534. forduló, 536. forduló, Lábszagú Vargánya összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. ápr. 18. 9h:30'
EZ A 574. JÁTÉKHETED, 535. FORDULÓD
575. játékheted kezdete: ápr. 25.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
E-mail!
KALANDOZÓ: #1055
SZÁMLA : XXXX

LÁBSZAGÚ VARGÁNYA KALANDJAI


6 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [360,64] koordinátán. Ez az idő nem múlt el esemény nélkül:
A táborozás 1. napján összefutsz egy ezüsthajú, kék szemű alakváltó férfival. Bőre teljesen fehér! Tharr félisten hatalmú szolgája. Egy bo'adhun gyűrűt, egy démoni palástot, egy drakolder gyűrűt, egy Emma kötényét, egy haramakit, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy Huddens kesztyűjét, egy kabutót, egy két kard szimbólumot, egy kotét, egy Luthius karkötőjét, egy Natharion amulettet, egy ogre övet, egy ryuku függőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vállvédőt, egy Tharr Keresztjét és egy varkaudar szimbólumot visel. Fegyverzetét egy rubin sárkány trófea, egy Ylgoroth trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: mindent elsöprő hömpölygő ármádia. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Málhásállata egy bazaltelementál. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. Határozatlanul biccent feléd, de Te nem viszonzod a köszönését. Megszólal: - Tiszteletem mester. - Büszkén húzod ki magad. Odaveted: " A napra lehet nézni, rám nem!" Odébbállsz.
Az 1. napon találkozol Radul Renierrel. Ő Alaria Volerdi férje! Chara-din első számú avatárja. Egy adamantit kesztyűt, egy Batharak vállemezét, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy fattylord derékövet, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kabutót, egy káosz szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy natharion gömböt, egy örökkéval.tűzopálját, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy ulkor kötényt, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Xanathal karkötőjét visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy kóbor mortag trófea és egy selyemszárnyas trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: prédára leső drónkeselyű. Jobb kezében egy óriásölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Tárgyainak egy részét egy Thargodan csontváz viszi. Érzékeled auráját: jelleme gonosz, akárcsak Neked. Komoran végigmér Téged, de nem üdvözöl. Azt mondod: " Oh mondd, Te kit választanál? Dornodon vagy Leah?" Folytatod utadat. Radul Renier elszívott tőled 60 varázspontot a táborozásod 1. napján.
Az 1. napon találkozol Sang Al'rahimmal. Chara-din lényének egy nagyobb része. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy bo'adhun gyűrűt, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy háború gyűrűjét, egy inváziós amulettet, egy játékmesteri palástot, egy káosz szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa karkötőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.gyémántját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot és egy tűzhaj diadémet visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy og'hlobn mészáros trófea és egy élőholt drakolder trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy Urgol lángdárdáját, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Tisztán érzed auráját: jelleme gonosz, akárcsak Neked. Odaveted: " Nekem bizonyíték kell, nem ígéret! Ezért vagyok gonosz!"
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon összefutsz egy fekete, hosszú hajú, zöld szemű kobudera nővel. Fekete a bőre. Auráját mágikus vihar övezi. Tharr félisten hatalmú szolgája. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy arany papi karkötőt, egy dalebg.kristályvértet, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy natharion gömböt, egy őselemek köpenyét, egy rubin fülbevalót, egy Urgod fétisét, egy varkaudar csizmát és egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy rubin sárkány trófea és egy zafír sárkány trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Lőfegyvere egy moa stuki. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Málhásállata egy bazaltelementál. Mentális auráját felismered, semleges a nyomorult. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Holdsárkány. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Odaveted: " A napra lehet nézni, rám nem!"
Az 1. napon találkozol egy barna hajú, barna szemű alakváltó férfival. A bőre sötétebb az átlagosnál. Sheran személyes tanácsadója. Egy adamantit kesztyűt, egy arany papi karkötőt, egy dalebg.kristályvértet, egy hatalom fülbevalóját, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy óriások övét, egy őselemek köpenyét, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy smaragd védőgyűrűt, egy szerencsetalizmánt, egy törpe bakancsot, egy virág szimbólumot és egy zafír fülbevalót visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy rubin sárkány trófea és egy quwarg széltáncos trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: egy eltaposott quwarg. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd quwarg harcos. Mentális auráját felismered, színtelen, jelezve a pártatlan semlegest. Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Így szólsz: " A napra lehet nézni, rám nem!" Folytatod utadat.
Az 1. napon találkozol Sunyi Saroltával. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Egy díszes tunikát, egy drakolder gyűrűt, egy fűzött kagylósort, egy gyémánt védőgyűrűt, egy hoarián bőrnadrágot, egy jégisten amulettet, egy Luthius karkötőjét, egy mithril kesztyűt, egy Morgan sipkáját, egy nodonrod kitűzőt, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy ryuku vállvédőt, egy torz fülkarikát, egy tűzúr csizmáját, egy Xanathal karkötőjét és egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy rd'alv lélektipró trófea, egy gh'raiton ölész trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Shengoroth karmát, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy rövid íj. Egy goldugar a hátasa. Érzékeled auráját: éjfekete, akárcsak a Tiéd. Azt mondod: " Oh mondd, Te kit választanál? Dornodon vagy Leah?"
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon találkozol Eleven Pokolkirállyal. Fairlight korlátlan hatalmú főpapja. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Egy arany papi karkötőt, egy bo'adhun gyűrűt, egy dalebg.kristályvértet, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens kesztyűjét, egy lidérckoronát, egy őselemek köpenyét, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku nyakláncot, egy ryuku ökölgyolcsot, egy smaragd védőgyűrűt, egy tűzúr csizmáját és egy villám szimbólumot visel. Ruházatát egy rubin sárkány trófea, egy mópat fatty trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: két kört formázó ezüst kígyó. Bal kezében egy agyartőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Tisztán érzed auráját: semleges jellemű a hitvány! Kölcsönösen bizalmatlan tekintettel végigméritek egymást. Így szólsz: " Oh mondd, Te kit választanál? Dornodon vagy Leah?" Elfordulsz, és tovább totyogsz.
Az 1. napon találkozol egy vörös, rövid hajú, zöld szemű törpe férfival. Körszakálla és bajsza van. Fekete a bőre. Sheran félisten hatalmú szolgája. Egy Blounther gyűrűjét, egy dalebg.kristályvértet, egy fűzött kagylósort, egy hatalom fülbevalóját, egy mentát karkötőt, egy Morgan sipkáját, egy őselemek köpenyét, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy tűzúr csizmáját, egy Urgod kesztyűjét, egy virág szimbólumot, egy Xanathal karkötőjét, egy zafír erőövet és egy zafír fülbevalót visel. Fegyverzetét egy Friedurgonoma trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Folrang trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Táguló téridő kontinuum. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Mentális auráját felismered, semleges a nyomorult. Csak néhány pillantásra méltatjátok egymást. Odaveted: " A napra lehet nézni, rám nem!" Elfordulsz, és tovább totyogsz.
Az 1. napon összeakadsz egy fekete, hosszú hajú, szürke szemű kobudera férfival. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. Fekete a bőre. Ő Darlan férje! Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja. Egy Blounther gyűrűjét, egy cetbőr válltömést, egy drakolder gyűrűt, egy életköves gyűrűt, egy Emma kötényét, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kabutót, egy két kard szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy Natharion amulettet, egy örökkéval.gyémántját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szirén köpenyét, egy torz fülkarikát és egy tűzúr csizmáját visel. Felszerelését egy Ylgoroth trófea, egy rubin góliát trófea és egy Friedurgonoma trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: egy kolostort védelmező Jáde- sárkány. Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű a hitvány! Odaveted: " Oh mondd, Te kit választanál? Dornodon vagy Leah?" Komoran végigméritek egymást, majd egyszerre fegyvert rántotok. Kezdetét veszi a harc.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. Gyógyulsz (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy pusztító végzet varázslat. 798 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy bo'adhun csapás varázslatot dob rád a másik. 612 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küld Feléd ellenfeled. Feléd repül 6 mérg. vas dobónyíl. Több lövedéke átfúrja a jobb lábadat. Valamilyen számodra ismeretlen technikát alkalmazott. (6 támadástól 230 életpontot vesztesz.) Elmegy a kedved a harctól. Menekülésben mindig is profi voltál. Szinte lángol a lábad alatt a talaj, ahogy távolodsz legyőződtől. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 798, sebződés: 842, gyógyulás: 6, összesen: -836 ÉP}


