514. forduló, 516. forduló, Lad összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. júl. 24. 15h:08'
EZ A 515. JÁTÉKHETED, 515. FORDULÓD
516. játékheted kezdete: júl. 31.
A következő fordulódat legkorábbana 516. játékhéten tudjuk betáplálni.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2131

LAD KALANDJAI


7 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [185,62] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz egy barna, copfos hajú, kék szemű alakváltó férfival. A bőre kreolszínű. Egy sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár: ez a kép jelenik meg előtted, amikor ámulva nézed az ősök e nemes lovagját. Raia nagyhatalmú főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Batharak vállemezét, egy drakolder gyűrűt, egy életköves gyűrűt, egy fattylord derékövet, egy kyorg köpenyt, egy Luthius karkötőjét, egy nap szimbólumot, egy natharion gömböt, egy örökkéval.gyémántját, egy Ovgun nyakláncát, egy Raia csataszoknyáját, egy ryuku függőt és egy Xanathal karkötőjét visel. Fegyverzetét egy Tiestichlaq trófea, egy ezerszemű bestia trófea és egy triklem drakolder trófea ékesíti. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy kyorg tőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {max. életpontja: 1116.} Elég egy mentális pillantás aurájára: fehér, jelezve, hogy jó. Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. Továbbmész.
Az 1. napon összeakadsz Daemonnal. Ő Zanthia férje! Dornodon nagyhatalmú főpapja. Egy Batharak vállemezét, egy Bufa páncélját, egy denevér szimbólumot, egy életköves gyűrűt, egy gólem talizmánt, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy Huddens alkarvédőjét, egy jegygyűrűt, egy Morgan sipkáját, egy ryuku függőt, egy szirén köpenyét, egy tűzúr csizmáját, egy Urgod kesztyűjét, egy vark. pecsétgyűrűt, egy vortex talizmánt és egy zafír erőövet visel. Felszerelését egy vezérfarkas trófea, egy kisebb quwarg isten trófea és egy vérvágyó sólyom trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy csillogó szemű obszidián pók. Jobb kezében egy vámpírkardot, bal kezében egy otagi csápot tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. {legmagasabb egyéb szakértelme: nyomkövetés (109).} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: sötét, mert gonosz. Barátságtalanul méregetitek egymást néhány pillanatig. Odébbállsz. - Veregessen hátba egy hegyi óriás! -, visítja a füledbe egy szellemhang, majd gyorsan távolodó léptek zajára leszel figyelmes. Szemét tolvaj még neki áll feljebb, gondolod, és űzőbe veszed, de láthatatlanul hamar eltűnik előled. A szemtelenségen morogva térsz vissza táborhelyedre.
Az 1. napon egy láthatatlan alak megpróbált lopni tőled, de kiszúrtad idejében. Rögtön elszaladt a sunyi.
Az 1. napon találkozol Beren Peredhillel. Elenios első számú avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy drakolder gyűrűt, egy gólemgyűrűt, egy Huddens kesztyűjét, egy játékmesteri palástot, egy kyorg vállpántot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Natharion karkötőt, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy Raia csataszoknyáját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy szem szimbólumot, egy szirén köpenyét, egy sziréngyűrűt, egy troglodita gyűrűt, egy tűzúr csizmáját és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy Strissha trófea, egy bosszantó apróság trófea és egy Zsebmester trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egy Főnix. Jobb kezében egy bűvös lantot, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy tünde íj. {legmagasabb fegyver szakértelme: 43.} Érzékeled auráját: tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Az Álomőrző a Béke jelét mutatja kezével - érzed, ahogy téged is sosem érzett nyugalom száll meg. Ahogy aurátok összeér, melegség önti el lelkedet (+8 varázspont). A kalandozó kacagva előveszi hangszerét, és egy varázslatos dallamot ad elő. A hatás fantasztikus! (+1 életpont gyógyulás.)
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon összefutsz Brandonnal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Egy angyali sisakot, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy gólem talizmánt, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy játékmesteri palástot, egy Luthius karkötőjét, egy óriások övét, egy Raia csataszoknyáját, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szirén köpenyét, egy törpe bakancsot, egy viharamulettet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Őrült Montrix trófea és egy bosszantó apróság trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Aranysárkány. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Eddig úgy tudtad, hogy a sárkányok hatalmas, félelmetes állatok. A vele levő példány viszont alig egy arasz, és ráadásul egészen barátságosnak tűnik. No né! Egyszer csak átröppen hozzád, és vidáman üdvözöl! {max. életpontja: 1142.} Elég egy mentális pillantás aurájára: a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. Elfordulsz, és tovább totyogsz.
Az 1. napon összeakadsz egy szőke hajú, barna szemű mutáns nővel. Bőre mint a sírok márvány fehérje. Mozgása könnyed, szinte már légies. Szemében a poklok tüze lángol, az örökké tartó kárhozat; a fájdalom és a kéj, melyet hamarosan megoszt veled... {max. életpontja: 277.} Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Orsi. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A 2. napon találkozol Gray Byssusszal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Leah kisebb avatárja. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy gólemgyűrűt, egy hókeresztet, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni vállvédőt, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt és egy ryuku kalózkendőt visel. Ruházatát egy Rettegés Ura trófea, egy triklem drakolder trófea és egy vtoeken döntőbíra trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy koronára fonódó kígyó. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy eszement trappoló viszi. {ereje: 102.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: sötét, mert gonosz. Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Elfordulsz, és tovább totyogsz.
Találkozol egy rövid aranyhajú, szürke szemű, bajuszos alakváltó férfivel. Bőre színe zöld. Ő Apa Tifusz a Jégmágusok Makker tréfamestere, ki csak "A" betűs italt iszik. {egészsége: 39.} Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Fürge Gyopi elszívott tőled 50 varázspontot a táborozásod 2. napján.
A 2. napon találkozol Otyikkal. Raia félisten hatalmú uralkodó papja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy balkezes gyűrűt, egy Blounther gyűrűjét, egy dalebg.kristályvértet, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy Luthius karkötőjét, egy Morgan sipkáját, egy muzsikus fülest, egy nap szimbólumot, egy Raia csataszoknyáját, egy szirén köpenyét, egy tűzúr csizmáját, egy vortex talizmánt és egy zafír erőövet visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió vas emlékérmét. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy mösze uralkodó trófea és egy ősöreg góliát trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: egy Főnix. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Raia pallosát, bal kezében egy möszehát pajzsot tart. Lőfegyvere egy tolmokov-koktél. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tüskés gigaféreg. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Elég egy mentális pillantás aurájára: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Otthagyod a másik kalandozót.
A 2. napon összeakadsz egy fekete, hosszú hajú, szürke szemű troll férfival. Bőre a sírok márvány fehérjét idézi. Tharr nagyhatalmú főpapja. Egy arany papi karkötőt, egy cápabőr csizmát, egy halálhozó karkötőjét, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy hősiesítő medált, egy két kard szimbólumot, egy mágusköpenyt, egy mithril kesztyűt, egy mithril sisakot, egy Ovgun nyakláncát, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku vállvédőt, egy törpe védőgyűrűt, egy tükörpáncélt, egy zafír erőövet és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy Főmágus trófea, egy quwarg anyakirálynő trófea és egy kék rakolits trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egybeolvadó szent szimbólumok. Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Málhásállata egy bazaltelementál. {max. varázspontja: 808; max. pszije: 53.} Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Reskator. Kölcsönösen engedélyezitek egymás számára a további mentális kapcsolatot. Fürge Gyopi elszívott tőled 40 varázspontot a táborozásod 3. napján.
Kedélyes hangulatban sétálsz a helyszínre, ahova a gyülekezőt beszélted meg a többiekkel. Nagy kaland lesz, és a társaság tagjai is elég jól felkészültnek tűnnek. Eljött még Brandon, Reno Rainess és Kadera Forsetti. Néhány veszett gorilla... ugyan már! Az nem is egy komoly szörny. Mit kell tőle így berezelni... - morfondírozol, miközben Kadera Forsetti a nagy TERV-et részletezi. "Megkeressük, követjük, elfogjuk, visszavisszük..." Pha! Ennyi erővel akár te is lehettél volna a vezető!
Persze meg kell beszélni a többi a részletet is. A vadonban minden kalandozó ezerféle talpraesett és frappáns módját tudja a szörnyek csapdába ejtésének, csakhogy most a fővárosban vagytok! Ez bizony szokatlan körülmény, minden szörnyismereti tapasztalatotokra szükségetek lesz. (Önanalízis: +1% szörnyismeret.) A sok felmerülő ötlet közül nehéz választani. Végül felmerül a nagy kérdés: egyáltalán látott már valamelyikőtök veszett gorillát? Az ötlet nem elég, azt meg is kell valósítani! Ha netán sikerülne felkutatnotok egy gorillát, azt el is kellene ám fogni valamivel! Puszta kézzel ez nem fog menni, valamilyen szörnycsapda mindenkinél kellene (persze a macskakövön a fedett verem sem igazán hatékony). Természetesen van nálad csapda, anélkül igazán nehéz volna elkapni azt a gorillát, ugye. Gyorsan előkészítesz egy dobóhálót. Brandon egy ketrecet, Reno Rainess egy dobóhálót, Kadera Forsetti egy ketrecet vesz elő, így kell felkészülni rendesen a feladatra. Akkor most jöhet a hajtás! Felosztjátok egymás között a környező, néhány négyzetmérföldes területet. Kérdezősködtök, és nyomok után kutattok. Egy-egy karmolásnyom egy bezárt kapun vagy az ajtófélfán, egy jól felismerhető talpnyom a kiszáradt pocsolyában például sokat segíthet. (Önanalízis: +1% nyomkövetés.) Egy romos épület közelében pár aprócska jelből arra következtettek, hogy a padláson húzta meg magát az egyik nőstény! Micsoda felfedezés! Gyerünk, kapjuk el! - suttogja egyikőtök izgatottan. Több oldalról közelítetek a romos házhoz, aztán mászni kezdtek, miközben a legalkalmasabbnak ítélt csapdával egyikőtök a padláskijárónál foglal helyet. (Önanalízis: +1% csapdakészítés.) Ez az! A megriasztott gorilla előront a padlásról, és épp, egyenest a csapdába ugrik! Remek időzítés... De mi ez? Hisz ezek... EZEK KETTEN VANNAK!!
Kadera Forsettivel együtt indulsz küzdelemre. Egy veszett gorilla az ellenfeletek! {szintje: 35.} {védettsége: 80 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.}

Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Kadera Forsetti mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Az ellenfél támadása csökkent.
Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a veszett gorilla testét. (5 támadással 205 életpontot sebezve.) Kadera Forsetti lő a hosszú íjjal. Elrepül 5 bronzhegyű nyíl. Alaposan megsorozza a veszett gorilla csapzott bundáját. (5 támadással 416 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Hosszú sugárban hányod ki a legutóbbi étkezés tárgyát. Felkészülsz a spirituális extenzióra.
Fókuszpengével néhányszor megcsapod a veszett gorilla megtépázott szőrét. (5 támadással 294 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Sárkánytőrrel néhány helyen meghorzsolod a veszett gorilla testét. (3 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Shengoroth karmával Kadera Forsetti párszor kilyukasztja a veszett gorilla testét. (7 támadással 1012 életpontot sebezve.) Kadera Forsetti egy nekromanta csókja varázslattal köszönti a másikat. 78 életpontot sebzett. Társad gyógyult. A veszett gorilla mancsával oldalba lök. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Megpróbál megragadni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A veszett gorilla belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 75 életpontot vesztesz.) A veszett gorilla összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 6802 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Úgy döntötök, Kadera Forsetti kutassa át a szörnyet. Gyorsan elrakja, amit talál Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 585, sebződés: 102, gyógyulás: 85, összesen: -17 ÉP, összes sebzés: 2091, összes sebződés: 102}


Brandon és Reno Rainess egy veszett gorilla fölött diadalmaskodott. Nem éreztek diadalt. Elfogni kellett volna ezeket a szerencsétlen óriásmajmokat, nem elpusztítani. De talán az egyikben még mintha pislákolna némi élet... (Önanalízis: +9% gyógyítás.) Mindenki megteszi, ami tőle telik, de sajnos még együttes gyógyító tudásotok sem elegendő a gorilla felélesztéséhez. Halálos sebet kapott, bárhogy vigyáztatok is. Most persze folyik az egymásra mutogatás, hogy ki is volt a hibás. A lényeg, hogy elbuktátok a hajtóvadászatot, és kész. Bár, mintha a gondozónő nyolc gorilláról beszélt volna... (Önanalízis: +40% csapatmunka.) [90 TVP-t használtál fel.] Radul Renier elszívott tőled 30 varázspontot a táborozásod 4. napján. Fürge Gyopi elszívott tőled 30 varázspontot a táborozásod 4. napján.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Az ügynök visszahozta az eladhatatlan 4 csontkulcsot.
Az üldözés a végéhez közeledik, érzed, hamarosan megtaláljátok a bestia fészkét - a labirintus rendszer szívét, melyben már sokan otthagyták a fogukat. A lény okozott már néhány meglepetést, csapdák sorain csalogatva keresztül a vadászokat; de ti - a legjobbak - mindenre felkészültetek. A terembe lépve érzitek a túlvilági energiák erősödését, de nem törődtök vele (az életpajzs úgyis megvéd). Aztán kinyílik a kapu - a vámpír búcsút int és eltűnik... - Utána - kiáltja a vezetőtök. Bíbor ragyogás vesz körül, mikor belépsz a kapuba; és fájdalom, mintha ezernyi penge tépné testedről a húst. Kezedre nézel - zavarodottság kavargó színei, majd a félelem narancsa ömlik végig rajtad - aztán vissza a kapun túlra: még látod összecsuklani a testeket... - Az élők nem léphetik át az árnyvilág határát - hallod a kárhozott kacaját mielőtt a pecsét kényszerítő erejének engedelmeskedve sikoltozva beköltöznél új otthonodba; egy talizmánba.
Zu'lit tarsolya termel 7 spirituszt. A teremtés zsákja létrehozott 1 ezüstdarabot. A teremtés zsákja létrehozott 1 zöld üveget. Varázserőd regenerálódik. (+598 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+410 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+8 tudatpont.)
A táborozás ideje alatt hosszú időt töltöttél azzal, hogy őrjáratozó katona nyomok után kutattál. A hosszas kutatás, amelyet a pihenés rovására folytattál, eredménytelen maradt. (Önanalízis: +26% szörnyismeret.) [7 pontot használtál fel, van még 663.]

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 70. varázslatot a 192. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 661.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] [1 pontot használtál fel, van még 660.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 660.]

* 2. KP: elmormolod a 303. varázslatot a 297. varázslatot a 71. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [7 pontot használtál fel, van még 653.]
Fürgén varázsolsz! [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) [2 pontot használtál fel, van még 651.]
Azt a varázslatot már elmondtad! [0 pontot használtál fel, van még 651.]

* 3. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 649.]
Szupersebesen mormolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+11 erő). [-10 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 647.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+10 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 645.]

* 4. KP: elmormolod a 19. varázslatot a 224. varázslatot az 57. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kitartásod, fáradtságtűrésed megnövekedett! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 643.]
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 643.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Lelked megacélosodik. [-32 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 643.]

* 5. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 165. varázslatot a 112. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 643.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 641.]
Sajnos nincs meg a kellő tapasztalatod még a pszi-gyűjtés használatához. [0 pontot használtál fel, van még 641.]

* 6. KP: energia fejlesztése 10
KT-dnek segédkezel egy új tudati képesség kifejlesztésében: hosszan koncentrálsz, a közös gyűjtőbe ömlesztve tudati energiáidat. [-10 TU.] A befejezéshez még 156 TU szükséges. Egészséged TF-elődött. (+1 egészség.) [100 pontot használtál fel, van még 541.]

* 7. KP: kézbeveszed/felveszed az 560. tárgyat
Leveszed a kyorg köpenyt, majd felöltöd az őselemek köpenyét. [0 pontot használtál fel, van még 541.]

