850. forduló, 852. forduló, Anna Bella összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2013. jan. 15. 9h:17'
EZ A 874. JÁTÉKHETED, 851. FORDULÓD
875. játékheted kezdete: jan. 24.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 28 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2129
SZÁMLA : XXXX

ANNA BELLA KALANDJAI


4 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [279,116] koordinátán.
A táborozás 1. napján összeakadsz Enwor Etdrannal. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Hantas karperecét, egy inváziós amulettet, egy gránit szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mágusgyűrűt, egy mélybíbor álarcot, egy mélybíbor csizmát, egy mélybíbor karvédőt, egy mélybíbor kesztyűt, egy mélybíbor köpenyt, egy mélybíbor lábvédőt, egy mélybíbor páncélt, egy mélybíbor vállpántot, egy natharion gömböt, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkévaló holdkőjét, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. végbélnyúlványt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy tűzhaj diadémet, egy Virotac gyűrűjét és egy Vlagyimir-díjat visel. Felszerelését egy teriád varázsló trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy ezüstshuriken. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Málhásállata egy bazaltelementál. Kihívod Enwor Etdrant egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon összefutsz Napkeleti Nyaff-fal. Dornodon lényének egy nagyobb része. Egy bársony övsálat, egy bűzölgő csizmát, egy csodálatos nyakláncot, egy denevér szimbólumot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy felleggyűrűt, egy gólemgyűrűt, egy jégisten amulettet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy moa védőmellényt, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. zafírját, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy smaragd karkötőt és egy Teremtő koronáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Ruházatát egy quwarg b.háborító trófea, egy triklem drakolder trófea és egy tleikan rémeb trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 20 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy lovagi kardot, bal kezében egy sárkánypengét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Elég egy mentális pillantás aurájára: sötét, akárcsak a lelke. Kihívod Napkeleti Nyaffot egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl!
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon találkozol Pterois volitansszal. E különös alak páncélzata a nap fényével ragyog. Mellvértjén látsz egy izzó jelet: Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Raia földi és égi helytartója. Egy balkezes gyűrűt, egy Blounther gyűrűjét, egy csodálatos nyakláncot, egy díszes fegyvertokot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Harcosok érmét, egy hősiesítő medált, egy Iniac nyakláncát, egy kisebb napkorongot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy moa csiptetőt, egy moa karkötőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa vállapot, egy nap szimbólumot, egy örökkévaló napkövét, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy q. demoralizátort, egy q. pusztító éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt és egy teriádbőr karkötőt visel. Felszerelését egy quwarg gigász trófea, egy quwarg harcmágus trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Holmiját egy csillagapród cipeli. Tisztán érzed auráját: fehér, jelezve, hogy jó. Kihívod Pterois volitansot egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon összefutsz Sonchus Arvensisszal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Tárgyai között kitűnik egy Ma'yia furulyája, melyen látszik, hogy elkészítésére nagy hangsúlyt fektetett. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Arutac mithrilövét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy háború gyűrűjét, egy hakamát, egy haramakit, egy hatalom fülbevalóját, egy kabutót, egy Khór maszkját, egy kir.érd.műv. kitűzőt, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Natharion amulettet, egy natharion talizmánt, egy olimpia kvazármedált, egy olimpiai ezüstmedált, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. irtó éremet, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy sodét, egy szem szimbólumot, egy szirén köpenyét, egy tleikan karkötőt, egy trix harci totemet, egy tűzúr csizmáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy nekromanta kóborló trófea és egy varkaudar őslich trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: Lant, mit angyal s ördög tart. Jobb kezében egy Végítéletet, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Tisztán érzed auráját: semleges, mint a Tiéd. Kihívod Sonchus Arvensist egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl!
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon összefutsz Sistergő Pumpával. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkánysisakot, egy arany sárkányvállapot, egy csillogó fülbevalót, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fairlight nyakláncát, egy gólemgyűrűt, egy inváziós amulettet, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy örökkévaló napkövét, egy ősi csizmát, egy ősi kígyóbőr övet, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy q. ölő éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet és egy Zu'lit fülkarikáját visel. Jelvényei: Naprend (a Chara-din elleni harcért). Ruházatát egy quwarg gigász trófea, egy quwarg harcmágus trófea és egy triklem drakolder trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy sújtásra emelt pöröly. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy Gonemutlan tőrét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Kihívod Arany Macskát egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Kifizetted a megvett 1 ezüstveretes pajzsot (1000 arany). Mivel nem volt nálad elég készpénz, a maradék összeget a bankszámládról utalod át az Aukciós Háznak.
A 3. napon összeakadsz Khossus del Maullal. Elenios félisten hatalmú szolgája. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy csodálatos nyakláncot, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy felleggyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy Hatalom Karkötőjét, egy hősiesítő medált, egy kiképzői érdemérmet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy Notermanthi amulettet, egy örökkév. igazgyöngét, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy szem szimbólumot, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy uglaok harci maszkot, egy uglaok lábszárvédőt, egy uglaok lánckesztyűt, egy uglaok páncélt, egy uglaok vállvédőt és egy Urgod fétisét visel. Ruházatát egy zg'umrad facsaró trófea, egy triklem drakolder trófea és egy quwarg ölész trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Tisztán érzed auráját: tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Kihívod Khossus del Mault egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl!
Kidülleszti a mellkasát, és hőstetteiről mesél. Egy halvány mosolyt eresztesz meg a fiú felé, de ez minden. Nem a te eseted.
A 3. napon összefutsz Főnix-szel. Sheran első számú avatárja. Egy árnyékpáncélt, egy árnyszőttest, egy bozontfonatot, egy csodálatos nyakláncot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.smaragdját, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy q. ölő éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy uglaok harci maszkot, egy uglaok lábszárvédőt, egy uglaok lánckesztyűt, egy uglaok láncköpenyt, egy uglaok vállvédőt, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy Zt'tuzzarxn trófea, egy og'hlobn mészáros trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 9 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Málhásállata egy sivatagi doareg. Nem tűnik túl barátságosnak. Elfordulsz, és tovább totyogsz.
A 3. napon találkozol Einstein, a trollral. Tharr esszenciájának örököse. Egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Hulcarhud övét, egy játékmesteri palástot, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Lordac kesztyűjét, egy Luthius karkötőjét, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy olimpiai aranymedált, egy örökkévaló napkövét, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősi nyakláncot, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy q. ölő éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy troglodita gyűrűt, egy uglaok harci maszkot, egy uglaok lábszárvédőt, egy uglaok láncköpenyt, egy uglaok szögescsizmát, egy uglaok vállvédőt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy teriád varázsló trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 8 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Auráját érzékelve máris tudod, ő is semleges. Kihívod Einstein, a trollt egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod!
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 3. napon összeakadsz Carouval. Mozgása könnyed, szinte már légies. Mosolya szomorú, a vértelen ajkak ívelése az időtlen szépség maga... Angyal ő; a halál angyala... Kihívod Carout egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A 3. napon ismét találkozol Pterois volitansszal. Érzékeled auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Kihívod Pterois volitansot egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átveszed a sikeresen eladott 6 szürke briliáns (eladási ár: 1000 arany, ebből a kezelési költség: 80 arany) ellenértékét.
Zu'lit tarsolya termel 2 sallank karmot. Elég rosszul pihentél, a kisebb és nagyobb quwargok állandóan csipkedtek! De most, hogy felébredsz, és látod, minden quwargoktól hemzseg, örülsz, hogy nem faltak fel teljesen (-226 életpont). Az aranytermő erszény 74 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+306 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1868 varázspont.) Mentális erőd regenerálódik. (+253 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+10 tudatpont.) A lottó 1007. hetének nyerőszámai: 20, 25, 1. 1 db 1 találatos szelvényed volt. Erre összesen 11 arany nyereményt kapsz. [A két forduló között 1 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]
A táborozás ideje alatt hosszú időt töltöttél azzal, hogy eszement trappoló nyomok után kutattál. A keresgélés eredménytelen volt. [7 pontot használtál fel, van még 765. Kapsz 7 VP-t.]

* 1. KP: elmormolod a 112. varázslatot a 71. varázslatot a 161. varázslatot
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 765.]
Gyorsvarázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 763. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-35 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 761. Kapsz 2 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 189. varázslatot a 69. varázslatot a 120. varázslatot
Nincs poszogó möszéd! [0 pontot használtál fel, van még 761.]
Beizzik a turbómágia. Érzed, hogy nagyobb a kontrollod a testedben buzgó kí felett. [-14 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 759. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 757. Kapsz 2 VP-t.]

* 3. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat az 1658. tárggyal az 1538. tárgyat
Leveszed a mágusköpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 757.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 757.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 757.]

* 4. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 165. varázslatot a 220. varázslatot
Fürgén varázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-38 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 755. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Esszenciavédelem vonja be tested. [-37 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 753. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 751. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: elmormolod a 123. varázslatot a 385. varázslatot a 377. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Hatalma. [-15 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 749. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Megidéztél egy földelementált, most egy darabig téged fog szolgálni. [-80 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 739. Kapsz 10 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 737. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: elmormolod a 127. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 735. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+27 erő). [-32 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 733. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+23 sebzés támadásonként.) [-46 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Öregedtél 1 évet. [2 pontot használtál fel, van még 731. Kapsz 2 VP-t.]

