565. forduló, 567. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2007. ápr. 10. 15h:08'
EZ A 566. JÁTÉKHETED, 566. FORDULÓD
567. játékheted kezdete: ápr. 16.
A következő fordulódat legkorábban a 567. játékhéten tudjuk betáplálni.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131

LAD KALANDJAI


8 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [271,85] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz Iron Handdel. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Egy beholderfej medált, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit csizmát, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit köpenyt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit páncélt, egy drakolit sisakot, egy drakolit vállvédőt, egy Luthius karkötőjét, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Nap bírája trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Aranysárkány. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy Gonemutlan tőrét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Mélyen gondolataiba mélyedve egy csöpp aranysárkány baktat mellette, alig látszik ki a fűből. Mentális auráját felismered, a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 2. napon találkozol Kadera Forsettivel. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia isteni megnyilvánulása. Egy Blounther gyűrűjét, egy csodálatos nyakláncot, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit köpenyt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit páncélt, egy Eldereth kristályt, egy inváziós amulettet, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval. zafírját, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku vállvédőt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy élőholt drakolder trófea, egy triklem drakolder trófea és egy árnytündér messiás trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: Aranysárkány. Jobb kezében egy Méniach kardját, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Mélyen gondolataiba mélyedve egy csöpp aranysárkány baktat mellette, alig látszik ki a fűből. Tisztán érzed auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat.
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 2. napon találkozol Brandonnal. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia esszenciájának örököse. Egy angyali sisakot, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy hósárkánybőr csizmát, egy Huddens alkarvédőjét, egy játékmesteri palástot, egy Luthius karkötőjét, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Raia csataszoknyáját, egy rizspapír-vértet, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szirén köpenyét, egy vámpírkesztyűt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy sötét kaszás trófea és egy Ywgerothon trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Aranysárkány. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Egy apró aranysárkány ül a vállán, és valamit hatalmas buzgalommal sugdos a fülébe. Elég egy mentális pillantás aurájára: fehér, jelezve, hogy jó. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 2. napon találkozol Spirit O'Foresttel. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia földi és égi helytartója. Egy csillogó karkötőt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy ezüsttölgy mellényt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy sapkát, egy ezüsttölgy surranót, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy teriád varázsló trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Aranysárkány. Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy wakizashit tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy eszement trappoló viszi. Egy sárkány van messze mögötte. Illetve izé, vele. De milyen apró! És milyen szép! Mintha színaranyból lenne az egész. Érzékeled auráját: a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 4. napon összefutsz Reno Rainess-szel. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Ő Noémi férje! Raia földi és égi helytartója. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkánycsizmát, egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkányvállapot, egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gyakorlónadrágot, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg karkötőt, egy mágusgyűrűt, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Dl'orkhaugruk trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Aranysárkány. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy eszement trappoló! Szegény állat majd megszakad. Eddig úgy tudtad, hogy a sárkányok hatalmas, félelmetes állatok. A vele levő példány viszont alig egy arasz, és ráadásul egészen barátságosnak tűnik. No né! Egyszer csak átröppen hozzád, és vidáman üdvözöl! Auráját érzékelve máris tudod, jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat.
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A tervezett kaland helyszínére pontosan érkezel, és meglepődve tapasztalod, hogy már mindenki itt van. Gyorsan körbenézel, kik ezek: Reno Rainess, Brandon, Valéra, Spirit O'Forest és Kadera Forsetti. Kibeszélitek a legfontosabb híreket, aztán Reno Rainess összeszedi a csapatot, és vezetésével megindultok a titokzatos erdő felé. Hamarosan egy kis táborra leltek. Borzasztó látvány! A lovagok félkörben állnak, mintha épp egy csata kellős közepén változtak volna kővé! Körbejártok a kőszobrok között és kiválasztjátok St. Laurelt. Itt az ideje nekifogni a bűbájoldó szertartásnak, nincs mire várni. Elő azzal a mágikus gyertyával! Természetesen már idefelé jövet előkészítetted a mágikus gyertyát, most elég csak belenyúlni a zsákodba, és máris a kezedben van! A gyertyák persze nem egyformák, mindenki saját ízlése szerint formázta meg őket. Mondják, hogy a gyertya színe és alakja magán viseli a mágus személyiségjegyeit is. Ah, badarság! Rutinosan a helyedre lépsz, elhelyezed, és meggyújtod a gyertyádat. A pentagramma felrajzolása csupán sok-sok türelmet, és egy pár lépésnyi, viszonylag sík terepet igényel. A kővévált lovagok között, ott, ahol ismeretlen ellenfelük állt egykoron (az, aki ilyen csúnyán elbánt velük), pont van egy megfelelő méretű terület. No, lássuk csak, hogy is volt a varázslat szövege? Némi töprengés után sikerrel felidézed a bűbájtörő mágia receptjét, amit Lord Kovács József mutatott neked. Mindannyian kényelembe helyezkedtek, lótuszülésben kuporogtok a pentagramma csúcsaiban. Előttetek bőszen lobognak a mágikus gyertyák. Egymás hangját erősítve, kántálni kezdtek. Mikor a mana elegendően összesűrűsödött, áttértek a szertartás következő fázisára. Az igék nagyon hasonlítanak a mágiarés rúnájához, persze sokkal erőteljesebbek annál. Néhányszor elismétlitek a delejes varázsszavakat, aztán hirtelen mintha egybeolvadna tér és idő. A mana szövete felszakad, és a bűbáj szertefoszlik. A körülöttetek ácsorgó kőszobrokba hirtelen visszatér az élet! Csak nehogy rátok támadjanak! Huh! Szerencsére St. Laurel még időben kapcsol, és visszaparancsolja üvöltve előrelendülő lovagjait. Gyorsan tisztázzátok a szituációt, aztán hosszan beszélgettek a generálissal. Elmondja, hogy délre, néhány mérföldre, a hegyek közt van egy barlang, ahol Mamajaga, a kőbanya él. Ő változtatta kővé őt és csapatát. A tábornok felkér benneteket, hogy rúgjátok szét a banya hátsóját, és ha sikerrel jártok, megjutalmaz benneteket. Elmondja azt is, hogy ő is ismét meg fog küzdeni a kőbanyával - még akkor is, ha ugyanúgy végzi, mint legutóbb -, ha a balszerencse úgy hozná, és ti elbuknátok a harcban.
Egy fertályórai gyaloglás után már Mamajagát szólongatjátok. Jöjjön elő a barlangjából, ha mer! Persze nem kell túl sokáig szólongatnotok. Szolgái gyűrűjében jön elő, és cseppet sincs megijedve.
Kadera Forsettivel együtt indulsz küzdelemre. Egy Mamajaga kőbanya az ellenfeletek! (ld. enc.)

