyabb, bár nem is dimenziórés, mert mindvégig a kezemben tudom tartani az irányítását, és nem fog véletlenszerű helyre átugrani egyik végpontja sem. Legalábbis remélem! Na mindegy. Szóval széthasítom a teret, és ti átléptek rajta. Mennék én is, de jelenleg senki nincs, akit megbízhatnék az átjáró fenntartásával, egyedül én vagyok rá képes, így nem mehetek veletek. Siessetek, mert a kapu mindössze tíz percig lesz nyitva! Ennél hosszabb ideig nem merem fenntartani, nehogy a xenomorfok átjussanak a táborba rajta keresztül. Ha minden jól megy, ennyi idő is bőven elég lesz - mondja, miközben lendületes mozdulatai nyomán halkan felserceg a tér-idő szövete, és egy függőleges hasadék keletkezik rajta. Aztán olyan mozdulatot tesz a kezével, mintha egy függönykárpit két szárnyát választaná ketté, és a hasadék két széle fülsértő sercegések, és ide-oda pattogó elektromos szikrák közepette elválik egymástól. A túloldalon sötét alagút képe bontakozik ki.
- A térszakítás mágiája nem hagyja majd, hogy a rés bezárultakor ott ragadjatok. Ki fog szippantani titeket a keltetőből, és ide visszaránt a táborba, akárhol is vagytok éppen. Legyetek bár élők, vagy holtak. Javaslom, hogy próbáljatok meg élve maradni, és igen erősen fogni a varázshálót, mert a xenó matriarchára is szükség van. Ha visszatértek, a dögöt onnantól átveszem majd én magam. Nektek tehát semmi más dolgotok nincs, mint épségben elhozni nekem. Épp ezért semmiképp se öljétek meg. Hé, tik-tak-tik-tak, ketyeg az óra! Ne bambuljatok itt! Nyomás! Induljatok!
A résen átkelnetek nem telik több időbe, mint egy szempillantás. A másik oldalon egy bűzös, ragacsos oldalfalú, de tágas barlangjárat fogad titeket. Most villámgyorsan ki kéne találni, hogy merre tovább, és hogy egyáltalán mit csináljatok itt. Összedugjátok a fejeteket, és elősoroljátok mindazt, amit csak a xenókról tudtok, vagy tudni véltek. (Önanalízis: +1% szörnyismeret.) Néhány félmondat után már tökéletesen értitek egymást, és gyorsan összerakjátok a tudásmorzsáitokból azt a szükséges keveset, ami az útirány meghatározásához kell. Futva közelítetek a következő elágazáshoz, és habozás nélkül, nesztelenül vágtattok át rajta egyenesen arra, amerre a keltetőfészket sejtitek. Ez az! Erre vártatok mindannyian. Amikor végre méltó ellenféllel nézhettek szembe. Amikor a vadászból zsákmány lesz, amikor a rettegett ellenfél vacogva húzódik vissza a fészkére, mert egy nálánál sokkal hatalmasabb erő közeledik felé. Kalandozók érkeznek!! Üvölteni volna kedved, de persze az önuralom győzedelmeskedik. Most vadásznotok kell. Csendben, halálosan. Megtalálni a bujkáló zsákmányt. Meglelni a nyomát, megkeresni az árulkodó jeleket, megérezni a félelmének szagát. Mindannyian érzitek, hogy ezen múlik most minden. Az ösztönök harca ez, nem a tudásé! Vajon vagytok-e olyan jók, mint azt képzelitek?
(Önanalízis: +1% vadászat.) Szinte kirobbantok a járatból, ami egyenest a matriarcha költőtermébe öklendez ki benneteket. A barlangcsarnok túlsó felén egy gigantikus szörnyeteg lóg a mennyezetről, és hatalmas tojócsövéből újabb, és újabb tojásokat pumpál a padlóra, ahol dolgozók egész sora várja, hogy rendben elhelyezze azokat. Minden fej felétek fordul, és nincsenek épp kevesen. A matriarcha elsikítja magát, és a velőtrázó rikítása visszhangot ver a járatokban. Megijedni most nincs idő. Egy egész falka xenomorf veti rátok magát! Már előtted is áll következő ellenfeled, egy xenomorf dolgozó és egy torz xenomorf .

Első támadásod xenomorf dolgozó ellen intézed. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy adamantit bőr varázst. Gyógyulsz (+14 életpont). Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy manaégetés. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont).
Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy fekete energia varázslat. 2237 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy háló varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+14 életpont). [xenomorf dolgozó:] Távolról háló varázslatot lő rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (96 ÉP-t sebződik.)
Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 15 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a xenomorf dolgozó bal oldalát. (15 támadással 2178 életpontot sebezve.) [xenomorf dolgozó:] Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Fegyvert váltasz: előkapod a nerub csontszablyát. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz.
{HD:} Nerub csontszablyával megvagdalod a xenomorf dolgozó testét. (7 támadással 2081 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 1005 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (58 sebzést okozott.) Fényaurád működik (21 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (74 életpontot sebezve.) [xenomorf dolgozó:] Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. [torz xenomorf:] A torz xenomorf fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 179 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) A torz xenomorf többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 80 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Karmával néhányszor a torz xenomorf megcsapja a fejedet. (2 támadástól 112 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) A torz xenomorf farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 159 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) A szörny a testedre tapasztja tojócsövét. Letéped magadról. [xenomorf dolgozó:] A xenomorf dolgozó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Következő ellenfeled torz xenomorf lesz. Ököllel fogsz harcolni.
Lehetőséget látsz a Kobraharapás bevetésére. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a torz xenomorf bal oldalát. (17 támadással 6862 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 973 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (22 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (33 életpontot sebezve.)
[torz xenomorf:] Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 195 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +39 ÉP.) A torz xenomorf néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 74 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) A torz xenomorf néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 94 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A torz xenomorf farkával megérint. (1 támadástól 59 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) A lény a sebre rakja tojócsövét, és pumpálni kezd. Gyorsan félrelököd. [torz xenomorf:] Véres nyál csordul ki a torz xenomorf száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 14 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. [xenomorf dolgozó:] 153 301 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Felhasználva a saválló üvegcsét, szereztél 6 csepp xenomorf vért. [xenomorf vér ládikóba-> 120 arany, -2 ÉP] [torz xenomorf:] 183 171 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Felhasználva a saválló üvegcsét, szereztél 8 csepp xenomorf vért. [xenomorf vér ládikóba-> 160 arany, -2 ÉP] Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 15674, sebződés: 956, gyógyulás: 262, összesen: -694 ÉP}


Khossus del Maul egy fejletlen xenomorf és egy xenomorf dolgozó, Főnix egy torz xenomorf és egy fejletlen xenomorf, Khossus del Maul másolat egy fejletlen xenomorf és egy xenomorf dolgozó, Trollina másolat egy fejletlen xenomorf és egy torz xenomorf, Főnix másolat egy xenomorf dolgozó és egy torz xenomorf életével végzett. Az egyszerű dolgozók, és alantasabb xenomorfok hirtelen félve hátrébb húzódnak, utat engedve a náluk sokkal nagyobb és erősebb, egy szóval veszedelmesebb fajtársaiknak. A felétek vágtató xenók pedig nem első vérig tartó párbajra kérnek majd fel titeket. A helyezkedésen múlik, ki kivel küzd meg. Neked két xenomorf harcos lesz az ellenfeled.

Első támadásod első xenomorf harcos ellen intézed. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy adamantit bőr varázst. A szilánk működik (+14 életpont). Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: manaégetés létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont).
Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. 2139 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy háló varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+14 életpont).
Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 15 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a xenomorf harcos testét. (15 támadással 1527 életpontot sebezve.) [első xenomorf harcos:] Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. [második xenomorf harcos:] A lény savat köp rád. Villámgyorsan lehajolsz - a sav csak itt-ott mar szét. (436 életpontot vesztettél.)
Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját.
Izmaidat megfeszítve, készen állsz arra, hogy alkalmazd az Erő Öklét. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a xenomorf harcos testét. (16 támadással 5542 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy ősvillám varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 946 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (44 sebzést okozott.) Fényaurád 21 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (60 életpontot sebezve.) [első xenomorf harcos:] A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 265 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +53 ÉP.) Karmával néhányszor az első xenomorf harcos megcsapja a fejedet. (3 támadástól 143 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +29 ÉP.) Karmával néhányszor az első xenomorf harcos megcsapja a fejedet. (3 támadástól 156 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) Az első xenomorf harcos farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 112 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) A szörny a testedre tapasztja tojócsövét. Gyorsan félrelököd. Az első xenomorf harcos farkával megérint. (1 támadástól 122 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +25 ÉP.) [második xenomorf harcos:] Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (2 támadástól 232 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 140 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) A második xenomorf harcos csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (3 támadástól 112 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) A második xenomorf harcos farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 116 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +24 ÉP.) A szörny tojócsövét a sebre nyomja. Letéped magadról. Siralmas támadást intéz farkával a második xenomorf harcos, épp csak megsuhint. (1 támadástól 122 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +25 ÉP.) [első xenomorf harcos:] A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Ellenfelet cserélsz, mostantól második xenomorf harcost támadod.
Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a xenomorf harcos farkát. (18 támadással 5111 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 954 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád 8 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (59 életpontot sebezve.) [második xenomorf harcos:] A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 259 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +52 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 134 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +27 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 149 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +30 ÉP.) Siralmas támadást intéz farkával a második xenomorf harcos, épp csak megsuhint. (1 támadástól 144 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +29 ÉP.) A lény a sebre rakja tojócsövét, és pumpálni kezd. Gyorsan félrelököd. A második xenomorf harcos farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 102 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.)
Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a xenomorf harcos testét. (10 támadással 2857 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 961 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (21 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (61 életpontot sebezve.) [második xenomorf harcos:] A második xenomorf harcos harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 255 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +51 ÉP.) A második xenomorf harcos többször végigkarmolja a derekadat. (3 támadástól 141 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +29 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 127 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +26 ÉP.) A második xenomorf harcos farkával megérint. (1 támadástól 139 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) A szörny tojócsövét a sebre nyomja. Letéped magadról. A második xenomorf harcos farkával a kezedre csap. (1 támadástól 107 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) [második xenomorf harcos:] Véres nyál csordul ki a második xenomorf harcos száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 15 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. [első xenomorf harcos:] 202 065 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Felhasználva a saválló üvegcsét, szereztél 7 csepp xenomorf vért. [xenomorf vér ládikóba-> 140 arany, -2 ÉP] [második xenomorf harcos:] 202 065 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Felhasználva a saválló üvegcsét, szereztél 7 csepp xenomorf vért. [xenomorf vér ládikóba-> 140 arany, -2 ÉP] Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 20393, sebződés: 3517, gyógyulás: 694, összesen: -2823 ÉP}


Khossus del Maul egy xenomorf vadász és egy xenomorf ragadozó, Főnix egy xenomorf vadász és egy xenomorf ragadozó, Khossus del Maul másolat egy xenomorf harcos, Trollina másolat egy xenomorf vadász, Főnix másolat egy xenomorf harcos halálát okozta időközben. (Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+3240 életerő). [-200 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). Erőd TF-elődött. Pedig nincs más esélyetek. A harcosok második rohamát is sikeresen visszavertétek, az erősítés pedig még késlekedik. Most vagy soha! Elő azokat a varázshálókat! A matriarcha még mindig nem érzi veszélyben magát. Mintha csak érdeklődne irántatok, mintha tanulmányozná a mozgásotokat, a felszereléseteket, mintha felmérné az erőtőket. Félelmetes! Most nem hibázhattok, tökéletesen együtt kell dolgoznotok! Ha az összehangolt támadásba hiba csúszik, biztosan elmenekül ez a szörnyeteg.
(Önanalízis: +14% csapatmunka.) Már halljátok az oldaljáratokból a közelgő xenók karmának fülsértő zaját. Már szinte érzitek savas leheletük bűzét. Csak egy esélyetek van, csak egyetlen dobásra van idő. Az összehangolt mozgásban már nincs hiba, úgy keringtek a matriarcha körül, mint a dögkeselyűk az oszló tetem felett. De csakis akkor járhattok sikerrel, ha mindannyian tökéletes dobást hajtotok végre. (Önanalízis: +1% csapdakészítés.) A dobásotok mintaszerű, és tökéletesen időzített. Két varázsháló alól még kihátrál a matriarcha, de a többi beteríti, és szorosan rásimul. Mintha csak ekkor fogná fel, hogy valóban veszélyben van. Vergődni kezd, és hatalmasra tátott pofájából üvöltve szór iszonyatosan erős savat mindenfelé. Szerencsére a háló kitart. Aztán ellenállhatatlan szívóerő tapad rátok, és úgy vág oda titeket a kör alakú sziklapódiumra, hogy csak úgy nyekkentek. Mire kitisztul a látásotok ezután a nem éppen hétköznapi igénybevétel után, a térszakító varázslatnak már csak hűlt helye. Vlagyimir pedig fennhangon harsogva a rúnákhoz tartozó parancsszavakat, fura ibolyaszínű energiaburokba csomagolja a vergődő szörnyet. Felkönyökölve csodáljátok, milyen ismeretlen varázslatot használ a lovag. Ti még csak nem is hallottatok felőle. Levitációval a kitárt ajtajú ketrechez mozgatja a lényt, aztán, mikor az odabent van, és rácsattan a rács, a varázsburok még továbbra is ott feszül annak rúdjai között.
- Úgy! Most már biztonságban vagytok. Ha elfogy a levegő odabenn, majd megnyugszik. Sajnos nem tud megfulladni, de olyankor tetszhalott állapotba dermed, és mindaddig, amíg nem jut levegőhöz, mozdulatlan lesz. Állítólag akár hónapokig kibírja levegő nélkül - áradozik, és a fősátorhoz vonul, mintha ti ott sem volnátok. Megkérdeznétek tőle, hogy vajon honnan veszi mindezt, de egy ennél is fontosabb kérdés foglalkoztat most titeket. Jelesen, hogy kockára tettétek az életeteket, de egy szó sem esett még a honoráriumról. Szerencsére egyikőtöknek sem kell figyelmeztetnie az első lovagot a kontraktusra, mert máris előbújik a sátorból, és sorban elétek lép. Barátságosan mosolyog, miközben kinyújtott markotokba ejti a jutalmatokat. A kincs szétosztását követően neked 2 titanitdukát, 5 sorsfordító és 1 gnóm refrugátor (ld. enc.) jut. (Khossus del Maul 2 titanitdukáttal, 5 sorsfordítóval és 1 gnóm refrugátorral , Főnix 2 titanitdukáttal, 5 sorsfordítóval és 1 gnóm refrugátorral boldogabban távozhat.) Ennyi? Ez az egész? - fanyalogsz egy kicsit, aztán egymás arckifejezéséből olvasva, beletörődtök, hogy igen, bizony csak ennyi a jutalom. Azért ez sem kevés, és talán még így is megérte. Bátorítod magad, miközben elköszöntök, és szétszéledtek, majd a táboron kívül hátrahagyott holmid felé veszed az irányt. (Önanalízis: +105% csapatmunka.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapatmunka). Tapasztalataid alapján újabb dolgokat vagy képes megállapítani a többszemélyes kalandokról. (ld. enc.) 825 925 tapasztalati pontot kaptál. [245 pontot használtál fel, van még 772. Kapsz 735 VP-t.] A játékvezető átadott Neked 1 lélekkövet.
A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+25 tvp ). Működik a moa spektroszkópod, kapsz 10 tvp-t. (+10 tvp ). Zsúfolásig megtelt a főtér, így erősen furakodnod kell, hogy közelebb tudj férkőzni. A tömeg hangjaiból, és a bekiabálásokból megérted, hogy elfogtak egy vámpírt, és most a nép meg akarja lincselni. A városháza erkélyén megjelenik a főbíró, és a néphez szól. - Emberek! A mi városunkban ártatlanokat nem végzünk ki. Tett ez a lény valaki ellen valami gonoszságot? - Engem gyíkká változtatott! - kiáltod. - De már elmúlt - teszed hozzá a kérdő tekinteteket látva. A nép őrjöng, kivégzést követel. - Bűnös lélek! Tisztítótűz általi halálra ítéllek! - dörgi a város bírája. Reggel, mikor felébredsz, még hosszan cseng a füledben a szerencsétlen jajgatása.
Zu'lit tarsolya termel 1 téfea-agyat. [téfea-agy ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] A teremtés zsákja létrehozott 1 aranytűt. [aranytű ládikóba-> 4 arany, -2 ÉP] A teremtés zsákja létrehozott 1 tükröt. A teremtés zsákja létrehozott 1 kazmár gyökeret. A tl'urlang termelő hipp, hopp, láss csodát - a semmiből előállít neked 2 tl'urlang fiolát. Benyúlsz a végzet erszényébe, és előveszel 1 fiatalság italát. [fiatalság itala ládikóba-> 80 arany, -2 ÉP] A felesleges VP-t manapajzsba töltöd: Varázsolni kezdesz. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Befejezted a manapajzs varázslatot! Energiából fonsz pajzsot magad köré. (+369 életerő.) [-369 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 802. Kapsz 15 VP-t.]
Minden varázserőd visszatért. (+10374 varázspont.) Pszi energiáid is töltődnek. (+1167 pszi pont.) A poszogó möszék csámcsogva habzsolják pszi energiáidat. (-17 pszi pont.) A jóltápláltság következtében szaporodtak a kis aranyosak! (+1 poszogó mösze.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+18 tudatpont.) Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda. [A két forduló között 2 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]
(Szörnykeresés: ilyen terepen a keresett szörny nem él, ezért nem is pazarolsz most kutatásra TVP-t.)

* 1. KP: tf 2 0 0 fejleszted a 2. tulajdonságodat
Rendben, ha a kör végén az átvihetőnél több tvp-d marad, TF-elni fogod az IQ-d. [0 pontot használtál fel, van még 802.]

* 2. KP: h 2229 15 0 használod a 2229. tárgyat
Lefőzöl egy adag sziklozug ragut. Az étek elfogyasztása igazi örömet okoz. Fenséges! Már érted, miért volt ez Kratifixnek ennyire fontos. 24 458 tapasztalati pontot kaptál. [6 pontot használtál fel, van még 796.]

* 3. KP: mak 1 0 0 makró 1

hh 1966 2054 2306 használod az 1966. tárgyat a 2054. tárgyat a 2306. tárgyat
Beleszagolsz a tégelybe, aztán a bőrödbe masszírozod az illatos nerub elixírt. Huh, micsoda hátborzongató érzés! Mintha újjászülettél volna! (A forduló végéig: +82 minden tulajdonságodra, +410 max. ÉP, +410 ÉP, +16 mentődobás tárgyaidnak, +41 támadás, +41 védekezés, +41 teológia, +41 taumaturgia, +246 max. VP, +246 VP.) [4 pontot használtál fel, van még 792.]
Használod a moa spektroszkópot. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) [21 pontot használtál fel, van még 771.]
Használod A Végzet kristályát. Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) IQ-d TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 770.]

vv 71 361 359 elmormolod a 71. varázslatot a 361. varázslatot a 359. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 768.]
Beizzik a turbómágia. Mostantól képes leszel hatékonyabban beosztani a varázslatkomponenseidet. [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [6 pontot használtál fel, van még 762. Kapsz 18 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 6 isteni könnycseppet, 2 varázskövet, 1 quwarg tojást, 1 kaktuszbogyót.) Hamarosan vibráló aura öleli körbe tested, kérésed meghallgattatott. [-150 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 747. Kapsz 45 VP-t.]

vv 438 431 363 elmormolod a 438. varázslatot a 431. varázslatot a 363. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Érzed, ahogy a varázslat szétárad a testedben, és megtelsz erővel és energiával (+10 minden tulajdonságodra következő táborozásod végéig.) [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 745. Kapsz 6 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! (Spóroltál 1 isteni könnycseppet, 1 nerub méreget, 1 nerub szemfogat.) Érzed, ahogy istened hatalma megerősíti szervezetedet. (+780 max. ÉP következő táborozásod végéig.) [-400 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 743. Kapsz 6 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. (Spóroltál 163 aranyat.) Mostantól nem lesz szükséged anyagi komponensre a védekező varázslataidhoz. A rúna felhúzása fájdalommal is jár. (-33 max. életerő következő táborozásod végéig.) [-188 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 727. Kapsz 48 VP-t.]

vv 319 137 138 elmormolod a 319. varázslatot a 137. varázslatot a 138. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Az ősök tudását felhasználva harcolsz majd ebben a fordulóban. (A szörnyek több Tapasztalati Pontot érnek.) [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 725. Kapsz 6 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! (Spóroltál 1 isteni könnycseppet.) Felkészülsz a szemmelverésre. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 723. Kapsz 6 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. (Spóroltál 1 madártollat.) Lépteid könnyűvé, légiessé válnak. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 721. Kapsz 6 VP-t.]

vv 88 28 53 elmormolod a 88. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 721.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+24 erő). [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 719. Kapsz 6 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+20 sebzés támadásonként.) [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 717. Kapsz 6 VP-t.]

vv 345 279 443 elmormolod a 345. varázslatot a 279. varázslatot a 443. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. (Spóroltál 1 fülemüle agyart.) Megszólal egy lelkesítő, jóféle dal a fejedben. Dúdolva veszed át a ritmusát! [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 715. Kapsz 6 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. [-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 713. Kapsz 6 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+9 támadás). [-188 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 711. Kapsz 6 VP-t.]

vv 297 303 370 elmormolod a 297. varázslatot a 303. varázslatot a 370. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-20 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 709. Kapsz 6 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +3% pszi.) IQ-d TF-elődött. [7 pontot használtál fel, van még 702. Kapsz 21 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Varázslataidat mostantól rúna védi. [-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 700. Kapsz 6 VP-t.]

v 1 9999 1 elmormolod az 1. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a vámpirizáció varázslatot! Ellenfeled közelharcban elfüstölő életenergiájának egy részét fel tudod fogni. A vámpirizáció csak azokban a csatákban fog kisülni, ha a jobbkezes fegyver első csapásával legalább 1 életpontot tudsz így gyógyulni. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 695. Kapsz 15 VP-t.]

v 440 9999 1 elmormolod a 440. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Egy végső mozdulattal előhívod az áldomás IV varázslatot! A következő csatában pontosabban fogsz találni. (+15 támadás.) [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 690. Kapsz 15 VP-t.]

v 14 1 0 elmormolod a 14. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 685. Kapsz 15 VP-t.]

