251. forduló, 253. forduló, Thord a Pusztító összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2024. júl. 1. 21h:48'
EZ A 1822. JÁTÉKHETED, 252. FORDULÓD
1823. játékheted kezdete: júl. 2.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 1 ingyenfordulóba és 10 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #1343
SZÁMLA : XXXX
ingyenf: 18

THORD A PUSZTÍTÓ KALANDJAI


1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [446,19] koordinátán.
A táborozás 1. napján összeakadsz Armidon Eldonallal. Egy arany sárkányvértet visel. Ruházatát egy védelmező morf trófea, egy Moi Ro Fa trófea és egy ködsárkány trófea teszi egyedivé. Jobb kezében egy sárga gyöngyöt, bal kezében egy púderkövet tart. {támadása: 79.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges jellemű a hitvány! Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon megintcsak összeakadsz Armidon Eldonallal. {támadása: 79.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: semleges jellemű az alávaló. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon újból találkozol Armidon Eldonallal. {védettsége: 108 szúró, 108 vágó, 108 ütő ellen.} Tisztán érzed auráját: színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon ismét összeakadsz Armidon Eldonallal. {egészsége: 152.} Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű a hitvány! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Az 1. napon újból összefutsz Armidon Eldonallal. {legmagasabb fegyver szakértelme: 100.} Érzékeled auráját: semleges jellemű az alávaló. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon megintcsak találkozol Armidon Eldonallal. {egészsége: 153.} Érzékeled auráját: semleges jellemű a hitvány! Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon újból találkozol Armidon Eldonallal. {támadása: 79.} Mentális auráját felismered, semleges a nyomorult. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon ismét összefutsz Armidon Eldonallal. {legmagasabb egyéb szakértelme: vadászat (1026).} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Táborozásod 1. napján Cad Cannibal átadott neked 500 borkonyó bibét.
Az 1. napon újból összefutsz Armidon Eldonallal. {ereje: 582.} Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges jellemű a hitvány! Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon ismét összeakadsz Armidon Eldonallal. {védettsége: 109 szúró, 109 vágó, 109 ütő ellen.} Mentális auráját felismered, semleges jellemű az alávaló. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+25 tvp ). A moa tértorzító mintha lelassítaná az idő folyását. (+10 tvp ). Zu'lit tarsolya termel 2 púderkövet. [púderkő ->eldobod] A tl'urlang termelő hipp, hopp, láss csodát - a semmiből előállít neked 1 tl'urlang fiolát. Városi pihenésed alatt nem tudtál ellenállni a csábításnak, így meglátogattál egy szerencsejátékbarlangot. Vagy te vagy a világ legszerencsésebb embere, vagy csak nagyon értesz a kockához (esetleg mindkettő), mert ismét 42 arannyal gazdagabban távoztál. A monolitok nyomasztó módon csökkentik VP regenerációdat. Varázserőd regenerálódik. (+1070 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+438 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+14 tudatpont.) A monolitok nyomasztó módon csökkentik TU regenerációdat. A plusz TU-kat 70 TVP-re váltod. A lottó 1605. hetének nyerőszámai: 30, 7, 3. 1 db 0 találatos szelvényed volt. [A két forduló között 1 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]
A táborozás ideje alatt hosszú időt töltöttél azzal, hogy ryuku ősszellem nyomok után kutattál. Már majdnem feladod, amikor egy kifejlett példányra bukkansz!

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: elnyelés létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+2 életpont). Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. 99 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy gyóntatás varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Üdvözlésképpen egy Asylux átka varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a ryuku ősszellem szellemtestét. (8 támadással 629 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) Ellenfeled kitátja pofáját, és magmatüzet fúj rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (250 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a ryuku ősszellem fejét. Kritikus ütés! (10 támadással 2150 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a ryuku ősszellem fejét. (8 támadással 810 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy tűzkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 48 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (40 sebzést okozott.) Pestisaurád 13 sebzést okoz. A ryuku ősszellem többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 299 életpontot vesztesz.) Öregedtél 4 évet. (Önanalízis: +6% vitalitás.) Távolról Asylux átka varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Véres nyál csordul ki a ryuku ősszellem száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 ektoplazmát. 52 222 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3789, sebződés: 549, gyógyulás: 8, összesen: -541 ÉP}

A táborozásod hátralévő idejében még egy szörny bukkant a táborhelyedre - vagy te bukkantál az övére. Egy biztos, az előtted álló csata neki egy esélyt jelent, hogy bosszút álljon fajtársáért, neked egy esély, hogy egy újabb vadászzsákmánnyal büszkélkedhess.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy elnyelés varázst. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled felkészül egy esetleges mentális támadásra egy láthatatlan védekező pszi felhúzásával. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+2 életpont). Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. 98 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: gyóntatás varázslatot lő rád. Semmi hatás! Üdvözlésképpen egy vérbeli borzongás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a ryuku ősszellem jobb lábát. (8 támadással 632 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A szörny elemi tüzet lehel! A tűztámadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad. (218 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a ryuku ősszellem áttetsző karját. (10 támadással 1845 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a ryuku ősszellem szellemtestét. (8 támadással 776 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 53 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (50 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 11 sebzést okoz. A ryuku ősszellem néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (4 támadástól 216 életpontot vesztesz.) Öregedtél 4 évet. (Önanalízis: +6% vitalitás.) Egy Asylux átka varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! Romboló kalapácsával többször eltalálod a ryuku ősszellem jobb oldalát. Kritikus ütés! (2 támadással 430 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a ryuku ősszellem testét. (1 támadással 105 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy tűzkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 44 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (41 sebzést okozott.) A pestisaura 12 ép-t sebez. A ryuku ősszellem többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 252 életpontot vesztesz.) Öregedtél 4 évet. (Önanalízis: +6% vitalitás.) Távolról gyóntatás varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás!
A ryuku ősszellem összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 ektoplazmát. 52 738 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4097, sebződés: 686, gyógyulás: 10, összesen: -676 ÉP}

(Önanalízis: +56% szörnyismeret.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyismeret). [7 pontot használtál fel, van még 603.]

* 1. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 608.]

* 2. KP: hh 1154 1100 2727 használod az 1154. tárgyat az 1100. tárgyat a 2727. tárgyat
Kinyomod a kezedre a ryuku védőkenőcs tubusából a benne rejlő azúrkék folyadékot, két tenyereddel összeturmixolod, majd módszeresen bekenegeted vele a tárgyaid felszínét. Ezután egy halk "Jöhettek szörnyek, most leheljetek" sóhaj hagyja el ajkadat, te mindent megtettél. [5 pontot használtál fel, van még 603.]
Használod az Éjmágus tükrét. A hatás azonnal érezhető. (+2 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. Használod az Éjmágus tükrét. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 602.]
Bekapcsolod a moa kódfejtőt. A phua-kúp esemény alatt automatikusan használni fogod. [1 pontot használtál fel, van még 601.]

* 3. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 606.]

* 4. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 611.]

* 5. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 616.]

* 6. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 621.]

* 7. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 626.]

* 8. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 631.]

* 9. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 636.]

* 10. KP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 641.]

bb 312 1281 350 beraksz a bankba a 312. tárgyat (1281 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 513 borkonyó bibét. Beraksz a bank széfjébe 3 teriád dobóhálót. Beraksz a bank széfjébe 84 esszenciakristályt. [0 pontot használtál fel, van még 641.]

bb 292 38 beraksz a bankba a 292. tárgyat (38 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 38 sárkánypikkelyt. [0 pontot használtál fel, van még 641.]

ext visszadátumozás kérelem
Visszadátumoztunk 5 játékhéttel. [0 pontot használtál fel, van még 641.]

mak 2 makró 2

vv 188 443 261 elmormolod a 188. varázslatot a 443. varázslatot a 261. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 639.]
Szupersebesen mormolsz. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+16 támadás). [-82 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+5 max. varázspont.) Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 637.]
Gyorsvarázsolsz! Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% tau] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 635.]

vv 224 157 71 elmormolod a 224. varázslatot a 157. varázslatot a 71. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Munkád gyümölcsözni fog! [-82 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 635.]
Gyorsvarázsolsz! [-82 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 633.]
Gyorsvarázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 631.]

vv 182 243 26 elmormolod a 182. varázslatot a 243. varázslatot a 26. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-82 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 629.]
Gyorsvarázsolsz! Bemetszést végzel az idő szövetén, az idő folyása rövid időre lelassul (kaptál 30 TVP-t). [-82 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 654.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 652.]

vv 88 137 220 elmormolod a 88. varázslatot a 137. varázslatot a 220. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 652.]
Szupersebesen mormolsz. Felkészülsz a szemmelverésre. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 650.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 648.]

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 653.]

h 1398 292 0 használod az 1398. tárgyat
Hozzáérinted a hátizsákodból kivett sárkánypikkelyt Zafórion esszenciájához, s a ragadós anyag rögtön bekebelezi. Az idő folyása azonnal megváltozik körülötted. (+10 TVP.) [-10 pontot használtál fel, van még 663.]

h 1271 1477 0 használod az 1271. tárgyat
Itt az ideje egy kis kertészkedésnek! Sheran cserepébe egy jokonbia ágat ültetsz, alaposan meglocsolod (vízzel és isteni könnycseppel), majd vársz. Egy apró hajtás azonnal kinő a földből, de míg ebből szüretelhető növény lesz, némi időnek el kell telnie. [5 pontot használtál fel, van még 658.]

h 949 1 0 használod a 949. tárgyat
Előhúzod a hangszert, és a pillanat tört része alatt zenére kiéhezett bámészkodók állnak körbe. Játszani kezdesz a furulyán. A dallam, amelyet előadsz, saját szerzemény: eredetiségét annak köszönheti, hogy szerelemről és harcról szól a hozzá tartozó dal. Sajnos nincs elég idő, hogy a közönséget megfelelően elszórakoztasd, hamarabb abba kell hagynod, mint szeretnéd. [Legalább 15 TVP-ért kell játszanod, hogy a produkció értékelhető legyen a közönség által.] [1 pontot használtál fel, van még 657.]

hh 1546 841 1253 használod az 1546. tárgyat a 841. tárgyat az 1253. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [2 pontot használtál fel, van még 655.]
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 654.]
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Hatása a kör végéig maradandó: +17 szerencse.) [6 pontot használtál fel, van még 648.]

vv 303 209 147 elmormolod a 303. varázslatot a 209. varázslatot a 147. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-25 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [7 pontot használtál fel, van még 641.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 639.]
Gyorsvarázsolsz! Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 639.]

mak 3 makró 3

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 644.]

h 949 1 0 használod a 949. tárgyat
Előhúzod a hangszert, és a pillanat tört része alatt zenére kiéhezett bámészkodók állnak körbe. Furulyázni kezdesz. Egy saját szerzeményt adsz elő, amely az árva bakkura kölykök szomorú sorsáról szól. Sajnos nincs elég idő, hogy a közönséget megfelelően elszórakoztasd, hamarabb abba kell hagynod, mint szeretnéd. [Legalább 15 TVP-ért kell játszanod, hogy a produkció értékelhető legyen a közönség által.] (Önanalízis: +7% zene.) [1 pontot használtál fel, van még 643.]

v 1 9999 10 elmormolod az 1. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Megidézted a vámpirizáció varázslatot! Ellenfeled közelharcban elfüstölő életenergiájának egy részét fel tudod fogni. A vámpirizáció csak azokban a csatákban fog kisülni, ha a jobbkezes fegyver első csapásával legalább 10 életpontot tudsz így gyógyulni. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 638.]

v 6 9999 40 elmormolod a 6. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Megidézted az áldomás varázslatot! A következő csatában pontosabban fogsz találni. (+4 támadás.) [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 633.]

le 511 0 0 leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 633.]

kf 839 1023 0 kézbeveszed/felveszed a 839. tárgyat az 1023. tárggyal
A füledre akasztod az ősplazmát. [0 pontot használtál fel, van még 633.]
Leveszed a ryuku vadászinget, majd felöltöd az uglaok láncköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 633.]

vv 363 210 370 elmormolod a 363. varázslatot a 210. varázslatot a 370. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Mostantól nem lesz szükséged anyagi komponensre a védekező varázslataidhoz. A rúna felhúzása fájdalommal is jár. (-33 max. életerő következő táborozásod végéig.) [-82 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 617.]
Szupersebesen mormolsz. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 615.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Varázslataidat mostantól rúna védi. [-140 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 613.]

vv 53 299 299 elmormolod az 53. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+17 sebzés támadásonként.) [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 611.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 631.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 651.]

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Egy végső mozdulattal előhívod a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {egyik sebzési módja: 1x 2d8+8.} Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 202 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. Semmi eredménye! Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod az aranyfecske testét. (6 támadással 445 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-24 támadás, -24 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (35 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 95 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 682, sebződés: 0, gyógyulás: 2, összesen: +2 ÉP}

[-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 641.]

v 367 830 0 elmormolod a 367. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Létrehoztad a klónozás varázslatot! A mutáns csontból és a belőle vett mintából a varázslat leklónozza kedvenc szörnyed. Az új példány hoarián sárkánybébi nem igazán érti hol van, csak bambán álldogál előtted.
(Feltételes támadás:) Egy hoarián sárkánybébi! Ezt kerested. {támadása: 200.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy elnyelés varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy láthatatlan védekező pszit. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 75 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Koncentrálsz, majd megindítasz egy direkt kontaktus I pszi támadást. 206 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a hoarián sárkánybébi testét. (8 támadással 608 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (31 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (215 életpontot vesztettél.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Próbálod visszatartani a lélegzetedet, de csak félig jársz sikerrel. (208 életpontot vesztettél.) A szörny nagy levegőt vesz, majd borzalmasan hideg levegőt okád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (208 életpontot vesztettél.) Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a hoarián sárkánybébi testét. (11 támadással 1983 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (19 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a hoarián sárkánybébi testét. (8 támadással 777 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (50 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 109 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (57 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (7 ép-t sebezve). A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (7 támadástól 41 életpontot vesztesz.) Ütéseket mér a 7 hoarián sárkánybébi a farkával a bal válladra. (7 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A 7 hoarián sárkánybébi többször végigkarmolja a derekadat. (14 támadástól 13 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a hoarián sárkánybébi farkát. (10 támadással 1829 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (19 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal csak érinted a hoarián sárkánybébi feltűnő végtagjait. (1 támadással 100 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (9 életpontot sebezve.) Ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 97 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (40 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (7 ép-t sebezve). A 3 hoarián sárkánybébi kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (3 támadástól 15 életpontot vesztesz.) Több csapást kapsz a 3 hoarián sárkánybébi farkától. (3 támadástól 3 életpontot vesztesz.) A 3 hoarián sárkánybébi csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (6 támadástól 6 életpontot vesztesz.)
A 3 hoarián sárkánybébi összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 8 sárkánypikkelyt. 41 562 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Immáron köztudott, hogy a hoariánok jó pénzt fizetnének a fejedért. Erre most rátettél még egy lapáttal. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 6023, sebződés: 716, gyógyulás: 10, összesen: -706 ÉP}

[-82 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 636.]

vv 482 361 185 elmormolod a 482. varázslatot a 361. varázslatot a 185. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! [-82 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 634.]
Fürgén varázsolsz! Mostantól képes leszel hatékonyabban beosztani a varázslatkomponenseidet. [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Erőd TF-elődött. [6 pontot használtál fel, van még 628.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (Spóroltál 1 halcsontot.) [-82 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 626.]

v 84 329 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy zafír sárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {max. életpontja: 1281-1360.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy elektromos pajzs. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 74 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. 208 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi hatás! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősvillám. 97 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy gömbvillám varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. (Köszönhetően elektromos pajzs védelmednek.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a zafír sárkány óriási karmát. (8 támadással 581 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (42 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Mosolyogva bámulod a kék szikrákat. Meglengetve a Romboló kalapácsát a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a zafír sárkány óriási karmát. (3 támadással 541 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (51 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a zafír sárkány óriási karmát. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (41 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 106 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (31 sebzést okozott.) Pestisaurád 10 sebzést okoz. A zafír sárkány állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A zafír sárkány melléd csap a farkával! A zafír sárkány karmai majdnem eltalálnak! A zafír sárkány szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (450,19)-> 14 arany, -2 ÉP], 4 arany karperec [arany karperec ládikóba-> (450,19)-> 104 arany, -2 ÉP], egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (448,19)-> 12 arany, -2 ÉP], egy vas dobónyíl [vas dobónyíl ládikóba-> (447,18)-> 10 arany, -2 ÉP] és 3 vasérc. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 6 sárkánypikkelyt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1778, sebződés: 105, gyógyulás: 8, összesen: -97 ÉP}

[-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 616.]

h 1755 6000 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+4432 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 611.]

pki 100 2000 kiveszel a bankból 100 aranyat (2000 darabot)
Kiveszel a bankból 200000 aranyat. A számládon van még 11974605 arany. [-1 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 611.]

m 2 2 2 mozogsz keletre, keletre, keletre
[447,19] Még mindig a városban vagy. A varkaudar-thargodan háború óta megerősödtek a biztonsági intézkedések, te is belefutsz egy megerősített ryuku őrjáratba. A ferdeszemű katonák már majdnem elmennek melletted, amikor meglátják a kitűződet. Egyből körbevesznek, és trágár kifejezések közepette adófizetésre szólítanak fel. Túl sokan vannak, ráadásul a közelben látsz pár ryuku csatamágust is. Így végül ellenkezés nélkül fizeted ki a 28 aranyat. Ezt olcsón megúsztad! Nem biztos, hogy a ryuku városokban járva nyíltan kellene viselned a kitűződet! Egy maszkos ryuku férfi lovagol át a tömegen. A közrendűek félrehúzódnak az útjából. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 19 aranyat. délre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Sylvester az Elf. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy menekülő rabszolga. {védettsége: 108 szúró, 108 vágó, 108 ütő ellen.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 146 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a menekülő rabszolga jobb lábát. (8 támadással 636 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (10 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a menekülő rabszolga bal lábát. (10 támadással 1860 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (43 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal csak érinted a menekülő rabszolga jobb lábát. (1 támadással 106 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (30 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 92 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (49 sebzést okozott.) Pestisaurád 4 sebzést okoz. A menekülő rabszolga újból meg újból lesújt rád. (3 támadástól 135 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 96 aranyat. 20 300 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2976, sebződés: 135, gyógyulás: 10, összesen: -125 ÉP}

Minden szárnyas krokodil, amelyik lassan manőverezik, úgy jár, mint a legutóbbi zsákmányod: vagyis leves lesz belőle. (+5 kaja.) Kiásol a földből pár vadhagyma-gubót. (+1 kaja.)

