775. forduló, 777. forduló, Aad-Shaar Asyn összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2024. febr. 26. 17h:25'
EZ A 1578. JÁTÉKHETED, 776. FORDULÓD
1579. játékheted kezdete: márc. 3.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 1 ingyenfordulóba és 4 zsetonba került.
E-mail!
Számládra a legutóbbi forduló óta 1000 zseton érkezett. Köszönjük.
KALANDOZÓ: #3611
SZÁMLA : XXXX
ingyenf: 1

AAD-SHAAR ASYN KALANDJAI


2 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [293,107] koordinátán.
Kedélyes hangulatban sétálsz a helyszínre, ahova a gyülekezőt beszélted meg a többiekkel. Nagy kaland lesz, és a társaság tagjai is elég jól felkészültnek tűnnek. Eljött még Gaz Ella, Kelögem, Desmodus, Albertus a Retro, Csonttörő Shaden, Mageo, Daerk Faer, Nikita, Roante, Swapo Ric, Worf, Bunkó's Big Ben, Szálsebes Gondolat, Azumi, Scott Jordo Lee, Hajnalcsillag, Nimrandir és Töki. Gyorsan megismerkedsz azokkal, akikkel eddig még nem találkoztál. Daerk Faer vezetésével megérkeztek a cölöpökkel körülvett katonai táborhoz. A parancsnok szinte futva siet hozzátok.
A vezetőhöz lép és köszöntés után sürgetően közli az utasításait:
- Egy flotta kötött ki ott lent, a parton, az ellenség már partra szállt, sőt felsorakoztak. Nincs elég emberem, de ti kalandozók állítólag sok katonával felértek. Védjétek a jobb szárnyunkat! - miután ezt elhadarta, máris siet a dolgára, kommandírozni a harcosait. Elindultok a jelzett irányba. A cölöpök mellett a tengerre nyílik kilátás. A vízen számos bevont vitorlájú, méretes hadihajó ringatózik. Kis szemlélődés után felismeritek őket. Ezek ryuku hajók! Lenn a parton már hadrendbe álltak az ellenséges csapatok. A fegyelmezett alakzatok fölött tarka zászlók himbálóznak a tengeri szélben. Kürtök harsognak, majd dobpergésre némelyik négyszög elindul előre. Láttjátok, hogy egy sereg lovas csap vágtába és a jobb szárny felé közelednek. Na, ezek lesznek az első ellenfeleitek!
Gaz Ellával, Desmodussal, Csonttörő Shadennel, Daerk Faerrel, Roanteval, Worffal, Szálsebes Gondolattal, Scott Jordo Lee-vel és Nimrandirral együtt vetitek magatokat a küzdelembe. Egy ryuku lovas az ellenfeletek! (ld. enc.) {max. életpontja: 4528-5637.}

Gaz Ella egy hhaar burka varázslattal készül a csatára. Desmodus hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormol. Csonttörő Shaden egy hhaar burka II védekező rúna felrakásával nyit. Daerk Faer gyorsan felrak egy fizikai pajzs II varázslatot. Daerk Faer védekezésképp villámgyorsan felhúz egy ongóliant tombolás varázst. Roante gyorsan felrak egy hhaar burka varázslatot. Worf a biztonság kedvéért felrak egy hhaar burka varázst. Nimrandir felhúz egy védelem tűz ellen varázslatot. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Alattomos ellenfeled mentális tükör pszivel bohóckodik.
Gaz Ella egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őstűz varázslatot. 245 életpontot sebzett. Gaz Ella mélyen koncentrálva megidéz egy háló varázslatot, majd az ellenfélre küldi. Desmodus üdvözlésképpen egy lángcsóva varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. 38 életpontot sebzett. Csonttörő Shaden egy bo'adhun csapás varázslattal köszönti a másikat. 627 életpontot sebzett. Daerk Faer támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre őstűz varázslatot lő. 354 életpontot sebzett. Daerk Faer támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre izomernyesztés varázslatot lő. Az ellenfél elernyed. Roante egy Chara-din lesújt varázslattal köszönti a másikat. 264 életpontot sebzett. Az ellenfél védettsége csökkent. Egyik társad pont előtted áll, így nem tudsz most varázsolni. Az ellenfél néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is Gaz Ella felé egy pajzszúzás. 363 életpontot vesztett. Mélyen koncentrálva, az ellenfél megidéz egy pajzszúzás varázslatot, majd Gaz Ella felé küldi. 363 életpontot vesztett.
Gaz Ella vas dobónyilat ragadva megsorozza az ellenfelet. Elrepül 10 vas dobónyíl. Pár lövedéke átjárja a ryuku lovas testét. (10 támadással 627 életpontot sebezve.) Desmodus a közelharc előtt még megereszt a hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 1 vashegyű nyíl. Pontos célzásának köszönhetően meglővi a ryuku lovas testét. (1 támadással 28 életpontot sebezve.) Csonttörő Shaden a kentaurusz íjjal az ellenfélre céloz és lő. Elrepül 8 vashegyű nyíl. Pár lövedéke átjárja a ryuku lovas bal oldalát. (8 támadással 549 életpontot sebezve.)
Daerk Faer vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 1 vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi a ryuku lovas testét. (1 támadással 130 életpontot sebezve.) Roante vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Lövedékeivel perforálja a ryuku lovas testét. (7 támadással 230 életpontot sebezve.) Társad háta mögé kényszerültél, így te nem tudsz most nyilazni. Csonttörő Shaden az ellenfél képébe ordítja: "Búcsúzz az életedtől!" 73 ép-nyi sebzést okozott a hangcsapás! Nimrandir azt üvölti: "Ghalláért!" 58 ép-nyi sebzést okozott a hangcsapás! Elüvöltöd magad: "Ha harc, hát legyen harc, itt maradsz vagy hátra arc!" 80 életpontot sebeztél. Felkészülsz a spirituális extenzióra.
Ököllel Gaz Ella többször eltalálja a ryuku lovas fejét. (9 támadással 1286 életpontot sebezve.) Sárkánypengével Gaz Ella épp hogy eltalálja a ryuku lovas hátasának lábát. (1 támadással 108 életpontot sebezve.) Teriád karddal Desmodus épp hogy eltalálja a ryuku lovas testét. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Nitmák pengével Desmodus kicsit megvágja a ryuku lovas lábát. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Moa ravatalozóval Csonttörő Shaden megkarcolja a ryuku lovas testét. (1 támadással 139 életpontot sebezve.) Ököllel Csonttörő Shaden meghorzsolja a ryuku lovas testét. (1 támadással 120 életpontot sebezve.) Vámpírtőrrel Daerk Faer megérinti a ryuku lovas lábát. Kritikus ütés! (1 támadással 215 életpontot sebezve.) Agyzúzóval Daerk Faer súrolja a ryuku lovas jobb oldalát. Kritikus ütés! (1 támadással 203 életpontot sebezve.) Daerk Faer koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. 1222 életpontot sebzett. Az ellenfél elkábult. Daerk Faer mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzkéz varázslat. 37 életpontot sebzett. Ököllel Roante meghorzsolja a ryuku lovas hátasának lábát. (1 támadással 102 életpontot sebezve.) Ököllel Roante meghorzsolja a ryuku lovas testét. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) Moa ravatalozóval Scott Jordo Lee megcsapja a ryuku lovas testét. (1 támadással 693 életpontot sebezve.) Scott Jordo Lee néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is az ellenfél felé egy ősvillám. 3887 életpontot sebzett. Ököllel Scott Jordo Lee eltalálja a ryuku lovas bal karját. (1 támadással 778 életpontot sebezve.)Scott Jordo Lee ellenfelére halálcsapás varázslatot lő. 7459 életpontot sebzett. Scott Jordo Lee mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzkéz varázslat. 195 életpontot sebzett. Az ellenfél körüli hely híján te most nem tudsz támadni. A ryuku lovas megrohamozza Gaz Ellát, és hátrébb taszítja. Közben fegyverét többször a hátába döfi. (6 támadástól 324 életpontot vesztett.) Társad szívébe egy hideg kéz markol - ereje csökken. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. 4 235 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Az ellenfél alapos átkutatásának feladata közös döntés alapján Scott Jordo Lee-t terheli. Mielőtt elrakná, megmutatja, mit talál (egy ryuku kopját). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 80, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP, összes sebzés: 20000, összes sebződés: 1052}


Kelögem, Albertus a Retro, Mageo, Nikita, Swapo Ric, Bunkó's Big Ben, Azumi, Hajnalcsillag és Töki egy ryuku lovas fölött diadalmaskodott.
A lovasok elhulltával újabb roham szakad rátok.
Daerk Faerrel együtt indulsz küzdelemre. Egy ryuku légiós az ellenfeletek! {egyik sebzési módja: 2x 4d6+7.}

Daerk Faer vas dobónyilat ragadva megsorozza az ellenfelet. Elrepül 1 vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi a ryuku légiós testét. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 1 ezüstshuriken. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a ryuku légiós bal lábát. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) A ryuku légiós összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +38 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 481 tapasztalati pontot kaptál. Az ellenfél alapos átkutatásának feladata közös döntés alapján Daerk Faert terheli. Mielőtt elrakná, megmutatja, mit talál {Csatastatisztika; sebzés: 37, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP, összes sebzés: 125, összes sebződés: 0}


Kelögem és Azumi egy ryuku légiós, Desmodus és Scott Jordo Lee egy ryuku légiós, Albertus a Retro és Hajnalcsillag egy ryuku légiós, Csonttörő Shaden és Nimrandir egy ryuku légiós, Mageo és Töki egy ryuku légiós, Daerk Faer és Sutor Kragoru egy ryuku légiós, Nikita egy ryuku légiós, Roante egy ryuku légiós, Swapo Ric egy ryuku légiós, Worf egy ryuku ostromteknős, Bunkó's Big Ben egy ryuku légiós fölött diadalmaskodott. Egy gaz ryuku mágiahasználónak feltűnt, hogy sorra törnek meg rohamaik a ti sorotokon, ezért néhány szörnyet idéz meg elétek. A bestiák üvöltve rontanak rátok.
Gaz Ellával, Daerk Faerrel és Szálsebes Gondolattal harcolsz. Egy ent kertész az ellenfeletek! (ld. enc.) {egyik sebzési módja: 1x 12d50+300.}

Gaz Ella mormolni kezd. Létrejött egy hhaar burka körülötte. Daerk Faer mormolni kezd. Létrejött egy fizikai pajzs II körülötte. Daerk Faer ongóliant tombolás létrehozásához szükséges szavakat mormol. Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont).
Gaz Ella ellenfelére őstűz varázslatot lő. 244 életpontot sebzett. Gaz Ella egy háló varázslatot dob az ellenfélre. Daerk Faer egy őstűz varázslattal köszönti a másikat. 441 életpontot sebzett. Daerk Faer egy izomernyesztés varázslattal köszönti a másikat. Az ellenfél elernyed. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 965 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Az ellenfél rovarfelhő II varázslatot lő. [Gaz Ella:] 70 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Daerk Faer:] 33 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Szálsebes Gondolat:] 65 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott!
Gaz Ella vas dobónyilat hajít a másik védtelen testébe. Elrepül 10 vas dobónyíl. Pár lövedéke átjárja az ent kertész lábát. (10 támadással 335 életpontot sebezve.) Daerk Faer vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 1 vas dobónyíl. Pontos célzásának köszönhetően meglővi az ent kertész testét. Kritikus ütés! (1 támadással 105 életpontot sebezve.)
Szálsebes Gondolat az ellenfélre lő a hosszú íjjal. Elrepül 3 vashegyű nyíl. A célpont mellett süvít el a lövedék. Mielőtt összecsapnátok, a kentaurusz íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 4 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod az ent kertész jobb oldalát. (4 támadással 129 életpontot sebezve.) Elkiáltod magad: "Ez egy jó nap a halálra!" 75 életpontot sebeztél. Felkészülsz a spirituális extenzióra.
Méniach kardjával Gaz Ella végigvagdossa az ent kertész testét. (10 támadással 1903 életpontot sebezve.) Sárkánypengével Gaz Ella végigvagdossa az ent kertész fejét. (10 támadással 1048 életpontot sebezve.) Ököllel Daerk Faer párszor keményen megüti az ent kertész testét. Kritikus ütés! (5 támadással 1014 életpontot sebezve.) Agyzúzóval Daerk Faer csak érinti az ent kertész jobb vállát. (1 támadással 163 életpontot sebezve.) Daerk Faer pszi támadást indít: pillanatok alatt létrejön egy az agy kifacsarása. A lény immúnis erre a varázslatra! Daerk Faer egy tűzkéz varázslatot dob az ellenfélre. 86 életpontot sebzett. Szálsebes Gondolat támadását a fürge ellenfél elegánsan elkerülte. Romboló kalapácsával csak érinted az ent kertész lomhamozgású lábait. (1 támadással 168 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal épp hogy eltalálod az ent kertész testét. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (49 sebzést okozott.) Előremozdulva, az ent kertész kitátja a pofáját és Gaz Ella testébe harap! (1 támadástól 532 életpontot vesztett.) A teremtmény társadra tapos. 137 életpontot vesztett. [Gaz Ella:] 76 életpontot vesztett. [Daerk Faer:] 29 életpontot vesztett. [Szálsebes Gondolat:] 57 életpontot vesztett. 72 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12 918 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Az ellenfél alapos átkutatásának feladata közös döntés alapján Gaz Ellát terheli. Mielőtt elrakná, megmutatja, mit talál Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 1448, sebződés: 72, gyógyulás: 6, összesen: -66 ÉP, összes sebzés: 6787, összes sebződés: 1071}


Kelögem, Nikita és Azumi egy esszenciavámpír, Desmodus, Roante és Scott Jordo Lee egy mutáns hegyitroll, Albertus a Retro, Swapo Ric és Hajnalcsillag egy fekete draklen, Csonttörő Shaden, Worf és Nimrandir egy amőbaszerű gyík, Mageo, Bunkó's Big Ben és Töki egy shintar pásztor életével végzett. Mageo a csata végeztével újra csatlakozik a csapathoz. A ryuku parancsnokoknak is feltűnik, hogy nem tudnak áttörni rajtatok, ezért ide vezénylik legjobbjaikat.
Desmodussal, Daerk Faerrel, Swapo Ric-kel, Szálsebes Gondolattal és Hajnalcsillaggal közösen harcoltok majd. Ellenfeletek egy ryuku szamuráj! (ld. enc.) {támadása: 220.}

