552. forduló, 554. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2007. febr. 1. 9h:18'
EZ A 553. JÁTÉKHETED, 553. FORDULÓD
554. játékheted kezdete: febr. 5.
A következő fordulódat legkorábban a 554. játékhéten tudjuk betáplálni.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131

LAD KALANDJAI


10 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [144,61] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz Süsüvel. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Egy bársony övsálat, egy Bropxat vállvédőjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy játékmesteri palástot, egy két kard szimbólumot, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.gyémántját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy tleikan kesztyűt, egy uglaok harci maszkot, egy uglaok karvédőt, egy uglaok lábszárvédőt, egy uglaok láncköpenyt, egy uglaok szögescsizmát, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Vlagyimir-díjat visel. Felszerelését egy élőholt drakolder trófea, egy trakuun lidérc trófea és egy Mialden trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {legmagasabb fegyver szakértelme: 59.} Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon összefutsz Falcon Castagirral. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy balkezes gyűrűt, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy fűzött kagylósort, egy halálhozó karkötőjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy hókeresztet, egy hősiesítő medált, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy koponya szimbólumot, egy Morgan sipkáját, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szirén köpenyét, egy Vlagyimir-díjat, egy ogre övet és egy bűzölgő csizmát visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Friedurgonoma trófea és egy Folrang trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. {támadása: 68.} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon összefutsz egy hófehér, tüsi hajú, borostyánszemű árnymanó férfival. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. Bőre mint a hold sápadt ezüstje. Mozgása könnyed, szinte már légies. Arca - mely a hűvös sírszobrok szépségét idézi - megmagyarázhatatlan keserűséget kelt benned... {max. életpontja: 2940.} Elég egy mentális pillantás aurájára: ő is semleges. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Dess. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn.
Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Az 1. napon találkozol egy fekete, rövid hajú, szürke szemű elf férfival. A bőre világosabb az átlagosnál. Talpig ezüstösen fénylő vértezetet visel, és ugyanolyan szimbólum látható rajta, mint hátasán: Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Raia főpapja. Egy csontamulettet, egy Eldaran karkötőjét, egy féregíz nyakpántot, egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy nap szimbólumot, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval.gyémántját, egy rájabőr úszógatyát, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy Vlagyimir-díjat, egy zafír erőövet, egy zafír fülbevalót és egy zafír védőgyűrűt visel. Fegyverzetét egy ongóliant trófea, egy quwarg parafenomén trófea és egy quwarg nagymester trófea színesíti. Jobb kezében egy varkaudar szablyát, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy tünde íj. {max. életpontja: 397.} Érzékeled auráját: tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Megbarátkoztok egymással. Az ő neve Hajnalcsillag. Homlokérintéssel biztosítjátok a későbbi telepatikus összeköttetést.
Az 1. napon találkozol egy barna, rövid hajú, barna szemű alakváltó férfival. Fekete a bőre. Raia püspöke. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bozontfonatot, egy halálhozó karkötőjét, egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy korinthai talizmánt, egy nap szimbólumot, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. rubinját, egy szirén köpenyét, egy vark. pecsétgyűrűt, egy vassisakot és egy vasvértet visel. Fegyverzetét egy varkaudar hadúr trófea, egy norpadolótika trófea és egy ongóliant trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy koronára fonódó kígyó. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. {támadása: 34.} Tisztán érzed auráját: tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Megbarátkoztok egymással. Az ő neve Dan McGee. Kölcsönösen engedélyezitek egymás számára a további mentális kapcsolatot. Időt szakíttok egy kis tapasztalatcserére. Te gyógyítás szakértelmed terén kapsz néhány hasznos tanácsot, cserébe a taumaturgia szakértelemről mesélsz beszélgetőpartnerednek.
Az 1. napon összeakadsz Crazzal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Felszerelését egy szépen megmunkált bűvös lant díszíti. Sheran főpap-jelöltje. Egy csontamulettet, egy dal.kristálykesztyűt, egy díszes tunikát, egy gyémánt védőgyűrűt, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián ujjkarikát, egy hósárkánybőr csizmát, egy kir.érd.műv. kitűzőt, egy kyorg vállpántot, egy Luthius karkötőjét, egy örökkéval.tűzopálját, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku függőt, egy szerencsetalizmánt, egy szirén köpenyét, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir-díjat visel. Ruházatát egy élőholt ősmágus trófea, egy magnetikus praglonc trófea és egy kamionoszaurusz trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Lant, mit angyal s ördög tart. Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy eszement trappoló viszi.
Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon találkozol Valéra. Mozgása könnyed, szinte már légies. Ahogy a szemébe nézel, egy pillanatra mintha elvesztenéd az irányítást tested felett... {védettsége: 134 szúró, 134 vágó, 134 ütő ellen.} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Az 1. napon összefutsz Aremmel. Sheran kisebb avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy csodálatos nyakláncot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mahagóni vértet, egy Natharion amulettet, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi kígyóbőr övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Nap bírája trófea, egy triklem drakolder trófea és egy tleikan rémeb trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy tölgyfakoszorú. Jobb kezében egy tleikan nyársat tart. Lőfegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Málhásállata egy sivatagi doareg. {max. életpontja: 1945.} Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon találkozol egy fekete hajú, szürke szemű, rövid bajszú kobudera férfival. Bőre gránitszürke. Tharr félisten hatalmú felszentelt főpapja. Egy bársony övsálat, egy bo'adhun gyűrűt, egy csillogó karkötőt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy fattylord derékövet, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy gránit szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy yiang kesztyűt, egy yiang köpenyt, egy yiang mellényt, egy yiang nadrágot, egy yiang surranót és egy yiang vállvédőt visel. Fegyverzetét egy Nap bírája trófea, egy vtoeken döntőbíra trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy Shengoroth karmát tart. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Teherhordója is van: egy bazaltelementál! Szegény állat majd megszakad. {ereje: 92.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: az ő jelleme is semleges. Összeismerkedtek. Az ő neve Lord Ariakas. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn.
Az 1. napon összeakadsz Shadowfighterrel. Tharr korlátlan hatalmú főpapja. Egy arany papi karkötőt, egy Batharak vállemezét, egy díszes tunikát, egy fattylord derékövet, egy háború gyűrűjét, egy hósárkánybőr csizmát, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy gránit szimbólumot, egy natharion gömböt, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku függőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét és egy zafír fülbevalót visel. Fegyverzetét egy királyi őrjáratos trófea, egy vark. kardtáncos trófea és egy varkaudar katona trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy mutáns pók! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {max. varázspontja: 925; max. pszije: 113.} Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 94 purifikátor hájat (9990 arany kikiáltási áron), 1 ryuku karvédőt (200 arany kikiáltási áron), 1 ryuku amforát (400 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 49 halcsont (eladási ár: 250 arany, ebből a kezelési költség: 25 arany) ellenértékét.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Kifizetted a megvett 60 sallank karmot (989 arany). Átveszed a sikeresen eladott 1 agori szegecscsizma (eladási ár: 2000 arany, ebből a kezelési költség: 200 arany), 1 ryuku amfora (eladási ár: 420 arany, ebből a kezelési költség: 42 arany) ellenértékét. Az ügynök visszahozta az eladhatatlan 1 kij formázó mintát, 1 kij formázó mintát, 1 kij formázó mintát, 1 kij formázó mintát, 1 kij formázó mintát, 1 kij formázó mintát, 1 kij formázó mintát.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 ryuku karvédő (eladási ár: 820 arany, ebből a kezelési költség: 82 arany) ellenértékét. Az ügynök visszahozta az eladhatatlan 94 purifikátor hájat. Épp a legutóbbi labirintus kifosztásán merengsz, amikor rúgkapálva megérkezik a Trikornis Futárszolgálat egyik küldönce. Brandon adott fel valamit! Talán még sikerül bepasszírozni a tárgyakat a hátizsákodba: 1 lélekharangot.
Nyakadon két apró pont van. Vért szívtak tőled! (-228 életerő.) Furcsa álmod volt, furcsa érzésekkel: Este van. Egy újabb este. Talán ez lesz az... Talán ma újra eljön... El kell jönnie!!! Zsúfolásig megtelt a főtér, így erősen furakodnod kell, hogy közelebb tudj férkőzni. A tömeg hangjaiból, és a bekiabálásokból megérted, hogy elfogtak egy vámpírt, és most a nép meg akarja lincselni. A városháza erkélyén megjelenik a főbíró, és a néphez szól. - Emberek! A mi városunkban ártatlanokat nem végzünk ki. Tett ez a lény valaki ellen valami gonoszságot? - Engem gyíkká változtatott! - kiáltod. - De már elmúlt - teszed hozzá a kérdő tekinteteket látva. A nép őrjöng, kivégzést követel. - Bűnös lélek! Tisztítótűz általi halálra ítéllek! - dörgi a város bírája. Reggel, mikor felébredsz, még hosszan cseng a füledben a szerencsétlen jajgatása.
Zu'lit tarsolya termel 1 kék orchideát. Az aranytermő erszény 96 aranyat termelt. A teremtés zsákja létrehozott 1 madártollat. A teremtés zsákja létrehozott 1 ramit követ.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Bár nagyon le vagy már gyengülve az szomjazástól, azért visszanyerted erőd egy részét. (+21 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1172 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Pszi energiáid is töltődnek. (+455 pszi pont.) A poszogó möszék csámcsogva habzsolják pszi energiáidat. (-4 pszi pont.) A jóltápláltság következtében szaporodtak a kis aranyosak! (+1 poszogó mösze.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+6 tudatpont.) A lottó 696. hetének nyerőszámai: 23, 5, 17. 1 db 1 találatos szelvényed volt. Erre összesen 11 arany nyereményt kapsz.
Sok időt töltöttél azzal, hogy egy őrült varázsló nyomára bukkanj. Már majdnem feladod, amikor egy kifejlett példányra bukkansz!

