524. forduló, 526. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. szept. 12. 9h:10'
EZ A 525. JÁTÉKHETED, 525. FORDULÓD
526. játékheted kezdete: szept. 18.
A következő fordulódat legkorábbana 526. játékhéten tudjuk betáplálni.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131

LAD KALANDJAI


7 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [185,62] koordinátán.
A táborozás 1. napján találkozol Josid 'el Amiddal. Tharr nagyhatalmú főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy angyalok gyűrűjét, egy arany papi karkötőt, egy fűzött kagylósort, egy hatalom fülbevalóját, egy két kard szimbólumot, egy kyorg vállpántot, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy mithril kesztyűt, egy örökkéval.gyémántját, egy Rhatt páncélját, egy Rughar gyűrűjét, egy Tharr Keresztjét, egy tűzúr csizmáját, egy Xanathal karkötőjét, egy zafír erőövet és egy zafír fülbevalót visel. Felszerelését egy kisebb quwarg isten trófea, egy ezerszemű bestia trófea és egy quwarg lázhozó trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy eltaposott quwarg. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd quwarg harcos. Teherhordója is van: egy quwarg királynő! Szegény állat majd megszakad. Csicskása egy élőholt quwarg. Hálás kutyatekintettel bámulja mesterét. {legmagasabb egyéb szakértelme: nyomkövetés (135).} Motyogni kezd: " Ismered a KT-mat ? Neeem ? www.nexus.hu/vasaltbunkok" Örömmel tapasztalod aurátok egymásra gyakorolt pozitív hatását (+8 varázspont). Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon összeakadsz Gray Byssusszal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Leah kisebb avatárja. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy gólemgyűrűt, egy hókeresztet, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni vállvédőt, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt és egy ryuku kalózkendőt visel. Ruházatát egy Rettegés Ura trófea, egy triklem drakolder trófea és egy vtoeken döntőbíra trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: egy koronára fonódó kígyó. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Tárgyainak egy részét egy eszement trappoló viszi. {legmagasabb fegyver szakértelme: 54.} Elég egy mentális pillantás aurájára: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Tapasztalatot cseréltek, okítjátok egymást. Picit talán fejlődött a tanácsoknak köszönhetően teológia szakértelmed. Eközben te pszi szakértelmeddel kapcsolatban adtál tippeket.
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Miközben ásítozva ébredezel, egy apró csomagot találsz tábortüzed kihunyt parazsa mellett. Ahogy tanácstalanul forgatod, megakad a szemed a Trikornis Futárszolgálat óarany színű pecsétjén. Valéra neve is ott szerepel. Kíváncsian bontogatod ki, vajon mit kaptál: 1 vámpírölőt.
A 3. napon összeakadsz Skinheaddel. Sheran kisebb avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy che-vállszalagot, egy csillogó fülbevalót, egy dalebg.kristályvértet, egy derit sodronynadrágot, egy drakolder gyűrűt, egy gólem talizmánt, egy gyémántsisakot, egy Luthius karkötőjét, egy mithril kesztyűt, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. zafírját, egy smaragd karkötőt, egy szerencsetalizmánt, egy szirén köpenyét, egy törpe bakancsot, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Techiulan trófea, egy quwarg széltáncos trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy eltaposott quwarg. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy fúvócső. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {ereje: 78.} Motyogni kezd: " Nem láttad Xswytyyzlidjxatot, a quwarg isten szolgámat?" A másik barátságos viselkedése belőled is felszabadítja a pozitív energiákat (+8 varázspont). Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 3. napon találkozol Kasul Herolffal. Tharr félisten hatalmú felszentelt főpapja. Egy Batharak vértjét, egy drag'kór fülkarikát, egy Emma kötényét, egy értépő sarkantyút, egy gólemgyűrűt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy hósárkánybőr csizmát, egy Huddens kesztyűjét, egy jégisten amulettet, egy kabutót, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kotét, egy kyorg köpenyt, egy Luthius karkötőjét, egy natharion gömböt, egy örökkéval.gyémántját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vállvédőt, egy varkaudar szimbólumot és egy zafír fülbevalót visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió vas emlékérmét. Ruházatát egy káoszdémon trófea, egy kémsárkány trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy eltaposott quwarg. Övén 4 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Csicskása egy élőholt quwarg. Éppen a gazdája hátát masszírozza. {támadása: 92.} Azt mondja: " Remélem Te is kivetted részed a Quwarg irtásban!" A másik barátságos viselkedése belőled is felszabadítja a pozitív energiákat (+8 varázspont).
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 3. napon összefutsz Brandonnal. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Egy angyali sisakot, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy gólem talizmánt, egy Huddens alkarvédőjét, egy játékmesteri palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mágusköpenyt, egy óriások övét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Raia csataszoknyáját, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy törpe bakancsot, egy viharamulettet, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy rizspapír-vértet és egy vámpírkesztyűt visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Őrült Montrix trófea és egy Ywgerothon trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Aranysárkány. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. A sisak szárnyai közt trónol egy alig húszcentis aranyszínű sárkány, és egy hatalmas könyvet lapozgat komoly képpel. {ereje: 121.} Auráját érzékelve máris tudod, a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 3. napon összeakadsz Meckanorral. Mozgása könnyed, szinte már légies. Mosolya szomorú, a vértelen ajkak ívelése az időtlen szépség maga... Angyal ő; a halál angyala... {egészsége: 33.} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A 6. napon összeakadsz Rőtszakállú Kaldorral. Tharr félisten hatalmú szolgája. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy che-vállszalagot, egy dalebg.kristályvértet, egy drakolder gyűrűt, egy Emma kötényét, egy értépő sarkantyút, egy halálhozó karkötőjét, egy hókeresztet, egy Huddens kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy mágusköpenyt, egy medvebőr övet, egy örökkéval.kristályát, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Tharr Keresztjét, egy törp sisakot, egy törpe bakancsot, egy törpe védőgyűrűt és egy torz fülkarikát visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Őrült Montrix trófea és egy rubin góliát trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egy eltaposott quwarg. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy quwarg harcos! Tárgyainak egy részét egy quwarg királynő viszi. Csicskása egy élőholt quwarg. Éppen a gazdája talpát nyalja. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (155).} Auráját érzékelve máris tudod, semleges, mint a Tiéd. Megszólal: " Ismered a KT-mat ? Neeem ? www.nexus.hu/vasaltbunkok" A másik barátságos viselkedése belőled is felszabadítja a pozitív energiákat (+8 varázspont). Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 6. napon összeakadsz egy fekete, göndör hajú, barna szemű, körszakállas alakváltó férfival. A bőre kreolszínű. Sheran korlátlan hatalmú főpapja. Egy angyalok gyűrűjét, egy arany papi karkötőt, egy cetbőr válltömést, egy dalebg.kristályvértet, egy Eldereth kristályt, egy hatalom fülbevalóját, egy kreiton fókuszt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy nehéz harci kesztyűt, egy örökkéval.kristályát, egy ryuku vadászinget, egy topáz erényövet, egy tűzúr csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat és egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy hájas okerón trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Quwaxotix trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Kékes fényben úszó, derengő szellemalak. Jobb kezében egy pásztorbotot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Málhásállata egy eszement trappoló. {max. életpontja: 694.} Összeismerkedtek. Az ő neve Wambal Quahm. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással. Körülötte mintha virágozna a természet.
A 6. napon összefutsz Babsalátával. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Ő Gabrielle férje! Raia testi manifesztációja. Egy Blounther gyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór vértet, egy jegygyűrűt, egy Kabol gyűrűjét, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil övet, egy moa karkötőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa vállapot, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy tleikan kesztyűt, egy törpe bakancsot, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy trakuun lidérc trófea és egy Bropxat trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: Aranysárkány. Jobb kezében egy Végítéletet, bal kezében egy moa hárítópajzsot tart. Lőfegyvere egy gnóm nyílpuska. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Egy apró aranysárkány ül a vállán, és valamit hatalmas buzgalommal sugdos a fülébe. {max. varázspontja: 4584; max. pszije: 1438.} Érzékeled auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 6. napon találkozol Kadera Forsettivel. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia lényének egy nagyobb része. Egy Blounther gyűrűjét, egy Bropxat vállvédőjét, egy csodálatos nyakláncot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit páncélt, egy fattylord derékövet, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy inváziós amulettet, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil övet, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Nap bírája trófea, egy triklem drakolder trófea és egy vtoeken döntőbíra trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Aranysárkány. Jobb kezében egy Shengoroth karmát, bal kezében egy drakolit pajzsot tart. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Egy apró aranysárkány ül a vállán, és valamit hatalmas buzgalommal sugdos a fülébe. {ereje: 110.} Érzékeled auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó.
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Nem minden időt töltesz pihenéssel, míg táborozol, hiszen mostra egy többszemélyes kaland lett kijelölve a terveidben. A csapat többi tagja egymás után érkezik meg a helyszínre: Kadera Forsetti, Reno Rainess, Brandon és Babsaláta. Néhány veszett gorilla... ugyan már! Az nem is egy komoly szörny. Mit kell tőle így berezelni... - morfondírozol, miközben Kadera Forsetti a nagy TERV-et részletezi. "Megkeressük, követjük, elfogjuk, visszavisszük..." Pha! Ennyi erővel akár te is lehettél volna a vezető! Persze meg kell beszélni a többi a részletet is. A vadonban minden kalandozó ezerféle talpraesett és frappáns módját tudja a szörnyek csapdába ejtésének, csakhogy most a fővárosban vagytok! Ez bizony szokatlan körülmény, minden szörnyismereti tapasztalatotokra szükségetek lesz. (Önanalízis: +1% szörnyismeret.) A sok felmerülő ötlet közül nehéz választani. Végül felmerül a nagy kérdés: egyáltalán látott már valamelyikőtök veszett gorillát? Az ötlet nem elég, azt meg is kell valósítani! Ha netán sikerülne felkutatnotok egy gorillát, azt el is kellene ám fogni valamivel! Puszta kézzel ez nem fog menni, valamilyen szörnycsapda mindenkinél kellene (persze a macskakövön a fedett verem sem igazán hatékony). Természetesen van nálad csapda, anélkül igazán nehéz volna elkapni azt a gorillát, ugye. Gyorsan előkészítesz egy dobóhálót. Kadera Forsetti egy ketrecet, Reno Rainess egy dobóhálót, Babsaláta egy ketrecet vesz elő, így kell felkészülni rendesen a feladatra. Akkor most jöhet a hajtás! Brandon sajnos nem hozott magával szörnyelfogó csapdát. Nem is érted, hogyan lehetnek egyesek ilyen ostobák? Szörnyet elfogni csapda nélkül? Pha! Felosztjátok egymás között a környező, néhány négyzetmérföldes területet. Kérdezősködtök, és nyomok után kutattok. Egy-egy karmolásnyom egy bezárt kapun vagy az ajtófélfán, egy jól felismerhető talpnyom a kiszáradt pocsolyában például sokat segíthet. (Önanalízis: +1% nyomkövetés.) Egy romos épület közelében pár aprócska jelből arra következtettek, hogy a padláson húzta meg magát az egyik nőstény! Micsoda felfedezés! Gyerünk, kapjuk el! - suttogja egyikőtök izgatottan. Több oldalról közelítetek a romos házhoz, aztán mászni kezdtek, miközben a legalkalmasabbnak ítélt csapdával egyikőtök a padláskijárónál foglal helyet. (Önanalízis: +7% csapdakészítés.) Ez az! A megriasztott gorilla előront a padlásról, és épp, egyenest a csapdába ugrik! Remek időzítés... De mi ez? Hisz ezek... EZEK KETTEN VANNAK!!
Reno Rainess-szel harcolsz. Egy veszett gorilla az ellenfeletek! {támadása: 64.} Látva esélytelenséged, inkább megfutamodsz a csatából. {Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP, összes sebzés: 1978, összes sebződés: 0}
Megvárod, míg a csapat végez az ellenséggel, majd újra csatlakozol hozzájuk. Nem éreztek diadalt. Elfogni kellett volna ezeket a szerencsétlen óriásmajmokat, nem elpusztítani. De talán az egyikben még mintha pislákolna némi élet... (Önanalízis: +9% gyógyítás.) Mindenki megteszi, ami tőle telik, de sajnos még együttes gyógyító tudásotok sem elegendő a gorilla felélesztéséhez. Halálos sebet kapott, bárhogy vigyáztatok is. Most persze folyik az egymásra mutogatás, hogy ki is volt a hibás. A lényeg, hogy elbuktátok a hajtóvadászatot, és kész. Bár, mintha a gondozónő nyolc gorilláról beszélt volna... (Önanalízis: +40% csapatmunka.) [90 pontot használtál fel, van még 775.]
Zúgás, tompa dübörgés kél füledben - eljött a dagály ideje. A vér tengere kiemelkedik medréből, erővel töltve fel az üres kelyheket. Magadhoz térsz álomtalan álmodból, és utadra indulsz. Tudod, ha harcot hoz is az éj, végén mindig megtelik a kehely (a tested) a tenger erejével. Aztán mielőtt eljő a hajnal, s az apállyal visszahúzódik magába, összegyűjti a kelyhek gyümölcsét; téged pedig újra magával ragad a halálos álom...
Zu'lit tarsolya termel 4 gyöngymangót. A teremtés zsákja létrehozott 1 ezüstdarabot. A teremtés zsákja létrehozott 1 gyöngymangót. A teremtés zsákja létrehozott 1 ében tobozt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+103 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+762 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+417 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.) A lottó 676. hetének nyerőszámai: 2, 16, 15. 1 db 2 találatos szelvényed volt. Erre összesen 74 arany nyereményt kapsz. [A két forduló között 1 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 70. varázslatot a 192. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 783.]
Beizzik a turbómágia. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 782.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 782.]