Desmodus elmormol egy hhaar burka varázslatot. Daerk Faer néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötte. Daerk Faer elmormol egy ongóliant tombolás varázslatot. Swapo Ric gyorsan felrak egy hhaar burka II varázslatot.
Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont).
Daerk Faer néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is az ellenfél felé egy őstűz. 386 életpontot sebzett. Daerk Faer egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy izomernyesztés varázslatot. Az ellenfél elernyed. Swapo Ric támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre sötét halál varázslatot lő. 1517 életpontot sebzett. Sajnos túlságosan hátra szorultál, előtted álló társad miatt most nem tudsz támadót varázsolni. Egy izomernyesztés varázslatot dob Desmodus felé a másik. Társad elernyed. Az ellenfél mormol, majd ujjaiból kirepül egy puha ütés varázslat, ami Desmodust célozza. Társad csapásai kevesebbet fognak sebezni.
Desmodus a hosszú íjjal megereszt néhány lövedéket. Elrepül 1 vashegyű nyíl. A célpont mellett süvít el a lövedék. Daerk Faer vas dobónyilat hajít a másik védtelen testébe. Elrepül 1 vas dobónyíl. Pontos célzásának köszönhetően meglővi a ryuku szamuráj testét. (1 támadással 132 életpontot sebezve.) Swapo Ric a teriád íjjal megereszt néhány lövedéket. Elrepül 8 teriád nyílvessző. Alaposan megsorozza a ryuku szamuráj jobb oldalát. (8 támadással 627 életpontot sebezve.) Hajnalcsillag az árnyékíjjal az ellenfélre céloz és lő. Elrepül 1 kentaurvessző. A lövedék becsapódik! Eltalálja a ryuku szamuráj lábát. (1 támadással 250 életpontot sebezve.) A kentaurvessző láthatón hatott ellenfeledre. (-4 támadás, -4 védekezés.) Társad háta mögé kényszerültél, így te nem tudsz most nyilazni. Azt üvöltöd: "Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!" 70 életpontot sebeztél. Felkészülsz a spirituális extenzióra.
Teriád karddal Desmodus néhányszor meglegyinti a ryuku szamuráj jobb oldalát. (3 támadással 30 életpontot sebezve.) Vámpírtőrrel Daerk Faer több döféssel felnyársalja a ryuku szamuráj fényes páncélját. Kritikus ütés! (9 támadással 1935 életpontot sebezve.) Agyzúzóval Daerk Faer csak érinti a ryuku szamuráj testét. Kritikus ütés! (1 támadással 203 életpontot sebezve.) Daerk Faer koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. 1177 életpontot sebzett. Az ellenfél elkábult. Daerk Faer támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre tűzkéz varázslatot lő. 24 életpontot sebzett. Ököllel Swapo Ric gyengén megüti a ryuku szamuráj fejét. (1 támadással 210 életpontot sebezve.) Ököllel Swapo Ric megpöccinti a ryuku szamuráj testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Swapo Ric egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy jéghalál varázslatot. 43 életpontot sebzett. Az ellenfél körüli hely híján te most nem tudsz támadni. A ryuku szamuráj védhetetlen ütései záporoznak Desmodus felsőtestére és jobb karjára. (2 támadástól 243 életpontot vesztett.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +1 életerő. 6 877 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. A szörnyet te fogod átkutatni. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 naginata (ld. enc.). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 70, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP, összes sebzés: 6677, összes sebződés: 243}


Kelögem, Csonttörő Shaden, Roante, Bunkó's Big Ben, Scott Jordo Lee és Töki egy ryuku szamuráj, Desmodus, Daerk Faer, Swapo Ric, Szálsebes Gondolat, Hajnalcsillag és Sutor Kragoru egy ryuku szamuráj életét vette az elmúlt percekben.
Úgy tűnik, a sereg máshol is kitartott, bár kétségtelenül ti végeztétek a legnagyobb mészárlást. A ryukuk visszahúzódnak, méghozzá egészen a hajóikig. A parton sebtében felvert táboruk pedig szabad préda számotokra. Az osztozás után neked 1 ryuku harmatgyűjtő, 1 ryuku buzogány, 1 ryuku evező, 1 ryuku kopja, 526 arany és 1 vörös dragnit (ld. enc.) Megismersz egy új tárgytípust. (ld. enc.) jut. (Gaz Ella 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Kelögem 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 527 arannyal és 1 vörös dragnittal , Desmodus 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 527 arannyal és 1 vörös dragnittal , Albertus a Retro 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Csonttörő Shaden 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 527 arannyal és 1 vörös dragnittal , Daerk Faer 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Nikita 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Roante 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Swapo Ric 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Worf 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 527 arannyal és 1 vörös dragnittal , Bunkó's Big Ben 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 527 arannyal és 1 vörös dragnittal , Szálsebes Gondolat 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Azumi 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal
, Scott Jordo Lee 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Hajnalcsillag 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Nimrandir 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 527 arannyal és 1 vörös dragnittal , Töki 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal , Mageo 1 ryuku harmatgyűjtővel, 1 ryuku buzogánnyal, 1 ryuku evezővel, 1 ryuku kopjával, 526 arannyal és 1 vörös dragnittal távozhat.) A seregnek már nincs szüksége rátok, miközben ők a sebesülteket látják el és a győzelmet ünneplik, ti jó kalandozókhoz méltón szétszéledtek és mentek a magatok feje után. 150 000 tapasztalati pontot kaptál. [60 pontot használtál fel, van még 787. Kapsz 84 VP-t.] A játékvezető átadott Neked 1 nagyobb lélekkövet. A játékvezető átadott Neked 1 Fairlight szütyőjét. A játékvezető átadott Neked 1 Fairlight szütyőjét. A játékvezető átadott Neked 1 Fairlight szütyőjét. A játékvezető átadott Neked 1 Fairlight szütyőjét.
A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+25 tvp ). Reggelizés közben tekinteted a vérvörös rózsára téved. Egy pillanatra megáll a szádban a falat: milyen lehet, ha nem élvezheted az ételt, mert tested éhét csak vérrel csillapíthatnád? Zu'lit tarsolya termel 1 kék orchideát. Az aranytermő erszény 76 aranyat termelt. A teremtés zsákja létrehozott 1 quwarg tojást. A teremtés zsákja létrehozott 1 halcsontot. A tl'urlang termelő hipp, hopp, láss csodát - a semmiből előállít neked 1 tl'urlang fiolát. [tl'urlang fiola ládikóba-> (186,106)-> 50 arany, -2 ÉP] Varázserőd regenerálódik. (+2945 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+375 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+8 tudatpont.) A lottó 1587. hetének nyerőszámai: 5, 26, 1. 2 db 0 találatos szelvényed volt. Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda. [A két forduló között 6 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]

* 1. KP: vv 71 28 53 elmormolod a 71. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 820. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+24 erő). [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 818. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+20 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 816. Kapsz 2 VP-t.]

* 2. KP: vv 26 165 188 elmormolod a 26. varázslatot a 165. varázslatot a 188. varázslatot
Fürgén varázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 814. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 812. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 810. Kapsz 2 VP-t.]

* 3. KP: vv 120 137 182 elmormolod a 120. varázslatot a 137. varázslatot a 182. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 808. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz a szemmelverésre. [-18 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 806. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-60 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 804. Kapsz 2 VP-t.]

* 4. KP: vv 157 227 279 elmormolod a 157. varázslatot a 227. varázslatot a 279. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! [-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 802. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. [-60 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 800. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. [-60 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 798. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: vv 127 209 220 elmormolod a 127. varázslatot a 209. varázslatot a 220. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 796. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 794. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 792. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: vv 88 172 178 elmormolod a 88. varázslatot a 172. varázslatot a 178. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 792.]
Fürgén varázsolsz! Kékesen vibrálni kezd a levegő, és a villódzásból kibontakozik egy planetáris őrdémon. Micsoda fenséges látvány! Teljesen békésnek látszik, remélhetőleg tökéletesen fogja feladatát ellátni. [-18 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 792.]
Beizzik a turbómágia. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-14 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 790. Kapsz 2 VP-t.]

* 7. KP: vv 224 64 247 elmormolod a 224. varázslatot a 64. varázslatot a 247. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-60 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 790.]
Gyorsvarázsolsz! [-6 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 788. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Dominanciája. [-20 pszi pont.] Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 786. Kapsz 2 VP-t.]

* 8. KP: le 511 0 0 leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 786.]

* 9. KP: kf 839 1041 1037 kézbeveszed/felveszed a 839. tárgyat az 1041. tárggyal az 1037. tárgyat
A füledre akasztod az ősplazmát. [0 pontot használtál fel, van még 786.]
Leveszed a mágusköpenyt, majd felöltöd az arany sárkányköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 786.]
Leveszed a lidérckoronát, majd a fejedre teszed az arany sárkánysisakot. [0 pontot használtál fel, van még 786.]

ef 10 506 energia fejlesztése 10
Hosszan meditálsz, a többi tudattaggal egyesülve dolgozol egy új tudati képesség kifejlesztésén. [-10 TU.] [70 pontot használtál fel, van még 716. Kapsz 98 VP-t.]

vv 443 364 214 elmormolod a 443. varázslatot a 364. varázslatot a 214. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+5 támadás). [-60 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 714. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Véred buzogni kezd. (+3 lopás, +3 csapdaészlelés, +3 zárnyitás, +3 felderítés, +3 rejtőzködés következő táborozásod végéig.) [-60 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 712. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Aláhullik az égből 1668 arany! Gyorsan összeszeded. [-12 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 710. Kapsz 2 VP-t.]

vv 161 377 184 elmormolod a 161. varázslatot a 377. varázslatot a 184. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 708. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 706. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 704. Kapsz 2 VP-t.]

hh 1253 841 979 használod az 1253. tárgyat a 841. tárgyat a 979. tárgyat
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Nem volt maradandó hatása.) [6 pontot használtál fel, van még 698. Kapsz 8 VP-t.]
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) Egészséged TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 697. Kapsz 1 VP-t.]
Összemorzsolod a sáfránykövet. 100 tevékenységpontot kaptál! [1 pontot használtál fel, van még 796. Kapsz 1 VP-t.]

h 1168 16 használod az 1168. tárgyat
Ma egy adag ropogós rókafarkat támad kedved főzni. Profi módra készíted el. Nyami-fali, nagyon finomra sikeredett! Micsoda szerencse, hogy észrevetted! Kicsit odébb 3 aranyérmét szórt el valaki. Magadhoz veszed! (+4 szerencse.) 2 176 tapasztalati pontot kaptál. [1 pontot használtál fel, van még 795. Kapsz 1 VP-t.]

v 21 60 elmormolod a 21. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. A földből energia áramlik testedbe. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 60 kaja. [-180 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 790. Kapsz 7 VP-t.]

bb 2 20 beraksz a bankba a 2. tárgyat (20 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 20 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 790.]

hh 1133 1534 1554 használod az 1133. tárgyat az 1534. tárgyat az 1554. tárgyat
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) Nocsak, most fedezed csak fel, hogy a jelenlegi ismereteid elegendőek egy rakshallion háló elkészítéséhez. (ld. enc.) [21 pontot használtál fel, van még 769. Kapsz 29 VP-t.]
Forgatgatod a kezedben kicsit a hátizsákodból elővett teleportgömböt, s közben arra gondolsz, mekkora kaland lenne eljutni a quwargok városába. Hirtelen a környezeted megváltozik, elhomályosodik, majd újra kitisztul. Zárt helyre, egy quwarg boly belsejébe érkeztél! Alig szűrődik be fény, úgyhogy a quwarg-hegyek zsezsgő mocorgása még félelmetesebbnek tűnik. Most látod, hogy jónéhány sebből vérzel már (-9 életerő). A fosztogatás előtt meg kell küzdened a boly jól megtermett lakójával. Egy quwarg harcos! {max. életpontja: 141-150.}

Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 4 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a quwarg harcos potrohát. (4 támadással 215 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1 726 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 215, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ez könnyű volt! - porolod le magad. Velőtrázó üvöltést hallasz magad mögött. Az ütő is megáll, amikor sarkon pördülsz. Egy quwarg ősmágus! {védettsége: 48 szúró, 48 vágó, 48 ütő ellen.}

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Üdvözlésképpen egy háló varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy villámcsapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 24 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy tűzeső varázslatot, majd rád küldi. 38 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 2 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a quwarg ősmágus díszes potrohát. (2 támadással 138 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Azt üvöltöd: "Ezt kapd ki!" 73 ép-nyi sebzést okoztál. Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Romboló kalapácsával gyilkos csapást mérve bezúzod a quwarg ősmágus díszes potrohát. (1 támadással 189 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mágikus hentesbárddal egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a quwarg ősmágus rücskös torát. (1 támadással 111 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (53 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. A quwarg ősmágus összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy xirnox szív [xirnox szív ládikóba-> (186,106)-> 10 arany, -2 ÉP] és 2 mocsári penke [mocsári penke ládikóba-> (186,106)-> 2 arany, -2 ÉP]. 4 232 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 564, sebződés: 66, gyógyulás: 4, összesen: -62 ÉP}

Épphogy csak kifújod magad, máris újabb támadó liheg a nyakadba. Egy quwarg parafenomén! {védettsége: 35 szúró, 35 vágó, 35 ütő ellen.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy elektromos pajzs mágia... Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy háló varázslat. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy vakító fény varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a kentaurusz íjjal. Elrepül 2 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén testét. (2 támadással 142 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Azt üvöltöd: "Ghalláért!" 71 életpontot sebeztél. Megmarkolva a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a quwarg parafenomén potrohát. (1 támadással 195 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mágikus hentesbárddal gyilkos csapást mérve bezúzod a quwarg parafenomén potrohát. (1 támadással 95 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (46 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +15 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3 153 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 549, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Haha, büdös quwargok! Bőszen taposod őket, miközben kincsre bukkansz. Találtál 1 réz papi karkötőt [réz papi karkötő ládikóba-> (187,107)-> 20 arany, -2 ÉP]. A quwarg teleportgömb ekkor repít vissza a mezőre, ahonnan érkeztél. Elégedetten csomagolod el az elsötétedő, kimerült eszközt. [41 pontot használtál fel, van még 728. Kapsz 57 VP-t.]
Játszani kezdesz az aenouth ködkürtön. Csupán az első traktusig jutsz a szívhezszóló melódiában, amikor meglepő dolog történik. A tér szövete közvetlen előtted szétnyílik, és egy élőholt teriád hömpölyög keresztül az anyagi és a túlvilág között húzódó kapun. A szörny nem tűnik barátságosnak, sőt mi több, megidézőjére támad! {támadása: 160.}