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka II varázst. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy pszi ragyogás. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: energiafolyam varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod az őrült varázsló bal oldalát. (6 támadással 218 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd az őrült varázsló bal lábát. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd az őrült varázsló bal oldalát. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) Az őrült varázsló csapása csak a levegőt találja. Az őrült varázsló szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy kék orchidea és egy karbin plazma. 2413 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 351, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

(Önanalízis: +40% szörnyismeret.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyismeret). [7 pontot használtál fel, van még 746.]

* 1. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 71. varázslatot a 70. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-25 pszi pont.] [7 pontot használtál fel, van még 739.]
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 737.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 736.]

* 2. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 734.]
Szupersebesen mormolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+12 erő). [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 732.]
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+10 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 730.]

* 3. KP: elmormolod a 209. varázslatot a 165. varázslatot a 188. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 728.]
Gyorsvarázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 726.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 724.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 722.]
Szupersebesen mormolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 722.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 mocsári penke). [0 pontot használtál fel, van még 722.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 722.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 722.]
Gyorsvarázsolsz! Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-29 életpont.] (Önanalízis: +2% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+13 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 707.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
KT-dnek segédkezel egy új tudati képesség kifejlesztésében: hosszan koncentrálsz, a közös gyűjtőbe ömlesztve tudati energiáidat. [-6 TU.] A befejezéshez még 94 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. [60 pontot használtál fel, van még 647.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 647.]

* 8. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat a 611. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt.
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 647.]

* 9. KP: kézbeveszed/felveszed a 614. tárgyat a 287. tárggyal a 834. tárgyat
A füledre akasztod az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 647.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 647.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 647.]

h 1271 403 használod az 1271. tárgyat
Előveszed Sheran cserepét, és egy fokhagymát ledugdosol a benne lévő földbe. Ezután megöntözöd vízzel, majd isteni könnycseppel. Némi hajtás azonnal sarjadzani kezd, de még sok idő, míg leszüretelheted. [5 pontot használtál fel, van még 642.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Energia árad testedbe. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja az aranyfecske testét. (6 támadással 217 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd az aranyfecske jobb vállát. (4 támadással 318 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+64 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod az aranyfecske testét. (3 támadással 133 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Az aranyfecske belecsíp a jobb térdedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A szörny antennáit hozzád érinti, majd váladékot enged a nálad levő mérg. vas dobónyíl felszínére. A tárgy a szemed előtt folyik szét! A teremtmény élvezettel szürcsöli fel. Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 61 életpontot vesztettél. Az aranyfecske szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 97 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 668, sebződés: 78, gyógyulás: 99, összesen: +21 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 632.]