(Továbbmész...) [448,19] Még mindig a városban vagy. A varkaudar-thargodan háború óta megerősödtek a biztonsági intézkedések, te is belefutsz egy megerősített ryuku őrjáratba. A ferdeszemű katonák már majdnem elmennek melletted, amikor meglátják a kitűződet. Egyből körbevesznek, és trágár kifejezések közepette adófizetésre szólítanak fel. Túl sokan vannak, ráadásul a közelben látsz pár ryuku csatamágust is. Így végül ellenkezés nélkül fizeted ki a 28 aranyat. Ezt olcsón megúsztad! Nem biztos, hogy a ryuku városokban járva nyíltan kellene viselned a kitűződet! Bár láttad már az alanori nagyvásárt, ehhez a piaci forgataghoz képest az csak családi ünnep! A piac közelében megint csak megpillantod a korábban ugyanitt látott fickót. Egyre kétségbeesettebben próbál a Shyumaradsi család számára bajnokokat toborozni. Határozottan érdekes feladatnak tűnik. Ha elvállalod, biztos megtudhatsz pár dolgot a rejtélyes Császárvárosról. (28. többszemélyes kaland, 140 TVP szükséges hozzá, innen keletre 129, délre 135 mérföldre teljesítheted.) (Feltételes vásárlás:) 1 db kaktuszbogyó 8 aranyért; 1 db szvó-ektoplazma 20 aranyért; 1 db mutáns csont 8 aranyért;
Ahogy lenézel, egy quwargot látsz, amint éppen azon iparkodik, hogy megcsípjen. Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 17 aranyat. délnyugatra látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Sylvester az Elf. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy menekülő rabszolga. {védettsége: 108 szúró, 108 vágó, 108 ütő ellen.} Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 149 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a menekülő rabszolga testét. (8 támadással 633 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (24 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a menekülő rabszolga testét. (11 támadással 2017 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (26 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal csak érinted a menekülő rabszolga jobb lábát. (1 támadással 108 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (58 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 100 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (11 ép-t sebezve). A menekülő rabszolga nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (3 támadástól 126 életpontot vesztesz.) A menekülő rabszolga összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 ryuku szablya [ryuku szablya ládikóba-> (447,18)-> 70 arany, -2 ÉP] és 1 ryuku kalapács [ryuku kalapács ládikóba-> (447,18)-> 40 arany, -2 ÉP]. Szereztél 95 aranyat. 20 790 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3174, sebződés: 130, gyógyulás: 10, összesen: -120 ÉP}

Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy piac (722. épület.).

(Továbbmész...) [449,19] Továbbmész a város utcáján. A varkaudar-thargodan háború óta megerősödtek a biztonsági intézkedések, te is belefutsz egy megerősített ryuku őrjáratba. A ferdeszemű katonák már majdnem elmennek melletted, amikor meglátják a kitűződet. Egyből körbevesznek, és trágár kifejezések közepette adófizetésre szólítanak fel. Túl sokan vannak, ráadásul a közelben látsz pár ryuku csatamágust is. Így végül ellenkezés nélkül fizeted ki a 28 aranyat. Ezt olcsón megúsztad! Nem biztos, hogy a ryuku városokban járva nyíltan kellene viselned a kitűződet! A város központjában egy hatalmas park terpeszkedik, szívében a tartományúr palotájával. Egy fekete tintával bemázolt fatábla bukkan fel előtted. Megpróbálod kibogarászni a kusza betűket: " Aki nem tud, és tudja, hogy nem tud, az okos, azt tanítsátok! " Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 17 aranyat. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. A feléd közeledő leleplezett teriád mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {védettsége: 125 szúró, 125 vágó, 125 ütő ellen.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már elektromos pajzs vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy manaégetés mágia... Ellenfeled elméje körül vékony asztrálháló fénylik fel egy pillanatra. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 124 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Tudatodba égető fájdalom mar! (-90 életerő.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 456 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Iszonyatos fejgörcseid támadnak a mana elszabadulásakor. (-150 életerő.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy manarobbantás varázslat. 449 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a leleplezett teriád testét. (8 támadással 624 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (51 életpontot sebezve.) Ellenfeled nagy erővel hozzád vág néhány teriád tőrt. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 351 életpontot vesztettél. Elszántan ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a leleplezett teriád testét. (11 támadással 2073 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (53 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a leleplezett teriád torz fejét. (1 támadással 104 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (40 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 87 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Iszonyatos fejgörcseid támadnak a mana elszabadulásakor. (-122 életerő.) Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (35 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (16 ép-t sebezve). A leleplezett teriád farka jobb karodra és kezedre csap le. (4 támadástól 306 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas detonáció közepette darabokra robban (-286 életerő). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 teriád tőr. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 3 teriád férget. 35 561 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3663, sebződés: 1754, gyógyulás: 10, összesen: -1744 ÉP}

Van itt egy nemesi palota (728. épület.) és egy nemesi ház (772. épület.). Egyszercsak megpillantod White Nor Wacak táborát. Egy díszes fegyvertokot, egy drakolder gyűrűt, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy gárdista övcsatot, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek talizmánját, egy jáde ékszert, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy kisebb napkorongot, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mahagóni vértet, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy örökkévaló ametiszét, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Sárkány Amulettjét, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy szirén köpenyét, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Yuin gyöngysorát és egy Zarknod fülbevalóját visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió vas emlékérmét. Fegyverzetét egy Moi Ro Fa trófea, egy őssárkány trófea és egy Genyuku trófea színesíti. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy Ting Ro Ce pajzsát tart. Lőfegyvere egy moa stuki. {max. varázspontja: 9782; max. pszije: 2231.} Elég egy mentális pillantás aurájára: vakító fehér! Ah, a fenébe vele! Rögtön látod, hogy senki és semmi vagy az ő hatalmához képest. Semmi esélyed sem lenne harcban. Vigyázva elkerülöd a veszélyes kalandozó táborhelyét.
[24 pontot használtál fel, van még 587.]

v 84 329 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Egy végső mozdulattal előhívod a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy zafír sárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {egyik sebzési módja: 2x 8d8+22.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy elektromos pajzs varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 162 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy direkt kontaktus I pszit. 221 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősvillám varázslatot. 99 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy gömbvillám varázslatot, majd rád küldi. Semmi hatás! (Köszönhetően elektromos pajzs védelmednek.) Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a zafír sárkány bal első lábát. (8 támadással 576 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (16 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! Semmilyen kárt nem okozott benned. Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre támadsz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd a zafír sárkány óriási karmát. (2 támadással 370 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+93 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (50 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a zafír sárkány jobb szárnyát. (1 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (13 életpontot sebezve.) Ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 96 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (56 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (20 ép-t sebezve). A zafír sárkány állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A zafír sárkány farkával melletted a levegőbe suhint. A zafír sárkány karmai majdnem eltalálnak! A zafír sárkány összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (450,19)-> 6 arany, -2 ÉP], egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (448,19)-> 14 arany, -2 ÉP], 2 aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (450,19)-> 24 arany, -2 ÉP], egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (450,19)-> 30 arany, -2 ÉP], egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (450,19)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy fűszertartó. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 6 sárkánypikkelyt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1683, sebződés: 109, gyógyulás: 129, összesen: +20 ÉP}

[-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 577.]

be 728 bemész a 728. épületbe
Közelebb vonszolod magad a nemesi palotát védő őrökhöz. Magatartásuk lenéző, pökhendi, de ugyanakkor kicsit a kiváncsiság is ott bújkál benne: nem értik, a magadfajta ágról szakadt csavargó miért akarhat bejutni egy ilyen előkelő palotába. Hát persze, most így nézel ki. Elmondod nekik, hogy a palotamester jóbarátja vagy, irgumburgum lesz, ha nem szólnak neki. Az őrök kétkednek szavahihetőségedben. Egyikük azonban - nagy szerencsédre - halványan emlékszik arra, hogy látott titeket a múltkor beszélgetni, s meggyőzi a többieket, hogy hívják oda a palotamestert. Az ízlésesen kiöltözött hivatalnok jókedvűen fogad. Mesélsz neki legutóbbi kalandjaidról. Miután a palotamester türelmesen végighallgatta mondandódat, a palota belsejébe vezet, egyenesen lord Toyaki fogadószobájába. [255 025 tapasztalati pontot kaptál. (+1% halhatatlanság.) Jutalmad 1 Toyaki kristálya.] Jutalmad átadása után lord Toyaki rögtön a tárgyra tér:
- Lord Kotobanu palotájában, egy lezárt torony legfelső szobájában rábukkantunk unokahúgomra - de szegény lélek bele van fagyasztva egy hatalmas jégtömbbe! - Aha, az a folyosó vezethetett oda, amelyet az őrök annyira őriztek a palota második szintjén. Hát meg volt rá az okuk: Kotobanu mocskos kis titkát rejtegette ott. - Csak egyvalaki segíthet unokahúgomon - a misztikus, és rettegett teriádok egyike. Most egy utolsó küldetésre kérlek - utazz el a teriádokhoz és kérd segítségüket. A következő térkép egy távoli szigeten fekvő teriád település alaprajzát mutatja, ide még a császár hódítása nem ért el, így talán minket, ryukukat sem gyűlölnek annyira, hogy ne segítsenek. Fontos, hogy te se árts nekik, ne mutass ellenséges szándékot, EGYETLEN teriádot se ölj meg! Különben szóba sem állnak veled! Talán legjobb, ha fegyver nélkül érkezel!
- Rendben - mondod, elvállalva ezzel a befejező küldetést.
[Figyelj oda nagyon rá, hogy a labirintusban egyetlen teriádnak se essen baja, különben a küldetést nem tudod teljesíteni! Ennek érdekében a legjobb, ha magasra állítod menekülés százalékodat, olyan fegyvert veszel a kezedbe, amellyel keveset tudsz sebezni, varázslatlistádat átvariálod eszerint, vagy törlöd. Ne feledd, a BA parancs, mint a többi labirintusban, ebben sem működik.]

11 13 14 15
21
12
16 23
10 30 29 17
22
18 19 20
31
24
9 32 33
27
34 37
26 25
35 38 28
36 40
41 39 2
6 5
8 1
7 4 3
lépcsõk hova visznek:
1: bejárat/kijárat

Ez a 147. labirintus térképe. A bejárat innét nyugatra 48, délre 111 mérföldre található.

Sietve magad mögött hagyod a palotát. [5 pontot használtál fel, van még 572.]

kt 1353 elkészíted az 1353. tárgyat
Legyártottál 1 szamurájvértet. Erőd TF-elődött. [135 pontot használtál fel, van még 437.]

kf 1022 1353 kézbeveszed/felveszed az 1022. tárgyat az 1353. tárggyal
Leveszed a törpe bakancsot, majd felhúzod az uglaok szögescsizmát. [0 pontot használtál fel, van még 437.]
Lecsatolod a haramakit, majd magadra öltöd a szamurájvértet. [0 pontot használtál fel, van még 437.]

v 323 1316 elmormolod a 323. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Elmondtad a káoszportál varázslatot! Az örvénylő káoszportál túloldalán megjelenik egy draklen citadella belseje. Kalandra készen átlépsz a kapun. A látvány lenyűgöző. Az üvegkupolás terem falait egészen apró ginzergek tisztogatják, méghozzá úgy, hogy hosszú nyelvükkel és fogaikkal megpróbálják levakarni a mocskot. Ami akár egy előtted itt járt kalandozótársad agyveleje is lehet, ki tudja... Ügyet sem vetnek rád, állapítod meg, majd rájössz, hogy valószínűleg azért, mert láthatatlan vagy. Hirtelen elállja előled valaki a fényt. Hohó, nem vagy egyedül! Ez egy ginzerg élősködő! {védettsége: 120 szúró, 120 vágó, 120 ütő ellen.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már éberség vibrál körülötted. (+22 védekezés és szerencse.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 137 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a ginzerg élősködő farkát. (8 támadással 534 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) Meglengetve a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a ginzerg élősködő mocskos száját. (11 támadással 2009 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+502 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a ginzerg élősködő fejét. Kritikus ütés! (8 támadással 944 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+236 életerő). Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 96 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (45 sebzést okozott.) Ellenfeled 6 pontot sebződik a pestisaurától. Többször megcsíp a ginzerg élősködő. (2 támadástól 292 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával meghorzsolod a ginzerg élősködő bal szárnyát. (1 támadással 199 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a ginzerg élősködő fejét. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 94 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (50 sebzést okozott.) A pestisaura 11 ép-t sebez. Néhány csípés eltalálja a jobb lábadat. (2 támadástól 265 életpontot vesztesz.) A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-546 életerő). Elmúlt a manapajzs hatása. Véres nyál csordul ki a ginzerg élősködő száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 31 780 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4213, sebződés: 1103, gyógyulás: 823, összesen: -280 ÉP}

Relikviád felpulzál, egy szörny ugrik elő egy sötét sarokból! Ez egy képlékeny otaa! {egyik sebzési módja: 2x 16d10+16.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy éberség védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. (+22 védekezés és szerencse.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 75 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] A szörny ragacsos lét öklend rád. Még idejében félreszökkensz. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a képlékeny otaa testét. (11 támadással 1975 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+494 életerő). Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a képlékeny otaa testét. (8 támadással 796 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+199 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 95 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (50 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 10 sebzést okoz. Csápjaival a képlékeny otaa csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 100 életpontot vesztesz.) A szörny antennáit hozzád érinti, majd váladékot enged a nálad levő aranytű felszínére. Szerencsére semmi hatása sincs. A képlékeny otaa harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával többször eltalálod a képlékeny otaa testét. (2 támadással 361 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a képlékeny otaa testét. (1 támadással 91 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 98 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (48 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (7 ép-t sebezve). Csápjaival a képlékeny otaa csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 105 életpontot vesztesz.) A szörny tűnődve szaglászik, majd nyálat fecskendez egy nálad levő aranytű felületére. Mázli! Semmi baja sem esett. A képlékeny otaa harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A képlékeny otaa összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
30 067 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3606, sebződés: 241, gyógyulás: 821, összesen: +580 ÉP}