* 2. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 297. varázslatot a 71. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [7 pontot használtál fel, van még 775.]
Beizzik a turbómágia. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [2 pontot használtál fel, van még 773.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 773.]

* 3. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Beizzik a turbómágia. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 771.]
Szupersebesen mormolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+12 erő). [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 769.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 sallank karom). [0 pontot használtál fel, van még 769.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 767.]
Szupersebesen mormolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 767.]
Beizzik a turbómágia. Lelked megacélosodik. [-32 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 767.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 767.]
Fürgén varázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 765.]
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 765.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
Tudati koncentrációval járulsz hozzá egy új tudati képesség kifejlesztéséhez. [-10 TU.] A befejezéshez még 744 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. [100 pontot használtál fel, van még 665.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 665.]

* 8. KP: elmormolod a 188. varázslatot a 209. varázslatot a 90. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 663.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 661.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Agyburok feszül a tudatod köré. [-11 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 661.]

* 9. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat a 611. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt.
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

* 10. KP: kézbeveszed/felveszed a 614. tárgyat a 287. tárggyal a 834. tárgyat
A füledre akasztod az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 661.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 661.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

ext visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2006. évben 7. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

ftv 248 961 felt. tám/véd. varázslat a 248. varázslatot a 961. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

kf 529 kézbeveszed/felveszed az 529. tárgyat
Az ujjadra húzod az angyalok gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

fog 470 219 elfogod a 470. szörnyet a 219. tárggyal
fog 470 219 parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

tno 2 növeled a 2. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Okosabbnak érzed magad. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

tno 3 növeled a 3. tulajdonságodat
A tapasztalat meghozta gyümölcsét: Ügyesebbnek, fürgébbnek érzed magad. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

a 691 3627 1 átadod a 691. tárgyat a 3627. kalandozónak (1 darabot)
Ok, sikeresen átadtál 1 ryuku nadrágot Kadera Forsetti részére. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

aa 688 1113 669 átadod a 688. tárgyat az 1113. tárgyat a 669. tárgyat
Ok, sikeresen átadtál 1 ryuku sisakot Kadera Forsetti részére. Ok, sikeresen átadtál 26 varkaudar csontot Kadera Forsetti részére. Ok, sikeresen átadtál 4 rakolits port Kadera Forsetti részére. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

a 248 4304 1 átadod a 248. tárgyat a 4304. kalandozónak (1 darabot)
Ok, sikeresen átadtál 1 pszi követ Brandon részére. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

aa 150 átadod a 150. tárgyat
Ok, sikeresen átadtál 7 szent jogart Brandon részére. [0 pontot használtál fel, van még 661.]

h 1271 403 használod az 1271. tárgyat
Előveszed Sheran cserepét, és egy fokhagymát ledugdosol a benne lévő földbe. Ezután megöntözöd vízzel, majd isteni könnycseppel. Némi hajtás azonnal sarjadzani kezd, de még sok idő, míg leszüretelheted. [5 pontot használtál fel, van még 656.]

h 1602 112 10 használod az 1602. tárgyat
Rákészülsz az ezüstszelence használatára. Képességeit 10 madártoll beledobásával teszteled. A varázseszköz működésbe lép, és a haszontalan holmi helyett 2 borkonyó bibét kapsz. [3 pontot használtál fel, van még 653.]

v 22 129 elmormolod a 22. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Egy végső mozdulattal előhívod az unkreáció varázslatot! Unkreálod a birtokodban levő sallank nyilat. Elteszed a kapott alkotóelemeket: 1 nyílvessző, 1 ragasztó, 1 sallank karom. [-1 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 648.]

vv 133 185 53 elmormolod a 133. varázslatot a 185. varázslatot az 53. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Sebeid gyógyulnak (+637 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 646.]
Beizzik a turbómágia. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 644.]
Fürgén varázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+10 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 642.]

v 22 129 elmormolod a 22. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Ereidben a vér forrón lendül előre. Befejezted az unkreáció varázslatot! Unkreálod a birtokodban levő sallank nyilat. Elteszed a kapott alkotóelemeket: 1 nyílvessző, 1 ragasztó, 1 sallank karom. [-1 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 637.]

vv 22 129 elmormolod a 22. varázslatot a 129. varázslatot
A varázslatot nem tudod elmondani, mert nem adtad meg a 2. paramétert. [0 pontot használtál fel, van még 637.]
Sajnos még nem ismered azt a varázslatot. [0 pontot használtál fel, van még 637.]

at 2042 15 TU-t adsz át a 2042. kalandozónak 15
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 15 TU árán átcsúsztatsz 15 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 637.]

at 1661 6 TU-t adsz át az 1661. kalandozónak 6
Nincs elég TU-d, hogy átadhass belőle. [0 pontot használtál fel, van még 637.]

p 195 25 használod a 195. pszi képességet
Lazítani kezdesz, és lehunyod szemeidet. Mentális energia gyűlik benned. Kiengeded magadból a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 22 Tudatpontot. [-440 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 622.]

ek 7 7 20 t. energia kisütése: 7 7 20
Erőt kölcsönözve a Közös Tudattól, megnöveled szakértelmedet. (+20 gyógyítás.) [-20 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 622.]

m 4 mozogsz délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[201,110] Sűrű bozóttal teli terepre érkeztél. Utad során felfedezel egy nekrofunt. Ritka errefelé a fekete manógyerek, de te mégis találtál egyet. Találkozott egy tintacsigával és az leköpte. Feketén nem mer hazamenni, mert fél, hogy otthon el fogják verni. Ha van nálad púderkő, azzal újra kifehérítheted a bőrét, megmentve a veréstől. Ehhez 8 TVP-t kell elköltened (28. jellempróba). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Raia hívői építették.
(Feltételes támadás:) Egy kputtyintó csalán! Ezt kerested. {szintje: 22.} {egyik sebzési módja: 2x 4d6+4.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a kputtyintó csalán húsos levelét. (6 támadással 146 életpontot sebezve.) A lény kputtyint! Micsoda szörnyűség! Egy pillanatig megdermedsz, de aztán megnyugodva látod, hogy megúsztad a borzalmas kputtyintást. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a kputtyintó csalán testét. (4 támadással 238 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a kputtyintó csalán testét. (1 támadással 29 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). A kputtyintó csalán elhibázza az ütést csápjával. A kputtyintó csalán elhibázza az ütést csápjával. Véres nyál csordul ki a kputtyintó csalán száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a zöld üveget, szereztél 6 csepp ragasztót. 2818 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 413, sebződés: 0, gyógyulás: 62, összesen: +62 ÉP}

Alaposan körülnézel a földön. Aránylag régi (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek délnyugatra. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) Bekapsz pár falatot. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 705 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.
[14 pontot használtál fel, van még 608.]

v 96 143 61 elmormolod a 96. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(201,110) nekrofun (#173), 28. jellempróba, Raia oltár, kputtyintó csalán (#247)

[143,61] Épületek tűnnek fel. Egy helyen egy tábla van a földbe szúrva, a következő felirattal: " Harcosok klubja. Belépés csak rengeteg DEM birtokában! Fürge Gyopi " Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy főutcát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fekete lótuszt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy sárkánytanyát. Találsz egy borkonyó cserjét. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy gyöngymangó bokrot. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy házat. (no:1. építését el Condor Pasa kezdte, eddig 2400 TVP épült bele.) Utad során felfedezel egy szent tölgyfát.