h 1602 27 30 használod az 1602. tárgyat
Használod az ezüstszelencét. Beleraksz 30 vizet. Tudod, mikor kell kinyitni - tárgyaid eltűntek, helyükön 7 ezüstdarabot találsz. [3 pontot használtál fel, van még 629.]

hu 1154 hulladék: 1154
Hulladékgyűjtés törölve: ryuku védőkenőcs. [0 pontot használtál fel, van még 629.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Sebeid gyógyulnak (+275 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 627.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 622.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 617.]

m 8 mozogsz északra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[207,125] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka II varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy Asylux csapdája varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a purifikátor császár szürke hengertestét. (6 támadással 167 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal párszor kilyukasztod a purifikátor császár testét. (6 támadással 399 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 107 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Teriád karddal épp hogy eltalálod a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 65 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 775, sebződés: 0, gyógyulás: 136, összesen: +136 ÉP}

Látsz egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Találsz egy remek rejtekhelyet nem vízhatlan tárgyaidnak, majd belegázolsz a tengervízbe. Nem túl meleg a víz, állapíthatod meg, remélhetőleg nem fogsz megfázni a nagy lubickolásban. Aztán lebuksz a mélybe. Nicsak, piciny halak milliónyi vesznek körbe, érdeklődően figyelve az új jövevényt birodalmukban. Karjaid minden egyes mozdulatára arrébb rebbennek, hogy aztán onnan folytassák a bámulást. Vicces látvány. Aztán valami történik, mert mindannyian szétrebbennek a különböző irányokba. Egy vízdémon védelmezi a vadászterületét. [védettséged: 35]

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi eredménye! Megmarkolva a triton szigonyt ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal több döféssel felnyársalod a vízdémon egyik csápját. (3 támadással 195 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Egy hullámkeltés varázslatot dobsz ellenfeledre. 160 életpontot sebeztél. A vízdémon jobb combodat és térdedet célozta a nyelvével, és méghozzá milyen hatékonyan! (2 támadástól 72 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-2 TVP). Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2795 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 355, sebződés: 72, gyógyulás: 44, összesen: -28 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. A tengerfenék homokjába fúródva különleges zsákmányt fedezel fel. Érdemes leúsznod érte. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ryuku buzogány [ryuku buzogány ládikóba-> (186,106)-> 70 arany, -2 ÉP]. Egy villámrája jön feléd. [védettséged: 35]

Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal több döféssel felnyársalod a villámrája testét. (3 támadással 194 életpontot sebezve.) Egy hullámkeltés varázslatot dobsz ellenfeledre. 172 életpontot sebeztél. A villámrája csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 59 életpontot vesztesz.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
1914 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 366, sebződés: 59, gyógyulás: 0, összesen: -59 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). A tenger teremtményei még mindig nem hagynak békén kutakodni, pedig már csak néhány karcsapás kell, hogy elérd a hajóroncsot. Egy vízdémon készül a lemészárlásodra. [védettséged: 35]

Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy direkt kontakt. II pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Meglengetve a triton szigonyt ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a vízdémon testét. (3 támadással 216 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy hullámkeltés. 139 életpontot sebeztél. Érdes nyelvével a vízdémon néhányszor végigsimítja oldaladat. Mint a smirgli! (2 támadástól 71 életpontot vesztesz.) Egy mikronnyit öregedtél (-2 TVP). Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
2795 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 355, sebződés: 71, gyógyulás: 48, összesen: -23 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) A hajó oldalából kiharapott lyukon keresztül be tudsz úszni a ryuku hajóroncs belsejébe. Valami itt jókora pusztítást végzett. Ryuku matrózok megtépázott holttestei fekszenek mindenütt. Hatodik érzéked veszélyt jelez, az úszás szabályaira fittyet hányva, hirtelen megpördülsz, hogy szembenézz a tenger legborzalmasabb ellenfelével. (Önanalízis: +6% úszás.) Egy óriás vízi sün készül a lemészárlásodra. [védettséged: 35]

Meglengetve a triton szigonyt a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod az óriás vízi sün testét. (4 támadással 558 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-558 életpont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy hullámkeltés varázslatot. 168 életpontot sebeztél. Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
4040 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 726, sebződés: 558, gyógyulás: 0, összesen: -558 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (187,107)-> 40 arany, -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (186,106)-> 25 arany, -2 ÉP], 2 pular kristály [pular kristály ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP], egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (187,107)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], 2 ryuku harmatgyűjtő és egy ryuku kalapács. Ennél többet már nem tehetsz itt. Erőteljes karcsapásokkal felúszol a felszínre, összeszeded a tárgyaidat (mind megvan), és további kalandokra készen továbbindulsz. (Önanalízis: +4% felderítés.)
(Vándorcirkusz:) Nahát! Az orrod előtt cirkuszos sátrak emelkednek ki a földből. Izgatottan indulsz el közöttük, jobbra-balra kapva fejed a rengeteg színes dolog láttán. Mielőtt elvegyülhetnél a tömegben, egy törpe lép eléd. Vonakodva válsz meg a belépőre szánt 20 aranytól.
A szellemkastély olyan, mint mindig, magányos és lenyűgöző. A bejárat előtt nem vár rád kísértet, az egyetlen "élő" dolog a környéken a szél cibálta sátorponyva. Sietve lépsz be a falak közé. Baljóslatú folyosóra érsz. Forró fuvallat csapja meg az arcod. Néhány méter megtétele után meglátod, hogy a folyosó falai lángokban állnak.
- Biztosan csak illúzió - gondolod, és magabiztosan a lángnyelvek közé lépsz. De amikor már a szemöldököd is megperzselődik, behúzott nyakkal úgy döntesz, visszafordulsz, ilyen áron nem folytatod az utadat. Kedveszegetten hagyod ott a cirkuszosokat, hogy újra belevethesd magad Ghalla "hétköznapi" életébe. (Önanalízis: +4% versengés.)
Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor északra nézel, észreveszel egy korallfövenyt. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Oppsz, itt járt már valaki! Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 3 hetes mutáns nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)
Összeakadsz Pinyóval. Raia személyes testőrként szolgáló avatárja. Egy angyalok gyűrűjét, egy haramakit, egy hoarián bőrnadrágot, egy Khór maszkját, egy kotét, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy óriások övét, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku függőt, egy sodét, egy szirén köpenyét, egy szürke bőrkesztyűt, egy vascarai csizmát, egy Vlagyimir-díjat és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy drótszőrű mópat trófea, egy triklem drakolder trófea és egy rubin sárkány trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Idős asszonyt szopógödörbe segítő ifjú harcos. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy quwarg őrparancsnok (ld. enc.)} Igazi pech ezt a kalandozót látni (-2 szerencse forduló végéig.) Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
[53 pontot használtál fel, van még 560.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. A kisülni készülő varázslat a következő pillanatban már benned van. Sikerült elmondanod a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Gyorsan felraksz egy hhaar burka II varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod az aranyfecske jobb szárnyát. (6 támadással 229 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az aranyfecske bal lábát. (4 támadással 306 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+62 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod az aranyfecske jobb szárnyát. (3 támadással 133 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny tűnődve szaglászik, majd nyálat fecskendez egy nálad levő drótszőr felületére. A tárgy a szemed előtt folyik szét! A teremtmény élvezettel szürcsöli fel. Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Az ocsmány teremtmény huhog! 59 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki az aranyfecske száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 93 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 668, sebződés: 75, gyógyulás: 97, összesen: +22 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 550.]