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 965 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a kentaurusz íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 2 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod az élőholt teriád testét. (2 támadással 127 életpontot sebezve.) Elkiáltod magad: "Búcsúzz az életedtől!" 77 életpontot sebeztél. Meglengetve a Romboló kalapácsát a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az élőholt teriád fejét. (10 támadással 1919 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod az élőholt teriád nyakát. (7 támadással 696 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (52 sebzést okozott.) Többször beletép húsodba az élőholt teriád. (6 támadástól 774 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd az élőholt teriád testét. (7 támadással 1264 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod az élőholt teriád nyakát. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (55 sebzést okozott.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (6 támadástól 734 életpontot vesztesz.) Az élőholt teriád most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 teriád férget. 41 387 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5243, sebződés: 1508, gyógyulás: 4, összesen: -1504 ÉP}

A ködkürtöt a hátizsákod mélyére helyezed - egy darabig most nem lesz rá szükséged. [16 pontot használtál fel, van még 712. Kapsz 22 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1443 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 707. Kapsz 7 VP-t.]

v 84 329 elmormolod a 84. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy zafír sárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {max. életpontja: 1281-1360.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy elektromos pajzs. A szilánk működik (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat elektromos pajzs varázst lök magára. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi hatás! Távolról ősvillám varázslatot lő rád a másik. 87 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy gömbvillám. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (Kiválóan működik felrakott elektromos pajzs védelmed.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a kentaurusz íjjal. Elrepül 2 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a zafír sárkány óriási karmát. (2 támadással 124 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. A villámok csak csiklandoznak. Hatalmasat kiáltasz: "Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!" 82 életpontot sebeztél. Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a zafír sárkány testét. (6 támadással 1125 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+226 életerő). Mágikus hentesbárddal csak érinted a zafír sárkány bal első lábát. (1 támadással 97 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (54 sebzést okozott.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a zafír sárkány, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával a kezedre csap. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (187,107)-> 50 arany, -2 ÉP], egy vas dobónyíl, egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (186,106)-> 50 arany, -2 ÉP], egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (186,106)-> 100 arany, -2 ÉP] (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1482, sebződés: 141, gyógyulás: 252, összesen: +111 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 697. Kapsz 14 VP-t.]

h 1387 313 117 használod az 1387. tárgyat
Elhelyezel egy Thargodan illúziót magadon. Megnézed magad egy tükörben - fúj, de ocsmány módon nézel ki! Egészséged TF-elődött. Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

292 293 294
106
107
108
(293,107) quwarg harcos (#201), quwarg ősmágus (#302), quwarg parafenomén (#248), élőholt teriád (#799), zafír sárkány (#329)

[313,117] Épületek tűnnek fel. A városon óriási lávafolyó kígyózik keresztül, amelyet a közeli aktív vulkán táplál - a település innen kapta a nevét. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 12 aranyat.

Van itt egy Thargodan vegyesbolt (679. épület.) és egy Thargodan fegyverbolt (682. épület.).
[10 pontot használtál fel, van még 687. Kapsz 14 VP-t.]

ve 176 50 megveszed a 176. tárgyat 50
Vásároltál 50 vashegyű nyilat. 600 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

v 84 329 elmormolod a 84. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Energia árad testedbe. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy zafír sárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {egyik sebzési módja: 1x 8d8+22.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy elektromos pajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy elektromos pajzs rúnavarázst mormol el ellenfeled. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. Semmi eredménye! Egy ősvillám varázslattal köszönt csatapartnered. 94 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy gömbvillám varázslat. Szerencsére nem hatott rád. (Kiválóan működik felrakott elektromos pajzs védelmed.) A közelharc előtt még megeresztesz a kentaurusz íjjal néhány lövedéket. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a zafír sárkány jobb oldalát. (9 támadással 553 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Mosolyogva bámulod a kék szikrákat. Elkiáltod magad: "Lejárt az időd!" 80 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a zafír sárkány testét. (4 támadással 754 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+151 életerő). Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a zafír sárkány bal oldalát. (1 támadással 95 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (42 sebzést okozott.) A zafír sárkány belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 19 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával megérint. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 5 gyöngymangó, egy királyi korona [királyi korona ládikóba-> (313,117)-> 150 arany, -2 ÉP] és egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (313,117)-> 6 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (313,117)-> 80 arany, -2 ÉP] (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1524, sebződés: 145, gyógyulás: 177, összesen: +32 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 677. Kapsz 14 VP-t.]

m 2 4 4 mozogsz keletre, délre, délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[293,107] Síkság, továbbra is csak síkság. Egyelőre csak a szél susogása töri meg a csendet. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Úgy gondolod, hogy a közeledő patás tanough nem jelenthet komoly veszélyt. {max. életpontja: 2501-3500.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy tompítás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 965 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A kentaurusz íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a patás tanough testét. Kritikus ütés! (9 támadással 648 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és iszonyatos hideget fúj rád. Félrehajolsz, ezért csak nem fagysz teljesen csonttá. (27 életpontot vesztettél.) Elüvöltöd magad: "Dögölj meg!" 79 ép-nyi sebzést okoztál. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a patás tanough testét. (7 támadással 1323 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+265 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a patás tanough rövid lábát. (1 támadással 99 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (54 sebzést okozott.) Agyarával a patás tanough kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 169 életpontot vesztesz.) Patájával a patás tanough hasadba tapos. (1 támadástól 269 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +27 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 22 893 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3168, sebződés: 465, gyógyulás: 293, összesen: -172 ÉP}

Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy drakolder csatamezőt.
(Feltételes kutatás:) Teszel egy óvatos lépést a drakolder csatamező kietlen térségei felé. Látva, hogy nem süppedsz el az iszamlós talajban, bátrabban folytatod a csatamező felderítését. Kicsit távolabb valamilyen földöntúli tűz ég. Azért itt-ott még megcsillan a nap fénye ilyen-olyan félig ép tárgyakon. Lehajolsz, hogy megvizsgálhass egy kisebb kupacot. Undorodva látod, hogy egy mammutóriás holtteste az. Egy elemi pulzátor intéz feléd kihívást. {támadása: 54.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy védelem tűz ellen mágia... Mélyen koncentrálva, megidézel egy háló varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy gigaököl varázslatot. 14 életpontot vesztettél. A kentaurusz íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja az elemi pulzátor furcsa alakját. (9 támadással 570 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Pusztulj!" 80 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az elemi pulzátor furcsa alakját. (5 támadással 931 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+187 életerő). Mágikus hentesbárddal csak érinted az elemi pulzátor egyik csápját. (1 támadással 98 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (37 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Az elemi pulzátor most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 2 madártollat. 11 296 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1716, sebződés: 14, gyógyulás: 215, összesen: +201 ÉP}

Még egy utolsó pillantást vetsz az imént legyőzött szörny hullájára, majd tovább indulsz. A csatamező közepén kupacba rakott tárgyakra bukkansz. Furcsa, de épségben vannak! Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 2 gyógykenőcs. Egy ködmágus támad rád. {védettsége: 100 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.}

Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy agytaposás mágiát. Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy vérbeli borzongás varázslatot. Szerencsére nem hatott rád. (Kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a ködmágus fekete csuháját. (9 támadással 289 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Itt a megváltód!" Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a ködmágus átlátszó alakját. (10 támadással 949 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a ködmágus testét. (7 támadással 340 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (44 sebzést okozott.) Bár ügyesen védekezel, a ködmágus sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 136 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősi sorvasztás. A támadása szerencsére hatástalan volt. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a ködmágus átlátszó alakját. (10 támadással 927 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal megpöccinted a ködmágus jobb karját. (1 támadással 53 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (52 sebzést okozott.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 155 életpontot vesztesz.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősi sorvasztás varázslatot lő rád. Semmi hatás! A ködmágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 kij tekercs és 1 éjkristály. 24 282 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2654, sebződés: 291, gyógyulás: 4, összesen: -287 ÉP}

Egyszer csak újabb nesz üti meg a füled. Rémülten pördülsz meg. Egy újabb szörny! Egy ködmágus támad rád. {védettsége: 100 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.}

Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy agytaposás varázst. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Távolról vérbeli borzongás varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) A kentaurusz íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a ködmágus fejét. (9 támadással 296 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Üsd, vágd, nem apád!" Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a ködmágus jobb lábát. (10 támadással 943 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a ködmágus testét. Kritikus ütés! (7 támadással 427 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (42 sebzést okozott.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 160 életpontot vesztesz.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. Semmi hatás! Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a ködmágus fekete csuháját. (8 támadással 767 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal megpöccinted a ködmágus testét. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (38 sebzést okozott az ellenfélnek.) Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (2 támadástól 165 életpontot vesztesz.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősi sorvasztás varázslat. Szerencsére nem hatott rád. A ködmágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 iti tekercs [iti tekercs ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP]. 24 282 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2567, sebződés: 327, gyógyulás: 4, összesen: -323 ÉP}

Már jó ideje bóklászol a csatamezőn, amikor egy újabb szörnyet pillantasz meg. Ez valahogy más mint a többi! Egy árnytündér csontváz jön feléd. {védettsége: 88 szúró, 88 vágó, 88 ütő ellen.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy elektromos pajzs varázst. Koncentrálsz, majd megindítasz egy az agy kifacsarása pszi támadást. 683 életpontot sebeztél. Ellenfeled alaposan elkábult. Ellenfeled sötét rítus varázslatot lő rád. 48 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja az árnytündér csontváz testét. (9 támadással 385 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd borzalmasan hideg levegőt okád. Villámgyorsan lehajolsz - a hátad így is korcsolyapályává válik. (100 életpontot vesztettél.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 75 életpontot sebeztél. Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered az árnytündér csontváz testét. (10 támadással 1233 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod az árnytündér csontváz kiálló bordáit. (7 támadással 444 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (32 sebzést okozott.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 410 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-6 minden tulajdonságodra kör végéig.) Romboló kalapácsával többször eltalálod az árnytündér csontváz bal lábát. (3 támadással 370 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal megpöccinted az árnytündér csontváz kiálló bordáit. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (33 sebzést okozott.) Az árnytündér csontváz megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 403 életpontot vesztesz.) Szörnyű fejfájás vesz erőt rajtad. (-6 minden tulajdonságodra kör végéig.) Az árnytündér csontváz összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 956 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3314, sebződés: 961, gyógyulás: 4, összesen: -957 ÉP}

Folytatod a felderítést. Törött nyílvesszők, mocskos lábbelik, és elszenesedett nyakláncok. Biztos van itt valami használható is, gondolod, és bekukkantasz minden megperzselődött fűcsomó alá is. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy agyartőr [agyartőr ládikóba-> (186,106)-> 100 arany, -2 ÉP], 3 ugh méreg (Nincs mibe rakni 3 ugh mérget.), egy tolmokov-koktél és egy ytterium kőzet. A feltámadó szél egy savfelhőt sodor feléd a csatamező túlsó vége felől. Ideje menekülni, mielőtt még a sors keresztezné útjaitokat.
Egy kapkodó, fűben kotorászó ember nőre leszel figyelmes. Kérdésedre könnyes szemmel válaszolja, hogy családja megbetegedett és ő most gyógyfüveket próbál nekik keresni, bár még sohasem csinált ilyet. Ha segíteni akarsz a lányon és családján itt az alkalom, 25 TVP-ért (46. jellempróba). Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Sheran hívői építették. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy nekrofunt. Észreveszel egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mocsári penke ládikóba-> (186,106)-> 1 arany, -2 ÉP] [mákrózsa virág ->eldobod] Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Egy kakaócserjét találtál. Rajta finom, kocka alakú termés, íze jobb, mint a Mars csokié. (+5 kaja.)

(Továbbmész...) [293,108] Még mindig füves síkságon vagy. Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy varkaudar őslich került az utadba. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy védelem tűz ellen mágiát. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 965 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy ősi sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy savhurrikán varázslat. 48 életpontot vesztettél. A kentaurusz íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar őslich rothadó testét. (9 támadással 598 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Gyere és halj meg!" Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a varkaudar őslich testét. (10 támadással 1891 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+379 életerő). Mágikus hentesbárddal súrolod a varkaudar őslich jobb lábát. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (43 sebzést okozott.) Egy ősi sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A varkaudar őslich csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 70 életpontot vesztesz.) A varkaudar őslich most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 306 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3583, sebződés: 118, gyógyulás: 405, összesen: +287 ÉP}

Találsz 3 aranyat! Ez aztán a szerencse!

(Továbbmész...) [293,109] Síkság, továbbra is csak síkság. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Úgy gondolod, hogy a közeledő nekromanta kóborló nem jelenthet komoly veszélyt. {védettsége: 75 szúró, 75 vágó, 75 ütő ellen.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy elnyelés varázslat! Az elnyelés besül. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 1447 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy szerencsétlenség. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Mielőtt összecsapnátok, a kentaurusz íjjal ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a nekromanta kóborló testét. (9 támadással 303 életpontot sebezve.) Elüvöltöd magad: "Dögölj meg!" Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a nekromanta kóborló bal lábát. (10 támadással 927 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal megpöccinted a nekromanta kóborló testét. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (58 sebzést okozott.) Bár ügyesen védekezel, a nekromanta kóborló sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 209 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy nekromanta csókja. 64 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: nekromanta csókja varázslatot lő rád. 66 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 éjkristály. 29 811 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2789, sebződés: 339, gyógyulás: 6, összesen: -333 ÉP}

Egy cserkész kobolddal találkoztál. Van nála egy térkép, de nem tudja, hogy pontosan merre van. Ha van nálad szeksztáns, akkor pontosan megmondhatod neki 5 TVP-ért (33. jellempróba). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy termikfészket. Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Nocsak, valaki itt elvesztett 5 aranyat. Szuper, te még biztos használni tudod valamire! [95 pontot használtál fel, van még 582. Kapsz 133 VP-t.]

be 2685 bemész a 2685. épületbe
Nagy levegőt véve lépsz be a termikfészekbe. Benn bűzös, áporodott a levegő, ahogy vártad. Elővigyázatosan körbenézel. A mindenit! Egy bebábozódott ginzerg élősködő támad rád! Hát ez hogyan került ide!