Az 1. napon összeakadsz Mohammaddal. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Batharak vállemezét, egy dalebg.kristályvértet, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil kesztyűt, egy Morgan sipkáját, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy őselemek köpenyét, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy tűzúr csizmáját és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy Folrang trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Nateilena úrnő trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy tüskés gigaféreg a hátasa. Málhásállata egy sivatagi doareg. Érzékeled auráját: színtelen, jelezve a pártatlan semlegest. Azt mondod: " Nekem bizonyíték kell, nem ígéret! Ezért vagyok gonosz!" Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 2 küklopsz szemet (100 arany kikiáltási áron), 1 vortex amulettjét (900 arany kikiáltási áron), 5 shinai gömböt (235 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
Ennivalód fogytán van, elindulsz vadászni, hogy legyen valami vacsorára. Ahogy próbálod becserkészni a kiszemelt vadat, egyszer csak valami különös érzés kerít hatalmába: mintha túlvilági erők töltenék be a levegőt. Megállsz. Monoton mormogásra leszel figyelmes. A hang irányába fordítod a fejed. Egy harcost látsz - imádkozik. Ruháját furcsa szimbólum ékesíti: izzó magmából előtörő gránit monolit. Nagy harcban vehetett részt - árulkodnak a testét borító, vérző sebek. Próbálsz halkan elosonni, nehogy megzavard a meditációban, amikor szemed hirtelen megakad valamin a földön: egy, a sártól alig felismerhető, széttört káosz szimbólum...
Az aranytermő erszény 65 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+86 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1476 varázspont.) Pszi energiáid is töltődnek. (+93 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+1 tudatpont.) Egy buta jó pórul járt az általad elhelyezett jellempróbával. Juhé! (+2 gonoszság.) A lottó 655. hetének nyerőszámai: 25, 6, 1. 2 db 0 találatos szelvényed volt.
(Szörnykeresés: ilyen terepen a keresett szörny nem él, ezért nem is pazarolsz most kutatásra TVP-t.)

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 64. varázslatot a 70. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 751.]
Szupersebesen mormolsz. [-6 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 749.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 748.]

* 2. KP: elmormolod a 72. varázslatot a 78. varázslatot a 188. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Agyad köré mentális pajzsot vonsz. [-9 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 746.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-7 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 744.]
Beizzik a turbómágia. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 742.]

* 3. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 165. varázslatot a 157. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 742.]
Szupersebesen mormolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 740.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 738.]

* 4. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 728.]

* 5. KP: elmormolod a 63. varázslatot az 59. varázslatot a 26. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 726.]
Fürgén varázsolsz! Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse forduló végéig.) [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 724.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 722.]

* 6. KP: elmormolod a 178. varázslatot a 177. varázslatot a 209. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-14 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 720.]
Fürgén varázsolsz! [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 718.]
Beizzik a turbómágia. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 716.]

* 7. KP: elmormolod a 210. varázslatot a 8. varázslatot a 2. varázslatot
Fürgén varázsolsz! [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 714.]
Szupersebesen mormolsz. Készen állsz a tudatokba való behatolásra. [-9 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 714.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz, hogy a mágia segítségével majd más motyóját kileshesd. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 714.]

* 8. KP: használod az 1099. tárgyat
Használod a brakkarát. Lelked megacélosodik. [0 pontot használtál fel, van még 714.]

* 9. KP: elmormolod a 88. varázslatot az 53. varázslatot a 178. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 714.]
Szupersebesen mormolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+15 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 712.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 712.]

tf 4 fejleszted a 4. tulajdonságodat
Rendben, ha a kör végén az átvihetőnél több tvp-d marad, TF-elni fogod az egészséged. [0 pontot használtál fel, van még 712.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+158 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+158 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+158 életerő). [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+158 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+96 életerő). [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 687.]

tno 4 2 növeled a 4. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Még frissebbnek, egészségesebbnek érzed magad, mint korábban. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Még frissebbnek, egészségesebbnek érzed magad, mint korábban. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

tno 1 2 növeled az 1. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Erősebbnek érzed magad. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Erősebbnek érzed magad. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

tno 2 2 növeled a 2. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Okosabbnak érzed magad. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Okosabbnak érzed magad. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

tno 5 2 növeled az 5. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Egy picit talán szerencsésebb leszel a jövőben. A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Egy picit talán szerencsésebb leszel a jövőben. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

dd 56 396 eldobod az 56. tárgyat a 396. tárgyat
Elhajítasz 89 mákrózsa virágot. Elhajítasz 4 álomport. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

hu 223 106 148 hulladék: 223 106 148
Hulladék, ezért nem gyűjtesz smaragd védőgyűrűt. Hulladék, ezért nem gyűjtesz fabontót. Hulladék, ezért nem gyűjtesz mocsári penkét. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

ftv 266 782 felt. tám/véd. varázslat a 266. varázslatot a 782. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

ftv 193 288 felt. tám/véd. varázslat a 193. varázslatot a 288. szörnyet
Ok, a megadott támadó varázslat-lény feltétel törölve. [0 pontot használtál fel, van még 687.]

ef 11 energia fejlesztése 11
KT-dnek segédkezel egy új tudati képesség kifejlesztésében: hosszan koncentrálsz, a közös gyűjtőbe ömlesztve tudati energiáidat. [-11 TU.] Nő az önbizalmad! (+1 támadás, +1 sebzés.) Nő az önbizalmad! (+1 támadás, +1 sebzés.) Nő az önbizalmad! (+1 támadás, +1 sebzés.) Nő az önbizalmad! (+1 támadás, +1 sebzés.) A befejezéshez még 277 TU szükséges. [110 pontot használtál fel, van még 577.]

h 1253 használod az 1253. tárgyat
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Hatása a kör végéig maradandó: +100 max. életerő, +100 életerő.) [5 pontot használtál fel, van még 572.]

le 817 leveszed/lerakod a 817. tárgyat
Kiveszed a füledből a hatalom fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 572.]

kf 608 560 603 kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat az 560. tárggyal a 603. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 572.]
Leveszed a szirén köpenyét, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 572.]
Leveszed az Urgod kesztyűjét, majd felhúzod a kezedre a mihlanil kesztyűt. [0 pontot használtál fel, van még 572.]

be 747 220 213 bemész a 747. épületbe
Mindig megborzongsz, ha az Ördögi Kör közelébe kerülsz. Erőt véve magadon, határozottan indulsz előre. Lehunyod a szemed, ahogy a fekete gyertyák hideg füstje bekúszik a ruhád alá, de aztán az érzés lassan elmúlik. Bejutottál...
Elindulsz az egyik csuhás alak felé és elmondod, mire lenne szükséged. Ez 150 arany lesz. Szó nélkül kinyújtja a tenyerét, melybe leszámolod a csengő érméket. Az alak felemeli karjait és mély, torokhangú mormogásba kezd. Érzed a mágia lüktetését, mely egyetlen mozdulattal csapódik testedbe, ahogy a varázslat befejeződik! Aktivizálódik rajtad egy hatalomvarázs [(+2 minden tulajdonságodra.)] és egy fürkésző szemek [Sokkal alaposabb leszel, ha kutatni kell.] varázslat! [5 pontot használtál fel, van még 567.]

be 686 2 bemész a 686. épületbe
Belesel az ajtón. Párba állított kalandozók vívnak egymással, ki kőhegyű lándzsával, ki szöges bunkóval, ki rövid karddal harcol. Vannak, akik egzotikusabb fegyvereket forgatnak. Odasétál hozzád az oktatást vezető fegyvermester, és megkérdezi, mit parancsolsz. Elmondod, hogy szeretnél néhány professzionális trükköt ellesni szúrófegyverek szakértelem terén. A hátsó terembe vezetnek, és megkezdődik a tanulás. A fegyvermester elismeri, hogy nagyon profi a technikád, majd megtanít néhány új trükkre, amelyet még te sem ismertél! (+1 szúrófegyverek.) Hálásan megköszönöd a segítséget, majd átnyújtod a most már nevetségesen kevésnek tűnő 225 aranyat fizetségképp. Köszönsz és távozol. [50 pontot használtál fel, van még 517.]

fa 3 5468 4 feladod a 3. tárgyat az 5468. kalandozónak (4 darabot)
Megbízást adsz a futárszolgálatnak egy csomag kézbesítésére. Előnyargal egy ezüstszín trikornis, hátán egy vikócmajom lovagol. A csomagot Chitarel részére szánod. Átadsz 4 vizestömlőt. Ennek elküldése 28 arany lesz. (A tartóval együtt 43 aranyért 19 vizet is átküldesz - amit máshova már nem tudnál tenni.) A maki kikapja a kezedből a csomagot, és mire kettőt pislantasz, már messze jár vele. [3 pontot használtál fel, van még 514.]