v 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Megidézted a teljes gyógyulás varázslatot! Sebeid gyógyulnak (+504 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 545.]

hh 1607 1534 használod az 1607. tárgyat az 1534. tárgyat
Használod a lélekharangot. A mágia megtette hatását, az iménti vérontás emléke is kitörlődik a környékről. Néhány perc elteltével megérkeznek az első szörnyek és birtokba veszik a ryuku hajóroncsot. [21 pontot használtál fel, van még 524.]
Használatba hozod a quwarg teleportgömböt, valahogy ösztönösen érzed, hogyan is kell. Az történik, amire számítani lehet, a teleport egy quwarg boly kellős közepébe repít. Lihegve körbenézel. Minden nyüzsög a quwargoktól. Visszataszító! Ráadásul az összegyűjtött csípések kezdenek fájdalmasak lenni (-9 életerő). Hirtelen ráébredsz, hogy miért van itt ekkora hely: egy óriási test mozdul el a fal mellől. Egy quwarg nagymester!

Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a quwarg nagymester testét. (6 támadással 147 életpontot sebezve.) Ellenfeled bűzfelhőt bocsát rád. Visszafojtod lélegzetedet. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered a quwarg nagymester jobb első lábát. (2 támadással 161 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg nagymester potrohát. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A quwarg nagymester csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg nagymester csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP] 2143 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 341, sebződés: 2, gyógyulás: 44, összesen: +42 ÉP}

Mintha mindez nem lenne elég, újabb lény ugrik elő a semmiből! Egy quwarg parafenomén!

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka II varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén torát. (5 támadással 195 életpontot sebezve.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2237 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 195, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Ugrálsz egy kicsit a quwargokon, mire elslisszolnak. És ami marad - az KINCS! Felveszel 78 aranyat. Elégedetlenül konstatálod, hogy pont most, amikor a legizgalmasabb, ránt vissza a teleportgömb a jelenbe, a biztonságos helyre, ahonnan az utazásodat megkezdted. [41 pontot használtál fel, van még 483.]

kut 35 kutatsz 35 pontért
(Önanalízis: +8% úszás.) Találsz egy remek rejtekhelyet nem vízhatlan tárgyaidnak, majd belegázolsz a tengervízbe. Nem túl meleg a víz, állapíthatod meg, remélhetőleg nem fogsz megfázni a nagy lubickolásban. Aztán lebuksz a mélybe. Ledugod a fejed a víz alá. A vízi világ millió csodája tárul fel szemed előtt, színes halak úszkálnak el kapálózó karjaid és lábaid útjából, odébb egy zöld növény lebeg, melynek takarásában egy nagyobb testű hal pont most tűnt el. A tengerfenék már olyan mélyen van, hogy csak egy sötét foltot látsz belőle. Egy vízbeölt ryuku készül a lemészárlásodra. [védettséged: 35]

Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ryuku átokvarázs varázslatot. 234 életpontot vesztettél. Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízbeölt ryuku testét. (3 támadással 198 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy hullámkeltés varázslatot. 148 életpontot sebeztél. A vízbeölt ryuku megvágja a jobb lábadat. (1 támadástól 31 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2150 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 346, sebződés: 265, gyógyulás: 44, összesen: -221 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Egy nagyra nőtt vízinövény lombkoronájában értékes tárgyra bukkansz. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy ryuku evező. Egy vízbeölt ryuku jön feléd. [védettséged: 35]

Egy ryuku átokvarázs varázslattal köszönt csatapartnered. 190 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vízbeölt ryuku testét. (3 támadással 190 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 195 életpontot sebeztél. A vízbeölt ryuku megvágja a bal lábadat. (1 támadástól 35 életpontot vesztesz.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
2150 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 385, sebződés: 225, gyógyulás: 43, összesen: -182 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) A hajóroncs már csak néhány karcsapásra van. Nem lesz gond az összetört kajütablakon keresztül a belsejébe úszni. Egy villámrája készül a lemészárlásodra. [védettséged: 35]

Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a villámrája áramvonalas testét. (2 támadással 151 életpontot sebezve.) Egy hullámkeltés varázslattal köszöntöd a másikat. 321 életpontot sebeztél. A villámrája többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 60 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
1914 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 472, sebződés: 60, gyógyulás: 0, összesen: -60 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy vérkeszeg jön feléd. [védettséged: 35]

Meglengetve a triton szigonyt ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a vérkeszeg fejét. (4 támadással 389 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+78 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 108 életpontot sebeztél. A vérkeszeg a bal karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 131 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Felhasználva a kőkést, szereztél 5 halcsontot. 5791 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 497, sebződés: 131, gyógyulás: 82, összesen: -49 ÉP}