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 965 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a ginzerg élősködő farkát. (9 támadással 549 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Itt a megváltód!" 70 életpontot sebeztél. Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a ginzerg élősködő bal lábát. (10 támadással 1835 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+368 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a ginzerg élősködő bal oldalát. (7 támadással 681 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+137 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (52 sebzést okozott az ellenfélnek.) Belecsipked a ginzerg élősködő a bal karodba és a nyakadba. (3 támadástól 556 életpontot vesztesz.) A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-562 életerő). A ginzerg élősködő most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 42 961 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4152, sebződés: 1118, gyógyulás: 511, összesen: -607 ÉP}

A földön tárgyat pillantasz meg. Gyorsan felmarkolsz 9 tintát.
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1452 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. Nocsak, egy mészárlásra kiszemelt áldozat! Hiszen ez egy félig-termik gömbpók! {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.}

Egy háló varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A kentaurusz íjjal célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a gömbpók testét. (9 támadással 622 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Teli tüdőből elordítod: "Lejárt az időd!" 61 életpontot sebeztél. Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a gömbpók testét. (10 támadással 1969 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+394 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a gömbpók testét. (7 támadással 743 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+149 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (38 sebzést okozott.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Romboló kalapácsával néhányszor megcsapod a gömbpók testét. (7 támadással 1467 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+294 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a gömbpók fejét. (1 támadással 101 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (57 sebzést okozott.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. A gömbpók összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 póklábat. 44 408 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5058, sebződés: 0, gyógyulás: 864, összesen: +864 ÉP}

Na, mégse jöttél potyára erre a rémes helyre. Valami kincsre bukkansz, el is rakod gyorsan, 1 Blounther gyűrűjét találtál. [Blounther gyűrűje ládikóba-> (187,107)-> 600 arany, -2 ÉP] Robajként dörren a néma csendben, amikor egy alig kivehető alak ront rád. Az első pár mozdulata után azonosítod, ez valaha egy varkaudar őslich lehetett. {támadása: 80.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy védelem tűz ellen varázslatot. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 965 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Üdvözlésképpen egy éhínség varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi eredménye! Egy ősi sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a varkaudar őslich testét. (9 támadással 596 életpontot sebezve.) Elkiáltod magad: "Ez egy jó nap a halálra!" Meglengetve a Romboló kalapácsát a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a varkaudar őslich jobb lábát. (10 támadással 1802 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+361 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor súrolva eltalálod a varkaudar őslich bal lábát. (4 támadással 384 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (43 sebzést okozott.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi sorvasztás varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Karmával néhányszor a varkaudar őslich megcsapja a fejedet. (2 támadástól 73 életpontot vesztesz.) A varkaudar őslich összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 48 458 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3790, sebződés: 73, gyógyulás: 446, összesen: +373 ÉP}

Ni csak, van itt valami érdekes! Elrakod, majd később alaposabban megnézed! Találtál 5 jégpasztillát. [jégpasztilla ládikóba-> (186,106)-> 150 arany, -2 ÉP] Egy gubó mozdul meg melletted. Nem foglalkoztál vele, mert azt hitted, már teljesen bábbá alakult. A tévedésed ára, hogy meg kell küzdened vele. Ellenfeled egy spórákkal beszőtt dzsumbujharcos! {egyik sebzési módja: 2x 26d14+72.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 965 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy Asylux átka varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A közelharc előtt még megeresztesz a kentaurusz íjjal néhány lövedéket. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a dzsumbujharcos jobb lábát. (9 támadással 560 életpontot sebezve.) Ellenfeled nagy erővel hozzád vág néhány dzsumbujharcos bólát. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 319 életpontot vesztettél. Ellenfeled nagy erővel hozzád vág néhány dzsumbujharcos bólát. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 300 életpontot vesztettél. Teli tüdőből elordítod: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 80 életpontot sebeztél. Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a dzsumbujharcos napcserzett bőrét. (7 támadással 1280 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+257 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a dzsumbujharcos napcserzett bőrét. Kritikus ütés! (1 támadással 119 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (33 sebzést okozott.) A dzsumbujharcos a Kobraharapás technikáját alkalmazva, megsoroz öklével. (2 támadástól 439 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 1 dzsumbujharcos bólát. [dzsumbujharcos bóla ládikóba-> (186,106)-> 33 arany, -2 ÉP] 34 980 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3037, sebződés: 1060, gyógyulás: 289, összesen: -771 ÉP}

Valami csillog a földön. Nyilván a bebábozódó szörny hagyta el, 4 madártollat találtál. A teljesen bebábozódott lényeket, amikből még nem kelt ki termik, könnyedén el tudod pusztítani, hiszen magatehetetlenek. Az előtted mozduló alakot azonban csak félig borítja a termiknyálka, így ki tudod venni, hogy ez egy tarajos khazdar! {védettsége: 120 szúró, 120 vágó, 120 ütő ellen.}

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy háló. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+2 életpont). Megveted a lábad, és a kentaurusz íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a tarajos khazdar bal oldalát. (9 támadással 553 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Hatalmasat kiáltasz: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 76 ép-nyi sebzést okoztál. Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a tarajos khazdar ollóit. (10 támadással 1790 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+359 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a tarajos khazdar nyakát. (7 támadással 660 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (40 sebzést okozott.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a tarajos khazdar testét. (9 támadással 1593 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+319 életerő). Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a tarajos khazdar ollóit. (1 támadással 97 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (38 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. A tarajos khazdar most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 12 madártollat. 48 881 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4847, sebződés: 0, gyógyulás: 837, összesen: +837 ÉP}

Hohó, van itt egy manaszilánk is! Bár mintha láttál volna még a fészekben további bábokat, teljesen kimerültél, nem tudsz tovább harcolni, visszavonulsz. Egészséged TF-elődött. [25 pontot használtál fel, van még 557. Kapsz 35 VP-t.]

m 7 mozogsz északnyugatra
[292,108] Még mindig füves síkságon vagy. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Felismered a közeledőt. Csak egy varkaudar őslich. Nem jelenthet különösebb problémát. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Gyógyulsz (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod védelem tűz ellen varázslatot rak magára. Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 965 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősi sorvasztás. A támadása szerencsére hatástalan volt. Egy éhínség varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a varkaudar őslich rothadó testét. (9 támadással 594 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Búcsúzz az életedtől!" Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a varkaudar őslich testét. (10 támadással 1856 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+128 életerő). Mágikus hentesbárddal csak érinted a varkaudar őslich jobb lábát. (1 támadással 99 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (45 sebzést okozott.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. A varkaudar őslich többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 95 életpontot vesztesz.) A varkaudar őslich összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 306 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3559, sebződés: 95, gyógyulás: 137, összesen: +42 ÉP}

Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Oldalt pillantva, meglátsz egy Chara-din monolitját. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy egy kísérleti kudarc egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Észreveszel egy oltárt. Sheran hívei emelték. Látsz egy termikfészket. Mr. Vadászmester, elejtett egy zebrát. Ez a húsmennyiség jó ideig elég lesz! (+5 kaja.) [9 pontot használtál fel, van még 548. Kapsz 12 VP-t.]

be 2685 bemész a 2685. épületbe
Belépsz a termikfészekbe. Odabent félhomály uralkodik. Ahogy hozzászoksz az áporodott levegőhöz, körülnézel. Váratlanul egy nyálkával borított szörny ront rád a félhomályból. Ellenfeled egy bebábozódott tarajos khazdar! {egyik sebzési módja: 2x 14d40.}

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy háló varázslat. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+2 életpont). Megveted a lábad, és a kentaurusz íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a tarajos khazdar bal lábát. (9 támadással 550 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Hatalmasat kiáltasz: "Ghalláért!" 80 ép-nyi sebzést okoztál. Megmarkolva a Romboló kalapácsát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a tarajos khazdar fejét. (10 támadással 1829 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a tarajos khazdar bal szárnyát. (7 támadással 686 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (47 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd a tarajos khazdar testét. (6 támadással 1066 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a tarajos khazdar testét. (1 támadással 106 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (53 sebzést okozott az ellenfélnek.) Belecsipked a tarajos khazdar a bal karodba és a nyakadba. (2 támadástól 192 életpontot vesztesz.) Az ocsmány teremtmény huhog! 80 életpontot vesztettél. A tarajos khazdar csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 374 életpontot vesztesz.) Borzalmas fejfájásod lesz. (-5 minden tulajdonságodra kör végéig.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 10 madártollat. 48 881 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4417, sebződés: 646, gyógyulás: 97, összesen: -549 ÉP}

A földön tárgyat pillantasz meg. Gyorsan felmarkolsz 3 jégpasztillát. [jégpasztilla ládikóba-> (186,106)-> 90 arany, -2 ÉP] Félhomály és bűz tompítja az érzékeidet, mégis időben észleled, amikor egy spórafertőzött teishin keselyű támad rád. {egyik sebzési módja: 2x 4d50+56.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy fehér glóbusz varázst. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 965 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy puha ütés varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a teishin keselyű farkát. (9 támadással 561 életpontot sebezve.) Elüvöltöd magad: "Ezt kapd ki!" 78 életpontot sebeztél. Elszántan ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a teishin keselyű tollas testét. (10 támadással 1779 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+356 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a teishin keselyű csupasz nyakát. (7 támadással 681 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+137 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (56 sebzést okozott az ellenfélnek.) Belecsipked a teishin keselyű a bal karodba és a nyakadba. (2 támadástól 222 életpontot vesztesz.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 340 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Romboló kalapácsával néhányszor megcsapod a teishin keselyű bal lábát. (4 támadással 693 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+139 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor épp csak megérinted a teishin keselyű csupasz nyakát. (2 támadással 184 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (41 sebzést okozott.) A teishin keselyű néhányszor belevágja a csőrét a kezedbe. (2 támadástól 207 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 327 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 2 keselyűmirigyet. 43 136 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5038, sebződés: 1096, gyógyulás: 677, összesen: -419 ÉP}

A földön tárgyat pillantasz meg. Gyorsan felmarkolsz 10 tintát. Mozgást észlelsz a periférikus látásoddal. A mindenit, egy termik nekromanta kóborló ront rád!

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy elnyelés rúnavarázst mormol el ellenfeled. Az elnyelés besül. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 1447 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy szerencsétlenség varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. (-40 szerencse a harc időtartamára.) A kentaurusz íjjal célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a nekromanta kóborló bal lábát. (9 támadással 289 életpontot sebezve.) Elüvöltöd magad: "Pokolra veled!" Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a nekromanta kóborló fekete csuháját. (10 támadással 901 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal gyengén megütögeted a nekromanta kóborló testét. (6 támadással 283 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (39 sebzést okozott.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 253 életpontot vesztesz.) Ellenfeled nekromanta csókja varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy nekromanta csókja. 70 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 48 697 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2959, sebződés: 323, gyógyulás: 6, összesen: -317 ÉP}

A földön tárgyat pillantasz meg. Gyorsan felmarkolsz 1 sziklozug combot. Meg kell purgálni ezt a rémes helyet! - töprengesz, miközben óvatosan körülnézel. Elővigyázatosságod nem is hiábavaló, hiszen az egyik gubóból egy bálnaevő kajmán emelkedik ki, és támad rád.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 482 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ragasztót köp! Elsápadsz: a nálad levő 1 Sheran cserepe annyira összeragadt, hogy akár most el is dobhatod. Ezt megkeserülöd, kiáltod a szörnynek. A szörny ragacsos lét öklend rád. Elfehéredsz: a birtokodban levő 1 jégtörő korong úgy összeragadt, hogy használhatatlanná vált! Itt a bosszú ideje... Teli tüdőből elordítod: "A PÖRÖLY nevében!" 72 életpontot sebeztél. Marokra fogva a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a bálnaevő kajmán nyakát. (10 támadással 1434 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+287 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a bálnaevő kajmán testét. (7 támadással 539 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+108 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (49 sebzést okozott.) Előremozdulva, a bálnaevő kajmán kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 307 életpontot vesztesz.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 319 életpontot vesztettél. A bálnaevő kajmán ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 135 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a bálnaevő kajmán testét. (9 támadással 1290 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+259 életerő). Mágikus hentesbárddal megpöccinted a bálnaevő kajmán testét. (1 támadással 71 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (36 sebzést okozott az ellenfélnek.) Előremozdulva, a bálnaevő kajmán kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 334 életpontot vesztesz.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 335 életpontot vesztettél. Nyelvével a bálnaevő kajmán eltalálta a jobb lábadat. (1 támadástól 137 életpontot vesztesz.) A bálnaevő kajmán még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 kajmánhúst. 44 733 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3973, sebződés: 1567, gyógyulás: 675, összesen: -892 ÉP}

Valami csillog a földön. Nyilván a bebábozódó szörny hagyta el, 1 teriád nyílvesszőt találtál. [teriád nyílvessző ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] A csend szinte tapintható, így megugrasz picit, amikor hirtelen zajt hallasz. Megpördülsz, egy spóráktól fertőzött ősöreg Tguarkhan néz veled farkasszemet. Te támadsz először! {támadása: 134.}

Gyorsan felraksz egy tompítás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy védelem sav ellen varázslatot. Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 810 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy sötét rítus varázslatot, majd rád küldi. 90 életpontot vesztettél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja az ősöreg Tguarkhan sziklatestét. (9 támadással 550 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "A PÖRÖLY nevében!" Elszántan ellenfeledre rontasz. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az ősöreg Tguarkhan sziklatestét. (10 támadással 1817 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod az ősöreg Tguarkhan kutyafejét. (7 támadással 656 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (46 sebzést okozott az ellenfélnek.) Az ősöreg Tguarkhan fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 117 életpontot vesztesz.) Az ősöreg Tguarkhan Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 150 életpontot vesztesz.) Az ősöreg Tguarkhan mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 175 életpontot vesztesz.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Alig pörkölődsz. 58 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 fekete gyöngy, egy aranytű, egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (187,107)-> 20 arany, -2 ÉP] és 2 vas dobónyíl, ezenkívül 1 Thargodan koponya. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 41 771 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3879, sebződés: 592, gyógyulás: 6, összesen: -586 ÉP}

Hohó, van itt egy manaszilánk is! Bár mintha láttál volna még a fészekben további bábokat, teljesen kimerültél, nem tudsz tovább harcolni, visszavonulsz. Egészséged TF-elődött. [20 pontot használtál fel, van még 528. Kapsz 28 VP-t.]

m 5 mozogsz délnyugatra
[291,109] A síkságot sűrű erdő váltja fel. Észreveszel egy tűzbokrot. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy teljesen lerombolt oltárt. Oldalt pillantva, meglátsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Egy borkonyó bibe és néhány mákrózsa virág hullik a lábad elé. Miközben felveszed, boldogan tapasztalod, hogy egy fürkésző szemek varázslat került rád. Hálásan nézel Elenios szemébe. [mákrózsa virág ->eldobod] Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Enwor Etdran. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy nekrofunt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy szent tölgyfát. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy krómkaktuszt. Látsz egy nothar cserjét. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy szent ligetet. Valami furcsát érzel: békesség és harmónia uralja a tájat. Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. A feléd közeledő tlopedmuk mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {támadása: 85.} Itt csata lesz.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy védelem sav ellen varázslat! Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 877 életpontot sebeztél. Egy rovarfelhő varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Hatalmasat kiáltasz: "Már megint nincs rajtad sapja!" 75 ép-nyi sebzést okoztál. Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a tlopedmuk bal oldalát. (8 támadással 1463 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+293 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor épp csak megérinted a tlopedmuk véres pofáját. (2 támadással 190 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (55 sebzést okozott az ellenfélnek.) Túlbuzgó szabó módjára a tlopedmuk összevagdalja az oldaladat. (2 támadástól 185 életpontot vesztesz.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 42 életpontot vesztesz.) A tlopedmuk összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. 21 230 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2660, sebződés: 227, gyógyulás: 338, összesen: +111 ÉP}

Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy tündérpalota (751. épület.). Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem túl friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra.
Összefutsz Csonttörő Shadennel. Tharr kisebb papja. Egy beholderfej medált, egy boszorkánykendőt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy fejvadász medált, egy felleggyűrűt, egy gárdista övcsatot, egy haramakit, egy Iniac nyakláncát, egy két kard szimbólumot, egy kisebb napkorongot, egy klasszikus kitűzőt, egy koponya gyűrűt, egy lajstrom medált, egy mágusgyűrűt, egy mind. igazgyöngyét, egy moa harci nadrágot, egy Natharion amulettet, egy natharion gömböt, egy Natharion karkötőt, egy Notermanthi amulettet, egy ősi csillagfókuszt, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy regeneráló övet, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy szerencsekockát, egy Teremtő koronáját, egy trix harci totemet, egy varkaudar ékkövet, egy Xanathal karkötőjét, egy yiang kesztyűt, egy yiang vállvédőt és egy Zu'lit koronáját visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió vas emlékérmét. Jelvényei: Naprend (a Chara-din elleni harcért). Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy tengeri parazita trófea és egy lidércherceg trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Egy élőholt sullár a hátasa. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {max. varázspontja: 4343; max. pszije: 1163.}
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 nyílvesszőt. Egészséged TF-elődött. [13 pontot használtál fel, van még 515. Kapsz 18 VP-t.]

kld 27 küldetés végrehajtása 27
Kicsit fülelsz, és máris meghallod a méhecskék döngicsélését. Elindulsz a hang után. A kaptár alig nagyobb egy mórigyümölcsnél, ezért óvatosnak kell lenned. Felnyitod a tetejét, és elhessegeted a porszem méretű méheket. Ajjaj! Hát ez csupán egy csepp méz, tizedéig sem lett vele a csupor! Szerencsére a közelben több kis kaptárt is találsz. Egyesével mindet kifosztod, ügyet sem vetve a kis szörnyikék dühös támadására. Órák múlva nagy nehezen, végre megtelik a csupor. [200 pontot használtál fel, van még 315. Kapsz 280 VP-t.]

be 751 bemész a 751. épületbe
Egyenesen a miniatűr épület irányába csörtetsz. A palotácskába ugyan nem férsz be, de erre nincs is szükség, a tündérke máris eléd röppen. A piciny tündér (alig arasznyi magas), sebesen körberepül téged, és karba font kézzel ott marad az orrod előtt függve, lebegve a levegőben. Úgy látszik megismert, mert türelmetlenül várja a beszámolód. Rendben, kiérdemelted, hogy a szolgálatodba szegődjem! Ha valami kell, csak szólíts, s egy szempillantás alatt ott termek, hogy elintézzem neked! Alant olvashatod a szerződésem feltételeit - mondja, majd átnyújt egy iratot, amelyet gyorsan át is tanulmányozol. Nincs már miről tovább beszélgetni. Elköszönsz, és máris a dolgod után nézel. A serteperte tündérke utánad kiált, sok szerencsét kíván. [5 pontot használtál fel, van még 310. Kapsz 7 VP-t.]

m 8 8 8 mozogsz északra, északra, északra
[291,108] A fák eltünedeznek, ismét síkságon vagy. Nagy vartyogás közepette egy csapat szárnyas gömböc húz el a magasban. Egy manólányt veszel észre, amint egy odvas fa előtt sír. A kedvenc gonyolék babáját beledobta a faodúba egy árnymanó. Sajnos az odúban méhek laknak. Ahhoz, hogy segíthess rajta, szükséged van egy kígyóbőr kesztyűre. Ez a tevékenység 3 TVP-be kerül (21. jellempróba). Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy oltárt. Fairlight híveié. Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy varkaudar őslich. {támadása: 80.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy védelem tűz ellen varázslat! Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 965 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról pusztító végzet varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Egy ősi sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a kentaurusz íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a varkaudar őslich testét. (9 támadással 596 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Pokolra veled!" Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a varkaudar őslich testét. (10 támadással 1746 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+350 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütögeted a varkaudar őslich testét. (2 támadással 187 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (38 sebzést okozott.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy negatív csapás varázslat. 164 életpontot vesztettél. A varkaudar őslich néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 98 életpontot vesztesz.) A varkaudar őslich összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 306 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3532, sebződés: 262, gyógyulás: 396, összesen: +134 ÉP}

Egy órába is beletelik, amíg kiásod egy hatalmas maglórium vastag, húsos gyökereit, de ilyen csemegéért megérte! (+2 kaja.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem valami friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra.

(Továbbmész...) [291,107] Még mindig füves síkságon vagy. Kesernyés zergenye illatát hozza a szél. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy borkonyó cserjét. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Raia hívei emelték. Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Csak egy tl'urlang vadász. Megvető mosollyal várod a találkozást. {max. életpontja: 2601-2730.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tompítás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elektromos pajzs varázslatot. Ellenfeledre lesújtasz egy az agy kifacsarása pszi támadással. 661 életpontot sebeztél. Ellenfeled alaposan elkábult. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősvillám varázslatot, majd rád küldi. 83 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Ellenfeled megpróbálja félreütni a lövedéket, sikertelenül. Több lövedéked átfúrja a tl'urlang vadász bal vállát. (9 támadással 284 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Ghalláért!" 71 ép-nyi sebzést okoztál. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a tl'urlang vadász bal oldalát. (10 támadással 931 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a tl'urlang vadász éjfekete ruháját. (7 támadással 329 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (32 sebzést okozott.) Sajnos nem sikerült a tl'urlang vadász minden csapását hárítanod. (2 támadástól 376 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával többször eltalálod a tl'urlang vadász testét. (5 támadással 446 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a tl'urlang vadász markáns izmait. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (39 sebzést okozott.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 352 életpontot vesztesz.) A tl'urlang vadász még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 28 918 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2842, sebződés: 811, gyógyulás: 4, összesen: -807 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1482 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. Alaposan körülnézel a földön. Nem túl friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északkeletre.

(Továbbmész...) [291,106] Sűrű bozóttal teli terepre érkeztél. A távolban sakálok üvöltenek. A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy smaragdvámpír. {támadása: 90.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 965 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy ősi sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Megveted a lábad, és a kentaurusz íjjal ellenfeledre lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a smaragdvámpír bal lábát. (9 támadással 587 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Csatakiáltást hallatsz: "Éljen a Pöröly Rend!" 72 ép-nyi sebzést okoztál. Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a smaragdvámpír testét. (7 támadással 908 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+182 életerő). Mágikus hentesbárddal épp hogy eltalálod a smaragdvámpír áttetsző testét. (1 támadással 29 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (38 sebzést okozott.) A smaragdvámpír néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 148 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 92 életpontot vesztesz.) A tulajdonságpajzs védelmez. A smaragdvámpír összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +46 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 23 677 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Megújítod a méregsemlegesítés varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2599, sebződés: 240, gyógyulás: 198, összesen: -42 ÉP}

Egy árnymanó gyereket látsz, ahogy egy fa gyökere alatt keres valamit. A legszebb és vadonatúj golyója gurult be a gyökér alá, és nem éri el. A te kezed viszont biztosan elég hosszú lenne. Ez a segítség nem kerül TVP-be (23. jellempróba). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Sheran hívői építették. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy termikfészket. Mr. Vadászmester, elejtett egy zebrát. Ez a húsmennyiség jó ideig elég lesz! (+5 kaja.) Nocsak, itt van valami érdekes! Kicsit régi (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek délnyugatra. [32 pontot használtál fel, van még 278. Kapsz 44 VP-t.]

be 2685 bemész a 2685. épületbe
Jól felhergeled magad, mielőtt belépsz a termikfészekbe. Az adrenalin segít a túlélésben. Benn nem találsz mást csak félhomályt és bűzt. Azért alaposan körülnézel, hátha lapul itt valami bebábozódott szörny. Félhomály és bűz tompítja az érzékeidet, mégis időben észleled, amikor egy spórafertőzött tarajos khazdar támad rád. {egyik sebzési módja: 2x 14d20.}

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre háló varázslatot lősz. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+2 életpont). A kentaurusz íjjal célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a tarajos khazdar ollóit. (9 támadással 561 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Azt üvöltöd: "A PÖRÖLY nevében!" 75 ép-nyi sebzést okoztál. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a tarajos khazdar jobb lábát. (10 támadással 1797 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+360 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a tarajos khazdar bal szárnyát. (7 támadással 661 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (49 sebzést okozott.) Néhány csípés eltalálja a jobb lábadat. (2 támadástól 213 életpontot vesztesz.) A szörny vérfagyasztó módon huhog! 77 életpontot vesztettél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 497 életpontot vesztesz.) Borzalmas fejfájásod lesz. (-5 minden tulajdonságodra kör végéig.) Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a tarajos khazdar fejét. (9 támadással 1609 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+322 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a tarajos khazdar fejét. (1 támadással 100 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) Többször megcsíp a tarajos khazdar. (2 támadástól 188 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 76 életpontot vesztettél. A tarajos khazdar többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 480 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-5 minden tulajdonságodra kör végéig.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 11 madártollat. 48 881 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4900, sebződés: 1531, gyógyulás: 842, összesen: -689 ÉP}

Na, mégse jöttél potyára erre a rémes helyre. Valami kincsre bukkansz, el is rakod gyorsan, 4 áldott követ találtál. Váratlanul egy nyálkával borított szörny ront rád a félhomályból. Ellenfeled egy bebábozódott ősöreg Tguarkhan! {támadása: 134.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már tompítás vibrál körülötted. Gyógyulsz (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy védelem sav ellen varázslat! Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 810 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét rítus. 94 életpontot vesztettél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod az ősöreg Tguarkhan testét. (9 támadással 569 életpontot sebezve.) Elkiáltod magad: "Dögölj meg!" Megmarkolva a Romboló kalapácsát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az ősöreg Tguarkhan sziklatestét. (10 támadással 1764 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod az ősöreg Tguarkhan egyik karját. (7 támadással 648 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (37 sebzést okozott az ellenfélnek.) Az ősöreg Tguarkhan belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 97 életpontot vesztesz.) Az ősöreg Tguarkhan mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 159 életpontot vesztesz.) Az ősöreg Tguarkhan mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 163 életpontot vesztesz.) A varázsló kékes villámokat küld rád. Alig pörkölődsz. 65 életpontot vesztettél. Romboló kalapácsával épp hogy eltalálod az ősöreg Tguarkhan kutyafejét. (1 támadással 168 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal csak érinted az ősöreg Tguarkhan testét. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (56 sebzést okozott.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 103 életpontot vesztesz.) Az ősöreg Tguarkhan mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 182 életpontot vesztesz.) Az ősöreg Tguarkhan leken néhány pofont. (2 támadástól 152 életpontot vesztesz.) A mágus kinyújtja a kezét, és a következő pillanatban apró villámok cikáznak feléd. Alig pörkölődsz. 52 életpontot vesztettél. Az ősöreg Tguarkhan még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +63 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (187,107)-> 60 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 Thargodan csont. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 43 703 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4139, sebződés: 1069, gyógyulás: 6, összesen: -1063 ÉP}

A földön tárgyat pillantasz meg. Gyorsan felmarkolsz 2 sáfrányport.
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a teljes gyógyulás varázslatot! [-5 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1620 életerő). [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. Bár feszülten figyelsz minden irányba, mégis majdnem meglep, amikor egy nyálkával borított gömbpók támad rád. {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.}

Üdvözlésképpen egy háló varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a gömbpók testét. (9 támadással 596 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Elkiáltod magad: "Pokolra veled!" 76 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a gömbpók testét. (10 támadással 1870 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+375 életerő). Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a gömbpók jobb oldalát. (7 támadással 731 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+147 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (47 sebzést okozott.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a gömbpók testét. (10 támadással 1945 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+390 életerő). Mágikus hentesbárddal súrolod a gömbpók testét. (1 támadással 105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (52 sebzést okozott.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Véres nyál csordul ki a gömbpók száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 póklábat. 46 136 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5422, sebződés: 0, gyógyulás: 940, összesen: +940 ÉP}

Ni csak, van itt valami érdekes! Elrakod, majd később alaposabban megnézed! Találtál 1 mentát koronát. A csend szinte tapintható, így megugrasz picit, amikor hirtelen zajt hallasz. Megpördülsz, egy spóráktól fertőzött varkaudar őslich néz veled farkasszemet. Te támadsz először! {max. életpontja: 3401-3800.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy védelem tűz ellen varázslatot. Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 965 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy éhínség varázslatot dob rád a másik. 103 életpontot vesztettél. Hirtelen iszonyatosan éhes leszel! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy pusztító végzet varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a kentaurusz íjjal célba találj. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar őslich jobb oldalát. (9 támadással 582 életpontot sebezve.) Hatalmasat kiáltasz: "Nem fog fájni!" A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 ordítás). Meglengetve a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a varkaudar őslich testét. (10 támadással 1764 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+353 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a varkaudar őslich jobb vállát. (7 támadással 665 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+134 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (44 sebzést okozott.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. A varkaudar őslich csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 122 életpontot vesztesz.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Romboló kalapácsával párszor súrolva eltalálod a varkaudar őslich bal lábát. (2 támadással 371 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Mágikus hentesbárddal megpöccinted a varkaudar őslich jobb lábát. (1 támadással 89 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (52 sebzést okozott.) Egy savhurrikán varázslatot dob rád a másik. 95 életpontot vesztettél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 101 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a varkaudar őslich száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 54 413 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4532, sebződés: 421, gyógyulás: 588, összesen: +167 ÉP}

Na, mégse jöttél potyára erre a rémes helyre. Valami kincsre bukkansz, el is rakod gyorsan, 3 katonai kötszert találtál. Az életvíz, melyből kortyolsz egy nagyot, megszünteti az eddig kínzó ősi sorvasztást. Nocsak, egy mészárlásra kiszemelt áldozat! Hiszen ez egy félig-termik bálnaevő kajmán! {védettsége: 53 szúró, 53 vágó, 53 ütő ellen.}