A csata zajára újabb a draklen citadella újabb lakója érkezett a terembe. Mérgesen indul feléd. Ez egy topáz draklen! {egyik sebzési módja: 1x 34d10+130.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fehér glóbusz. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 144 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Üdvözlésképpen egy ősjég varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 116 életpontot vesztettél. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy fehérál.roncsolása pszit. 243 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a topáz draklen testét. (8 támadással 423 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A szörny nagy levegőt vesz, majd borzalmasan hideg levegőt okád. Fürdesz a hópelyhek özönében. Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a topáz draklen pikkelyes testét. (11 támadással 1604 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a topáz draklen testét. (8 támadással 612 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámkéz varázslat. 35 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (51 sebzést okozott.) A pestisaura 9 ép-t sebez. Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a topáz draklen, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 177 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor a topáz draklen megcsapja a fejedet. (2 támadástól 229 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-124 varázspont.) Ellenfeled regenerálódik! Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a topáz draklen bal karját. (11 támadással 1580 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a topáz draklen bal oldalát. (8 támadással 623 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámkéz varázslatot lősz. 38 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (47 sebzést okozott.) Pestisaurád 16 sebzést okoz. A topáz draklen fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 179 életpontot vesztesz.) A topáz draklen néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 225 életpontot vesztesz.)
A topáz draklen most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (450,19)-> 48 arany, -2 ÉP], 2 obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (450,19)-> 20 arany, -2 ÉP], 11 arany és egy vas dobónyíl [vas dobónyíl ládikóba-> (447,18)-> 10 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 topáz drakpikkelyt. 50 956 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 5182, sebződés: 1175, gyógyulás: 12, összesen: -1163 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Ez egy élőholt draklen! {támadása: 220.}

Hagyod kiszabadulni az agyadban lapuló pszi képességet. Őrjöngő vadállattá válsz. (+28 támadás, +14 sebzés, -140 védekezés a csata időtartamára.) Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy elektromos pajzs varázst. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] A mészárlásra kiszemelt áldozat elnyelés varázst lök magára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 68 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nagyobb pajzszúzás. 1274 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégoszlop varázslatot lő rád. 81 életpontot vesztettél. (-25 védekezés.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy fekete energia varázslatot. Semmi eredménye! Az immunitáskristály védelmez. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja az élőholt draklen farkát. (8 támadással 510 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A lény kiáltásával megpróbálja megállítani a szívedet. De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Elszántan ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az élőholt draklen pikkelyes testét. (11 támadással 1741 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod az élőholt draklen bal oldalát. Kritikus ütés! (8 támadással 840 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzkéz varázslat. 101 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (53 sebzést okozott.) Ellenfeled 8 pontot sebződik a pestisaurától. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 205 életpontot vesztesz.) Az élőholt draklen néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 208 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy halálvarázs II. Semmi eredménye! Ellenfeled regenerálódik! Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az élőholt draklen foszló pikkelyeit. Kritikus ütés! (9 támadással 1620 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd az élőholt draklen nyakát. (8 támadással 679 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzkéz varázslat. 103 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (50 sebzést okozott.) Pestisaurád 11 sebzést okoz. Az élőholt draklen kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (2 támadástól 230 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor az élőholt draklen megcsapja a fejedet. (4 támadástól 225 életpontot vesztesz.) Ellenfeled halálvarázs II varázslatot lő rád. Mágikus karkötőd megóv a támadástól! Szerencsére nem hatott rád.
Az élőholt draklen még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (450,19)-> 12 arany, -2 ÉP], egy shinai gömb, egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (450,19)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], 2 aranylánc [aranylánc ládikóba-> (450,19)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], 23 arany és egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (450,19)-> 14 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 jáde drakpikkely. 65 208 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Elmúlt a gyilkos ösztönök hatása. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 7058, sebződés: 957, gyógyulás: 12, összesen: -945 ÉP}

A draklen citadella egyik hátsó helyiségében végre találsz valamit, amit magaddal vihetnél: 1 titkos teleportkövet. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +162 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +198 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +180 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +204 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +200 életerő.) A káoszportálon keresztül elhagyod a helyet. [-150 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Erőd TF-elődött. [75 pontot használtál fel, van még 362.]

m 1 1 mozogsz északkeletre, északkeletre
[450,18] Folytatod sétádat a házak közt. A varkaudar-thargodan háború óta megerősödtek a biztonsági intézkedések, te is belefutsz egy megerősített ryuku őrjáratba. A ferdeszemű katonák már majdnem elmennek melletted, amikor meglátják a kitűződet. Egyből körbevesznek, és trágár kifejezések közepette adófizetésre szólítanak fel. Túl sokan vannak, ráadásul a közelben látsz pár ryuku csatamágust is. Így végül ellenkezés nélkül fizeted ki a 28 aranyat. Ezt olcsón megúsztad! Nem biztos, hogy a ryuku városokban járva nyíltan kellene viselned a kitűződet! Egy csapat elfátyolozott arcú, ryuku nő tart feléd. Észrevesznek, és kuncogva összesúgnak. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 16 aranyat. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Hatodik érzéked veszélyt jelez. Egy ryuku ősszellem közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. {támadása: 175.} Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már elnyelés vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy láthatatlan védekező pszit. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. 110 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Egy ősi hurrikán varázslatot dob rád a másik. 223 életpontot vesztettél. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 273 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a ryuku ősszellem szellemtestét. (8 támadással 534 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) Ellenfeled kitátja pofáját, és magmatüzet fúj rád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (112 életpontot vesztettél.) Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a ryuku ősszellem áttetsző karját. (11 támadással 2030 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+508 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a ryuku ősszellem áttetsző karját. (8 támadással 790 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+198 életerő). Távolról tűzkéz varázslatot lősz a másikra. 52 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (47 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (10 ép-t sebezve). A ryuku ősszellem néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 217 életpontot vesztesz.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi hurrikán varázslatot. 186 életpontot vesztettél. Romboló kalapácsával párszor súrolva eltalálod a ryuku ősszellem fejét. (2 támadással 352 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a ryuku ősszellem bal lábát. (1 támadással 92 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Üdvözlésképpen egy tűzkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 48 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (56 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (10 ép-t sebezve). A ryuku ősszellem többször végigkarmolja a derekadat. (4 támadástól 149 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Asylux átka. Semmi hatás!
Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 ektoplazmát. 53 517 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4131, sebződés: 1160, gyógyulás: 829, összesen: -331 ÉP}

Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +204 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +234 életerő.) Rajzanak a repülőhalak (no de itt?). Nem sokat töprengesz a természet csodáin, lerugdosol néhány alacsonyan szállót. Ebből villásreggeli lesz! (+4 kaja.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy szörnypiac (737. épület.).

(Továbbmész...) Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[448,64] Kisebb hegyek emelkednek itt. Ezt a patkó alakú hegyvonulatot a ryuku térképészek Bástyafok Szirteknek (Paofenago-hiirofan-nak) nevezték el, mivel úgy öleli körül az öblöt, mint egy erős, magas várfal. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy kvazárgólem. {támadása: 180.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Gyorsan felraksz egy éberség varázslatot. (+22 védekezés és szerencse.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 132 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a kvazárgólem testét. (8 támadással 531 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a kvazárgólem jobb vállát. (11 támadással 1956 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+489 életerő). Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a kvazárgólem bal vállát. (8 támadással 769 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+192 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 110 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (59 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 11 pontot sebződik a pestisaurától. A kvazárgólem lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 566 életpontot vesztesz.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Lerázod magadról! Ellenfeled regenerálódik! Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a kvazárgólem testét. (8 támadással 1445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+362 életerő). Mágikus hentesbárddal néhányszor súrolod a kvazárgólem érctestét. (2 támadással 175 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzkéz varázslat. 115 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (44 sebzést okozott.) Pestisaurád 6 sebzést okoz. Egy tockost nyomat Neked a kvazárgólem! (1 támadástól 553 életpontot vesztesz.) Megpróbál megragadni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. A kvazárgólem most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkalapácsot, szereztél 8 kvazárt. 40 201 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 5353, sebződés: 1119, gyógyulás: 1101, összesen: -18 ÉP}

Megpillantasz egy tiszta vizű patakot, amely északkeletről folyik délre. Az áramlatok egy nemesi vívópalástot sodornak. Ejha, meg kellene szerezni! Eldobsz minden a kezedből, hogy semmi ne akadályozzon a tökéletes horgászásban. Sajnos túl lassú voltál. A tárgyat már elsodorta a víz. Miután ittál, megtöltöd a vizestömlődet is. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Fairlight hívői építették. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy nagyobb phua-kúpot.
(Feltételes kutatás:) Megközelíted a fémkúpot, és elolvasod az oldalán a találós kérdést:

(Önanalízis: +2% felderítés.)
Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (ezüstdarab) közelében vagy. (Önanalízis: +1% bányászat.) Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Néhány mérföldre nyugatra megpillantasz egy Sheran oltárt. Elrakod a távcsövet. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Egy bokorban egy fészekbe rejtve, jókora, lila pettyes tojásokat találsz. Ebből lesz a rántotta! (+2 kaja.) Egy egész csapat bohócpapagájt zsákmányoltál. Valószínűleg nem tartják olyan jó tréfának, hogy ebéd lesz belőlük. (+5 kaja.) Oppsz, itt járt már valaki! Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) kobudera nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[21 pontot használtál fel, van még 341.]

vv 299 299 199 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 199. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 361.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 381.]
Szupersebesen mormolsz. Lesz ami lesz! Kimondod a jelszót, készen arra, hogy beleülj a mészárszékbe. (Önanalízis: +12% titkosírás.) Hrshhhsrrr! Félrecsusszan a kúp ajtaja, igazolva, hogy a jelszót tökéletesen fejtetted meg. Kicsit furcsa szag leng körül, ahogy belépsz a phua-kúpba. A falakból halvány fény világít, fáklyára nincs szükség. Oppálá, le kell küzdeni először is a masszát, ami idebent lapít. Méretei kolosszálisak, félelmet keltőek! {támadása: 166.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy tükörpajzs varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 74 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy ryuku átokvarázs varázslattal köszönt csatapartnered. (A(z) ryuku kalózkalap védett meg.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod az óriásmassza testét. (8 támadással 457 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (53 életpontot sebezve.) A lény mereven rádnéz. A védekező varázslatod szerencsére tökéletes védelmet nyújt. Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az óriásmassza testét. (11 támadással 1643 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+411 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (17 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod az óriásmassza jobb oldalát. (8 támadással 672 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+168 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (20 életpontot sebezve.) Távolról tűzkéz varázslatot lősz a másikra. 106 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (40 sebzést okozott.) Pestisaurád 8 sebzést okoz. Kisebb rúgást kapsz a bal bokádba. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A szörny a testedre tapasztja tojócsövét. Gyorsan félrelököd. Az óriásmassza nyelvét kilökve, kisebb sebet ejt bal kezeden. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Lábával meglök az óriásmassza. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Félrehajolsz, de az óriásmassza karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 26 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd az óriásmassza testét. (6 támadással 920 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+231 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (49 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhány helyen meghorzsolod az óriásmassza testét. (2 támadással 163 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (39 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 100 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (34 sebzést okozott.) Ellenfeled 15 pontot sebződik a pestisaurától. Az óriásmassza patája súrolja a combodat. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A lény a sebre rakja tojócsövét, és pumpálni kezd. Letéped magadról. Az óriásmassza nyelvét a nyakad köré tekeri, de Te gyorsan kiszabadítod magad. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 6 életpontot vesztettél. Az óriásmassza patája súrolja a combodat. (1 támadástól 19 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Az óriásmassza karmai megsebesítik a jobb kezedet. (1 támadástól 23 életpontot vesztesz.)
A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 ormánygőte csontot. [ormánygőte csont ládikóba-> (448,19)-> 3 arany, -2 ÉP] 60 230 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4410, sebződés: 98, gyógyulás: 865, összesen: +767 ÉP}

Hozzálátsz a kúp módszeres átkutatásához, hogy megszerezhesd a TREZSÖRT. Egy mesés moa ravatalozó! [moa ravatalozó ládikóba-> (447,18)-> 490 arany, -2 ÉP] Van itt még valami! Egy fantasztikus moa katalizátor! [moa katalizátor ládikóba-> (448,19)-> 40 arany, -2 ÉP] Hüh, ez emlékezetes kaland volt! Kimész. [15 pontot használtál fel, van még 366.]
[-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 366.]

h 1755 6000 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+6000 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 361.]

kb 1516 3 kiveszel a bankból az 1516. tárgyat (3 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 3 draklentojást. [0 pontot használtál fel, van még 361.]

v 347 1516 elmormolod a 347. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Elmondtad a keltetés varázslatot! A mágia gyorsan hat... a draklentojás először felmelegszik, majd duzzadni kezd, s mire kettőt pislantasz, már elő is bújik belőle a lény, ami eddig odabent növekedett. Meg sem lepődsz, hogy egy zöld draklen az. Valami ilyesmire számítottál, arra viszont nem, hogy a szörny nem szólít a mamájának. Inkább ellenségnek tekint, aki eltette láb alól felmenő rokonait (talán nem is téved akkorát). Kénytelen vagy kiállni ellene. {max. életpontja: 4201-4700.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: gázpajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] A csata nem lesz könnyű: célpontod fehér glóbusz varázslatot rak magára. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 79 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy nagyobb pajzszúzás varázslattal köszöntöd a másikat. 1030 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: szerencsétlenség varázslatot lő rád. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Távolról őselemi savcsapás varázslatot lő rád a másik. 267 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a zöld draklen zöld pikkelyeit. (8 támadással 437 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (54 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Semmilyen kárt nem okozott benned. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a zöld draklen jobb oldalát. (11 támadással 1604 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (24 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a zöld draklen bal karját. (8 támadással 607 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (7 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 108 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (48 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 14 sebzést okoz. Ellenfeled fogaival elkapja a bal lábadat. (1 támadástól 237 életpontot vesztesz.) A zöld draklen néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 231 életpontot vesztesz.) Siralmas támadást intéz farkával a zöld draklen, épp csak megsuhint. (1 támadástól 193 életpontot vesztesz.) A zöld draklen összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (450,19)-> 10 arany, -2 ÉP], egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (450,19)-> 28 arany, -2 ÉP], egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (450,19)-> 14 arany, -2 ÉP], egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (450,19)-> 6 arany, -2 ÉP], egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (448,19)-> 50 arany, -2 ÉP] és egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (448,19)-> 40 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 zöld drakpikkelyt. 51 271 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4012, sebződés: 940, gyógyulás: 10, összesen: -930 ÉP}

Akkor erről ennyit, a szerzetesek valószínűleg hasznosabban képesek kiaknázni ezt a varázslatot. [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Erőd TF-elődött. (+1 erő.) [25 pontot használtál fel, van még 336.]
Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +216 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 336.]

v 347 1516 elmormolod a 347. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Energia árad testedbe. Sikerült elmondanod a keltetés varázslatot! A mágia gyorsan hat... a draklentojás először felmelegszik, majd duzzadni kezd, s mire kettőt pislantasz, már elő is bújik belőle a lény, ami eddig odabent növekedett. Meg sem lepődsz, hogy egy draklen családfő az. Valami ilyesmire számítottál, arra viszont nem, hogy a szörny nem szólít a mamájának. Inkább ellenségnek tekint, aki eltette láb alól felmenő rokonait (talán nem is téved akkorát). Kénytelen vagy kiállni ellene.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy elektromos pajzs varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled elnyelés varázslattal készül a csatára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 164 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 őstaumaturgia). Üdvözlésképpen egy nagyobb pajzszúzás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 1190 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy elemi fagyförgeteg varázslatot, majd rád küldi. 184 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy szerencsétlenség. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Egy elemi fagyförgeteg varázslattal köszönt csatapartnered. 175 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a draklen családfő pikkelyes testét. (8 támadással 435 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (21 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a draklen családfő testét. (11 támadással 1592 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a draklen családfő jobb lábát. (8 támadással 611 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (24 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy tűzkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 95 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (56 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 10 pontot sebződik a pestisaurától. A draklen családfő kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (4 támadástól 381 életpontot vesztesz.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: nagyobb pajzszúzás varázslatot lő rád. 1068 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy nekromanta csókja. 88 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Ellenfeled regenerálódik! Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4252, sebződés: 1896, gyógyulás: 10, összesen: -1886 ÉP}

A szörnyet sajnos nem tudtad legyőzni, szégyenkezve kullogsz el. Hát ilyesmi tojásos kalandra te sem számítottál! [-200 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Erőd TF-elődött. [25 pontot használtál fel, van még 311.]
Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +226 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +210 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +216 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +180 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +166 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +216 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +194 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +172 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +188 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 311.]

v 347 1516 elmormolod a 347. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. A forró energia testedbe áramlik. Befejezted a keltetés varázslatot! A kísérletezés alanyául kiszemelt draklentojás először csak moccanatlanul fekszik előtted. Aztán lassan, nagyon lassan növekedésnek indul. Hmm... Mikor már legalább akkora, mint te, kezdesz kétségbeesni! A tojáshéj azonban nincs tekintettel rád, hártyavékony törésvonalak mentén szanaszét reped. Egy kifejlett fekete draklen példány kel ki belőle! Idomításra alkalmatlan, szűröd le abból, ahogy rád támad...

