830. forduló, 832. forduló, Anna Bella összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2012. okt. 15. 9h:28'
EZ A 860. JÁTÉKHETED, 831. FORDULÓD
861. játékheted kezdete: okt. 18.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 29 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2129
SZÁMLA : XXXX

ANNA BELLA KALANDJAI


3 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [143,61] koordinátán.
Egy elf nő közeledik feléd. Ezüst haja körülöleli nemes arcát és szinte önálló életet él, meglibben, itt-ott finoman rákunkorodik a kecses testre, majd ismét úszik egy könnyű fuvallaton. Már csak pár lépésre van tőled, így tisztán látszik, hogy egész testét át-meg átszövik valamiféle deres, élő növények, melyek mintha egyenesen belőle táplálkoznának. És valóban, finom gyökereik eggyé válnak csillogó bőrével. Sosem láttál még ennyire gyönyörűt. Több ízben is hallottál már a Jégmágusokról, Liallan is közéjük tartozik. A személyes találkozás minden képzeleted felülmúlja. Kihívod Liallant egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon találkozol Gordon Marloval. A kalandozó aurájában mágikus energiák örvénylenek. Sheran félisten hatalmú szolgája. Az idézők rendjének mágus rangú tagja. Egy adamantit kesztyűt, egy Amélia köpenyét, egy arany papi karkötőt, egy che-vállszalagot, egy fűzött kagylósort, egy Huddens alkarvédőjét, egy kráken gyűrűt, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lánghordozó gyűrűt, egy natharion gömböt, egy örökkéval.gyémántját, egy ősplazmát, egy q. demoralizátort, egy rémbőr tarkóvédőt, egy Rhatt páncélját, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku derékszíjat, egy Sshreakza amulettjét, egy virág szimbólumot és egy zangrozi csizmát visel. Fegyverzetét egy smaragd sárkány trófea, egy rothadó lián trófea és egy varkaudar böllér trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Érzékeled auráját: színtelen semleges, mint Neked. Kihívod Gordon Marlot egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon találkozol egy fekete, hosszú hajú, zöld szemű törpe férfival. Hosszú szakálla és harcsabajsza van. Bőre bronzként csillog. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia korlátlan hatalmú főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy cetbőr válltömést, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy háború gyűrűjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy hósárkánybőr csizmát, egy hótarantula köpenyt, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy jégisten amulettet, egy kyorg övcsatot, egy lidérckoronát, egy nap szimbólumot, egy Natharion karkötőt, egy ogre övet, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy purifikátor övet, egy q. demoralizátort, egy Rhatt páncélját, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt és egy Sshreakza amulettjét visel. Fegyverzetét egy ében hadúr trófea, egy vark. kardtáncos trófea és egy kisebb quwarg isten trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Aranysárkány. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biami kvazárlándzsát, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy tüskés gigaféreg! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Egy apró aranysárkány ül a vállán, és valamit hatalmas buzgalommal sugdos a fülébe. Érzékeled auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Franky Lee Johnson. Kölcsönösen engedélyezitek egymás számára a további mentális kapcsolatot. Kihívod Franky Lee Johnsont egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod!
Az 1. napon találkozol Cerkával. A Halál, a Tűz és a Káosz Angyala kíséri. Ő Mintaka férje! Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy bársony övsálat, egy behemót amulettet, egy Bropxat vállvédőjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy felleggyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy Hatalom Karkötőjét, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy káosz szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy mihlanil medált, egy mordaith álarcot, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith köpenyt, egy natharion gömböt, egy nodonrod kitűzőt, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy teknősbőr nadrágot, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy varkaudar fétist és egy varkaudar szimbólumot visel. Rangja: inkvizítori érsek. Ruházatát egy quwarg harcmágus trófea, egy quwarg gigász trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egy koponya, mely szemüregében haláltusádat látod. Jobb kezében egy inkvizítori korbácsot, bal kezében egy sárkánypengét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Auráját érzékelve máris tudod, az ő jelleme is semleges. Kihívod Cerkát egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod! Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon összeakadsz Selindekkel. Tharr esszenciájának örököse. Egy átkozott karkötőt, egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy játékmesteri palástot, egy jégisten amulettet, egy két kard szimbólumot, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy Natharion amulettet, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy Radelf csizmáját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy teknősbőr nadrágot, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy troglodita gyűrűt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió ezüst emlékérmét. Ruházatát egy élőholt drakolder trófea, egy triklem drakolder trófea és egy quwarg harcmágus trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy deus ex machinát, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Kihívod Selindeket egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod!
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon összeakadsz Enyves Elemérkével. Mozgása könnyed, szinte már légies. Arca - mely a hűvös sírszobrok szépségét idézi - megmagyarázhatatlan keserűséget kelt benned... Mentális auráját felismered, sötét, akárcsak a lelke. Kihívod Enyves Elemérkét egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Az 1. napon összefutsz Hajnalcsillaggal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Egy sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár: ez a kép jelenik meg előtted, amikor ámulva nézed az ősök e nemes lovagját. Raia földi és égi helytartója. Egy Blounther gyűrűjét, egy díszes fegyvertokot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Élet gyűrűjét, egy Erdauin gyűrűt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy Fagyor övsálját, egy fejvadász medált, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy lordok övét, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nap szimbólumot, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkévaló napkövét, egy purifikátor övet, egy q. demoralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy Toyaki csuklópántját, egy trix harci totemet, egy troglodita gyűrűt, egy tünde tegezt, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Ruházatát egy Deassgum trófea, egy Rhomtbior trófea és egy Lyonarissa trófea teszi egyedivé. Jobb kezében egy Fadabama hasítóját, bal kezében egy árnypengét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy haragvó pegazus! Málhásállata egy púpnélküli dromedár. Auráját érzékelve máris tudod, jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Kihívod Hajnalcsillagot egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon összeakadsz egy kontyos ezüsthajú, csillogó szemű kobudera férfival. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. Bőre sárga. Raia isteni megnyilvánulása. Egy bársony övsálat, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolder kesztyűt, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy gron vállvédőt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy lovagi sisakforgót, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nap szimbólumot, egy nemesi ruhadíszt, egy nemesi vívópalástot, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkévaló holdkőjét, egy q. demoralizátort, egy q. pusztító éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy Teremtő koronáját, egy teriád klipszet, egy tűzhaj diadémet, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát, egy yiang vállvédőt, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Ruházatát egy Quinthyn Hwrx trófea, egy Wadnax trófea és egy Obarraan trófea teszi egyedivé. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egybeolvadó szent szimbólumok. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy Gonemutlan tőrét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Egy hoarián sárkánybébi a hátasa. Teherhordója is van: egy mutáns hegyitroll! Szegény állat majd megszakad. Érzékeled auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Miko Jamadzsi. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással. Kihívod Miko Jamadzsit egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl!
Az 1. napon találkozol Krissah Noriellel . A kalandozó aurájában mágikus energiák örvénylenek. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja. A harci mágusok rendjének ősmágus reinkarnáció rangú tagja. Egy árnyékpáncélt, egy Blounther gyűrűjét, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy éjsötét rémcsizmát, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy ganüid masszapáncélt, egy gron vállvédőt, egy halálfejes köpenyt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy lordok övét, egy lovagi sisakforgót, egy Lucius szerencsep.ét, egy Luthius karkötőjét, egy mélybíbor kesztyűt, egy mélybíbor lábvédőt, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkévaló ametiszét, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkalapot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Thargodan agyfókuszt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy védőtalizmánt, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Fegyverzetét egy Dakotuka trófea, egy gigantikus csüldő trófea és egy szing. szaggató trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Jobb kezében egy kristálykardot, bal kezében egy sárkánypengét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasa egy idomított hoarián sárkánybébi. Tárgyainak egy részét egy mutáns hegyitroll viszi. Kihívod Krissah Norielt egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget.
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon újból összefutsz Gordon Marloval. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges, mint a Tiéd. Kihívod Gordon Marlot egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kemény küzdelem veszi kezdetét, de már az elejétől látszik, hogy te vagy a jobb. Látványosan győzöl! Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Ez az idő nem múlt el esemény nélkül:
A legutóbbi forduló óta sok érdekes dolgot tanultál. Most már tudod, hogy hogyan kell szerezni (készíteni) yiang vállvédőt (ld. enc.) és yiang nadrágot (ld. enc.). Elkeseredett harc folyt, de már csak egy terem, egy szarkofág van hátra... Nem törődve a tiltó rúnákkal, berontotok. Az elsők két vérrel teli medencét és egy díszes sírt találnak; mire mindenki beér a terembe a medencék vére forrni látszik, mintha valami a felszín felé törne. Aztán kirobbannak (a pajzsokkal véditek magatokat, amennyire tudjátok) imbolygó alakot öltve: két vérgólem áll ott. A padlóra fröccsent vér megindul, csorog a gólemek felé, majd beolvad a testükbe. Lassan, komótosan indulnak meg, végül is nekik nem sietős... De nektek igen! Rátámadtok a gólemekre, szinte minden ütés talál, de a sebzés elenyésző. Az ütések nyomán szétválik a vértest, de majdnem azonnal össze is záródik. Ekkor csap le a gólemek ökle, ahol embert ér csont ropog, vér fröccsen. A sebesültek vére pedig megindul a gólem felé, és csatlakozva növeli életerejüket. Látványosan nő a méretük...és csapásaik ereje. Fizikai erő itt nem győzhet. A csata hamarosan véget ér... A kétszeresükre nőtt gólemek visszatérnek és belemerülnek a medencékbe; a kriptára újra a halotti csend borul...
Zu'lit tarsolya termel 2 sallank karmot.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+293 életerő.) Megöntözöd a szent tölgyet (-5 korty víz). Varázserőd regenerálódik. (+1824 varázspont.) Pszi energiáid is töltődnek. (+250 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+9 tudatpont.) A lottó 994. hetének nyerőszámai: 24, 2, 6. 1 db 0 találatos szelvényed volt. 2 db 1 találatos szelvényed volt. Erre összesen 22 arany nyereményt kapsz.
(Szörnykeresés: ilyen terepen a keresett szörny nem él, ezért nem is pazarolsz most kutatásra TVP-t.)

* 1. KP: elmormolod a 112. varázslatot a 71. varázslatot a 161. varázslatot
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 869.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 867.]
Gyorsvarázsolsz! Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-35 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 865.]

* 2. KP: elmormolod a 189. varázslatot a 69. varázslatot a 120. varázslatot
Nincs poszogó möszéd! [0 pontot használtál fel, van még 865.]
Fürgén varázsolsz! Érzed, hogy nagyobb a kontrollod a testedben buzgó kí felett. [-14 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 863.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 861.]

* 3. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat az 1658. tárggyal az 1538. tárgyat
Leveszed a mágusköpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 861.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 861.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 861.]

* 4. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 165. varázslatot a 220. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-38 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 859.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-37 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 857.]
Szupersebesen mormolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 855.]

* 5. KP: elmormolod az 57. varázslatot a 123. varázslatot a 385. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Lelked megacélosodik. [-32 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 855.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Hatalma. [-15 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 853.]
Beizzik a turbómágia. Megidéztél egy földelementált, most egy darabig téged fog szolgálni. [-80 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 843. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: elmormolod a 127. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 841.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+26 erő). [-32 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 839.]
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+22 sebzés támadásonként.) [-46 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 837.]