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 482 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). A lény bűzfelhőt lő rád! Hatalmasat okádsz: semmi sem marad a gyomrodban! Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Hatalmasat okádsz: semmi sem marad a gyomrodban! Elkiáltod magad: "Üsd, vágd, nem apád!" 80 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a bálnaevő kajmán testét. (10 támadással 1401 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+281 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a bálnaevő kajmán testét. (7 támadással 535 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (51 sebzést okozott.) A bálnaevő kajmán beleharap a kezedbe. (1 támadástól 311 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 303 életpontot vesztettél. A bálnaevő kajmán nyelvét kilökve, kisebb sebet ejt bal kezeden. (1 támadástól 129 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a bálnaevő kajmán bal oldalát. (7 támadással 939 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a bálnaevő kajmán testét. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (58 sebzést okozott az ellenfélnek.) Előremozdulva, a bálnaevő kajmán kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 308 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 290 életpontot vesztettél. A bálnaevő kajmán ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 110 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 kajmánhúst. 40 807 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3618, sebződés: 1451, gyógyulás: 531, összesen: -920 ÉP}

Hohó, van itt egy manaszilánk is! Bár mintha láttál volna még a fészekben további bábokat, teljesen kimerültél, nem tudsz tovább harcolni, visszavonulsz. Egészséged TF-elődött. [26 pontot használtál fel, van még 252. Kapsz 36 VP-t.]

v 96 187 59 elmormolod a 96. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Megidézted a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

290 291 292 293 294
105
106
107
108
109
110
(291,106) smaragdvámpírok (#605), 23. jellempróba, Sheran oltár, termikfészek (#2685), tarajos khazdar (#913), ősöreg Tguarkhan (#727), gömbpók (#845), varkaudar őslich (#402), bálnaevő kajmán (#899)
(291,107) borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), Raia oltár, tl'urlang vadász (#610)
(291,108) 21. jellempróba, Fairlight oltár, varkaudar őslich (#402)
(291,109) tündérpalota (#751), tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), oltár, tündöklő szobor (#1587), művészi porolit (#720), nekrofun (#173), szent tölgyfa (#393), krómkaktusz (#46, belőle készíthető: #43), nothar cserje (#922, belőle készíthető: #923), szent liget (#439), tlopedmuk (#584), Csonttörő Shaden (2148. kalandozó)
(292,108) varkaudar őslich (#402), 38. jellempróba, Chara-din monolitja (#534), művészi porolit (#720), Sheran oltár, termikfészek (#2685), tarajos khazdar (#913), teishin keselyű (#892), nekromanta kóborló (#596), bálnaevő kajmán (#899), ősöreg Tguarkhan (#727)
(293,107) quwarg harcos (#201), quwarg ősmágus (#302), quwarg parafenomén (#248), élőholt teriád (#799), zafír sárkány (#329), patás tanough (#611), elemi pulzátor (#440), ködmágus (#597), árnytündér csontváz (#629), drakolder csatamező (#966), 46. jellempróba, Sheran oltár, nekrofun (#173), tündöklő szobor (#1587)
(293,108) varkaudar őslich (#402)
(293,109) nekromanta kóborló (#596), 33. jellempróba, termikfészek (#2685), ginzerg élősködő (#815), gömbpók (#845), varkaudar őslich (#402), dzsumbujharcos (#902), tarajos khazdar (#913)

[187,59] Lakott területre érkeztél. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy templomot. Dornodon hívei emelték. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy nagyobb monolitot. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 11 aranyat.

Elég a vegetáriánus kosztból! A kupánvert zsákgyík talán másképp vélekedik, de hát őt senki sem kérdezte. (+3 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy fekete mágustorony (642. épület.). Utad során felfedezed Ryushi táborát. Kíséretét alkotja egy élőholt élőholt drakolder, egy árnytündér csontváz csontváz, egy ősi szellem szellem. Leah érseke. Egy árnygyűrűt, egy bársony övsálat, egy Blounther gyűrűjét, egy bozontfonatot, egy bronz éjmedált, egy bronz emlékérmet, egy bronz morférmet, egy csodálatos nyakláncot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy ezüst morfjelvényt, egy Hulcarhud övét, egy Iniac nyakláncát, egy inváziós amulettet, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy moa harci nadrágot, egy natharion talizmánt, egy örökkéval. zafírját, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy q. demoralizátort, egy q. irtó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy réz varkaudar éremet, egy rizspapír-vértet, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy tirik-hun medált, egy tőrvető vállszíjat, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy vámpírkesztyűt, egy vámpírvértet, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar szimbólumot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy élőholt teriád trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy kasza. Lőfegyvere egy kábító nyilacska. Egy élőholt sullár a hátasa. Málhásállata egy Thargodan csontváz. {védettsége: 168 szúró, 168 vágó, 168 ütő ellen.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Erősnek, nagy hatalmúnak látszik - nincs értelme leöletni magadat vele. Vigyázva elkerülöd a veszélyes kalandozó táborhelyét.
Végre, egy kis kaja! Befalatozol. (-3 kaja.)
[-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 242. Kapsz 14 VP-t.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. {támadása: 60.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, ezüstshurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 ezüstshuriken. Pár lövedéked átjárja a manaelementál testét. (5 támadással 259 életpontot sebezve.) Hatalmasat kiáltasz: "Lejárt az időd!" 73 életpontot sebeztél. Meglengetve a Romboló kalapácsát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a manaelementál egyik csápját. (10 támadással 1765 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+354 életerő). Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a manaelementál testét. (7 támadással 665 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+134 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (44 sebzést okozott.) A manaelementál csápjával megpöccinti a válladat. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Energia áramlik beléd (+9 vp). Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a manaelementál testét. (10 támadással 1707 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+342 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a manaelementál testét. (6 támadással 561 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+113 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (40 sebzést okozott.) Csápjával megérint a manaelementál. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Mágikus energia árad beléd (+7 vp). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 varázskövet. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5114, sebződés: 2, gyógyulás: 945, összesen: +943 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 232. Kapsz 14 VP-t.]

zip 7777 nemes céllal pusztítod a 7777. tárgyat
Szerencsére a monolitot nem védelmezi kalandozó.
A monolitot egy vicsorgó szörny, egy taalru herceg védelmezi. {védettsége: 55 szúró, 55 vágó, 55 ütő ellen.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy tompítás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy varázsvédelem II varázslat! Ellenfeledre háló varázslatot lősz. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy háló. A támadása szerencsére hatástalan volt. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a kentaurusz íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a taalru herceg egyik lábát. (9 támadással 532 életpontot sebezve.) Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Csatakiáltást hallatsz: "Gyere és halj meg!" Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a taalru herceg testét. (2 támadással 355 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+72 életerő). Mágikus hentesbárddal megütöd a taalru herceg tigristestét. (1 támadással 92 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (58 sebzést okozott.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy pular kristály, egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (185,60)-> 14 arany, -2 ÉP], egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (186,61)-> 6 arany, -2 ÉP], 8 arany, 2 ezüstshuriken, egy aranytű és egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (186,61)-> 20 arany, -2 ÉP]. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 9 000 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1037, sebződés: 6, gyógyulás: 99, összesen: +93 ÉP}

A szörny nem volt egyedül! Társa, egy Thargodan légiós rád veti magát. {max. életpontja: 801-880.}

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy háló. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Gyógyulsz (+2 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a kentaurusz íjjal. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan légiós testét. (9 támadással 558 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Pokolra veled!" Elszántan a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a Thargodan légiós jobb vállát. (2 támadással 364 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Mágikus hentesbárddal súrolod a Thargodan légiós bal lábát. (1 támadással 91 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (46 sebzést okozott.) Karmával néhányszor a Thargodan légiós megcsapja a fejedet. (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A Thargodan légiós feléd harap, de sikertelenül. A Thargodan légiós többször beléd döfi a szarvát. (2 támadástól 2 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a Thargodan légiós száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 10 090 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1059, sebződés: 8, gyógyulás: 98, összesen: +90 ÉP}

A szörny nem volt egyedül! Társa, egy ében hadúr rád veti magát. {max. életpontja: 651-720.}

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy védelem sav ellen varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat védelem tűz ellen varázst lök magára. Ellenfeledre lesújtasz egy az agy kifacsarása pszi támadással. 420 életpontot sebeztél. Ellenfeled alaposan elkábult. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy savhurrikán varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. (védelem sav ellen védett meg.) Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a kentaurusz íjjal. Elrepül 4 vashegyű nyíl. Lövedékeiddel perforálod az ében hadúr bal karját. (4 támadással 255 életpontot sebezve.) Az ében hadúr még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 8 060 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 675, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Végre nyugodtan pusztíthatod a monolitot! A kőkemény gránitot alig tudod megkarcolni, de azért 1 óra alatt haladsz valamicskét. Becslésed szerint még 552 ilyen rombolás, és a monolitból semmi sem marad. Egészséged TF-elődött. [100 pontot használtál fel, van még 132. Kapsz 140 VP-t.]

m 1 2 mozogsz északkeletre, keletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[291,106] A sík vidéket bozótos váltja fel. Egy árnymanó gyereket látsz, ahogy egy fa gyökere alatt keres valamit. A legszebb és vadonatúj golyója gurult be a gyökér alá, és nem éri el. A te kezed viszont biztosan elég hosszú lenne. Ez a segítség nem kerül TVP-be (23. jellempróba). Utad során felfedezel egy oltárt. Sheran hívei emelték. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy termikfészket. Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy ködmágus. {egyik sebzési módja: 2x 6d13+80.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. Ellenfeled agytaposás varázslattal készül a csatára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vérbeli borzongás varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) A kentaurusz íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Pár lövedéked átjárja a ködmágus átlátszó alakját. (9 támadással 295 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Ha harc, hát legyen harc, itt maradsz vagy hátra arc!" Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a ködmágus bal karját. (10 támadással 911 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a ködmágus jobb oldalát. (7 támadással 338 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) A ködmágus megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 150 életpontot vesztesz.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi sorvasztás varázslatot. Szerencsére nem hatott rád. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a ködmágus fekete csuháját. (10 támadással 882 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a ködmágus testét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (37 sebzést okozott az ellenfélnek.) A ködmágus megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 155 életpontot vesztesz.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. Semmi hatás! A ködmágus még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 24 282 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2547, sebződés: 305, gyógyulás: 4, összesen: -301 ÉP}

Vastag, ízletes pondrót emelsz le egy galagonyabokor leveléről. (+1 kaja.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem valami friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek délnyugatra. Már rég láttál kaját, nem csoda, hogy ennyire örülsz az ételnek. (-3 kaja.)

(Továbbmész...) [292,106] A bozótost dombság váltja fel. Felfedeztél egy borkonyó cserjét. A mesebeli kis vakondot pillantod meg, ahogy egy nadrág megszövésére próbálja rábírni a pókot. A pók vállalkozna rá, de az alapanyagok lent vannak a földön, a pók hálója pedig a fa egyik ágán. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy mászókaromra. Ez a tevékenység 6 TVP-be kerül (22. jellempróba). Séta közben felkapod az orrodat: semmi kétség, itt valahol a föld alatt fém (rézdarab) van!
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 2 rézdarabot! Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy baljós árny. {támadása: 160.} Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy elnyelés mágia... Az elnyelés besül. Egy armageddon varázslattal köszöntöd a másikat. 8328 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled inst.szingularitás varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Üdvözlésképpen egy inst.szingularitás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
23 856 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 8328, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nem túl friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 9 szögletes követ. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 20 kerek követ. Egészséged TF-elődött. [64 pontot használtál fel, van még 68. Kapsz 89 VP-t.]

tk 47 4261 többszemélyes kaland 47 4261
Egy Testvéred a segítségedet kéri, te pedig mész, mert szükség van rád. Megidézve a Jelet, utat nyitsz a kasztroplanáris téren keresztül. A Láng ragyogása vezet a sötétségen át - a megbeszélt találkahely közelében térsz vissza a valóságba. Lássuk, kik értek ide nálad is korábban: Malleus Maleficarum, G'run'dyyg, Albertus Magnus, Weendigoth, Karóbahúzó Vlad, Countess Báthory, Ryushi, Leni Riefenstahl, Albertus a Retro, Ninkaszi. Ha megérkezik majd Daerk Faer és a teljes csapat, közösen indultok kalandra. [0 pontot használtál fel, van még 68.]

f kísérletezel
Sajnálom, de nem tudom végrehajtani ezt az utasítást, mivel elfelejtetted megadni az első paraméterét. (egy tárgyat.)

* 1. BP: h 949 2 0 használod a 949. tárgyat
Játszani kezdesz a furulyán. Profi, a zene minden ágazatában jártas bárd módjára játszol hangszereden. [2 pontot használtál fel, van még 66. Kapsz 2 VP-t.]

* 2. BP: v 75 293 0 elmormolod a 75. varázslatot
Mivel a paraméterként megadott varázslat nem volt rajtad, nem is volt sok értelme a mágiafeloldásnak. [0 pontot használtál fel, van még 66.]

* 3. BP: v 208 2 0 elmormolod a 208. varázslatot
Még nem telt el fél év a legutóbbi kisebb kívánság óta. (Legutóbb 2024. év 2. havában használtad a varázslatot!) [0 pontot használtál fel, van még 66.]

* 4. BP: tf 2 40 0 fejleszted a 2. tulajdonságodat 40 pontért
Magad elé képzelsz egy négyzetrácsot, és köröket, kereszteket kezdesz belerajzolni. A fejben amőbázás egy kemény dolog, de jó módja az IQ-d fejlesztésének. Még nagyon sok kell ahhoz, hogy az IQ-d észrevehetően fejlődjön. Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) [40 pontot használtál fel, van még 26. Kapsz 56 VP-t.]

* 5. BP: h 336 10 0 használod a 336. tárgyat
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [10 pontot használtál fel, van még 16. Kapsz 14 VP-t.]

* 6. BP: e 16 0 0 élelemszerzés 16 pontért
Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy takarító. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 1447 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a kentaurusz íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Több lövedéked átfúrja a takarító sötét auráját. (9 támadással 289 életpontot sebezve.) Hatalmasat kiáltasz: "Ha harc, hát legyen harc, itt maradsz vagy hátra arc!" 66 ép-nyi sebzést okoztál. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször eltalálod a takarító sötét auráját. (8 támadással 713 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a takarító bal lábát. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (59 sebzést okozott.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 228 életpontot vesztesz.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Egy energiafolyam varázslatot dob rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 éjkristály. 24 887 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2623, sebződés: 228, gyógyulás: 6, összesen: -222 ÉP}

Mint nagy ínyenc, kellőképpen becsülöd a zazi gyökerének tápértékét. Egy óra munkával egy maréknyit sikerül előásni. (+6 kaja.) Lekapsz két hamuludat. A Te reflexeid voltak a jobbak. (+4 kaja.) Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.) A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Egy takarító nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. {max. életpontja: 2401-2520.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 1447 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A kentaurusz íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 9 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozod a takarító testét. (9 támadással 297 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Itt a megváltód!" 77 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd a takarító sötét auráját. (8 támadással 719 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a takarító jobb lábát. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (38 sebzést okozott.) Bár ügyesen védekezel, a takarító sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (2 támadástól 182 életpontot vesztesz.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Ellenfeled energiafolyam varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 vashegyű nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 24 887 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2622, sebződés: 182, gyógyulás: 6, összesen: -176 ÉP}

[16 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 22 VP-t.]

