553. forduló, 555. forduló, Lábszagú Vargánya összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. szept. 18. 9h:37'
EZ A 606. JÁTÉKHETED, 554. FORDULÓD
607. játékheted kezdete: szept. 19.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #1055
SZÁMLA : XXXX

LÁBSZAGÚ VARGÁNYA KALANDJAI


84 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [248,44] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz Kharizmosszal. Fairlight első számú avatárja. Egy átkozott karkötőt, egy balkezes gyűrűt, egy che-vállszalagot, egy csillogó fülbevalót, egy dalebg.kristályvértet, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy inváziós amulettet, egy kreiton palástot, egy lidérckoronát, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.smaragdját, egy Ovgun nyakláncát, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy tleikan karkötőt, egy tleikan kesztyűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy uglaok lábszárvédőt, egy vark. pecsétgyűrűt és egy villám szimbólumot visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Rettegés Ura trófea és egy varkaudar őslich trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy adamantit pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy tüskés gigaféreg a hátasa. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {támadása: 93.} Mentális auráját felismered, semleges jellemű a hitvány! Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Így szólsz: " A napra lehet nézni, rám nem!" Továbbmész.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 nyers zafírt (50 arany kikiáltási áron), 1 hókeresztet (2499 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
A 3. napon találkozol Gobó Munfannnal. A Törpe Ősök e Hírvivőjének bölcsességét 13 arasznyi, azaz 3 rőfnyi hosszú szakálla szimbolizálja! Ő Lyneth Sus Scrofus férje! Sheran félisten hatalmú szolgája. Egy adamantit csizmát, egy Batharak vállemezét, egy Batharak vértjét, egy drakolder gyűrűt, egy jegygyűrűt, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy szirén köpenyét, egy tleikan kesztyűt, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Xanathal karkötőjét és egy zafír fülbevalót visel. Felszerelését egy rothadó borzalom trófea, egy triklem drakolder trófea és egy kreiton jótündér trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: Az ősök szellemiségével eltelt Törpe Lélek. Jobb kezében egy Shengoroth karmát, bal kezében egy adamantit pajzsot tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {max. varázspontja: 3122; max. pszije: 411.} Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű a hitvány! Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. Így szólsz: " A napra lehet nézni, rám nem!" Odébbállsz.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 hókereszt (eladási ár: 2499 arany, ebből a kezelési költség: 249 arany) ellenértékét.
A 7. napon találkozol Xantorpextyn Xorxyval. Tharr kisebb avatárja. Egy Batharak vállemezét, egy bo'adhun gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drag'kór vértet, egy drakolder gyűrűt, egy két kard szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy quwarg koronát, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy tleikan kesztyűt, egy tűzúr csizmáját és egy Xanathal karkötőjét visel. Ruháján a Quwarg Invázió Smaragd Keresztjét viseli. Fegyverzetét egy káoszdémon trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Morghatal A'ton trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tüskés gigaféreg. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges jellemű a hitvány! Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Azt mondod: " A napra lehet nézni, rám nem!" Otthagyod a másik kalandozót.
A 7. napon újból találkozol Kharizmosszal. {max. életpontja: 1718.} Mentális auráját felismered, semleges jellemű az alávaló. Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Odaveted: " A napra lehet nézni, rám nem!" Otthagyod a másik kalandozót.
A 8. napon összeakadsz Sötét Lánggal. Sheran első számú avatárja. Egy arany sárk.karperecet, egy Batharak vértjét, egy che-vállszalagot, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy gólemgyűrűt, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy Natharion amulettet, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy tleikan kesztyűt, egy tűzúr csizmáját és egy virág szimbólumot visel. Felszerelését egy Bropxat trófea, egy triklem drakolder trófea és egy trakuun lidérc trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy tölgyfakoszorú. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. {védettsége: 132 szúró, 132 vágó, 132 ütő ellen.} Érzékeled auráját: színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. Határozatlanul biccent feléd, de Te nem viszonzod a köszönését. Odaveted: " A napra lehet nézni, rám nem!" Odébbállsz.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 nyers zafír (eladási ár: 500 arany, ebből a kezelési költség: 50 arany) ellenértékét.
A 10. napon újból találkozol Kharizmosszal. {legmagasabb egyéb szakértelme: taumaturgia (257).} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges a nyomorult. Határozatlanul biccent feléd, de Te nem viszonzod a köszönését. Odaveted: " A napra lehet nézni, rám nem!" Továbbmész.
A 11. napon találkozol Lord Ariakassal. Tharr félisten hatalmú uralkodó papja. Egy balkezes gyűrűt, egy bo'adhun gyűrűt, egy drakolder gyűrűt, egy fattylord derékövet, egy fűzött kagylósort, egy haramakit, egy hoarián bőrnadrágot, egy hótarantula köpenyt, egy Huddens kesztyűjét, egy gránit szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Morgan sipkáját, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku kalózkendőt, egy sodét, egy teriádbőr karkötőt, egy tűzúr csizmáját és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy tleikan főbíra trófea, egy kísértetvándor trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Málhásállata egy bazaltelementál. {ereje: 62.} Auráját érzékelve máris tudod, színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Így szólsz: " A napra lehet nézni, rám nem!" Folytatod utadat.
A 14. napon összefutsz Gort Gránnal. Tharr félisten hatalmú szolgája. Egy adamantit kesztyűt, egy Batharak vállemezét, egy beholderfej medált, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy haramakit, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy kabutót, egy két kard szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg köpenyt, egy Luthius karkötőjét, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Tharr Keresztjét, egy tleikan karkötőt, egy tűzúr csizmáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy kreiton jótündér trófea, egy tleikan főbíra trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: kaleidoszkóp. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy ében dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tüskés gigaféreg. Holmiját egy bazaltelementál cipeli. {max. varázspontja: 3772; max. pszije: 556.} Auráját érzékelve máris tudod, semleges jellemű a hitvány! Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Így szólsz: " Oh mondd, Te kit választanál? Dornodon vagy Leah?" Továbbmész.
A 14. napon megintcsak összefutsz Lord Ariakassal. Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű az alávaló. Határozatlanul biccent feléd, de Te nem viszonzod a köszönését. Így szólsz: " A napra lehet nézni, rám nem!" Folytatod utadat.
A 14. napon ismét találkozol Xantorpextyn Xorxyval. {ereje: 101.} Auráját érzékelve máris tudod, színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. Kérdőn néz Rád, de Te csak távolról végigméred. Így szólsz: " A napra lehet nézni, rám nem!" Elfordulsz, és tovább totyogsz.
Közös Tudatotok új képességet fejlesztett ki, melynek neve az élet forrása. (ld. enc.) Ennivalód fogytán van, elindulsz vadászni, hogy legyen valami vacsorára. Ahogy próbálod becserkészni a kiszemelt vadat, egyszer csak valami különös érzés kerít hatalmába: mintha túlvilági erők töltenék be a levegőt. Megállsz. Monoton mormogásra leszel figyelmes. A hang irányába fordítod a fejed. Egy harcost látsz - imádkozik. Ruháját furcsa szimbólum ékesíti: izzó magmából előtörő gránit monolit. Nagy harcban vehetett részt - árulkodnak a testét borító, vérző sebek. Próbálsz halkan elosonni, nehogy megzavard a meditációban, amikor szemed hirtelen megakad valamin a földön: egy, a sártól alig felismerhető, széttört káosz szimbólum...
Varázserőd regenerálódik. (+1115 varázspont.) Mentális erőd regenerálódik. (+95 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+5 tudatpont.) Sajnos túl sok idő telt el legutóbbi lépésed óta, esetleges lottónyereményed elévült.
(Szörnykeresés: ilyen terepen a keresett szörny nem él, ezért nem is pazarolsz most kutatásra TVP-t.)

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 64. varázslatot a 70. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 689.]
Beizzik a turbómágia. [-6 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 687.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 686.]

* 2. KP: elmormolod a 72. varázslatot a 78. varázslatot a 188. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Agyad köré mentális pajzsot vonsz. [-9 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 684.]
Fürgén varázsolsz! [-49 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 682.]
Beizzik a turbómágia. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 680.]

* 3. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 165. varázslatot a 157. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 680.]
Gyorsvarázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 678.]
Szupersebesen mormolsz. [-24 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 676.]

* 4. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 666.]

* 5. KP: elmormolod a 63. varázslatot az 59. varázslatot a 26. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 664.]
Fürgén varázsolsz! Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 662.]
Szupersebesen mormolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 660.]

* 6. KP: elmormolod a 178. varázslatot a 177. varázslatot a 209. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-14 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 658.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 656.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 654.]

* 7. KP: elmormolod a 210. varázslatot a 8. varázslatot a 2. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 652.]
Gyorsvarázsolsz! Készen állsz a tudatokba való behatolásra. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 652.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz, hogy a mágia segítségével majd más motyóját kileshesd. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 652.]

* 8. KP: használod az 1099. tárgyat
Használod a brakkarát. Lelked megacélosodik. [0 pontot használtál fel, van még 652.]

* 9. KP: elmormolod a 88. varázslatot az 53. varázslatot a 178. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 652.]
Beizzik a turbómágia. Csapásaid erősebbek lesznek! (+16 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 650.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 650.]

* 10. KP: kiveszel a bankból a 392. tárgyat (886 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 1 mászó-karperecet. Sajnálom, de a széfben nincs a megadott tárgyból. Sajnálom, de a széfben nincs a megadott tárgyból. [0 pontot használtál fel, van még 650.]

kb 2 10 kiveszel a bankból a 2. tárgyat (10 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 10 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 650.]

h 341 873 7 használod a 341. tárgyat
A tárgyaid lassan átváltoznak, és a helyükön 140 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 650.]

h 341 856 1 használod a 341. tárgyat
A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 20 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 650.]

h 341 854 1 használod a 341. tárgyat
A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 50 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 650.]

h 341 868 1 használod a 341. tárgyat
A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 200 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 650.]

vv 128 227 128 elmormolod a 128. varázslatot a 227. varázslatot a 128. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 648.]
Fürgén varázsolsz! [-36 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 646.]
Gyorsvarázsolsz! A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). A tereptípus félig kipusztult vidékre változott. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 644.]

h 1253 használod az 1253. tárgyat
Óvatosan előszedsz a hátizsákodból egy csillezsályalevelet, és élvezni kezded a belőle áradó illatokat. Rövid ideig bódulat lesz úrrá testeden. (Hatása a kör végéig maradandó: +9 szerencse.) [5 pontot használtál fel, van még 639.]

kf 1148 893 kézbeveszed/felveszed az 1148. tárgyat a 893. tárggyal
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 639.]
Leveszed az Urgod kesztyűjét, majd felhúzod a kezedre a tleikan kesztyűt. [0 pontot használtál fel, van még 639.]

v 96 143 61 elmormolod a 96. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED



[143,61] Egy kisebb településhez érkeztél.