Ellenfeled halott, teljes a csönd. Hát akkor nézzük, mit próbáltak Ghallára szállítani a ryukuk ezen a szerencsétlenül járt hajón. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 3 tolmokov-koktél, egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], 2 arany, egy fekete bőrcsizma [fekete bőrcsizma ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP], egy ryuku mellvért és egy ryuku buzogány [ryuku buzogány ládikóba-> (186,106)-> 70 arany, -2 ÉP]. Az úszástól kimerülten éred el a tengerpartot. A tárgyaidat a helyükön találod, mind megvan. Megfogadva, hogy egyszer visszatérsz még ide, tovább indulsz a parton. (Önanalízis: +4% felderítés.) [35 pontot használtál fel, van még 448.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Sebeid gyógyulnak (+473 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 446.]
Beizzik a turbómágia. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 441.]
Szupersebesen mormolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 436.]

kno 17 képesség-növelés 17
Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) [0 pontot használtál fel, van még 436.]

m 7 7 6 mozogsz északnyugatra, északnyugatra, nyugatra
[206,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy Dornodon oltárt. Keletre nézve látsz egy korallfövenyt. Északra egy tavacska van. Jól kivehetőek a távolban.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka II varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár testét. (6 támadással 173 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Meglengetve a bronz taidert a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a purifikátor császár testét. (6 támadással 328 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (3 támadással 105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Bronz taiderrel jól megszurkálod a purifikátor császár jobb oldalát. (2 támadással 115 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A purifikátor császár szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 755, sebződés: 0, gyógyulás: 131, összesen: +131 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) kobudera nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [205,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy tavacskát. Északnyugatra nézve látsz egy krómkaktuszt. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (6 támadással 165 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel több döféssel felnyársalod a purifikátor császár testét. (5 támadással 281 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+57 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 104 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Bronz taiderrel jól megszurkálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (3 támadással 177 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A purifikátor császár összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 763, sebződés: 0, gyógyulás: 134, összesen: +134 ÉP}

Oppsz, itt járt már valaki! Nagyon régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [204,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délnyugatra egy nekrofunt. Nyugatra nézve látsz egy korallfövenyt. Északra egy krómkaktusz van. Jól kivehetőek a távolban.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka II varázst. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár testét. (6 támadással 164 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Vad csatakiáltással, felemelve a bronz taidert a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a purifikátor császár testét. (6 támadással 335 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Semmi hatás! Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (3 támadással 104 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Bronz taiderrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (2 támadással 113 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 752, sebződés: 0, gyógyulás: 132, összesen: +132 ÉP}

Nocsak, itt van valami érdekes! Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) kobudera nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) [24 pontot használtál fel, van még 412.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka II varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi hatás! Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod az aranyfecske csillogó testét. (6 támadással 226 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod az aranyfecske bal oldalát. (4 támadással 315 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+64 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd az aranyfecske testét. (2 támadással 92 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A szörny antennáit hozzád érinti, majd váladékot enged a nálad levő drótszőr felszínére. Folyadékká válik a maró sav hatására! A teremtmény gyorsan felhabzsolja. Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Az ocsmány teremtmény huhog! 62 életpontot vesztettél. Az aranyfecske most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 97 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 633, sebződés: 81, gyógyulás: 91, összesen: +10 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 402.]

m 6 6 6 mozogsz nyugatra, nyugatra, nyugatra
[203,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy korallfövenyt. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amikor északkeletre nézel, észreveszel egy krómkaktuszt. Délre nézve látsz egy nekrofunt. Északnyugatra egy rát-fa van. Jól kivehetőek a távolban. Egyszercsak megpillantasz egy szörnyet a parti fák között. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy hidra került az utadba. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a hidra testét. (6 támadással 176 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Hasra vágod magad, úgyhogy csak a szőrödet borzolják a szikrák. (29 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a hidra bal hátsó lábát. (4 támadással 254 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+51 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a hidra nyálkás testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 10 vizet. 3420 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 466, sebződés: 29, gyógyulás: 71, összesen: +42 ÉP}

Nyomok után kutatsz, sikeresen! Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) kobudera nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 azúrharmatot. [Rahn ékkő:] 1112 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [202,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka II varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+4 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a purifikátor császár szürke hengertestét. (6 támadással 169 életpontot sebezve.) Marokra fogva a teriád kardot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár testét. (6 támadással 383 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 106 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Teriád karddal megkarcolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. A purifikátor császár összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 765, sebződés: 0, gyógyulás: 104, összesen: +104 ÉP}

Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délkeletre egy nekrofunt. Nyugatra nézve látsz egy nekrofunt. Északnyugatra egy Tharr oltár van. Északra egy rát-fa van. Jól kivehetőek a távolban. Megvizsgálod a talajt. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) kobudera nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes kobudera nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [201,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy nekrofunt. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy rát-fát. Északnyugatra nézve látsz egy rúnakövet. Északra egy Tharr oltár van. Jól kivehetőek a távolban.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötted. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár testét. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (2 támadással 111 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a purifikátor császár testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Véres nyál csordul ki a purifikátor császár száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 2061 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 310, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nagyon régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 3 hetes kobudera nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) [30 pontot használtál fel, van még 372.]

m 6 6 7 mozogsz nyugatra, nyugatra, északnyugatra
[200,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy Tharr oltárt. Nyugatra nézve látsz egy ryuku hajóroncsot. Északnyugatra egy művészi porolit van. Északra egy rúnakő van. Jól kivehetőek a távolban.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár testét. (6 támadással 169 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Vad csatakiáltással, felemelve a bronz taidert a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel többször eltalálod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 170 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megérinted a purifikátor császár testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 2061 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 375, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes kobudera nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Megpillantasz valamit: 1 bot[*]. (A [*]-al jelölt tárgyakat egyáltalán nem vagy nem mind vetted fel, a GYJ parancs miatt, vagy azért, mert betelt a hátizsákod.)