Épületeket látsz: egy jáde sárkány kolostor (701. épület.), egy Vérvörös Lángok Oktató Központ (702. épület.), egy Zan fogadó a Rövidlátó Drakolderhez. (703. épület.) és egy Serény Múmiák Shop (704. épület.).
(láthatatlan észlelése:)
Összefutsz egy vörös, rövid hajú, szemüveget viselő mutáns nővel. Leah főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bíbor erőövet, egy halálhozó talizmánt, egy Huddens kesztyűjét, egy koponya szimbólumot, egy korinthai talizmánt, egy láthatatlan köpenyt, egy Mágikus Koponyát, egy roxati üvegszemet, egy vascarai csizmát és egy vasvértet visel. Felszerelését egy kultúrmasztodon trófea, egy óriásféreg trófea és egy qwarg rohamosztagos trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Zinthurg pallost, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Tárgyainak egy részét egy Thargodan csontváz viszi. {max. varázspontja: 804; max. pszije: 176.} Elég egy mentális pillantás aurájára: sötét, jelezve, hogy a másik gonosz. Komoran végigmér Téged, de nem üdvözöl.
{Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy sámán erszény (ld. enc.)} Folytatod utadat.
Összeakadsz egy kopasz, barna szemű troll férfival. Hosszú szakálla és rövid bajsza van. Bőre gránitszürke. Tharr főpap-jelöltje. Egy arany papi karkötőt, egy féregíz nyakpántot, egy gólem talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy gránit szimbólumot, egy örökkéval. rubinját, egy regeneráló gyűrűt, egy szirén köpenyét, egy tankány karmot, egy umbatari karkötőt, egy varkaudar csizmát, egy varkaudar szimbólumot, egy vortex talizmánt és egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy ongóliant trófea, egy varkaudar hadúr trófea és egy fagymágus trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Bal kezében egy harci kalapácsot tart. Holmiját egy bazaltelementál cipeli. {támadása: 24.} Elég egy mentális pillantás aurájára: színtelen semleges, mint Neked. Összeismerkedtek. Az ő neve Cinty. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy hájas okerón (ld. enc.)} Aztán elköszöntök egymástól.
[-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 598.]

be 702 2 bemész a 702. épületbe
Beljebb merészkedsz az ajtón. A háttérben egy brutális troll emeli Thór pörölyét egy megszeppent árnymanóra. A teremben még néhány páros gyakorol, ki tyrex bunkóval, ki Raia pallosával harcol, de észreveszel egy Daramoula pálcáját szorongató hölgyet is. Odasétál hozzád egy fegyvermester. Az övére pillantva láthatod, hogy a Vérvörös Légió KT tagja. Megkérdezi, miben segíthet. Elmondod, hogy szeretnél néhány professzionális trükköt ellesni szúrófegyverek szakértelem terén. A hátsó terembe vezetnek, és megkezdődik a tanulás. A fegyvermester elismeri, hogy nagyon profi a technikád, majd megtanít néhány új trükkre, amelyet még te sem ismertél! (+1 szúrófegyverek.) Hálásan megköszönöd a segítséget, majd átnyújtod a most már nevetségesen kevésnek tűnő 155 aranyat fizetségképp. Köszönsz és távozol. [50 pontot használtál fel, van még 548.]

be 702 6 bemész a 702. épületbe
Beljebb merészkedsz az ajtón. A háttérben egy brutális troll emeli Thór pörölyét egy megszeppent árnymanóra. A teremben még néhány páros gyakorol, ki tyrex bunkóval, ki Raia pallosával harcol, de észreveszel egy Daramoula pálcáját szorongató hölgyet is. Odasétál hozzád egy fegyvermester. Az övére pillantva láthatod, hogy a Vérvörös Légió KT tagja. Megkérdezi, miben segíthet. Elmondod, hogy szeretnél néhány professzionális trükköt ellesni dobófegyverek szakértelem terén. A hátsó terembe vezetnek, és megkezdődik a tanulás. A fegyvermester elismeri, hogy nagyon profi a technikád, majd megtanít néhány új trükkre, amelyet még te sem ismertél! (+1 dobófegyverek.) Hálásan megköszönöd a segítséget, majd átnyújtod a most már nevetségesen kevésnek tűnő 185 aranyat fizetségképp. Köszönsz és távozol. [50 pontot használtál fel, van még 498.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {fizikai sebezhetőség: 75%.} {támadása: 50.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Távolról Asylux csapdája varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár szürke hengertestét. (6 támadással 165 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Teriád karddal többször mélyen végigmetszed a purifikátor császár testét. (5 támadással 323 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+65 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár szürke hengertestét. (3 támadással 94 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. Teriád karddal végigvagdosod a purifikátor császár testét. (2 támadással 129 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a purifikátor császár testét. (1 támadással 31 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. A purifikátor császár most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 742, sebződés: 0, gyógyulás: 125, összesen: +125 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 488.]

m 8 mozogsz északra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[201,110] A sík vidék bozótos terepbe vált át. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nekrofunt. Ritka errefelé a fekete manógyerek, de te mégis találtál egyet. Találkozott egy tintacsigával és az leköpte. Feketén nem mer hazamenni, mert fél, hogy otthon el fogják verni. Ha van nálad púderkő, azzal újra kifehérítheted a bőrét, megmentve a veréstől. Ehhez 8 TVP-t kell elköltened (28. jellempróba). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Raia híveié. Nini, egy quwarg! Rálépsz - reccs! Vége. 1 tapasztalati pontot kaptál. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy kronotapír. {támadása: 60.} Itt csata lesz.

A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled káosz szava varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a kronotapír testét. (6 támadással 223 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-3 életerő.) A dolgot még 13 aranyad bánja. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered a kronotapír pörsenéses hátát. (4 támadással 230 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a kronotapír testét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). A kronotapír megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A kronotapír nyelve feléd kap, de Te félrehajolsz! A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-10 életerő.) Sajnálatos módon tönkrement 13 aranyad is. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a fűszertartót, szereztél 3 csepp sáfrányport. 3454 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 497, sebződés: 13, gyógyulás: 64, összesen: +51 ÉP}

Alaposan körülnézel a földön. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek délnyugatra. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[10 pontot használtál fel, van még 478.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Befejezted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {szintje: 25.} {max. életpontja: 651-730.} A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár testét. (6 támadással 163 életpontot sebezve.) Megmarkolva a teriád kardot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a purifikátor császár testét. (5 támadással 304 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+61 életerő). Sárkánytőrrel többször eltalálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (3 támadással 102 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. Teriád karddal mély sebeket nyitva megvagdosod a purifikátor császár testét. (2 támadással 131 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Sárkánytőrrel megkarcolod a purifikátor császár testét. (1 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. A purifikátor császár most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 734, sebződés: 0, gyógyulás: 124, összesen: +124 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 468.]

m 6 6 5 mozogsz nyugatra, nyugatra, délnyugatra
[200,110] Változik a vidék képe, síkságon vagy. A terep egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy szomorúfűz. A hőségtől a távolban meg-megremeg a levegő. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Felismered a közeledőt. Csak egy ryuku gólem. Nem jelenthet különösebb problémát. {fizikai sebezhetőség: 50%.} {támadása: 60.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a ryuku gólem fémes combját. (6 támadással 111 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a teriád kardot a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Sárkánytőrrel kicsit megbökdösöd a ryuku gólem mellkasát. (3 támadással 65 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Elhajolsz a ryuku gólem ütése elől, de a fejed tetejét így is horzsolja. (1 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Sárkánytőrrel többször eltalálod a ryuku gólem bal lábát. (3 támadással 67 életpontot sebezve.) A ryuku gólem feléd sújt, de csak horzsolja a bal karodat. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Sárkánytőrrel jól megszurkálod a ryuku gólem bal karját. (3 támadással 66 életpontot sebezve.) A ryuku gólem feléd sújt, de csak horzsolja a jobb karodat. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Ellenfeled elmenekül. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz.
{Csatastatisztika; sebzés: 309, sebződés: 47, gyógyulás: 4, összesen: -43 ÉP}

Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy márványtornyot. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy kihívás tornyát. Egy haldokló gnómra bukkansz egy tisztás közepén. Látszik rajta, hogy hatalmas csatában vett részt. Már az utolsókat rúgja... Egyetlen megoldás az, hogyha adsz neki egy deus ex machinát. Ez a tevékenység nem kerül TVP-be (30. jellempróba). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Elenios hívői építették.
(Feltételes mászás:) Minden erődet összeszedve, felhajítod a kampót (persze a kötél innenső végét fogod). A kampó megakadt odafent! Megkezded a felfelé kapaszkodást. (Önanalízis: +3% mászás.) Örökkévalóságnak tűnő idő után felérsz. Bepréseled magad az ablakon. Kilihegve magadat, körbenézel a sötét toronyszobában. Morgást hallasz a fal mellől. Ahogy odapillantasz, egy sötét alakot látsz megmozdulni. Egy kőkorszaki szaki! {szintje: 8.} {védettsége: 60 szúró, 60 vágó, 10 ütő ellen.}