* 7. BP: e 16 0 0 élelemszerzés
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

* 8. BP: kf 453 511 531 kézbeveszed/felveszed a 453. tárgyat az 511. tárggyal az 531. tárgyat
Leveszed az arany sárkányköpenyt, majd felöltöd a mágusköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
Kiveszed a füledből az ősplazmát, majd a füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
Leveszed az arany sárkánysisakot, majd a fejedre teszed a lidérckoronát. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
Keresel egy magaslatot, ahonnét beláthatod az egész környéket. A következő koordinátákon látsz termik fészket: (290,106) (291,104) (289,106) (293,103) (291,109) Ezeket érdemes lesz a következő fordulóban felkeresned, mert később esélyes, hogy a bábok kikelnek!
Elmúlik az üstben főzött étel hatása. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 22, 9, 10.
Küzdelmes kalandjaid után megpihensz táborhelyeden, és felkészülsz a Szertartásra, melyet talán még őseid sem ismertek... ám hiába próbálsz tudatod legmélyére férkőzni, hogy meríts az Élet Forrásából, valami megakadályoz ebben... Figyelem: 1 forduló múlva az EFelésed nullázódik! Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy kaját fal föl a smaragd őrsárkány. 3 kaját nyel le a sivatagi doareg. 4 kaját fal föl a pikkelyes ptog. 2 kaját bezabál a hordóagyú mameluk. 3 kaját nyel le az ezoterikus mardel. A nap kalandjaitól megfáradtan, találsz egy pontot, ahol tábort verhetsz. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a Thargodan illúzió hatása.
Ebben a körben 0 pontod maradt. Most kapsz 780 pontot. A következő körben tehát 780 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


RYUKU LOVASSÁG (835. ELLENFÉL)
A ryukuk éjfekete csataménjei délceg testtartásban, felvetett fejjel közlekednek, s a rajtuk csücsülő lovas könnyen eltörpül méreteik mellett. Az alacsony termetű ryukuknak adódhatnak is gondjaik erre a több mint kétméteres paripára való felszálláskor, de ez legyen az ő gondjuk. A ryuku lovasok kopjájukat előretartva, felszegett állal közlekednek, így válik ló és lovasa a délcegség igazi mintaképévé. Máshogy talán nem is lehetne a csataméneket megülni, hiszen aki túl előre-, vagy hátrahajol, az menthetetlenül kiesik a nyeregből. A ryukuk hátasaikat rövid mentális üzenetekkel irányítják. Nem is pattanhat bárki nyeregbe, hiszen az alapfokú pszi ismeretek nélkül a lovak nem tűrnék meg őket hátukon.
Láthatsz ugyan ryuku lovasokat magányosan vágtázni valamerre (pl. egy hírnök, aki fontos híreket visz egyik városból a másikba, vagy egyik hadosztálytól a másikig), most azonban nincs ekkora szerencséd. Több ryuku lovassal egyszerre megküzdeni, még a magadfajta sokat tapasztalt kalandozónak is kihívást jelenthet.

ENT KERTÉSZ (872. SZÖRNY)
A ryuku erdőkben mindenhol megtalálható fapásztorok a nyugati kontinensről eltűntek - kipusztultak vagy elvándoroltak, ki tudja. Ezek az óriási, helyváltoztatásra képes, faszerű lények ügyelnek az erdők egyensúlyára, és nem látják örömmel a betolakodókat. Különösen megkeseredettek azóta, hogy egy óriási megmozdulás keretében megpróbálták visszahódítani a Sötét Földet a természetnek és Földanyának, és csúfos kudarcot vallottak. Ha csak megemlíted a fertőzött enteket a kertészek előtt, számíthatsz rá, hogy darázsfelhő fog agyoncsipkedni, vagy hasonló természeti mágia fog pokoli kínokat okozni, mielőtt a kertész lábával agyontaposna.

RYUKU SZAMURÁJ (836. ELLENFÉL)
A szamurájok nem akárkik ám, ők azok a ryuku harcművészek, akiktől még a ghallaföldén nevelkedett, erősen az isteni hatalom felé kacsintgató kalandozóknak, köztük neked is tartanod kell. A ryuku szamurájok hegyi kolostorokban, a világtól elzártan nevelkednek, s tanulásuk mindennapjait a lélekegyensúly fenntartását célzó meditáció, a teljes önfegyelem, az éles logikai gondolkozás és a harcművész technikák tökéletes elsajátítása tölti ki. Az iskolából való kikerülésük után, érett harcosként, tökéletes gyilkosként lépnek ki a külvilágba. Háromféle életút állhat előttük. A leggyakoribb esetben egy nemesi család szolgálatába állnak, a hűségeskü, amit ekkor tesznek örökre a család fejéhez köti őket. Viszonylag ritkább, de azért rendszerint előfordul, hogy az ifjú szamuráj egy orgyilkos klánhoz csatlakozik, s élete további részét a higgadt gyilkolásnak szenteli. A harmadik lehetőség a hadseregben várja őket, ha a szamuráj nem találja helyét az előző két életpálya egyikében sem, katonának vonul, és a csatamezőn szerez magának hírnevet a harctudásával. Számtalan sikeres bevetés és több győztes hadjárat után kiemelkedő teljesítményének híre még akár a császár fülébe is eljuthat. Nem egyszer döntött már úgy az uralkodó, hogy egy, a katonák körében mélyen tisztelt hadfit a császári testőrség szamurájai közé emel.
A szamurájok meditációs gyakorlataikat kötelező jelleggel elvégzik mindennap, és a tizenhat órás szolgálat után még a harci akadálypályák meglátogatására, némi tréningezésre is marad idejük. Nem lesz könnyű dolgod, ha magadra bőszítesz egyet közülük.

NAGINATA (1371. TÁRGY)
A naginata a lándzsához hasonló, de annál nehezebb, többnyire ovális nyelű fegyver. Gyakorlatilag egy kard pengéjével meghosszabbított bot. Hossza többnyire az őt birtokló ryuku testmagasságával egyenlő, amelyre általában két vagy három hosszú, nehéz, ívelt pengét erősítettek. Most egy ennél rövidebb darabot, egy balkézben is forgatható szúrófegyvert találtál. Ha szakértelmed szintje elég magas (legalább 40), a kezedbe veheted. Sebzése 5D9+3, nem mágikus, használatakor -3 támadást kapsz.

VÖRÖS DRAGNIT (1744. TÁRGY)
A vörös dragnit a ryuku szigeteken található valahol, de azt a ryukuk persze nem árulnák el, hogy hol. Persze az is lehet, hogy közülük sem sokan tudják. Ezt a hasznos kristályt gyakorta rakják fegyvereik markolatába, mert ezzel meg tudják növelni annak támadó és védő értékét is. Ezt te is megteheted, a FOK 1744 és tárgy száma paranccsal beleteheted valamelyik fegyveredbe, vagy ha harcművész vagy, akkor kesztyűdbe, és ezután támadásod és védekezésed 5-tel nő azzal a fegyverrel.

FÓKUSZKRISTÁLYOK
Ezek, a Ghallán dragnitnak nevezett kövecskék leginkább a drágakövekhez hasonlítanak, egyes fajtáikra így is hivatkozunk (pl. rubindragnit). Különleges tulajdonságuk, hogy a bennük tárolt, és általában hasznos mágikus képességeik átragadnak arra a tárgyra is, amelybe beleillesztjük őket. Ha a szerencsés kalandozó hozzájut egy ilyen, hüvelyk nagyságú kőhöz, akkor mágikusan megvizsgálja (vagyis megkapja a leírását arról, hogy mit is tud a kő), majd beleteheti azt valamelyik eszközébe. Ez a játékban a FOK (dragnit száma) (tárgy száma) utasítással történik és 10 TVP-be kerül. Ezután a tárgy tulajdonságértékei megnövekednek a dragnit képességeivel, így KF esetén már ezekkel a növelt értékekkel használható.

RAKSHALLION HÁLÓ (940. SZÖRNYCSAPDA)
Az Esthar Császárság papjai a vadászat nagymesterei voltak. A természet gyanútlan ragadozói, ill. békés növényevői felváltva estek áldozatul beteges rituáléiknak. Amekkora örömet leltek a vadak gyilkolásában, legalább ekkora kihívást jelentett számukra a használható példányok foglyul ejtése. Ha négy dobóhálót KT 940 paranccsal összecsomózol egymással, miután átitattad 2 darab keselyűmirigyből kifacsart váladékkal (ezek elvesznek, a hálókat viszont szét tudod még bontani), az így nyert hálót szinte bármilyen lényre rádobhatod, az mielőtt szétszaggathatná, elájul a bűzkeselyű émelyítő szagától.
Megjegyzés: a szörnycsapdáknál megszokott módon, a rakshallion hálót nem kell elkészíteni, elég, ha a felsorolt komponensek mindegyike a birtokodban van. A kiszemelt szörnyet a FOG <szörny> 940 paranccsal ejtheted foglyul, a parancs végrehajtása 40 TVP-be kerül.

KARAKTERLAP

Sutor Kragoru, egy meghatározhatatlan színű, rövid hajú, piros szemű sötét gnóm férfi vagy. A bőröd sötétbarna. Fairlight kegyeltje vagy. A Pöröly Rend (#9114) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 776. fordulód.

Erő: 92 (135) Szint: 57 Merészség: 6/5 Magasság: 182 cm
IQ: 97 (139) Támadás: 104 (109) Agresszió: 4 Testsúly: 63 (133) kg
Ügyesség: 86 (114) Védekezés: 176 (187) Menekülés: 30 % Életkor: 52/57 év
Egészség: 96 (131) Életpont: 2747/3495 Jellem: semleges (+7) Tul. pont: 0
Szerencse: 91 (127) Varázspont: 5077/193 Pénz: 53661 arany Kép. pont: 102
Tudatpont: 42/28 Pszi pont: 1329/1017 Halhatatlanság: 23 % EFejl: 30
Eddig összesen 11977 szörnyet (41 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 1 174 845 TP-t kaptál. Jelenleg 104 195 788 TP-d van. A következő szinthez még 11 804 212 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, mhufexi mészáros, élőholt teriád. A 766. fordulódban 148076 arany került a bankszámládra. 150256 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 3 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 17/58 szúrófegyverek: 36/93 vágófegyverek: 37/87
ütőfegyverek: 57/80 (+10%) lőfegyverek: 47/34 (+10%) dobófegyverek: 27/12

Feltételes fegyverváltás: Romboló kalapácsa (#1804) << Shengoroth karma (#1520) << biami kvazárlándzsa (#568)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -4.); ezüstshuriken (#327) (5 -17.); vashegyű nyíl (#176) (18 -); ezüsttollú nyíl (#363) (997 .); csillaglövedék (#931) (998 .);
Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
292,106 mezőn táborozol
Max. X koordináta (eddig teleportálhatsz városi teleporttal): 424
Kedvenc táborhely: 293,95
Kisebb kívánság: legutóbb 2024. évben 2. hónapban.
Legfeljebb 60 TU-t válthatsz TVP-re.
Feltételes varázskő használat: 2 százalék varázspont alatt.
JLKzott minoszkúpok: 83, 85, 91, 92, 86, 87, 90, 84

SZÁMLÁLÓK
Pszi katalizátor 50/50 Max életkor 162 év Átcsoportosítási és instabil keret: 401 079 TVP
Csodák kútjából max. támadás: 1
Teljesített szintek a kihívás tornyában: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 50/58 2. nyomkövetés: 201/95 (+40%) 3. lopás: 10/10
4. mászás: 30/43 5. hajózás: 1/0 6. csapdakészítés: 52/46 (+10%)
7. csapdaészlelés: 30/10 8. gyógyítás: 127/32 9. titkosírás: 19/7
10. felderítés: 42/94 (+7%) 11. szörnyidomítás: 24/84 12. teológia: 416/39 (+83%)
13. taumaturgia: 203/93 (+66%) 14. szerencsejáték: 10/36 15. versengés: 23/19
16. zene: 55/70 (+9%) 17. szörnyismeret: 35/70 18. pszi: 100/35 (+14%)
19. zárnyitás: 16/32 20. vadászat: 84/54 (+20%) 21. vitalitás: 12/26
22. bányászat: 47/20 (+3%) 23. testépítés: 11/11 24. úszás: 29/23
25. főzés: 19/98 (+11%) 26. ordítás: 116/10 (+50%) 27. csapatmunka: 3/74