(Továbbmész...) [199,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Felfedeztél egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) A tengervíz itt hidegebb, mint gondoltad, állapítod meg, miután tárgyaidat elrejtetted a parton, és úszni kezdesz befelé. Ledugod a fejed a víz alá, hogy szemügyre vedd, lentről mi leselkedik rád. Elbűvölve figyeled, amint egy görényteknőc úszik el előtted. Csupán egy érdeklődő pillantásra méltat, majd folytatja útját lefelé, időnként egy kisebb hal után kinyújtva hosszú nyakát, és bajusszal keretezett száját. Egy szikrázó manahal támad rád. [védettséged: 35]

Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal több döféssel felnyársalod a szikrázó manahal testét. (3 támadással 203 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy hullámkeltés. 154 életpontot sebeztél. A szikrázó manahal megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 151 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
3703 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 357, sebződés: 151, gyógyulás: 0, összesen: -151 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. A tengerfenék homokjába fúródva különleges zsákmányt fedezel fel. Érdemes leúsznod érte. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy vashegyű nyíl [vashegyű nyíl ládikóba-> (186,106)-> 5 arany, -2 ÉP] és egy bronzpáncél [bronzpáncél ládikóba-> (186,106)-> 32 arany, -2 ÉP]. Egy vízdémon intéz feléd kihívást. [védettséged: 35]

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. 314 életpontot vesztettél. Elkábultál! (-10 támadás, -10 védekezés a harc végéig.) Elszántan a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízdémon testét. (3 támadással 203 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 144 életpontot sebeztél. A vízdémon bal combodat és térdedet célozta a nyelvével, és méghozzá milyen hatékonyan! (2 támadástól 67 életpontot vesztesz.) Ez kronoérintés volt (-4 TVP). Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
2795 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 347, sebződés: 381, gyógyulás: 45, összesen: -336 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) A hajóroncs már csak néhány karcsapásra van. Nem lesz gond az összetört kajütablakon keresztül a belsejébe úszni. Egy vízdémon készül a lemészárlásodra. [védettséged: 35]

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy direkt kontakt. II pszit. Semmi hatás! Marokra fogva a triton szigonyt ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízdémon bal vállát. (3 támadással 210 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Üdvözlésképpen egy hullámkeltés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 181 életpontot sebeztél. A vízdémon nyelve többször lesújt a válladra és a nyakadra. (2 támadástól 62 életpontot vesztesz.) Egy mikronnyit öregedtél (-5 TVP). Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2795 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 391, sebződés: 62, gyógyulás: 47, összesen: -15 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy mélytengeri kráken készül a lemészárlásodra. [védettséged: 35]

Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal tökéletesen perforálod a mélytengeri kráken nyakát. (4 támadással 271 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 150 életpontot sebeztél. A mélytengeri kráken csápjai nem ismernek kegyelmet: már véres pép a bal vállad. (8 támadástól 273 életpontot vesztesz.) Triton szigonnyal eltalálod a mélytengeri kráken puha testét. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Üdvözlésképpen egy hullámkeltés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 174 életpontot sebeztél. A mélytengeri kráken vastag csápjai óriási ütéseket mérnek jobb karodra és kézfejedre. (8 támadástól 306 életpontot vesztesz.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
Felhasználva az aranyló ugarhéjat, szereztél 8 csepp tintát. 10158 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 654, sebződés: 579, gyógyulás: 71, összesen: -508 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (187,107)-> 10 arany, -2 ÉP], 2 arany karperec [arany karperec ládikóba-> (187,107)-> 52 arany, -2 ÉP], egy fűszertartó, egy ryuku rúnatekercs és egy tenger gyümölcse [tenger gyümölcse ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP]. Remek kaland volt, de most már elég a tengerből. Irány a part. Tárgyaidat összeszedve tovább indulsz. (Önanalízis: +4% felderítés.)
A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint Skinhead, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy rúnakövet. Északnyugatra nézve látsz egy borkonyó cserjét. Északra egy művészi porolit van. Jól kivehetőek a távolban.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Gyorsan felraksz egy hhaar burka II varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár testét. (6 támadással 166 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Marokra fogva a bronz taidert a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel több döféssel felnyársalod a purifikátor császár testét. (5 támadással 277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Sárkánytőrrel jól megszurkálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 102 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. Bronz taiderrel több döféssel felnyársalod a purifikátor császár testét. (4 támadással 215 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár bal oldalát. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. A purifikátor császár még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 796, sebződés: 0, gyógyulás: 141, összesen: +141 ÉP}

Körbevizsgálódsz. Elég régi (kb. 3 hetes) kobudera nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [198,122] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+4 életpont). Távolról Asylux csapdája varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a purifikátor császár testét. (6 támadással 175 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Vad csatakiáltással, felemelve a bronz taidert ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel tökéletesen perforálod a purifikátor császár testét. (5 támadással 286 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Sajnos nem hatott ellenfeledre. Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 97 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. Bronz taiderrel jól megszurkálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (3 támadással 173 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+35 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 766, sebződés: 0, gyógyulás: 133, összesen: +133 ÉP}

Észreveszel egy borkonyó cserjét. A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy tűzbokrot. Keletre nézve látsz egy művészi porolitot. Északnyugatra egy borkonyó cserje van. Jól kivehetőek a távolban. Körbevizsgálódsz. Elég régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 borkonyó bibét. [Rahn ékkő:] 5564 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [89 pontot használtál fel, van még 274.]

v 198 204 36 elmormolod a 198. varázslatot
Kántálni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Egy végső mozdulattal előhívod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(198,122) purifikátor császár (#393), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312)
(199,123) szikrázó manahal (#705), vízdémon (#408), mélytengeri kráken (#720), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720), purifikátor császár (#393)
(200,123) purifikátor császár (#393)
(201,123) nekrofun (#173), purifikátor császár (#393)
(202,123) purifikátor császár (#393)
(203,123) korallföveny (#1160, belőle készíthető: #1161), hidra (#780)
(204,123) purifikátor császár (#393), aranyfecske (#283)
(205,123) purifikátor császár (#393)
(206,124) purifikátor császár (#393)
(207,125) purifikátor császár (#393), vízdémon (#408), villámrája (#405), óriás vízi sün (#410), ryuku hajóroncs (#1163), Pinyó (1409. kalandozó), aranyfecske (#283), quwarg nagymester (#214), quwarg parafenomén (#248), vízbeölt ryuku (#409), vérkeszeg (#407)

[204,36] A homokos part mögötted marad, és hamarosan egy ritka erdő fái közt barangolsz. Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Tapasztalt erdőjáróként egy pillanat alatt elrejtőzöl egy alkalmas fa mögött. (Önanalízis: +11% rejtőzködés.) A sikeres rejtőzködéstől rögtön bátrabb leszel. Lassan kikukucskálsz. Már jellegzetes szagáról is megismered, hogy ez egy bűbájlidérc. Amint megtisztul a terep, Te is előkerülsz.

Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy fekete lótuszt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy Chara-din monolitját. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy szent ligetet. A természet tökéletes összhangja feléd is a béke érzetét sugározza. Érdekes dolgot veszel észre a távolban: Chara-din egyik hitvány szolgáját látod, amint éppen kegyelemért könyörög Skinhead előtt. Mikor közelebb érsz, akkor veszed csak észre, hogy mindez egy művészien megformált szobor. Pár pillanat erejéig azon spekulálsz, hogy te milyen jelenetet építenél. Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy tündérpalota (750. épület.). Körbevizsgálódsz. Nem túl friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
Összefutsz egy kopasz, szürke szemű árnymanó férfival. Fekete a bőre. A kalandozó aurájában mágikus energiák örvénylenek. Leah személyes testőrként szolgáló avatárja. A nekromanták rendjének magiszter rangú tagja. Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy fűzött kagylósort, egy Hatalom Karkötőjét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kisebb napkorongot, egy koponya szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy mordaith álarcot, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith köpenyt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy ogre övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Zt'tuzzarxn trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy og'hlobn mészáros trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy Gonemutlan tőrét tart. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy Thargodan csontváz viszi. Mentális auráját felismered, fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Megbarátkoztok egymással. Az ő neve Lopez de Francon. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. Aztán elbúcsúztok, és mindenki megy tovább a maga útján.
Összeakadsz Skinheaddel. Sheran teljhatalmú megbízottja és jobbkeze. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnygyűrűt, egy Blounther gyűrűjét, egy Bropxat vállvédőjét, egy derit sodronynadrágot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy fűzött kagylósort, egy játékmesteri palástot, egy kreiton fókuszt, egy kreiton palástot, egy Natharion amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy smaragd karkötőt, egy Teremtő koronáját, egy uglaok láncköpenyt, egy uglaok szögescsizmát, egy Urgod kesztyűjét, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Xanathal karkötőjét és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy Bropxat trófea, egy trakuun lidérc trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy eltaposott quwarg. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy nitmák pengét tart. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Motyogni kezd: " Remélem Te is kivetted részed a Quwarg irtásban!" Ahogy aurátok összeér, melegség önti el lelkedet (+8 varázspont). Köszöntitek egymást, aztán tovább.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 lótuszvirágot. [Rahn ékkő:] 1112 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
[-100 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [16 pontot használtál fel, van még 258.]

kld 22 küldetés végrehajtása 22
Kicsit fülelsz, és máris meghallod a méhecskék döngicsélését. Elindulsz a hang után. A kaptár alig nagyobb egy mórigyümölcsnél, ezért óvatosnak kell lenned. Felnyitod a tetejét, és elhessegeted a porszem méretű méheket. Ajjaj! Hát ez csupán egy csepp méz, tizedéig sem lett vele a csupor! Szerencsére a közelben több kis kaptárt is találsz. Egyesével mindet kifosztod, ügyet sem vetve a kis szörnyikék dühös támadására. Órák múlva nagy nehezen, végre megtelik a csupor. [200 pontot használtál fel, van még 58.]

be 750 bemész a 750. épületbe
Egyenesen a miniatűr épület irányába csörtetsz. A palotácskába ugyan nem férsz be, de erre nincs is szükség, a tündérke máris eléd röppen. A piciny tündér (alig arasznyi magas), sebesen körberepül téged, és karba font kézzel ott marad az orrod előtt függve, lebegve a levegőben. Úgy látszik megismert, mert türelmetlenül várja a beszámolód. Rendben, kiérdemelted, hogy a szolgálatodba szegődjem! Ha valami kell, csak szólíts, s egy szempillantás alatt ott termek, hogy elintézzem neked! Alant olvashatod a szerződésem feltételeit - mondja, majd átnyújt egy iratot, amelyet gyorsan át is tanulmányozol. (ld. enc.) Nincs már miről tovább beszélgetni. Elköszönsz, és máris a dolgod után nézel. A serteperte tündérke utánad kiált, sok szerencsét kíván. [5 pontot használtál fel, van még 53.]

szk 762 keresed a 762. szörnyet
Úgy készülsz, hogy a táborozási időd egy részében keresni próbálsz egy kentauruszt. [0 pontot használtál fel, van még 53.]

* 1. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 53.]

* 2. BP: használod a 163. tárgyat
Felállítod a csapdát úgy, hogy a közeledbe lopódzkodók ne vehessék észre, csak akkor, ha már késő. [5 pontot használtál fel, van még 48.]

* 3. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Kiveszed a füledből az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 48.]

* 4. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
A füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 48.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Sheran cserepében jókora, szüretelhető növény nőtt. Szereztél 3 fokhagymát. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 13, 15, 9.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját habzsol be a pikkelyes ptog. 3 kaját fal föl a sivatagi doareg. Hátizsákod felkapva indulnál tovább, mikor észreveszed az elszáradt, lehullott vérvörös rózsaszirmokat... magad sem érted miért, de hiánya maga a bánat, a fájdalom... vissza kell szerezned! Még egyszer végiggondolva a nap eseményeit, táborozásra alkalmas helyet keresel. Percek sem kellenek hozzá, hogy mély álomba merülj. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása.
Ebben a körben 48 pontod maradt, ebből a következő körre 48 pontot vihetsz át. Kapsz még 694 pontot. A következő körben tehát 742 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


QUWARG ŐRPARANCSNOK (677. SZÖRNY)
A quwargok tömött rendben sorakoznak mögé, ha fenyegetés éri a bolyt, és szükség támad a katonaság hadrendbe hívására. Aztán ő harcol az első sorokban minden félelem nélkül, csupán a bátorságára, és tökéletes vívótudására hagyatkozva. Ha pedig elesne, halálával szolgálja a boly érdekeit, olyan paprikás bosszúhangulatot teremtve alattvalói sorában, mely a legtáltosabb ellenséget is képes megfutamítani. Persze egy quwarg őrparancsnok halálára legalább olyan kicsi az esély, mint hogy egy újszülött csecsemő Zarknod kovácsai által alkotott páncélöltözékben vonuljon végig egy Thargodanoktól nyüzsgő településen. Talán még annyi sem.