* 7. KP: t. energia kisütése: 145 2
Nincs elég TU pontod ennek a parancsnak a végrehajtásához. [0 pontot használtál fel, van még 837.]

* 8. KP: elmormolod a 188. varázslatot a 224. varázslatot a 209. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-37 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 835.]
Fürgén varázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 835.]
Beizzik a turbómágia. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 833.]

* 9. KP: használod az 1101. tárgyat az 1253. tárgyat az 1137. tárgyat
Használod a Niagren pálcáját. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [1 pontot használtál fel, van még 832.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 832.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 832.]

* 10. KP: elmormolod a 377. varázslatot a 147. varázslatot a 319. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 830.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). [0 pontot használtál fel, van még 830.]
Beizzik a turbómágia. Az ősök tudását felhasználva harcolsz majd ebben a fordulóban. (A szörnyek több Tapasztalati Pontot érnek.) [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 828.]

fno 10 3 fejl. pont elköltés 10 3
Elköltesz 300 fejlesztés pontot a vp regeneráció képesség növelésére. (+3 vp regeneráció / TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 828.]
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az isteni gyógyítás varázslatot! [-4 TVP] Sebeid gyógyulnak (+500 életerő). [-60 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [4 pontot használtál fel, van még 824. Kapsz 3 VP-t.]

ea 82 5 eladod a 82. tárgyat 5
Eladtál 5 zöld üveget. 15 aranyat kaptál. [0 pontot használtál fel, van még 824.]

ea 777 1 eladod a 777. tárgyat 1
Sajnálom, de azt a tárgyat még boltban sem adhatod el. [0 pontot használtál fel, van még 824.]

ea 778 4 eladod a 778. tárgyat 4
Sajnálom, de azt a tárgyat még boltban sem adhatod el. [0 pontot használtál fel, van még 824.]

ea 780 2 eladod a 780. tárgyat 2
Sajnálom, de azt a tárgyat még boltban sem adhatod el. [0 pontot használtál fel, van még 824.]

ea 825 3 eladod a 825. tárgyat 3
Eladtál 3 tl'urlang erőkövet. 300 aranyat kaptál. [0 pontot használtál fel, van még 824.]

ea 779 1 eladod a 779. tárgyat 1
Sajnálom, de azt a tárgyat még boltban sem adhatod el. [0 pontot használtál fel, van még 824.]

m 4 mozogsz délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[260,63] A síkság itt véget ér, és egy ritka erdő kezdődik. Határvidékre érkeztél. A terület fölött táborozó felhőkből könnyű megállapítani: innen délre húzódnak az árnybirodalom félhomályos vidékei. Találsz egy teljesen lerombolt oltárt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mákrózsa virág ->eldobod] Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Dess hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral.
(Vándorcirkusz:) Már messziről megpillantod a cirkuszos sátrakat, és izgatottan, de határozott léptekkel feléjük indulsz. Mielőtt azonban közéjük léphetnél, egy izgága törpe állja utad, aki jegyet osztogat. A tenyerébe perkálod a kért 20 aranyat, majd kíváncsian a cirkuszba lépsz.
A céllövölde felé tartasz. Az óriás, aki a hely tulajdonosa, rád mosolyog és maga előtt tolva a sátor belsejébe lökdös. Mire magadhoz térsz, már egyedül állsz a furcsa levegőjű helyiségben. A terem távolabbi sarkában egy lényt veszel észre. Egy vortexmágus. Arckifejezéséből ítélve rendkívül finom falatnak találhat.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: tűzgolyó varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (Az immunitáskő védett meg.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel párszor súrolva eltalálod a vortexmágus nyakát. (9 támadással 1494 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+299 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel meghorzsolod a vortexmágus nyakát. (1 támadással 166 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (61 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (45 sebzést okozott.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy tűzgolyó varázslatot. Szerencsére nem hatott rád. (Az immunitáskő védett meg.) A vortexmágus még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +21 életerő. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 vortex talizmán. 13411 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1814, sebződés: 0, gyógyulás: 345, összesen: +345 ÉP}


Egy tizenéves alakváltó siet eléd, hogy az ötpróba nyújtotta feladatok megoldására unszoljon. A beígért jutalom reményében követed őt, és az általa mutatott sátorba lépsz. Az alakváltó suhanc első próbaként egy súlyzót gurít a lábaid elé. Könnyen fogást találsz a fémes szerkezeten, és minden különösebb nehézség nélkül a magasba emeled. Erőpróba kipipálva... Egy kis gnóm bukkan fel előtted, majd egy tárgy elkészítésének módjáról hablatyol valamit. Monológja végén megkér rá, hogy ismételd el, amit mondott. Összerendszerezed gondolataidat, majd könnyedén megteszed amit kér... Most az ügyességedet teszik próbára. Három labdát adnak a kezedbe, hogy tarts egy bemutatót zsonglőrködésből. Nem egy könnyű feladat. Bizonytalan mozdulatokkal kezded el a labdákat dobálni, időnként csak egy hajszálon múlik, hogy nem a földre érkeznek kitárt tenyered helyett. A homokóra - ami az idő leteltét jelzi - azonban kegyes hozzád, hamar leperegnek a próba végét jelző homokszemek... A következő próba: sörivás időre. Feldobod az idő mérésére használt követ a levegőbe, majd a korsóhoz kapsz és tartalmát magadba öntöd. A kő szerencsére csak a művelet lezajlása után ér földet, sikerült a próba... Bosszankodva jössz rá, hogy az utolsó próba nem valami világi képességedet hivatott tesztelni, hanem a szerencsédet. Öt kártya fekszik előtted az asztalon, abból kell megtippelned, melyik kettő az amelyikre valamilyen kalandozó arcképét festették. Már az első lapról egy gátvakond rusnya képe vigyorog rád, úgyhogy kénytelen vagy beismerni, vesztettél. 1848 tapasztalati pontot kaptál. Nem volt szerencséd. Megfogadod magadban, hogy egyszer még visszatérsz, és megmutatod, mit tudsz.
Egy sátorba lépsz a cirkusz közepén. A kékes derengésben egy öregasszony fogad, és egy feladattal lát el. - Kalandor, hogy megkapd jutalmad hozd el a következő dolgokat nekem legközelebb - mondja, és felsorolja, mire van szüksége: 1 vas dobónyíl, 1 bot, 3 sallank nyíl, 1 bunthar bőr, 1 grifftojás.
Egy eldugott sátor előtt egy kis asztal fölé görnyedő alakot pillantasz meg. Az árnymanó felnéz közeledtedre, és kihívó tekintettel feléd mutatja a kezében szorongatott kártyapaklit. Játszani akar. Bólintasz, majd leülsz vele szemben az asztal túloldalára. Ellenfeled közli veled, a játék 100 aranyról indul.
- Rendben - mondod, és leszámolod a pénzt az asztalra. 1. kör: Megnézed a kezedbe kerülő lapokat: 2 Sötét motyogó, 1 Mákrózsa főzet, 1 Influenza, 1 Déja vu. Ez egy pár! Mielőtt még lapokat cserélnétek, néhány arannyal megemeled a tétet. Az árnymanó megadja, de ő sem akarja tovább emelni. 3 lapot cserélsz. Megnézed az új lapokkal együtt mi van a kezedben: 3 Sötét motyogó, 1 Illúziópalota, 1 Sötét halál. Ez terc! Megmutatjátok a lapjaitokat. Az árnymanó lapjai a következők: 2 Ellenvarázslat, 1 Déja vu, 1 Szerencsejáték, 1 Tisztítótűz. Ez csak egy pár! Nyertél. 2. kör: Kíváncsian megvizsgálod, mi került a kezedbe: 2 Orbitális mackósajt, 1 Vérfürdető magszim, 1 Temető, 1 Déja vu. Ez egy pár! Az árnymanó kérdőn néz rád. Bambán visszanézel rá. Belelkesedik, emeli a tétet. Sunyi arckifejezése semmi jót nem takar. Nem kockáztatsz, inkább eldobod a lapokat a kezedből. 1848 tapasztalati pontot kaptál. Szomorúan állapítod meg, hogy megszabadultál 63 aranytól. Otthagyod a gonosz mosollyal téged méregető árnymanót.
Nagy hévvel érkezel a szirén labirintusához. A bejáratnál álló férfi elmosolyodik bátorságod láttán, elveszi tárgyaidat, majd beenged. Határozott léptekkel indulsz meg a két továbbvezető folyosó közül az egyiken, de amikor visszaérkezel abba a terembe, ahonnan elindultál, kicsit elkeseredsz. Aztán egy kósza ötlettől vezérelve tüzetesebben átvizsgálod a helyet, még egy eldugott járatra leszel figyelmes. Alaposságodat áldva ezen folytatod utad. Hirtelen tör rád az éhség. Az orrod előtti járatban egy kistestű madár vergődésére leszel figyelmes. Közelebb érve megállapítod, hogy egy sérült mirgről van szó, akinek zamatos húsa remekül szolgálhatná étkeztetésedet. Először lefogod az állatot, majd miután a nyakát kitekerted, tollaitól megfosztottad, bekebelezed. Kellemes énekszó tölti be a folyosó légterét. Örömmel hallgatod, de nem hagyod, hogy bűvereje hatása alá kerülj. Az egyik folyosón egy fekvő alakba botlasz. Kiderül, hogy maga a szirén az, megsérült, és a segítségedért könyörög. Legnagyobb megrökönyödésére, selyemruhájának szegélyéből letépsz egy csíkot, majd bekötözöd vele vérző lábszárát. Aztán hatásosságod láttán elmosolyodik. A szomszédos teremben egy megkezdett épület komor falai állnak. A szirén az építkezés befejezésére kér. Tanácstalanul várod, hogy mondjon még valamit, de mivel ez nem történik meg, lassan munkához látsz. Hamar feladod, mivel a kész darabokhoz nemigazán tudod hozzáilleszteni a hiányzókat. 1848 tapasztalati pontot kaptál. Visszakapod a tárgyaidat, majd az ott sorakozó többi jelölt szánakozó tekintetétől kísérve, utadra indulsz.
Gyors léptekkel a kísérteties ködbe burkolózó szellemkastély felé tartasz. A bejáratnál egy áttetsző alak fogad, barátságosan rád mosolyog, majd int, hogy bemehetsz. Engedelmeskedve a rémségek sátrába lépsz. A sötét folyosón utadat egy robosztus fal állja el. A belőle kiálló acéltüskéken megcsillan egy kósza fénysugár. Végigpásztázod tekinteteddel, titkos nyitó szerkezetet kutatva. Nem találsz semmit. Egyre biztosabb vagy abban, hogy ez a fal csak illúzió. Minden bátorságodat összeszedve, a tüskékkel nem törődve, a falnak rontasz. Nagy szerencsédre igazad volt, akadálytalanul siklasz át rajta. Fellélegezni sincs időd, idegölő, agyat repesztő sikoltás hallatszik. A falak visszaverik a hangot, a visszhang elviselhetetlenné erősíti a hatást. (239 életpontot vesztettél.) Kis idő múlva a folyosó egy terembe torkollik, csak hogy utána a helyiség túlsó oldalán folytatódhasson. Középütt egy őrködő alak, az ősi szellem áll. Amint megpillant, feléd indul.