kb 260 30 kiveszel a bankból a 260. tárgyat (30 darabot)
(Nincs mibe rakni 20 isteni könnycseppet.) Kiveszel a bank széfjéből 10 isteni könnycseppet. [0 pontot használtál fel, van még 514.]

m 1 mozogsz északkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[422,123] Felkapaszkodsz a hegyek közé. A sziklák tiltón, fenyegetőn emelkednek fel előtted. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy sárkánybarlangot. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Dornodon hívei emelték. Utad során egy különös szoborra bukkansz, ami apró, színes porszemek kavargásából épül össze. A szobor Chara-din egy hívét ábrázolja, amint alamizsnáért kuncsorog Analotha előtt. Látsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. Bányászat képességeddel fémet (ramit kő) érzel a föld alatt.
(Feltételes ásás:) Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 2 ramit követ! A távcsővel lassan körülnézel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délkeletre egy ősvortexet. Délre nézve látsz egy Fairlight oltárt. Északnyugatra egy gejzír van. Elrakod a távcsövet. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Egy zafír sárkány nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Itt csata lesz.

Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. (pszi-acéltorony védelmez.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősvillám varázslatot, majd rád küldi. 65 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy gömbvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 85 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a zafír sárkány testét. (6 támadással 221 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (104 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve az Olimpikont a másikra ugrasz. Olimpikonnal tökéletesen perforálod a zafír sárkány óriási karmát. (7 támadással 626 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Transzformálsz! (+62 varázspont.) Kyorg tőrrel megdöfködöd a zafír sárkány jobb szárnyát. (5 támadással 279 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Transzformálsz! (+27 varázspont.) A pestisaura 20 ép-t sebez. A zafír sárkány fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor a zafír sárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Olimpikonnal jól megszurkálod a zafír sárkány testét. (2 támadással 178 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). Transzformálsz! (+17 varázspont.) Kyorg tőrrel épp hogy megszúrod a zafír sárkány fejét. (1 támadással 58 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Ellenfeled 19 pontot sebződik a pestisaurától. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 23 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával megérint. (1 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy réz papi karkötő, 47 arany, egy ezüst papi karkötő és egy ezüst nyaklánc. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. 17643 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1401, sebződés: 343, gyógyulás: 236, összesen: -107 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+115 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nagyon régi (kb. 3 hetes) troll nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még kb. 3 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 kerek követ. Egészséged TF-elődött.
[22 pontot használtál fel, van még 492.]

be 620 bemész a 620. épületbe
Folyamatosan próbálsz rejtőzködni, úgy lopódzol be a hatalmas barlangba. Istenedhez fohászkodsz, hogy segítsen elmenekülni, ha a sárkány mégis otthon lenne. Mocorgást hallasz. Úristen, csak nem a sárkány? De nem, ez a valami annál sokkal apróbb: mindössze egy drakón vicsorog rád. {támadása: 52.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: villámsújtás varázslatot lő rád. 27 életpontot vesztettél. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a zafír drakón bal hátsó lábát. (6 támadással 93 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (40 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Olimpikonnal több döféssel felnyársalod a zafír drakón csontos pofáját. (7 támadással 476 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+96 életerő). Transzformálsz! (+47 varázspont.) Kyorg tőrrel párszor épp hogy megérintgeted a zafír drakón jobb oldalát. (2 támadással 70 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) Pestisaurád 6 sebzést okoz. A zafír drakón fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A zafír drakón farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 sárkányfogat. 7099 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 645, sebződés: 78, gyógyulás: 119, összesen: +41 ÉP}

Egy darabig mozdulatlanul vársz: gyors voltál, mégis, meghallhatott a sárkány, ha itthon van. De semmi! Továbbra is óvatosan mész előre. Elérkezel a hatalmas központi barlangba. Középen aranykincs és egyéb tárgyak mérhetetlen tömege van felhalmozva. A kincs most azonban másodlagos szempont. Az elsődleges szempont, sok-sok tonnájával a kincs tetején ül, és úgy néz rád, mint macska az egérre.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már varázsvédelem vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy Asylux átka varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy jégoszlop varázslat. 51 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy pszi ragyogás. Semmi hatás! Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a márvány sárkány pikkelyes testét. (6 támadással 213 életpontot sebezve.) A lény jeget köp rád. Villámgyorsan lehajolsz - a hátad így is korcsolyapályává válik. (86 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve az Olimpikont ellenfeledre rontasz. Olimpikonnal több döféssel felnyársalod a márvány sárkány fejét. (7 támadással 649 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+130 életerő). Transzformálsz! (+64 varázspont.) Kyorg tőrrel jól megszurkálod a márvány sárkány pikkelyes testét. (5 támadással 290 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Transzformálsz! (+29 varázspont.) Ellenfeled 15 pontot sebződik a pestisaurától. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 29 életpontot vesztesz.) A márvány sárkány farkával megérint. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) A márvány sárkány csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 20 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. 17643 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1167, sebződés: 202, gyógyulás: 197, összesen: -5 ÉP}

Boldogan kezdesz turkálni a kincsek között, és igyekszel felmarkolni annyit, amennyit csak elbírsz: Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy Mágikus Koponya, egy sárga erőöv, egy ezüst kulcs, egy gór formázó minta és 108 arany. Szárnycsapásokat hallasz. Felnézel. A felül üreges kürtő felől egy másik sárkány közeledik! Menekülsz. [30 pontot használtál fel, van még 462.]

v 96 310 64 elmormolod a 96. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Befejezted a városi teleport varázslatot! Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Elmormoltad a Thargodan illúzió varázslatot! Elhelyezel egy Thargodan illúziót magadon. Megnézed magad egy tükörben - fúj, de ocsmány módon nézel ki! [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(422,123) sárkánybarlang (#620), Dornodon oltár, művészi porolit (#720), tündöklő szobor (#1587), érclelőhely, zafír sárkány (#329), zafír drakón (#320), márvány sárkány (#328)

[310,64] Lakott területre érkeztél. Ezt a települést Sárkányveremnek nevezik a Thargodanok. Látod is, miért: több épületet hatalmas sárkánycsontokból építettek.

Épületeket látsz: egy Thargodan vegyesbolt (678. épület.) és egy Thargodan fegyverbolt (681. épület.).
Eladsz 1 ametiszt medált 28 aranyért, 2 arany karperecet 52 aranyért, 1 aranygyűrűt 12 aranyért, 5 aranyláncot 100 aranyért, 1 arkog követ 1 aranyért, 2 borostyán függőt 12 aranyért, 1 Eldaran karkötőjét 50 aranyért, 5 ezüst gyűrűt 30 aranyért, 3 ezüst karkötőt 42 aranyért, 4 ezüst kulcsot 48 aranyért, 4 ezüst nyakláncot 40 aranyért, 3 ezüst papi karkötőt 90 aranyért, 2 fabontót 10 aranyért, 2 gyöngysort 96 aranyért, 3 jégkristályt 60 aranyért, 2 kristálygömböt 20 aranyért, 1 gór formázó mintát 25 aranyért, 22 mocsári penkét 22 aranyért, 2 nagy bronzkulcsot 28 aranyért, 2 nagy vaskulcsot 32 aranyért, 1 obszidián függőt 10 aranyért, 3 obszidián karkötőt 90 aranyért, 3 pular kristályt 24 aranyért, 6 ramit követ 18 aranyért, 1 rejtőköpenyt 14 aranyért, 2 réz papi karkötőt 40 aranyért, 2 sárga erőövet 50 aranyért, 3 sárkányfogat 60 aranyért, 44 sárkánypikkelyt 880 aranyért, 1 Mágikus Koponyát 100 aranyért, 2 smaragd védőgyűrűt 200 aranyért, 3 vasércet 6 aranyért.
[-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 452.]