MAKRÓK
Végre! Sikerült hát megnyerned egy serteperte tündérkét magadnak, segedelmével talán kicsit jobban rendszerezni tudod fejedben az elintéznivalókat.
A játék nyelvén ez annyit jelent, hogy összeállíthatsz egy olyan makrót, azaz max. 10 parancsos utasítássort, amit később bármikor, egyetlen paranccsal életre hívhatsz. A makrón belül nem használhatod ugyanazt a parancsot, tárgyat vagy varázslatot kétszer, úgy sem, hogy eltérő paraméterekkel próbálod használni őket. Ha ilyet raksz a makróba, egyszerűen nem fog lefutni. Makró parancson belül természetesen másik makró parancsot sem futtathatsz.
A makrók beállítása a MAK paranccsal történik.
A MAK <makró sorszáma> <X = parancsok száma> kétparaméteres paranccsal az ezután kiadott X parancsod bekerül az adott sorszámú makróba, felülírva az ott lévő korábbi parancsokat. A makrók mentésekor a mentendő parancsok lefutnak.
A MAK <makró sorszáma> <X = parancsok száma> <Y = kezdő parancs száma> háromparaméteres paranccsal pedig az adott sorszámú makróban az Y. parancstól felülírod a meglévő utasításokat az ezután kiadott X paranccsal. A makrók módosításakor a mentendő parancsok lefutnak. A korábban kialakított makrókba való parancsbeszúrásra nincs lehetőség.
A MAK <makró sorszáma> egyparaméteres paranccsal pedig a korábbiakban beállított makrót tudod futtatni.
Most még csak egy makród van, így a MAK parancs első paramétere 1 lesz minden esetben. Ha azonban sikerülne a jövőben újabb serteperte tündérkéket az oldaladra állítani, akkor már több makró beállítására és használatára is lehetőséged lesz. (Újabb serteperte tündérkékkel eldugott palotáik felkutatásával találkozhatsz!)
Azt, hogy korábban milyen parancsokat állítottál be makróidba, a karakterlap Makróid dobozában láthatod.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Fekete a bőröd. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 553. fordulód.

Erő: 76 (101) Szint: 48 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 72 (86) Támadás: 47 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 72 (86) Védekezés: 112 Menekülés: 30 % Életkor: 14/80 év
Egészség: 86 (99) Életpont: 1146/969 Jellem: semleges Tul. pont: 31
Szerencse: 60 (75) Varázspont: 3196/1110 Pénz: 3837 arany Kép. pont: 5
Tudatpont: 25/0 Pszi pont: 1091/347 Halhatatlanság: 13 % EFejl: 229
Eddig összesen 6842 szörnyet (28 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 93984 TP-t kaptál. Jelenleg 17568651 TP-d van. A következő szinthez még 431349 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, márvány sárkány, triklem drakolder. A 552. fordulódban 6792 arany került a bankszámládra. 6825 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 4 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 23 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 33
vágófegyverek: 36 ütőfegyverek: 26 lőfegyverek: 15
dobófegyverek: 38

Feltételes fegyverváltás: tyrex bunkó (#421) (140%) << bronz taider (#641) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -9.); ubuk tüske (#131) (10 -22.); hajító csillag (#939) (23 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp teriád kard fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 57 2. nyomkövetés: 134 3. lopás: 1
4. mászás: 24 5. csapdakészítés: 30 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 24 8. titkosírás: 7 9. felderítés: 41
10. szörnyidomítás: 11 11. teológia: 115 12. taumaturgia: 123
13. szerencsejáték: 5 14. versengés: 24 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 51 (+1) 17. pszi: * 123 (+1) 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 9 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 40 (+1) 23. csapatmunka: 4

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 14

FELTÉTELES PARANCSOK (még 1 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 100 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
massza (#217), öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), tesh alligátor (#353), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), aranyfecske (#283)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
gothag döglidérc (#429), bűbájlidérc (#761), skarlátdémon (#790), vámpírféreg (#782), erdei rém (#399)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) vámpirizáció (#1) méregsemlegesítés (#14) önanalízis III (#303)
szürkeáll. aktiv (#71) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28) óriáserő (#53)
esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 10)
hhaar burka II (#162)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 40, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> kisebb quwarg isten (#213)
fehérál.roncsolása (#248) >> Quwaxotix (#961)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 40, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
tompítás (#40) >> varkaudar katona (#691) tompítás (#40) >> varkaudar hadúr (#270)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
2 drótszőr (#37) 1 hajító csillag (#939) 13 isteni könnycsepp (#260)
9 kaja (#2) 1 mérg. vas dobónyíl (#190) 1 nyílvessző (#108)
1 sallank karom (#128) 4 tinta (#101) 1 vérvörös rózsa (#1622)
30 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
813 arany (#50) 3 azúrharmat (#1161) 7 ezüstdarab (#326)
2 fokhagyma (#403) 1 fűszertartó (#210) 5 halcsont (#390)
1 karbin plazma (#199) 2 kék orchidea (#68) 2 lótuszvirág (#447)
1 madártoll (#112) 27 purifikátor háj (#269) 1 ramit kő (#226)
1 ryuku evező (#1152) 2 ryuku harmatgyűjtő (#1159) 1 ryuku kalapács (#724)
1 ryuku mellvért (#689) 1 ryuku rúnatekercs (#1162) 3 tolmokov-koktél (#351)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(204,36) bűbájlidérc (#761), tündérpalota (#750), fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), Chara-din monolitja (#534), szent liget (#439), művészi porolit (#720), Lopez de Francon (1410. kalandozó), Skinhead (4988. kalandozó)

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* A negatív esszencia enciklopédiáját kiegészítettük a következővel: "Ha a bekent fegyvert berakod a bankba, vagy bárhogyan megszabadulsz tőle, a negatív esszencia plussza is elveszik róla."

Üzenet küldése a karakternek