545. forduló, 547. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. dec. 27. 8h:49'
EZ A 547. JÁTÉKHETED, 546. FORDULÓD
548. játékheted kezdete: jan. 1.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
EXT - Visszadátumoztunk egy játékhéttel.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131

LAD KALANDJAI


9 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [204,36] koordinátán.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 100 purifikátor hájat (9999 arany kikiáltási áron), 9 azúrharmatot (250 arany kikiáltási áron), 1 ryuku mellvértet (3000 arany kikiáltási áron), 26 tolmokov-koktélt (500 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 1 ryuku vadászing (eladási ár: 3000 arany, ebből a kezelési költség: 300 arany), 1 Huddens alkarvédője (eladási ár: 158 arany, ebből a kezelési költség: 15 arany) ellenértékét.
A táborozás 1. napján összeakadsz egy fekete, tüsi hajú, szürke szemű törpe férfival. Hosszú szakálla és bajsza van. Bőre bronzként csillog. Fairlight első számú avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy adamantit csizmát, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit lábvédőt, egy értépő sarkantyút, egy gólemgyűrűt, egy halálhozó karkötőjét, egy hókeresztet, egy játékmesteri palástot, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy Morgan sipkáját, egy óriás fülbevalót, egy őselemek köpenyét, egy ősi kígyóbőr övet, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy troglodita gyűrűt, egy Urgod fétisét és egy villám szimbólumot visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy ryuku gólemtudós trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: hatalmas hegyek ormai mögött lenyugvó Nap. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy teriád tőr. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Mentális auráját felismered, semleges jellemű, mint ahogy Te is. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Gandar. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. - Egy kapuszájú libertani ribanc legyen a feleséged! -, visítja a füledbe egy szellemhang, majd gyorsan távolodó léptek zajára leszel figyelmes. Szemét tolvaj még neki áll feljebb, gondolod, és űzőbe veszed, de láthatatlanul hamar eltűnik előled. A szemtelenségen morogva térsz vissza táborhelyedre.
Az 1. napon egy láthatatlan alak megpróbált lopni tőled, de kiszúrtad idejében. Rögtön elszaladt a sunyi.
A 2. napon összeakadsz Authoricusszal. Egy che-vállszalagot, egy dalebg.kristályvértet, egy drakolder gyűrűt, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián sarut, egy káosz szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy mithril kesztyűt, egy nodonrod kitűzőt, egy ogre övet, egy örökkéval.smaragdját, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku függőt, egy ryuku kalózkendőt, egy szirén köpenyét, egy tolvaj klánjelvényt, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy ezerszemű bestia trófea, egy triklem drakolder trófea és egy térfaló trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: Árnymanó feje felett tündöklő glória. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy árnyszablyát, bal kezében egy cápafogat tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Málhásállata egy Thargodan csontváz. {támadása: 62.} Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű, mint ahogy Te is.
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 2. napon ismét összefutsz Authoricusszal. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (107).} Érzékeled auráját: színtelen semleges, mint Neked. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 2. napon újból találkozol Gandarral. {ereje: 100.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is semleges. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 3 esszenciakristály (eladási ár: 1554 arany, ebből a kezelési költség: 155 arany), 6 csontkulcs (eladási ár: 440 arany, ebből a kezelési költség: 44 arany) ellenértékét.
A 2. napon ismét összefutsz Authoricusszal. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (107).} Auráját érzékelve máris tudod, színtelen semleges, mint Neked. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 3. napon összeakadsz Manussal. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy csodakarkötőt, egy csodálatos nyakláncot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy őselemi gyűrűt, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy szamurájvértet, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy védőtalizmánt, egy villám szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Ruházatát egy ködsárkány trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy Genyuku trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: két kört formázó ezüst kígyó. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy Gonemutlan tőrét tart. Lőfegyvere egy moa stuki. Hátasállata egy hoarián sárkánybébi! Tárgyainak egy részét egy eszement trappoló viszi. {védettsége: 173 szúró, 173 vágó, 173 ütő ellen.} Szórakozás gyanánt varázsviadalt vívtok. Némi kántálás és koncentrálás után megjelenik mindegyikőtök előtt 1-1 manaelementál. Megkezdődik a csata. Régóta harcoltok, lényeitek alig élnek. Végül elementálodat hatalmas ütés éri, eltűnik - vesztettél!
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 4. napon összefutsz Thoron - Laure-val. Fairlight lényének egy jelentős része. Egy árnyszőttest, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy karkötőt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy mellényt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy Istenek Talizmánját, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy regeneráló övet, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy trix harci totemet, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy villám szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Yuin gyöngysorát visel. Ruházatát egy at'htlab rém trófea, egy og'hlobn mészáros trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy eltaposott quwarg. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Alkotó kalapácsot, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Csicskása egy élőholt quwarg. Éppen a gazdája talpát nyalja. {max. varázspontja: 5836; max. pszije: 868.} Érzékeled auráját: az ő jelleme is semleges. Megszólal: " Hallom félsz a quwargoktól. Csak szólj, ha látsz egyet, majd mi elintézzük." Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 4. napon találkozol Gabrielle-lel. Ő Babsaláta felesége! Raia személyes testőrként szolgáló avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy Blounther gyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy inváziós amulettet, egy jégisten amulettet, egy jegygyűrűt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa cipőt, egy moa csiptetőt, egy moa karkötőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy moa védőmellényt, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy natharion gömböt, egy ogre övet, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Bondorroth trófea, egy Rettegés Ura trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy gnóm nyílpuska. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Auráját érzékelve máris tudod, fehér, jelezve, hogy jó.
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 34 lótuszvirág (eladási ár: 3000 arany, ebből a kezelési költség: 300 arany), 100 purifikátor háj (eladási ár: 9999 arany, ebből a kezelési költség: 999 arany), 9 azúrharmat (eladási ár: 250 arany, ebből a kezelési költség: 25 arany), 1 ryuku mellvért (eladási ár: 3600 arany, ebből a kezelési költség: 360 arany) ellenértékét.
A 9. napon egy láthatatlan alak lopni próbált tőled, szerencsére sikertelenül. Rögtön elszaladt a sunyi.
Fura érzésed van: mintha valamid hiányozna...
Megpróbálod a nyomok alapján felfedni a tolvaj kilétét. Hát igen, valószínűleg egyike vagy a mérhetetlen professzionalitás iskolapéldáinak. Könnyedén megállapítod, hogy a tolvaj Répilla volt. Zu'lit tarsolya termel 2 csuklyavirágot. [csuklyavirág ládikóba-> (183,31)-> 2 arany, -2 ÉP] Az aranytermő erszény 64 aranyat termelt. A teremtés zsákja létrehozott 1 ramit követ. A teremtés zsákja létrehozott 1 szögletes követ. A teremtés zsákja létrehozott 1 ében tobozt. Varázserőd regenerálódik. (+389 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Pszi energiáid is töltődnek. (+442 pszi pont.) A poszogó möszék csámcsogva habzsolják pszi energiáidat. (-4 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+6 tudatpont.) A lottó 691. hetének nyerőszámai: 15, 14, 4. 1 db 0 találatos szelvényed volt.
A táborozás ideje alatt hosszú időt töltöttél azzal, hogy purifikátor császár nyomok után kutattál. Hiába. Semmi eredmény. (Önanalízis: +26% szörnyismeret.) [7 pontot használtál fel, van még 835.]