Gyorsan felraksz egy hhaar burka II varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Kadera Forsetti mormolni kezd. Létrejött egy tompítás körülötte. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elnyelés varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot.
Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Sajnos nem hatott ellenfeledre. Gyógyulsz (+4 életpont). Kadera Forsetti egy őstűz varázslatot dob az ellenfélre. 102 életpontot sebzett. Kadera Forsetti támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre Asylux csapdája varázslatot lő. Az ellenfél támadása csökkent. Ellenfeled viszálykeltés varázslatot lő. Teljesen összezavarodsz, gyanakvás ébred elmédben társaid iránt. [Kadera Forsetti:] Nem hatott rá.
Lerázod magadról a zavarodottság bűbájt, a társak azok társak! A fúvócsővel ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-0 támadás, -0 védekezés.)
Kadera Forsetti vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéke átjárja a Mamajaga kőbanya testét. (5 támadással 202 életpontot sebezve.) Az éterbe látó szemek lelkedbe próbálnak fúródni. Bőröd, majd húsod, csontjaid megkeményednek. Kővéváltál a lény pillantásától! Bekerüsz a szörny személyes lakosztályának szoborgyűjteményébe. Örökkévalóságnak tűnő várakozás következik. (-50 TVP.) Megérkeznek a KÖVGEO alkalmazottjai, és visszaváltoztatnak. Nem győzöl hálálkodni. Elszámoltad magad, az ellenfél erősebb, mint gondoltad. Futásnak indulsz az ellenkező irányba. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 0, gyógyulás: 12, összesen: +12 ÉP, összes sebzés: 2847, összes sebződés: 49}


A veszély elmúltával csatlakozol a csapathoz. St. Laurel lép mellétek, miközben a kőbanya hulláját figyelitek, nehogy feltámadjon a vén szipirtyó. A generális bátorít benneteket, hogy nyugodtan vegyétek el az értékes holmiját, ő nem tart igényt azokra. Sőt, megtoldja még saját jutalmával is a szerzett kincseket! Az osztozás után neked 1 manakristály és 1 szithon vízfókusz (ld. enc.) jut. (Reno Rainess 1 manakristállyal , Valéra 1 manakristállyal és 1 lovagi sisakforgóval , Spirit O'Forest 1 manakristállyal és 1 Mamajaga kőcipőjével , Kadera Forsetti 1 manakristállyal és 1 lovagi övcsattal , Brandon 1 manakristállyal és 1 Mamajaga kőpálcájával gazdagodott.) Visszatértek a tükörtoronyhoz, és Lord Kovács szívélyesen fogad benneteket. St. Laurel sok szépet és jót mond rólatok, ezért a várúr is barátaivá fogad titeket. Emlékezetes kaland volt, amiről még biztosan sokszor fogtok adomázni italozás közben. (Önanalízis: +46% csapatmunka.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapatmunka). 119480 tapasztalati pontot kaptál. [60 pontot használtál fel, van még 765.]
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 ryuku csizmát (1000 arany kikiáltási áron), 1 ryuku karvédőt (1000 arany kikiáltási áron), 1 ryuku védőkenőcsöt (100 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
Ez az idő nem múlt el esemény nélkül:
A legutóbbi forduló óta sok érdekes dolgot tanultál. Elmondták neked, milyen is a natharion gólem (ld. enc.), a krathan csontváz (ld. enc.), a trakhon (ld. enc.) és a homogén artikula (ld. enc.). Most már tudod, hogy hogyan kell szerezni (készíteni) gravia övét (ld. enc.), mihlanil sisakot (ld. enc.), mérg. mihlanil nyilat (ld. enc.) és mérg.mihlan.dobótőrt (ld. enc.).
Kellemes álmot látsz, együtt vagy szüleiddel. Még egész kis baba vagy, rá sem ismersz magadra, mégis bizonyosan érzed, Te vagy az a gyermek, mely fölé oly boldogan hajolnak. Apád apró figurát nyom csöppnyi kezedbe - az imént faragta egy darab rát-fából. Édesanyád éppen azt igyekszik elmagyarázni, mi volt az a fekete szőrcsomó, mely az imént tűnt el egy föld alatti lyukban. De eljő a reggel, és felébredsz. Kipihenten indulsz utadra, de elhatározod, meglátogatod szüleidet.
Zu'lit tarsolya termel 4 gyöngymangót. Az aranytermő erszény 65 aranyat termelt. A teremtés zsákja létrehozott 1 varányszemet.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+4 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+808 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+482 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+6 tudatpont.) A lottó 706. hetének nyerőszámai: 25, 24, 11. 1 db 1 találatos szelvényed volt. Erre összesen 12 arany nyereményt kapsz. [A két forduló között 2 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]

* 1. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 71. varázslatot a 70. varázslatot
Fürgén varázsolsz! [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [7 pontot használtál fel, van még 824.]
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [2 pontot használtál fel, van még 822.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [1 pontot használtál fel, van még 821.]

* 2. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Beizzik a turbómágia. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 819.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+13 erő). [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 817.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+11 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 815.]

* 3. KP: elmormolod a 209. varázslatot a 165. varázslatot a 188. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 813.]
Fürgén varázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 811.]
Beizzik a turbómágia. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 809.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 807.]
Fürgén varázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 807.]
Szupersebesen mormolsz. Lelked megacélosodik. [-32 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 807.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 807.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 807.]
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 807.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
Tudati koncentrációval járulsz hozzá egy új tudati képesség kifejlesztéséhez. [-6 TU.] A befejezéshez még 781 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. [60 pontot használtál fel, van még 747.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 747.]

* 8. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat a 611. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt.
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 747.]