* 4. KP: mak 2 0 0 makró 2

p 69 65 60 használod a 69. pszi képességet
Hozzákezdesz az agyi energia gyűjtéséhez. Megtelsz pszi energiával! Kiengeded magadból a kí koncentráció pszi képességet. Érzed, hogy nagyobb a kontrollod a testedben buzgó kí felett. [-14 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 680. Kapsz 15 VP-t.]

vv 243 377 213 elmormolod a 243. varázslatot a 377. varázslatot a 213. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 27 aranyat.) Bemetszést végzel az idő szövetén, az idő folyása rövid időre lelassul (kaptál 30 TVP-t). [-188 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 705. Kapsz 15 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 703. Kapsz 6 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 1 vízionár szemet.) Sokkal alaposabb leszel, ha kutatni kell. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 703.]

vv 385 120 376 elmormolod a 385. varázslatot a 120. varázslatot a 376. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 4 szögletes követ.) Megidéztél egy földelementált, most egy darabig téged fog szolgálni. [-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 693. Kapsz 30 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] (Önanalízis: +3% pszi.) IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 691. Kapsz 6 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Istened kegyeltje lettél! [-90 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 689. Kapsz 6 VP-t.]

vv 161 435 433 elmormolod a 161. varázslatot a 435. varázslatot a 433. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-188 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 687. Kapsz 6 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted (+20 védettség következő táborozásod végéig.) [-50 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 685. Kapsz 6 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! A hatás azonnal érezhető (+12 szerencse következő táborozásod végéig.) [-50 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 683. Kapsz 6 VP-t.]

vv 364 11 139 elmormolod a 364. varázslatot a 11. varázslatot a 139. varázslatot
Beizzik a turbómágia. (Spóroltál 1 tintát.) Véred buzogni kezd. (+3 lopás, +3 csapdaészlelés, +3 zárnyitás, +3 felderítés, +3 rejtőzködés következő táborozásod végéig.) [-188 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 681. Kapsz 6 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar a zápor véget is ér. Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 679. Kapsz 6 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! (Spóroltál 1 aranyat.) Alkudozni fogsz. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 677. Kapsz 6 VP-t.]

vv 247 70 300 elmormolod a 247. varázslatot a 70. varázslatot a 300. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Dominanciája. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 675. Kapsz 6 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) IQ-d TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 674. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 669. Kapsz 15 VP-t.]

le 2024 0 0 leveszed/lerakod a 2024. tárgyat
Leveszed az Uterenth medálját. [0 pontot használtál fel, van még 669.]

kf 2129 1841 1723 kézbeveszed/felveszed a 2129. tárgyat az 1841. tárggyal az 1723. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd a Sztázisköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 669.]
Leveszed az Uterenth csizmáját, majd felhúzod az éjsötét rémcsizmát. [0 pontot használtál fel, van még 669.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 669.]

hh 1253 1945 1269 használod az 1253. tárgyat az 1945. tárgyat az 1269. tárgyat
Óvatosan előszedsz a hátizsákodból egy csillezsályalevelet, és élvezni kezded a belőle áradó illatokat. Rövid ideig bódulat lesz úrrá testeden. (Hatása a kör végéig maradandó: +818 max. életerő, +818 életerő.) [6 pontot használtál fel, van még 663. Kapsz 18 VP-t.]
Megiszod a célzóvizet (+10 támadás lő- és dobófegyverrel kör végéig). [1 pontot használtál fel, van még 662. Kapsz 3 VP-t.]
Belenézel a kaleidoszkópba. A különböző fényű üvegszilánkok hatására rögtön transzba zuhansz. Az idő dimenziói teljesen összekuszálódnak körülötted. (+11 TVP.) Gyorsan elpakolod a kaleidoszkópot. [4 pontot használtál fel, van még 669. Kapsz 12 VP-t.]

hh 1618 1524 1501 használod az 1618. tárgyat az 1524. tárgyat az 1501. tárgyat
Kezedbe zárod a fenőkövet, és módszeresen végigélezed vele fegyvereidet. (+1 sebzés minden szúró-, vágó- és vízifegyverre a forduló végéig.) [9 pontot használtál fel, van még 660. Kapsz 27 VP-t.]
Használod az angyali fétist. Ragyogó fényaura öleli körbe a tested. IQ-d TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 659. Kapsz 3 VP-t.]
Némi varázsenergiához jutsz a rechelonicitor segítségével. (+1200 varázspont.) [6 pontot használtál fel, van még 653. Kapsz 18 VP-t.]

* 5. KP: ek 531 0 0 t. energia kisütése: 531
Aktiválod a mentális roncsolást. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 643. Kapsz 30 VP-t.]

* 6. KP: ek 40 20 0 t. energia kisütése: 40 20
Tudati energiáidat erőteljesen koncentrálod. Előállítottál 100 TVP-t. [-20 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 743.]

* 7. KP: ek 215 40 0 t. energia kisütése: 215 40
180 varázspont felhasználásával előállítasz 15 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 743.]

* 8. KP: v 15 1905 6 elmormolod a 15. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Egy végső mozdulattal előhívod a szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 6 új tátika bibe. [-42 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 713. Kapsz 90 VP-t.]

* 9. KP: h 1271 1253 0 használod az 1271. tárgyat
Itt az ideje egy kis kertészkedésnek! Sheran cserepébe egy csillezsályalevelet ültetsz, alaposan meglocsolod (vízzel és isteni könnycseppel), majd vársz. Egy apró hajtás azonnal kinő a földből, de míg ebből szüretelhető növény lesz, némi időnek el kell telnie. [5 pontot használtál fel, van még 708. Kapsz 15 VP-t.]

* 10. KP: vv 422 422 422 elmormolod a 422. varázslatot a 422. varázslatot a 422. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 1 orchidea kehelyt.) Közelebb kerülsz istenedhez! (+1 hit) [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 706. Kapsz 6 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 1 orchidea kehelyt.) Közelebb kerülsz istenedhez! (+1 hit) [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 704. Kapsz 6 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Közelebb kerülsz istenedhez! (+1 hit) [-200 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 702. Kapsz 6 VP-t.]

tno 4 4 növeled a 4. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Még frissebbnek, egészségesebbnek érzed magad, mint korábban. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Még frissebbnek, egészségesebbnek érzed magad, mint korábban. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Még frissebbnek, egészségesebbnek érzed magad, mint korábban. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Még frissebbnek, egészségesebbnek érzed magad, mint korábban. [0 pontot használtál fel, van még 702.]

v 439 15 elmormolod a 439. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a kódtörés varázslatot! Kutatás során a nagyobb és óriás phua kúpoknál kiadsz egy TIM parancsot is, és erre +20 titkosírást kapsz. [-100 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 697. Kapsz 15 VP-t.]

hh 1615 1997 használod az 1615. tárgyat az 1997. tárgyat
Lenyeled a keg gombát, s pillanatokon belül megérzed a hatást. (+50 TU.) [6 pontot használtál fel, van még 691. Kapsz 18 VP-t.]
Felhasználsz egy quwarg védőkenőcsöt. [6 pontot használtál fel, van még 685. Kapsz 18 VP-t.]

h 1899 7302 használod az 1899. tárgyat
Rendben, mostantól óriás sziklozug után kutatsz majd a sámánmaszk segítségével. [5 pontot használtál fel, van még 680. Kapsz 15 VP-t.]

vps 32000 VP spórolása: 32000
Félreraktunk, letiltottunk neked 22027 VP-t, addig nem használhatod fel, amíg ki nem adsz egy VPF parancsot (ill. kör végéig). [0 pontot használtál fel, van még 680.]

v 275 1251 elmormolod a 275. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az érckonverzió varázslatot! (Spóroltál 1 aranyrögöt.) Érzed, ahogy a testedbe áramlik a mágikus energia a kezedben lévő két ércdarabból. (+3720 varázspont) [-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 675. Kapsz 15 VP-t.]

vpf 32000 VP elővétele: 32000
Felszabadítottunk neked 20514 VP-t a korábban letiltottból. [0 pontot használtál fel, van még 675.]

mak 7 makró 7

vv 406 485 11 elmormolod a 406. varázslatot a 485. varázslatot a 11. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Érzékeid kiélesednek! [-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 660. Kapsz 45 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Fókuszálod a mentális energiádat, hogy egy ideig képes legyél elemezni a sikereidet. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +3% pszi.) IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 655. Kapsz 15 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar a zápor véget is ér. Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 653. Kapsz 6 VP-t.]

hh 2306 1966 1945 használod a 2306. tárgyat az 1966. tárgyat az 1945. tárgyat
Nincs semmilyen speciális dolog, amire ezt a tárgyat most használhatnád. [0 pontot használtál fel, van még 653.]
Ebben a fordulódban már használtál csodakenőcsöt, amíg hat, nem használhatsz újabbat! [0 pontot használtál fel, van még 653.]
Nincs értelme újabb célzóvizet innod, amíg az előző hatása el nem múlik. [0 pontot használtál fel, van még 653.]

v 323 1977 0 elmormolod a 323. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. A forró energia testedbe áramlik. Megidézted a káoszportál varázslatot! Az örvénylő káoszportál túloldalán megjelenik egy yeti barlang belseje. Kalandra készen átlépsz a kapun. Amint felkapaszkodsz a barlang szájába, fülelni kezdesz. Valahonnan hangok jutnak el hozzád. Hogy milyen messziről, azt nem lehet megbecsülni, mert a jéggel borított falak, fura visszhangot produkálnak. Mikor meggyőződsz róla, hogy nincs közvetlen veszély, útnak indulsz, hogy felderítsd a mélyebben fekvő járatokat. Csak ne lenne ilyen rohadt hideg idebenn - morgolódsz, és a tenyeredbe fújsz. A leheleted sűrű párafelhőként csapódik a jeges padlóra. Ezen mélázol épp, és mikor végre felnézel, egy vicsorgó szörnypofa hörög rád közvetlen közelről. Aha, ez egy morzsoló yeti! { tűz alapú varázslatokra érzékeny.} {max. életpontja: 7901-8900.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. A szilánk működik (+14 életpont). Még megfelelő a távolság - felhúzol egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2026 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Egy dezintegráció varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2110 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. A szilánk működik (+14 életpont). Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A szörny minden bizonnyal lehelni fog, ezért felkészülsz a Kitérés Művészete harcművész képesség alkalmazására. Elrepül 16 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a morzsoló yeti testét. (16 támadással 2431 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (33 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd borzalmasan hideg levegőt okád. Félrehajolsz, ezért csak nem fagysz teljesen csonttá. (96 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a morzsoló yeti testét. (15 támadással 6592 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1648 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (63 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 942 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (41 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 8 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 47 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) A morzsoló yeti mancsával csapásokat mér karjaidra. (3 támadástól 448 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +90 ÉP.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Elmúlt a manapajzs hatása. A morzsoló yeti most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 16 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 ragasztó, egy kaktuszbogyó, egy lidércesszencia [lidércesszencia ládikóba-> 7 arany, -2 ÉP] és egy katonai kötszer, ezenkívül 1 yetiszív [yetiszív ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 yetifogat. [yetifog ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 285 796 tapasztalati pontot, és 2 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 14345, sebződés: 550, gyógyulás: 1822, összesen: +1272 ÉP}

A jéggel borított falak elnyelik a zihálásod zaját. Megpróbálsz újra uralmat szerezni szíved heves kalapálásán, de mire ez sikerülne, ismét támadás ér. Aha, ez egy elmefagyasztó yeti! { hideg alapú varázslat nem hat rá.} {védettsége: 220 szúró, 320 vágó, 220 ütő ellen.}

Gyorsan felraksz egy adamantit bőr varázslatot. Gyógyulsz (+14 életpont). Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy fekete energia varázslatot. 2060 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy dezintegráció varázslatot. 2047 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. A szilánk működik (+14 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 16 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az elmefagyasztó yeti testét. (16 támadással 2429 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (58 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és iszonyatos hideget fúj rád. Félrehajolsz, ezért csak nem fagysz teljesen csonttá. (209 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az elmefagyasztó yeti testét. (19 támadással 8496 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2124 életerő). Földelementálod támad. (36 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy ősvillám varázslat. 893 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (44 sebzést okozott.) Fényaurád működik (8 ép-t sebezve). Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (38 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (53 életpontot sebezve.) Az elmefagyasztó yeti mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (4 támadástól 374 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +75 ÉP.) Lehetőséget látsz a Kobraharapás bevetésére. Ököllel gyengén megütöd az elmefagyasztó yeti bal lábát. Kritikus ütés! (1 támadással 500 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Földelementálod támad. (21 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 908 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (50 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (11 ép-t sebezve). Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (38 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (58 életpontot sebezve.) Mielőtt észbe kapnál, az elmefagyasztó yeti megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (4 támadástól 419 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +84 ÉP.)
Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 16 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 5 varányszem, 5 drótszőr [drótszőr ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP], 5 fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> 30 arany, -2 ÉP] és egy fűszertartó [fűszertartó ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], ezenkívül 1 yetiszív [yetiszív ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 yetifogat. [yetifog ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 316 396 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 17748, sebződés: 1012, gyógyulás: 2493, összesen: +1481 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Aha, ez egy yeti matróna! {szintje: 87.} {egyik sebzési módja: 5x 5d79+150.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy adamantit bőr varázslatot. Gyógyulsz (+14 életpont). Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1051 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy dezintegráció varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2110 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy őselemi savcsapás varázslatot, majd rád küldi. 250 életpontot vesztettél. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (372 ÉP-t sebződik.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy a bénítás szava varázslatot, majd rád küldi. 105 életpontot vesztettél. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (222 ÉP-t sebződik tőle.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy a bénítás szava varázslatot, majd rád küldi. 99 életpontot vesztettél. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (222 ÉP-t sebződik tőle.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod az yeti matróna testét. (17 támadással 2694 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (56 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az yeti matróna jobb vállát. (19 támadással 8430 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1234 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (32 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy ősvillám varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 942 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (57 sebzést okozott.) Fényaurád 13 sebzést okoz. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (36 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (62 életpontot sebezve.) Az yeti matróna Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (5 támadástól 634 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +127 ÉP.) Az yeti matróna Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (5 támadástól 506 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +102 ÉP.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy fekete energia varázslatot. A támadása szerencsére hatástalan volt. Az immunitáskristály védelmez. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy őselemi savcsapás varázslat. 232 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (372 ÉP-t sebződik tőle.) Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 136 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (222 ÉP-t sebződik tőle.)
Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször eltalálod az yeti matróna testét. (9 támadással 3950 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+988 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (65 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy ősvillám varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 896 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (37 sebzést okozott.) Ellenfeled 12 pontot sebződik a fényaurától. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 49 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (66 életpontot sebezve.) Az yeti matróna Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (5 támadástól 642 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +129 ÉP.) Az yeti matróna leken néhány pofont. (5 támadástól 552 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +111 ÉP.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy fekete energia varázslat. Semmi eredménye! Az immunitáskristály védelmez. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Távolról őselemi savcsapás varázslatot lő rád a másik. 237 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (372 ÉP-t sebződik tőle.) Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 140 életpontot vesztettél. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (222 ÉP-t sebződik.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 ősmatéria. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 yetiszivet. [yetiszív ládikóba-> 8 arany, -2 ÉP] 373 940 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 23106, sebződés: 3535, gyógyulás: 2775, összesen: -760 ÉP}

A trónus mögött mindig van érték. Nagyon bízol benne, hogy ez most sem lesz másként. A sok értéktelen, és semmire sem jó, ide felhalmozott kacat között megakad a tekinteted valamin. Kibányászod, és megnézed alaposabban. Zsákmányoltál 3 térdeplő tülköt. A káoszportálon keresztül elhagyod a helyet. [-150 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [75 pontot használtál fel, van még 578. Kapsz 225 VP-t.]

vps 20000 0 0 VP spórolása: 20000
Félreraktunk, letiltottunk neked 20000 VP-t, addig nem használhatod fel, amíg ki nem adsz egy VPF parancsot (ill. kör végéig). [0 pontot használtál fel, van még 578.]

vv 404 227 73 elmormolod a 404. varázslatot a 227. varázslatot a 73. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Hatalmas mennyiségű energiát csapolsz a Mágia síkjáról (+22205 vp). [-300 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 578.]
Szupersebesen mormolsz. (Spóroltál 1 ezüstdarabot.) [-188 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 576. Kapsz 6 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) (Önanalízis: +2% pszi.) IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 571. Kapsz 15 VP-t.]

vpf 20000 0 0 VP elővétele: 20000
Felszabadítottunk neked 467 VP-t a korábban letiltottból. [0 pontot használtál fel, van még 571.]

h 949 1 0 használod a 949. tárgyat
Játszani kezdesz a furulyán. Tökéletesen játszol! Ha fellépnél a városban [H <zeneszerszám> parancs lakott területen], biztos, hogy kereshetnél néhány aranyat. (Önanalízis: +15% zene.) [1 pontot használtál fel, van még 570.]

hh 2011 1497 1554 használod a 2011. tárgyat az 1497. tárgyat az 1554. tárgyat
Használod a drakolder nyakörvet. A varázslat láthatatlanul feszül körülötted, mindaddig, míg mágiával legalább 100 ÉP-t nem sebeznek beléd. Ekkor 666-ot felfog majd a sebzésből. IQ-d TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 569.]
Ellenőrzöd minden felszerelésed, majd csatára készen beizzítod az esszenciamágnest. Apró nesz jelzi a hátad mögül, hogy már nem vagy egyedül. Villámgyorsan pördülsz meg, hogy szemébe nézz következő ellenfelednek. A szerencsétlen dűneelf herceg nem tudja, hol is van. Hmm... nem is közönséges bestiával van dolgod, ez itt Uterenth nagyherceg! {izomernyesztés varázslat nem hat rá.}

Gyorsan felraksz egy adamantit bőr varázslatot. Gyógyulsz (+14 életpont). Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már manaégetés vibrál körülötted. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 1567 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy dezintegráció varázslat. (Spóroltál 1 anguaxin váladékot.) 1636 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy dezintegráció varázslatot, majd rád küldi. Elmúlt a varázspajzs hatása. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (172 ÉP-t sebződik tőle.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 16 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja az Uterenth nagyherceg testét. (16 támadással 2520 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-64 támadás, -64 védekezés.) Földelementálod támad. (64 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel többször kegyetlenül megütöd az Uterenth nagyherceg jobb oldalát. (19 támadással 8394 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1498 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (48 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 698 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (59 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád 9 sebzést okoz. Ellenfeled 34 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Pengéjét vadul forgatva, az Uterenth nagyherceg újra meg újra lecsap. (4 támadástól 1012 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +203 ÉP.) Sajnos nem sikerült az Uterenth nagyherceg minden csapását hárítanod. (3 támadástól 776 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +156 ÉP.) Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel többször eltalálod az Uterenth nagyherceg testét. (12 támadással 5232 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1308 életerő). Földelementálod támad. (68 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 669 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (58 sebzést okozott.) Fényaurád működik (10 ép-t sebezve). Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (51 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (61 életpontot sebezve.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (4 támadástól 1002 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +201 ÉP.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (3 támadástól 774 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +155 ÉP.)
Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 16 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 8 tinta, 21 arany, egy gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> 48 arany, -2 ÉP] és egy térdeplő tülök, ezenkívül 1 mithril kard [mithril kard ládikóba-> 300 arany, -2 ÉP] és 1 dűneelf arckendő. 396 671 tapasztalati pontot, és 2 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 21402, sebződés: 3568, gyógyulás: 3605, összesen: +37 ÉP}

[31 pontot használtál fel, van még 538. Kapsz 93 VP-t.]
Játszani kezdesz az aenouth ködkürtön. A síron túli hang különös teremtményt vonzott ide. Pillanatokon belül egy szellemszolga jelenik meg előtted, csak hogy az életedre törjön. Hát ez a hála azért, hogy megidézted! {szintje: 85.} {egyik sebzési módja: 3x 20d21+100.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. A szilánk működik (+14 életpont). Nem árt az elővigyázatosság! Egy manaégetés varázslattal készülsz a csatára. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2115 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre dezintegráció varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Gyógyulsz (+14 életpont). Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 17 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a szellemszolga ködlő testét. (17 támadással 2074 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod támad. (54 életpontot sebezve.) A teremtmény iszonyatos hangerővel rikoltozni kezd. Szerencse, hogy ott az a zene a fejedben, a támadás idejére abba kapaszkodsz. Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a szellemszolga ködlő testét. (19 támadással 6365 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (7 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 917 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (46 sebzést okozott.) Ellenfeled 23 pontot sebződik a fényaurától. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (40 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (67 életpontot sebezve.) Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (3 támadástól 470 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +94 ÉP.) A teremtmény kiszívja életenergiádat, magát gyógyítva. 117 életpontot vesztettél. A szellemszolga csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (3 támadástól 254 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +51 ÉP.) A szellemszolga néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (3 támadástól 170 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +34 ÉP.) Minden erőd beleadod egy bénító csapásba. Ököllel párszor keményen megütöd a szellemszolga ködlő testét. (12 támadással 4013 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (27 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 920 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (47 sebzést okozott.) Fényaurád 7 sebzést okoz. A mentális roncsolás 50 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (62 életpontot sebezve.) A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (3 támadástól 411 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +83 ÉP.) A szellemszolga néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (3 támadástól 206 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +42 ÉP.) A szellemszolga néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (3 támadástól 231 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.)
A szellemszolga összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 362 063 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 16834, sebződés: 1859, gyógyulás: 421, összesen: -1438 ÉP}

Elégedetten csomagolod el a ködkürtöt. [16 pontot használtál fel, van még 522. Kapsz 48 VP-t.]

v 347 360 0 elmormolod a 347. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Létrehoztad a keltetés varázslatot! Nem kell sokáig várnod, a quwarg tojás megnő, megreped, majd elődugja a fejét belőle egy rendkívül dühös quwarg lázhozó. Ejj, semmi mama-effektus, a szörny már fel is vett az étlapjára! Harcolnod kell! {szintje: 33.} {védettsége: 70 szúró, 170 vágó, 70 ütő ellen.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: adamantit bőr létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+14 életpont). Nem árt az elővigyázatosság! Egy manaégetés varázslattal készülsz a csatára. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy fekete energia. 2117 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Távolról háló varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+14 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A szörny minden bizonnyal lehelni fog, ezért felkészülsz a Kitérés Művészete harcművész képesség alkalmazására. Elrepül 5 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a quwarg lázhozó bal oldalát. (5 támadással 783 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (45 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 35 118 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2945, sebződés: 0, gyógyulás: 70, összesen: +70 ÉP}

Hát ilyesmi tojásos kalandra te sem számítottál! [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+5 max. varázspont.) IQ-d TF-elődött. [25 pontot használtál fel, van még 497. Kapsz 75 VP-t.]

h 1398 292 0 használod az 1398. tárgyat
Zafórion esszenciájába mártasz egy sárkánypikkelyt, minek hatására az idő folyása teljesen átalakul. (+10 TVP.) [-10 pontot használtál fel, van még 507.]

v 181 550 48 elmormolod a 181. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

618 619 620
84
85
86
(619,85) sátortábor (#832), morzsoló yeti (#7277), elmefagyasztó yeti (#7295), yeti matróna (#7361), Uterenth nagyherceg (#7320), szellemszolga (#7404), quwarg lázhozó (#478)

[550,48] Egy elpusztult város romjai közt jársz. A természet még nem volt képes teljesen eltakarítani az egykori itt állt város épületeit. Itt-ott még látni néhány romot. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 72 aranyat.