* 8. KP: elmormolod a 188. varázslatot a 209. varázslatot a 90. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 539.]
Beizzik a turbómágia. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 537.]
Gyorsvarázsolsz! Agyburok feszül a tudatod köré. [-11 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 537.]

vv 185 elmormolod a 185. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 535.]

v 84 288 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Megidézted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy ezerszemű bestiát! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy ezerszemű bestia! Ezt kerested. {szintje: 37.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 908 életpontot sebeztél. (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzgolyó varázslat. 38 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy tűzgolyó. 36 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, hajító csillagot ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 3 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod az ezerszemű bestia ragyogó észlelőjét. (3 támadással 113 életpontot sebezve.) Az ezerszemű bestia szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 28 arany, 2 aranytű [aranytű ládikóba-> (185,60)-> 8 arany, -2 ÉP], 5 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (186,61)-> 50 arany, -2 ÉP], egy arany papi karkötő [arany papi karkötő ládikóba-> (186,61)-> 80 arany, -2 ÉP], 3 vasérc [vasérc ládikóba-> (185,60)-> 6 arany, -2 ÉP], 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (186,61)-> 12 arany, -2 ÉP], egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (186,61)-> 12 arany, -2 ÉP] és egy fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (185,60)-> 6 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a Fókuszpengét, szereztél 1 galachmitot. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Végrehajtottad az egyik feladatot, amit istenedtől kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1021, sebződés: 88, gyógyulás: 4, összesen: -84 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 525.]

a 694 5903 1 átadod a 694. tárgyat az 5903. kalandozónak (1 darabot)
Ok, sikeresen átadtál 1 ryuku kopját Reno Rainess részére. [0 pontot használtál fel, van még 525.]

aa 695 724 696 átadod a 695. tárgyat a 724. tárgyat a 696. tárgyat
Ok, sikeresen átadtál 1 ryuku szablyát Reno Rainess részére. Ok, sikeresen átadtál 1 ryuku kalapácsot Reno Rainess részére. Ok, sikeresen átadtál 1 ryuku buzogányt Reno Rainess részére. [0 pontot használtál fel, van még 525.]

hu 1561 1228 hulladék: 1561 1228
Hulladék, ezért nem gyűjtesz Krogan buzogányát. Hulladék, ezért nem gyűjtesz ork csodaszert. [0 pontot használtál fel, van még 525.]

v 7 182 1 elmormolod a 7. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Energia árad testedbe. Egy végső mozdulattal előhívod az alkímia varázslatot! A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 18 arany csillog! Elrakod a pénzt. [-7 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [3 pontot használtál fel, van még 522.]

ext visszadátumozás kérelem
Visszadátumoztunk 3 játékhéttel. [0 pontot használtál fel, van még 522.]

h 504 használod az 504. tárgyat
Nekilátsz, hogy minden szemetet beledobálj az aranytermő ládikóba: Krogan buzogánya (185,60)-> (230 ap), ork csodaszer (185,60)-> (54 ap), összesen 284 arany, 4 ÉP veszteség, 0 VP veszteség. [5 pontot használtál fel, van még 517.]

m 4 mozogsz délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[222,122] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Itt-ott partra sodródott hínár csúfítja el az "aranypartot". Egy szörnyet veszel észre a parton, amint éppen feléd indul. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy algaleioda került az utadba. {szintje: 35.} {egyik sebzési módja: 3x 14d14+33.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod az algaleioda gyorsmozgású csőrét. (5 támadással 197 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Próbálod visszatartani a lélegzetedet, de csak félig jársz sikerrel. (66 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Fókuszpengével mély sebeket nyitva megvagdosod az algaleioda jobb vállát. (3 támadással 171 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+35 életerő). Nagydarab húst csippent ki a bal válladból az algaleioda csőrével. (1 támadástól 106 életpontot vesztesz.) A szörny szenzoraival vizet szív el a testedből. Fókuszpengével néhányszor megcsapod az algaleioda bal lábát. (4 támadással 201 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre háló varázslatot lősz. A támadás sajnos hatástalan volt. Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod az algaleioda gyorsmozgású csőrét. (2 támadással 43 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Az algaleioda belecsíp a jobb térdedbe. (1 támadástól 70 életpontot vesztesz.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. Fókuszpengével párszor súrolva eltalálod az algaleioda testét. (3 támadással 130 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életerő). Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod az algaleioda testét. (2 támadással 44 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). Az algaleioda csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. A másik úgy érzi veszélyben van, jobbnak látja, ha eltűnik a színről. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 786, sebződés: 242, gyógyulás: 129, összesen: -113 ÉP}

Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) (Önanalízis: +8% úszás.) Miután egy parti bokorban elrejtetted azokat a tárgyakat, melyre a mélyben nem lesz szükséged, besétálsz a hűvös tengervízbe. Egy darabig csak térdig ér, majd hirtelen mélyülni kezd. Ledugod a fejed a víz alá, és kinyitod a szemed, hogy láthasd, mi vár rád odalent. Egy vízbeölt ryuku támad rád. {védettsége: 20 szúró, 20 vágó, 20 ütő ellen.} [védettséged: 39]

Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. 164 életpontot vesztettél. Marokra fogva a kampós acélszigonyt ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vízbeölt ryuku testét. (3 támadással 188 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Nem sikerült tökéletesen félreszökkenned: a vízbeölt ryuku vágásával megsebezte a bal oldaladat. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
2150 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 188, sebződés: 191, gyógyulás: 42, összesen: -149 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) Áldozatod hullája lassan süllyedni kezd lefelé, közben egy-két élősködő életformát folytató hal már csipegetni is kezdi róla a számára éltető falatokat. Egy vízbeölt ryuku jön feléd. Szerencséd van (vagy épp nincs), ez Teijiyoshi. {szintje: 25.} {támadása: 110.} [védettséged: 39]

Üdvözlésképpen egy ryuku átokvarázs varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 134 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal több döféssel felnyársalod a Teijiyoshi testét. (3 támadással 186 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). A Teijiyoshi fegyvere, "átbújva" a hárításodon, végigvágja a jobb karodat. (1 támadástól 78 életpontot vesztesz.) A lény elszívja életenergiádat, és magát gyógyítja! 26 életpontot vesztettél. Kampós acélszigonnyal jól megszúrod a Teijiyoshi jobb vállát. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Nem sikerült tökéletesen félreszökkenned: a Teijiyoshi vágásával megsebezte a bal oldaladat. (1 támadástól 69 életpontot vesztesz.) Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: 2 precíziós vetőtű [precíziós vetőtű ládikóba-> (186,106)-> 46 arany, -2 ÉP]. 3735 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 248, sebződés: 309, gyógyulás: 55, összesen: -254 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) Még el sem süllyedt az előző ellenfeled, már újra bizonyítanod kell, hogy a tenger holmi teremtményei nem állíthatnak meg. Egy vízbeölt ryuku készül a lemészárlásodra. {védettsége: 20 szúró, 20 vágó, 20 ütő ellen.} [védettséged: 39]

Egy ryuku átokvarázs varázslattal köszönt csatapartnered. 83 életpontot vesztettél. Elszántan ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kampós acélszigonnyal tökéletesen perforálod a vízbeölt ryuku bal oldalát. (3 támadással 178 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). A vízbeölt ryuku fegyverével megkarcolja a jobb kezedet. (1 támadástól 35 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
2150 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 178, sebződés: 118, gyógyulás: 40, összesen: -78 ÉP}

(Önanalízis: +2% úszás.) A hajó oldalából kiharapott lyukon keresztül be tudsz úszni a ryuku hajóroncs belsejébe. Valami itt jókora pusztítást végzett. Ryuku matrózok megtépázott holttestei fekszenek mindenütt. Hatodik érzéked veszélyt jelez, az úszás szabályaira fittyet hányva, hirtelen megpördülsz, hogy szembenézz a tenger legborzalmasabb ellenfelével. (Önanalízis: +6% úszás.) Egy vérkeszeg intéz feléd kihívást. [védettséged: 39]

Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Kampós acélszigonnyal tökéletesen perforálod a vérkeszeg testét. (3 támadással 277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). A vérkeszeg beleharap a kezedbe. (1 támadástól 166 életpontot vesztesz.) Kritikus pontot ért a találat. Meghaltál. 596 életpontot vesztettél. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 277, sebződés: 762, gyógyulás: 56, összesen: -706 ÉP}

Ebben a helyzetben a menekülés a legbölcsebb lépés. Szerencsére ellenfeled nem követett.
Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Süsü lábát masszírozza. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy Chara-din monolitját. Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... [45 pontot használtál fel, van még 472.]
Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+825 életerő.)