Egy helyen egy tábla van a földbe szúrva, a következő felirattal: " Harcosok klubja. Belépés csak rengeteg DEM birtokában! Fürge Gyopi " Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy főutcát. Találsz egy fekete lótuszt. Látsz egy sárkánytanyát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy borkonyó cserjét. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy gyöngymangó bokrot. Érett termése van. Begyűjtesz 2 gyöngymangót. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy házat. (no:1. építését el Condor Pasa kezdte, eddig 2400 TVP épült bele.) Egy egyáltalán nem, gyanús helyre lépve furcsa dolog történik: süppedni kezd alattad a talaj! Villámgyorsan előre vetődsz, nehogy beleess a rejtett csapdába. Miután kiliheged magadat, hátranézel. Egy szopógödör! Nagy mázli, hogy nem estél bele. Találsz egy szent tölgyfát.
(Vándorcirkusz:)
- Itt a cirkusz, itt a cirkusz - hallod a kántálást, és mire feleszmélsz, már sátrak tömkelege terül szét körülötted. Egy mélynövésű, kék színűre festett alak állja utad, és a tenyerét a belépésre jogosító összegért tartja feléd. Közlöd vele, hogy most nem mennél be, csak nézelődtél kicsit, majd továbbindulsz. [Jelenleg nincs olyan hely, ahol próbálkozhatnál (vagy nincs rá aktív CIR parancsod).] Sikerül a földből kirángatnod egy vastag farkasrépát. (+1 kaja.) A következő épületeket látod: egy jáde sárkány kolostor (701. épület.), egy Vérvörös Lángok Oktató Központ (702. épület.), egy Zan fogadó a Rövidlátó Drakolderhez. (703. épület.) és egy Serény Múmiák Shop (704. épület.).
Eladsz 1 kis aranykulcsot 16 aranyért, 1 vasércet 2 aranyért.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 lótuszvirágot. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 borkonyó bibét. Egészséged TF-elődött.
[-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) [46 pontot használtál fel, van még 593.]

ve 1150 megveszed az 1150. tárgyat
Egyetlen boltot sem találsz a környéken, ahol azt a tárgyat árulnák. [0 pontot használtál fel, van még 593.]

m 2 mozogsz keletre
[144,61] Még mindig a városban vagy. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy részeg kalandozó. {védettsége: 20 szúró, 20 vágó, 20 ütő ellen.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy villámcsapás. 20 életpontot vesztettél. Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Meglengetve a Pusztítás Botját ellenfeledre támadsz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a részeg kalandozó jobb lábát. (3 támadással 220 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Transzformálsz! (+22 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 212 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel nagy lendületet véve kegyetlenül megszúrod a részeg kalandozó testét. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Ellenfeled 13 pontot sebződik a pestisaurától. A részeg kalandozó csapása csak a levegőt találja. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy vasérc, egy ezüst karkötő és 2 fekete gyöngy. Szereztél 1 szöges bunkót. 1586 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 497, sebződés: 20, gyógyulás: 48, összesen: +28 ÉP}

A helyi grafiti egyik megnyilvánulására, egy feliratos táblára bukkansz. Kiböngészed a szöveget. " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Észreveszel egy főutcát. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy nekrofunt. Van itt egy maffia bank (705. épület.), egy ezüst mágustorony (706. épület.), egy Ördögi Kör (710. épület.) és egy Trikornis Futárszolgálat (712. épület.).
Összeakadsz Mefisztóval. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Dornodon főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Bufa páncélját, egy cápabőr csizmát, egy denevér szimbólumot, egy fűzött kagylósort, egy Huddens kesztyűjét, egy mágusköpenyt, egy moa csiptetőt, egy Morgan sipkáját, egy örökkéval. topázát, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku vállvédőt, egy törpe védőgyűrűt, egy umbatari karkötőt, egy Xanathal karkötőjét, egy zafír erőövet és egy zafír fülbevalót visel. Felszerelését egy kisebb quwarg isten trófea, egy taalru herceg trófea és egy vark. kardtáncos trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {max. életpontja: 591.} Tisztán érzed auráját: ugyanolyan sötét, mint a Tied. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: áldott kő, álompor, artikula bélhólyag, ásó, borkonyó bibe, bumeráng, che-vállszalag, csillezsályalevél. {Gondolatolvasás: ft 1182;} Azt mondod: " Oh mondd, Te kit választanál? Dornodon vagy Leah?" Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
[6 pontot használtál fel, van még 587.]

be 710 127 213 bemész a 710. épületbe
Mindig megborzongsz, ha az Ördögi Kör közelébe kerülsz. Erőt véve magadon, határozottan indulsz előre. Lehunyod a szemed, ahogy a fekete gyertyák hideg füstje bekúszik a ruhád alá, de aztán az érzés lassan elmúlik. Bejutottál...
Elindulsz az egyik csuhás alak felé és elmondod, mire lenne szükséged. Ez 105 arany lesz. Szó nélkül kinyújtja a tenyerét, melybe leszámolod a csengő érméket. Az alak felemeli karjait és mély, torokhangú mormogásba kezd. Érzed a mágia lüktetését, mely egyetlen mozdulattal csapódik testedbe, ahogy a varázslat befejeződik! Aktivizálódik rajtad egy erőpajzs III [Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted.] és egy fürkésző szemek [Sokkal alaposabb leszel, ha kutatni kell.] varázslat! [5 pontot használtál fel, van még 582.]

m 1 5 7 mozogsz északkeletre, délnyugatra, északnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[248,44] Félig kiégett területen vagy. Fekete, élettelen foltok tűnnek fel a zöld növényzetben. Egy szörny közeledik, szerencsére a szél felőle fúj, így Te hamarabb megérzed. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy bosszantó apróság közeledik. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Ellenfeledre pusztító végzet varázslatot lősz. 1044 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy szerencsétlenség varázslatot, majd rád küldi. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a bosszantó apróság egyik lábát. (6 támadással 259 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Vámpírölővel tökéletesen perforálod a bosszantó apróság páncélozott ollóját. (7 támadással 651 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+65 varázspont.) Egy nekromanta csókja varázslatot dobsz ellenfeledre. 89 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megérinted a bosszantó apróság egyik lábát. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+4 varázspont.) Pestisaurád működik (10 ép-t sebezve). Egy Asylux átka varázslattal köszönt csatapartnered. Kaptál egy szopókövet! Az áldott kő és a szopókő semlegesítik egymást. A bosszantó apróság fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Kemény ollójával a bosszantó apróság végigsebzi a jobb combodat és lábszáradat. (2 támadástól 123 életpontot vesztesz.) Testedbe bénító méreg áramlik! (-7 támadás.) A bosszantó apróság karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 63 életpontot vesztesz.) Kronoérintette aurádat (-15 TVP). A bosszantó apróság farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-5 erő forduló végéig). A bosszantó apróság összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18782 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2102, sebződés: 228, gyógyulás: 7, összesen: -221 ÉP}

Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy tükörtornyot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Tharr hívei emelték. Hűha! Ilyet sem láttál még. Ugyanis azt veszed észre, hogy Anram Salle orrából hatalmas mennyiségű zöld ektoplazma jut Chara-din fizikai manifesztációjára, de ez az istenségen meg sem látszik. Még jó hogy csak szobor az egész, különben attól félnél, hogy elnyel ez a nagy rakás trutymó...
(Feltételes mászás:) A pókkarmok megtapadnak a felületen, így próbálsz egyre feljebb jutni a gyorsan pörgő építmény tükörsima falán. A visszaverődő nap zavaró fénye hihetetlen teljesítményekre késztet, így fél órán belül eléred a tükörtorony lentről kiszúrt bejáratát. Csak pár lépés, és a sötét átjárót magad mögött hagyva egy fényesen kivilágított terembe érkezel. A terem belsejében szinte nem is érezni a tükörtorony forgását, merengsz el a fizika tudományában, amíg meg nem hallod az előtted álló lény fújtatását. Ez egy algaleioda! {max. életpontja: 1601-1700.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy varázsvédelem varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeledre méregfelhő III varázslatot lősz. 228 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az algaleioda testét. (6 támadással 229 életpontot sebezve.) A lény zöld felhőt fúj rád. Hasra vágod magad, azonban így is jut a gázból. (60 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel tökéletesen perforálod az algaleioda jobb oldalát. (7 támadással 596 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+120 életerő). Transzformálsz! (+59 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 85 életpontot sebeztél. 85 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel jól megszurkálod az algaleioda testét. (5 támadással 308 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+62 életerő). Transzformálsz! (+30 varázspont.) Pestisaurád működik (7 ép-t sebezve). Az algaleioda csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Vámpírölővel jól megszurkálod az algaleioda gyorsmozgású csőrét. (3 támadással 273 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+27 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 80 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megérinted az algaleioda gyorsmozgású csőrét. (1 támadással 58 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Ellenfeled 5 pontot sebződik a pestisaurától. Belecsipked az algaleioda a jobb karodba és a nyakadba. (2 támadástól 154 életpontot vesztesz.) A szörny szenzoraival vizet szív el a testedből. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 madártollat. 13010 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1869, sebződés: 214, gyógyulás: 284, összesen: +70 ÉP}

Hangos pukkanás kíséretében - mintha teleporttal érkezett volna - egy újabb szörnyeteg bukkan fel előtted. Ez egy tleikan ölőművész! {védettsége: 85 szúró, 85 vágó, 85 ütő ellen.}

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy varázsvédelem varázst. A szilánk működik (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 641 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a tleikan ölőművész bal lábát. (6 támadással 214 életpontot sebezve.) A lény zöld felhőt fúj rád. Félrehajolsz, így nem lélegzed be az összes gázt. (70 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a vámpírölőt a másikra támadsz. Vámpírölővel többször eltalálod a tleikan ölőművész egyik csápját. (7 támadással 588 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 88 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a tleikan ölőművész testét. (5 támadással 282 életpontot sebezve.) Ellenfeled 8 pontot sebződik a pestisaurától. Kegyetlen ütéseket mér rád karmával a tleikan ölőművész. (2 támadástól 330 életpontot vesztesz.) Kritikus az ütés! (Felizzik a drakolder gyűrű, és elfüstöl egy angyalok gyűrűje!) Vámpírölővel többször eltalálod a tleikan ölőművész bal lábát. (5 támadással 452 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 82 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megkarcolod a tleikan ölőművész egyik csápját. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) A pestisaura 19 ép-t sebez. Karmával néhányszor a tleikan ölőművész megcsapja a fejedet. (2 támadástól 313 életpontot vesztesz.) A tleikan ölőművész szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15694 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2436, sebződés: 713, gyógyulás: 6, összesen: -707 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Ez egy kreiton jótündér! {max. életpontja: 2051-2245.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy pusztító végzet varázslatot. 1143 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról energiaspirál varázslatot lő rád a másik. 142 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a kreiton jótündér nyakát. (6 támadással 244 életpontot sebezve.) Az éterbe látó szemek lelkedbe próbálnak fúródni. Mentális energiáidat összpontosítva, elhárítod a kővéváltoztató pillantást. Vad csatakiáltással, felemelve a vámpírölőt a másikra támadsz. Vámpírölővel többször eltalálod a kreiton jótündér nyakát. (7 támadással 613 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+123 életerő). Transzformálsz! (+61 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 82 életpontot sebeztél. 82 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a kreiton jótündér világító csápját. (2 támadással 125 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Transzformálsz! (+12 varázspont.) Pestisaurád 11 sebzést okoz. Csápjaival a kreiton jótündér lecsap a bal karodra. (2 támadástól 179 életpontot vesztesz.) Mágikus energia árad beléd (+4 vp). Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 153 életpontot vesztesz.) Bizsergető érzésed van (+4 vp). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 áldott kő. 20339 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2218, sebződés: 474, gyógyulás: 239, összesen: -235 ÉP}

Folytatod a helyiség átvizsgálását. Nem hiába! Az egyik sarokban kincsre bukkansz, találsz 3 szent jogart. A pókkarmokat újra felcsatolva, lefelé mászol. Mintha csillapodott volna a torony forgási sebessége, hamar leérsz.
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A távcsővel lassan körülnézel. Messze északkeletre látsz egy Leah oltárt. Délkeletre nézve látsz egy Dornodon oltárt. Délre egy Tharr oltár van. Délnyugatra egy ősi rúnatorony van. Nyugatra egy Tharr oltár van. Északnyugatra egy Raia oltár van. Északra egy Dornodon oltár van. Elrakod a távcsövet. Megvizsgálod a talajt. Kicsit régi (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek.

