526. forduló, 528. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. szept. 28. 12h:04'
EZ A 527. JÁTÉKHETED, 527. FORDULÓD
528. játékheted kezdete: okt. 2.
A következő fordulódat legkorábbana 528. játékhéten tudjuk betáplálni.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131

LAD KALANDJAI


3 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [199,112] koordinátán.
A táborozás 1. napján összeakadsz Ran'Amart Morgurth. Chara-din nagyhatalmú főpapja. Egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens kesztyűjét, egy káosz szimbólumot, egy Morgan sipkáját, egy natharion gömböt, egy ogre övet, egy örökkéval.gyémántját, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku ökölgyolcsot, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy tükörpáncélt, egy tűzúr csizmáját, egy vark. pecsétgyűrűt, egy varkaudar szimbólumot és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy ongóliant trófea, egy Blounther apó trófea és egy varkaudar katona trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Jobb kezében egy vámpírkardot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {max. varázspontja: 767; max. pszije: 164.} Elég egy mentális pillantás aurájára: sötét, mert gonosz. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon találkozol egy fekete, rövid hajú, barna szemű törpe férfival. Körszakálla és bajsza van. Fekete a bőre. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bozontfonatot, egy che-vállszalagot, egy díszes tunikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hósárkánybőr csizmát, egy Kabol gyűrűjét, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy ogre övet, egy örökkéval. rubinját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy sárhajító kesztyűt, egy szirén köpenyét, egy varkaudar szimbólumot és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy bo'adhun lidérc trófea és egy Strissha trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (113).} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Komoran végigmér Téged, de nem üdvözöl. Odébbállsz.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Kifizetted a megvett 1 ryuku kesztyűt (1550 arany), 1 ryuku karvédőt (998 arany), 1 ryuku nadrágot (1111 arany), 1 ryuku köpenyt (2599 arany), 1 ryuku sisakot (2000 arany). Mivel nem volt nálad elég készpénz, a maradék összeget a bankszámládról utalod át az Aukciós Háznak.
Az 1. napon találkozol Aldaer di'Messetarral. Ő Dolores férje! Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy arany papi karkötőt, egy gólem talizmánt, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy jegygyűrűt, egy gránit szimbólumot, egy mithril kesztyűt, egy Morgan sipkáját, egy Ovgun nyakláncát, egy rinóbőr övet, egy smaragd védőgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy varkaudar szimbólumot és egy zangrozi csizmát visel. Ruházatát egy Ovgun trófea, egy őrjáratozó katona trófea és egy kisebb quwarg isten trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy teriád lándzsát, bal kezében egy kyorg tőrt tart. {legmagasabb egyéb szakértelme: nyomkövetés (143).} Tisztán érzed auráját: az ő jelleme is semleges.
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon összeakadsz Mókárral. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy gyémánt védőgyűrűt, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián bőrzekét, egy hósárkánybőr csizmát, egy mihlanil kesztyűt, egy mihlanil övet, egy óriás fülbevalót, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku nyakláncot, egy szirén köpenyét, egy törpe védőgyűrűt és egy Urgod fétisét visel. Fegyverzetét egy káoszbajnok trófea, egy albinó küklopsz trófea és egy varkaudar katona trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy tölgyfakoszorú. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. {legmagasabb egyéb szakértelme: nyomkövetés (116).} Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 2. napon összefutsz egy vörös, hosszú hajú, izzóan vörös szemű csont és bőr mutáns nővel. Bőre a sírok márvány fehérjét idézi. Még egy tyrex is megirigyelhetné a lábszárcsontját. Leah bíborosa. Egy Eldaran karkötőjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy kalózcsizmát, egy koponya szimbólumot, egy kvazár kesztyűt, egy Morgan sipkáját, egy natharion gömböt, egy örökkéval. rubinját, egy Ovgun nyakláncát, egy Rhatt páncélját, egy smaragd védőgyűrűt, egy törpe védőgyűrűt, egy zafír erőövet és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy ongóliant trófea, egy ősdentor trófea és egy mammutóriás trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: mindent átható csapatszellem. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírkardot, bal kezében egy otagi csápot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy mutáns pók a hátasa. Holmiját egy Thargodan csontváz cipeli. {max. életpontja: 646.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: sötét, akárcsak a lelke. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Vörös Hárpia. Homlokérintéssel biztosítjátok a későbbi telepatikus összeköttetést.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Kifizetted a megvett 1 ryuku mellvértet (1800 arany). Mivel nem volt nálad elég készpénz, a maradék összeget a bankszámládról utalod át az Aukciós Háznak.
A 2. napon összefutsz Rhiannonnal. Tharr kisebb avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Blounther gyűrűjét, egy derit láncvértt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy hakamát, egy hósárkánybőr csizmát, egy két kard szimbólumot, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkéval. topázát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy szirén köpenyét, egy teriádbőr karkötőt, egy tleikan karkötőt, egy tleikan kesztyűt, egy torz fülkarikát, egy varkaudar szimbólumot és egy sodét visel. Biztosrév tanácsának tagja, ismered fel pecsétnyomójáról. Felszerelését egy mennydörgő titán trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Techiulan trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy tornádó örvénylő tölcsére. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy tüskés gigaféreg! Holmiját egy bazaltelementál cipeli. {legmagasabb fegyver szakértelme: 42.} Auráját érzékelve máris tudod, semleges, mint a Tiéd.
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 3. napon összeakadsz egy tüsi aranyhajú, kék szemű mutáns férfival. Egy arany papi karkötőt, egy cetbőr válltömést, egy háború gyűrűjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián sarut, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy natharion gömböt, egy örökkéval.gyémántját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr tarkóvédőt, egy szirén köpenyét, egy tükörpáncélt, egy zafír erőövet, egy zafír fülbevalót és egy zafír védőgyűrűt visel. Felszerelését egy varkaudar hadúr trófea, egy nőstény varkaudar trófea és egy varkaudar iszákos trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: kaleidoszkóp. Jobb kezében egy Fókuszpengét, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy élőholt sullár! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {védettsége: 92 szúró, 92 vágó, 92 ütő ellen.} Összebarátkoztok egymással. Az ő neve AnCor Aryon. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. Megszólal: " Már nem juttatunk minden új belépőnek 5 MAXTU-t, de a társaság továbbra is jó. Csatlakozz hozzánk!"
A 3. napon megintcsak összeakadsz Aldaer di'Messetarral. {max. életpontja: 581.} Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 3. napon összeakadsz Ch'Boyoval. Mozgása könnyed, szinte már légies. Mosolya szomorú, a vértelen ajkak ívelése az időtlen szépség maga... Angyal ő; a halál angyala... {védettsége: 82 szúró, 82 vágó, 82 ütő ellen.} Köszöntitek egymást, aztán tovább. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A 3. napon találkozol egy fekete, rövid hajú, barna szemű törpe férfival. Körszakálla és bajsza van. Fekete a bőre. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bozontfonatot, egy che-vállszalagot, egy díszes tunikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hósárkánybőr csizmát, egy Kabol gyűrűjét, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy ogre övet, egy örökkéval. rubinját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy sárhajító kesztyűt, egy szirén köpenyét, egy varkaudar szimbólumot és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy bo'adhun lidérc trófea és egy Strissha trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {max. varázspontja: 1723; max. pszije: 300.} Érzékeled auráját: fehér, jelezve, hogy jó. Barátságtalanul végigmér Téged, majd valami köszönésfélét vakkant feléd. Odébbállsz.
Nyakadon két apró pont van. Vért szívtak tőled! (-106 életerő.) Már éppen indulnál, amikor egy vérvörös rózsát veszel észre a hátizsákodra fektetve. Vajon hogyan kerülhetett oda? Nem tudsz ellenállni élénk színének és illatának, így óvatosan elteszed. Fura érzésed van: mintha valamid hiányozna...
Árulkodó nyomok után kutatsz: a tolvajt mindenképpen meg kell találnod. Fantasztikus nyomkövető vagy: szemed sarkából csak egy pillantást vetsz a lábnyomra, amibe bele van vésve a tulaj monogramja, és már tudod is, hogy a tolvaj Répilla volt. Egy sziklás vidéken bandukolsz, amikor csata zajára leszel figyelmes. Kíváncsian a hang irányába futsz, ahol észreveszed, hogy egy hatalmas, pikkelyes bőrű rémség harcol egy nála jóval kisebb alakkal. Közelebb haladva észreveszed, hogy egy több sebből vérző törpe hadakozik vitézen a démonnal, de már nem bírja sokáig. A vörös szemű szörny hatalmas csapást mér a törpére, akit az ütés ereje messzire repít. A monstrum diadalmasan üvölteni kezd és megindul a törpe felé, hogy kivégezze. A kis alak feltérdel, ujjait a földbe mélyeszti, és számodra hallhatatlanul mormolni kezd valamit. Kisvártatva váratlan dolog történik. Hatalmas robajjal egy láthatatlan erő lesújt a démonra, a földre taszítva azt. Páncélja lerobban testéről újabb sebeket okozva ezzel neki. A csontrepesztő csapásnak még ő sem tudott ellenállni. Összetört testtel fekszik a földön a halál küszöbén. A törpe még mindig zihálva térdel, és a nyakában lévő Tharr szimbólumot markolja vérző tenyerében. Ahogy felnéz rád, észreveszed a páncéljára festett jelet: egy izzó magmából előtörő gránit monolitot ábrázol. A vízió lassan foszlik csak szét, talán csak álom volt az egész?
Alig szenderedsz el, máris arra eszmélsz, hogy csaholó bolhakutyák vesznek körül. Megpróbálsz lesújtani fegyvereddel, de mindig épp ütőtávolságon kívül maradnak - úgy látszik, terelgetnek valamerre. Követed őket. Hamarosan egy kőkupachoz értek. Valaha egy oltár lehetett, de hogy melyik istené, nem igazán tudod megmondani. Ahogy vizsgálódsz, hirtelen egy ködszerű kép jelenik meg az oltár felett. Egy apró, erdei tündérkére emlékeztető lény képe. Magas, izgatott hangon kezd csivitelni. Arról beszél, hogy ő Sheran, a természet istenének küldötte, és szeretné, ha az oltárt újjáépítenéd. Már épp hozzálátna, hogy elmondja, milyen áldozatot mutass be Sherannak, hogy kapcsolatba tudj vele lépni, amikor magadhoz térsz, és kiderül, hogy mindez csak álom volt. Zu'lit tarsolya termel 4 gyöngymangót. A teremtés zsákja létrehozott 1 yetifogat. A teremtés zsákja létrehozott 1 púderkövet.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+67 életerő.) Megöntözöd a szent tölgyet (-5 korty víz). Varázserőd regenerálódik. (+1140 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+417 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+6 tudatpont.) [A két forduló között 4 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]
Reménykedsz, hogy a táborozás alatt nyomolvasással töltött idő egy borzalmas varkaudar nyomára vezet. Sajnos nem jártál sikerrel - talán majd legközelebb. (Önanalízis: +26% szörnyismeret.) [7 pontot használtál fel, van még 728.]