* 9. KP: kézbeveszed/felveszed a 614. tárgyat a 287. tárggyal a 834. tárgyat
A füledre akasztod az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 747.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 747.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 747.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka II varázst. A szilánk működik (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. Semmi hatás! Mielőtt összecsapnátok, a fúvócsővel ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-9 támadás, -9 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Meglengetve a bronz taidert ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel nagy lendületekkel át- meg átszúrod az aranyfecske csillogó testét. (5 támadással 395 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd az aranyfecske fejét. (3 támadással 147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Csőrével az aranyfecske nem tudott megsebezni. Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Apró csípést ejt rajtad az aranyfecske csőrével. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 61 életpontot vesztettél. Bronz taiderrel megdöföd az aranyfecske bal szárnyát. (1 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Sárkánytőrrel megbököd az aranyfecske aranyszárnyát. (1 támadással 50 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A lény kicsit mozgatja az antennáit, majd hirtelen ráköp a birtokodban levő ezüstdarab felületére. A tárgy a szemed előtt folyik szét! A teremtmény élvezettel szürcsöli fel. Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Véres nyál csordul ki az aranyfecske száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 99 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 670, sebződés: 76, gyógyulás: 149, összesen: +73 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 737.]

p 195 25 használod a 195. pszi képességet
Lazítani kezdesz, és lehunyod szemeidet. A pszi energia pezsegve tódul szét testedben! Kisütöd a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 22 Tudatpontot. [-440 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 722.]

at 2042 19 TU-t adsz át a 2042. kalandozónak 19
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 19 TU árán átcsúsztatsz 19 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 722.]

v 198 207 125 elmormolod a 198. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Elmondtad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(271,85) aranyfecske (#283)

[207,125] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Itt-ott partra sodródott hínár csúfítja el az "aranypartot". Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) A tengervíz itt hidegebb, mint gondoltad, állapítod meg, miután tárgyaidat elrejtetted a parton, és úszni kezdesz befelé. Nicsak, piciny halak milliónyi vesznek körbe, érdeklődően figyelve az új jövevényt birodalmukban. Karjaid minden egyes mozdulatára arrébb rebbennek, hogy aztán onnan folytassák a bámulást. Vicces látvány. Aztán valami történik, mert mindannyian szétrebbennek a különböző irányokba. Egy vízbeölt ryuku készül a lemészárlásodra. [védettséged: 36]

Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ryuku átokvarázs. 255 életpontot vesztettél. Meglengetve a triton szigonyt ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal több döféssel felnyársalod a vízbeölt ryuku bal karját. (3 támadással 229 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 163 életpontot sebeztél. A vízbeölt ryuku megvágja a jobb lábadat. (1 támadástól 48 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
2214 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 392, sebződés: 303, gyógyulás: 54, összesen: -249 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Egy villámrája jön feléd. [védettséged: 36]

Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a villámrája testét. (2 támadással 142 életpontot sebezve.) Egy hullámkeltés varázslattal köszöntöd a másikat. 258 életpontot sebeztél. A villámrája csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 47 életpontot vesztesz.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
1971 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 400, sebződés: 47, gyógyulás: 4, összesen: -43 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) A tenger teremtményei még mindig nem hagynak békén kutakodni, pedig már csak néhány karcsapás kell, hogy elérd a hajóroncsot. Egy vízdémon intéz feléd kihívást. [védettséged: 36]

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy direkt kontakt. II pszit. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízdémon ocsmány fejét. (3 támadással 214 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Egy hullámkeltés varázslatot dobsz ellenfeledre. 158 életpontot sebeztél. A vízdémon nyelvével fájdalmas sebeket ejt a jobb karodon. (2 támadástól 78 életpontot vesztesz.) A lény idődet lopja (-5 TVP). Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
2878 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 372, sebződés: 78, gyógyulás: 51, összesen: -27 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) A hajó oldalából kiharapott lyukon keresztül be tudsz úszni a ryuku hajóroncs belsejébe. Valami itt jókora pusztítást végzett. Ryuku matrózok megtépázott holttestei fekszenek mindenütt. Hatodik érzéked veszélyt jelez, az úszás szabályaira fittyet hányva, hirtelen megpördülsz, hogy szembenézz a tenger legborzalmasabb ellenfelével. (Önanalízis: +6% úszás.) Egy triton jön feléd. [védettséged: 36]

Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a triton testét. (4 támadással 285 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy hullámkeltés varázslat. 174 életpontot sebeztél. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (4 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy káoszcsapás varázslat. 47 életpontot vesztettél. Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
Szereztél 1 szigonyt. [szigony ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP] 4185 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 459, sebződés: 99, gyógyulás: 66, összesen: -33 ÉP}

Ellenfeled halott, teljes a csönd. Hát akkor nézzük, mit próbáltak Ghallára szállítani a ryukuk ezen a szerencsétlenül járt hajón. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 21 arany, egy nagy vaspajzs [nagy vaspajzs ládikóba-> (186,106)-> 22 arany, -2 ÉP], 11 rézgolyó [rézgolyó ládikóba-> (186,106)-> 11 arany, -2 ÉP], 2 ryuku kopja [ryuku kopja ládikóba-> (186,106)-> 140 arany, -2 ÉP] és egy ryuku amfora. Remek kaland volt, de most már elég a tengerből. Irány a part. Tárgyaidat összeszedve tovább indulsz. (Önanalízis: +4% felderítés.)
Nini, egy quwarg! Undorodva lépsz rá. 1 tapasztalati pontot kaptál.

