575. forduló, 577. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2007. jún. 18. 12h:09'
EZ A 579. JÁTÉKHETED, 576. FORDULÓD
580. játékheted kezdete: jún. 25.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131
ingyenf: 2

LAD KALANDJAI


7 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [207,125] koordinátán. [Két fordulód között sor került az olimpiai játékokra. Az ezzel kapcsolatos információkat ld. a soronkívüli fordulódban, amit már postáztunk.]
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 ryuku amforát, 1 ryuku védőkenőcsöt, 1 Huddens alkarvédőjét, 43 halcsontot. A büntetés tételenként 15 arany.
A táborozás 1. napján találkozol Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Ő mosolyog, elbűvölő mesékkel szórakoztat. Egy halvány mosolyt eresztesz meg a fiú felé, de ez minden. Nem a te eseted.
Az 1. napon összefutsz Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Ő mosolyog, elbűvölő mesékkel szórakoztat. Érdeklődve hallgatod, de ez inkább udvariasságodból, mint az iránta való vonzalomból fakad. Nem jó nálad a pasi.
Az 1. napon összefutsz Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget.
Kidülleszti a mellkasát, és hőstetteiről mesél. Látod, ahogy a remény fokozatosan lelohad benne, hűvös viselkedésed láttán.
A 2. napon összefutsz Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Kidülleszti a mellkasát, és hőstetteiről mesél. Közömbösen hallgatod a fiú mondanivalóját, majd egy egyszerű mosollyal elhátrálsz - nem tehetsz róla, de nem tetszik neked.
A 2. napon találkozol Rek Weasellel. Tharr nagyhatalmú főpapja. Egy arany papi karkötőt, egy arany pikkelyvértet, egy balkezes gyűrűt, egy Batharak vállemezét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy mithril sisakot, egy ogre övet, egy regeneráló gyűrűt, egy rothasztó talizmánt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szirén köpenyét, egy Tharr Keresztjét, egy tűzúr csizmáját és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy vark. kardtáncos trófea, egy kisebb quwarg isten trófea és egy magnetikus praglonc trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy kolostort védelmező Jáde- sárkány. Bal kezében egy Ek'Hor pajzsát tart. Hátasállata egy homokféreg! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 2. napon összeakadsz Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget.
Mesél neked kalandjairól, és közben szájad, szemed, alakodat dicséri. Mielőtt még rátérhetne a lényegre, szomorúan a fejedet ingatod. Nem vonz a fickó igazán.
A 2. napon összeakadsz Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Mesél neked kalandjairól, és közben szájad, szemed, alakodat dicséri. Egy halvány mosolyt eresztesz meg a fiú felé, de ez minden. Nem a te eseted.
A 3. napon találkozol Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Kedves, dicsérő szavakat mond neked, és hőstetteiről mesél. Egy halvány mosolyt eresztesz meg a fiú felé, de ez minden. Nem a te eseted.
A 3. napon találkozol Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Mentális auráját felismered, semleges jellemű, mint ahogy Te is. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent...
Igyekszik a lehető legelbűvölőbb formáját előadni - jópofáskodik és a győzelmeiről mesél. Úgy látszik, minden igyekezete hiábavaló: kosarat adsz neki.
A 3. napon találkozol Jerikóval. Egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy két kard szimbólumot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr kesztyűt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vállvédőt és egy tűzúr csizmáját visel. Bézs-Korona érdemrendet visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Kromhor Xanathal trófea és egy trakuun lidérc trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Dark Silexet kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Kezdetben előnyre teszel szert, de ellenfeled fokozatosan visszajön a vesztesnek látszó pozícióból, és végül lenyom, mint a bélyeget. Ő mosolyog, elbűvölő mesékkel szórakoztat. Megköszönöd a bókokat, aztán egy hűvös mosoly kíséretében megjegyzed, hogy most már menned kell. Az Olimpián kaptál 2 tudatpontot, és 1100 tapasztalati pontot.
Sok hasznos dolgot tanulsz a krónikából, így aztán hatékonyabban cselekszel (+5 tvp ). Különös gondolatok kínoznak: Vajon milyen lesz, ha újra eljő hozzád? Vajon újra hoz vérvörös rózsát neked? Vagy kegyvesztetté váltál és csak a halál vár rád? A kezedben lévő rózsa azt sugallja: a halál csak a kezdet... Zu'lit tarsolya termel 1 kék orchideát.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+85 életerő.) Minden varázserőd visszatért. (+951 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+493 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+6 tudatpont.)
Sok időt töltöttél azzal, hogy egy purifikátor császár nyomára bukkanj. Megérte kutatni - találsz egy kifejlett példányt.
Hirtelen felülkerekedik benned az életösztön. Túl sok sebet kaptál. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál.

(Önanalízis: +40% szörnyismeret.) [7 pontot használtál fel, van még 720.]

* 1. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 71. varázslatot a 70. varázslatot
Fürgén varázsolsz! [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [7 pontot használtál fel, van még 713.]
Fürgén varázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 711.]
Beizzik a turbómágia. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [1 pontot használtál fel, van még 710.]

* 2. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Fürgén varázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 708.]
Fürgén varázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+15 erő). [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 706.]
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+12 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 704.]

* 3. KP: elmormolod a 209. varázslatot a 165. varázslatot a 188. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). [2 pontot használtál fel, van még 702.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 700.]
Beizzik a turbómágia. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 698.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 696.]
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 696.]
Szupersebesen mormolsz. Lelked megacélosodik. [-32 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 696.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 696.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 696.]
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 696.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
Nem sajnálva az áldozatot, tudati energiáidat a KT elmetavába döntöd, az új tudati képesség kifejlesztése végett. [-10 TU.] A befejezéshez még 555 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. (+1 egészség.) [100 pontot használtál fel, van még 596.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 596.]

* 8. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat a 611. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt.
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 596.]

* 9. KP: kézbeveszed/felveszed a 614. tárgyat a 466. tárggyal a 822. tárgyat
A füledre akasztod az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 596.]
Leveszed a Zu'lit koronáját, majd a fejedre teszed a Morgan sipkáját. [0 pontot használtál fel, van még 596.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 596.]

* 10. KP: használod az 1534. tárgyat az 1269. tárgyat
Próbát teszel a quwarg teleportgömbbel. Ami ezután következik, meglep: másznod sem kell, a teleportgömb egyenesen a quwarg boly szívébe visz. Lihegve körbenézel. Minden nyüzsög a quwargoktól. Visszataszító! Ráadásul az összegyűjtött csípések kezdenek fájdalmasak lenni (-10 életerő). A fosztogatás előtt meg kell küzdened a boly jól megtermett lakójával. Egy quwarg nagymester! Jobbnak látod, ha nem keveredsz harcba vele! A hely alaposabb feltérképezésére már nincs időd, a teleportgömb visszarepít a kiindulási koordinátára. [41 pontot használtál fel, van még 555.]
Belenézel a kaleidoszkópba. A különböző fényű üvegszilánkok hatására rögtön transzba zuhansz. Fel sem tűnik, mikor veszett oda az elmúlt pár perc. (-6 TVP.) Gyorsan elpakolod a kaleidoszkópot. [4 pontot használtál fel, van még 545.]

tv 280 248 146 támadó/véd. varázslat a 280. varázslatot a 248. varázslatot a 146. varázslatot
280. varázslat listáról törölve. 248. varázslat listáról törölve. 146. varázslat listáról törölve. [0 pontot használtál fel, van még 545.]

tv 233 162 támadó/véd. varázslat a 233. varázslatot a 162. varázslatot
Támadó varázslatok listájára került: Asylux csapdája. Védekező varázslatok listájára került: hhaar burka II. [0 pontot használtál fel, van még 545.]

v 7 567 1 elmormolod a 7. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Sikerült elmondanod az alkímia varázslatot! A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 500 arany csillog! Elrakod a pénzt. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [3 pontot használtál fel, van még 542.]

v 7 717 7 elmormolod a 7. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Sikerült elmondanod az alkímia varázslatot! A tárgyaid lassan átváltoznak, és a helyükön 175 arany csillog! Elrakod a pénzt. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [3 pontot használtál fel, van még 539.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Sebeid gyógyulnak (+1101 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 537.]
Gyorsvarázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 532.]
Gyorsvarázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 527.]

h 1271 312 használod az 1271. tárgyat
Előveszed Sheran cserepét, és egy borkonyó bibét ledugdosol a benne lévő földbe. Ezután megöntözöd vízzel, majd isteni könnycseppel. Egyelőre semmi nem történik, de tudod, a föld mélyén már megkezdődött a csírázás folyamata. Hamarosan jókora, szüretelhető növény nő ebben a cserépben. [5 pontot használtál fel, van még 522.]

tno 1 1 növeled az 1. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Erősebbnek érzed magad. [0 pontot használtál fel, van még 522.]

tno 2 1 növeled a 2. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Okosabbnak érzed magad. [0 pontot használtál fel, van még 522.]

tno 3 5 növeled a 3. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Ügyesebbnek, fürgébbnek érzed magad. Sajnos a Ghallán uralkodó genetikai törvényszerűségek miatt lehetetlen, hogy a TNO paranccsal egy olyan tulajdonságodat növeld meg, amely már 12-vel vagy még többel haladja meg a leggyengébb tulajdonságodat. Testi vagy szellemi nyomorék válna belőled így. Ez persze nem jelenti azt, hogy TF paranccsal vagy egyéb módon nem lépheted át ezt a bűvös határt. [0 pontot használtál fel, van még 522.]

v 96 143 61 elmormolod a 96. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Létrehoztad a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(207,125) purifikátor császár (#393)

[143,61] Épületek tűnnek fel.