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy elektromos pajzs varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 167 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nagyobb pajzszúzás varázslat. 1030 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi eredménye! Az immunitáskristály védelmez. Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a fekete draklen jobb lábát. (8 támadással 454 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (30 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Elszántan a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a fekete draklen bal karját. (11 támadással 1595 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (36 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a fekete draklen farkát. (8 támadással 625 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 96 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (56 sebzést okozott.) A pestisaura 10 ép-t sebez. Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 195 életpontot vesztesz.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 234 életpontot vesztesz.) A fekete draklen farkával a kezedre csap. (1 támadástól 161 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (450,19)-> 20 arany, -2 ÉP], egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (448,19)-> 50 arany, -2 ÉP], egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (450,19)-> 28 arany, -2 ÉP], egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (450,19)-> 10 arany, -2 ÉP], 2 gyöngymangó [gyöngymangó ládikóba-> (448,19)-> 4 arany, -2 ÉP] és egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (450,19)-> 20 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 fekete drakpikkelyt. 50 993 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4151, sebződés: 602, gyógyulás: 10, összesen: -592 ÉP}

Akkor erről ennyit, a szerzetesek valószínűleg hasznosabban képesek kiaknázni ezt a varázslatot. [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% tau] Erőd TF-elődött. [25 pontot használtál fel, van még 286.]
Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +194 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +178 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +212 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 286.]

h 1755 3000 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+1932 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 281.]

m 7 7 7 mozogsz északnyugatra, északnyugatra, északnyugatra
[447,63] Minden átmenet nélkül a hegyvidéki terep bozótosba vált át. A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy nyálkás genoid közeledik. {egyik sebzési módja: 2x 6d20+28.} Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy oldás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 79 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Több lövedéked átfúrja a nyálkás genoid változékony testét. (8 támadással 537 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (27 életpontot sebezve.) A szörny ragacsos lét öklend rád. Az oldószeres varázspajzs megvéd. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a nyálkás genoid bal oldalát. (11 támadással 1971 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+493 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (39 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a nyálkás genoid változékony testét. (8 támadással 752 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (25 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (48 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (9 ép-t sebezve). A nyálkás genoid csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Csápjaival a nyálkás genoid csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 26 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd a nyálkás genoid testét. (4 támadással 746 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+187 életerő). A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (51 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a nyálkás genoid testét. (1 támadással 81 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (35 életpontot sebezve.) Ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 11 pontot sebződik a pestisaurától. Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem II! Csápjaival a nyálkás genoid lecsap a bal karodra. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.)
Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 910 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4445, sebződés: 60, gyógyulás: 903, összesen: +843 ÉP}

Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Sheran híveié. Nyomok után kutatsz, sikeresen! Aránylag régi (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északnyugatra. Találsz még kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [446,62] Homokos tengerpartra érkeztél. Északról a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Profizmusodnak hála azonnal észreveszed a szörnyet a buckák mögött. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy teriád ámokfutó került az utadba. Itt csata lesz.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy elektromos pajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 76 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. (A(z) ryuku kalózkalap védett meg.) Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a teriád ámokfutó testét. (8 támadással 529 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (17 életpontot sebezve.) Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a teriád ámokfutó testét. (11 támadással 2030 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+508 életerő). A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (34 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a teriád ámokfutó jobb oldalát. (8 támadással 773 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+193 életerő). A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (48 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 105 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (52 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 13 pontot sebződik a pestisaurától. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 114 életpontot vesztesz.) A teriád ámokfutó csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 144 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával meghorzsolod a teriád ámokfutó testét. (1 támadással 182 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (35 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a teriád ámokfutó testét. (1 támadással 94 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (54 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 103 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (38 sebzést okozott.) Pestisaurád 8 sebzést okoz. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 126 életpontot vesztesz.) A teriád ámokfutó csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (4 támadástól 152 életpontot vesztesz.)
Véres nyál csordul ki a teriád ámokfutó száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 teriád férget. 47 276 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4191, sebződés: 536, gyógyulás: 784, összesen: +248 ÉP}

Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Messze északnyugatra látsz egy elhagyott kalózhajót. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Mandarinszüretet tartasz egy mandarinfánál. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a Tied. (+4 kaja.) Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északnyugatra. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [445,61] Elővarázsolod az Utazók Gyűrűjéből a vitorlásod. Vigyorral arcodon lépsz a fedélzetre. A vitorlát könnyedén felhúzod az árbocrúdra, majd a szél szárnyán nekivágsz a tengernek. (Önanalízis: +9% hajózás.) Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy elhagyott kalózhajót.
(Feltételes kutatás:) Megkapaszkodsz a repedésnél, kitámasztod magad, és mászni kezdesz. Nagy huppanással érkezel a fedélzetre. Mintha tornádó söpört volna végig a fedélzeten, széttört használati tárgyak, és oszló, kalózholttestek mindenütt. Lábaddal megpiszkálsz egy megboldogult tengeri rablót, és a holttest a hátára fordul. A koponyájából kurta nyílvessző meredezik. Hm. Valami megmoccant mögötted, de nem fogsz bedőlni, csak azért se fordulsz meg! - döntöd el, de úgy tűnik, muszáj lesz. Egy csapat ryuku kalóz intéz feléd kihívást.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 68 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról puha ütés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a ryuku kalóz bal oldalát. (8 támadással 556 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (32 életpontot sebezve.) A lény dobófegyverként ryuku harci dárdát használ. Már repül is belőlük feléd pár. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 559 életpontot vesztettél. Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a ryuku kalóz bal lábát. (11 támadással 1993 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+498 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (51 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a ryuku kalóz könnyűvértes testét. (8 támadással 740 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+186 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (40 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 96 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (45 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (9 ép-t sebezve). Sajnos nem sikerült a 8 ryuku kalóz minden csapását hárítanod. (24 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (16 támadástól 15 életpontot vesztesz.) A 8 ryuku kalóz fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (8 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával néhányszor megcsapod a ryuku kalóz jobb karját. (7 támadással 1280 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+321 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (17 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal megpöccinted a ryuku kalóz testét. (1 támadással 92 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (44 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 104 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (43 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (2 ép-t sebezve). A 3 ryuku kalóz fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (9 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Pengéjét vadul forgatva, a 3 ryuku kalóz újra meg újra lecsap. (6 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a 3 ryuku kalóz minden csapását hárítanod. (3 támadástól 3 életpontot vesztesz.)
A 3 ryuku kalóz most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy fűszertartó, egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (450,19)-> 20 arany, -2 ÉP], egy fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (448,19)-> 6 arany, -2 ÉP], egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (447,18)-> 8 arany, -2 ÉP], egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (448,19)-> 14 arany, -2 ÉP] és egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (450,19)-> 20 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 hajóács szerszám [hajóács szerszám ládikóba-> (448,19)-> 36 arany, -2 ÉP]. 33 140 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 5212, sebződés: 634, gyógyulás: 1042, összesen: +408 ÉP}

Némi bamba bizonytalankodás után a fedélközbe vezető lépcső felé veszed az irányt. Rutinos fosztogatóként szemléled a hajó zegzugait. Aha! Az egyik saroknak erős kincsszaga van! Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy szeksztáns. Egy bámulatos zombi védelmezi a vadászterületét. {max. életpontja: 2813-3812.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy éberség varázslattal készülsz a csatára. (+22 védekezés és szerencse.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 53 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a bámulatos zombi jobb lábát. (8 támadással 331 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (27 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a bámulatos zombi foszladozó testét. (11 támadással 1167 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (53 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a bámulatos zombi bal vállát. (8 támadással 443 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (49 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 61 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (41 sebzést okozott.) A pestisaura 6 ép-t sebez. Karmaival a bámulatos zombi megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. Romboló kalapácsával többször eltalálod a bámulatos zombi rotható húsát. Kritikus ütés! (5 támadással 630 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (24 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a bámulatos zombi bal lábát. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (40 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 55 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (38 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (14 ép-t sebezve). Karmaival a bámulatos zombi megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17 695 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3093, sebződés: 0, gyógyulás: 10, összesen: +10 ÉP}

Úgy tűnik a sötétség elrejtett még valamit idelenn. Kihúzod magad, teszel egy gunyoros megjegyzést, és ellenfeled szemébe kacagsz. Egy méregzsák jön feléd.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 79 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled elernyed. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. A lény nagy levegőt vesz, és félrefújja lövedéket. A teremtmény iszonyatos hangerővel rikoltozni kezd. A fülemüle síppal próbálod felőrölni ellenfeled idegeit. Na vajon ki bírja tovább? Hosszasan párviadaloztok, végül a kellemes muzsikád győzedelmeskedik a vad rikácsolással szemben. Elszántan a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a méregzsák hosszú nyakát. (11 támadással 1975 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+109 életerő). A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (31 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a méregzsák jobb lábát. (6 támadással 559 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (55 életpontot sebezve.) Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 100 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (42 sebzést okozott.) Pestisaurád 11 sebzést okoz. Csőrével a méregzsák belemar kézfejedbe. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-718 életerő). A méregzsák még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 21 868 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2852, sebződés: 729, gyógyulás: 122, összesen: -607 ÉP}

A legénység koszlott kabinjaiban semmit sem találsz. Pedig a tiszti kabinokat, és még a kapitányét is átkutattad. Akkor irány a hajófenék! A raktár sajnos víz alatt van, de semmi gond. Pikk-pakk nekivetkőzöl, és belegázolsz a fekete vízbe. Piszkosul fázol, ezért igyekszel gyorsan tájékozódni. Ajjaj! Felzavartál egy vízi bestiát! (Önanalízis: +21% úszás.) Egy zugkígyó védelmezi a vadászterületét. {védettsége: 60 szúró, 60 vágó, 60 ütő ellen.} [védettséged: 88]

A szörny - épp hogy csak egy hangyafuttatónyira - összevonja szemöldökét. Nyögsz, ahogy a pszi sugarak meggyengítik elmédet. (-28500 TP.) A lény megtorpan egy pillanatra, és meredten rádbámul. Nyögsz, ahogy a pszi sugarak meggyengítik elmédet. (-28500 TP.) Megmarkolva a szigonyt a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a zugkígyó elsikló testét. (3 támadással 218 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (57 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (13 ép-t sebezve). A zugkígyó a jobb karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) A zugkígyó a jobb karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-1 erő forduló végéig). Szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a zugkígyó bal vállát. (3 támadással 227 életpontot sebezve.) Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (46 sebzést okozott.) Pestisaurád 14 sebzést okoz. Előremozdulva, a zugkígyó kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) A zugkígyó a jobb karodba mélyeszti hegyes fogait! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Jeges érzés járja át tested (-1 erő forduló végéig). Szigonnyal megdöfködöd a zugkígyó elsikló testét. Kritikus ütés! (2 támadással 156 életpontot sebezve.) Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (57 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 7 sebzést okoz. A zugkígyó fogait a derekadba mélyeszti. (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-1 erő forduló végéig). Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. 26 072 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +6% víziharc.) A gyakorlástól megnőtt tudásod (+1 víziharc). Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 795, sebződés: 1788, gyógyulás: 2, összesen: -1786 ÉP}

Tovább kutakodsz, és a hajófenék átvizsgálását siker koronázza. Igaz, hogy majd' leszakad a karod, mire a talált kincses ládikóról leemeled a rászakadt gerendát (szerencsére a vízben minden könnyebb), de végül csak sikerül előbányásznod. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy shinai gömb, egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (450,19)-> 28 arany, -2 ÉP], egy halálfejes zászló [halálfejes zászló ládikóba-> (448,19)-> 2000 arany, -2 ÉP] és egy draklen koponya. Kissé csalódottan cammogsz a korláthoz, hogy elhagyd a kalózhajót. Hát ez nem volt valami nagy szám! - gondolod, azzal ügyesen aláereszkedsz. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +204 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +214 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +188 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +228 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +202 életerő.) (Önanalízis: +7% felderítés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 felderítés).
Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délnyugatra egy Leah oltárt. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Sehol semmi, amíg csak a szem ellát a tengeren... várjunk csak! Van itt valami! Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy gigászi teknős. {védettsége: 115 szúró, 115 vágó, 115 ütő ellen.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a gigászi teknős nyakát. (8 támadással 465 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (17 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a gigászi teknős bal hátsó lábát. (11 támadással 1655 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (59 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a gigászi teknős testét. (8 támadással 643 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (32 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 100 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (34 sebzést okozott.) Pestisaurád 14 sebzést okoz. Egy tockost nyomat Neked a gigászi teknős! (1 támadástól 522 életpontot vesztesz.) Megpróbálod elhessegetni őket, de hasztalan, a cheloniciták máris új gazdát találtak maguknak! (ld. enc.) Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a gigászi teknős testét. (11 támadással 1678 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (28 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal csak érinted a gigászi teknős jobb első lábát. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (7 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzkéz varázslat. 106 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (53 sebzést okozott.) A pestisaura 9 ép-t sebez. A gigászi teknős megüti a jobb karodat a mancsával. (1 támadástól 396 életpontot vesztesz.) Váratlanul viszketni kezd a manakortexed! Aaaah! Anyagtalan cheloniciták tapadtak hozzá! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 38 370 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4984, sebződés: 918, gyógyulás: 8, összesen: -910 ÉP}

Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +180 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +194 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +224 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +186 életerő.) A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-6 VP.) Szúrós tekintettel méred fel hajód állapotát. A vitorlavászon javításra szorul. Szerencsére megvan a szerszámod a javításhoz, és pikk-pakk sikerül befoltozni. (+24% használhatóság.) [108 pontot használtál fel, van még 173.]

h 1755 4000 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+3188 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 168.]

m 8 8 8 mozogsz északra, északra, északra
[445,60] A hajód tovább szeli a vizeket. (Önanalízis: +9% hajózás.) Víz permetez az arcodra. Egy szokásosnál nagyobb hullám? Az nem lehet, ennyire nem háborog alattad a tenger. Akkor mi lehet? Nocsak! Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy teishin keselyű. {támadása: 140.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy elektromos pajzs varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy fehér glóbusz rúnavarázst mormol el ellenfeled. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 168 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+5 max. varázspont.) Egy puha ütés varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a teishin keselyű tollas testét. (8 támadással 566 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (39 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a teishin keselyű jobb lábát. (11 támadással 1990 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+498 életerő). A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (50 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a teishin keselyű bal oldalát. (8 támadással 754 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 107 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (56 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 11 pontot sebződik a pestisaurától. A teishin keselyű belecsíp a bal térdedbe. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 326 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 2 keselyűmirigyet. [keselyűmirigy ládikóba-> (448,19)-> 10 arany, -2 ÉP] 26 207 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3793, sebződés: 337, gyógyulás: 698, összesen: +361 ÉP}

A tengeri betegség hullámokban támad rád... tenger, hullámok, támad... de hisz ez egy szörny! Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy cunami teknős lehet. {támadása: 200.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy széllöket varázslatot, majd rád küldi. 371 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy széllöket varázslatot, majd rád küldi. 353 életpontot vesztettél. Ellenfeled széllöket varázslatot lő rád. 380 életpontot vesztettél. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a cunami teknős jobb lábát. (8 támadással 533 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (48 életpontot sebezve.) Megmarkolva a Romboló kalapácsát a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a cunami teknős testét. (11 támadással 1954 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (40 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a cunami teknős kemény hátpáncélját. (8 támadással 772 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (19 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 100 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (50 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 10 sebzést okoz. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy széllöket varázslatot. 353 életpontot vesztettél. Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. A támadása szerencsére hatástalan volt. (pszi-acéltorony védelmez.) Üdvözlésképpen egy széllöket varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 367 életpontot vesztettél. Romboló kalapácsával néhányszor megcsapod a cunami teknős testét. (5 támadással 866 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (46 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a cunami teknős kemény hátpáncélját. (1 támadással 108 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (30 életpontot sebezve.) Egy tűzkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. 103 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (32 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 17 sebzést okoz. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy izomernyesztés varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy fehérál.roncsolása pszit. Semmi eredménye! (pszi-acéltorony védelmez.) Egy széllöket varázslattal köszönt csatapartnered. 341 életpontot vesztettél.
A cunami teknős összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 51 007 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4728, sebződés: 2165, gyógyulás: 6, összesen: -2159 ÉP}

Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +170 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +196 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +174 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +174 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +164 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +236 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +228 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +220 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +184 életerő.) Tehetetlenül tűröd, hogy a cheloniciták belezabálnak mentális tartalékaidba. (-6 VP.)