A szörny szemeivel rád bámul. Mentális burkot vonva magad köré, lerázod a támadást. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval kegyetlenül megütöd a kőkorszaki szaki kőtestét. (1 támadással 78 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel teljesen átszúrod a kőkorszaki szaki jobb oldalát. (1 támadással 30 életpontot sebezve.) A kőkorszaki szaki mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kőszemet. [kőszem ládikóba-> (186,106)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 709 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 108, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Valami puhára lépsz. Még egy alvó szörny, ami rögvest felriad! Egy sötét gnóm! {max. életpontja: 69-76.}

A mészárlásra kiszemelt áldozat örvénykerítés varázst lök magára. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy jégcsóva varázslatot. 4 életpontot vesztettél. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a sötét gnóm testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel teljesen átdöföd a sötét gnóm jobb lábát. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) A sötét gnóm csapása csak a levegőt találja. A varázsló kékes villámokat küld rád. Alig pörkölődsz. 4 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Felhasználva a sullár hólyagot, szereztél 3 csepp spirituszt. 525 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 119, sebződés: 8, gyógyulás: 0, összesen: -8 ÉP}

A misztikus félhomályban valami megcsillan. Közelebbről megvizsgálod. Találtál 3 magszim belet. [magszim bél ládikóba-> (186,106)-> 15 arany, -2 ÉP] Mikor lemásztál a kötélen, egy laza rántással kiakasztod a vaskampót, és elcsomagolsz. Észreveszel valamit a földön. Nagyon régi (kb. 3 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északnyugatra. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 705 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [199,110] Bozóttal teli terepre értél. Rövid megszakítás a sík vidék egyhangúságában. Az apróbb rovarok ijedten szaladnak szét a lábad elől. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy szánalmas pondró. {védettsége: 1 szúró, 1 vágó, 1 ütő ellen.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a szánalmas pondró fejét. (6 támadással 248 életpontot sebezve.) Fekete lét köp feléd a szörny! Bravúrosan félreszökkentél. Marokra fogva a teriád kardot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal hatalmas csapásokat adva felmetszed a szánalmas pondró testét. (5 támadással 522 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+105 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod a szánalmas pondró testét. (3 támadással 162 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). A szánalmas pondró megcsípi a jobb combodat. (1 támadástól 103 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a szánalmas pondró száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4675 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 932, sebződés: 103, gyógyulás: 146, összesen: +43 ÉP}

Felfedeztél egy grok-képződményt. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Dornodon hívei emelték. Utad során felfedezel egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) Biztosítva magad, nagyon lassan megmászod a grok-képződményt. (Önanalízis: +1% mászás.) Felérkezve bemászol a grok-burokba egy szélesebb résen keresztül. Ahogy vizsgálódni kezdesz, orrodat dögletes bűz csapja meg. Hirtelen a túloldalon megmozdul egy nagy, sötét tömeg. Egy drasmólyom! {egyik sebzési módja: 4x 1d6+1.}

Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Elszántan ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval iszonyatosan megcsapod a drasmólyom jobb lábát. (1 támadással 81 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel teljesen átszúrod a drasmólyom jobb oldalát. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) Csőrével a drasmólyom nem tudott megsebezni. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Felhasználva a kőkést, szereztél 6 madártollat. 164 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 125, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A kutatás eredménytelen, a gömb-fészek üres. Elhagyod a furcsa képződményt. Megvizsgálod a talajt. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek délre. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(láthatatlan észlelése:)
Összefutsz Black Shadow-val. Chara-din korlátlan hatalmú főpapja. Egy angyalok gyűrűjét, egy Bufa páncélját, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián sarut, egy káosz szimbólumot, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy mihlanil medált, egy obszidián karkötőt, egy roxati üvegszemet, egy smaragd védőgyűrűt, egy tolvaj klánjelvényt, egy umbatari karkötőt, egy Urgod kesztyűjét és egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy kisebb quwarg isten trófea, egy ősquwarg trófea és egy varkaudar vajákos trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Árnymanó feje felett tündöklő glória. Jobb kezében egy árnyszablyát, bal kezében egy bíborarany tőrt tart. Lőfegyvere egy rövid íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tüskés gigaféreg. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {támadása: 27.} Auráját érzékelve máris tudod, fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni!
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.

(Továbbmész...) [198,111] A bozótost ritka erdő váltja fel. Felfedeztél egy királyi őrsáncot. Találsz egy teljesen lerombolt oltárt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy Chara-din monolitját. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Észrevétlenül meglapulsz egy hatalmas fatörzs mögött. (Önanalízis: +11% rejtőzködés.) Előkandikálsz, és megpillantod a szörnyet. Azonnal tudod, hogy egy bűbájlidérc volt a rémület okozója. {szintje: 24.} {védettsége: 40 szúró, 40 vágó, 40 ütő ellen.} Hamarosan elmúlik a veszély. Megnyugodva ugrasz elő.

Nocsak, itt van valami érdekes! Nagyon régi (kb. 3 hetes) emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.) [78 pontot használtál fel, van még 390.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Befejezted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {szintje: 25.} {támadása: 50.} Itt csata lesz.

Távolról Asylux csapdája varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a purifikátor császár testét. (6 támadással 165 életpontot sebezve.) Meglengetve a teriád kardot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal párszor kilyukasztod a purifikátor császár testét. (5 támadással 328 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (3 támadással 99 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). A purifikátor császár megpróbál felöklelni szarvaival, de sikertelenül. Teriád karddal mély sebeket nyitva megvagdosod a purifikátor császár bal oldalát. (2 támadással 122 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a purifikátor császár testét. (1 támadással 37 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. A purifikátor császár összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 751, sebződés: 0, gyógyulás: 127, összesen: +127 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 380.]

kt 1141 1 elkészíted az 1141. tárgyat (1 darabot)
Sajnos nincs nálad varkaudar csont, pedig elengedhetetlenül szükséges lenne ahhoz, hogy hűségérmét készíthess/gyűjthess.
[0 pontot használtál fel, van még 380.]

m 3 3 4 mozogsz délkeletre, délkeletre, délre
[199,112] Fák, mindenütt csak fák. Egy ismeretlen madár kezd csivitelni a közelben. Néhány gyökerestől kitépett smirglibokor, tövéig letaposott aljnövényzet... árulkodó jelek ezek arról, hogy nem Sheran hívei élnek a környéken. Itt, a vadon közepén kissé meglepő megnyilvánulását találod: egy útmutató táblát. Azaz valóban útmutató? Közelebb mész, hogy elolvasd. " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Észreveszel egy varkaudar falut.
(Feltételes kutatás:) Elégedett vigyorral arcodon megrohamozod a varkaudar falut. Hamar megtalálod a főteret, és megállsz a közepén. Hamarosan a falu megtelik élettel, és morcos varkaudarok gyűrűjében találod magad. Egy varkaudar íjász készül a lemészárlásodra. {szintje: 17.} {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 30 ütő ellen.}

Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 4 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar íjász jobb lábát. (4 támadással 144 életpontot sebezve.) Véres nyál csordul ki a varkaudar íjász száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 nyílvessző. 1756 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 144, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A varkaudarok valahogy elszántabbnak tűnnek, pihenni sincs időd, máris újabb ellenfeled akad. Egy varkaudar hírnök védelmezi a vadászterületét. {szintje: 18.} {max. életpontja: 157-179.}

Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a varkaudar hírnök bal lábát. (5 támadással 181 életpontot sebezve.) Véres nyál csordul ki a varkaudar hírnök száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1828 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 181, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Az imént bemutatott tökéletes harctudásod nem elég a varkaudaroknak, ennyitől nem rohannak el a különböző égtájak felé. Vérbe fagyott áldozatod mellett megpillantasz valamit. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy bronzpenge [bronzpenge ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP], egy rézpáncél [rézpáncél ládikóba-> (186,106)-> 24 arany, -2 ÉP] és egy kígyóbőr kesztyű [kígyóbőr kesztyű ládikóba-> (186,106)-> 5 arany, -2 ÉP]. Egy borzalmas varkaudar jön feléd. {szintje: 19.} {egyik sebzési módja: 4x 4d5+4.}

A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy agyroppantás varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a borzalmas varkaudar rücskös bőrét. (5 támadással 185 életpontot sebezve.) A borzalmas varkaudar szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 185, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

A varkaudarok valahogy elszántabbnak tűnnek, pihenni sincs időd, máris újabb ellenfeled akad. Egy borzalmas varkaudar támad rád. {szintje: 19.}

A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Egy mágiatörés varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a borzalmas varkaudar bal karját. (5 támadással 179 életpontot sebezve.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy vas dobónyíl. 2007 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 179, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A sorból újabb helybeli lép eléd. Nincs cécó, itt harc lesz. Egy varkaudar íjász támad rád. {max. életpontja: 121-160.}

Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 hajító csillag. Alaposan megsorozod a varkaudar íjász testét. (5 támadással 178 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 nyílvessző. 1756 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 178, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A varkaudarok menekülőre fogják. Csak egy marad közülük, hogy végezzen veled. Egy varkaudar hadúr készül a lemészárlásodra. {szintje: 23.} {max. életpontja: 211-240.}

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontakt. II. Elszívod ellenfeled mágikus energiáit! (+120 varázspont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Egy gigaököl varázslattal köszönt csatapartnered. 8 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar hadúr bal karját. (6 támadással 223 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rádnéz, majd megindítja mentális támadását. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a varkaudar hadúr rücskös bőrét. (1 támadással 76 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel eltalálod a varkaudar hadúr fejét. (1 támadással 41 életpontot sebezve.) A varkaudar hadúr fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (5 támadástól 35 életpontot vesztesz.) A varkaudar hadúr szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP]. 3202 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 340, sebződés: 45, gyógyulás: 0, összesen: -45 ÉP}