A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " Harcosok klubja. Belépés csak rengeteg DEM birtokában! Fürge Gyopi " Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy főutcát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy fekete lótuszt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy sárkánytanyát. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy borkonyó cserjét. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy gyöngymangó bokrot. Érett termése van. Begyűjtesz 2 gyöngymangót. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy házat. (no:1. építését el Condor Pasa kezdte, eddig 2500 TVP épült bele.) Ekkor egy váratlan dolog történik, valami puhára lépsz, és zuhanni kezdesz. Nagyot ugrasz, nehogy belepottyanj a jól elrejtett csapdába. Hiszen ez egy szopógödör volt! Kiliheged magad. Hu, ez meleg helyzet volt! Oldalt pillantva, meglátsz egy szent tölgyfát.
(Vándorcirkusz:) Hirtelen rengeteg összekeveredett lábnyomra leszel figyelmes az út porában. Nagyon nagy lehetett itt a forgalom az utóbbi órákban! Mikor felnézel, megérted miért. A vándorcirkusz épp az út mellé telepedett, színes sátrai hívogatóan állnak előtted. Mielőtt belépnél, egy törpe lép eléd. Közlöd vele, hogy most nem mennél be, csak nézelődtél kicsit, majd továbbindulsz. [Jelenleg nincs olyan hely, ahol próbálkozhatnál (vagy nincs rá aktív CIR parancsod).] Találsz valamit: 1 bunkó[*]. (A [*]-al jelölt tárgyakat egyáltalán nem vagy nem mind vetted fel, a GYJ parancs miatt, vagy azért, mert betelt a hátizsákod.) Épületeket látsz: egy jáde sárkány kolostor (701. épület.), egy Vérvörös Lángok Oktató Központ (702. épület.), egy Zan fogadó a Rövidlátó Drakolderhez. (703. épület.) és egy Serény Múmiák Shop (704. épület.).
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 lótuszvirágot. [Rahn ékkő:] 1167 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 borkonyó bibét. [Rahn ékkő:] 5842 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
[-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [46 pontot használtál fel, van még 476.]

be 702 5 bemész a 702. épületbe
Beljebb merészkedsz az ajtón. A háttérben egy brutális troll emeli Thór pörölyét egy megszeppent árnymanóra. A teremben még néhány páros gyakorol, ki tyrex bunkóval, ki Raia pallosával harcol, de észreveszel egy Daramoula pálcáját szorongató hölgyet is. Odasétál hozzád egy fegyvermester. Az övére pillantva láthatod, hogy a Vérvörös Légió KT tagja. Megkérdezi, miben segíthet. Elmondod, hogy szeretnél néhány professzionális trükköt ellesni lőfegyverek szakértelem terén. A hátsó terembe vezetnek, és megkezdődik a tanulás. A fegyvermester elismeri, hogy nagyon profi a technikád, majd megtanít néhány új trükkre, amelyet még te sem ismertél! (+1 lőfegyverek.) Hálásan megköszönöd a segítséget, majd átnyújtod a most már nevetségesen kevésnek tűnő 100 aranyat fizetségképp. Köszönsz és távozol. [50 pontot használtál fel, van még 426.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Egy végső mozdulattal előhívod a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka II varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mérg. ubuk dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Pár lövedéked átjárja az aranyfecske aranyszárnyát. (6 támadással 242 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered az aranyfecske aranyszárnyát. (4 támadással 372 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Sárkánytőrrel megbököd az aranyfecske bal oldalát. (1 támadással 56 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A szörny tűnődve szaglászik, majd nyálat fecskendez egy nálad levő vas dobónyíl felületére. Szerencsére a kiváló anyag ellenáll. Az aranyfecske belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 68 életpontot vesztettél. Az aranyfecske összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 100 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 670, sebződés: 86, gyógyulás: 99, összesen: +13 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 416.]

m 8 mozogsz északra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[207,125] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Itt-ott partra sodródott hínár csúfítja el az "aranypartot". Találsz egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). Tárgyaidat lepakolod a tengerparti homokba ásott lyukba, majd be is temeted, hogy rajtad kívül senki se találhasson rá. Aztán úszni kezdesz befelé. A parttól távolodva gyorsan mélyül a tenger, és a víz hőmérséklete is meglehetősen meredeken ível lefelé. Ledugod a fejed a víz alá, és kinyitod a szemed, hogy láthasd, mi vár rád odalent. Egy vízbeölt ryuku védelmezi a vadászterületét. [védettséged: 45]

Távolról ryuku átokvarázs varázslatot lő rád a másik. 252 életpontot vesztettél. Elszántan ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a vízbeölt ryuku bal oldalát. (2 támadással 163 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 170 életpontot sebeztél. Előrehajolva csap a vízbeölt ryuku, de Te könnyedén hárítasz, csak egy apró karcolást kapsz. (1 támadástól 38 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
2596 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 333, sebződés: 290, gyógyulás: 41, összesen: -249 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Most veszed csak észre az értékes dolgot, mely egy karcsapásra úszik el melletted. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy vashegyű lándzsa [vashegyű lándzsa ládikóba-> (186,106)-> 18 arany, -2 ÉP], egy mutáns csont [mutáns csont ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], egy sallank nyíl és egy rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP]. Egy vízdémon támad rád. [védettséged: 45]

Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Elszántan ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a vízdémon testét. (3 támadással 239 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 310 életpontot sebeztél. A vízdémon nyelve többször lesújt a válladra és a nyakadra. (2 támadástól 66 életpontot vesztesz.) Kronoérintette aurádat (-4 TVP). Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
3375 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 549, sebződés: 66, gyógyulás: 56, összesen: -10 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) Még el sem süllyedt az előző ellenfeled, már újra bizonyítanod kell, hogy a tenger holmi teremtményei nem állíthatnak meg. Egy vízdémon támad rád. [védettséged: 45]

Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy direkt kontakt. II pszi hatás. Szerencsére nem hatott rád. Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt ellenfeledre rontasz. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a vízdémon testét. (3 támadással 232 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 174 életpontot sebeztél. Nyelvével a vízdémon úgy osztja a csapásokat, mint más egy ostorral. (2 támadástól 70 életpontot vesztesz.) Ez kronoérintés volt (-5 TVP). Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
3375 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 406, sebződés: 70, gyógyulás: 55, összesen: -15 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Alaposabban szemügyre veszed a lenyűgöző hajóroncsot. A tőből eltávolított árbocok, a fedélzet lyukacsos pallója, a szerteszét fekvő ryuku tetemek, melyeket már nagyrészt benőtt a mohaszerű növényzet, mind-mind arra utalnak, hogy a hajó utasai szörnyű véget értek. Vajon egy tengeri vihar borította fel a hajót, vagy inkább egy borzasztó teremtmény végzett a ryukukkal? A válasz hirtelen jelenik meg előtted, egy teljes látóteredet betöltő szörny képében. (Önanalízis: +6% úszás.) Egy triton támad rád. [védettséged: 45]

Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a triton fejét. (4 támadással 323 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+65 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy hullámkeltés varázslatot. 154 életpontot sebeztél. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (4 támadástól 66 életpontot vesztesz.) Üdvözlésképpen egy káoszcsapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 55 életpontot vesztettél. Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Szereztél 1 szigonyt. [szigony ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 4906 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 477, sebződés: 123, gyógyulás: 73, összesen: -50 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. A következő kincseket találtad: 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (187,107)-> 12 arany, -2 ÉP], egy era formázó minta [era formázó minta ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (187,107)-> 40 arany, -2 ÉP], egy ryuku vadászing és egy ryuku rúnatekercs. Az úszástól kimerülten éred el a tengerpartot. A tárgyaidat a helyükön találod, mind megvan. Megfogadva, hogy egyszer visszatérsz még ide, tovább indulsz a parton. (Önanalízis: +3% felderítés.)
Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre északra megpillantasz egy korallfövenyt. Jól kivehetőek a távolban. Alaposan körülnézel a földön. Nem valami friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[43 pontot használtál fel, van még 364.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Sebeid gyógyulnak (+303 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 362.]
Beizzik a turbómágia. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 357.]
Beizzik a turbómágia. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 352.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Megidézted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka II varázst. A szilánk működik (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből mérg. ubuk dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az aranyfecske csillogó testét. (6 támadással 248 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered az aranyfecske aranyszárnyát. (5 támadással 445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+90 életerő). Sárkánytőrrel megérinted az aranyfecske testét. (1 támadással 51 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Apró csípést ejt rajtad az aranyfecske csőrével. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny tűnődve szaglászik, majd nyálat fecskendez egy nálad levő ezüsttollú nyíl felületére. Szerencsére semmi hatása sincs. Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A lény huhog! 66 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki az aranyfecske száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 99 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 744, sebződés: 82, gyógyulás: 113, összesen: +31 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 342.]

v 181 185 60 elmormolod a 181. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Befejezted a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(207,125) purifikátor császár (#393), vízbeölt ryuku (#409), vízdémon (#408), triton (#406), ryuku hajóroncs (#1163), aranyfecske (#283)

[185,60] Egy kisebb településhez érkeztél. A téren ismét megpillantod a testőrkapitányt, amint hátasa nyergéből a tömeget figyeli, talán még mindig csapatot keres? (35. többszemélyes kaland, 80 TVP szükséges hozzá, innen keletre 3 mérföldre teljesítheted.) délkeletre látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Alex Vampirsson; látsz délnyugatra egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: De'Cugel; látsz északnyugatra egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Sylvester az Elf.