(Továbbmész...) [445,59] A hajód tovább szeli a vizeket. (Önanalízis: +9% hajózás.) A távcsővel lassan körülnézel. Amint a kukkert északra fordítod, megpillantasz egy elhagyott kalózhajót. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Nocsak, mintha ez a hullám a szokottnál is nagyobb volna! Csak nem egy szörny közelítette meg a hajód? Ráismersz a lényre. Egy fekete albatrosz. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. {max. életpontja: 2676-3375.} Itt csata lesz.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy tompítás varázslattal készülsz a csatára. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% tau] Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 54 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a fekete albatrosz fejét. (8 támadással 506 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (48 életpontot sebezve.) A teremtmény iszonyatos hangerővel rikoltozni kezd. Elő a fülemüle síppal! Mély levegőt véve fújsz bele egy nagyot. A tehetség! A harmonikus zene legyőzi és elhallgattatja a szörnyet. Elszántan ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a fekete albatrosz bal szárnyát. (11 támadással 1935 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+484 életerő). A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (53 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a fekete albatrosz testét. (8 támadással 773 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+193 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 62 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (33 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (3 ép-t sebezve). Karmával néhányszor a fekete albatrosz megcsapja a fejedet. (4 támadástól 19 életpontot vesztesz.) Szerencsére egyetlen tárgyad sem semmisült meg. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 6 madártollat. 30 163 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3519, sebződés: 19, gyógyulás: 689, összesen: +670 ÉP}

Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-6 VP.)

(Továbbmész...) [445,58] Tajtékos hullámokon lovagolsz, hajód egyelőre jól bírja a terhelést. (Önanalízis: +9% hajózás.) Felfedeztél egy elhagyott kalózhajót.
(Feltételes kutatás:) Szerencsére más segédeszközre nincs szükség, a kötéllétra pont elbírja a súlyod. Gyorsan átmászol a kalózhajóra. Szörnyű látvány fogad. A kalózokkal kegyetlen alapossággal végeztek, de hogy a császár katonái voltak-e, vagy valami alattomos kór, azt nehéz eldönteni. Szétrugdosol egy rongykupacot, és ijedten hátraugrasz. de csak egy kövér patkány iszkolt odébb. Elébed áll, nem bújik el, és nem próbálkozik cselvetéssel. Ellenfeled szemtől-szembe akar harcolni veled. Egy csapat ryuku kalóz intéz feléd kihívást. {támadása: 140.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy éberség védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. (+22 védekezés és szerencse.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 169 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a ryuku kalóz testét. (8 támadással 533 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (34 életpontot sebezve.) Az ellenfél néhány ryuku harci dárdát hajít feléd. 544 életpontot sebződsz. Marokra fogva a Romboló kalapácsát a másikra rontasz. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a ryuku kalóz bal lábát. (11 támadással 1983 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+496 életerő). A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (24 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a ryuku kalóz bal karját. (8 támadással 771 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+193 életerő). A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (38 életpontot sebezve.) Egy tűzkéz varázslatot dobsz ellenfeledre. 100 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 11 sebzést okoz. Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (27 támadástól 25 életpontot vesztesz.) A 9 ryuku kalóz fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (18 támadástól 17 életpontot vesztesz.) A 9 ryuku kalóz fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (9 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd a ryuku kalóz könnyűvértes testét. (8 támadással 1437 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+359 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (12 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a ryuku kalóz fejét. Kritikus ütés! (1 támadással 118 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (30 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 107 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (30 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (11 ép-t sebezve). Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (9 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Jobbra-balra szökkenve osztja a 3 ryuku kalóz nehezen védhető csapásait. (6 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (3 támadástól 3 életpontot vesztesz.)
A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (450,19)-> 28 arany, -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (448,19)-> 40 arany, -2 ÉP], egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (450,19)-> 20 arany, -2 ÉP], egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (450,19)-> 14 arany, -2 ÉP] és egy vas dobónyíl [vas dobónyíl ládikóba-> (447,18)-> 10 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 hajóács szerszám [hajóács szerszám ládikóba-> (448,19)-> 36 arany, -2 ÉP]. 34 796 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 5448, sebződés: 625, gyógyulás: 1091, összesen: +466 ÉP}

Hát ez nem hiányzott! Miért nem hagyják soha a szegény kalandozót nyugodtan fosztogatni? Az alsó fedélzet felé indulsz. Egyre fogy benned a remény, hogy találj valamit. Aztán felcsillan a szemed, az a láda ott egyáltalán nem üres! Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ryuku rövidkard. Egy esszenciavámpír jön feléd. {max. életpontja: 3834-4633.}

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: elektromos pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 73 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled a halál szava varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Kábító nyilacskát küldesz ellenfeled felé. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja az esszenciavámpír bal lábát. (8 támadással 549 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (58 életpontot sebezve.) A szörny koncentrál. Rosszat sejtesz: valamilyen mentális támadásra készül! Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra rohansz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered az esszenciavámpír testét. (11 támadással 1933 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (39 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod az esszenciavámpír testét. (8 támadással 775 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (10 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 104 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (45 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád működik (7 ép-t sebezve). Az esszenciavámpír néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 86 életpontot vesztesz.) Ha nincs ekkora szerencséd, a szörny támadása már megfosztotta volna testedet a fejedtől. Az esszenciavámpír most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 2 vámpírfogat. 40 293 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3593, sebződés: 86, gyógyulás: 10, összesen: -76 ÉP}

Úgy tűnik a sötétség elrejtett még valamit idelenn. Kihúzod magad, teszel egy gunyoros megjegyzést, és ellenfeled szemébe kacagsz. Egy bámulatos zombi intéz feléd kihívást. {támadása: 85.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy éberség. (+22 védekezés és szerencse.) A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 51 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy izomernyesztés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled elernyed. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a bámulatos zombi foszladozó testét. (8 támadással 325 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (20 életpontot sebezve.) Marokra fogva a Romboló kalapácsát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a bámulatos zombi jobb lábát. (11 támadással 1173 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (29 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a bámulatos zombi foszladozó testét. (8 támadással 441 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (9 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy tűzkéz varázslatot. 60 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (49 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 6 pontot sebződik a pestisaurától. A bámulatos zombi karmai majdnem eltalálnak! Romboló kalapácsával többször eltalálod a bámulatos zombi foszladozó testét. (5 támadással 543 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (15 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a bámulatos zombi testét. (1 támadással 57 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (10 életpontot sebezve.) Távolról tűzkéz varázslatot lősz a másikra. 57 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (39 sebzést okozott.) Ellenfeled 11 pontot sebződik a pestisaurától. A bámulatos zombi karma a fejed mellett suhan el! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16 366 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2895, sebződés: 0, gyógyulás: 10, összesen: +10 ÉP}

A legénység koszlott kabinjaiban semmit sem találsz. Pedig a tiszti kabinokat, és még a kapitányét is átkutattad. Akkor irány a hajófenék! A raktár sajnos víz alatt van, de semmi gond. Pikk-pakk nekivetkőzöl, és belegázolsz a fekete vízbe. Piszkosul fázol, ezért igyekszel gyorsan tájékozódni. Ajjaj! Felzavartál egy vízi bestiát! (Önanalízis: +21% úszás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). Egy nagyobb kaktuszhal intéz feléd kihívást. [védettséged: 88]

Megmarkolva a szigonyt a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Szigonnyal tökéletesen perforálod a nagyobb kaktuszhal hegyes tüskéit. (3 támadással 212 életpontot sebezve.) Óriási tüskéi sebeznek. (-530 életpont.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (40 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 10 sebzést okoz. Szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a nagyobb kaktuszhal testét. (3 támadással 216 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-540 életpont.) Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) Ellenfeled 10 pontot sebződik a pestisaurától. Szigonnyal eltalálod a nagyobb kaktuszhal hegyes tüskéit. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-187 életpont.) Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (34 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (15 ép-t sebezve). Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 halcsontot. 13 416 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +5% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 646, sebződés: 1257, gyógyulás: 0, összesen: -1257 ÉP}

Már-már feladod a reményt, hogy találj valami értékeset, de végül sikerrel jársz! Széles vigyor terül szét az arcodon. Az egyik szétbomlott bála alatt egy jókora, kövér erszényt találsz. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (447,18)-> 8 arany, -2 ÉP], 2 ezüsthegyű nyíl [ezüsthegyű nyíl ládikóba-> (447,18)-> 8 arany, -2 ÉP], 2 rézgolyó [rézgolyó ládikóba-> (447,18)-> 2 arany, -2 ÉP], egy ugh méreg (Nincs mibe rakni 1 ugh mérget.), 5 arany, egy halálfejes zászló [halálfejes zászló ládikóba-> (448,19)-> 2000 arany, -2 ÉP] és egy ryuku amfora. Amikor a hajókorláthoz érsz, még egyszer visszatekintesz. Mélyet sóhajtasz, aztán lemászol a kötéllétrán. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +200 életerő.) (Önanalízis: +7% felderítés.)
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. A hajód meginog, mikor egy szörnnyel találod szembe magad. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy sárkánylovas. {egyik sebzési módja: 2x 22d18+75.} Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy gázpajzs varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elnyelés varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 74 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. 224 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy teljes őrület pszi támadással. Semmi hatás! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a sárkánylovas fejét. (8 támadással 557 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (33 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (122 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a sárkánylovas testét. (11 támadással 2018 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+504 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (30 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a sárkánylovas jobb lábát. (8 támadással 762 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+191 életerő). A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (57 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 99 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (46 sebzést okozott az ellenfélnek.) A pestisaura 13 ép-t sebez. A sárkánylovas újból meg újból lesújt rád. (2 támadástól 317 életpontot vesztesz.) Egy birtokodban lévő vámpírfog porrá zúzódik, a hited viszont kitart. Ellenfeled regenerálódik! Romboló kalapácsával párszor keményen megütöd a sárkánylovas hátasának szárnyait. (3 támadással 556 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+139 életerő). A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (42 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor megpöccinted a sárkánylovas bal oldalát. (3 támadással 289 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+72 életerő). A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (17 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 80 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (54 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (8 ép-t sebezve). Nem sikerült a sárkánylovas ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (2 támadástól 321 életpontot vesztesz.) Egy birtokodban lévő vámpírfog porrá zúzódik, a hited viszont kitart.
A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (450,19)-> 96 arany, -2 ÉP], egy nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (448,19)-> 16 arany, -2 ÉP], 2 ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (450,19)-> 12 arany, -2 ÉP] és 8 arany. Szereztél 3 sárkánypikkelyt. 40 545 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Kiérdemelted a hoariánok hírhedt gyilkosa címet. Ne lepődj meg, ha a barbárok csapatostul indulnak a likvidálásodra. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4959, sebződés: 766, gyógyulás: 918, összesen: +152 ÉP}

A cheloniciták elégedetten szürcsölik a benned felhalmozódó manát. (-6 VP.) [96 pontot használtál fel, van még 72.]

h 1755 3000 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+3000 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 67.]

h 1477 8 4 használod az 1477. tárgyat
Felülsz a jokonbia ágra. A szárát magad előtt markolod, míg a levéltelen, száraz gally mögötted a földet sepri. Nagyot ugrasz, és akarod, nagyon erősen AKAROD, hogy pont arra repülj, amerre indultál. A koncentráció kitölti a tudatod, ezért a tájra nincs érkezésed figyelni. [10 pontot használtál fel, van még 57.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED

444 445 446 447 448 449
57
58
59
60
61
62
63
64
65
(445,58) ryuku kalóz (#891), esszenciavámpír (#895), bámulatos zombi (#896), nagyobb kaktuszhal (#887), elhagyott kalózhajó (#1434), sárkánylovas (#831)
(445,59) fekete albatrosz (#915)
(445,60) teishin keselyűk (#892), cunami teknős (#944)
(445,61) ryuku kalóz (#891), bámulatos zombi (#896), méregzsák (#897), zugkígyó (#886), elhagyott kalózhajó (#1434), gigászi teknős (#924)
(446,62) teriád ámokfutó (#797)
(447,63) nyálkás genoid (#854), Sheran oltár
(448,64) kvazárgólem (#838), patak, Fairlight oltár, nagyobb phua-kúp (#1410), érclelőhely, óriásmassza (#840), zöld draklen (#813), draklen családfő (#820), fekete draklen (#812)

[445,54] Tengerpartot értél. Szakértő mozdulatokkal bezárod a vitorlást az Utazók Gyűrűjébe, hogy a zsebedben folytathassa szárazföldi útját. Homokos tengerpartra érkeztél. Északról a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Találsz egy nagyobb phua-kúpot.
(Feltételes kutatás:) Hmm! Hiszen itt van a feladvány rögtön az orrod előtt, a kúp oldalán:

(Önanalízis: +2% felderítés.)
Találsz egy nekrofunt. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy Leah oltárt. Délkeletre nézve látsz egy világítótornyot. Elteszed a látcsövet. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő.


Összefutsz egy fekete, hosszú hajú, szürke szemű ember férfival. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. A bőre világosabb az átlagosnál. Dornodon presbitere. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy denevér szimbólumot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy értépő sarkantyút, egy gátlástalanság övét, egy inváziós amulettet, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy kiképzői érdemérmet, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg karkötőt, egy lajstrom medált, egy mágusgyűrűt, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. topázát, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Urgod kesztyűjét, egy vívónadrágot, egy Xanathal karkötőjét, egy Zu'lit fülkarikáját és egy Zu'lit koronáját visel. Ruháján a Quwarg Invázió Smaragd Keresztjét viseli. Fegyverzetét egy ködsárkány trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Bal kezében egy méregtagadót tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {max. életpontja: 2509.} Érzékeled auráját: jelleme gonosz, akárcsak Neked.
Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Yabbagabb. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. Egy végső búcsú, aztán mindegyikőtök megy tovább.
A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-6 VP.)
[5 pontot használtál fel, van még 52.]

vv 299 299 199 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 199. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 72.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 92.]
Beizzik a turbómágia. Nagyot krákogsz, majd elrebeged a jelszót. (Önanalízis: +12% titkosírás.) AAááhhhh! Zümmögve félrehúzódik a phua-kúp ajtaja. Lélegzetedet is visszafojtva hatolsz be a kúpba. Kincs és táp vár itt bent rád, ez már bizonyos! Odabent félhomály fogad, úgy látszik, elromlott a világítás. Oppálá, le kell küzdeni először is a masszát, ami idebent lapít. Óriási, ekkorát még sosem láttál! {védettsége: 93 szúró, 139 vágó, 93 ütő ellen.}

Gyorsan felraksz egy elektromos pajzs varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 176 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy pusztító végzet varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, kábító nyilacskát ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja az óriásmassza testét. (8 támadással 563 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi roppant éles fogait rosszakaród végtagjaiba mélyeszti. (14 életpontot sebezve.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-24 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! És igen, sikerült neki! Egy fokhagyma tökéletesen átstruktúrálódott molekulárisan! Na, ennek sem veszed már hasznát: eldobod. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered az óriásmassza testét. (11 támadással 1993 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-119 életpont.) Vámpirizálsz (+498 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (26 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd az óriásmassza testét. (8 támadással 774 életpontot sebezve.) A hosszú tüskék fájdalmat okoznak! (-46 életpont.) Vámpirizálsz (+193 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (14 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzkéz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 108 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (36 sebzést okozott.) Ellenfeled 10 pontot sebződik a pestisaurától. Marásokat ejt rajtad az óriásmassza. (2 támadástól 2 életpontot vesztesz.) A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Tárgyaid ellenállnak. Patájával az óriásmassza többször megrúgja az oldaladat. (2 támadástól 28 életpontot vesztesz.) Rosszullét fog el. (-1 minden tulajdonságodra kör végéig.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-12 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól.
Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 vasércet. 61 530 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3714, sebződés: 238, gyógyulás: 703, összesen: +465 ÉP}

Keresgélni kezdesz, hátha képes vagy valamiféle táp detektálására. Egy mesés moa csiptető! [moa csiptető ládikóba-> (450,19)-> 54 arany, -2 ÉP] Van itt még valami! Egy csodálatos moa ravatalozó! [moa ravatalozó ládikóba-> (447,18)-> 490 arany, -2 ÉP] Hüh, ez emlékezetes kaland volt! Kimész. [15 pontot használtál fel, van még 77.]
[-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 77.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 97.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 117.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 137.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 157.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 177.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 197.]

v 198 438 68 elmormolod a 198. varázslatot
Mormolni kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Sikerült elmondanod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

444 445 446
53
54
55
(445,54) nagyobb phua-kúp (#1410), nekrofun (#173), Yabbagabb (4493. kalandozó), óriásmassza (#840)