Egy élőholt pozdorja varázslattal köszöntöd a másikat. 408 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Támadásodat elkerülte ellenfeled. Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (49 sebzést okozott.) Karmával néhányszor az ősi szellem megcsapja a fejedet. (2 támadástól 108 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +22 ÉP.) Öregedtél 3 évet. Ki-energiákat gyűjtve, Sashoroggal próbálkozol. Ököllel megpöccinted az ősi szellem fejét. (1 támadással 105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Földelementálod támad. (37 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (31 sebzést okozott.) Az ősi szellem csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 104 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) Öregedtél 2 évet. Az ősi szellem még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. 6020 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 630, sebződés: 212, gyógyulás: 73, összesen: -139 ÉP}

Pár perc gyaloglás után a keskeny folyosó egy terembe vezet. Megállsz a helyiség közepén és körbekémlelsz. Szíved majd kiugrik a helyéről, amikor megpillantod a három egymáshoz közelálló szempárt, amely a sötétségből téged vizsgálgat. Hamarosan a hozzá tartozó test körvonalait is ki tudod venni. Jéghideg borzongás fut át testeden, és megérzed a halál közelségét. Rémülten észleled, hogy a gyűrű az ujjadon felizzik. A lény sötét arcában a meglepődés jeleit fedezed fel, majd ezt elteleportálása követi. (Felizzik a drakolder gyűrű, és elfüstöl egy angyalok gyűrűje!) Az előtted húzódó folyosó falából szellemcsápok nyúlnak ki. Érintésük még a halálnál is borzalmasabb végzetet tartogat. Nekiindulsz, de egy csáp megérint. Hátraugrasz, és hamuszürke arccal tapintod végig magad, vajon aggastyánná váltál-e. Szerencsére nem, de nem érdemes kockáztatni, amíg vitalitásod ennyire csekély. Rosszkedvűen hagyod ott a szellemkastélyt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Felismered a közeledőt. Csak egy elfajzott enkala. Nem jelenthet különösebb problémát. Itt csata lesz.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled agytaposás varázslattal készül a csatára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy agybénítás pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A szörny ragacsos lét öklend rád. Kecsesen félreugrasz. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor megpöccinted az elfajzott enkala jobb karját. (11 támadással 1825 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+366 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (58 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted az elfajzott enkala testét. (8 támadással 647 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+130 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (39 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (53 sebzést okozott az ellenfélnek.) Az elfajzott enkala leken néhány pofont. (2 támadástól 167 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +34 ÉP.) Hideg markol a szívedbe (-5 erő forduló végéig). Az elfajzott enkala néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 145 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +29 ÉP.) Az elfajzott enkala összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
20802 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2622, sebződés: 312, gyógyulás: 571, összesen: +259 ÉP}

Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Teleeszed magad. (-3 kaja.)
[67 pontot használtál fel, van még 757. Kapsz 53 VP-t.]

be 695 bemész a 695. épületbe
Minden bátorságodat összeszedve közelebb sétálsz, míg a magasba nyúló fehér oszlopok között a márványlappal borított területre nem érsz. Tekinteted az ég felé emeled. Lenyűgöző és egyben félelmetes látvány. A sötét ónixlapok alkotta piramis ott lebeg jóval a fejed fölött, alulról semmilyen bejárat nem látszik. Hát akkor, hogy lehet oda bejutni. Egy őrjáratozó sárkány vészesen alacsonyan zúg el a fejed fölött. Önkéntelen böffentésére apró lángcsóva hagyja el a száját, ami melletted csapódik a talajba. A márványpadlón meglepő módon semmi nyomot nem hagyott. Most veszed csak észre, hogy a fehér márványkörön belül egy szabályos, ezüstporból kirakott körön állsz. Egy kisebb terpeszben megveted lábad, és újra az ég felé pillantasz. Apró sóhaj hagyja el ajkad: "Be akarok jutni". Hirtelen meglódul veled a világ, kavarogni kezd körülötted a levegő... Egy üres, gúlát formázó helyiségbe érkezel. A fehér falak olyan fényesek, hogy minden csillogva tükröződik vissza rajtuk. Egyetlen, a szobából kivezető ajtót sem látsz, viszont a lábaid alatt, ahova érkeztél, szikrázó ezüstkör terül el. A teleport másik oldala, gondolod, és tudod, csak arra kellene gondolnod a körben állva, hogy távozni akarsz, ez azonnal meg is történne.
Végigtapogatod a szoba oldalfalait. Sehol egy illúzióajtó. Már épp visszalépdelnél az ezüstkörbe, hogy távozásról szóló gondolataiddal működésbe hozd a teleportot, amikor halványkék színű vibrálás tölti be a termet. Különös alak materializálódik előtted. Csak elnagyolva rendelkezik humanoid formákkal, amúgy minden testrésze groteszkebb minden álmodban elképzeltnél. Testének mindkét oldalán, a csípőjétől a hónaljáig húzódó részen csápok sora meredezik, hogy végeik előre-hátra tapogatózzanak az összesűrűsödött levegőben. De a legkülönösebb a lény zölden világító szeme, mely már szinte nézésével kellemetlen, szúró fájdalmat okoz szívedben. Amint magadhoz térsz, és támadó (vagy védekező?) állásba helyezkedsz, van időd összehasonlítgatni az eddig a legendákból vagy személyesen ismert összes szörnytípussal. Egy tleikan áll veled szemben.
- Nem akarunk bántani - mondja a lény, de úgy, hogy mély hangzású baritonja szinte rezgésbe hozza a falakat. Nem csak az a meglepő számodra, hogy nem szaggat azonnal darabokra, hanem az is, hogy érted szavait! Ijedten pislantasz körbe, hogy felmérd vajon miért e többes szám. - Én Permedin Ahratiax vagyok, Zarknod legközelibb személyes bírája - folytatja a rémisztő házigazda. - Az ő távollétében én irányítom az épületkomplexumot. Nem kell félned tőlünk, ugyanis kölcsönösen hasznos segítséget nyújthatunk egymás számára. - Kétkedő arckifejezésed láttán a tleikan bíra harsány hangon folytatja: - Csak hallgass végig, ha nem tetszik az ajánlat, elfogadjuk döntésedet, és megadjuk rá az esélyt, hogy harcban pusztulhass el. - Permedin nevetése örvénylő mozgásba hozza a falakat, a dobhártyád pedig a beszakadás határán egyensúlyozik.
- Az egész évezredekkel ezelőtt kezdődött: ugyanis akkor csöpögtek át először a világunkba a kizárólag pusztító gondolatokkal felruházott idegen életformák, a tl'urlangok, más néven éjfattyak. Szerencsénkre, nem közvetlenül Ghallára érkeztek. Az éjfattyak életenergiával táplálkoznak, Ghallát néhány óra leforgása alatt megsemmisítették volna, felhabzsolva a dús életenergiát. A kaput a Sötét Földre nyitották, ahol a Thargodan civilizációt, és minimális táplálékot találtak.
Még így is, győzelmük bizonyos volt az első pillanattól fogva, azonban a félig halhatatlan, ezeréves tapasztalatú Thargodanok szívós ellenfélnek bizonyultak. Urgol, a Thargodanok vezére paktumot ígért Ghalla népeinek, ha segítenek neki a harcban. A megállapodást örömmel kötötték meg az ősi idők öntelt, gőgös máguskirályai - pedig a csata után nem ígért nekik mást, csak örök rabszolgaságot, ha bármelyikük képes lett volna arra, hogy a szerződés sorai között olvasson. Az első, a Sötét Földre küldött seregek csak egy szemvillanásnyi ideig tartottak ki, a ml'othag szürcsölők úgy falták fel életenergiájukat, mint az érett gyümölcsöt. Ekkor az ősi világ hatalmasságai gazdámhoz, Zarknodhoz fordultak, és az ő segítségét kérték. Ő végtelen kegyében megígérte, hogy olyan páncélzatot készít a seregeknek, amely megvédi őket a tl'urlangok halálos érintésétől. Cserébe mindössze annyit kért, hogy hozzáférhessen az ősi varázslóiskolák szigorúan őrzött könyvtáraihoz. Tízezer tleikan dolgozott éjjel és nappal, míg elkészültek a mágikus vértezetek a seregek számára. A Sötét Földön, az éjfattyak által nyitott dimenziókapu körül zajlott le a hatalmas csata. Számunkra is hihetetlen módon, de a páncélok működtek, és ugyan óriási veszteségek árán, de sikerült az éjfattyakat visszaűzni. Maga Urgol elesett az éjfattyak vezérével, Dl'orkhaugrukkal vívott csatájában, és így a meggyengült, vermeikbe visszahúzódó Thargodanok nem voltak képesek a szörnyű paktum behajtására.
Urgol halálával nem volt senki, aki képes lett volna a tl'urlangok által cafatokra szaggatott tér-idő szövetet újra összefonni, így a térkapu nyitva maradt. Ekkor gazdám, Zarknod a világ iránt érzett felelősségétől vezérelve ismét segített. A többi drakolder segítségével óriási varázslatot szőtt, amely ugyan nem gyógyította meg a szövetet, azonban összefogta azt, hogy az éjfattyak ne legyenek képesek ismét áttörni rajta.
A győzelemmámorban úszó, pökhendi máguskirályok lekezelően fogadták uramat, és amikor a könyvtárak felnyitásáról esett szó, megpróbálták csapdába ejteni, elfogni, uralmuk alá hajtani! Zarknod végtelen haragra gerjedt, elátkozta a humán fajokat, és borzalmas háborúban megsemmisítette birodalmaikat.
Gazdám több évszázaddal ezelőtt távozott a piramisból, és azóta sem hallottunk felőle. Időközben a szövetet összefogó mágia meggyengült, és újra éjfattyak léptek a Sötét Földre. Senki más nem képes arra, hogy a varázslatot újraszője, csakis Zarknod. Bár a humánok egyszer már eljátszották bizalmunkat, nincs más választásunk, mint megbízni az új fajokban, azaz bennetek. Találjátok meg Zarknodot! Az utazás túléléséhez szükséges páncélt elkészítjük, mint ahogy ezer évvel ezelőtt, a Seregek számára is elkészítettük, mindössze a háborúban szétszóródott mágikus komponenseket kell újra összegyűjteni.
Nagyot nyelsz, amikor átgondolod ezt az egészet. Zarknod megkeresése legendába illő feladat. Permedin int a kezével, hogy kövesd. Amint a fal felé indul, feltárul előtte egy ajtó, amin keresztül egy másik szobába lehet átjutni. Középen egy emelvényen azonosíthatatlan szerkezet áll, az eleje leginkább egy gömbölyded ajtóra emlékeztet. - Zarknod ezen a dalebgad kristálykapun keresztül távozott. Miután itt hagyott bennünket, a kapu bezárult. Ő nem akarta, hogy bárki követhesse őt, ezért nem is lehet követni, az ajtót sehogy sem tudjuk kinyitni. Látod azt a négy zárat ott alul? Az egyetlen módszer, hogy megtaláld a hozzá való kulcsokat!
Elgondolkodva bólintasz, majd félve a bíra felé fordulsz.
- Említettél valamiféle páncélokat, és komponenseket. Hol találom ezeket?
A bíra részletesen elmagyarázza, mit kell tenned, majd így szól: - Most menj, és végezd el gyorsan a feladatod, hiszen az idő sürget. - Hátrálni kezdesz az ezüstkör felé, de Permedin még utánad szól: - És még valami. Ne felejtsd el, mi a velünk szembeszegülők büntetése.
Bólintasz, majd remegő térdekkel hátat fordítasz a tleikan bírának. (ld. enc.) Elég csak a távozásra gondolnod, és a láthatatlan teleporton keresztül el is hagyod a piramist. [5 pontot használtál fel, van még 752. Kapsz 4 VP-t.]