Van itt egy dűneelf vegyesbolt (804. épület.) és egy dűneelf fegyverbolt (806. épület.).
(Feltételes készítés:) Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. A földből energia áramlik testedbe. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a varázsital főzése varázslatot! Együtt van minden a kotyvasztáshoz, ezért rögvest hozzálátsz. Lassan mormolod a varázsigéket, és közben a főzetbe szórod a komponenseket. Hmmm, finom lötty lesz belőle! Kimondod az utolsó szót, mire a főzet nagyot buggyan. Elkészültél! [-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Legyártottál 2 quwarg védőkenőcsöt. [Rahn ékkő:] 24 458 tapasztalati pontot kaptál.
[-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 477. Kapsz 90 VP-t.]

ve 703 3 megveszed a 703. tárgyat 3
(Ügyesen alkudoztál.) Vásároltál 3 medúzacsápot. 21 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 477.]

ve 669 15 megveszed a 669. tárgyat 15
Mindössze 6 darabot tud abból a tárgyból a boltos adni. (Ügyesen alkudoztál.) Vásároltál 6 rakolits port. 60 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 477.]

m 2 5 3 mozogsz keletre, délnyugatra, délkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[619,85] Vált a terep: alacsonyhegységben vagy. Idefentről minden olyan aprónak, és távolinak látszik. Váratlanul megrohan a honvágy. Észreveszel egy oltárt. Sheran híveié. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy törpe bányát. Felfedeztél egy ónix piramist. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy nekrofunt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy vaskohót. Vlagyimir elszállíttatta a Sátortábor közepéről a ketrecet. Vajon hol tanulmányozhatják a xenó matriarchát? Talán megkockáztatta a lovag, hogy Alanorba vitette, az Egyetemre? Vagy valahol felállítottak egy ideiglenes laboratóriumot? Hm. Ez persze már nem a te problémád, hanem a tudós koponyáké.
(Vándorcirkusz:) Törpék, óriások, zsonglőrök, erőművészek és bohócok. Először nem is tudod hova keveredtél, majd mint a villám ér a felismerés: ez a vándorcirkusz. Már úgyis bizsergett a tenyered némi megpróbáltatás után, úgyhogy határozottan a sátrak közé lépsz. Aztán arra leszel figyelmes, hogy egy törpe rohan utánad, majd aranyat kér belépő gyanánt. Csak addig foglalkozik veled, amíg kifizeted a neki járó 20 aranyat, majd eltűnik a tömegben.
Megállsz a céllövölde előtt. Épp egy kalandor lép ki a sátorból, egyik kezében kardot szorongat, a másikban pedig egy felismerhetetlenül véres szörnytrófeát. Az ismeretlen hős sikerén felbuzdulva neked is kedved támad próbára tenni tudásod. Az ajtónálló óriás kérdések nélkül a sátorba enged. Éles szemed azonnal kiszúrja a terem távolabbi sarkából támadó lényt. Egy kék rothasztó. {szintje: 107.} {támadása: 614.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. A szilánk működik (+14 életpont). Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: manaégetés létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. 1983 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy dezintegráció varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2068 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Véres nyál csordul ki a kék rothasztó száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 rothasztó talizmán. 48 036 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 4051, sebződés: 0, gyógyulás: 56, összesen: +56 ÉP}

(Önanalízis: +10% versengés.)
Egy eldugott sátor előtt egy kis asztal fölé görnyedő alakot pillantasz meg. Az árnymanó felnéz közeledtedre, és kihívó tekintettel feléd mutatja a kezében szorongatott kártyapaklit. Játszani akar. Bólintasz, majd leülsz vele szemben az asztal túloldalára.
- Akkor kezdjük! - mondja az árnymanó, és kirak 100 aranyat maga elé az asztalra, ezután te is így cselekszel. 1. kör: Megnézed a kezedbe kerülő lapokat: 2 Sötét motyogó, 2 Ellenvarázslat, 1 Tisztítótűz. Ez két pár! Licitálni kezdesz. Az árnymanó vonakodó arckifejezésétől egyre inkább beindulsz, és addig emeled a tétet, míg ellenfeled mérgesen el nem dobja lapjait. Nyertél. 2. kör: Remegő kézzel veszed szemügyre a leosztott lapokat: 2 Déja vu, 1 Sötét halál, 1 Illúziósárkány, 1 Temető. Ez egy pár! Az árnymanó egy keveset emel a téten a játék kedvéért, te pedig tartod. Következhet a lapcsere. 3 lapot cserélsz. Fél szemmel az árnymanót, a másik felével a lapokat vizslatod a kezedben: 2 Déja vu, 1 Sötét halál, 1 Vérfürdető magszim, 1 Mákrózsa főzet. Semmi változás. Az asztalra terítitek a lapjaitokat, és mindketten az ellenfélét kezditek vizsgálgatni. Az árnymanó kezében a következők voltak: 1 Kaszabolósáska, 1 Garokk, 1 Piromenyét, 1 Ellenvarázslat, 1 Illúziósárkány. Nyertél. 3. kör: Megnézed a kezedbe kerülő lapokat: 2 Piromenyét, 1 Sötét motyogó, 1 Temető, 1 Kisebb quwarg istenség. Ez egy pár! Az árnymanó egy keveset emel a téten a játék kedvéért, te pedig tartod. Következhet a lapcsere. 3 lapot cserélsz. Idegesen megvizsgálod, nyerő lapokat kaptál-e: 3 Piromenyét, 1 Influenza, 1 Sötét halál. Ez terc! Az asztalra terítitek a lapjaitokat, és mindketten az ellenfélét kezditek vizsgálgatni. Az árnymanó kezében a következők voltak: 1 Orzag bilincse, 1 Orbitális mackósajt, 1 Tisztítótűz, 1 Aranyeső, 1 Kaszabolósáska. Nyertél. (Önanalízis: +25% szerencsejáték.) 12 202 tapasztalati pontot kaptál. Bezsebeled az árnymanó tétként feltett 72 aranyát. Az árnymanó elismerően megrázza a kezed.
- Gratulálok, megnyerted a fődíjat - mondja, és a batyujából egy aranytermő erszényt húz elő. - Megérdemled! - Megköszönöd, majd lelkesen továbbállsz. [aranytermő erszény ládikóba-> 200 arany, -2 ÉP] (Önanalízis: +10% versengés.)
Megállsz, és koncentrálni kezdesz: semmi kétség, a talaj fémtartalmú anyagot (ramit kő) rejt!
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 2 ramit követ! [ramit kő ládikóba-> 6 arany, -2 ÉP] (Önanalízis: +5% bányászat.) (Önanalízis: +3% bányászat.) A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amikor délnyugatra nézel, észreveszel egy óriás phua-kúpot. Északra nézve látsz egy téridő hasadékot. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Hmm, csak egy drakolder megváltó. Ettől nincs semmi félnivalód. {káosz szava varázslat nem hat rá.} {támadása: 445.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. Gyógyulsz (+14 életpont). Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy fekete energia varázslat. 2044 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Ellenfeledre dezintegráció varázslatot lősz. (Spóroltál 1 anguaxin váladékot.) 2049 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. A szilánk működik (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy lángtenger varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. . Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Üdvözlésképpen egy lángtenger varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a drakolder megváltó bal szárnyát. (17 támadással 2716 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (35 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a drakolder megváltó testét. (19 támadással 8450 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2113 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 910 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (53 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (20 ép-t sebezve). Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (34 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) A drakolder megváltó megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 1048 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +210 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 354 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +71 ÉP.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 283 életpontot vesztettél. Karmával néhányszor a drakolder megváltó megcsapja a fejedet. (2 támadástól 368 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +74 ÉP.) Megpróbál megragadni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek.
A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel többször eltalálod a drakolder megváltó jobb szárnyát. (12 támadással 5302 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1326 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 942 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (40 sebzést okozott.) Fényaurád 26 sebzést okoz. A mentális roncsolás 62 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (62 életpontot sebezve.) A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 1083 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +217 ÉP.) A drakolder megváltó néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 443 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +89 ÉP.) Az ütés kábító erejű. 354 életpontot vesztettél. A drakolder megváltó néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 423 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +85 ÉP.) Megpróbál megragadni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A drakolder megváltó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. A következő kincseket találtad: 8 spiritusz, egy rum, 6 fokhagyma [fokhagyma ládikóba-> 24 arany, -2 ÉP] és egy smaragd orrkarika [smaragd orrkarika ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 drakolder szemet. [drakolder szem ládikóba-> 300 arany, -2 ÉP] 390 323 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 23449, sebződés: 4362, gyógyulás: 4269, összesen: -93 ÉP}

Már éppen azon kezdtél gondolkozni, hogy ideje lenne némi élőholt pusztításnak, amikor rábukkansz kettőre. Na, ezeknek is meszeltek! Egy Handastye csontúr áll veled szemben. {istenítélet varázslatra érzékeny.} {védettsége: 350 szúró, 350 vágó, 350 ütő ellen.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. Gyógyulsz (+14 életpont). Gyorsan felraksz egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Megjelenik egy lidérc! Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2130 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Távolról istenítélet varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 purifikátor hájat.) Semmi eredménye! Gyógyulsz (+14 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy kyorg rítus varázslat. 264 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (252 ÉP-t sebződik.) Távolról nekromanta ölelés varázslatot lő rád a másik. 136 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (192 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy fekete energia varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Az immunitáskristály védelmez. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (272 ÉP-t sebződik.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 17 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a Handastye csontúr testét. (17 támadással 1387 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod támad. (53 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Bénító csapásra készülsz. Ököllel párszor keményen megütöd a Handastye csontúr testét. (17 támadással 3805 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (24 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 912 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (57 sebzést okozott.) Ellenfeled 35 pontot sebződik a fényaurától. A mentális roncsolás 48 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (44 életpontot sebezve.) A Handastye csontúr behúz egyet a mancsával. (1 támadástól 752 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +151 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A Handastye csontúr lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 735 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +147 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált.
Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel többször eltalálod a Handastye csontúr testét. (19 támadással 4221 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (42 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 942 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (35 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (25 ép-t sebezve). A mentális roncsolás 36 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (62 életpontot sebezve.) Mancsával a Handastye csontúr végigsúrolja a csípődet. (1 támadástól 708 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +142 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Egy tockost nyomat Neked a Handastye csontúr! (1 támadástól 738 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +148 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel párszor keményen megütöd a Handastye csontúr áttetsző karját. (10 támadással 2200 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (33 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslatot dobsz ellenfeledre. 903 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (53 sebzést okozott.) A fényaura 18 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 48 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (26 életpontot sebezve.) A Handastye csontúr meglegyint mancsával, de csak súrol. (1 támadástól 708 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +142 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A Handastye csontúr mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 746 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +150 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A Handastye csontúr összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 árnygyűrű. Felhasználva az angyalok kesztyűjét, szereztél 1 lélekesszenciát. 499 726 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 17855, sebződés: 4837, gyógyulás: 950, összesen: -3887 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát.
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+2097 életerő). [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Jöhet a következő! - kiáltod, és már össze is csapsz a második ellenfeleddel, aki egy moa szellem. {fizikai sebezhetőség: 50%.} {védettsége: 125 szúró, 125 vágó, 125 ütő ellen.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. A szilánk működik (+14 életpont). Gyorsan felraksz egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy fekete energia varázslatot. 2067 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy dezintegráció varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2070 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 17 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a moa szellem testét. (17 támadással 1396 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod támad. (46 életpontot sebezve.) A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. És igen, sikerült neki! Egy lótuszvirág tökéletesen átstruktúrálódott molekulárisan! Na, ennek sem veszed már hasznát: eldobod. Elszántan a másikra rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Egyetlen jól irányzott ütéseddel készülsz ellenfeled ledermesztésére. Ököllel többször eltalálod a moa szellem testét. (17 támadással 3786 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (32 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 887 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (57 sebzést okozott.) Fényaurád 17 sebzést okoz. A mentális roncsolás 42 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (59 életpontot sebezve.) Mielőtt észbe kapnál, a moa szellem megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (4 támadástól 980 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +196 ÉP.) A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor keményen megütöd a moa szellem testét. (12 támadással 2639 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (34 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 908 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (58 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 28 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 37 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (53 életpontot sebezve.) A moa szellem mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (4 támadástól 914 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +183 ÉP.)
A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 411 597 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 14216, sebződés: 1894, gyógyulás: 449, összesen: -1445 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Ellenfeled hullájáról zsákmányolsz 2 hófehér nyílvesszőt.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 829 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 117990.
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+1257 életerő). [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Van itt egy sátortábor (832. épület.).
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 szögletes követ. [Rahn ékkő:] 4 891 tapasztalati pontot kaptál.

(Továbbmész...) [618,86] A természet halálkiáltása itt szinte még mindig halható, pedig hány év telt már el a Tűzvihar óta... Oldalt pillantva, meglátsz egy óriás phua-kúpot.
(Feltételes kutatás:) Odasétálsz a phua-kúphoz, és megvizsgálod. Á, megvan a feladvány az oldalán!

Bevetsz minden matematikai-logikai tudást, hogy megfejtsd a találós kérdést. (Önanalízis: +17% titkosírás.) SIKERÜLT! Megoldottad a feladványt. Rögvest ki is mondod a jelszót. AAááhhhh! Zümmögve félrehúzódik a phua-kúp ajtaja. Megilletődve lépsz be a tökéletesen tisztának tűnő belső terembe. Fentről fényforrás világítja meg a kívülről jóval kisebbnek tűnő phua-kúpot. Felkészületlenül ér a nagy fekete tömeg, ami odabent mozdul: egy massza! Óriási, ekkorát még sosem láttál! { fizikai varázslat nem hat rá.} {támadása: 229.}

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy adamantit bőr varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Nem árt az elővigyázatosság! Egy manaégetés varázslattal készülsz a csatára. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő IV varázslat. 222 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (192 ÉP-t sebződik tőle.) Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 17 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a gigantikus massza testét. (17 támadással 2374 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (29 életpontot sebezve.) Borzalmas dolgot érzel: a szörny halál-auráját! Megacélozod akaratodat, és sikeresen ellenállsz. Elszántan ellenfeledre rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a gigantikus massza testét. (19 támadással 7759 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1939 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (47 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (39 sebzést okozott.) A fényaura 10 ép-t sebez. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (50 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (57 életpontot sebezve.) Apró csípést ejt rajtad a gigantikus massza csőrével. (1 támadástól 46 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. A gigantikus massza farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 28 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +6 ÉP.) Rángatózik a tested az ellenfeledtől érkező villámok ölelésében. Alig pörkölődsz. 234 életpontot vesztettél. A gigantikus massza feléd csap csőrével, de sikertelenül. Apró csípést ejt rajtad a gigantikus massza csőrével. (1 támadástól 86 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +18 ÉP.) Fogait mohón a sebbe mélyeszti. A vérszívástól még 303 életpontot vesztettél. Időben félreugrasz a gigantikus massza rúgása elől. A gigantikus massza megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a gigantikus massza testét. (9 támadással 4246 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1062 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (46 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (52 sebzést okozott.) Ellenfeled 9 pontot sebződik a fényaurától. A mentális roncsolás 54 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (56 életpontot sebezve.) A gigantikus massza belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 41 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +9 ÉP.) A szörny szenzoraival vizet szív el a testedből. A gigantikus massza farkával megérint. (1 támadástól 42 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +9 ÉP.) Az ellenfeled irányából érkező villámok erősen megégetnek. Félig megúsztad. 232 életpontot vesztettél. A gigantikus massza belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 48 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A gigantikus massza belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 63 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +13 ÉP.) A szörny az artériádra tapasztja magát. A vérszívástól még 397 életpontot vesztettél. A gigantikus massza feléd rúg, de nem talál el. Szarvaival a gigantikus massza megböki a bal karodat. (1 támadástól 50 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.)
A teremtmény fülsiketítő robbanással szakad darabokra (-884 életerő). A gigantikus massza most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 bakkura bőrt. [bakkura bőr ládikóba-> 2 arany, -2 ÉP] 311 346 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 15020, sebződés: 2678, gyógyulás: 3142, összesen: +464 ÉP}

Keresgélni kezdesz, hátha képes vagy valamiféle táp detektálására. A következő kincseket találtad: egy moa kémlelő. Van itt még valami! Egy mesés moa katalizátor! Hüh, ez emlékezetes kaland volt! Kimész. (Önanalízis: +5% felderítés.)
A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Néhány mérföldre délkeletre megpillantasz egy óriás phua-kúpot. Délre nézve látsz egy nekrofunt. Északnyugatra egy Leah oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. A szélbe szagolva megérzed, hogy valami a Te irányodba jön. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy torz ekinda. {szintje: 122.} {egyik sebzési módja: 4x 15d29+74.} Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Még megfelelő a távolság - felhúzol egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. 2025 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Távolról dezintegráció varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 anguaxin váladékot.) 2101 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy pajzszúzás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 417 életpontot vesztettél. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (96 ÉP-t sebződik tőle.) Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a torz ekinda fejét. (17 támadással 2714 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (50 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd savfelhőt okád. Villámgyorsan lehajolsz - a sav csak itt-ott mar szét. (638 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Ki-tudásod egy igazi tesztje előtt állsz: az Erő Öklét készülsz alkalmazni. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a torz ekinda rovartestét. (17 támadással 8000 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2001 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (60 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 945 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (32 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 19 ép-t sebez. Ellenfeled 53 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (59 életpontot sebezve.) Karmával néhányszor a torz ekinda megcsapja a fejedet. (4 támadástól 139 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) A torz ekinda csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 162 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +33 ÉP.) Minden erőd beleadod egy bénító csapásba. Ököllel néhányszor megcsapod a torz ekinda jobb hátsó lábát. (7 támadással 2723 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+681 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (59 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslatot dobsz ellenfeledre. 917 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (49 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád 9 sebzést okoz. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 39 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (63 életpontot sebezve.) A torz ekinda csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 153 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +31 ÉP.) A torz ekinda csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 222 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +45 ÉP.)
A torz ekinda összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: 1 Földanya gyümölcse [Földanya gyümölcse ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 4 mandibulapengét. [mandibulapenge ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 354 705 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 20013, sebződés: 1735, gyógyulás: 2903, összesen: +1168 ÉP}

Hopp, egy nyákalma-bokor! Egy fél kiló érett gyümölcsöt aratsz le. (+2 kaja.) Ennivaló, hamm, hamm! (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [619,87] Ha van a világnak szörnyű, fájdalommal teli szeglete, az bizonyosan pont ilyen, mint ez a hamumező. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy óriás phua-kúpot.
(Feltételes kutatás:) Odaóvakodsz a misztikus Moa építményhez. Megtalálod az oldalán a találós kérdést, és kibetűzöd:

Bevetsz minden matematikai-logikai tudást, hogy megfejtsd a találós kérdést. (Önanalízis: +17% titkosírás.) SIKERÜLT! Megoldottad a feladványt. Rögvest ki is mondod a jelszót. Hrshhhsrrr! Félrecsusszan a kúp ajtaja, igazolva, hogy a jelszót tökéletesen fejtetted meg. Gombócot érzel a torkodban, ahogy penetrálod az évezredes építmény légterét. Odabent világos van, ősi titok ad fényt a kúp belsejének. Hajaj, gondok vannak! Egy Moa teremtmény, egy massza rohan rád meglepetésszerűen! Hú, hogy ez mekkora massza! {támadása: 236.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. Gyógyulsz (+14 életpont). Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már manaégetés vibrál körülötted. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1053 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Távolról dezintegráció varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1071 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Az immunitáskristály védelmez. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 17 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a gigantikus massza testét. (17 támadással 2733 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (43 életpontot sebezve.) A lény egy savdárdát dob rád. Jól célzott! (1366 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Minden erőd beleadod egy bénító csapásba. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a gigantikus massza testét. (17 támadással 7598 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1899 életerő). Földelementálod támad. (40 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 445 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (49 sebzést okozott.) Ellenfeled 12 pontot sebződik a fényaurától. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (51 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (53 életpontot sebezve.) A gigantikus massza meglök agyarával. (1 támadástól 88 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +18 ÉP.) A gigantikus massza fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 92 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A gigantikus massza nyelvét kilökve, kisebb sebet ejt jobb kezeden. (1 támadástól 112 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a gigantikus massza, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 94 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) Félrehajolsz, de a gigantikus massza karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 147 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +30 ÉP.) A gigantikus massza szarvai eltalálják a jobb térdedet. (1 támadástól 67 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a bal bokádon. (1 támadástól 124 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +25 ÉP.)
Ököllel többször kegyetlenül megütöd a gigantikus massza testét. (12 támadással 5280 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1321 életerő). Földelementálod támad. (44 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 467 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 11 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 39 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (55 életpontot sebezve.) Agyarával a gigantikus massza kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 120 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +24 ÉP.) A gigantikus massza belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 145 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +29 ÉP.) Nyelvével a gigantikus massza eltalálta a jobb lábadat. (1 támadástól 103 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a gigantikus massza, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 38 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) A gigantikus massza karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 132 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +27 ÉP.) A gigantikus massza meglök a szarvával. (1 támadástól 114 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) A gigantikus massza csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 67 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 lapockacsontot. [lapockacsont ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 399 236 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 19364, sebződés: 2811, gyógyulás: 3598, összesen: +787 ÉP}