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 70. varázslatot a 192. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 833.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 832.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 832.]

* 2. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 297. varázslatot a 71. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [7 pontot használtál fel, van még 825.]
Fürgén varázsolsz! [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) [2 pontot használtál fel, van még 823.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 823.]

* 3. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 821.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+12 erő). [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 819.]
Szupersebesen mormolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+10 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 817.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 815.]
Fürgén varázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 815.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 mocsári penke). [0 pontot használtál fel, van még 815.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 815.]
Gyorsvarázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 813.]
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 813.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
Tudati koncentrációval járulsz hozzá egy új tudati képesség kifejlesztéséhez. [-6 TU.] A befejezéshez még 254 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. [60 pontot használtál fel, van még 753.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 753.]

* 8. KP: elmormolod a 188. varázslatot a 209. varázslatot a 90. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 751.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 749.]
Beizzik a turbómágia. Agyburok feszül a tudatod köré. [-11 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 749.]

* 9. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat a 611. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt.
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 749.]

* 10. KP: kézbeveszed/felveszed a 614. tárgyat a 287. tárggyal a 834. tárgyat
A füledre akasztod az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 749.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 749.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 749.]

h 1534 használod az 1534. tárgyat
Próbát teszel a quwarg teleportgömbbel. Ami ezután következik, meglep: másznod sem kell, a teleportgömb egyenesen a quwarg boly szívébe visz. Lihegve körbenézel. Minden nyüzsög a quwargoktól. Visszataszító! Ráadásul az összegyűjtött csípések kezdenek fájdalmasak lenni (-9 életerő). Hirtelen ráébredsz, hogy miért van itt ekkora hely: egy óriási test mozdul el a fal mellől. Egy quwarg nagymester! {védettsége: 36 szúró, 36 vágó, 24 ütő ellen.}

Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a quwarg nagymester testét. (6 támadással 148 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Vad csatakiáltással, felemelve a bronz taidert a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a quwarg nagymester testét. (2 támadással 129 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg nagymester bal oldalát. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Csáprágó csattan csípőd közelében. Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg nagymester feléd sújt csáprágóival, de mellé! A quwarg nagymester összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> (183,31)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 2357 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 311, sebződés: 2, gyógyulás: 37, összesen: +35 ÉP}

Épphogy csak kifújod magad, máris újabb támadó liheg a nyakadba. Egy quwarg parafenomén! {támadása: 30.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka II varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén testét. (5 támadással 197 életpontot sebezve.) A quwarg parafenomén szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2461 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 197, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Haha, büdös quwargok! Bőszen taposod őket, miközben kincsre bukkansz. Találtál 1 kristálygömböt. [kristálygömb ládikóba-> (183,31)-> 10 arany, -2 ÉP] Elégedetlenül konstatálod, hogy pont most, amikor a legizgalmasabb, ránt vissza a teleportgömb a jelenbe, a biztonságos helyre, ahonnan az utazásodat megkezdted. [40 pontot használtál fel, van még 709.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Megidézted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {szintje: 29.} {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka II varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Szerencsére nem hatott rád. Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja az aranyfecske bal lábát. (6 támadással 222 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Elszántan a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel néhányszor teljesen átdöföd az aranyfecske bal lábát. (5 támadással 373 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Sárkánytőrrel megbököd az aranyfecske bal oldalát. (1 támadással 48 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Az aranyfecske belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny antennáit hozzád érinti, majd váladékot enged a nálad levő ezüstdarab felszínére. Mázli! Semmi baja sem esett. Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A szörny vérfagyasztó módon huhog! 61 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 94 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 643, sebződés: 76, gyógyulás: 93, összesen: +17 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). [10 pontot használtál fel, van még 699.]