f 747 kísérletezel a 747. tárggyal
Lecsüccsensz kicsit a földre, és vizsgálgatni kezded a natharion opált... Ez a drágakő egyszerűen tökéletes. Biztos, hogy az ősidőkben élt fajtársaid ebből kovácsoltatták maguknak az elképesztő páncélöltözetüket. Mostantól adhatsz ki Feltalálás parancsot a bo'adhun, kyorg és árnytündér területen talált tárgyak kombinációira! [10 pontot használtál fel, van még 742. Kapsz 8 VP-t.]

f 760 771 783 kísérletezel a 760. tárggyal a 771. tárggyal a 783. tárggyal
Sorban előpakolod a legújabban szerzett tárgyakat, és vizsgálgatni kezded őket... Hirtelen ötlettől vezérelve előveszed a korábban beazonosított drágakövet is, és a többi mellé teszed: Igen! A drágakő felfénylik, szemeid előtt megjelenik egy látomás: a tárgyakból összeáll a tökéletes páncélöltözet egy darabja. Most már biztos, hogy ezekből a tárgyakból tudnának Zarknod piramisában csinálni neked valamit! [10 pontot használtál fel, van még 732. Kapsz 8 VP-t.]

kt 760 771 783 elkészíted a 760. tárgyat (771 darabot)
A teleporton keresztül belépsz Zarknod piramisába, ahol Permedin Ahratiax fogad kiismerhetetlen mosollyal a szája szegletében. Sorban előpakolod a zsákodból a tárgyakat (natharion opál, to'aghan orrkarika, idézőszőnyeg, jen tekercs), ami a páncél készítéséhez kell, és lepakolod a tleikan bíra elé a földre. Aztán az 5000 aranyat is mellé rakod. Permedin szemügyre veszi a tárgyaidat, majd méretes csápjaival kettőt suhint fölöttük. A tárgyak eltűnnek. Mielőtt még megijednél, biztosít róla, hogy csak szakértő kezekhez továbbította őket, egy hátsó terembe, ahol a páncéldarabot elkészítik felhasználásukkal. Ezután várakozásra int, és magadra hagy a különös teremben. Telik az idő... Fáradt tekinteted egyszer csak arra ébred, hogy Permedin egy tárgyat a kezében tartva materializálódik előtted.
- Sikerült! - mondja. - Na persze csak alapanyagok kérdése az egész. Íme a tökéletes páncél!
Elbűvölve veszed át a tárgyat, majd a boldogságtól repesve elteleportálsz a piramisból. Csak kint mered jobban szemügyre venni, mit is tartasz a kezedben: egy yiang vállvédőt. (+1% halhatatlanság.) Ezért méltán várhatsz dicséretet istenedtől. [50 pontot használtál fel, van még 682. Kapsz 40 VP-t.]

kf 1051 kézbeveszed/felveszed az 1051. tárgyat
Leveszed a sodét, majd a válladra helyezed a yiang vállvédőt. [0 pontot használtál fel, van még 682.]

v 198 274 109 elmormolod a 198. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Ereidben a vér forrón lendül előre. Létrehoztad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(260,63) Zarknod ónixpiramisa (#695), oltár, tündöklő szobor (#1587), művészi porolit (#720), vortexmágus (#418), ősi szellem (#422), elfajzott enkala (#564)

[274,109] Az erdő fái mögötted maradnak, bozótos terepen vagy. Kellemetlen érzésed támad, ahogy körülnézel: mintha ezernyi bogár figyelne! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-12 életpont). Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy elpusztított kreommat-liliomot. Egyszercsak megpillantasz egy vermet. Egy kövér ember nő üldögél benne. Elhaló nyöszörgéssel próbálja a segítségedet kérni. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy szuperkötélre és 8 TVP-re (42. jellempróba). Észreveszel egy quwargot. Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +25 életerő.



Megvizsgálod a talajt. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) árnymanó nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. Teleeszed magad. (-3 kaja.)
[-100 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 672. Kapsz 10 VP-t.]

kt 4 20 elkészíted a 4. tárgyat (20 darabot)
Begyűjtöttél 20 botot. Erőd TF-elődött. [160 pontot használtál fel, van még 512. Kapsz 160 VP-t.]

kt 10 20 elkészíted a 10. tárgyat (20 darabot)
Legyártottál 20 dárdát. Erőd TF-elődött. [200 pontot használtál fel, van még 312. Kapsz 200 VP-t.]

kf 10 kézbeveszed/felveszed a 10. tárgyat
Előkészíted a dárdát. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

m 4 4 4 mozogsz délre, délre, délre
[274,110] A bozótos terep dombvidékbe megy át. A föld süppedős: alattad újabb és újabb járatokat rágtak a földbe a quwargok. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-12 életpont). Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Hmm, csak egy quwarg harcmágus. Ettől nincs semmi félnivalód. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Megjelenik egy lidérc! Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Távolról nekromanta csókja varázslatot lő rád a másik. 60 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Üdvözlésképpen egy savhurrikán II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 268 életpontot vesztettél. Ellenfeled méregfelhő III varázslatot lő rád. 126 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg harcmágus testét. (8 támadással 470 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (34 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel párszor megpöccinted a quwarg harcmágus testét. (11 támadással 1826 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+366 életerő). Földelementálod támad. (40 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg harcmágus bal hátsó lábát. (8 támadással 664 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Földelementálod támad. (53 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (58 sebzést okozott.) Csípések, marások zuhognak védtelen testedre! (2 támadástól 427 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +86 ÉP.) A teremtmény kiszívja életenergiádat, magát gyógyítva. 58 életpontot vesztettél. A lidérc rád támad! (3 támadással 72 ép-t sebzett.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 124 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg harcmágus testét. (2 támadással 324 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+65 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a quwarg harcmágus bal oldalát. (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (45 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (42 sebzést okozott az ellenfélnek.) Csípések, marások zuhognak védtelen testedre! (2 támadástól 407 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +82 ÉP.) A lidérc rád támad! (3 támadással 75 ép-t sebzett.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy jégoszlop varázslatot, majd rád küldi. 52 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.)
Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25723 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3687, sebződés: 1669, gyógyulás: 761, összesen: -908 ÉP}

Találsz egy oltárt. Dornodon híveié. A mesebeli kis vakondot pillantod meg, ahogy egy nadrág megszövésére próbálja rábírni a pókot. A pók vállalkozna rá, de az alapanyagok lent vannak a földön, a pók hálója pedig a fa egyik ágán. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy mászókaromra. Ez a tevékenység 6 TVP-be kerül (22. jellempróba). Nocsak, egy quwarg! Rálépsz - reccs! Vége. 1 tapasztalati pontot kaptál. Megtorpansz: valami azt súgja, hogy a földfelszín közelében fémet (vasérc) találsz.
(Feltételes ásás:) Egy jó nagy lukat ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 2 vasércet! [vasérc ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. Felismered a közeledőt. Csak egy quwarg széltáncos. Nem jelenthet különösebb problémát. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. A szilánk működik (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy sivatagi vihar varázslatot. 60 életpontot vesztettél. Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 7 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg széltáncos testét. (7 támadással 312 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (62 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg széltáncos hártyás szárnyát. (11 támadással 1537 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+308 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) Ököllel párszor megpöccinted a quwarg széltáncos vörös páncélját. (8 támadással 561 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+113 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (37 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (55 sebzést okozott.) Több marást ejt rajtad a quwarg széltáncos csáprágójával. (2 támadástól 195 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +39 ÉP.) A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg széltáncos testét. (4 támadással 547 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Földelementálod támad. (35 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel megpöccinted a quwarg széltáncos testét. (1 támadással 136 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (14 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (31 sebzést okozott.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 250 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +50 ÉP.) A quwarg széltáncos összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 raskhiir talizmán és 1 quwarg igazgyöngy [quwarg igazgyöngy ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP]. 23332 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3375, sebződés: 507, gyógyulás: 660, összesen: +153 ÉP}

Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. A feléd közeledő quwarg bölcs mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. A szilánk működik (+4 életpont). Egy agytaposás rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: hangcsapás varázslatot lő rád. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy hangcsapás varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy hangcsapás varázslat. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Hideg veríték folyik végig a hátadon - ez a támadás egy öngyilkos vállalkozás volt! Túl sok sebet kaptál. A mennydörgő istennyila hibernált lajhár hozzád képest. Te is meglepődsz, hogy milyen gyorsan magad mögött hagyod a lényt. Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő.
{Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 570, gyógyulás: 8, összesen: -562 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az isteni gyógyítás varázslatot! [-4 TVP] Sebeid gyógyulnak (+750 életerő). [-60 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Végre, ennivaló! Zabálni kezdesz. (-2 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Kicsit régi (kb. 1 hetes) kobudera nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 20 kerek követ. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 16 szögletes követ. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [274,111] A buckák mögötted maradnak, síkságon vagy. A végtelen síkság egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy littara bozótos. Itt már jól látható a quwarg invázió jele: csonkára rágott bokrok, állatok sehol. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-9 életpont). Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy elpusztított xantusz-kaktuszt. Egy embert látsz, aki egy spagulárt próbál megközelíteni. Látva téged, elmondja, hogy a bátyjától kapta kölcsön a hátast, de az ledobta magáról. Sajnos nem ért az állatokhoz, hiába mondja neki, hogy hő, ahogy a bátyjától látta. Ahhoz, hogy segíthess rajta, idomítás szakértelemre és 25 TVP-re van szükség (35. jellempróba). Látsz egy quwargot. Átgyalogolsz rajta. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy quwarg b.háborító került az utadba. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+4 életpont). Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Muo-Tie Hatalma technikára koncentrálsz. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg b.háborító jobb első lábát. (8 támadással 468 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (55 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel párszor megpöccinted a quwarg b.háborító fejét. (11 támadással 1832 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+367 életerő). Földelementálod támad. (43 életpontot sebezve.) Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 661 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (60 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (51 sebzést okozott az ellenfélnek.) Több marást ejt rajtad a quwarg b.háborító csáprágójával. (2 támadástól 221 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +45 ÉP.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 290 életpontot vesztettél. A kí méhkasként zsong bőröd alatt: szinte magától fókuszálódik az Erő Öklévé. Ököllel csak érinted a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 215 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Földelementálod támad. (17 életpontot sebezve.) Ököllel épp hogy eltalálod a quwarg b.háborító jobb hátsó lábát. (1 támadással 77 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (51 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (47 sebzést okozott az ellenfélnek.) Több marást ejt rajtad a quwarg b.háborító csáprágójával. (2 támadástól 249 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +50 ÉP.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 267 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18544 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3577, sebződés: 1027, gyógyulás: 663, összesen: -364 ÉP}