* 7. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 721. Kapsz 10 VP-t.]

* 8. KP: elmormolod a 188. varázslatot a 224. varázslatot a 209. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Kékes fény vonja be bőröd. [-37 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 719. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Munkád gyümölcsözni fog! [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 719.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 717. Kapsz 2 VP-t.]

* 9. KP: használod az 1101. tárgyat az 1253. tárgyat az 1137. tárgyat
Használod a Niagren pálcáját. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [1 pontot használtál fel, van még 716. Kapsz 1 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 716.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 716.]

* 10. KP: elmormolod a 319. varázslatot a 86. varázslatot a 73. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Az ősök tudását felhasználva harcolsz majd ebben a fordulóban. (A szörnyek több Tapasztalati Pontot érnek.) [-200 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 714. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Optimalizálod szervezeted energiafelhasználását. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 714.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) [5 pontot használtál fel, van még 709. Kapsz 5 VP-t.]

m 2 2 8 mozogsz keletre, keletre, északra
[280,116] A bokrok megritkulnak, árnyékba vonja őket az új terep, a sűrű erdő. A föld meg-megremeg, a quwargok keményen dolgoznak alattad. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-5 életpont). Látsz egy quwargok által elpusztított ősi rúnatornyot. Találsz egy teljesen lerombolt oltárt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Nocsak, egy quwarg! Undorodva lépsz rá. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Csak egy quwarg harcmágus. Megvető mosollyal várod a találkozást. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Megjelenik egy lidérc! Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. 109 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy rovarfelhő II varázslatot. 336 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Ellenfeled ősi hurrikán varázslatot lő rád. 635 életpontot vesztettél. Hideg veríték folyik végig a hátadon - ez a támadás egy öngyilkos vállalkozás volt! A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot.
{Csatastatisztika; sebzés: 109, sebződés: 971, gyógyulás: 8, összesen: -963 ÉP}

Minden elsötétül előtted... Ez már bizonyosan a halál. [7 pontot használtál fel, van még 702. Kapsz 7 VP-t.]
Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+1091 életerő.)

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(280,116) ősi rúnatorony (#852), oltár, quwarg harcmágus (#851)

Miután magadhoz térsz valamennyire, körbenézel.
[279,115] A terep bozótos - világosabb, de nehezebb a mozgás. Nem tudod úgy letenni a lábad, hogy ne reccsenne a talpad alatt quwarg. Förtelmes! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-15 életpont). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Dornodon hívői építették. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Találsz egy elpusztított sámángyökeret. (ld. enc.) Nini, egy quwarg! Rátaposol. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy quwarg lázhozó. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. 111 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 7 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg lázhozó csáprágóját. (7 támadással 479 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (41 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Hasra vágod magad, azonban így is jut a gázból. (1 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Lehetőséget látsz a Kobraharapás bevetésére. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg lázhozó jobb oldalát. (10 támadással 1753 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+351 életerő). Transzformálsz! (+175 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (52 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel súrolod a quwarg lázhozó testét. (1 támadással 170 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+35 életerő). Transzformálsz! (+17 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (52 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (48 sebzést okozott.) Csáprágójával a quwarg lázhozó megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 29 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +6 ÉP.) A quwarg lázhozó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15054 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2706, sebződés: 30, gyógyulás: 400, összesen: +370 ÉP}

Leszüreteled egy gallopbokor érett bogyóit. Állítólag ehető. (+1 kaja.) Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Ráismersz a lényre. Egy quwarg gigász. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Távolról méregfelhő II varázslatot lősz a másikra. 127 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a quwarg gigász testét. (8 támadással 371 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (46 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí izzó csomókban árad ujjhegyeidbe, készen az ellenfél életenergiájának elszívására. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg gigász fejét. (9 támadással 1756 életpontot sebezve.) Te 219 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+352 életerő). Transzformálsz! (+175 varázspont.) Földelementálod támad. (44 életpontot sebezve.) Ököllel párszor megpöccinted a quwarg gigász testét. (8 támadással 702 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+141 életerő). Transzformálsz! (+70 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (20 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (36 sebzést okozott az ellenfélnek.) Könnyedén félreszökkensz a quwarg gigász csapása elől. A quwarg gigász megcsípi a jobb combodat. (1 támadástól 251 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +51 ÉP.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Lerázod magadról! Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg gigász testét. (5 támadással 1127 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+226 életerő). Transzformálsz! (+112 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (49 életpontot sebezve.) Ököllel meghorzsolod a quwarg gigász fejét. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (39 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (57 sebzést okozott az ellenfélnek.) A quwarg gigász lendületes ütése célt téveszt. A quwarg gigász csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A quwarg gigász még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 35675 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4460, sebződés: 251, gyógyulás: 1015, összesen: +764 ÉP}

Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy quwarg b.háborító. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 537 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (36 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg b.háborító testét. (11 támadással 1929 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+302 életerő). Transzformálsz! (+192 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (53 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel gyengén megütögeted a quwarg b.háborító jobb hátsó lábát. (8 támadással 1384 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Transzformálsz! (+81 varázspont.) Földelementálod támad. (25 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (40 sebzést okozott.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 347 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +70 ÉP.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 317 életpontot vesztettél. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító jobb hátsó lábát. (3 támadással 520 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+105 életerő). Földelementálod támad. (86 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (24 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (41 sebzést okozott az ellenfélnek.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 323 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +65 ÉP.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 279 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 27442 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4755, sebződés: 1266, gyógyulás: 568, összesen: -698 ÉP}

Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy quwarg teleportgömb. Alaposan körülnézel a földön. Friss gnóm nyomok vezetnek északra. Találsz még friss gnóm nyomokat, amelyek nyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek északra vezetnek.
Összefutsz Acinonyx Jubatusszal. Ő De'Cugel felesége! Sheran esszenciájának örököse. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy angyalok gyűrűjét, egy csodálatos nyakláncot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy Eldereth kristályt, egy Fagyor övsálját, egy halálfejes köpenyt, egy Harcosok érmét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy lajstrom medált, egy lordok övét, egy lovagi övcsatot, egy lovagi sisakforgót, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkévaló ametiszét, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkalapot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Thargodan agyfókuszt, egy törpe bakancsot, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy tűzhaj diadémet, egy vámpír talizmánt, egy vámpírkesztyűt, egy védőtalizmánt, egy virág szimbólumot, egy yiang csuklópántot, egy yiang nadrágot, egy yiang vállvédőt és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Felszerelését egy kolonizátor trófea, egy kaptárparancsnok trófea és egy Zekhartax trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: egybeolvadó szent szimbólumok. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított hoarián sárkánybébi. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Elég egy mentális pillantás aurájára: az ő jelleme is semleges. Kihívod Acinonyx Jubatust egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Utad során felfedezed Sang Al'rahim táborát. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy Élet gyűrűjét, egy Fagyor övsálját, egy halálfejes köpenyt, egy Hantas karperecét, egy Iniac nyakláncát, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy kotét, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa csiptetőt, egy moa nadrágot, egy moa nyakláncot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy q. demoralizátort, egy q. irtó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg nyakpántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt és egy Vlagyimir-díjat visel. Fegyverzetét egy ködsárkány trófea, egy álomosztó őrszellem trófea és egy ódon vízköpő trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy ganüid gyilokot, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Tisztán érzed auráját: sötét, akárcsak a lelke. Rögtön látod, hogy senki és semmi vagy az ő hatalmához képest. Semmi esélyed sem lenne harcban. Elkerülöd a táborhelyet, mielőtt a másik még észrevenne.
Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.) [0 pontot használtál fel, van még 702.]

m 8 8 8 mozogsz északra, északra, északra
[279,114] Még mindig bozótos. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-42 életpont). Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Hmm, csak egy quwarg harcmágus. Ettől nincs semmi félnivalód. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Megjelenik egy lidérc! Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő II varázslatot lősz. 124 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy energiaspirál. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi hurrikán varázslatot, majd rád küldi. 364 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg harcmágus fejét. (8 támadással 530 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel párszor megpöccinted a quwarg harcmágus jobb hátsó lábát. (11 támadással 1903 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+381 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (80 életpontot sebezve.) Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg harcmágus jobb hátsó lábát. (8 támadással 690 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+139 életerő). Földelementálod támad. (71 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (51 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pusztító szélvészként veti rád magát a quwarg harcmágus. Harapásai nyomán ömlik a véred. (2 támadástól 615 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +123 ÉP.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 60 életpontot vesztettél. A lidérc rád támad! (3 támadással 68 ép-t sebzett.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégoszlop varázslatot lő rád. 51 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) A kí energiák mesterfokú alkalmazása lehetővé teszi számodra az Esszencia Uralma technikát. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg harcmágus fejét. (8 támadással 1500 életpontot sebezve.) Te 187 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+301 életerő). Földelementálod támad. (25 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütöd a quwarg harcmágus testét. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Földelementálod támad. (55 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (39 sebzést okozott.) Pusztító szélvészként veti rád magát a quwarg harcmágus. Harapásai nyomán ömlik a véred. (2 támadástól 607 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +122 ÉP.) A lidérc rád támad! (3 támadással 64 ép-t sebzett.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiaspirál varázslatot, majd rád küldi. 85 életpontot vesztettél.
A quwarg harcmágus még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 40228 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-27 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5194, sebződés: 1914, gyógyulás: 1286, összesen: -628 ÉP}