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(222,122) algaleioda (#474), vízbeölt ryuku (#409), Teijiyoshi (#970), vérkeszeg (#407), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534)

Miután magadhoz térsz valamennyire, körbenézel.
[214,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. {szintje: 25.} {támadása: 50.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már tompítás vibrál körülötted. Gyógyulsz (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy Asylux csapdája varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a purifikátor császár testét. (6 támadással 167 életpontot sebezve.) Meglengetve a Fókuszpengét a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Fókuszpengével irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a purifikátor császár ruganyos törzsét. (5 támadással 294 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+59 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre háló varázslatot lősz. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Sárkánytőrrel megdöfködöd a purifikátor császár testét. (3 támadással 97 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. Fókuszpengével mély sebeket nyitva megvagdosod a purifikátor császár szürke hengertestét. (2 támadással 118 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Sárkánytőrrel kicsit megsebzed a purifikátor császár szürke hengertestét. (1 támadással 33 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Ellenfeled megpróbál kikászálódni a hálóból, de szerencsére az erősen fogva tartja. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a Fókuszpengét, szereztél 3 purifikátor hájat. 4123 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 709, sebződés: 0, gyógyulás: 122, összesen: +122 ÉP}

Alaposan körülnézel a földön. Nem valami friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes emberi nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +4% nyomkövetés.) Annyira éhes vagy, hogy kínodban már akármit megennél, ami mozog. (-2 életerő.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 hajító csillagot. [Rahn ékkő:] 669 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [4 pontot használtál fel, van még 468.]
[0 pontot használtál fel, van még 468.]

vv 133 elmormolod a 133. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Sebeid gyógyulnak (+340 életerő). [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 466.]

v 198 188 106 elmormolod a 198. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Megidézted a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(214,123) purifikátor császár (#393)

[188,106] Egy kisebb településhez érkeztél.

Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy templomot. Tharr hívői építették. Annyira éhes vagy, hogy kínodban már akármit megennél, ami mozog. (-2 életerő.) A következő épületeket látod: egy kvazár kohó (629. épület.) és egy fegyvermester háza (632. épület.).
[-100 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 456.]

im 0 10 imádkozol
Megilletődve lépsz be a templomba. Egy gyors fohászt mormolsz el a külső teremben, majd lépteidet a belső szentély felé veszed. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Buzgón imádkozni kezdesz. A szent kehely megtelt! Megérkezik a telepatikus üzenet.
- Gratulálok, ezt jól csináltad! Jutalmat érdemelsz. (+1 max. életerő, +29 max. varázspont.) Megtanítalak egy újabb varázslatra, melynek neve hősi babérok. (ld. enc.) A teljesített feladat helyett kapsz egy újabbat, és természetesen továbbra is kihívás számodra a másik kettő: 1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval! 2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre! 3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! [30 pontot használtál fel, van még 426.]
Mélyen meghajolva lépsz be istened templomába. Röviden megcsodálod a külső terem berendezését, majd tovább sietsz a belső szentély felé. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Buzgón imádkozni kezdesz. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 396.]
Megilletődve lépsz be a templomba. Egy gyors fohászt mormolsz el a külső teremben, majd lépteidet a belső szentély felé veszed. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszasan imádkozol istenedhez. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 366.]
Mélyen meghajolva lépsz be istened templomába. Röviden megcsodálod a külső terem berendezését, majd tovább sietsz a belső szentély felé. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszasan imádkozol istenedhez. A szent kehely megtelt! Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. [30 pontot használtál fel, van még 336.]
Mélyen meghajolva lépsz be istened templomába. Röviden megcsodálod a külső terem berendezését, majd tovább sietsz a belső szentély felé. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszasan imádkozol istenedhez. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 306.]
Mélyen meghajolva lépsz be istened templomába. Röviden megcsodálod a külső terem berendezését, majd tovább sietsz a belső szentély felé. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Buzgón imádkozni kezdesz. A szent kehely megtelt! Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. [30 pontot használtál fel, van még 276.]
Mélyen meghajolva lépsz be istened templomába. Röviden megcsodálod a külső terem berendezését, majd tovább sietsz a belső szentély felé. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszasan imádkozol istenedhez. A szent kehely megtelt! Jóleső meleg fut végig a testeden. [30 pontot használtál fel, van még 246.]
Megilletődve lépsz be a templomba. Egy gyors fohászt mormolsz el a külső teremben, majd lépteidet a belső szentély felé veszed. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Buzgón imádkozni kezdesz. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 216.]
Megilletődve lépsz be a templomba. Egy gyors fohászt mormolsz el a külső teremben, majd lépteidet a belső szentély felé veszed. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszasan imádkozol istenedhez. A szent kehely megtelt! Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. [30 pontot használtál fel, van még 186.]
Mélyen meghajolva lépsz be istened templomába. Röviden megcsodálod a külső terem berendezését, majd tovább sietsz a belső szentély felé. Az oltárra helyezel 5 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Buzgón imádkozni kezdesz. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. [30 pontot használtál fel, van még 156.]

tno 2 növeled a 2. tulajdonságodat
Sajnos a Ghallán uralkodó genetikai törvényszerűségek miatt lehetetlen, hogy a TNO paranccsal egy olyan tulajdonságodat növeld meg, amely már 12-vel vagy még többel haladja meg a leggyengébb tulajdonságodat. Testi vagy szellemi nyomorék válna belőled így. Ez persze nem jelenti azt, hogy TF paranccsal vagy egyéb módon nem lépheted át ezt a bűvös határt. [0 pontot használtál fel, van még 156.]

tno 3 növeled a 3. tulajdonságodat
Sajnos a Ghallán uralkodó genetikai törvényszerűségek miatt lehetetlen, hogy a TNO paranccsal egy olyan tulajdonságodat növeld meg, amely már 12-vel vagy még többel haladja meg a leggyengébb tulajdonságodat. Testi vagy szellemi nyomorék válna belőled így. Ez persze nem jelenti azt, hogy TF paranccsal vagy egyéb módon nem lépheted át ezt a bűvös határt. [0 pontot használtál fel, van még 156.]

m 2 2 1 mozogsz keletre, keletre, északkeletre
[189,106] Továbbmész a város utcáján. Látsz egy csodák kútját. Egy egyáltalán nem, gyanús helyre lépve furcsa dolog történik: süppedni kezd alattad a talaj! Szerencsére idejében megkapaszkodsz a verem szélében. Amikor kikapaszkodsz, megvizsgálod, hogy mibe is estél volna bele. Egy szopógödör! Áldod a szerencsédet, hogy nem estél bele.
(Vándorcirkusz:) Mint egy különös látomás, úgy terül szét előtted a vándorcirkusz rengeteg apró épülete. Bizsergő tenyérrel veted bele magad a szokatlan tömegbe, míg egy apró termetű férfi meg nem állít. A tenyerébe perkálod a kért 20 aranyat, majd kíváncsian a cirkuszba lépsz.
Megállsz a céllövölde előtt és bekukkantasz. Az óriási méretekkel rendelkező ceremóniamester rögtön előtted terem, és beljebb tessékel.
- Gyere, mérd össze tudásod Ghalla legkülönösebb szörnyeivel! - mondja.
- Rendben - válaszolod, és a következő pillanatban már a csatatéren találod magad. Egy vortexmágus les rád a sátor sötétjéből. {szintje: 45.} {támadása: 0.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy tompítás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy örvénykerítés varázslatot. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 987 életpontot sebeztél. (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled tűzgolyó varázslatot lő rád. 91 életpontot vesztettél. Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a vortexmágus bal oldalát. (5 támadással 163 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a vashegyű lándzsát. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Vashegyű lándzsával párszor épp hogy megérintgeted a vortexmágus ködlő lábát. (2 támadással 95 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Sárkánytőrrel épp hogy megszúrod a vortexmágus testét. (1 támadással 30 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzgolyó varázslat. 95 életpontot vesztettél. A vortexmágus még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 vortex talizmán. 11691 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1275, sebződés: 186, gyógyulás: 35, összesen: -151 ÉP}