Most, hogy egyedül maradtál, van időd végigkutatni a sátrakat. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy kvazár kesztyű [kvazár kesztyű ládikóba-> (186,106)-> 60 arany, -2 ÉP], 2 arany és egy varkaudar pálinka [varkaudar pálinka ládikóba-> (186,106)-> 22 arany, -2 ÉP]. Nincs értelme tovább időzni. Rendbe szeded a ruházatod, és kisétálsz a faluból. (Önanalízis: +5% felderítés.)
Érdekes dolgot veszel észre a távolban: Chara-din egyik hitvány szolgáját látod, amint éppen kegyelemért könyörög Syrac Hold előtt. Mikor közelebb érsz, akkor veszed csak észre, hogy mindez egy művészien megformált szobor. Pár pillanat erejéig azon spekulálsz, hogy te milyen jelenetet építenél. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy álomvirágot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy teljesen lerombolt oltárt. A rombolás csak valami alattomos lény műve lehet. Látsz egy szent tölgyfát. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy borzalmas varkaudar. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy mágiatörés varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a borzalmas varkaudar rücskös bőrét. (5 támadással 181 életpontot sebezve.) A borzalmas varkaudar összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (187,107)-> 10 arany, -2 ÉP]. 2007 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 181, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Megvizsgálod a talajt. Nem valami friss (kb. 1 hetes) kobudera nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délnyugatra, friss emberi nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, friss gnóm nyomokat, amelyek délkeletre, friss elf nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 nyomkövetés).
Találkozol McNewasttal. Egy Batharak vállemezét, egy denevér szimbólumot, egy díszes tunikát, egy fűzött kagylósort, egy háború gyűrűjét, egy hoarián bőrnadrágot, egy Huddens kesztyűjét, egy kyorg köpenyt, egy lidérckoronát, egy obszidián karkötőt, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku függőt, egy tűzúr csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy Xanathal karkötőjét és egy Zu'lit fülkarikáját visel. Ruházatát egy őrjáratozó katona trófea, egy Quwaxotix trófea és egy kisebb quwarg isten trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: egy koronára fonódó kígyó. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Baghar korbácsát tart. Lőfegyvere egy rövid íj. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Mentális auráját felismered, sötét, akárcsak a lelke. Időt szakíttok egy kis tapasztalatcserére. Te gyógyítás szakértelmed terén kapsz néhány hasznos tanácsot, cserébe a pszi szakértelemről mesélsz beszélgetőpartnerednek. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Összeakadsz Ch'Boyoval. Mozgása könnyed, szinte már légies. Valahogy az az érzésed támad, mintha kiválasztott volna valamire... {max. varázspontja: 1023; max. pszije: 308.} Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű, mint ahogy Te is. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Találkozol Earth Spirittel. Sheran hittérítője. Egy arany papi karkötőt, egy bozontfonatot, egy cetbőr válltömést, egy Eldereth kristályt, egy háború gyűrűjét, egy halálhozó talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy ogre övet, egy örökkéval. rubinját, egy őselemek köpenyét, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku futárcsizmát, egy ryuku kalózkendőt, egy tükörpáncélt, egy ulkor kötényt, egy varkaudar szimbólumot, egy virág szimbólumot és egy zafír védőgyűrűt visel. Felszerelését egy ongóliant trófea, egy ősdentor trófea és egy Krogan, a pusztító trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: MOSOLYGÓ RETTENET RÓZSASZÍN BUGYIBAN. Jobb kezében egy Fókuszpengét, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy bumeráng. {egészsége: 22.} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Összeakadsz Hínárhajúval. Tharr korlátlan hatalmú főpapja. Egy arany papi karkötőt, egy bo'adhun gyűrűt, egy díszes tunikát, egy Emma kötényét, egy fattylord derékövet, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy mentát koronát, egy Natharion amulettet, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku függőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vállvédőt, egy szirén köpenyét, egy tűzúr csizmáját, egy varkaudar szimbólumot és egy zafír védőgyűrűt visel. Ruházatát egy varkaudar vajákos trófea, egy csataremák trófea és egy varkaudar katona trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: mindent elsöprő hömpölygő ármádia. Bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. Egy csataremák a hátasa. Tárgyainak egy részét egy bazaltelementál viszi. {egészsége: 46.} Egy mesterrel találkoztál, elismerően fejet hajtasz előtte. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 4 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 2821 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [200,113] A fák ritkulnak, az aljnövényzet sűrűsödik - ez már csak bozótos. Egy színváltó pille libben el az orrod előtt, de mire utánafordulsz, már el is tűnt. Megállsz egy gödör mellett. Egyértelmű, hogy ásóval vésték a talajba. Belsejébe pillantva megérted, miért repked ennyi döglégy a környéken. Kisebb mészárlás zajlott le itt, a gödör alján rothadó humanoid tetemek vannak egymásra hányva, a foszladozó bőr alatt látod, hogy a kukacok elkezdték mindent megsemmisítő munkájukat. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy csataremák. {max. életpontja: 1401-1540.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy Asylux csapdája. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a csataremák fejét. (6 támadással 223 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Teriád karddal néhányszor megcsapod a csataremák testét. (5 támadással 430 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Sárkánytőrrel néhány helyen meghorzsolod a csataremák testét. (3 támadással 135 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (12 támadástól 87 életpontot vesztesz.) Teriád karddal néhányszor megcsapod a csataremák testét. (5 támadással 418 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Sárkánytőrrel párszor épp hogy megérintgeted a csataremák fejét. (3 támadással 131 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). Csápjaival a csataremák lecsap a bal karodra. (12 támadástól 82 életpontot vesztesz.) Teriád karddal megvagdalod a csataremák testét. (3 támadással 258 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+52 életerő). Sárkánytőrrel meghorzsolod a csataremák testét. (1 támadással 43 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). A csataremák csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (12 támadástól 95 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 remák szivet. 9197 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1638, sebződés: 264, gyógyulás: 222, összesen: -42 ÉP}

Felfedeztél egy tűzbokrot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy tímárkunyhót. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Leah híveié. Felfedeztél egy Chara-din monolitját. Felfedeztél egy fekete kaktuszt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy rát-fát. Felfedeztél egy fekete lótuszt. Látsz egy borkonyó cserjét. Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem valami friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek délre, friss gnóm nyomokat, amelyek délre, friss elf nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra, friss kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [200,114] Bozótok, bokrok, cserjék továbbra is mindenütt. Megpihensz egy kettéroppantott tábla előtt. Kíváncsiságból összeilleszted a darabokat, és kiböngészed a feliratot: "Ragrion". Nem mond semmit e név. Remek ösztöneidnek köszönhetően hamar megérzed a rád leselkedő veszélyt. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy varkaudar varázsló közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {szintje: 20.} {védettsége: 28 szúró, 28 vágó, 28 ütő ellen.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy pusztító végzet varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a varkaudar varázsló testét. (6 támadással 222 életpontot sebezve.) A varkaudar varázsló szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2245 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 222, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy grok-képződményt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy oltárt. Raia híveié. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) A mászókarmokat a kezedre erősítve, mászni kezdesz felfelé. (Önanalízis: +2% mászás.) Amikor eléred a képződmény tetejét, harcra készen beugrasz a felső, fedett rész belsejébe. Idebent félhomály van. Egy pillanatig vársz, hogy szemed hozzászokjon. Egyszercsak moccan valami a sarokban... Egy bundás csirmáz! {szintje: 4.} {egyik sebzési módja: 1x 1d6+2.}

Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a bundás csirmáz testét. (1 támadással 76 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel teljesen átszúrod a bundás csirmáz testét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) A bundás csirmáz mancsa nem tudott sebet ejteni Rajtad. A bundás csirmáz megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A bundás csirmáz összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
119 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 120, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A vizsgálódás meghozza eredményét - kincs! Találtál 1 ezüst nyakláncot. [ezüst nyaklánc ládikóba-> (187,107)-> 10 arany, -2 ÉP] Miután lemásztál, továbbindulsz.
(Vándorcirkusz:) Először egy törpét pillantasz meg, amint egy kátyúba szorult szekér előtt parancsokat osztogat az ott szorgoskodó embereknek. Aztán észreveszed a kicsit arrébb felhúzott sátoregyüttest, és rájössz, kik ezek: a vándorcirkusz. A törpe, amint észrevesz, eléd siet, és pirospozsgás arccal befelé mutogat. Kifizeted a 20 aranyat, majd besétálsz a cirkuszi sátrak közé.
Épp elhaladnál egy sátor előtt, amikor egy hangra leszel figyelmes, ami téged szólít. Egy árnymanó ül nem messze tőled egy asztal mögött, kezében egy pakli kártya mutatja, hogy békés küzdelemben szeretné próbára tenni tudásod. Kedved támad a szerencsejátékhoz, úgyhogy magabiztosan közelebb lépsz.
- Akkor kezdjük! - mondja az árnymanó, és kirak 100 aranyat maga elé az asztalra, ezután te is így cselekszel. 1. kör: Rezzenéstelen arckifejezést öltve magadra, szemügyre veszed mit húztál: 2 Piromenyét, 1 Vérfürdető magszim, 1 Influenza, 1 Déja vu. Ez egy pár! Rövid licitálás kezdődik, de mivel mindketten bíztok a kezetekben lévő lapokban, következik a lapcsere. 3 lapot cserélsz. Izgatottan megnézed mi van most a kezedben: 3 Piromenyét, 1 Sötét motyogó, 1 Aranyeső. Ez terc! Az asztalra terítitek a lapjaitokat, és mindketten az ellenfélét kezditek vizsgálgatni. Az árnymanó kezében a következők voltak: 1 Temető, 1 Mákrózsa főzet, 1 Ellenvarázslat, 1 Tisztítótűz, 1 Illúziópalota. Nyertél. 2. kör: A legnyugodtabb lelkiállapotot színlelve megnézed a kezedben lévő lapokat: 2 Ellenvarázslat, 1 A bajnok manifesztációja, 1 Orzag bilincse, 1 Garokk. Ez egy pár! Az árnymanó merészen licitál - vagy nagyon jó lapjai lehetnek, vagy csak blöfföl, de azt nagyon jól csinálja. Inkább nem kockáztatod az általa feltett összeget, az asztalra hajítod lapjaidat. (Önanalízis: +11% szerencsejáték.) 1763 tapasztalati pontot kaptál. Úgy érzed 57 aranyat kidobtál az ablakon. Mérgesen hagyod ott profin játszó ellenfeled. (Önanalízis: +5% versengés.)
Egy igazi vadász kitartását mindig siker koronázza: három zsíros pocok a zsákmány. (+1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Friss gnóm nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még friss mutáns nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, friss mutáns nyomokat, amelyek délre, kb. 2 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) [117 pontot használtál fel, van még 263.]