A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Egy quwarg bölcs nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy agytaposás mágiát. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy hangcsapás varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled hangcsapás varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: hangcsapás varázslatot lő rád. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Dárdát küldesz ellenfeled felé. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg bölcs bal első lábát. (8 támadással 468 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (16 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Felkészülsz a Sziklaököl alkalmazására. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg bölcs bal oldalát. (9 támadással 1508 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütögeted a quwarg bölcs testét. (8 támadással 660 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (40 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (52 sebzést okozott.) Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg bölcs szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 őskristály-szilánkot. [őskristály-szilánk ládikóba-> (186,106)-> 33 arany, -2 ÉP] 18192 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2797, sebződés: 287, gyógyulás: 8, összesen: -279 ÉP}

A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. A feléd közeledő quwarg széltáncos mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+4 életpont). Egy sivatagi vihar varázslatot dob rád a másik. 60 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, dárdát ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 7 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg széltáncos testét. (7 támadással 316 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (48 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel párszor megpöccinted a quwarg széltáncos testét. (11 támadással 1527 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+306 életerő). Földelementálod támad. (16 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg széltáncos jobb lábát. (8 támadással 558 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+112 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (45 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (45 sebzést okozott.) A quwarg széltáncos csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 79 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Mint a harcművészetek igazi mestere, megpróbálkozol az Erő Öklével. Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg széltáncos vörös páncélját. (2 támadással 373 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Földelementálod támad. (29 életpontot sebezve.) Ököllel megpöccinted a quwarg széltáncos jobb karját. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Földelementálod támad. (23 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (45 sebzést okozott.) A quwarg széltáncos belecsíp a derekadba. (1 támadástól 102 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +21 ÉP.) A quwarg széltáncos összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 quwarg igazgyöngy [quwarg igazgyöngy ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP]. 22345 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3093, sebződés: 243, gyógyulás: 556, összesen: +313 ÉP}

Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy kreiton agy. Oppsz, itt járt már valaki! Nem valami friss (kb. 1 hetes) gnóm nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre vezetnek. Sötét, tisztátalan gondolataid támadnak, s egy ideig egy ezeréves vámpír szemén keresztül látod a világot. Később elborzadva térsz magadhoz. (+1 gonoszság.) Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [274,112] A talaj homokossá válik, feltűnnek a sivatag első dűnéi. A föld süppedős: alattad újabb és újabb járatokat rágtak a földbe a quwargok. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-8 életpont). A homok gyanús sercenése valaki közeledtét jelzi. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy quwarg széltáncos közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy sivatagi vihar varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, dárdát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 7 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg széltáncos bal szárnyát. (7 támadással 265 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (33 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg széltáncos bal szárnyát. (10 támadással 1407 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+282 életerő). Földelementálod támad. (39 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg széltáncos jobb oldalát. (8 támadással 1110 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+223 életerő). Földelementálod támad. (30 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (44 sebzést okozott.) Több marást ejt rajtad a quwarg széltáncos csáprágójával. (2 támadástól 260 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +52 ÉP.) Felveszed azt a beállást, amely a Sziklaököl sikeres alkalmazásához szükséges. Ököllel súrolod a quwarg széltáncos testét. (1 támadással 146 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (35 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a quwarg széltáncos vörös páncélját. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (57 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (59 sebzést okozott az ellenfélnek.) Marásokat ejt rajtad a quwarg széltáncos. (2 támadástól 203 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +41 ÉP.) A quwarg széltáncos összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 quwarg igazgyöngy [quwarg igazgyöngy ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP]. 23609 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3293, sebződés: 465, gyógyulás: 654, összesen: +189 ÉP}

A földön meglátsz egy quwargot. Gyorsan eltaposod a kártevőt. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Ösztöneidre hallgatva hátrapillantasz, és így időben észreveszed a közeledő lényt. Egy quwarg b.háborító nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg b.háborító nyakát. (8 támadással 468 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító testét. (11 támadással 1803 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+361 életerő). Földelementálod támad. (20 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel néhányszor súrolod a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 1354 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+271 életerő). Földelementálod támad. (55 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (41 sebzést okozott az ellenfélnek.) Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 279 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +56 ÉP.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 290 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a quwarg b.háborító száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20589 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3790, sebződés: 569, gyógyulás: 696, összesen: +127 ÉP}

A sivatagi szél ellenséges illatokat hozz magával. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy quwarg széltáncos közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: sivatagi vihar varázslatot lő rád. 60 életpontot vesztettél. Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 7 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg széltáncos fejét. (7 támadással 313 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (29 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg széltáncos hártyás szárnyát. (11 támadással 1538 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+308 életerő). Földelementálod támad. (51 életpontot sebezve.) Ököllel párszor súrolva eltalálod a quwarg széltáncos hártyás szárnyát. (8 támadással 554 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+111 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (32 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (32 sebzést okozott.) A quwarg széltáncos csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 74 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) Felkészülsz Acél ököl alkalmazására. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg széltáncos jobb lábát. (4 támadással 543 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+109 életerő). Földelementálod támad. (49 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel gyengén megütöd a quwarg széltáncos fejét. (1 támadással 134 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Földelementálod támad. (62 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 173 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +35 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 quwarg igazgyöngy [quwarg igazgyöngy ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP]. 22899 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3377, sebződés: 309, gyógyulás: 617, összesen: +308 ÉP}

A következő kincseket találtad: egy térdeplő tülök. Egy pillanatra más szemével látsz mindent. Amikor kezed fehér, lesoványodott bőrére pillantasz, amint egy koporsó szegélyét markolászod, rájössz, hogy egy pillanatra te voltál Amélia. (+1 gonoszság.) Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Nem valami friss (kb. 1 hetes) gnóm nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre vezetnek. [85 pontot használtál fel, van még 227. Kapsz 85 VP-t.]

m 4 4 4 mozogsz délre, délre, délre
[274,113] Valahogy nem akar véget érni ez a sivatag. Sehol egy növény, egy állat. Kellemetlen érzésed támad, ahogy körülnézel: mintha ezernyi bogár figyelne! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-16 életpont). Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy elpusztított nekrofunt. Ahogy lenézel, egy quwargot látsz, amint éppen azon iparkodik, hogy megcsípjen. Gyorsan eltaposod a kártevőt. 1 tapasztalati pontot kaptál. A sivatagi szél ellenséges illatokat hozz magával. A feléd közeledő quwarg gigász mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+4 életpont). Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Muo-Tie nyomdokain haladva felkészülsz a távfegyvereddel. Elrepül 8 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg gigász testét. (8 támadással 299 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (60 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg gigász testét. (11 támadással 1804 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+279 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (34 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg gigász fejét. (8 támadással 1320 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (30 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (38 sebzést okozott.) A quwarg gigász egy lendületes ütése a bal karodba csapódik. (1 támadástól 205 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +41 ÉP.) A szörny megtipor. 112 életpontot vesztettél. A quwarg gigász belecsíp a derekadba. (1 támadástól 238 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +48 ÉP.) Megpróbál megragadni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 24879 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3585, sebződés: 555, gyógyulás: 377, összesen: -178 ÉP}

Ösztöneidre hallgatva hátrapillantasz, és így időben észreveszed a közeledő lényt. Hmm, csak egy quwarg b.háborító. Ettől nincs semmi félnivalód. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+4 életpont). Dárdát küldesz ellenfeled felé. A kí segítségével Muo-Tie Hatalmának technikáját használod. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg b.háborító jobb oldalát. (8 támadással 473 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (57 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító jobb első lábát. (11 támadással 1824 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+365 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (40 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 661 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+92 életerő). Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (35 sebzést okozott az ellenfélnek.) Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 296 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +60 ÉP.) A lény óriási darabot tép ki belőled. Még 266 életpontot vesztettél. Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg b.háborító testét. (2 támadással 439 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (53 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel súrolod a quwarg b.háborító nyakát. (1 támadással 164 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (59 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (34 sebzést okozott.) Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 231 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +47 ÉP.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 267 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 19665 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3881, sebződés: 1060, gyógyulás: 693, összesen: -367 ÉP}

A homokdűne alján megpillantasz egy élőlényt. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy quwarg agyfürkész. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Sunyi ellenfeled, egy láthatatlan védekező pszi felrakásával szöszmötöl! Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Sajnos nem hatott ellenfeledre. Gyógyulsz (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy inst.szingularitás varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: agyroppantás varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Dárdát hajítasz a másik védtelen testébe. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 8 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg agyfürkész csáprágóját. (8 támadással 465 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (29 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg agyfürkész jobb lábát. (11 támadással 1809 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+362 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel néhányszor súrolod a quwarg agyfürkész csáprágóját. (8 támadással 1304 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+261 életerő). Földelementálod támad. (36 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy agybénítás pszi hatás. Semmi hatás! Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25613 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3731, sebződés: 0, gyógyulás: 635, összesen: +635 ÉP}

A következő kincseket találtad: 3 katonai kötszer (ld. enc.). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem valami friss (kb. 1 hetes) gnóm nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délre, kb. 3 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre vezetnek. Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [274,114] Egyre több bokor tűnik fel, az aljnövényzet sűrűsödik. Itt már jól látható a quwarg invázió jele: csonkára rágott bokrok, állatok sehol. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-17 életpont). Egy kisebb csoportosulást pillantasz meg. Hét törpe és egy alakváltó herceg álldogál egy üvegkoporsó mellett. Mindnyájan könnyeznek, mintha gyászolnának. A koporsóban egy gyönyörűséges ember nő fekszik. Nyilvánvalóan halott. Ha segíteni akarsz, 24 TVP-t kell elköltened (45. jellempróba). Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy oltárt. Dornodon hívői építették. Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Eltaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy quwarg lázhozó. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+4 életpont). Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. A Kitérés Művészetének technikáját használod, hogy elugorhass a szörny lehelete elől. Elrepül 7 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg lázhozó bal lábát. (7 támadással 406 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (67 életpontot sebezve.) A szörny mérgező gázt lehel! Félrehajolsz, így nem lélegzed be az összes gázt. (1 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. A helyzet alkalmas egy Sziklaököl támadás bevitelére! Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg lázhozó testét. (9 támadással 1526 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+141 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (43 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel gyengén megütöd a quwarg lázhozó testét. (1 támadással 156 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Földelementálod támad. (72 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (49 sebzést okozott az ellenfélnek.) A szörny belemar a jobb térdedbe. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 11529 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2319, sebződés: 18, gyógyulás: 154, összesen: +136 ÉP}

Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Egy quwarg széltáncos nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy sivatagi vihar varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 7 dárda. Lövedékeiddel perforálod a quwarg széltáncos hártyás szárnyát. (7 támadással 315 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (35 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Mint a harcművészetek igazi mestere, megpróbálkozol az Erő Öklével. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg széltáncos nyakát. (9 támadással 1672 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (72 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütögeted a quwarg széltáncos vörös páncélját. (8 támadással 560 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (42 sebzést okozott.) Marásokat ejt rajtad a quwarg széltáncos. (2 támadástól 240 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +48 ÉP.) A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel párszor megpöccinted a quwarg széltáncos vörös páncélját. (3 támadással 408 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (52 életpontot sebezve.) Ököllel súrolod a quwarg széltáncos jobb szárnyát. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (63 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (51 sebzést okozott.) A quwarg széltáncos csáprágójával a jobb karodba mar! (1 támadástól 125 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +25 ÉP.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 quwarg igazgyöngy [quwarg igazgyöngy ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP]. 23160 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3380, sebződés: 367, gyógyulás: 183, összesen: -184 ÉP}