A neheze megvolt! Most lássuk a kincset! Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy titanit. Van itt még valami! Egy fantasztikus moa smaragd! [moa smaragd ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] Hüh, ez emlékezetes kaland volt! Kimész. (Önanalízis: +5% felderítés.)
A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Messze keletre látsz egy téridő hasadékot. Délkeletre nézve látsz egy csodabazárt. Nyugatra egy nekrofun van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Egy szörny közeledik, szerencsére a szél felőle fúj, így Te hamarabb megérzed. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy nukleárförmedvény került az utadba. { tűz alapú varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 18307-19306.} Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Gyorsan felraksz egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy fekete energia varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2115 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre dezintegráció varázslatot lősz. 2097 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (92 ÉP-t sebződik tőle.) Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a nukleárförmedvény karját. (17 támadással 2696 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (46 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-937 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. Elszántan ellenfeledre rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Fókuszálod kí-energiáidat, és minden idegszáladat megfeszítve, megindítasz egy Sziklaököl-támadást. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a nukleárförmedvény fejét. (17 támadással 7591 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (57 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 906 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (50 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 16 pontot sebződik a fényaurától. Ellenfeled 41 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) A nukleárförmedvény belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 293 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +59 ÉP.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Gyengül a védelmed - a nukleárförmedvény ollója véres sebeket ejt a testeden. (2 támadástól 476 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +96 ÉP.) Karmával néhányszor a nukleárförmedvény megcsapja a fejedet. (2 támadástól 416 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +84 ÉP.) Siralmas támadást intéz farkával a nukleárförmedvény, épp csak megsuhint. (1 támadástól 425 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +85 ÉP.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-7 erő forduló végéig). A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-660 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól.
Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel többször eltalálod a nukleárförmedvény egyik lábát. Kritikus ütés! (8 támadással 3992 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (53 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 938 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (40 sebzést okozott.) Fényaurád 26 sebzést okoz. Ellenfeled 37 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (57 életpontot sebezve.) A nukleárförmedvény fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 240 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +48 ÉP.) Itt is, ott is célba talál a nukleárförmedvény ollója. (2 támadástól 517 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +104 ÉP.) Karmával néhányszor a nukleárförmedvény megcsapja a fejedet. (2 támadástól 466 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +94 ÉP.) A nukleárförmedvény farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 494 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +99 ÉP.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-7 erő forduló végéig). A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-934 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A nukleárförmedvény összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 375 631 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 20902, sebződés: 5858, gyógyulás: 739, összesen: -5119 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+2514 életerő). [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Istened ennek örülni fog. IQ-d TF-elődött. A repülő majom elejtéséhez szükség volt némi ügyességre, a megevéshez legfeljebb némi üres gyomorra lesz szükség. (+3 kaja.) Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.) [120 pontot használtál fel, van még 357. Kapsz 360 VP-t.]

v 84 7354 elmormolod a 84. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Megidézted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy nerub védelmezőt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy nerub védelmező! Ezt kerested. {istenítélet varázslat nem hat rá.} {támadása: 408.} Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy adamantit bőr varázst. A szilánk működik (+14 életpont). Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy mentesség. Gyógyulsz (+14 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy hadiszerencse III mágiát. Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. 420 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy dezintegráció varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 424 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy a hatalom szava II. varázslatot, majd rád küldi. Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a nerub védelmező jobb oldalát. (17 támadással 2700 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (33 életpontot sebezve.) A lény speciális képességét alkalmazza, de sikeresen elkerülöd. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a nerub védelmező jobb vállát. (19 támadással 8280 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2071 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (53 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 194 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (54 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 7 ép-t sebez. A mentális roncsolás 31 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (68 életpontot sebezve.) Sajnos nem sikerült a nerub védelmező minden csapását hárítanod. (6 támadástól 899 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +180 ÉP.) Ellenfeled regenerálódik! Bénító csapásra készülsz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a nerub védelmező testét. (17 támadással 7418 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1854 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (23 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 190 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (35 sebzést okozott.) Fényaurád működik (6 ép-t sebezve). Ellenfeled 53 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (65 életpontot sebezve.) Pengéjét vadul forgatva, a nerub védelmező újra meg újra lecsap. (6 támadástól 936 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +188 ÉP.) Ellenfeled regenerálódik!
Ököllel néhányszor épp csak megérinted a nerub védelmező testét. (4 támadással 1728 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+432 életerő). Földelementálod támad. (69 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lősz a másikra. 184 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (35 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 9 ép-t sebez. Ellenfeled 55 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (38 életpontot sebezve.) Jobbra-balra szökkenve osztja a nerub védelmező nehezen védhető csapásait. (6 támadástól 964 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +193 ÉP.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 nerub hasító [nerub hasító ládikóba-> (582,79)-> 1000 arany, -2 ÉP] és 1 nerub tégely. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 nerub szemfogat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 22172, sebződés: 2801, gyógyulás: 5002, összesen: +2201 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 347. Kapsz 30 VP-t.]

m 2 4 4 mozogsz keletre, délre, délre
[620,87] Belemarkolsz a hamuba, ami mindent beborít. Vajon kinek a hamvait tartod most a markodban? Egy szörny közeledik, szerencsére a szél felőle fúj, így Te hamarabb megérzed. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy torz ekinda közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {max. életpontja: 14186-16185.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. A szilánk működik (+14 életpont). Még megfelelő a távolság - felhúzol egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1996 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Távolról dezintegráció varázslatot lősz a másikra. (Spóroltál 1 anguaxin váladékot.) 2114 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy pajzszúzás. . Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (96 ÉP-t sebződik.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 17 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a torz ekinda rovartestét. (17 támadással 2587 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (18 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé marja szét a bőrödet. (666 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a torz ekinda testét. (19 támadással 7177 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1794 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (40 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy ősvillám varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 912 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (56 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (22 ép-t sebezve). Ellenfeled 38 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (56 életpontot sebezve.) A torz ekinda csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 138 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) Karmával néhányszor a torz ekinda megcsapja a fejedet. (4 támadástól 178 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) Egyetlen jól irányzott ütéseddel készülsz ellenfeled ledermesztésére. Ököllel gyengén megütögeted a torz ekinda testét. (3 támadással 1133 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+283 életerő). Földelementálod támad. (54 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 930 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (46 sebzést okozott.) Fényaurád 13 sebzést okoz. A mentális roncsolás 54 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) A torz ekinda néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (4 támadástól 210 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +42 ÉP.) A torz ekinda csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 177 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.)
A torz ekinda összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 Földanya gyümölcse [Földanya gyümölcse ládikóba-> 10 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az árnypengét, szereztél 3 mandibulapengét. [mandibulapenge ládikóba-> 9 arany, -2 ÉP] 310 127 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 17396, sebződés: 1373, gyógyulás: 2303, összesen: +930 ÉP}

Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy téridő hasadékot. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy nekrofunt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Chara-din monolitját. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy halálbokort.
(Feltételes mászás:) Megteszed a szükséges óvintézkedéseket, aztán olyan közel merészkedsz a hasadékhoz, amennyire csak mersz. A ruháid, a felszerelésed és minden, ami nincs rendesen rögzítve, elemelkedik tőled, és a hasadék felé lódul, lóg, lebeg a levegőben. A következő pillanatban még megijedni sincs időd, a kezed-lábad kalimpál, ahogy a hasadék magába szippant! Nem tudhatod, mire számíts, ezért nem is izgatod magad emiatt. Az egyensúlyérzékedet azonnal elvesztetted, mikor átszakadtál a hasadék hártyáján, így nem tudod, hol van a lent, és a fent. A szemedbe villanó fények, és a körbeölelő, kivehetetlen hangok teljesen összezavarnak. Aztán hirtelen csend, és sötétség lesz. Körbetapogatózol, és valami kemény, sima felületet tapintasz. A talaj imbolyog alattad, és enyhén remeg. Toppantasz, és fémes kongása van. A sötétség lassan enyhül, és eléd tárul a legfurcsább látvány, amit valaha láttál! Egy majdnem üres szobában vagy, ahol a falak átlátszóak, és gomolygó viharfelhőket látsz azokon keresztül! Süvöltő szelet, és cikázó villámokat! Aztán megbillen veled a mindenség. Egy repülő szerkezeten vagy! - ismered fel. (Önanalízis: +10% mászás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 mászás). Megrángatod a hasadékba vesző szuperkötelet, és megállapítod, hogy az kitart. Épp eldöntöd, hogy nincs itt semmi, és ideje lenne visszamászni, mikor egy másik hasadékot fedezel fel, csupán néhány lépésnyire tőled! Ráadásul, mintha mozogna valami mögötte! Ez egy időrabló! {támadása: 220.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy adamantit bőr varázslatot. A szilánk működik (+14 életpont). Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már oldás vibrál körülötted. A szilánk működik (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy fekete energia varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 2138 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy dezintegráció varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2160 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Távolról varázslatlopás varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy lassulás varázslatot, majd rád küldi. (Hatása alatt lassabban tudsz mozogni.) Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 17 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az időrabló jobb csápját. (17 támadással 2575 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (67 életpontot sebezve.) Ellenfeled ragasztót köp! Az oldószeres varázspajzs megvéd. Elszántan a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Minden erőd beleadod egy bénító csapásba. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered az időrabló testét. Kritikus ütés! (12 támadással 6000 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1285 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (53 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lősz a másikra. 921 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (58 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (8 ép-t sebezve). Ellenfeled 39 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Csápjaival az időrabló csapásokat mér a hasadra. (3 támadástól 304 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +61 ÉP.) Az időrabló szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 kronoplazmát. 247 228 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 14071, sebződés: 304, gyógyulás: 1430, összesen: +1126 ÉP}

Egy ideig nem történik semmi, ezért körülnézel. Ajjaj! Több hasadék is van ezen a helyen, nem csak kettő! Óvatosan megközelíted az egyiket, és szinte azonnal mozgolódást észlelsz a túloldalán. Ez egy téridő szaggató! {védettsége: 220 szúró, 220 vágó, 220 ütő ellen.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy adamantit bőr varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+14 életpont). Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy manaégetés. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy árnyak segítsége varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy fekete energia varázslat. 2028 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 őstaumaturgia). Távolról dezintegráció varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2130 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Egy kiszáradás varázslatot dob rád a másik. 134 életpontot vesztettél. Összeaszalódsz. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (142 ÉP-t sebződik tőle.) Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 17 vas dobónyíl. A szörny köddé foszlik! Majd kisvártatva újból megjelenik. A teremtmény képességét használja, de te számítasz rá, és félreugrasz. Fegyvert váltasz: előkapod a nerub csontszablyát. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Nerub csontszablyával kegyetlenül összevagdalod a téridő szaggató éjfekete karmát. (12 támadással 3860 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+293 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (58 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy ősvillám varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 950 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (43 sebzést okozott.) Ellenfeled 15 pontot sebződik a fényaurától. A mentális roncsolás 44 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (47 életpontot sebezve.) Karmával néhányszor a téridő szaggató megcsapja a fejedet. (3 támadástól 370 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +74 ÉP.) A téridő szaggató néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (3 támadástól 385 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +77 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 téridő stabilizátor. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 ektoplazmát. 269 803 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +2% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 9317, sebződés: 889, gyógyulás: 528, összesen: -361 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Ez egy térhasító! {egyik sebzési módja: 3x 40d15+300.}

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy adamantit bőr varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+5 max. varázspont.) A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. 2189 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre dezintegráció varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A szilánk működik (+14 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy jégvihar varázslat. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (117 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: elemi fagyförgeteg varázslatot lő rád. 93 életpontot vesztettél. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (137 ÉP-t sebződik.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy végső fagyhalál. 249 életpontot vesztettél. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (252 ÉP-t sebződik.) Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 17 kábító nyilacska. A szörny köddé foszlik! Majd kisvártatva újból megjelenik. Az ellenfél néhány jégpasztillát hajít feléd. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 107 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Egyetlen jól irányzott ütéseddel készülsz ellenfeled ledermesztésére. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a térhasító testét. (17 támadással 7532 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (17 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 900 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (42 sebzést okozott.) A fényaura 10 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 34 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (65 életpontot sebezve.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a bal oldaladat. (3 támadástól 886 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +178 ÉP.) Ütések érik a válladat és a karodat. (3 támadástól 859 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +172 ÉP.)
A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a térhasító testét. (11 támadással 4720 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (76 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lősz a másikra. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (33 sebzést okozott.) Fényaurád működik (8 ép-t sebezve). Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 39 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (3 támadástól 852 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +171 ÉP.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (3 támadástól 832 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +167 ÉP.) A térhasító szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 3 jégpasztillát. [jégpasztilla ládikóba-> (582,79)-> 90 arany, -2 ÉP] 331 592 tapasztalati pontot, és 2 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 16223, sebződés: 3880, gyógyulás: 758, összesen: -3122 ÉP}

Furcsa, sistergő hangot hallasz. Mindenre felkészülve várod, mi fog történni, és a sistergés erősödik. Egy hasadék jelenik meg közvetlenül előtted! Gyorsan elhátrálsz tőle. Egy szivárványszín köpönyeges ember férfi bukkan elő belőle. Egy tökéletesen egyenes, fehéren derengő botot tart a baljában, és másik kezével pedig pórázon vezet egy hatalmas ebet. A kutya hatalmas ugyan, de teljesen barátságosnak látszik. A férfi körülnéz, és rád mosolyog.
- Üdvözöllek, halandó! Talán már találkoztunk... A Síkok Vándora vagyok. Gyakran megfordulok itt, és úgy érzem, veled is össze fogok még akadni itt. Látom, ügyesen eltakarítottál néhányat undok ellenségeim közül, ezért hálám jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot - mondja, és a markodba ejt valamit, aztán eltűnik a hasadékkal és a kutyájával együtt. Elteszed a fejpénzt, 1 gyémánt gyűrűt [gyémánt gyűrű ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP]. A hasadék ereje mindkét irányban egyformán segíti az átjutást. Mit segíti? Sietteti! Vajon miféle mágia működtetheti? - tűnődsz, miközben hagyod, hogy a szívóerő átrepítsen téren, és időn, majd a ghallai pusztára köpjön, mint egy leszopogatott gyümölcsmagot. Leporolod magad, és elpakolsz. Kortyolsz az életvízből. Nem is kell sokáig várnod, hogy megszűnjön végre a nyomás - s eloszoljon végre az elmédre telepedett lassulás. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor északkeletre nézel, észreveszel egy halálkúpot. Délre nézve látsz egy csodabazárt. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Nyakon csípsz egy húsos vakondot, amint épp túrásába akar visszabújni. Finom vacsora lesz belőle. (+1 kaja.) Ennivaló, hamm, hamm! (-3 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Elég régi (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek nyugatra. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Ereidben a vér forrón lendül előre. Létrehoztad a varázsital főzése varázslatot! Miközben forralod a főzetet, illatos füveket szórsz bele. De még így is nagyon büdös lesz, amikor beledobod a fő komponenseket és kimondod a megfelelő varázsszavakat. Elkészült a nagy mű! [-188 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Legyártottál 1 nerub elixírt. [Rahn ékkő:] 4 891 tapasztalati pontot kaptál.

(Továbbmész...) [620,88] Flóra és fauna itt egyszerre hamvadt semmivé. A halál lehelete pedig rátelepedett a világra. A Kristályerdő, melynek a szélénél jársz, a Világégés előtti hatalmas erdőrendszer része volt. A nevét egy speciális fafajtáról, a kristályfáról kapta. Manapság már csak apró része van meg az egykor gyönyörű erdőnek. Mozgást észlelsz oldalról. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy félelemzabáló. {védettsége: 313 szúró, 313 vágó, 313 ütő ellen.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy adamantit bőr védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+14 életpont). Nem árt az elővigyázatosság! Egy manaégetés varázslattal készülsz a csatára. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 202 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy dezintegráció varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 210 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. A szilánk működik (+14 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a félelemzabáló jobb vállát. (17 támadással 2689 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (43 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rád néz, majd megindítja mentális támadását. Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Elszántan ellenfeledre támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a félelemzabáló bal vállát. (19 támadással 8362 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lősz a másikra. 91 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 26 ép-t sebez. Ellenfeled 56 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (56 életpontot sebezve.) A félelemzabáló megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 563 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +113 ÉP.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (5 támadástól 483 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +97 ÉP.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a félelemzabáló jobb első lábát. (19 támadással 8216 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (43 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy ősvillám varázslat. 93 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (52 sebzést okozott.) A fényaura 23 ép-t sebez. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (52 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) A félelemzabáló megharapdálja a bal lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 568 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +114 ÉP.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Csápjaival a félelemzabáló lecsap a bal karodra. (5 támadástól 497 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +100 ÉP.)
A félelemzabáló még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 félelmetes koponya [félelmetes koponya ládikóba-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és 1 csigolyakorbács [csigolyakorbács ládikóba-> 500 arany, -2 ÉP]. 346 433 tapasztalati pontot, és 2 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 20368, sebződés: 2115, gyógyulás: 494, összesen: -1621 ÉP}

A környék hemzseg az élőholtaktól, így nem csodálkozol, amikor kettő rád támad. Elsőnek egy Handastye csontúr száll szembe veled. {szintje: 146.} {védettsége: 350 szúró, 350 vágó, 350 ütő ellen.}

Gyorsan felraksz egy adamantit bőr varázslatot. A szilánk működik (+14 életpont). Még megfelelő a távolság - felhúzol egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Megjelenik egy lidérc! Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1970 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy istenítélet varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Semmi eredménye! A szilánk működik (+14 életpont). Egy kyorg rítus varázslattal köszönt csatapartnered. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (252 ÉP-t sebződik tőle.) Egy nekromanta ölelés varázslattal köszönt csatapartnered. 130 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (192 ÉP-t sebződik.) Egy fekete energia varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! Az immunitáskristály védelmez. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a Handastye csontúr testét. (17 támadással 1397 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (47 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Ki-tudásod egy igazi tesztje előtt állsz: az Erő Öklét készülsz alkalmazni. Ököllel néhányszor megcsapod a Handastye csontúr testét. (17 támadással 4460 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (52 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 930 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád 18 sebzést okoz. Ellenfeled 32 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (47 életpontot sebezve.) A Handastye csontúr meglegyint mancsával, de csak súrol. (1 támadástól 608 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +122 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A Handastye csontúr lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 797 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +160 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy kyorg rítus varázslatot, majd rád küldi. 278 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (252 ÉP-t sebződik tőle.) Egy nekromanta ölelés varázslattal köszönt csatapartnered. . Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (192 ÉP-t sebződik tőle.) Egy nekromanta ölelés varázslattal köszönt csatapartnered. 124 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (192 ÉP-t sebződik tőle.) Egy nekromanta ölelés varázslatot dob rád a másik. 129 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (192 ÉP-t sebződik tőle.)
Itt az alkalom egy bénító ütésre! Ököllel párszor keményen megütöd a Handastye csontúr ködlő testét. (17 támadással 3757 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (47 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslattal köszöntöd a másikat. 907 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (39 sebzést okozott.) Ellenfeled 24 pontot sebződik a fényaurától. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 49 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (44 életpontot sebezve.) A Handastye csontúr mancsával eltalálja a jobb lábadat. (1 támadástól 842 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +169 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A Handastye csontúr mancsával oldalba lök. (1 támadástól 652 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +131 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhányszor megcsapod a Handastye csontúr bal oldalát. (10 támadással 2228 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (52 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 921 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (45 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 33 pontot sebződik a fényaurától. Ellenfeled 40 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (65 életpontot sebezve.) A Handastye csontúr megüti a bal karodat a mancsával. (1 támadástól 842 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +169 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. A Handastye csontúr mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 732 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +147 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 árnygyűrű és 1 Handastye karkötője [Handastye karkötője ládikóba-> 2000 arany, -2 ÉP]. Felhasználva az angyalok kesztyűjét, szereztél 1 lélekesszenciát. 499 726 tapasztalati pontot, és 2 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 18788, sebződés: 5186, gyógyulás: 968, összesen: -4218 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát.
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+4629 életerő). [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. A következő ellenfél egy csapat dűneelf zombi. {káosz szava varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 23199-26398.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy adamantit bőr varázslatot. A szilánk működik (+14 életpont). Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. 2056 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Távolról dezintegráció varázslatot lősz a másikra. 2133 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. A szilánk működik (+14 életpont). Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a dűneelf zombi testét. (17 támadással 2782 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (48 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a dűneelf zombi testét. (18 támadással 8066 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2017 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (44 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslatot dobsz ellenfeledre. 937 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (44 sebzést okozott.) A fényaura 8 ép-t sebez. A mentális roncsolás 34 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (64 életpontot sebezve.) A 7 dűneelf zombi mancsai rettenetes pontossággal zúdulnak le tested különböző részeire. (7 támadástól 2538 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +508 ÉP.) Minden erőd beleadod egy bénító csapásba. Ököllel néhányszor megcsapod a dűneelf zombi egyik nyakát. (17 támadással 7523 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1881 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (65 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 935 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (30 sebzést okozott.) Fényaurád 25 sebzést okoz. A mentális roncsolás 53 ép-t sebez. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) A 4 dűneelf zombi mancsával csapásokat mér karjaidra. (4 támadástól 1392 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +279 ÉP.)
Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a dűneelf zombi egyik lábát. (4 támadással 1764 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+441 életerő). Földelementálod támad. (41 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lősz a másikra. 921 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (41 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 18 ép-t sebez. Ellenfeled 53 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (37 életpontot sebezve.) A szörny mancsával apró sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 356 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +72 ÉP.) Az 1 dűneelf zombi összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 362 051 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 27776, sebződés: 4286, gyógyulás: 5282, összesen: +996 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Ellenfeled hullájáról zsákmányolsz 1 megmentett léleket.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 831 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118320.
Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy csodabazárt. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amint a kukkert délre fordítod, megpillantasz egy térkaput. Északnyugatra nézve látsz egy óriás phua-kúpot. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Végre, egy kis kaja! Befalatozol. (-1 kaja.) Oppsz, itt járt már valaki! Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [620,89] Minden lépésed nyomán apró por- és hamufelhő kavarodik fel, és elszenesedett csontok roppannak szét a súlyod alatt. Mozgást észlelsz oldalról. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy szánalmas vérmedve került az utadba. {istenítélet varázslat nem hat rá.} {támadása: 391.} Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy adamantit bőr varázst. A szilánk működik (+14 életpont). Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy manaégetés. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. 2038 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy dezintegráció varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2024 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 17 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a szánalmas vérmedve szőrmés testét. (17 támadással 667 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (23 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Felkészülsz egy Bénító Csapás bevetésére. Ököllel néhányszor megcsapod a szánalmas vérmedve jobb lábát. (17 támadással 1865 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+467 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (47 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslattal köszöntöd a másikat. 915 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (52 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 23 ép-t sebez. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (45 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (48 életpontot sebezve.) A szánalmas vérmedve leken néhány pofont. (3 támadástól 390 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +78 ÉP.) A szánalmas vérmedve mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (3 támadástól 470 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +94 ÉP.) A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor keményen megütöd a szánalmas vérmedve testét. (19 támadással 2050 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+513 életerő). Földelementálod támad. (44 életpontot sebezve.) Távolról ősvillám varázslatot lősz a másikra. 916 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (23 ép-t sebezve). Ellenfeled 43 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (55 életpontot sebezve.) A szánalmas vérmedve leken néhány pofont. (3 támadástól 432 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +87 ÉP.) A szánalmas vérmedve leken néhány pofont. (3 támadástól 428 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +86 ÉP.)
A szánalmas vérmedve még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 16 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 genrath vérmedvefogat. [genrath vérmedvefog ládikóba-> 36 arany, -2 ÉP] 315 288 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 10926, sebződés: 1722, gyógyulás: 1409, összesen: -313 ÉP}