m 3 3 mozogsz délkeletre, délkeletre
[201,115] Még mindig bozótos.
(Feltételes támadás:) Egy kputtyintó csalán! Ezt kerested. {védettsége: 40 szúró, 20 vágó, 40 ütő ellen.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a kputtyintó csalán testét. (6 támadással 142 életpontot sebezve.) Ajjaj! A szörny kputtyintott egyet! Egy pillanatig megdermedsz, de aztán megnyugodva látod, hogy megúsztad a borzalmas kputtyintást. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod a kputtyintó csalán húsos levelét. (4 támadással 238 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). Sárkánytőrrel megérinted a kputtyintó csalán ragacsos virágát. (1 támadással 32 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). A kputtyintó csalán elhibázza az ütést csápjával. A kputtyintó csalán csápol, de mindhiába. A kputtyintó csalán összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a zöld üveget, szereztél 6 csepp ragasztót. 2818 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 412, sebződés: 0, gyógyulás: 63, összesen: +63 ÉP}

Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy quwarg bolyt. Felfedeztél egy oltárt. Raia hívei emelték. Oldalt pillantva, meglátsz egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) Mocskos tetű kis quwargok! Csak meg ne csípjenek! Vigyázva kapaszkodsz fel a boly meredek, göröngyös oldalán. (Önanalízis: +4% mászás.) Folyamatosan söpörgeted magadról az apró rovarokat, és már majdnem visszafordulsz, amikor végre eléred a boly tetejét. Hopp, egy mély üreg! Óvatosan leereszkedsz. Döbbenetes élmény ebbe a mesterséges létesítménybe behatolni. Mindenhol kisebb-nagyobb quwargok nyüzsögnek! Valami hatalmasat csíp beléd hátulról (-9 életerő). Eltűnik a fény, ahogy egy lény magasodik föléd: a boly gazdája nyilvánvalóan nincs házon kívül. Egy kisebb quwarg isten! {szintje: 31.} {egyik sebzési módja: 2x 18d10+40.}

Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 899 életpontot sebeztél. (Önanalízis: +1% pszi.) Távolról villámcsapás varázslatot lő rád a másik. 22 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: savhurrikán varázslatot lő rád. 34 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy sorvasztás varázslat. Semmi hatás! A kisebb quwarg isten összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: egy smaragd védőgyűrű [smaragd védőgyűrű ládikóba-> (187,107)-> 100 arany, -2 ÉP], egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (187,107)-> 30 arany, -2 ÉP], egy pular kristály [pular kristály ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] és egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (187,107)-> 14 arany, -2 ÉP]. 13146 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 899, sebződés: 64, gyógyulás: 0, összesen: -64 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Egy quwarg szabotőr! {szintje: 12.} {egyik sebzési módja: 2x 2d6+8.}

Ellenfeled gigaököl varázslatot lő rád. 4 életpontot vesztettél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a fúvócsővel. Elrepül 3 ubuk tüske. Pár lövedéked átjárja a quwarg szabotőr testét. (3 támadással 41 életpontot sebezve.) Ellenfeled ragasztót köp! Még idejében félreszökkensz. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a quwarg szabotőr fekete torát. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel nagy lendületet véve kegyetlenül megszúrod a quwarg szabotőr fejét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) A quwarg szabotőr feléd sújt csáprágóival, de mellé! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ubuk tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a sullár hólyagot, szereztél 3 csepp spirituszt. (Nincs mibe rakni 1 spirituszt.) 919 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +4% lőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 153, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

Ugrálsz egy kicsit a quwargokon, mire elslisszolnak. És ami marad - az KINCS! Felveszel 1 varkaudar lándzsát. [varkaudar lándzsa ládikóba-> (186,106)-> 5 arany, -2 ÉP] Lemászol a boly oldalán, elkerülve az újabb parányok támadását. Nocsak, itt van valami érdekes! Friss emberi nyomok vezetnek délre. Találsz még friss mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, friss gnóm nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
Találkozol Sir Kwenton, a tarral. Raia félisten hatalmú uralkodó papja. Egy angyalok gyűrűjét, egy Batharak vállemezét, egy dalebg.kristályvértet, egy halálhozó talizmánt, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy kristályrendet, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy nap szimbólumot, egy örökkéval. rubinját, egy Ovgun nyakláncát, egy rizspapír-vértet, egy Rughar gyűrűjét, egy szirén köpenyét, egy tűzúr csizmáját és egy zafír erőövet visel. Ruházatát egy bosszantó apróság trófea, egy triklem drakolder trófea és egy drótszőrű mópat trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Otthonát védelmező Jáde-sárkány. Bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. {legmagasabb egyéb szakértelme: zene (235).} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. 9 tanítvány kíséri, lesi minden mozdulatát. Mikor elhaladsz mellettük, egy tanítvány megszólít: Már megbocsáss, de olyan sután vonszolod magad! Gyere és tanuld el Te is a Mesterünktől, hogyan lép egy igazi, büszke harcos! Az ifjoncok elköszönnek tőled, és te magadra maradsz a gondolataiddal. Köszöntitek egymást, aztán tovább.

(Továbbmész...) [202,116] A bokrok megritkulnak, most sík terepen vagy. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy tűzbokrot. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Chara-din monolitját. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy teljesen lerombolt oltárt. Látsz egy álomvirágot. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy magger közeledik. {szintje: 21.} {támadása: 50.} Itt csata lesz.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled puha ütés varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a magger éles mandibuláját. (6 támadással 212 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tyrex bunkóval gyilkos csapást mérve bezúzod a magger bal vállát. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel megdöföd a magger testét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) A magger ollója centiméterekre tőled záródik össze. A magger ollójával feléd sújt, de eredménytelenül. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 mandibulapengét. [mandibulapenge ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP] 2308 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 329, sebződés: 2, gyógyulás: 4, összesen: +2 ÉP}

Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Még egész friss mutáns nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, friss gnóm nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre, friss elf nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délre, friss kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.) [55 pontot használtál fel, van még 208.]

v 198 222 122 elmormolod a 198. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. A forró energia testedbe áramlik. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(198,111) királyi őrsánc (#1140), oltár, Chara-din monolitja (#534), bűbájlidérc (#761), purifikátor császár (#393)
(199,110) szánalmas pondró (#792), grok-képződmény (#149), 40. jellempróba, Dornodon oltár, Chara-din monolitja (#534), drasmólyom (#60), Black Shadow (1616. kalandozó)
(199,112) varkaudar íjász (#687), varkaudar hírnök (#686), borzalmas varkaudar (#166), varkaudar hadúr (#270), varkaudar falu (#1109), művészi porolit (#720), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), oltár, szent tölgyfa (#393), McNewast (4842. kalandozó), Ch'Boyo (2206. kalandozó), Earth Spirit (3797. kalandozó), Hínárhajú (5253. kalandozó)
(200,110) ryuku gólem (#394), márványtorony (#175), kihívás tornya (#502), 30. jellempróba, Elenios oltár, kőkorszaki szaki (#109), sötét gnóm (#132)
(200,113) csataremák (#694), tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), tímárkunyhó (#684), Leah oltár, Chara-din monolitja (#534), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312)
(200,114) varkaudar varázsló (#271), grok-képződmény (#149), 255. jellempróba, Raia oltár, Chara-din monolitja (#534), bundás csirmáz (#93)
(201,110) nekrofun (#173), 28. jellempróba, Raia oltár, kputtyintó csalán (#247), kronotapír (#286), purifikátor császár (#393)
(201,115) kputtyintó csalán (#247), quwarg boly (#359), Raia oltár, Chara-din monolitja (#534), kisebb quwarg isten (#213), quwarg szabotőr (#301), Sir Kwenton, a tar (2576. kalandozó)
(202,116) tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), Chara-din monolitja (#534), oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), magger (#747)

[222,122] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt.