Megvizsgálod a talajt. Kicsit régi (kb. 1 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [45 pontot használtál fel, van még 672.]

vv 133 73 73 elmormolod a 133. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 borkonyó bibe). [0 pontot használtál fel, van még 672.]
Szupersebesen mormolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 667.]
Fürgén varázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 662.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Kántálni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi eredménye! Megveted a lábad, és a fúvócsővel ellenfeledre lősz. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-9 támadás, -9 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Megmarkolva a bronz taidert a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel néhányszor teljesen átdöföd az aranyfecske csillogó testét. (5 támadással 391 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+79 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod az aranyfecske csillogó testét. (3 támadással 155 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+32 életerő). Az aranyfecske megcsípi a bal füledet. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A lény kicsit mozgatja az antennáit, majd hirtelen ráköp a birtokodban levő drótszőr felületére. Iszonyodva látod, hogy a tárgy szétfolyik! A lény felnyalja a finom csemegét. Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. Bronz taiderrel eltalálod az aranyfecske testét. (1 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Sárkánytőrrel megérinted az aranyfecske testét. (1 támadással 51 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Az aranyfecske megcsípi a jobb füledet. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 94 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 677, sebződés: 19, gyógyulás: 151, összesen: +132 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). [10 pontot használtál fel, van még 652.]

m 2 2 2 mozogsz keletre, keletre, keletre
[208,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy purifikátor. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Egy jégcsóva varázslattal köszönt csatapartnered. 5 életpontot vesztettél. Megveted a lábad, és a fúvócsővel ellenfeledre lősz. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-9 támadás, -9 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a purifikátor ruganyos törzsét. (2 támadással 160 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Sárkánytőrrel nagy lendületet véve kegyetlenül megszúrod a purifikátor szürke hengertestét. (1 támadással 51 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor öklelő szarvai elől. A purifikátor összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 purifikátor hájat. 1144 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 211, sebződés: 5, gyógyulás: 52, összesen: +47 ÉP}

Nocsak, itt van valami érdekes! Nem valami friss (kb. 1 hetes) mutáns nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [209,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötted. A szilánk működik (+4 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy Asylux csapdája. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). A közelharc előtt még megeresztesz a fúvócsővel néhány lövedéket. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél átmenetileg megvakul a képébe csapódó üvegszemcséktől. (-9 támadás, -9 védekezés.) Megmarkolva a teriád kardot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal párszor kilyukasztod a purifikátor császár testét. (6 támadással 418 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 114 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. Teriád karddal megvagdalod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 202 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár testét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. A purifikátor császár most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4246 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 773, sebződés: 0, gyógyulás: 172, összesen: +172 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Nem túl friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [210,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Egy purifikátor közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: energiatüskék varázslatot lő rád. 11 életpontot vesztettél. A fúvócsővel ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél átmenetileg megvakul a képébe csapódó üvegszemcséktől. (-9 támadás, -9 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered a purifikátor testét. (2 támadással 165 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Sárkánytőrrel nagy lendületet véve kegyetlenül megszúrod a purifikátor szürke hengertestét. (1 támadással 48 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor öklelő szarvai elől. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 purifikátor hájat. 1144 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 213, sebződés: 11, gyógyulás: 52, összesen: +41 ÉP}

Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.) Nocsak, itt van valami érdekes! Kicsit régi (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [24 pontot használtál fel, van még 628.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Megidézted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+4 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. A támadása szerencsére hatástalan volt. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a fúvócsővel célba találj. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél átmenetileg megvakul a képébe csapódó üvegszemcséktől. (-9 támadás, -9 védekezés.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Elszántan ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel több döféssel felnyársalod az aranyfecske aranyszárnyát. (6 támadással 466 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+94 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod az aranyfecske testét. (3 támadással 150 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Csőrével az aranyfecske nem tudott megsebezni. Az aranyfecske megcsípi a jobb füledet. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny vérfagyasztó módon huhog! 61 életpontot vesztettél. Bronz taiderrel megdöföd az aranyfecske aranyszárnyát. (1 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Sárkánytőrrel megérinted az aranyfecske fejét. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Apró csípést ejt rajtad az aranyfecske csőrével. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny tűnődve szaglászik, majd nyálat fecskendez egy nálad levő mithril felületére. Folyadékká válik a maró sav hatására! A teremtmény gyorsan felhabzsolja. Apró csípést ejt rajtad az aranyfecske csőrével. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 61 életpontot vesztettél. Az aranyfecske még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 97 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 746, sebződés: 145, gyógyulás: 164, összesen: +19 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 618.]

m 2 1 1 mozogsz keletre, északkeletre, északkeletre
[211,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. A víz fölött sirályok köröznek.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka II varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). A fúvócsővel célzol és lősz. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-9 támadás, -9 védekezés.) Meglengetve a teriád kardot ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal kegyetlenül összevagdalod a purifikátor császár testét. (6 támadással 413 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár bal oldalát. (3 támadással 109 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Teriád karddal végigvagdosod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (3 támadással 206 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+42 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4246 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 761, sebződés: 0, gyógyulás: 170, összesen: +170 ÉP}


(Vándorcirkusz:)
- Itt a cirkusz, itt a cirkusz - hallod a kántálást, és mire feleszmélsz, már sátrak tömkelege terül szét körülötted. Egy mélynövésű, kék színűre festett alak állja utad, és a tenyerét a belépésre jogosító összegért tartja feléd. Vonakodva válsz meg a belépőre szánt 20 aranytól.
Már messziről megpillantod a robosztus méretű szellemkastélyt. Határozott léptekkel a bejáratához lépdelsz, majd az ott álló kísértettől a bebocsáttatásodat kéred. Ő minden különösebb akadékoskodás nélkül félreáll az útból, és beenged. Élsz az alkalommal, és belépsz a cirádás kapubejárón. Egy sötét folyosón jársz. A félelmedet takargatva magabiztos léptekkel indulsz el az úton. Hirtelen megelevenedik előtted a folyosó, falaiból mindenhonnan különféle alakok lépnek elő, akik leginkább élőholt csontvázakra emlékeztetnek. Nem kell hosszú idő, hogy észrevegyenek, és szinte egy emberként meginduljanak feléd. Úgy döntesz, nem várod meg, míg kiderül, miféle szerzetek ezek, hátat fordítasz, és kirohansz az ajtón, ahol érkeztél. Szomorúan konstatálod, hogy ez most nem jött össze, majd lemondóan továbbindulsz. (Önanalízis: +5% versengés.)
Megvizsgálod a talajt. Nem valami friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [212,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy korallfövenyt.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka II. A szilánk működik (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-9 támadás, -9 védekezés.) Vad csatakiáltással, felemelve a teriád kardot ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár testét. (6 támadással 421 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+85 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (3 támadással 113 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Teriád karddal végigvagdosod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 197 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A purifikátor császár még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4246 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) A gyakorlástól megnőtt tudásod (+1 lőfegyver). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 765, sebződés: 0, gyógyulás: 171, összesen: +171 ÉP}

Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem túl friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 azúrharmatot. [Rahn ékkő:] 1145 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [213,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. A víz fölött sirályok köröznek. Profizmusodnak hála azonnal észreveszed a szörnyet a buckák mögött. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy hidra. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötted. Gyógyulsz (+4 életpont). A fúvócsővel célzol és lősz. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél átmenetileg megvakul a képébe csapódó üvegszemcséktől. (-9 támadás, -9 védekezés.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (28 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a hidra bal első lábát. (4 támadással 250 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+51 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod a hidra nyálkás testét. (3 támadással 116 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. Ellenfeled regenerálódik! Tyrex bunkóval megütöd a hidra testét. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a hidra nyálkás testét. (1 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 10 vizet. (Nincs mibe rakni 10 vizet.) 3522 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 464, sebződés: 28, gyógyulás: 70, összesen: +42 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Nem valami friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés). [40 pontot használtál fel, van még 578.]

m 2 2 8 mozogsz keletre, keletre, északra
[214,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. VALAMIT megpillantasz egy parti bokor mögött. Hmm, csak egy hidra. Ettől nincs semmi félnivalód. Itt csata lesz.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-9 támadás, -9 védekezés.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (30 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered a hidra testét. (4 támadással 238 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszurkálod a hidra testét. (3 támadással 116 életpontot sebezve.) A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. Ellenfeled regenerálódik! Tyrex bunkóval megütöd a hidra nyálkás testét. (1 támadással 60 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a hidra nyálkás testét. (1 támadással 40 életpontot sebezve.) A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 9 vizet. (Nincs mibe rakni 9 vizet.) 3522 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 454, sebződés: 30, gyógyulás: 8, összesen: -22 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [215,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) A tengervíz itt hidegebb, mint gondoltad, állapítod meg, miután tárgyaidat elrejtetted a parton, és úszni kezdesz befelé. Ledugod a fejed a víz alá. A vízi világ millió csodája tárul fel szemed előtt, színes halak úszkálnak el kapálózó karjaid és lábaid útjából, odébb egy zöld növény lebeg, melynek takarásában egy nagyobb testű hal pont most tűnt el. A tengerfenék már olyan mélyen van, hogy csak egy sötét foltot látsz belőle. Egy villámrája jön feléd. [védettséged: 36]

Meglengetve a triton szigonyt a másikra ugrasz. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a villámrája szikrázó uszonyát. (2 támadással 148 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 277 életpontot sebeztél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 62 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
1971 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 425, sebződés: 62, gyógyulás: 4, összesen: -58 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Egy vízbeölt ryuku intéz feléd kihívást. [védettséged: 36]

Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ryuku átokvarázs. 328 életpontot vesztettél. Megmarkolva a triton szigonyt ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízbeölt ryuku testét. (3 támadással 209 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+42 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 159 életpontot sebeztél. Nem sikerült tökéletesen félreszökkenned: a vízbeölt ryuku vágásával megsebezte a bal oldaladat. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
2214 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 368, sebződés: 355, gyógyulás: 50, összesen: -305 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) Ajaj, még mindig nem vagy egyedül. Egy szikrázó manahal támad rád. [védettséged: 36]

Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a szikrázó manahal testét. (3 támadással 214 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Egy hullámkeltés varázslattal köszöntöd a másikat. 166 életpontot sebeztél. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 143 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
3814 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 380, sebződés: 143, gyógyulás: 51, összesen: -92 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy óriás vízi sün támad rád. [védettséged: 36]

Megmarkolva a triton szigonyt a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd az óriás vízi sün testét. (4 támadással 536 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-536 életpont.) Egy hullámkeltés varázslattal köszöntöd a másikat. 173 életpontot sebeztél. Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
4161 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 709, sebződés: 536, gyógyulás: 4, összesen: -532 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy mérgezett vasnyíl [mérgezett vasnyíl ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], 13 ugh méreg [ugh méreg ládikóba-> (186,106)-> 26 arany, -2 ÉP], egy ezüsttőr [ezüsttőr ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], 10 arany, 5 rézgolyó [rézgolyó ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy tenger gyümölcse [tenger gyümölcse ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP] és egy ryuku szablya [ryuku szablya ládikóba-> (186,106)-> 70 arany, -2 ÉP]. Ennél többet már nem tehetsz itt. Erőteljes karcsapásokkal felúszol a felszínre, összeszeded a tárgyaidat (mind megvan), és további kalandokra készen továbbindulsz. (Önanalízis: +3% felderítés.)
Érdekes dolgot veszel észre a távolban: Chara-din egyik hitvány szolgáját látod, amint éppen kegyelemért könyörög Elendil előtt. Mikor közelebb érsz, akkor veszed csak észre, hogy mindez egy művészien megformált szobor. Pár pillanat erejéig azon spekulálsz, hogy te milyen jelenetet építenél. Egyszercsak megpillantasz egy szörnyet a parti fák között. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy hidra. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+4 életpont). Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az üvegpor szemcséi beterítik az ellenfelet. (-9 támadás, -9 védekezés.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (27 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a hidra testét. (4 támadással 254 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+51 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod a hidra jobb hátsó lábát. (3 támadással 116 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra feléd harap, de sikertelenül. Ellenfeled regenerálódik! Tyrex bunkóval megcsapod a hidra nyálkás testét. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a hidra egyik fejét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 8 vizet. (Nincs mibe rakni 8 vizet.) 3522 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 468, sebződés: 27, gyógyulás: 108, összesen: +81 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Nem valami friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
Összefutsz Ron the Greywolffal. Egy Batharak vállemezét, egy életköves gyűrűt, egy fattylord derékövet, egy háború gyűrűjét, egy jégisten amulettet, egy natharion gömböt, egy óriás fülbevalót, egy ryuku csizmát, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku kesztyűt, egy ryuku köpenyt, egy ryuku mellvértet, egy ryuku nadrágot, egy ryuku sisakot, egy teriádbőr karkötőt, egy torz fülkarikát, egy trix amulettet és egy Vlagyimir-díjat visel. Felszerelését egy Ylgoroth trófea, egy triklem drakolder trófea és egy rubin sárkány trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy kőkalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Auráját érzékelve máris tudod, semleges, mint a Tiéd. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy yeti mokasszin (ld. enc.)} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [215,122] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka II varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a fúvócsővel beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél átmenetileg megvakul a képébe csapódó üvegszemcséktől. (-9 támadás, -9 védekezés.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár testét. (6 támadással 402 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+81 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 110 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). A purifikátor császár szarvai súrolják a válladat. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár szürke hengertestét. (4 támadással 268 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+54 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a purifikátor császár ruganyos törzsét. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A purifikátor császár sorozatos szúrás-támadásai egyre hátrébb szorítanak. (3 támadástól 22 életpontot vesztesz.) A purifikátor császár most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4246 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 814, sebződés: 29, gyógyulás: 177, összesen: +148 ÉP}