[438,68] Egy pillanatra megfogan a gondolat a fejedben, hogy milyen jó volna úszni egyet. Hamar elhessegeted, és inkább a békés hajózás mellett döntesz. Az Utazók Gyűrűjéből elővarázsolod a vitorlásod, majd az összes tárgyadat belepakolod. A felhúzott vitorlába rögtön belekap a szél, elindítva a hajót a tenger belseje felé. (Önanalízis: +9% hajózás.) Oldalt pillantva, meglátsz egy elhagyott kalózhajót.
(Feltételes kutatás:) Nem hiába edzettél annyit! Úgy mászol fel a kötéllétrán, mint egy éhes vikócmajom az amniosz-fára. Megcsapja orrod az oszlásnak indult testek szaga. Ezek a kalózok bizony csúfos véget értek! Egy sirály felrikolt a hátad mögött. Megdermedsz. Még az ütő is megáll benned, úgy megijedsz! Hátulról árnyék vetül rád. Érdekes az alakja, hát még a mérete! Nincs idő játszadozni. Harcra készen pördülsz meg. Egy tengeri parazita készül a lemészárlásodra. {védettsége: 35 szúró, 35 vágó, 35 ütő ellen.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy éberség védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. (+22 védekezés és szerencse.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 24 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: káosz szava varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod a tengeri parazita testét. (8 támadással 548 életpontot sebezve.) Az ellenfelet átmenetileg megbénítja a dobófegyveren lévő méreg. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (27 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Megmarkolva a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a tengeri parazita testét. (11 támadással 1962 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (28 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a tengeri parazita testét. (8 támadással 760 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (11 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 33 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (51 sebzést okozott az ellenfélnek.) A pestisaura 7 ép-t sebez. Csápjaival a tengeri parazita lecsap a jobb karodra. (4 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával többször eltalálod a tengeri parazita testét. (4 támadással 720 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (29 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal gyengén megütöd a tengeri parazita testét. (1 támadással 95 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (44 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 33 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (59 sebzést okozott.) A pestisaura 20 ép-t sebez. Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (4 támadástól 5 életpontot vesztesz.)
A tengeri parazita szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 karbin plazmát. 43 221 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4451, sebződés: 19, gyógyulás: 12, összesen: -7 ÉP}

Némi bamba bizonytalankodás után a fedélközbe vezető lépcső felé veszed az irányt. Találomra indulsz az egyik sarok felé. Hiába! A rutin, meg az évek! Persze, hogy kincsre bukkantál! Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy nemesi vívópalást. Egy esszenciavámpír jön feléd. {egyik sebzési módja: 4x 15d15.}

Gyorsan felraksz egy elektromos pajzs varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 88 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled elernyed. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Üdvözlésképpen egy a halál szava varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Alaposan megsorozod az esszenciavámpír jobb karját. (8 támadással 555 életpontot sebezve.) Az ellenfél részben elkábul a nyilacskán lévő méregtől. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (29 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rád néz, majd megindítja mentális támadását. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered az esszenciavámpír bal karját. (11 támadással 1957 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (54 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod az esszenciavámpír testét. (8 támadással 752 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (29 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 100 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (37 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 10 sebzést okoz. A szörny több karmával is a lábadra csap. (4 támadástól 101 életpontot vesztesz.) Ha nincs ekkora szerencséd, a szörny támadása már megfosztotta volna testedet a fejedtől. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 2 vámpírfogat. 38 728 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3611, sebződés: 101, gyógyulás: 10, összesen: -91 ÉP}

Bár a kincsvadászat a kedvtelésed, azért örökké éber vagy. Felkészülten várod új ellenfeled. Egy bámulatos zombi jön feléd. {egyik sebzési módja: 1x 8d60+1.}

Gyorsan felraksz egy éberség varázslatot. (+22 védekezés és szerencse.) A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 46 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] Kábító nyilacskát hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 8 kábító nyilacska. Lövedékeiddel perforálod a bámulatos zombi foszladozó testét. (8 támadással 317 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (20 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát ellenfeledre ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a bámulatos zombi foszladozó testét. (11 támadással 1150 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (41 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a bámulatos zombi rotható húsát. (8 támadással 459 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (12 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tűzkéz varázslatot lősz. 55 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (34 sebzést okozott az ellenfélnek.) A pestisaura 9 ép-t sebez. A bámulatos zombi karma a fejed mellett suhan el! Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a bámulatos zombi testét. (8 támadással 852 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi is bekapcsolódik a harcba. (56 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal meghorzsolod a bámulatos zombi testét. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) A hoarián sárkánybébi segítségedre siet és megtámadja ellenfeled. (37 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy tűzkéz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 58 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (35 sebzést okozott.) A pestisaura 12 ép-t sebez. Karmaival a bámulatos zombi megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. A bámulatos zombi összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17 956 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3254, sebződés: 0, gyógyulás: 10, összesen: +10 ÉP}

Sorra végigjárod az alsó fedélzet kabinjait. Bekukkantasz mindenhová, de csak kacatot, és szemetet találsz. Hiába halogatod, lejjebb kell menned, már csak a raktárban reménykedhetsz. Itt bizony úsznod kellene. Még szerencse, hogy szinte második lételemed a víz! Levetkőzöl, és mindenre felkészülve aláereszkedsz. Hrrr! Egy szörny! Már sosem lesz nyugtod tőlük? (Önanalízis: +20% úszás.) Egy zugkígyó támad rád. [védettséged: 87]

A szörny megpróbálja pillantás-fegyverét alkalmazni. Agyadat megfeszítve, ellenállsz a kővéváltoztató varázsnak. A szörny - épp hogy csak egy hangyafuttatónyira - összevonja szemöldökét. Nyögsz, ahogy a pszi sugarak meggyengítik elmédet. (-28500 TP.) Meglengetve a szigonyt ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Szigonnyal tökéletesen perforálod a zugkígyó elsikló testét. (3 támadással 220 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca is beszáll a küzdelembe. (33 sebzést okozott az ellenfélnek.) Pestisaurád 8 sebzést okoz. Előremozdulva, a zugkígyó kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-1 erő forduló végéig). Szigonnyal néhányszor teljesen átdöföd a zugkígyó testét. (3 támadással 218 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+54 életerő). Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (57 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (9 ép-t sebezve). Ellenfeled fogaival elkapja a bal lábadat. (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Előremozdulva, a zugkígyó kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-1 erő forduló végéig). Szigonnyal megdöföd a zugkígyó fejét. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (47 sebzést okozott.) Ellenfeled 11 pontot sebződik a pestisaurától. Előremozdulva, a zugkígyó kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Előremozdulva, a zugkígyó kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) Csontjaidba hideg kúszik (-1 erő forduló végéig). Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő. 26 072 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Önanalízis: +5% víziharc.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 675, sebződés: 1788, gyógyulás: 132, összesen: -1656 ÉP}

Már-már feladod a reményt, hogy találj valami értékeset, de végül sikerrel jársz! Széles vigyor terül szét az arcodon. Az egyik szétbomlott bála alatt egy jókora, kövér erszényt találsz. A következő kincseket találtad: egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (450,19)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (450,19)-> 6 arany, -2 ÉP], egy aranytű, egy dlathog kőzet és egy katonai kötszer. Kissé csalódottan cammogsz a korláthoz, hogy elhagyd a kalózhajót. Hát ez nem volt valami nagy szám! - gondolod, azzal ügyesen aláereszkedsz. Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +224 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +192 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +164 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. A hatás rögtön érezhető! ( +218 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Rövid időn belül érzed a hatást. ( +186 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Kisvártatva jelentkezik a várva várt hatás. ( +216 életerő.) (Önanalízis: +7% felderítés.)
Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy világítótornyot. Elrakod a távcsövet. Gyorsan ellátod a sebeidet: +2 életerő.

Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-6 VP.)
[-100 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Erőd TF-elődött. [79 pontot használtál fel, van még 118.]

m 2 mozogsz keletre
[439,68] Tengerpartot értél. Szakértő mozdulatokkal bezárod a vitorlást az Utazók Gyűrűjébe, hogy a zsebedben folytathassa szárazföldi útját. Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy kajmánevő gargantua került az utadba. {védettsége: 71 szúró, 121 vágó, 71 ütő ellen.} Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Gyorsan felraksz egy éberség varázslatot. (+22 védekezés és szerencse.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 76 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy izomernyesztés varázslat. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Kábító nyilacskát markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 8 kábító nyilacska. A szörny csak fúj egyet, eltérítve támadást. Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Nem tudod leküzdeni a hányingert: kábán könnyítesz magadon. Meglengetve a Romboló kalapácsát ellenfeledre rohansz. Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a kajmánevő gargantua testét. (11 támadással 1607 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+402 életerő). A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (52 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal néhányszor megcsapod a kajmánevő gargantua fejét. (8 támadással 614 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+153 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (49 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 51 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Váratlanul egy szellempárduc jelenik meg melletted, és karmaival az ellenfelet kezdi csépelni. (50 sebzést okozott.) A pestisaura 18 ép-t sebez. A kajmánevő gargantua belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 164 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kajmánevő gargantua jobb vállát. (11 támadással 1564 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+391 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (17 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a kajmánevő gargantua bal oldalát. (8 támadással 576 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+144 életerő). A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (30 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 52 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy szellempárduc harcol az oldaladon! (49 sebzést okozott az ellenfélnek.) A pestisaura 4 ép-t sebez. A kajmánevő gargantua fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 192 életpontot vesztesz.)
A kajmánevő gargantua most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 kajmánhúst. 42 483 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4809, sebződés: 356, gyógyulás: 1104, összesen: +748 ÉP}

Észreveszel egy félig kész világítótornyot. (Ahhoz, hogy felépüljön, még 80 pontot kell rákölteni.)
(Vándorcirkusz:) Nahát! Az orrod előtt cirkuszos sátrak emelkednek ki a földből. Izgatottan indulsz el közöttük, jobbra-balra kapva fejed a rengeteg színes dolog láttán. Mielőtt elvegyülhetnél a tömegben, egy törpe lép eléd. Közlöd vele, hogy most nem mennél be, csak nézelődtél kicsit, majd továbbindulsz. [Jelenleg nincs olyan hely, ahol próbálkozhatnál (vagy nincs rá aktív CIR parancsod).] Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy ryuku aranybányát. Délkeletre nézve látsz egy patakot. Elteszed a látcsövet. A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-6 VP.) Ennivaló, hamm, hamm! (-3 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) troll nyomok vezetnek nyugatra. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [9 pontot használtál fel, van még 109.]

h 1755 4000 használod az 1755. tárgyat
Aranyakat szórsz a ládikóba, hamarosan meg is kapod a kívánt varázserőt. (+3084 vp ). [5 pontot használtál fel, van még 104.]

mak 1 makró 1

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 109.]

h 473 0 0 használod a 473. tárgyat
Némi tétovázás után leöntesz a torkodon egy adag fiatalság italát. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( fiatalodtál 12 évet.) [0 pontot használtál fel, van még 109.]

h 949 1 0 használod a 949. tárgyat
Furulyázni kezdesz. Kiválóan képzett, tehetségét teljes mértékben kihasználó zenész módjára játszol. (Önanalízis: +7% zene.) [1 pontot használtál fel, van még 108.]

e 1 1 0 élelemszerzés 1 pontért
Egy bokrot találsz, tele félig érett egressel. (+1 kaja.) (Önanalízis: +1% vadászat.) A cheloniciták elégedetten szürcsölik a benned felhalmozódó manát. (-6 VP.) Teleeszed magad. (-3 kaja.) [1 pontot használtál fel, van még 107.]

e 1 2 0 élelemszerzés 1 pontért
Nos, nem jött össze semmi. Talán, ha jobban megerőltetnéd magad... (Önanalízis: +1% vadászat.) Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-6 VP.) Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.) [1 pontot használtál fel, van még 106.]

e 1 3 0 élelemszerzés 1 pontért
Nos, nem jött össze semmi. Talán, ha jobban megerőltetnéd magad... (Önanalízis: +1% vadászat.) A cheloniciták elégedetten szürcsölik a benned felhalmozódó manát. (-6 VP.) Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.) [1 pontot használtál fel, van még 105.]

e 1 4 0 élelemszerzés 1 pontért
Hogy kerül ide egy csokivirág? Na mindegy, no problemo, lehántod az édes héját. Igazi ínyencfalat! (+1 kaja.) (Önanalízis: +1% vadászat.) A cheloniciták elégedetten szürcsölik a benned felhalmozódó manát. (-6 VP.) Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.) [1 pontot használtál fel, van még 104.]

ek 302 4 0 t. energia kisütése: 302 4
Tudásod még nem elég érett a Mester megidézéséhez. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

ek 302 6 0 t. energia kisütése: 302 6
Tudásod még nem elég érett a Mester megidézéséhez. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

mak 1 makró 1

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 109.]

h 473 0 0 használod a 473. tárgyat
Ennek a varázslatnak most nem lenne értelme. [0 pontot használtál fel, van még 109.]

h 949 1 0 használod a 949. tárgyat
Játszani kezdesz a furulyán. Profi, a zene minden ágazatában jártas bárd módjára játszol hangszereden. (Önanalízis: +7% zene.) [1 pontot használtál fel, van még 108.]

e 1 1 0 élelemszerzés 1 pontért
Kiásol a földből pár vadhagyma-gubót. (+1 kaja.) (Önanalízis: +1% vadászat.) A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-6 VP.) [1 pontot használtál fel, van még 107.]

e 1 2 0 élelemszerzés 1 pontért
Egy szederbokrot találtál, megtöltöd az elemózsiás zsákodat. (+1 kaja.) (Önanalízis: +1% vadászat.) A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-6 VP.) Profizmusodnak hála azonnal észreveszed a szörnyet a buckák mögött. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy magányos küklopsz közeledik. {védettsége: 60 szúró, 90 vágó, 100 ütő ellen.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 58 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Távolról izomernyesztés varázslatot lősz a másikra. Ellenfeled elernyed. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 8 kábító nyilacska. Pár lövedéked átjárja a magányos küklopsz szőrös lábát. (8 támadással 546 életpontot sebezve.) A kábító nyilacskára kent méreg azonnal hatni kezd az ellenfélre. (-32 támadás, -32 védekezés.) A hoarián sárkánybébi megmarja ellenfeledet. (51 életpontot sebezve.) Ellenfeled sziklát dob rád. Jól célzott! (138 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra rontasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a magányos küklopsz testét. (11 támadással 1794 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+448 életerő). A hoarián sárkánybébi nagyot harap ellenfeledbe. (42 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal többször eltalálod a magányos küklopsz testét. (8 támadással 603 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+151 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (33 életpontot sebezve.) Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 76 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (39 sebzést okozott.) Pestisaurád 7 sebzést okoz. A magányos küklopsz leken néhány pofont. (3 támadástól 193 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. Romboló kalapácsával többször eltalálod a magányos küklopsz bal lábát. (3 támadással 471 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+118 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (37 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal súrolod a magányos küklopsz bal lábát. (1 támadással 76 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (37 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzkéz. 72 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (30 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (12 ép-t sebezve). A magányos küklopsz mancsával csapásokat mér karjaidra. (3 támadástól 171 életpontot vesztesz.) Megpróbál megragadni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól.
Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 küklopsz szemet. 28 441 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3984, sebződés: 502, gyógyulás: 750, összesen: +248 ÉP}

[1 pontot használtál fel, van még 106.]

e 1 3 0 élelemszerzés 1 pontért
Nos, nem jött össze semmi. Talán, ha jobban megerőltetnéd magad... (Önanalízis: +1% vadászat.) A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-6 VP.) [1 pontot használtál fel, van még 105.]

e 1 4 0 élelemszerzés 1 pontért
Nos, nem jött össze semmi. Talán, ha jobban megerőltetnéd magad... (Önanalízis: +1% vadászat.) Tehetetlenül tűröd, hogy a cheloniciták belezabálnak mentális tartalékaidba. (-6 VP.) [1 pontot használtál fel, van még 104.]

ek 302 4 0 t. energia kisütése: 302 4
Tudásod még nem elég érett a Mester megidézéséhez. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

ek 302 6 0 t. energia kisütése: 302 6
Tudásod még nem elég érett a Mester megidézéséhez. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

mak 1 makró 1

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Inhalálsz egy adag sáfrányport. A hatás azonnal érvényesül (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 109.]

h 473 0 0 használod a 473. tárgyat
Ennek a varázslatnak most nem lenne értelme. [0 pontot használtál fel, van még 109.]

h 949 1 0 használod a 949. tárgyat
Furulyázni kezdesz. Profi, a zene minden ágazatában jártas bárd módjára játszol hangszereden. (Önanalízis: +7% zene.) [1 pontot használtál fel, van még 108.]

e 1 1 0 élelemszerzés 1 pontért
Egy igazi vadász kitartását mindig siker koronázza: három zsíros pocok a zsákmány. (+1 kaja.) (Önanalízis: +1% vadászat.) A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-6 VP.) [1 pontot használtál fel, van még 107.]

e 1 2 0 élelemszerzés 1 pontért
Nos, nem jött össze semmi. Talán, ha jobban megerőltetnéd magad... (Önanalízis: +2% vadászat.) Inkább a véredet szívnák a nyavalyás cheloniciták, de ezek a manádat eszik! (-6 VP.) [1 pontot használtál fel, van még 106.]