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Miután egy parti bokorban elrejtetted azokat a tárgyakat, melyre a mélyben nem lesz szükséged, besétálsz a hűvös tengervízbe. Egy darabig csak térdig ér, majd hirtelen mélyülni kezd. Ledugod a fejed a víz alá. A vízi világ millió csodája tárul fel szemed előtt, színes halak úszkálnak el kapálózó karjaid és lábaid útjából, odébb egy zöld növény lebeg, melynek takarásában egy nagyobb testű hal pont most tűnt el. A tengerfenék már olyan mélyen van, hogy csak egy sötét foltot látsz belőle. Egy vízbeölt ryuku jön feléd. {támadása: 100.} [védettséged: 34]

Ellenfeled ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. 287 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal több döféssel felnyársalod a vízbeölt ryuku testét. (3 támadással 182 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). A vízbeölt ryuku megvágja a bal lábadat. (1 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
2150 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 182, sebződés: 326, gyógyulás: 41, összesen: -285 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) Remek viadal volt, hiszen te győzedelmeskedtél. Egy villámrája védelmezi a vadászterületét. { villám alapú varázslat nem hat rá.} {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} [védettséged: 34]

Vad csatakiáltással, felemelve a kampós acélszigonyt a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a villámrája testét. (3 támadással 174 életpontot sebezve.) A villámrája csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 61 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
1914 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 174, sebződés: 61, gyógyulás: 0, összesen: -61 ÉP}

(Önanalízis: +3% úszás.) A tenger teremtményei még mindig nem hagynak békén kutakodni, pedig már csak néhány karcsapás kell, hogy elérd a hajóroncsot. Egy villámrája támad rád. { villám alapú varázslat nem hat rá.} {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} [védettséged: 34]

Meglengetve a kampós acélszigonyt ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal tökéletesen perforálod a villámrája testét. (2 támadással 115 életpontot sebezve.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 71 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
1914 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 115, sebződés: 71, gyógyulás: 0, összesen: -71 ÉP}

(Önanalízis: +4% úszás.) Alaposabban szemügyre veszed a lenyűgöző hajóroncsot. A tőből eltávolított árbocok, a fedélzet lyukacsos pallója, a szerteszét fekvő ryuku tetemek, melyeket már nagyrészt benőtt a mohaszerű növényzet, mind-mind arra utalnak, hogy a hajó utasai szörnyű véget értek. Vajon egy tengeri vihar borította fel a hajót, vagy inkább egy borzasztó teremtmény végzett a ryukukkal? A válasz hirtelen jelenik meg előtted, egy teljes látóteredet betöltő szörny képében. (Önanalízis: +6% úszás.) Egy hullámelementál készül a lemészárlásodra. {szintje: 27.} {támadása: 150.} [védettséged: 34]

Egy fullasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Elmúlt a vízlélegzés hatása. Elszántan a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal több döféssel felnyársalod a hullámelementál fejét. (4 támadással 227 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: hullámkeltés varázslatot lő rád. 129 életpontot vesztettél. Kampós acélszigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a hullámelementál lengedező haját. (2 támadással 120 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Távolról hullámkeltés varázslatot lő rád a másik. 134 életpontot vesztettél. Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
5237 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 347, sebződés: 263, gyógyulás: 75, összesen: -188 ÉP}

Lassan az utolsó levegőbuborékok is elfogynak a tüdődből. Nincs időd a felszínre úszni, ahhoz túl mélyen vagy... vízlégzés varázslat nélkül lehetetlen a túlélés - sajnos itt, a víz alatt viszont nem tudod a mágia megújításához szükséges szavakat elmormolni. Minden elsötétül előtted... Ez már bizonyosan a halál.
Feltámadsz! (+780 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 198.]
(Önanalízis: +4% felderítés.)
A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Süsü irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy Chara-din monolitját. Hoppsz, egy quwarg! Rálépsz - reccs! Vége. 1 tapasztalati pontot kaptál. Észreveszel valamit a földön. Nem túl friss (kb. 1 hetes) troll nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 3 hetes troll nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [45 pontot használtál fel, van még 163.]

v 208 2 elmormolod a 208. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Megidézted a kisebb kívánság varázslatot! Istened meghallgatta imád! (+1 képességpont). Öregedtél 5 évet. [-300 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). [30 pontot használtál fel, van még 133.]

vv 133 elmormolod a 133. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Sebeid gyógyulnak (+252 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 131.]

v 96 185 62 elmormolod a 96. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A forró energia testedbe áramlik. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(222,122) vízbeölt ryuku (#409), villámrája (#405), hullámelementál (#411), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534)

[185,62] Épületek tűnnek fel. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy csodák kútját. északkeletre látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Alex Vampirsson.


Összeakadsz egy fekete, göndör hajú, barna szemű, körszakállas alakváltó férfival. A bőre kreolszínű. Sheran korlátlan hatalmú főpapja. Egy angyalok gyűrűjét, egy arany papi karkötőt, egy cetbőr válltömést, egy dalebg.kristályvértet, egy Eldereth kristályt, egy hatalom fülbevalóját, egy kreiton fókuszt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy nehéz harci kesztyűt, egy örökkéval.kristályát, egy ryuku vadászinget, egy topáz erényövet, egy tűzúr csizmáját, egy varkaudar szimbólumot, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy zafír erőövet és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy hájas okerón trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Quwaxotix trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kékes fényben úszó, derengő szellemalak. Jobb kezében egy pásztorbotot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Málhásállata egy eszement trappoló. {max. varázspontja: 1729; max. pszije: 299.} Mentális auráját felismered, ő is semleges. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Wambal Quahm. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Körülötte mintha virágozna a természet. Bye-bye-t és csocsit mondtok egymásnak, aztán továbbállsz.
(láthatatlan észlelése:)
Találkozol Babsalátával. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Ő Gabrielle férje! Raia testi manifesztációja. Egy Blounther gyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór vértet, egy Eldereth kristályt, egy jegygyűrűt, egy Kabol gyűrűjét, egy kreiton palástot, egy lidérckoronát, egy mihlanil övet, egy moa karkötőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa vállapot, egy nap szimbólumot, egy Natharion karkötőt, egy natharion talizmánt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy tleikan kesztyűt, egy tűzúr csizmáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy trakuun lidérc trófea és egy Bropxat trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Aranysárkány. Jobb kezében egy Végítéletet, bal kezében egy moa hárítópajzsot tart. Lőfegyvere egy gnóm nyílpuska. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. A hátizsákja tetején egy apró aranysárkány napozik. De vajon honnan szerzett magának keresztrejtvényt? {védettsége: 138 szúró, 138 vágó, 138 ütő ellen.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: fehér, jelezve, hogy jó. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy Techiulan amulettje (ld. enc.)} Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Összeakadsz Kadera Forsettivel. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia lényének egy nagyobb része. Egy Blounther gyűrűjét, egy Bropxat vállvédőjét, egy csodálatos nyakláncot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit páncélt, egy fattylord derékövet, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy inváziós amulettet, egy mihlanil övet, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy Nap bírája trófea, egy triklem drakolder trófea és egy vtoeken döntőbíra trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Aranysárkány. Jobb kezében egy Shengoroth karmát, bal kezében egy drakolit pajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Mélyen gondolataiba mélyedve egy csöpp aranysárkány baktat mellette, alig látszik ki a fűből. {egészsége: 114.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy szürke rinocérosz (ld. enc.)} Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Találkozol Brandonnal. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Egy angyali sisakot, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy gólem talizmánt, egy Huddens alkarvédőjét, egy játékmesteri palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mágusköpenyt, egy óriások övét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Raia csataszoknyáját, egy rizspapír-vértet, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy törpe bakancsot, egy vámpírkesztyűt, egy viharamulettet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Őrült Montrix trófea és egy Ywgerothon trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Aranysárkány. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Mélyen gondolataiba mélyedve egy csöpp aranysárkány baktat mellette, alig látszik ki a fűből. {max. életpontja: 1201.} Érzékeled auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Találkozol Vrandol Sayn Karaddal. Azt veszed észre, hogy egy szép Ma'yia furulyája van nála, amit láthatóan nagy becsben tart. Ő Lítia De Fandargo férje! Dornodon nagyhatalmú főpapja. Egy angyalok gyűrűjét, egy Batharak vállemezét, egy dalebg.kristályvértet, egy denevér szimbólumot, egy Eldereth kristályt, egy jegygyűrűt, egy kir.érd.műv. kitűzőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy muzsikus fülest, egy Natharion amulettet, egy nodonrod kitűzőt, egy örökkéval.gyémántját, egy őselemek köpenyét, egy Rughar gyűrűjét, egy topáz erényövet, egy tűzúr csizmáját, egy Urgod kesztyűjét, egy Xanathal karkötőjét, egy zafír erőövet és egy Zu'lit koronáját visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy őrjáratozó katona trófea és egy kisebb quwarg isten trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Lant, mit angyal s ördög tart. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Káoszkígyót, bal kezében egy Baghar korbácsát tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy eszement trappoló viszi. {legmagasabb egyéb szakértelme: zene (654).} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: sötét, akárcsak a lelke. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Találkozol Skinheaddel. Sheran kisebb avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy che-vállszalagot, egy csillogó fülbevalót, egy dalebg.kristályvértet, egy derit sodronynadrágot, egy drakolder gyűrűt, egy gólem talizmánt, egy kreiton fókuszt, egy óriások övét, egy örökkéval. zafírját, egy smaragd karkötőt, egy szirén köpenyét, egy törpe bakancsot, egy Urgod kesztyűjét, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Xanathal karkötőjét és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy Techiulan trófea, egy quwarg széltáncos trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy eltaposott quwarg. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {támadása: 63.} Megszólal: " Nem láttad Xswytyyzlidjxatot, a quwarg isten szolgámat?" Örömmel tapasztalod aurátok egymásra gyakorolt pozitív hatását (+8 varázspont). Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Összeakadsz egy hosszú aranyhajú, csillogó szemű elf férfival. Raia korlátlan hatalmú főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy angyalok gyűrűjét, egy Batharak vállemezét, egy cirkuszi kitűzőt, egy dalebg.kristályvértet, egy Eldereth kristályt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy nap szimbólumot, egy Natharion amulettet, egy örökkéval.smaragdját, egy őselemek köpenyét, egy Raia csataszoknyáját, egy tűzúr csizmáját, egy Urgod kesztyűjét, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Xanathal karkötőjét, egy zafír erőövet, egy zafír fülbevalót és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy élőholt ősmágus trófea és egy kisebb quwarg isten trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kékes fényben úszó, derengő szellemalak. Jobb kezében egy Végítéletet, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Mentális auráját felismered, tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Azatel Mashed. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással. Szimbólumának ragyogása elvakít. Vöröses lángok övezik a fegyverét. Egy végső búcsú, aztán mindegyikőtök megy tovább.
Összeakadsz Ruthin el Enourével. Meglepetésedre látszik nála egy fülemüle síp, ami a régi korok míves hangszereit idézi. Tharr nagyhatalmú főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy angyalok gyűrűjét, egy arany papi karkötőt, egy Batharak vállemezét, egy bozontfonatot, egy dalebg.kristályvértet, egy hatalom fülbevalóját, egy két kard szimbólumot, egy kir.érd.műv. kitűzőt, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy muzsikus fülest, egy Natharion amulettet, egy nehéz harci kesztyűt, egy örökkéval.smaragdját, egy őselemek köpenyét, egy topáz erényövet, egy tűzúr csizmáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy pikkelyes ptog trófea és egy kisebb quwarg isten trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Lant, mit angyal s ördög tart. Jobb kezében egy pásztorbotot, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy eszement trappoló! Szegény állat majd megszakad. {ereje: 79.} Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
[-50 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 121.]