vv 220 67 277 elmormolod a 220. varázslatot a 67. varázslatot a 277. varázslatot
Fürgén varázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 697.]
Gyorsvarázsolsz! Hosszas böngészésbe kezdesz, hogy megfejthesd a kezed ügyébe került ryuku rúnatekercset. Bárhogy is koncentrálsz, a ryuku rúnatekercs készítőjének bonyolult észjárását nem tudod követni, így azt sem sikerül megfejteni, egy új varázslat elsajátításának módjait, vagy egy eldugott labirintus térképének titkos helyét vésték ide. Meglepetten tapasztalod, hogy miután az ábrák szétfolytak a kezedben tartott tekercsen, a papiros darabokra szakadva hull ki a kezedből. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 687.]
Gyorsvarázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 682.]

v 198 215 123 elmormolod a 198. varázslatot
Mormolni kezdesz. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Sikerült elmondanod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(204,36) tündérpalota (#750), quwarg nagymester (#214), quwarg parafenomén (#248), aranyfecske (#283)

[215,123] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt.

Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). Hamar találsz egy rejtekhelyet tárgyaidnak, majd nekiindulsz a tengernek. Egy pillanatra sem tévesztve szem elől a víz alatt sötétlő célpontot, heves karcsapásokkal veted magad a hűvös vízbe. Ledugod a fejed a víz alá, hogy szemügyre vedd, lentről mi leselkedik rád. Elbűvölve figyeled, amint egy görényteknőc úszik el előtted. Csupán egy érdeklődő pillantásra méltat, majd folytatja útját lefelé, időnként egy kisebb hal után kinyújtva hosszú nyakát, és bajusszal keretezett száját. Egy vízbeölt ryuku intéz feléd kihívást. {védettsége: 20 szúró, 20 vágó, 20 ütő ellen.} [védettséged: 36]

Egy ryuku átokvarázs varázslatot dob rád a másik. 281 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízbeölt ryuku jobb lábát. (3 támadással 217 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 184 életpontot sebeztél. A vízbeölt ryuku fegyverével megkarcolja a bal kezedet. (1 támadástól 36 életpontot vesztesz.) Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
2365 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 401, sebződés: 317, gyógyulás: 48, összesen: -269 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Most veszed csak észre az értékes dolgot, mely egy karcsapásra úszik el melletted. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 3 bronzhegyű nyíl [bronzhegyű nyíl ládikóba-> (186,106)-> 15 arany, -2 ÉP], egy orgyilkos tőr [orgyilkos tőr ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], 7 nyílvessző, egy mérg. ubuk dobónyíl, egy rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], egy bronzsisak [bronzsisak ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy mutáns csont [mutáns csont ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP]. Egy vízbeölt ryuku jön feléd. {támadása: 100.} [védettséged: 36]

Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ryuku átokvarázs varázslatot, majd rád küldi. 226 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vízbeölt ryuku jobb karját. (3 támadással 192 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 150 életpontot sebeztél. A vízbeölt ryuku megvágja a bal lábadat. (1 támadástól 48 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2365 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 342, sebződés: 274, gyógyulás: 43, összesen: -231 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) A hajóroncs már csak néhány karcsapásra van. Nem lesz gond az összetört kajütablakon keresztül a belsejébe úszni. Egy szikrázó manahal támad rád. {egyik sebzési módja: 2x 20d6+12.} [védettséged: 36]

Vad csatakiáltással, felemelve a triton szigonyt ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a szikrázó manahal fejét. (3 támadással 214 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy hullámkeltés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 132 életpontot sebeztél. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 129 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
4075 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 346, sebződés: 129, gyógyulás: 47, összesen: -82 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy vérkeszeg védelmezi a vadászterületét. {fizikai sebezhetőség: 150%.} {támadása: 120.} [védettséged: 36]