Észreveszel egy teljesen lerombolt oltárt. Egy öregasszonyt pillantasz meg. Egy rakás fát próbál a hátára emelni, de nem sikerül neki. Ha segítesz neki, 6 TVP-t kell elköltened (32. jellempróba). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy quwarg gödröt. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy egy Raia avatárja hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Észreveszel egy elpusztított sámángyökeret. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy Chara-din monolitját. Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Megtaposod, majd megtörlöd a talpad. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Egy quwarg bölcs nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy agytaposás mágia... Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy méregfelhő II varázslat. 122 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled hangcsapás varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy hangcsapás varázslat. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Egy hangcsapás varázslattal köszönt csatapartnered. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 8 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg bölcs jobb oldalát. (8 támadással 540 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (60 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Szemöldöködet összehúzva, testedet ellazítva megindítasz egy Kabal-Sújtást. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg bölcs nyakát. (9 támadással 1556 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (62 életpontot sebezve.) Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg bölcs testét. (8 támadással 700 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (44 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (51 sebzést okozott az ellenfélnek.) A quwarg bölcs csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled lelassítása érdekében felkészülsz egy Kabal-Sújtásra. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg bölcs testét. (7 támadással 1178 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (56 életpontot sebezve.) Ököllel megpöccinted a quwarg bölcs jobb oldalát. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (41 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (45 sebzést okozott.) Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg bölcs most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 őskristály-szilánkot. [őskristály-szilánk ládikóba-> (186,106)-> 33 arany, -2 ÉP] 29212 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4539, sebződés: 572, gyógyulás: 12, összesen: -560 ÉP}

Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Megpróbálsz beolvadni a környezetedbe. Ezt megúsztad. Miután rendezted légzésedet és szívverésedet, megszemléled a szörnyet. Egy pillantás elég, hogy megismerd. Egy quwarg széltáncos. Amint megtisztul a terep, Te is előkerülsz.


(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az isteni gyógyítás varázslatot! [-4 TVP] Sebeid gyógyulnak (+750 életerő). [-60 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megérzed Amélia átkát a zsigereidben, a félelem és az agresszivitás elegyét, amely a legmélyebb belsődből tör a felszínre. Szerencsére az érzés nem tartós. (+1 gonoszság.) Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem túl régi (maximum néhány napos) kobudera nyomok vezetnek délre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek délnyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss troll nyomokat, amelyek nyugatra, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
Összefutsz Ch'Boyoval. Mozgása könnyed, szinte már légies. Valahogy az az érzésed támad, mintha kiválasztott volna valamire... Kihívod Ch'Boyot egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod! Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Találkozol Neal Syrrus-Derrával. Mozgása könnyed, szinte már légies. Valahogy az az érzésed támad, mintha kiválasztott volna valamire... Kihívod Neal Syrrus-Derrát egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
(láthatatlan észlelése:)
Összeakadsz egy hosszú aranyhajú, piros szemű ember férfival. Bőre a sírok márvány fehérjét idézi. Elenios kisebb avatárja. Egy bársony övsálat, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy fűzött kagylósort, egy gron vállvédőt, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy moa nyakláncot, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkév. igazgyöngét, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkalapot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy szem szimbólumot, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet és egy Zarknod fülbevalóját visel. Felszerelését egy Obarraan trófea, egy téridő szaggató trófea és egy Wadnax trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy lovagi kardot, bal kezében egy sárkánypengét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy hoarián sárkánybébi! Málhásállata egy mutáns hegyitroll. Auráját érzékelve máris tudod, fehér, jelezve, hogy jó. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Tamarinai Geodrin. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással. Kihívod Tamarinai Geodrint egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Aztán elköszöntök egymástól.

(Továbbmész...) [279,113] Az aljnövényzet megritkul, megszaporodnak a fák: sűrű erdőben vagy. A quwargok itt mindent lerágtak, gyökeréig! Hosszú időbe telik, amíg a természet újjáéled. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-22 életpont). Gyanús mozgást látsz a fák között. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy quwarg harcmágus. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Megjelenik egy lidérc! Egy méregfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 129 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled méregfelhő III varázslatot lő rád. 100 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). Egy jégoszlop varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Távolról méregfelhő III varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! Elszántan a másikra ugrasz. Felkészülsz a Sziklaököl alkalmazására. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg harcmágus fejét. (9 támadással 1596 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+320 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (42 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor súrolod a quwarg harcmágus testét. (8 támadással 690 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+139 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (24 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (58 sebzést okozott az ellenfélnek.) Csípések, marások zuhognak védtelen testedre! (2 támadástól 598 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +120 ÉP.) A lény kacagva szívja el életnedveidet. 59 életpontot vesztettél. A lidérc rád támad! (3 támadással 67 ép-t sebzett.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: átok varázslatot lő rád. (Sebeid az átok hatása alatt feleolyan gyorsan gyógyulnak.) A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg harcmágus jobb hátsó lábát. (11 támadással 1852 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+185 életerő). Földelementálod támad. (32 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg harcmágus testét. (2 támadással 344 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Földelementálod támad. (66 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (30 sebzést okozott.) A quwarg harcmágus rágószerve borzalmas sebeket váj hasadba. (2 támadástól 587 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +118 ÉP.) A lidérc rád támad! (3 támadással 69 ép-t sebzett.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi hurrikán varázslatot. 361 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a quwarg harcmágus száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. 38371 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Megújítod az áldomás varázslatot. [-27 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4863, sebződés: 1841, gyógyulás: 932, összesen: -909 ÉP}

Felfedeztél egy félig kész ladikot. Elképzelni sem tudod, mi célt szolgálhat, hogyan is készült. Ehhez még nem vagy elég okos. Nini, egy quwarg! Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Hmm, csak egy quwarg harcmágus. Ettől nincs semmi félnivalód. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Megjelenik egy lidérc! Távolról méregfelhő II varázslatot lősz a másikra. 116 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy jégoszlop varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy rovarfelhő II varázslatot. 314 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Üdvözlésképpen egy savhurrikán II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 274 életpontot vesztettél. Hirtelen felülkerekedik benned az életösztön. Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd.
{Csatastatisztika; sebzés: 116, sebződés: 588, gyógyulás: 8, összesen: -580 ÉP}

Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... [18 pontot használtál fel, van még 684. Kapsz 18 VP-t.]
Az örökkévalóságnak tűnő pillanat után azonban furcsa dolog történik: gyomrod a torkodba, lábad a fejed fölé ugrik - igen furcsa érzések egy halott számára! Aztán, a füstölve eltűnő deus ex machina helyére pillantva rádöbbensz, hogy mi is történt: az utolsó pillanatban a csodálatos varázstárgy nemcsak hogy megmentett a biztos pusztulástól, hanem még valamennyit gyógyított is rajtad. (+1030 életerő.)

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(279,113) quwarg harcmágus (#851), ladik (#1244)
(279,114) quwarg harcmágus (#851), oltár, 32. jellempróba, quwarg gödör (#571), művészi porolit (#720), sámángyökér (#1963, belőle készíthető: #1964), Chara-din monolitja (#534), quwarg bölcs (#7131), quwarg széltáncos (#540), Ch'Boyo (2206. kalandozó), Neal Syrrus-Derra (2463. kalandozó), Tamarinai Geodrin (2632. kalandozó)
(279,115) Dornodon oltár, 38. jellempróba, sámángyökér (#1963, belőle készíthető: #1964), quwarg lázhozó (#478), quwarg gigász (#7128), quwarg b.háborító (#850), Acinonyx Jubatus (5350. kalandozó), Sang Al'rahim (5689. kalandozó)

Miután magadhoz térsz valamennyire, körbenézel.
[278,113] A fák sűrűsödnek, az erdő fenyegetőbbé válik. Kalandozók csontmaradványait látod itt is, ott is. Talán el kéne innen menned... Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-15 életpont). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy teljesen lerombolt oltárt. Hoppsz, egy quwarg! Megtaposod, majd megtörlöd a talpad. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. A sűrű aljnövényzet megbízhatóan rejt el a figyelő szemek elől. Hál istennek, ezt megúsztad. Amikor már úgy érzed, a szörny nem vehet észre, kikukkantasz. Sűrű szárnycsattogtatással egy quwarg széltáncos távolodik. A szörny távoztával előkerülsz búvóhelyedről.

Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Hmm, csak egy quwarg gigász. Ettől nincs semmi félnivalód. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Ellenfeledre méregfelhő II varázslatot lősz. 125 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Gyógyulsz (+4 életpont). Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg gigász bal első lábát. (8 támadással 369 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (59 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg gigász jobb első lábát. (11 támadással 1887 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+189 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (27 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütögeted a quwarg gigász testét. (8 támadással 684 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (28 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (34 sebzést okozott.) Könnyedén félreszökkensz a quwarg gigász csapása elől. A quwarg gigász feléd sújt csáprágóival, de mellé! Mint a harcművészetek igazi mestere, megpróbálkozol az Erő Öklével. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg gigász testét. (5 támadással 1105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+111 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (42 életpontot sebezve.) Ököllel épp hogy eltalálod a quwarg gigász jobb oldalát. (1 támadással 83 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Földelementálod támad. (43 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (33 sebzést okozott az ellenfélnek.) A quwarg gigász lendületes ütése célt téveszt. A quwarg gigász feléd sújt csáprágóival, de mellé! Véres nyál csordul ki a quwarg gigász száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 35294 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4519, sebződés: 0, gyógyulás: 384, összesen: +384 ÉP}

Gyanús mozgást látsz a fák között. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy quwarg b.háborító közeledik. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+4 életpont). Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 547 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (48 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. (11 támadással 1925 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+193 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (57 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg b.háborító fejét. (8 támadással 683 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (72 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (33 sebzést okozott az ellenfélnek.) Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 317 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +64 ÉP.) A lény óriási darabot tép ki belőled. Még 297 életpontot vesztettél. Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító jobb hátsó lábát. (6 támadással 1353 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+135 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (24 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (58 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (38 sebzést okozott.) Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (2 támadástól 338 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +68 ÉP.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 310 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a quwarg b.háborító száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 28188 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4918, sebződés: 1262, gyógyulás: 544, összesen: -718 ÉP}

Itt az ideje, hogy igyál az élet vizéből. A hatás nem marad el: nem kínoz többé átok varázs.
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az isteni gyógyítás varázslatot! [-4 TVP] Sebeid gyógyulnak (+750 életerő). [-60 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) troll nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még friss árnymanó nyomokat, amelyek délnyugatra, friss gnóm nyomokat, amelyek nyugatra, friss törpe nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek keletre vezetnek. [5 pontot használtál fel, van még 679. Kapsz 5 VP-t.]

m 6 6 6 mozogsz nyugatra, nyugatra, nyugatra
[277,113] Az erdőt bozótos vidék váltja fel. Egy kultúrmasztodon üres csontváza meredezik előtted, a quwargok teljesen lerágták. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-13 életpont). A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Hmm, csak egy quwarg agyfürkész. Ettől nincs semmi félnivalód. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy láthatatlan védekező pszit. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy fehérál.roncsolása pszi hatás. 237 életpontot vesztettél. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy agybénítás pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 8 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg agyfürkész bal karját. (8 támadással 533 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (65 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg agyfürkész testét. (11 támadással 1904 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+381 életerő). Földelementálod támad. (70 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg agyfürkész testét. (7 támadással 1194 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+239 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (38 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 237 életpontot vesztettél. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy fehérál.roncsolása pszit. 224 életpontot vesztettél. A quwarg agyfürkész összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 26266 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3853, sebződés: 698, gyógyulás: 632, összesen: -66 ÉP}

Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Sonchus Arvensis. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Raia hívői építették. Éktelen káromkodást hallasz. A hang gazdája egy gnóm fickó. Furcsa, idétlennek tűnő szárnyas szerkezet mellett áll és egy hatalmas csavarkulccsal a kezében szidja azt. Kiderül, hogy a fura gépezetnek eltörött a tengelye. Segíthetsz a gnómnak, ha van nálad egy fémrúd és rászánsz 15 TVP-t (47. jellempróba). Nini, egy quwarg! Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Csak egy quwarg széltáncos. Megvető mosollyal várod a találkozást. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 113 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled sivatagi vihar varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 7 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg széltáncos hártyás szárnyát. (7 támadással 400 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (32 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg széltáncos bal lábát. (11 támadással 1609 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+322 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg széltáncos jobb vállát. (8 támadással 590 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+119 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (58 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (41 sebzést okozott az ellenfélnek.) A quwarg széltáncos feléd sújt csáprágóival, de mellé! A quwarg széltáncos még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 quwarg igazgyöngy [quwarg igazgyöngy ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. 24510 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2896, sebződés: 2, gyógyulás: 453, összesen: +451 ÉP}

Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Csak egy quwarg b.háborító. Megvető mosollyal várod a találkozást. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+4 életpont). Dárdát küldesz ellenfeled felé. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 547 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (56 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító testét. (11 támadással 1923 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+385 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor súrolod a quwarg b.háborító jobb hátsó lábát. (8 támadással 677 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (50 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (44 sebzést okozott.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 246 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +50 ÉP.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 275 életpontot vesztettél. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg b.háborító testét. (3 támadással 513 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Földelementálod támad. (38 életpontot sebezve.) Ököllel meghorzsolod a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (42 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 251 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +51 ÉP.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 317 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 22909 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4069, sebződés: 1089, gyógyulás: 673, összesen: -416 ÉP}

A következő kincseket találtad: 11 arany. Körbevizsgálódsz. Nem túl régi (maximum néhány napos) elf nyomok vezetnek délre. Találsz még friss mutáns nyomokat, amelyek délre, friss gnóm nyomokat, amelyek keletre, friss gnóm nyomokat, amelyek délre vezetnek.

(Továbbmész...) [276,113] Változik a vidék képe, síkságon vagy. Bárhová lépsz, apró quwargokon taposol! Gusztustalan! Utad során felfedezel egy oltárt. Fairlight híveié. Nocsak, egy quwarg! Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy Sheran oltárt. Délre nézve látsz egy Chara-din oltárt. Délnyugatra egy Tharr oltár van. Északnyugatra egy Tharr oltár van. Jól kivehetőek a távolban. Gyorsan ellátod a sebeidet: +17 életerő. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy varkaudar őslich. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy élőholt pozdorja varázslat. 415 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Egy savhurrikán varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősi sorvasztás varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Dárdát küldesz ellenfeled felé. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar őslich testét. (8 támadással 500 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (51 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a varkaudar őslich testét. (11 támadással 1828 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+366 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (32 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel gyengén megütögeted a varkaudar őslich jobb lábát. (8 támadással 1386 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+278 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (48 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (31 sebzést okozott.) Üdvözlésképpen egy éhínség varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Karmával néhányszor a varkaudar őslich megcsapja a fejedet. (2 támadástól 75 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) A varkaudar őslich szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 31342 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4291, sebződés: 75, gyógyulás: 671, összesen: +596 ÉP}

Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem valami friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss árnymanó nyomokat, amelyek délkeletre, friss árnymanó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés).
Összeakadsz egy meghatározhatatlan színű, rövid hajú, piros szemű sötét gnóm férfival. A bőre sötétbarna. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkányvállapot, egy Blounther gyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy jégisten amulettet, egy Kabol gyűrűjét, egy Khór maszkját, egy kyorg karkötőt, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy örökkévaló jádekövét, egy Ovgun nyakláncát, egy q. irtó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Sshreakza amulettjét, egy Ssszissszenő csizmát, egy Teremtő koronáját és egy villám szimbólumot visel. Jelvényei: Naprend (a Chara-din elleni harcért). Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy quwarg harcmágus trófea és egy quwarg gigász trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: egy sújtásra emelt pöröly. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Málhásállata egy sivatagi doareg. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Sutor Kragoru. Kölcsönösen engedélyezitek egymás számára a további mentális kapcsolatot. Kihívod Aad-Shaar Asynt egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Aztán elbúcsúztok, és mindenki megy tovább a maga útján.

(Továbbmész...) [275,113] A sík vidék bozótos terepbe vált át. Kellemetlen érzésed támad, ahogy körülnézel: mintha ezernyi bogár figyelne! A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy ködmágus került az utadba. Itt csata lesz.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy agytaposás mágia... Távolról méregfelhő II varázslatot lősz a másikra. 151 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy vérbeli borzongás varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a ködmágus fekete csuháját. (8 támadással 248 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel néhányszor súrolod a ködmágus fekete csuháját. (11 támadással 914 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Ököllel párszor megpöccinted a ködmágus bal vállát. (8 támadással 335 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (24 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (36 sebzést okozott az ellenfélnek.) Nem vagy felkészülve a ködmágus gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a bal karodat. (2 támadástól 178 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +36 ÉP.) Ellenfeled ősi sorvasztás varázslatot lő rád. Semmi hatás! Ki-tudásod egy igazi tesztje előtt állsz: az Erő Öklét készülsz alkalmazni. Ököllel párszor megpöccinted a ködmágus testét. (6 támadással 656 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (37 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a ködmágus fekete csuháját. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (58 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (57 sebzést okozott.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 185 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +37 ÉP.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi sorvasztás varázslatot. Semmi eredménye! A ködmágus összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 24270 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2649, sebződés: 363, gyógyulás: 81, összesen: -282 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy oltárt. Dornodon hívei emelték. Egy női hangot hallasz: "Segítség!" Kapkodod a fejed, de csak pár másodperc múlva találod meg a hang forrását. A melletted álló magas tölgy kinyúló ágán egy gyönyörű elf nő ül. "Nézd vándor s figyeld bajom, lantom néma s nem hallhatom, csak egy kicsiny húr kéne még, egy húrért egy húron pendülnék." Nem hiába fejlesztetted az intelligenciádat: "Megpurcant egy drótszőr, mi?" Ha segíteni akarsz a bárdon, egy drótszőrre és 5 TVP-re van szükséged (49. jellempróba). Ahogy lenézel, egy quwargot látsz, amint éppen azon iparkodik, hogy megcsípjen. Rálépsz - reccs! Vége. 1 tapasztalati pontot kaptál. Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek délre. [21 pontot használtál fel, van még 658. Kapsz 21 VP-t.]