(Továbbmész...) [247,45] A halott tájat végérvényesen felváltja az élettel teli, hullámzó, zöld füvű síkság. Virágzó maghóla illatát hozza a szél. Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy pengekarú nitmák került az utadba. {max. életpontja: 1511-1750.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. Gyógyulsz (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő III varázslatot lősz. 223 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy puha ütés varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a pengekarú nitmák jobb lábát. (6 támadással 122 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a vámpírölőt ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel többször eltalálod a pengekarú nitmák testét. (7 támadással 473 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Transzformálsz! (+47 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 86 életpontot sebeztél. 86 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a pengekarú nitmák ízelt lábát. (5 támadással 202 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Transzformálsz! (+20 varázspont.) A pestisaura 6 ép-t sebez. A pengekarú nitmák fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (2 támadástól 95 életpontot vesztesz.) Vámpírölővel jól megszurkálod a pengekarú nitmák testét. (7 támadással 474 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Transzformálsz! (+47 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 78 életpontot sebeztél. 78 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel meghorzsolod a pengekarú nitmák kitinpáncélját. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) A pestisaura 7 ép-t sebez. Sajnos nem sikerült a pengekarú nitmák minden csapását hárítanod. (3 támadástól 78 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a pengekarú nitmák száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 rítusónix. 13183 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1709, sebződés: 173, gyógyulás: 411, összesen: +238 ÉP}

Észreveszel egy ősi rúnatornyot. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Tharr hívői építették. A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint Gort Grán, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja.
(Feltételes mászás:) Felcsatolod a mászó-karpereced, majd nekiveselkedsz az ősi rúnatorony megmászásának. Nem egyszerű! Hosszú idő eltelik, míg eléred az építmény peremét, ahol végre felkapaszkodhatsz és véget érnek a megpróbáltatásaid. Legalábbis az eddigiek. Az eléd terülő látvány fenséges, megcsodálhatod Ghalla messzi földjeit. Miközben egy félelmetes üvöltés tölti be a levegőt, beszakad alattad a rúnatorony teteje. Egy sötét terembe zuhansz, és alig tápászkodsz fel, amikor egy óriásira nőtt alak ront neked. Egy szellemdarázs! {max. életpontja: 1451-1550.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy méregfelhő III varázslat. 228 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a szellemdarázs testét. (6 támadással 295 életpontot sebezve.) A szörny - épp hogy csak egy hangyafuttatónyira - összevonja szemöldökét. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Meglengetve a vámpírölőt a másikra támadsz. Vámpírölővel néhányszor teljesen átdöföd a szellemdarázs szellemtestét. (7 támadással 606 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Transzformálsz! (+30 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 83 életpontot sebeztél. 83 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöfködöd a szellemdarázs jobb szárnyát. (5 támadással 298 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+60 életerő). Transzformálsz! (+14 varázspont.) Pestisaurád működik (10 ép-t sebezve). A szellemdarázs farkával a kezedre csap. (1 támadástól 94 életpontot vesztesz.) Rossz előérzeted támad - lehet, hogy a csípés mérgező volt, bár most még nem érzel semmit. Ellenfeled regenerálódik! Vámpírölővel kicsit megsebzed a szellemdarázs bal szárnyát. (1 támadással 83 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Transzformálsz! (+4 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 78 életpontot sebeztél. 78 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel meghorzsolod a szellemdarázs testét. (1 támadással 57 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) A pestisaura 3 ép-t sebez. A szellemdarázs hosszú farkával rávág a bokádra és a térdedre. (2 támadástól 232 életpontot vesztesz.) A szellemdarázs még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 10554 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1741, sebződés: 326, gyógyulás: 380, összesen: +54 ÉP}

Alig sikerül fellélegezned, döbbenten konstatálod, hogy újabb szörnyeteg közeledik feléd. Egy tleikan házőrző! {támadása: 60.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy armageddon varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 418 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a tleikan házőrző testét. (6 támadással 260 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel jól megszurkálod a tleikan házőrző testét. (7 támadással 637 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+128 életerő). Transzformálsz! (+31 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 42 életpontot sebeztél. 42 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a tleikan házőrző bal első lábát. (5 támadással 303 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+61 életerő). Transzformálsz! (+15 varázspont.) Pestisaurád működik (10 ép-t sebezve). A tleikan házőrző csápja lecsap a jobb karodra. (1 támadástól 182 életpontot vesztesz.) A tleikan házőrző fogait a derekadba mélyeszti. (1 támadástól 188 életpontot vesztesz.) Vámpírölővel megdöfködöd a tleikan házőrző bal vállát. (7 támadással 574 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+115 életerő). Transzformálsz! (+28 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 42 életpontot sebeztél. 42 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megbököd a tleikan házőrző vicsorgó pofáját. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Pestisaurád 8 sebzést okoz. A tleikan házőrző csápja rátapad a karodra. Amikor lerántod, vér ömlik a sebből. (1 támadástól 213 életpontot vesztesz.) A tleikan házőrző fogait a derekadba mélyeszti. (1 támadástól 200 életpontot vesztesz.) A tleikan házőrző még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 14296 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2343, sebződés: 783, gyógyulás: 406, összesen: -377 ÉP}

Csak ennyi? nézel körül fitymálva. NEM! - kapod a világos választ a hely egy másik lakójától. Egy tleikan hadúr! {max. életpontja: 1701-1750.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 641 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy a halál szava varázslat. Semmi hatás! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a tleikan hadúr oszladozó fejét. (6 támadással 244 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel tökéletesen perforálod a tleikan hadúr bal oldalát. (7 támadással 671 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 86 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a tleikan hadúr oszladozó fejét. (2 támadással 115 életpontot sebezve.) Pestisaurád 8 sebzést okoz. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősi sorvasztás varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. Pengéjét vadul forgatva, a tleikan hadúr újra meg újra lecsap. (2 támadástól 284 életpontot vesztesz.) A tleikan hadúr még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15411 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1765, sebződés: 284, gyógyulás: 6, összesen: -278 ÉP}

Keresgélni kezdesz a csarnok maradványai között. Fáradtságodat siker koronázza, az egyik sarokban a következőket találod: 1 varázskövet. Óvatosan leereszkedsz a visszafelé még veszélyesebbnek tűnő falon, és pár perc múlva újra szilárd talajt érzel a lábad alatt.
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+367 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). A távcsővel lassan körülnézel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy Tharr oltárt. Délre nézve látsz egy Dornodon oltárt. Délnyugatra egy Elenios oltár van. Nyugatra egy Leah oltár van. Északra egy Tharr oltár van. Elteszed a látcsövet. Oppsz, itt járt már valaki! Kicsit régi (kb. 1 hetes) törpe nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra vezetnek.

(Továbbmész...) [246,44] Síkság, továbbra is csak síkság. Az apróbb rovarok ijedten szaladnak szét a lábad elől. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Egy gothag döglidérc közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. {max. életpontja: 1701-1800.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem varázst. A szilánk működik (+2 életpont). Egy méregfelhő III varázslattal köszöntöd a másikat. 102 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a gothag döglidérc jobb lábát. (6 támadással 246 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Vámpírölővel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a gothag döglidérc bal oldalát. (7 támadással 701 életpontot sebezve.) Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 39 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a gothag döglidérc testét. (5 támadással 288 életpontot sebezve.) A pestisaura 13 ép-t sebez. A gothag döglidérc karma a fejed mellett suhan el! Karmait felemelve, a gothag döglidérc meglegyinti a bal lábadat. (1 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Vámpírölővel többször eltalálod a gothag döglidérc fejét. (4 támadással 396 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 30 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megbököd a gothag döglidérc testét. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) Ellenfeled 14 pontot sebződik a pestisaurától. Karmaival a gothag döglidérc megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. A gothag döglidérc karmai majdnem eltalálnak! Véres nyál csordul ki a gothag döglidérc száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva 2 csepp spirituszt, szereztél 1 xirnox szivet. 13435 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1892, sebződés: 22, gyógyulás: 6, összesen: -16 ÉP}

Egy öregasszonyt pillantasz meg. Egy rakás fát próbál a hátára emelni, de nem sikerül neki. Ha segítesz neki, 6 TVP-t kell elköltened (32. jellempróba). Észreveszel egy teljesen lerombolt oltárt. Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy Raia oltárt. Keletre nézve látsz egy Tharr oltárt. Délre egy Leah oltár van. Délnyugatra egy Raia oltár van. Nyugatra egy ősi rúnatorony van. Északnyugatra egy Chara-din oltár van. Északra egy Fairlight oltár van. Elrakod a távcsövet. Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Aránylag régi (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés). [128 pontot használtál fel, van még 439.]

m 6 mozogsz nyugatra
[245,44] Félig kiégett területen vagy. Fekete, élettelen foltok tűnnek fel a zöld növényzetben. Csak nem akarsz visszatérni a halott pusztaságba? Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy ősi rúnatornyot. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Egy borkonyó bibe és néhány mákrózsa virág hullik a lábad elé. Miközben felveszed, boldogan tapasztalod, hogy egy alku varázslat került rád. Hálásan nézel Elenios szemébe. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Tharr hívei emelték. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Veronel vigyorog kajánul.
(Feltételes mászás:) Felcsatolod a mászó-karpereced, majd nekiveselkedsz az ősi rúnatorony megmászásának. Nem egyszerű! Hosszú idő eltelik, míg eléred az építmény peremét, ahol végre felkapaszkodhatsz és véget érnek a megpróbáltatásaid. Legalábbis az eddigiek. A rúnatorony teteje teljesen sima és üres. Hát ezért törted magad ennyire, mérgelődsz magad elé. Miközben egy félelmetes üvöltés tölti be a levegőt, beszakad alattad a rúnatorony teteje. Egy sötét terembe zuhansz, és alig tápászkodsz fel, amikor egy óriásira nőtt alak ront neked. Egy szellemdarázs! {egyik sebzési módja: 2x 14d18+40.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy varázsvédelem varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról méregfelhő III varázslatot lősz a másikra. 220 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. A szilánk működik (+2 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a szellemdarázs áttetsző fullánkját. (6 támadással 295 életpontot sebezve.) A szörny - épp hogy csak egy hangyafuttatónyira - összevonja szemöldökét. Kacagsz a lényen - csak nem valami speciális támadást próbált alkalmazni? Hát, alaposan felsült. Marokra fogva a vámpírölőt a másikra rohansz. Vámpírölővel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a szellemdarázs szellemtestét. (7 támadással 631 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+127 életerő). Transzformálsz! (+31 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 75 életpontot sebeztél. 75 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöfködöd a szellemdarázs bal szárnyát. (5 támadással 314 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+63 életerő). Transzformálsz! (+15 varázspont.) A pestisaura 11 ép-t sebez. Ütéseket mér a szellemdarázs a farkával a jobb válladra. (2 támadástól 221 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 10554 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1546, sebződés: 221, gyógyulás: 273, összesen: +52 ÉP}