Épületeket látsz: egy vegyesbolt (616. épület.) és egy fegyverbolt (619. épület.).
[-60 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 332.]

be 616 bemész a 616. épületbe
Belépsz a boltba. Azonnal elősiet egy apró, ravasz tekintetű gnóm.
- Üdvözöllek, én vagyok Lamzorgárpók, e bolt tulajdonosa. Miben lehetek a szolgálatodra? - érdeklődésedre körbevezet a boltban, és megmutogatja, hogy mi eladnivalója van. Végignézi a Te holmidat is, és néhány tárgyadra ajánlatot tesz.
A következő eladó tárgyakat látod (zárójelben a tárgy sorszáma):


deus ex machina (#1) 50 ap /db, kaja (#2) 2 ap /db, sünmedve tüske (#14) 2 ap /db, vadász tatu bőr (#15) 2 ap /db,
bordacsont (#16) 4 ap /db, ormánygőte csont (#21) 6 ap /db, kavadu lebeny (#24) 4 ap /db, kavadu iszák (#25) 4 ap /db,
gyenge méreg (#26) 2 ap cseppje, varányszem (#30) 2 ap /db, szeksztáns (#32) 40 ap /db, lapockacsont (#33) 8 ap /db,
fáklya (#36) 1 ap /db, drótszőr (#37) 4 ap /db, zárnyitó készlet (#39) 24 ap /db, kis vaskulcs (#40) 6 ap /db,
grákóbőr (#41) 6 ap /db, távcső (#42) 32 ap /db, surranó kígyó bőr (#47) 4 ap /db, antilopbőr (#48) 6 ap /db,
tigroszlán fog (#63) 2 ap /db, kék orchidea (#68) 8 ap /db, szárnyas hernyó (#69) 4 ap /db, rézdarab (#70) 2 ap /db,
rézkulcs (#75) 12 ap /db, bronzkulcs (#76) 18 ap /db, lapkorong (#80) 4 ap /db, mérleg (#81) 16 ap /db,
ragasztó (#83) 2 ap cseppje, óndarab (#85) 4 ap /db, kötél (#92) 2 ap /db, bakkura bőr (#95) 4 ap /db,
rákpáncél (#97) 8 ap /db, fekete gyöngy (#99) 12 ap /db, vízionár szem (#102) 6 ap /db, magszim bél (#103) 10 ap /db,
fémrúd (#104) 16 ap /db, evaporőr háj (#105) 10 ap /db, fabontó (#106) 10 ap /db, vapár ág (#110) 20 ap /db,
madártoll (#112) 2 ap /db, rókafarok (#124) 6 ap /db, mandibulapenge (#125) 6 ap /db, sallank karom (#128) 4 ap /db,
hebrencs állkapocs (#130) 8 ap /db, csuklyavirág (#133) 2 ap /db, gyöngymangó (#135) 4 ap /db, hebrencs csapda (#147) 30 ap /db,
mocsári penke (#148) 2 ap /db, szent jogar (#150) 100 ap /db, szvó-ektoplazma (#151) 20 ap /db, vasérc (#152) 4 ap /db,
pirkit (#153) 4 ap /db, karócsapda (#163) 24 ap /db, ugh méreg (#166) 4 ap cseppje, sullár hólyag (#168) 14 ap /db,
uzbány csőr (#169) 12 ap /db, spiritusz (#170) 2 ap cseppje, téfea-agy (#172) 16 ap /db, vaskulcs (#183) 20 ap /db,
ezüst kulcs (#184) 24 ap /db, nagy bronzkulcs (#185) 28 ap /db, nagy vaskulcs (#186) 32 ap /db, trikornis szarv (#198) 24 ap /db,
karbin plazma (#199) 20 ap /db, gyíkfű (#201) 2 ap /db, amniosz (#203) 2 ap /db, kazmár gyökér (#205) 8 ap /db,
szuperkötél (#209) 4 ap /db, fűszertartó (#210) 12 ap /db, dorony tüdő (#212) 16 ap /db, xirnox szív (#213) 20 ap /db,
manifeszt.nyúlvány (#214) 20 ap /db, praglonc hártya (#215) 400 ap /db, ketrec (#216) 152 ap /db, dobóháló (#221) 16 ap /db,
ramit kő (#226) 6 ap /db, helytartói jogar (#228) 70 ap /db, acélpengőke (#231) 6 ap /db, ilkin érc (#232) 6 ap /db,
furulya (#233) 14 ap /db, tatu dob (#234) 8 ap /db, dorony duda (#235) 56 ap /db, lajhár csont (#236) 6 ap /db,
pular kristály (#239) 16 ap /db, kis aranykulcs (#240) 32 ap /db, smaragd kulcs (#241) 48 ap /db, nyílcsapda (#243) 44 ap /db,
kvazár (#244) 22 ap /db, márványkulcs (#245) 32 ap /db, nagy aranykulcs (#246) 48 ap /db, pszi kő (#248) 1000 ap /db,
regeneráló gyűrű (#254) 1600 ap /db, kristálygömb (#265) 20 ap /db, fülemüle agyar (#267) 10 ap /db, gromak bőr (#268) 16 ap /db,
aranytű (#272) 8 ap /db, szuper dobóháló (#273) 16 ap /db, sárga erőöv (#276) 250 ap /db, rejtőköpeny (#277) 28 ap /db,
tyrex csont (#280) 60 ap /db, raptor karom (#281) 24 ap /db, jégszív (#282) 30 ap /db, Szent Kulacs (#285) 1000 ap /db,
bíbor erőöv (#291) 600 ap /db, sárkánypikkely (#292) 40 ap /db, arx formázó minta (#298) 50 ap /db, bev formázó minta (#299) 50 ap /db,
cru formázó minta (#300) 50 ap /db, din formázó minta (#301) 50 ap /db, Fairlight köpenye (#303) 800 ap /db, kőszem (#304) 10 ap /db,
varázskő (#305) 150 ap /db, réz papi karkötő (#307) 200 ap /db, galachmit (#310) 300 ap /db, roxati zárfaló (#314) 800 ap /db,
Thargodan esszencia (#328) 60 ap /db, mutáns csont (#331) 8 ap /db, huhogó bibe (#332) 16 ap /db, acéltű (#334) 2 ap /db,
olló (#335) 14 ap /db, súlyzó (#347) 18 ap /db, shinai gömb (#348) 240 ap /db, molluszk ház (#353) 4 ap /db,
degradátor váladék (#354) 4 ap kortyonként, szockó hólyag (#355) 6 ap /db, quwarg tojás (#360) 4 ap /db, kinemfogyó tegez (#368) 700 ap /db,
moa smaragd (#377) 50 ap /db, moa gyöngy (#378) 40 ap /db, moa rubin (#379) 60 ap /db, moa obszidián (#380) 24 ap /db,
moa zafír (#381) 80 ap /db, moa üveggömb (#383) 10 ap /db, moa gyémánt (#385) 160 ap /db, moa katalizátor (#386) 80 ap /db,
halcsont (#390) 4 ap /db, polip szívóka (#391) 4 ap /db, álompor (#396) 2 ap /db, zafír erőöv (#397) 15000 ap /db,
rájabőr (#404) 6 ap /db, rájabőr úszógatya (#405) 30 ap /db, kígyóbőr öv (#410) 16 ap /db, vérvörös köpeny (#412) 8 ap /db,
teknőcteknő (#416) 24 ap /db, era formázó minta (#418) 50 ap /db, fpi formázó minta (#419) 50 ap /db, gránátcsapda (#431) 40 ap /db,
láthatatlan köpeny (#441) 1600 ap /db, gór formázó minta (#444) 50 ap /db, lótuszfőzet (#448) 10 ap /db, mágusköpeny (#453) 3200 ap /db,
kholden kulcs (#470) 40 ap /db, norgat kulcs (#471) 48 ap /db, dizen kulcs (#472) 70 ap /db, fiatalság itala (#473) 400 ap /db,
Morgan pálcája (#503) 4500 ap /db, ostromlétra (#510) 10 ap /db, drakolder kulcs (#524) 200 ap /db, moa töltő (#525) 200 ap /db,
dentor bőr (#551) 70 ap /db, őselemek köpenye (#560) 28000 ap /db, amul kulcs (#565) 100 ap /db, árnyékkulcs (#566) 120 ap /db,
aranytoll (#572) 80 ap /db, mópat tetem (#584) 8 ap /db, toxyl (#591) 16 ap cseppje, toxyl üvegcse (#592) 50 ap /db,
jégkristály (#593) 40 ap /db, hro formázó minta (#601) 50 ap /db, rémplazma (#616) 100 ap /db, sárkányfog (#617) 40 ap /db,
arkog kő (#632) 2 ap /db, törpe őskő (#633) 1000 ap /db, kulcskarika (#648) 160 ap /db, rinóbőr (#651) 10 ap /db,
darázsszárny (#652) 8 ap /db, darázsfarok (#654) 28 ap /db, liumbe hajtás (#655) 8 ap /db, aurach fog (#657) 2 ap /db,
elf csont (#664) 8 ap /db, elkarog szőr (#665) 2 ap /db, szulfagor agyar (#677) 8 ap /db, rinóbőr öv (#685) 600 ap /db,
teknősesszencia (#702) 90 ap /db, medúzacsáp (#703) 10 ap /db, troll csont (#704) 8 ap /db, kobudera csont (#705) 8 ap /db,
gnóm csont (#706) 8 ap /db, etra hályog (#712) 50 ap /db, kij formázó minta (#717) 50 ap /db, topáz erényöv (#731) 220 ap /db,
gyöngyberakásos öv (#732) 260 ap /db, kyorg köpeny (#741) 4800 ap /db, bo'adhun idol (#745) 1200 ap /db, tl'urlang fiola (#788) 100 ap /db,
tl'urlang erőkő (#825) 200 ap /db, dlathog kőzet (#829) 100 ap /db, ogre öv (#834) 1140 ap /db, Emma köténye (#835) 3800 ap /db,
varkaudar csésze (#841) 4250 ap /db, hótarantula köpeny (#842) 4500 ap /db, Mindabala pikkelye (#845) 2400 ap /db, Éjvadász bundája (#850) 5000 ap /db,
rasáth orrkarika (#859) 1400 ap /db, vörös zselé (#862) 10 ap /db, yetifog (#863) 8 ap /db, ünnepi övsál (#874) 1400 ap /db,
kitintüske (#879) 8 ap /db, káoszkulcs (#884) 100 ap /db, szürke briliáns (#908) 60 ap /db, skorpiókarom (#911) 8 ap /db,
quwarg igazgyöngy (#912) 8 ap /db, cápazsír (#932) 8 ap /db, bahrot bőr (#938) 10 ap /db, keselyűmirigy (#941) 10 ap /db,
Salamon esszenciája (#952) 1880 ap /db, jegesmedve bunda (#1067) 20 ap /db, rozmárfog (#1069) 6 ap /db, yetiszív (#1070) 16 ap /db,
ulkor gyöngy (#1072) 30 ap /db, lidércesszencia (#1074) 14 ap /db, cetuszony (#1075) 20 ap /db, mammutbőr (#1078) 12 ap /db,
szélgömb (#1080) 60 ap /db, behemótköröm (#1081) 20 ap /db, hósárkány szív (#1082) 40 ap /db, Augur varázskönyve (#1097) 3000 ap /db,
varkaudar látógömb (#1107) 600 ap /db, varkaudar csont (#1113) 8 ap /db, varkaudar pálinka (#1137) 44 ap /db, sámán gyógykenőcs (#1139) 300 ap /db,
isteni fétis (#1150) 3000 ap /db, tenger gyümölcse (#1155) 32 ap /db, ryuku harmatgyűjtő (#1159) 58 ap /db, fűszerkeverék (#1170) 20 ap /db,
Thargodan csont (#1181) 30 ap /db, Thargodan koponya (#1182) 60 ap /db, ektoplazma (#1185) 93 ap /db, ryuku tájoló (#1224) 900 ap /db,
mösze hátpáncél (#1229) 22 ap /db, holdbőr (#1236) 28 ap /db, gyilkos méreg (#1265) 120 ap kortyonként, teriád edény (#1278) 140 ap /db,
teriád ékszer (#1279) 2000 ap /db, teriád dobóháló (#1281) 80 ap /db, bíbor drakpikkely (#1305) 120 ap /db, jáde drakpikkely (#1306) 120 ap /db,
topáz drakpikkely (#1307) 120 ap /db, fekete drakpikkely (#1308) 120 ap /db, zöld drakpikkely (#1309) 120 ap /db, aszott drakpikkely (#1310) 120 ap /db,
hoarián bőröv (#1341) 20 ap /db, extra takarmány (#1360) 36 ap /db, draklen kulcs (#1377) 120 ap /db, teriád méreg (#1379) 24 ap cseppje,
dinó szaru (#1385) 22 ap /db, gourry tojás (#1455) 6 ap /db, azuka vese (#1462) 18 ap /db, kígyónyelv (#1473) 12 ap /db,
yuong tűzpikkely (#1495) 75 ap /db, katonai kötszer (#1508) 108 ap /db, teknőstojás (#1514) 30 ap /db, varázskorsó (#1546) 1350 ap /db,
fattylord deréköv (#1564) 960 ap /db, Napsörény szarva (#1569) 1320 ap /db, démoni palást (#1573) 3400 ap /db, ork sör (#1701) 32 ap /db,
esthari gyöngykulcs (#1710) 560 ap /db, Snafall jeges öve (#1716) 1650 ap /db.