e 1 3 0 élelemszerzés 1 pontért
Némi melóval hozzáférsz egy nagyobb tőrvirág édes gyökeréhez. (+1 kaja.) (Önanalízis: +2% vadászat.) A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-6 VP.) VALAMIT megpillantasz egy parti bokor mögött. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy kajmánevő gargantua közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {támadása: 140.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy éberség varázst. (+22 védekezés és szerencse.) A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 75 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Teli erőből kábító nyilacskát dobsz az ellenfeledre. Elrepül 8 kábító nyilacska. A szörny nagyot fúj, eltérítve a gyenge lövést. A szörny ragacsos lét öklend rád. Kecsesen félreugrasz. Vad csatakiáltással, felemelve a Romboló kalapácsát a másikra ugrasz. Használod a Belső időt. Romboló kalapácsával többször kegyetlenül megütöd a kajmánevő gargantua jobb oldalát. (11 támadással 1589 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+397 életerő). A hoarián sárkánybébi is veled harcol. Elszántan harapdálja meg ellenfeledet. (19 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a kajmánevő gargantua testét. (8 támadással 586 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+147 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (12 életpontot sebezve.) Egy tűzkéz varázslattal köszöntöd a másikat. 51 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Mg'thorath kövének szellempárduca ellenfeledre ront. (55 sebzést okozott.) Pestisaurád működik (12 ép-t sebezve). Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 170 életpontot vesztesz.) Romboló kalapácsával halálos csapásokat osztva péppé vered a kajmánevő gargantua testét. (11 támadással 1585 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+182 életerő). A hoarián sárkánybébi megcsócsálja ellenfeledet. (12 életpontot sebezve.) Mágikus hentesbárddal párszor keményen megütöd a kajmánevő gargantua bal oldalát. (8 támadással 584 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életerő). A hoarián sárkánybébi támad, irdatlan darabot szakítva ki fogaival ellenségedből. (42 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy tűzkéz varázslat. 52 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Hirtelen elősuhan a hátad mögül egy szellempárduc, és karmaival az ellenfélnek esik. (52 sebzést okozott.) A pestisaura 13 ép-t sebez. A kajmánevő gargantua belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 165 életpontot vesztesz.)
A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 8 kábító nyilacskát találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a méregtagadót, szereztél 1 kajmánhúst. 42 401 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-110 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod az áldomás varázslatot. [-110 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4739, sebződés: 335, gyógyulás: 741, összesen: +406 ÉP}

[1 pontot használtál fel, van még 105.]

e 1 4 0 élelemszerzés 1 pontért
Zsupsz, nyakon csípsz egy kövér békát! (+1 kaja.) (Önanalízis: +1% vadászat.) A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-6 VP.) [1 pontot használtál fel, van még 104.]

ek 302 4 0 t. energia kisütése: 302 4
Tudásod még nem elég érett a Mester megidézéséhez. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

ek 302 6 0 t. energia kisütése: 302 6
Tudásod még nem elég érett a Mester megidézéséhez. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

h 248 4 használod a 248. tárgyat
Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-68 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-69 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-62 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-68 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) (Önanalízis: +10% pszi.) [20 pontot használtál fel, van még 84.]

h 970 2 használod a 970. tárgyat
Beizzik a turbómágia. Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-16 életpont.] (Önanalízis: +1% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Ezúttal nem kapsz új pszi képességet (csak egy későbbi szinten). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+11 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 69.]
Katalizálod az ytterium kőzeted. A kőzet eltűnik, és megjelenik 1 kreiton esszencia. Katalizálod az ytterium kőzeted. A kőzet eltűnik, és megjelenik 1 topáz erényöv. [topáz erényöv ládikóba-> (494,66)-> 110 arany, -2 ÉP] [10 pontot használtál fel, van még 59.]

szk 901 keresed a 901. szörnyet
A táborozás ideje alatt majd megpróbálsz nyomokat kutatni, hátha találsz egy kajmánevő gargantuát. [0 pontot használtál fel, van még 59.]

* 1. BP: ef 30 559 0 energia fejlesztése 30
Nem sajnálva az áldozatot, tudati energiáidat a KT elmetavába döntöd, az új tudati képesség kifejlesztése végett. [-8 TU.] [56 pontot használtál fel, van még 3.]

* 2. BP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 8.]

* 3. BP: kf 511 1158 0 kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat az 1158. tárggyal
Kiveszed a füledből az ősplazmát, majd a füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 8.]
Leveszed az uglaok láncköpenyt, majd felöltöd a ryuku vadászinget. [0 pontot használtál fel, van még 8.]

* 4. BP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Huh, huh! Micsoda fűszer ez a sáfránypor! Érzed a jótékony hatást. (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 13.]

* 5. BP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 18.]

* 6. BP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 23.]

* 7. BP: h 2107 0 0 használod a 2107. tárgyat
Csapdát állítasz fel a motyód mellett. [5 pontot használtál fel, van még 18.]

* 8. BP: h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 23.]

* 9. BP: ek 215 50 0 t. energia kisütése: 215 50
108 varázspont felhasználásával előállítasz 9 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 23.]

* 10. BP: p 195 30 0 használod a 195. pszi képességet
Nincs lehetőséged Tudatpont előállítására! [0 pontot használtál fel, van még 23.]
(Önanalízis: +11% csapdakészítés.) Előveszed a kulacsodat, és csillapítod szomjadat. Az aranypikkelyek kifejtik jótékony hatásukat. (+0 jóság.) Hohó! Sheran cserepében termést hozott a növény. Leszüretelsz 2 jokonbia ágat. Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-17 szerencse). Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. A testedben levő méregtől egyre gyengébb vagy (-47 életerő.) [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 25, 6, 11.
Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 8 kaját töm magába a hoarián sárkánybébi. 4 kaját bezabál a mutáns hegyitroll. Egy kaját fal föl a gyilkos szilmill. Azok a nyavalyás cheloniciták osztódni kezdenek! Nem ártana már megszabadulni tőlük! Itt az ideje a pihenésnek. A környéken körülnézel, keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vadászat hatása.
Ebben a körben 23 pontod maradt, ebből a következő körre 23 pontot vihetsz át. Kapsz még 393 pontot. A következő körben tehát 416 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


A MINDENSÉG SMARAGDJA (2750. TÁRGY)
Az örökkévalóság és mindenség ékkövek legújabb változata ez hatalmas, fűzöld smaragd. A képességei erősebbek minden korábbi örökkévalóság, vagy mindenség ékkőnél. Speciális ékszerként KF-elhető, így nem foglalja a helyet más kitűzőid elől. Viselésekor kapsz +230 max. ÉP-t és max. VP-t, +10-et minden tulajdonságodra, +22 támadást, ezenkívül kör elején jelentősen több életpontot regenerálsz, és tárgyaid kapnak +17 mentődobást - ami azt jelenti, hogy kisebb eséllyel mennek tönkre.

CHELONICITÁK
Furcsa, viszkető érzés. Mint mikor a hátadat csiklandozza valami, amit bárhogy vakargatsz, sosem múlik el. Aztán meg ott az a tompa fájdalom a fejedben, mintha egy széles vasabroncsot húztak volna a koponyádra, és minden percben szorítanának egyet a srófjain. Nos, ha felismered a tüneteket, akkor elkezdhetsz nagyon, de nagyon komolyan kétségbeesni! A tengerek nagy utazói, a teknőcök ezerszer lassabb életciklussal léteznek, mint te. Ritkán mozdulnak meg, csak, ha nagyon muszáj, ezért a tudatukhoz csatlakozó, anyagtalan, de annál makacsabb élősködők, a cheloniciták sem igazán zavarják őket. Ezek a nyers manával táplálkozó élősködők a teknőcökön csak ritkán szaporodnak, ám ha valahogyan rád tudnak akaszkodni, hamarosan azon kapod majd magad, hogy nincs miből megidézni még egy pofonegyszerű energiatüskét sem. Állítólag, ha az agy megáll, és a test öntudatlan álomba zuhan, a cheloniciták is megszűnnek létezni, bár ez az állapot valószínűleg csak a halálod pillanatában következik majd be (nem, nem a feltámadós!, a végső halálod pillanatában!).

KARAKTERLAP

Thord a Pusztító, egy fekete, hosszú hajú, szürke szemű troll férfi vagy. Kecskeszakállad és harcsabajuszod van. A bőröd kreolszínű. Chara-din eljövendő papja vagy. Papi hited: 292. A Káosz Harmóniája (#9170) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 252. fordulód.

Erő: 73 (104) Szint: 57 Merészség: 10/5 Magasság: 257 cm
IQ: 63 (84) Támadás: 198 (206) Agresszió: 3 Testsúly: 483 kg
Ügyesség: 63 (79) Védekezés: 203 (214) Menekülés: 30 % Életkor: 23/23 év
Egészség: 62 (81) Életpont: 2778/3751 Jellem: gonosz (666) Tul. pont: 0
Szerencse: 74 (181) Varázspont: 6249/4923 Pénz: 204276 arany Kép. pont: 27
Tudatpont: 92/92 Pszi pont: 1457/1182 Halhatatlanság: 30 %
Eddig összesen 6700 szörnyet (41 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 1 597 878 TP-t kaptál. Jelenleg 114 119 760 TP-d van. A következő szinthez még 1 880 240 TP szükséges. Trófeáid: Kyeli Intluka, Genyuku, álomosztó őrszellem. A 252. fordulódban 11974605 arany került a bankszámládra. 11974605 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 8/10 (+16%) ökölvívás: 3/13 szúrófegyverek: 11/40
ütőfegyverek: 61/86 (+9%) dobófegyverek: 43/78 (+7%)

Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); kábító nyilacska (#1590) (1 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
439,68 mezőn táborozol
Max. X koordináta (eddig teleportálhatsz városi teleporttal): 494
Kedvenc táborhely: 260,64
Kisebb kívánság: legutóbb 2024. évben 6. hónapban.
Legfeljebb 72 TU-t válthatsz TVP-re.
A páncélfényező haramaki felületére kenve.
Feltételes hajójavítás: hajóács készlettel 80 százalék alatt.
JLKzott minoszkúpok: 91

SZÁMLÁLÓK
Tapasztalatkő 20/1 Pszi katalizátor 50/50 Max életkor 64 év
Átcsoportosítási és instabil keret: 404 029 TVP E 1 paranccsal ölt szörny: 50 000/263
Teljesített szintek a kihívás tornyában: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 12/70 2. nyomkövetés: 68/31 (+20%) 3. mászás: 25/6
4. hajózás: 24/53 (+45%) 5. csapdakészítés: 53/74 (+11%) 6. csapdaészlelés: 34/85
7. gyógyítás: 4/22 8. titkosírás: 41/43 (+24%) 9. felderítés: 32/16 (+25%)
10. szörnyidomítás: 22/82 11. teológia: 240/66 (+195%) 12. taumaturgia: 554/53 (+161%)
13. szerencsejáték: 13/32 14. versengés: 21/43 15. zene: 168/38 (+35%)
16. szörnyismeret: 57/15 (+56%) 17. pszi: 141/2 (+70%) 18. zárnyitás: 52/53
19. vadászat: 105/96 (+14%) 20. vitalitás: 5/41 (+18%) 21. bányászat: 33/45 (+1%)
22. testépítés: 5/40 23. úszás: 14/24 (+62%) 24. főzés: 25/2
25. őstaumaturgia: 38/39 (+83%)

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 59
1. sebzés bónusz: 5 2. támadás bónusz: 3 5. varázslat sebzés: 3 6. regeneráció: 10(16)
11. kincskeresés: 5 15. rezisztencia: 10 16. tulajdonságpajzs: 10 17. mágiaerő: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 47 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 90% életpont alatt (gyógykenőcs (#313))
kutatsz max. 400 TVP-ért
mászol max. 160 TVP-ért
cirkusz: (64)
vásárolsz kőszemet (#304) (max. 20 darabot ), vasércet (#152) (max. 20 darabot ), kaktuszbogyót (#429) (max. 20 darabot ), fűszerkeveréket (#1170) (max. 40 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 50 darabot ), szvó-ektoplazmát (#151) (max. 20 darabot ), moa obszidiánt (#380) (max. 3 darabot ), dözmöng szivet (#122) (max. 20 darabot ), varányszemet (#30) (max. 10 darabot ), ezüstdarabot (#326) (max. 20 darabot ), varázskövet (#305) (max. 50 darabot ), rézdarabot (#70) (max. 20 darabot ), tükröt (#43) (max. 40 darabot ), fejszét (#1240) (max. 1 darabot ), csontkulcsot (#74) (max. 20 darabot ), mutáns csontot (#331) (max. 20 darabot ), vámpírfogat (#1221) (max. 100 darabot )
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Az immunkristály fekete energia elleni védelemre állítva.
Feltételes támadás (aktív: 50, max: 50)
szintszívó lények (#9097), öregedést okozó lények (#9095), massza (#217), bűbájlidérc (#761), noth szellem (#250), élőholt ősmágus (#179), sötét ölész (#314), ezerszemű bestia (#288), manaelementál (#290), halálelementál (#279), aranyfecske (#283), tleikan ölőművész (#535), trakuun lidérc (#576), kyorg őrgólem (#567), óriásmassza (#840), nekromanta kóborló (#596), Alkotó (#578), halált okozó lények (#9098), sötét kaszás (#591), ében árnylidérc (#622), ősi csontvázúr (#623), rothadó tetem (#624), vtoeken döntőbíra (#627), zafír sárkány (#329), dűnelord (#341), ryuku gólemtudós (#837), rubingólem (#839), ryuku szamuráj (#836), átokosztó (#372), lidércúr (#252), zombi mágus (#389), Nap bírája (#711), ködmágus (#597), Rüeumöeu szelleme (#712), agyagelementál (#203), rd'alv lélektipró (#413), Elenios hívők (#994) (csak egyszer), teriád főmágus (#808), élőholt teriád (#799), hoarián sárkánybébi (#830), álomosztó őrszellem (#7014), Kyeli Intluka (#807), draklen családfő (#820), élőholt draklen (#819), bíbor draklen (#809), fekete draklen (#812), zöld draklen (#813), aszott draklen (#814), Genyuku (#847), Matani (#870)
Barátságosság (aktív: 3, max: 50)
ml'othag szürcsölő (#415), White Nor Wacak (#6106), rezisztens zsizsik (#890)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 10 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) tompítás (#40, 8 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP)
tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
var.tárgy készítés (#153, 300 VP) varázslatlopás (#154, 20 VP) tűzgolyó (#155, 25 VP)
tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) jégoszlop (#231, 24 VP) Asylux csapdája (#233, 20 VP)
elnyelés (#236, 35 VP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP) időtorzítás (#243, 35 VP, 10 TVP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) Techiulan aurája (#261, 200 VP, 5 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
időcsere (#285, 5 VP) ősi harcmodor (#287, 120 VP) nagyobb pajzszúzás (#290, 82 VP)
mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) benépesítés (#342, 150 VP, 10 TVP) hangcsapás (#344, 95 VP)
keltetés (#347, 200 VP, 25 TVP) manaégetés (#348, 80 VP) holtak szava (#354, 180 VP)
éberség (#355, 30 VP) Morgan rúnája (#363, 33 VP, 33 TVP) klónozás (#367, 60 VP, 5 TVP)
varázsvédő varázs (#370, 140 VP, 5 TVP) lappangó méreg (#371, 80 VP) oldás (#372, 15 VP)
harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP) Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP) gázpajzs (#467, 20 VP)
fekete mágia (#479, 36 VP, 5 TVP) méregmágia (#480, 36 VP, 5 TVP) energiaformázás (#481, 50 VP, 5 TVP)
kinematurgia (#482, 36 VP, 5 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) auralátás (#4, 8 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP)
erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) szárazság (#48, 6 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP)
kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP) Sötét Ceremónia (#55, 50 VP, 10 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) halotthívás (#93, 34 VP, 5 TVP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) sorvasztás (#102, 20 VP) szopógödör kreálás (#125, 60 VP, 10 TVP)
erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) életszívás III (#128, 15 VP, 5 TVP) mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP)
teljes gyógyulás (#133, 50 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP)
szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP) mágikus ütés (#147, 18 VP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP)
infralátás (#171, 8 VP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP)
kényszerport (#183, 8 VP) a halál csókja (#187, 10 VP, 2 TVP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 20 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) káoszcsapás (#200, 10 VP)
rúnakő teremtése (#201, 15 VP, 80 TVP) álommérgezés (#202, 10 VP, 5 TVP) mágiafaló (#203, 12 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) káosz szava (#207, 25 VP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP)
vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) pestisaura (#210, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) armageddon (#218, 100 VP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) Chara-din lesújt (#223, 25 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP)
ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP) kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP)
ékkő kreálása (#466, 100 VP, 10 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP) szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP)
mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP) molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP)
agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP) tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP)
térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP) tudatrombolás (#111, 25 PP)
pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP) agybénítás (#114, 10 PP)
pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP) szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP)
teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP) nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP)
direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP) az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP)
a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP) ragály (#191, 5 PP, 5 TVP)
gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP) az agy kifacsarása (#197, 14 PP)
agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP) fehérál.roncsolása (#248, 22 PP)
spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP) önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP)
pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP) pszi meditáció (#299, 100 PP)
önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP) agybénítás III (#302, 25 PP)
önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP) tudatháló (#304, 35 PP) belső idő (#305, 0 PP)
mentálturbó (#478, 50 PP, 5 TVP) próba elemzése (#485, 20 PP, 10 TVP) harci ösztönök (#490, 50 PP)
Őstaumaturgia varázslataid
őstűz (#310, 50 VP) ősjég (#311, 100 VP) ősi hurrikán (#312, 150 VP)
rezisztencia (#313, 70 VP) őskreáció (#320, 30 VP, 5 TVP) káoszportál (#323, 150 VP)
fekete energia (#325, 200 VP) általános komponens (#361, 200 VP, 12 TVP) redukció (#365, 80 VP, 5 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: 110 vp; taumaturgia: 82 vp;