Utad során felfedezel egy borkonyó cserjét.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 borkonyó bibét. [Rahn ékkő:] 5730 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [89 pontot használtál fel, van még 489.]

vv 133 73 73 elmormolod a 133. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Sebeid gyógyulnak (+211 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 487.]
Beizzik a turbómágia. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +2% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 482.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 477.]

m 7 4 mozogsz északnyugatra, délre
[214,121] A tengerpartot bozótos vidék váltja fel. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Egy szánalmas pondró közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Gyorsan felraksz egy hhaar burka II varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél hiába küzd az üvegpor szemcséi ellen. (-9 támadás, -9 védekezés.) Fekete lét köp feléd a szörny! Bravúrosan félreszökkentél. Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Vad csatakiáltással, felemelve a bronz taidert a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel néhányszor teljesen átdöföd a szánalmas pondró testét. (6 támadással 554 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+111 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a szánalmas pondró jobb oldalát. (3 támadással 179 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). Csáprágójával a szánalmas pondró megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Bronz taiderrel többször eltalálod a szánalmas pondró testét. (2 támadással 189 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a szánalmas pondró testét. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). A szánalmas pondró csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 85 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. 4815 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 985, sebződés: 135, gyógyulás: 210, összesen: +75 ÉP}

Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy kihívás tornyát. Egy barna csuhás öregemberrel találkozol, aki egy szem szimbólumot visel a nyakában. Elmondja, hogy ő Elenios papja, és éppen szent küldetésen van. Azt a feladatot kapta, hogy keressen és áldozzon fel két mocsári penkét. Egyet már talált, de szükség lenne még egyre. Ha van nálad egy, akkor nem kell TVP-t költened a segítségre (37. jellempróba).

(Továbbmész...) Az utad folytatása előtt - mielőtt még elfelejtenéd, miket is láttál korábban - térképet rajzolsz a közelmúltban bejárt helyekről.

AZ EDDIGI TÉRKÉPED


(207,125) vízbeölt ryuku (#409), villámrája (#405), vízdémon (#408), triton (#406), ryuku hajóroncs (#1163), aranyfecske (#283)
(208,125) purifikátorok (#157)
(209,125) purifikátor császár (#393)
(210,125) purifikátorok (#157), aranyfecske (#283)
(211,125) purifikátor császár (#393)
(212,124) korallföveny (#1160, belőle készíthető: #1161), purifikátor császár (#393)
(213,123) hidra (#780)
(214,121) szánalmas pondró (#792), kihívás tornya (#502), 37. jellempróba
(214,123) hidra (#780)
(215,122) purifikátor császár (#393), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312)
(215,123) villámrája (#405), vízbeölt ryuku (#409), szikrázó manahal (#705), óriás vízi sün (#410), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720), hidra (#780), Ron the Greywolf (5110. kalandozó)

[214,122] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. Utad során felfedezel egy oltárt. Tharr hívei emelték. Ritka errefelé a fekete manógyerek, de te mégis találtál egyet. Találkozott egy tintacsigával és az leköpte. Feketén nem mer hazamenni, mert fél, hogy otthon el fogják verni. Ha van nálad púderkő, azzal újra kifehérítheted a bőrét, megmentve a veréstől. Ehhez 8 TVP-t kell elköltened (28. jellempróba). Felfedeztél egy szent tölgyfát. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Egy adamantit gólem közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka II. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Egy pajzszúzás varázslatot dob rád a másik. 223 életpontot vesztettél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 3 Kaldor varázspora. Az ellenfél átmenetileg megvakul a képébe csapódó üvegszemcséktől. (-9 támadás, -9 védekezés.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal kegyetlenül összevagdalod az adamantit gólem sziklaszilárd bőrét. (6 támadással 548 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod az adamantit gólem bal oldalát. (3 támadással 148 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Az adamantit gólem leken néhány pofont. (2 támadástól 144 életpontot vesztesz.) Összetipor lábával. 69 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed az adamantit gólem sziklaszilárd bőrét. (5 támadással 454 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod az adamantit gólem sziklaszilárd bőrét. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Az adamantit gólem mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 137 életpontot vesztesz.) A szörny megtipor. 78 életpontot vesztettél. Az adamantit gólem szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. 6873 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) (Önanalízis: +3% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1199, sebződés: 651, gyógyulás: 253, összesen: -398 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nem túl friss (kb. 1 hetes) mutáns nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [16 pontot használtál fel, van még 461.]

vv 79 167 73 elmormolod a 79. varázslatot a 167. varázslatot a 73. varázslatot
Sajnos ezen a mezőn nincs olyan felszentelt oltár, amit elpusztíthatnál. [0 pontot használtál fel, van még 461.]
Ezen a mezőn már áll oltár ill. templom. [0 pontot használtál fel, van még 461.]
Szupersebesen mormolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 456.]

szk 184 keresed a 184. szörnyet
Úgy készülsz, hogy a táborozási időd egy részében keresni próbálsz egy ezoterikus mardelt. [0 pontot használtál fel, van még 456.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 451.]
Szupersebesen mormolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 446.]
Fürgén varázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 441.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +2% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 436.]
Szupersebesen mormolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 431.]
Fürgén varázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 426.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 421.]
Fürgén varázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 416.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 411.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 406.]
Beizzik a turbómágia. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +2% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 401.]
Szupersebesen mormolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 396.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 391.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 386.]
Szupersebesen mormolsz. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) (Önanalízis: +1% pszi.) [5 pontot használtál fel, van még 381.]

im 0 10 imádkozol
Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 351.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 321.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 291.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. [30 pontot használtál fel, van még 261.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Jóleső meleg fut végig a testeden. [30 pontot használtál fel, van még 231.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Jóleső meleg fut végig a testeden. [30 pontot használtál fel, van még 201.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 171.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. [30 pontot használtál fel, van még 141.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. [30 pontot használtál fel, van még 111.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Jóleső meleg fut végig a testeden. [30 pontot használtál fel, van még 81.]