A következő tárgyaidat hajlandó a boltos megvásárolni:
áldott kő (#642) 20 ap /db, alligátorbőr (#661) 10 ap /db, álompor (#396) 1 ap /db, amniosz (#203) 1 ap /db,
amul kulcs (#565) 50 ap /db, aranyló ugarhéj (#100) 4 ap /db, aranytermő ládikó (#504) 250 ap /db, azúrharmat (#1161) 2 ap /db,
borkonyó bibe (#312) 5 ap /db, csalánvirág (#582) 8 ap /db, deus ex machina (#1) 25 ap /db, dlathog kőzet (#829) 50 ap /db,
dorony tüdő (#212) 8 ap /db, drótszőr (#37) 2 ap /db, ében toboz (#578) 5 ap /db, ezüstdarab (#326) 4 ap /db,
Fekete Kehely (#283) 110 ap /db, fokhagyma (#403) 4 ap /db, fűszerkeverék (#1170) 10 ap /db, fűszertartó (#210) 6 ap /db,
gyöngymangó (#135) 2 ap /db, halcsont (#390) 2 ap /db, ilkin érc (#232) 3 ap /db, jégkristály (#593) 20 ap /db,
kaja (#2) 1 ap /db, karbin plazma (#199) 10 ap /db, karócsapda (#163) 12 ap /db, kavadu iszák (#25) 2 ap /db,
kavadu lebeny (#24) 2 ap /db, kék orchidea (#68) 4 ap /db, kholden kulcs (#470) 20 ap /db, kötél (#92) 1 ap /db,
kristálygömb (#265) 10 ap /db, kulcskarika (#648) 80 ap /db, kyorg köpeny (#741) 960 ap /db, lidércesszencia (#1074) 7 ap /db,
lótuszvirág (#447) 4 ap /db, mágikus gyertya (#1600) 60 ap /db, mammutbőr (#1078) 6 ap /db, márványkulcs (#245) 16 ap /db,
megsemmisítő (#1540) 50 ap /db, mithril (#352) 8 ap /db, mocsári penke (#148) 1 ap /db, ogre öv (#834) 380 ap /db,
olló (#335) 7 ap /db, őselemek köpenye (#560) 700 ap /db, párducbőr pénztárca (#1118) 25 ap /db, pirkit (#153) 2 ap /db,
polip szívóka (#391) 2 ap /db, purifikátor háj (#269) 18 ap /db, quwarg teleportgömb (#1534) 500 ap /db, ragasztó (#83) 1 ap cseppje,
ramit kő (#226) 3 ap /db, remák szív (#264) 12 ap /db, rozmárfog (#1069) 3 ap /db, ryuku amfora (#1153) 20 ap kortyonként,
ryuku harmatgyűjtő (#1159) 29 ap /db, ryuku köpeny (#693) 85 ap /db, ryuku nadrág (#691) 85 ap /db, ryuku védőkenőcs (#1154) 24 ap /db,
sallank karom (#128) 2 ap /db, sárkánypikkely (#292) 20 ap /db, Sheran cserepe (#1271) 50 ap /db, spiritusz (#170) 1 ap cseppje,
sullár hólyag (#168) 7 ap /db, szeksztáns (#32) 20 ap /db, szent kehely (#257) 16 ap /db, Szent Kulacs (#285) 100 ap /db,
térhajlító kavics (#1539) 230 ap /db, tinta (#101) 1 ap cseppje, tl'urlang erőkő (#825) 100 ap /db, tl'urlang fiola (#788) 50 ap /db,
toxyl üvegcse (#592) 25 ap /db, uzbány csőr (#169) 6 ap /db, vámpírfog (#1221) 3 ap /db, varányszem (#30) 1 ap /db,
varkaudar csont (#1113) 4 ap /db, viharmadár totem (#1260) 200 ap /db, vizestömlő (#3) 7 ap /db, xirnox szív (#213) 10 ap /db,
yetifog (#863) 4 ap /db, zöld üveg (#82) 3 ap /db, Zu'lit tarsolya (#537) 70 ap /db, ryuku vadászing (#1158) 400 ap /db áron.