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) (9980,10) áldomás (#6) (9964,40) Pörhemór köre (#205) (146,18,2) erőpajzs III (#127)
esszenciavédelem 2 (#188) harci induló (#443) Techiulan aurája (#261) tűzmágia (#157)
szürkeáll. aktiv (#71) Symulf rúnája (#182) tulajdonságpajzs (#26) szemmelverés (#137)
hatalomvarázs (#220) hadiszerencse III (#59) önanalízis III (#303) mágikus ütés (#147)
Morgan rúnája (#363) pestisaura (#210) varázsvédő varázs (#370) óriáserő (#53)
kinematurgia (#482) általános komponens (#361) vízlélegzés (#185)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 2, max: 20)
izomernyesztés (#33), őstűz (#310)
Védekező varázslatok (aktív: 10, max: 20)
elektromos pajzs (#51), tükörpajzs (#101), pszi-acéltorony (#98), védelem tűz ellen (#38), tompítás (#40), fehér glóbusz (#47), oldás (#372), éberség (#355), agytaposás (#180), gázpajzs (#467)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 91, max: 299 - védekező varázslatokkal együtt)
izomernyesztés (#33) >> varkaudar hírnök (#686) háló (#186) >> lidércúr (#252)
háló (#186) >> noth szellem (#250) háló (#186) >> élőholt ősmágus (#179)
háló (#186) >> sötét ölész (#314) háló (#186) >> varkaudar che-pap (#704)
tűzgolyó (#155) >> pszi őselementál (#258) háló (#186) >> káoszdémon (#547)
háló (#186) >> kreiton bűvölő (#506) háló (#186) >> sötét ülnök (#508)
háló (#186) >> tleikan főbíra (#512) háló (#186) >> tleikan hajadon (#533)
bo'adhun csapás (#266) >> Strissha (#528) direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283)
bo'adhun csapás (#266) >> lidérctűz (#457) bo'adhun csapás (#266) >> gnomori rémszolga (#589)
bo'adhun csapás (#266) >> tűzrája (#531) bo'adhun csapás (#266) >> greén örvény (#443)
bo'adhun csapás (#266) >> pszionikus entitás (#553) bo'adhun csapás (#266) >> kyorg őrgólem (#567)
tűzgolyó (#155) >> Alkotó (#578) bo'adhun csapás (#266) >> Teremtő (#579)
bo'adhun csapás (#266) >> garmhegyi szerzetes (#599) bo'adhun csapás (#266) >> dranadáni kőtörő (#604)
bo'adhun csapás (#266) >> Kromhor Xanathal (#618) háló (#186) >> vtoeken döntőbíra (#627)
halálos érintés (#271) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942)
kiszáradás (#268) >> tleikan rémeb (#626) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
háló (#186) >> teriád főmágus (#808) fehérál.roncsolása (#248) >> teriád törzsfő (#805)
agybénítás II (#246) >> teriád harcos (#804) bo'adhun csapás (#266) >> leleplezett teriád (#7025)
kiszáradás (#268) >> manaelementál (#290) bo'adhun csapás (#266) >> féregtenyészet (#803)
kiszáradás (#268) >> teriád nekromanta (#806) Asylux csapdája (#233) >> mutáns kopó (#582)
Asylux csapdája (#233) >> kreált kopó (#581) Asylux csapdája (#233) >> elfajzott enkala (#564)
Asylux csapdája (#233) >> templomos lovag (#587) tűzgolyó (#155) >> iszapfaló (#667)
puha ütés (#60) >> ryuku tolvaj (#883) háló (#186) >> Nap bírája (#711)
bo'adhun csapás (#266) >> ősi asszimiláció (#717) éjfattyak végzete (#260) >> éjfattyak (#9096)
puha ütés (#60) >> idegenvadász (#7027) agybénítás III (#302) >> tükördémon (#844)
bo'adhun csapás (#266) >> rubingólem (#839) direkt kontaktus I (#121) >> ryuku ősszellem (#7026)
direkt kontaktus I (#121) >> ryuku kalandozó (#829) puha ütés (#60) >> ryuku lovas (#835)
puha ütés (#60) >> zsákmányvadász (#953) puha ütés (#60) >> elkóborolt rémeb (#7023)
bo'adhun csapás (#266) >> szolgalidérc (#931) bo'adhun csapás (#266) >> apró lidércfi (#930)
bo'adhun csapás (#266) >> árnyékfoltozó (#932) puha ütés (#60) >> ryuku sorkatona (#828)
puha ütés (#60) >> ryuku kalóz (#891) háló (#186) >> tébolyodott sellő (#884)
háló (#186) >> zugkígyó (#886) bo'adhun csapás (#266) >> fehér óriáscápa (#922)
bo'adhun csapás (#266) >> álomosztó őrszellem (#7014) direkt kontaktus I (#121) >> hoarián sárkánybébi (#830)
nagyobb pajzszúzás (#290) >> bíbor draklen (#809) nagyobb pajzszúzás (#290) >> jáde draklen (#810)
nagyobb pajzszúzás (#290) >> fekete draklen (#812) nagyobb pajzszúzás (#290) >> zöld draklen (#813)
nagyobb pajzszúzás (#290) >> aszott draklen (#814) nagyobb pajzszúzás (#290) >> élőholt draklen (#819)
nagyobb pajzszúzás (#290) >> draklen családfő (#820) direkt kontaktus I (#121) >> sárkánylovas (#831)
nagyobb pajzszúzás (#290) >> Genyuku (#847)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 91, max: 299 - támadó varázslatokkal együtt)
elnyelés (#236) >> hoarián sárkánybébi (#830) éberség (#355) >> álomosztó őrszellem (#7014)
éberség (#355) >> tengeri parazita (#893) elnyelés (#236) >> ryuku ősszellem (#7026)
elnyelés (#236) >> ryuku kalandozó (#829) tompítás (#40) >> sangin yeti (#857)
védelem tűz ellen (#38) >> Nap bírája (#711) elektromos pajzs (#51) >> zafír sárkány (#329)
hhaar burka (#32) >> aranyfecske (#283) tükörpajzs (#101) >> széleshátú bahrot (#7013)
tükörpajzs (#101) >> kővarangy (#860) tükörpajzs (#101) >> gnóm szolgáló (#943)
elnyelés (#236) >> ében árnylidérc (#622) tükörpajzs (#101) >> mutáns kopó (#582)
tükörpajzs (#101) >> khrak kőóriás (#592) pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553)
elektromos pajzs (#51) >> varkaudar che-pap (#704) elektromos pajzs (#51) >> várvédő (#7097)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
gyilkos szilmill (#7456) (+5 sebzés közelharcban) státusz: OK
gnomori rémszolga (#589) (építő: +62% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
mutáns hegyitroll (#859) (málhás: +140 kg teher) státusz: OK
hoarián sárkánybébi (#830) (hátas: 12 lépés/kör; 8 TVP/lépés; +32 védettség; +8 támadás;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Kreálj tíz szopógödröt! (számláló: 0)
2.) Semmisíts meg egyet a ritka natali kövek közül!
3.) Ez tetszeni fog: Ölj meg egy legalább 15. szintű, jó jellemű kalandozót.

ÉPÜLETES KÜLDETÉSEID
helytartói hivatal (563): 46. labirintus (98,12). sötét kastplom (566): 52. labirintus (98,19). fényűző villa (600): kész. királyi palota (650): 7. lépésnél tartasz. erdei bölcs háza (666): kész. a Borzalom Fellegvára (671): többek közt 644. tárgyat kell leadnod. Invázióügyi Minisztérium (687): kész. történelemkutató intézet (691): kész. barbár barlang (692): kész. karbionális látomás (693): kész. árnytündér szentély (694): 116. labirintus (272,71). Zarknod ónixpiramisa (695): kész. hoarián falu (726): kész. nemesi palota (728): 147. labirintus (433,56). kikötő (729): kész. ryuku katonai tábor (733): többek közt 1359. tárgyat kell leadnod. romos mágustorony (738): 161. labirintus (469,79). vályogviskó (739): kész. kalóztanya (743): kész. tündérpalota (750): kész. tündérpalota (751): kész. tündérpalota (752): új. tündérpalota (753): új. tündérpalota (754): új. Toborzóiroda (762): kész. Thargodan könyvtár (768): új. nemesi ház (772): új. tündérpalota (830): új.

ISMERT LABIRINTUSOK
46, 50, 51, 52, 67, 68, 70, 71, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 91, 94, 95, 99, 100, 101, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 132, 133, 137, 138, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 161, 163, 164, 170, 171, 172, 173, 174, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 193, 194, 245, 278, 280.

TÖBBSZEMÉLYES KALANDOK
Folyamatban: 4, 7, 8, 13, 15, 16, 20, 24, 27, 28, 34, 42, 43, 44, 49, 50.

HŐSTETTEID
A II. toronyháborúban összesen 15 győzelmet arattál, ezzel 570 pontot szereztél.
A Varkaudar-Thargodan Invázióban megölt ellenfeleid száma: 1405, a megölt vezérek száma: 26, a pontszámod: 201 285.
A masszainvázióban megölt ellenfeleid száma: 347, a sikeresen kikutatott kinyílt phua-kúpok száma: 6, a pontszámod: 53 172.
A III. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 387, pontszámod: 4 884.
Miniesemény statisztikák
Jelenlegi miniesemény: Yaurri titkosítás verseny
Megölt szörnyek: 600. Szerzett pont: 50245. Beállított erő: 1 Összpont: 111084

MAKRÓID (jelenleg 3 lehet)
1. makró parancsai: h 211, h 473, h 949 1, e 1 1, e 1 2, e 1 3, e 1 4, ek 302 4, ek 302 6.
2. makró parancsai: vv 188 443 261, vv 224 157 71, vv 182 243 26, vv 88 137 220, h 211, h 1398 292, h 1271 1477, h 949 1, hh 1546 841 1253, vv 303 209 147.
3. makró parancsai: h 211, h 949 1, v 1 9999 10, v 6 9999 40, le 511, kf 839 1023, vv 363 210 370, vv 53 299 299, v 84 283, v 367 830.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
aranyszámla (126)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
isteni közbeavatk. (205)
a hatalom rúnája (215)
önismeret (236)
a butaság ára (273)
mágiafókusz (275)
vallási öntudat (290)
fegyvermester (302)
magiometer (314)
harci mágia (334)
vadászidény (351)
a mágia szeretete (393)
időfolyamok (394)
testvéri segítség (411)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
varázslómester (508) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
közös ima (509) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
tudati retesz (510) OK
tudatkinézis II (511) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 70 TU.
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) OK
tudati kitérés I (514) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
manaszívás (515) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
a hit ereje (516) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati kontaktus I (517) OK
tudati kincstár (518) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 90 TU.
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) OK
tudati kitérés II (521) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
taumaturgia mentor (522) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
hitbéli mentor (523) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
pszi regeneráció II (524) OK
tudati ostrom (525) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 110 TU.
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
regeneráció (528) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
manaretesz (529) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
isteni védelem (530) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
mentális roncsolás (531) OK
tudati segítség (532) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 130 TU.
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
pajzshasználat I (535) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
varázslómester II (536) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
a hit ereje II (537) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
tudati kontaktus II (538) OK
tudati ostrom II (539) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 150 TU.
halhatatlanság (540) OK
a düh vérvörös köde (541) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
pajzshasználat II (542) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
mágikus vámpirizáció (543) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
gyógyítómester (544) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
elmerombolás (545) OK
tudati védelem (546) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
nyakláncviselés (547) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 170 TU.
kritikus találat (548) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
pajzshasználat III (549) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
varázslómester IV (550) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
isteni ítélet (551) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
elmemester (552) OK
totemmester (553) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
tudati cserkészés (554) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 190 TU.
bénító sebzés (555) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
pajzshasználat IV (556) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
varázslómester V (557) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
isteni áldás (558) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
tudatáthelyezés (559) belefejlesztettél: 162 TU. szükséges még: 48 TU.
tudatunk hatalma (560) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
kincsvadászat (561) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 210 TU.
tudati gyorsítás IV (562) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
pajzshasználat V (563) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
redukálás (564) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
manapajzs töltése (565) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
tudatáthelyezés II (566) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
tudati segítség II (567) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
makróbővítés I (568) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
páncélzúzás (569) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
pajzshasználat VI (570) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
manaretesz II (571) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
isteni regeneráció (572) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
mentális roncsolás II (573) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
korlátlan tudat (574) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
gyűrűviselés (575) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
tudati gyorsítás V (576) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
pajzshasználat VII (577) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 0 TU szükséges.)
varázslómester VI (578) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
a hit ereje III (579) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
elmemester II (580) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
turbó turbó (581) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
makróbővítés II (582) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
bénító sebzés II (583) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.
varázslómester VII (585) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.
isteni áldás II (586) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.
pusztító ösztönök (587) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.
tudatunk hatalma II (588) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.
füébevalóviselés (589) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.
tudati gyorsítás VI (590) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 840 TU.
teleportmester (592) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 840 TU.
feltétlen hit (593) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 840 TU.
tudatáthelyezés III (594) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 840 TU.
korlátlan táborhely (595) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 840 TU.
karkötőviselés (596) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 840 TU.
Az új képesség készen van, de még 40 nap szükséges, hogy használhassátok.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
513 borkonyó bibe (#312) 1 csillezsályalevél (#1253) 2 csontkulcs (#74)
84 esszenciakristály (#350) 1 fiatalság itala (#473) 1 fokhagyma (#403)
45 gyógykenőcs (#313) 7 isteni könnycsepp (#260) 15 kábító nyilacska (#1590)
1 nyílvessző (#108) 2 ősmatéria (#1254) 4 pszi kő (#248)
1 purifikátor háj (#269) 1 quwarg tojás (#360) 1 ryuku védőkenőcs (#1154)
19 sáfránypor (#211) 1 sallank karom (#128) 18 sárkánypikkely (#292)
3 teriád dobóháló (#1281) 4 teriád kobak (#1461) 1 varázskő (#305)
2 ytterium kőzet (#965)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
180275 arany (#50) 1 aranytű (#272) 1 dlathog kőzet (#829)
1 draklen koponya (#1435) 3 ektoplazma (#1185) 1 fekete drakpikkely (#1308)
2 fűszertartó (#210) 1 halcsont (#390) 1 jáde drakpikkely (#1306)
3 kaja (#2) 2 kajmánhús (#1457) 1 karbin plazma (#199)
1 katonai kötszer (#1508) 1 kreiton esszencia (#892) 1 küklopsz szem (#643)
7 kvazár (#244) 4 madártoll (#112) 1 nemesi vívópalást (#1489)
1 ryuku amfora (#1153) 1 ryuku rövidkard (#1418) 2 shinai gömb (#348)
1 szamurájvért (#1353) 1 szeksztáns (#32) 4 teriád féreg (#1276)
1 teriád tőr (#1277) 1 titkos teleportkő (#1387) 1 tl'urlang fiola (#788)
1 topáz drakpikkely (#1307) 2 vámpírfog (#1221) 4 vasérc (#152)
1 zöld drakpikkely (#1309)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

437 438 439 440
67
68
69
(438,68) tengeri parazita (#893), esszenciavámpír (#895), bámulatos zombi (#896), zugkígyó (#886), elhagyott kalózhajó (#1434)
(439,68) kajmánevő gargantuák (#901), világítótorony (#156), magányos küklopsz (#7036)

ÜZENET A JÁTÉKVEZETŐTŐL


2024.07.01 20:52 Változások a számládon! Zseton levonás: 15 If. levonás: 0 Oka: Bónusz vásárlás weboldalon (Örökkévalós#g upgrade -> 2750)
˙

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* - Az FVE parancsokat kivettük a feltételes parancsok közül, külön helyet kaptak. Egyelőre 30 FVE parancs lehet kiadva.

Üzenet küldése a karakternek