Úgy néz ki, a csatazaj egy újabb szörnynek keltette fel a figyelmét, ami dühösen neked ront. Egy sötét ülnök! {egyik sebzési módja: 2x 11d18+48.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy háló varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! A szilánk működik (+2 életpont). Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a sötét ülnök bal karját. (6 támadással 250 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Vámpírölővel néhányszor teljesen átdöföd a sötét ülnök jobb lábát. (7 támadással 637 életpontot sebezve.) Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 68 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a sötét ülnök testét. (5 támadással 291 életpontot sebezve.) Ellenfeled 12 pontot sebződik a pestisaurától. A sötét ülnök megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 244 életpontot vesztesz.) A sötét ülnök farka végigsúrolja a bal karodat. (1 támadástól 79 életpontot vesztesz.) Jeges érzés járja át tested (-4 erő forduló végéig). Vámpírölővel néhányszor teljesen átdöföd a sötét ülnök töprengő fejét. (7 támadással 629 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 67 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel meghorzsolod a sötét ülnök testét. (1 támadással 67 életpontot sebezve.) Ellenfeled 12 pontot sebződik a pestisaurától. Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 192 életpontot vesztesz.) A sötét ülnök farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 74 életpontot vesztesz.) Jeges érzés járja át tested (-4 erő forduló végéig). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15056 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2033, sebződés: 589, gyógyulás: 6, összesen: -583 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Egy tleikan hadúr! {egyik sebzési módja: 2x 10d22+70.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 641 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy a halál szava. Semmi hatás! Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a tleikan hadúr testét. (6 támadással 239 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vámpírölőt ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel tökéletesen perforálod a tleikan hadúr testét. (7 támadással 669 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 82 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel néhány helyen meghorzsolod a tleikan hadúr ősöreg testét. (3 támadással 176 életpontot sebezve.) Pestisaurád 8 sebzést okoz. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősi sorvasztás. Semmi eredménye! A tleikan hadúr fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (2 támadástól 310 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15411 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1815, sebződés: 310, gyógyulás: 6, összesen: -304 ÉP}

Keresgélni kezdesz a csarnok maradványai között. Fáradtságodat siker koronázza, az egyik sarokban a következőket találod: 3 szent jogart. A mászó-karperecet újra rátapasztod a rúnatorony külső falára, és óvatosan leereszkedsz.
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+397 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy Fairlight oltárt. Délkeletre nézve látsz egy Leah oltárt. Délre egy Raia oltár van. Nyugatra egy tündöklő szobor van. Északnyugatra egy Dornodon oltár van. Északra egy Chara-din oltár van. Elrakod a távcsövet. A szélbe szagolva megérzed, hogy valami a Te irányodba jön. A feléd közeledő bosszantó apróság mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {támadása: 70.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy varázsvédelem varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy pusztító végzet. 1040 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy szerencsétlenség varázslatot, majd rád küldi. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a bosszantó apróság jobb oldalát. (6 támadással 253 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel jól megszurkálod a bosszantó apróság páncélozott ollóját. (7 támadással 601 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Transzformálsz! (+12 varázspont.) Egy nekromanta csókja varázslatot dobsz ellenfeledre. 86 életpontot sebeztél. 86 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a bosszantó apróság páncélozott ollóját. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). A pestisaura 12 ép-t sebez. Ellenfeled Asylux átka varázslatot lő rád. Kaptál egy szopókövet! Az áldott kő és a szopókő semlegesítik egymást. A bosszantó apróság fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Megnyirbálja a bosszantó apróság ollója a jobb karodat. (2 támadástól 72 életpontot vesztesz.) A csípés nyomán a szervezetedbe bénító méreg is jutott. (-7 támadás.) Karmait felemelve, a bosszantó apróság meglegyinti a bal lábadat. (1 támadástól 54 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-15 TVP). Siralmas támadást intéz farkával a bosszantó apróság, épp csak megsuhint. (1 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Csontjaidba hideg kúszik (-5 erő forduló végéig). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18782 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Porrá zúzol 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2046, sebződés: 168, gyógyulás: 226, összesen: +58 ÉP}

Nocsak, itt van valami érdekes! Nem valami friss (kb. 1 hetes) törpe nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. [61 pontot használtál fel, van még 363.]

v 198 233 10 elmormolod a 198. varázslatot
Porrá zúzol 1 varázskövet. (+100 varázspont.) Kántálni kezdesz. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(245,44) ősi rúnatorony (#852), tündöklő szobor (#1587), Tharr oltár, művészi porolit (#720), szellemdarázs (#481), sötét ülnök (#508), tleikan hadúr (#509), bosszantó apróság (#452)
(246,44) gothag döglidérc (#429), 32. jellempróba, oltár
(247,45) pengekarú nitmák (#450), ősi rúnatorony (#852), Tharr oltár, művészi porolit (#720), szellemdarázs (#481), tleikan házőrző (#507), tleikan hadúr (#509)
(248,44) bosszantó apróság (#452), tükörtorony (#885), Tharr oltár, művészi porolit (#720), algaleioda (#474), tleikan ölőművész (#535), kreiton jótündér (#538)

[233,10] A halott vidék elmarad. Dimbes-dombos területen vagy. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy elpusztított pézsmatököt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy teljesen lerombolt olvasztókemencét. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy teljesen lerombolt oltárt. Találsz egy teljesen lerombolt vaskohót. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy ripityára tört tündöklő szobrot. Érzékeled, hogy valamilyen fémszerű anyag (vasérc) van alattad. Némi ásással hozzájuthatnál.
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 3 vasércet! A távcsővel lassan körülnézel. Messze északkeletre látsz egy tükörtornyot. Keletre nézve látsz egy Fairlight oltárt. Délre egy Chara-din monolitja van. Délnyugatra egy Tharr oltár van. Nyugatra egy Dornodon oltár van. Északnyugatra egy Dornodon oltár van. Északra egy Tharr oltár van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.

Hatalmas sárga gyümölcsöt találsz egy bokron. Megkóstolod. Ehető! Nagyszerű, ebből muszáj raktározni. (+2 kaja.) Észreveszel valamit a földön. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) kobudera nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 33 kerek követ. Egészséged TF-elődött.
[-100 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [51 pontot használtál fel, van még 312.]

v 205 1 elmormolod a 205. varázslatot
Huss, visszateleportálsz a körre! (5. referenciapontra érkezel.) [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Hirtelen sokkal jobban kezdesz látni! [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

vv 171 171 171 elmormolod a 171. varázslatot a 171. varázslatot a 171. varázslatot
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]
21 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 50 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 312.]

kt 718 1 elkészíted a 718. tárgyat (1 darabot)
Legyártottál 1 lélekkulcsot. Egészséged TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 302.]

ek 116 80 313 t. energia kisütése: 116 80 313
Gyógykenőcs gyógyító tárgyat fogsz használni, ha életerőd 80 százalék alá zuhan. [0 pontot használtál fel, van még 302.]