m 1 7 1 mozogsz északkeletre, északnyugatra, északkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[422,123] Felkapaszkodsz a hegyek közé. A sziklák tiltón, fenyegetőn emelkednek fel előtted. Egy mély nyögést hallasz, amely mintha elképzelhetetlenül távolról jönne. A hideg futkos a hátadon a hang hallatán. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Egy zafír sárkány nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {max. életpontja: 1281-1360.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Szemöldöködet összehúzva koncentrálsz, ahogy pszi-acéltorony pszi védekezést raksz fel. A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadása szerencsére hatástalan volt. (pszi-acéltorony védett meg.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősvillám varázslatot lő rád. 65 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy gömbvillám varázslatot, majd rád küldi. 91 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a zafír sárkány óriási karmát. (6 támadással 233 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (92 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Olimpikonnal néhányszor teljesen átdöföd a zafír sárkány pikkelyes testét. (7 támadással 645 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+130 életerő). Transzformálsz! (+64 varázspont.) Kyorg tőrrel többször eltalálod a zafír sárkány testét. (5 támadással 275 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Transzformálsz! (+27 varázspont.) A pestisaura 10 ép-t sebez. A zafír sárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Olimpikonnal megdöfködöd a zafír sárkány jobb első lábát. (2 támadással 180 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Kyorg tőrrel megkarcolod a zafír sárkány testét. (1 támadással 55 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Pestisaurád működik (3 ép-t sebezve). Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a zafír sárkány, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával megérint. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 6 arany, 2 igazgy. fülbevaló, 2 ezüst gyűrű, egy shinai gömb, egy fűszertartó és egy kristálygömb. Felhasználva a kőkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. 17643 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1401, sebződés: 330, gyógyulás: 241, összesen: -89 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy sárkánybarlangot. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Dornodon hívei emelték. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Analotha hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. Megállsz, és koncentrálni kezdesz: semmi kétség, a talaj fémtartalmú anyagot (ezüstdarab) rejt!
(Feltételes ásás:) Leásol elég mélyre. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 2 ezüstdarabot! A távcsővel lassan körülnézel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délkeletre egy ősvortexet. Délre nézve látsz egy Fairlight oltárt. Északnyugatra egy gejzír van. Elrakod a távcsövet. Körbevizsgálódsz. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) troll nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még kb. 3 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 kerek követ. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [421,122] Lassan haladsz, hiszen óvatosnak kell lenned - a sziklák borotvaélesek. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy gejzírt. Találsz egy oltárt. Raia hívői építették. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Chara-din monolitját. Séta közben felkapod az orrodat: semmi kétség, itt valahol a föld alatt fém (ramit kő) van!
(Feltételes ásás:) A gejzír tövében kutatsz, hisz tudod, itt rengeteg az ásvány. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 ramit követ! Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északnyugatra egy kátránygödröt. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. A feléd lépkedő lény meg sem próbál rejtőzni, ezért hamar kiszúrod. Egy zafír sárkány nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {egyik sebzési módja: 1x 12d10+22.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Egy pszi-acéltorony felrakása sosem árthat. Védekezően feszül agyad köré. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy puha ütés. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. Szerencsére nem hatott rád. (köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősvillám varázslat. 62 életpontot vesztettél. Távolról gömbvillám varázslatot lő rád a másik. 43 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a zafír sárkány óriási karmát. (6 támadással 219 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (95 életpontot vesztettél.) Marokra fogva az Olimpikont ellenfeledre ugrasz. Olimpikonnal több döféssel felnyársalod a zafír sárkány testét. (7 támadással 644 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+129 életerő). Transzformálsz! (+64 varázspont.) Kyorg tőrrel többször eltalálod a zafír sárkány jobb első lábát. (5 támadással 294 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Transzformálsz! (+29 varázspont.) A pestisaura 19 ép-t sebez. Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 26 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával megérint. (1 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor a zafír sárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Olimpikonnal jól megszurkálod a zafír sárkány jobb első lábát. (2 támadással 191 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Transzformálsz! (+19 varázspont.) Kyorg tőrrel megérinted a zafír sárkány jobb vállát. (1 támadással 51 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Ellenfeled 13 pontot sebződik a pestisaurától. Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Siralmas támadást intéz farkával a zafír sárkány, épp csak megsuhint. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor a zafír sárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a zafír sárkány száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy shinai gömb, egy nagy vaskulcs, 3 fekete gyöngy és egy fűszertartó. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. 17643 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1431, sebződés: 300, gyógyulás: 244, összesen: -56 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+103 életerő). [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Alaposan körülnézel a földön. Kicsit régi (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 3 hetes troll nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek.

(Továbbmész...) [422,121] A vidék innentől kietlen, fekete pusztaság, amelyet itt-ott pettyeznek üszkösödő csontok és megfeketedett sziklák. Mozgást észlelsz oldalról. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy fattylord. {max. életpontja: 1001-1100.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy varázsvédelem varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: káosz szava varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a fattylord testét. (6 támadással 227 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Elszántan a másikra ugrasz. Olimpikonnal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a fattylord bal lábát. (7 támadással 632 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+127 életerő). Transzformálsz! (+63 varázspont.) Kyorg tőrrel megdöfködöd a fattylord bal karját. (4 támadással 222 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Transzformálsz! (+17 varázspont.) Pestisaurád 12 sebzést okoz. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (3 támadástól 42 életpontot vesztesz.) Távolról energiacsóva varázslatot lő rád a másik. 103 életpontot vesztettél. A fattylord összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy vas dobónyíl és egy gyöngymangó. 13780 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1093, sebződés: 145, gyógyulás: 180, összesen: +35 ÉP}

Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy művészi porolitot. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Bekapsz pár falatot. (-1 kaja.) Oppsz, itt járt már valaki! Nagyon régi (kb. 3 hetes) árnymanó nyomok vezetnek északkeletre. [41 pontot használtál fel, van még 411.]

kf 1573 816 kézbeveszed/felveszed az 1573. tárgyat a 816. tárggyal
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a démoni palástot. [0 pontot használtál fel, van még 411.]
Leveszed a tleikan karkötőt, majd a csuklódra húzod a halálhozó karkötőjét. [0 pontot használtál fel, van még 411.]

m 1 mozogsz északkeletre
[423,120] Tovább barangolsz az élettelen pusztaságban. Messze előtted, a kiégett bokrok közt mozdul valami. Egy Techiulan nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {egyik sebzési módja: 2x 20d20+20.} Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy pusztító végzet varázslatot. Semmi hatás! A szilánk működik (+2 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a Techiulan fekete testét. (6 támadással 236 életpontot sebezve.) Meglengetve az Olimpikont a másikra rohansz. Olimpikonnal megdöfködöd a Techiulan testét. (7 támadással 626 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Kyorg tőrrel többször eltalálod a Techiulan testét. (5 támadással 284 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+57 életerő). Pestisaurád 11 sebzést okoz. Kegyetlen ütéseket mér rád karmával a Techiulan. (2 támadástól 451 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Olimpikonnal többször eltalálod a Techiulan testét. (7 támadással 642 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+129 életerő). Kyorg tőrrel többször eltalálod a Techiulan testét. (5 támadással 313 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+63 életerő). Pestisaurád 13 sebzést okoz. Kegyetlen ütéseket mér rád karmával a Techiulan. (2 támadástól 395 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2125, sebződés: 846, gyógyulás: 383, összesen: -463 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+138 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+138 életerő). [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az életszívás III varázslatot! [-5 TVP] A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+138 életerő). [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Hopp! Egy örvénylő porfelhőből kialakuló szoborral találkoztál, mely Big G formáját vette fel, amint éppen egy megfelelőnek látszó Chara-din trófeát tűz az övébe! Ezt az alkotást! Te vajon milyen szobrot csinálnál? Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Messze keletre látsz egy lávatavat. Elteszed a látcsövet. Észreveszel valamit a földön. Elég régi (kb. 3 hetes) árnymanó nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. [21 pontot használtál fel, van még 390.]

tf 4 11 fejleszted a 4. tulajdonságodat 11 pontért
Sian-no-csung, az ősi kobudera bölcs útmutatásai alapján szervezetedet megedző gyakorlatokba kezdesz. Már csak egész keveset kell gyakorolnod, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [Még 292 TVP-t kell elköltened.] [11 pontot használtál fel, van még 379.]

tf 4 11 fejleszted a 4. tulajdonságodat 11 pontért
Átszortírozod a kajatartalékaidat, kidobva a zsíros részeket, feldúsítva a vitaminban gazdag, fehérjedús porciókat. Már csak egész keveset kell gyakorolnod, hogy az egészséged észrevehetően fejlődjön. [Még 281 TVP-t kell elköltened.] [11 pontot használtál fel, van még 368.]

tf 4 11 fejleszted a 4. tulajdonságodat 11 pontért
Légzőgyakorlatokat, a szervezetet megedző tornagyakorlatokat végzel. Már nem is olyan sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az egészséged érezhetően megnövekedjen. [Még 270 TVP-t kell elköltened.] [11 pontot használtál fel, van még 357.]