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 70. varázslatot a 192. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 726.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 725.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 725.]

* 2. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 297. varázslatot a 71. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [7 pontot használtál fel, van még 718.]
Beizzik a turbómágia. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [2 pontot használtál fel, van még 716.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 716.]

* 3. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Beizzik a turbómágia. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 714.]
Szupersebesen mormolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+12 erő). [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 712.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 sallank karom). [0 pontot használtál fel, van még 712.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 710.]
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 710.]
Fürgén varázsolsz! Lelked megacélosodik. [-32 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 710.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 710.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 708.]
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 708.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
KT-dnek segédkezel egy új tudati képesség kifejlesztésében: hosszan koncentrálsz, a közös gyűjtőbe ömlesztve tudati energiáidat. [-7 TU.] A befejezéshez még 682 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. [70 pontot használtál fel, van még 638.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 638.]

* 8. KP: elmormolod a 188. varázslatot a 209. varázslatot a 90. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 636.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 634.]
Szupersebesen mormolsz. Agyburok feszül a tudatod köré. [-11 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 634.]

* 9. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat a 611. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt.
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 634.]

* 10. KP: kézbeveszed/felveszed a 614. tárgyat a 287. tárggyal a 834. tárgyat
A füledre akasztod az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 634.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 634.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 634.]

vv 185 elmormolod a 185. varázslatot
Beizzik a turbómágia. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 632.]

p 195 25 használod a 195. pszi képességet
Fókuszálod mentális energiáidat. Pszi energia árad szét testedben. Az erőt egyetlen csomóba sűrítve, kilövöd a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 22 Tudatpontot. [-440 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 617.]

at 2042 15 TU-t adsz át a 2042. kalandozónak 15
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 15 TU árán átcsúsztatsz 15 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 617.]

at 1661 6 TU-t adsz át az 1661. kalandozónak 6
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 6 TU árán átcsúsztatsz 6 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 617.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {szintje: 25.} {védettsége: 50 szúró, 50 vágó, 300 ütő ellen.} Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a purifikátor császár testét. (6 támadással 113 életpontot sebezve.) Meglengetve a teriád kardot a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal kegyetlenül összevagdalod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (5 támadással 288 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (3 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Teriád karddal irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (4 támadással 235 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 27 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A purifikátor császár most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 745, sebződés: 0, gyógyulás: 137, összesen: +137 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Figyelmeztetés: megterheltséged 100 % fölé emelkedett! [10 pontot használtál fel, van még 607.]

h 1534 használod az 1534. tárgyat
Használatba hozod a quwarg teleportgömböt, valahogy ösztönösen érzed, hogyan is kell. Ami ezután következik, meglep: másznod sem kell, a teleportgömb egyenesen a quwarg boly szívébe visz. Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-10 életerő). Hatodik érzéked veszélyt jelez, és valóban: egy hatalmas árny takarja el a fentről beszűrődő fényt. Egy quwarg királynő! {szintje: 15.} {támadása: 22.}

Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a quwarg királynő potrohát. (6 támadással 80 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a quwarg királynő torát. (2 támadással 135 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Sárkánytőrrel jól megszúrod a quwarg királynő torát. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). A quwarg királynő feléd sújt csáprágóival, de mellé! Véres nyál csordul ki a quwarg királynő száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] 1389 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 239, sebződés: 2, gyógyulás: 37, összesen: +35 ÉP}

Épphogy csak kifújod magad, máris újabb támadó liheg a nyakadba. Egy quwarg szabotőr! {támadása: 18.}

Egy vérbeli borzongás varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a fúvócsővel célba találj. Elrepül 3 ubuk tüske. Lövedékeiddel perforálod a quwarg szabotőr nyakát. (3 támadással 13 életpontot sebezve.) A szörny ragacsos lét öklend rád. Rémülten félrehajolsz. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a quwarg szabotőr fekete torát. (2 támadással 111 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Sárkánytőrrel teljesen átdöföd a quwarg szabotőr fekete torát. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A quwarg szabotőr csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A quwarg szabotőr összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 ubuk tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a sullár hólyagot, szereztél 3 csepp spirituszt. (Nincs mibe rakni 3 spirituszt.) 919 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +4% lőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 159, sebződés: 0, gyógyulás: 35, összesen: +35 ÉP}

Ugrálsz egy kicsit a quwargokon, mire elslisszolnak. És ami marad - az KINCS! Felveszel 79 aranyat. Eddig tartott a csodálatos utazás, ahogy a teleportgömb energiája kimerül, te visszakerülsz az induló koordinátára. [40 pontot használtál fel, van még 567.]

h 1271 403 használod az 1271. tárgyat
Itt az ideje egy kis kertészkedésnek! Sheran cserepébe egy fokhagymát ültetsz, alaposan meglocsolod (vízzel és isteni könnycseppel), majd vársz. Egy apró hajtás azonnal kinő a földből, de míg ebből szüretelhető növény lesz, némi időnek el kell telnie. [5 pontot használtál fel, van még 562.]

v 96 183 33 elmormolod a 96. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(199,112) purifikátor császár (#393), quwarg királynő (#153), quwarg szabotőr (#301)

[183,33] Lakott területre érkeztél.

A kereskedők raktárházai mellett visz az utad. Egyszercsak az egyik hatalmas takarmány-raktár ajtaja kivágódik, és egy kétségbeesett fickó rohan ki rajta. A tekintetén látod, hogy valami tényleg iszonyatossal találkozott odabenn. Odarohan hozzád, és alig találva a szavakat, nagy nehezen elmondja mit látott. Rutinos kalandor vagy, ezért nem éred be ennyivel. Alaposan kifaggatod. Megtudod, hogy ő Berenghar, és az övé ez a raktár. Extra takarmányt tárol itt, mégpedig a megnövekedett igényekre tekintettel, igen nagy mennyiségben. Napok óta dézsmálja a készleteket valami rémséges szörnyeteg, de eddig nem tudott rájönni, mi lehet az, és hogyan jut be a bezárt ajtón át. Minden bála, amibe belezabál a szörny, szinte azonnal megrothad, és használhatatlanná válik. Ráadásul iszonyú bűz marad hátra utána. Az imént végre szemtől-szembe is találkozott a bestiával, és fertelmes kísértetként írta le.
- Ha segítesz nekem, és elűzöd ezt a szörnyeteget, busásan megjutalmazlak! - ígéri.
Elgondolkodsz az ajánlatán, ígéred neki, hogy visszatérsz, aztán magára hagyod, és gyorsan utánajársz néhány lényeges kérdésnek. Kapcsolataidon keresztül megtudod, hogy a Berenghar által leírt lény valamiféle anyagiasult pszi-entitás lehet. Egy igen komoly szeánsz segítségével lehet csak elpusztítani, amit legalább hat személynek kell végrehajtania. Varázsló ismerőseid felhívják a figyelmed még arra is, hogy a mentális energiák fókuszálásához egy lélekesszencia is szükséges személyenként. Hm... Érdekes feladatnak ígérkezik! (20. többszemélyes kaland, 60 TVP szükséges hozzá.) Megpillantasz egy körberajzolt ötszöget, amely furcsa lánggal ég.
Összeakadsz Shiva Shavtival. Sheran lényének egy apró része. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkánycsizmát, egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkányvállapot, egy arany sárkányvértet, egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy árnytündér messiás trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy Lélekmérleg. Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy Urgol káoszpajzsát tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. {max. életpontja: 2346.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is semleges. Kedvesen, de sután meghajol, dicséri a szemed, a hajad, az illatod. Pironkodva hallgatod. Egy halvány mosolyt eresztesz meg a fiú felé, de ez minden. Nem a te eseted.
Összeakadsz Axillonnal. Ő Elémia Night férje! Dornodon első számú avatárja. Egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy bűzölgő csizmát, egy denevér szimbólumot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy fattylord derékövet, egy Istenek Talizmánját, egy jegygyűrűt, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy uglaok lábszárvédőt, egy uglaok lánckesztyűt, egy uglaok páncélt, egy uglaok vállvédőt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 17 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. {max. varázspontja: 4616; max. pszije: 813.} Elég egy mentális pillantás aurájára: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Komoran végigmér Téged, de nem üdvözöl. Folytatod utadat.
Egyszercsak megpillantod Sir Bedzsik táborát. Leah esszenciájának örököse. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy háború gyűrűjét, egy hókeresztet, egy játékmesteri palástot, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy natharion talizmánt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy yiang kesztyűt, egy yiang köpenyt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Felszerelését egy vtoeken döntőbíra trófea, egy Rettegés Ura trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tüskés gigaféreg. Málhásállata egy Thargodan csontváz. {egészsége: 107.} Mentális auráját felismered, feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Nálad ő jóval tapasztaltabbnak látszik - a harcban biztos, hogy alulmaradnál. Nagy ívben elkerülöd a táborhelyét, mielőtt még felfigyelne rád.
Összeakadsz Bűvös Bonyókkal. Sheran félisten hatalmú uralkodó papja. Egy adamantit kesztyűt, egy csillogó karkötőt, egy drakolder gyűrűt, egy Emma kötényét, egy gólemgyűrűt, egy Hatalom Karkötőjét, egy hótarantula köpenyt, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy kabutót, egy Natharion amulettet, egy natharion talizmánt, egy örökkéval.smaragdját, egy ősi vállvédőt, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku kalózkendőt, egy törpe bakancsot, egy torz fülkarikát és egy virág szimbólumot visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy kreiton jótündér trófea és egy rd'alv lélektipró trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: hatalmas hegyek ormai mögött lenyugvó Nap. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy nunchakut tart. Lőfegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Hátasállata egy élőholt sullár! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {egészsége: 86.} Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
[-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 552.]