lm 19 27 27 mozogsz 19 27 27
Felkészülve a legrosszabbra is, tovább merészkedsz. Egy minden fényt elnyelő vortex ajtó a következő akadály. Lenyomod a kilincset: Nyitva van! Egy kereszteződés! Furcsán émelyítő szag terjeng a levegőben. [3. SZINT - 3. PONT.]
A folyosó rendíthetetlenül halad előre. A falakon lévő fáklyatartók üresek, porosak. [3. SZINT - 17. PONT.] Ez nem lehet igaz! Egy nekrofun trónt látsz. Rövid tétovázás után beleülsz a trónba. Fantasztikus érzés! Minden varázserőd visszatért. A nekrofun trón kiszürkül: úgy látszik, kimerült, nyilván sok idő, amíg újratöltődik.
A járat enyhén kiszélesedik. Aztán rájössz, nem direkt, inkább valami nagytestű lény szaladhatott itt végig, és testével lehorzsolta a falat kétoldalt. [3. SZINT - 18. PONT.] Balsejtelem kerít hatalmába, de a végzetes lépést megtetted: egy csapdát aktiváltál! Az egyik falból nyílvesszők repülnek feléd. Szerencsére egy sem talált el.
A folyosó éles kanyart vesz. [3. SZINT - 19. PONT.] Egy drag'kór kolosszus lakik itt. {max. életpontja: 2001-2100.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy méregfelhő III varázslatot dobsz ellenfeledre. 222 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a drag'kór kolosszus testét. (6 támadással 253 életpontot sebezve.) Marokra fogva a vámpírölőt ellenfeledre rohansz. Vámpírölővel jól megszurkálod a drag'kór kolosszus vastag combját. (7 támadással 627 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 82 életpontot sebeztél. 82 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a drag'kór kolosszus bal karját. (5 támadással 259 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+52 életerő). Ellenfeled 12 pontot sebződik a pestisaurától. Hárításod megcsúszik, a drag'kór kolosszus fegyvere a bal térdedbe fúródik. (1 támadástól 101 életpontot vesztesz.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. Vámpírölővel többször eltalálod a drag'kór kolosszus védtelen oldalát. (6 támadással 509 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+102 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 92 életpontot sebeztél. 92 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel épp hogy megszúrod a drag'kór kolosszus bal lábát. (1 támadással 50 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Ellenfeled 14 pontot sebződik a pestisaurától. Kisebb sebet ejt oldaladon a drag'kór kolosszus. (1 támadástól 85 életpontot vesztesz.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13148 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2120, sebződés: 186, gyógyulás: 473, összesen: +287 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drag'kór bökőt.
A járat összeszűkül. Úgy kell átpréselned magad, hogy továbbhaladhass. [3. SZINT - 20. PONT.]
A folyosó falain furcsa jeleket fedezel fel. Rúnákhoz hasonlítanak, érintésedre felizzanak, mégsem tudod elolvasni őket. Egy letűnt kultúra maradványai. [3. SZINT - 21. PONT.]
Lenyűgöz a látvány, ahogy belépsz a hatalmas csarnokba. A kupolás mennyezeten keresztül fény árad be fentről, hogy megvilágítsa a félkörben felsorakozó szobrokat, melyeket a rakshallion testőrségének legkiválóbb katonáiról mintáztak. Előttük egy oltár áll, rajta egy másik aranyszobor, egy rakshallion halotti maszkja. Átfut rajtad a gondolat, talán ez az a hely, melyről Kratifix mesélt. A kincseskamra! [3. SZINT - 27. PONT.] Egy drag'kór féregűző lakik itt. {támadása: 52.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő III varázslatot lősz. 225 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy rovarfelhő varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 58 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a drag'kór féregűző bal lábát. (6 támadással 224 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vámpírölőt ellenfeledre ugrasz. Vámpírölővel jól megszurkálod a drag'kór féregűző jobb oldalát. (6 támadással 511 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 81 életpontot sebeztél. 81 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a drag'kór féregűző bal lábát. (5 támadással 277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Ellenfeled 10 pontot sebződik a pestisaurától. A drag'kór féregűző gyenge döfése nem tudott megsebezni. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: rovarfelhő varázslatot lő rád. 61 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Vámpírölővel jól megszurkálod a drag'kór féregűző jobb oldalát. (6 támadással 502 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+101 életerő). Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 85 életpontot sebeztél. 57 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a drag'kór féregűző testét. (1 támadással 50 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád 13 sebzést okoz. A szörny fegyverével feléd szúr, de nem talál. Egy rovarfelhő varázslattal köszönt csatapartnered. 58 életpontot vesztettél. (Darazsak vesznek körül, és csípnek!) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12516 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1978, sebződés: 177, gyógyulás: 407, összesen: +230 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drag'kór bökőt. Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy drag'kór kolosszus. {védettsége: 85 szúró, 85 vágó, 85 ütő ellen.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő III varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 218 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a drag'kór kolosszus jobb lábát. (6 támadással 227 életpontot sebezve.) Marokra fogva a vámpírölőt a másikra rohansz. Vámpírölővel jól megszurkálod a drag'kór kolosszus testét. (7 támadással 584 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 82 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöfködöd a drag'kór kolosszus fejét. (5 támadással 254 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád működik (16 ép-t sebezve). A drag'kór kolosszus gyenge döfése nem tudott megsebezni. Vámpírölővel jól megszurkálod a drag'kór kolosszus testét. (7 támadással 593 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 85 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a drag'kór kolosszus vastag combját. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád 15 sebzést okoz. A szörny fegyverével feléd szúr, de nem talál. A drag'kór kolosszus összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13148 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2123, sebződés: 0, gyógyulás: 62, összesen: +62 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drag'kór bökőt. Egy drag'kór sámánúr lakik itt. {egyik sebzési módja: 2x 20d8.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Gyorsan felraksz egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Ellenfeledre méregfelhő III varázslatot lősz. 222 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a drag'kór sámánúr jobb oldalát. (6 támadással 247 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Vámpírölővel tökéletesen perforálod a drag'kór sámánúr bal lábát. (7 támadással 621 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 83 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a drag'kór sámánúr fejét. (5 támadással 278 életpontot sebezve.) A pestisaura 5 ép-t sebez. A drag'kór sámánúr feléd döf, de csak ijesztésképp. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy tűzgolyó varázslatot. 53 életpontot vesztettél. Vámpírölővel megdöfködöd a drag'kór sámánúr jobb lábát. (5 támadással 440 életpontot sebezve.) Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 89 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megérinted a drag'kór sámánúr testét. (1 támadással 53 életpontot sebezve.) Ellenfeled 13 pontot sebződik a pestisaurától. A drag'kór sámánúr feléd döf, de csak ijesztésképp. Egy tűzgolyó varázslattal köszönt csatapartnered. 46 életpontot vesztettél. A drag'kór sámánúr most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13447 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2051, sebződés: 99, gyógyulás: 6, összesen: -93 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drag'kór bökőt. Egy Dreighatran lakik itt. (ld. enc.) {egyik sebzési módja: 2x 6d10+100.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. A szilánk működik (+2 életpont). Egy bo'adhun csapás varázslattal köszönt csatapartnered. 500 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a Dreighatran délceg alakját. (6 támadással 256 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vámpírölőt a másikra rohansz. Vámpírölővel többször eltalálod a Dreighatran testét. (7 támadással 603 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 84 életpontot sebeztél. 84 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a Dreighatran testét. (5 támadással 289 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). A pestisaura 14 ép-t sebez. Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 217 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 62 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégoszlop varázslatot lő rád. 84 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Vámpírölővel megdöfködöd a Dreighatran jobb lábát. (7 támadással 570 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+115 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 93 életpontot sebeztél. 93 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a Dreighatran testét. (5 támadással 273 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Ellenfeled 6 pontot sebződik a pestisaurától. Nem vagy felkészülve a Dreighatran gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a jobb karodat. (2 támadástól 194 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 52 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy jégoszlop varázslatot, majd rád küldi. 94 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Te itt életveszélyben vagy. Olyan gyorsan futsz el, hogy ellenfeled csak döbbenten áll és bambán bámul utánad. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2188, sebződés: 1203, gyógyulás: 534, összesen: -669 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 21. pontnál vagy.
Lenyűgöz a látvány, ahogy belépsz a hatalmas csarnokba. A kupolás mennyezeten keresztül fény árad be fentről, hogy megvilágítsa a félkörben felsorakozó szobrokat, melyeket a rakshallion testőrségének legkiválóbb katonáiról mintáztak. Előttük egy oltár áll, rajta egy másik aranyszobor, egy rakshallion halotti maszkja. Átfut rajtad a gondolat, talán ez az a hely, melyről Kratifix mesélt. A kincseskamra! [3. SZINT - 27. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy Dreighatran! Fegyvere egy drag'kór bökő. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. Sajnos nem hatott ellenfeledre. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról bo'adhun csapás varázslatot lő rád a másik. 500 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a Dreighatran jobb vállát. (6 támadással 220 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Vámpírölővel jól megszurkálod a Dreighatran jobb lábát. (7 támadással 574 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+115 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 92 életpontot sebeztél. 92 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöfködöd a Dreighatran bal lábát. (5 támadással 293 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Ellenfeled 15 pontot sebződik a pestisaurától. Nem vagy felkészülve a Dreighatran gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a jobb karodat. (2 támadástól 140 életpontot vesztesz.) A lény huhog! 63 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy jégoszlop. 90 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Vámpírölővel többször eltalálod a Dreighatran bal oldalát. (7 támadással 570 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+115 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 78 életpontot sebeztél. 78 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a Dreighatran jobb karját. (5 támadással 277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Pestisaurád 18 sebzést okoz. Nem vagy felkészülve a Dreighatran gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a bal karodat. (2 támadástól 200 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 54 életpontot vesztettél. Egy jégoszlop varázslattal köszönt csatapartnered. 84 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Elmegy a kedved a harctól. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2137, sebződés: 1131, gyógyulás: 523, összesen: -608 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 21. pontnál vagy. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +94 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +101 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +82 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +110 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +99 életerő.)
[48 pontot használtál fel, van még 254.]

ftv 106 523 felt. tám/véd. varázslat a 106. varázslatot az 523. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 254.]

lm 27 27 24 mozogsz 27 27 24
Lenyűgöz a látvány, ahogy belépsz a hatalmas csarnokba. A kupolás mennyezeten keresztül fény árad be fentről, hogy megvilágítsa a félkörben felsorakozó szobrokat, melyeket a rakshallion testőrségének legkiválóbb katonáiról mintáztak. Előttük egy oltár áll, rajta egy másik aranyszobor, egy rakshallion halotti maszkja. Átfut rajtad a gondolat, talán ez az a hely, melyről Kratifix mesélt. A kincseskamra! [3. SZINT - 27. PONT.] Egy Dreighatrant veszel észre magad előtt. {védettsége: 80 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Itt csata lesz.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy pusztító végzet varázslat. 1154 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy bo'adhun csapás varázslatot, majd rád küldi. 500 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a Dreighatran délceg alakját. (6 támadással 234 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a vámpírölőt ellenfeledre rontasz. Vámpírölővel megdöfködöd a Dreighatran jobb karját. (7 támadással 600 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy nekromanta csókja varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 85 életpontot sebeztél. 85 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel gyengén megszurkálod a Dreighatran bal lábát. (3 támadással 155 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+32 életerő). Pestisaurád 13 sebzést okoz. A Dreighatran megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 204 életpontot vesztesz.) Az ocsmány teremtmény huhog! 63 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy jégoszlop. 91 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Véres nyál csordul ki a Dreighatran száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16926 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2241, sebződés: 858, gyógyulás: 246, összesen: -612 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drag'kór bökőt és 1 drag'kór vértet (ld. enc.). A fal mellett találsz egy bronzból öntött nagy dobozt. Sajnos zárva van. Rövid próbálkozás után kiderül, hogy a birtokodban levő lélekkulcs nyitja a ládát. Nem tudod a varázsszót, ezért a kulcs elfüstöl. Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 angyalok gyűrűje, 1 manakristály, 1 fiatalság itala, 1 réz papi karkötő, 1 drag'kór var.könyv (ld. enc.), 600 arany és 1 daleb.kristálykulcs (+1% halhatatlanság.). Gyorsan kiüríted a ládát. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +90 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +90 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +111 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +87 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +99 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +96 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +80 életerő.)
Egyhelyben toporogsz.
A folyosó falain furcsa jeleket fedezel fel. Rúnákhoz hasonlítanak, érintésedre felizzanak, mégsem tudod elolvasni őket. Egy letűnt kultúra maradványai. [3. SZINT - 21. PONT.]
Egy arany színnel falra festett nyilat veszel észre, amely északra mutat... de sehol egy kapcsoló! [3. SZINT - 22. PONT.] Ssssh! Valamilyen csapdát aktiváltál. Amikor meglátod a feléd süvítő nyílvesszőket, már tudod is, hogy milyet. Uhh, ilyen szerencsét! Egy sem talált!
A térképen tartva az ujjad, követed a folyosó kanyarulatait. [3. SZINT - 23. PONT.] Egy krathan csontváz lakik itt. {támadása: 55.} Fegyvere egy krathan pallos. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre méregfelhő III varázslatot lősz. 212 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy méregfelhő II varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi eredménye! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a krathan csontváz bal lábát. (6 támadással 300 életpontot sebezve.) Meglengetve a vámpírölőt a másikra támadsz. Vámpírölővel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a krathan csontváz fejét. (7 támadással 651 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+131 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 88 életpontot sebeztél. 88 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöfködöd a krathan csontváz bal karját. (5 támadással 284 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+57 életerő). A pestisaura 10 ép-t sebez. A krathan csontváz fegyverével feléd sújt, de nem sebzett meg. A mágus kinyújtja a kezét, és a lángok elborítanak téged! Félig megúsztad. 18 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő II varázslat. Semmi hatás! Ellenfeled regenerálódik! Vámpírölővel jól megszurkálod a krathan csontváz nyakát. (3 támadással 301 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+61 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 92 életpontot sebeztél. 92 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megkarcolod a krathan csontváz testét. (1 támadással 52 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Ellenfeled 7 pontot sebződik a pestisaurától. A krathan csontváz fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (2 támadástól 105 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Alig pörkölődsz. 18 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy méregfelhő II varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13959 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1997, sebződés: 141, gyógyulás: 448, összesen: +307 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 krathan pallost.
Rendületlenül haladsz előre a félhomályos járatban. [3. SZINT - 24. PONT.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy drag'kór féregűző. {támadása: 52.} Fegyvere egy drag'kór bökő. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy méregfelhő III. 205 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled Asylux csapdája varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a drag'kór féregűző nyakát. (6 támadással 235 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Vámpírölővel néhányszor teljesen átdöföd a drag'kór féregűző fejét. (7 támadással 588 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+118 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 73 életpontot sebeztél. 73 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a drag'kór féregűző testét. (5 támadással 291 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Pestisaurád 10 sebzést okoz. A szörny fegyverével feléd szúr, de nem talál. Vámpírölővel megdöfködöd a drag'kór féregűző bal oldalát. (5 támadással 422 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+85 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 74 életpontot sebeztél. 74 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel meghorzsolod a drag'kór féregűző testét. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). A pestisaura 8 ép-t sebez. A drag'kór féregűző gyenge döfése nem tudott megsebezni. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12516 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-47 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1974, sebződés: 0, gyógyulás: 431, összesen: +431 ÉP}

Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 drag'kór bökőt.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. Egészséged TF-elődött. [34 pontot használtál fel, van még 220.]

vv 109 128 128 elmormolod a 109. varázslatot a 128. varázslatot a 128. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 218.]
Szupersebesen mormolsz. A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 216.]
Beizzik a turbómágia. A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 214.]

ek 116 80 267 t. energia kisütése: 116 80 267
Ősi gyógyítás varázslatot fogsz használni, ha életerőd 80 százalék alá zuhan. [0 pontot használtál fel, van még 214.]

ek 273 t. energia kisütése: 273
Butaság ára beállítás törölve. [0 pontot használtál fel, van még 214.]

m 1 mozogsz északkeletre
[234,9] Vége a fárasztó fel-le mászásnak: a dombságot síkság váltja fel. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Úgy gondolod, hogy a közeledő bosszantó apróság nem jelenthet komoly veszélyt. {védettsége: 80 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Gyorsan felraksz egy varázsvédelem varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy pusztító végzet varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 1049 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy szerencsétlenség varázslat. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a bosszantó apróság páncélozott ollóját. (6 támadással 221 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vámpírölőt a másikra támadsz. Vámpírölővel jól megszurkálod a bosszantó apróság páncélozott ollóját. (7 támadással 566 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 85 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a bosszantó apróság nyakát. (2 támadással 122 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád működik (18 ép-t sebezve). Egy Asylux átka varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a bosszantó apróság, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Kemény ollójával a bosszantó apróság végigsebzi a bal combodat és lábszáradat. (2 támadástól 106 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) A bosszantó apróság karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 47 életpontot vesztesz.) Ez kronoérintés volt (-13 TVP). A bosszantó apróság farkával a kezedre csap. (1 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Jeges érzés járja át tested (-5 erő forduló végéig). A bosszantó apróság összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18782 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2061, sebződés: 226, gyógyulás: 94, összesen: -132 ÉP}

Utad során felfedezel egy tükörtornyot. Egy kisebb csoportosulást pillantasz meg. Hét törpe és egy alakváltó herceg álldogál egy üvegkoporsó mellett. Mindnyájan könnyeznek, mintha gyászolnának. A koporsóban egy gyönyörűséges ember nő fekszik. Nyilvánvalóan halott. Ha segíteni akarsz, 24 TVP-t kell elköltened (45. jellempróba). Észreveszel egy oltárt. Raia híveié.
(Feltételes mászás:) A pókkarmokat a kezedre és a lábadra csatolod, majd mászni kezdesz felfelé. A gyors forgás miatt elég nehézkes a tapadás a torony felületén. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 mászás). Szinte csukott szemmel haladsz előre a vakító fény miatt, ami bárhogy is fordulsz, a szemedbe tükröződik. Hosszú idő telik el, míg eléred a lentről kiszúrt rést. A lentről sötét foltnak tűnő jelenés tényleg egy bejárat, mely mögött egy fényesen kivilágított, tágas terem húzódik. Valami aggaszt a hellyel kapcsolatban, de eltelik pár perc míg rájössz: nem egyedüli látogatója vagy a tükörtoronynak! Ez egy algaleioda! {egyik sebzési módja: 3x 14d14+40.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Egy méregfelhő III varázslatot dobsz ellenfeledre. 206 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az algaleioda bal oldalát. (5 támadással 170 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Küzdesz a méreg ellen, a siker részleges. (68 életpontot vesztettél.) Meglengetve a vámpírölőt ellenfeledre támadsz. Vámpírölővel többször eltalálod az algaleioda testét. (6 támadással 408 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 81 életpontot sebeztél. 81 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel gyengén megszurkálod az algaleioda bal lábát. (5 támadással 142 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Ellenfeled 10 pontot sebződik a pestisaurától. Az algaleioda feléd csap csőrével, de sikertelenül. Vámpírölővel többször eltalálod az algaleioda testét. (6 támadással 458 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+92 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 73 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel kicsit megbökdösöd az algaleioda bal lábát. (3 támadással 87 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A pestisaura 14 ép-t sebez. Csőrével az algaleioda belemar kézfejedbe. (1 támadástól 38 életpontot vesztesz.) A szörny szenzoraival vizet szív el a testedből. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 madártollat. 13010 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1649, sebződés: 106, gyógyulás: 294, összesen: +188 ÉP}

Hangos pukkanás kíséretében - mintha teleporttal érkezett volna - egy újabb szörnyeteg bukkan fel előtted. Ez egy tleikan hajadon! {egyik sebzési módja: 2x 6d18+120.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 576 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a tleikan hajadon jobb vállát. (5 támadással 149 életpontot sebezve.) A lény elbűvölően rád mosolyog! Kacagsz: rajtad nem fog a bűbáj! Meglengetve a vámpírölőt a másikra rohansz. Vámpírölővel megdöfködöd a tleikan hajadon testét. (7 támadással 515 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 72 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a tleikan hajadon bal lábát. (5 támadással 167 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád 11 sebzést okoz. A tleikan hajadon csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 311 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Vámpírölővel többször eltalálod a tleikan hajadon fejét. (6 támadással 433 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 63 életpontot sebeztél. 63 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a tleikan hajadon bal lábát. (5 támadással 155 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+32 életerő). A pestisaura 12 ép-t sebez. A tleikan hajadon csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 267 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2153, sebződés: 578, gyógyulás: 220, összesen: -358 ÉP}

Hátra sem fordulva sprintelni kezdesz visszafelé. Lefelé mászva már nem is zavar annyira sem a visszaverődő fény, sem a torony forgása. Hamar leérsz. Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Néhány mérföldre keletre megpillantasz egy Tharr oltárt. Délre nézve látsz egy Fairlight oltárt. Nyugatra egy Tharr oltár van. Elrakod a távcsövet. Egy bokrot találsz, tele félig érett egressel. (+1 kaja.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek északkeletre. [62 pontot használtál fel, van még 139.]

vv 79 167 elmormolod a 79. varázslatot a 167. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Irtóztató detonáció kíséretében tűnik el a nyomorúságos tákolmány. Helyén csak por és füst marad. [-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 134.]
Gyorsvarázsolsz! Sikeresen létrehoztál egy felszentelt oltárt! Áldott legyen az istened! [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 129.]

im imádkozol
Az oltárra helyezel 3 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Jóleső meleg fut végig a testeden. (+38 varázspont.) [30 pontot használtál fel, van még 99.]

m 3 4 mozogsz délkeletre, délre
[235,10] A síkság nyíltsága után valamivel bátrabban érzed magad egy ritka erdőbe belépve. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. A feléd közeledő verg elmeszaggató mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {egyik sebzési módja: 2x 6d10+25.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sunyi ellenfeled, egy láthatatlan védekező pszi felrakásával szöszmötöl! Egy méregfelhő III varázslatot dobsz ellenfeledre. 242 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy agybénítás II pszi támadást. Semmi eredménye! Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a verg elmeszaggató egyik csápját. (6 támadással 217 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Vámpírölővel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a verg elmeszaggató testét. (7 támadással 586 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+118 életerő). Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 83 életpontot sebeztél. 83 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a verg elmeszaggató testét. (5 támadással 280 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+57 életerő). A pestisaura 3 ép-t sebez. A verg elmeszaggató elhibázza az ütést csápjával. A verg elmeszaggató csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. A verg elmeszaggató csápol, de mindhiába. Vámpírölővel jól megszurkálod a verg elmeszaggató testét. (3 támadással 252 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+51 életerő). Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 88 életpontot sebeztél. 73 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megbököd a verg elmeszaggató testét. (1 támadással 60 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád 15 sebzést okoz. A verg elmeszaggató csápol, de mindhiába. A verg elmeszaggató csápol, de mindhiába. A verg elmeszaggató elhibázza az ütést csápjával. Véres nyál csordul ki a verg elmeszaggató száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13470 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1826, sebződés: 0, gyógyulás: 391, összesen: +391 ÉP}


(Továbbmész...) [235,11] Fák, mindenütt csak fák. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy dögbűzös liliom. {védettsége: 69 szúró, 69 vágó, 170 ütő ellen.} Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. Gyógyulsz (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő III varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 234 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a dögbűzös liliom testét. (6 támadással 253 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. Marokra fogva a vámpírölőt ellenfeledre rontasz. Vámpírölővel megdöfködöd a dögbűzös liliom jobb csápját. (6 támadással 524 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 88 életpontot sebeztél. 1 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a dögbűzös liliom testét. (5 támadással 271 életpontot sebezve.) Pestisaurád 12 sebzést okoz. Csápjaival a dögbűzös liliom lecsap a bal karodra. (2 támadástól 182 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) Vámpírölővel jól megszurkálod a dögbűzös liliom testét. (6 támadással 474 életpontot sebezve.) Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 78 életpontot sebeztél. 78 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megkarcolod a dögbűzös liliom testét. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Pestisaurád működik (8 ép-t sebezve). A dögbűzös liliom csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 157 életpontot vesztesz.) Borzalmas fejfájásod lesz. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12666 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2001, sebződés: 339, gyógyulás: 85, összesen: -254 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy kreommat-liliomot. Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) [18 pontot használtál fel, van még 81.]