(Önanalízis: +5% versengés.)
Hamarosan egy táblára leszel figyelmes, amely busás jutalommal kecsegtető kártyacsatára szólít. Alatta egy sötétképű alak ül, kezében egy paklit keverget. Leülsz a vele szemben álló székre, és intesz, hogy osszon.
- Van elég pénzed? - méreget gyanús tekintettel ellenfeled, így kénytelen vagy megnyugtatni csilingelő aranyérméid látványával. 100 darabot belőlük magad elé raksz az asztalra. 1. kör: Megvizsgálod, milyen lapokat kaptál: 2 Szerencsejáték, 2 Ellenvarázslat, 1 Illúziópalota. Ez két pár! Egyikőtök sem hajlandó licitálni, jöhet a lapcsere. 1 lapot cserélsz. Megnézed az új lapokkal együtt mi van a kezedben: 2 Szerencsejáték, 3 Ellenvarázslat. Ez full! Terítitek a lapjaitokat. Ellenfeled lapjai a következők voltak: 1 Orbitális mackósajt, 2 Garokk, 1 Temető, 1 Vérfürdető magszim. Ez csak egy pár! Nyertél. 2. kör: Kíváncsian megvizsgálod, mi került a kezedbe: 1 Mákrózsa főzet, 1 Illúziópalota, 1 Orbitális mackósajt, 1 Orzag bilincse, 1 Aranyeső. Ez sajnos semmit nem ér. Az árnymanó kérdőn néz rád. Bambán visszanézel rá. Belelkesedik, emeli a tétet. Sunyi arckifejezése semmi jót nem takar. Nem kockáztatsz, inkább eldobod a lapokat a kezedből. (Önanalízis: +11% szerencsejáték.) 1673 tapasztalati pontot kaptál. 65 arannyal könnyebben hagyod ott nevető ellenfeled. (Önanalízis: +4% versengés.)
Kalandra éhes lelked a szirén sátrához irányít. Kisebb tömeg áll a bejáratnál, de senki nem merészel első lenni. A nyámnyila kalandozók bátortalanságán felbuzdulva kilépsz a sorból, és közlöd az ajtónálló férfival, hogy te bizony megpróbálnád. Átadod neki a tárgyaidat megőrzésre, majd belépsz a sátor nyílásán. Egy keresztirányú folyosón állsz. Rövid gondolkozás után balra indulsz, az elágazásoknál pedig ösztöneidet követve választasz irányt. Csak most tűnik fel, mennyire üres a gyomrod. Kétségbeesetten kezdesz némi rágcsálnivaló után kutatni, de nem jársz sikerrel. A labirintus folyosói üresek, falai csupaszok. Úgy döntesz, visszafordulsz, mielőtt még eszméleted vesztenéd az éhségtől. (Önanalízis: +11% vadászat.) 1673 tapasztalati pontot kaptál. Visszakapod a tárgyaidat, majd bánatosan utadra indulsz. (Önanalízis: +4% versengés.)
Már messziről megpillantod a robosztus méretű szellemkastélyt. Határozott léptekkel a bejáratához lépdelsz, majd az ott álló kísértettől a bebocsáttatásodat kéred. Ő minden különösebb akadékoskodás nélkül félreáll az útból, és beenged. Élsz az alkalommal, és belépsz a cirádás kapubejárón. Minden bátorságodat összegyűjtve elindulsz a sötét és kietlen járatban. A tizenkettedik lépésed után egy kísértetiesen lebegő alak jelenik meg előtted, kezében egy hatalmas méretű karddal hadonászik feléd. A szörny némiképp meglepődöttnek tűnik, hogy nem ijedtél meg tőle, mégis arra készül, hogy fegyverével kettéhasítson. Kilesve a megfelelő pillanatot, átbújsz szellemteste alatt, és továbbszaladsz a folyosón. Pár perc múlva, amikor zilálva hátrapillantasz, a kísértetet már sehol sem látod. Néhány lépés után váratlanul velőtrázó sikoltást hallasz, ami nem akar megszakadni. Rémülten keresed a menekülés útját, de rájössz, a füledre tapasztott tenyered semmit sem használ. A falhoz lapulsz, és kivárod, amíg véget ér. Éhezni és szomjazni kezdesz! (145 életpontot vesztettél.) Pár lépést haladsz előre, amikor harcra készen a kísértetvarázsló lép eléd. {támadása: 100.}

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tompítás varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 944 életpontot sebeztél. (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vérbeli borzongás. Szerencsére nem hatott rád. Egy sötét halál varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A kísértetvarázsló még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
5063 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 944, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Egy hatalmas terembe értél. Látszólag nem vezet tovább út az egyik irányba sem. Megállsz a helyiség közepén és körbekémlelsz. Szíved majd kiugrik a helyéről, amikor megpillantod a három egymáshoz közelálló szempárt, amely a sötétségből téged vizsgálgat. Hamarosan a hozzá tartozó test körvonalait is ki tudod venni. - Egy halálelementál - ismered fel egy pillanat alatt ellenfeled. - Esélyem sincs - érkezik a következő gondolat, amikor rádöbbensz, hogy nincs az ujjadon angyalok gyűrűje. - Futás - kiáltasz fel, és hátat fordítva megpróbálod a lehetetlent, elfutni a halál prófétája elől. Összeszorított fogakkal futsz végig a már ismert útszakaszon, minden pillanatban a sorsodat megpecsételő támadásra számítva. Pár perc múlva, mivel a rém nem követ, megkönnyebbülten fellélegzel. Szomorúan konstatálod, hogy ez most nem jött össze, majd lemondóan továbbindulsz. (Önanalízis: +5% versengés.)
Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Egy Blounther apó nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {egyik sebzési módja: 2x 3d6+16.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy tompítás. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy Asylux csapdája varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled méregfelhő II varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Egy sötét rítus varázslattal köszönt csatapartnered. 18 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy a halál szava. Szerencsére nem hatott rád. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Lövedékeiddel perforálod a Blounther apó bal karját. (6 támadással 224 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a vashegyű lándzsát. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Vashegyű lándzsával megdöföd a Blounther apó jobb vállát. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Sárkánytőrrel jól megszúrod a Blounther apó testét. (1 támadással 45 életpontot sebezve.) A Blounther apó feléd sújt, de csak horzsolja a bal karodat. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A Blounther apó most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy fokhagyma és egy kék orchidea. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 balkezes gyűrű [balkezes gyűrű ládikóba-> (187,107)-> 200 arany, -2 ÉP]. 3521 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 331, sebződés: 30, gyógyulás: 8, összesen: -22 ÉP}


Összeakadsz egy hófehér hajú, kék szemű troll férfival. Bőre a sírok márvány fehérjét idézi. Dornodon felszentelt papja. Egy denevér szimbólumot, egy életköves gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy hoarián bőrnadrágot, egy jegygyűrűt, egy lánckesztyűt, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy natharion gömböt, egy obszidián karkötőt, egy Ovgun nyakláncát, egy rinóbőr övet, egy ryuku függőt, egy ryuku vállvédőt, egy törpe bakancsot, egy tükörpáncélt és egy zafír védőgyűrűt visel. Felszerelését egy élőholt ősmágus trófea, egy jégelementál trófea és egy ragadozó trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kékes fényben úszó, derengő szellemalak. Jobb kezében egy Mjölborg kalapácsát, bal kezében egy ryuku menetpajzsot tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Mentális auráját felismered, sötét, akárcsak a lelke. Szótlanul méregetitek egymást egy ideig. Elfordítod fejed, ahogy brutális tekintetét feléd irányítja. Szemeiből a végtelen pusztítás vágya sugárzik. Folytatod utadat.
Annyira éhes vagy, hogy kínodban már akármit megennél, ami mozog. (-4 életerő.)

(Továbbmész...) [190,106] Még mindig füves síkságon vagy. Utad során felfedezel egy oltárt. Tharr hívei emelték. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy Chara-din monolitját. Esni kezd az eső. Nem bújsz el, hisz a víz nagy kincs! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Néhány perc múlva az eső eláll, csak a szivárvány marad, a szomjazástól viszont megmenekültél! Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. A feléd közeledő ryuku gólem mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {fizikai sebezhetőség: 50%.} {max. életpontja: 600.} Itt csata lesz.

Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod a ryuku gólem mellkasát. (6 támadással 118 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Sárkánytőrrel többször eltalálod a ryuku gólem jobb karját. (3 támadással 67 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A ryuku gólem újból meg újból lesújt rád. (2 támadástól 28 életpontot vesztesz.) Sárkánytőrrel jól megszurkálod a ryuku gólem fémes combját. (3 támadással 70 életpontot sebezve.) Nem sikerült a ryuku gólem ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (2 támadástól 30 életpontot vesztesz.) Sárkánytőrrel jól megszurkálod a ryuku gólem bal oldalát. (3 támadással 71 életpontot sebezve.) A ryuku gólem feléd sújt, de csak horzsolja a bal karodat. (1 támadástól 13 életpontot vesztesz.) Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz.
{Csatastatisztika; sebzés: 326, sebződés: 71, gyógyulás: 4, összesen: -67 ÉP}

Annyira éhes vagy, hogy kínodban már akármit megennél, ami mozog. (-4 életerő.)

(Továbbmész...) [191,105] Egy sejtelmes, baljós sűrű erdőbe érsz a síkságot elhagyva. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy ovimon-bokrot. Oldalt pillantva, meglátsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy térkaput. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy teljesen lerombolt oltárt. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Skinhead hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Oldalt pillantva, meglátsz egy gyilkos csalánt. Utad során felfedezel egy borkonyó cserjét. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy gránátkaktuszt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy rát-fát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy gyöngymangó bokrot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy tűzrakó helyet. A tűzrakó hely tulajdonosa kajával kínál, hát természetes, hogy elfogadod. Ott helyben el is fogyasztod a finom erdei makkfonyát. Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy éjkornis. {támadása: 48.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy Asylux csapdája varázslatot. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: sötét rítus varázslatot lő rád. 19 életpontot vesztettél. A szörny nagy levegőt vesz, majd savfelhőt okád. Villámgyorsan lehajolsz - a sav csak itt-ott mar szét. (16 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a vashegyű lándzsát. Vad csatakiáltással, felemelve a vashegyű lándzsát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Vashegyű lándzsával néhányszor teljesen átdöföd az éjkornis jobb oldalát. (4 támadással 240 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Sárkánytőrrel megdöföd az éjkornis jobb hátsó lábát. (1 támadással 48 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Az éjkornis szarvai apró sebet okoznak a bal lábadon. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Az éjkornis feléd rúg, de nem talál el. Véres nyál csordul ki az éjkornis száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 21 arany és egy kristálygömb [kristálygömb ládikóba-> (186,106)-> 10 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a Fókuszpengét, szereztél 1 trikornis szarvat. [trikornis szarv ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP] 2810 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 288, sebződés: 44, gyógyulás: 71, összesen: +27 ÉP}

Kiásol a földből pár vadhagyma-gubót. (+1 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek északra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
Összeakadsz Falcon Castagirral. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy balkezes gyűrűt, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy hoarián bőrnadrágot, egy hókeresztet, egy hősiesítő medált, egy Huddens alkarvédőjét, egy Huddens kesztyűjét, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy lidérckoronát, egy mihlanil medált, egy Natharion karkötőt, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy törpe bakancsot és egy Vlagyimir-díjat visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Friedurgonoma trófea és egy Ylgoroth trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy élőholt sullár a hátasa. {max. varázspontja: 3284; max. pszije: 357.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: színtelen semleges, mint Neked. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Teleeszed magad. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 borkonyó bibét. [Rahn ékkő:] 3347 tapasztalati pontot kaptál. Egészséged TF-elődött. [90 pontot használtál fel, van még 66.]

v 163 364 67 elmormolod a 163. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a dimenzióugrás varázslatot! A táj képe lassan elmosódik, és halványan villódzva egy másik vidék képe tárul szemed elé, ahogy a térkapu megnyílik akaratod parancsára. Egy darabig izgatottan figyeled a jelenséget, de mikor lassan kezd összehúzódni, gyorsan átlépsz rajta.

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(188,106) kvazár kohó (#629), fegyvermester háza (#632), Tharr oltár
(189,106) csodák kútja (#1096), szopógödör (#177), vortexmágus (#418), kísértetvarázsló (#424), Blounther apó (#972), egy troll férfi
(190,106) Tharr oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), Chara-din monolitja (#534), ryuku gólem (#394)
(191,105) ovimon-bokor (#206, belőle készíthető: #207), tündöklő szobor (#1587), térkapu (#452), oltár, művészi porolit (#720), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), gránátkaktusz (#428, belőle készíthető: #429), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), gyöngymangó bokor (#134, belőle készíthető: #135), tűzrakó hely (#1169), éjkornis (#228), Falcon Castagir (1316. kalandozó)

[364,67] A biztos földű erdő elmarad, lápos, mocsaras vidéken vagy. Remegést érzel a föld alól... Valami jön föl! Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy talriai behemót. {egyik sebzési módja: 1x 20d10+40.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Távolról Asylux csapdája varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. A szilánk működik (+4 életpont). Hajító csillagot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 hajító csillag. Több lövedéked átfúrja a talriai behemót mérhetetlen testét. (6 támadással 239 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Fókuszpengét a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Fókuszpengével mély sebeket nyitva megvagdosod a talriai behemót testét. (5 támadással 400 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+81 életerő). Sárkánytőrrel valamennyire megsebezgeted a talriai behemót bal vállát. (3 támadással 147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Előremozdulva, a talriai behemót kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 110 életpontot vesztesz.) Fókuszpengével megvagdalod a talriai behemót mérhetetlen testét. (5 támadással 374 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Sárkánytőrrel valamennyire megsebezgeted a talriai behemót testét. (3 támadással 138 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). A talriai behemót fogait a derekadba mélyeszti. (1 támadástól 119 életpontot vesztesz.) Fókuszpengével néhányszor megcsapod a talriai behemót testét. (5 támadással 386 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+78 életerő). Sárkánytőrrel néhányszor megkarcolod a talriai behemót mérhetetlen testét. (2 támadással 98 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). A talriai behemót beleharap a kezedbe. (1 támadástól 131 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a Fókuszpengét, szereztél 50 kaját. 17329 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1782, sebződés: 360, gyógyulás: 320, összesen: -40 ÉP}

Látsz egy térkaput. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy nekrofunt. Teleeszed magad. (-3 kaja.)
Összefutsz egy barna, rövid hajú, barna szemű gnóm férfival. Bőre bronzként csillog. Egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gólemgyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy kreiton palástot, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy moa csiptetőt, egy moa karkötőt, egy moa nadrágot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy napmedált, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy ősi karkötőt, egy ősi nyakláncot, egy ősi páncélt, egy ősmágus fülbevalóját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját és egy tűzúr csizmáját visel. Felszerelését egy élőholt drakolder trófea, egy Dl'orkhaugruk trófea és egy Nap bírája trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy halványan vibráló nyunyónyűvő vikócmajom. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy moa hárítópajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Auráját érzékelve máris tudod, a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. {Agyletapogatás: megtudod, hogy milyen egy mágusölő (ld. enc.)} Odébbállsz.
[-55 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 51.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van. [-72 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 41.]

m 6 mozogsz nyugatra
[363,67] A tereptípus változik, bár ez egyáltalán nem megnyugtató: kiégett földre érkeztél. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy mópat bolyt. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy egy tűzfőnix hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy Chara-din monolitját. Messze előtted, a kiégett bokrok közt mozdul valami. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy mópat gigász. {szintje: 33.} {egyik sebzési módja: 1x 16d10.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Ellenfeledre Asylux csapdája varázslatot lősz. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Hajító csillagot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 hajító csillag. Pár lövedéked átjárja a mópat gigász ragyás masszáját. (6 támadással 241 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Fókuszpengét ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Fókuszpengével kegyetlenül összevagdalod a mópat gigász jobb oldalát. (5 támadással 395 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). Ellenfeledre háló varázslatot lősz. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Sárkánytőrrel jól megszurkálod a mópat gigász ragyás masszáját. (3 támadással 143 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Fókuszpengével irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a mópat gigász testét. (5 támadással 381 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+77 életerő). Sárkánytőrrel megbököd a mópat gigász testét. (1 támadással 50 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). A mópat gigász feléd rúg, de nem talál el. A mópat gigász összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 hajító csillagot találsz meg, amelyet még használni tudsz. 11951 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% vágófegyverek.) (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1210, sebződés: 0, gyógyulás: 205, összesen: +205 ÉP}

Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) mutáns nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, friss emberi nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) Már rég láttál kaját, nem csoda, hogy ennyire örülsz az ételnek. (-3 kaja.) [10 pontot használtál fel, van még 31.]