m 4 4 mozogsz délre, délre
[275,114] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. A távolban több quwarg bolyt látsz, oldalukon nagy a nyüzsgés. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy fényhozó. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1320 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. Szerencsére nem hatott rád. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, dárdát ragadva megsorozod ellenfeledet. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a fényhozó jobb lábát. (8 támadással 253 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (44 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Elszántan ellenfeledre rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a fényhozó jobb karját. (11 támadással 919 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (19 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted a fényhozó nyakát. (8 támadással 337 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (62 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (33 sebzést okozott.) Bár ügyesen védekezel, a fényhozó sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 64 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +13 ÉP.) Varázsenergiát vesztesz. (-71 varázspont.) Bár ügyesen védekezel, a fényhozó sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 48 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel párszor súrolva eltalálod a fényhozó felemelt karját. (3 támadással 242 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (69 életpontot sebezve.) Ököllel épp hogy eltalálod a fényhozó testét. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (60 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (30 sebzést okozott.) A fényhozó megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 72 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 75 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.)
A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25645 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3430, sebződés: 259, gyógyulás: 61, összesen: -198 ÉP}

Egy öregasszonyt pillantasz meg. Egy rakás fát próbál a hátára emelni, de nem sikerül neki. Ha segítesz neki, 6 TVP-t kell elköltened (32. jellempróba). Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Tharr híveié. Ahogy lenézel, egy quwargot látsz, amint éppen azon iparkodik, hogy megcsípjen. Undorodva lépsz rá. 1 tapasztalati pontot kaptál. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy Fairlight oltárt. Keletre nézve látsz egy Chara-din oltárt. Északnyugatra egy nekrofun van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Egy pillanatra más szemével látsz mindent. Amikor kezed fehér, lesoványodott bőrére pillantasz, amint egy koporsó szegélyét markolászod, rájössz, hogy egy pillanatra te voltál Amélia. (+1 gonoszság.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek délre.

(Továbbmész...) [275,115] Továbbra is síkságon vagy. Előtted egy kutya méretű quwarg ugrik elő a földből, majd gyorsan eliszkol. Egy hajléktalan troll csörtet feléd, megszólít: - Haver, aggyá egy aranyat! Három hónapig ispotályba' vótam, nincsen pénzem. - Ha megszánod, adjál neki egy aranyat, ez nem kerül TVP-be (39. jellempróba). Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Gyorsan eltaposod a kártevőt. 1 tapasztalati pontot kaptál. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy Chara-din oltárt. Délkeletre nézve látsz egy xantusz-kaktuszt. Délre egy Tharr oltár van. Délnyugatra egy Tharr oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Egy fényhozó nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Egy méregfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 1428 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi hatás! Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 8 dárda. Pár lövedéked átjárja a fényhozó testét. (8 támadással 242 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (45 életpontot sebezve.) A lény kiáltásával megpróbálja megállítani a szívedet. Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a fényhozó testét. (11 támadással 934 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (21 életpontot sebezve.) Ököllel párszor súrolva eltalálod a fényhozó testét. (8 támadással 326 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (43 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (34 sebzést okozott.) Nem vagy felkészülve a fényhozó gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a jobb karodat. (2 támadástól 74 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) A lény varázsenergiádat szívja, ezáltal erősítve magát. (-62 varázspont.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 39 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +8 ÉP.) Kritikus pontot ért a találat. (Felizzik a drakolder gyűrű, és elfüstöl egy angyalok gyűrűje!) A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a fényhozó testét. (2 támadással 159 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (49 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel csak érinted a fényhozó nyakát. (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (30 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (59 sebzést okozott.) Bár ügyesen védekezel, a fényhozó sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 73 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) Bár ügyesen védekezel, a fényhozó sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 91 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.)
A fényhozó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25645 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3452, sebződés: 277, gyógyulás: 65, összesen: -212 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre vezetnek. [14 pontot használtál fel, van még 644. Kapsz 14 VP-t.]

v 198 199 112 elmormolod a 198. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Energia árad testedbe. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(275,113) ködmágus (#597), Dornodon oltár, 49. jellempróba
(275,114) fényhozó (#602), 32. jellempróba, Tharr oltár
(275,115) 39. jellempróba, fényhozó (#602)
(276,113) Fairlight oltár, varkaudar őslich (#402), egy alakváltó férfi
(277,113) quwarg agyfürkész (#745), művészi porolit (#720), Raia oltár, 47. jellempróba, quwarg széltáncos (#540), quwarg b.háborító (#850)
(278,113) oltár, quwarg széltáncos (#540), quwarg gigász (#7128), quwarg b.háborító (#850)

[199,112] A sík vidék bozótos terepbe vált át. Egy elszáradt kóró tövében megsárgult, megrepedezett tekercset találsz. Mielőtt még szétporlad, amikor kihajtogatod, el tudod olvasni mi is ez: egy Sistergő Pumpa által aláírt rendelet a Jerikó nevű ember kivégzéséről.

A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Találsz egy varkaudar falut.
(Feltételes kutatás:) Elszántan az öldöklésre, a varkaudarok sátrai közé rontasz. Csak első pillanatra tűnik kihaltnak a hely, aztán már lebbennek is fel a sátornyílást elfedő ponyvák, és mire újra feleszmélhetsz, torzonborz alakok vesznek körbe. Egy varkaudar hírnök készül a lemészárlásodra.

Távolról méregfelhő II varázslatot lősz a másikra. 110 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Gyógyulsz (+4 életpont). Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 1 dárda. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a varkaudar hírnök testét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (40 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +25 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1909 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 214, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

A varkaudarok valahogy elszántabbnak tűnnek, pihenni sincs időd, máris újabb ellenfeled akad. Egy varkaudar íjász támad rád.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy méregfelhő II. 122 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Gyógyulsz (+4 életpont). Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 1 dárda. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a varkaudar íjász bal karját. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (23 életpontot sebezve.) Véres nyál csordul ki a varkaudar íjász száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 nyílvessző. 1834 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 209, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Az imént bemutatott tökéletes harctudásod nem elég a varkaudaroknak, ennyitől nem rohannak el a különböző égtájak felé. A nagy küzdelem mámorában észre se vetted a homokos talajból kikandikáló valamit. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 nyílvessző, 2 rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy nyu-shuriken és egy bakkura csizma [bakkura csizma ládikóba-> (186,106)-> 11 arany, -2 ÉP]. Egy varkaudar íjász készül a lemészárlásodra.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 122 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 nyílvessző. 1834 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 122, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

A varkaudar szimbólumod gyűlölt látványából erőt merítve rögvest újabb ellenfeled akad. Egy varkaudar íjász védelmezi a vadászterületét.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 129 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, dárdát ragadva megsorozod ellenfeledet. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 1 dárda. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a varkaudar íjász nyakát. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (31 életpontot sebezve.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 nyílvessző. 1834 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 222, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

A sorból újabb helybeli lép eléd. Izmaid meg sem közelítik az övéit. Egy varkaudar hírnök jön feléd.

Távolról méregfelhő II varázslatot lősz a másikra. 111 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 1 dárda. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a varkaudar hírnök bal lábát. (1 támadással 65 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (50 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1909 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 226, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Ez már a varkaudaroknak is sok! A szélrózsa minden irányában eltűnnek a sátrak között. Csak egyetlen lény marad itt az utolsó csata idejére! Egy varkaudar iszákos védelmezi a vadászterületét.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő II varázslatot lősz. 111 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Egy méregfelhő II varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 5 dárda. Pár lövedéked átjárja a varkaudar iszákos bal vállát. (5 támadással 313 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (40 életpontot sebezve.) A varkaudar iszákos összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3313 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 464, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Már az utolsó varkaudar is messze járhat, teljesen egyedül állsz a falu főterén. Akkor jöhet egy kis kutakodás a sátrak között. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (186,106)-> 25 arany, -2 ÉP], egy ezüsthegyű nyíl [ezüsthegyű nyíl ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], 2 arany, egy bronzpenge [bronzpenge ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP] és egy varkaudar pálinka. Búcsút intesz a varkaudar falunak, ideje továbbindulni.
Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Syrac Hold. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy fekete kaktuszt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy teljesen lerombolt oltárt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy szent tölgyfát. Felfedeztél egy szent ligetet. Valami furcsát érzel: békesség és harmónia uralja a tájat. Észreveszel egy bíborcserjét. Felfedeztél egy Chara-din monolitját. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy beomlott q. gödröt. (ld. enc.) A gödör képe betölti a látóteredet. Mindenhol sötét nyílásokat látsz, nyilván az omlás után megmaradt alagutak bejáratait. A látványt elraktározod valahova, a tudatod mélyére, ahonnan bármikor előbányászhatod, ha szükség lesz rá.