vps 150 VP spórolása: 150
Félreraktunk, letiltottunk neked 150 VP-t, addig nem használhatod fel, amíg ki nem adsz egy VPF parancsot (ill. kör végéig). [0 pontot használtál fel, van még 552.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Sikerült elmondanod a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {egyik sebzési módja: 6x 3d8+9.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár testét. (6 támadással 118 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár testét. (5 támadással 286 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár ruganyos törzsét. (4 támadással 224 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 27 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 733, sebződés: 0, gyógyulás: 133, összesen: +133 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Figyelmeztetés: megterheltséged 100 % fölé emelkedett! [10 pontot használtál fel, van még 542.]

m 4 3 4 mozogsz délre, délkeletre, délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[199,112] Vált a terep: ritka erdőben vagy. Megakad a szemed a földön egy rozsdás varkaudar páncélon. Annyira nincs jó állapotban, hogy tétovázás nélkül otthagyod, és nem pakolod be tárgyaid közé. Itt, a vadon közepén kissé meglepő megnyilvánulását találod: egy útmutató táblát. Azaz valóban útmutató? Közelebb mész, hogy elolvasd. " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Utad során felfedezel egy varkaudar falut.
(Feltételes kutatás:) Elszántan rontasz a varkaudarok sátrai közé, készen arra, hogy mindenkit lekaszabolsz, aki az utadba áll. Amint észrevesznek a helybeliek, zűrzavar támad, van, aki menekülni próbál, a többség azonban vicsorogva feléd indul. Egy varkaudar hírnök készül a lemészárlásodra. {szintje: 18.} {védettsége: 34 szúró, 34 vágó, 34 ütő ellen.}

Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar hírnök testét. (6 támadással 146 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a varkaudar hírnök testét. (1 támadással 70 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a varkaudar hírnök izmos felkarját. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) A varkaudar hírnök farkával a kezedre csap. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Karmaival a varkaudar hírnök megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1828 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 250, sebződés: 12, gyógyulás: 0, összesen: -12 ÉP}

A varkaudar szimbólumod gyűlölt látványából erőt merítve rögvest újabb ellenfeled akad. Egy borzalmas varkaudar készül a lemészárlásodra. {szintje: 19.} {támadása: 42.}

A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Üdvözlésképpen egy mágiatörés varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a borzalmas varkaudar jobb lábát. (6 támadással 156 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval kegyetlenül megütöd a borzalmas varkaudar bal karját. (1 támadással 71 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a borzalmas varkaudar fejét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (3 támadástól 15 életpontot vesztesz.) A borzalmas varkaudar összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy arany és 3 vasérc [vasérc ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 262, sebződés: 17, gyógyulás: 0, összesen: -17 ÉP}

Halvány mosoly fut át az arcodon, mikor látod, hogy néhány varkaudar a hátsó sorokból ijedten elmenekült. Megvetésük jeleként a falulakók meghajigálnak a kezük ügyében lévő tárgyakkal. Ártani nem árthatnak ezzel neked, ráadásul még találhatsz is közte valami használhatót. A következő kincseket találtad: egy nyu-shuriken [nyu-shuriken ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP], egy rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], egy bőrsisak [bőrsisak ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy mérg. ubuk tüske [mérg. ubuk tüske ládikóba-> (186,106)-> 2 arany, -2 ÉP], egy göcsörtös bunkó [göcsörtös bunkó ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] és egy sallank nyíl. Egy borzalmas varkaudar védelmezi a vadászterületét. {szintje: 19.} {max. életpontja: 151-180.}

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy agyroppantás varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a borzalmas varkaudar bal lábát. (6 támadással 158 életpontot sebezve.) A borzalmas varkaudar most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (187,107)-> 6 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 158, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

A varkaudar szimbólumod gyűlölt látványából erőt merítve rögvest újabb ellenfeled akad. Egy borzalmas varkaudar védelmezi a vadászterületét. {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 30 ütő ellen.}

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy agykorbács pszi támadással. 5 életpontot vesztettél. Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a borzalmas varkaudar testét. (6 támadással 161 életpontot sebezve.) Borzalmas méretű, vörös bőrű lebegő gomba nő ki előtted a földből. Mérgező spórákból álló, sárga gáz indul feléd. Menekülni szeretnél, de lábad a földbe gyökerezett! Tudomást sem véve a halálos veszélyről, szülőhelyedre, valamilyen jó emlékre koncentrálsz. Ahogy tudatod tovaszáll a békés gondolatok világa felé, úgy foszlik semmivé a szörnyű illúzió. Leküzdötted a tudatodat ért támadást! Most már talán a fegyvereké a szó. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval iszonyatosan megcsapod a borzalmas varkaudar nyakát. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a borzalmas varkaudar testét. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Kisebb sebet ejt oldaladon a borzalmas varkaudar. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A borzalmas varkaudar összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (187,107)-> 12 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 260, sebződés: 13, gyógyulás: 0, összesen: -13 ÉP}

A vicsorgó varkaudarok röhögve löknek eléd egy újabb ellenfelet. Nagyot nyelsz a látványára. Egy varkaudar hírnök készül a lemészárlásodra. {szintje: 18.} {védettsége: 34 szúró, 34 vágó, 34 ütő ellen.}

Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar hírnök izmos felkarját. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a varkaudar hírnök bal lábát. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a varkaudar hírnök izmos felkarját. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) A varkaudar hírnök farkával melletted a levegőbe suhint. Félrehajolsz, de a varkaudar hírnök karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1828 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 260, sebződés: 6, gyógyulás: 0, összesen: -6 ÉP}

Ez már a varkaudaroknak is sok! A szélrózsa minden irányában eltűnnek a sátrak között. Csak egyetlen lény marad itt az utolsó csata idejére! Egy varkaudar hadúr jön feléd. {szintje: 23.} {védettsége: 40 szúró, 40 vágó, 40 ütő ellen.}

A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy Asylux csapdája varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy gigaököl varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 6 életpontot vesztettél. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar hadúr bal lábát. (6 támadással 160 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rádnéz, majd megindítja mentális támadását. Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra támadsz. Tyrex bunkóval eltalálod a varkaudar hadúr jobb lábát. (1 támadással 66 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a varkaudar hadúr fejét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) A varkaudar hadúr vágása nem talált el. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy arany karperec [arany karperec ládikóba-> (187,107)-> 26 arany, -2 ÉP] és egy gyöngymangó. 3202 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 261, sebződés: 8, gyógyulás: 4, összesen: -4 ÉP}

Néma csend borul a tájra, egyedül maradtál. Végigjárod a sátrakat, hátha találsz valami használhatót. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 12 arany, egy szürke bőrkesztyű [szürke bőrkesztyű ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP], egy mérg. vas dobónyíl és egy sámán gyógykenőcs. Búcsút intesz a varkaudar falunak, ideje továbbindulni. (Önanalízis: +4% felderítés.)
A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Syrac Hold irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. Észreveszel egy álomvirágot. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy teljesen lerombolt oltárt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy szent tölgyfát. Találsz egy Chara-din monolitját. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Egy varkaudar hírnök nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {szintje: 18.} {egyik sebzési módja: 1x 8d6+8.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar hírnök testét. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra rontasz. Tyrex bunkóval iszonyatosan megcsapod a varkaudar hírnök fejét. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a varkaudar hírnök testét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) A varkaudar hírnök melléd csap a farkával! Karmaival a varkaudar hírnök megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. A varkaudar hírnök szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1828 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 260, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Kicsit régi (kb. 1 hetes) elf nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, friss emberi nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 2 hetes gnóm nyomokat, amelyek délkeletre, friss elf nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 705 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [200,113] A terep bozótos - világosabb, de nehezebb a mozgás. Egy kinyúlt szutykos remák teteme mellett vezet el az utad. Csúnyán összeszabdalták. Látsz egy tűzbokrot. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy tímárkunyhót. Találsz egy oltárt. Leah híveié. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy Chara-din monolitját. Oldalt pillantva, meglátsz egy fekete kaktuszt. Észreveszel egy rát-fát. Oldalt pillantva, meglátsz egy fekete lótuszt. Oldalt pillantva, meglátsz egy borkonyó cserjét. Észreveszel egy álomvirágot. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy varkaudar iszákos. {szintje: 23.} {egyik sebzési módja: 4x 4d6+12.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy Asylux csapdája. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) Egy méregfelhő II varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a varkaudar iszákos bal vállát. (6 támadással 161 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Küzdesz a méreg ellen, a siker részleges. (44 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod a varkaudar iszákos testét. (4 támadással 266 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+54 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a varkaudar iszákos jobb karját. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A varkaudar iszákos karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A varkaudar iszákos most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 varkaudar látógömb [varkaudar látógömb ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. 3170 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 460, sebződés: 54, gyógyulás: 69, összesen: +15 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Még egész friss elf nyomok vezetnek délre. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek északnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek északra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [200,114] Még mindig sűrű bozótos van mindenfelé. Egy alaposan kitaposott csapást fedezel fel nem messze. Nem kell sok ész ahhoz, hogy kitaláld: az izmos talpnyomok varkaudaroktól származnak. Utad során felfedezel egy grok-képződményt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Raia hívői építették. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) Egy nagy sóhajjal feltekintesz a grok-képződményre, majd lassan, óvatosan felmászol. (Önanalízis: +1% mászás.) Az oszlopot koronázó burok alján találsz egy nyílást, itt bemászol. Idebent félhomály van. Egy pillanatig vársz, hogy szemed hozzászokjon. A hely egész tágas - csak sajnos nem teljesen üres. Valami rád ront. Egy drasmólyom! {egyik sebzési módja: 4x 1d6+1.}

Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval iszonyatosan megcsapod a drasmólyom jobb lábát. (1 támadással 65 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel felnyársalod a drasmólyom jobb lábát. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Csőrével a drasmólyom nem tudott megsebezni. Véres nyál csordul ki a drasmólyom száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Felhasználva a kőkést, szereztél 6 madártollat. 164 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 102, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egyszercsak megakad a kezed valamiben. Megvizsgálod - találtál 12 madártollat. Hátra sem nézel, amint elhagyod a grok-képződményt. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. A feléd közeledő csataremák mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {támadása: 78.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a csataremák egyik csápját. (6 támadással 162 életpontot sebezve.) Marokra fogva a teriád kardot ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal néhányszor megcsapod a csataremák jobb oldalát. (5 támadással 375 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+76 életerő). Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a csataremák feléd kúszó csápját. (3 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Csápjaival a csataremák csapásokat mér a hasadra. (12 támadástól 88 életpontot vesztesz.) Teriád karddal végigvagdosod a csataremák feléd kúszó csápját. (5 támadással 391 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+79 életerő). Sárkánytőrrel valamennyire megsebezgeted a csataremák jobb oldalát. (3 támadással 107 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Csápok szívnak vért a combjaidból. (12 támadástól 95 életpontot vesztesz.) Teriád karddal megvagdalod a csataremák testét. (5 támadással 397 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a csataremák feléd kúszó csápját. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Csápok szívnak vért a combjaidból. (12 támadástól 95 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a csataremák száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 remák szivet. 9197 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1573, sebződés: 278, gyógyulás: 294, összesen: +16 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Még egész friss mutáns nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még friss mutáns nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek délkeletre, friss elf nyomokat, amelyek délre, kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek északra, friss mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, friss elf nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 705 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. Figyelmeztetés: megterheltséged 100 % fölé emelkedett! [101 pontot használtál fel, van még 441.]

m 3 3 4 mozogsz délkeletre, délkeletre, délre
[201,115] Még mindig bozótos. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Egy norpadolótika nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {szintje: 21.} {védettsége: 24 szúró, 40 vágó, 24 ütő ellen.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a norpadolótika bal oldalát. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered a norpadolótika bal első lábát. (2 támadással 137 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Sárkánytőrrel jól megszúrod a norpadolótika testét. (1 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). A norpadolótika csápol, de mindhiába. A norpadolótika feléd harap, de sikertelenül. A norpadolótika most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2498 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 338, sebződés: 0, gyógyulás: 44, összesen: +44 ÉP}

Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy quwarg bolyt. Utad során felfedezel egy oltárt. Raia hívei emelték. Látsz egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) A boly nyüzsög az undorító kis quwargoktól, de azért te bátran mászni kezdesz fölfelé. (Önanalízis: +3% mászás.) Hosszas szenvedés árán felkínlódod magad a boly tetejére. Egy szabályos alakú üreg vezet a mélybe. Leereszkedsz. Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-10 életerő). Hatodik érzéked veszélyt jelez, és valóban: egy hatalmas árny takarja el a fentről beszűrődő fényt. Egy quwarg királynő! {szintje: 15.} {egyik sebzési módja: 3x 4d5+5.}

Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a quwarg királynő bal hátsó lábát. (6 támadással 89 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a quwarg királynő testét. (2 támadással 122 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Sárkánytőrrel jól megszúrod a quwarg királynő fejét. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). A quwarg királynő feléd sújt csáprágóival, de mellé! A quwarg királynő most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 5 csepp ugh mérget. [ugh méreg ládikóba-> (186,106)-> 10 arany, -2 ÉP] 1389 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 234, sebződés: 2, gyógyulás: 34, összesen: +32 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Egy quwarg parafenomén! {szintje: 20.} {védettsége: 35 szúró, 35 vágó, 35 ütő ellen.}

Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! Üdvözlésképpen egy vakító fény varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a quwarg parafenomén nyakát. (6 támadással 152 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! Egy másodpercnyi erőlködés után a parafenomén dühödten megrázza a fejét: kudarcot vallott, hehe! Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a quwarg parafenomén fejét. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a quwarg parafenomén nyakát. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg parafenomén nyelve nem tudott sebet ejteni Rajtad. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2237 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 258, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ugrálsz egy kicsit a quwargokon, mire elslisszolnak. És ami marad - az KINCS! Felveszel 1 ezüsttőrt. [ezüsttőr ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] Szerencsésen lemászol, és elhagyod a fosztogatás színhelyét. Nocsak, itt van valami érdekes! Kicsit régi (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délre, friss emberi nyomokat, amelyek északra, friss elf nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes gnóm nyomokat, amelyek északra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [202,116] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Ráismersz a lényre. Egy vezérfarkas. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. {szintje: 26.} {támadása: 60.} Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a vezérfarkas támadó fejét. (6 támadással 162 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a teriád kardot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal többször mélyen végigmetszed a vezérfarkas testét. (5 támadással 386 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+78 életerő). Sárkánytőrrel megdöfködöd a vezérfarkas bal lábát. (3 támadással 107 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). A vezérfarkas csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (4 támadástól 34 életpontot vesztesz.) A vezérfarkas többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 39 életpontot vesztesz.) A vezérfarkas megharapdálja a bal lábfejedet és a combodat. (4 támadástól 31 életpontot vesztesz.) A vezérfarkas még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4576 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 655, sebződés: 143, gyógyulás: 104, összesen: -39 ÉP}

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy tűzbokrot. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy Chara-din monolitját. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Látsz egy álomvirágot. Körbevizsgálódsz. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek északnyugatra, friss emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 2 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre, friss mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek délre, friss emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [202,117] Félig kiégett területen vagy. Kiégett bozótok, halott fák tűnnek fel. Szürke por száll a levegőben, ahogy a távolban valami feléd közeledik. Hmm, csak egy vark. kardtáncos. Ettől nincs semmi félnivalód. {szintje: 32.} {támadása: 100.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy örvénykerítés varázst. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Ellenfeled könnyedén félreüti! Elszántan ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal végigvagdosod a vark. kardtáncos testét. (5 támadással 384 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Sárkánytőrrel párszor épp hogy megérintgeted a vark. kardtáncos testét. (3 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Sajnos nem sikerült a vark. kardtáncos minden csapását hárítanod. (4 támadástól 158 életpontot vesztesz.) Teriád karddal néhányszor megcsapod a vark. kardtáncos bal lábát. (5 támadással 379 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+76 életerő). Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a vark. kardtáncos fejét. (3 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Pengéjét vadul forgatva, a vark. kardtáncos újra meg újra lecsap. (4 támadástól 138 életpontot vesztesz.) Teriád karddal megvagdalod a vark. kardtáncos testét. (5 támadással 390 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+79 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a vark. kardtáncos jobb oldalát. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Sajnos nem sikerült a vark. kardtáncos minden csapását hárítanod. (4 támadástól 162 életpontot vesztesz.) A vark. kardtáncos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 8948 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1394, sebződés: 458, gyógyulás: 286, összesen: -172 ÉP}

A helyi grafiti egyik megnyilvánulására, egy feliratos táblára bukkansz. Kiböngészed a szöveget. " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy varkaudar falut.
(Feltételes kutatás:) Minden mozdulatod a vakmerőséget sugall, miközben berontasz a varkaudar sátrak közé. Rohantadban fellöksz három kölyköt, akik a varkaudarok kitartásának jelképeiként hamar felpattannak a földről és utánad erednek. Egy tágasabb téren megállsz végre, és szusszansz egyet, amíg a varkaudarok körbevesznek. Ijedten lekapod a fejed, amikor egy varkaudar vajákos tűzcsóvát hajít feléd, valahonnan a varkaudarok gyűrűjéből. Egy szénné égetett remák hangos puffanással elterül mögötted, miután a varázslat célba ért. Egy borzalmas varkaudar jön feléd. {szintje: 19.} {max. életpontja: 151-180.}

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Ellenfeled mágiatörés varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a borzalmas varkaudar testét. (6 támadással 164 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 3 vasérc [vasérc ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 164, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

A varkaudarok valahogy elszántabbnak tűnnek, pihenni sincs időd, máris újabb ellenfeled akad. Egy borzalmas varkaudar jön feléd. {max. életpontja: 151-180.}

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Egy mágiatörés varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a borzalmas varkaudar jobb lábát. (6 támadással 153 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a borzalmas varkaudar testét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a borzalmas varkaudar rücskös bőrét. (1 támadással 35 életpontot sebezve.) Nem vagy felkészülve a borzalmas varkaudar gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a bal karodat. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A borzalmas varkaudar összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 3 vasérc [vasérc ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy vas dobónyíl. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 252, sebződés: 10, gyógyulás: 0, összesen: -10 ÉP}

Halvány mosoly fut át az arcodon, mikor látod, hogy néhány varkaudar a hátsó sorokból ijedten elmenekült. Megvetésük jeleként a falulakók meghajigálnak a kezük ügyében lévő tárgyakkal. Ártani nem árthatnak ezzel neked, ráadásul még találhatsz is közte valami használhatót. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 2 tolmokov-koktél és egy nyu-shuriken [nyu-shuriken ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP]. Egy borzalmas varkaudar jön feléd. {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 30 ütő ellen.}

Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy agykorbács pszit. 5 életpontot vesztettél. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a borzalmas varkaudar jobb oldalát. (6 támadással 154 életpontot sebezve.) Maga a levegő sűrűsödik össze, és változik félelmetes levegő-démonná. Forgószélként csap le rád, és felragad a levegőbe. Nem kapsz levegőt, fuldoklani kezdesz... Átlátva az illúzión, koncentrálni kezdesz, meggyőzni az agyadat arról, hogy a szemeddel lásson, és ne a nyúlványként a tudatodba tapadó varázslattal. Igen, úgy tűnik sikerült! Az illúzió semmivé foszlik. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval iszonyatosan megcsapod a borzalmas varkaudar fejét. (1 támadással 59 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel eltalálod a borzalmas varkaudar bal karját. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 13 életpontot vesztesz.) A borzalmas varkaudar még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 2 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (187,107)-> 20 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 250, sebződés: 20, gyógyulás: 0, összesen: -20 ÉP}

A varkaudarok valahogy elszántabbnak tűnnek, pihenni sincs időd, máris újabb ellenfeled akad. Egy varkaudar íjász készül a lemészárlásodra. {szintje: 17.} {egyik sebzési módja: 2x 8d6+8.}

Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a varkaudar íjász testét. (6 támadással 154 életpontot sebezve.) A varkaudar íjász összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] és 1 nyílvessző. 1756 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 154, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Egyszercsak szétnyílik a tömeg, hogy utat engedjen egy nagyobb teremtésnek. Már képtelenség meghátrálni! Egy varkaudar hírnök védelmezi a vadászterületét. {egyik sebzési módja: 1x 4d9+3.}

Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a varkaudar hírnök testét. (6 támadással 160 életpontot sebezve.) A varkaudar hírnök még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1828 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 160, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A legerősebb, legtermetesebb falulakó előrelép az egyik sátor tövéből, ahonnan eddig ráérősen a harcstílusodat figyelte, hogy végre véget vessen életednek. Egy nőstény varkaudar intéz feléd kihívást. {szintje: 23.} {max. életpontja: 341-350.}

Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy éhínség varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a nőstény varkaudar jobb lábát. (6 támadással 157 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a nőstény varkaudar fejét. (3 támadással 192 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a nőstény varkaudar testét. (1 támadással 32 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A nőstény varkaudar karmai majdnem eltalálnak! A nőstény varkaudar karmaival megsebesíti a válladat. (1 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A nőstény varkaudar még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3136 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 381, sebződés: 14, gyógyulás: 50, összesen: +36 ÉP}

Néma csend borul a tájra, egyedül maradtál. Végigjárod a sátrakat, hátha találsz valami használhatót. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy Fairlight köpenye [Fairlight köpenye ládikóba-> (186,106)-> 80 arany, -2 ÉP], egy aranytű [aranytű ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (187,107)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy vas dobónyíl. Szánalmas jutalom ezért a mészárlásért, amit rendeztél. Legközelebb keményebben megvámolod a falut! Továbbindulsz. (Önanalízis: +4% felderítés.)
Felfedeztél egy rát-fát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fekete kaktuszt. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy krómkaktuszt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy borkonyó cserjét. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy smirglibokrot. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy szent tölgyfát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy gyilkos csalánt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy oltárt. Tharr hívei emelték. Érdekes dolgot veszel észre a távolban: Chara-din egyik hitvány szolgáját látod, amint éppen kegyelemért könyörög Rowena előtt. Mikor közelebb érsz, akkor veszed csak észre, hogy mindez egy művészien megformált szobor. Pár pillanat erejéig azon spekulálsz, hogy te milyen jelenetet építenél. Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.) Körbevizsgálódsz. Nem túl régi (maximum néhány napos) árnymanó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még friss elf nyomokat, amelyek délnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek északra, friss elf nyomokat, amelyek északnyugatra, friss emberi nyomokat, amelyek északra, friss mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés).
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 705 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. Figyelmeztetés: megterheltséged 100 % fölé emelkedett! [120 pontot használtál fel, van még 321.]

im imádkozol
Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Jóleső meleg fut végig a testeden. [30 pontot használtál fel, van még 291.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Sikerült elmondanod a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {támadása: 50.} Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (6 támadással 120 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal kegyetlenül összevagdalod a purifikátor császár testét. (5 támadással 296 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+60 életerő). Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Vad döféseivel a purifikátor császár nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (6 támadástól 42 életpontot vesztesz.) Teriád karddal többször mélyen végigmetszed a purifikátor császár testét. (5 támadással 284 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+57 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). Vad döféseivel a purifikátor császár nyilvánvalóan a földre akar dönteni. (6 támadástól 41 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 796, sebződés: 83, gyógyulás: 141, összesen: +58 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Figyelmeztetés: megterheltséged 100 % fölé emelkedett! [10 pontot használtál fel, van még 281.]

m 5 6 5 mozogsz délnyugatra, nyugatra, délnyugatra
[201,118] Ritka erdőbe érkeztél. Megállsz egy gödör mellett. Egyértelmű, hogy ásóval vésték a talajba. Belsejébe pillantva megérted, miért repked ennyi döglégy a környéken. Kisebb mészárlás zajlott le itt, a gödör alján rothadó humanoid tetemek vannak egymásra hányva, a foszladozó bőr alatt látod, hogy a kukacok elkezdték mindent megsemmisítő munkájukat. Utad során felfedezel egy fekete lótuszt. Látsz egy gyöngymangó bokrot. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Ilyen értelmetlen pusztítást csak egy gonosz karakter okozhat. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy gyilkos csalánt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Chara-din monolitját. Hopp! Egy örvénylő porfelhőből kialakuló szoborral találkoztál, mely Skinhead formáját vette fel, amint éppen egy megfelelőnek látszó Chara-din trófeát tűz az övébe! Ezt az alkotást! Te vajon milyen szobrot csinálnál?
(Vándorcirkusz:) Már messziről megpillantod a cirkuszos sátrakat, és izgatottan, de határozott léptekkel feléjük indulsz. Mielőtt azonban közéjük léphetnél, egy izgága törpe állja utad, aki jegyet osztogat. Csak addig foglalkozik veled, amíg kifizeted a neki járó 20 aranyat, majd eltűnik a tömegben.
A cirkusz bejáratához közel, egy eldugott sikátorban, hevenyészett módon felhúzott sátorra leszel figyelmes. Elsősorban az előtte ülő morc árnymanó kelti fel figyelmed, majd az előtte heverő kártyákból levonod a következtetést: itt próbára teheted, mennyire konyítasz a szerencsejátékhoz. Közlöd a fickóval, hogy játszanál. Hamar kiderül ellenfeledről, hogy nem kispályázik. Látni akarja, hogy van nálad elég pénz. Még csak az kellene, hogy aggódjon! Egyesével leszámolsz 100 aranyat magad elé az asztalra. 1. kör: Megvizsgálod, milyen lapokat kaptál: 2 Temető, 1 Vérfürdető magszim, 1 Sötét motyogó, 1 Piromenyét. Ez egy pár! Mielőtt még lapokat cserélnétek, néhány arannyal megemeled a tétet. Az árnymanó megadja, de ő sem akarja tovább emelni. 3 lapot cserélsz. Megnézed az új lapokkal együtt mi van a kezedben: 4 Temető, 1 Sötét halál. Ez póker! Terítitek a lapjaitokat. Ellenfeled lapjai a következők voltak: 2 Kaszabolósáska, 1 Sötét motyogó, 1 Sötét halál, 1 Vérfürdető magszim. Ez csak egy pár! Nyertél. 2. kör: A legnyugodtabb lelkiállapotot színlelve megnézed a kezedben lévő lapokat: 2 Szerencsejáték, 2 Influenza, 1 Déja vu. Ez két pár! Rövid licitálás kezdődik, de mivel mindketten bíztok a kezetekben lévő lapokban, következik a lapcsere. 1 lapot cserélsz. Faarccal megvizsgálod, mi változott a kezedben: 2 Szerencsejáték, 2 Influenza, 1 Kaszabolósáska. Semmi változás. Rövid licitálás után megmutatjátok a lapjaitokat. A következő lapok voltak ellenfeled kezében: 1 Déja vu, 1 Illúziópalota, 1 Szerencsejáték, 1 Orzag bilincse, 1 Mákrózsa főzet. Nyertél. 3. kör: Rezzenéstelen arckifejezést öltve magadra, szemügyre veszed mit húztál: 2 Sötét halál, 2 Sötét motyogó, 1 Influenza. Ez két pár! Kis téttel emeled a licitet, és meg sem lepődsz, hogy az árnymanó tartja az összeget, viszont nem hajlandó rálicitálni.
- Rendben - gondolod, majd hagyod, hogy a lapcsere következzen. 1 lapot cserélsz. Rövid tétovázás után szemügyre veszed, milyen kártyák vannak most nálad: 3 Sötét halál, 2 Sötét motyogó. Ez full! Megmutatjátok a lapjaitokat. Az árnymanó lapjai a következők: 2 Tisztítótűz, 1 Déja vu, 1 A bajnok manifesztációja, 1 Sötét motyogó. Ez csak egy pár! Nyertél. (Önanalízis: +11% szerencsejáték.) 1763 tapasztalati pontot kaptál. Bezsebeled az árnymanó tétként feltett 93 aranyát. Kártyapartnered még mindig hitetlenkedve az aranykupac mellé rak egy aranytermő erszényt. Zsebre vágod jogos nyereményed, majd búcsút intesz az árnymanónak. (Önanalízis: +5% versengés.)
A sátrak közt bolyongva, egyszer csak egy kolosszális épületre leszel figyelmes. A sötétségbe vesző bejárata felett nagybetűk hirdetik: "SZELLEMKASTÉLY". Szemügyre veszed az őrt álló kísértetet is, akinek áttetsző szellemalakjára pillantva, borzongás fog el.
- Megvan az öt tárgy, amit az alappróbákon szereztél? - kérdezi tőled, érdeklődésedet kihasználva.
- Itt vannak - mondod, és sorban mind előkerül (halálhozó karkötője, hatalom fülbevalója, teremtés zsákja, aranytermő erszény, szirén köpenye), hogy átnyújthasd őket.
- Rendben - mondja a kísértet. - Tegyél próbát! A kastélyba léphetsz. - Remegő térddel indulsz neki a következő megmérettetésnek. A folyosón, melyre jutottál, csend és sötétség honol. Ez viszont nem tart sokáig, alig teszel pár lépést, feltűnik, hogy minden irányból apró szempárok, és valószínűleg a hozzájuk tartozó gazdáik is, figyelnek. Félelmeid ellenére megpróbálsz egyenesen továbbhaladni, tudomást sem véve a nem mindennapi csodálóidról. Megkönnyebbülsz, amikor további váratlan események bekövetkezte nélkül magad mögött hagyod őket. Néhány lépés után váratlanul velőtrázó sikoltást hallasz, ami nem akar megszakadni. Rémülten keresed a menekülés útját, de rájössz, a füledre tapasztott tenyered semmit sem használ. A falhoz lapulsz, és kivárod, amíg véget ér. Éhezni és szomjazni kezdesz! (236 életpontot vesztettél.) Pár lépést haladsz előre, amikor harcra készen az ősi szellem lép eléd. {szintje: 46.} {max. életpontja: 418.}