Meglengetve a triton szigonyt a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vérkeszeg testét. (4 támadással 382 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 161 életpontot sebeztél. A vérkeszeg a bal karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 176 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
Felhasználva a kőkést, szereztél 4 halcsontot. 6370 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 543, sebződés: 176, gyógyulás: 81, összesen: -95 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 53 arany, egy ezüsttollú nyíl, 7 ugh méreg [ugh méreg ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP], egy rézgolyó [rézgolyó ládikóba-> (186,106)-> 1 arany, -2 ÉP], 2 ryuku amfora és egy ryuku kopja. Az úszástól kimerülten éred el a tengerpartot. A tárgyaidat a helyükön találod, mind megvan. Megfogadva, hogy egyszer visszatérsz még ide, tovább indulsz a parton. (Önanalízis: +3% felderítés.)
A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Elendil irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. Nocsak, itt van valami érdekes! Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 3 hetes troll nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
Találkozol Pinyóval. Raia személyes testőrként szolgáló avatárja. Egy angyalok gyűrűjét, egy haramakit, egy hoarián bőrnadrágot, egy Khór maszkját, egy kotét, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy óriások övét, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku függőt, egy sodét, egy szirén köpenyét, egy szürke bőrkesztyűt, egy vascarai csizmát, egy Vlagyimir-díjat és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy drótszőrű mópat trófea, egy triklem drakolder trófea és egy rubin sárkány trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: Idős asszonyt szopógödörbe segítő ifjú harcos. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. {max. varázspontja: 3126; max. pszije: 1014.} Érzékeled auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy Fehér Özvegy (ld. enc.)} Ez ám a balsors! (-2 szerencse forduló végéig.) Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Összeakadsz Ron the Greywolffal. Tharr félisten hatalmú felszentelt főpapja. Egy Batharak vállemezét, egy Blounther gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens alkarvédőjét, egy jégisten amulettet, egy gránit szimbólumot, egy óriás fülbevalót, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku csizmát, egy ryuku karvédőt, egy ryuku kesztyűt, egy ryuku köpenyt, egy ryuku mellvértet, egy ryuku nadrágot, egy ryuku sisakot, egy trix amulettet és egy Vlagyimir-díjat visel. Ruházatát egy Ylgoroth trófea, egy triklem drakolder trófea és egy rubin sárkány trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy triton szigonyt tart. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (246).} Tisztán érzed auráját: ő is semleges. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy dentor vért (ld. enc.)} Köszöntitek egymást, aztán tovább.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 741 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
[-100 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [49 pontot használtál fel, van még 633.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {támadása: 58.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka II. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja az aranyfecske csillogó testét. (6 támadással 224 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel tökéletesen perforálod az aranyfecske fejét. (5 támadással 392 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+79 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod az aranyfecske aranyszárnyát. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Az aranyfecske belecsíp a kezedbe. Gyenge próbálkozás. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A lény kicsit mozgatja az antennáit, majd hirtelen ráköp a birtokodban levő ezüstdarab felületére. Folyadékká válik a maró sav hatására! A teremtmény gyorsan felhabzsolja. Csőrével az aranyfecske belemar kézfejedbe. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A lény huhog! 62 életpontot vesztettél. Az aranyfecske összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 100 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 662, sebződés: 78, gyógyulás: 97, összesen: +19 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 623.]

h 1607 használod az 1607. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 623.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Sebeid gyógyulnak (+381 életerő). [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 621.]
Fürgén varázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 616.]
Beizzik a turbómágia. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 611.]

kut 35 kutatsz 35 pontért
Kevés idő telt el azóta, hogy utoljára kutattál a csatamezőn, ezért most inkább nem próbálkozol. [0 pontot használtál fel, van még 611.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Sebeid gyógyulnak (+1 életerő). [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 609.]
Szupersebesen mormolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 604.]
Fürgén varázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 599.]

p 195 25 használod a 195. pszi képességet
Mélyen koncentrálni kezdesz. Megtelsz energiával. Az erőt egyetlen csomóba sűrítve, kilövöd a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 22 Tudatpontot. [-440 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 584.]

at 2042 16 TU-t adsz át a 2042. kalandozónak 16
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 16 TU árán átcsúsztatsz 16 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 584.]

at 1161 7 TU-t adsz át az 1161. kalandozónak 7
Az a kalandozó nem tagja a csoportnak. [0 pontot használtál fel, van még 584.]

m 6 6 5 mozogsz nyugatra, nyugatra, délnyugatra
[214,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Itt-ott partra sodródott hínár csúfítja el az "aranypartot". Látsz egy quwargot. Rálépsz - reccs! Vége. 1 tapasztalati pontot kaptál.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {max. életpontja: 651-730.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a purifikátor császár testét. (6 támadással 381 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár ruganyos törzsét. (3 támadással 98 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. Teriád karddal épp hogy eltalálod a purifikátor császár testét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a purifikátor császár testét. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A purifikátor császár még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4536 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 739, sebződés: 0, gyógyulás: 129, összesen: +129 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Kicsit régi (kb. 1 hetes) mutáns nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [213,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {szintje: 25.} {egyik sebzési módja: 6x 3d8+9.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár ruganyos törzsét. (6 támadással 162 életpontot sebezve.) Marokra fogva a teriád kardot ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal párszor kilyukasztod a purifikátor császár testét. (6 támadással 394 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+79 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (3 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4536 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 659, sebződés: 0, gyógyulás: 112, összesen: +112 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nagyon régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [212,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Találsz egy korallfövenyt.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {max. életpontja: 651-730.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka II varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy Asylux csapdája. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár szürke hengertestét. (6 támadással 172 életpontot sebezve.) Marokra fogva a teriád kardot ellenfeledre ugrasz. Teriád karddal párszor kilyukasztod a purifikátor császár testét. (6 támadással 384 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 104 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Teriád karddal megkarcolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 67 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a purifikátor császár testét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4536 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 762, sebződés: 0, gyógyulás: 132, összesen: +132 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Elég régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 azúrharmatot. [Rahn ékkő:] 1112 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 554.]