m 4 7 mozogsz délre, északnyugatra
[235,12] A fák eltünedeznek, ahogy egy kisebb hegy lábához érsz. Nosza, másszuk meg! Találsz egy oltárt. Fairlight hívői építették. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy vaskohót. Hoppsz, egy quwarg! Rálépsz, és mész tovább. 1 tapasztalati pontot kaptál. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy Tharr oltárt. Keletre nézve látsz egy Leah oltárt. Délnyugatra egy márványtorony van. Nyugatra egy Leah oltár van. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. A feléd lépkedő lény meg sem próbál rejtőzni, ezért hamar kiszúrod. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy zseléféreg. {egyik sebzési módja: 1x 17d23+23.} Itt csata lesz.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy varázsvédelem varázst. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy pusztító végzet varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 859 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Nem találtad el. A lény savat köp rád. Nincs időd félrehajolni. (241 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a vámpírkardot. Megmarkolva a vámpírkardot a másikra rontasz. Vámpírkarddal végigvagdosod a zseléféreg farkát. (5 támadással 410 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Pestisaurád működik (5 ép-t sebezve). Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 218 életpontot vesztesz.) A zseléféreg farka ostorként csattan az arcodon! (1 támadástól 110 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Vámpírkarddal néhányszor megcsapod a zseléféreg testét. (5 támadással 395 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). A pestisaura 11 ép-t sebez. A zseléféreg a jobb karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 254 életpontot vesztesz.) Lehet, hogy a csípés mérgező volt? A zseléféreg farkával megérint. (1 támadástól 101 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy aranylánc, 2 vasérc, 2 aranytű, 3 fekete gyöngy, egy ezüst kulcs, 32 arany, egy umbatari karkötő és 2 arany karperec. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 vörös zselét. 14251 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1680, sebződés: 924, gyógyulás: 169, összesen: -755 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+370 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. A feléd közeledő sziklaelementál mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {támadása: 60.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem varázst. A szilánk működik (+2 életpont). Egy méregfelhő III varázslattal köszöntöd a másikat. 211 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a sziklaelementál jobb lábát. (6 támadással 151 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vámpírölőt ellenfeledre rontasz. Vámpírölővel jól megszurkálod a sziklaelementál bal vállát. (7 támadással 333 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 84 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel valamennyire megsebezgeted a sziklaelementál tömör fejét. (5 támadással 166 életpontot sebezve.) A pestisaura 17 ép-t sebez. A sziklaelementál mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. Vámpírölővel megdöfködöd a sziklaelementál tömör fejét. (7 támadással 337 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 78 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel kicsit megbökdösöd a sziklaelementál jobb karját. (5 támadással 172 életpontot sebezve.) A pestisaura 16 ép-t sebez. A szörny mancsával apró sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 79 életpontot vesztesz.) A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1565, sebződés: 79, gyógyulás: 6, összesen: -73 ÉP}


(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 16 kerek követ. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [234,11] Itt, újra a sík terepen, megszaporodnak a fák. Ritka erdőben vagy. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy nekrofunt. Egy embert látsz, aki egy spagulárt próbál megközelíteni. Látva téged, elmondja, hogy a bátyjától kapta kölcsön a hátast, de az ledobta magáról. Sajnos nem ért az állatokhoz, hiába mondja neki, hogy hő, ahogy a bátyjától látta. Ahhoz, hogy segíthess rajta, idomítás szakértelemre és 25 TVP-re van szükség (35. jellempróba). Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy oltárt. Leah hívői építették. A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Dred Hornwill irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy szent tölgyfát. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy dögbűzös liliom. {egyik sebzési módja: 2x 10d18+50.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeledre méregfelhő III varázslatot lősz. 229 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a dögbűzös liliom bal oldalát. (6 támadással 226 életpontot sebezve.) Ellenfeled bűzfelhőt bocsát rád. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Marokra fogva a vámpírölőt a másikra támadsz. Vámpírölővel többször eltalálod a dögbűzös liliom duzzadt szárát. (7 támadással 547 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Egy nekromanta csókja varázslatot dobsz ellenfeledre. 91 életpontot sebeztél. 91 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a dögbűzös liliom testét. (5 támadással 277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). A pestisaura 14 ép-t sebez. A dögbűzös liliom csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 274 életpontot vesztesz.) Borzalmas fejfájásod lesz. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) Vámpírölővel többször eltalálod a dögbűzös liliom testét. (5 támadással 411 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Egy nekromanta csókja varázslattal köszöntöd a másikat. 80 életpontot sebeztél. 80 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a dögbűzös liliom duzzadt szárát. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Ellenfeled 5 pontot sebződik a pestisaurától. Csápjaival a dögbűzös liliom csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 205 életpontot vesztesz.) Rosszullét fog el. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) A dögbűzös liliom szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12666 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1939, sebződés: 479, gyógyulás: 440, összesen: -39 ÉP}

[39 pontot használtál fel, van még 42.]

h 341 873 10 használod a 341. tárgyat
A tárgyaid lassan átváltoznak, és a helyükön 120 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 42.]

h 341 855 1 használod a 341. tárgyat
A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 150 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 42.]

szk 438 437 keresed a 438. szörnyet a 437. szörnyet
A táborozás ideje alatt majd megpróbálsz nyomokat kutatni, hátha találsz egy testzabálót. [0 pontot használtál fel, van még 42.]

id 429 100 idomítod a 429. szörnyet 42 pontért
Megkezded a gothag döglidérc idomítását. A szörny bizalmatlanságát apró falatokkal, dicséretekkel igyekszel feloldani. "Fogékony" tanítványod sok dolgot elsajátít a mai oktatás alkalmával is. (Még 278 TVP szükséges ahhoz, hogy a szörny teljesen be legyen idomítva.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyidomítás). [42 pontot használtál fel, van még 0.]

* 1. BP: használod a 147. tárgyat
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [3 pontot használtál fel, van még -3.]

* 2. BP: imádkozol
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 3. BP: elmormolod a 88. varázslatot a 88. varázslatot a 172. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -3.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -3.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 Thargodan esszencia). [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 4. BP: t. energia kisütése: 103 1
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 5. BP: elmormolod a 75. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 6. BP: kézbeveszed/felveszed a 462. tárgyat
Leveszed a tleikan kesztyűt, majd felhúzod a kezedre az Urgod kesztyűjét. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 7. BP: beraksz a bankba a 392. tárgyat (886 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 1 mászó-karperecet. Beraksz a bank széfjébe 1 pókkarmokat. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -3.]
Alaposan elfáradtál, jól esne egy kis innivaló. Kortyolsz a vizestömlőből. Az aranypikkelyek kifejtik jótékony hatásukat. (+0 jóság.) Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-9 szerencse). Elmúlt a bénító méreg hatása (támadásod újra a régi). Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. A szervezetedet méreg pusztítja (-52 életerő.) [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 19, 29, 26.
Egy pillanatra a "testen kívüliség" érzete fut át tudatodon, ahogy kapcsolatba lépsz az Élet Forrásával. (+1 max. ép.) Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy kaját bezabál a chaktra vadászeb. 2 kaját bezabál a pikkelyes ptog. Mára elég volt a kalandozásból. Rutinos öreg rókaként egy helyet keresel, ahol aránylag biztonságban pihenhetsz. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a gondolatolvasás hatása. Elmúlt a tolvajszem hatása. Elmúlt az alku hatása.
Ebben a körben -3 pontod maradt, ebből a következő körre -3 pontot vihetsz át. Kapsz még 695 pontot. A következő körben tehát 692 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


AZ ÉLET FORRÁSA (337. TUDATI KÉPESSÉG)
Hála nagyhatalmú totemlény tanítónknak, olthatatlan tudásszomjunkat ismét csillapíthatjuk valamelyest... Tudati térben való megfeszített kutatásunknak hála, rátaláltunk minden halandó legdédelgetettebb vágyálmára, az Élet Forrására. Sokan elbuktak már a rögös úton, és most, hogy végre birtokunkba került a Tudás, bizton állíthatjuk, nem minden lélek alkalmas arra, hogy eljusson szellemi fejlődésének újabb állomására, melyben tökéletesen megtapasztalhatja, és ezáltal kitágíthatja létezésének korlátait. Hogy hol találhatjuk meg ezt a Forrást? Nos, nem kell megmászni lehetetlennek tűnő hegycsúcsokat, nem kell megküzdeni rémálmokba illő bestiákkal, s nem kell kifosztani mesébe illő kincseskamrákat sem. A választ Magunkban kell keresnünk... Aki kellően megismerte már a közösséghez tartozás érzését, aki felül tud emelkedni kicsinyes vágyain, és a világot, mint egészet képes szemlélni, alkalmas lehet rá, hogy merítsen az Élet Forrásából, eme rövid, meditációs formula segítségével. A szertartás csak napnyugtakor végezhető el, amikor testünk megpihen, és lelkünk számot ad egész lényünk tetteiről. Természetesen az Élet Forrásából csak megfelelően felkészült személy meríthet, auráját nem fedheti nekromantikus lepedék...

DREIGHATRAN (523. SZÖRNY)
Amikor a föld alatt élő drag'kórok vezért választottak maguknak sok ezer évvel ezelőtt, nem is sejtették, hogy az ilyen hosszú ideig fog uralkodni fölöttük. Dreighatran a törzs sámánurainak mesterkedései folytán egy évet sem öregedett, mióta hatalomra került, viszont a fejlődésben nem állt meg: így jelenleg egy sokezer éves ember összes tapasztalatával rendelkezik. Miközben viadalokon bizonyította harcedzettségét, meglepő varázslatokat is tanult tanítóitól. Hogy mi halhatatlanságának a titka, minden bizonnyal örökre a drag'kórok titka marad.

DRAG'KÓR VÉRT (872. TÁRGY)
A drag'kórok páncélöltözékének kulcsfontosságú darabja. Anyaga különös, fekete és titanitkeménységű, érintése borzongató érzéseket kelt lelkedben. Viselése 25-tel növeli a védettségedet, 250-nel pedig a max. ÉP-det. Ehhez képest csupán csekélység, hogy a szerencsédet 3-mal csökkenti. A drag'kór vértet nem adhatod át másik kalandozónak.

DRAG'KÓR VARÁZSKÖNYV (869. TÁRGY)
Izgatottan bontogatod a keményfedeles, arany szegecses könyvborítót, hogy mielőbb felfedhesd a drag'kórok idegen kultúrájának egy szeletjét. Alig tudod palástolni csalódottságodat, amikor rájössz, a varázskönyv lapjai üresek. Vagy csak egy halandó szemével olvashatatlanok, és valamilyen segédeszköz kell a betűk megjelenítéséhez? Biztos vagy benne, hogy a kezedben tartott csecsebecse sokkal több titkot és tudást rejt magában, mint ami az első pillantásra látszik: amíg nálad van (nem kell hozzá KF-elni), eggyel több nyakláncot viselhetsz. Nem adhatod át másik kalandozónak.

KARAKTERLAP

Lábszagú Vargánya, egy hófehér, copfos hajú, izzóan vörös szemű ember férfi vagy. Fekete a bőröd. Dornodon földi és égi helytartója vagy. A Serény Múmiák (#9103) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 554. fordulód.