Remek ösztöneidnek köszönhetően hamar megérzed a rád leselkedő veszélyt. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy quwarg agyfürkész. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy láthatatlan védekező pszit. Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Semmi eredménye! A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy agybénítás pszi támadást. Semmi hatás! Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy fehérál.roncsolása pszi hatás. 216 életpontot vesztettél. Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 7 dárda. Alaposan megsorozod a quwarg agyfürkész nyakát. (7 támadással 407 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (68 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg agyfürkész nyakát. (11 támadással 1820 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+365 életerő). Földelementálod támad. (71 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor súrolod a quwarg agyfürkész jobb lábát. (8 támadással 661 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+35 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (21 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (37 sebzést okozott.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy fehérál.roncsolása pszi hatás. 235 életpontot vesztettél. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy fehérál.roncsolása pszi támadással. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg agyfürkész csáprágóját. (3 támadással 481 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel meghorzsolod a quwarg agyfürkész fejét. (1 támadással 164 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Földelementálod támad. (47 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (52 sebzést okozott.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy agybénítás pszi támadást. Semmi eredménye! Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 243 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 26483 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3878, sebződés: 694, gyógyulás: 542, összesen: -152 ÉP}

Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy Buqqe karma. Nyomok után kutatsz, sikeresen! Elég régi (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek északra, friss árnymanó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre vezetnek. Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [274,115] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. Zagmóziumgomba erjedt illatát hozza a szél. Kellemetlen érzésed támad, ahogy körülnézel: mintha ezernyi bogár figyelne! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-15 életpont). Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy oltárt. Sheran hívői építették. Éktelen káromkodást hallasz. A hang gazdája egy gnóm fickó. Furcsa, idétlennek tűnő szárnyas szerkezet mellett áll és egy hatalmas csavarkulccsal a kezében szidja azt. Kiderül, hogy a fura gépezetnek eltörött a tengelye. Segíthetsz a gnómnak, ha van nálad egy fémrúd és rászánsz 15 TVP-t (47. jellempróba). Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Hmm, csak egy quwarg bölcs. Ettől nincs semmi félnivalód. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy agytaposás varázslatot. Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Távolról hangcsapás varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Távolról hangcsapás varázslatot lő rád a másik. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: hangcsapás varázslatot lő rád. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Több lövedéked átfúrja a quwarg bölcs bal hátsó lábát. (8 támadással 464 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel néhány helyen meghorzsolod a quwarg bölcs fejét. (11 támadással 1831 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel néhányszor épp csak megérinted a quwarg bölcs jobb első lábát. (4 támadással 656 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (64 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (45 sebzést okozott.) Csáprágó csattan csípőd közelében. Véres nyál csordul ki a quwarg bölcs száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 őskristály-szilánkot. [őskristály-szilánk ládikóba-> (186,106)-> 33 arany, -2 ÉP] 16976 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3166, sebződés: 572, gyógyulás: 8, összesen: -564 ÉP}

Mint béka a lesben, úgy ülsz egy órán át, mozdulatlanul. Az eredmény: négy óvatlan szitakötő. (+1 kaja.) A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy quwarg bölcs. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy agytaposás mágiát. Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy hangcsapás varázslatot, majd rád küldi. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled hangcsapás varázslatot lő rád. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Távolról hangcsapás varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Dárdát küldesz ellenfeled felé. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 8 dárda. Pár lövedéked átjárja a quwarg bölcs jobb hátsó lábát. (8 támadással 479 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (43 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg bölcs testét. (11 támadással 1839 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (44 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel párszor megpöccinted a quwarg bölcs testét. (2 támadással 336 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (37 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (54 sebzést okozott.) A quwarg bölcs feléd sújt csáprágóival, de mellé! A quwarg bölcs összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 őskristály-szilánkot. [őskristály-szilánk ládikóba-> (186,106)-> 33 arany, -2 ÉP] 15831 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2832, sebződés: 287, gyógyulás: 8, összesen: -279 ÉP}

Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy quwarg bölcs lehet. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat agytaposás varázst lök magára. Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy hangcsapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: hangcsapás varázslatot lő rád. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy hangcsapás varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Dárdát markolva becélzod a mozgó célpontot. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a quwarg bölcs jobb oldalát. (8 támadással 465 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (55 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Az ellenfél gyengítése céljából egy Kabal-Sújtásra összpontosítasz. Ököllel néhányszor súrolod a quwarg bölcs fejét. (9 támadással 1520 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (56 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel néhányszor súrolod a quwarg bölcs nyakát. (8 támadással 1330 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (57 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (57 sebzést okozott az ellenfélnek.) A quwarg bölcs feléd sújt csáprágóival, de mellé! A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 őskristály-szilánkot. [őskristály-szilánk ládikóba-> (186,106)-> 33 arany, -2 ÉP] 19729 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3540, sebződés: 572, gyógyulás: 8, összesen: -564 ÉP}

A következő kincseket találtad: egy sötét ital (Nincs mibe rakni 1 sötét italt.).
(Feltételes gyógyítás:) Te még soha nem láttál nagyenergiájú részecskegyorsítót, azonban nincs is erre szükség ahhoz, hogy a ghallai óriás méh lépes mézének gyógyerejét a magad javára fordítsd. Megszerzése ugyan egy kicsit veszélyes a hatalmas fullánkok miatt, de mindenképpen megéri. (+559 életerő.) Nocsak, itt van valami érdekes! Nagyon régi (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még friss árnymanó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre vezetnek. [61 pontot használtál fel, van még 166. Kapsz 61 VP-t.]

m 4 4 4 mozogsz délre, délre, délre
[274,116] Szűnni nem akar a zöld síkság. Kellemetlen érzésed támad, ahogy körülnézel: mintha ezernyi bogár figyelne! Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-8 életpont). Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy quwarg agyfürkész lehet. Itt csata lesz.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled felkészül egy esetleges mentális támadásra egy láthatatlan védekező pszi felhúzásával. Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled inst.szingularitás varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy agybénítás pszi támadással. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Teli erőből dárdát dobsz az ellenfeledre. Erősen összpontosítasz, hogy fegyvereddel eggyel többször lőhess. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a quwarg agyfürkész jobb lábát. (8 támadással 468 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (23 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel párszor megpöccinted a quwarg agyfürkész jobb oldalát. (11 támadással 1832 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+367 életerő). Földelementálod támad. (40 életpontot sebezve.) Ököllel gyengén megütögeted a quwarg agyfürkész testét. (8 támadással 665 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+134 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (38 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (39 sebzést okozott.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 222 életpontot vesztettél. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 248 életpontot vesztettél. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel gyengén megütöd a quwarg agyfürkész csáprágóját. (1 támadással 163 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (49 életpontot sebezve.) Ököllel épp hogy eltalálod a quwarg agyfürkész testét. (1 támadással 77 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (33 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (50 sebzést okozott.) Távolról inst.szingularitás varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 196 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a quwarg agyfürkész száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 23804 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Elmúlt a vámpirizáció hatása.
{Csatastatisztika; sebzés: 3477, sebződés: 666, gyógyulás: 558, összesen: -108 ÉP}

Felfedeztél egy oltárt. Elenios hívői építették. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Nocsak, egy quwarg! Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Egy bokor tövében elkapsz egy szarvasbogarat. Túl lassú volt a fiú! (+1 kaja.) A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Egy quwarg b.háborító közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Dárdát küldesz ellenfeled felé. Távfegyvered használatakor Muo-Tie Hatalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 8 dárda. Alaposan megsorozod a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 467 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (37 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel gyengén megütögeted a quwarg b.háborító fejét. (11 támadással 1813 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (41 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. (8 támadással 1334 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (40 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (54 sebzést okozott.) Csípések, marások zuhognak védtelen testedre! (2 támadástól 360 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +72 ÉP.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 263 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 dárdát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17553 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3786, sebződés: 623, gyógyulás: 72, összesen: -551 ÉP}

A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. A feléd közeledő quwarg bölcs mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

A mészárlásra kiszemelt áldozat agytaposás varázst lök magára. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy hangcsapás. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy hangcsapás varázslatot, majd rád küldi. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy hangcsapás varázslat. 285 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Ráébredsz, hogy ez a csata öngyilkosság lenne. Ellenfeled elmenekül.
{Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 855, gyógyulás: 0, összesen: -855 ÉP}

Minden elsötétül előtted... Ez már bizonyosan a halál. [7 pontot használtál fel, van még 159. Kapsz 7 VP-t.]
Az örökkévalóságnak tűnő pillanat után azonban furcsa dolog történik: gyomrod a torkodba, lábad a fejed fölé ugrik - igen furcsa érzések egy halott számára! Aztán, a füstölve eltűnő deus ex machina helyére pillantva rádöbbensz, hogy mi is történt: az utolsó pillanatban a csodálatos varázstárgy nemcsak hogy megmentett a biztos pusztulástól, hanem még valamennyit gyógyított is rajtad. (+1070 életerő.)

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(274,109) kreommat-liliom (#924, belőle készíthető: #925), 42. jellempróba
(274,110) quwarg harcmágus (#851), Dornodon oltár, 22. jellempróba, érclelőhely, quwarg széltáncos (#540), quwarg bölcs (#7131)
(274,111) xantusz-kaktusz (#113, belőle készíthető: #114), 35. jellempróba, quwarg b.háborító (#850), quwarg bölcs (#7131), quwarg széltáncos (#540)
(274,112) quwarg széltáncos (#540), quwarg b.háborító (#850)
(274,113) nekrofun (#173), quwarg gigász (#7128), quwarg b.háborító (#850), quwarg agyfürkész (#745)
(274,114) 45. jellempróba, Dornodon oltár, quwarg lázhozó (#478), quwarg széltáncos (#540), quwarg agyfürkész (#745)
(274,115) Sheran oltár, 47. jellempróba, quwarg bölcs (#7131)
(274,116) quwarg agyfürkész (#745), Elenios oltár, 40. jellempróba, quwarg b.háborító (#850), quwarg bölcs (#7131)

Miután magadhoz térsz valamennyire, körbenézel.
[273,117] A síkság itt véget ér, és egy sűrű erdő kezdődik. Előtted egy kutya méretű quwarg ugrik elő a földből, majd gyorsan eliszkol. Oldalt pillantva, meglátsz egy félig kész ladikot. Egyelőre nem tudod felmérni, mi is ez valójában. Biztos vagy benne, hogy egyszer majd te is építesz ilyeneket. Nini, egy quwarg! Megtaposod, majd megtörlöd a talpad. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy tl'urlang vadász. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Üdvözlésképpen egy ősvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 62 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel párszor súrolva eltalálod a tl'urlang vadász testét. (11 támadással 889 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (48 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel párszor megpöccinted a tl'urlang vadász testét. (8 támadással 636 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (31 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (38 sebzést okozott.) A tl'urlang vadász támadásai összeszabdalják a lábaidat! (2 támadástól 397 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +80 ÉP.) Szemöldöködet összehúzva, testedet ellazítva megindítasz egy Kabal-Sújtást. Ököllel gyengén megütögeted a tl'urlang vadász fejét. (9 támadással 704 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (63 életpontot sebezve.) Ököllel néhányszor épp csak megérinted a tl'urlang vadász jobb oldalát. (8 támadással 225 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (42 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (55 sebzést okozott.) A tl'urlang vadász végső csapása jobb válltól bal derékig szinte kettémetszi a testedet. (2 támadástól 336 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +68 ÉP.) A tl'urlang vadász most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. 26277 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2731, sebződés: 795, gyógyulás: 148, összesen: -647 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Megpillantasz egy hasadékot, amiből kis gőzfelhő tör elő. Hatalmas rutinoddal azonnal megállapítod, hogy egy kénes mini-gyógyforrásra bukkantál. Gyorsan inhalálsz egy kicsit, majd könyékig belemártod a két kezed. Egy órányi áztatás után sokkal jobban érzed magad. (+567 életerő.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 gyógyítás). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 3 hetes mutáns nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. [40 pontot használtál fel, van még 119. Kapsz 40 VP-t.]