tf 4 11 fejleszted a 4. tulajdonságodat 11 pontért
Fogat mosol egy darab fával, napozol egy kicsit, és egyéb módokon növeled szervezeted ellenálló képességét. Már nem is olyan sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az egészséged komolyan megnőjön. [Még 259 TVP-t kell elköltened.] [11 pontot használtál fel, van még 346.]

kb 260 30 kiveszel a bankból a 260. tárgyat (30 darabot)
(Nincs mibe rakni 25 isteni könnycseppet.) Kiveszel a bank széfjéből 5 isteni könnycseppet. [0 pontot használtál fel, van még 346.]

kf 895 kézbeveszed/felveszed a 895. tárgyat
Leveszed a Luthius karkötőjét, majd a csuklódra húzod a tleikan karkötőt. [0 pontot használtál fel, van még 346.]

v 198 374 18 elmormolod a 198. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Elmondtad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(421,122) gejzír (#576), Raia oltár, Chara-din monolitja (#534), érclelőhely, zafír sárkány (#329)
(422,121) fattylord (#791)
(422,123) sárkánybarlang (#620), Dornodon oltár, művészi porolit (#720), tündöklő szobor (#1587), érclelőhely, zafír sárkány (#329), zafír drakón (#320), márvány sárkány (#328), érclelőhely
(423,120) Techiulan (#400), művészi porolit (#720)

[374,18] Folytatod vándorlásodat a kiégett Sötét Föld pusztájában. Tiltó ujjként emelkednek a magasba a vidék valószínűtlenül magas hegységei. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy Thargodan tábort.
(Feltételes kutatás:) Elmúlt a vadászat hatása. Bízva felsőbbrendűségedben, rohamra indulsz a tábor ellen. Egy pillanatig elgondolkodsz, hogy helyesen cselekszel-e, de aztán magadban bólintasz. A Thargodanok gyűlölködő pillantással fordulnak feléd. Egy taalru támad rád. {egyik sebzési módja: 2x 2d8+10.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: háló varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a taalru tigristestét. (6 támadással 235 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Meglengetve a Pusztítás Botját ellenfeledre rohansz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a taalru bal oldalát. (2 támadással 150 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzeső varázslatot lősz. 189 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megdöföd a taalru póklábát. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Pestisaurád működik (8 ép-t sebezve). A taalru Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Mancsával a taalru megpöcköli a jobb válladat. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A taalru még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy sárga erőöv, egy igazgy. fülbevaló és egy pular kristály. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 3525 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 641, sebződés: 9, gyógyulás: 49, összesen: +40 ÉP}

A győzelmed téged felbátorít, a Thargodanok óvatosak lesznek. Rövid ideig mereven nézitek egymást. Egy Thargodan mágus készül a lemészárlásodra. {támadása: 33.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: varázsvédelem létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Asylux átka varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Asylux átka. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Asylux átka varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (6 támadással 236 életpontot sebezve.) Meglengetve az Olimpikont a másikra rontasz. Olimpikonnal több döféssel felnyársalod a Thargodan mágus testét. (7 támadással 659 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+132 életerő). Kyorg tőrrel megkarcolod a Thargodan mágus bal oldalát. (1 támadással 58 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Ellenfeled 12 pontot sebződik a pestisaurától. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Asylux átka varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Üdvözlésképpen egy Asylux átka varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy szárazság varázslatot. Semmi hatás! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 2 sallank karom és 2 csuklyavirág. 7904 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 965, sebződés: 0, gyógyulás: 152, összesen: +152 ÉP}

A Thargodanok elbődülnek - a véredre szomjaznak! Most már biztos vagy benne, hogy győzni fogsz! Egy lidérckirály készül a lemészárlásodra. {egyik sebzési módja: 2x 4d8+20.}

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy varázsvédelem varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a lidérckirály bal lábát. (6 támadással 236 életpontot sebezve.) A lény koncentrál egy hangyányit. Sziklamerev pillantással véded ki a gyilkos pszi sugarakat. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Olimpikonnal néhányszor teljesen átdöföd a lidérckirály testét. (6 támadással 559 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+112 életerő). Kyorg tőrrel megérinted a lidérckirály testét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Ellenfeled 7 pontot sebződik a pestisaurától. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 7040 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 866, sebződés: 8, gyógyulás: 133, összesen: +125 ÉP}

A kisebb Thargodanok menekülnek. Itt az idő, hogy szembenézz a táborparancsnokkal. Egy Rém védelmezi a vadászterületét. {egyik sebzési módja: 1x 7d10.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy lidércidézés varázslatot. Megjelenik egy lidérc! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. A támadás sajnos hatástalan volt. A szilánk működik (+2 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a Rém testét. (6 támadással 240 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Vad csatakiáltással, felemelve az Olimpikont a másikra rontasz. Olimpikonnal több döféssel felnyársalod a Rém jobb oldalát. (7 támadással 664 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Kyorg tőrrel jól megszurkálod a Rém testét. (2 támadással 122 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). A lidérced támad! (3 támadással 41 sebzést okozott.) Ellenfeled 10 pontot sebződik a pestisaurától. A Rém meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! A Rém meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 26 életpontot vesztesz.) A Rém csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) A tulajdonságpajzs védelmez. A Rém csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 21 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! A Rém összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az angyalok kesztyűjét, szereztél 1 rémplazmát. 12000 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1077, sebződés: 89, gyógyulás: 166, összesen: +77 ÉP}

Gyorsan, addig kell a zsákmányt összeszedned, amíg a Thargodanok vissza nem térnek! Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy bronzsisak, egy bronzpáncél, egy rézpáncél, 7 arany és egy praglonc hártya. Semmi értelme a szükségesnél több időt tölteni a tábornál, gyorsan távozol.
Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Amikor keletre nézel, észreveszel egy művészi porolitot. Délnyugatra nézve látsz egy mópat bolyt. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.

[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [60 pontot használtál fel, van még 286.]

vv 209 128 128 elmormolod a 209. varázslatot a 128. varázslatot a 128. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 284.]
Szupersebesen mormolsz. A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 282.]
Beizzik a turbómágia. A növényzet elsorvad körülötted, miközben a gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 280.]

kb 260 30 kiveszel a bankból a 260. tárgyat (30 darabot)
(Nincs mibe rakni 28 isteni könnycseppet.) Kiveszel a bank széfjéből 2 isteni könnycseppet. [0 pontot használtál fel, van még 280.]

m 5 4 5 mozogsz délnyugatra, délre, délnyugatra
[373,19] Vánszorogsz az évezredek óta kiégett ősi pusztaságban. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy mópat bolyt. Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délre egy művészi porolitot. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. A szélbe szagolva megérzed, hogy valami a Te irányodba jön. Csak egy elemi rin. Megvető mosollyal várod a találkozást. {max. életpontja: 651-740.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem. A szilánk működik (+2 életpont). Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+2 életpont). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az elemi rin bal első lábát. (6 támadással 109 életpontot sebezve.) Meglengetve az Olimpikont ellenfeledre rontasz. Olimpikonnal néhányszor teljesen átdöföd az elemi rin fejét. (7 támadással 325 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Kyorg tőrrel jól megszurkálod az elemi rin testét. (5 támadással 151 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). A pestisaura 12 ép-t sebez. Egyensúlyodat egy pillanatra elvesztve, oldalra fordulsz. Máris rúgások érik a hátadat és a fenekedet. (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-10 TVP). Húsodat át- meg átjárja az elemi rin szarva. (2 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Olimpikonnal többször eltalálod az elemi rin jobb első lábát. (2 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Kyorg tőrrel meghorzsolod az elemi rin testét. (1 támadással 27 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Ellenfeled 11 pontot sebződik a pestisaurától. Patájával az elemi rin többször megrúgja az oldaladat. (2 támadástól 23 életpontot vesztesz.) Kronoérintette aurádat (-8 TVP). Húsodat át- meg átjárja az elemi rin szarva. (2 támadástól 19 életpontot vesztesz.) Az elemi rin összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 1 holdbőrt. 6648 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 721, sebződés: 87, gyógyulás: 129, összesen: +42 ÉP}

Oppsz, itt járt már valaki! Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) elf nyomok vezetnek északkeletre.

(Továbbmész...) [373,20] Folytatod vándorlásodat a Sötét Föld végtelen pusztaságában. Egy kövekből rakott halmot találsz: nem kétséges, néhány kalandozó itt temette el pórul járt társát. A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint Rhiannon, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Mozgást észlelsz oldalról. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy halálelementál. {támadása: 50.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy varázsvédelem varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre armageddon varázslatot lősz. 802 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy halálvarázs II varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
7666 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 802, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Aránylag régi (kb. 2 hetes) elf nyomok vezetnek északra.