h 582 használod az 582. tárgyat
Nem kell sokáig várnod: megjelenik egy mópat, és elviszi a tárgyat. Már épp el akarsz menni, amikor újra előmászik a mópat, és lerak eléd egy tárgyat, ami egy mópat token. [2 pontot használtál fel, van még 29.]

h 582 használod az 582. tárgyat
Nem kell sokáig várnod: megjelenik egy mópat, és elviszi a tárgyat. Már épp el akarsz menni, amikor újra előmászik a mópat, és lerak eléd egy tárgyat, ami egy mópat token. [2 pontot használtál fel, van még 27.]

h 582 használod az 582. tárgyat
Kisvártatva megjelenik egy mópat. Figyelmeztetés nélkül kiragadja az általad tartott tárgyat a kezedből, és eltűnik vele a bolyban. Rövidesen a mópat újra felbukkan, szájában egy tárggyal, amit letesz eléd. Megvizsgálod, ez egy mópat token. [2 pontot használtál fel, van még 25.]

h 582 használod az 582. tárgyat
Hamarosan előbújik egy mópat, és kikapja a kezedből a tárgyat, és már vissza is bújt a bolyba. Már épp el akarsz menni, amikor újra előmászik a mópat, és lerak eléd egy tárgyat, ami egy mópat token. [2 pontot használtál fel, van még 23.]

h 582 használod az 582. tárgyat
Egy apró mópat körülszaglássza a felé nyújtott tárgyat, aztán megragadja, és elszalad vele. Kisvártatva a mópat visszajön, és letesz eléd valamit: egy mópat token. [2 pontot használtál fel, van még 21.]

h 585 használod az 585. tárgyat
Kisvártatva megjelenik egy mópat. Figyelmeztetés nélkül kiragadja az általad tartott tárgyat a kezedből, és eltűnik vele a bolyban. Rövidesen a mópat újra felbukkan, szájában egy tárggyal, amit letesz eléd. Megvizsgálod, ez egy karbin plazma. [2 pontot használtál fel, van még 19.]

h 585 használod az 585. tárgyat
A mópatok hamar felbátorodnak, körüljárnak, aztán egyikük megfogja a tárgyat, amit leraktál, és elviszi. Rövidesen a mópat újra felbukkan, szájában egy tárggyal, amit letesz eléd. Megvizsgálod, ez egy trikornis szarv. [trikornis szarv ládikóba-> (310,64)-> 12 arany, -2 ÉP] [2 pontot használtál fel, van még 17.]

h 585 használod az 585. tárgyat
Hamarosan előbújik egy mópat, és kikapja a kezedből a tárgyat, és már vissza is bújt a bolyba. Rövidesen a mópat újra felbukkan, szájában egy tárggyal, amit letesz eléd. Megvizsgálod, ez egy gyíkfű. [gyíkfű ládikóba-> (310,64)-> 1 arany, -2 ÉP] [2 pontot használtál fel, van még 15.]

h 585 használod az 585. tárgyat
Egy apró mópat körülszaglássza a felé nyújtott tárgyat, aztán megragadja, és elszalad vele. Már épp el akarsz menni, amikor újra előmászik a mópat, és lerak eléd egy tárgyat, ami egy moa burát. [2 pontot használtál fel, van még 13.]

h 585 használod az 585. tárgyat
Egy apró mópat körülszaglássza a felé nyújtott tárgyat, aztán megragadja, és elszalad vele. Már épp el akarsz menni, amikor újra előmászik a mópat, és lerak eléd egy tárgyat, ami egy gyíkfű. [gyíkfű ládikóba-> (310,64)-> 1 arany, -2 ÉP] [2 pontot használtál fel, van még 11.]

m 6 6 7 mozogsz nyugatra, nyugatra, északnyugatra
[362,67] Elérkeztél a Sötét Föld egyik mocsarához. Láthatóan, ez az egyetlen hely, ahol növényi élet létezik, de az is a leghalálosabb fajtából. Hegynyi Thargodan behemótok csordája húz el a távolban, te csak leesett állal bámulsz. Úgy érzed, mintha TÉGED nézne valaki párolgó trutyiból. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy ében sárkány közeledik. {egyik sebzési módja: 1x 8d8+20.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+4 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy Asylux csapdája varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled támadása csökkent hússzal. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy a hatalom szava. Egy nekromanta csókja varázslatot dob rád a másik. 66 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. 45 életpontot vesztettél. Teli erőből hajító csillagot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 hajító csillag. Alaposan megsorozod az ében sárkány jobb első lábát. (6 támadással 220 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. Telibe kapod a savadagot. (194 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Fókuszpengével végigvagdosod az ében sárkány testét. (5 támadással 371 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Sárkánytőrrel gyengén megszurkálod az ében sárkány bal oldalát. (3 támadással 135 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről az ében sárkány, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 65 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány farkával a kezedre csap. (1 támadástól 49 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 106 életpontot vesztesz.) Fókuszpengével végigvagdosod az ében sárkány testét. (5 támadással 359 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+72 életerő). Sárkánytőrrel jól megszurkálod az ében sárkány bal szárnyát. (3 támadással 145 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 41 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 97 életpontot vesztesz.) Nem akarsz kinyúlni. Úgy döntesz, hogy ellenfeled lusta lesz futni. Te villámgyorsan megindulsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1230, sebződés: 713, gyógyulás: 217, összesen: -496 ÉP}

Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy életsziklát. Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.)

(Továbbmész...)
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [10 pontot használtál fel, van még 1.]

vv 133 elmormolod a 133. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

kf 611 kézbeveszed/felveszed a 611. tárgyat
Leveszed a Tharr Keresztjét, majd a nyakadba akasztod a viharamulettet. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

vi 1 1 30 viselkedésed: 1 1 30
Mostantól nagyon félős vagy, a nálad jóval gyengébb szörnyek elől is elbújsz. Merészségi szinted ettől kezdve 1. Kedvesen és barátságosan fogsz viselkedni nemcsak más kalandozókkal, hanem a szörnyekkel is. Barátsági szinted mostantól 1. Ha életerőd az eredeti érték 30 százaléka alá esik, elmenekülsz a harcból. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

be 612 bemész a 612. épületbe
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

be 612 bemész a 612. épületbe
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

be 612 bemész a 612. épületbe
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

be 612 bemész a 612. épületbe
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

szk 278 keresed a 278. szörnyet
Elhatározod, hogy táborozás alatt megpróbálsz felkutatni egy viharóriást. Bár nem hallottál még róla, hogy ilyen terepen élne az a lény. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

vi 10 3 30 viselkedésed: 10 3 30
Mostantól borzalmasan vakmerő vagy. Belekötsz mindenbe és mindenkibe, még ha Nálad kétszer nagyobb is. Csak rá ne fázz... Merészségi szinted ettől kezdve 10. Barátságosan fogsz viselkedni azokkal a kalandozókkal, akiknek nem ellentétes a jelleme. A szörnyeket megtámadod. Barátsági szinted mostantól 3. Ha életerőd az eredeti érték 30 százaléka alá esik, elmenekülsz a harcból. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

tk 15 3627 44 többszemélyes kaland 15 3627 44
Ezt a többszemélyes kalandot nem itt teljesítheted! [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 1. BP: elmormolod a 161. varázslatot a 189. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed a 741. tárgyat
Leveszed az őselemek köpenyét, majd felöltöd a kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 3. BP: használod a 163. tárgyat
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [5 pontot használtál fel, van még -4.]

* 4. BP: leveszed/lerakod a 614. tárgyat
Ez a tárgy már nem is volt a kezedben, ezért eleve nincs szükség erre a parancsra. [0 pontot használtál fel, van még -4.]

* 5. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még -4.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Előveszed a kulacsodat, és csillapítod szomjadat. A sötét tekercsek szaporodnak. Micsoda öröm! Elmúlt a vízlélegzés hatása. Etetési idő! Megeteted a szörnyedet. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. Fáradtan a napi megpróbáltatásoktól, táborozásra alkalmas helyet keresel. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (+1 max. életerő.) Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt a kitartó ló hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása.
Ebben a körben -4 pontod maradt, ebből a következő körre -4 pontot vihetsz át. Kapsz még 656 pontot. A következő körben tehát 652 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


HŐSI BABÉROK (263. VARÁZSLAT)
Eljött az idő, hogy istened méltóképp megjutalmazzon eddigi áldozatos munkádért. A hősi babérok varázslatot potom 500 varázspontért és 50 TVP árán elmondva, maximális életpontod megnő 50-nel! Nagy kár, hogy ezt a varázslatot csak egyszer alkalmazhatod, és utána elillan fejedből...