szk 274 keresed a 274. szörnyet
Felkészülsz a terepgyakorlatra: táborozás után megpróbálsz keresni egy őrjáratozó katonát. [0 pontot használtál fel, van még 121.]

tk 12 3627 44 többszemélyes kaland 12 3627 44
Ellenőrzöd, ki ért már ide: még senki. A teljes csapat Kadera Forsetti vezetésével indul majd közös kalandra. [0 pontot használtál fel, van még 121.]

v 7 315 1 elmormolod a 7. varázslatot
Mormolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Egy végső mozdulattal előhívod az alkímia varázslatot! A tárgyad lassan átváltozik - egy marék homokká! A fenébe! Hallottál már valami olyasmit, hogy az alkímia nagy ritkán kudarcot vall, de hogy ez pont veled forduljon elő... [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [3 pontot használtál fel, van még 118.]

in 1661 188 289 leírod az 1661. kalandozónak a 188. szörnyet a 289. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy kocsmai verekedő. Szegény túl buta hozzá, hogy megértse a dolgot. [0 pontot használtál fel, van még 118.]

* 1. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 118.]

* 2. BP: használod a 163. tárgyat
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [5 pontot használtál fel, van még 113.]

* 3. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Kiveszed a füledből az óriás fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 113.]

* 4. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
A füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 113.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Meghűl az ereidben a vér: egy adószedő! Mosolyogva közli, hogy jelenleg 12 arannyal tartozol a kincstárnak. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Kényszeredetten előveszel 12 aranyat, és lepengeted. Hohó! Sheran cserepében termést hozott a növény. Leszüretelsz 3 fokhagymát. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 10, 18, 1.
Etetési idő! Megeteted a szörnyedet. 3 kaját bezabál a sivatagi doareg. Itt az ideje a pihenésnek. A környéken körülnézel, egy helyet keresel, ahol aránylag biztonságban pihenhetsz. Amint ledőlsz, szemeid lecsukódnak, és a következő percben már a lóbőrt húzod. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása.
Ebben a körben 113 pontod maradt, ebből a következő körre 113 pontot vihetsz át. Kapsz még 666 pontot. A következő körben tehát 779 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


VÁMPÍRÖLŐ (951. TÁRGY)
A vámpírölőt árnytündér lények kovácsolták, még a régen múlt időkben, amikor Leah az első teremtményeit küldte át az anyagi létsíkra, az itt élő átkozott teremtményeket elpusztítására. A mágikus szúrófegyverből nem sok készült, és sok el is veszett a túlvilág szörnyivel vívott háborúban, így jól becsüld meg, ha ilyenhez jutsz. Sebzése 6D10, élőholtak ellen pedig +8 sebzést ad. Ennek a fegyvernek a használatára +6 támadást kapsz, és teljes immunitást ad a szörnyek által okozott szintszívásra. Ezenkívül a harc során a vámpírölőből kiröppenő nekromanta csókja varázslatok is a te oldaladon állnak. Használatához minimum 35. szintű szúrófegyver szakértelem szükséges.

SÁMÁN ERSZÉNY (650. TÁRGY)
Ha legyőzöl egy ork sámánt, néha előfordul, hogy találsz nála egy koszos, bőrből készült erszényt, benne mindenféle megmagyarázhatatlan eredetű izével - megfeketedett füvek, félig elrohadt lényszervek stb. Ezt az ocsmány tárgyat nem adhatod oda más kalandornak, még a boltban sem veszik meg, legfeljebb eldobhatod a D 650 paranccsal.

HÁJAS OKERÓN (462. SZÖRNY)
Ez a vaskos lábú, nagy testű szörnyeteg úgy néz ki, mintha egy másik emlős (amely közel kétszer akkora, mint ez) bőrébe bújtatták volna. Már akkor is léteztek, amikor még a bo'adhun barbárok lakták Kelet-Ghalla déli részét, és a minden porcikájukról alácsüngő zsírrétegnek köszönhetően komoly szerepet játszottak a környék harcosainak étlapján. Leterítésük azonban nem is olyan egyszerű, talán ütőfegyverrel a leghalványabbak az esélyeid.

TECHIULAN AMULETTJE (499. TÁRGY)
Egy különös, ébenfekete amulett. Lánca valamilyen ismeretlen fémből készült, végén egy állati koponyát ábrázoló apró faragvány fityeg. Nem kétséges, az amulettből sugárzik a gonosz - borsódzó háttal rejted el hátizsákod legtávolabbi zugába, és igyekszel tőle minél hamarabb megszabadulni.

SZÜRKE RINOCÉROSZ (346. SZÖRNY)
Ezek a hatalmas orrszarvúak, bár növényevők, hamar dühbe gurulnak, ha valaki csak úgy betrappol területükre - és akkor aztán kalandozó legyen a talpán, aki elé mer állni a támadó sebességgel rohamozó rinocérosznak. A rinók ellen talán a rohamkor magad elé tartott szúrófegyver a leghatékonyabb, és az ütőfegyverrel fogsz a legkevésbé boldogulni a vastag bőr ellen.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Fekete a bőröd. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 525. fordulód.

Erő: 76 (101) Szint: 46 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 72 (86) Támadás: 45 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 72 (86) Védekezés: 111 Menekülés: 30 % Életkor: 14/83 év
Egészség: 80 (93) Életpont: 1060/1052 Jellem: semleges Tul. pont: 23
Szerencse: 60 (71) Varázspont: 3034/76 Pénz: 1468 arany Kép. pont: 7
Tudatpont: 25/2 Pszi pont: 1031/374 Halhatatlanság: 13 % EFejl: 30
Eddig összesen 6003 szörnyet (27 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 74871 TP-t kaptál. Jelenleg 14521887 TP-d van. A következő szinthez még 578113 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, márvány sárkány, triklem drakolder. A 524. fordulódban 1548 arany került a bankszámládra. 1563 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 1 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 20 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 31 (+1)
vágófegyverek: 35 ütőfegyverek: 25 lőfegyverek: 13
dobófegyverek: 37 (+1)

Feltételes fegyverváltás: tyrex bunkó (#421) (140%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -9.); ubuk tüske (#131) (10 -14.); bumeráng (#249) (15 -22.); hajító csillag (#939) (23 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp teriád kard fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 55 2. nyomkövetés: 124 (+1) 3. lopás: 1
4. mászás: 23 5. csapdakészítés: 28 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 43 (+20) 8. titkosírás: 7 9. felderítés: 38
10. szörnyidomítás: 7 11. teológia: 105 (+1) 12. taumaturgia: 117
13. szerencsejáték: 5 14. versengés: 22 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 46 17. pszi: 112 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 8 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 30 23. csapatmunka: 2

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 9

FELTÉTELES PARANCSOK (még 2 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (127)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
massza (#217), öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), tesh alligátor (#353), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), aranyfecske (#283)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
gothag döglidérc (#429), bűbájlidérc (#761), skarlátdémon (#790), vámpírféreg (#782), erdei rém (#399)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
állatvédelem (#192) áldomás III (#217) vámpirizáció (#1) szürkeáll. aktiv (#71)
önanalízis III (#303) pszi-ernyő III (#297) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28)
a lélek védelme (#57) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188) agyburok (#90)
óriáserő (#53)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 1, max: 10)
pszi-acéltorony (#98)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 38, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> kisebb quwarg isten (#213)
fehérál.roncsolása (#248) >> Quwaxotix (#961)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 38, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
38 arany (#50) 6 csillagbot (#929) 1 halcsont (#390)
22 isteni könnycsepp (#260) 5 kaja (#2) 4 madártoll (#112)
1 mocsári penke (#148) 1 optiri agysisak (#315) 6 pézsmatökmag (#934)
1 pszi kő (#248) 4 rakolits por (#669) 1 ryuku nadrág (#691)
1 ryuku sisak (#688) 2 sallank nyíl (#129) 7 szent jogar (#150)
11 tinta (#101) 1 ubuk tüske (#131) 26 varkaudar csont (#1113)
10 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1 ében toboz (#578) 1 ezüstdarab (#326) 2 fokhagyma (#403)
5 gyöngymangó (#135) 3 nyílvessző (#108) 6 purifikátor háj (#269)
14 ragasztó (#83) 1 remák szív (#264) 3 sáfránypor (#211)
1 sallank karom (#128) 5 spiritusz (#170) 1 vas dobónyíl (#189)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(185,62) csodák kútja (#1096), Wambal Quahm (1372. kalandozó), Babsaláta (3612. kalandozó), Kadera Forsetti (3627. kalandozó), Brandon (4304. kalandozó), Vrandol Sayn Karad (4620. kalandozó), Skinhead (4988. kalandozó), Azatel Mashed (5534. kalandozó), Ruthin el Enoure (5628. kalandozó)

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* Mostantól, ha egy Közös Tudat már meglevő képességet fejleszt minden változtatás nélkül, és ez a képesség a 14-nél korábbi képesség, akkor lehetőség van a fejlesztési időt 100 napról 50 napra csökkenteni. Vagyis, ha a KT 50 nap alatt, vagy előbb készen van a fejlesztéssel, a képességet az 50. napon megkaphatják, és ekkor kezdődik a következő 100 vagy 50 nap számolása is.

Üzenet küldése a karakternek