Összefutsz két élőholttal. Nem sokat teketóriázol, rájuk támadsz. Egy alasthai kísértet áll veled szemben. {fizikai sebezhetőség: 50%.}

Gyorsan felraksz egy adamantit bőr varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Ellenfeled speciális védelem varázslattal készül a csatára. Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2116 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy dezintegráció varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy a bénítás szava varázslatot, majd rád küldi. 201 életpontot vesztettél. Lebénulsz. (-40 támadás). Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (222 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy dezintegráció varázslat. A medvetalp mokasszin semlegesítette a varázslatot. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (172 ÉP-t sebződik.) Egy fekete energia varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Az immunitáskristály védelmez. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (272 ÉP-t sebződik.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 17 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja az alasthai kísértet testét. (17 támadással 1387 életpontot sebezve.) A speciális védelem varázslat kitart! Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (23 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Elszántan a másikra rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Ököllel néhányszor megcsapod az alasthai kísértet bal oldalát. (17 támadással 3763 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (45 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 29 pontot sebződik a fényaurától. Ellenfeled 35 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (67 életpontot sebezve.) Az alasthai kísértet megpróbál bevinni egy komolyabb ütést, de majdnem teljesen hárítod. (1 támadástól 602 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +121 ÉP.) Az alasthai kísértet meglök egy kicsit. (1 támadástól 605 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +121 ÉP.) Ellenfeled negatív csapás varázslatot lő rád. 102 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (162 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: dezintegráció varázslatot lő rád. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (172 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled fekete energia varázslatot lő rád. Semmi hatás! Az immunitáskristály védelmez. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (272 ÉP-t sebződik tőle.) Távolról a bénítás szava varázslatot lő rád a másik. 201 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (222 ÉP-t sebződik tőle.)
Bénító csapásra készülsz. Ököllel többször eltalálod az alasthai kísértet testét. (17 támadással 3746 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (63 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (38 sebzést okozott.) Fényaurád 25 sebzést okoz. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (48 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (44 életpontot sebezve.) Az ellenfeled talán játszik veled - csak egy gyönge pofont ad. (1 támadástól 632 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +127 ÉP.) Az alasthai kísértet meglök egy kicsit. (1 támadástól 640 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +128 ÉP.) Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhányszor megcsapod az alasthai kísértet testét. (13 támadással 2820 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (62 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (42 sebzést okozott.) Fényaurád 33 sebzést okoz. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (43 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (59 életpontot sebezve.) Az ellenfeled talán játszik veled - csak egy gyönge pofont ad. (1 támadástól 712 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +143 ÉP.) Az ellenfeled talán játszik veled - csak egy gyönge pofont ad. (1 támadástól 711 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +143 ÉP.) Az alasthai kísértet összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 manakristály és 1 óelf varázskő. Felhasználva az angyalok kesztyűjét, szereztél 1 lélekesszenciát. 467 132 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 16024, sebződés: 4406, gyógyulás: 853, összesen: -3553 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát.
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+2730 életerő). [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Jöhet a következő! - kiáltod, és már össze is csapsz a második ellenfeleddel, aki egy vámpírsárkány. {max. életpontja: 12201-13200.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy manaégetés védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. 2028 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy dezintegráció varázslatot. 2071 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. A szilánk működik (+14 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy végső fagyhalál. 249 életpontot vesztettél. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (252 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy nekromanta ölelés varázslatot. 122 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (192 ÉP-t sebződik tőle.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: a hatalom szava II. varázslatot lő rád. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Ellenfeled elméjét letaglózza a felszabaduló mana. (147 ÉP-t sebződik tőle.) Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Kitérés Művészetének technikáját használod, hogy elugorhass a szörny lehelete elől. Elrepül 16 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a vámpírsárkány testét. (16 támadással 2628 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-64 támadás, -64 védekezés.) Földelementálod támad. (53 életpontot sebezve.) A lény jeget köp rád. Félrehajolsz, ezért csak nem fagysz teljesen csonttá. (341 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a vámpírsárkány csontszárnyát. (17 támadással 7601 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (22 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 972 életpontot sebeztél. Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (53 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 24 pontot sebződik a fényaurától. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (39 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (57 életpontot sebezve.) Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (2 támadástól 156 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +32 ÉP.) Fogait mohón a sebbe mélyeszti. A vérszívástól még 527 életpontot vesztettél. A vámpírsárkány csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (3 támadástól 86 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +18 ÉP.) Hideg markol a szívedbe (-8 erő forduló végéig). A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 74 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.)
A vámpírsárkány összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 16 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy fülemüle agyar, 2 spiritusz, egy áldott kő és 3 varkaudar pálinka. Felhasználva az árnypengét, szereztél 2 vámpírfogat. 435 760 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 16139, sebződés: 1555, gyógyulás: 135, összesen: -1420 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Ellenfeled hullájáról zsákmányolsz 3 gyökérsarjadékot.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 833 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118650.
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+1232 életerő). [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Találsz egy táblát, rajta a következő felirattal: " Gyülekező a sátortáborban. Irány: észak-északnyugat, távolság: 12 mérföld. " Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy térkaput. A térkapunál ezúttal öt alanori mágus tanácskozik. A legidősebbet megismered, szóba is elegyedsz vele, de kérdésére egyelőre csak annyit tudsz mondani, hogy még nem sikerült eljutnod az ősi térkapuhoz. (63. többszemélyes kaland, 240 TVP szükséges hozzá, innen nyugatra 321, északra 120 mérföldre teljesítheted.) Észreveszel egy Chara-din monolitját. A repülő majom elejtéséhez szükség volt némi ügyességre, a megevéshez legfeljebb némi üres gyomorra lesz szükség. (+3 kaja.) Már majdnem éhen haltál! Az ételre veted magad. (-1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 3 hetes törpe nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.) [109 pontot használtál fel, van még 238. Kapsz 327 VP-t.]

vpf 32000 VP elővétele: 32000
Felszabadítottunk neked 15686 VP-t a korábban letiltottból. [0 pontot használtál fel, van még 238.]

v 163 185 57 elmormolod a 163. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Energia árad testedbe. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a dimenzióugrás varázslatot! A táj képe lassan elmosódik, és halványan villódzva egy másik vidék képe tárul szemed elé, ahogy a térkapu megnyílik akaratod parancsára. Egy darabig izgatottan figyeled a jelenséget, de mikor lassan kezd összehúzódni, gyorsan átlépsz rajta.
[185,57] A halott tájat végérvényesen felváltja az élettel teli, zöld bokrokkal és cserjékkel benőtt síkság. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Chara-din híveié. Felfedeztél egy álomvirágot. Csatazajra leszel figyelmes. Közelebb lopózva látod, hogy egy iszonytató ragyás burástya magasodik egy kalandozó fölé. Pajzsát az elf a feje fölé emeli, de látod, hogy nem sok esélye van, mivel a hátizsákjából egy szopókő kandikál ki, amit bizonyára még észre sem vett. Egy módon segíthetsz: ha odarohansz, és elveszed tőle a szopókövet! [ettől a szerencséd 1 lesz!] Ez 5 TVP-be kerül (44. jellempróba). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy fekete lótuszt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy térkaput. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy holdfű csomót. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Chara-din monolitját. Felfedeztél egy smirglibokrot. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy Chara-din monolitját. Keletre nézve látsz egy ovimon-bokrot. Délkeletre egy Leah templom van. Délre egy épület van. Délnyugatra egy tűzbokor van. Nyugatra egy borkonyó cserje van. Északnyugatra egy Leah oltár van. Északra egy rúnakő van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének.

A környék hemzseg az élőholtaktól, így nem csodálkozol, amikor kettő rád támad. Az első ellenfél egy lidércúr. {szintje: 37.} {támadása: 56.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy adamantit bőr varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+14 életpont). Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy fekete energia. 2076 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Távolról háló varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
15 820 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2076, sebződés: 0, gyógyulás: 56, összesen: +56 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Pusztuljatok! - ordítod, és rárontasz a következő ellenfeledre, aki egy drakolich. {szintje: 32.} {max. életpontja: 309-321.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. Gyógyulsz (+14 életpont). Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2068 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Egy háló varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 6 bordacsontot. [bordacsont ládikóba-> (185,60)-> 12 arany, -2 ÉP] 9 877 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2068, sebződés: 2, gyógyulás: 56, összesen: +54 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Ellenfeled hullájáról zsákmányolsz 2 mithrilt.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 835 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118650.
Egy bokorban egy fészekbe rejtve, jókora, lila pettyes tojásokat találsz. Ebből lesz a rántotta! (+2 kaja.) Oppsz, itt járt már valaki! Nagyon régi (kb. 3 hetes) alakváltó nyomok vezetnek keletre. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.) Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.)
[-188 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 223. Kapsz 45 VP-t.]

fkt 1644 3 felt. készítesz az 1644. tárgyat (3 darabot)
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 223.]

ek 559 185 66 t. energia kisütése: 559 185 66
Vuuush, elteleportálsz! Lekuporodsz a földre, és összpontosítasz. Minden idegszáladdal arra a helyre koncentrálsz, ahová szeretnél eljutni, majd hagyod, hogy tested, minden egyéb holmiddal együtt a dimenziók közti térbe zuhanjon. Némi tájékozódási anomália után, sikeresen azonosítod pillanatnyi helyzeted, és máris úszni kezdesz a Semmiben, célod felé. Már látod is! Ismét koncentrálsz, és néhány pillanattal később meditációs pózban térsz magadhoz, pontosan azon a helyen, ahová indultál! Ez aztán a mutatvány!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

184 185 186
56
57
58
(185,57) oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), 44. jellempróba, fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), térkapu (#452), holdfű csomó (#1906, belőle készíthető: #1907), Chara-din monolitja (#534), smirglibokor (#31, belőle készíthető: #29), lidércúr (#252), drakolich (#760)

[185,66] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel.

Összefutsz két élőholttal. Nem sokat teketóriázol, rájuk támadsz. Első ellenfeled egy bolyongó lidérc. {támadása: 65.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Még megfelelő a távolság - felhúzol egy manaégetés varázslatot. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2033 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy háló varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+14 életpont). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
16 707 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2033, sebződés: 0, gyógyulás: 56, összesen: +56 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Felkészülten várod a másik ellenfeledet, aki egy quwarg szellem. {egyik sebzési módja: 2x 2d10+19.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy adamantit bőr varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+14 életpont). Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2085 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Üdvözlésképpen egy háló varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+14 életpont). Egy rovarfelhő varázslattal köszönt csatapartnered. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) 37 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (86 ÉP-t sebződik.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
16 616 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2171, sebződés: 37, gyógyulás: 56, összesen: +19 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Találsz nála 1 manakristályt.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 837 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118650.
Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy gumifát. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy kihívás tornyát. Találsz egy rúnakövet. Az auráját megvizsgálva rájössz, hogy ez feltehetően Chara-din rúnaköve. Észreveszel egy oltárt. Tharr hívői építették. Ritka errefelé a fekete manógyerek, de te mégis találtál egyet. Találkozott egy tintacsigával és az leköpte. Feketén nem mer hazamenni, mert fél, hogy otthon el fogják verni. Ha van nálad púderkő, azzal újra kifehérítheted a bőrét, megmentve a veréstől. Ehhez 8 TVP-t kell elköltened (28. jellempróba). Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Eredil. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy szent ligetet. A természet tökéletes összhangja feléd is a béke érzetét sugározza. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy Chara-din monolitját. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy művészi porolitot. Keletre nézve látsz egy Sheran templomot. Délkeletre egy kazmár van. Délre egy quwarg boly van. Délnyugatra egy móricserje van. Nyugatra egy Dornodon oltár van. Északnyugatra egy kihívás tornya van. Északra egy Fairlight oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. A repülő majom elejtéséhez szükség volt némi ügyességre, a megevéshez legfeljebb némi üres gyomorra lesz szükség. (+3 kaja.) Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Létrehoztad a varázsital főzése varázslatot! Hozzálátsz a főzéshez. Lassan mormolsz, miközben a főzet forrni kezd. Beleszórsz mindent, ami szükséges. Elkészült! Szörnyű a szaga, de az íze még rosszabb lesz. [-188 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Legyártottál 1 alakformáló főzetet. [Rahn ékkő:] 29 350 tapasztalati pontot kaptál.
[-45 pszi pont.] [-2 TU.] [34 pontot használtál fel, van még 189. Kapsz 102 VP-t.]

h 1477 8 9 használod az 1477. tárgyat
Felülsz a jokonbia ágra. A szárát magad előtt markolod, míg a levéltelen, száraz gally mögötted a földet sepri. Nagyot ugrasz, és akarod, nagyon erősen AKAROD, hogy pont arra repülj, amerre indultál. A koncentráció kitölti a tudatod, ezért a tájra nincs érkezésed figyelni. [10 pontot használtál fel, van még 179. Kapsz 30 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED

184 185 186
65
66
67
(185,66) bolyongó lidérc (#388), quwarg szellem (#676), gumifa (#38), kihívás tornya (#502), egy ismeretlen isten rúnaköve, Tharr oltár, 28. jellempróba, művészi porolit (#720), szent liget (#439), Chara-din monolitja (#534)

[185,57] A sík vidéket bozótos váltja fel. Nem messze tőled három szarka veszekszik valami fénylő kavicsdarabon.

Már éppen azon kezdtél gondolkozni, hogy ideje lenne némi élőholt pusztításnak, amikor rábukkansz kettőre. Na, ezeknek is meszeltek! Az első ellenfél egy drakolich. {támadása: 52.}

Gyorsan felraksz egy adamantit bőr varázslatot. A szilánk működik (+14 életpont). Nem árt az elővigyázatosság! Egy manaégetés varázslattal készülsz a csatára. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy fekete energia. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1997 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy háló varázslat. (Spóroltál 1 ragasztót.) Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+14 életpont). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 5 bordacsontot. [bordacsont ládikóba-> (185,60)-> 10 arany, -2 ÉP] 9 877 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1997, sebződés: 2, gyógyulás: 56, összesen: +54 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Jöhet a következő! - kiáltod, és már össze is csapsz a második ellenfeleddel, aki egy élőholt hadúr. {támadása: 64.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már adamantit bőr vibrál körülötted. Gyógyulsz (+14 életpont). Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2096 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Gyógyulsz (+14 életpont). Távolról háló varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+5 max. varázspont.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
13 388 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2096, sebződés: 0, gyógyulás: 56, összesen: +56 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Találsz nála 3 madártollat. [madártoll ládikóba-> (185,60)-> 3 arany, -2 ÉP]
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 839 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118650.
Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Chara-din hívei emelték. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy álomvirágot. Csatazajra leszel figyelmes. Közelebb lopózva látod, hogy egy iszonytató ragyás burástya magasodik egy kalandozó fölé. Pajzsát az elf a feje fölé emeli, de látod, hogy nem sok esélye van, mivel a hátizsákjából egy szopókő kandikál ki, amit bizonyára még észre sem vett. Egy módon segíthetsz: ha odarohansz, és elveszed tőle a szopókövet! [ettől a szerencséd 1 lesz!] Ez 5 TVP-be kerül (44. jellempróba). Felfedeztél egy fekete lótuszt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy térkaput. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy holdfű csomót. Utad során felfedezel egy Chara-din monolitját. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy smirglibokrot. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy Chara-din monolitját. Keletre nézve látsz egy ovimon-bokrot. Délkeletre egy Leah templom van. Délre egy épület van. Délnyugatra egy tűzbokor van. Nyugatra egy borkonyó cserje van. Északnyugatra egy Leah oltár van. Északra egy rúnakő van. Jól kivehetőek a távolban. Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Néhány perc múlva az eső eláll, csak a szivárvány marad, a szomjazástól viszont megmenekültél! Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). Kifosztod egy törpemarabu fészkét. A zsákmány: két zöld tojás. (+1 kaja.) Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) alakváltó nyomok vezetnek keletre. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.)
[0 pontot használtál fel, van még 179.]

v 163 620 89 elmormolod a 163. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Ereidben a vér forrón lendül előre. Befejezted a dimenzióugrás varázslatot! A táj képe lassan elmosódik, és halványan villódzva egy másik vidék képe tárul szemed elé, ahogy a térkapu megnyílik akaratod parancsára. Egy darabig izgatottan figyeled a jelenséget, de mikor lassan kezd összehúzódni, gyorsan átlépsz rajta.
[620,89] Talán egy erdő lehetett itt valamikor, mert az üszkös csonkok, halálos tüskék gyanánt, még mindig itt meredeznek.

Már éppen azon kezdtél gondolkozni, hogy ideje lenne némi élőholt pusztításnak, amikor rábukkansz kettőre. Na, ezeknek is meszeltek! Egy vámpír adeptus áll veled szemben. { mentális varázslat nem hat rá.} {egyik sebzési módja: 4x 22d17+148.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: adamantit bőr létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+14 életpont). Nem árt az elővigyázatosság! Egy manaégetés varázslattal készülsz a csatára. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy adamantit bőr mágiát. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2052 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy dezintegráció. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2142 életpontot sebeztél. Ellenfeled részlegesen megbénul. Gyógyulsz (+14 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy fekete energia varázslatot. Szerencsére nem hatott rád. Az immunitáskristály védelmez. Ellenfelednek tudati görcsei támadnak. (272 ÉP-t sebződik.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 17 kábító nyilacska. Ellenfeled könnyedén félreüti! A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a vámpír adeptus bal lábát. (19 támadással 6943 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (50 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy ősvillám varázslat. 912 életpontot sebeztél. Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (59 sebzést okozott.) A fényaura 29 ép-t sebez. Ellenfeled 64 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (60 életpontot sebezve.) A vámpír adeptus megharapdálja a bal lábfejedet és a combodat. (4 támadástól 366 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +74 ÉP.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 135 életpontot vesztettél. A vámpír adeptus csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 310 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +62 ÉP.) Ellenfeled regenerálódik! Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a vámpír adeptus jobb lábát. (17 támadással 7567 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (74 életpontot sebezve.) Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 900 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (42 sebzést okozott.) Fényaurád 18 sebzést okoz. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (54 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (4 támadástól 376 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +76 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 326 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +66 ÉP.)
A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 406 708 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 21292, sebződés: 1513, gyógyulás: 348, összesen: -1165 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Felkészülten várod a másik ellenfeledet, aki egy szellemszolga. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {védettsége: 318 szúró, 318 vágó, 318 ütő ellen.}

Gyorsan felraksz egy adamantit bőr varázslatot. Gyógyulsz (+14 életpont). Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már manaégetés vibrál körülötted. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. Gyógyulsz (+14 életpont). Egy fekete energia varázslattal köszöntöd a másikat. 2078 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. A szilánk működik (+14 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy dezintegráció varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 17 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a szellemszolga átetsző testét. Kritikus ütés! (17 támadással 2261 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-68 támadás, -68 védekezés.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (32 életpontot sebezve.) A teremtmény iszonyatos hangerővel rikoltozni kezd. A dal a fejedben ellensúlyozza a támadást. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a szellemszolga átetsző testét. (19 támadással 6315 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (71 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy ősvillám. 896 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (43 sebzést okozott.) A fényaura 24 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 29 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (49 életpontot sebezve.) A szellemszolga harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (3 támadástól 627 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +126 ÉP.) Ellenfeled vámpirizál rajtad. 145 életpontot vesztettél. A szellemszolga csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (3 támadástól 302 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +61 ÉP.) A szellemszolga többször végigkarmolja a derekadat. (3 támadástól 250 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +50 ÉP.) A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a szellemszolga átetsző testét. (19 támadással 6207 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (68 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslatot dobsz ellenfeledre. 938 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (32 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 22 pontot sebződik a fényaurától. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (54 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (3 támadástól 530 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +106 ÉP.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 144 életpontot vesztettél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 267 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +54 ÉP.) A szellemszolga csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (3 támadástól 286 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +58 ÉP.)
Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel gyengén megütögeted a szellemszolga testét. (3 támadással 986 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (60 életpontot sebezve.) Egy ősvillám varázslatot dobsz ellenfeledre. 883 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (45 sebzést okozott.) A fényaura 19 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 51 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (42 életpontot sebezve.) A szellemszolga kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (3 támadástól 560 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +112 ÉP.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (3 támadástól 272 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +55 ÉP.) A szellemszolga csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (3 támadástól 257 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +52 ÉP.) A szellemszolga még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +174 életerőt. Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 17 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 460 026 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 21257, sebződés: 3640, gyógyulás: 744, összesen: -2896 ÉP}

Kinyersz egy bomló esszenciát. Találsz nála 2 kővirág gyümölcsöt.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 841 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118980.
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+3380 életerő). [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. Valami egészen sajátos dologra bukkansz: egy tábla, felirattal. Elolvasod: " Gyülekező a sátortáborban. Irány: észak-északnyugat, távolság: 12 mérföld. " Észreveszel egy térkaput. A térkapunál ezúttal öt alanori mágus tanácskozik. A legidősebbet megismered, szóba is elegyedsz vele, de kérdésére egyelőre csak annyit tudsz mondani, hogy még nem sikerült eljutnod az ősi térkapuhoz. (63. többszemélyes kaland, 240 TVP szükséges hozzá, innen nyugatra 321, északra 120 mérföldre teljesítheted.) Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Chara-din monolitját. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Messze északra látsz egy csodabazárt. Jól kivehetőek a távolban. Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.) Körbevizsgálódsz. Nagyon régi (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 3 hetes törpe nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.)
[-188 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [17 pontot használtál fel, van még 162. Kapsz 51 VP-t.]

a 1644 2828 2 átadod az 1644. tárgyat a 2828. kalandozónak (2 darabot)
Tudatkinézist hajtasz végre! Ok, sikeresen átadtál 1 alakformáló főzetet Khossus del Maul részére. [5 pontot használtál fel, van még 157. Kapsz 15 VP-t.]

v 198 615 73 elmormolod a 198. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Befejezted a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

619 620 621
88
89
90
(620,89) szánalmas vérmedve (#7266), alasthai kísértet (#7394), vámpírsárkány (#7414), térkapu (#452), 63. többszemélyes kaland, Chara-din monolitja (#534), vámpír adeptus (#7421), szellemszolga (#7404)

[615,73] A halott vidék elmarad. Dimbes-dombos területen vagy. Égig érő csúcsok emelkednek előtted. Nem kétséges, hogy a Dulnogrin-hegység lábainál jársz.

Utad során felfedezel egy óriás phua-kúpot.
(Feltételes kutatás:) Odasétálsz a phua-kúphoz, és megvizsgálod. Á, megvan a feladvány az oldalán!