21 17
25 15 19
20
23 22 14 16 18
27 24
26 30 11 12
31 32 13 10
28 29
7 9
34 33 8
36 1
41 6
42 35 40 3 2
39
4 65
48 5
37 38 47 64
43 61
45 46 62 63
54 49
44 59 60 78
56 57
58 76 77
53 50 67
55 66 71 73 74
52 69 75
51 68 70 72
lépcsõk hova visznek:
1: bejárat/kijárat
78: 2. térkép 1. pont
36 25 21 20
39 35 34 28 23
27 24 19
33 32
42 38 26 22
37 31 29 18
41 17
40 30 9 10 11
43
53 3
1 12 16
45 44 8 2 13
52 4
7
46 5 14
51 6 15
49 50 68
48 47
65 67 74
64 73
58 55 63 66
54 75
81 72
56
61 62 70 69 71 76 77
57
80 84
60 59 78 79 82 83 85 86
lépcsõk hova visznek:
1: 1. térkép 78. pont

Ez a 245. labirintus térképe. A bejárat innen 0 mérföldre található.

Két tazunkarókakölyök talált egy kerek sajtot, de nem tudják megfelezni. Ahhoz, hogy segíthess nekik, szükséged van egy mérlegre és 5 TVP-re (31. jellempróba). Megvizsgálod a talajt. Nem túl friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss árnymanó nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek.
[-100 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [54 pontot használtál fel, van még 590. Kapsz 54 VP-t.]

kf 475 kézbeveszed/felveszed a 475. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 5 7 9 mozogsz 5 7 9
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 12 17 20 mozogsz 12 17 20
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 21 22 24 mozogsz 21 22 24
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 26 30 34 mozogsz 26 30 34
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 36 37 38 mozogsz 36 37 38
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 41 42 48 mozogsz 41 42 48
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 49 51 52 mozogsz 49 51 52
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 54 67 61 mozogsz 54 67 61
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 62 65 71 mozogsz 62 65 71
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 75 77 78 mozogsz 75 77 78
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 15 22 25 mozogsz 15 22 25
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 30 36 39 mozogsz 30 36 39
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 42 43 45 mozogsz 42 43 45
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 49 53 54 mozogsz 49 53 54
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 58 60 62 mozogsz 58 60 62
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

lm 75 81 86 mozogsz 75 81 86
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 590.]

* 1. BP: imádkozol
Isteni kapcsolatot létesítesz. Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Egy óra telik el buzgó mormolással. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy varkaudar katona.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy méregfelhő II. 115 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Tharr haragja. 16 életpontot vesztettél. Dárdát küldesz ellenfeled felé. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar katona jobb lábát. (8 támadással 496 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (43 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel párszor súrolva eltalálod a varkaudar katona testét. (3 támadással 493 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (44 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütöd a varkaudar katona csillogó páncélját. (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Földelementálod támad. (59 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (41 sebzést okozott.) Jobbra-balra szökkenve osztja a varkaudar katona nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 23 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) A varkaudar katona szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP] 7595 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1373, sebződés: 41, gyógyulás: 133, összesen: +92 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 560. Kapsz 30 VP-t.]
Isteni kapcsolatot létesítesz. Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy varkaudar iszákos.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 127 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy méregfelhő II varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Felkészülsz, hogy pontosan időzítve kitérésed, elkerüld ellenfeled leheletét. Elrepül 5 dárda. Pár lövedéked átjárja a varkaudar iszákos testét. (5 támadással 313 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (77 életpontot sebezve.) A varkaudar iszákos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 varkaudar látógömb. 3313 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 517, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 530. Kapsz 30 VP-t.]
Isteni kapcsolatot létesítesz. Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Jóleső meleg fut végig a testeden. Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy csataremák.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 100 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szilánk működik (+4 életpont). Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 7 dárda. Pár lövedéked átjárja a csataremák feléd kúszó csápját. (7 támadással 444 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (30 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a csataremák jobb vállát. (6 támadással 1017 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+204 életerő). Földelementálod támad. (57 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel súrolod a csataremák bal oldalát. (1 támadással 170 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+35 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (50 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (52 sebzést okozott.) Csápjaival a csataremák lecsap a bal karodra. (8 támadástól 51 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +11 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 remák szivet. [remák szív ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP] 9614 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1920, sebződés: 53, gyógyulás: 258, összesen: +205 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 500. Kapsz 30 VP-t.]

* 2. BP: használod a 243. tárgyat
Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [5 pontot használtál fel, van még 495. Kapsz 5 VP-t.]

* 3. BP: használod a 73. pszi képességet
Pszid már elegendően megnőtt ahhoz, hogy megnövelhesd a pszi-gyűjtés képességgel - így most nincs értelme elmondanod a pszi fejlesztést. [0 pontot használtál fel, van még 495.]

* 4. BP: használod az 1602. tárgyat
Előveszed az ezüstszelencét és készenlétbe helyezed. Képességeit 20 isteni könnycsepp beledobásával teszteled. Tudod, mikor kell kinyitni - tárgyaid eltűntek, helyükön 5 csontkulcsot találsz. [csontkulcs ládikóba-> (186,106)-> 20 arany, -2 ÉP] [3 pontot használtál fel, van még 492. Kapsz 3 VP-t.]

* 5. BP: kézbeveszed/felveszed a 453. tárgyat a 823. tárggyal
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a mágusköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 492.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 492.]

* 6. BP: fejleszted a 4. tulajdonságodat 40 pontért
Légzőgyakorlatokat, a szervezetet megedző tornagyakorlatokat végzel. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [Még 382 TVP-t kell elköltened.] Sötét, tisztátalan gondolataid támadnak, s egy ideig egy ezeréves vámpír szemén keresztül látod a világot. Később elborzadva térsz magadhoz. (+1 gonoszság.) [40 pontot használtál fel, van még 452. Kapsz 40 VP-t.]

* 7. BP: használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+500 varázspont, -1000 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 452.]

* 8. BP: elmormolod az 1. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Egy végső mozdulattal előhívod a vámpirizáció varázslatot! Ellenfeled közelharcban elfüstölő életenergiájának egy részét fel tudod fogni. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 447. Kapsz 5 VP-t.]

* 9. BP: t. energia kisütése: 501 5 5
Portyázni indulsz a tudati térben.
(láthatatlan észlelése:)
Találkozol egy hollófekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű mutáns nővel. Bőre mintha a halál csókjával érintette volna. Mozgása könnyed, szinte már légies. Jeges borzongás fut végig gerinced mentén, ahogy ajkai mosolyra húzódnak... Érzékeled auráját: az ő jelleme is semleges.
Találkozol Shideharával. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Dornodon főpap-jelöltje. Egy denevér szimbólumot, egy Eldereth kristályt, egy értépő sarkantyút, egy féregíz nyakpántot, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy halálhozó karkötőjét, egy kyorg övcsatot, egy ogre övet, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősplazmát, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy quwarg ékkövet, egy rizspapír-vértet, egy ryuku csizmát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku kesztyűt, egy ryuku köpenyt, egy ryuku mellvértet, egy ryuku nadrágot, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku sisakot és egy vark. pecsétgyűrűt visel. Fegyverzetét egy őrjáratozó katona trófea, egy Quwaxotix trófea és egy kisebb quwarg isten trófea teszi egyedivé. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy kolostort védelmező Jáde- sárkány. Bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd mutáns pók. Málhásállata egy sivatagi doareg. Érzékeled auráját: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Kihívod Shideharát egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Tisztelettel közeledik feléd, majd kétlépésnyire tőled mélyen meghajol, majd fennhangon köszönt téged. Viszonzod a meghajlást, majd további jó vándorlást kívánsz a másiknak. Mindketten levetitek páncéljaitokat, pajzsotokat leteszitek, és puszta ököllel küzdeni kezdtek. Szinte érezhető, ahogy vibrál körülöttetek a KÍ. A meccs végeztével mindketten jobban érzitek magatokat és megígéritek egymásnak, hogy lesz folytatás. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Találkozol egy kékesen átlátszó, jeges tekintetű felismerhetetlen fajú ismeretlen nemű egyénnel. Nem látod, mi van rajtad, és azt se mi van a kezébe. A fenébe, a hidegtől már megint bederesedett a szemüveged? Mégse! Akkor viszont nem érted a dolgot. A hóba nem mesze az van beleírva: Ő volt Lulu King. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Kihívod Lulu King egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Hopp, átugrik egy sötét tekercs!
Találkozol egy szőke, hosszú hajú, zöld szemű elf nővel. Bőre a sírok márvány fehérjét idézi. Elenios ministránsa. Egy arany pikkelyvértet, egy cetbőr válltömést, egy cirkuszi kitűzőt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián bőrövet, egy kráken gyűrűt, egy mithril kesztyűt, egy muzsikus fülest, egy natharion gömböt, egy örökkéval.gyémántját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku vadászinget, egy smaragd karkötőt, egy szem szimbólumot, egy tünde tegezt, egy Vlagyimir-díjat és egy yeti mokasszint visel. Fegyverzetét egy ongóliant trófea, egy varkaudar katona trófea és egy Blounther apó trófea díszíti. Jobb kezében egy varkaudar che-kardot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Málhásállata egy sivatagi doareg. Mentális auráját felismered, tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Összeismerkedtek. Az ő neve Éyrn. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással. Kihívod Éyrnt egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Aztán elköszöntök egymástól.
Összeakadsz Gal Mantelpével. Raia püspöke. Egy gromak páncélt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hősiesítő medált, egy Khór maszkját, egy nap szimbólumot, egy obszidián karkötőt, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr tarkóvédőt, egy rinóbőr övet, egy rubin fülbevalót, egy ryuku kalózkendőt, egy szirén köpenyét, egy szürke bőrkesztyűt, egy umbatari karkötőt és egy yeti mokasszint visel. Ruházatát egy ongóliant trófea, egy quwarg őrparancsnok trófea és egy bűbájlidérc trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: kaleidoszkóp. Jobb kezében egy T'vadar tőrét, bal kezében egy cápafogat tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Motyogni kezd: " Nem vagyok friss porszem, rég volt már, hogy újjászülettem." Kihívod Gal Mantelpét egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
[10 pontot használtál fel, van még 437. Kapsz 10 VP-t.]