m 5 6 6 mozogsz délnyugatra, nyugatra, nyugatra
[211,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Profizmusodnak hála azonnal észreveszed a szörnyet a buckák mögött. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy hidra. {fizikai sebezhetőség: 80%.} {max. életpontja: 356-395.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a hidra nyálkás testét. (6 támadással 174 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (29 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a hidra testét. (4 támadással 237 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a hidra testét. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 10 vizet. (Nincs mibe rakni 10 vizet.) 3763 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 445, sebződés: 29, gyógyulás: 67, összesen: +38 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [210,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Vajon milyen tengeri szörnyeket rejt a mélység?
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {egyik sebzési módja: 6x 3d8+9.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötted. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár testét. (6 támadással 162 életpontot sebezve.) Meglengetve a teriád kardot a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal többször mélyen végigmetszed a purifikátor császár testét. (6 támadással 407 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 101 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Teriád karddal épp hogy megvágod a purifikátor császár testét. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4536 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 773, sebződés: 0, gyógyulás: 131, összesen: +131 ÉP}

Egyszercsak megpillantasz egy szörnyet a parti fák között. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy purifikátor. {szintje: 13.} {egyik sebzési módja: 6x 1d8+3.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy jégcsóva varázslatot, majd rád küldi. 4 életpontot vesztettél. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 4 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor szürke hengertestét. (4 támadással 148 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 purifikátor hájat. 1222 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 148, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [209,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {max. életpontja: 651-730.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötted. A szilánk működik (+4 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (6 támadással 167 életpontot sebezve.) Megmarkolva a teriád kardot ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a purifikátor császár testét. (6 támadással 398 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszurkálod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 101 életpontot sebezve.) Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Teriád karddal épp hogy megvágod a purifikátor császár testét. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel meghorzsolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 31 életpontot sebezve.) A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A purifikátor császár összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 4536 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% vágófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 766, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Elég régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [24 pontot használtál fel, van még 530.]

m 6 6 8 mozogsz nyugatra, nyugatra, északra
[208,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy purifikátor közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {szintje: 13.} {védettsége: 21 szúró, 21 vágó, 21 ütő ellen.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Egy jégcsóva varázslatot dob rád a másik. 6 életpontot vesztettél. Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 4 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a purifikátor testét. (4 támadással 148 életpontot sebezve.) A purifikátor most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 purifikátor hájat. 1222 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 148, sebződés: 6, gyógyulás: 0, összesen: -6 ÉP}

Egy szörnyet veszel észre a parton, amint éppen feléd indul. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy hidra. {fizikai sebezhetőség: 80%.} {egyik sebzési módja: 2x 3d7+20.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka II. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a hidra bal vállát. (6 támadással 183 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (29 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Megmarkolva a bronz taidert a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel több döféssel felnyársalod a hidra egyik fejét. (4 támadással 246 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a hidra testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra feléd harap, de sikertelenül. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 8 vizet. (Nincs mibe rakni 8 vizet.) 3763 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 466, sebződés: 29, gyógyulás: 8, összesen: -21 ÉP}

Alaposan körülnézel a földön. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [207,125] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Egyszercsak megpillantasz egy szörnyet a parti fák között. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy hidra közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {fizikai sebezhetőség: 80%.} {támadása: 36.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka II varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+4 életpont). Távolról Asylux csapdája varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a hidra jobb első lábát. (6 támadással 175 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (29 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel tökéletesen perforálod a hidra nyálkás testét. (4 támadással 238 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a hidra nyálkás testét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra feléd harap, de sikertelenül. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 8 vizet. (Nincs mibe rakni 8 vizet.) 3763 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 448, sebződés: 29, gyógyulás: 53, összesen: +24 ÉP}

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Hamar találsz egy rejtekhelyet tárgyaidnak, majd nekiindulsz a tengernek. Egy pillanatra sem tévesztve szem elől a víz alatt sötétlő célpontot, heves karcsapásokkal veted magad a hűvös vízbe. Nicsak, piciny halak milliónyi vesznek körbe, érdeklődően figyelve az új jövevényt birodalmukban. Karjaid minden egyes mozdulatára arrébb rebbennek, hogy aztán onnan folytassák a bámulást. Vicces látvány. Aztán valami történik, mert mindannyian szétrebbennek a különböző irányokba. Egy vízdémon támad rád. {egyik sebzési módja: 2x 5d10+12.} [védettséged: 36]

Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. Semmi eredménye! Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vízdémon egyik csápját. (3 támadással 190 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Üdvözlésképpen egy hullámkeltés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 139 életpontot sebeztél. A vízdémon nyelve többször lesújt a válladra és a nyakadra. (2 támadástól 75 életpontot vesztesz.) Kronoérintette aurádat (-3 TVP). Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
3076 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 329, sebződés: 75, gyógyulás: 0, összesen: -75 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Huh, jól esett ez a kis testmozgás, különösen az tetszett, hogy sikeresen eleveníthetted fel a víziharc alapszabályait. Most veszed csak észre az értékes dolgot, mely egy karcsapásra úszik el melletted. A következő kincseket találtad: egy ryuku buzogány. Egy szikrázó manahal védelmezi a vadászterületét. {szintje: 22.} [védettséged: 36]