Bevetsz minden matematikai-logikai tudást, hogy megfejtsd a találós kérdést. (Önanalízis: +17% titkosírás.) Yoppéé! Megtaláltad, megoldottad! Hangosan, jól érthetően mondod ki a megoldást. Ujjongasz, ahogy látod, a varázsszó hatott: kinyílik az ajtó. Az izgalomtól remegve léped át az ősi Moa szentély küszöbét. A tojás belsejét különös fény világítja meg. Hajaj, gondok vannak! Egy Moa teremtmény, egy massza rohan rád meglepetésszerűen! Hú, hogy ez mekkora massza! {támadása: 245.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy adamantit bőr. Gyógyulsz (+14 életpont). Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy manaégetés varázst. Stabil asztrálháló feszül elméd köré. A szilánk működik (+14 életpont). Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: káoszsújtás varázslatot lő rád. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Ellenfeled összerándul a manaégetés okozta fájdalomra. (292 ÉP-t sebződik tőle.) Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A szörny minden bizonnyal lehelni fog, ezért felkészülsz a Kitérés Művészete harcművész képesség alkalmazására. Elrepül 16 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a gigantikus massza testét. (16 támadással 2440 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (50 életpontot sebezve.) A szörny mérgező gázt lehel! Próbálod visszatartani a lélegzetedet, de csak félig jársz sikerrel. (1 életpontot vesztettél.) Elszántan ellenfeledre támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a gigantikus massza testét. (19 támadással 8263 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2066 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (22 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (45 sebzést okozott.) Ellenfeled 11 pontot sebződik a fényaurától. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (42 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (63 életpontot sebezve.) A gigantikus massza megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 46 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A gigantikus massza patája súrolja a combodat. (1 támadástól 73 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) A gigantikus massza fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 140 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) A teremtmény kiszívja életenergiádat, magát gyógyítva. 94 életpontot vesztettél. Kisebb rúgást kapsz a bal bokádba. (1 támadástól 103 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-4 erő forduló végéig). A gigantikus massza karmai megsebesítik a jobb kezedet. (1 támadástól 136 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +28 ÉP.) Ellenfeled elektromos csapása elkábít. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) A gigantikus massza csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 134 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +27 ÉP.) A gigantikus massza csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 51 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +11 ÉP.)
A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor keményen megütöd a gigantikus massza testét. (8 támadással 3434 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+858 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet. (61 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (34 sebzést okozott.) A fényaura 8 ép-t sebez. Ellenfeled 54 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (69 életpontot sebezve.) A gigantikus massza megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 52 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +11 ÉP.) A gigantikus massza patája súrolja a combodat. (1 támadástól 32 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) A gigantikus massza fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 39 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) Lábával meglök a gigantikus massza. (1 támadástól 88 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +18 ÉP.) Csontjaidba hideg kúszik (-4 erő forduló végéig). A gigantikus massza karmai felhorzsolják a jobb karodat. (1 támadástól 38 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) Izzó fájdalom hatja át a testedet, ahogy ellenfeled áramot vezet beléd. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) A szörny csápja feléd sújt, de Te fürgén félreugrasz. Csak súrol az ütés. (1 támadástól 76 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) A gigantikus massza csápjával megpöccinti a válladat. (1 támadástól 61 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +13 ÉP.) A gigantikus massza most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a moa spektroszkópot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 16 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 rézdarabot. [rézdarab ládikóba-> (582,79)-> 1 arany, -2 ÉP] 307 260 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 14888, sebződés: 1166, gyógyulás: 3201, összesen: +2035 ÉP}

A neheze megvolt! Most lássuk a kincset! Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 182 arany. Van itt még valami! Egy mesés moa rubin! [moa rubin ládikóba-> (582,79)-> 30 arany, -2 ÉP] Elhagyod a phua-kúpot. (Önanalízis: +5% felderítés.)
Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy oltárt. Fairlight híveié. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy lélegző tátikát. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy Tharr oltárt. Keletre nézve látsz egy halálbokort. Délnyugatra egy Leah oltár van. Nyugatra egy törpe bánya van. Északnyugatra egy Dornodon oltár van. Északra egy Tharr oltár van. Jól kivehetőek a távolban. Egy szederbokrot találtál, megtöltöd az elemózsiás zsákodat. (+1 kaja.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem valami friss (kb. 1 hetes) árnymanó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +10% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 6 tátika bibét. [Rahn ékkő:] 18 356 tapasztalati pontot kaptál.
[-188 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [55 pontot használtál fel, van még 102. Kapsz 165 VP-t.]

mak 4 makró 4

le 1847 1193 1166 leveszed/lerakod az 1847. tárgyat az 1193. tárgyat az 1166. tárgyat
Leveszed az opál karkötőt.
Lehúzod az ujjadról a dr'thanox gyűrűt.
Lehúzod az ujjadról az Élet gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

le 2132 1970 1196 leveszed/lerakod a 2132. tárgyat az 1970. tárgyat az 1196. tárgyat
Lecsatolod a Pusztítók övét.
Lecsatolod a nerub sámánövet.
Kiveszed a füledből az og'lhobn fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

le 1304 1212 1723 leveszed/lerakod az 1304. tárgyat az 1212. tárgyat az 1723. tárgyat
Kiveszed a füledből a Zarknod fülbevalóját.
Leveszed a moa nyakláncot.
Leveszed az Iniac nyakláncát. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

le 1563 1975 0 leveszed/lerakod az 1563. tárgyat az 1975. tárgyat
Leveszed a bozontfonatot.
Leveszed a moa lábszárvédőt. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

kf 738 969 1719 kézbeveszed/felveszed a 738. tárgyat a 969. tárggyal az 1719. tárgyat
A csuklódra húzod a Natharion karkötőt. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Az ujjadra húzod a drakolder gyűrűt. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Az ujjadra húzod a Virotac gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

kf 1466 1672 817 kézbeveszed/felveszed az 1466. tárgyat az 1672. tárggyal a 817. tárgyat
Felcsatolod a Hulcarhud övét. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Felcsatolod a taumaturgikus övet. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
A füledre akasztod a hatalom fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

kf 839 1135 742 kézbeveszed/felveszed a 839. tárgyat az 1135. tárggyal a 742. tárgyat
A füledre akasztod az ősplazmát. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
A nyakadba akasztod az inváziós amulettet. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
A nyakadba akasztod a Natharion amulettet. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

kf 1707 1565 1022 kézbeveszed/felveszed az 1707. tárgyat az 1565. tárggyal az 1022. tárgyat
Leveszed övedről a kyorg övcsatot, majd övedre csatolod a trix amulettet. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Felveszed a Dühöngő nadrágját. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Leveszed az éjsötét rémcsizmát, majd felhúzod az uglaok szögescsizmát. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

kf 824 821 1912 kézbeveszed/felveszed a 824. tárgyat a 821. tárggyal az 1912. tárgyat
Lecsatolod a quwarg testpáncélt, majd magadra öltöd a játékmesteri palástot. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Leveszed a ryuku kalózkalapot, majd a fejedre teszed a Zu'lit koronáját. [0 pontot használtál fel, van még 102.]
Leveszed a Sztázisköpenyt, majd felöltöd a felleghajtót. [0 pontot használtál fel, van még 102.]

h 248 3 0 használod a 248. tárgyat
Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-62 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) (Önanalízis: +21% pszi.) Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-64 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-70 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! [15 pontot használtál fel, van még 87. Kapsz 45 VP-t.]

vv 79 167 326 elmormolod a 79. varázslatot a 167. varázslatot a 326. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-18 életpont.] (Önanalízis: +2% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+51 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 72. Kapsz 45 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. (Spóroltál 3 isteni könnycseppet.) Irtóztató detonáció kíséretében tűnik el a nyomorúságos tákolmány. Helyén csak por és füst marad. [-60 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 67. Kapsz 15 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 5 isteni könnycseppet.) Sikeresen létrehoztál egy felszentelt oltárt! Áldott legyen az istened! [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 62. Kapsz 15 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Gyomrod a varázslat hatására azonnal megtelik. Láthatóan szörnyeidnek is tele lett a pocija, jobbkedvűek is lettek tőle! [-70 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [3 pontot használtál fel, van még 59. Kapsz 9 VP-t.]

im 0 3 imádkozol
Az oltárra helyezel 38 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Aztán előveszed a gnóm refrugátort, és az ég felé fordítod. Ünnepélyes hang szólal meg.
- Tehát nem csalódtam benned, hűséges hívem vagy! (+1 max. életerő, +166 max. varázspont.) Jutalmad ezúttal nem egy újabb varázslat: inkább mágikus hatalmadat növelem, ezentúl a fordulód elején +10 varázspontot fogsz regenerálni. [Ezt a nekrofun és egyéb hatások nem növelik.] [VP regenerációból elsajátítható varázslatok (IM <varázslat száma> parancsot kell kiadnod hozzá 50 TVP-ért): varázsfesték (#9) 10 pontért, a halál csókja (#187) 20 pontért, nekromanta csókja (#230) 30 pontért, pajzszúzás (#251) 10 pontért, avatár idézése (#253) 10 pontért, kitartás (#362) 20 pontért, öntözés II (#378) 10 pontért.] A teljesített feladat helyett kapsz egy újabbat, és természetesen továbbra is kihívás számodra a másik kettő: 1.) Össze kell fognunk a fenyegető veszély ellen. Végezz 10 magma fürkésszel! 2.) Lyonarissa isteni hatalomra tör. Akadályozd meg ebben, pusztítsd el legalább 50 követőjét! 3.) Legkedveltebb hívem, kérlek, emelkedj felül a halandók apró gondjain, és érezd át isteni hatalmamat! Mindezt nem kevesebb, mint 150 alkalommal. [30 pontot használtál fel, van még 29. Kapsz 90 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 29.]

kno 18 1 képesség-növelés 18
Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) [0 pontot használtál fel, van még 29.]

kno 18 1 képesség-növelés 18
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-25 életpont.] (Önanalízis: +3% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+51 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 14. Kapsz 45 VP-t.]
Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kno 18 1 képesség-növelés 18
Nincs értelme képességpont elköltésének! [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kno 18 1 képesség-növelés 18
Nincs értelme képességpont elköltésének! [0 pontot használtál fel, van még 14.]

mak 5 makró 5

le 738 969 1719 leveszed/lerakod a 738. tárgyat a 969. tárgyat az 1719. tárgyat
Leveszed a Natharion karkötőt.
Lehúzod az ujjadról a drakolder gyűrűt.
Lehúzod az ujjadról a Virotac gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

le 1466 1672 817 leveszed/lerakod az 1466. tárgyat az 1672. tárgyat a 817. tárgyat
Lecsatolod a Hulcarhud övét.
Lecsatolod a taumaturgikus övet.
Kiveszed a füledből a hatalom fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

le 839 1135 742 leveszed/lerakod a 839. tárgyat az 1135. tárgyat a 742. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősplazmát.
Leveszed az inváziós amulettet.
Leveszed a Natharion amulettet. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

le 1707 1565 0 leveszed/lerakod az 1707. tárgyat az 1565. tárgyat
Leveszed övedről a trix amulettet.
Leveszed a Dühöngő nadrágját. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kf 1847 1193 1166 kézbeveszed/felveszed az 1847. tárgyat az 1193. tárggyal az 1166. tárgyat
A csuklódra húzod az opál karkötőt. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Az ujjadra húzod a dr'thanox gyűrűt. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Az ujjadra húzod az Élet gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kf 2132 1970 1196 kézbeveszed/felveszed a 2132. tárgyat az 1970. tárggyal az 1196. tárgyat
Felcsatolod a Pusztítók övét. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Felcsatolod a nerub sámánövet. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
A füledre akasztod az og'lhobn fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kf 1304 1212 1723 kézbeveszed/felveszed az 1304. tárgyat az 1212. tárggyal az 1723. tárgyat
A füledre akasztod a Zarknod fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
A nyakadba akasztod a moa nyakláncot. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
A nyakadba akasztod az Iniac nyakláncát. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kf 1456 1975 1841 kézbeveszed/felveszed az 1456. tárgyat az 1975. tárggyal az 1841. tárgyat
Övedre csatolod a kyorg övcsatot. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Felveszed a moa lábszárvédőt. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Leveszed az uglaok szögescsizmát, majd felhúzod az éjsötét rémcsizmát. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kf 1563 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1563. tárgyat
A fejedre teszed a bozontfonatot. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

kf 1960 1433 2129 kézbeveszed/felveszed az 1960. tárgyat az 1433. tárggyal a 2129. tárgyat
Lecsatolod a játékmesteri palástot, majd magadra öltöd a quwarg testpáncélt. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Leveszed a Zu'lit koronáját, majd a fejedre teszed a ryuku kalózkalapot. [0 pontot használtál fel, van még 14.]
Leveszed a felleghajtót, majd felöltöd a Sztázisköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 14.]

v 181 588 98 elmormolod a 181. varázslatot
Kántálni kezdesz. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Megidézted a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

614 615 616
72
73
74
(615,73) gigantikus massza (#7401), óriás phua-kúp (#2009), Fairlight oltár, 40. jellempróba, lélegző tátika (#1904, belőle készíthető: #1905)

[588,98] Egy elpusztult város romjai közt jársz. A természet még mindig nem temette maga alá teljesen az egykor itt virágzó civilizáció maradványait. Találsz egy moa romokat. Látsz egy halálbokort. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 73 aranyat.

[-188 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 4. Kapsz 30 VP-t.]

m 2 8 6 mozogsz keletre, északra, nyugatra
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

v 84 7354 elmormolod a 84. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

v 416 543 96 elmormolod a 416. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

mak 3 makró 3

kre 232 1919 6 kreálsz a 232. tárggyal az 1919. tárgyat (6 darabot)
Mormolni kezdesz. Ereidben a vér forrón lendül előre. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a kreáció varázslatot! (Spóroltál 1 ilkin ércet.) Kreáltál 2 viharhomokot. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [4 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 12 VP-t.]

v 238 582 4 elmormolod a 238. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

tf 1 10 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 11 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 12 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 1 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 2 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 3 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 4 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 5.]

ek 40 12 t. energia kisütése: 40 12
Ebben a körben már csak 10 TU-t válthatsz át: Tudati energiáidat erőteljesen koncentrálod. Előállítottál 50 TVP-t. [-10 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 55.]

m 4 mozogsz délre
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-24 életpont.] (Önanalízis: +2% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+44 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 40. Kapsz 45 VP-t.]
[588,99] Egy elpusztult város romjai közt jársz. Vajon hogyan nevezhették ezt a várost az itt élt népek? Sehol egy épen maradt felirat, vagy jelzés. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 78 aranyat.

Egy jól irányzott csapással a másvilágra (és a déli ebédlőasztalra) küldesz egy mikrostruccot. (+3 kaja.) [6 pontot használtál fel, van még 34. Kapsz 18 VP-t.]

mak 6 1 3 makró 6 1 3
Makró mentése indul. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

ek 503 619 56 (makró mentése:) t. energia kisütése: 503 619 56
A képességet nem használhatod, mert másik teleport hatása alatt állsz ill. már használtad ebben a körben. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

ef 99 551 energia fejlesztése 99
Nem sajnálva az áldozatot, tudati energiáidat a KT elmetavába döntöd, az új tudati képesség kifejlesztése végett. [-4 TU.] [28 pontot használtál fel, van még 6. Kapsz 84 VP-t.]

* 1. BP: mak 6 0 0 makró 6

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 26.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 46.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] IQ-d TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 66.]

h 1755 3000 0 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+3000 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 61. Kapsz 15 VP-t.]

ek 503 619 56 t. energia kisütése: 503 619 56
A képességet nem használhatod, mert másik teleport hatása alatt állsz ill. már használtad ebben a körben. [0 pontot használtál fel, van még 61.]

h 2119 60 0 használod a 2119. tárgyat
Előkeresed a hátizsákodból a sziránusz térváltót, majd kinyitod, és beledugod a kezedet. Az történik, amire számítani lehet, a teleport egyenesen egy tó meredek partjaihoz, egy tómélyi barlang fölé repít. Felöltöd a sikamlós búvárruhát. Gyors, tempós mozdulatokkal úszol a víz alá, felkészülve valami mókára. Kezedben a megbízható sziránusz szigonyt markolod. Hirtelen megpillantasz valamit. Egy zugkígyó! {szintje: 51.} {max. életpontja: 514-693.}

A lény koncentrál egy hangyányit. Sziklamerev pillantással véded ki a gyilkos pszi sugarakat. A szörny szemeivel rád bámul. Mentális burkot vonva magad köré, lerázod a támadást. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Sziránusz szigonnyal tökéletesen perforálod a zugkígyó fejét. (5 támadással 1192 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+239 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy ősvillám varázslatot. 890 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 20 pontot sebződik a fényaurától. Ellenfeled 44 pontot sebződik a mentális roncsolástól. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (34 életpontot sebezve.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 180 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) A zugkígyó fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 180 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) Csontjaidba hideg kúszik (-2 erő forduló végéig). Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
75 087 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2214, sebződés: 360, gyógyulás: 339, összesen: -21 ÉP}

Most, hogy nem háborgat mindenféle mélységi szörnyeteg, talán érdemes lenne kincs után nézni. A következő kincseket találtad: 5 fülemüle agyar. Egy mozdulattal az arcodra illeszted a gyöngyhalász maszkot. Nagyon kevés fény szivárog le odafentről, te mégis elszántan haladsz tovább. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy tüskés gömbhal! {szintje: 45.} {védettsége: 50 szúró, 50 vágó, 50 ütő ellen.}

Elszántan ellenfeledre rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Sziránusz szigonnyal több döféssel felnyársalod a tüskés gömbhal hegyes tüskéit. (5 támadással 1209 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-302 életpont.) Vámpirizálsz (+242 életerő). Ellenfeledre ősvillám varázslatot lősz. 880 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (37 sebzést okozott.) Fényaurád működik (13 ép-t sebezve). Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (40 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (57 életpontot sebezve.) A tüskés gömbhal állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A tüskés gömbhal állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-268 életerő). Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 halcsontot. [halcsont ládikóba-> (582,79)-> 2 arany, -2 ÉP] 48 008 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2236, sebződés: 572, gyógyulás: 270, összesen: -302 ÉP}

Mindig is jó voltál kincstalálásban, remélhetőleg most sem kell csalódnod magadban. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 4 adamantit. Rád tör a pánik. Úgy érzed, sosem találsz vissza a felszínre. Aztán nyugalmat erőltetsz magadra, és folytatod a felderítést. Hopplá! Nemcsak te vagy az egyedüli fürdőző. Jön feléd egy áttetsző rablóhal! { mentális varázslat nem hat rá.} {egyik sebzési módja: 5x 10d9+60.}

A lény speciális képességét alkalmazza, de sikeresen elkerülöd. Megmarkolva a sziránusz szigonyt a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Sziránusz szigonnyal tökéletesen perforálod az áttetsző rablóhal fejét. (8 támadással 1918 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+384 életerő). Egy ősvillám varázslattal köszöntöd a másikat. 929 életpontot sebeztél. Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) A fényaura 11 ép-t sebez. Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 56 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (68 életpontot sebezve.) Az áttetsző rablóhal megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (5 támadástól 56 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) Csontjaidba hideg kúszik (-1 erő forduló végéig). Az áttetsző rablóhal kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (5 támadástól 60 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) Jeges érzés járja át tested (-1 erő forduló végéig). Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
Felhasználva az árnypengét, szereztél 1 halcsontot. [halcsont ládikóba-> (582,79)-> 2 arany, -2 ÉP] 61 248 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3016, sebződés: 118, gyógyulás: 436, összesen: +318 ÉP}

Vérbeli kincskereső lévén, azonnal a kincsek után kutatsz. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 3 trikornis szarv [trikornis szarv ládikóba-> (582,79)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. A víz szinte összesűrűsödik körülötted. Minden karcsapás komoly erőfeszítést igényel. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy buborékvető! {támadása: 150.}

A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-78 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A lény savat köp rád. A savtámadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad. (309 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a sziránusz szigonyt a másikra ugrasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Sziránusz szigonnyal tökéletesen perforálod a buborékvető testét. (8 támadással 1894 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+379 életerő). Egy ősvillám varázslattal köszöntöd a másikat. 860 életpontot sebeztél. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (52 sebzést okozott.) Ellenfeled 12 pontot sebződik a fényaurától. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (40 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (43 életpontot sebezve.) Kemény ollójával a buborékvető végigsebzi a jobb combodat és lábszáradat. (2 támadástól 180 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) A reverziós prizma visszafordítja a kronoöregedést (+7 TVP). Kemény ollójával a buborékvető végigsebzi a bal combodat és lábszáradat. (2 támadástól 186 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +38 ÉP.) Felfénylik az esszenciavédelem! A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-94 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
Felhasználva az árnypengét, szereztél 3 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> (582,79)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 96 551 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Megújítod az áldomás IV varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2901, sebződés: 849, gyógyulás: 481, összesen: -368 ÉP}

Vérbeli kincskereső lévén, azonnal a kincsek után kutatsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 3 precíziós vetőtű [precíziós vetőtű ládikóba-> (582,79)-> 69 arany, -2 ÉP] és egy reflexélesítő. Ahogy tovább úszol, óvatlanul felriasztasz egy dühös vérsneci rajt. Valami határozottan mozgó dolgot veszel észre. Egy őskráken! {szintje: 65.} {védettsége: 125 szúró, 125 vágó, 125 ütő ellen.}

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Hirtelen valami iszonyatos dolog érint meg: a szörny halál-aurája! Minden akaratodat megfeszítve, ellenállsz! Majdnem beleöregedtél a látványba! Marokra fogva a sziránusz szigonyt ellenfeledre támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Sziránusz szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd az őskráken testét. (8 támadással 1878 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (31 sebzést okozott.) A fényaura 21 ép-t sebez. Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (40 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (61 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 224 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +45 ÉP.) Megpróbál megragadni. Lerázod magadról! Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 210 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +42 ÉP.) Az őskráken csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 216 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +44 ÉP.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-15 támadás.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről az őskráken, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 336 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +68 ÉP.) Ajaj, érintése leoldotta rólad az eddig védő az élet burjánzása varázslatot. Ellenfeled regenerálódik! Sziránusz szigonnyal tökéletesen perforálod az őskráken óriási csápját. (8 támadással 1864 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (52 sebzést okozott.) Fényaurád működik (27 ép-t sebezve). Egykor volt társad szelleme támadásba lendül: 47 sebzést okoz. Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (57 életpontot sebezve.) Az őskráken csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 234 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 230 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +46 ÉP.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 214 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +43 ÉP.) A csípés nyomán a szervezetedbe bénító méreg is jutott. (-15 támadás.) Az őskráken fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 354 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +71 ÉP.) Megszűnik áldomás IV nevű varázslatod. Ellenfeled regenerálódik!
Sziránusz szigonnyal megdöfködöd az őskráken óriási csápját. (4 támadással 931 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (49 sebzést okozott az ellenfélnek.) Fényaurád működik (26 ép-t sebezve). Szellemtársad az ellenfeled elméjébe tép (35 ép-t sebezve). Phalthagore gyűrűje felerősíti az aurádat, ami láthatóan kellemetlenül érinti ellenfeledet. (70 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 216 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +44 ÉP.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Lerázod magadról! Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 244 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +49 ÉP.) Csápjaival az őskráken csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 226 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +46 ÉP.) Az őskráken fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 334 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +67 ÉP.) Oda a korábban felhúzott általános komponens! Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
Felhasználva az árnypengét, szereztél 18 polip szívókát. [polip szívóka ládikóba-> (582,79)-> 36 arany, -2 ÉP] 147 608 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Megújítod a méregsemlegesítés varázslatot. [-25 varázspont.] A szilánk működik (+14 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5189, sebződés: 3040, gyógyulás: 626, összesen: -2414 ÉP}