[Megjegyzés: azokról a tárgyakról, amelyeket esetleg nem ismersz, 20 arany árán információt kérhetsz a BE <boltszám> <tárgy> paranccsal.] [5 pontot használtál fel, van még 327.]

be 619 bemész a 619. épületbe
Lehajolva, belépsz az ajtón. Szakállas, tetőtől talpig bronzpáncélba öltözött, nagyszakállú törp siet elő.
- Gyémántgyúró Duirgan vagyok, a bolt tulajdonosa. Válassz, daliás harcos, boltom széles választékából! - azzal sorban megmutogatja a falon és polcokon sorakozó öléstechnikai szakszerszámokat és mészárlásgátló öltözékeket. Eközben leplezetlenül méregeti a te felszerelésedet is, és néhány tetszetősebb darabra ajánlatot tesz.
A következő eladó tárgyakat látod (zárójelben a tárgy sorszáma):


bunkó (#5) 1 ap /db, szöges bunkó (#8) 20 ap /db, bunkósbot (#9) 2 ap /db, csontkés (#11) 4 ap /db,
csontszurony (#12) 4 ap /db, kőkalapács (#13) 1 ap /db, fúvócső (#20) 8 ap /db, mérgezett tüske (#23) 2 ap /db,
ásó (#34) 10 ap /db, kis bőrpajzs (#45) 10 ap /db, kígyóbőr kesztyű (#49) 10 ap /db, bőrpáncél (#51) 10 ap /db,
bőrsisak (#57) 10 ap /db, csontszablya (#64) 4 ap /db, szöges páncél (#65) 48 ap /db, szöges bőrpajzs (#66) 32 ap /db,
rézpáncél (#71) 48 ap /db, rézsisak (#72) 14 ap /db, mászókarom (#78) 20 ap /db, díszes rézpajzs (#84) 30 ap /db,
bronzhegyű lándzsa (#87) 20 ap /db, bronzsisak (#88) 18 ap /db, bronzpajzs (#89) 32 ap /db, bronzpáncél (#90) 64 ap /db,
bronzhegyű nyíl (#94) 10 ap /db, bakkura csizma (#96) 22 ap /db, rákpajzs (#98) 20 ap /db, rövid íj (#107) 16 ap /db,
nyílvessző (#108) 2 ap /db, hosszú íj (#111) 40 ap /db, göcsörtös bunkó (#123) 16 ap /db, bronzpenge (#126) 24 ap /db,
mandibulakasza (#127) 50 ap /db, sallank nyíl (#129) 6 ap /db, ubuk tüske (#131) 2 ap /db, mérg. ubuk tüske (#137) 4 ap /db,
ubuk dobónyíl (#138) 10 ap /db, nyu-shuriken (#157) 24 ap /db, kis vaspajzs (#159) 32 ap /db, vassisak (#160) 36 ap /db,
nagy vaspajzs (#161) 44 ap /db, vasvért (#164) 120 ap /db, rövid kard (#171) 32 ap /db, harci kalapács (#174) 40 ap /db,
vashegyű nyíl (#176) 10 ap /db, vasalt bunkó (#181) 70 ap /db, vashegyű lándzsa (#182) 36 ap /db, mérgezett vasnyíl (#187) 16 ap /db,
mérg. ubuk dobónyíl (#188) 14 ap /db, vas dobónyíl (#189) 14 ap /db, mérg. vas dobónyíl (#190) 20 ap /db, láncing (#222) 400 ap /db,
varkaudar lándzsa (#224) 10 ap /db, orgyilkos tőr (#225) 16 ap /db, lánckesztyű (#230) 300 ap /db, tankány karom (#237) 20 ap /db,
fekete bőrcsizma (#247) 32 ap /db, bumeráng (#249) 8 ap /db, kvazár páncél (#251) 500 ap /db, tatu ködmön (#255) 8 ap /db,
kvazár sisak (#266) 140 ap /db, gromak páncél (#270) 60 ap /db, szürke bőrkesztyű (#271) 24 ap /db, Mágikus Koponya (#279) 800 ap /db,
varkaudar páncél (#294) 20 ap /db, elit csatavért (#295) 60 ap /db, kvazár pajzs (#296) 200 ap /db, kvazár kard (#297) 280 ap /db,
optiri agysisak (#315) 250 ap /db, Pusztítás Botja (#316) 2700 ap /db, varkaudar csizma (#317) 40 ap /db, ezüsttőr (#322) 16 ap /db,
ezüsthegyű nyíl (#323) 8 ap /db, ezüsthegyű lándzsa (#324) 30 ap /db, ezüstkard (#325) 44 ap /db, ezüstshuriken (#327) 16 ap /db,
csontpálca (#329) 75 ap /db, királyi korona (#338) 250 ap /db, rézgolyó (#343) 2 ap /db, tolmokov-koktél (#351) 16 ap /db,
Baghar korbácsa (#357) 2000 ap /db, vámpírkard (#358) 5000 ap /db, ezüsttollú nyíl (#363) 300 ap /db, vámpírtőr (#364) 1600 ap /db,
Trákin csákánya (#367) 400 ap /db, szigony (#389) 28 ap /db, réz fejpánt (#406) 14 ap /db, bronz fejpánt (#407) 18 ap /db,
vas fejpánt (#408) 24 ap /db, moa stuki (#413) 20 ap /db, stukilövedék (#414) 2 ap /db, teknőcpajzs (#417) 30 ap /db,
agyartőr (#420) 1500 ap /db, tyrex bunkó (#421) 4000 ap /db, mágusölő (#422) 3600 ap /db, szívkereső (#423) 3500 ap /db,
csontpozdorja (#424) 5000 ap /db, pengepajzs (#425) 1800 ap /db, Raia pallosa (#426) 6000 ap /db, őstroll agyaló (#427) 6250 ap /db,
bogyógránát (#430) 8 ap /db, bányászcsákány (#434) 20 ap /db, Muezli aranykeze (#442) 1750 ap /db, kvazár kesztyű (#445) 120 ap /db,
zangrozi csizma (#451) 250 ap /db, krapixlon fürdőruha (#454) 80 ap /db, kampós acélszigony (#455) 90 ap /db, arany pikkelyvért (#456) 8000 ap /db,
mithril láncing (#457) 5920 ap /db, Rhatt páncélja (#458) 8800 ap /db, Tharr pajzsa (#459) 6720 ap /db, mithril pajzs (#460) 4200 ap /db,
szellempajzs (#461) 8000 ap /db, Urgod kesztyűje (#462) 8800 ap /db, mithril kesztyű (#463) 4000 ap /db, nehéz harci kesztyű (#464) 5550 ap /db,
mithril sisak (#465) 4640 ap /db, Morgan sipkája (#466) 8800 ap /db, gyémántsisak (#467) 8320 ap /db, Dantor vértje (#469) 60 ap /db,
Tilnetor kardja (#474) 2250 ap /db, törpe bakancs (#475) 5985 ap /db, cápaölő tőr (#480) 48 ap /db, obszidián tüske (#481) 120 ap /db,
raptor szablya (#482) 50 ap /db, pásztorbot (#513) 1200 ap /db, varkaudar szablya (#516) 40 ap /db, tükörpáncél (#519) 11200 ap /db,
Mjölborg kalapácsa (#523) 7200 ap /db, gránátlövedék (#526) 8 ap /db, óriásölő (#528) 6000 ap /db, lidérckorona (#531) 12000 ap /db,
tűzúr csizmája (#533) 8880 ap /db, Bufa páncélja (#538) 8800 ap /db, Thargodan korona (#543) 750 ap /db, gnóm nyílpuska (#546) 70 ap /db,
nyílpuska lövedék (#547) 8 ap /db, troll dorong (#550) 100 ap /db, troll klopfoló (#552) 240 ap /db, tünde nyíl (#554) 12 ap /db,
csatabárd (#555) 44 ap /db, jing-jang fejpánt (#556) 40 ap /db, árnyéktőr (#557) 70 ap /db, bűvös shuriken (#562) 40 ap /db,
angyalok kesztyűje (#609) 140 ap /db, sárkánytőr (#626) 3000 ap /db, Halálpöröly (#635) 17500 ap /db, Végítélet (#636) 12000 ap /db,
Fényhozó (#637) 12000 ap /db, Káoszkígyó (#638) 20000 ap /db, Fókuszpenge (#639) 12000 ap /db, Thór pörölye (#640) 10000 ap /db,
bronz taider (#641) 10000 ap /db, Huddens kesztyűje (#649) 15000 ap /db, ryuku kopja (#694) 140 ap /db, ryuku szablya (#695) 140 ap /db,
ryuku buzogány (#696) 140 ap /db, rőtmanó kacagány (#714) 10 ap /db, Zinthurg pallos (#716) 30 ap /db, Zombilapító (#721) 1500 ap /db,
császári kesztyű (#723) 400 ap /db, ryuku kalapács (#724) 80 ap /db, otagi csáp (#725) 2500 ap /db, rubin fejék (#729) 280 ap /db,
rémbőr tarkóvédő (#737) 600 ap /db, Batharak vértje (#739) 1000 ap /db, bo'adhun tiara (#744) 4000 ap /db, Batharak vállemeze (#831) 1230 ap /db,
cápabőr csizma (#832) 1080 ap /db, nitmák penge (#837) 4000 ap /db, Din cséphadarója (#840) 5000 ap /db, krathan szablya (#854) 100 ap /db,
krathan pallos (#855) 300 ap /db, nitmák kard (#856) 40 ap /db, sziklazúzó (#857) 750 ap /db, drag'kór bökő (#873) 40 ap /db,
törp sisak (#897) 1350 ap /db, kyorg vállpánt (#901) 1440 ap /db, kyorg tőr (#902) 7840 ap /db, Kabol irhája (#903) 1560 ap /db,
troglodita fúvócső (#905) 1350 ap /db, kyorg hosszúpenge (#917) 60 ap /db, Daramoula pálcája (#950) 2400 ap /db, angyali sisak (#971) 14000 ap /db,
Olimpikon (#973) 20000 ap /db, Olimposz (#974) 20000 ap /db, bíborarany tőr (#1095) 1000 ap /db, törpe szekerce (#1105) 400 ap /db,
csorba csatabárd (#1108) 100 ap /db, varkaudar che-kard (#1112) 1500 ap /db, che-vállszalag (#1114) 1600 ap /db, varkaudar korbács (#1134) 60 ap /db,
malomkő (#1205) 10 ap /db, energialándzsa (#1227) 1280 ap /db, Halatir kalapja (#1262) 75 ap /db, teriád tőr (#1277) 200 ap /db,
teriád lándzsa (#1282) 600 ap /db, teriád pöröly (#1283) 600 ap /db, teriád kard (#1284) 600 ap /db, teriád nyílvessző (#1287) 140 ap /db,
teriád íj (#1288) 1800 ap /db, biethlan lándzsa (#1290) 13500 ap /db, biethlan kard (#1291) 13500 ap /db, fagyott kalapács (#1299) 4200 ap /db,
ryuku menetpajzs (#1320) 375 ap /db, ryuku vállvédő (#1323) 330 ap /db, moa munkáskesztyű (#1329) 960 ap /db, hoarián bőrzeke (#1342) 32 ap /db,
hoarián saru (#1346) 30 ap /db, naginata (#1371) 1500 ap /db, nunchaku (#1372) 1500 ap /db, mérg. teriád tőr (#1381) 260 ap /db,
ryuku rövidkard (#1418) 42 ap /db, hoarián vállkendő (#1448) 20 ap /db, ősi teknőcpajzs (#1469) 2145 ap /db, kalózcsizma (#1483) 60 ap /db,
finom keszkenő (#1484) 36 ap /db, díszes tunika (#1488) 1500 ap /db, Shengoroth karma (#1520) 1260 ap /db, ryuku tűvető (#1521) 2300 ap /db,
precíziós vetőtű (#1522) 46 ap /db, Mallon botja (#1526) 900 ap /db, méregtagadó (#1531) 1200 ap /db, méregfog (#1553) 1200 ap /db,
Ek'Hor pajzsa (#1556) 2500 ap /db, ekharion dárda (#1557) 80 ap /db, Krogan buzogánya (#1561) 690 ap /db, Métely páncélja (#1562) 360 ap /db,
monstrum vállvédő (#1577) 360 ap /db, kamikáze fejfedő (#1592) 750 ap /db, ezüstveretes pajzs (#1669) 3000 ap /db.