Marokra fogva a triton szigonyt a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a szikrázó manahal testét. (3 támadással 193 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Távolról hullámkeltés varázslatot lősz a másikra. 144 életpontot sebeztél. A szikrázó manahal megharapdálja a bal lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 144 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
4075 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 337, sebződés: 144, gyógyulás: 0, összesen: -144 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) A tenger teremtményei még mindig nem hagynak békén kutakodni, pedig már csak néhány karcsapás kell, hogy elérd a hajóroncsot. Egy villámrája intéz feléd kihívást. { villám alapú varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 101-150.} [védettséged: 36]

Meglengetve a triton szigonyt ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a villámrája testét. (2 támadással 135 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre hullámkeltés varázslatot lősz. 164 életpontot sebeztél. A villámrája csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 58 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
2105 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 299, sebződés: 58, gyógyulás: 0, összesen: -58 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy triton készül a lemészárlásodra. {szintje: 24.} {max. életpontja: 231-280.} [védettséged: 36]

Meglengetve a triton szigonyt a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Triton szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a triton testét. (4 támadással 257 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy hullámkeltés varázslat. 139 életpontot sebeztél. A triton megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (4 támadástól 62 életpontot vesztesz.) Ellenfeled káoszcsapás varázslatot lő rád. 52 életpontot vesztettél. Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
Szereztél 1 szigonyt. [szigony ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP] 4470 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 396, sebződés: 116, gyógyulás: 0, összesen: -116 ÉP}

Gyanakodva pillantasz körbe, de nem látod fenyegetés további jeleit. Akkor jöhet a kutakodás, nézzük, mit szállítottak ezen a hajón. Végigjárod a félhomályos kabinokat, a kapitányi kabint keresve - hiszen ha extra kincs volt a hajón, azt biztos, hogy ott tárolták. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 4 vas dobónyíl, egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (187,107)-> 6 arany, -2 ÉP], egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (187,107)-> 30 arany, -2 ÉP], 6 arany, 2 ugh méreg [ugh méreg ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy ubuk dobónyíl, egy ryuku buzogány és egy ryuku védőkenőcs [ryuku védőkenőcs ládikóba-> (186,106)-> 24 arany, -2 ÉP]. Ennél többet már nem tehetsz itt. Erőteljes karcsapásokkal felúszol a felszínre, összeszeded a tárgyaidat (mind megvan), és további kalandokra készen továbbindulsz. (Önanalízis: +3% felderítés.)
Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.) Észreveszel valamit a földön. Még egész friss emberi nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [207,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Egy hidra nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {fizikai sebezhetőség: 80%.} {védettsége: 36 szúró, 36 vágó, 36 ütő ellen.} Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Gyorsan felraksz egy hhaar burka II varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a hidra testét. (6 támadással 172 életpontot sebezve.) A lény villámokat köp rád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (33 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a bronz taidert. Vad csatakiáltással, felemelve a bronz taidert a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Bronz taiderrel nagy lendületekkel át- meg átszúrod a hidra nyálkás testét. (4 támadással 240 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a hidra nyálkás testét. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A hidra állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A hidra még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 8 vizet. (Nincs mibe rakni 8 vizet.) 3763 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 448, sebződés: 33, gyógyulás: 69, összesen: +36 ÉP}

Látsz egy korallfövenyt.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 azúrharmatot. [Rahn ékkő:] 1112 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [65 pontot használtál fel, van még 462.]

m 6 6 mozogsz nyugatra, nyugatra
[206,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. {szintje: 5.} {max. életpontja: 5000.} Itt csata lesz.

Meglengetve a teriád kardot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal kicsit megvagdalod a manaelementál testét. (6 támadással 533 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+107 életerő). Sárkánytőrrel párszor épp hogy megérintgeted a manaelementál lebernyegét. (3 támadással 138 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (4 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Mágikus energia árad beléd (+4 vp). Teriád karddal kicsit megvagdalod a manaelementál hullámzó masszáját. (6 támadással 536 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+108 életerő). Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod a manaelementál hullámzó masszáját. (3 támadással 147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Csápjaival a manaelementál csapásokat mér a hasadra. (4 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Energia áramlik beléd (+4 vp). Teriád karddal néhányszor súrolod a manaelementál lebernyegét. (6 támadással 549 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a manaelementál lebernyegét. (3 támadással 137 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Csápok szívnak vért a combjaidból. (4 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Csiklandozó az érintés (+7 vp). A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2040, sebződés: 17, gyógyulás: 377, összesen: +360 ÉP}

Alaposan körülnézel a földön. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) Régóta vagy már úton; mielőtt tovább folytatod kalandjaid, nem árt felidézni a helyeket, amiket eddig bejártál.