(Továbbmész...) [372,21] Tovább barangolsz az élettelen pusztaságban. A szélbe szagolva megérzed, hogy valami a Te irányodba jön. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy árnylord. {védettsége: 70 szúró, 70 vágó, 45 ütő ellen.} Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem. Gyógyulsz (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy a hatalom szava varázslattal köszönt csatapartnered. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az árnylord jobb lábát. (6 támadással 135 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Pusztítás Botjával többször kegyetlenül megütöd az árnylord testét. (4 támadással 303 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+61 életerő). Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. Sajnos nem hatott ellenfeledre. (védelem tűz ellen védelmezte.) Kyorg tőrrel megdöföd az árnylord testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Pestisaurád 9 sebzést okoz. Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről az árnylord, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a Fekete Kehelyt, szereztél 1 sötét italt. 3822 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 492, sebződés: 17, gyógyulás: 77, összesen: +60 ÉP}

A földön meglátsz egy quwargot. Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Amint a kukkert nyugatra fordítod, megpillantasz egy művészi porolitot. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Nagyon régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. [18 pontot használtál fel, van még 244.]

m 5 mozogsz délnyugatra
[371,22] Ritka erdőbe érkeztél. Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. A sűrű aljnövényzet megbízhatóan rejt el a figyelő szemek elől. A szél pont a hátad felől fúj, így könnyű dolga van szörnynek. A szörny észrevett. Egy gh'raiton ölész közeledik feléd! (ld. enc.) {támadása: 150.} Menekülésben mindig is profi voltál. Szinte lángol a lábad alatt a talaj, ahogy távolodsz legyőződtől.

Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy Thargodan tábort.
(Feltételes kutatás:) Elmúlt a vadászat hatása. Üvöltve, megrohamozod a tábort. Futás közben átugrod egy széttépett Zinthurg tetemét. Lélekszívó csápok nyúlnak feléd, de te elhessegeted őket. Egy taalru jön feléd. {egyik sebzési módja: 2x 2d8+10.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy varázsvédelem varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Ellenfeledre puha ütés varázslatot lősz. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy háló varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a taalru testét. (6 támadással 229 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Fegyvert váltasz: előkapod a Pusztítás Botját. Meglengetve a Pusztítás Botját ellenfeledre rohansz. Pusztítás Botjával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a taalru tigristestét. (2 támadással 149 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Távolról tűzeső varázslatot lősz a másikra. 182 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszúrod a taalru tigristestét. (1 támadással 65 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Pestisaurád 8 sebzést okoz. A taalru mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A taalru leken néhány pofont. (2 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A taalru fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy nagy vaskulcs, egy nagy bronzkulcs, egy aranytű, egy ezüstshuriken, 16 arany és egy aranygyűrű. Felhasználva 4 csepp spirituszt, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 3525 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 633, sebződés: 14, gyógyulás: 50, összesen: +36 ÉP}

A Thargodanok acsarogva alkotnak egy nagyobb kört körülötted. Egy zsák hever a földön. Pillanatnyi tétovázás után fölveszed. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy fekete gyöngy, egy gyógykenőcs és 5 arany. Egy Thargodan mágus intéz feléd kihívást.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy varázsvédelem varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Egy szárazság varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 104 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. Szerencsére nem hatott rád. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan mágus testét. (6 támadással 232 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Olimpikonnal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a Thargodan mágus fejét. (7 támadással 669 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+117 életerő). Kyorg tőrrel megkarcolod a Thargodan mágus lilán pulzáló lábát. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Pestisaurád működik (11 ép-t sebezve). Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Egy energiaspirál varázslatot dob rád a másik. 146 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy energiaspirál varázslat. 136 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. A következő kincseket találtad: 2 csuklyavirág és 4 gyöngymangó. 7904 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 974, sebződés: 386, gyógyulás: 126, összesen: -260 ÉP}

Parancsszó hangzik hátulról, és most egy nagyobb ellenfél lép eléd. A szörnyek már nem olyan bátrak, mint a csata kezdetén, látják, hogy méltó ellenfélre bukkantak. Egy lidérckirály intéz feléd kihívást. {egyik sebzési módja: 2x 4d8+20.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy varázsvédelem. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a lidérckirály bal karját. (6 támadással 238 életpontot sebezve.) A lény megtorpan egy pillanatra, és meredten rádbámul. Sziklamerev pillantással véded ki a gyilkos pszi sugarakat. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Olimpikonnal néhányszor teljesen átdöföd a lidérckirály testét. (6 támadással 553 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+111 életerő). Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a lidérckirály jobb lábát. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Pestisaurád 15 sebzést okoz. A lidérckirály néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 7040 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 867, sebződés: 9, gyógyulás: 132, összesen: +123 ÉP}

A kisebb Thargodanok menekülnek. Itt az idő, hogy szembenézz a táborparancsnokkal. Egy kr'uagon pusztító készül a lemészárlásodra. (ld. enc.) {egyik sebzési módja: 1x 15d20+40.} Ebben a helyzetben a menekülés a legbölcsebb lépés. Szerencsére ellenfeled nem követett.
Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy csillagbozótost. Felfedeztél egy teljesen lerombolt oltárt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy pézsmatököt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy fekete kaktuszt. A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint Dred Hornwill, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy szent tölgyfát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy csillezsályát. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy gyilkos csalánt. Utad során felfedezel egy gránátkaktuszt. Körbevizsgálódsz. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 ében tobozt. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 kaktuszbogyót. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. Egészséged TF-elődött. [113 pontot használtál fel, van még 131.]

v 96 310 64 elmormolod a 96. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Megidézted a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(371,22) gh'raiton ölész (#412), taalru (#249), Thargodan mágus (#318), lidérckirály (#316), Thargodan tábor (#588), csillagbozótos (#928, belőle készíthető: #929), oltár, pézsmatök (#933, belőle készíthető: #934), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), művészi porolit (#720), szent tölgyfa (#393), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), gránátkaktusz (#428, belőle készíthető: #429)
(372,21) árnylordok (#342)
(373,19) mópat boly (#583), elemi rin (#786)
(373,20) művészi porolit (#720), halálelementálok (#279)
(374,18) taalru (#249), Thargodan mágus (#318), lidérckirály (#316), Rém (#315), Thargodan tábor (#588)

[310,64] Lakott területre érkeztél.

Találsz néhány eldobott tárgyat: 2 ovimon-bogyó[*]. (A [*]-al jelölt tárgyakat egyáltalán nem vagy nem mind vetted fel, a GYJ parancs miatt, vagy azért, mert betelt a hátizsákod.) Épületeket látsz: egy Thargodan vegyesbolt (678. épület.) és egy Thargodan fegyverbolt (681. épület.).
Eladsz 1 aranygyűrűt 12 aranyért, 1 nagy bronzkulcsot 14 aranyért, 1 praglonc hártyát 200 aranyért, 1 rézpáncélt 24 aranyért, 1 bronzsisakot 9 aranyért, 1 rémplazmát 50 aranyért, 1 pular kristályt 8 aranyért, 1 sárga erőövet 25 aranyért, 2 nagy vaskulcsot 32 aranyért, 1 ramit követ 3 aranyért, 1 mocsári penkét 1 aranyért, 11 sárkánypikkelyt 220 aranyért, 1 kristálygömböt 10 aranyért, 2 ezüst gyűrűt 12 aranyért, 3 igazgy. fülbevalót 60 aranyért.
[-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 121.]

m 2 mozogsz keletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[371,22] A síkság itt véget ér, és egy ritka erdő kezdődik. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Thargodan tábort. Látsz egy csillagbozótost. Oldalt pillantva, meglátsz egy teljesen lerombolt oltárt. Látsz egy pézsmatököt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy fekete kaktuszt. Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Dred Hornwill lábát masszírozza. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy szent tölgyfát. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy csillezsályát. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy gyilkos csalánt. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy gránátkaktuszt.