Erő: 73 (78) Szint: 50 Merészség: 10/5 Magasság: 172 cm
IQ: 73 (79) Támadás: 67 Agresszió: 5 Testsúly: 96 kg
Ügyesség: 70 (80) Védekezés: 127 Menekülés: 30 % Életkor: 32/63 év
Egészség: 72 (82) Életpont: 1241/1109 Jellem: gonosz (666) Tul. pont: 1
Szerencse: 78 (90) Varázspont: 3536/1417 Pénz: 21981 arany Kép. pont: 65
Tudatpont: 39/20 Pszi pont: 455/299 Halhatatlanság: 13 %
Eddig összesen 5428 szörnyet (27 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 376599 TP-t kaptál. Jelenleg 23665315 TP-d van. A következő szinthez még 1334685 TP szükséges. Trófeáid: kreiton jótündér, tleikan főbíra, triklem drakolder. A 481. fordulódban 7895 arany került a bankszámládra. 10776 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 7/94 ökölvívás: 8/71 szúrófegyverek: 47/71 (+18%)
vágófegyverek: 32/23 (+1%) ütőfegyverek: 31/36 lőfegyverek: 25/33
dobófegyverek: 38/77 (+8%)

Feltételes fegyverváltás: Pusztítás Botja (#316) (250%) << vámpírkard (#358) (300%) << vámpírölő (#951) (60%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -19.); vas dobónyíl (#189) (20 -996.); hajító csillag (#939) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 27/32 2. nyomkövetés: 143/15 (+27%) 3. lopás: 20/47
4. mászás: 26/7 (+36%) 5. csapdakészítés: 37/14 (+6%) 6. csapdaészlelés: 31/36 (+12%)
7. gyógyítás: 125/17 8. titkosírás: 13/54 9. felderítés: 27/98
10. szörnyidomítás: 11/18 (+48%) 11. teológia: 180/5 (+123%) 12. taumaturgia: 122/62 (+69%)
13. szerencsejáték: 7/23 14. versengés: 16/33 15. harcművészetek: 8/62
16. zene: 11/48 17. szörnyismeret: 31/5 18. pszi: 25/94 (+9%)
19. zárnyitás: 2/43 20. vadászat: 17/46 21. vitalitás: 6/83
22. bányászat: 40/53 (+4%) 23. úszás: 7/78 24. csapatmunka: 1/9

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 509
8. képességpont: 4

FELTÉTELES PARANCSOK (még 3 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 30% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 3 alkalommal)
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 100 TVP-ért csak 152. fémet, vagy jobbat
készítesz ében tobozt (#578) (max. 99 darabot, csak egyszer), lótuszvirágot (#447) (max. 99 darabot, csak egyszer), borkonyó bibét (#312) (max. 99 darabot, csak egyszer), csuklyavirágot (#133) (max. 99 darabot, csak egyszer), kaktuszbogyót (#429) (max. 20 darabot ), kerek követ (#19) (max. 40 darabot ), tükröt (#43) (max. 10 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 99 darabot, csak egyszer), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot )
mászol max. 300 TVP-ért
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 13, max: 16)
kputtyintó csalán (#247), adószedő (#234), szintszívó lények (#9097), kronoelementál (#287), Rém (#315), halált okozó lények (#9098), rubin sárkány (#330), öregedést okozó lények (#9095), Üdvhadsereg (#9142), áldott okerón (#336), tleikan főbíra (#512), kreiton lich (#536), Morghatal A'ton (#544)
Barátságosság (aktív: 3, max: 16)
bűbájlidérc (#761), mösze uralkodó (#789), éjfattyak (#9096), Igaz Barátok (9141. KT)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP) jégcsóva (#41, 15 VP)
fehér glóbusz (#47, 13 VP) varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP)
minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) tolvajszem (#2, 8 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) gondolatolvasás (#8, 9 VP, 1 TVP) varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP)
életszívás (#10, 5 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP)
méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP) sötét halál (#45, 18 VP)
vérbeli borzongás (#46, 9 VP) szárazság (#48, 6 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP)
Sötét Ceremónia (#55, 50 VP, 10 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
életszívás II (#80, 12 VP, 5 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyroppantás (#91, 16 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) energiapajzs (#103, 20 VP) pusztító végzet (#106, 30 VP)
szopógödör kreálás (#125, 60 VP, 10 TVP) életszívás III (#128, 15 VP, 5 TVP) sötét rítus (#131, 30 VP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) infralátás (#171, 8 VP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) tűzvihar (#175, 24 VP) túlvilág lehelete (#177, 22 VP, 5 TVP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
pestisaura (#210, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP)
armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP)
mágia megértése (#226, 0 VP) méregfelhő III (#229, 25 VP) meditáció (#250, 0 VP)
avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP) vámpírvér (#257, 0 VP) hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP)
bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 170 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) áldomás (#6) Pörhemór köre (#205) (106,5,3) szürkeáll. aktiv (#71)
pszi-ernyő (#64) mentális pajzs (#72) láth. észlelése (#78) esszenciavédelem 2 (#188)
esszenciavédelem (#165) tűzmágia (#157) hadiszerencse III (#59) tulajdonságpajzs (#26)
tárgyvédelem (#178) túlvilág lehelete (#177) pestisaura (#210) a lélek védelme (#57)
óriáserő (#53) villámmágia (#227) erőpajzs III (#127) fürkésző szemek (#213)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
19. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
méregfelhő III (#229)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
varázsvédelem II (#108), varázsvédelem (#34)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 44, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> férfiak (#998) pusztító végzet (#106) >> nők (#999)
armageddon (#218) >> magnetikus praglonc (#200) méregfelhő (#37) >> viharóriás (#278)
puha ütés (#60) >> 15. szintű lényekre pusztító végzet (#106) >> erdei rém (#399)
háló (#186) >> molgan (#284) méregfelhő III (#229) >> 30. szintű lényekre
pusztító végzet (#106) >> tollaskígyó (#635) pusztító végzet (#106) >> rothadó lián (#427)
pusztító végzet (#106) >> albinó féreg (#529) pusztító végzet (#106) >> tűzrája (#531)
pusztító végzet (#106) >> káoszpók (#530) puha ütés (#60) >> ro'galhal kísértet (#463)
pusztító végzet (#106) >> dübörgő bahrot (#479) bo'adhun csapás (#266) >> vámpírféreg (#782)
méregfelhő III (#229) >> 34. szintű lényekre bo'adhun csapás (#266) >> rubin góliát (#473)
bo'adhun csapás (#266) >> 38. szintű lényekre háló (#186) >> sötét ülnök (#508)
armageddon (#218) >> tleikan házőrző (#507) pusztító végzet (#106) >> 40. szintű lényekre
pusztító végzet (#106) >> kreiton átokmester (#537) bo'adhun csapás (#266) >> testzabáló (#438)
pusztító végzet (#106) >> zseléféreg (#453) pusztító végzet (#106) >> natharion gólem (#428)
armageddon (#218) >> greén örvény (#443) pusztító végzet (#106) >> Sshreakza (#496)
armageddon (#218) >> lidérctűz (#457) armageddon (#218) >> több ellenfél elleni harcban (#985)
pusztító végzet (#106) >> társak oldalán harcolva (#986) pusztító végzet (#106) >> Dreighatran (#523)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 44, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
pszi-acéltorony (#98) >> káoszszellem (#472) lidércidézés (#219) >> 36. szintű lényekre
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
pszi-acéltorony (#98) >> aranyfecske (#283) energiapajzs (#103) >> Raia angyala (#333)
lidércidézés (#219) >> nők (#999) lidércidézés (#219) >> férfiak (#998)
védelem tűz ellen (#38) >> Ekhnagorhu (#291) védelem tűz ellen (#38) >> tűzelementál (#276)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418) védelem tűz ellen (#38) >> Orkhan Thai (#238)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK
chaktra vadászeb (#459) státusz: OK
gothag döglidérc (#429) (idomítás alatt) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az elmúlt idők legendás páncéljait sokszor ősi hüllők gyomrában találhatod meg. Végezz 10 csupaszbőrű macloghhal, hátha szerencséd lesz! (számláló: 0)
2.) Teljes immunitás tűzre? Minden ilyen varázstárgyat meg kell semmisíteni. Hozz számomra 3 vörös immunitáskövet, és zúzd apró darabokra oltáromnál!
3.) Az éjfattyak az egész világot fenyegetik, még az én szolgáimat is. Kezdd meg a harcot, végezz egy rd'alv lélektipróval!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 15 királynő, 40 élőholt, 16 vadász, 8 nagymester, 18 parafenomén, 11 rohamosztagos.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 áldott kő (#642) 1 csillagbot (#929) 1 csillezsályalevél (#1253)
7 drag'kór bökő (#873) 1 ezüstdarab (#326) 12 gyógykenőcs (#313)
9 kaja (#2) 1 kaktuszbogyó (#429) 6 karbin plazma (#199)
1 kij formázó minta (#717) 1 kis aranykulcs (#240) 1 krathan szablya (#854)
1 kyorgölő kés (#868) 1 lélekesszencia (#619) 1 nitmák kard (#856)
1 nyílvessző (#108) 1 pézsmatökmag (#934) 1 pókkarmok (#886)
1 ragasztó (#83) 1 rókafarok (#124) 1 sallank karom (#128)
2 spiritusz (#170) 1 szvó-ektoplazma (#151) 1 tükör (#43)
1 varázskő (#305) 2 vas dobónyíl (#189) 27 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1225 arany (#50) 2 arany karperec (#194) 1 aranylánc (#191)
2 aranytű (#272) 4 borkonyó bibe (#312) 1 daleb.kristálykulcs (#980)
1 drag'kór var.könyv (#869) 1 drag'kór vért (#872) 1 ezüst karkötő (#158)
1 ezüst kulcs (#184) 5 fekete gyöngy (#99) 1 fiatalság itala (#473)
2 gyöngymangó (#135) 19 kerek kő (#19) 1 lótuszvirág (#447)
5 madártoll (#112) 9 mákrózsa virág (#56) 1 manakristály (#500)
1 réz papi karkötő (#307) 1 rítusónix (#751) 6 szent jogar (#150)
1 szöges bunkó (#8) 1 umbatari karkötő (#278) 5 vasérc (#152)
1 vörös zselé (#862) 1 xirnox szív (#213)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(233,10) a 106. labirintus bejárata, pézsmatök (#933, belőle készíthető: #934), olvasztókemence (#86), oltár, vaskohó (#155), tündöklő szobor (#1587), 255. jellempróba, érclelőhely, drag'kór kolosszus (#522), drag'kór féregűző (#520), drag'kór sámánúr (#521), Dreighatran (#523), krathan csontváz (#432)
(234,9) bosszantó apróság (#452), tükörtorony (#885), 45. jellempróba, 255. jellempróba, Raia oltár, algaleioda (#474), tleikan hajadon (#533)
(234,11) nekrofun (#173), 35. jellempróba, Leah oltár, művészi porolit (#720), szent tölgyfa (#393), dögbűzös liliom (#455)
(235,10) verg elmeszaggató (#430)
(235,11) dögbűzös liliom (#455), kreommat-liliom (#924, belőle készíthető: #925)
(235,12) Fairlight oltár, vaskohó (#155), zseléféreg (#453), sziklaelementál (#437)

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* A III. Harcosok Ligájában elért dobogós eredmények bekerültek a Karakterlap Hőstettek rovatába.
* Nem lehetett a FOG parancsot törölni, ha egy olyan szörnyre vonatkozott, amilyen szerepelt az adott karakter befogott szörnyei között. Ezt javítottuk. Meglévőt törölni lehet, újat kiadni nem.
* Ha a karakter és a szörny egyszerre ölte meg egymást, akkor még a D.E.M.-ezés előtt kiíródott, hogy a szörny meghalt/eldemezett, stb. Ezt a jövőben már nem fogják látni a karakterek. A karakterek demezése előtt íródott furcsán "elfutós" szöveget szintén töröltük onnan.
* Elenios tündöklő szobra akkor is kifejtette hatását, ha lerombolták azt, ezt javítottuk.
* Mostantól, ha egy Közös Tudat már meglevő képességet fejleszt minden változtatás nélkül, és ez a képesség a 14-nél korábbi képesség, akkor lehetőség van a fejlesztési időt 100 napról 50 napra csökkenteni. Vagyis, ha a KT 50 nap alatt, vagy előbb készen van a fejlesztéssel, a képességet az 50. napon megkaphatják, és ekkor kezdődik a következő 100 vagy 50 nap számolása is.

Üzenet küldése a karakternek