* 1. BP: imádkozol
Isteni kapcsolatot létesítesz. Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Jóleső meleg fut végig a testeden. Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy tlopedmuk.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy rovarfelhő varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mereven rádnéz, majd megindítja mentális támadását. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Elszántan ellenfeledre rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor megpöccinted a tlopedmuk testét. (11 támadással 1761 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (59 életpontot sebezve.) Ököllel néhány helyen meghorzsolod a tlopedmuk bal oldalát. (8 támadással 650 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (41 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (49 sebzést okozott.) Kemény ollójával a tlopedmuk végigsebzi a jobb combodat és lábszáradat. (2 támadástól 201 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +41 ÉP.) Kronoérintette aurádat (-12 TVP). A tlopedmuk beleharap a kezedbe. (1 támadástól 115 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +23 ÉP.) Felfénylik az esszenciavédelem! A tlopedmuk összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. 19291 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2560, sebződés: 316, gyógyulás: 68, összesen: -248 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 77. Kapsz 30 VP-t.]
Isteni kapcsolatot létesítesz. Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy tleikan áruló.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Üdvözlésképpen egy agyroppantás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A lény felemeli kezét, hogy döntést hozzon. ÁRTATLAN! Hehe, ez az! Ellenfelednek már nem lesz esélye, hogy tévedésére ráébredjen. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel párszor súrolva eltalálod a tleikan áruló egyik csápját. (11 támadással 1739 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (55 életpontot sebezve.) Ököllel néhány helyen meghorzsolod a tleikan áruló testét. (8 támadással 642 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (45 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (55 sebzést okozott az ellenfélnek.) Csápjával megérint a tleikan áruló. (1 támadástól 48 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) A szörny csápja feléd sújt, de Te fürgén félreugrasz. Csak súrol az ütés. (1 támadástól 92 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +19 ÉP.) A szörny csápja feléd sújt, de Te fürgén félreugrasz. Csak súrol az ütés. (1 támadástól 80 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Felfénylik az esszenciavédelem II! A tleikan áruló csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 80 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Egy birtokodban lévő vámpírfog porrá zúzódik, a hited viszont kitart. A kí izzó csomókban árad ujjhegyeidbe, készen az ellenfél életenergiájának elszívására. Ököllel néhányszor súrolod a tleikan áruló bal vállát. (3 támadással 469 életpontot sebezve.) Te 58 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Földelementálod támad. (48 életpontot sebezve.) Megelőző ütés! Ököllel épp hogy eltalálod a tleikan áruló testét. (1 támadással 156 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (42 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (46 sebzést okozott.) A tleikan áruló meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 67 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) Csápjával megérint a tleikan áruló. (1 támadástól 88 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +18 ÉP.) A tleikan áruló meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 57 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +12 ÉP.) Felfénylik az esszenciavédelem II! A tleikan áruló csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 80 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Papi rangodon csekély repedés keletkezett!
A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +66 életerő. 23064 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3297, sebződés: 592, gyógyulás: 183, összesen: -409 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Hirtelen elkezdesz körbeforogni. Pár perc múlva, amikor már kellőképpen elszédültél ahhoz, hogy elhidd magadról, hogy képes vagy átstrukturálni sejtállományodat, hozzálátsz a művelethez. Amikor magadhoz térsz, csodálkozva veszed észre, hogy sebeid nagy része begyógyult. (+586 életerő.) [70 pontot használtál fel, van még 7. Kapsz 70 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 7.]

* 2. BP: használod a 243. tárgyat
Felállítod a csapdát úgy, hogy a közeledbe lopódzkodók ne vehessék észre, csak akkor, ha már késő. [5 pontot használtál fel, van még 2. Kapsz 5 VP-t.]

* 3. BP: használod a 73. pszi képességet
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 2.]

* 4. BP: használod az 1602. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 2.]

* 5. BP: kézbeveszed/felveszed a 453. tárgyat a 823. tárggyal
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a mágusköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 2.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 2.]

* 6. BP: fejleszted a 4. tulajdonságodat 2 pontért
Amatőr jóga-gyakorlatokkal próbálod a szervezetedet még ellenállóbbá tenni. Még nagyon sok kell ahhoz, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [2 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 2 VP-t.]

* 7. BP: használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+367 varázspont, -734 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 8. BP: elmormolod az 1. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 9. BP: t. energia kisütése: 501 5 5
Portyázni indulsz a tudati térben.
Találkozol Főnix-szel. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Sheran első számú avatárja. Egy árnyékpáncélt, egy árnyszőttest, egy bozontfonatot, egy csodálatos nyakláncot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy háború gyűrűjét, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy kreiton palástot, egy kyorg köpenyt, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.smaragdját, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy uglaok lábszárvédőt, egy uglaok lánckesztyűt, egy uglaok vállvédőt, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy Zt'tuzzarxn trófea, egy og'hlobn mészáros trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 8 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Málhásállata egy sivatagi doareg.
Összefutsz Kék sequator W.D.-vel. Mozgása könnyed, szinte már légies. Ahogy a szemébe nézel, egy pillanatra mintha elvesztenéd az irányítást tested felett... Mentális auráját felismered, sötét, mert gonosz. Kihívod Kék sequator W.D.-t egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod! Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Összefutsz Ch'Boyoval. Mozgása könnyed, szinte már légies. Jeges borzongás fut végig gerinced mentén, ahogy ajkai mosolyra húzódnak... Kihívod Ch'Boyot egy barátságos szkander-partira. Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod! Köszöntitek egymást, aztán tovább. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Összeakadsz Othaka Kewanaarral. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Fairlight kisebb avatárja. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Egy csodálatos nyakláncot, egy díszes fegyvertokot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy natharion talizmánt, egy olimpiai titanitot, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet és egy villám szimbólumot visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy quwarg harcmágus trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: két kört formázó ezüst kígyó. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Kihívod Othaka Kewanaart egy barátságos szkander-partira. Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Hosszasan küzdötök, de sokáig egyikőtök sem bír a másikkal. Végül ellenfeled ereje fogy el előbb, és győzelemittasan lenyomod! Időmúlatás gyanánt mágikus párviadalt vívtok. Gyűlik és formálódik az energia, míg végül megjelenik két manaelementál, és küzdeni kezdenek. Régóta harcoltok, lényeitek alig élnek. Végül elementálodat hatalmas ütés éri, eltűnik - vesztettél! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
[19 pontot használtál fel, van még -19. Kapsz 19 VP-t.]

* 10. BP: keresed az 549. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy eszement trappolót. Bár nem emlékszel, hogy ilyen tereptípuson találkoztál-e azzal a szörnnyel. [0 pontot használtál fel, van még -19.]
Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 8, 1, 28.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy kaját habzsol be a smaragd őrsárkány. 4 kaját nyel le a pikkelyes ptog. Egy szögletes követ nyel le a gránitelementál. Egy szögletes követ töm magába a bazaltelementál. Túl fáradt vagy már, hogy tovább menj. Utolsó erőddel egy helyet keresel, ahol aránylag biztonságban pihenhetsz. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (+1 max. életerő.) Földelementálod elhagy. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása.
Ebben a körben -19 pontod maradt, ebből a következő körre -19 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 761 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


YIANG VÁLLVÉDŐ (1051. TÁRGY)
A yiang vállvédő mágikus módszerekkel pihekönnyűvé varázsolt, jókora páncéldarab. Amellett, hogy viselőjének vállát teljesen lefedi, a mellkasából is sokat eltakar, de szerencsére méretei és az általa nyújtott védelem között egyenes arányosság van. Elég pár percet eltölteni alatta (mármint úgy, hogy a válladon van), és máris érezni fogod a tárgy birtoklásának jótékony hatását: védettséged megnő 6-tal, max. ÉP-d 30-cal, kapsz +1 VP regenerációt az FNO paranccsal fejleszthető képességedhez, valamint teljes immunitást a szörnyek által okozott TU és pszi pont szívó képességre. A tárgy nem átadható, csak kobudera viselheti.

YIANG NADRÁG (1053. TÁRGY)
A yiang páncélkollekció ezen darabja egy testhez simuló fekete nadrág, amely jól mutat nemre való tekintet nélkül minden kobuderán. Oldalt, az összeillesztéseknél néhány fehér telikör gyűjti össze a mágikus erőket, amik ahhoz szükségesek, hogy a yiang nadrág igazán kiemelkedjen a többi, erre a célra gyártott ruhadarab közül. Csak bele kell bújnod, és le sem veszed többé: max. ÉP-d megnő 200-zal, védettséged 9-cel, az éjfattyak ellen +5 sebzést kapsz. Ezenkívül immúnis leszel a szörnyek érintése által okozott kisebb és nagyobb max. ÉP vesztésre, tárgyaid pedig +2 mentődobást kapnak. A yiang nadrág nem átadható.