Mindig is jó voltál kincstalálásban, remélhetőleg most sem kell csalódnod magadban. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 2 áldott kő és egy reflexélesítő. Elég volt ennyi ebből a barlangból - döntöd el, de mielőtt visszaindulnál a felszínre, még alaposan körülnézel. Hátha ráakadsz az évszázad kincsleletére. Sajnos azonban semmit sem találsz. Már az utolsó korty levegőd is elfogyott, mire a felszínre kiérsz. Gyorsan megtörlöd magad és felöltözködsz. (Önanalízis: +37% úszás.) Újabb kavargó, teleportérzés lesz úrrá rajtad, ahogy megtörténik a visszaút. A következő pillanatban a kimerült térváltót a kezedben tartva térsz magadhoz. [65 pontot használtál fel, van még 3. Kapsz 195 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a felülemelkedés varázslatot! [-2 TVP] Felülemelkedsz (+909 életerő). [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+14 életpont). IQ-d TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1. Kapsz 6 VP-t.]

vv 460 326 83 elmormolod a 460. varázslatot a 326. varázslatot a 83. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]
Mivel nincs érvényben SZK parancsod, a Szörnycsábításnak sem lenne sok értelme. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

le 2024 0 0 leveszed/lerakod a 2024. tárgyat
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

szk 7269 7302 7394 keresed a 7269. szörnyet a 7302. szörnyet a 7394. szörnyet
Elhatározod, hogy táborozás alatt megpróbálsz felkutatni egy óriás sziklozugot. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

h 1540 1094 100 használod az 1540. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

hh 2206 1419 2107 használod a 2206. tárgyat az 1419. tárgyat a 2107. tárgyat
Használod a moa molekulátort. Sikerült leoldani ártó hatásokat magadról: +8 minden tulajdonságodra, +34 erő. IQ-d TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 3 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [6 pontot használtál fel, van még -6. Kapsz 18 VP-t.]

kf 1942 741 2024 kézbeveszed/felveszed az 1942. tárgyat a 741. tárggyal a 2024. tárgyat
Leveszed az éjsötét rémcsizmát, majd felhúzod az Uterenth csizmáját. [0 pontot használtál fel, van még -6.]
Leveszed a Sztázisköpenyt, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még -6.]
A nyakadba akasztod az Uterenth medálját. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

* 2. BP: h 1899 7269 0 használod az 1899. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

* 3. BP: h 1602 27 80 használod az 1602. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

* 4. BP: bb 814 815 1143 beraksz a bankba a 814. tárgyat (815 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Beraksz a bank széfjébe 1 rothasztó talizmánt. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

* 5. BP: tf 1 0 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Rendben, ha a kör végén az átvihetőnél több tvp-d marad, TF-elni fogod az erőd. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

* 6. BP: ext 0 0 0 visszadátumozás kérelem
Még nem telt el egy hónap (legutóbb 2018. évben 8. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

* 7. BP: mak 3 0 0 makró 3

kre 232 1919 6 kreálsz a 232. tárggyal az 1919. tárgyat (6 darabot)
Egy körben legfeljebb 6 tárgyat kreálhatsz. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

v 238 582 4 elmormolod a 238. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -6.]

tf 1 10 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 11 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 12 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 1 0 élelemszerzés -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 2 0 élelemszerzés -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 3 0 élelemszerzés -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 4 0 élelemszerzés -6 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még -1.]

* 8. BP: mak 3 0 0 makró 3

kre 232 1919 6 kreálsz a 232. tárggyal az 1919. tárgyat (6 darabot)
Egy körben legfeljebb 6 tárgyat kreálhatsz. [0 pontot használtál fel, van még -1.]

v 238 582 4 elmormolod a 238. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -1.]

tf 1 10 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 11 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 12 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 1 0 élelemszerzés -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 2 0 élelemszerzés -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 3 0 élelemszerzés -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 4 0 élelemszerzés -1 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 4.]

* 9. BP: mak 3 0 0 makró 3

kre 232 1919 6 kreálsz a 232. tárggyal az 1919. tárgyat (6 darabot)
Egy körben legfeljebb 6 tárgyat kreálhatsz. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

v 238 582 4 elmormolod a 238. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

tf 1 10 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat 4 pontért
Óriási súlyzóddal fekve- és ülvenyomást végzel. Szinte érzed, ahogy izmaid hatalmasra duzzadnak. Még nagyon sok kell ahhoz, hogy az erőd észrevehetően fejlődjön. (Önanalízis: +2% testépítés.) [4 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 12 VP-t.]

tf 1 11 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 12 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 1 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 2 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 3 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 4 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 5.]

* 10. BP: mak 3 0 0 makró 3

kre 232 1919 6 kreálsz a 232. tárggyal az 1919. tárgyat (6 darabot)
Egy körben legfeljebb 6 tárgyat kreálhatsz. [0 pontot használtál fel, van még 5.]

v 238 582 4 elmormolod a 238. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Elmondtad az ősi szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 1 új csalánvirág. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+14 életpont). Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 15 VP-t.]

tf 1 10 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 11 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

tf 1 12 0 fejleszted az 1. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 1 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 2 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 3 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

e 2 4 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 5.]
(Önanalízis: +25% csapdakészítés.) Sheran cserepében jókora, szüretelhető növény nőtt. Szereztél 3 csillezsályalevelet. Elmúlik az üstben főzött étel hatása. Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-818 max. életerő). Elmúlt a csodakenőcs hatása. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 27, 14, 1.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 2 kaját habzsol be a haragvó pegazus. Egy kaját habzsol be a szellő szilmill. 4 kaját bezabál a mutáns hegyitroll. Egy kaját töm magába a magh-goth párduc. Nyüszíteni tudnál tehetetlenségedben, mikor észleled, hogy elméd parazitái, a cheloniciták szaporodásnak indulnak. Fáradtan a napi megpróbáltatásoktól, találsz egy pontot, ahol tábort verhetsz. Hamarosan alámerülsz az álom tengerébe. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) A rajtad lévő árnygyűrű hatása csökken (a következő fordulóban már csak 13 pluszt ad). A rajtad lévő árnyszőttes hatása csökken (a következő fordulóban már csak 26 pluszt ad). Földelementálod elhagy. Figyelem! Célszerű mielőbb elköltened a képességpontjaidat, hiszen nem gyűlhetnek a végtelenségig (125-nél többje nem lehet egy karakternek)! Elmúlt a széljárás hatása. Elmúlt az alku hatása. Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a kódtörés hatása. Elmúlt a fokozott érzékelés hatása.
Ebben a körben 5 pontod maradt, ebből a következő körre 5 pontot vihetsz át. Kapsz még 1013 pontot. A következő körben tehát 1018 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


GNÓM REFRUGÁTOR (2069. TÁRGY)
A kalandozók ellepték a Kiégett Földeket, és egyre több és több használhatatlannak tűnő tárgyat találtak, gyűjtöttek. Ezek a tárgyak idővel eljutottak a gnóm kutatóállomás tudósaihoz is, akik nyomban kísérletezgetni kezdtek velük. Nem tudjuk, hogy hány gnóm tudós életébe került az első használhatónak tűnő találmány (és mennyi kudarc, baleset előzte meg), de az biztos, hogy te most hozzájutottál egy kísérleti példányhoz. Ezzel a csak refrugátornak nevezett kütyüvel a feleslegessé vált quwarg kitindarabjaidat, moa relikviáidat és nerub totemfétiseidet használhatod fel. Ha a H 2069 1 parancsot adod ki, akkor 1-1 kitindarab, relikvia és totemfétis árán átmenetileg megnő a koordinációs készséged. (Játéktechnikailag 1 %-kal megnő az adott fordulóban a fegyverszakértelem feljődésed maximuma). A H 2069 2 <tárgy> paranccsal a tárgy paraméterben megadott quwarg kitindarab, nerub totemfétis, vagy moa relikvia energiáját alakítja át a refrugátor, így megerősítve a szervezetedet. (Ez +1 max. ÉP-t jelent.) A H 2069 3 <tárgy> paranccsal a tárgy paraméterben megadott quwarg kitindarab, nerub totemfétis, vagy moa relikvia energiáját alakítja át a refrugátor, így megerősítve a mágikus kapacitásodat. (Ez +4 max. VP-t jelent.)
Ha a H 2069 dragnit1 dragnit2 parancsot adod ki, akkor 3 dragnit1-ből 1 dragnit2-t készít. (Csak a nagyobb phua-kúp dragnitjaira működik!)
Ha a H 2069 <csodakenőcs> <darab> paranccsal használod, akkor a megadott sorszámú kenőcsből nerub elixírt készít egy tleikan életkő elhasználásával. Ekkor a 3. paraméterben megadhatod, hány elixírt készítesz. Ennyi csodakenőcs és tleikan életkő kell a használatához, de a TVP költség nem változik. Mind az öt parancs kiadása 5 TVP-be kerül.
A H 2069 1480 <darab> parancs hatására, ha a <darab> 100 alatt van, akkor <darab> titanitdukátból <darab> védőkristályt készít, ha a <darab> 100 felett van, akkor <darab>-100 titanitdukátból <darab>-100 védőprizmát készít.
Nem tudod, hogy hogyan működik ez a bigyó, nem érted, de nem is akarod érteni. A lényeg, hogy működik... legalábbis te még nem láttad besülni, és ez már több, mint ami a gnómok találmányainak többségéről elmondható.

ELTÖKÉLT MEGFELELNIVÁGYÁS
Minél több csapatkalandban veszel részt, annál inkább kiépül benned valamilyen eltökélt megfelelnivágyás, mely arra buzdít, hogy "csak ne te legyél az, aki a következő próbánál ki fog majd esni". Ez olyan tudatalatti erőket szabadít fel benned, amely képességeidet is megnöveli: mostantól azoknál a próbáknál, ahol csak a saját szakértelmed/tulajdonságod/egyéb képességed számít, +10% bónuszt kapsz.

KARAKTERLAP

Trollina, egy kontyos ősz hajú, barna szemű troll nő vagy. A bőröd kreolszínű. Sheran püspöke vagy. Papi hited: 1293. A Kvazársziklák Népe (#9119) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 872. fordulód.

Erő: 179 (307) Szint: 107 Merészség: 99/10 Magasság: 225 cm
IQ: 177 (276) Támadás: 331 (363) Agresszió: 7 Testsúly: 444 kg
Ügyesség: 164 (253) Védekezés: 650 (704) Menekülés: 4 % Életkor: 39/20 év
Egészség: 168 (294) Életpont: 7013/7022 Jellem: semleges Tul. pont: 0
Szerencse: 175 (434) Varázspont: 24195/24196 Pénz: 150887 arany Kép. pont: 123
Tudatpont: 108/71 Pszi pont: 7693/5170 Halhatatlanság: 75 % EFejl: 30
Eddig összesen 24887 szörnyet (39 ebben a körben) és 41 kalandozót öltél meg. Ebben a fordulóban 9 949 111 TP-t kaptál. Jelenleg 3 062 188 306 TP-d van. A következő szinthez még 36 811 694 TP szükséges. Trófeáid: Tehgnaquirotan, Haarkon, Megtestesülés. A 749. fordulódban 170246 arany került a bankszámládra. 211956 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 21 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 30/56 (+4%) ökölvívás: 88/98 (+6%) szúrófegyverek: 57/26
vágófegyverek: 53/93 (+2%) ütőfegyverek: 42/23 dobófegyverek: 71/88 (+6%)

Feltételes pajzshasználat (pajzs: szörny) moa csatapajzs(1972):xenomorf dolgozó(7380), moa csatapajzs(1972):xenomorf harcos(7381), moa csatapajzs(1972):xenomorf vadász(7382), moa csatapajzs(1972):xenomorf arctámadó(7383), moa csatapajzs(1972):xenomorf matriarcha(7384), moa csatapajzs(1972):xenomorf ragadozó(7385), moa csatapajzs(1972):torz xenomorf(7386), moa csatapajzs(1972):gyökérszellem(856), moa csatapajzs(1972):nt'lagod csámcsogó(735)
Feltételes fegyverváltás: nerub csontszablya (#1881) (380%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -19.); vas dobónyíl (#189) max. 1 db (20 -49.); vas dobónyíl (#189) (50 -95.); esszenciakristály (#350) max. 1 db (96 -109.); kábító nyilacska (#1590) (110 -); kábító nyilacska (#1590) ( kalandozókra);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
düh vérvörös köde: 50 százalék;
588,99 mezőn táborozol
Teleport hatása alatt állsz, melynek induló koordinátája 615,73
Max. X koordináta (eddig teleportálhatsz városi teleporttal): 622
A Végzet Vermében a 28. szinten jársz. Ebben a hónapban 0 szintet teljesítettél.
Kedvenc táborhely: 619,56
Felsőbb beavatkozás: legutóbb 2018. évben 1. hónapban.
Kisebb kívánság: legutóbb 2018. évben 1. hónapban.
Az idő kódexe: legutóbb 870. fordulóban.
Esszenciamágnes: legutóbb 872. fordulóban.
Legfeljebb 30 TU-t válthatsz TVP-re.
A hatásnövelő az öklödre van kenve.
A páncélfényező rizspapír-vért felületére kenve.
A hegymélyi varázskővel erősített varázslataid: fekete energia, fekete energia, fekete energia.
Feltételes varázskő használat: 8 százalék varázspont alatt.
ezüst varázskr.: vámpirizáció.
platina varázskr.: vámpirizáció.
Feltételes hajójavítás: hajóács készlettel 80 százalék alatt.
JLKzott minoszkúpok: 83, 88, 86, 89, 85, 82, 84, 90, 240, 241, 239, 238, 242, 236, 243, 237, 234, 235

SZÁMLÁLÓK
Kék golyó 20/11 (támadás:11 védekezés:0 max.ép:0 max.vp:0) Földanya gyümölcse 20/20 Rúnacsiga 30/7
Pszi katalizátor 50/50 Örökkévalóság 20/20 Max életkor 159 év
Átcsoportosítási és instabil keret: 395 131 TVP Az alábbi olimpiai fáklyák jártak nálad: 1, 2, 4, 7, 8.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 83/4 2. nyomkövetés: 224/81 (+70%) 3. mászás: 57/6 (+10%)
4. hajózás: 32/32 5. csapdakészítés: 92/38 (+25%) 6. csapdaészlelés: 81/55
7. gyógyítás: 134/10 8. titkosírás: 64/99 (+51%) 9. felderítés: 124/49 (+15%)
10. szörnyidomítás: 39/9 11. teológia: 770/33 (+320%) 12. taumaturgia: 1218/34 (+322%)
13. szerencsejáték: 52/76 (+25%) 14. versengés: 51/91 (+20%) 15. harcművészetek: 124/2
16. zene: 95/91 (+15%) 17. szörnyismeret: 123/59 18. pszi: 342/3 (+247%)
19. zárnyitás: 76/17 20. vadászat: 69/98 21. vitalitás: 28/22
22. bányászat: 124/46 (+8%) 23. testépítés: 251/44 (+2%) 24. úszás: 69/99 (+37%)
25. főzés: 69/51 (+20%) 26. ősteológia: 143/17 (+6%) 27. őstaumaturgia: 250/41 (+76%)
28. csapatmunka: 19/22

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 94
1. sebzés bónusz: 10(13) 2. támadás bónusz: 10(13) 3. védekezés: 10(11) 4. max. életpont: 10
5. varázslat sebzés: 10(12) 6. regeneráció: 10(18) 7. tulajdonságpont: 10 8. képességpont: 10
9. gyors fejlődés: 10(12) 10. vp regeneráció: 10(15) 11. kincskeresés: 10(12) 12. halhatatlanság: 10
13. tárgymentő: 10 14. plusz tp: 17(19) 15. rezisztencia: 10(12) 16. tulajdonságpajzs: 10(12)
17. mágiaerő: 10(14) 18. ganüid-rezisztencia: 6(8) 19. ganüidvadászat: 6(8) 20. képességfejlesztés: 14