* 10. BP: keresed az 549. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy eszement trappolót. Bár nem emlékszel, hogy ilyen tereptípuson találkoztál-e azzal a szörnnyel. [0 pontot használtál fel, van még 437.]

Több pontod maradt, mint amennyit a következő körre át tudsz vinni. Ebből automatikusan gyógyítasz / gyakorolsz / élelmet szerzel.

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Hatalmas súlyzóddal váll- és bicepszgyakorlatokat végzel. Érzed, hogy erősödsz! Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. [Még 276 TVP-t kell elköltened.] Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy varkaudar iszákos. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Üdvözlésképpen egy méregfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 119 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő II varázslat. Semmi eredménye! Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. A szörny minden bizonnyal lehelni fog, ezért felkészülsz a Kitérés Művészete harcművész képesség alkalmazására. Elrepül 5 dárda. Több lövedéked átfúrja a varkaudar iszákos testét. (5 támadással 309 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (66 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3313 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 494, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

[40 pontot használtál fel, van még 397. Kapsz 40 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Két kézzel megfogod a súlyzód, és különböző körzéseket végzel. Huh, de fárasztó! Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. [Még 224 TVP-t kell elköltened.] Amélia nyakláncának kisugárzása árnyékot vet aurádra. (+1 gonoszság.) Jó lenne valami kaját keresni. [40 pontot használtál fel, van még 357. Kapsz 40 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Óriási súlyzóddal fekve- és ülvenyomást végzel. Szinte érzed, ahogy izmaid hatalmasra duzzadnak. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az erőd észrevehetően fejlődjön. [Még 172 TVP-t kell elköltened.] Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Hmm, csak egy varkaudar vajákos. Ettől nincs semmi félnivalód. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy agytaposás rúnavarázst mormol el ellenfeled. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy méregfelhő II. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar vajákos jobb vállát. (8 támadással 500 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (25 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Legutolsó sejtjeidből is összegyűjtve a kí-energiákat, egy Sziklaököl bevitelére koncentrálsz. Ököllel párszor súrolva eltalálod a varkaudar vajákos jobb lábát. (3 támadással 514 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (30 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel súrolod a varkaudar vajákos testét. (1 támadással 166 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Földelementálod támad. (58 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (52 sebzést okozott.) Egy nekromanta csókja varázslatot dob rád a másik. 88 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Egy természet haragja varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A varkaudar vajákos karma a fejed mellett suhan el! A mágus kinyújtja a kezét, és a lángok elborítanak téged! Alig pörkölődsz. 19 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 sámán gyógykenőcs. 6065 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1345, sebződés: 107, gyógyulás: 149, összesen: +42 ÉP}

Hamarosan valami ennivalót kellene találnod. [40 pontot használtál fel, van még 317. Kapsz 40 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Hatalmas súlyzóddal váll- és bicepszgyakorlatokat végzel. Érzed, hogy erősödsz! Már nem is olyan sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az erőd észrevehetően fejlődjön. [Még 120 TVP-t kell elköltened.] Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy varkaudar katona. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy láthatatlan védekező pszit. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő II varázslatot lősz. 130 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Tharr haragja varázslatot lő rád. 32 életpontot vesztettél. Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a varkaudar katona csillogó páncélját. (8 támadással 499 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (69 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a varkaudar katona jobb karját. (3 támadással 494 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a varkaudar katona bal lábát. (1 támadással 85 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (38 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (32 sebzést okozott.) A varkaudar katona fegyverével megkarcolja a jobb kezedet. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP] 7595 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1395, sebződés: 45, gyógyulás: 132, összesen: +87 ÉP}

Korgó gyomrod figyelmet követel. [40 pontot használtál fel, van még 277. Kapsz 40 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Óriási súlyzóddal fekve- és ülvenyomást végzel. Szinte érzed, ahogy izmaid hatalmasra duzzadnak. Már csak egész keveset kell gyakorolnod, hogy az erőd komolyan megnőjön. [Még 68 TVP-t kell elköltened.] Remek ösztöneidnek köszönhetően hamar megérzed a rád leselkedő veszélyt. Egy varkaudar katona nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+4 életpont). Sunyi ellenfeled, egy láthatatlan védekező pszi felrakásával szöszmötöl! Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő II varázslatot lősz. 119 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Tharr haragja varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Dárdát küldesz ellenfeled felé. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a varkaudar katona fejét. (8 támadással 497 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a varkaudar katona testét. (3 támadással 493 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (66 életpontot sebezve.) Ököllel meghorzsolod a varkaudar katona jobb karját. (1 támadással 83 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (41 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (48 sebzést okozott.) A varkaudar katona vágása nem talált el. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP] 7595 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1400, sebződés: 2, gyógyulás: 128, összesen: +126 ÉP}

Agyad elborul, szikrázik az agresszivitás körülötted. Valami sötét, valami kriptántúli érzés lesz az, ami az előbb megszállt... (+1 gonoszság.) [40 pontot használtál fel, van még 237. Kapsz 40 VP-t.]

tf 1 37 fejleszted az 1. tulajdonságodat 37 pontért
Előveszed a súlyzódat, és hosszasan pumpálod magad. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. [Még 20 TVP-t kell elköltened.] A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy borzalmas varkaudar lehet. Itt csata lesz.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 102 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy mágiatörés varázslatot. Semmi hatás! Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 1 dárda. Lövedéked átfúrja a borzalmas varkaudar testét. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (24 életpontot sebezve.) A borzalmas varkaudar még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +67 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 arany és egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (187,107)-> 14 arany, -2 ÉP]. 2098 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 189, sebződés: 2, gyógyulás: 8, összesen: +6 ÉP}

Korgó gyomrod figyelmet követel. [37 pontot használtál fel, van még 200. Kapsz 37 VP-t.]
[KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 30, 19, 2.
Etetési idő! Sajnos egy szem kajád sincsen, amit kioszthatnál az éhes szörnyeid között! A nap kalandjaitól megfáradtan, találsz egy helyet, amely táborozásra alkalmasnak tűnik. Hamarosan alámerülsz az álom tengerébe. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Földelementálod elhagy. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a vasszervezet hatása.
Ebben a körben 200 pontod maradt, ebből a következő körre 200 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 980 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


EZÜSTVERETES PAJZS (1669. TÁRGY)
Az ezüstveretes pajzson díszes momentumok mesélnek arról, ahogyan a régi királyok egyike maga megküzdött egy legendás sárkánnyal. A csata kimeneteléről persze nem árulkodik a pajzson feltüntetett állókép, de a könyvtárak mélyén talán rejlik válasz a kérdésre. A lényeg persze nem is ez, hanem a pajzs tulajdonságai: KF-eléséhez legalább 35. szintűnek kell lenned, ilyenkor +30 védettséget és +13 sebzést kapsz.

SÁMÁNGYÖKÉR (1963. NÖVÉNY)
A nerubok sámánjai csodát tettek a kiégett világgal! Az üszkös, elszenesedett, kiszipolyozott növényi maradványok közt néhány helyen meglelték az új élet sarjadásának jeleit. Ősi, vad rituáléik hatóereje valahogy képes megkerülni a józan ész logikáját, és a mágia mindenütt érvényes törvényeit. Ott is életet hoznak vele létre a sámánok, ahol egyébként az lehetetlen. Ha találsz egy sámángyökeret, óvatosan, 3 TVP-ért lemetszheted a gyökér sarjadékát. Egy tőről egy fordulóban egyet.