ZARKNOD PÁNCÉLJAI
A Zarknod tleikanjai által kovácsolt vértezetek ősi relikviák, amelyekhez még csak foghatót sem igen ismernek Ghallán. Ezek a páncélok képesek viselőjüket megvédeni az éjfattyak és más, hasonlóan iszonyú és idegen teremtmények azonnali halált és még borzalmasabb dolgokat okozó támadásaitól. A tleikanok Ghalla vezető fajainak nagyon régmúltjából merítették a receptet - minden fajnak a valaha feltalált legtökéletesebb ruhadarabot készítik el. A páncéldarabok végső formájukat bonyolult mágikus rituálé során nyerik el, ehhez speciális mágikus komponensekre van szükség.
Az ősi tl'urlang háború idején a páncélok elkészítéséhez szükséges komponenseket a négy birodalom biztosította. A fajt meghatározó drágakövek az esthar császárságtól, az ötvözetet a viselőjéhez kötő fétiseket a bo'adhun tözsektől kapták. A mágikus képességeket meghatározó kyorg relikviákat összetett átokvarázslat védte, nehogy a titkos technikák az ellenség kezébe jussanak. A páncél mintáját meghatározó, a varázsigéket tartalmazó tekercseket pedig az árnytündérek készítették. Ezeket csakis a tleikanok tudják felolvasni, és ha rossz kezekbe kerül, azonnal elporlad. Ha nem tudod, hogy most éppen egy fétis vagy egy kyorg relikvia birtokába jutottál, olvasd át még egyszer az enciklopédiát, és ha ez sem segít, gondolj bele, hogy melyik területen is szerezted a tárgyat!
Első lépésként azt kellene kitalálnod, melyik az az esthar drágakő, amely a te fajodnak szükséges páncél alkotóeleme. Ehhez az F <drágakő> parancsot használd, ha ilyen kő birtokába jutsz. Ha megvan a drágakő, folytathatod a kutatást. Az F <bo'adhun fétis> <kyorg relikvia> <árnytündér tekercs> paranccsal megvizsgálhatsz három tárgyat, és megállapíthatod, hogy készíthető-e belőlük páncél, a neked megfelelő drágakő segítségével (a páncélról enciklopédiát ekkor még nem fogsz kapni, csak ha elkészítették neked!) Ha működő kombinációhoz jutottál, keresd fel Zarknod piramisát, és add ki a KT <bo'adhun fétis> <kyorg relikvia> <árnytündér tekercs> parancsot, 50 TVP árán. Természetesen, a fajodnak megfelelő drágakőből is elhasználódik egy ilyenkor. Gondoskodj róla, hogy legyen nálad 5000 arany, a telakit ötvözet költségeire! Ha érvénytelen kombinációt adsz meg, az 50 TVP-t akkor is elveszted, sőt az erre szánt pénzedet sem kapod vissza.
A teljes vértezet minden darabjának összegyűjtése természetesen rengeteg energiát kíván, de a szerencsének kisebb szerepe van, mint gondolnád. Először is, a drágakövek és fétisek cserélhetőek. A kyorg relikviák ugyan nem átadhatóak, de mivel ezek állandó hiánycikkek, Zarknod piramisánál, a KT <1. relikvia> <2. relikvia> paranccsal bármikor kicserélik két felesleges relikviádat egy véletlenszerű harmadikra. A tekercsek szintén nem átadhatóak, és ezeket sajnos csereberélni sem lehet. Van egy különleges tekercs, a kij. Ez nem páncél, hanem egy nagyhatalmú mágikus kulcs elkészítésének módját tartalmazza. Amikor Zarknod után kutatsz, még jól jöhet, ha van nálad egy ilyen kulcs, amelyet a többi páncélhoz hasonlóan kell elkészíteni.

RYUKU KATONAI KÖTSZER (1508. TÁRGY)
A katonai kötszer a ryuku hadsereg számára rendszeresített sebgyógyító eszköz. A kisebb-nagyobb csaták után a gárdisták bekötözik egymás sebeit, hogy azok el ne fertőződhessenek és mielőbb a gyógyulás útjára léphessenek. A ryuku katonai kötszer használata csak első pillantásra egyszerű a te gyógyító kenőcsökhöz szokott szemed számára. Használata során igenis tudni kell, hogy hova kell tekerni, hogy a legjobb megszorítani stb. Minél magasabb a gyógyítás szakértelmed, ezzel annál inkább tisztában leszel.
A ryuku katonai kötszert a H 1508 paranccsal, illetve gyógyító totemből használhatod, esetenként 1 TVP-ért. Ekkor a gyógyítás szakértelmed függvényében némi életerőt visszanyerhetsz. A kötszer ezután elveszik (átázik a véredtől, elveszti steril mivoltát). Ezenkívül a H parancsos használatnál megadhatsz egy második paramétert is, ha legalább annyi ÉP-d hiányzik, a kötszert csak akkor használod el.

KARAKTERLAP

Anna Bella, egy vörös, tüsi hajú, piros szemű kobudera nő vagy. Bőröd bronzként csillog. Tharr lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség vagy. (papi rang: 42.) Papi hited: 2654. A Két Kard Testvérisége (#9118) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 831. fordulód.

Erő: 118 (172) Szint: 55 Merészség: 7/5 Magasság: 132 cm
IQ: 117 (137) Támadás: 120 (125) Agresszió: 3 Testsúly: 47 kg
Ügyesség: 117 (141) Védekezés: 172 (183) Menekülés: 18 % Életkor: 46/53 év
Egészség: 118 (140) Életpont: 1264/11 Jellem: semleges Tul. pont: 3
Szerencse: 118 (145) Varázspont: 4970/474 Pénz: 12165 arany Kép. pont: 5
Tudatpont: 54/-45 Pszi pont: 1027/630 Halhatatlanság: 11 %
Eddig összesen 11302 szörnyet (25 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 514873 TP-t kaptál. Jelenleg 76237839 TP-d van. A következő szinthez még 3762161 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, quwarg harcmágus, quwarg ölész. A 829. fordulódban 173813 arany került a bankszámládra. 175551 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 5 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 16/24 ökölvívás: 65/65 (+9%) szúrófegyverek: 8/6
vágófegyverek: 22/44 ütőfegyverek: 7/22 lőfegyverek: 9/28
dobófegyverek: 46/46 (+6%)

Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
273,117 mezőn táborozol
Kedvenc táborhely: 277,12
Szkander vereségeid: 13 győzelmeid: 229
A negatív esszencia az öklödre van kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 105/53 2. nyomkövetés: 218/79 (+39%) 3. mászás: 42/32
4. csapdakészítés: 64/65 (+6%) 5. csapdaészlelés: 15/37 6. gyógyítás: 133/27 (+80%)
7. titkosírás: 33/47 8. felderítés: 37/18 9. szörnyidomítás: 18/45
10. teológia: 425/96 (+114%) 11. taumaturgia: 117/30 (+9%) 12. versengés: 25/29 (+27%)
13. harcművészetek: 69/44 14. szkanderozás: 43/71 (+3%) 15. zene: 10/91 (+11%)
16. szörnyismeret: 50/53 17. pszi: 68/21 (+4%) 18. zárnyitás: 3/65
19. vadászat: 10/29 (+11%) 20. vitalitás: 8/49 (+23%) 21. bányászat: 53/20 (+4%)
22. úszás: 23/86 23. ősteológia: 20/34 (+15%) 24. csapatmunka: 6/20

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 1277
10. vp regeneráció: 4(5) 12. halhatatlanság: 1

FELTÉTELES PARANCSOK (még 42 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 40% életpont alatt (isteni gyógyítás (#324))
gyógyítasz 30% életerő alatt 40 TVP-ért
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 16 TVP-ért
készítesz kötelet (#92) (max. 1 darabot, csak egyszer), kerek követ (#19) (max. 50 darabot ), szögletes követ (#17) (max. 20 darabot )
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 50)
szubreális vámpír (#223), kputtyintó csalán (#247), élőholt mirg (#135), noth szellem (#250), lidércúr (#252), triklem drakolder (#275), lélekorzó (#390), öregedést okozó lények (#9095) (csak egyszer), szintszívó lények (#9097) (csak egyszer), halált okozó lények (#9098) (csak egyszer), kronoelementál (#287) (csak egyszer), Eruol (#378) (csak egyszer), purifikátor császár (#393), rd'alv lélektipró (#413), átokmurgattyú (#225), eszement trappoló (#549)
Barátságosság (aktív: 3, max: 50)
bűbájlidérc (#761), átokmurgattyú (#225), semlegesek (#989)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) tűzelem-idézés (#382, 80 VP, 20 TVP)
földelem-idézés (#385, 80 VP, 20 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP)
kényszerport (#183, 8 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP)
megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP)
vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP)
földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP)
méregfelhő III (#229, 25 VP) meditáció (#250, 0 VP) avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP)
hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Ősteológia varázslataid
manapajzs (#308, 1 VP, 5 TVP) halhatatlanság (#317, 0 VP) isteni bölcsesség (#319, 200 VP, 4 TVP)
isteni gyógyítás (#324, 60 VP, 4 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +22 vp 30 költség alatt; taumaturgia: +10 vp 20 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 180 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
szürkeáll. aktiv (#71) varázsenergia (#161) kí koncentráció (#69) nagyobb agypajzs (#120)
tulajdonságpajzs (#26) esszenciavédelem (#165) hatalomvarázs (#220) a lélek védelme (#57)
az elme hatalma (#123) erőpajzs III (#127) csupasz izom (#28) óriáserő (#53)
esszenciavédelem 2 (#188) tárgyvédelem (#178) papi aura (#377) mágikus ütés (#147)
isteni bölcsesség (#319)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
15. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 20)
élőholt pozdorja (#134), éjfattyak végzete (#260), puha ütés (#60)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 20)
agytaposás (#180)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 5, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> autentikus vámpír (#154) tűzeső (#61) >> ongóliant (#159)
puha ütés (#60) >> kisebb quwarg isten (#213) puha ütés (#60) >> vark. kardtáncos (#693)
méregfelhő II (#193) >> több ellenfél elleni harcban (#985)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
bazaltelementál (#204) (málhás: +35 kg teher) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK
smaragd őrsárkány (#344) státusz: OK
gránitelementál (#205) (építő: +50% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
2.) Fel kell készülnöd az végső csatára az éjfatty seregek ellenében. Készíttess magadnak valamilyen páncélt Zarknod piramisában! (teljesítve)
3.) Tharr hívei előtt nincs akadály! Hozd el oltáromhoz a dalebgad kristálykulcsot, és mutasd be!

HŐSTETTEID
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 659, pontszámod: 8251.
Olimpiai helyezéseid: első hely az 5. kategóriában a XXVII. olimpián.
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 3 szabotőr, 8 harcos, 14 királynő, 14 élőholt, 7 vadász, 10 nagymester, 6 parafenomén, 8 rohamosztagos, 1 ősmágus.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
szkanderozás (129)
kasztropl. trafó (145)
szkanderozás II (161)
kaszt.kiteljesedés (166)
isteni kapcsolat (168)
kasztrop.kitágulás (197)
azért a támadás... (221)
önismeret (236)
tolvajfelismerés (243)
a butaság ára (273)
vallási öntudat (290)
földmágia (357)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
tudatkinézis II (511) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 203 TU szükséges.)
mentális felfrissülés (512) OK
tudati ismétlés (519) OK

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
4594 arany (#50) 1 angyalok gyűrűje (#529) 1 idézőszőnyeg (#771)
1 jen tekercs (#783) 15 kaja (#2) 21 madártoll (#112)
1 natharion opál (#747) 1 nyílvessző (#108) 1 purifikátor háj (#269)
1 sáfránypor (#211) 3 tl'urlang erőkő (#825) 1 to'aghan orrkarika (#760)
1 tükör (#43) 1 vámpírfog (#1221) 5 víz (#27)
5 zöld üveg (#82)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1 Buqqe karma (#899) 18 dárda (#10) 20 isteni könnycsepp (#260)
3 katonai kötszer (#1508) 2 kerek kő (#19) 1 kreiton agy (#1142)
1 raskhiir talizmán (#774) 1 sallank karom (#128) 8 szögletes kő (#17)
1 térdeplő tülök (#1440) 1 vortex talizmán (#812) 1 yiang vállvédő (#1051)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(273,117) ladik (#1244), tl'urlang vadász (#610), tlopedmuk (#584), tleikan áruló (#606), Kék sequator W.D. (5089. kalandozó), Ch'Boyo (2206. kalandozó), Othaka Kewanaar (4481. kalandozó)

Üzenet küldése a karakternek