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 930 életpontot sebeztél. (Önanalízis: +1% pszi.) Az ősi szellem összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
5201 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 930, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Elszántan lépkedsz előre a sötét folyosón, ami hirtelen véget ér, és egy négyszögletes teremmé szélesedik. A terem túlsó oldalán egy feketeköpenyes alak áll, szeme tűzvörösen izzik csuklyájának sötétjéből. Kezével akrobatikus mozdulatokat végez, közben többször rád mutat. Rádöbbensz, hogy varázsolni készül. Nem várod meg, hogy megtudd, milyen varázslat készül ellened, megfelelő védelem nélkül úgysem védekezhetsz. Végigrohansz a már ismert folyosókon, és meg sem állsz, amíg teljesen bizonyos nem leszel abban, hogy ellenfeled nincs a nyomodban. Szomorúan konstatálod, hogy ez most nem jött össze, majd lemondóan továbbindulsz. (Önanalízis: +4% versengés.)
Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy varkaudar hadúr. {szintje: 23.} {támadása: 46.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Egy gigaököl varázslattal köszönt csatapartnered. 3 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a varkaudar hadúr bal lábát. (6 támadással 161 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a varkaudar hadúr testét. (2 támadással 132 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd a varkaudar hadúr jobb lábát. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Jobbra-balra szökkenve osztja a varkaudar hadúr nehezen védhető csapásait. (5 támadástól 30 életpontot vesztesz.) A varkaudar hadúr szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (187,107)-> 10 arany, -2 ÉP] és egy fűszertartó. 3202 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Elegendő gyakorlatra tettél szert ahhoz, hogy ütőfegyverek szakértelmedet megnövelhesd egy fegyvermesternél. (Ezt a karakterlapon * jelöli.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 330, sebződés: 35, gyógyulás: 39, összesen: +4 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Friss emberi nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss elf nyomokat, amelyek délnyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, friss árnymanó nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Végre, egy kis kaja! Befalatozol. (-3 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 705 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [200,118] Tovább barangolsz a fák között. Nem messze egy kisebb varkaudar csoportosulást pillantasz meg. Vajon miről sustoroghatnak? Amikor közelebb lopakodnál, megszólal egy kürt a távolban, és a varkaudarok egy szempillantás alatt eltűnnek az ellenkező irányban. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Hmm, csak egy zoloboo sámán. Ettől nincs semmi félnivalód. {max. életpontja: 201-220.} Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy tompítás varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy éhínség varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a zoloboo sámán bal lábát. (6 támadással 152 életpontot sebezve.) A szörny hősugarat lő ki rád! Szerencsére idejében félreugrasz. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval kegyetlenül megütöd a zoloboo sámán fejét. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a zoloboo sámán testét. (1 támadással 27 életpontot sebezve.) Sajnos nem sikerült a zoloboo sámán minden csapását hárítanod. (2 támadástól 18 életpontot vesztesz.) A varázsló kékes villámokat küld rád. Félig megúsztad. 20 életpontot vesztettél. A zoloboo sámán összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Követed a nyomokat. Megtaláltad a búvóhelyét! Szereztél 1 varázskövet. 2389 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 248, sebződés: 38, gyógyulás: 4, összesen: -34 ÉP}

Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy rúnakövet. Pillanatnyi mentális érintkezés után már látod, hogy ez valószínűleg Leah rúnaköve. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy fekete kaktuszt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy gyilkos csalánt. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy borkonyó cserjét. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Chara-din monolitját. Látsz egy teljesen lerombolt oltárt. A pusztítást biztos, hogy egy gonosz kalandozó okozta. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Pár lépést teszel a szörny felé, és felismered. Egy varkaudar varázsló. {szintje: 20.} {védettsége: 28 szúró, 28 vágó, 28 ütő ellen.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Ellenfeled savhurrikán varázslatot lő rád. 29 életpontot vesztettél. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar varázsló testét. (6 támadással 160 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval kegyetlenül megütöd a varkaudar varázsló testét. (1 támadással 66 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a varkaudar varázsló testét. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: pusztító végzet varázslatot lő rád. Semmi eredménye! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2245 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 259, sebződés: 29, gyógyulás: 0, összesen: -29 ÉP}

Ennivaló, hamm, hamm! (-3 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Még egész friss elf nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [199,119] A terep bozótos - világosabb, de nehezebb a mozgás. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy nőstény varkaudar lehet. {szintje: 23.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: éhínség varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a nőstény varkaudar nyakát. (6 támadással 157 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a nőstény varkaudar bal karját. (3 támadással 192 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a nőstény varkaudar testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Félrehajolsz, de a nőstény varkaudar karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) A nőstény varkaudar többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 24 életpontot vesztesz.) A nőstény varkaudar szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3136 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 386, sebződés: 30, gyógyulás: 51, összesen: +21 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy manilla-fát. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy varkaudar falut.
(Feltételes kutatás:) Minden mozdulatod a vakmerőséget sugall, miközben berontasz a varkaudar sátrak közé. Csak első pillanatra tűnik kihaltnak a hely, aztán már lebbennek is fel a sátornyílást elfedő ponyvák, és mire újra feleszmélhetsz, torzonborz alakok vesznek körbe. Egy borzalmas varkaudar készül a lemészárlásodra. {max. életpontja: 151-180.}

A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Távolról mágiatörés varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a borzalmas varkaudar testét. (6 támadással 155 életpontot sebezve.) Borzalmas méretű, vörös bőrű lebegő gomba nő ki előtted a földből. Mérgező spórákból álló, sárga gáz indul feléd. Menekülni szeretnél, de lábad a földbe gyökerezett! Átlátva az illúzión, koncentrálni kezdesz, meggyőzni az agyadat arról, hogy a szemeddel lásson, és ne a nyúlványként a tudatodba tapadó varázslattal. Igen, úgy tűnik sikerült! Az illúzió semmivé foszlik. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a borzalmas varkaudar bal lábát. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a borzalmas varkaudar testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) A borzalmas varkaudar megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (3 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a borzalmas varkaudar száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (187,107)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], ezenkívül 1 varkaudar látógömb [varkaudar látógömb ládikóba-> (186,106)-> 100 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 261, sebződés: 21, gyógyulás: 0, összesen: -21 ÉP}

Valami susmorgást hallasz a háttérben ("Poomr Ko bérence"), majd újabb ellenfél ront rád. Egy varkaudar íjász támad rád. {támadása: 42.}

Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a varkaudar íjász testét. (5 támadással 132 életpontot sebezve.) Véres nyál csordul ki a varkaudar íjász száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: 1 rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] és 1 nyílvessző. 1756 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 132, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Halvány mosoly fut át az arcodon, mikor látod, hogy néhány varkaudar a hátsó sorokból ijedten elmenekült. A nagy küzdelem mámorában észre se vetted a homokos talajból kikandikáló valamit. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy rézsisak [rézsisak ládikóba-> (186,106)-> 7 arany, -2 ÉP], 3 ubuk dobónyíl és egy rézpáncél [rézpáncél ládikóba-> (186,106)-> 24 arany, -2 ÉP]. Egy varkaudar hírnök készül a lemészárlásodra. {szintje: 18.}

Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a varkaudar hírnök jobb lábát. (6 támadással 156 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval kegyetlenül megütöd a varkaudar hírnök bal lábát. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a varkaudar hírnök testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) A varkaudar hírnök farkával melletted a levegőbe suhint. A varkaudar hírnök karmai majdnem eltalálnak! A varkaudar hírnök most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1828 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 265, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A varkaudar szimbólumod gyűlölt látványából erőt merítve rögvest újabb ellenfeled akad. Egy varkaudar íjász védelmezi a vadászterületét. {szintje: 17.} {max. életpontja: 121-160.}

Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar íjász bal vállát. (6 támadással 156 életpontot sebezve.) A varkaudar íjász szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 rövid íj [rövid íj ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] és 1 nyílvessző. 1756 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 156, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

A hangosan skandáló tömegből újabb ellenfél lép eléd. A harc elkerülhetetlen. Egy borzalmas varkaudar jön feléd. {szintje: 19.} {támadása: 42.}

Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Egy agyroppantás varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a borzalmas varkaudar rücskös bőrét. (6 támadással 158 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (187,107)-> 12 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 varkaudar látógömb [varkaudar látógömb ládikóba-> (186,106)-> 100 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 158, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

A legerősebb, legtermetesebb falulakó előrelép az egyik sátor tövéből, ahonnan eddig ráérősen a harcstílusodat figyelte, hogy végre véget vessen életednek. Egy varkaudar hadúr jön feléd. {szintje: 23.} {támadása: 46.}