AZ EDDIGI TÉRKÉPED


(206,124) manaelementál (#290)
(207,124) hidra (#780), korallföveny (#1160, belőle készíthető: #1161)
(207,125) hidra (#780), vízdémon (#408), szikrázó manahal (#705), villámrája (#405), triton (#406), ryuku hajóroncs (#1163)
(208,125) purifikátorok (#157), hidra (#780)
(209,125) purifikátor császár (#393)
(210,125) purifikátor császár (#393), purifikátorok (#157)
(211,125) hidra (#780)
(212,124) korallföveny (#1160, belőle készíthető: #1161), purifikátor császár (#393)
(213,123) purifikátor császár (#393)
(214,123) purifikátor császár (#393)
(215,123) vízbeölt ryuku (#409), szikrázó manahal (#705), vérkeszeg (#407), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720), Pinyó (1409. kalandozó), Ron the Greywolf (5110. kalandozó), aranyfecske (#283)

[205,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Egy purifikátor közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. {egyik sebzési módja: 6x 1d8+3.} Itt csata lesz.

Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy jégcsóva. 6 életpontot vesztettél. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 4 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor ruganyos törzsét. (4 támadással 152 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 purifikátor hájat. 1222 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 152, sebződés: 6, gyógyulás: 0, összesen: -6 ÉP}

[16 pontot használtál fel, van még 446.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Befejezted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} Itt csata lesz.

Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal néhányszor súrolod a manaelementál lebernyegét. (6 támadással 527 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a manaelementál lebernyegét. (3 támadással 141 életpontot sebezve.) Csápjaival a manaelementál lecsap a bal karodra. (4 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Bizsergető érzésed van (+7 vp). Teriád karddal kissé megkarcolgatod a manaelementál hullámzó masszáját. (6 támadással 522 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel párszor épp hogy megérintgeted a manaelementál lebernyegét. (3 támadással 143 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (4 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Mágikus energia árad beléd (+8 vp). Teriád karddal néhányszor megkarcolod a manaelementál testét. (6 támadással 538 életpontot sebezve.) Sárkánytőrrel néhány helyen meghorzsolod a manaelementál lebernyegét. (3 támadással 142 életpontot sebezve.) A manaelementál csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (4 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Csiklandozó az érintés (+4 vp). Ellenfeled elmenekül.
{Csatastatisztika; sebzés: 2013, sebződés: 15, gyógyulás: 0, összesen: -15 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 436.]

h 697 6000 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+831 varázspont, -1662 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 436.]

szk 393 keresed a 393. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy purifikátor császárt. [0 pontot használtál fel, van még 436.]

vv 133 277 277 elmormolod a 133. varázslatot a 277. varázslatot a 277. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Sebeid gyógyulnak (+1116 életerő). [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 434.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 429.]
Fürgén varázsolsz! Kutakodni kezdesz az emlékeid között, hogy összeszedd, mely épületekben kaptál még teljesítetlen küldetéseket, és hamarosan ki is alakul a lista:
városháza (Gatin) - szeretnék, ha tennéd dolgod a 20. labirintusban;
szürke kastély - szeretnék, ha tennéd dolgod a 33. labirintusban;
királyi palota - valamilyen tárgyat szeretnének, de elfelejtetted mit;
cirkuszi fősátor - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
kémhálózat - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod;
tündérpalota - nem emlékszel, itt mit kell csinálnod. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 424.]

* 1. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 424.]

* 2. BP: használod a 163. tárgyat
Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [5 pontot használtál fel, van még 419.]

* 3. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Kiveszed a füledből az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 419.]

* 4. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
A füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 419.]

Több pontod maradt, mint amennyit a következő körre át tudsz vinni. Ebből automatikusan gyógyítasz / gyakorolsz / élelmet szerzel.

tf 4 40 fejleszted a 4. tulajdonságodat 40 pontért
Alaposan átválogatod a kajakészletedet, törekedve az egészségesebb életmódra. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az egészséged észrevehetően fejlődjön. [Még 296 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 379.]

tf 4 40 fejleszted a 4. tulajdonságodat 40 pontért
Sian-no-csung, az ősi kobudera bölcs útmutatásai alapján szervezetedet megedző gyakorlatokba kezdesz. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [Még 256 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 339.]

tf 4 40 fejleszted a 4. tulajdonságodat 40 pontért
Átszortírozod a kajatartalékaidat, kidobva a zsíros részeket, feldúsítva a vitaminban gazdag, fehérjedús porciókat. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az egészséged komolyan megnőjön. [Még 216 TVP-t kell elköltened.] Jóízűen falatozol. (-1 kaja.) [40 pontot használtál fel, van még 299.]

tf 4 40 fejleszted a 4. tulajdonságodat 40 pontért
Átszortírozod a kajatartalékaidat, kidobva a zsíros részeket, feldúsítva a vitaminban gazdag, fehérjedús porciókat. Már csak egész keveset kell gyakorolnod, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [Még 176 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 259.]

tf 4 40 fejleszted a 4. tulajdonságodat 40 pontért
Sian-no-csung, az ősi kobudera bölcs útmutatásai alapján szervezetedet megedző gyakorlatokba kezdesz. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az egészséged komolyan megnőjön. [Még 136 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 219.]

tf 4 19 fejleszted a 4. tulajdonságodat 19 pontért
Hosszú időt töltesz azzal, hogy egészséges, tápláló étrendet állíts össze magadnak. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [Még 117 TVP-t kell elköltened.] [19 pontot használtál fel, van még 200.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 27, 17, 22.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját bezabál a pikkelyes ptog. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. A nap kalandjaitól megfáradtan, táborozásra alkalmas helyet keresel. Egyet fordulsz fektedben, és már alszol is. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása.
Ebben a körben 200 pontod maradt, ebből a következő körre 200 pontot vihetsz át. Kapsz még 687 pontot. A következő körben tehát 887 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