Megvizsgálod a talajt. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
[6 pontot használtál fel, van még 115.]

kt 929 10 elkészíted a 929. tárgyat (10 darabot)
Begyűjtöttél 10 csillagbotot. Egészséged TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 85.]

kt 934 10 elkészíted a 934. tárgyat (10 darabot)
Begyűjtöttél 10 pézsmatökmagot. Egészséged TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 55.]

szk 326 317 keresed a 326. szörnyet a 317. szörnyet
A táborozás ideje alatt majd megpróbálsz nyomokat kutatni, hátha találsz egy smaragd sárkányt. [0 pontot használtál fel, van még 55.]

kf 817 820 462 kézbeveszed/felveszed a 817. tárgyat a 820. tárggyal a 462. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját, majd a füledre akasztod a hatalom fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 55.]
Leveszed a démoni palástot, majd felöltöd a szirén köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 55.]
Leveszed a mihlanil kesztyűt, majd felhúzod a kezedre az Urgod kesztyűjét. [0 pontot használtál fel, van még 55.]

* 1. BP: használod a 147. tárgyat
Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [3 pontot használtál fel, van még 52.]

* 2. BP: imádkozol
Itt nincs oltár ill. templom! (A templomkereső imához az IM parancs helyett az IM 1 -et kell kiadni.) [0 pontot használtál fel, van még 52.]

* 3. BP: elmormolod a 88. varázslatot a 88. varázslatot a 172. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 52.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 52.]
Gyorsvarázsolsz! Kékesen vibrálni kezd a levegő, és a villódzásból kibontakozik egy planetáris őrdémon. Micsoda fenséges látvány! Teljesen békésnek látszik, remélhetőleg tökéletesen fogja feladatát ellátni. [-18 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 52.]

* 4. BP: t. energia kisütése: 103 1
Elhelyezed a jellempróba-illúziót, majd összedörzsölöd tenyeredet. He-he, jó móka lesz! [1 pontot használtál fel, van még 51.]

* 5. BP: elmormolod a 75. varázslatot
Mivel a paraméterként megadott varázslat nem volt rajtad, nem is volt sok értelme a mágiafeloldásnak. [0 pontot használtál fel, van még 51.]
Kiszáradt torkod mohón magába fogadja a vizet, amelyet a kulacsból beletöltesz. Az aranypikkelyek kifejtik jótékony hatásukat. (+0 jóság.) Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-100 max. életerő). [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 15, 22, 23.
Etetési idő! Megeteted a szörnyedet. 2 kaját bezabál a pikkelyes ptog. Lestrapálva a nap eseményeitől, keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Percek sem kellenek hozzá, hogy mély álomba merülj. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (+1 max. életerő.) Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a pszi-ernyő hatása. Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt az esszenciavédelem 2 hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt az esszenciavédelem hatása. Elmúlt az erőpajzs II hatása. Elmúlt a hadiszerencse III hatása. Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt a tárgyvédelem hatása. Elmúlt a gondolatolvasás hatása. Elmúlt a tolvajszem hatása. Elmúlt a lélek védelme hatása. Elmúlt a hatalomvarázs hatása. Elmúlt a fürkésző szemek hatása. Elmúlt a Thargodan illúzió hatása.
Ebben a körben 51 pontod maradt, ebből a következő körre 51 pontot vihetsz át. Kapsz még 676 pontot. A következő körben tehát 727 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


A TL'URLANGOK
A tl'urlangok, ismertebb nevükön éjfattyak egy teljesen idegen dimenzió teremtményei. Felépítésük tökéletesen eltér az általunk ismert fogalmaktól. Egyes teóriák szerint az univerzum másik végéből érkeztek egy kapun keresztül, mások szerint egy párhuzamos univerzum lakói, amely mindenben az ellentéte a mienknek. Hatalmuk másságukból adódik - érintésük megsemmisíti a mi világunk anyagát. Messze, az ősi múltban egyszer Raia angyalai inváziót indítottak a Sötét Földre. A Thargodanok iszonyúan öreg ősmágusai a Teremtés és Pusztítás rituáléit felhasználva kaput nyitottak, de maguk sem tudták, hogy mi fog keresztüllépni rajta. Az éjfattyak érkezésükkor megsemmisítették az ősmágusokat, de az ősmágusok varázslatai meggyengítették őket, és sem további pusztításra, sem a kapun való visszatérésre nem voltak képesek. A Sötét Hercegek szolgálatra kényszerítették őket, és még jutalmat is kínáltak nekik, az angyalok pulzáló életesszenciáját. Az éjfattyak elfogadták a paktumot, és a Thargodanoktól kapott energiával megerősödve, lecsaptak a Fény seregeire, amely már Techiulan citadelláját ostromolta. A csata egy órán át tartott, és egyetlen szikrányi lélekenergia sem menekült, a tl'urlangok teljesen felfalták Raia seregét. Az éjfattyak azonban annyira megerősödtek, hogy úgy érezték, folytathatják a Thargodanok és a Sötét Föld más teremtményeinek behabzsolásával. Eddigre azonban kiderült, hogy az ősmágusoktól örökül hagyott speciális varázslatok energiája még ezeken az idegen teremtényeken is képes sebet ejteni. Az ősi varázslatokkal, és nagyhatalmú mágikus fegyverekkel sikerült visszaűzni az éjfattyak kicsiny seregét, de sok tízezernyi Thargodan semmisült meg örökre. A kapu bezárult, és többé soha senki nem nyitotta meg - egészen mostanáig...
Megjegyzések: életenergiájuk nem lévén, a tl'urlangok természetesen immunisak a vámpirizációra és a varázspont-elszívásra. Éjfattyakkal csakis 50. vagy magasabb szintű kalandozók találkozhatnak. Fontos: ezeket a lényeket ugyan el lehet pusztítani, de csakis akkor, ha mindent megtettél a felkészülés érdekében. Készülj fel rá, hogy az első néhány találkozás demezéssel végződik.
Ha esetleg egységesen BA vagy FT parancsot akarsz kiadni az összes éjfattyra, akkor a 9096-os számmal hivatkozhatsz rájuk. (Ha azonban merészséged nem indokolja a támadást, a többi ilyen FT-hez hasonlóan, nem fogsz támadni, hiába van FT 9096 kiadva.)

GH'RAITON ÖLÉSZ (412. SZÖRNY)
Egy óriási, fekete energiatömeg, ami elnyel minden fényt és hőt. Érintése nyomán porrá omlanak a lávatavak, és egy pillanat alatt elillan az életenergiája még egy ősöreg góliátnak is. Ha azt hiszed, szembeszállhatsz ezzel a tl'urlang gyilkológéppel, nagyot tévedsz...

KR'UAGON PUSZTÍTÓ (414. SZÖRNY)
Egy gomolygó lila köd - valami, aminél félelmetesebb dolgot még az univerzum másik oldalán sem ismernek. A tl'urlangok nemcsak elpusztíthatatlanok, de érintésük azonnali halált jelent. Egyetlen, parányi lehetőséged, ha valahogyan megpróbálod megszerezni a Thargodan ősmágusok varázslatainak titkát...

KARAKTERLAP

Lábszagú Vargánya, egy hófehér, copfos hajú, izzóan vörös szemű ember férfi vagy. Fekete a bőröd. Dornodon halandók felett uralkodó helyettese vagy. A Serény Múmiák (#9103) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 535. fordulód.

Erő: 77 (91) Szint: 49 Merészség: 10/5 Magasság: 172 cm
IQ: 75 (85) Támadás: 72 Agresszió: 5 Testsúly: 96 kg
Ügyesség: 65 (76) Védekezés: 108 Menekülés: 30 % Életkor: 32/69 év
Egészség: 65 (76) Életpont: 1005/1422 Jellem: gonosz (666) Tul. pont: 0
Szerencse: 76 (93) Varázspont: 3276/1063 Pénz: 20810 arany Kép. pont: 60
Tudatpont: 36/24 Pszi pont: 405/89 Halhatatlanság: 12 % EFejl: 11
Eddig összesen 4979 szörnyet (16 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 158526 TP-t kaptál. Jelenleg 18274517 TP-d van. A következő szinthez még 1725483 TP szükséges. Trófeáid: Tissian sámánúr, rubin góliát, triklem drakolder. A 481. fordulódban 7895 arany került a bankszámládra. 10026 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 7/94 ökölvívás: 8/71 szúrófegyverek: 45/9 (+9%)
vágófegyverek: 32/0 ütőfegyverek: 31/32 (+4%) lőfegyverek: 25/33
dobófegyverek: 37/43 (+4%)