A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Egy gigaököl varázslatot dob rád a másik. 9 életpontot vesztettél. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar hadúr testét. (6 támadással 157 életpontot sebezve.) A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Fölényesen, tudomást sem veszel a próbálkozásáról. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a varkaudar hadúr jobb vállát. (2 támadással 139 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Sárkánytőrrel eltalálod a varkaudar hadúr testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (3 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (187,107)-> 20 arany, -2 ÉP]. 3202 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 333, sebződés: 28, gyógyulás: 40, összesen: +12 ÉP}

Néma csend borul a tájra, egyedül maradtál. Végigjárod a sátrakat, hátha találsz valami használhatót. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (187,107)-> 40 arany, -2 ÉP], egy aranytű [aranytű ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], egy nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (186,106)-> 16 arany, -2 ÉP], egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP] és egy varkaudar pálinka [varkaudar pálinka ládikóba-> (186,106)-> 22 arany, -2 ÉP]. Búcsút intesz a varkaudar falunak, ideje továbbindulni. (Önanalízis: +4% felderítés.)
Észreveszel egy oltárt. Tharr hívői építették. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy gyilkos csalánt. Felfedeztél egy fekete kaktuszt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy borkonyó cserjét. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy csillagbozótost. Oldalt pillantva, meglátsz egy pézsmatököt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy szent tölgyfát. Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Rhiannon. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Egy borkonyó bibe és néhány mákrózsa virág hullik a lábad elé. Miközben felveszed, boldogan tapasztalod, hogy egy harmadik szem varázslat került rád. Hálásan nézel Elenios szemébe. [mákrózsa virág ->eldobod] Oldalt pillantva, meglátsz egy óriás liánt. Mohón zabálni kezdesz. (-2 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) kobudera nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délre, friss elf nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes elf nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes gnóm nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, friss emberi nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
Találkozol Authoricusszal. Egy angyalok gyűrűjét, egy che-vállszalagot, egy dalebg.kristályvértet, egy értépő sarkantyút, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián sarut, egy káosz szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy mithril kesztyűt, egy nodonrod kitűzőt, egy obszidián karkötőt, egy ogre övet, egy örökkéval.gyémántját, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku függőt, egy ryuku kalózkendőt, egy szirén köpenyét, egy tolvaj klánjelvényt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy zafír fülbevalót és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy élőholt ősmágus trófea, egy triklem drakolder trófea és egy kisebb quwarg isten trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Árnymanó feje felett tündöklő glória. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy árnyszablyát, bal kezében egy cápafogat tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Holmiját egy Thargodan csontváz cipeli. {egészsége: 51.} Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Találkozol Mókárral. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy gyémánt védőgyűrűt, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hoarián bőrzekét, egy hósárkánybőr csizmát, egy mihlanil kesztyűt, egy mihlanil övet, egy óriás fülbevalót, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku nyakláncot, egy szirén köpenyét, egy törpe védőgyűrűt és egy Urgod fétisét visel. Felszerelését egy káoszbajnok trófea, egy albinó küklopsz trófea és egy varkaudar katona trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy tölgyfakoszorú. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. {max. varázspontja: 1094; max. pszije: 0.} Köszöntitek egymást, aztán tovább.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 8 csillagbotot. [Rahn ékkő:] 4231 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 8 pézsmatökmagot. [Rahn ékkő:] 4231 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. (+1 egészség.) [149 pontot használtál fel, van még 132.]

m 4 mozogsz délre
[199,120] A bozótost ritka erdő váltja fel. Semmivel össze nem keverhető varkaudar csizma nyomait fedezed fel a talajon. A porhanyós földréteg ellenére jól kirajzolódó nyom arra utal, nem is olyan rég járhatott erre valaki, ilyen csizmában. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Hmm, csak egy varkaudar varázsló. Ettől nincs semmi félnivalód. {max. életpontja: 201-220.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Egy savhurrikán varázslatot dob rád a másik. 28 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar varázsló testét. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Tyrex bunkóval egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a varkaudar varázsló görnyedt testét. (1 támadással 66 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a varkaudar varázsló nyakát. (1 támadással 36 életpontot sebezve.) Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. 24 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a varkaudar varázsló száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2245 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 265, sebződés: 52, gyógyulás: 0, összesen: -52 ÉP}

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy xantusz-kaktuszt. Oldalt pillantva, meglátsz egy teljesen lerombolt oltárt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy gyilkos csalánt. Oldalt pillantva, meglátsz egy fekete lótuszt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy Chara-din monolitját. Érdekes dolgot veszel észre a távolban: Chara-din egyik hitvány szolgáját látod, amint éppen kegyelemért könyörög Annak előtt. Mikor közelebb érsz, akkor veszed csak észre, hogy mindez egy művészien megformált szobor. Pár pillanat erejéig azon spekulálsz, hogy te milyen jelenetet építenél. Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.) Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Még egész friss kobudera nyomok vezetnek délre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek északra, friss emberi nyomokat, amelyek északra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [10 pontot használtál fel, van még 122.]

vpf 150 VP elővétele: 150
Felszabadítottunk neked 150 VP-t a korábban letiltottból. [0 pontot használtál fel, van még 122.]

vv 133 elmormolod a 133. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Sebeid gyógyulnak (+335 életerő). [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 120.]

v 198 222 122 elmormolod a 198. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(199,112) purifikátor császár (#393), quwarg királynő (#153), quwarg szabotőr (#301), varkaudar hírnök (#686), borzalmas varkaudar (#166), varkaudar hadúr (#270), varkaudar falu (#1109), művészi porolit (#720), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), oltár, szent tölgyfa (#393), Chara-din monolitja (#534)
(199,119) nőstény varkaudar (#689), manilla-fa (#91, belőle készíthető: #92), borzalmas varkaudar (#166), varkaudar íjász (#687), varkaudar hírnök (#686), varkaudar hadúr (#270), varkaudar falu (#1109), Tharr oltár, gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), csillagbozótos (#928, belőle készíthető: #929), pézsmatök (#933, belőle készíthető: #934), szent tölgyfa (#393), művészi porolit (#720), tündöklő szobor (#1587), óriás lián (#208, belőle készíthető: #209), Authoricus (1671. kalandozó), Mókár (2431. kalandozó)
(199,120) varkaudar varázsló (#271), xantusz-kaktusz (#113, belőle készíthető: #114), oltár, 255. jellempróba, gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), Chara-din monolitja (#534), művészi porolit (#720)
(200,113) tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), tímárkunyhó (#684), Leah oltár, Chara-din monolitja (#534), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), varkaudar iszákos (#688)
(200,114) grok-képződmény (#149), 255. jellempróba, Raia oltár, Chara-din monolitja (#534), drasmólyom (#60), csataremák (#694)
(200,118) zoloboo sámánok (#230), Leah rúnaköve, fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), Chara-din monolitja (#534), oltár, varkaudar varázsló (#271)
(201,115) norpadolótika (#226), quwarg boly (#359), Raia oltár, Chara-din monolitja (#534), quwarg királynő (#153), quwarg parafenomén (#248)
(201,118) fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), gyöngymangó bokor (#134, belőle készíthető: #135), oltár, gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), Chara-din monolitja (#534), művészi porolit (#720), ősi szellem (#422), varkaudar hadúr (#270)
(202,116) vezérfarkas (#748), tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), Chara-din monolitja (#534), oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396)
(202,117) vark. kardtáncos (#693), borzalmas varkaudar (#166), varkaudar íjász (#687), varkaudar hírnök (#686), nőstény varkaudar (#689), varkaudar falu (#1109), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), krómkaktusz (#46, belőle készíthető: #43), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), smirglibokor (#31, belőle készíthető: #29), szent tölgyfa (#393), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), Tharr oltár, művészi porolit (#720), purifikátor császár (#393)

[222,122] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Miután egy parti bokorban elrejtetted azokat a tárgyakat, melyre a mélyben nem lesz szükséged, besétálsz a hűvös tengervízbe. Egy darabig csak térdig ér, majd hirtelen mélyülni kezd. Nicsak, piciny halak milliónyi vesznek körbe, érdeklődően figyelve az új jövevényt birodalmukban. Karjaid minden egyes mozdulatára arrébb rebbennek, hogy aztán onnan folytassák a bámulást. Vicces látvány. Aztán valami történik, mert mindannyian szétrebbennek a különböző irányokba. Egy vízbeölt ryuku intéz feléd kihívást. {szintje: 21.} {védettsége: 20 szúró, 20 vágó, 20 ütő ellen.} [védettséged: 34]

Egy ryuku átokvarázs varázslatot dob rád a másik. 208 életpontot vesztettél. Elszántan a másikra ugrasz. Kampós acélszigonnyal tökéletesen perforálod a vízbeölt ryuku jobb oldalát. (4 támadással 185 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Nem sikerült tökéletesen félreszökkenned: a vízbeölt ryuku vágásával megsebezte a bal oldaladat. (1 támadástól 31 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2150 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 185, sebződés: 239, gyógyulás: 42, összesen: -197 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Egy nagyra nőtt vízinövény lombkoronájában értékes tárgyra bukkansz. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], 9 ubuk tüske és egy rézsisak [rézsisak ládikóba-> (186,106)-> 7 arany, -2 ÉP]. Egy szikrázó manahal támad rád. {egyik sebzési módja: 2x 20d6+12.} [védettséged: 34]

Vad csatakiáltással, felemelve a kampós acélszigonyt ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a szikrázó manahal testét. (4 támadással 179 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). A szikrázó manahal megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 138 életpontot vesztesz.) Varázsenergiád szökik! (-10 varázspont.) Kampós acélszigonnyal eltalálod a szikrázó manahal vibráló pikkelyeit. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). A szikrázó manahal megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 151 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
3703 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 233, sebződés: 289, gyógyulás: 51, összesen: -238 ÉP}