* 1. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 81.]

* 2. BP: használod a 163. tárgyat
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [5 pontot használtál fel, van még 76.]

* 3. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Kiveszed a füledből az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 76.]

* 4. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
A füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 76.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 4, 26, 19.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját habzsol be a pikkelyes ptog. 3 kaját bezabál a sivatagi doareg. Lestrapálva a nap eseményeitől, keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Amint ledőlsz, szemeid lecsukódnak, és a következő percben már a lóbőrt húzod. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása.
Ebben a körben 76 pontod maradt, ebből a következő körre 76 pontot vihetsz át. Kapsz még 707 pontot. A következő körben tehát 783 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


NATHARION GÓLEM (428. SZÖRNY)
Az Esthar császárság már a múlté, városainak romjait rég benőtte az erdő. Mégis, az elpusztíthatatlan, mágiával animált szolgák még mindig működőképesek. Irányító nélkül, vakon bolyonganak, és teljesítik gazdájuk legutolsó parancsát: minden betolakodót megsemmisíteni! A natharion gólemek szúrófegyverrel gyakorlatilag sebezhetetlenek.

KRATHAN CSONTVÁZ (432. SZÖRNY)
Az utolsó rakshallionok egyike állítólag egy óriási csatát vesztett el az árnytündérekkel szemben. A hatalmas krathan légió minden egyes katonája ott veszett, majd élőholtként az árnytündér nekromanták szolgálatába állt. A történet igazát bizonyítja, hogy az Esthar császárság romvárosai közt most is összeakadhatsz néha a krathan csontvázakkal, amelyek tudat nélkül ugyan, de elszántan harcolnak mindennel, ami mozog. A csontvázszerű élőholt ellen a vágófegyverrel nem sokat fogsz érni, és más fegyverből is a mágikus javallt.

TRAKHON (433. SZÖRNY)
Ezek a kétlábú, ormányos teremtmények a mocsarak rosszindulatú és ellenséges lakói. Az embereket és más humanoidokat az Esthar császárság uralma idején gyűlölték meg, amikor állatként vadásztak rájuk. Hogy a trakhon intelligenciája mennyivel múlja felül egy állatét, arra hamarosan ráébredsz. A testükön viselt csúszós páncélon a vágófegyverek nem hatolnak át, és mágikus képességeik sok kezdő Ezüstmágust is maguk mögé utasítanak.

HOMOGÉN ARTIKULA (434. SZÖRNY)
Nagytestű, hatlábú, szőrös lény, amelynek madárfeje furcsán pislogva szemléli a környezetét. A homogén artikulák ellenségesek minden fajjal szemben, amely mérete nem tér el jelentősen az övékétől. Több évezredes fejlődésük alatt a természet jócskán felszerelte őket spontán védekező képességekkel, amelyek közül a vastag gyapjas szőr sebzésfelfogó hatása még a legcsekélyebb. Szerencsére, a homogén artikula nagy, gyapjas szőrzetének is megvan hátránya, amely a lény sebezhető pontját jelenti - csak meg kell ezt találnod!

GRAVIA ÖVE (594. TÁRGY)
A nagy hősszerelmes, Do'Nhuan legnagyobb találmánya, mely egészen megkönnyítette a hölgyek meghódítását, végre ismét előkerült! A nagy mágus és szívrabló ezt a mágikus övet hosszas munkával a Gravia-fa könnyen lehántható kérgéből készítette. A fa nedvének gyógyító ereje ismert, minden vajákos férfi előtt, akik bizonyos problémáikat sikeresen tudták kúrálni vele. Az öv a mágikus eljárás során a hatóanyagot megsokszorozta, így képes egyfajta különleges varázslatra, hogy a viselője könnyebben találkozhasson szíve hölgyével... [Ha kiadod a H 594 <kalandozó> parancsot szíved hölgyére, és kölcsönösen van FU parancsotok, az aktus létrejön anélkül, hogy egy mezőn kellene táboroznotok. Egy körben csak egyszer használhatod.] Kevésbé hódító férfiak általában csak az öv azon erejét érzékelik, hogy a viselője valamennyivel erősebb lesz (+2 erő). Gravia övét nem lehet átadni vagy ellopni.

MIHLANIL SISAK (596. TÁRGY)
Egy lávatónál eléggé meleg van ahhoz, hogy ki tudj kovácsolni bármilyen mihlanil tárgyat. A mihlanil sisak elkészítéséhez az öt mihlanil rögön kívül szükséged van egy Bev formázó mintára és öt csepp kátrányra, amellyel a sisakot kívülről bekened. A mihlanil sisak amellett, hogy hattal növeli a védettségedet, ad +10-et a max. életpontodhoz is. A sisak elkészítése 40 TVP-be kerül, feltétele legalább 15-ös bányászat, és mint minden mihlanilból készült tárgyat, nem tudod átadni másnak.

MÉRGEZETT MIHLANIL NYÍL (598. TÁRGY)
A mihlanil azon kevés anyagok közé tartozik, amelyeket nemcsak hogy bekenhetsz toxyl méreggel, anélkül, hogy a mihlanil tönkremenne, de még a méreg is sokáig megmarad. Nem csoda, hogy a Thargodan kovácsok között közkedvelt ez az 5D6+10 sebzésű, egy mihlanil nyílból és egy csepp toxyl méregből 2 TVP árán elkészíthető lövedék. Sajnos, a mérgezett mihlanil nyilat használat után újra be kell mérgezni.