A következő tárgyaidat hajlandó a boltos megvásárolni:
ásó (#34) 5 ap /db, bronz taider (#641) 500 ap /db, értépő sarkantyú (#1482) 100 ap /db, ezüsttollú nyíl (#363) 60 ap /db,
fúvócső (#20) 4 ap /db, hósárkánybőr csizma (#1088) 700 ap /db, Kaldor varázspora (#1272) 1 ap /db, kyorg köpeny (#741) 960 ap /db,
mászókarom (#78) 10 ap /db, mérg. ubuk dobónyíl (#188) 7 ap /db, Morgan sipkája (#466) 550 ap /db, nyílvessző (#108) 1 ap /db,
optiri agysisak (#315) 50 ap /db, őselemek köpenye (#560) 700 ap /db, precíziós vetőtű (#1522) 23 ap /db, ryuku evező (#1152) 30 ap /db,
ryuku kalapács (#724) 40 ap /db, ryuku kalózkendő (#1157) 420 ap /db, ryuku köpeny (#693) 85 ap /db, ryuku nadrág (#691) 85 ap /db,
ryuku tűvető (#1521) 460 ap /db, ryuku vállvédő (#1323) 110 ap /db, sallank nyíl (#129) 3 ap /db, sárkánytőr (#626) 200 ap /db,
teriád kard (#1284) 200 ap /db, tolmokov-koktél (#351) 8 ap /db, törpe bakancs (#475) 399 ap /db, Trákin csákánya (#367) 80 ap /db,
trikornis nyereg (#1536) 240 ap /db, triton szigony (#1472) 96 ap /db, tűzúr csizmája (#533) 555 ap /db, tyrex bunkó (#421) 200 ap /db,
ubuk dobónyíl (#138) 5 ap /db, ubuk tüske (#131) 1 ap /db, vas dobónyíl (#189) 7 ap /db, ryuku vadászing (#1158) 400 ap /db áron.

[Megjegyzés: azokról a tárgyakról, amelyeket esetleg nem ismersz, 20 arany árán információt kérhetsz a BE <boltszám> <tárgy> paranccsal.] [5 pontot használtál fel, van még 322.]

ve 104 1 megveszed a 104. tárgyat 1
Vásároltál 1 fémrudat. 16 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 322.]

ve 347 1 megveszed a 347. tárgyat 1
Vásároltál 1 súlyzót. 18 aranyat fizettél. Figyelmeztetés: megterheltséged 100 % fölé emelkedett! [0 pontot használtál fel, van még 322.]

ve 150 1 megveszed a 150. tárgyat 1
Vásároltál 1 szent jogart. 100 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 322.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. Ereidben a vér forrón lendül előre. Elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka II varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Szerencsére nem hatott rád. Mérg. ubuk dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az aranyfecske bal szárnyát. (6 támadással 243 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az aranyfecske aranyszárnyát. (5 támadással 453 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Sárkánytőrrel megérinted az aranyfecske bal szárnyát. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Az aranyfecske belecsíp a jobb térdedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske megcsípi a bal füledet. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny tűnődve szaglászik, majd nyálat fecskendez egy nálad levő fémrúd felületére. Szerencsére a kiváló anyag ellenáll. Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 99 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 750, sebződés: 11, gyógyulás: 114, összesen: +103 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 312.]

p 195 22 használod a 195. pszi képességet
Fókuszálod mentális energiáidat. Kívülről látod magadat, ahogy pszichéd körbefolyja testedet. Elcsattintod a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 21 Tudatpontot. [-420 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 297.]

at 2042 21 TU-t adsz át a 2042. kalandozónak 21
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 21 TU árán átcsúsztatsz 21 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 297.]

m 6 6 7 mozogsz nyugatra, nyugatra, északnyugatra
[184,60] Továbbmész a város utcáján. Veszélyt érzel az utca végén feltűnő alakból. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy csapat őrjáratozó katona. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Szemöldöködet összehúzva koncentrálsz, ahogy pszi-acéltorony pszi védekezést raksz fel. (Önanalízis: +1% pszi.) Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy puha ütés varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy agybénítás pszi támadással. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Teli erőből mérg. ubuk dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozod az őrjáratozó katona bal lábát. (6 támadással 236 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra rontasz. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd az őrjáratozó katona testét. (5 támadással 459 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+92 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod az őrjáratozó katona testét. (3 támadással 169 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). A 9 őrjáratozó katona megböki fegyverével az oldaladat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből láng csap feléd. Félig megúsztad. 18 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Tyrex bunkóval néhányszor megcsapod az őrjáratozó katona jobb oldalát. (2 támadással 181 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod az őrjáratozó katona bal lábát. (1 támadással 57 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). A 2 őrjáratozó katona gyenge döfése nem tudott megsebezni. A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Alig pörkölődsz. 17 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a 2 őrjáratozó katona száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (186,61)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy arany, egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (186,61)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy vas dobónyíl. 11543 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1102, sebződés: 43, gyógyulás: 187, összesen: +144 ÉP}

délre látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: De'Cugel; látsz északra egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Sylvester az Elf.

(Továbbmész...) Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[207,125] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy ryuku hajóroncsot. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Néhány mérföldre északra megpillantasz egy korallfövenyt. Jól kivehetőek a távolban. Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem valami friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [206,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Profizmusodnak hála azonnal észreveszed a szörnyet a buckák mögött. Ráismersz a lényre. Egy hidra. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötted. A szilánk működik (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy Asylux csapdája varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 4 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-12 támadás, -12 védekezés.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Hasra vágod magad, úgyhogy csak a szőrödet borzolják a szikrák. (28 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod a hidra két fejét is. (5 támadással 363 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Sárkánytőrrel jól megszúrod a hidra testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 8 vizet. 4129 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 408, sebződés: 28, gyógyulás: 99, összesen: +71 ÉP}

Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy Tharr oltárt. Keletre nézve látsz egy korallfövenyt. Északra egy tavacska van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Észreveszel valamit a földön. Nagyon régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) [27 pontot használtál fel, van még 270.]

m 7 6 6 mozogsz északnyugatra, nyugatra, nyugatra
[205,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy tavacskát. Északnyugatra nézve látsz egy krómkaktuszt. Jól kivehetőek a távolban.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka II. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy Asylux csapdája varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. ubuk dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozod a purifikátor császár testét. (6 támadással 183 életpontot sebezve.) Marokra fogva a teriád kardot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal párszor kilyukasztod a purifikátor császár szürke hengertestét. (6 támadással 464 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+93 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a purifikátor császár testét. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4979 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Elegendő gyakorlatra tettél szert ahhoz, hogy vágófegyverek szakértelmedet megnövelhesd egy fegyvermesternél. (Ezt a karakterlapon * jelöli.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 689, sebződés: 0, gyógyulás: 118, összesen: +118 ÉP}

Oppsz, itt járt már valaki! Elég régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [204,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka II varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Mérg. ubuk dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozod a purifikátor császár testét. (6 támadással 183 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a teriád kardot a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár testét. (6 támadással 462 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+93 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod a purifikátor császár testét. (2 támadással 90 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. A purifikátor császár összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4979 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 735, sebződés: 0, gyógyulás: 128, összesen: +128 ÉP}

A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délnyugatra egy nekrofunt. Nyugatra nézve látsz egy korallfövenyt. Északra egy krómkaktusz van. Jól kivehetőek a távolban. Észreveszel valamit a földön. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [203,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy korallfövenyt. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy krómkaktuszt. Délre nézve látsz egy nekrofunt. Északnyugatra egy rát-fa van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka II varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. ubuk dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár szürke hengertestét. (6 támadással 180 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a purifikátor császár testét. (6 támadással 457 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár testét. (1 támadással 42 életpontot sebezve.) A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. A purifikátor császár összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4979 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 679, sebződés: 0, gyógyulás: 12, összesen: +12 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Elég régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés).
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 azúrharmatot. [Rahn ékkő:] 1167 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [33 pontot használtál fel, van még 237.]