MÁGUSÖLŐ (422. TÁRGY)
A Mágusölő egy speciális kard, amelyet mágusok elleni harcra terveztek. A Mágusölő alapsebzése 5D6+2, de ha olyan szörny ellen használod, amely támadó varázslatot használ, kapsz +5 sebzést. Kalandozók ellen ezt a bónuszt nem kapod meg. A fegyver képes azokat a lényeket is megsebezni, amelyeket csak mágikus úton lehet megsebezni. A Mágusölő önálló akarattal rendelkezik, ezért 20-as vágófegyver szakértelem szükséges ahhoz, hogy biztonsággal forgasd.
Ha esetleg ezt a fegyvert mágikus úton akarod előállítani, szükséged lesz egy din formázó mintára, 10 kvazárra, egy xirnox szívre, egy moa jádekőre, 200 arany értékű egyéb alapanyagra és 150 TVP-re.

KARAKTERLAP

Lad, egy szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő vagy. Fekete a bőröd. Tharr személyes testőrként szolgáló avatárja vagy. A HALHATATLANOK (#9166) K.T. tagjai közé tartozol. Ez az 515. fordulód.

Erő: 76 (97) Szint: 45 Merészség: 10/5 Magasság: 154 cm
IQ: 71 (77) Támadás: 48 Agresszió: 3 Testsúly: 64 kg
Ügyesség: 71 (82) Védekezés: 105 Menekülés: 30 % Életkor: 13/76 év
Egészség: 78 (88) Életpont: 941/234 Jellem: semleges Tul. pont: 20
Szerencse: 59 (66) Varázspont: 2960/93 Pénz: 3346 arany Kép. pont: 0
Tudatpont: 30/0 Pszi pont: 1019/277 Halhatatlanság: 12 % EFejl: 194
Eddig összesen 5742 szörnyet (11 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 71885 TP-t kaptál. Jelenleg 13539080 TP-d van. A következő szinthez még 260920 TP szükséges. Trófeáid: rubin sárkány, márvány sárkány, triklem drakolder.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 19 ökölvívás: 7 szúrófegyverek: 29
vágófegyverek: 34 ütőfegyverek: 25 lőfegyverek: 13
dobófegyverek: 36

Feltételes fegyverváltás: vashegyű lándzsa (#182) (140%) << tyrex bunkó (#421) (120%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -9.); ubuk tüske (#131) (10 -14.); bumeráng (#249) (15 -22.); hajító csillag (#939) (23 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 52 2. nyomkövetés: 119 3. lopás: 1
4. mászás: 23 5. csapdakészítés: 27 (-14) 6. csapdaészlelés: 15
7. gyógyítás: 23 8. titkosírás: 7 9. felderítés: 37
10. szörnyidomítás: 7 11. teológia: 101 12. taumaturgia: 115
13. szerencsejáték: 4 14. versengés: 21 15. harcművészetek: 3
16. szörnyismeret: 44 17. pszi: 111 18. zárnyitás: 1
19. vadászat: 8 20. vitalitás: 2 21. bányászat: 35
22. úszás: 29 23. csapatmunka: 1

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 9

FELTÉTELES PARANCSOK (még 1 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
kutatsz max. 400 TVP-ért
ásol max. 104 TVP-ért
készítesz fokhagymát (#403) (max. 5 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 50 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 40 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 20 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 20 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 20 darabot ), borkonyó bibét (#312) (max. 50 darabot )
elfogod dombi yetit (#366) fedett veremmel (#219), pikkelyes ptogot (#470) fedett veremmel (#219)
mászol max. 300 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
massza (#217), Raia szent lovagja (#239), öregedést okozó lények (#9095), szintszívó lények (#9097), kputtyintó csalán (#247), halált okozó lények (#9098), armageddont lövő lények (#9099), bávatag golombár (#165), halálelementál (#279), Rém (#315), rubin sárkány (#330), purifikátor császár (#393), tesh alligátor (#353), Sötétség Hercege (#296), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
gothag döglidérc (#429), bűbájlidérc (#761), skarlátdémon (#790), vámpírféreg (#782), erdei rém (#399)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 5 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 12 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
Asylux csapdája (#233, 20 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) hősi babérok (#263, 500 VP, 50 TVP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 150 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) állatvédelem (#192) áldomás III (#217) szürkeáll. aktiv (#71)
önanalízis III (#303) pszi-ernyő III (#297) tulajdonságpajzs (#26) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) a lélek védelme (#57) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188)
agyburok (#90)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 1, max: 10)
Asylux csapdája (#233)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
pszi-acéltorony (#98), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 35, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> pszi elementál lord (#272) direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166)
fehérál.roncsolása (#248) >> kronoelementál (#287) Tharr haragja (#145) >> csápos otagi (#395)
direkt kontakt. II (#122) >> nőstény varkaudar (#689) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar iszákos (#688)
direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar vajákos (#690) direkt kontakt. II (#122) >> varkaudar hadúr (#270)
fehérál.roncsolása (#248) >> bolyongó lidérc (#388) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
fehérál.roncsolása (#248) >> smaragdgólem (#417) fehérál.roncsolása (#248) >> vortexmágus (#418)
fehérál.roncsolása (#248) >> halálhozó (#419) fehérál.roncsolása (#248) >> korinthai amőba (#420)
fehérál.roncsolása (#248) >> kék rothasztó (#421) fehérál.roncsolása (#248) >> ősi szellem (#422)
fehérál.roncsolása (#248) >> csontváz hadúr (#423) fehérál.roncsolása (#248) >> kísértetvarázsló (#424)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 35, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296) védelem tűz ellen (#38) >> pikkelyes ptog (#470)
tompítás (#40) >> zoloboo sámán (#230) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) fehér glóbusz (#47) >> Ylgoroth (#332)
védelem tűz ellen (#38) >> rubin sárkány (#330) pszi-acéltorony (#98) >> zafír sárkány (#329)
fehér glóbusz (#47) >> márvány sárkány (#328) fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323)
védelem tűz ellen (#38) >> kronoelementál (#287) pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál lord (#272)
elektromos pajzs (#51) >> zafír drakón (#320) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
pszi-acéltorony (#98) >> őrjáratozó katona (#274) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
fehér glóbusz (#47) >> Mnebolath (#237)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Az éjfattyak a legiszonyatosabb fenyegetést jelentik világunkra. Kezdd az irtásukat egy rd'alv lélektipróval!
2.) Fejlesztési pontjaidat használva, növeld gyors fejlődés képességedet legalább 4-es szintre!
3.) Lássuk, meg tudsz-e felelni a Sötét Föld kihívásainak - végezz öt Rémmel! (számláló: 1)

HŐSTETTEID
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely a 2. kategóriában a VIII. olimpián, első hely az 5. kategóriában a XXV. olimpián.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
5 csalánvirág (#582) 1 csillagbot (#929) 2 deus ex machina (#1)
6 hajító csillag (#939) 1 halcsont (#390) 1 Krogan buzogánya (#1561)
1 nyílvessző (#108) 3 ork csodaszer (#1228) 1 pézsmatökmag (#934)
1 ryuku buzogány (#696) 1 ryuku kalapács (#724) 1 ryuku kopja (#694)
1 ryuku szablya (#695) 1 sallank karom (#128) 8 tinta (#101)
1 vashegyű lándzsa (#182)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
721 arany (#50) 1 álompor (#396) 1 borkonyó bibe (#312)
1 ezüstdarab (#326) 1 fokhagyma (#403) 7 isteni könnycsepp (#260)
40 kaja (#2) 1 karbin plazma (#199) 1 kék orchidea (#68)
10 mákrózsa virág (#56) 1 moa burát (#384) 3 purifikátor háj (#269)
1 sötét tekercs (#535) 7 spiritusz (#170) 8 víz (#27)
1 vortex talizmán (#812) 1 zöld üveg (#82)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(362,67) ében sárkány (#327), életszikla (#621)
(363,67) mópat boly (#583), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534), mópat gigász (#309)
(364,67) talriai behemót (#312), térkapu (#452), nekrofun (#173), egy gnóm férfi

Üzenet küldése a karakternek