FEHÉR ÖZVEGY (500. SZÖRNY)
A Fehér Özvegy a hótarantulák legnagyobbika. Már a bo'adhun időkben is számtalan kísérletet tettek az elpusztítására: pl. megpróbálták a barlangjától távol csapdába csalni, mindhiába, a Fehér Özvegy megérezte a veszélyt, és óvatosságból hátulról cserkészte be a sziklák közt elbújt to'aghan lövészeket, majd egyesével végzett velük. Ez volt az utolsó kísérlet az ártatlanná tételére, azóta minden épeszű teremtmény messzire elkerüli barlangjának sötét járatait.

DENTOR VÉRT (573. TÁRGY)
"Egy kvazárpáncélban szinte sebezhetetlen vagy." - tartja a mondás. Azonban a kvazárpáncélnak is megvannak a gyenge pontjai: az illesztések. Ha egy kvazárpáncélon ezeket a helyeket egy kvazárkováccsal egy újabb arx minta segítségével bevonatod öt dentor bőrrel, akkor máris megvan a tökéletes vértezet. Amellett, hogy megnöveli 16-tal a védettségedet, még 30-at ad a maximális életpontodhoz és 10%-kal csökkenti minden téged ért varázslat sebzését is. A kvazárkovács méretre formálja a dentor vértet, tehát más nem tudja használni (nem lehet átadni). A dentor vért viseléséhez legalább 18. szintűnek kell lenned. A készíttetés költsége 60 TVP és 500 arany, és neked kell a kovács számára a fentieken kívül a rögzítéshez szükséges 20 csepp ragasztót, 4 kvazárt és 12 acéltűt is eljuttatnod.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Fekete a bőröd. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 546. fordulód.

Erő: 76 (103) Szint: 48 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 72 (88) Támadás: 48 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 72 (88) Védekezés: 113 Menekülés: 30 % Életkor: 14/86 év
Egészség: 84 (99) Életpont: 1146/1138 Jellem: semleges Tul. pont: 31
Szerencse: 60 (73) Varázspont: 3184/2441 Pénz: 22533 arany Kép. pont: 10
Tudatpont: 25/6 Pszi pont: 1027/89 Halhatatlanság: 13 % EFejl: 178
Eddig összesen 6669 szörnyet (24 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 78083 TP-t kaptál. Jelenleg 16912371 TP-d van. A következő szinthez még 1087629 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, márvány sárkány, triklem drakolder. A 543. fordulódban 1000 arany került a bankszámládra. 1030 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 4 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 23 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 33
vágófegyverek: 36 ütőfegyverek: 26 lőfegyverek: 14
dobófegyverek: 38

Feltételes fegyverváltás: bronz taider (#641) (140%) << tyrex bunkó (#421) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -9.); ubuk tüske (#131) (10 -22.); hajító csillag (#939) (23 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp teriád kard fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 56 2. nyomkövetés: 131 3. lopás: 1
4. mászás: 24 5. csapdakészítés: 30 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 23 8. titkosírás: 7 9. felderítés: 40
10. szörnyidomítás: 11 11. teológia: 113 (+1) 12. taumaturgia: 121
13. szerencsejáték: 5 14. versengés: 24 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 50 17. pszi: 118 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 9 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 36 (+1) 23. csapatmunka: 4

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 14

FELTÉTELES PARANCSOK (még 1 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 100 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
massza (#217), öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), tesh alligátor (#353), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), aranyfecske (#283)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
gothag döglidérc (#429), bűbájlidérc (#761), skarlátdémon (#790), vámpírféreg (#782), erdei rém (#399)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) vámpirizáció (#1) méregsemlegesítés (#14) szürkeáll. aktiv (#71)
önanalízis III (#303) pszi-ernyő III (#297) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188) agyburok (#90)
hatalomvarázs (#220)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 10)
hhaar burka II (#162)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 40, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> kisebb quwarg isten (#213)
fehérál.roncsolása (#248) >> Quwaxotix (#961)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 40, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
tompítás (#40) >> varkaudar katona (#691) tompítás (#40) >> varkaudar hadúr (#270)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
3 borkonyó bibe (#312) 1 csillagbot (#929) 1 ezüstdarab (#326)
9 isteni könnycsepp (#260) 10 kaja (#2) 1 pézsmatökmag (#934)
1 ryuku rúnatekercs (#1162) 1 sallank karom (#128) 10 tinta (#101)
1 varázskő (#305)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
444 arany (#50) 6 azúrharmat (#1161) 1 ében toboz (#578)
1 ezüsttollú nyíl (#363) 4 halcsont (#390) 1 mérg. ubuk dobónyíl (#188)
6 nyílvessző (#108) 18 purifikátor háj (#269) 1 ramit kő (#226)
2 ryuku amfora (#1153) 2 ryuku buzogány (#696) 1 ryuku kopja (#694)
1 szögletes kő (#17) 1 ubuk dobónyíl (#138) 4 vas dobónyíl (#189)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(205,124) purifikátorok (#157), manaelementál (#290)

Üzenet küldése a karakternek