m 7 mozogsz északnyugatra
[202,122] A tengerpartot füves síkság váltja fel. A tenger illatát hozza feléd a szél. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy rát-fát. Utad során felfedezel egy oltárt. Dornodon híveié. Egy hajléktalan troll csörtet feléd, megszólít: - Haver, aggyá egy aranyat! Három hónapig ispotályba' vótam, nincsen pénzem. - Ha megszánod, adjál neki egy aranyat, ez nem kerül TVP-be (39. jellempróba). A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy Dornodon oltárt. Délnyugatra nézve látsz egy nekrofunt. Nyugatra egy Tharr oltár van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy tyrannoszaurusz rex. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka II varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 4 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-12 támadás, -12 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod a tyrannoszaurusz rex oszlopos lábát. (5 támadással 463 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel eltalálod a tyrannoszaurusz rex testét. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) A tyrannoszaurusz rex megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 tyrex csontot. [tyrex csont ládikóba-> (186,106)-> 30 arany, -2 ÉP] 3703 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 525, sebződés: 2, gyógyulás: 12, összesen: +10 ÉP}

Találsz néhány fincsi földigilisztát. (+1 kaja.) [9 pontot használtál fel, van még 228.]

h 1167 1 használod az 1167. tárgyat
Főzőcskézésbe kezdesz, finom főtt étel készül. Habzsolva nyeled be az elkészült ebédet. Hmm! Már nem is vagy éhes! (Önanalízis: +27% főzés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 főzés). [3 pontot használtál fel, van még 225.]

m 5 6 6 mozogsz délnyugatra, nyugatra, nyugatra
[201,123] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Észreveszel egy nekrofunt. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor északnyugatra nézel, észreveszel egy rúnakövet. Északra nézve látsz egy Tharr oltárt. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. VALAMIT megpillantasz egy parti bokor mögött. Egy hidra közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka II varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 4 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-12 támadás, -12 védekezés.) A lény villámokat köp rád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (28 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a hidra jobb első lábát. (5 támadással 338 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöfködöd a hidra testét. (2 támadással 92 életpontot sebezve.) A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 8 vizet. 4129 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 430, sebződés: 28, gyógyulás: 12, összesen: -16 ÉP}

Nocsak, itt van valami érdekes! Elég régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [200,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. VALAMIT megpillantasz egy parti bokor mögött. Egy purifikátor nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Távolról energiatüskék varázslatot lő rád a másik. 10 életpontot vesztettél. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 4 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-12 támadás, -12 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a purifikátor szürke hengertestét. (2 támadással 189 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel felnyársalod a purifikátor testét. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor öklelő szarvai elől. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 purifikátor hájat. 1340 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 248, sebződés: 10, gyógyulás: 4, összesen: -6 ÉP}

A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Messze északkeletre látsz egy Tharr oltárt. Nyugatra nézve látsz egy ryuku hajóroncsot. Északnyugatra egy művészi porolit van. Északra egy rúnakő van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Profizmusodnak hála azonnal észreveszed a szörnyet a buckák mögött. Felismered a közeledőt. Csak egy hidra. Nem jelenthet különösebb problémát. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 4 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-12 támadás, -12 védekezés.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (25 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a hidra jobb hátsó lábát. (5 támadással 359 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a hidra nyálkás testét. (1 támadással 43 életpontot sebezve.) A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. Véres nyál csordul ki a hidra száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 9 vizet. 4129 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 402, sebződés: 25, gyógyulás: 12, összesen: -13 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [199,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka II. A szilánk működik (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mérg. ubuk dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 mérg. ubuk dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár ruganyos törzsét. (6 támadással 183 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a teriád kardot a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal megcsapod a purifikátor császár testét. (1 támadással 78 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár testét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. ubuk dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 2487 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 300, sebződés: 0, gyógyulás: 12, összesen: +12 ÉP}

Észreveszel egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Hamar találsz egy rejtekhelyet tárgyaidnak, majd nekiindulsz a tengernek. Egy pillanatra sem tévesztve szem elől a víz alatt sötétlő célpontot, heves karcsapásokkal veted magad a hűvös vízbe. Még látod a tenger fenekét, csak le kell dugnod hozzá a fejed a víz alá. Helyenként kisebb-nagyobb sziklák fedik, arrébb, összefüggő növénytakaró uralja. Egy villámrája intéz feléd kihívást. [védettséged: 45]

Meglengetve a triton szigonyt a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal több döféssel felnyársalod a villámrája testét. (2 támadással 173 életpontot sebezve.) Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 174 életpontot sebeztél. A villámrája néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2310 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 347, sebződés: 50, gyógyulás: 4, összesen: -46 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Az egyik vízinövény ágas-bogas száraiba gabalyodva néhány értékes tárgyat fedezel fel. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy fekete bőrcsizma [fekete bőrcsizma ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP] és egy mérgezett vasnyíl [mérgezett vasnyíl ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP]. Egy vízdémon intéz feléd kihívást. [védettséged: 45]

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy direkt kontakt. II pszit. Semmi hatás! Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a vízdémon testét. (3 támadással 237 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 172 életpontot sebeztél. A vízdémon nyelve többször lesújt a válladra és a nyakadra. (2 támadástól 63 életpontot vesztesz.) Kronoérintette aurádat (-3 TVP). Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
3375 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 409, sebződés: 63, gyógyulás: 4, összesen: -59 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Lefelé úszol, már nincs is messze a partról becélzott hajóroncs. Hirtelen megszaporodnak az árnyékok körülötted. Amikor felfelé nézel, megérted miért. Egy villámrája intéz feléd kihívást. [védettséged: 45]

Marokra fogva a triton szigonyt ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a villámrája testét. (2 támadással 171 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 312 életpontot sebeztél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 46 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
2310 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 483, sebződés: 46, gyógyulás: 4, összesen: -42 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) A hajó oldalából kiharapott lyukon keresztül be tudsz úszni a ryuku hajóroncs belsejébe. Valami itt jókora pusztítást végzett. Ryuku matrózok megtépázott holttestei fekszenek mindenütt. Hatodik érzéked veszélyt jelez, az úszás szabályaira fittyet hányva, hirtelen megpördülsz, hogy szembenézz a tenger legborzalmasabb ellenfelével. (Önanalízis: +6% úszás.) Egy őscápa támad rád. [védettséged: 45]

Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod az őscápa testét. (4 támadással 319 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 160 életpontot sebeztél. Az őscápa iszonyatos harapásai nyomán jobb térdedből dőlni kezd a vér. (2 támadástól 468 életpontot vesztesz.) Triton szigonnyal megdöföd az őscápa testét. (1 támadással 85 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 145 életpontot sebeztél. Borzalmas harapásokat kapsz a szörnytől a karodba. (2 támadástól 436 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
Felhasználva a kőkést, szereztél 1 őscápa fogat. 14430 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 709, sebződés: 904, gyógyulás: 4, összesen: -900 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. A következő kincseket találtad: egy kvazár kesztyű [kvazár kesztyű ládikóba-> (186,106)-> 60 arany, -2 ÉP], egy fekete bőrcsizma [fekete bőrcsizma ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP], egy ryuku szablya [ryuku szablya ládikóba-> (186,106)-> 70 arany, -2 ÉP] és egy ryuku amfora. Akkor hát irány a felszín. Váratlan eseményektől mentes utad van a partig, ahol hanyatt vágod magad egy rövid időre a homokban, pihenés gyanánt. Aztán elzavarva a tárgyaid körül szimatoló bikaborzot, begyűjtöd értékeidet. (Önanalízis: +3% felderítés.)
Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Skinhead hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy rúnakövet. Északnyugatra nézve látsz egy borkonyó cserjét. Északra egy művészi porolit van. Jól kivehetőek a távolban. Észreveszel valamit a földön. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) árnymanó nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 2 hetes troll nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[62 pontot használtál fel, van még 160.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Sebeid gyógyulnak (+439 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 158.]
Fürgén varázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 153.]
Szupersebesen mormolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) [5 pontot használtál fel, van még 148.]

v 198 215 123 elmormolod a 198. varázslatot
Mormolni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Elmondtad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(199,123) purifikátor császár (#393), villámrája (#405), vízdémon (#408), őscápa (#719), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720)
(200,123) purifikátorok (#157), hidra (#780)
(201,123) nekrofun (#173), hidra (#780)
(202,122) rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), 255. jellempróba, Dornodon oltár, 39. jellempróba, tyrannoszaurusz rex (#160)
(203,123) korallföveny (#1160, belőle készíthető: #1161), purifikátor császár (#393)
(204,123) purifikátor császár (#393)
(205,123) purifikátor császár (#393)
(206,124) hidra (#780)
(207,125) purifikátor császár (#393), vízbeölt ryuku (#409), vízdémon (#408), triton (#406), ryuku hajóroncs (#1163), aranyfecske (#283)