FELTÉTELES PARANCSOK (még 13 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 90% életpont alatt (felülemelkedés (#424))
kutatsz max. 850 TVP-ért
ásol max. 200 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 24 darabot ), nerub gyógyitalt (#1873) (max. 1 darabot ), Sheran cserepét (#1271) (max. 2 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 60 darabot ), kreiton főzetet (#1145) (max. 3 darabot ), erőserkentőt (#1405) (max. 100 darabot ), agyértágítót (#1406) (max. 100 darabot ), reflexélesítőt (#1407) (max. 100 darabot ), sejtfiatalítót (#1408) (max. 100 darabot ), esélynövelőt (#1409) (max. 100 darabot ), mágikus pulzánst (#542) (max. 30 darabot, csak egyszer), csalánvirágot (#582) (max. 999 darabot ), nerub elixírt (#1966) (max. 100 darabot ), dramoan talizmánt (#968) (max. 5 darabot ), gyökérsarjadékot (#1964) (max. 20 darabot ), tátika bibét (#1905) (max. 999 darabot, csak egyszer), khatiszon kulcsot (#2323) (max. 1 darabot ), galócapálinkát (#1474) (max. 30 darabot ), árvalányhajat (#1909) (max. 20 darabot ), tátika főzetet (#1987) (max. 100 darabot, csak egyszer), Kaldor varázsporát (#1272) (max. 100 darabot, csak egyszer), tulipán gumót (#1903) (max. 30 darabot ), quwarg védőkenőcsöt (#1997) (max. 10 darabot ), halálvirágot (#2371) (max. 100 darabot ), éjurnát (#2368) (max. 10 darabot ), éjkövet (#2369) (max. 10 darabot ), halálkristályt (#2372) (max. 100 darabot ), kővirág gyümölcsöt (#1956) (max. 40 darabot ), nerub méreget (#1888) (max. 20 darabot ), Borostyánkövet (#2115) (max. 1 darabot, csak egyszer), alakformáló főzetet (#1644) (max. 3 darabot, csak egyszer)
elfogod lényeglátó mantikórt (#7265) nerub hálócsapdával (#1883), púpnélküli dromedárt (#7317) nerub hálócsapdával (#1883)
mászol max. 700 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang (11)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Az immunkristály Daxx csapás elleni védelemre állítva.
A cirkonkristály fekete energia elleni védelemre állítva.
Szörnykeresés: sámánmaszkkal óriás sziklozugot.
Feltételes támadás (aktív: 29, max: 50)
lidércúr (#252) (csak egyszer), öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), aranyfecske (#283), tüskés gigaféreg (#256), ében sárkány (#327), kisebb quwarg isten (#213), quwarg anyakirálynő (#269), q. rohamosztagos (#242), quwarg szellem (#676), quwarg ősmágus (#302), quwarg őrparancsnok (#677), ősquwarg (#300), Quwargamanga (#963), liumbe (#349), manaelementál (#290), zafír sárkány (#329), alasthai kísértet (#7394), animált korall (#445), robbanó medúza (#7372), nerub sámán (#7234), nerub fegyvermester (#7353), nerub berzerker (#7241), Putakalu (#7254), nerub fősámán (#7249), nerub védelmező (#7354), xenomorfok (#9091)
Barátságosság (aktív: 6, max: 50)
troll (#5), 9302. szövetség (#9302), antimágikus goblin (#7411), iszonyatos sárgólem (#7260), gernim átokmanó (#7263), ködszellem (#7476)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) tompítás (#40, 8 VP)
fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP)
varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP)
varázslatlopás (#154, 20 VP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP)
hhaar burka II (#162, 10 VP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP)
Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP) jégoszlop (#231, 24 VP)
minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP) időtorzítás (#243, 35 VP, 10 TVP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP) érckonverzió (#275, 3 VP, 5 TVP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP) ryuku átokvarázs (#280, 45 VP)
ryuku teremtőerő (#281, 200 VP, 50 TVP) ősi harcmodor (#287, 120 VP) varázspajzs (#288, 55 VP)
nagyobb pajzszúzás (#290, 82 VP) speciális védelem (#292, 50 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
emléktörlés (#338, 50 VP, 5 TVP) benépesítés (#342, 150 VP, 10 TVP) hangcsapás (#344, 95 VP)
szélkeltés (#346, 45 VP, 2 TVP) keltetés (#347, 200 VP, 25 TVP) manaégetés (#348, 80 VP)
jégvihar (#353, 45 VP) éberség (#355, 30 VP) Morgan rúnája (#363, 33 VP, 33 TVP)
tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) sebezhetőség (#366, 50 VP) klónozás (#367, 60 VP, 5 TVP)
múltidézés (#369, 150 VP, 10 TVP) varázsvédő varázs (#370, 140 VP, 5 TVP) lappangó méreg (#371, 80 VP)
oldás (#372, 15 VP) légelem-idézés (#384, 80 VP, 20 TVP) földelem-idézés (#385, 80 VP, 20 TVP)
mentesség (#387, 40 VP) felsőbb beavatkozás (#388, 500 VP, 50 TVP) kristálykinyerés (#393, 500 VP, 10 TVP)
Daxx csapás (#397, 110 VP) hhaar burka III (#405, 35 VP) fokozott érzékelés (#406, 100 VP, 30 TVP)
dezintegráció (#407, 100 VP) a hatalom szava II. (#410, 75 VP) kyorg rítus (#413, 180 VP)
kyorg tűzvihar (#414, 180 VP) kyorg gömbvillám (#415, 180 VP) városi teleport III (#416, 150 VP, 10 TVP)
végső fagyhalál (#418, 180 VP) sivatagi vihar II (#419, 150 VP) elmetisztítás (#442, 5000 VP, 50 TVP)
harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP) Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP) csapda álcázása (#460, 20 VP, 5 TVP)
gázpajzs (#467, 20 VP) savmágia (#477, 36 VP, 5 TVP) fekete mágia (#479, 36 VP, 5 TVP)
méregmágia (#480, 36 VP, 5 TVP) energiaformázás (#481, 50 VP, 5 TVP) kinematurgia (#482, 36 VP, 5 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 2 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP)
csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP)
éhínség (#39, 7 VP) szárazság (#48, 6 VP) revitalizáció (#52, 20 VP, 5 TVP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 2 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP)
puha ütés (#60, 18 VP) éber vadászkutya (#62, 12 VP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
szörnyészlelés (#82, 20 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
restoráció (#85, 50 VP, 5 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP) széljárás (#138, 15 VP, 5 TVP)
alku (#139, 20 VP, 5 TVP) fiatalítás (#140, 40 VP, 10 TVP) természet haragja (#141, 20 VP)
életpajzs (#142, 16 VP) növényültetés (#143, 40 VP, 20 TVP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP)
mágikus ütés (#147, 18 VP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) gömbvillám (#176, 20 VP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) kényszerport (#183, 8 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 20 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP)
kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP)
fürkésző szemek (#213, 25 VP) öntözés (#216, 40 VP, 10 TVP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP)
armageddon (#218, 100 VP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP)
mágia megértése (#226, 0 VP) méregfelhő III (#229, 30 VP) ősi szaporítás (#238, 25 VP, 5 TVP)
meditáció (#250, 0 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP) különcség vonzása (#286, 0 VP)
hangzatos melódia (#345, 50 VP, 4 TVP) szortírozás (#358, 0 VP) avatári áldás (#359, 150 VP, 30 TVP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP) méregfelhő IV (#420, 120 VP) tökéletes véglet (#422, 200 VP, 5 TVP)
elmélyült fohász (#423, 50 VP, 5 TVP) felülemelkedés (#424, 200 VP, 2 TVP) az élet burjánzása (#431, 400 VP, 5 TVP)
hadiszerencse IV (#433, 50 VP, 5 TVP) erőpajzs IV (#435, 50 VP, 5 TVP) erőpajzs V (#436, 80 VP, 5 TVP)
hatalomvarázs II (#438, 200 VP, 5 TVP) áldomás IV (#440, 30 VP, 5 TVP) áldomás V (#441, 40 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) kapcs. azonosítás (#276, 0 PP)
pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP) önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP)
gyilkos ösztönök (#298, 50 PP) pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP)
elmehártya (#301, 30 PP) agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
tudatháló (#304, 35 PP) belső idő (#305, 0 PP) mentális tükör (#306, 40 PP)
mentálturbó (#478, 50 PP, 5 TVP) próba elemzése (#485, 20 PP, 10 TVP) harci ösztönök (#490, 50 PP)
Ősteológia varázslataid
isteni átok (#307, 50 VP) manapajzs (#308, 1 VP, 5 TVP) megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP)
isteni kontaktus (#315, 3000 VP, 300 TVP) örökkévalóság (#316, 300 VP, 20 TVP) halhatatlanság (#317, 0 VP)
fizikai pajzs (#318, 50 VP) isteni bölcsesség (#319, 200 VP, 4 TVP) isteni gyógyítás (#324, 60 VP, 4 TVP)
isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP) fizikai pajzs II (#327, 75 VP) felsőbb relikvia (#328, 500 VP, 50 TVP)
isteni kegy (#376, 90 VP, 5 TVP) kristály formázás (#396, 800 VP) felsőbb vitalizáció (#399, 100 VP, 4 TVP)
nagy.halhatatlanság (#400, 0 VP) isteni átok II (#401, 100 VP)
Őstaumaturgia varázslataid
őstűz (#310, 50 VP) ősjég (#311, 100 VP) ősi hurrikán (#312, 150 VP)
rezisztencia (#313, 70 VP) őselemi védelem (#314, 50 VP) őskreáció (#320, 30 VP, 5 TVP)
nekrofun teremtése (#321, 250 VP, 10 TVP) szingulár. védelem (#322, 50 VP) káoszportál (#323, 150 VP)
fekete energia (#325, 200 VP) relikvia kreálása (#329, 500 VP, 50 TVP) általános komponens (#361, 200 VP, 12 TVP)
redukció (#365, 80 VP, 5 TVP) a bénítás szava (#402, 150 VP) adamantit bőr (#403, 80 VP)
manacsapolás (#404, 300 VP) kódtörés (#439, 100 VP, 5 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: 25 vp; taumaturgia: 188 vp;
A varázslatok tanulására elkölthető: 610 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) (9980,1) méregsemlegesítés (#14) Pörhemór köre (#205) (234,51,2) Techiulan aurája (#261)
szürkeáll. aktiv (#71) hatalomvarázs II (#438) Morgan rúnája (#363) isteni bölcsesség (#319)
szemmelverés (#137) csupasz izom (#28) óriáserő (#53) hangzatos melódia (#345)
jégmágia (#279) harci induló (#443) pszi-ernyő III (#297) önanalízis III (#303)
varázsvédő varázs (#370) kí koncentráció (#69) papi aura (#377) fürkésző szemek (#213)
nagyobb agypajzs (#120) isteni kegy (#376) varázsenergia (#161) erőpajzs IV (#435)
hadiszerencse IV (#433) tolvajvér (#364) elme dominanciája (#247) önanalízis II (#300)
fényaura (#211) próba elemzése (#485) villámmágia (#227)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
1. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 2, max: 20)
háló (#186), fekete energia (#325)
Védekező varázslatok (aktív: 3, max: 20)
manaégetés (#348), adamantit bőr (#403), fizikai pajzs II (#327)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 77, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) éjfattyak végzete (#260) >> éjfattyak (#9096)
halálos érintés (#271) >> zg'umrad facsaró (#738) halálos érintés (#271) >> rémlovag (#7140)
direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329) fekete energia (#325) >> ódon vízköpő (#954)
jégvihar (#353) >> ódon vízköpő (#954) nagyobb pajzszúzás (#290) >> animált páncél (#7187)
fekete energia (#325) >> varkaudar pusztító (#7134) fekete energia (#325) >> quiss (#7135)
háló (#186) >> vérgólem (#7136) fekete energia (#325) >> vérgólem (#7136)
puha ütés (#60) >> kétfejű quiss (#7137) fekete energia (#325) >> kétfejű quiss (#7137)
isteni átok (#307) >> háromfejű quiss (#7138) dezintegráció (#407) >> háromfejű quiss (#7138)
dezintegráció (#407) >> káoszlovag (#7139) fekete energia (#325) >> káoszlovag (#7139)
fekete energia (#325) >> agyrém (#7141) dezintegráció (#407) >> agyrém (#7141)
fekete energia (#325) >> Wrigh (#7142) dezintegráció (#407) >> Wrigh (#7142)
istenítélet (#284) >> Handastye csontúr (#7398) háló (#186) >> maszkos kántáló (#7428)
agybénítás II (#246) >> felhők asszonya (#7244) jégvihar (#353) >> kolonizátor (#7293)
direkt kontaktus I (#121) >> délceg árnylény (#7322) háló (#186) >> halálbaziliszkusz (#7300)
istenítélet (#284) >> óelf legenda (#7396) fekete energia (#325) >> csodálatos remete (#7269)
Daxx csapás (#397) >> Ungosuliathar (#7397) kyorg rítus (#413) >> quwarg ölészmester (#7301)
Daxx csapás (#397) >> ködszellem (#7476) isteni átok II (#401) >> ködszellem (#7476)
isteni átok II (#401) >> Lyonarissa (#7255) agybénítás II (#246) >> Lyonarissa (#7255)
dezintegráció (#407) >> 100. szintű lényekre
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 77, max: 119 - támadó varázslatokkal együtt)
pszi-acéltorony (#98) >> maszkos kántáló (#7428) ongóliant tombolás (#146) >> ködszellem (#7476)
mentesség (#387) >> yeti nagymogul (#7360) tükörpajzs (#101) >> quwarg ölészmester (#7301)
adamantit bőr (#403) >> quwarg ölészmester (#7301) mentesség (#387) >> időhasító (#7347)
elektromos pajzs (#51) >> csodálatos remete (#7269) mentesség (#387) >> nerub védelmező (#7354)
pszi-acéltorony (#98) >> Szilinosz (#7365) árnyak segítsége (#270) >> kolonizátor (#7293)
rezisztencia (#313) >> felhők asszonya (#7244) mentesség (#387) >> felhők asszonya (#7244)
mentesség (#387) >> Lyonarissa (#7255) pszi-acéltorony (#98) >> sziránusz kísértet (#7370)
pszi-acéltorony (#98) >> sziránusz diplomata (#7335) pszi-acéltorony (#98) >> elkorcs. sziránusz (#7364)
pszi-acéltorony (#98) >> száműzött sziránusz (#7363) pszi-acéltorony (#98) >> kyorg átlényegülő (#7259)
tükörpajzs (#101) >> halálbaziliszkusz (#7300) tükörpajzs (#101) >> agyzúzott yeti (#7391)
mentesség (#387) >> Dakotuka (#7355) tükörpajzs (#101) >> óriás sziklozug (#7302)
tükörpajzs (#101) >> nerub fogolyszedő (#7252) tükörpajzs (#101) >> baziliszk. csemete (#7298)
tükörpajzs (#101) >> mutáns baziliszkusz (#7299) tükörpajzs (#101) >> Tutupama (#7251)
tükörpajzs (#101) >> lényeglátó mantikór (#7265) oldás (#372) >> méltóságos böde (#7303)
oldás (#372) >> rez. gyíkkirály (#7258) oldás (#372) >> mutáns homokféreg (#7318)
oldás (#372) >> dromaeosaurus (#7405) oldás (#372) >> időrabló herceg (#7345)
oldás (#372) >> időrabló (#7341) ongóliant tombolás (#146) >> Deassgum (#7331)
adamantit bőr (#403) >> Handastye csontúr (#7398) védelem tűz ellen (#38) >> quwarg tűzköpő (#678)
védelem tűz ellen (#38) >> og'hlobn mészáros (#742) tükörpajzs (#101) >> kővarangy (#860)
oldás (#372) >> arhomad varangy (#908) sebezhetőség (#366) >> káoszlovag (#7139)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
tüskés gigaféreg (#256) státusz: OK
hoarián sárkánybébi (#830) (hátas: 12 lépés/kör; 8 TVP/lépés; +33 védettség; +8 támadás;) státusz: OK
magh-goth párduc (#871) (őrzi a holmidat: +43 lopás ellen) státusz: OK
mutáns hegyitroll (#859) (málhás: +99 kg teher) státusz: OK
szellő szilmill (#7458) (+6 sebzés távolsági fegyverrel, +12 támadás távolsági fegyverrel, szörnyek nem tudják elfújni a lövedékeidet) státusz: OK
haragvó pegazus (#7333) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Össze kell fognunk a fenyegető veszély ellen. Végezz 10 magma fürkésszel! (számláló: 0)
2.) Lyonarissa isteni hatalomra tör. Akadályozd meg ebben, pusztítsd el legalább 50 követőjét! (számláló: 46)
3.) Legkedveltebb hívem, kérlek, emelkedj felül a halandók apró gondjain, és érezd át isteni hatalmamat! Mindezt nem kevesebb, mint 150 alkalommal. (teljesítve)

ÉPÜLETES KÜLDETÉSEID
kastély (528): új. városháza (Shaddar) (539): új. helytartói hivatal (563): új. sötét kastplom (566): 51. labirintus (99,18). fényűző villa (600): kész. királyi palota (650): kész. kőtorony (664): kész. erdei bölcs háza (666): kész. a Borzalom Fellegvára (671): kész. városháza (685): új. Invázióügyi Minisztérium (687): kész. történelemkutató intézet (691): kész. barbár barlang (692): kész. karbionális látomás (693): kész. árnytündér szentély (694): 116. labirintus (272,71). Zarknod ónixpiramisa (695): kész. tolvajcéh (699): új. cirkuszi fősátor (713): 136. labirintus (189,42). hoarián falu (726): kész. nemesi palota (728): kész. kikötő (729): kész. ryuku katonai tábor (733): kész. romos mágustorony (738): kész. vályogviskó (739): kész. kalóztanya (743): kész. kémhálózat (744): új. tündérpalota (750): kész. tündérpalota (751): kész. tündérpalota (752): kész. tündérpalota (753): kész. tündérpalota (754): kész. csontvár (756): kész. fejvadászház (757): többek közt 1733. tárgyat kell leadnod. fejvadászcéh (758): új. Toborzóiroda (762): kész. Thargodan könyvtár (768): kész. nemesi ház (772): kész. császári palota (787): kész. nemesek boltja (788): kész. ryuku mágustorony (789): kész. léghajóállomás (817): kész. sziránusz őrposzt (819): kész. buborékpalota (820): kész. tűzmágus barlang (821): 224. labirintus (535,75). tündérpalota (830): kész. isbai jósda (831): kész. sátortábor (832): kész.

ISMERT LABIRINTUSOK
50, 51, 58, 63, 65, 66, 68, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 93, 94, 95, 97, 98, 99, 100, 101, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 160, 161, 162, 163, 164, 167, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 185, 186, 188, 192, 193, 195, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 245, 246, 247.

TÖBBSZEMÉLYES KALANDOK
Folyamatban: 3, 4, 9, 10, 12, 15, 22, 24, 26, 33, 35, 36, 38, 42, 43, 44, 46, 49, 51, 59, 60, 63, 64.
Kész: 1, 6, 7, 8, 13, 16, 17, 18, 20, 27, 28, 31, 32, 39, 40, 41, 47, 48, 50, 52, 61.

HŐSTETTEID
Kiszabadítottad Zarknodot az éjfattyak fogságából, s ezzel közvetve ugyan, de egész Ghallát megmentetted az igazi tl'urlang fenyegetéstől.
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 841 (limit: 990), a megölt főholtak száma: 9, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 118980.
Megölt ganüidek száma: 82
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 3. kategóriában a XXXII. olimpián, első hely a 4. kategóriában a XXXVII. olimpián.
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 602, pontszámod: 6563.
A II. toronyháborúban összesen 7 győzelmet arattál, ezzel 234 pontot szereztél.
A Varkaudar-Thargodan Invázióban megölt ellenfeleid száma: 1007, a megölt vezérek száma: 19, a pontszámod: 191 225.
A masszainvázióban megölt ellenfeleid száma: 190, a sikeresen kikutatott kinyílt phua-kúpok száma: 25, a pontszámod: 39 254.
A III. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 1849, pontszámod: 29 055.
Az első Végzet Vermében 21 szintet teljesítettél.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 2. Legjobb pontszámod: 200.

MAKRÓID (jelenleg 7 lehet)
1. makró parancsai: hh 1966 2054 2306, vv 71 361 359, vv 438 431 363, vv 319 137 138, vv 88 28 53, vv 345 279 443, vv 297 303 370, v 1 9999 1, v 440 9999 1, v 14 1.
2. makró parancsai: p 69 65 60, vv 243 377 213, vv 385 120 376, vv 161 435 433, vv 364 11 139, vv 247 70 300, le 2024, kf 2129 1841 1723, hh 1253 1945 1269, hh 1618 1524 1501.
3. makró parancsai: kre 232 1919 6, v 238 582 4, tf 1 10, tf 1 11, tf 1 12, e 2 1, e 2 2, e 2 3, e 2 4, h 211.
4. makró parancsai: le 1847 1193 1166, le 2132 1970 1196, le 1304 1212 1723, le 1563 1975, kf 738 969 1719, kf 1466 1672 817, kf 839 1135 742, kf 1707 1565 1022, kf 824 821 1912, h 248 3.
5. makró parancsai: le 738 969 1719, le 1466 1672 817, le 839 1135 742, le 1707 1565, kf 1847 1193 1166, kf 2132 1970 1196, kf 1304 1212 1723, kf 1456 1975 1841, kf 1563, kf 1960 1433 2129.
6. makró parancsai: vv 299 299 299, h 1755 3000, ek 503 619 56, h 2119 60, vv 460 326 83, le 2024, szk 7269 7302 7394, h 1540 1094 100, hh 2206 1419 2107, kf 1942 741 2024.
7. makró parancsai: vv 406 485 11, hh 2306 1966 1945, v 323 1977, vps 20000, vv 404 227 73, vpf 20000, h 949 1, hh 2011 1497 1554, v 347 360, h 1398 292.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
illúziófegyver (121)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
a mágia rúnája (179)
kasztrop.kitágulás (197)
a hatalom rúnája (215)
önismeret (236)
a butaság ára (273)
vallási öntudat (290)
fejleszt.gyümölcse (292)
fegyvermester (302)
kétkezes harc (338)
vadászidény (351)
a Szörny érintése (375)
a mágia szeretete (393)
időfolyamok (394)
testvéri segítség (411)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
varázslómester (508) OK
közös ima (509) OK
tudati retesz (510) OK
tudatkinézis II (511) OK
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) OK
tudati kitérés I (514) OK
manaszívás (515) OK
a hit ereje (516) OK
tudati kontaktus I (517) OK
tudati kincstár (518) OK
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) OK
tudati kitérés II (521) OK
taumaturgia mentor (522) OK
hitbéli mentor (523) OK
pszi regeneráció II (524) OK
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) OK
regeneráció (528) OK
manaretesz (529) OK
isteni védelem (530) OK
mentális roncsolás (531) OK
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) OK
pajzshasználat I (535) OK
varázslómester II (536) OK
a hit ereje II (537) OK
tudati kontaktus II (538) OK
halhatatlanság (540) OK
a düh vérvörös köde (541) OK
pajzshasználat II (542) OK
mágikus vámpirizáció (543) OK
gyógyítómester (544) OK
elmerombolás (545) OK
nyakláncviselés (547) OK
kritikus találat (548) OK
varázslómester IV (550) OK
isteni ítélet (551) belefejlesztettél: 30 TU. szükséges még: 160 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 2078 TU szükséges.)
elmemester (552) OK
tudati cserkészés (554) OK
bénító sebzés (555) OK
varázslómester V (557) OK
tudatáthelyezés (559) OK
kincsvadászat (561) OK

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN KELETEN
1505 jégszilánk (#1128) 885 azúrharmat (#1161) 7 szuperkötél (#209)
950 anguaxin váladék (#1382) 40 ryuku pecsétgyűrű (#1580) 11 kazmár gyökér (#205)
3500 remák szív (#264) $987 teriád kobak ($1461) 1868 őskristály-szilánk (#1525)
683 jégkristály (#593) 370 szögletes kő (#17) 1460 kővirág gyümölcs (#1956)
1 olló (#335) 1 kentaurusz kürt (#1643) 1000 csontkulcs (#74)
1 lidérckorona (#531) $19 feneketlen bugyor ($570) 1100 sallank karom (#128)
690 kerek kő (#19) 5040 kaktuszbogyó (#429) 1400 árvalányhaj (#1909)
1 tűzúr csizmája (#533) 1 hoarián ujjkarika (#1347) 4 tükörpáncél (#519)
6550 madártoll (#112) 3500 quwarg tojás (#360) $4 Blounther gyűrűje ($1548)
6 Zarknod szeme (#740) 2400 fülemüle agyar (#267) 1375 fokhagyma (#403)
1740 tűzbimbó (#623) $423 éjkristály ($958) 300 halcsont (#390)
290 Thargodan csont (#1181) 1406 pirkit (#153) $418 ryuku védőkenőcs ($1154)
3 csatabárd (#555) 50 isteni könnycsepp (#260) 71 szaké (#1295)
$24 moa kártya ($1349) 2176 ezüstdarab (#326) $1328 nothar bogyó ($923)
1100 teriád féreg (#1276) 280 tükör (#43) 460 tulipán gumó (#1903)
4 Zu'lit fülkarikája (#727) 4788 varányszem (#30) 11 kristály kulcs (#1818)
6 titanit kulcs (#1811) 124 dinó szaru (#1385) 1700 vízionár szem (#102)
1050 nerub szemfog (#1871) 200 tl'urlang fiola (#788) 40 ogwawa kulcs (#1376)
10 tűzsárkány ital (#1400) 38 esthari gyöngykulcs (#1710) 5 halálfej szimbólum (#1417)
2 mentát korona (#1559) $900 lidércesszencia ($1074) 430 rum (#1419)

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
5 anguaxin váladék (#1382) 1 angyalok gyűrűje (#529) 1 aranyrög (#1251)
2 árvalányhaj (#1909) 1 célzóvíz (#1945) 2 deus ex machina (#1)
1 életvíz (#1500) 1 ilkin érc (#232) 1 jégszilánk (#1128)
1 jokonbia ág (#1477) 1 kábító nyilacska (#1590) 20 kapuőr életnedv (#1996)
1 keg gomba (#1615) 5 kővirág gyümölcs (#1956) 1 lótuszvirág (#447)
1 nerub méreg (#1888) 1 orchidea kehely (#1876) 19 ősmatéria (#1254)
3 pszi kő (#248) 1 quwarg igazgyöngy (#912) 1 quwarg tojás (#360)
2 ragasztó (#83) 6 sáfránypor (#211) 1 sallank karom (#128)
1 sárkánypikkely (#292) 10 spiritusz (#170) 1 sziklozug comb (#858)
1 tulipán gumó (#1903) 1 varázskő (#305) 1 vízionár szem (#102)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
2283 arany (#50) 4 adamantit (#627) 3 áldott kő (#642)
2 árnygyűrű (#1617) 14 bomló esszencia (#2367) 1 csalánvirág (#582)
1 csillezsályalevél (#1253) 1 dűneelf arckendő (#1920) 1 ektoplazma (#1185)
6 fülemüle agyar (#267) 2 gyökérsarjadék (#1964) 2 hófehér nyílvessző (#1921)
51 isteni könnycsepp (#260) 1 kaktuszbogyó (#429) 1 katonai kötszer (#1508)
1 kazmár gyökér (#205) 1 kronoplazma (#1953) 3 lélekesszencia (#619)
2 manakristály (#500) 2 medúzacsáp (#703) 1 megmentett lélek (#1952)
2 mithril (#352) 1 moa katalizátor (#386) 1 moa kémlelő (#1333)
1 óelf varázskő (#2002) 1 quwarg védőkenőcs (#1997) 1 rakolits por (#669)
2 reflexélesítő (#1407) 1 rum (#1419) 12 tátika bibe (#1905)
4 térdeplő tülök (#1440) 1 téridő stabilizátor (#1951) 6 tinta (#101)
1 titanit (#1412) 2 tl'urlang fiola (#788) 1 tükör (#43)
2 vámpírfog (#1221) 3 varányszem (#30) 3 varkaudar pálinka (#1137)
2 viharhomok (#1919) 28 víz (#27)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

587 588 589
97
98
99
100
(588,98) moa romok (#1974), halálbokor (#2370, belőle készíthető: #2371)
(588,99) zugkígyó (#886), tüskés gömbhal (#7368), áttetsző rablóhal (#7369), buborékvető (#7373), őskráken (#7377)

ÜZENET A JÁTÉKVEZETŐTŐL


2018.08.01 15:00 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Lélekk‹ -> 5.)
2018.08.01 15:00 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Lélekk‹ -> 3.)
2018.08.01 15:00 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Lélekk‹ -> 3.)
˙

Üzenet küldése a karakternek