Feltételes fegyverváltás: Pusztítás Botja (#316) (250%) << vámpírkard (#358) (300%) << Olimpikon (#973) (60%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -19.); vas dobónyíl (#189) (20 -996.); hajító csillag (#939) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 27/32 2. nyomkövetés: 135/79 (+44%) 3. lopás: 20/47
4. mászás: 22/14 5. csapdakészítés: 34/89 (+6%) 6. csapdaészlelés: 29/38
7. gyógyítás: 125/17 8. titkosírás: 13/43 9. felderítés: 26/8 (+6%)
10. szörnyidomítás: 10/58 11. teológia: 166/14 (+61%) 12. taumaturgia: 117/69 (+19%)
13. szerencsejáték: 7/23 14. versengés: 16/9 15. harcművészetek: 8/62
16. zene: 11/48 17. szörnyismeret: 27/21 18. pszi: *23/100
19. zárnyitás: 2/15 20. vadászat: 17/46 21. vitalitás: 6/63
22. bányászat: 39/60 (+10%) 23. úszás: 7/78

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 27
8. képességpont: 4

FELTÉTELES PARANCSOK (még 4 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 90% életpont alatt (életszívás III (#128))
gyógyítasz 30% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 3 alkalommal)
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 100 TVP-ért csak 152. fémet, vagy jobbat
készítesz ében tobozt (#578) (max. 99 darabot, csak egyszer), lótuszvirágot (#447) (max. 99 darabot, csak egyszer), borkonyó bibét (#312) (max. 99 darabot, csak egyszer), csuklyavirágot (#133) (max. 99 darabot, csak egyszer), kaktuszbogyót (#429) (max. 20 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), tükröt (#43) (max. 10 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 99 darabot, csak egyszer)
mászol max. 300 TVP-ért
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 14, max: 16)
kputtyintó csalán (#247), adószedő (#234), kisebb quwarg isten (#213), szintszívó lények (#9097), kronoelementál (#287), lidércúr (#252), Rém (#315), Tsalez Lau'pez (#3550), halált okozó lények (#9098), rubin sárkány (#330), öregedést okozó lények (#9095), Üdvhadsereg (#9142), áldott okerón (#336), 9944. szövetség (#9944)
Barátságosság (aktív: 3, max: 16)
bűbájlidérc (#761), mösze uralkodó (#789), éjfattyak (#9096), Igaz Barátok (9141. KT)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP)
Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) tolvajszem (#2, 8 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) gondolatolvasás (#8, 9 VP, 1 TVP) varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP)
életszívás (#10, 5 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP)
méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP) sötét halál (#45, 18 VP)
vérbeli borzongás (#46, 9 VP) szárazság (#48, 6 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP)
Sötét Ceremónia (#55, 50 VP, 10 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
életszívás II (#80, 12 VP, 5 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyroppantás (#91, 16 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) energiapajzs (#103, 20 VP) pusztító végzet (#106, 30 VP)
szopógödör kreálás (#125, 60 VP, 10 TVP) életszívás III (#128, 15 VP, 5 TVP) sötét rítus (#131, 30 VP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) infralátás (#171, 8 VP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) tűzvihar (#175, 24 VP) túlvilág lehelete (#177, 22 VP, 5 TVP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
pestisaura (#210, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP)
armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP)
mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP) avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP)
vámpírvér (#257, 0 VP) hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 180 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) áldomás (#6) Pörhemór köre (#205) (109,7,1) feltámadás (#168)
mentális pajzs (#72) láth. észlelése (#78) tűzmágia (#157) túlvilág lehelete (#177)
pestisaura (#210) óriáserő (#53) planetáris őrdémon (#172)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
19. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 2, max: 10)
méregfelhő II (#193), méregfelhő (#37)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
varázsvédelem II (#108), varázsvédelem (#34)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 37, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> férfiak (#998) pusztító végzet (#106) >> nők (#999)
armageddon (#218) >> magnetikus praglonc (#200) pusztító végzet (#106) >> kronoelementál (#287)
méregfelhő (#37) >> viharóriás (#278) pusztító végzet (#106) >> csápos otagi (#395)
puha ütés (#60) >> 15. szintű lényekre pusztító végzet (#106) >> erdei rém (#399)
háló (#186) >> molgan (#284) armageddon (#218) >> halálelementál (#279)
méregfelhő (#37) >> dűnelord (#341) tűzvihar (#175) >> woorgard (#231)
tűzvihar (#175) >> zombi mágus (#389) puha ütés (#60) >> 30. szintű lényekre
pusztító végzet (#106) >> tollaskígyó (#635) méregfelhő II (#193) >> Thargodan berzerker (#377)
pusztító végzet (#106) >> rothadó lián (#427) pusztító végzet (#106) >> albinó féreg (#529)
pusztító végzet (#106) >> tűzrája (#531) pusztító végzet (#106) >> káoszpók (#530)
puha ütés (#60) >> ro'galhal kísértet (#463) pusztító végzet (#106) >> dübörgő bahrot (#479)
pusztító végzet (#106) >> 42. szintű lényekre bo'adhun csapás (#266) >> vámpírféreg (#782)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 37, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
pszi-acéltorony (#98) >> káoszszellem (#472) lidércidézés (#219) >> 36. szintű lényekre
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
pszi-acéltorony (#98) >> aranyfecske (#283) energiapajzs (#103) >> Raia angyala (#333)
lidércidézés (#219) >> nők (#999) lidércidézés (#219) >> férfiak (#998)
védelem tűz ellen (#38) >> Ekhnagorhu (#291) védelem tűz ellen (#38) >> tűzelementál (#276)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418) védelem tűz ellen (#38) >> Orkhan Thai (#238)
energiapajzs (#103) >> jók (#990)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +6 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Imádkozz oltáromnál, amint zárnyitás és csapdaészlelés szakértelmed pontosan megegyezik!
2.) Tűzvarázslataid gyakorlására sose sajnáld az időt. A tarajos mandragok jól égnek, lobbants lángra tizet - de ha más módon végzel velük, az is elégedetté tesz... (számláló: 0)
3.) Az éjfattyak az egész világot fenyegetik, még az én szolgáimat is. Kezdd meg a harcot, végezz egy rd'alv lélektipróval!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 15 királynő, 40 élőholt, 16 vadász, 8 nagymester, 18 parafenomén, 11 rohamosztagos.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
4 álompor (#396) 1 ametiszt medál (#275) 2 arany karperec (#194)
1 aranygyűrű (#193) 5 aranylánc (#191) 1 arkog kő (#632)
2 borostyán függő (#162) 1 Eldaran karkötője (#373) 5 ezüst gyűrű (#180)
3 ezüst karkötő (#158) 3 ezüst kulcs (#184) 3 ezüst nyaklánc (#117)
2 ezüst papi karkötő (#308) 2 fabontó (#106) 2 gyöngysor (#192)
1 isteni könnycsepp (#260) 3 jégkristály (#593) 4 kaja (#2)
1 karbin plazma (#199) 8 kerek kő (#19) 2 kristálygömb (#265)
1 lótuszvirág (#447) 15 madártoll (#112) 78 mákrózsa virág (#56)
21 mocsári penke (#148) 2 nagy bronzkulcs (#185) 2 nagy vaskulcs (#186)
2 nyílvessző (#108) 1 obszidián függő (#195) 3 obszidián karkötő (#229)
3 pular kristály (#239) 4 ramit kő (#226) 1 rejtőköpeny (#277)
1 réz papi karkötő (#307) 1 rókafarok (#124) 1 sárga erőöv (#276)
2 sárkányfog (#617) 33 sárkánypikkely (#292) 2 smaragd védőgyűrű (#223)
8 spiritusz (#170) 1 szvó-ektoplazma (#151) 1 tükör (#43)
3 vasérc (#152) 28 víz (#27) 4 vizestömlő (#3)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
2778 arany (#50) 1 aranytű (#272) 1 bronzpáncél (#90)
10 csillagbot (#929) 2 csillezsályalevél (#1253) 4 csuklyavirág (#133)
3 ében toboz (#578) 2 ezüstdarab (#326) 1 ezüstshuriken (#327)
4 fekete gyöngy (#99) 2 fűszertartó (#210) 1 gyógykenőcs (#313)
5 gyöngymangó (#135) 1 holdbőr (#1236) 2 kaktuszbogyó (#429)
10 pézsmatökmag (#934) 1 sallank karom (#128) 2 shinai gömb (#348)
1 sötét ital (#284) 1 Thargodan esszencia (#328)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(371,22) gh'raiton ölész (#412), taalru (#249), Thargodan mágus (#318), lidérckirály (#316), Thargodan tábor (#588), csillagbozótos (#928, belőle készíthető: #929), oltár, pézsmatök (#933, belőle készíthető: #934), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), művészi porolit (#720), szent tölgyfa (#393), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), gránátkaktusz (#428, belőle készíthető: #429)

Üzenet küldése a karakternek