[215,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Vajon milyen tengeri szörnyeket rejt a mélység? Felfedeztél egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Tárgyaidat lepakolod a tengerparti homokba ásott lyukba, majd be is temeted, hogy rajtad kívül senki se találhasson rá. Aztán úszni kezdesz befelé. A parttól távolodva gyorsan mélyül a tenger, és a víz hőmérséklete is meglehetősen meredeken ível lefelé. Ledugod a fejed a víz alá. A vízi világ millió csodája tárul fel szemed előtt, színes halak úszkálnak el kapálózó karjaid és lábaid útjából, odébb egy zöld növény lebeg, melynek takarásában egy nagyobb testű hal pont most tűnt el. A tengerfenék már olyan mélyen van, hogy csak egy sötét foltot látsz belőle. Egy villámrája védelmezi a vadászterületét. [védettséged: 45]

Meglengetve a triton szigonyt ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a villámrája áramvonalas testét. (2 támadással 164 életpontot sebezve.) Ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 162 életpontot sebeztél. A villámrája többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 54 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
2310 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 326, sebződés: 54, gyógyulás: 4, összesen: -50 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Remek viadal volt, hiszen te győzedelmeskedtél. Egy villámrája támad rád. [védettséged: 45]

Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a villámrája nyakát. (2 támadással 146 életpontot sebezve.) Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 192 életpontot sebeztél. Karmával néhányszor a villámrája megcsapja a fejedet. (4 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2310 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 338, sebződés: 50, gyógyulás: 4, összesen: -46 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) Még el sem süllyedt az előző ellenfeled, már újra bizonyítanod kell, hogy a tenger holmi teremtményei nem állíthatnak meg. Egy villámrája jön feléd. [védettséged: 45]

Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a villámrája testét. (2 támadással 168 életpontot sebezve.) Ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 184 életpontot sebeztél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 59 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
2310 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 352, sebződés: 59, gyógyulás: 4, összesen: -55 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy óriás vízi sün készül a lemészárlásodra. [védettséged: 45]

Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal több döféssel felnyársalod az óriás vízi sün girbe-gurba tüskéit. (3 támadással 482 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-482 életpont.) Egy hullámkeltés varázslatot dobsz ellenfeledre. 147 életpontot sebeztél. Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
4877 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 629, sebződés: 482, gyógyulás: 4, összesen: -478 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy bumeráng [bumeráng ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], egy bronzsisak [bronzsisak ládikóba-> (186,106)-> 9 arany, -2 ÉP], 4 arany, 2 nyu-shuriken [nyu-shuriken ládikóba-> (186,106)-> 24 arany, -2 ÉP], egy bronzhegyű nyíl [bronzhegyű nyíl ládikóba-> (186,106)-> 5 arany, -2 ÉP], 2 mérg. ubuk dobónyíl, 2 ryuku kopja [ryuku kopja ládikóba-> (186,106)-> 140 arany, -2 ÉP] és egy ryuku szablya [ryuku szablya ládikóba-> (186,106)-> 70 arany, -2 ÉP]. Akkor hát irány a felszín. Váratlan eseményektől mentes utad van a partig, ahol hanyatt vágod magad egy rövid időre a homokban, pihenés gyanánt. Aztán elzavarva a tárgyaid körül szimatoló bikaborzot, begyűjtöd értékeidet. (Önanalízis: +3% felderítés.)
Utad során egy különös szoborra bukkansz, ami apró, színes porszemek kavargásából épül össze. A szobor Chara-din egy hívét ábrázolja, amint alamizsnáért kuncsorog Elendil előtt. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre északnyugatra megpillantasz egy Tharr oltárt. Északra nézve látsz egy borkonyó cserjét. Még jó, hogy ilyen remek a látásod.

Oppsz, itt járt már valaki! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[-100 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [45 pontot használtál fel, van még 103.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Sebeid gyógyulnak (+625 életerő). [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 101.]
Gyorsvarázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 96.]
Szupersebesen mormolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
barbár barlang - szeretnék, ha tennéd dolgod a 107. labirintusban;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod; a banya a cirkuszban a következő tárgyakat szeretné: 1 szent jogart, 18 smirglilevelet, 4 gyöngymangót, 1 súlyzót, 1 fémrudat. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 91.]

szk 393 keresed a 393. szörnyet
Elhatározod, hogy táborozás alatt megpróbálsz felkutatni egy purifikátor császárt. [0 pontot használtál fel, van még 91.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 86.]
Fürgén varázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 81.]
Gyorsvarázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 76.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 71.]
Fürgén varázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 66.]
Gyorsvarázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 61.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 56.]
Szupersebesen mormolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 51.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 46.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 41.]
Szupersebesen mormolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 36.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 31.]

v 21 30 elmormolod a 21. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Energia árad testedbe. Sikerült elmondanod a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 30 kaja. [-90 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 26.]

v 21 30 elmormolod a 21. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Energia árad testedbe. Befejezted a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 30 kaja. [-90 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 21.]

v 21 30 elmormolod a 21. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Sikerült elmondanod a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 30 kaja. [-90 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 16.]

* 1. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 16.]

* 2. BP: használod a 163. tárgyat
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [5 pontot használtál fel, van még 11.]

* 3. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Kiveszed a füledből az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 11.]

* 4. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat a 821. tárggyal
A füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 11.]
Leveszed a Morgan sipkáját, majd a fejedre teszed a Zu'lit koronáját. [0 pontot használtál fel, van még 11.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Sheran cserepében jókora, szüretelhető növény nőtt. Szereztél 2 borkonyó bibét. Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját töm magába a pikkelyes ptog. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. Hátizsákod felkapva indulnál tovább, mikor észreveszed az elszáradt, lehullott vérvörös rózsaszirmokat... magad sem érted miért, de hiánya maga a bánat, a fájdalom... vissza kell szerezned! Energiáid már fogytán vannak, tested pihenésért kiált. A környéket felderítve, egy helyet keresel, ahol aránylag biztonságban pihenhetsz. Hamarosan alámerülsz az álom tengerébe. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása.
Ebben a körben 11 pontod maradt, ebből a következő körre 11 pontot vihetsz át. Kapsz még 717 pontot. A következő körben tehát 728 pontot költhetsz el.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Fekete a bőröd. Tharr teljhatalmú megbízottja és jobbkeze vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 576. fordulód.

Erő: 82 (117) Szint: 49 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 82 (105) Támadás: 61 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 82 (95) Védekezés: 123 Menekülés: 30 % Életkor: 15/50 év
Egészség: 90 (108) Életpont: 1250/1254 Jellem: semleges Tul. pont: 12
Szerencse: 70 (88) Varázspont: 3388/1513 Pénz: 1456 arany Kép. pont: 0
Tudatpont: 25/1 Pszi pont: 1208/820 Halhatatlanság: 15 % EFejl: 147
Eddig összesen 7413 szörnyet (25 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 103057 TP-t kaptál. Jelenleg 19911753 TP-d van. A következő szinthez még 88247 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, bo'adhun lidérc, triklem drakolder. A 575. fordulódban 338 arany került a bankszámládra. 343 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 7 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 25 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 35
vágófegyverek: * 36 ütőfegyverek: 28 lőfegyverek: 20 (+1)
dobófegyverek: 39

Feltételes fegyverváltás: tyrex bunkó (#421) (140%) << teriád kard (#1284) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); Kaldor varázspora (#1272) (1 -23.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (24 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp teriád kard fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 58 2. nyomkövetés: 145 (+1) 3. lopás: 1
4. mászás: 24 5. csapdakészítés: 32 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 24 8. titkosírás: 8 9. felderítés: 41
10. szörnyidomítás: 11 11. teológia: 143 (+1) 12. taumaturgia: 136 (+1)
13. szerencsejáték: 6 14. versengés: 25 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 56 17. pszi: 132 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 9 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 53 (+1) 23. főzés: 2 (+1) 24. csapatmunka: 6

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 20

FELTÉTELES PARANCSOK (még 2 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 100 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219)
mászol max. 300 TVP-ért
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 14, max: 16)
öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), aranyfecske (#283)
Barátságosság (aktív: 1, max: 16)
bűbájlidérc (#761)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) ryuku teremtőerő (#281, 200 VP, 50 TVP)
időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) vámpirizáció (#1) méregsemlegesítés (#14) áldomás II (#169)
önanalízis III (#303) szürkeáll. aktiv (#71) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188) a lélek védelme (#57)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 10)
hhaar burka II (#162)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 40, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> kisebb quwarg isten (#213)
fehérál.roncsolása (#248) >> Quwaxotix (#961)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 40, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
tompítás (#40) >> varkaudar katona (#691) tompítás (#40) >> varkaudar hadúr (#270)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
15 isteni könnycsepp (#260) 20 Kaldor varázspora (#1272) 7 kij formázó minta (#717)
1 mocsári penke (#148) 1 nyílvessző (#108) 1 sallank karom (#128)
9 tinta (#101) 1 Tudás Könyve (#567) 1 vérvörös rózsa (#1622)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1267 arany (#50) 3 azúrharmat (#1161) 1 fémrúd (#104)
2 gyöngymangó (#135) 83 kaja (#2) 1 kék orchidea (#68)
2 lótuszvirág (#447) 2 mérg. ubuk dobónyíl (#188) 1 őscápa fog (#1164)
13 purifikátor háj (#269) 1 ryuku amfora (#1153) 1 ryuku rúnatekercs (#1162)
1 ryuku vadászing (#1158) 1 sallank nyíl (#129) 1 súlyzó (#347)
1 szent jogar (#150) 1 vas dobónyíl (#189) 10 víz (#27)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(215,123) villámrája (#405), óriás vízi sün (#410), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720)

Üzenet küldése a karakternek