(Önanalízis: +5% úszás.) A tenger teremtményei még mindig nem hagynak békén kutakodni, pedig már csak néhány karcsapás kell, hogy elérd a hajóroncsot. Egy vízdémon intéz feléd kihívást. {szintje: 23.} {védettsége: 25 szúró, 25 vágó, 25 ütő ellen.} [védettséged: 34]

Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy direkt kontakt. II pszi támadást. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Meglengetve a kampós acélszigonyt a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a vízdémon egyik csápját. (4 támadással 164 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). A vízdémon nyelve többször lesújt a válladra és a nyakadra. (2 támadástól 60 életpontot vesztesz.) Egy mikronnyit öregedtél (-2 TVP). Kampós acélszigonnyal megdöföd a vízdémon egyik csápját. (1 támadással 50 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). A vízdémon nyelvével fájdalmas sebeket ejt a bal karodon. (2 támadástól 65 életpontot vesztesz.) A lény idődet lopja (-3 TVP). Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
2795 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 214, sebződés: 125, gyógyulás: 48, összesen: -77 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? (Önanalízis: +6% úszás.) Egy triton intéz feléd kihívást. {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 30 ütő ellen.} [védettséged: 34]

Marokra fogva a kampós acélszigonyt a másikra ugrasz. Kampós acélszigonnyal tökéletesen perforálod a triton testét. (4 támadással 195 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (4 támadástól 53 életpontot vesztesz.) Egy káoszcsapás varázslatot dob rád a másik. 53 életpontot vesztettél. Kampós acélszigonnyal tökéletesen perforálod a triton testét. (2 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Bár ügyesen védekezel, a triton sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (4 támadástól 53 életpontot vesztesz.) Távolról káoszcsapás varázslatot lő rád a másik. 39 életpontot vesztettél. Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Szereztél 1 szigonyt. [szigony ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP] 4064 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 298, sebződés: 200, gyógyulás: 65, összesen: -135 ÉP}

Ellenfeled halott, teljes a csönd. Hát akkor nézzük, mit próbáltak Ghallára szállítani a ryukuk ezen a szerencsétlenül járt hajón. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy kvazár pajzs [kvazár pajzs ládikóba-> (186,106)-> 100 arany, -2 ÉP], egy ezüsthegyű nyíl [ezüsthegyű nyíl ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], egy tenger gyümölcse [tenger gyümölcse ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy ryuku harmatgyűjtő. Akkor hát irány a felszín. Váratlan eseményektől mentes utad van a partig, ahol hanyatt vágod magad egy rövid időre a homokban, pihenés gyanánt. Aztán elzavarva a tárgyaid körül szimatoló bikaborzot, begyűjtöd értékeidet. (Önanalízis: +4% felderítés.)
Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Süsü lábát masszírozza. Felfedeztél egy Chara-din monolitját.

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) troll nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 2 hetes troll nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.)
(láthatatlan észlelése:)
Összeakadsz Rhiannonnal. Tharr kisebb avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Blounther gyűrűjét, egy derit láncvértt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy hakamát, egy hósárkánybőr csizmát, egy két kard szimbólumot, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkéval. topázát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy sodét, egy szirén köpenyét, egy teriádbőr karkötőt, egy tleikan karkötőt, egy tleikan kesztyűt, egy torz fülkarikát és egy varkaudar szimbólumot visel. Biztosrév tanácsának tagja, ismered fel pecsétnyomójáról. Felszerelését egy mennydörgő titán trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Techiulan trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy tornádó örvénylő tölcsére. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy tüskés gigaféreg! Tárgyainak egy részét egy bazaltelementál viszi. {legmagasabb fegyver szakértelme: 42.} Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.)
[-100 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [45 pontot használtál fel, van még 70.]

szk 393 keresed a 393. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy purifikátor császárt. [0 pontot használtál fel, van még 70.]

* 1. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 70.]

* 2. BP: használod a 163. tárgyat
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [5 pontot használtál fel, van még 65.]

* 3. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Kiveszed a füledből az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 65.]

* 4. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
A füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 65.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Kifejlődött a növény Sheran cserepében. Leszeded a termést, 2 fokhagymát. Elmúlt a vízlélegzés hatása. Etetési idő! Megeteted a szörnyedet. 3 kaját habzsol be a sivatagi doareg. Lestrapálva a nap eseményeitől, keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Percek sem kellenek hozzá, hogy mély álomba merülj. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a harmadik szem hatása.
Ebben a körben 65 pontod maradt, ebből a következő körre 65 pontot vihetsz át. Kapsz még 668 pontot. A következő körben tehát 733 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


RYUKU KESZTYŰ (690. TÁRGY)
A díszes, kékre lakkozott ryuku kesztyűk meglepően kényelmesek ahhoz képest, hogy mennyire nehezek és kemények. Persze, észlelhető rajtuk a mágiának halvány nyoma... Védettségedet kettővel növeli, ezenkívül támadásodhoz is ad egyet. Harcművészek +3 sebzést tudnak vele okozni. 12-nél alacsonyabb szintű kalandozó nem viselheti.

RYUKU KARVÉDŐ (687. TÁRGY)
Ez a kék fényben csillogó, lakkozott karvédő mágikus erejének köszönhetően kettővel megnöveli a védettségedet, ha a KF 687 paranccsal viseled (karkötőként). 12-nél alacsonyabb szintű kalandozó nem viselheti.

RYUKU KÖPENY (693. TÁRGY)
A ryuku díszöltözék elengedhetetlen kelléke a kék selyemköpeny, ezüsthímzéssel. Inkább a mágikus természetének, mint fizikai képességeinek köszönhető, hogy kettővel megnöveli a védettségedet, sőt, még egyet ad az intelligenciádhoz is. 12-nél alacsonyabb szintű kalandozó nem viselheti.

RYUKU MELLVÉRT (689. TÁRGY)
Ez a díszes páncéldarab a ryuku vértezet fő ékessége. Ha kellően karbantartod, gyönyörűen csillog a napfényben, ahogy csatába masírozol. Persze, egy szörny becserkészésénél ez nem akkora előny, mint például egy császári díszszemlén. Amellett, hogy védettségedet 8-cal növeli, egyet ad az erődhöz, és 5-öt a max. ép-dhez. 12-nél alacsonyabb szintű kalandozó nem viselheti.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Bőröd a sírok márvány fehérjét idézi. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 527. fordulód.

Erő: 76 (101) Szint: 46 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 72 (86) Támadás: 45 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 72 (86) Védekezés: 111 Menekülés: 30 % Életkor: 14/83 év
Egészség: 81 (94) Életpont: 1061/392 Jellem: semleges Tul. pont: 23
Szerencse: 60 (71) Varázspont: 3040/273 Pénz: 949 arany Kép. pont: 7
Tudatpont: 25/1 Pszi pont: 1031/597 Halhatatlanság: 13 % EFejl: 45
Eddig összesen 6085 szörnyet (42 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 118666 TP-t kaptál. Jelenleg 14833975 TP-d van. A következő szinthez még 266025 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, márvány sárkány, triklem drakolder. A 527. fordulódban 147 arany került a bankszámládra. 147 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 2 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 20 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 31
vágófegyverek: 35 ütőfegyverek: * 25 lőfegyverek: 13
dobófegyverek: 37

Feltételes fegyverváltás: tyrex bunkó (#421) (140%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -9.); ubuk tüske (#131) (10 -14.); bumeráng (#249) (15 -22.); hajító csillag (#939) (23 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp teriád kard fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 55 2. nyomkövetés: 125 (+1) 3. lopás: 1
4. mászás: 23 5. csapdakészítés: 28 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 23 8. titkosírás: 7 9. felderítés: 38
10. szörnyidomítás: 7 11. teológia: 105 12. taumaturgia: 118 (+1)
13. szerencsejáték: 5 14. versengés: 22 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 46 17. pszi: 112 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 8 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 31 (+1) 23. csapatmunka: 3

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 9

FELTÉTELES PARANCSOK (még 1 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219), pikkelyes ptogot (#470) teriád háló-csapdával (#1280)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (127)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
massza (#217), öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), tesh alligátor (#353), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), aranyfecske (#283)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
gothag döglidérc (#429), bűbájlidérc (#761), skarlátdémon (#790), vámpírféreg (#782), erdei rém (#399)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) áldomás III (#217) vámpirizáció (#1) szürkeáll. aktiv (#71)
önanalízis III (#303) pszi-ernyő III (#297) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28)
a lélek védelme (#57) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188) agyburok (#90)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 10)
pszi-acéltorony (#98)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 38, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> kisebb quwarg isten (#213)
fehérál.roncsolása (#248) >> Quwaxotix (#961)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 38, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 halálhozó karkötője (#816) 1 halcsont (#390) 1 hatalom fülbevalója (#817)
15 kaja (#2) 1 mocsári penke (#148) 1 szirén köpenye (#820)
1 teremtés zsákja (#818) 6 tinta (#101) 15 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
949 arany (#50) 4 csillagbot (#929) 1 fokhagyma (#403)
1 fűszertartó (#210) 5 gyöngymangó (#135) 30 isteni könnycsepp (#260)
18 madártoll (#112) 1 mérg. vas dobónyíl (#190) 2 nyílvessző (#108)
4 pézsmatökmag (#934) 1 púderkő (#119) 6 purifikátor háj (#269)
1 remák szív (#264) 1 ryuku harmatgyűjtő (#1159) 1 sallank nyíl (#129)
1 sámán gyógykenőcs (#1139) 2 tolmokov-koktél (#351) 3 ubuk dobónyíl (#138)
7 ubuk tüske (#131) 1 varázskő (#305) 2 vas dobónyíl (#189)
1 vérvörös rózsa (#1622) 1 yetifog (#863)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(222,122) vízbeölt ryuku (#409), szikrázó manahal (#705), vízdémon (#408), triton (#406), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534), Rhiannon (2577. kalandozó)

Üzenet küldése a karakternek