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 81
1. sebzés bónusz: 3 3. védekezés: 1 4. max. életpont: 5 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 5(6) 10. vp regeneráció: 5(7) 11. kincskeresés: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 33 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 50% életpont alatt (teljes gyógyulás (#133))
gyógyítasz 40% életerő alatt 40 TVP-ért
kutatsz max. 180 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), kaktuszbogyót (#429) (max. 20 darabot ), tűzbimbót (#623) (max. 100 darabot, csak egyszer), nyílvesszőt (#108) (max. 15 darabot ), vashegyű nyilat (#176) (max. 20 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 90 darabot, csak egyszer), Huddens elixírjét (#830) (max. 5 darabot ), csillaglövedéket (#931) (max. 20 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 10 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), fejszét (#1240) (max. 1 darabot, csak egyszer)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde (1)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 18, max: 50)
Raia szent lovagja (#239), trikornis herceg (#261), aranyfecske (#283), bávatag golombár (#165), Raia angyala (#333), öregedést okozó lények (#9095) (csak egyszer), halált okozó lények (#9098) (csak egyszer), manaelementál (#290), ezerszemű bestia (#288), rubin sárkány (#330), elemi pulzátor (#440), Ekhnagorhu (#291), purifikátor császár (#393), halálmadár (#351), tesh alligátor (#353), animált tűzbestia (#709), kronoelementál (#287), zafír sárkány (#329)
Barátságosság (aktív: 3, max: 50)
semlegesek (#989), jók (#990), bűbájlidérc (#761)
Feltételes pajzshasználat (aktív: 1, max: 30)
arany sárkánypajzs(1038):gyökérszellem(856)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP)
védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP) jégcsóva (#41, 15 VP)
fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP) tűzgolyó (#155, 25 VP)
varázspáncél (#156, 15 VP, 10 TVP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP)
tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP)
kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP) jégoszlop (#231, 24 VP) Asylux csapdája (#233, 20 VP)
elnyelés (#236, 35 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) analízis (#375, 6 VP, 2 TVP) harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP)
Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 2 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) gondolatolvasás (#8, 9 VP, 1 TVP)
varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP)
korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP)
a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 2 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) szörnyészlelés (#82, 20 VP, 5 TVP)
szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) villámsújtás (#89, 15 VP) agyburok (#90, 11 VP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP)
szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP) alku (#139, 20 VP, 5 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
mágikus ütés (#147, 18 VP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) gömbvillám (#176, 20 VP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 20 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
menekülés (#212, 12 VP) fürkésző szemek (#213, 25 VP) aranyeső (#214, 12 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP)
hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP)
ősi szaporítás (#238, 25 VP, 5 TVP) Solisar aurája (#240, 18 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP) hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP)
bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP) kiszáradás (#268, 70 VP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP) szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP)
mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP) molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP)
agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP) tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP)
térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP) tudatrombolás (#111, 25 PP)
pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP) agybénítás (#114, 10 PP)
pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP) szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP)
teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP) nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP)
direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP) az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP)
a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP) ragály (#191, 5 PP, 5 TVP)
gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP) az agy kifacsarása (#197, 14 PP)
agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP) fehérál.roncsolása (#248, 22 PP)
spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Butaság ára beállítás: taumaturgia: 60 vp;
A varázslatok tanulására elkölthető: 200 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
felejtés (#68) (988) Pörhemór köre (#205) (245,61,2) vámpirizáció (#1) (9748,50) áldomás (#6) (9626,30)
méregsemlegesítés (#14) feltámadás (#168) szürkeáll. aktiv (#71) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) tulajdonságpajzs (#26) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188)
nagyobb agypajzs (#120) szemmelverés (#137) Symulf rúnája (#182) tűzmágia (#157)
villámmágia (#227) jégmágia (#279) erőpajzs III (#127) hatalomvarázs (#220)
planetáris őrdémon (#172) tárgyvédelem (#178) pszi-ernyő (#64) elme dominanciája (#247)
harci induló (#443) tolvajvér (#364) varázsenergia (#161) papi aura (#377)
varázsszem (#184) hadiszerencse III (#59) fürkésző szemek (#213)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 11, max: 20)
villámsújtás (#89), jégcsóva (#41), izomernyesztés (#33), tűzgolyó (#155), méregfelhő II (#193), méregfelhő (#37), pajzszúzás (#251), villámcsapás (#50), az agy kifacsarása (#197), nagyobb tűzlehelet (#150), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 8, max: 20)
varázsvédelem II (#108), agytaposás (#180), tompítás (#40), védelem sav ellen (#36), védelem tűz ellen (#38), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), pszi-acéltorony (#98)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 70, max: 299 - védekező varázslatokkal együtt)
háló (#186) >> pszi elementál (#221) direkt kontakt. II (#122) >> zoloboo sámán (#230)
direkt kontakt. II (#122) >> őrült varázsló (#255) háló (#186) >> kronotapír (#286)
izomernyesztés (#33) >> kultúrmasztodon (#227) villámsújtás (#89) >> szutykos remák (#191)
izomernyesztés (#33) >> halálhozó (#419) villámsújtás (#89) >> noth szellem (#250)
izomernyesztés (#33) >> kisebb quwarg isten (#213) direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243)
háló (#186) >> molgan (#284) háló (#186) >> kronokukac (#285)
háló (#186) >> pszi őselementál (#258) háló (#186) >> pszi elementál lord (#272)
armageddon (#218) >> őrjáratozó katona (#274) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) armageddon (#218) >> magnetikus praglonc (#200)
az agy kifacsarása (#197) >> ében hadúr (#294) az agy kifacsarása (#197) >> árnylord (#342)
teljes őrület (#118) >> Thargodan mágus (#318) istenítélet (#284) >> smaragd sárkány (#326)
istenítélet (#284) >> manaelementál (#290) háló (#186) >> mösze uralkodó (#789)
háló (#186) >> 20. szintű lényekre istenítélet (#284) >> 43. szintű lényekre
fehérál.roncsolása (#248) >> 35. szintű lényekre éjfattyak végzete (#260) >> éjfattyak (#9096)
jégoszlop (#231) >> férfiak (#998) jégoszlop (#231) >> nők (#999)
jégoszlop (#231) >> quwarg agyfürkész (#745) fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg gigász (#7128)
pajzszúzás (#251) >> natharion gólem (#428) pajzszúzás (#251) >> greén örvény (#443)
istenítélet (#284) >> trakuun lidérc (#576) bo'adhun csapás (#266) >> quwarg harcmágus (#851)
fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg b.háborító (#850) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
halálos érintés (#271) >> quwarg ölész (#855) teljes őrület (#118) >> quwarg bölcs (#7131)
háló (#186) >> bányászvorthag (#593) fehérál.roncsolása (#248) >> pszionikus entitás (#553)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) armageddon (#218) >> baljós árny (#588)
háló (#186) >> tarajos khazdar (#913) háló (#186) >> gömbpók (#845)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 70, max: 299 - támadó varázslatokkal együtt)
tompítás (#40) >> sötét kaszás (#591) agytaposás (#180) >> quwarg harcmágus (#851)
agytaposás (#180) >> quwarg bölcs (#7131) Solisar aurája (#240) >> rubin sárkány (#330)
elektromos pajzs (#51) >> zafír sárkány (#329) Solisar aurája (#240) >> márvány sárkány (#328)
védelem sav ellen (#36) >> ében sárkány (#327) agytaposás (#180) >> smaragd sárkány (#326)
agytaposás (#180) >> aranyfecske (#283) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690) agytaposás (#180) >> ezerszemű bestia (#288)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) agytaposás (#180) >> őrjáratozó katona (#274)
elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278) védelem tűz ellen (#38) >> tűzelementál (#276)
védelem tűz ellen (#38) >> kisebb quwarg isten (#213) agytaposás (#180) >> nők (#999)
agytaposás (#180) >> férfiak (#998) agytaposás (#180) >> élőholt ősmágus (#179)
védelem tűz ellen (#38) >> Orkhan Thai (#238) védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418)
tompítás (#40) >> éjkornis (#228) tompítás (#40) >> őrült varázsló (#255)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
ezoterikus mardel (#184) (őrzi a holmidat: +18 lopás ellen) státusz: OK
hordóagyú mameluk (#254) (építő: +102% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +10 védettség;) státusz: OK
sivatagi doareg (#240) (málhás: +46 kg teher) státusz: OK
smaragd őrsárkány (#344) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Avatárom készen áll, hogy felkutassa Zarknod börtönét, de ehhez először a Síkok Kulcsára lenne szüksége. Hozd el nekem!
2.) Nem tetszik, hogy egyesek teljes védelmet élveznek villámaimmal szemben... Hozz 3 kék immunitáskövet, és áldozd fel oltáromnál!
3.) Imádkozz le egy körben sikeresen két tőlem kapott isteni küldetést (ezt nem beleértve), hogy lássam, képes vagy még a fejlődésre!

ÉPÜLETES KÜLDETÉSEID
szürke mágustorony (500): kész. városháza (Qvill) (527): 5. labirintus (41,60). törpe házikó (532): kész. kobudera lak (533): kész. városháza (Gatin) (540): új. szürke kastély (547): kész. adamantit erőd (548): kész. cseréptetős torony (549): kész. helytartói hivatal (563): kész. sötét kastplom (566): 50. labirintus (98,19). fényűző villa (600): kész. királyi palota (650): kész. kőtorony (664): kész. erdei bölcs háza (666): kész. a Borzalom Fellegvára (671): kész. Invázióügyi Minisztérium (687): kész. történelemkutató intézet (691): kész. barbár barlang (692): kész. karbionális látomás (693): kész. árnytündér szentély (694): 113. labirintus (286,116). Zarknod ónixpiramisa (695): többek közt 980. tárgyat kell leadnod. cirkuszi fősátor (713): többek közt 203. tárgyat kell leadnod. vályogviskó (739): 163. labirintus (186,30). kémhálózat (744): 3. lépésnél tartasz. tündérpalota (750): új. tündérpalota (751): kész. tündérpalota (752): új. tündérpalota (753): új. tündérpalota (754): új. Toborzóiroda (762): új. tündérpalota (830): új.

ISMERT LABIRINTUSOK
1, 5, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 25, 27, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 47, 48, 49, 50, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 97, 98, 99, 100, 101, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 134, 163, 165, 166, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 245, 246.

TÖBBSZEMÉLYES KALANDOK
Folyamatban: 3, 24, 33, 34, 35, 36, 44, 46, 49, 51.
Kész: 11, 52, 83.

HŐSTETTEID
Jelvényeid: Naprend (a Chara-din elleni harcért).
A harmadik morf invázióban megölt morfok száma: 46, az összesen kapott pontszám: 4600.
A szörnyvadászatban megölt szörnyek száma: 91, az összesen kapott pontszám: 10155.
Olimpiai helyezéseid: első hely a 3. kategóriában a(z) 54. olimpián.
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 2 élőholt, 4 vadász, 3 nagymester, 3 parafenomén, 3 rohamosztagos, 1 ősmágus.
Részt vettél a 220-as II. quwarg rajzás végső bezárásában.
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 1016, pontszámod: 11916.
2023. évi Kalandozók versenyében elért pontszámod: 12824
Miniesemény statisztikák
Jelenlegi miniesemény: Termikrajzás
Megölt szörnyek: 30. Szerzett pont: 3210. Beállított erő: 0 Összpont: 17959
Sötét kor statisztikák
Karakter csaták: 0. Monolit rombolás: 2.

MAKRÓID (jelenleg 2 lehet)
1. makró parancsai: kb 347 1, tf 1 40, tf 1 36, tf 1 32, tf 1 28, tf 1 24, tf 1 20, tf 1 12, tf 1 8, bb 347 1.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
csatakiáltás (111)
gyógyító totem (116)
hangcsapás (130)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
kp. varázsenergia (191)
gaztett büntetése (196)
kasztrop.kitágulás (197)
a hatalom rúnája (215)
csatakiáltás II. (223)
önismeret (236)
a butaság ára (273)
fegyvermester (302)
az élet forrása (337)
a mágia szeretete (393)
időfolyamok (394)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 50 TU.
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) belefejlesztettél: 30 TU. szükséges még: 40 TU.
kőbőr (507) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
varázslómester (508) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
közös ima (509) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
tudati retesz (510) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
tudatkinézis II (511) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati kitérés I (514) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
manaszívás (515) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
a hit ereje (516) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati kontaktus I (517) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati kincstár (518) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati ismétlés (519) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati gyorsítás III (520) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
tudati kitérés II (521) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
taumaturgia mentor (522) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
hitbéli mentor (523) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
pszi regeneráció II (524) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
tudati ostrom (525) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
vakmerőség (526) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
tudati erősítés (527) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
regeneráció (528) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
manaretesz (529) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
isteni védelem (530) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
mentális roncsolás (531) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
tudati segítség (532) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
gyűjtögető életmód (533) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
tudati erősítés II (534) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
pajzshasználat I (535) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
varázslómester II (536) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
a hit ereje II (537) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
tudati kontaktus II (538) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
tudati ostrom II (539) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
halhatatlanság (540) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
a düh vérvörös köde (541) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
pajzshasználat II (542) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
mágikus vámpirizáció (543) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
gyógyítómester (544) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
elmerombolás (545) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
tudati védelem (546) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
nyakláncviselés (547) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
kritikus találat (548) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
pajzshasználat III (549) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
varázslómester IV (550) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
isteni ítélet (551) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
elmemester (552) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
totemmester (553) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
tudati cserkészés (554) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
bénító sebzés (555) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
pajzshasználat IV (556) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
varázslómester V (557) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
isteni áldás (558) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
tudatáthelyezés (559) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
tudatunk hatalma (560) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
kincsvadászat (561) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
tudati gyorsítás IV (562) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 2137 TU szükséges.)
makróbővítés I (568) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
3 borkonyó bibe (#312) 1 csillezsályalevél (#1253) 1 életvíz (#1500)
1 ezüstdarab (#326) 12 isteni könnycsepp (#260) 1 jégszilánk (#1128)
1 jégtörő korong (#1079) 17 kaja (#2) 1 lótuszvirág (#447)
10 ragasztó (#83) 1 rókafarok (#124) 1 sáfránykő (#979)
1 sallank karom (#128) 1 Sheran cserepe (#1271) 20 spiritusz (#170)
1 tükör (#43) 1 varányszem (#30) 7 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
2911 arany (#50) 4 áldott kő (#642) 2 aranytű (#272)
3 éjkristály (#958) 2 ezüstshuriken (#327) 1 fekete gyöngy (#99)
2 gyógykenőcs (#313) 5 gyöngymangó (#135) 1 halcsont (#390)
2 kajmánhús (#1457) 3 katonai kötszer (#1508) 1 kék orchidea (#68)
5 kerek kő (#19) 2 keselyűmirigy (#941) 1 kij tekercs (#784)
38 madártoll (#112) 3 manaszilánk (#2686) 1 mentát korona (#1559)
6 pókláb (#1378) 1 pular kristály (#239) 1 sáfránypor (#211)
1 sziklozug comb (#858) 1 szögletes kő (#17) 3 teriád féreg (#1276)
1 Thargodan csont (#1181) 5 Thargodan esszencia (#328) 1 Thargodan koponya (#1182)
16 tinta (#101) 1 tolmokov-koktél (#351) 4 varázskő (#305)
3 vas dobónyíl (#189) 47 vashegyű nyíl (#176) 1 ytterium kőzet (#965)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

290 291 292 293
105
106
107
(291,106) smaragdvámpírok (#605), 23. jellempróba, Sheran oltár, termikfészek (#2685), tarajos khazdar (#913), ősöreg Tguarkhan (#727), gömbpók (#845), varkaudar őslich (#402), bálnaevő kajmán (#899), ködmágus (#597)
(292,106) borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 22. jellempróba, érclelőhely, baljós árny (#588), takarító (#609)

ÜZENET A JÁTÉKVEZETŐTŐL


2024.02.26 10:10 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Nagyobb lélekkő (2739) -> 1)
2024.02.26 10:20 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Fairlight szütyője -> 5.)
2024.02.26 10:20 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Fairlight szütyője -> 6.)
2024.02.26 10:20 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Fairlight szütyője -> 7.)
2024.02.26 10:20 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Fairlight szütyője -> 8.)
˙

Üzenet küldése a karakternek