BEOMLOTT QUWARG GÖDÖR (2096. TÁRGY)
A korábbi hatalmas quwarg gödör a kapu bezárásakor beomlott, helyét egy lyukakkal, alagutakkal átszőtt mélyedés foglalja el. Talán érdemes lenne körülnézni ezekben az alagutakban, hátha maradt valami érdekes bennük.

KARAKTERLAP

Anna Bella, egy vörös, tüsi hajú, piros szemű kobudera nő vagy. Bőröd bronzként csillog. Tharr lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség vagy. (papi rang: 43.) Papi hited: 2723. A Két Kard Testvérisége (#9118) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 851. fordulód.

Erő: 120 (173) Szint: 56 Merészség: 7/5 Magasság: 132 cm
IQ: 117 (138) Támadás: 128 (136) Agresszió: 3 Testsúly: 47 kg
Ügyesség: 119 (144) Védekezés: 185 (196) Menekülés: 18 % Életkor: 47/51 év
Egészség: 118 (141) Életpont: 1559/1486 Jellem: semleges (-2) Tul. pont: 4
Szerencse: 119 (155) Varázspont: 5163/2765 Pénz: 1177 arany Kép. pont: 12
Tudatpont: 60/9 Pszi pont: 1044/754 Halhatatlanság: 14 % EFejl: 30
Eddig összesen 11849 szörnyet (29 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 489882 TP-t kaptál. Jelenleg 90933303 TP-d van. A következő szinthez még 6066697 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, quwarg harcmágus, quwarg ölész. A 851. fordulódban 188389 arany került a bankszámládra. 188389 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 5 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 16/24 ökölvívás: 67/36 (+9%) szúrófegyverek: 8/6
vágófegyverek: 22/44 ütőfegyverek: 7/22 lőfegyverek: 9/28
dobófegyverek: 47/45 (+8%)

Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
199,112 mezőn táborozol
Kedvenc táborhely: 277,12
Kisebb kívánság: legutóbb 2012. évben 12. hónapban.
Legfeljebb 85 TU-t válthatsz TVP-re.
Szkander vereségeid: 27 győzelmeid: 280
A negatív esszencia az öklödre van kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 110/82 (+32%) 2. nyomkövetés: 227/19 (+42%) 3. mászás: 42/42
4. csapdakészítés: 65/98 (+6%) 5. csapdaészlelés: 15/46 6. gyógyítás: 134/53
7. titkosírás: 33/58 8. felderítés: 37/63 (+4%) 9. szörnyidomítás: 18/45
10. teológia: 454/89 (+137%) 11. taumaturgia: 119/77 (+9%) 12. versengés: 26/61
13. harcművészetek: 69/45 14. szkanderozás: 44/44 (+10%) 15. zene: 11/2
16. szörnyismeret: 54/78 (+20%) 17. pszi: *69/100 (+8%) 18. zárnyitás: 3/65
19. vadászat: 10/51 20. vitalitás: 8/66 21. bányászat: 53/82
22. úszás: 23/86 23. ősteológia: 23/33 (+9%) 24. csapatmunka: 6/20

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 336
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 3 10. vp regeneráció: 4(5) 11. kincskeresés: 3
12. halhatatlanság: 1 14. plusz tp: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 42 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 40% életpont alatt (isteni gyógyítás (#324))
gyógyítasz 30% életerő alatt 40 TVP-ért
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 16 TVP-ért
készítesz kötelet (#92) (max. 1 darabot, csak egyszer), kerek követ (#19) (max. 50 darabot ), szögletes követ (#17) (max. 20 darabot )
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 17, max: 50)
szubreális vámpír (#223), kputtyintó csalán (#247), élőholt mirg (#135), noth szellem (#250), lidércúr (#252), triklem drakolder (#275), lélekorzó (#390), öregedést okozó lények (#9095) (csak egyszer), szintszívó lények (#9097) (csak egyszer), halált okozó lények (#9098) (csak egyszer), kronoelementál (#287) (csak egyszer), Eruol (#378) (csak egyszer), purifikátor császár (#393), rd'alv lélektipró (#413), átokmurgattyú (#225), eszement trappoló (#549), manaelementál (#290)
Barátságosság (aktív: 3, max: 50)
bűbájlidérc (#761), átokmurgattyú (#225), semlegesek (#989)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) tűzelem-idézés (#382, 80 VP, 20 TVP)
földelem-idézés (#385, 80 VP, 20 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP)
kényszerport (#183, 8 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP)
megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP)
vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP)
földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP)
méregfelhő III (#229, 25 VP) meditáció (#250, 0 VP) avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP)
hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Ősteológia varázslataid
manapajzs (#308, 1 VP, 5 TVP) halhatatlanság (#317, 0 VP) isteni bölcsesség (#319, 200 VP, 4 TVP)
isteni gyógyítás (#324, 60 VP, 4 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +22 vp 30 költség alatt; taumaturgia: +10 vp 20 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 190 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) áldomás (#6) méregsemlegesítés (#14) szürkeáll. aktiv (#71)
varázsenergia (#161) kí koncentráció (#69) nagyobb agypajzs (#120) tulajdonságpajzs (#26)
esszenciavédelem (#165) hatalomvarázs (#220) az elme hatalma (#123) papi aura (#377)
erőpajzs III (#127) csupasz izom (#28) óriáserő (#53) esszenciavédelem 2 (#188)
tárgyvédelem (#178) isteni bölcsesség (#319)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
15. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 5, max: 20)
élőholt pozdorja (#134), éjfattyak végzete (#260), puha ütés (#60), méregfelhő III (#229), méregfelhő II (#193)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 20)
agytaposás (#180)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 6, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> autentikus vámpír (#154) tűzeső (#61) >> ongóliant (#159)
puha ütés (#60) >> kisebb quwarg isten (#213) puha ütés (#60) >> vark. kardtáncos (#693)
méregfelhő II (#193) >> több ellenfél elleni harcban (#985) puha ütés (#60) >> quwarg b.háborító (#850)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +7 védettség;) státusz: éhes
smaragd őrsárkány (#344) státusz: nagyon éhezik

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
2.) Az ősi birodalmak vagy a ryuku szigetek pusztában kóborló, neves szörnyek legyőzése az igazi kihívás. Ölj meg tizet! (számláló: 0)
3.) Tharr hívei előtt nincs akadály! Hozd el oltáromhoz a dalebgad kristálykulcsot, és mutasd be!

HŐSTETTEID
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 1000, pontszámod: 12706.
Olimpiai helyezéseid: első hely az 5. kategóriában a XXVII. olimpián.
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 3 szabotőr, 8 harcos, 14 királynő, 14 élőholt, 7 vadász, 10 nagymester, 6 parafenomén, 8 rohamosztagos, 1 ősmágus.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
szkanderozás (129)
kasztropl. trafó (145)
szkanderozás II (161)
kaszt.kiteljesedés (166)
isteni kapcsolat (168)
kasztrop.kitágulás (197)
azért a támadás... (221)
önismeret (236)
a butaság ára (273)
vallási öntudat (290)
földmágia (357)
testvéri segítség (411)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
varázslómester (508) OK
tudatkinézis II (511) OK
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) belefejlesztettél: 73 TU. szükséges még: 17 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 449 TU szükséges.)
tudati ismétlés (519) OK

Figyelmeztetés: Kezdesz éhes lenni. Nem árt a következő körben legalább egy E 30 vagy E 40 parancs.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 angyalok gyűrűje (#529) 1 dárda (#10) 1 életvíz (#1500)
19 kerek kő (#19) 1 madártoll (#112) 1 sáfránypor (#211)
1 sötét tekercs (#535) 6 szögletes kő (#17) 1 tükör (#43)
22 ugh méreg (#166)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
257 arany (#50) 4 nyílvessző (#108) 1 nyu-shuriken (#157)
1 quwarg teleportgömb (#1534) 1 sallank karom (#128) 1 sámán gyógykenőcs (#1139)
1 varkaudar látógömb (#1107) 1 varkaudar pálinka (#1137)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(199,112) varkaudar hírnök (#686), varkaudar íjász (#687), varkaudar iszákos (#688), varkaudar falu (#1109), művészi porolit (#720), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), oltár, szent tölgyfa (#393), szent liget (#439), bíborcserje (#622, belőle készíthető: #623), Chara-din monolitja (#534), beomlott q. gödör (#2096), 31. jellempróba, varkaudar katona (#691), csataremák (#694), Shidehara (1967. kalandozó), Lulu King (5271. kalandozó), Éyrn (4286. kalandozó), Gal Mantelpe (2302. kalandozó), varkaudar vajákos (#690), borzalmas varkaudar (#166)

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* - Találtunk egy hibát a dragnitokkal, amitől pár karakternek voltak illegális plusz tulajdonságai, MxTu-ja, szakértelmei. A hibát javítottuk, a jogosulatlan bónuszokat levontuk.

Üzenet küldése a karakternek