MÉRGEZETT MIHLANIL DOBÓTŐR (600. TÁRGY)
2 TVP és egy csepp toxyl méreg árán a mihlanil dobótőrödből igazán halálos fegyver lesz, amely 4D6+13-as sebzésével, ha pontosan dobod, még Thargodanokkal is végezni tud. A mérgezett mihlanil dobótőr egyetlen hibája, hogy miután használtad, ismét be kell mérgezni.

MAMAJAGA KŐBANYA (7034. SZÖRNY)
Vajon mitől annyira veszélyes ez a vén szipirtyó? Hajlott a háta, görnyedt a tartása, reszketeg a kezei, menni is alig bír... ugyan már! Nem is igazi ellenfél, csak amolyan bemelegítő gyakorlat a hozzád hasonló profiknak. Csak azért ne felejtsd, hogy Mamajaga hosszú-hosszú évek óta él már az árnytünde birodalom szívében, mi több, ő uralkodik a környező erdőkön! És nem véletlenül hívják kőbanyának. A bőre, akár a szikla, a legkeményebb csapás is elvásik rajta, a pillantása pedig bárkit képes kővéváltoztatni. Legtöbbször körbeveszi magát szolgáival, az erdő vad teremtményeivel, de ha ennek ellenére, mindenáron szembe akarsz szállni vele, válassz mágikus sebzésű ütőfegyvert!

SZITHON VÍZFÓKUSZ (1654. TÁRGY)
A szithonok ősi faj voltak, amennyire tudjuk, a moák ellenségei. Nem sok írásos bizonyíték maradt fenn a létezésüket illetően, az ősi feljegyzésekből csupán annyi derült ki, hogy a moáknál korábban kihaltak, hiszen épp a moák pusztították el őket. Néhány sikertelen expedíció indult már ősi szithon bányák felderítésére, de be is fuccsoltak, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem tudták hol keressék ezeket a helyeket.
A szithon vízfókusz mágikus eredetű eszköz, St. Laurel ezt Sárkányverem városában cserélte el (természetesen illúzió hatása alatt) egy Thargodannal, és csupán egy brakkarát adott érte. A balga szörny nem tudta, mitől válik meg, igaz, St. Laurel is csak sejtette annak idején, hogy értékes tárgyra bukkant. Mi sem fejezhetné ki jobban a háláját, hogy most pedig megválik tőle a javadra?!
Ha az víztükörkék színű szithon fókuszt magadnál tartod, sokkal jobban tudod majd koncentrálni a varázslataid sebzését. Ennek köszönhetően azok a támadó varázslataid, melyek több személyre is hatnak, az oldaladon harcoló társaidra nem lesznek hatással, és így az ellenfélen is többet fognak sebezni. Persze létezhetnek varázslatok, melyeket még a szithon eszköz mellett sem tudsz tökéletesen fókuszálni. Ha még nem vagy elég jártas a csapatmunkában (azaz szakértelmed kisebb, mint 5), hiába a vízfókusz, nem tudod használni.

YETI MOKASSZIN (710. TÁRGY)
Nocsak, ez meg mi a fene? Egy mágikus lábbeli, amely kényelmesen illeszkedik a lábadra. Jobban megvizsgálod, és ráébredsz, hogy hihetetlen szerencse ért! A yeti mokasszin jobb minden lábvédőnél, amit eddig ismertél - a védettségedet 9-cel - igen, kilenccel! - növeli meg.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 566. fordulód.

Erő: 76 (102) Szint: 49 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 74 (90) Támadás: 55 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 74 (88) Védekezés: 113 Menekülés: 30 % Életkor: 15/85 év
Egészség: 88 (101) Életpont: 1162/823 Jellem: semleges Tul. pont: 32
Szerencse: 64 (75) Varázspont: 3326/1666 Pénz: 31265 arany Kép. pont: 0
Tudatpont: 25/3 Pszi pont: 1180/65 Halhatatlanság: 14 % EFejl: 69
Eddig összesen 7174 szörnyet (22 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 71810 TP-t kaptál. Jelenleg 18838453 TP-d van. A következő szinthez még 1161547 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, márvány sárkány, triklem drakolder. A 561. fordulódban 3110 arany került a bankszámládra. 3234 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 5 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 25 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 34
vágófegyverek: 36 ütőfegyverek: 27 lőfegyverek: 17 (+1)
dobófegyverek: 39

Feltételes fegyverváltás: tyrex bunkó (#421) (140%) << bronz taider (#641) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); Kaldor varázspora (#1272) (1 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp teriád kard fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 57 2. nyomkövetés: 141 (+1) 3. lopás: 1
4. mászás: 24 5. csapdakészítés: 31 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 24 8. titkosírás: 8 9. felderítés: 42
10. szörnyidomítás: 11 11. teológia: 124 (+1) 12. taumaturgia: 134 (-22)
13. szerencsejáték: 5 14. versengés: 24 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 54 17. pszi: 130 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 9 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 49 (+1) 23. csapatmunka: 5

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 15

FELTÉTELES PARANCSOK (még 1 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 100 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 14, max: 16)
öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), aranyfecske (#283)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) ryuku teremtőerő (#281, 200 VP, 50 TVP)
időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) vámpirizáció (#1) méregsemlegesítés (#14) áldomás II (#169)
önanalízis III (#303) szürkeáll. aktiv (#71) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188) a lélek védelme (#57)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 10)
hhaar burka II (#162)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 40, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> kisebb quwarg isten (#213)
fehérál.roncsolása (#248) >> Quwaxotix (#961)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 40, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
tompítás (#40) >> varkaudar katona (#691) tompítás (#40) >> varkaudar hadúr (#270)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 drótszőr (#37) 1 ezüstdarab (#326) 9 kaja (#2)
42 Kaldor varázspora (#1272) 1 mithril (#352) 1 mocsári penke (#148)
1 nyílvessző (#108) 1 sallank karom (#128) 3 tinta (#101)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
690 arany (#50) 3 azúrharmat (#1161) 2 borkonyó bibe (#312)
4 gyöngymangó (#135) 6 isteni könnycsepp (#260) 14 purifikátor háj (#269)
1 ryuku amfora (#1153) 1 varányszem (#30)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(214,122) 255. jellempróba, Tharr oltár, 28. jellempróba, szent tölgyfa (#393), adamantit gólem (#750)

Üzenet küldése a karakternek